Curler för stora curls: typer och urval, granskning av populära märken


Långt hår har alltid varit varje tjejs dekoration och stolthet, så mode för vackra lockar kommer aldrig att bli föråldrad. Varje år kommer skönhetsindustrin med nya bekväma kroppar. Flatironer, curling irons, tang i prisklassen från ganska överkomliga till otroligt dyra, översvämmade diskarna. Hur inte göra fel val och få dig en riktig hjälpare inom skönhetsområdet och inte förstöra friska krullar? Artikeln kommer att bidra till att förstå problemet och bestämma valet av curling för stora lockar.

Vad är

Curling är en elektrisk anordning för curling curls. För stora krullar idealisk enhetstorlek på 25 och 32 mm. Storlekarna 38, 45 och 50 mm i slutet ger mer sannolikhet inte en perm, men gör håret lite vågigt med vackert böjda spetsar.

Ju större krullen är desto större diameter ska baren vara.

Rådet. För tjejer som älskar experiment, är en modell med möjlighet att byta munstycken lämplig.

Vem är lämplig

Curling med stora lockar är lämplig för långt hår, det ökar betydligt håret och antalet fans.

Kort hår är bäst krökt krullning liten diameter - krullarna blir elastiska och vackra. Krökstångens stora diameter kommer att spela ett grymt skämt med experimenteraren - resultatet blir oförutsättande.

Typer och urval av ploek

För hårets säkerhet finns det flera typer av beläggningar av värmeelementet:

 • metall är inte det bästa valet för curling, överhettning av håret bidrar till deras tvärsnitt och bräcklighet;
 • Teflon - skyddar håret från att torka ut tills det börjar glida av. Efter detta förvärvar krullningsstången status som vanlig metall;
 • Keramik är den bästa beläggningen som inte har någon skadlig effekt på lockar och har samtidigt ett överkomligt pris. Med ett sådant krusningsjärn bör behandlas noggrant på grund av dess bräcklighet;
 • Turmalin är en dyr beläggning, med vilken professionella hantverkare brukar använda gardiner. Det har en mycket hög kostnad, så det möts inte ofta i butikerna.

Var uppmärksam! Curling strykjärn med termostat är väldigt bekvämt: med den önskade temperaturen kan du snabbt och smärtfritt göra en vacker frisyr för hårstrukturen.

Översikt över populära märken

Populära märken av tjock pleyok finns på allas läppar: Remington, Braun, Rowenta, BaByliss. Lätta modeller ger dig möjlighet att inte störa din hand och slutföra processen på 15 minuter. Vissa modeller har ytterligare praktiska funktioner: en knapp som stänger av en oavsiktlig press och automatiskt stängs av efter en timmes arbete.

Remington

Den framstående tillverkaren av utrustning glömde inte om kvinnor och presenterade Remington Ci5338 krulljärn till domstolen. Keramisk beläggning, 8 lägen, automatisk avstängning, snabb uppvärmning - det här är de viktigaste fördelarna som du måste titta på den här enheten på. I butikerna säljs krulljärn till ett pris av 2500 r.

Braun EC2

Representanten för stor ploek med keramisk beläggning. Curls håller sin form under lång tid, och en bekväm ljudsignalfunktion hjälper till att spara hår från överdriven värme. Pris från 4000 s. Det är ganska motiverat eftersom modellen från Braun är en idealisk produkt när det gäller priskvalitetsförhållande.

Rowenta CF 3345

Priset på Rowenta CF 3345 krusningsjärn är högre - 3000 p. Men för det här får användarna blixtsnabb uppvärmning, en digital display med temperaturkontroll och inga rynkor på grund av brist på klämning.

Babyliss

Automatisk BaByliss curling iron - från 2000 p. och över. Gäller professionella enheter. Bekvämlighet och funktionalitet - det här skiljer den här modellen från resten. Du behöver bara sätta in strängen i enheten och gå längs hela längden av håret på detta sätt.

Alla företrädare för dessa företag har sina styrkor, och ingen kommer att misstas när de väljer dem.

Användarvillkor

Korrekt snurra hår är också en konst:

 1. För krullarnas skönhet och hälsa måste du använda verktyg som ger extra skydd mot överhettning när du använder curling. Några måste tvättas av: schampo, sköljning och andra måste vara kvar på håret: termiskt skydd, mousse, spray, olja.
 2. Rena och torra trådar är lindade på krullningsstången från ändarna till nivån på början av öronen (för långt hår).
 3. Tiden hålls inte mer än 0,5 minuter, annars kommer hårstrukturen att drabbas.
 4. Låt svalna spolade trådar före kamning.
 5. Var noga med att fixa resultatet av hårspray.

Det är viktigt! Följ säkerhetsreglerna när du använder apparaten.

Säkerhetsåtgärder

Varje elektrisk apparat ska behandlas med försiktighet, och krulljärnet är inget undantag. De grundläggande reglerna för säker användning innefattar:

 • Lämna inte enheten obevakad;
 • Rör inte med våta händer;
 • Rör inte hårbotten med en hett apparat för att undvika brännskador.

Det är alltid svårt att välja, men efter att ha vägt alla fördelar och nackdelar har du själv bestämt dig för huruvida denna eller den funktionen är nödvändig. Du kan välja ett krusjärn som ger positiva känslor och gör ägaren oemotståndlig.

Du hittar mer om hårkrullare i följande artiklar:

Remington curling iron

Förr eller senare får varje tjej hennes hårkrullare. När allt är här är det bara nödvändigt med det du kan göra ljusvågor, romantiska lockar eller skapa en riktig och fulländad frisyr. Idag produceras hårkrona av nästan alla märken som säljer hårprodukter. Särskild uppmärksamhet bör ägnas åt bråkar från det populära varumärket Remington, som i många år har producerat utmärkta hår- och kroppsvårdsprodukter. I den här artikeln kommer vi att titta närmare på serien Remington stylers, diskutera deras fördelar och lagringsregler.

Om varumärke

Det amerikanska företaget Remington grundades för flera århundraden sedan. Sedan dess och till idag har det huvudsakligen varit engagerat i produktion av olika produkter, idag är det små hushållsapparater, främst inriktade på hårvård.

Remington är personifierat med utmärkta tekniska tekniska enheter som perfekt uppfyller förväntningarna hos inte bara amatörer, utan även professionella inom frisörskonst. Dessutom förvärvar du olika hårfönstrar och stylingapparater från det här varumärket, du kommer absolut inte att bli besviken över någonting, speciellt snälla livet, för med rätt användning, lagring och städutrustning kommer det att tjäna dig i många år.

När de tillverkar och producerar sina enheter använder det amerikanska varumärket de senaste vetenskapliga resultaten, innovativ teknik, många års professionalism hos sina anställda och naturligtvis moderna, praktiska och säkra material.

Remington producerar årligen två samlingar av uppdaterade och förbättrade produkter, som alltid flyger bort från hyllorna i butikerna med ett slag. Förutom den anmärkningsvärda kvaliteten och fullständig säkerhet för håret, särskiljs vissa stylingapparater av varumärket med sin unika stil och moderna design.

Om du inte är säker på vilken som ska få den bästa hårkrullen för en lång livslängd, är Remington precis vad du behöver.

Urvalsregler

För att inte bli besviken i ditt köp och inte skämma bort håret, är det väldigt viktigt att välja rätt teknisk produkt.

Ju större diameter din framtida curling är, ju längre håret ska vara. Åtminstone rekommenderar stylister detta val. Dessutom används bred curling oftast för att skapa stora och voluminösa lockar. Men för små och elastiska lockar är det bäst att välja konisk curling eller alternativ med liten diameter.

Det är också viktigt att uppmärksamma täckningen. Till exempel, bland Remington-sortimentet hittar du följande beläggningsalternativ:

 • Keramik med silke. Denna speciella beläggning är en riktig hitta för tjejer, eftersom keramik själva dessutom blötläggs med silkeproteiner för en ännu mer mild inverkan på håret och samtidigt skapa en fashionabel bild.
 • Också i sortimentet av varumärket finns curling irons belagda med keramik och keratin för extra näring till håret utan viktning.
 • Keramikbelagda curlingjärn och turmalinjonisering för jämnaste fördelning av värme genom hela håret och att bli av med den statiska effekten och fluffigheten hos håret.
 • Unika alternativ med en beläggning av keramik och pärlor för att skapa de perfekta locken med en naturlig glans.

Alla Remington frisyrer är säkra för hår, de är alla tillverkade i samvete med de bästa beläggningarna.

Dessutom, om du inte kan bestämma vilken typ av krusningsjärn du behöver i diameter, och du vill göra lockar både stora och små, var uppmärksam på styling kit med utbytbara munstycken, de kommer att vara mycket praktiska, mångsidiga och praktiska i hemmabruk.

sortiment

Det nuvarande produktutbudet av hårkrullar kommer att tillfredsställa även de mest krävande damerna i alla åldrar, eftersom de tekniska produkterna i varumärket alltid uppfyller de angivna kriterierna och löften från tillverkaren. Därefter erbjuder vi en liten recension av moderna modeller av Remington pleyek, som du kan köpa när som helst som är bekvämt för dig i många butiker i landet:

 • PROLuxe 25-38 mm koniska pincett för att skapa volymkrullar. Denna moderna Curling-modell ger dig möjlighet att göra någon frisyr eller styling, även hemma. Tack vare de tio temperaturregimerna från 120 till 210 grader kan du välja rätt temperatur för din hårtyp och stil för framtida styling. Curler är redo att arbeta om 30 sekunder. Basen av de keramiska tangerna garanterar säkerheten för hela stylingsprocessen, medan hårsträngen inte glider av basen tack vare en pålitlig fixativ.

Hur man väljer ett krusjärn för stora krusar?

Det är ingen hemlighet att spektakulära stora lockar kan förvandla och försköna någon tjej. Idag finns det många sätt att skapa en sådan styling: med curling, strykning, curlers och improviserade verktyg. Det mest populära alternativet är dock bildandet av bilden med hjälp av ett speciellt krusjärn för stora krullar. I denna publikation beskriver vi vad du bör vara uppmärksam på när du väljer ett sådant termiskt instrument.

SNABB ARTIKEL NAVIGATION

Hur man väljer en curling?

VIKTIGT ATT VET! Ett medel för att stärka och växa hår som används av stjärnor av showbranschen Läs mer >>>

När du köper en enhet för hår styling bör ta hänsyn till många nyanser. Så, vad ska du vara uppmärksam på när du väljer ett krusjärn för att skapa stora krullar?

 • Beläggning. Moderna tillverkare erbjuder ett stort urval av styler med metall, keramik, teflon eller turmalinbeläggning. Det ideala alternativet är keramik. Detta material torkar inte ut och skadar inte håret.
 • Diameter. Innan du väljer ett krusningsjärn, är det nödvändigt att bestämma vilka stilar det är utformat för att skapa. För bildning av stora krullar lämpliga verktyg med stor diameter (35 mm).
 • Närvaron av termostaten. Med den här funktionen kan du välja den perfekta temperaturen för hår styling.
 • Ström. Idag på produktmarknaden finns stylister med en effekt på 20 till 90 watt. För att göra chic stora krullar hemma är modeller upp till 50 watt lämpliga.
 • Tillgänglighet av joniseringsfunktion. Med den här funktionen kan du hålla ditt hår friskt, även med regelbunden användning av termiska enheter för styling.

Redaktionskommitté

Om du vill förbättra ditt hårs tillstånd, bör du särskilt sköta skampon som du använder.

En skrämmande figur - i 97% av schampon av kända varumärken är ämnen som förgiftar kroppen. Huvudkomponenterna, på grund av vilka alla problem på etiketterna är betecknade som natriumlaurylsulfat, natriumlauretsulfat, kokosulfat. Dessa kemikalier förstör krullarnas struktur, håret blir skört, förlorar sin elasticitet och styrka, färgen bleknar. Men det värsta är att dessa saker kommer in i levern, hjärtat, lungorna, ackumuleras i organen och kan orsaka cancer.

Vi rekommenderar dig att överge användningen av medel i vilka dessa ämnen är belägna. Nyligen utförde experter från vår redaktionsteam en analys av sulfatfria schampon, där första plats togs av medel från företaget Mulsan Cosmetic. Den enda tillverkaren av naturliga kosmetika. Alla produkter tillverkas under strikta kvalitetsstyrnings- och certifieringssystem.

Vi rekommenderar att du besöker den officiella webbutiken mulsan.ru. Om du tvivlar på din kosmetiks naturlighet, kontrollera utgångsdatumet, det ska inte överstiga ett års lagringsutrymme.

Bläddra bland populära modeller

Idag kan varje tjej välja det perfekta verktyget för hårtyperna. Moderna tillverkare presenterar en mängd olika alternativ: från budget stylers till funktionell automatisk pleyok. Låt oss prata om de mest populära modellerna för enheter för att skapa stora lockar.

Rowenta CF 2012

Styler från företaget "Roventa" - en bra modell för att skapa lockar på medellängden. Tångdiameter (40 mm) gör det möjligt att snabbt bilda stora krullar. Keramisk beläggning ger skonsam styling.

Ett sådant krusjärn har emellertid ett antal nackdelar: bristen på funktionen av temperaturval, liten storlek vilket väsentligt komplicerar processen med att krulla långt hår.

Recensioner av ägarna av styler Rowenta CF 2012 visar att med detta verktyg är det svårt att locka långa tjocka strängar.

Rowenta CF 3345

Cone curling för stora curls Rowenta CF 3345 - ett utmärkt val för älskare av snygga frisyrer. Med hjälp av en sådan styler kan du göra en imponerande styling hemma på några minuter. Den koniska formen ger högkvalitativ perm längs hela längden av håret utan veck och skador.

Rowenta CF 3345-gardinen är utrustad med 9 temperaturlägen, en bakgrundsbelyst LCD-skärm och en speciell knapplåsfunktion.

På grund av sin form gör koniska curlers det möjligt att skapa en effektiv styling utan problem på bara några minuter. Så, hur man gör stora lock med en konisk curling?

 1. Torka håret ordentligt och applicera en värmespruta eller mousse.
 2. Slå sedan på enheten och välj den optimala temperaturen. För styling ska torra skadade strängar sättas till en minsta temperatur och tjockt hår kan krullas vid en temperatur av 150 till 200 grader.
 3. Använd speciella handskar eller fingertoppar för att undvika att bli bränd under arbetet med verktyget.
 4. Dela håret i flera delar.
 5. Välj strängen och vinda den.
 6. Curl strängar, flyttar från baksidan av huvudet till kronan.
 7. Kamma försiktigt krullarna och fixa håret med lack.

Andra hemligheter att skapa stora lockar med en konformad curling titt på videon.

Braun EC2

Med hjälp av Braun EC2 styler kan varje tjej snabbt göra stilrena hemma (du kan se resultatet av curling med detta krulljärn på bilden nedan). Enheten är utrustad med 5 temperaturlägen (max 165 grader), en temperatursensor och ett klämma för strängar. Keramisk beläggning ger en mild krullning, och en kall spets gör att du kan undvika brännskador vid läggning.

Remington Ci5338

Denna modell gör att du enkelt kan göra eleganta lockar på håret av vilken typ som helst. Recensioner av ägare av Remington Ci5338 tyder på att en sådan styler klarar både tunna och breda strängar. Enheten är utrustad med 8 temperaturlägen, vilket gör att tjejen kan välja de optimala förhållandena för krökning. En annan fördel med Remington Ci5338 är den automatiska avstängningsfunktionen.

Babyliss

Automatisk BaByliss curling iron - det snabbaste sättet att göra en imponerande styling hemma. Stylingverktygen från BaByliss är utrustade med 3 temperaturlägen, funktionen att välja vridningsriktning av trådarna och funktionen för tyst drift.

Automatisk BaByliss krulljärn gör att du kan skapa ett brett utbud av styling på några minuter. För att skapa spektakulära stora lockar behöver du bara välja parametrarna för vågan och placera strängen i ett speciellt hål i enheten.

Så, hur man lockar hår med BaByliss?

 1. Torka noggrant och kamma håret, använd en speciell termisk spray eller mousse.
 2. Sätt på BaByliss curler och ställ in stylingalternativen.
 3. Välj en sträng och fixa den vid rötterna i ett speciellt hål på enheten.
 4. Vänta några sekunder innan larmet låter.
 5. Lossa krullen.
 6. Efter hårböjning fixar du håret med lack.

Recensioner av tjejer indikerar att denna modell kan klara av vilken typ av hår som helst. Resultatet av curling curls med BaByliss styler kan du se på bilden nedan.

Hur man gör stora krullar Curling Iron Remington

Det tyska varumärket, som skapar utmärkta skönhetsredskap för moderna kvinnor, har länge etablerat sig som en tillverkare du kan lita på.

Remington curling iron för stora curls är en av de enheter som har otaliga positiva recensioner på nätet som nästan alla drömmer om.

Du kan ta reda på fördelarna med stylingverktyg och vilka av dem som är mest älskade av modekvinnor från den här artikeln.

Curling Iron Remington CI 9532 ↑

Kanske kan den här produkten dristigt kallas den mest efterfrågade och älskade bland alla andra, för efter att ha köpt ett krusjärn om det i ett virtuellt nätverk är det inte så lat. Faktum är att enheten för curling curls är värd för alla entusiastiska svar - åtminstone är denna enhet otroligt högkvalitativ, hjälper till att skapa elastiska Hollywoodkrullar och mer - det är idealiskt även för det mest stygga håret.

Ingår med produkten är en speciell termisk handske som är utformad för att skydda din hand mot brännskador under varm curling. Krullen själv har en helt klassisk design, med undantag för att det inte finns någon klämning i den - de slutförde inte enheten.

För lindning stor krullning anordning passar bra, eftersom den har en diameter av 32 millimeter. Dessutom är ytan av kärnjärnens kärna utrustad med en keramisk beläggning, vilken fungerar som en skyddande beläggning och samtidigt ger jämn uppvärmning. Med andra ord skadar stylaren nästan inte håret och dränerar det inte, så att du kan vrida vackra stora lockar.

En annan bonus för curlälskare är pärlplätering på ett keramiskt toppskikt. Den här nya produkten ger ännu mer respekt för håren och ger dig möjlighet att locka håret så ofta du vill. Dessutom gör denna beläggning krullarna släta och glänsande.

Denna stylingprodukt har också många temperaturregimer, vilket kommer att hjälpa till att variera graden av krökning och typen av krullar. Det lägsta läget - 130 grader, lämpligt för svagt och skadat hår, eller för att skapa ljusvågor på honhåret. Det maximala läget på 210 grader är idealiskt för express styling och curling obotligt hår.

Curling iron värmer upp snabbt - på bara trettio sekunder, vilket är särskilt uppskattat av kvinnor som inte har mycket tid för morgon styling. Enheten är dessutom utrustad med en flytande kristalldisplay, där det är bekvämt att ta reda på information om det valda curling-läget.

Med en Remington-enhet kan du bygga en kaskad av stora lockar på huvudet på bara en kvart i timmen, medan håret fortfarande är glänsande, starkt och friskt. Och under skapandet av krullar kan du dessutom blockera grävningen, för att inte trycka dem oavsiktligt.

Remington curling recensioner för stora lockar ↑

"Med hjälp av dessa tångar får jag på tio minuter de finaste krullarna och utan skum eller lack! Innan det brukade hon använda andra tänger, och med dem var frisyren hållen i högst ett par timmar. Det är viktigt att Remington curling inte torkar eller brinner hår, de är levande även efter många krusningar. "

"Vackert och prisvärd krulljärn för hemmabruk, det bästa har ännu inte träffats. Inte konstigt, även bloggare använder det - du kan mycket snabbt krulla lockar, som i bilden. Jag köpte ett krusjärn nyligen, men jag kan inte göra utan det längre. Jag tycker att tillverkaren har försedd med ett speciellt värmebeständigt skydd - krulljärnet kyler länge, men i fallet kan det omedelbart vikas någonstans eller läggas i en låda "

Hårkrona Remington CB65A45 Keratinterapi Pro ↑

Automatiska brasningar är aktivt erövrade modevärlden och hjärtorna av stylister, och därför bland vanliga kvinnor så hittade en sådan mirakel enhet snabbt applikation. Den huvudsakliga bekvämligheten hos en sådan anordning är dess struktur: en borste med borstar tar samtidigt, kam, vrider och krullar strängar.

Diametern på enheten - 45 millimeter, så att du kan bygga på huvudet fluffigt styling eller otroligt stora lockar. Styler har två temperaturinställningar - 120 och 180 grader, vilket gör det möjligt att ändra stilen.

Keramisk beläggning med joner gör håret silkeslen och smidig, så du kan glömma de krusiga spetsarna efter krökning. Det antas att en sådan anordning är lämplig även för tunt och torrt hår, eftersom det räknar vågar och ger hårets huvud en mer livlig glans.

För vardaglig express styling, gör maximal temperatur: separera en smal strand från stapeln, slå på enheten och vrid krullen. Om ditt hår är märkbart försvagat av många färgämnen, är det bättre att välja minsta temperatur när du använder en styler.

Feedback från Termobrashing av Remington ↑

"Jag gillar verkligen den här enheten. För mitt torra, tunna hår, precis vad jag behöver. Det ger volym och mycket vackra lockar. Varje dag på jobbet - som semester! Tack Remington! "

Kompakt curling curler Remington CI2725 Anywhere Curls ↑

Ett litet och kompakt krulljärn som kan sättas i en handväska och tas på en resa - det är därför den här stylingapparaten har kommit in i toppen av de bästa varmväggningsapparaterna hemma.

Dessa nippers är speciellt lämpliga för de som har hårt hår och håller inte lockigt hårt - bara ta ut curling, anslut till nätverket på något lämpligt ställe och om några minuter kommer du att ha en uppdaterad styling med chic krullar redo.

Enheten har en vikningsstruktur och en diameter på 25 millimeter - optimalt för att vrida stora krullar på huvudet. Keramisk beläggning skyddar håret från överhettning och uttorkning, och en hög temperatur (210 grader) kommer att sluta till och med de mest olydiga strängarna.

Granskning av bärbara tang från Remington

"Ständigt tar med mig denna mini playboy - både för arbete och för resor, och även för firande. Med det är bara några minuter tillräckligt för att ge locken ett lyxigt utseende, även om de har fallit länge och förlorat sitt utseende. Så även i slutet av dagen på arbetsplatsen, stannar jag med perfekta lockar! Enligt min åsikt är detta det bästa remington-krusjärnet för stora lockar som kan krullas under alla förhållanden. "

Curling strykjärn för stora lockar

I moderna frisyrer finns ett element ofta - stora krullar. Även om de vackra modeändarna aldrig gick ut, skilde sig bara sätten på deras styling. De kan helt enkelt täcka hela hårlinjen, eller springa på separata trådar som tillverkas av under flätan, fälgen, tillbehöret. Du kan göra den här stilen hemma med ett speciellt krusjärn.

Grundläggande krav för curling för stora lockar:

 1. Arbetsstyckets diameter bör vara längden på strängarna. Ju mindre det är desto kortare kommer krullarna att vara.
 2. Närvaron av termostaten gör att du kan välja önskat läge. Löst hår kan inte utsättas för temperaturer över + 80 °. Genomsnittliga strängar kommer att räcka till + 150 °. Inställning över temperatur ställs endast för elastiska och styva krölar.
 3. Beläggningen på arbetsytan ska inte förstöra strukturen och torka ut strängarna. Perfekt skulle vara keramik och turmalin.
 4. Ju längre och tjockare håret, kraften rekommenderas att välja mer.
 5. Ledningens längd bör inte störa lindningen.
 6. Ytterligare munstycken och funktioner gör stilen spektakulär.

Hur man väljer?

Vid valet är den mest logiska faktorn valet av krökningsjärnets diameter, vilket motsvarar längden på strängarna. För långt hår och medellängd är en diameter på 38 mm mer lämplig.

Med en sådan enhet kan du komma med originella frisyrer. Vändningarna blir ganska massiva. Curling irons med Ø 32 mm används också ganska ofta. Dessa parametrar anses allmänt vara universella, som används på ett hårhår av olika längder. Särskilt stora spolar kan byggas med tang med Ø 50 mm. Stora lockar ser perfekt ut på ett långt hårhår.

Förutom diametern bör man uppmärksamma beläggningen på arbetsstycket. Vågkvaliteten och effekten på hårstrukturen beror på den. Det är att föredra att välja en modell med en keramisk beläggning som inte torkar ut strängarna och inte orsakar skada.

Bland annat använder tillverkare:

Ett annat viktigt kriterium är enhetens kraft. Curling strykjärn finns med indikatorer på 20-90 watt. Kraftfulla enheter, naturligtvis, snabbare och bättre klarar av perm. Men regelbunden exponering för höga temperaturer på hårstrukturen är skadlig. Därför skulle det bästa alternativet vara upp till 50 watt.

Modern teknik är ofta utrustad med ytterligare funktioner. Stylers är inget undantag. Ionisering kommer att bidra till att bevara strängarnas hälsa under läggning. Om den valda modellen har en sådan funktion kan du säkert skaffa den.

Bästa bäst

Bosch PHC9490

Body styler har en modern design. Med tre meter långa sladdar kan du ansluta till en fjärrkontroll från spegeln. Handtaget upprepar armens anatomiska form vilket gör det möjligt att hålla enheten bekvämt under omslaget.

Skärmen på fodralet återspeglar prestandan. Temperaturen kan ställas in i nio lägen från 120 till 200 grader. En 52 watt effekt kommer inte att ha en skadlig effekt på hårstrukturen.

Bland andra funktioner:

 1. Snabb uppvärmning.
 2. Lås knappar.
 3. Ytterligare munstycken som förändrar vågens form.
 4. Automatisk avstängning.

Beläggningen på arbetsstycket är gjord av keramik. Lämplig för curling långa strängar.

Priset är 2650 rubel.

Rowenta CF 3372

Styler har en digital display på väskan. Beläggningen på arbetsstycket är gjord av keramik. Diametern är 32 mm, vilket motsvarar stora krullar. Håller tråden väl under krökning. Det här låter dig använda krusjärn för hårklippningar, kaskad. Perfekt för styling långt hår. Nio driftsätt ger valet av den optimala temperaturen för att utföra en mild krökning (från + 120 ° till 200 °).

Bland funktionerna:

 1. Snabb uppvärmning.
 2. Stram klämma.
 3. Automatisk avstängning efter en timme.

Priset är 2760 rubel.

Braun EC2 Satin Hårfärg

Styler värmer upp till högst 160 °. Temperaturen kan väljas från 5 föreslagna lägen. Klämman håller till och med korta trådar säkert. En keramisk beläggning torkar inte ut strukturen, och en kall spets förhindrar brännskador vid användning av apparaten.

Krympjärn kan användas för att förpacka försvagat och färgat hår på grund av tillverkningstekniken hos enheten och joniseringsfunktionen.

Pris 3990 rubel.

Remington Ci5338

Styler klarar lika bra med tunt och tätt hår. Keramisk beläggning gör att du kan krulla på ett mjukt sätt, och joniseringsfunktionen ger curls mjukhet och glans. Klämman håller spetsen tätt och lämnar ingen böj på strängarna. Effektenheten är 58 watt. Överhettningsskydd installerat. Arbetsstyckets diameter - 38 mm. Temperaturen kan väljas från åtta tillgängliga lägen.

Den maximala gränsen är + 210 °.

Priset är 1799 rubel.

Hur man lockar stora krullar krulljärn?

Att använda en styler är en snap. Men den här proceduren har vissa nyanser, och vet vilka som gör det lättare att använda.

genomgång:

 1. Applicera en liten stylingprodukt (mousse, skum, gel) till det tvättade håret som är mer lämpligt för hårtyp. Fördela dem jämnt över hela längden på strängarna.
 2. Applicera värmespray.
 3. När du har ställt in curler i nätverket ställer du in önskat temperaturläge. Torrt och lös hår kan lindas vid en lägsta temperatur och tjock och lång - 160-200 ° C.
 4. Använd speciella handskar eller fingertoppar för att förhindra brännskador vid användning av stylern.
 5. Dela hårplåten i zoner och fixa dem med clips. Detta kommer att bidra till att utföra en fasad lindning utan störningar. Börja att krullen ska vara från nacken till kronan med övergången till sidorna.
 6. Skruva strängarna i varv. Temperaturen av temperaturen beror på längden och tjockleken på krullen och effekten på enheten. I stilmodusens driftläge upp till + 150 ° rekommenderas att hålla i 20 sekunder, från 160 ° och över - 10 sekunder.
 7. Korrigera krullarna i frisyren och fixa resultatet med lack.

recensioner

Zhanna, 23 år gammal

Jag har en frisyr med medelstora längder. Stilar som passar min typ har spolar och krullar. Braun krusjärn hjälper till att klara raka strängar. Tre temperaturlägen gör det möjligt att välja slagkraft och förhindra överdrift.

Funktionen av jonisering är svår att utvärdera omedelbart, men den långvariga användningen av stylern påverkar inte dissektionen av spetsarna, som jag observerade tidigare med det vanligaste krulljärnet. Permanenten tar bara några minuter. Verktyg hjälper till att hålla effekten.

Olga, 27 år gammal

På födelsedagen presenterade de Remington curling iron. Innan det hade jag aldrig använt tänger. Efter den första ansökan förstod jag fortfarande värdet av presenten. Och när killen bjöd mig till ett efterlängtat datum, minns jag stylisten och gjorde ett riktigt mästerverk på huvudet om 10 minuter. En liten bit lack och jag är drottning på kvällen!

Svetlana, 34 år gammal

Till håret behandlar jag skakande. Någon gång efter att ha fött, återställde jag dem länge. Hon fann ett utmärkt jobb och insåg att hon behövde matcha företagets status. Dagligt besök befälhavaren är inte möjligt och tid. En frisyr ska alltid vara på toppen, för i kreativ verksamhet utan ett attraktivt utseende var som helst.

Jag bestämde mig för att köpa en knep för styling. Valet föll på BaByliss. Jag skriver för att jag vill dela detta mirakel av modern teknik. Fem minuter på mitt huvud en vacker styling. Till och med anställda är förvånade över hur jag lyckas se i full form tidigt på morgonen. Jag är väldigt glad att välja!

Curling strykjärn för stora lockar

I vår tid är stora krullar väldigt populära inte bara på den röda mattan, men också i vardagen. Om naturen inte förser dig med dem, kommer krängningstångar till räddning.

Från den här artikeln kommer du att lära dig vilken typ av krullande hår du kan göra stora krusar och vilken krusande hår som är bättre att välja för att få en av de mest charmiga frisyrerna med minst skada på håret. Vi har samlat in för dig information från kundrecensioner av olika modeller.

Vad bör uppmärksamma

Du kan också vrida håret på trasor, men om du behöver stora lockar behöver vi en modernare enhet för detta.

Det första som är meningsfullt att vara uppmärksam när man köper ett krusjärn för stora krullar är pincettets diameter. Det kommer att bero på hur fjädrande och stora krullar kommer att vara.

För det andra är det mycket viktigt att denna enhet medför minimal skada på håret. Ett nödvändigt kriterium vid valet av de bästa tången kommer att vara närvaron av ett joniseringsläge och en keramisk beläggning.

Det senare är nödvändigt för en noggrannare krökning, i det här fallet förlorar håret inte så mycket fukt som det förlorar när man använder vanliga tångar.
Ioniseringsläget hjälper till att undvika effekten av elektrifierat hår, många står inför detta problem under den kalla årstiden.

När det gäller pengar måste du förstå en enkel sanning - ha sparat på tångar, du måste återställa torkat hår i mer än en månad. Eller, värre, måste växa längden, eftersom skärning av torra ändar blir en nödvändighet.

Curling strykjärn för stora lock som lämpar sig för att skapa lockar på långt hår och hår av medellängd, som i bilden till höger. För kort hår, skulle en sådan anordning vara värdelös.

Men det betyder inte att kort hår inte kan skruvas upp - med ett hårstrå, det är till exempel mycket lätt att göra.

Förresten, kort hår kan utsättas för biowave (såväl som lång), varefter i sex månader nästan ingen bryr sig om styling.

Också på vår sida hittar du en artikel som ägnas åt babylissens automatiska krulljärn, vilket inte tillåter att ditt hår torkar upp eller till och med stekar, tack vare en speciell sensor som indikerar att krullen är klar.

Så, för stora krullningar behövs:

 • krökning med stor diameter;
 • joniseringsfunktion och keramisk beläggning.

Baserat på detta ser vi fyra modeller av tångar som oftast väljas av kunder. Och hur man blåser håret på curling berättar vi i vår artikel.

Braun EC2 Satin Hair Color Curler

För det första på populariteten av braun firma. Den maximala temperaturen på uppvärmningen är 165 grader. Krullstången värms upp direkt och har 5 temperaturlägen, vilket inte är gränsen, men tillräckligt för att uppnå krullar med olika elasticitet.

Kylspetsen undviker brännskador vid installationen. En mycket bekväm sensor som visar temperaturen som tången har värmt upp. Keramisk beläggning minskar skadorna från curling.

Enligt majoriteten av kunderna:

 • Denna modell är väldigt bekväm att använda;
 • styling tar inte mycket tid, eftersom det inte behöver störas länge med likvidation;
 • håret faller inte ur tangarna.

Det är nödvändigt att vänja sig lite på enheten för att inte tillfälligt byta temperaturlägen. Det finns också ingen krok för att hänga, men det här är bagage.

Du kan beställa och köpa denna knep i nätbutiker, priset är från 3000 till 5000 rubel.

Ett verktyg som aktiverar Golden Silk growth fungerar bra i detta avseende - om honom i den här artikeln. Många kvinnor är glada att märka att deras hår har ökat markant, efter att ha använt det här verktyget.

Curler Hairway Titanium-Tourmaline

Den tyskgjorda modellen med en diameter på 38 mm har en titan-turmalinbeläggning med tillsats av silverpartiklar, vilket gör att du kan krulla håret mycket noggrant.

Tangerna har 6 temperaturlägen, det värmer upp till 200 ° C, omkopplingsknapparna är bättre placerade än Brauns, och det är omöjligt att trycka på dem på eller av.

Kunder säger det:

 • Enheten värms upp i sekunder, det svalnar lika snabbt;
 • Det är lätt och bekvämt att arbeta med - handtaget har en gummiöverdrag som förhindrar glidning i handen.
 • Efter användning av dessa tångar hålls styling hela dagen, på det styva håret förblir det till och med på morgonen.

Pris i nätbutiker: från 2500 till 3000 rubel.

Remington Ci5338 Curler

Mer kraftfull modell jämfört med tidigare (8 temperaturförhållanden) värmer upp till 210 grader. Den har en särskiljande funktion - den stängs automatiskt av efter 60 sekunder.

Kunderna är generellt nöjda med denna modell, för tjockt, hårt hår, det är mycket bra. Kvinnor med tunt hår tyckte inte om att hålla håret länge, och också för att ge volymen till tunt hår, de var tvungna att använda för många stylingprodukter.

Förresten kan du använda volymen för volym - det finns en separat artikel om den.

Även från minuses curling Remington:

 • Under drift kan du oavsiktligt byta läge eller stänga av höjden helt.
 • Temperaturen på 210 grader är för hög och farlig för hårets hälsa, så kunderna rekommenderar att du inte värmer upp dessa tångar till ett sådant tillstånd, annars kommer lukten av bränt hår under krökning att ges till dig.

Nedan ser du videorecensionen om denna curling, liksom vilken typ av krullar du kan skapa med den.

Video: Remington curling iron

Curling Rowenta CF 2012

Tangar med den största diametern på 42 mm, med minst antal lägen (endast 2) och en keramisk beläggning. Till skillnad från tidigare ploek har den den lägsta kraften, så den är inte lämplig för att skapa lockar på mycket långt hår.

Ägare av samma smala hår av medellång längd är nöjda med enheten och noterar att det blir nästan omöjligt att bränna håret med det. Förresten finns det en underbar styler för Roventa-hårets volym, vilket kommer att göra det svagaste håret till en fantastisk frisyr.

Också många kvinnor lockades av den intressanta designen av curling iron av denna modell, liksom närvaron av en bekväm krok för hängande.

Pris i nätbutiker: från 830 rubel.

Om det finns allvarliga hårproblem och de ständigt faller ut, kommer den här artikeln att hjälpa dig. Det berättar om maskerna mot håravfall och jämn skaldethet.

De flesta stylingprodukter har naturligtvis en destruktiv effekt på hårets struktur. Här kan du läsa http://lokoni.com/uhod/sredstva/naturalnie/degtyarnoe-milo-primenenie.html om hur man använder vanliga tjärsåp kan du skydda ditt hår mot de negativa effekterna av miljön och stylingprodukterna i synnerhet.

rön

Så, bland alla olika hårkrullare, har vi granskat med dig fyra professionella curlers för att skapa stora krullar som använder den mest positiva feedbacken från kvinnor.

 • Var och en av de övertygade modellerna har en speciell beläggning för en mer noggrann curling. Men som vi kan se är tangen av Romenta och Remington lämpliga för hår av en viss struktur - den första är bra för tunn, den andra - för tjockt hår.
 • Braun Curler är värd uppmärksamhet, ger ett bra resultat på något hår, men du måste anpassa dig till det.
 • Och endast modellen av varumärket Hairway förenar sig i sig både komfort i bruk (ett bekvämt arrangemang av knappar för omkoppling, gummihölje av handtaget) och bra läggning, och i jämförelse med Braun har den haken för att hänga. Tysk kvalitet och här råder!

12 bästa hårkrullarna

Gardinen kan i ett ögonblick ta dig in i det förflutna eller in i framtiden, för att göra dig till en modern dam, en 18th-century eller en främling. Vem vill du vara idag?

Vilken fast curler är bättre?

Professionella berömmer Valera, BaByliss gardiner, men de kan inte alltid hittas på marknaden. Förtjänade popularitet - bland de pletholes av kända företag "Bosch", "Philips", "Rowenta", "Remington". Enheter av dessa tillverkare kan du enkelt köpa i de flesta butiker.

Vad ska man titta på när man väljer en curling?

 • Täckplattor. Den säkraste beläggningen för håret är keramik, turmalin eller teflon. Keramisk och turmalin curling tjänar länge utan kvalitetsförlust, men priset är också betydligt högre. Denna typ av plether är lämplig för daglig användning. Teflon - billigare, men sådan täckning med lång aktiv användning är raderad.
 • Munstyckets diameter. Vilka krökor vill du ha - stora lockar eller små krullar? Ju tunnare staven, desto tunnare krullarna och vice versa. Om du vill träffa den omgivande variationen av frisyrer, välj ett krusjärn med en uppsättning munstycken.
 • Möjlighet att välja läge, inställning av temperatur. Bra modeller gör att du kan ställa temperaturen över ett brett område (50-200 °). Tunt, känsligt, svagt hår behöver mildt läge och låg temperatur. Hård, tjock hår, svår att krulla, kräver mer värme.

Vilken man ska välja? Introducerar topp 12 i 2018 modeller av pleyok, som finns i våra butiker. Vid upprättandet av värderingen baserades vi på kundernas uppfattning och om tillgången till en specifik modell för inköp.

Remington curling iron: koniskt curling hår för stora lockar

Förr eller senare får varje tjej hennes hårkrullare. När allt är här är det bara nödvändigt med det du kan göra ljusvågor, romantiska lockar eller skapa en riktig och fulländad frisyr. Idag produceras hårkrona av nästan alla märken som säljer hårprodukter. Särskild uppmärksamhet bör ägnas åt bråkar från det populära varumärket Remington, som i många år har producerat utmärkta hår- och kroppsvårdsprodukter. I den här artikeln kommer vi att titta närmare på serien Remington stylers, diskutera deras fördelar och lagringsregler.

Det amerikanska företaget Remington grundades för flera århundraden sedan. Sedan dess och till idag har det huvudsakligen varit engagerat i produktion av olika produkter, idag är det små hushållsapparater, främst inriktade på hårvård.

Remington är personifierat med utmärkta tekniska tekniska enheter som perfekt uppfyller förväntningarna hos inte bara amatörer, utan även professionella inom frisörskonst. Dessutom förvärvar du olika hårfönstrar och stylingapparater från det här varumärket, du kommer absolut inte att bli besviken över någonting, speciellt snälla livet, för med rätt användning, lagring och städutrustning kommer det att tjäna dig i många år.

När de tillverkar och producerar sina enheter använder det amerikanska varumärket de senaste vetenskapliga resultaten, innovativ teknik, många års professionalism hos sina anställda och naturligtvis moderna, praktiska och säkra material.

Remington producerar årligen två samlingar av uppdaterade och förbättrade produkter, som alltid flyger bort från hyllorna i butikerna med ett slag. Förutom den anmärkningsvärda kvaliteten och fullständig säkerhet för håret, särskiljs vissa stylingapparater av varumärket med sin unika stil och moderna design.

Om du inte är säker på vilken som ska få den bästa hårkrullen för en lång livslängd, är Remington precis vad du behöver.

Urvalsregler

För att inte bli besviken i ditt köp och inte skämma bort håret, är det väldigt viktigt att välja rätt teknisk produkt.

Ju större diameter din framtida curling är, ju längre håret ska vara. Åtminstone rekommenderar stylister detta val. Dessutom används bred curling oftast för att skapa stora och voluminösa lockar. Men för små och elastiska lockar är det bäst att välja konisk curling eller alternativ med liten diameter.

Det är också viktigt att uppmärksamma täckningen. Till exempel, bland Remington-sortimentet hittar du följande beläggningsalternativ:

 • Keramik med silke. Denna speciella beläggning är en riktig hitta för tjejer, eftersom keramik själva dessutom blötläggs med silkeproteiner för en ännu mer mild inverkan på håret och samtidigt skapa en fashionabel bild.
 • Också i sortimentet av varumärket finns curling irons belagda med keramik och keratin för extra näring till håret utan viktning.
 • Keramikbelagda curlingjärn och turmalinjonisering för jämnaste fördelning av värme genom hela håret och att bli av med den statiska effekten och fluffigheten hos håret.
 • Unika alternativ med en beläggning av keramik och pärlor för att skapa de perfekta locken med en naturlig glans.

Alla Remington frisyrer är säkra för hår, de är alla tillverkade i samvete med de bästa beläggningarna.

Dessutom, om du inte kan bestämma vilken typ av krusningsjärn du behöver i diameter, och du vill göra lockar både stora och små, var uppmärksam på styling kit med utbytbara munstycken, de kommer att vara mycket praktiska, mångsidiga och praktiska i hemmabruk.

sortiment

Det nuvarande produktutbudet av hårkrullar kommer att tillfredsställa även de mest krävande damerna i alla åldrar, eftersom de tekniska produkterna i varumärket alltid uppfyller de angivna kriterierna och löften från tillverkaren. Därefter erbjuder vi en liten recension av moderna modeller av Remington pleyek, som du kan köpa när som helst som är bekvämt för dig i många butiker i landet:

 • PROLuxe 25-38 mm koniska pincett för att skapa volymkrullar. Denna moderna Curling-modell ger dig möjlighet att göra någon frisyr eller styling, även hemma. Tack vare de tio temperaturregimerna från 120 till 210 grader kan du välja rätt temperatur för din hårtyp och stil för framtida styling. Curler är redo att arbeta om 30 sekunder. Basen av de keramiska tangerna garanterar säkerheten för hela stylingsprocessen, medan hårsträngen inte glider av basen tack vare en pålitlig fixativ.

Curling Iron Remington CI 9532

Magic curling iron och super curls! Effekten av Hollywood frisyr! många bilder inuti

Skönhet tjejer hej! Idag vill jag berätta om min favorit super reyton curling iron. Min lycka har inga gränser. Men varje dag coolt hår!

Låt oss gå ner till affärer. Om det mycket curling:

keramisk beläggning med tillsats av naturliga pärlor.

inte uppvärmningstips.

Temperaturjustering från 130 ° C till 210 ° C.

snabb uppvärmning (30 sekunder)

uppvärmningsknapplåsfunktion

automatisk avstängningsfunktion (efter 60 minuter)

 • värmer upp snabbt
 • förstör inte håret
 • gör stora vackra lockar
 • i en uppsättning finns en handske som inte ska brännas och det värmebeständiga locket för förvaring
 • lång sladd
 • pris. 1370 r för en sådan curling-bara ett mirakel!
 • snabb styling (15 minuter)
 • bara en liten minus kyler långsamt ner (men det är inte en problem alls)

Läs om mina andra favorit hårkrullare här.

Och hur man skyddar ditt hår under styling.

Remington CI 9532 - superkrullar + foto

Jag kommer att berätta om Remington CI 9532 curling tang

Är du intresserad av vackra krullar, vill du ha ditt hår extra volym? Ja, jag har långt hår, som jag har odlat i nästan 5 år, jag färgar inte det, jag försöker ta hand om det.

Det har länge drömt om vackra lockar, jag bestämde mig för att köpa dessa tang. Tittade på reklam började elda.

Jag gillade det faktum att en mycket vacker styling erhålls - det här är en volym, naturliga lockar, frisyren hålls utan stylingverktyg. Jag brukar göra det här på jobbet eller på semester, om jag vill ha mer volym, tar jag mer lockar, jag får en mycket effektiv hårklippning, på bilden (jag gjorde det direkt efter inköpet) och om jag vill ha lockar ljusare tar jag mindre hår än Ju mindre volymen av krullen desto snabbare det blir, cirka 15 sekunder. Med dressingverktyg i allmänhet läggs skönhet, till och med anständiga krullar under en viss tid, sedan sprutar jag med lack och varar hela dagen och längre, men det beror också på lackens kvalitet, naturligtvis tar jag skummet med termiskt skydd. Brist på klämning är bra för att volymen erhålls vid rötterna, jag brukar sluta 180-200 grader, och får inte överexponeras vid höga temperaturer, högst 30 sekunder!

Jag använder handskar, efter kylning är enheten alltid städad i fallet.

Jag får mycket komplimanger från män! Jag gjorde min frisyr för bröllop med vänner, jag gillade allt, jag kände mig bara på toppen!

Jag var nöjd med köpet för 5+, efter ett år fungerar allt lika bra, det värmer upp direkt, jag råder!

Jag skulle vara glad om min recension var användbar för dig!

Tack för din uppmärksamhet! Jag kommer gärna att svara på dina frågor. Skriv!

Mina recensioner är:

 • Vill du veta vad jag torkar håret? Professionell hårtork Babyliss. titta på
 • Och vara i rampljuset? När jag krullar krullarna. Reedtons elektriska vapen
 • Hur jag beställde Strawberry, online butik strawberrynet.com visa
 • Min assistent i köket. Matprocessor Tefal-vy
 • Jag delar hemligheten i hårglans. Comb braun show
 • Samsung Galaxy Tab 2 10.1, en recension av min tablett, skärmdumpar bifogas. titta på

Remington CI 9532 Review.

Det bästa curling håret, vackra modekrullar utan hårskada, collage. Alla fördelar och nackdelar!

När det handlade om att köpa en curling, närmade jag valet allvarligt, läste en massa recensioner, tittade på många videor, och i en av dem gjorde en mycket cool skönhetsbloggare med det coolaste håret en perm med denna curling. Vad kan jag säga lockar hon visade sig bra och mitt val var äntligen godkänt.

Jag köpte den på internet på webbplatsen Yulmart.

Jag är mycket nöjd med mitt köp, jag rullar med stor glädje. Jag ska berätta för och nackdelar tezisno.

 1. Inget hårklipp
 2. Perfekt diameter, snygg diameter 32 mm
 3. Snygg design
 4. Vackert fall
 5. Handsken ingår
 6. Uppvärmd omedelbart
 7. Flera lägen
 8. Brinner inte håret
 9. Ledningen behöver inte vridas, lämplig kontakt
 10. Lång stång (själva värmeelementet), för långt hår
 11. Knappar är låsta
 12. Vackra lockar
 13. Jag räknar till 10 och redo att curl
 14. Riktigt effektiva lockar
 15. Keramisk beläggning elektrifierar inte
 1. Handsken bröt snabbt och behöll inte mycket värme
 2. Behöver hålla sig borta från ansiktet, mycket varmt

På bilden som jag höll för inte för länge ville jag ha naturliga vågor, men även tätare är lätta att göra.

Jag är glad att rekommendera denna curling, den är modern, högkvalitativ och effektiv. Jag är glad att jag valde den här modellen.

Min första gången +++ PHOTO curls

Till min skam, vid 18 års ålder, har jag aldrig gjort någon styling själv. Men jag blev ett fall att när jag deltog i främjandet av en hårdvaruaffär, vann jag en likriktare och en Remington curling. Och så, för nästa händelse bestämde jag mig för att prova den här produkten.
Hon var rädd för att inget skulle hända, hon granskade en massa videor om hur man gör en perm. Först försökte jag applicera termiskt skydd, men kanske hon fick ett fikon eller något, då började jag bara spruta lite sprutpistol på mitt hår. Det är omöjligt att torka helt - du kan bränna ditt hår och permet kommer inte att hålla bra. Blev inte särskilt lång - 30 sekunder vid en genomsnittlig temperatur. Mitt hår är tjockt, tätt, men tunt, och efter detta curling såg jag inte några skador eller brända områden. Efter curling strös med lack. Curls stannade i 3 dagar. Ge ett foto.

detta är en super curling, golivudskaya där hemma)))) (foto)

Jag letade efter ett krusjärn för stora lockar och äntligen hittade jag))) remington ci9532. Det här är bara en mega curling. Det finns en temperaturregulator. Det finns ingen klämma, och det här är väldigt bekvämt och det finns inga veck. I allmänhet är jag väldigt glad! Innan det hade jag ett dubbelt smalt krusjärn, det är verkligen inte dåligt, men det jämför inte med det här))))) i allmänhet kommer du inte ångra dig att köpa)) och det är bättre att ta tunnare strängar, då är det lugnt i en halvtimme ))

Slutligen perfekta lockar! (Foto frisyr bifogad)

För en vecka sedan köpte jag Remington CI9532 i onlinebutiken.

Liten bakgrund: Jag har letat efter möjligheten att snabbt göra "Hollywood" lockar hemma snabbt och enkelt. Jag försökte vrida den på vanliga hårkrullare, på värmevalsar, på mina gamla Philips tangar, jag försökte lägga på den med en hårtork-borste. Men varje gång det gick fel. Endast frisören i salongen gjorde de perfekta lockarna, och han var tvungen att göra det en minut, en timme och till och med liter skum och hårspray.

Och här kom jag över denna ployka. Efter att ha sett recensionerna av skönhetsbloggar bestämde jag mig för att köpa.

Vad kan jag säga Det här är ett mirakel. Slutligen hittade jag det jag letade efter.

Först avslutar jag på bara femton minuter (jag trodde att det skulle ta minst en halvtimme, för mitt hår är väldigt tjockt och ganska tätt). Håll varje sträng i fem sekunder. Detta räcker för att få en krullning. För mig är det snabbt.

För det andra kommer krullarna i en mycket vacker form. Inte stor, inte liten - medium. Du kan ta en sträng tunnare, då blir de mer spända. Du kan ta en tjockare - håret kommer att falla i en mild våg. Om du rufar händer får du en sådan naturlig effekt som om håret är vågigt från naturen.

För det tredje har curling iron en utmärkt design. Det är trevligt att hålla i hand. Den heta delen under arbetet är bättre, naturligtvis inte att röra. Och även om det finns en speciell handske ingår, skulle jag inte riskera det ändå - det är väldigt varmt.

För det fjärde är den resulterande frisyren lämplig för varje tillfälle: en promenad med vänner, gå på bio, ett datum, en flickväns bröllop.

I allmänhet är jag glad! Rekommendera starkt dem som vill göra en enkel och enkel vacker frisyr.

På bilden är mitt första försök att använda curling.Nästa Artikel
Användbara egenskaper hos betor och hårfärg recept