Recension: Burdock-serien för hår Fitodoktor - Första hjälpen för skadat hår.


God dag, kära läsare Otzovika!

Jag bestämde mig för att dela med dig mina intryck av användningen av komplexa serier för behandling av hår "Burdock" från företaget PHYTODECTOR.

Jag har långt, tunt, men ganska tjockt hår som växer, i motsats till naturlagarna, i olika riktningar. För att ge dem åtminstone något anständigt utseende, under många år gjorde jag en kemisk perm och målades av samma mästare. Förfarandet var alltid framgångsrikt. Men nu lämnade min mästare och jag lyssnade till min långmodiga huvud, flickvännernas råd och rave recensioner, till en annan känd hantverkare. Omedelbart, inte titta på personen, beställde det vanliga utbudet av tjänster - fem minuters kemi och målning. Resultatet var snabbt att säga - förutom den fruktansvärda allergin fick jag inte hår, men en skuren tvättduk. Under de närmaste tre månaderna föll en del av huvudet ut - hårspetsarna splittrade och bröt av, håret blev tunt och exakt hälften av dess längd var kvar.

Än en gång i barbershop (mästare var förstås redan annorlunda), hörde jag många obehagliga men rättvisa kommentarer om min hårs tillstånd. "Detta är bara ett snitt! Och korta! Först då kommer ditt hår att se lite tjockare ut! "- Frisören uttalade sig kompromisslöst och visade mig som en modell av framtida frisyr stolt över tre av hennes" ensamma "fjädrar, som tyvärr inte så tjockare än mina, förutom att de stod ut mer artistiskt. Till min skygga mjuka om den felaktiga hårtillväxten, som gör det omöjligt att snabbt sätta en kort frisyr dagligen, blev jag uppmanad utan mycket entusiasm att försöka behandla mitt hår med hjälp av ett professionellt super dyrt hårkomplex från en känd utländsk tillverkare.

Eftersom jag inte hade pengar för en sådan lyx, började jag flitigt behandla håret med hemlagade kefirmasker med honung, ägg och burdockolja från varumärket PHYTODICTOR efter att ha läst några forum på ämnet. Jag gjorde dessa masker 2-3 gånger i veckan, i 2 månader. Jag gillade resultatet. När kemi "kom ut" med färgämnet, mot bakgrund av aktiv behandling, blev håret friskare och mer eftergivligt. Upphörde att falla ut aktivt. Hårlampan dök upp, vilket praktiskt taget inte bestämdes tidigare.

Inspirerat av resultatet bestämde jag mig för att köpa hela "Burdock" -serien, som förutom olja även innehåller schampo, balsammask och toninserum.

Det kostade mig billigt, nästan till priset av tillverkaren (idag är det ca 157 UAH), hur mycket kostar det i vanliga butiker, för att vara ärlig, jag vet inte, men jag tycker det är mycket dyrare.

Nästan alla produkter i denna serie har en uttalad lukt av änggräs (i serum är det mer specifikt). Sammansättning - femtio till femtio. Många naturliga och användbara ingredienser. Innehåller kävextrakt, nässla, tall, kamille, rosmarin, murgröna och arnica, vitamin B5, keratin och mikrofipider. Men tyvärr saknas kemi också. Förmodligen all massproduktion av kosmetika synd.

Till att börja med använde jag alla medel i strikt överensstämmelse med instruktionerna - Jag applicerade en speciell pipett (den är fästad) olja och gnidade den försiktigt i hårbotten,

sedan väntade hon på två timmar, tvättade håret med schampo

och sätta en balm mask i ytterligare 20 minuter,

tvättade henne och kammade vått, något naturligt torkat hår, efter att ha sprinklat det med serumtonic (förresten, inte alla kan tycka om aromen).

Bokstavligen omedelbart, efter den andra ansökan, försvann känslan av torr hud. Hennes hår rätade, började kamma lätt, märkbart förtjockat och förvärvat en hälsosam utseende. Men som det användes under en lång tid, var jag tvungen att dra sig tillbaka lite från den ursprungliga proceduren, eftersom mitt hår började "smälta" snabbt och på andra dagen såg huvudet otasket. Nu använder jag olja inte lika ofta som resten av verktygen i denna serie. Om en gång varannan vecka, på helgerna, när jag gör en speciell hårmask av te och kakao, som förutom den terapeutiska effekten också tänder håret - det ger dem en subtil vacker chokladskugga. Jag lägger till tio droppar burdockolja där. Det visar sig läckra doftande, hälsosam chokladmassa. Jag håller det på mitt huvud i två timmar, och då är allt som det borde vara - schampo, balsam, serum.

Jag medger att resultatet är mycket nöjt. Nu, utan kemi och kort hårklipp ser mitt hår ganska anständigt ut. Jag hoppas en dag, inom en snar framtid, kommer de att bli lika tjocka och långa som tidigare, men denna serie kategoriskt inte passade en vän, skällde henne för alla skorporna.

Serumbocka från skallighet - effektivt förebyggande av håravfall

Alopeci är en process av förbättrad håravfall. Om upp till 100 hår per dag anses vara normalt, anger överskott patologi. Alopeci beror på flera faktorer: brist på vitaminer, en konsekvens av allvarlig sjukdom, ärftlighet eller felaktig vård i hårbotten. Den sista orsaken kan utrotas med hjälp av omsorgsfulla medel. Herbbaserade recept har delats ner från generation till generation. Hittills finns det inget behov av självkokande örtbuljong. Moderna medel innehåller naturliga ingredienser. Ledaren inom detta område är burdock serum från alopeci outplånligt.

Om tillverkaren

Skaparen av wonder-serien är företaget Floresan, som är känt på den kosmetiska marknaden i 15 år. Det introducerar innovativa utvecklingar inom läkemedelsindustrin. Produktionen av företaget har cirka 500 objekt.

Tack vare högteknologi och kvalificerad personal utförs förberedelser på företaget i alla utvecklingsstadier: från idéuppbyggnad till frisläppande i designemballage. Ett brett utbud av kosmetika är efterfrågan inte bara på lokala marknader, men också i länderna i närheten och utomlands. Floresance är en garanti för kvalitetsprodukter.

Indikationer för användning

Innovationen av företaget är burdock serum för skallighet. Tillverkaren hävdar att omfattande vård behövs. För att öka effektiviteten rekommenderas att du använder schampo, olja, mask, koncentrat av samma serie. Detta är det perfekta valet för dem som drömmer om vackra och friska krullar.

Effekt av användning:

 • närmar sig hårbotten, stärker glödlamporna;
 • läker hårstrukturen;
 • vaknar vilande folliklar;
 • förhindrar utseendet av splittrade ändar;
 • eliminerar hudens torrhet;
 • eliminerar mjäll och klåda;
 • bidrar till att motstå påverkan av negativa miljöfaktorer;
 • förbättrar blodcirkulationen.

struktur

Whey är en unik blandning av fördelaktiga ingredienser:

 • Kockolja. Stimulerar hårväxten och har en vårdande effekt på hårbotten. Återställer skadad hårstruktur. Det leder till att hårets feta innehåll blir normalt. Den bästa fighter med mjäll och klåda. Det ger håret en hälsosam glans och mjukhet.
 • Peppar extrakt. Funktionellt verkar på de sovande hårlökarna och förbättrar även blodflödet till rötterna.
 • Nettle extrakt Det närmar hårsäckarna med användbara spårämnen och syror.
 • Hopkeglextrakt Ansvarig för skydd mot aggressiva miljöfaktorer.
 • Siberian gran extrakt. Förbättrar hårimmuniteten.
 • Dexpanthenol - återställer och återfuktar hårstrukturen.

Kostnad för

Priset kan variera i olika regioner. Genomsnittlig kostnad per 100 ml - 100 p. Priserna för vassle från andra tillverkare är mycket högre: från 180 till 300 rubel. Floresance erbjuder ett prisvärt verktyg som är kommersiellt tillgängligt i stormarknader och apotek.

En blandning av nässla, peppar och burdock stoppar baldingprocessen och påskyndar tillväxten av nytt hår. Serum rekommenderas att använda varje dag. Inga fall av allergiska reaktioner har rapporterats.

Metod för användning

Burdock serum är lätt att använda. Instruktionen innehåller flera steg:

 1. Shampoo grundligt med schampo. Det är lämpligt att använda vårdprodukter av samma serie.
 2. Serum sprutas på håret. Vid applicering är särskild uppmärksamhet åt hårbotten och rötterna.
 3. För bättre absorption behövs massage i några minuter, varefter en liten värmeeffekt uppträder.

Varning! Bränning kan uppstå. Obehaget kommer att passera om 5-10 minuter. Om bränningen fortsätter, tvätta omedelbart hårbotten och håret med rinnande vatten.

Serum behöver inte tvättas, det absorberas omedelbart och skapar inte effekten av "fet" hår.

Användbara tips

Det är lätt att uppnå resultat: vanlig användning ger ditt hår silke, mjukhet och livlig glans.

Du kan förbättra prestanda genom omfattande vård. Var inte begränsad till serum.

Produkten är lämplig för förebyggande av alopeci och med stark skaldethed - endast som hjälpmedel. Detta är en icke-medicinsk lösning, därför är det i avancerade fall nödvändigt med professionell rådgivning.

Om det inte finns något förtroende för frånvaron av allergi mot komponenterna i serumkompositionen, rekommenderas det att förprövas på ett fritt hudområde. Till exempel på handleden.

Var noga med att följa utgångsdatumet och följ de förvaringsförhållanden som anges på förpackningen.

Fördelar och nackdelar

Verktyget är effektivt bevisat i praktiken. Det finns dock nackdelar.

 • Stor kostnad. Verktyget kräver daglig användning. För att uppnå resultatet är det önskvärt att lägga upp flera kopior.
 • Stark lukt. Aromen, skapad på basis av örter, inte alla måste smaka. Nackdelen är dock täckt av många fördelar.
 • Ytterligare ingredienser i kompositionen är konserveringsmedel, det vill säga produkten är inte 100% naturlig. Det bör förstås att i en liten mängd konserveringsmedel inte kommer att skada håret.

Det finns inget perfekt verktyg som uppfyller förväntningarna hos alla människor. Burdock serum har visat sin effektivitet och förtjänat en hedervärd plats i kampen för friskt hår.

Användbara videoklipp

Feedback på serien från håravfall "Burdock".

Burdock-serien "Elf"

I den moderna världen försummas folkmedicinska åtgärder, och ändå har deras effektivitet visat sig inte av en generation av kvinnor! Till exempel används infusioner och decoctions av burdock root (burdock) för att bekämpa håravfall. "Elfa" kombinerat populärt recept med resultaten från modern kosmetologi och läkemedel. Så det fanns en burdock-serie "Elf".

Formeln för hårvårdsprodukter från burdock-serien är baserad på Bh intensiv + aktivt komplex baserat på burdockolja. Värderbara biologiska ämnen som ingår i burdock kosmetika "Elf", extraheras från burdock rötter genom metoden för superkritisk vätska extraktion. Med den här metoden kan du bokstavligen "pressa maximalt" av växtmaterial.

Bh intensiv + har en komplicerad effekt på hårsäckar och hårbotten, förhindrar håravfall, stimulerar tillväxten, återställer strukturen och förbättrar utseendet. Med regelbunden användning av pengar från burdockserien "Elf" blir ditt hår starkare och glänsande.

Komplexet Bh Intensiv + tränger djupt in i hårbotten, stimulera blodcirkulationen och näring av hårsäckar, liksom cellförnyelsen och syntes av keratin - de viktigaste "byggstenar" av hår. Detta ökar hårfollikelns aktivitet och leder till mer aktiv hårväxt.

Dessutom blockerar komponenterna i komplexet effekten av enzymer som leder till för tidig håravfall. En annan användbar egenskap av "Elf" kardborre kosmetika - är förmågan att hantera hårbotten irritation och reglera utsöndringen av talgkörtlar, förebygga mjäll.

Den kardborre serien "Sprite" omfattar tre medel baserade komplex Bh Intensiv + (schampo, balsam, mask och vassle), liksom ren kardborre för hårvård. Låt oss titta närmare på alla verktyg som utvecklats av experter från Elfa-koncernen.

Kockschampo rensar inte bara håret och hårbotten effektivt, utan ger även näring till hårrötterna med näringsämnen och stimulerar hårväxten. Med regelbunden användning av schampo blir håret mjukt och elastiskt, får sken och volym. Burdockschampo är perfekt för frekvent användning och hjälper till att förbereda hårbotten för penetration av näringsämnen från andra sätt i serien.

Shampoo används bäst i samband med burdock-balmmasken. Denna hårvårdsprodukt har en regenererande effekt, därför är den idealisk för torr, försvagad, skadad hårvård. Ägare av normalt hår kan dock använda en balm mask som ett profylaktiskt medel. Det fuktar håret hårt och underlättar kamningen.

Serum "Burdock" - en outplånlig hårborttagning. Det appliceras på hårbotten och gnidas med lätta massagerande rörelser. Att använda serum 3-4 gånger i veckan i minst 2 månader hjälper till att klara problemet med för tidigt håravfall. Förresten, trots att serumet inte tvättas av, väger det inte håret och torkar dem inte på grund av frånvaro av alkohol.

Också i serien "Burdock" ingår äkta burockolja - ett medel för intensiv hårvård, vars effektivitet har visat sig med tiden. Kockolja är en infusion av burdockrötter i olivolja eller någon annan kosmetisk vegetabilisk olja. Men burk "Elf" är dessutom berikad med extrakt av burdock och naturliga eteriska oljor av timjan och vetiver, vilket gör den ännu effektivare.

Kockolja appliceras som en hårmask. Med hjälp av en speciell pipett (som levereras i satsen) appliceras den jämnt på hårbotten och gnidas in i hårrötterna med lätta massagerande rörelser. Bära ett uppvärmningslock på huvudet, lämna oljan i 2-3 timmar, tvätta sedan med varmt vatten och Burdock shampoo.

För en aktiv kamp mot håravfall bör en mask av burdockolja göras dagligen i tre veckor. Efter det, ta en paus i en månad och upprepa kursen. Eftersom en profylaktisk olja används 1-2 gånger i veckan i minst 2 månader.

Fonder från burdockserien "Elfa Farm" du kan köpa i vår online butik Organizna Kramnitsya. Vår katalog innehåller ett komplett utbud av hårvårdsprodukter baserat på burdockolja till överkomliga priser.

Burkserum från alopeci outplånligt

Innehåll [dölj]

Burdock Serum Burdock är en omtänksam kosmetisk som hjälper till att bevara skönhet och densitet av hår. Formeln för detta verktyg innehåller näringskomponenter som förstärker och tonar hårbottens epidermis. På grund av den regelbundna användningen av denna produkt blir trådarna silkeaktig, håravfallet minskar och deras kamning förbättras.

effekt

Håravfall kan orsakas av olika faktorer. I vissa fall sker det under hösten vårperioden, vilket orsakas av brist på näringsämnen i vår kropp. Ibland kan orsaken till skallighet vara en genetisk predisposition av kroppen eller ett antal sjukdomar som orsakar håravfall.

Det har länge varit att bevara skönheten och tjocklek shag används traditionella recept och örter. Idag har vi möjlighet att tillämpa etablerade traditioner i modernare former. Ett utmärkt exempel på ett effektivt botemedel mot skallighet är Agrimony serum, som innehåller i sin sammansättning användbara extrakt och oljor, intensivt ger näring åt huden på huvudet.

Serum Burdock hjälper till att bli av med många problem och förbättra håret tillstånd:

 • Nötter och stärker hårsäckar, mättar huden med nödvändiga element;
 • Stimulerar regenereringen av hårstrukturen, återställer dess skadade områden;
 • Normaliserar talgproduktionen av talgkörtlar, vilket reducerar hudens ökade fettinnehåll
 • Aktiverar den långsamma tillväxten av "sovande" folliklar;
 • Eliminerar brittleness och tvärsnitt av strängarna, vilket ger dem en levande glans och hälsosam färg;
 • Normaliserar epidermis mikroflora, eliminerar mjäll
 • Hjälper till att bli av med obehag, klåda, torrhet
 • Det aktiverar blodcirkulationen i detta område av epidermis, normaliserande metaboliska processer;
 • Det skyddar lockar från de negativa effekterna av olika miljöfaktorer, stärker dem.

struktur

Basen av outplånligt serum för hår Burdock innehåller ett komplex av aktiva växtkomponenter, som var och en har en speciell effekt:

 1. Kockolja - en komponent som aktiverar tillväxten av strängar och stärker hårsäckar. Denna komponent används i många kosmetika avsedda för hår, eftersom den innehåller i sin sammansättning en stor mängd vitaminer och fördelaktiga element. Burdock aktiverar långsam tillväxt av krullar, återställer sin struktur och vitalitet.
 2. Pepper extrakt - en komponent som har en tonic effekt. Det aktiverar blodmikrocirkulationen, vilket möjliggör förbättring av mättnaden av huvudets epidermis med användbara element. Peppar väcker funktionerna i "sovande" follikeln och uppdaterar huden.
 3. Nettle extrakt är en växtbaserad ingrediens som innehåller en stor mängd syror. Nettle är också rik på vitaminer, mineraler och eteriska oljor. Den rika kompositionen av denna komponent i serumet stärker hårsäckarna, förhindrar skallighet och eliminerar andra problem.
 4. Extraktet av humlekottar är en naturlig komponent som har en regenererande och skyddande effekt. Det förhindrar de negativa effekterna av miljöfaktorer och har en antibakteriell effekt.
 5. Siberian gran extrakt är en komponent som är en biologiskt aktiv komponent som förstärker epidermis immunförsvar.
 6. Dexpanthenol - provitamin B5, som ger en regenererande, antiinflammatorisk och fuktgivande effekt.

slutsats

Odelbart serum för skallighet Burdock - är ett aktivt regenererande och förstärkande medel som förhindrar håravfall. Denna produkt är baserad på ett stort antal naturliga stärkande ingredienser som mättar hårsäckarna och epidermis i huvudet med nödvändiga element.

Instruktioner för användning

Instruktioner för användning av outplånligt serum för skallighet Burk består av följande steg:

 1. Du måste först tvätta krullarna med shampoo.
 2. Medlen appliceras endast på huvudets rena hud.
 3. Smidigt fördela produkten och massage epidermis, var särskilt uppmärksam på rotzonen.
 4. Huvudmassage måste utföras före en trevlig uppvärmningseffekt.
 5. Vid applicering kan en lätt brännande känsla inträffa, som kommer att passera efter några minuter. Om brännskador orsakar allvarligt obehag, skölj av med mycket vatten.
 6. Serum kräver inte sköljning.
 7. Använd den här produkten dagligen.

Hur jag växte hår med verktygen från "Burdock" -serien från Floresan

Att växa långt och tjockt hår är målet för många tjejer, särskilt de som, som de som samlas på denna sida, är angelägna om att ta hand om sina lockar. Och vi skulle vilja få ett lyxigt hårhår så fort som möjligt.
Jag strävar också efter detta mål, därför försöker jag ständigt nya medel för att påskynda hårväxten. I det här inlägget vill jag prata om hur jag växte mitt hår i vår och vilka resultat jag fick i slutet.
Som du redan förstod från namnet, kommer talet i publikationen att gå till hjälp av "burdock" -serien från Floresan.

Vi vet alla att omfattande vård har en positiv effekt på vårt hårs utseende och tillstånd. Jag bestämde mig för att använda ett integrerat tillvägagångssätt för att nå de uppskattade centimeterna av längden. Den här gången valde jag produkter från en tillverkare, kombinerad till en hel serie som syftade till att minska håravfall och växande tillväxt.
En serie av hår "Agrimony" är baserad på extrakt av kardborre, peppar, nässlor och humle, speciellt utvecklade för att förebygga och minska överdriven håravfall, hjälper det att stimulera deras tillväxt och förbättring av hårbotten. Intensiv terapi "Agrimony" -serien Kursen består av 3 faser och kommer att pågå en månad. Ditt hår får naturlig glans och fluffiness, håravfall reduceras.

Serien innehåller 7 produkter:

schampo

Luftkonditionering mask

Aktiv Burdock Pepper Oil

Koncentrera "Burdock" dag-natt

Alopeciaserum

Ögonbryn Åtdragningsolja

Hot mask komprimera

Jag köpte en het mask, koncentrera dag-natt och (åh min Gud) serum för att förebygga skallighet (Jag tror att tillverkaren blev lite upphetsad med detta produktnamn). Jag noterar att produkterna var mycket, mycket låga kostnader. Deras kostnader varierar från 120 till 180 rubel i vår lokala butik.
Redan i skrivandet av ett inlägg såg jag att nu har förpackningen av medel ändrats lite och uppdaterat (se bilden ovan). Mina burkar i den gamla designen.
Jag började använda medel från "Burdock" -serien efter februarimarathonet. Praktiskt taget efter varje tvätt applicerade jag en mask:

Hot mask-pack "Burdock"

utseende:

Masken är packad i en tjock plastburk med matt vit färg med ett ljust grönt lock. På den kan du se en färgstark klistermärke med produktnamnet, tillverkarens logotyp och bilden av en burdock. Det står också att produkten är en "nyhet".

En liknande klistermärke kan ses på burken själv.

Indikeras på förpackningen och beskrivningen av produkten (användningsmetod, information om tillverkaren) samt dess sammansättning:

Maskinsammansättningen är inte den mest användbara, icke-naturliga. Sulfater, silikoner, konserveringsmedel, parabener finns här. Men de användbara komponenterna är inte få i sammansättning, även om de inte befinner sig i de första positionerna, men åtminstone till lukt. Jag är inte rädd för kemi i formuleringarna, för jag har inga problem med hårbotten, sällan klåda eller mjäll. Men jag skulle inte missbruka det här medlet. Det är nödvändigt att noggrant rengöra hårbotten, använd från tid till annan djuprengöringsschampo och skrubb för hårbotten. Räkna upp verktyget:

Glycerin - Fukthållande komponent, lösningsmedel, denaturerad alkohol. Mjukgörande, skyddande, fuktgivande effekt. Lösningsmedel, viskositetsregulator, emulgeringsmedel.
Arctium majus root extrakt - burdock extrakt
Glycin sojaolja - Fuktgivare, skyddande funktion, emolent, saktar åldringsprocessen, närmar och regenererar huden.
Capsicum annuum extrakt - chili peppar, har antimikrobiella, antioxidant, skyddande egenskaper. Det används för hårdröds hår och näring av hårrötter, i balsam.
Abies sibirica nål extrakt - gran extrakt. Det används i kosmetika i form av extrakt, oljor etc. Det tonar, föryngrar, mjukar och har antiinflammatorisk verkan. Används även i kosmetika som smakämne.
Humulus lupulus extrakt - hopp, har en mjukgörande, antimikrobiell, tonisk effekt.
Panthenol Moisturizer

Uppvärmningseffekten uppnås genom extrakt av kapsum.
Förresten är sammansättningen av min version av masken annorlunda än den "uppdaterade" versionen och inte till det bättre. Här är kompositionen för den uppdaterade masken:

Aqua, Arctium Majus rotextrakt (extrakt kardborre), Urtica dioica Extrahera Abies (nässla extrakt), Butyrospermum Parkii Oil (Sheasmör), Humulus Lupulus Extract (humleextrakt), Cocos Nucifera Oil (kokosnöt), Cetearyl Alcohol, cetrimoniumklorid, Camelina sativa fröolja Acetat (vitamin E), bensoesyra, sorbinsyra, dehydroättiksyra, bensylalkohol, parfym.

Konsistens och arom:

Masken är en lätt beige kräm substans, ganska tjock, men inte helt homogen. I det här fallet hittar du inte klumpar i det, bara små oegentligheter.

Produkten appliceras utan problem, flödeshastigheten är standard för denna typ av produkt. Det tvättas också av normalt, jag har aldrig haft det så att jag efter masken inte fiskade mitt hår, trots att jag i färd med att använda mig flyttade bort från den metod som tillverkaren erbjöd.

Visningar av användning:

Det är här där roligt börjar.
Sedan den 1 mars har jag applicerat den här masken på praktiskt taget varje tvätt, med undantag för force majeure och en veckors paus från hårväxtprodukter.
Jag försökte först prova denna mask som rekommenderad av tillverkaren, det vill säga innan du tvättar håret med schampo.

Hur man använder: Applicera på fuktigt hår, intensivt massera hårbotten och lämna i 10-15 minuter. Skölj med schampo. Använd 2-3 gånger i veckan.
I väntan på en trevlig uppvärmnings effekt applicerade jag en mask på hårbotten och... Jag kände mig inte något. Masken varma värmdes, känslan av värme var så lätt att jag knappt märkte det. Men arvtagare ger inte upp!
Nästa gång jag applicerade masken alldeles innan du tvättade med schampo, men redan på den våta hårbotten (jag fuktade sprutpistolens rötter). Resultatet var också ledsen, den lovade värmeeffekten följdes inte, ljusvärmen räknades inte. Men arvtagare ger fortfarande inte upp!
Den tredje gången jag applicerade masken efter shampooen, och såg hon och började, började hon baka. Värmeeffekten av denna "heta kompress" i motsats till namnet är väldigt, väldigt mjuk. Masken behöver tid att "svänga" och skänka värmen i hårbotten. Den bakar efter 5 minuter blir effekten intensivare vid den 15: e minuten av exponeringen. Men jag väntade inte på elden på huvudet.
Jag har inte lite erfarenhet av att använda värmemaskar och jag har något att jämföra med. Förmodligen många tyckte om pepparmasken från komplimang. Det bakar ibland starkare, men jag känner mig inte obehag av att använda det alls.

Låt oss gå tillbaka till den heta kompressen. Kort sagt:

mask värmer (och tack för det)
det luktar gott
lätt att applicera och distribuera
Används ganska ekonomiskt, jag hade nog av det i 3 månader
Fett inte rötterna, efter användning blir håret inte smutsare snabbare än vanligt
Värmeeffekten kvarstår efter sköljning
budgetpris och stor volym

masken bakar svagt, mindre intensivt än andra liknande produkter
hon behöver tid att "swing", samma komplimang värmer nästan omedelbart
inte den mest användbara kompositionen

Pris: ca 170r.
Volym: 450 ml.

Parallellt med masken använde jag båda tonerna för tillväxt och mot håravfall. Som jag sa köpte jag 2.

Först gick jag in i min vård:

Koncentrera "Burdock" dag-natt

Jag bestämde mig för att börja med honom, eftersom han enligt beskrivningen verkade mer effektiv och aktiv än en annan tonic (om honom längre).

Koncentratet "Burdock" är en fysiologisk lösning i en gelmjukgörande formel. Designad för att förhindra och minska överdriven håravfall, hjälper till att stimulera tillväxten och läka hårbotten. Det aktiva komplexet av nettlextrakt och burdockolja stärker hårrötterna och återställer deras funktion. Med regelbunden användning aktiveras hårväxt, vilket hjälper till att minska håravfall. Det rekommenderas att kombinera med schampo och maskeringsserie "Burdock".

utseende:

Koncentratet packades i en kartonglåda. Etikett i samma stil med en mask. Lådan visar också beskrivningen av medel och sammansättning:

Gå igenom de viktigaste användbara komponenterna:

Arctum majus root extrakt - burdock extrakt
Hummulus lupulus extrakt - hopp extrakt
Capsicum annuum extrakt - capsicum extrakt
Glycerin - mjukgörare, fuktkräm
Lanolin - Förtjockningsmedel, emulgeringsmedel, mjukgörare, närmar huden, läker, föryngrar. Förbättrar hårets tillstånd, ger dem glans och silke.
Panthenol - Fuktgivare, hårkonditionering, regenerering och läkning av huden, stärker håret.
Mannan - Fuktgivare, regenerering av huden, stimulerar produktionen av kollagen, stramar och tonar huden, mjukgörande effekt, anti-celluliter, fukthållare.
Abies sibirica nål extrakt - Sibirisk gran extrakt
Sammansättningen av den uppdaterade versionen av koncentratet är annorlunda (den finns på tillverkarens officiella hemsida).

Inuti en fin kartong fanns en sådan plast transparent flaska:

Den är gjord av tät plast, det är trevligt att hålla den i handen. Sprutaren är absolut standard, men den spraya inte fint, dropparna är inte som i en outplånlig hårbalsam, men större. Kanske beror det på konsekvensen.

Konsistens och smak

Det finns en ljusgrön vätska i flaskan. Det är tjockare än vatten, det verkar som om produkten är lite gel, eller snarare det finns en liten aning om att produkten är gel (tillverkaren varnade för detta i beskrivningen). Ändå är det fortfarande flytande.

Koncentrera oljig, med en ört doft, där det finns anteckningar av burdock. Aromen är ganska aktiv, men inte otrevlig obehaglig. På håret håller det högst 15-30 minuter, så kommer det inte att finnas någon ledning från den.

Visningar av användning:

Denna åtgärd jag applicerade på hårbotten under de första 2 veckorna på morgonen och kvällen. Så rekommenderar tillverkaren att göra. Trots att varaktigheten av kursen som anges på paketet är ett par veckor, fortsätter jag som en desperat hårman, som vill växa hår så fort som möjligt, att använda produkten ytterligare och fortsatte att applicera innan min flaska slutade. Produktens sammansättning är relativt ofarlig, så jag valde bara en sådan användningsperiod.
Trots dess oljiga natur är produkten ganska lätt, hårrotsarna överbelastas inte omedelbart efter appliceringen, speciellt om du applicerar koncentratet på en fuktig hårbotten efter tvättning. I det här fallet känner jag inte att jag sprutade någonting på hårrötterna. Efter att ha tillämpat några speciella effekter i form av en brinnande känsla eller lätt värme kände jag mig inte, trots att det var peppar i kompositionen.
Men fortfarande, en liten oljighet gör sig känd, jag märkte att på andra dagen är håret inte alls tillgängligt. Detta bidrar precis till koncentratet. Jag använde en solomask och det fanns ingen sådan effekt.
Jag vet inte ens mer om att skriva om det här verktyget, det orsakade mig inte några speciella känslor och skilde sig inte av någon ovanlig harakteristikami. Tonic och tonic, vad mer kan du säga?
För att sammanfatta mitt intryck om detta verktyg:

budgetpris
neutral smak
bekväm förpackning

håret blir smutsigt snabbare än vanligt

Volym: 100 ml.
Pris: ca 120 rubel

Och nu har du en fråga, varför utvärderar jag inte effektiviteten? För att jag vill göra det här med dig
Så jag applicerade masken och koncentrerade mig i ungefär 1,5 månader och det här kom från det. Jag kommer att döma ökningen endast med bilden eftersom jag inte är vänner med ett mätband (maraton är ett undantag).

kvaliteten på håret på andra fotot - bara skräck och mardröm, det var minst sagt inte den bästa dagen i livet av mitt hår, var detta bild tagen strax före frisyr specifikt för att utvärdera effekten av att använda medel från kardborre-serien. Om vi ​​anser att det här är en ökning på 1,5 månader, inspirerar det mig inte alls. Jag ser inte att även ett par centimeter har vuxit. Bara en mask med senap från Compliment gav mig en stor boost.

Efter hårklippningen fortsatte jag att växa hår med hjälp av floressan och introducerade ett serum i min omsorg.

Serumprevention från skallighet "Burdock"


Tja, namnet på serumet, lite jätte skrämmande från honom

Enligt tillverkarens beskrivning är det avsett att förhindra nedfall, så egentligen använde jag det efter koncentratet för att upprätthålla effekten så att säga.

Serum från skallighet "Burdock" är en saltlösning med ett kraftfullt aktivt komplex av burk, peppar och nässlor. Speciellt utvecklad formel riktas mot hårrötterna, med hänsyn till deras egenskaper och struktur. Regelbunden användning av serum minskar avsevärt hårdmängden som faller ut vid några steg av skallighet. För bästa resultat, applicera med schampo och maskeringsserie "Burdock".

utseende

Serumet ser ut som koncentratet - en kartong, en flaska, en sprayflaska - allt är detsamma. Skillnaden är endast i inskriptionerna på förpackningen, eftersom produktnamnen är olika.

Och nu rubriken "hitta 10 skillnader" med sammansättningen av koncentrat dagskvällen.

Sammansättningen, som du ser, är annorlunda, men bara lite. Om jag tittade på kompositionen för båda produkterna innan köpet skulle jag säkert inte ta 2 flaskor på en gång. (men vid den tiden hade jag bråttom i affären).

Konsistens / smak

Inuti plastflaskan är samma blekfärgade vätska. I jämförelse med koncentratet är serumet mer gult i färg (koncentratet är grönt) och fetare, det finns också en antydan om en gelkoncentration.

Den har samma doft som det föregående läkemedlet - ört, ganska aktivt, med noter av burdock.

Visningar av användning

Jag använde serumet en gång om dagen, vanligtvis efter tvätt eller på kvällen. Som rekommenderas av tillverkaren appliceras och masseras i 3-5 minuter. Trots det faktum att det finns en varning i beskrivningen som agenten kan tippa och baka (vilket jag väntade på) gav inte serumet några känslor. Jag verkade ha applicerat en normal tonic utan värmeeffekter.
Förutom att koncentrera serum bidrar till mer frekvent tvättning av håret, eftersom rötterna blir smutsiga med det snabbare. Inte förvånande, eftersom serumet är oljigare.
Och viktigast av allt kan vassle och koncentrat sägas vara identiska. Enligt egenskaperna är det helt samma sätt. Därför kommer fördelar och nackdelar också att vara desamma.

budgetpris
neutral smak
bekväm förpackning

håret blir smutsigt snabbare än vanligt

Pris: 120-130 rubel
Volym: 100 ml.

Låt oss nu kontrollera om dessa agenter skiljer sig åt. Jag applicerade också serumet i ca 1,5 månader, medan du fortsatte använda masken. Det första fotot togs efter klippningen, den andra - den nya.

Och här ser jag redan ett bra resultat, det är ca 2 cm. Lite, men det här är mer än vad jag växer utan stimulering. Betydar detta att vassle är effektivare än dagskvällskoncentrat? Jag vet inte. Kanske har jag uppnått denna effekt på grund av den långa användningen av masken och toniken, och kanske fungerade serumet bättre.

Kan jag rekommendera en serie "Burdock" och hjälpte henne att växa mitt hår? Svårt att svara, men förmodligen inte. Masken verkade ganska genomsnittlig och till och med svag (jämfört med samma komplimang som bakar sig). Fördelen med dessa tonics för mig är fortfarande i tvivel, men av de två skulle jag fortfarande rekommendera att välja serum, eftersom resultatet var mer imponerande från det. Jag skulle rekommendera den här serien till de som vill prova något nytt för hårväxt och inte spendera mycket pengar på det.
Självklart skulle jag vilja ringa det här inlägget "hur man odlar hår 9 cm på 3 månader", men tyvärr inte med dessa medel.

"Burdock-serien", speciella priser för hårförlustprodukter

Denna serie innehåller det aktiva komplexet Bh Intensiv +.

Den innehåller burdockolja, kompletterad med fytoextracts, aminosyror och vitaminer.

Naturliga biologiskt aktiva substanser av burdock blockerar effekten av enzymer som orsakar håravfall, bidrar till att förbättra blodtillförseln och näring av hårsäckar.

De terapeutiska komponenterna i burdockoljan eliminerar mjäll, förbättrar hårbotten i händelse av dess olika sjukdomar, återställer den svaga och skadade hårstrukturen, aktiverar tillväxten.

Programmet består av speciella medel - effektiviteten hos varje enskilt läkemedel bekräftas av många test. Men deras komplexa applikation förbättrar resultatet många gånger.

Åtgärdens territorium: i hela Ryska federationen.

Särskilda priser gäller från 1 april till 30 april 2018.

Burdock Hair Series

Kräftolja för hår: applikationsfunktioner. Granskningen av produkter från en burdockserie från Elf Farmaselfabriken.

1) Real burdock olja.
2) Serumbörda.
3) Kockschampo
4) Återställa balm mask burdock

Kockolja är berikad med värdefulla biologiskt aktiva substanser som extraheras från kullrot. Kockolja blockerar effekten av enzymer som orsakar håravfall, bidrar till att förbättra hårsäckens blodtillförsel och näring. I kompositionen finns mineraloljor. Medlen luktar bra. "Real burdock oil" är inte 100% riktig men fortfarande ätbar. Jag försökte tvätta dem med "Burdock" -schampo - i princip normalt. Även om denna schampo strangt fluffar mitt hår, om det används utan extra medel. Balsammasken med burdockolja imponerade inte på mig. Hårvikt, efter torkning, hänger de och håller sig till och med. Av alla denna burdock produktserie tyckte jag mest om burkhårsserumet. Jag använde den på vått och torrt hår. Jag gillade den senare senare, för omedelbart synligt resultat. Spetsarna är fuktade och ligger vackert. Det tycktes mig. det håret blir mer lättsamt och voluminöst efter att ha använt kullserum.

Serumbocka från skallighet - effektivt förebyggande av håravfall

Alopeci är en process av förbättrad håravfall. Om upp till 100 hår per dag anses vara normalt, anger överskott patologi. Alopeci beror på flera faktorer: brist på vitaminer, en konsekvens av allvarlig sjukdom, ärftlighet eller felaktig vård i hårbotten. Den sista orsaken kan utrotas med hjälp av omsorgsfulla medel. Herbbaserade recept har delats ner från generation till generation. Hittills finns det inget behov av självkokande örtbuljong. Moderna medel innehåller naturliga ingredienser. Ledaren inom detta område är burdock serum från alopeci outplånligt.

Om tillverkaren

Skaparen av wonder-serien är företaget Floresan, som är känt på den kosmetiska marknaden i 15 år. Det introducerar innovativa utvecklingar inom läkemedelsindustrin. Produktionen av företaget har cirka 500 objekt.

Tack vare högteknologi och kvalificerad personal utförs förberedelser på företaget i alla utvecklingsstadier: från idéuppbyggnad till frisläppande i designemballage. Ett brett utbud av kosmetika är efterfrågan inte bara på lokala marknader, men också i länderna i närheten och utomlands. Floresance är en garanti för kvalitetsprodukter.

Indikationer för användning

Innovationen av företaget är burdock serum för skallighet. Tillverkaren hävdar att omfattande vård behövs. För att öka effektiviteten rekommenderas att du använder schampo, olja, mask, koncentrat av samma serie. Detta är det perfekta valet för dem som drömmer om vackra och friska krullar.

Effekt av användning:

 • närmar sig hårbotten, stärker glödlamporna;
 • läker hårstrukturen;
 • vaknar vilande folliklar;
 • förhindrar utseendet av splittrade ändar;
 • eliminerar hudens torrhet;
 • eliminerar mjäll och klåda;
 • bidrar till att motstå påverkan av negativa miljöfaktorer;
 • förbättrar blodcirkulationen.

struktur

Whey är en unik blandning av fördelaktiga ingredienser:

 • Kockolja. Stimulerar hårväxten och har en vårdande effekt på hårbotten. Återställer skadad hårstruktur. Det leder till att hårets feta innehåll blir normalt. Den bästa fighter med mjäll och klåda. Det ger håret en hälsosam glans och mjukhet.
 • Peppar extrakt. Funktionellt verkar på de sovande hårlökarna och förbättrar även blodflödet till rötterna.
 • Nettle extrakt Det närmar hårsäckarna med användbara spårämnen och syror.
 • Hopkeglextrakt Ansvarig för skydd mot aggressiva miljöfaktorer.
 • Siberian gran extrakt. Förbättrar hårimmuniteten.
 • Dexpanthenol - återställer och återfuktar hårstrukturen.

Kostnad för

Priset kan variera i olika regioner. Genomsnittlig kostnad per 100 ml - 100 p. Priserna för vassle från andra tillverkare är mycket högre: från 180 till 300 rubel. Floresance erbjuder ett prisvärt verktyg som är kommersiellt tillgängligt i stormarknader och apotek.

En blandning av nässla, peppar och burdock stoppar baldingprocessen och påskyndar tillväxten av nytt hår. Serum rekommenderas att använda varje dag. Inga fall av allergiska reaktioner har rapporterats.

Metod för användning

Burdock serum är lätt att använda. Instruktionen innehåller flera steg:

 1. Shampoo grundligt med schampo. Det är lämpligt att använda vårdprodukter av samma serie.
 2. Serum sprutas på håret. Vid applicering är särskild uppmärksamhet åt hårbotten och rötterna.
 3. För bättre absorption behövs massage i några minuter, varefter en liten värmeeffekt uppträder.

Varning! Bränning kan uppstå. Obehaget kommer att passera om 5-10 minuter. Om bränningen fortsätter, tvätta omedelbart hårbotten och håret med rinnande vatten.

Serum behöver inte tvättas, det absorberas omedelbart och skapar inte effekten av "fet" hår.

Användbara tips

Det är lätt att uppnå resultat: vanlig användning ger ditt hår silke, mjukhet och livlig glans.

Du kan förbättra prestanda genom omfattande vård. Var inte begränsad till serum.

Produkten är lämplig för förebyggande av alopeci och med stark skaldethed - endast som hjälpmedel. Detta är en icke-medicinsk lösning, därför är det i avancerade fall nödvändigt med professionell rådgivning.

Om det inte finns något förtroende för frånvaron av allergi mot komponenterna i serumkompositionen, rekommenderas det att förprövas på ett fritt hudområde. Till exempel på handleden.

Var noga med att följa utgångsdatumet och följ de förvaringsförhållanden som anges på förpackningen.

Fördelar och nackdelar

Verktyget är effektivt bevisat i praktiken. Det finns dock nackdelar.

 • Stor kostnad. Verktyget kräver daglig användning. För att uppnå resultatet är det önskvärt att lägga upp flera kopior.
 • Stark lukt. Aromen, skapad på basis av örter, inte alla måste smaka. Nackdelen är dock täckt av många fördelar.
 • Ytterligare ingredienser i kompositionen är konserveringsmedel, det vill säga produkten är inte 100% naturlig. Det bör förstås att i en liten mängd konserveringsmedel inte kommer att skada håret.

Det finns inget perfekt verktyg som uppfyller förväntningarna hos alla människor. Burdock serum har visat sin effektivitet och förtjänat en hedervärd plats i kampen för friskt hår.

Användbara videoklipp

Feedback på serien från håravfall "Burdock".

Burdock serum "Elf": användbara egenskaper, effekten av ansökan

Alla förr eller senare står inför problemet med svaghet av hår.

Inte alla är glada över håravfall, för de flesta (oftare än tjejer) är hår en stolthet, så när du faller ut vill de mest återvända håret.

Möjligheten att återvända är verklig, dessutom finns det olika medel för detta. En av dessa var Elf burdock serum.

Beskrivning av medel

Verktyget presenteras i form av serum, vars substanser interagerar med huden på huvudet och ger näring åt det. Tillverkare säger att om du applicerar serumet regelbundet kommer hårets struktur att återställas, tillväxten kommer att öka dramatiskt, dött hår kommer att försvinna. Således lever bara friskt hår kommer att förbli, utseendet kommer att förbättras efter en tid.

Flaskans lock är stark, deformation ger inte in. Dispenserutloppet kommer inte att bli igensatt även vid mycket frekventa applikationer. Elf ger håret örtens arom. För behandling av hår behöver endast några kranar. I sällsynta fall saknas dispensern, men en pipett ingår i satsen.

struktur

 • Nässla / lupin extrakt;
 • lupin;
 • keratin;
 • fräken;
 • Vitamin B;
 • Avokado olja;
 • Citronsyra;
 • Burdock extrakt;
 • Vitamin C;
 • Eteriska oljor.

Fördelar med att använda spray

 • Inget behov av att tvätta serumet. Användningen av serum blir bekväm, eftersom du inte behöver gå en stund med ett lock på huvudet, men du kan helt enkelt använda verktyget och glömma det.
 • Verktyget representeras av spray. Du behöver inte spendera tid på massage och gnugga, bara dela avdelningarna och stänk i rötterna.
 • Håret blir inte smutsigt. Till skillnad från många burdocksprayer och oljor gör det här serumet inte längre hår, så du behöver inte tvätta håret mer än en gång.
 • Trevlig doft. På grund av sammansättningen lukar håret som örter.
 • Produkten tillverkas av apotekare. Som regel producerar sådana serum kosmetiska fabriker, "Elf" är gjord av apotekare, vilket innebär att den är inriktad på behandling, vilket inte skapar illusionen av friskt hår.

vittnesbörd

Burdock serum passar dem som:

 • håret faller ut, det är brittlen eller torrhet av håret;
 • det är klåda eller mjäll
 • strängar lider av klimatpåverkan;
 • hår som är föremål för regelbunden färg;
 • det finns ett behov av användning av vitaminer;
 • krullar utsätts för strålning.

Kontra

Eftersom det bara innehåller positiva ämnen innehåller serum inte kontraindikationer. I en mening är "Elf" ett nödvändigt medel för användning, därför kan det inte finnas någon överdosering och skada. Det finns ingen bestämd kurs, du kan använda den utan begränsning. De första resultaten blir dock märkbara efter 1,5 - 3 månader.

effekt

Kockserum har en komplex effekt. Med regelbunden användning (från 3 gånger i veckan), förutom att aktivera hårväxten, kommer "Elf" att hjälpa till i:

 • hårnäring;
 • återställande av de drabbade områdena i hårbotten;
 • upprätta en korrekt produktion av talgkörtlar
 • vakna "sovande" lampor;
 • returnera sken;
 • eliminering av torrhet
 • saktar processen för gråtning
 • förlängning av kretsens tillväxtfas;
 • bli av med klåda.

Vi rekommenderar dig att läsa:

 • Hur Hair Growth Nano Spray är användbar för ditt hår Ta reda på här
 • Information om hur man hanterar håravfall hemma

instruktion

 1. Applicera minst tre gånger i veckan.
 2. Efter sprinkling på rötterna klistras håret så att serumet blir bättre fördelat. Om ett kit med en pipett fångas, genom att skriva in ett serum, är det nödvändigt att utföra en anordning på rotprovet.
 3. Kamma ditt hår.
 4. Tvätta inte huvudet i flera timmar. Så att håret inte verkar fet, är det bättre att tvätta av serumet efter en tid med varmt vatten.

Användning av pleyor och hårtorkar är tillåten. Det är också möjligt att göra styling, använd nödvändiga medel för detta, det finns inga begränsningar. Denna behandling kräver dock användning av serum i minst två månader för att se resultatet.

recensioner

För ungefär fyra månader sedan märkte jag hur snabbt håret började falla ut. Jag var van att ägna mycket uppmärksamhet åt strängarna, så jag började omedelbart behandlingen. Jag rekommenderades ett torn serum "Elf". Jag märkte inte resultatet länge. Volymen var inte, men håret blev inte snabbt smutsigt. Nya hår växte inte. En månad senare upptäckte jag att de gamla också slutade lämna mitt huvud. Jag bestämde mig för att skjuta upp omvandlingen av pengarna i papperskorgen. Efter ytterligare två månader växte jag ett slag. Nöjda och rekommendera!

Trichologen rekommenderade mig serumet när jag frågade om billiga och effektiva preparat. Elf kostar 122 rubel. Jag använder det två gånger om året, när säsongsfallet kommer. Jag ökar inte tillväxten. Kanske märker jag inte, för mitt hår är långt. Under användning slutar nedfallet helt. Håret blir mer motståndskraftigt mot plötsliga temperaturförändringar. Innan jag reser använder jag också för att skydda mot förändrade klimatförhållanden. Jag ansöker utan att spara, tvätta av efter 3 timmar. Jag svarar uteslutande positivt!

Serum "Elf" tillåter hår att härda, och stoppar också förlusten. Verktyget har inga kontraindikationer, det är praktiskt att använda. Ska jag använda billigt serum som säljs i de flesta apotek och avdelningar av kosmetika? Självklart!

Titta på en videorecension om användningen av det här verktyget:Nästa Artikel
Egenskaper och komplexitet av hårfärgning efter henna