Hot mask-komprimera för hår "Burdock" från Floresan


Masken med en uttalad uppvärmningseffekt är utformad för intensivvård för försvagat hår, stärka rötterna och aktivera hårväxten. Rik på aktiva ingredienser, närmar sig och återställer hårstrukturen längs hela längden. Pepper extrakt förbättrar blodmikrocirkulationen, vilket ger målinriktad penetration av medicinska tillskott, väcker även sovande rötter till aktivt liv. Ett aktivt komplex bestående av burkolja, vitamin E, D-pantenol reducerar håravfall och aktiverar hårväxt.

Applicering: Applicera på fuktigt hår, intensivt massage hårbotten och lämna i 10-15 minuter. Skölj med schampo. Använd 2-3 gånger i veckan.

Volym: 450 ml
Tillverkare: Ryssland, Floresan

Recensioner (4)

8 inlägg

Vill du lämna en recension? Registrera bara.

  ProtoAnna
   23 maj 2016 09:29
  • Gillade du tipset?
  • ja 1 nej 0
  • Gillade du tipset?
  • ja 0 nej 0
  • Gillade du tipset?
  • ja 0 nej 0

  Kommentar: Jag använde det två gånger i veckan innan du tvättade huvudet och lämnade det i 30-40 minuter under påsen och handduken. Appliceras endast på våta rötter (sprinklade dem från en sprayflaska), så volymen på 450 ml är tillräckligt under mycket lång tid.
  Men förutom användbar i kompositionen finns silikon, som i allmänhet inte är lämpligt att använda på hårrötterna, eftersom håret slutar andas. Och i stället för att förstärka, när jag tvättade av den här masken började jag falla ur 3 hår vid första användningen. Vid tredje användningen var 15 hår redan kvar på palmerna, fastän jag vanligtvis aldrig märkte när jag tvättade håret som håret föll ut. Men ändå bestämde jag mig för att använda denna mask i minst en månad, kontrollera dess mirakelegenskaper och odla ett långt hårhår.
  Konsistensen av vattnig grädde, lätt att applicera, behaglig att röra vid. Men jag gillar absolut inte lukten av denna mask, och den är inte helt tvättad från håret, men förblir lite på dem även när den torkar.

  Också trots att jag tvättar av masken med schampo, och dessutom två gånger, men rötterna på vilka masken var lite börjar bli tjock, och det blir svårare att tvätta dem före pipen.

  Förresten, det här är en het kompress - en mask. Därför bör det vara varmt. Hon hoppades att hon skulle värma som senap (även om jag alltid satt lugnt med henne i en timme och inte kände elden), men hon började bara värma henne med en trevlig värme när jag var med en väska, en handduk och en handduk. Då känner jag att mitt huvud är riktigt varmt. Och så värmer det inte. Så om du vill känna dig varm, sitta under en lampa eller värm en handduk med hårtork.
  Jag märkte inte mycket tillväxt, men kanske berodde det på att hon inte varma mitt huvud.

  FLORESAN BURNER HOT MASK-COMPRESS 450ML

  Kortfattat om produkten

  Floresan burdock hot mask-compress 450ml instruktionsbok

  Doseringsform

  Hot mask-kompress, hårväxtaktivator F 86

  Homogen massa utan föroreningar, färgen är ljus beige, lukten är snygg.

  struktur

  Aqua, Arctium Majus rotextrakt (extrakt kardborre), Urtica dioica Extrahera Abies (nässla extrakt), Butyrospermum Parkii Oil (Sheasmör), Humulus Lupulus Extract (humleextrakt), Cocos Nucifera Oil (kokosnöt), Cetearyl Alcohol, cetrimoniumklorid, Camelina sativa fröolja Acetat (vitamin E), bensoesyra, sorbinsyra, dehydroättiksyra, bensylalkohol, parfym.

  beskrivning

  Masken med en uttalad uppvärmningseffekt är utformad för intensivvård för försvagat hår, stärka rötterna och aktivera hårväxten. Rik på aktiva ingredienser, närmar sig och återställer hårstrukturen längs hela längden. Pepper extrakt förbättrar blodmikrocirkulationen, vilket ger målinriktad penetration av kurativa extrakt av burdock, nässla och humle och väcker även "sovna" rötter till aktivt liv. Ett aktivt komplex bestående av burkolja, vitamin E, D-pantenol reducerar håravfall och aktiverar hårväxt.

  Resultatet - tjockt hår och naturlig glans!

  Inga silikoner, inga parabener

  Försäljningsfunktioner

  vittnesbörd

  Hot mask-komprimera, hårväxtaktivator.

  Kontra

  Individuell intolerans mot komponenterna

  • Köp Floresan burdock hot mask-komprimera 450 ml i Moskva på ditt praktiska apotek genom att beställa Apteka.RU.
  • Priset för Floresan burdock hot mask-komprimera 450 ml i Moskva - 122,00 rubel.
  • Instruktioner för användning för Floresan burdock hot mask-komprimera 450ml.

  Du kan se närmaste leveranspunkter i Moskva här.

  KEEPER Mask-komprimera hårväxttillväxtaktivator 450 g Floresan

  105,00 gnidning.
  Utgångsdatum: 05.2021

  Instruktioner för användning

  struktur

  Masken innehåller:

  Aqua, cetearylalkohol, Dipalmitoylethyl Hydroxyethylmonium Metosulfate, Ceteareth-20, Glycerin, Arctium Majus Extract, Ceteareth-6, Dimethicone, Didecene Hydrerad, Glycine Soia Olja, glycin, Hydroxylerad lanolin, PEG-4 Rapseedamide, Capsicum Annuum Extract, pichtagran Needles Extrakt, Humulus Lupulus Extract, tokoferylacetat, pantenol, fenoxietanol, metylparaben (och) etylparaben (och) propylparaben (och) butylparaben, Parfume.

  I banken 450 g av masken.

  Indikationer för användning

  • Hot mask-komprimera för hårväxt.

  Klinisk farmakologi

  Hot mask-komprimera "Burdock". Hårväxtaktivator innehåller burdockolja och extrakt av kullrot och humlekottar. Formel: 86.

  Masken med en uttalad uppvärmningseffekt är utformad för intensivvård för försvagat hår, stärka rötterna och aktivera hårväxten. Rik på aktiva ingredienser, närmar sig och återställer hårstrukturen längs hela längden.

  Förstärker blodmikrocirkulationen, som ger målinriktad penetration av medicinska tillskott, väcker även sovande rötter till aktivt liv.

  Aktivt komplex bestående av burdockolja, vitamin E, D-panthenol.

  Minskar håravfall och aktiverar hårväxt.

  Effekt - BOMB-1! Massor av fotografering Floresan Hair Growth Activator Recensation

  På rad av verktyg har Burdock från Floresan redan sagt i en recension om ögonfransolja. Sant avslappnad. I denna recension börjar jag en detaljerad historia om hur jag behandlade mitt förhöjda löv faller på mitt huvud. Jag har växt i håret i flera år, och det faktum att de för några månader sedan bokstavligen började smula från mig förstod naturligtvis mig.

  Kampen började helt: Jag köpte vitaminer, uppdaterade vårdprodukter, köpte en ny massageborste med naturliga borstar. Huvudspelet gjordes på en serie verktyg för håravfall från Floresan. Du kan se dem på bilden, från vänster till höger: koncentrera Day-Night Burdock, varm mask-komprimera Burdock och outplånligt serum för skallighet Burdock. Det fanns en annan Burdock-schampo, men jag ser ingen anledning att berätta om det separat. Shampoo det är schampo. Han är bra, mjuk, men inte mer. Hela serien, i allmänhet plus vitaminer, plus en borstmassage gav resultatet även utöver vad jag hade förväntat mig.

  Så, för att börja behandla hår och ögonfransar för 3 månader sedan, fortsätter jag till denna dag. Det ser ut så här.

  1. Efter att ha tvättat håret (vanligtvis varannan dag) appliceras en varm burrymask. Det värmer intensivt och irriterar hårbotten, förbättrar blodcirkulationen. Sedan efter 10-15 minuter. masken tvättas av med schampo.

  2. Nästa steg jag tillämpar Day-Night koncentrera mig på rötterna av något torkat hår. Han fläckar inte håret, och till och med saktar processen för förorening.

  3. Processen att kamma hår har också förändrats något. Nu, varje gång jag kamar mitt hår, gnider jag försiktigt mitt huvud längs vägen.

  4. Ett par timmar innan du shampooar mitt huvud med en pensel igen, och applicerar sedan gelserum för skallighet.

  Jag har naturligtvis inte provat en mask för snabb hårväxt. Alla med varierande framgång. Men effekten av den heta masken Burdock förmörkade till och med mitt mest älskade första verktyg - Amlas olja. I min subjektiva åsikt är maskkompressen Burdock den mest effektiva masken för håravfall som jag någonsin har försökt!

  Floresan själv positionerar detta verktyg som en aktivator för hårväxt. Jo, jag vet inte hur bra Burdock är som en mask för snabb hårväxt, eftersom jag inte gjorde jämförande mätningar, och även i 3 månader är det fortfarande svårt att se ett tydligt resultat. Men jag kan definitivt säga att håret inte bara växer i längd, men deras kvantitet ökar också långsamt. På tempel och näve gör de nya håren, medan de fortfarande är korta, aktivt vägen. Fallouten stoppade väldigt snabbt.

  Håret ser väldigt bra ut. De är mjuka, lydiga, men av någon anledning började de oroa sig lite igen. Jag är huvudsakligen glad över att håret aktivt ökar volymen och inte strömmar längre. Du vet att känslan av hård hårmassa mellan fingrarna är mycket behaglig! Du känner dig nästan som en drottning.

  Nu mer detaljer om masken själv Burdock:

  * Hot mask Burdock är väldigt het. Som en del av masken rödpeppar och det värmer huden perfekt. Men var försiktig om du använder den om masken kommer på ansiktet och ögonen, kan en stark brinnande känsla inte undvikas. Jag anpassade mig för att lägga en hatt på huvudet för själen, det hindrar masken från att springa på pannan och ögonens hud. Och, naturligtvis, att tvätta av kardemasken Komprimera är inte mer förnuftig under duschen, men med håret i badet.

  * Masken är tät, med örtluft. Jag gnuggar det rikligt in i rötterna, och efter 5-7 minuter bränner hårbotten bokstavligen. Behöver utstå 10-15 minuter. Efter tvätt av masken kommer uppvärmningseffekten att fortsätta ytterligare 40 minuter.

  * Tvätta av den heta masken Burdock shampoo. Håret är inte tungt, inte glänsande.

  I allmänhet en stor hemlagad mask för håravfall, bättre än någon salong. Med regelbunden användning kommer du att märka att resultatet är garanterat. Och ännu bättre om du använder andra stora medel för Burdock. Om dem också, var noga med att berätta.

  Tack för din uppmärksamhet på översynen!

  Spela in navigering

  Effekt - BOMB-1! LOTS PHOTO Hårväxtaktivator från Floresan Granskning från fortsättning: 38 kommentarer

  Bra recension! Idag ska jag prova denna mask, igår köpte jag den och en luftkonditionering mask av samma företag. Jag gillar det väldigt mycket, håret är glänsande, lättsamt

  Det är bra att masken hjälper dig. Jag har samma kam, jag gillar det väldigt mycket (det har varit rätt och sant i två år redan)

  Bra mask! Också haft det här!

  Tack för råd !! försök nu också. _))))

  Jag försökte pepparmasken (jag kommer inte ihåg tillverkaren), jag är bekant med den brinnande effekten, men det finns ingen sådan än!

  Sea-s, Tatyana.Tatyanochka, glad att våra åsikter om denna kosmetika så sammanföll! Amatörkosmetik, kamning och sanning - en skatt! JullianSun, på hälsa! Glad att vara hjälpsam!

  Nat31, på hårets längd gäller inte, bara i rötterna gnugga?

  omalan, mestadels i roten gnidning, mycket riklig. Och resterna är redan fördelade i håret, fastnade dem och under locket. Först var hon rädd för att peppar kunde torka ut spetsarna, men då insåg jag att allt var bra. Håret är mjukt.

  En intressant bit Nyligen har en speciell olja för hårtillväxt från Centralasien med extrakt av rödpeppar och burdockrot, från vilken det inte brinner någon effekt, börjat användas. Då skriver du på något sätt

  Du är så målade att du ville springa för en mask! Och hårbotten ökar inte, eller lämnar inte obehag? Det är just därför att jag är rädd att använda rödpeppar.

  Jo, det kom

  Övertygad! Var noga med att köpa den!

  Pchola, jag sökte medvetet efter en mask med röd peppar. Ursprungligen trodde jag verkligen på henne. Yulia, det finns inga obehagliga känslor efter proceduren. Huden är då inte torr och inte fet - normalt. Det mest obehagliga under proceduren är att hårbotten värms upp lite, men det är helt tolerabelt. Vid slutet av proceduren, när huvudet redan är rent sköljer jag det med rumsvatten, det kyler lite.

  Bra mask) Jag skulle vilja prova men vi har det för 93 hryvnian. Jag gillar att överbetala inte jagar. Bättre oljor kommer att växa hår)

  Oksanochka, ja 93 hryvnian. det är på något sätt väldigt dyrt för hennes dubbel överbetalning erhålls

  Du kan se en bra mask, speciellt bra för dem som försöker växa långt hår så fort som möjligt, säg till en semester eller firande

  Jag visste inte ens om en sådan mask! Bedömning av din feedback är det mycket bra och värt att köpa det)

  min favoritmask och med senap störa inte!

  Donna Helen, ja, jag växer bara hår. Jag hoppas det hjälper mig att maska. Skadlig Anna, det är definitivt värt att försöka Lilovaya Lisa, det är synd att jag inte har träffat masken med senap, jag skulle också vilja prova

  bra mask Det är synd att i Ukraina är sanningen mycket dyrare.

  Ditt hår är bara underbart!

  Irina ArtNov, tack! Så trevligt.

  Bara snyggt verktyg! Min svärmor har använt det i flera år och lovar alltid mycket. Och sanningen är att hennes hår har blivit mycket, väldigt bra

  Olya, jag är glad att du och min svärmor delar min entusiasm!

  Det finns en sådan mask, jag börjar inte använda den på något sätt. Hittills testar endast aktiv klyftpipolja.

  Böhmen, och hur är det? Bra?

  Nat31, som ett förstärkande medel är inte dåligt, men tillväxt stimulerar inte. Men jag är bara i början, så det är för tidigt att dra slutsatser.

  Bohema, ja, kanske, för att bedöma tillväxten, du behöver ett par månader Lycka till dig!

  Jag vill ha det men jag kan inte hitta det (

  Lena, apt. Bra doktor på B.Slavy (per 123 oktober)

  Underbar mask! Min mamma använder den

  Hon passade mig inte

  Dashutka123, :) Natasha-ka, förlåt, men för mig är det acceptabelt. Även om din hud kan vara mycket känslig.

  Jag tar ditt råd 2 månader. Masken är stor. Håret blir tjockare !!

  Floresan Hot mask-komprimera "Burdock"; Mask-conditioner mot att falla ut "Burdock" - recension

  Hej tjejer! Jag ska berätta om hårmaskor från en Floresanovskaya linje. Här är de:

  450 ml burk med skruvlock.

  BESKRIVNING: Masken med en uttalad uppvärmningseffekt är avsedd för intensivvård för försvagat hår, stärka rötterna och aktivera hårväxten. Rik på aktiva ingredienser, närmar sig och återställer hårstrukturen längs hela längden. Pepper extrakt förbättrar blodmikrocirkulationen, vilket ger målinriktad penetration av medicinska tillskott, väcker även sovande rötter till aktivt liv. Ett aktivt komplex bestående av burkolja, vitamin E, D-pantenol reducerar håravfall och aktiverar hårväxt.

  Hur man använder: Applicera på fuktigt hår, intensivt massera hårbotten och lämna i 10-15 minuter. Skölj med schampo. Använd 2-3 gånger i veckan.

  Ingredienser: Aqua, Cetearylalkohol, Dipalmitoyletylhydroxietylmoniummetosulfat, Cetearet-20, Glycerin, Arctium Majus Extrakt, Cetearet-6, Dimetikon, Didecenhydrogenerad, Glycinolja, Glycin, Hydroxylerad Lanolin, PEG-4 Rapest, Citrus 4, Snabbvätegenerad, Glycinoljaolja Needle Extract, Humulus Lupulus Extract, Tocopheryl Acetat, Panthenol, Fenoxietanol, Metylparaben (och) Etylparaben (och) Propylparaben (och) Butylparaben, Parfume. GOST R 52343-2005

  Masken är tät, men strukturen är delikat, vit i färg, det är väldigt bekvämt att skopa och sprida håret, eftersom det inte flyter, omsluter omedelbart och suger håret. På grund av densiteten vid en tid behöver du det ganska, så att flödet är litet. Jag håller den i ungefär en timme (jag lägger den på vått, otvättat hår), under denna tid finns det inget obehag, jag känner lite värme. Om du masserar hårbotten - "baka" mer påtaglig. Det enda som stammar är en väldigt intensiv lukt, grönsaksbitter. Du blir trött på det.

  Masken har en märkbar vårdseffekt, håret, även innan det tvättas, blir smidigt, mjukt och mättat. Den tvättas lätt och tvättas som vanligt med schampo + mask eller balsam. I allmänhet är denna mask ett bra alternativ till oljor och andra hemmetoder. Det är bekvämt att använda och effekten är.

  Samma bank, endast i mindre volym - 250 ml. I en kartong, inuti insatsen annonserar denna linje av medel. Den går under formeln 81.

  Beskrivning:
  - På grund av formeln "Tre tillgångar" som består av kardborreolja, kardborrextrakt och hoppkäglar arbetar luftkonditioneringsmasken aktivt i tre riktningar.
  - Återställer skadat hår, ger näring till försvagade rötter och stimulerar hårväxten.
  - Speciella konditioneringskomponenter ger sken, ljusstyrka, volym och lätthet vid kamning av hår.
  - Använd maskeringsanordningen tillsammans med andra medel i "Burdock" -serien och du får snabbt det förväntade resultatet.

  Användning:
  Applicera masken jämnt på rent, fuktigt hår, lämna i 5-10 minuter, skölj sedan med vatten. Rekommenderas för daglig användning.

  ingredienser:
  Aqua, Firande Alkohol, metylklorisotiazolinon.

  Masken är mycket lik den föregående - samma struktur, färg, lukt. Även närmare, verkar det för mig.

  Används efter tvättning. Håret omsluter väldigt tätt, så att det är nödvändigt att skölja ut det långsamt och noggrant, för att undvika effekten av otvättat fast hår. I slutet, ingenting proprietär - hår normalt kammade, lysa. Den vanliga balsammetallen. Jag gillade mindre än en mask-kompress. På bekostnad av att minska håravfall kommer jag inte att säga något, för jag använder det oregelbundet, då och då, och jag är osannolikt att köpa igen.

  [Redigerad av författaren 17 februari 2015]

  Floresan Hårmask Hot Nettle Mask-Hop

  Det värmer hårbotten och stimulerar därmed tillväxten och stärker hårrötterna! Håret växer snabbare, ser tjockt, voluminöst och glänsande! Varje hår maniac bör ha denna mask! Det finns många foton, hår, konsistens, sammansättning, detaljerad sökning om 8 poäng

  1. Från tillverkaren:

  2. Metod för applicering: Applicera på vått, otvättat hår, massera intensivt, lämna i 10-15 minuter för exponering, bära ett varmt lock. Jag går vanligtvis i en halvtimme eller så fort masken slutar att baka mitt huvud. Tvätta av två gånger med schampo.

  3. Förpackning: Masken finns i en stor, praktisk burk med ett tätt lock:

  4. Produktbeskrivning: Maskan är vit, tjock, trevlig krämig konsistens.

  Aromen har en trevlig, ört, något kosmetisk, inte stark, det finns praktiskt taget inget hår kvar. Den viktiga punkten: Masken ska appliceras på vått hår, annars kommer det inte att baka!, ja, och på vått hår är det mycket lättare att distribuera. Masken appliceras på håret väl, som om det glider över det och omsluter varje hår (tack vare silikonerna i kompositionen) är konsistensen tjock och tät, så masken flödar inte. Efter att ha applicerats efter ca fem minuter börjar jag känna hur hårbotten värmer upp och börjar då baka, men känslorna är trevliga, det brinner starkt, men inte så att det inte kan tolereras, tvärtom är det trevligt. Efter ca 30 minuter börjar den brinnande känslan försvagas och känns nästan inte, då går jag för att tvätta den. Jag tvättar Kera Nova med schampo (även vägen för hårtillväxt) två gånger, håret tvättas till en pip och jag applicerar en balsam på spetsarna. Håret efter att masken ser mer voluminös, tjock och blank, efter en månads användning har tillväxten märkbart ökat, nästan upphört att falla ut. Jag köper ofta denna mask på vår och hösten, utmärkt förebyggande av håravfall.

  Sammansättningen är naturligtvis inte dålig i princip, men man kan göra utan parabener och silikoner, den trycktes också så illa här, det försökte ta en hel bild:

  Hår efter masken, märkbart förtjockad:

  Jag använder tillsammans med detta schampo, tillsammans verkar effekten bättre:

  5. Fördelar: utmärkt värmeeffekt, hjälper till att stärka håret och påskynda tillväxten, stor volym, behaglig arom.

  7. Min åsikt om produkten: Jag gillar masken, jag köper regelbundet för förebyggande. Hennes hår växer bra och ser frisk ut. Jag råder alla tjejer som älskar att bry sig om sitt hår!

  8. Pris: ca 200 rubel.

  Tjejer och läsa hur jag bryr mig om ditt hår kan vara här.

  Konsekvenserna av att använda denna mask är skrämmande. Köp aldrig för någonting! (foto av normalt hår och vad masken gjorde för dem)

  Efter att ha framgångsrikt använt Hot Burger-maskkompressen bestämde sig Floresan att köpa den med nät och humle. Masken är mycket lik i utseende, samma stora burk, samma inskrift "Hot mask-compress"...

  Masken i sig är av medelhaltig konsistens, inte tjock, men inte för flytande, fördelad normalt genom håret. Lukten är neutral.

  Tillverkarens sammansättning och löften. Naturligt är det naturligtvis liten, men jag ser inga radioaktiva ämnen, men dömmer efter effekten, de är där.

  Jag lägger denna mask på, bakad på ca 10 minuter. Stark nog, men inte tillräckligt för att bråka. Tolereras.

  Det tvättas av normalt, med erfarenhet av ovanstående mask, försökte jag förhindra att masken faller i mina ögon, annars kommer det att vara starkt att klämma fast.

  Hon tvättade håret och såg att håret föll mer än vanligt.

  Först fästade inte stor vikt vid detta. Men nästa gång upptäckte jag (förlåt för detaljerna) en stor boll av lös hår. Jag blev förvånad, men då kom jag ihåg en artikel som sa att vissa masker för håravfall kan först prova en förlust, och då kommer de att agera normalt.

  Tänk på att det kanske är så, jag använde det för tredje gången. Det blev värre. Håret krypade precis av huvudet! Jag tog dem av jackan flera gånger om dagen, men fortfarande kom de ut. Om du håller handen var det minst 10 hår på den, om du håller den igen - samma resultat.

  Jag släckte masken en stund. Innan du slängde bestämde dig för att ge henne en sista chans. Och igen samma fruktansvärda resultat!

  Och allt skulle vara bra om håret skulle sluta falla ut, efter att maskens användning upphörde. En stor mängd hår faller ut! passerade månad sedan den senaste användningen, och håret faller fortfarande i fruktansvärda mängder. En tredjedel av håret har försvunnit. Det fanns en viss råtta svans! Nu måste jag böja elastiken runt svansen inte två gånger, som vanligt, men 4 gånger! Håret blev transparent! Inga regenererande oljor hjälper inte, lite bättre redan, men nu kan de återställas och återställas. Och allt på grund av den 4: e användningen av masken! Intressant, om allt är klart, kan du förlora ditt hår för gott?

  Foto, titta på hårets tjocklek. Håren är lite annorlunda, men jag kan inte längre lägga dem på samma sätt som i bilden tidigare. Håret är längre, men det här är inte förtjänsten av denna mask, bara ett foto innan jag gjorde det länge.

  En fruktansvärd mask, inte ens fienden skulle ge!

  Atomreaktorhuvudet hjälper dig att växa hår! (Foto)

  Nu ska jag sjunga laudatory odes! Efter vintern var mitt hår nådigt, bara i strimlar, överallt - i badrummet, på en kam, på en kudde! Jag lät larmet, rusade till affären och såg en nyhet från floresan. Jag gillar det här företaget, jag bestämde mig för att försöka. Under de senaste två veckorna lägger jag en mask på rötterna nästan varje dag. Och håret förstås tills du slutar falla, men effekten är uppenbar! De blev mycket mindre. Masken har en tjock krämig konsistens, vilket är mycket bekvämt för de som sätter ihop håret i ett förpackning och lägger på en hatt - det häller inte över kragen. Gör dig redo att baka och pricka hårbotten, men jag skulle säga att det är väldigt trevligt, som en massage! Jag försökte också berika masken: Jag tog tinkturen av peppar och mint, blandade den, hällde den på rötterna, applicerade masken och lämnade den i 40 minuter. Baka ännu starkare, man känner att komplexet fungerar! Även på grund av förändringen i vädret skadade mina tempel ofta, så huvudvärk från den ökade blodcirkulationen minskade! Detta är bara en underbar mask! Jag rekommenderar starkt trött, livlöst hår och de som har huvudvärk! Pris - 110 rubel.

  Detta är en tillväxtmask eller hårlamineringsmedel. ))) En trevlig chock från resultatet!) Om allt går lika bra, kommer den här masken att fylla i listan med favoriter!)

  Om allt är lika stort, då kommer denna mask att bli min favorit!)) Jag köpte en mask bara för en förändring, för att skämma bort mitt hår med något nytt. Och hon var väldigt nöjd.

  Första saker först:

  Hot mask-komprimera med ett multivitaminkomplex för att stimulera hårväxt med innehållet i njurkonsentret och humlekottar. Mask med en uttalad uppvärmningseffekt för intensivvård för försvagat hår, stärka rötterna och aktivera hårväxten. Det närmar och återställer håret längs hela sin längd.

  Applicera på vått hår, massage, håll i 10-15 minuter och skölj, skölj med schampo. Använd 1-2 gånger i veckan.

  Masken passade mig verkligen. Jag vill betona sina fördelar, som inte kunde gå obemärkt. Masken är väldigt tjock. Det är väldigt bekvämt att applicera det på rötterna och hela längden. Det flödar inte. Väl absorberad i håret. Dess volym behagar - 450 g. Den konsumeras mycket ekonomiskt.

  Jag använde masken bara 1 gång, men för tredje dagen tycker jag om resultatet!) Jag applicerade masken på lite vått hår. Valsade upp en hatt och en handduk. Håll masken i ca 1 timme. Sedan tvättas av med schampo. Huvudet är varmt, kände värmen.

  Ursprungligen visste jag inte hur denna mask skulle uppträda med hårets längd. Rötterna är förståeligt, men längden har alltid krävt den bästa vården. Plötsligt var hon rädd att håret skulle torka ut eller bli som halm. Samma sak är det en "hot mask-compress". Först när jag tvättade av masken verkade det som att håret blev mycket torrt, något hår kom ut medan jag tvättade på huvudet. Det var väldigt upprörd först. Men jag bestämde mig för att torka mitt hår och utvärdera sedan resultatet. Torkat hår bara på luften utan hårtork.

  Det första som fångade mitt öga var volymen och volymen!)) Det är så mycket!) Även på andra dagen!) Håret är otroligt mjuk, lätt att kamma, fluffig och spridda i ett flytande vattenfall. Det finns många av dem, de är väldigt ljusa. Denna glans är märkbar för alla!) Jag gillar också den delikata aromen av örter som finns kvar på håret. Känslan av ljushet, renhet och pomp förblir länge!) Jag är väldigt glad!) Speciellt vad jag inte kan hålla tyst om är den fulla känslan av laminering av hår! Jag vet inte hur jag ska förklara den här känslan att varje hår är täckt med en skyddande slät film. Awesome känsla!) Jag kommer att följa hårväxten för att kunna avregistrera resultatet senare. Om masken fortsätter att tacka med resultaten, fortsätter jag att ta den.

  Jag rekommenderar starkt denna mask. Hon är allt bra. Jag är mycket nöjd med resultatet. Jag bifogar bilder av masken och håret efter applicering av masken.

  bekväm ersättning av senap och peppar masker för att öka hårtillväxten och mot håravfall. Mitt sätt att använda masken + många foton. råd om hur man berikar masken. beskrivning av de oljor som kan och bör läggas till denna mask ***

  Till att börja med köpte jag denna mask tack vare tjejerna i hårvårdsgruppen. Växande hår upp till midjan är min dröm, och eftersom ingen senap, pepparkorn eller nikotin hjälpte mig att växa bestämde jag mig för att prova den här masken....
  Jag köpte den i Auchan, 105rub.
  Denna mask har en krämig konsistens. Gentle-persika färg, ört, inte för påträngande lukt; på håret kvarstår inte.
  Min tillämpning av denna mask är:
  Jag applicerade den på våta hårrötter över huvudet, för en gång tog det mig lite mindre än 1/4 av hela burken. Jag höll det från 1 till 1,5 timmar, tvättades sedan av med schampo. Masken ganska bra "bakar", desto mer appliceras desto starkare kommer ugnen att vara. Jag gjorde detta förfarande 2-3 gånger i veckan, det vill säga varje gång jag tvättade mitt hår.
  VIKTIGT: låt inte masken röra ansiktet, jag slog det oavsiktligt i området under ögonbrynet, det brann förskräckligt)
  Nu om resultatet - i 10 dagar med att applicera masken var tillväxten 5 mm. I 30 dagar är hårindustrin nästan 1,5 cm, trots att min vanliga tillväxt för månaden är 1 cm.
  Det verkar inte så mycket, men (.) Om utan denna mask skulle mitt hår ha varit 6 cm långt på sex månader, sedan med det - med 9
  I fotohåret efter en månads användning.

  -------------------------
  UPPDATERA ÖVERSIKT!
  Tillväxt i 2 månader med användning av denna mask i det sista fotot, bedöma själv!

  Ingrediens, vilket leder till förlust, i maskinkompositionen för hårväxt? Sammansättning, foto och en liten fråga till dig.

  Denna mask är en liten gåva från mamma. Således kan jag inte säga något om priset, men Floresan är långt ifrån dyra kosmetika på kontoret. plats med en nätbutik priset på masken är 140 rubel, vilket är en stor volym (450 ml) - räkna, för ingenting.

  Cream-färgad mask, måttligt tjock, med cloying en la naturliga doft. Lukten är stark, irriterande, men förbli inte i håret. Krukan är okomplicerad, med ett vridbart lock. Etikettdesignen är ganska söt, om än enkel. Men dessa är små saker (även om jag måste erkänna att den obehagliga lukten märkbart förgiftar användningen). Låt oss ta itu med kompositionen.

  Aqua, cetearylalkohol, Dipalmitoylethyl Hydroxyethylmonium Metosulfate, Ceteareth-20, Glycerin, Urtica dioica Extrahera, Humulus Lupulus Extract, Dimethicone, Ceteareth-6, Didecene Hydrerad, Glycine Soia Olja, PEG-4 Rapseedamide, glycin, Hydroxylerad lanolin, Capsicum Annuum Extract, zingiber Officin Extract, tokoferylacetat, pantenol, fenoxietanol, metylparaben (och) etylparaben (och) propylparaben (och) butylparaben, Parfume.

  Jag kommer inte att bo på villkorligt säkra ingredienser som bara kan orsaka allergier och dermatit som en individuell reaktion, såväl som naturliga extrakt. Jag ska bara bo på tvivelaktiga och många tvivelaktiga ingredienser:

  Glycerin - för mig är dess användning oacceptabel, eftersom jag inte bor i troperna, luftfuktigheten är låg och glycerin drar bara den naturliga fukten från huden / håret närmare ytan, torkar ut huden. Ja, glycerin är användbart som luftfuktare och mjukmedel, men bara om luftfuktigheten är över 65%!

  Fenoxietanol är giftigt när det absorberas genom huden. I laboratoriedjur orsakade fenoxietanol skador på lungorna, hjärnan, reproduktionssystemet, kromosomala förändringar och andra negativa effekter.

  Jag har ingen mening att prata om parabener länge, alla har hört talas om deras skada och om möjligt försöker undvika dem. Parabener är cancerframkallande konserveringsmedel som förlänger kosmetikkens livslängd. Öka känsligheten för HC-strålar, leda till för tidig åldrande av hudceller och tede och tepe. Om jag förstår rätt finns det fyra parabener här. Jag har en liten fråga till dig, ofta i kompositioner ser jag (och), som här, till exempel. Vad betyder detta? Är alla dessa ämnen sammansatta eller är en av dem enligt tillverkarens eget gottfinnande?

  Doft - syntetisk, om den andra inte uttryckligen anges på förpackningen. Mångfalden av dofter påverkar nervsystemet och orsakar allergier även hos personer som inte är utsatta för dem.

  Separat vill jag prata om Dimethicone, en av silikonerna. Silikoner är utformade för att släta håret, lima hårvågar. Silikoner förbättrar utseendet på hårets längd och tips (men botar inte!). Samtidigt är de helt oacceptabla för rötterna, eftersom de ackumuleras i håret (och dimetikon är en av de mest aggressiva silikonen, är det nästan omöjligt att tvätta det utan att använda professionella medel som peeling och djupt rengöringsschampo), vilket ger ett ökat fettinnehåll och med långvarig Användningen av silikon leder till håravfall! Vad förresten är det skrivet i andra recensioner av riktiga människor - först tyckte jag om masken, men med frekvent användning började håret falla ut ännu mer.

  Jag använder ibland balsamer med silikon, som slät hår efter dem, även vid tipsen, men det här är bara ibland och inte på något sätt rot!

  Jag försökte masken ändå, sätta den på rötterna, en annan på längden, isolerad med en hatt, gick i en halvtimme. Jag kan inte säga att det brinner (peppar tinktur eller senap, här är vad det brinner), det värmer sig ganska behagligt. Det tvättas av perfekt. Ibland kommer jag att använda det, även om jag tvivlar på att åtminstone någon effekt kommer ifrån den.

  Alla har rätt att bestämma vad man ska använda och vad man ska undvika, så jag fördömer inte min åsikt. Men jag kan inte rekommendera den här masken heller.

  LiveInternetLiveInternet

  -Sök via dagbok

  -Prenumerera via e-post

  -statistik

  Burdock hot mask komprimera hårväxt aktivator


  Hej alla Innan jag gick till min färgist bestämde jag mig för att skriva en recension om mitt köp och "Burdock" -masken. Jag köpte det så, i rättegång och jag kommer att berätta "Jag blev kär"!
  1. Floresan Kosmetisk.

  Mask-conditioner "Burdock" mot håravfall.
  1. Mask-conditioner "Burdock" mot håravfall. Vit massa, som liknar 10% gräddfil. 2. Hot mask-komprimera "Burdock" hårväxtaktivator. Mycket kräm, som liknar 20% sur grädde. Efter en timmes strumpor börjar huvudet att klia lite (någon kanske inte gillar det)


  Masker är väl fördelade genom håret, till och med torra, men samtidigt ökar flödeshastigheten något. De har en behaglig lukt, som liknar växtbasen, som slits av efter att ha tvättat huvudet. Jag använder dem ständigt, växlande med varandra.

  Ibland som en mask, och ibland som en balsam efter schampo.
  Om jag använder den som en mask, bär jag den på mitt hår i ungefär en timme, applicerar den på torrt hår, kamar det, stiftar det och gör jobbet i en timme. Då är mitt huvud som vanligt: ​​schampo + balsam (eller "burdock" eller någon annan balsam). Väl tvättat med hår, fuktar och närmar sig tipsen. Håret gör inte tyngre.

  Efter två månaders användning märker du resultatet. Håret faller ut mindre, växa bra. Efter tonning av rötterna växte håret efter två veckor med 1 cm. När du gör avskärningen kan du se det lilla nya håret.

  Du tittar på dem och ser resultatet - håret är mer hälsosamt, glänsande, mjukt och lätt att passa.


  På budget Art-Visage 44 Yakutka
  Den rätta naken från LuxVisage. Flera sminkalternativ 21 niavazhna
  Essense läppstift från Sheer shine serien 02, 07, 08 11 ptitsaSinitsa
  Chanel Joues Contraste Powder Blush 88 Vivacite 10 MagicKucher
  Essens Allt om Brons.

  Skuggor av mästerskapet av kopparberg 9 lumisnow
  6 dofter av märket L'ERBOLARIO: ett verkligt mirakel i parfymvärlden 11 kat-rina
  Essence Xxxl Gel-Look Topp Nagellack med Volymen Effekt 9 Dementiya
  Gel Cream Laura Mercier Verbena Gel Kropp Fukt 4 Letta
  Luxvisage Pin Up Ultra Matt i matt nyanser Nr 1 och No. 4 6 Sparkling
  Blodigt vin. Bourjois Rogue Edition # 14 Pretty Prune 3 Kelen


  De mest intressanta inläggen
  Vårt veckovisa nyhetsbrev finns i din inkorg. Bara den mest intressanta, ingenting överflödig!
  Kosmetik - recensioner av kosmetika
  Kosmetolog är ett populärt samhälle där du kan hjälpa dig att göra rätt val av kosmetika och parfymer. Du kan läsa recensioner om kosmetika hos riktiga människor: lyx och budget, alla märken och typer, hitta råd från professionella makeupartister, sminklärare och beprövade skönhetsrecept.


  Samlingen av recensioner uppdateras ständigt! Du kan också dela med andra användare dina egna idéer, tankar, recensioner, ställa en fråga om återkoppling om någon produkt i skönhetsindustrin - och de som redan har använt det kommer alltid att svara på dig.
  På webbplatsen finns en ständigt uppdaterad katalog över kosmetika med produkterna från de mest populära varumärkena. I katalogen kan du välja de produkter som passar din hudtyp och ålder.

  Produktbeskrivningar - med bilder, kompositioner, betyg och på ryska. Favoritprodukter kan läggas till i din önskelista och dela den med alla du vill!
  Vi har färska nya samlingar, de mest populära kosmetika i recensioner, svep och betyg av de mest kända märkena av kosmetika: Dior, Guerlain, Chanel, Lancome, Shiseido, Clinique, YSL, Givenchy och många andra!

  Läs recensioner om den nya kosmetiken innan du köper den! Titta i ordboken för kosmetiska termer, om något ord i beskrivningen är oförståeligt för dig! Med hjälp av vår sminklärare blir du stjärnan i en semester eller fest!
  På skönhetssalongen talar om något ämne av kosmetika och parfymer - vi diskuterar de senaste resultaten från kosmetikindustrin och farmors recept, salongkosmetik och ultramodern vacker smink. De recensioner som du ser på webbplatsen är de vanliga människornas ärlighet och erfarenhet, vilket ofta skiljer sig från vad tillverkarna lovar i reklam och på etiketter. Fråga oss om råd och vi hjälper dig alltid!


  Tillsammans hittar vi svar på frågor som rör kosmetika och parfymer. Läs recensioner, skriv din egen, utvärdera kosmetika, kommunicera, le och bli vacker!

  Burdock Hot mask-komprimera hårväxtaktivator, 450 ml kan Floresan (Floresan)

  Masken med en uttalad uppvärmningseffekt är utformad för intensivvård för försvagat hår, stärka rötterna och aktivera hårväxten. Rik på aktiva ingredienser, närmar sig och återställer hårstrukturen längs hela längden. Pepper extrakt förbättrar blodmikrocirkulationen, vilket ger målinriktad penetration av medicinska tillskott, väcker även sovande rötter till aktivt liv. Ett aktivt komplex bestående av burkolja, vitamin E, D-pantenol reducerar håravfall och aktiverar hårväxt.

  Ingredienser: Aqua, Cetearylalkohol, Dipalmitoyletylhydroxietylmoniummetosulfat, Cetearet-20, Glycerin, Arctium Majus Extrakt, Cetearet-6, Dimetikon, Didecenhydrogenerad, Glycinolja, Glycin, Hydroxylerad Lanolin, PEG-4 Rapest, Citrus 4, Snabbvätegenerad, Glycinoljaolja Needle Extract, Humulus Lupulus Extract, Tocopheryl Acetat, Panthenol, Fenoxietanol, Metylparaben (och) Etylparaben (och) Propylparaben (och) Butylparaben, Parfume. GOST R 52343-2005

  Tillverkare: Floresan LLC, Ryssland

  Köp Burdock Hot Mask Komprimera Hair Growth Activator, 450 ml burk Floresan billig i vår butik är enkelt - ring oss eller beställa produkten på vår hemsida. Leverans av varor i Moskva, Moskva Region, Regioner, hemma, att arbeta, till sjukhuset på din förfrågan vid den tid som avtalats med dig är möjligt. Vi skickar även order via post till Ryssland. Om den angivna produkten är tillfälligt slut i lager - det spelar ingen roll, ring och vi kommer att beställa med leverans speciellt för dig!

  Skapa heta masker för snabb håråterställning

  Hemlagad eller professionell varm hårmask är ett underbart botemedel som återställer skador på locken. Varmt förfarande utförs vanligtvis i stugan eller hemma.

  Kosmetologinäringen erbjuder både professionella verktyg, till exempel Weis, och budgetalternativ. Till exempel kallas en hetmask som kallas "Burdock". Bedömning av recensionerna är verktyget en helande aktivator för hårväxt.

  "Burdock" -maskan innehåller komponenter som värmer upp under proceduren. Som ett resultat är denna hårprodukt effektivare än produkter vid rumstemperatur.

  Värmeförmåner

  Masker som återställer hårstrukturen "Burdock" och Weis påverkar både håret och rotzonen på huvudet samtidigt. Vid användning av verktyget finns ingen stark torrhet. Följaktligen är förekomsten av torr mjäll fullständigt utesluten.

  Bedömning av recensionerna förbättrar "Burdock" -maskan blodcirkulationen, så ett varmt förfarande har en positiv effekt på hårväxten.

  Denna kosmetiska produkt är användbar i följande fall:

  • tipsbunt
  • svår utfällning
  • brist på glans
  • sammanfaller när man kammar
  • allvarliga skador, brott.

  Enligt recensioner rekommenderas Burdock-masken att användas regelbundet om det behövs för att behandla och återställa det skadade håret. För att förebygga sådana problem rekommenderas heta sessioner för förebyggande ändamål.

  Denna mask hanterar spröda tips och är extremt användbar för långa trådar som inte har tid att få tillräckligt med näring.

  I recensionerna av de populära reparationshårsmaskorna skriver flickorna att efter att förfarandena har använts med "Burdock" menar problemen med att splittrade ändar försvinner och strängarna blir elastiska och elastiska.

  För att göra Floresan "Burdock" mask-komprimera så effektivt som möjligt, rekommenderas att tillsätta eter- och grönsakspomace till blandningen. Feedbacken indikerar att berika masker hjälper till att lösa problem med alltför fet och torrt hår.

  Om håret är torrt, lägg till produkten olivolja, kokosnöt, persikoljor och estrar: blå kamille, ylang-ylang. För att eliminera mjäll lämplig essentiell olja av te eller cederträ. Olja av citron, grapefrukt, apelsin och andra citrusfrukter kommer att ge utmärkt näring till curls.

  För feta trådar lämplig olja av bergamot. Om du vill accelerera tillväxten används essentiella oljor av eukalyptus, pepparmynta, kanel. Den önskade mängden per portion betyder inte mer än 2-3 droppar estrar eller en tesked vegetabilisk olja.

  En användbar procedur rekommenderas dock inte för alla. Hot mask kan inte tillämpas i följande fall:

  • Närvaron av sår eller repor på hårbotten;
  • stark hudkänslighet
  • allergisk mot någon komponent.

  Effektiva inköpsprodukter

  Många recensioner skriver om masken Weis. Denna hårväxtaktivator anses vara en potent och högeffektiv lösning. Det finns dock många andra produkter som förtjänar särskild uppmärksamhet.

  De utmärks av ett utmärkt förhållande till överkomligt pris och anständigt kvalitet. Varje tjej har råd att köpa dessa verktyg i nästan vilken kosmetisk butik eller apotek som helst:

  1. Hot kompress Floresan - "Burdock".
  2. "Nettle hops" Floresan.
  3. Herbal Clinic Green Planet.
  4. Ryska fältet "Red Pepper".

  Hårmaskar, till exempel "Burdock" och annonserade Weis har en funktion. När den används, är blandningen ganska bakad, särskilt när den kommer i kontakt med händerna eller fötternas hud.

  Extremt noga behöver du behandla tvättning av kompositionen och undvik kontakt med ögonen. Efter proceduren måste du tvätta händerna med tvål och rengöra verktyget under naglarna.

  Matlagning Recept

  Många av dem. som försökte weis hetmask, blir fans av denna aktivator. Men vissa litar bara på de medel som förbereddes självständigt hemma.

  Detta kommer att kräva:

  • olivolja, mandelolja (1 msk.)
  • . Vid val en essentiell olja (4-5 droppar).

  Förutom mandel- och olivolja är aprikos, havtorn, druv-, kardborre- och vetegrodolja användbara. Allt beror på dina personliga preferenser.

  Du måste vara försiktig med etrarna för att inte brinna. En matsked vegetabilisk olja kräver inte mer än 2-3 droppar estrar. Metoden för tillämpning är ganska enkel.

  1. Blanda utvalda oljor, värm lite i ett vattenbad. Blandningen bör vara av sådan temperatur att den knappt kan röra på huden, men inte orsaka brännskada.
  2. Gnugga blandningen i rötterna, massera huvudet i 3-5 minuter och sprida sedan rester av kompositionen längs strängarnas längd.
  3. Sätt på en plastlock på toppen och värm med en varm handduk. Exponeringstid från 20 till 60 minuter. Torkaren håret, desto längre exponeringstid.
  4. Skölj kompositionen med rinnande vatten med schampo efter den angivna tiden. Strängar måste upprepas gånger, sedan första gången oljan inte kommer att tvättas bort.

  Denna procedur rekommenderas 1-3 gånger i veckan i 2 månader. Därefter ska du ta en paus i en månad och sedan upprepa kursen. Från en eller två gånger kommer ett märkbart resultat inte att vara.

  Feedback om användning

  Nyligen läste jag recensioner om den populära heta masken hos företaget. Imponerad och köpt mig själv. Weis produkter liknade mycket mer än en mask för hårvolymen "Hot News". Curls började se skina och friska.

  I butiken med kosmetika fanns en åtgärd på burdock mask när weis krullar var skadade. Säljaren sa att det här är en bra aktivator av accelererad tillväxt, så jag bestämde mig för att försöka. Resultatet är verkligen. I en månad +2 cm.

  Ofta gjorde hon sådana masker i stugan, men det var dyrt. Därför köpte jag en burdock från weis. Recensioner av denna tillväxtaktivator var sanna. Effekten är inte sämre än från salongverktygen, och besparingarna är betydande.

  Om du gillar det - dela med vänner:Nästa Artikel
Salva för håravfall