Thistles. En serie för intensivvård för hårbotten.


En serie av hår "Agrimony" är baserad på extrakt av kardborre, peppar, nässlor och humle, speciellt utvecklade för att förebygga och minska överdriven håravfall, hjälper det att stimulera deras tillväxt och förbättring av hårbotten. Intensiv terapi "Agrimony" -serien Kursen består av 3 faser och kommer att pågå en månad. Ditt hår får naturlig glans och fluffiness, håravfall reduceras.

Näringsämnena som finns i burken, levererar intensivt huden, huvudet närmar det. Pepparxtrakt stimulerar hårsäckens aktivitet och väcker deras aktivitet. Nässla bidrar till både tillväxt och förstärkning av håret, som länge har använts i traditionell medicin.

Skälen till håravfall och skallighet kan vara många. Detta är en dålig kost, ekologi, överskott av zink i kroppen, hormoner. I varje fall kan en specialist bestämma orsaken.

Hemma kan du skapa ett gynnsamt läge för din kropp: Ät ordentligt och annorlunda, håll en aktiv livsstil, var ofta i frisk luft. Glöm inte att mata ditt hår. Vår "Burdock" hjälper dig med detta. Kom ihåg att hår och hudvård bör vara regelbundet. Använd hårborttagningsmedel "Burdock" i minst 30 dagar. Det är hur mycket tid kroppens celler behöver för regenerering.

Burkserum från alopeci outplånligt

Innehåll [dölj]

Burdock Serum Burdock är en omtänksam kosmetisk som hjälper till att bevara skönhet och densitet av hår. Formeln för detta verktyg innehåller näringskomponenter som förstärker och tonar hårbottens epidermis. På grund av den regelbundna användningen av denna produkt blir trådarna silkeaktig, håravfallet minskar och deras kamning förbättras.

effekt

Håravfall kan orsakas av olika faktorer. I vissa fall sker det under hösten vårperioden, vilket orsakas av brist på näringsämnen i vår kropp. Ibland kan orsaken till skallighet vara en genetisk predisposition av kroppen eller ett antal sjukdomar som orsakar håravfall.

Det har länge varit att bevara skönheten och tjocklek shag används traditionella recept och örter. Idag har vi möjlighet att tillämpa etablerade traditioner i modernare former. Ett utmärkt exempel på ett effektivt botemedel mot skallighet är Agrimony serum, som innehåller i sin sammansättning användbara extrakt och oljor, intensivt ger näring åt huden på huvudet.

Serum Burdock hjälper till att bli av med många problem och förbättra håret tillstånd:

 • Nötter och stärker hårsäckar, mättar huden med nödvändiga element;
 • Stimulerar regenereringen av hårstrukturen, återställer dess skadade områden;
 • Normaliserar talgproduktionen av talgkörtlar, vilket reducerar hudens ökade fettinnehåll
 • Aktiverar den långsamma tillväxten av "sovande" folliklar;
 • Eliminerar brittleness och tvärsnitt av strängarna, vilket ger dem en levande glans och hälsosam färg;
 • Normaliserar epidermis mikroflora, eliminerar mjäll
 • Hjälper till att bli av med obehag, klåda, torrhet
 • Det aktiverar blodcirkulationen i detta område av epidermis, normaliserande metaboliska processer;
 • Det skyddar lockar från de negativa effekterna av olika miljöfaktorer, stärker dem.

struktur

Basen av outplånligt serum för hår Burdock innehåller ett komplex av aktiva växtkomponenter, som var och en har en speciell effekt:

 1. Kockolja - en komponent som aktiverar tillväxten av strängar och stärker hårsäckar. Denna komponent används i många kosmetika avsedda för hår, eftersom den innehåller i sin sammansättning en stor mängd vitaminer och fördelaktiga element. Burdock aktiverar långsam tillväxt av krullar, återställer sin struktur och vitalitet.
 2. Pepper extrakt - en komponent som har en tonic effekt. Det aktiverar blodmikrocirkulationen, vilket möjliggör förbättring av mättnaden av huvudets epidermis med användbara element. Peppar väcker funktionerna i "sovande" follikeln och uppdaterar huden.
 3. Nettle extrakt är en växtbaserad ingrediens som innehåller en stor mängd syror. Nettle är också rik på vitaminer, mineraler och eteriska oljor. Den rika kompositionen av denna komponent i serumet stärker hårsäckarna, förhindrar skallighet och eliminerar andra problem.
 4. Extraktet av humlekottar är en naturlig komponent som har en regenererande och skyddande effekt. Det förhindrar de negativa effekterna av miljöfaktorer och har en antibakteriell effekt.
 5. Siberian gran extrakt är en komponent som är en biologiskt aktiv komponent som förstärker epidermis immunförsvar.
 6. Dexpanthenol - provitamin B5, som ger en regenererande, antiinflammatorisk och fuktgivande effekt.

slutsats

Odelbart serum för skallighet Burdock - är ett aktivt regenererande och förstärkande medel som förhindrar håravfall. Denna produkt är baserad på ett stort antal naturliga stärkande ingredienser som mättar hårsäckarna och epidermis i huvudet med nödvändiga element.

Instruktioner för användning

Instruktioner för användning av outplånligt serum för skallighet Burk består av följande steg:

 1. Du måste först tvätta krullarna med shampoo.
 2. Medlen appliceras endast på huvudets rena hud.
 3. Smidigt fördela produkten och massage epidermis, var särskilt uppmärksam på rotzonen.
 4. Huvudmassage måste utföras före en trevlig uppvärmningseffekt.
 5. Vid applicering kan en lätt brännande känsla inträffa, som kommer att passera efter några minuter. Om brännskador orsakar allvarligt obehag, skölj av med mycket vatten.
 6. Serum kräver inte sköljning.
 7. Använd den här produkten dagligen.

Floresan Odelbart serum för skallighet "Burdock"

beskrivning

Odelbart serum för skallighet "Burdock":

Rekommendera att köpa 32 köpare.

Tillagd i önskelistan 52 gånger.

Metod för användning

Spraya jämnt på ren hårbotten, var särskilt uppmärksam på hårrötterna. Massage hårbotten i 3-5 minuter, tills en känsla av behaglig värme. Använd dagligen. Kräver inte sköljning. Serum kan orsaka en lätt brännande känsla, som försvinner om 5-10 minuter.

Aktiva beståndsdelar / Sammansättning

Dricksvatten, komplexet av extrakt (kardborre, humlekottar, peppar, nässla), propylenglykol, lanolin, etoxylerade, D-pantenol, hydantoin, glycin, barrträd extrakt, hydrogenerade PEG-40 ricinolja, tridecet-9, parfym, geksiltsinnamal, linalool, butylfenylmetylpropional, limonen, bensylsallicylat.

Hur jag växte hår med verktygen från "Burdock" -serien från Floresan

Att växa långt och tjockt hår är målet för många tjejer, särskilt de som, som de som samlas på denna sida, är angelägna om att ta hand om sina lockar. Och vi skulle vilja få ett lyxigt hårhår så fort som möjligt.
Jag strävar också efter detta mål, därför försöker jag ständigt nya medel för att påskynda hårväxten. I det här inlägget vill jag prata om hur jag växte mitt hår i vår och vilka resultat jag fick i slutet.
Som du redan förstod från namnet, kommer talet i publikationen att gå till hjälp av "burdock" -serien från Floresan.

Vi vet alla att omfattande vård har en positiv effekt på vårt hårs utseende och tillstånd. Jag bestämde mig för att använda ett integrerat tillvägagångssätt för att nå de uppskattade centimeterna av längden. Den här gången valde jag produkter från en tillverkare, kombinerad till en hel serie som syftade till att minska håravfall och växande tillväxt.
En serie av hår "Agrimony" är baserad på extrakt av kardborre, peppar, nässlor och humle, speciellt utvecklade för att förebygga och minska överdriven håravfall, hjälper det att stimulera deras tillväxt och förbättring av hårbotten. Intensiv terapi "Agrimony" -serien Kursen består av 3 faser och kommer att pågå en månad. Ditt hår får naturlig glans och fluffiness, håravfall reduceras.

Serien innehåller 7 produkter:

schampo

Luftkonditionering mask

Aktiv Burdock Pepper Oil

Koncentrera "Burdock" dag-natt

Alopeciaserum

Ögonbryn Åtdragningsolja

Hot mask komprimera

Jag köpte en het mask, koncentrera dag-natt och (åh min Gud) serum för att förebygga skallighet (Jag tror att tillverkaren blev lite upphetsad med detta produktnamn). Jag noterar att produkterna var mycket, mycket låga kostnader. Deras kostnader varierar från 120 till 180 rubel i vår lokala butik.
Redan i skrivandet av ett inlägg såg jag att nu har förpackningen av medel ändrats lite och uppdaterat (se bilden ovan). Mina burkar i den gamla designen.
Jag började använda medel från "Burdock" -serien efter februarimarathonet. Praktiskt taget efter varje tvätt applicerade jag en mask:

Hot mask-pack "Burdock"

utseende:

Masken är packad i en tjock plastburk med matt vit färg med ett ljust grönt lock. På den kan du se en färgstark klistermärke med produktnamnet, tillverkarens logotyp och bilden av en burdock. Det står också att produkten är en "nyhet".

En liknande klistermärke kan ses på burken själv.

Indikeras på förpackningen och beskrivningen av produkten (användningsmetod, information om tillverkaren) samt dess sammansättning:

Maskinsammansättningen är inte den mest användbara, icke-naturliga. Sulfater, silikoner, konserveringsmedel, parabener finns här. Men de användbara komponenterna är inte få i sammansättning, även om de inte befinner sig i de första positionerna, men åtminstone till lukt. Jag är inte rädd för kemi i formuleringarna, för jag har inga problem med hårbotten, sällan klåda eller mjäll. Men jag skulle inte missbruka det här medlet. Det är nödvändigt att noggrant rengöra hårbotten, använd från tid till annan djuprengöringsschampo och skrubb för hårbotten. Räkna upp verktyget:

Glycerin - Fukthållande komponent, lösningsmedel, denaturerad alkohol. Mjukgörande, skyddande, fuktgivande effekt. Lösningsmedel, viskositetsregulator, emulgeringsmedel.
Arctium majus root extrakt - burdock extrakt
Glycin sojaolja - Fuktgivare, skyddande funktion, emolent, saktar åldringsprocessen, närmar och regenererar huden.
Capsicum annuum extrakt - chili peppar, har antimikrobiella, antioxidant, skyddande egenskaper. Det används för hårdröds hår och näring av hårrötter, i balsam.
Abies sibirica nål extrakt - gran extrakt. Det används i kosmetika i form av extrakt, oljor etc. Det tonar, föryngrar, mjukar och har antiinflammatorisk verkan. Används även i kosmetika som smakämne.
Humulus lupulus extrakt - hopp, har en mjukgörande, antimikrobiell, tonisk effekt.
Panthenol Moisturizer

Uppvärmningseffekten uppnås genom extrakt av kapsum.
Förresten är sammansättningen av min version av masken annorlunda än den "uppdaterade" versionen och inte till det bättre. Här är kompositionen för den uppdaterade masken:

Aqua, Arctium Majus rotextrakt (extrakt kardborre), Urtica dioica Extrahera Abies (nässla extrakt), Butyrospermum Parkii Oil (Sheasmör), Humulus Lupulus Extract (humleextrakt), Cocos Nucifera Oil (kokosnöt), Cetearyl Alcohol, cetrimoniumklorid, Camelina sativa fröolja Acetat (vitamin E), bensoesyra, sorbinsyra, dehydroättiksyra, bensylalkohol, parfym.

Konsistens och arom:

Masken är en lätt beige kräm substans, ganska tjock, men inte helt homogen. I det här fallet hittar du inte klumpar i det, bara små oegentligheter.

Produkten appliceras utan problem, flödeshastigheten är standard för denna typ av produkt. Det tvättas också av normalt, jag har aldrig haft det så att jag efter masken inte fiskade mitt hår, trots att jag i färd med att använda mig flyttade bort från den metod som tillverkaren erbjöd.

Visningar av användning:

Det är här där roligt börjar.
Sedan den 1 mars har jag applicerat den här masken på praktiskt taget varje tvätt, med undantag för force majeure och en veckors paus från hårväxtprodukter.
Jag försökte först prova denna mask som rekommenderad av tillverkaren, det vill säga innan du tvättar håret med schampo.

Hur man använder: Applicera på fuktigt hår, intensivt massera hårbotten och lämna i 10-15 minuter. Skölj med schampo. Använd 2-3 gånger i veckan.
I väntan på en trevlig uppvärmnings effekt applicerade jag en mask på hårbotten och... Jag kände mig inte något. Masken varma värmdes, känslan av värme var så lätt att jag knappt märkte det. Men arvtagare ger inte upp!
Nästa gång jag applicerade masken alldeles innan du tvättade med schampo, men redan på den våta hårbotten (jag fuktade sprutpistolens rötter). Resultatet var också ledsen, den lovade värmeeffekten följdes inte, ljusvärmen räknades inte. Men arvtagare ger fortfarande inte upp!
Den tredje gången jag applicerade masken efter shampooen, och såg hon och började, började hon baka. Värmeeffekten av denna "heta kompress" i motsats till namnet är väldigt, väldigt mjuk. Masken behöver tid att "svänga" och skänka värmen i hårbotten. Den bakar efter 5 minuter blir effekten intensivare vid den 15: e minuten av exponeringen. Men jag väntade inte på elden på huvudet.
Jag har inte lite erfarenhet av att använda värmemaskar och jag har något att jämföra med. Förmodligen många tyckte om pepparmasken från komplimang. Det bakar ibland starkare, men jag känner mig inte obehag av att använda det alls.

Låt oss gå tillbaka till den heta kompressen. Kort sagt:

mask värmer (och tack för det)
det luktar gott
lätt att applicera och distribuera
Används ganska ekonomiskt, jag hade nog av det i 3 månader
Fett inte rötterna, efter användning blir håret inte smutsare snabbare än vanligt
Värmeeffekten kvarstår efter sköljning
budgetpris och stor volym

masken bakar svagt, mindre intensivt än andra liknande produkter
hon behöver tid att "swing", samma komplimang värmer nästan omedelbart
inte den mest användbara kompositionen

Pris: ca 170r.
Volym: 450 ml.

Parallellt med masken använde jag båda tonerna för tillväxt och mot håravfall. Som jag sa köpte jag 2.

Först gick jag in i min vård:

Koncentrera "Burdock" dag-natt

Jag bestämde mig för att börja med honom, eftersom han enligt beskrivningen verkade mer effektiv och aktiv än en annan tonic (om honom längre).

Koncentratet "Burdock" är en fysiologisk lösning i en gelmjukgörande formel. Designad för att förhindra och minska överdriven håravfall, hjälper till att stimulera tillväxten och läka hårbotten. Det aktiva komplexet av nettlextrakt och burdockolja stärker hårrötterna och återställer deras funktion. Med regelbunden användning aktiveras hårväxt, vilket hjälper till att minska håravfall. Det rekommenderas att kombinera med schampo och maskeringsserie "Burdock".

utseende:

Koncentratet packades i en kartonglåda. Etikett i samma stil med en mask. Lådan visar också beskrivningen av medel och sammansättning:

Gå igenom de viktigaste användbara komponenterna:

Arctum majus root extrakt - burdock extrakt
Hummulus lupulus extrakt - hopp extrakt
Capsicum annuum extrakt - capsicum extrakt
Glycerin - mjukgörare, fuktkräm
Lanolin - Förtjockningsmedel, emulgeringsmedel, mjukgörare, närmar huden, läker, föryngrar. Förbättrar hårets tillstånd, ger dem glans och silke.
Panthenol - Fuktgivare, hårkonditionering, regenerering och läkning av huden, stärker håret.
Mannan - Fuktgivare, regenerering av huden, stimulerar produktionen av kollagen, stramar och tonar huden, mjukgörande effekt, anti-celluliter, fukthållare.
Abies sibirica nål extrakt - Sibirisk gran extrakt
Sammansättningen av den uppdaterade versionen av koncentratet är annorlunda (den finns på tillverkarens officiella hemsida).

Inuti en fin kartong fanns en sådan plast transparent flaska:

Den är gjord av tät plast, det är trevligt att hålla den i handen. Sprutaren är absolut standard, men den spraya inte fint, dropparna är inte som i en outplånlig hårbalsam, men större. Kanske beror det på konsekvensen.

Konsistens och smak

Det finns en ljusgrön vätska i flaskan. Det är tjockare än vatten, det verkar som om produkten är lite gel, eller snarare det finns en liten aning om att produkten är gel (tillverkaren varnade för detta i beskrivningen). Ändå är det fortfarande flytande.

Koncentrera oljig, med en ört doft, där det finns anteckningar av burdock. Aromen är ganska aktiv, men inte otrevlig obehaglig. På håret håller det högst 15-30 minuter, så kommer det inte att finnas någon ledning från den.

Visningar av användning:

Denna åtgärd jag applicerade på hårbotten under de första 2 veckorna på morgonen och kvällen. Så rekommenderar tillverkaren att göra. Trots att varaktigheten av kursen som anges på paketet är ett par veckor, fortsätter jag som en desperat hårman, som vill växa hår så fort som möjligt, att använda produkten ytterligare och fortsatte att applicera innan min flaska slutade. Produktens sammansättning är relativt ofarlig, så jag valde bara en sådan användningsperiod.
Trots dess oljiga natur är produkten ganska lätt, hårrotsarna överbelastas inte omedelbart efter appliceringen, speciellt om du applicerar koncentratet på en fuktig hårbotten efter tvättning. I det här fallet känner jag inte att jag sprutade någonting på hårrötterna. Efter att ha tillämpat några speciella effekter i form av en brinnande känsla eller lätt värme kände jag mig inte, trots att det var peppar i kompositionen.
Men fortfarande, en liten oljighet gör sig känd, jag märkte att på andra dagen är håret inte alls tillgängligt. Detta bidrar precis till koncentratet. Jag använde en solomask och det fanns ingen sådan effekt.
Jag vet inte ens mer om att skriva om det här verktyget, det orsakade mig inte några speciella känslor och skilde sig inte av någon ovanlig harakteristikami. Tonic och tonic, vad mer kan du säga?
För att sammanfatta mitt intryck om detta verktyg:

budgetpris
neutral smak
bekväm förpackning

håret blir smutsigt snabbare än vanligt

Volym: 100 ml.
Pris: ca 120 rubel

Och nu har du en fråga, varför utvärderar jag inte effektiviteten? För att jag vill göra det här med dig
Så jag applicerade masken och koncentrerade mig i ungefär 1,5 månader och det här kom från det. Jag kommer att döma ökningen endast med bilden eftersom jag inte är vänner med ett mätband (maraton är ett undantag).

kvaliteten på håret på andra fotot - bara skräck och mardröm, det var minst sagt inte den bästa dagen i livet av mitt hår, var detta bild tagen strax före frisyr specifikt för att utvärdera effekten av att använda medel från kardborre-serien. Om vi ​​anser att det här är en ökning på 1,5 månader, inspirerar det mig inte alls. Jag ser inte att även ett par centimeter har vuxit. Bara en mask med senap från Compliment gav mig en stor boost.

Efter hårklippningen fortsatte jag att växa hår med hjälp av floressan och introducerade ett serum i min omsorg.

Serumprevention från skallighet "Burdock"


Tja, namnet på serumet, lite jätte skrämmande från honom

Enligt tillverkarens beskrivning är det avsett att förhindra nedfall, så egentligen använde jag det efter koncentratet för att upprätthålla effekten så att säga.

Serum från skallighet "Burdock" är en saltlösning med ett kraftfullt aktivt komplex av burk, peppar och nässlor. Speciellt utvecklad formel riktas mot hårrötterna, med hänsyn till deras egenskaper och struktur. Regelbunden användning av serum minskar avsevärt hårdmängden som faller ut vid några steg av skallighet. För bästa resultat, applicera med schampo och maskeringsserie "Burdock".

utseende

Serumet ser ut som koncentratet - en kartong, en flaska, en sprayflaska - allt är detsamma. Skillnaden är endast i inskriptionerna på förpackningen, eftersom produktnamnen är olika.

Och nu rubriken "hitta 10 skillnader" med sammansättningen av koncentrat dagskvällen.

Sammansättningen, som du ser, är annorlunda, men bara lite. Om jag tittade på kompositionen för båda produkterna innan köpet skulle jag säkert inte ta 2 flaskor på en gång. (men vid den tiden hade jag bråttom i affären).

Konsistens / smak

Inuti plastflaskan är samma blekfärgade vätska. I jämförelse med koncentratet är serumet mer gult i färg (koncentratet är grönt) och fetare, det finns också en antydan om en gelkoncentration.

Den har samma doft som det föregående läkemedlet - ört, ganska aktivt, med noter av burdock.

Visningar av användning

Jag använde serumet en gång om dagen, vanligtvis efter tvätt eller på kvällen. Som rekommenderas av tillverkaren appliceras och masseras i 3-5 minuter. Trots det faktum att det finns en varning i beskrivningen som agenten kan tippa och baka (vilket jag väntade på) gav inte serumet några känslor. Jag verkade ha applicerat en normal tonic utan värmeeffekter.
Förutom att koncentrera serum bidrar till mer frekvent tvättning av håret, eftersom rötterna blir smutsiga med det snabbare. Inte förvånande, eftersom serumet är oljigare.
Och viktigast av allt kan vassle och koncentrat sägas vara identiska. Enligt egenskaperna är det helt samma sätt. Därför kommer fördelar och nackdelar också att vara desamma.

budgetpris
neutral smak
bekväm förpackning

håret blir smutsigt snabbare än vanligt

Pris: 120-130 rubel
Volym: 100 ml.

Låt oss nu kontrollera om dessa agenter skiljer sig åt. Jag applicerade också serumet i ca 1,5 månader, medan du fortsatte använda masken. Det första fotot togs efter klippningen, den andra - den nya.

Och här ser jag redan ett bra resultat, det är ca 2 cm. Lite, men det här är mer än vad jag växer utan stimulering. Betydar detta att vassle är effektivare än dagskvällskoncentrat? Jag vet inte. Kanske har jag uppnått denna effekt på grund av den långa användningen av masken och toniken, och kanske fungerade serumet bättre.

Kan jag rekommendera en serie "Burdock" och hjälpte henne att växa mitt hår? Svårt att svara, men förmodligen inte. Masken verkade ganska genomsnittlig och till och med svag (jämfört med samma komplimang som bakar sig). Fördelen med dessa tonics för mig är fortfarande i tvivel, men av de två skulle jag fortfarande rekommendera att välja serum, eftersom resultatet var mer imponerande från det. Jag skulle rekommendera den här serien till de som vill prova något nytt för hårväxt och inte spendera mycket pengar på det.
Självklart skulle jag vilja ringa det här inlägget "hur man odlar hår 9 cm på 3 månader", men tyvärr inte med dessa medel.

Serum för hår Floresan Burdock från skallighet, outplånlig

Effekten märks hjälpte mig! Men det finns vissa tvivel... + foto av serum, komposition

Hälsningar till alla som tittade!

Floresan serum "Burdock" köpte först på hösten, när jag hade en verklig panik på grund av att håret faller. Jag har redan skrivit om några av verktygen; vissa var absolut värdelösa. Men detta serum är ett av de medel som effekten var märkbar på.

Följande "poäng" (***) är inte nödvändiga att läsa; vem behöver bara fakta - läs "Impressions"

*** Orsakerna till håravfall kan naturligtvis vara olika; men min anledning var ett mysterium för mig. Frisör sa att de inte faller för mycket ut; bara när håret är långt, kan även från ett eller två hår ge intrycket att några har fallit. Hon uppmanade mig att helt enkelt byta min vård + för att konsultera en läkare. Jag besöker regelbundet läkaren och varken före eller efter användning av detta serum hittades inget misstänkt.

*** Jag beslutade inte omedelbart att köpa detta serum, eftersom Jag var generad av vissa komponenter i kompositionen (propylenglykol och imidazolidinylkarbamid, särskilt senare. Jag kommer inte skriva om dem, det finns mycket information på internet). Men efter reflektion bestämde jag mig för att ta risken; allt som mer, som jag upptäckte när jag läste recensioner av andra kosmetiska produkter och tittade på kompositionerna av de produkter som jag tidigare använde, finns dessa komponenter vanligen i många produkter (och i tonic hårsprayer och även i ögonborttagningsmedel, och andra). Tja, innan jag inte riktigt var uppmärksam på kompositionerna. I allmänhet blev det lite lättare för mig att justera mig själv och bestämma mig för att använda detta serum.

Tja, och jag ska tillägga att det finns också användbara ingredienser i kompositionen; och i allmänhet är han (komposition) enligt min mening inte så hemsk som den på något annat sätt.

Vad lovas och kompositionen kan ses på bilden.

Volymen på 100 ml. Pris ca 90r.

Visningar av användning:

Verktyget finns i flaskan med dispenser; njut av bekvämligheten.

Lukt - ört, mycket uttalat; kan verka skarp.

Jag applicerade denna botemedel mot hårrötterna och tvättade inte bort det. Används enligt anvisningarna i anvisningarna.

Från denna lösning håret blev inte klibbigt, såg inte smutsigt ut;

behövde inte tvätta mycket tidigare än vanligt (m b Jag var tvungen att tvätta lite oftare, men jag hade definitivt inte sådan att omedelbart efter användning såg håret oljigt / klibbigt / förvandlades till istappar).

Hårbotten är inte "helvete" brännande känsla etc..

Efter applicering av serumet tvättades omedelbart händerna.

Jag har spenderat det här verktyget är inte särskilt ekonomiskt eftersom jag tillämpade, inte sparsam.

Resultat i märkt efter flera användningar. Hår började verkligen falla ut mindre. Detta var särskilt märkbart vid tvättning av hår. (om du jämför mängden förlorat hår "före" och "under" användningen av detta verktyg). Ja, och så minskat håravfallet väsentligt (och när kamning, och i allmänhet sjönk mindre).

Nya hår växer snabbare och bättre (det var också mycket märkbart).

Och jag suckade äntligen med lättnad!

Men efter den första flaskan slutade, och jag lugnade mig, började mitt hår falla ut igen. Inte längre detsamma som tidigare, men fortfarande mer än när du använder det här verktyget. Sedan köpte jag en annan flaska (och en - "i reserv"), och förlusten minskade igen. Men det fanns nya tvivel (kanske du behöver använda mer än en injektionsflaska så att resultatet blir bevarat).

Och ändå är jag förvirrad av sådana ingredienser, som jag nämnde ovan, så även före det första experimentet, jag identifieras för sig själv och andra sätt att bekämpa håravfall.

En av dem - maskerar med eterisk olja Bay.

Nu använder jag det; och problemet med håravfall slutade oroa mig. För rättvisans skull kommer jag att notera att den oljan har kontraindikationer; och nu faller håret ut (men det här är redan normen, förmodligen, och det här antalet fallande hår (som det är nu) skrämmer mig inte) /

Jag använde också "Burdock" schampo; han kontaktade mig också.

I en recension delade jag mitt intryck och tankar, och det är upp till dig att använda eller inte.

Jag märkte definitivt resultatet. Men ändå kan jag bara rekommendera "med försiktighet".

Tack till alla som tittade! Jag önskar dig ett bra humör!

Bald blondin eller....... och äta fisk och klättra inte in i dammen...... (+ bilder)

God eftermiddag, min bra.

Jag köpte Burdock-serumet för ett år sedan för 100 rubel. Efter födseln föll mitt hår starkt och jag bestämde mig för att behandla hår tillsammans med att ta vitaminer. Mitt hår var då "levande" - dess naturliga färg. View:

Förpackning: transparent flaska med dispenser. Produkten sprutas väl.

Lukt: luktar örter - en svag lukt.

Konsistens: flytande smör, icke-fet, inte klibbig.

Färg: Genomskinlig med en gul nyans.

Producentlofter: hår fall reduktion - stärka rötterna.

ingredienser: kemisk med extrakt. Serum av "Floresan" -volymen innehåller det aktiva komplexet av extrakt av burdock, peppar och nässla. Resten är kemi. Jag hade redan ett kemiskt burdocksmör - effekten är svagare än från naturlig, men den tvättas av utan problem. Här är samma princip tydlig, trots allt, texturen tvättas helt av från håret och hårbotten och är ett fettfattigt serum.

Mina intryck: Användningen av serum är trevlig. Stänk hårbotten och massage - gnid serumet i hårrödor. Serumet är icke-fet, därför torkar det ut och ger inte effekten av fet hår - outplånligt.

Trots närvaron av peppar extrakt i kompositionen - ingen bränning av huvudet.

Effekt: i allmänhet finns det många orsaker till håravfall och för att förhindra att hår faller måste du hitta orsaken och eliminera den. När jag hade en naturlig hårfärg - föll håret på grund av brist på vitaminer - barnet sugde allt i livmodern - många kvinnor efter födseln ger lite "skallighet".

Serum hjälpte mig - håret slutade falla efter en veckas användning. Jag släckte den och använde den inte länge.

Försök nummer 2 - för att förhindra "hårfallet" blev kronat med fel.

För ungefär 3 månader sedan började jag sminka - att bleka mitt hår och mitt hår började inte bara se ut som ett strå, men föll också ut. När allt kommer omkring tänder jag varje månad rötterna. Och sedan började ett hemskt hårfall -

Jag skrattar alltid: VAR Bald Blonde. En dag får jag trots allt mer än 100 hår.

Jag kom ihåg mig om den fläckiga flaskan, det var fortfarande hälften av serumhålet och efter varje tvättning började man göra en huvudmassage med att gnugga den i hårrötterna. Effekt: 0 - noll.

Håret tunnat - musa svans - tunt.

Tja, som jag ville: och äta fisken (färg) och...................

När jag målar mitt hår - hjälper ingen hjälp mot mig att falla ut - Detta har redan verifierats av den 10: e upplysningsupplevelsen.

Jag försöker att ha en svans oftare, så att mitt hår faller till golvet mindre och dricker vitaminer, och jag tänker på att köpa ett dyrt främmande serum - ett komplex.

Tack för din uppmärksamhet: Var vacker och viktigast glad.

Effekt - BOMB-2! - MYCKET FOTO - Burdock serum för skallighet Floresan

Jag fortsätter historien om hur man behandlar överdriven håravfall med en rad verktyg Burdock från Floresan. På det första fotot alla komplexa jag använde:

- schampo mot håravfall.

- outplånlig koncentrat dag-natt burk.

- Hot mask-komprimera Burdock.

- outplånligt serum från baldness Burdock.

Jag använde också oljan för tillväxt av ögonfransar Burdock. Jag skrev också en recension om honom.

I allmänhet gav alla antihårförlustprodukter ett mycket bra resultat. Efter några veckor slutade mitt hår att falla, och efter några månader började jag ens märka sin kvantitativa tillväxt.

Man kan föreställa sig hur rädd jag var, att bladet faller på huvudet om jag bestämde mig för att köpa en sådan arsenal. Tja, okej, jag pratade redan om detta.

Nu i detalj om serum från skallighet Burdock:

- Serum Burdock outplånlig. Den har konsistensen av en flytande gel. Hårmedel väger inte och glimmar inte. Men jag använder det fortfarande oftare på natten, och på morgonen mitt hår, om jag behöver gå någonstans.

- Hårväxt serum säljs i en sprayflaska, så det är enkelt och ekonomiskt att applicera på rötterna.

- Efter appliceringen av produkten stryker den en liten del av huden, eftersom den innehåller röd peppar extrakt. På grund av detta förbättras blodflödet och näring av hårrötterna.

- Burr-serum kostar bara 91 rubel. Serien som helhet är inte dyr, så jag har använt den i flera månader och jag kommer att fortsätta.

- Verktyget luktar som ett avkok av nässla och några andra örter.

- Detta serum för skallighet är mycket bra komposition, döm själv - mycket extrakt, hydrogenerad ricinolja och panthenol.

ingredienser: vattenhalt extrakt, hopp extrakt, peppar extrakt, nässlextrakt, propylenglykol, hydroxylerad lanolin, panthenol, glycin, Siberian gran Needle extrakt, PEG-40 hydrogenerad ricinolja, Tridecet-9, parfym, bensylalkohol, metylklorhydrat.

Jag kommer inte att säga att detta är det bästa botemedlet för håravfall, men definitivt mycket effektivt! Jag rekommenderar verkligen dig att försöka. Åtminstone kommer du inte att förlora någonting. Jag har mitt hår på sättet Burdock inte starkt förstärkt och uppvuxet.

Jag hoppas att du gillade min recension. Släpp av igen!

Kommer håravfallet att stanna?

Hej, kära rekommendationer och besökare på webbplatsen! Håravfall är en mycket obehaglig sak, för vilken den är nära och djupt deprimerad! Jag blev rörd av problemet med global "molting" efter födseln. Håret förstod naturligtvis innan, men det varade inte länge, och det var inte svårt att klara det här med olika hemmamaskar.

Men nu, efter att jag fått en bebis, insåg jag att naturen bestämde sig för att lämna mig skallig, eftersom mamma absolut inte behöver hår, för det dyrbara barnet kommer att dra ut dem)))

Strängarna lämnade mitt huvud bara med kosmisk hastighet och efter att ha tvättat mitt hår grät jag bara med krokodiltårar. I desperation bestämde jag mig ens på en lökmask, hon verkade hjälpa till först och sedan "fly" håret fördubblades bara.

Jag hörde en gång om serien "Burdock" från Floresan från min svärmor, hon talade mycket entusiastiskt om masken och serumet, så jag bestämde mig för att shoppa på jakt efter mirakelverktyg.

Jag tittade förresten länge, men jag hittade det fortfarande. Prislappen glad (29.900 vitryska rubel), volymen 100 ml.

Förståligt, köpt, och testades samma kväll.

Karakteristiken är följande: en gulgrön oljig vätska som inte är oljigt hår. Det har en stark lukt, något naturläkemedel, apotek, men jag reagerade normalt på det, för mig den viktigaste effekten. Jag gillar flaskan, en mycket tät plast, har en bra "spridningsanordning". Visst, det spenderas oekonomiskt, i slutändan hade jag knappast dessa 100 ml i ett par veckor med användning i 1-2 dagar.

Nu om resultaten, bokstavligen från första användningen av wonder-serumet från mitt huvud, föll många gånger mindre hår än tidigare. Vad i själva verket varnade.

"Stämmer hon dem, vad?" Tänkte jag. När allt kommer omkring har jag aldrig märkt en omedelbar effekt från en enda lösning. Dessutom, i två veckor med regelbunden användning av detta verktyg, slutade mitt hårfall nästan helt.

Nej, jag var naturligtvis glad... inte länge. Här är bara ett serum torkat, och omedelbart började mitt hår tunt igen....

Slutsats: det fungerar medan du använder det.

"Kanske behöver vi en kurs längre" - en sådan ljus tanke besökte mitt baldinghuvud. Jag köpte en mer av samma och plus koncentratet i samma serie, vilket, som det visade sig, skilde sig från vassle endast av flaskan. Under ytterligare tre veckor levde hoppet om botemedel, men jag fick bara en tillfällig effekt.

I komplexet försökte jag denna oljelixir, dessa.

Jag erkänner att med postpartum prolapse-principen kan ingenting klara, förutom alternativet "måste gå igenom", så för personer med andra orsaker till skallighet rekommenderar jag, kanske det hjälper dig!)

"När det första resultatet kom fram bestämde jag mig själv vid första möjligheten att gå och köpa minst 3 flaskor.... NU KÖP INTE NU OM KÖP"

Många kommer förmodligen att förstå mig, det finns sådana produkter, efter vilka du inte kan bilda en åsikt, till och med en negativ. Jag skulle skriva den här översynen under en lång tid och slutligen plockade upp orden, jag hoppas att det kommer att hjälpa dem som läser det med det slutliga valet i inköpet. Personligen var jag inte helt säker på om jag behövde det här verktyget eller inte, eftersom recensionerna var ganska motsägelsefulla, och från denna serie lyckades jag redan prova en varm mask-kompress, som inte uppfyllde mina förväntningar och schampo, där jag också långsamt, men säkert lite besviken (det visade sig finnas mer effektiva schampon).

Min recension är inte den första, så jag kommer inte att måla om förpackningen, flaskan med färg, luktar, men jag skriver omedelbart om min ansökan och resultat.

Hur jag applicerade Burdock-serumet och varför det är så här: att säga att serumet efter applicering inte alls lämnar några märken på håret, jag kan inte, eftersom det inte är så. Hon gjorde inte min lockiga, porösa, tunna hår fettig, men de förlorade sitt ursprungliga färskt utseende, blev en insats och kände som halm i handen. Innan det använde jag ca 1,5 månaders serumspray för håret från Agafyas första hjälpenpaket, som också måste appliceras på ett rent huvud, men eftersom det är smutsigt, gick jag hela tiden med ett "gammalt" huvud, vilket jag var ganska trött och Ett liknande perspektiv med Burdock passade mig inte. därför Jag använde serumet från Floresan inte på rent hår, men dagen innan mitt hår tvättades. Sprayas endast på rötterna och huden, efter lite massage. Resultatet uppstod nästan omedelbart, håret började falla mycket mindre, jag sprang händerna över dem och de var kvar på mitt huvud, inte i min hand, jag var glad och när flaskan började sluta, på den plats där hårmaskorna började dyka upp och rikligt sprinkled med serum, prickles började känna, dvs nya hår klättrade. Allting var redo att springa och köpa igen och igen, minst tre flaskor, men när serumet slutade väger alla fördelar och nackdelar, avstod från det sekundära köpet och det är därför:

1. Lämnar en dålig sak.

2. Jag gillar att det är gjord i form av en spray, varför jag köpte serumet, inte dagskvällskoncentratet, men dragaren är väldigt stor, det sprutar så stort att serumet strömmar över huvudet från en zilch.

3. På grund av den stora sprutningen, mycket hög konsumtion smälter innehållet bokstavligen inför våra ögon. Jag hade en flaska tillräckligt för högst 6 ansökningar. Du kan förmodligen fastna och hälla vätskan i en annan pulveriserare, men med tanke på den tjocka konsistensen är det osannolikt att det fungerar.

4. Efter avbokningen fick håret tillbaka igen, men inte så mycket. Det var inte normalt hår som växte ut ur igelkanten som gjorde sitt sätt, men ett dunkt hår, mycket tunt och ljushårigt. Därför växte baldingplåsterna inte över, de korta benen började också falla ut. Jag tror att serumet skulle ha använts under en längre tid och en flaska är mycket liten.

5. Om du tar hänsyn till den snabba konsumtionen, den nödvändiga långsiktiga användningen och priset (serumet kostade mig 107 rubler per 100 ml och till exempel sprayen av Agafya First Aid Kit 70-rubler för 150 ml tog in en butik i taget) inte ett ekonomiskt verktyg.

Slutsats: Whey från Alopecia-serum i princip tyckte jag om, kompositionen är mycket bra, det finns inga silikoner jämfört med serum från Agafya First Aid Kit, det fungerar mer effektivt och snabbare. Om du är redo att acceptera alla sina brister, är det värt ett försök. Personligen hindrar de mig från att köpa, men jag har fortfarande schampo från samma serie, och om det kommer en tur att komma, kanske tar jag serumet.

"Burdock-serien", speciella priser för hårförlustprodukter

Denna serie innehåller det aktiva komplexet Bh Intensiv +.

Den innehåller burdockolja, kompletterad med fytoextracts, aminosyror och vitaminer.

Naturliga biologiskt aktiva substanser av burdock blockerar effekten av enzymer som orsakar håravfall, bidrar till att förbättra blodtillförseln och näring av hårsäckar.

De terapeutiska komponenterna i burdockoljan eliminerar mjäll, förbättrar hårbotten i händelse av dess olika sjukdomar, återställer den svaga och skadade hårstrukturen, aktiverar tillväxten.

Programmet består av speciella medel - effektiviteten hos varje enskilt läkemedel bekräftas av många test. Men deras komplexa applikation förbättrar resultatet många gånger.

Åtgärdens territorium: i hela Ryska federationen.

Särskilda priser gäller från 1 april till 30 april 2018.

Burdock från tillverkaren Floresan, produktkatalog i vår butik

Inspirationen för att skapa den kosmetiska serien Burdock från tillverkaren Floresan tjänade som helande egenskaper hos sådana växtextrakt som burdock, nässla och humlekottar. På grund av denna rika komposition hindrar Burdock-serien från tillverkaren Floresan håravfall, hjälper till att stimulera tillväxten och läka huvudets hud.

På grund av den unika formeln baserad på extrakt av burdock rot och humle kottar, har schampon en intensiv helande effekt på hårrötterna, vilket ger en starkt stärkande effekt. Användningen av extra medel i form av en hetmask, burdock-pepperolja eller serum mot skallighet förbättrar signifikant effekten av Burdock Hair Care-serien.

Med regelbunden användning av Burdock-serien kommer ditt hår att förvärva magisk kraft och strålande glans.

Vårt företag är glatt att erbjuda dig en serie hårvård Burdock från tillverkaren Floresan stor eller liten grossist till mycket låga priser. Våra kunder kan göra en beställning på egen hand via "kundvagnen" eller kontakta vår telefonchef.

Floresan Series Burdock - recensioner

Floresan Series Burdock 11 augusti 2015

Jag gillade schamponet! Mycket tjock Aromen är trevlig, naturlig. Men, viktigast av allt, håret slutade falla ut. Naturligtvis är det nödvändigt att lägga till det faktum att jag applicerade vitaminerna B2, B6, B12 på hårrötterna. Jag köpte dem i ett apotek, i ampuller. Häller allt innehåll, dvs 30 ampuller, till en liten förstärkare och sprutas på rötterna 2 gånger i veckan.

Floresan Series Burdock 29 oktober 2012

Jag använde Burdock shampoo, jag tyckte inte så mycket om det, mitt hår var redan torrt och jag kunde inte ens kamma igenom det. Det var en tid att jag inte försökte åtminstone på något sätt återuppliva tennet, vilket är torrt (efter blekning och färgning). Och professionella och apoteksmaskar försökte i allmänhet resultaten är noll. Nyligen rekommenderat i butiken mask luftkonditionering Burdock från Floresan, men självklart jag köpte den. efter första användningen har håret blivit så mjukt! och i dag, efter poolen, sätter hon det lugnt igen. kamma lätt! Shine kom äntligen fram till dig. Omedelbart skriva en recension klass !! Prova det. Kanske förstås kanske ingen, jag vet inte. Lycka till !!

Floresan Series Burdock 28 september 2012

Tjejer, jag ber om ursäkt för att vara oförskämd. Full G. Köpt hela serien. Används tydligt enligt anvisningarna. resultat - nej. Köp aldrig dessa saker! Jag gjorde en månad med oljemaskor - nollresultat! Nu bestämde jag mig för att göra bara populära beprövade masker. En vän rekommenderade en mask av nypressad lökjuice. Han säger äckligt, men effekten är fantastisk.

Floresan Series Burdock 10 maj 2012

Jag läste recensioner om serien Burdock, köpte mig ett schampo. Tvål vecka huvudet, jag tyckte inte om. Håret fluffed tungt. Jag trodde att en annan schampo kom på badskum. Men då bestämde jag mig för att ta en annan mask-conditioner i samma serie. Haft två veckor. Håret har blivit mycket bättre, det glitter mycket snyggt och inte trycker (det är inte färgat med mig).

Kommentarer Granskning användbart? Ja 4 · Nej 0

Floresan Series Burdock 11 mars 2012

Jag köpte en floresan "Burdock" -olja för att stärka ögonfransarna. Jag gillade det väldigt mycket, jag har bara använt det under mindre än en vecka, och resultatet är redan där mindre ögonfransar. Den enda negativa-mycket obehaglig borsten. Och jag har också olja för hår och serum Burdock. Jag kommer att skriva om dem senare.

Line "Burdock" mot håravfall

LINE av hårvårdsprodukter "RETAIN":

 • hjälper om ditt hår kräver intensiv behandling och återhämtning;
 • löser problem:
 1. stärka håret
 2. tillväxt främjande
 3. ge dem styrka och vitalitet

Det är känt som nr 1 botemedel mot håravfall. Främjar hårväxt och läker hårbotten.

* Effektivitet bevisas av det franska företaget Vincience

patenterat komplex, bestående av hydrolyserade proteiner. Hjälper till att stärka håret, minimerar håravfall, förbättrar utseendet.

förlänger hårsäckarnas liv och stimulerar aktivt deras efterföljande tillväxt.

stärker hårstrukturen, återställer sina skadade områden, har en långvarig återfuktande effekt.

ger hårvolymen och lätthet vid kamning

Burdock-serien "Elf"

I den moderna världen försummas folkmedicinska åtgärder, och ändå har deras effektivitet visat sig inte av en generation av kvinnor! Till exempel används infusioner och decoctions av burdock root (burdock) för att bekämpa håravfall. "Elfa" kombinerat populärt recept med resultaten från modern kosmetologi och läkemedel. Så det fanns en burdock-serie "Elf".

Formeln för hårvårdsprodukter från burdock-serien är baserad på Bh intensiv + aktivt komplex baserat på burdockolja. Värderbara biologiska ämnen som ingår i burdock kosmetika "Elf", extraheras från burdock rötter genom metoden för superkritisk vätska extraktion. Med den här metoden kan du bokstavligen "pressa maximalt" av växtmaterial.

Bh intensiv + har en komplicerad effekt på hårsäckar och hårbotten, förhindrar håravfall, stimulerar tillväxten, återställer strukturen och förbättrar utseendet. Med regelbunden användning av pengar från burdockserien "Elf" blir ditt hår starkare och glänsande.

Komplexet Bh Intensiv + tränger djupt in i hårbotten, stimulera blodcirkulationen och näring av hårsäckar, liksom cellförnyelsen och syntes av keratin - de viktigaste "byggstenar" av hår. Detta ökar hårfollikelns aktivitet och leder till mer aktiv hårväxt.

Dessutom blockerar komponenterna i komplexet effekten av enzymer som leder till för tidig håravfall. En annan användbar egenskap av "Elf" kardborre kosmetika - är förmågan att hantera hårbotten irritation och reglera utsöndringen av talgkörtlar, förebygga mjäll.

Den kardborre serien "Sprite" omfattar tre medel baserade komplex Bh Intensiv + (schampo, balsam, mask och vassle), liksom ren kardborre för hårvård. Låt oss titta närmare på alla verktyg som utvecklats av experter från Elfa-koncernen.

Kockschampo rensar inte bara håret och hårbotten effektivt, utan ger även näring till hårrötterna med näringsämnen och stimulerar hårväxten. Med regelbunden användning av schampo blir håret mjukt och elastiskt, får sken och volym. Burdockschampo är perfekt för frekvent användning och hjälper till att förbereda hårbotten för penetration av näringsämnen från andra sätt i serien.

Shampoo används bäst i samband med burdock-balmmasken. Denna hårvårdsprodukt har en regenererande effekt, därför är den idealisk för torr, försvagad, skadad hårvård. Ägare av normalt hår kan dock använda en balm mask som ett profylaktiskt medel. Det fuktar håret hårt och underlättar kamningen.

Serum "Burdock" - en outplånlig hårborttagning. Det appliceras på hårbotten och gnidas med lätta massagerande rörelser. Att använda serum 3-4 gånger i veckan i minst 2 månader hjälper till att klara problemet med för tidigt håravfall. Förresten, trots att serumet inte tvättas av, väger det inte håret och torkar dem inte på grund av frånvaro av alkohol.

Också i serien "Burdock" ingår äkta burockolja - ett medel för intensiv hårvård, vars effektivitet har visat sig med tiden. Kockolja är en infusion av burdockrötter i olivolja eller någon annan kosmetisk vegetabilisk olja. Men burk "Elf" är dessutom berikad med extrakt av burdock och naturliga eteriska oljor av timjan och vetiver, vilket gör den ännu effektivare.

Kockolja appliceras som en hårmask. Med hjälp av en speciell pipett (som levereras i satsen) appliceras den jämnt på hårbotten och gnidas in i hårrötterna med lätta massagerande rörelser. Bära ett uppvärmningslock på huvudet, lämna oljan i 2-3 timmar, tvätta sedan med varmt vatten och Burdock shampoo.

För en aktiv kamp mot håravfall bör en mask av burdockolja göras dagligen i tre veckor. Efter det, ta en paus i en månad och upprepa kursen. Eftersom en profylaktisk olja används 1-2 gånger i veckan i minst 2 månader.

Fonder från burdockserien "Elfa Farm" du kan köpa i vår online butik Organizna Kramnitsya. Vår katalog innehåller ett komplett utbud av hårvårdsprodukter baserat på burdockolja till överkomliga priser.Nästa Artikel
Hårtab med en vit spets