Kockolja närvarande


Real burdock oil

Medel nr 1 mot håravfall

C hårväxtaktivator

Med BH INTENSIV + komplex: CO2-burk extrakt, vetiver eterisk olja, timjan eterisk olja

Utrustad med en speciell pipett.

Nog för en fullständig förstärkningskurs

Kockolja är berikad med värdefulla biologiskt aktiva ämnen som extraheras från burkrot av superkritisk CO2-extraktion (naturteknik), som gör att du kan extrahera den maximala mängd aktiva substanser från vegetabiliska råvaror med full bevarande av deras användbara egenskaper.

- med håravfall

- för att påskynda hårväxten

- för mjäll, torrhet och klåda i hårbotten

- för att återställa svag och skadad hårstruktur

- med tunna hår, förlust av glans, bräcklighet, splittring i ändarna.

Verktygsmekanismen: kardborreolja - ett unikt komplex av naturligt biologiskt aktiva substanser (lipider, steroler, essentiella och feta oljor, mineralsalter, vitaminer, inulin) blockerar effekten av enzymer som orsakar håravfall, ökar hårsäckens blodtillförsel och näring. Terapeutiska komponenter av burdockolja eliminerar mjäll, förbättrar hårbotten i sina olika sjukdomar, återställer den svaga och skadade hårstrukturen (efter färgning och kemisk perm).

Hur man använder: Applicera oljan med en pipett jämnt i hårbotten och lätta massage i hårets rötter, täck huvudet med en plastlock och linda en handduk. Skölj med varmt vatten och schampo efter 2-3 timmar.

Förebyggande användning: proceduren upprepas 1-2 gånger i veckan i 2 månader.

Intensiv kurs: Applicera dagligen i 3 veckor. Efter 1 månad, upprepa kursen.

Komposition (INCI): Paraffinum Liquidum, Arctium lappa rotextrakt, Trilaureth-4 Phosphate, Ethylhexyl Cocoate, linolsyra, linolensyra, retinylpalmitat, Helianthus annus Seed Oil, betakaroten, Thymus vulgaris olja, Vetiveria Zizanoides Root Olja, BHT, Fenoxietanol, metylparaben, etylparaben, propylparaben, butylparaben.

Elf Farm. Real burdock oil, 100 ml

Real burdock oil är nr 1 botemedel mot håravfall. För länge sedan användes dekoktioner och infusioner av burdockrötter för att stärka och läka hår, men nuförtiden kan du använda riktig burdockolja, som behåller alla biologiskt aktiva substanser och alla fördelar med burdock.

Burdock är det populära namnet på växten Arctium láppa, även känd som burdock. Kocka används ofta i officiell och traditionell medicin, och nästan alla delar används. De mest värdefulla är kullarnas rötter, varav metoden för superkritisk koldioxidutvinning och får naturlig burkolja med ett högsta innehåll av användbara ämnen.

Kockolja är otroligt rik på näringsämnen: det innehåller proteiner, eteriska oljor och vitaminer A, B, C, E och P. I detta avseende rekommenderas oljan att användas för en mängd olika hårproblem, såsom håravfall, för att påskynda hårväxten, för mjäll, klåda eller torrhet i hårbotten, med skallighet, med splittrade ändar, med gallrande hår, samt försvagning och skada på håret som ett resultat av färgning eller kemisk perm.

Anläggningen "Real kardborre" från "kardborre serien" från "Elf Farm" (läkemedelsfabrik "Elf") utöver den naturliga kardborre olja innehåller ytterligare terapeutiska ingredienser, förstärker och kompletterar dess verkan: eteriska oljor av Thymus vulgaris och vetiveria eliminera mjäll, förbättra tillståndet hårbotten, återställ hårstruktur.

Metod för användning. Pipett, som följer med produkten, applicera oljan jämnt på hårbotten och försiktigt massera in i hårrötterna. Bär ett uppvärmningslock på huvudet och håll det i 2-3 timmar. Skölj sedan med varmt vatten och schampo. För att förebygga, använd oljan 1-2 gånger i veckan i 2 månader. För intensiv behandling använd varje dag i 3 veckor. Kursen upprepas efter 1 månad.

Komposition. Arctium lappa Root (kardborre) olja, mineralolja, Ethylhexyl Cocoate, Oleth-5, SC-CO2-extraktet Arctium lappa Root (kardborre), linolsyra, linolensyra, Thymus vulgaris (timjan) Essential Oil, Vetiveria Zizanioides (Vetiver) Essential Olja, retinylpalmitat.

Vill du köpa Real Burdock Oil? Ring eller beställ en order via webbplatsen!

Elfa Farm (Polen)

"Burdock-serien" från "Elfa Farm" (Elfa Pharm, Elfa Pharmaceutical Factory) är en populär linje av naturlig kosmetika från Elfa-gruppen av företag för intensiva hårvård och håravfallsproblem. Medel från "Burdock" -serien produceras i Polen, varifrån de levereras till olika länder i världen.

I kosmetiken från "Burdock-serien" används det innovativa aktiva komplexet Bh intensive +, tack vare vilket alla produkter i denna serie har en effektiv effekt på hårsäckarna och hårbotten för att förhindra för tidigt håravfall, öka tillväxten och stärka och återställa dem efter skador.

Produkterna i "Burdock-serien" innehåller inte alkohol, men för att de inte torkar hårbotten och inte gråter kliar och mjäll. Förberedelserna av serien innehåller naturlig burkolja, känd som ett effektivt botemedel mot håravfall sedan antiken.

Produkter från "Burdock Series" är anpassade för alla typer av hår och inkluderar alla nödvändiga hårvårdsprodukter, såsom schampo, balsammask, serum och speciella terapeutiska kit och komplex etc.

 1. Anno4ka
  Oljan är mycket bra. Jag använde bara schampo av detta företag innan, och nu bestämde jag mig för att försöka allt annat. Jag vill säga att jag gillade det! Håret har blivit mycket starkare, mindre faller ut och ändarna blir mer levande. Mycket nöjd med resultatet. Jag vill beställa ett par flaskor, för tillsammans med resten av medel för håret i detta företag får vi en supereffekt.

Minsta orderbelopp: 100 UAH


Betalningsalternativ vid kassan:

 • Kontanter vid leverans
  Kontant betalning vid mottagandet av ordern på "New Mail" kontoret.
  Kostnaden för leverans betalas utöver kostnaden för beställningen.
  Kostnaden för fraktkostnader vid leverans betalas extra. till kostnaden för ordern.
  Service "Penningöverföring" till priserna för New Mail
 • Förskottsbetalning via Privat24
  Ordern skickas efter mottagande av betalning.
  Länken till betalningsformen skickas till ditt e-postmeddelande, som anges vid beställning.
 • Förskottsbetalning via kreditkort via "LIQPAY"
  Ordern skickas efter mottagande av betalning.
  Länken till betalningsformen skickas till ditt e-postmeddelande, som anges vid beställning.
 • Förskottsbetalning till löpande konto
  Ordern skickas efter mottagande av betalning.
  Detaljer skickas till ditt e-mail, som anges under beställningsprocessen.
 • Förskottsbetalning via terminal *
  Ordern skickas efter mottagande av betalning.
  Kortnumret kommer att skickas till ditt e-mail, som anges under beställningsprocessen.
  Du kan betala via Privatbank terminal eller någon annan självbetjäningsterminal.
  * - När du betalar, var uppmärksam på kommissionen, betalas den av köparen, annars kommer beställningen inte att betalas i sin helhet
 • Minsta orderbelopp: 100 UAH


  Leveransalternativ vid kassan:

  • Leverans i Ukraina "New Mail"
   Fraktkostnad är extra till kostnaden för ordern.
   Efter beställning skickas en bekräftelse till ditt e-postmeddelande. Beroende på betalningsmetoden är beställningen färdig, packad och skickad. Efter att ha skickats till den e-postadress som anges i ordern, skickas ett meddelande med paketnummer till telefonnumret. När en beställning levereras till det nya postkontoret kommer du att få ett SMS-meddelande till ditt telefonnummer. För att få en order måste du ange deklarationsnumret och skicka in ett identitetsdokument.
   Vid beställning före 18:00 skickas paketet samma dag.
   Vid beställning efter 18:00 skickas paketet nästa dag.
   Skickar dagligen.
   Leveranstid 1-2 dagar.
  • Leverans i Ukraina "Ukrposhta"
   Fraktkostnad är extra till kostnaden för ordern.
   Endast för förbetalda beställningar.
   Leverans till priset av UKRPOSTA STANDARD betalas vid mottagandet.
   Paketet skickas "FÖRE ÅTGÄRDER" (till avdelningen).
   Efter beställning skickas en bekräftelse till ditt e-postmeddelande. Efter betalning är beställningen färdig, packad och skickad. Efter att ha skickats till den e-postadress som anges i ordern, skickas ett meddelande med paketnummer till telefonnumret. När en order levereras till Ukrposhta-filialen får du ett SMS-meddelande till ditt telefonnummer. För att få en beställning måste du ange paketnummer och presentera ett identitetsdokument.
   Skickar 2 gånger i veckan - TISDAG, TORSDAG.
   Leveranstid 4 dagar.
  • Internationell frakt
   Kostnaden för paketleverans betalas dessutom. till kostnaden för ordern
   och beräknas till UkrPoshty tariffer.
   Endast för order på förskottsbetalning på 1000 UAH.
   Internationell frakt diskuteras individuellt.
   Vid beställning anger du vilket land du vill beställa varan. Efter beställning skickas en bekräftelse med betalningsuppgifter till ditt e-postmeddelande. Efter betalning är beställningen färdig, packad och skickad. Ett meddelande med paketnummer skickas till ditt e-postmeddelande.
   Skickar dagligen.
   Leveranstiden beror på destinationslandet.

  Hur man väljer högkvalitativ burdockolja?

  I moderna butiker ett stort urval av en mängd olika burdock olja. Många köpare dyker upp när man tittar på all denna sort. Att välja en riktigt högkvalitativ bördolja och inte överbetala för överskott, du behöver veta några regler.

  1. En kompetent tillverkare häller alltid olja i antingen mörka glasbehållare eller ogenomskinliga plastflaskor. Från inköp av pengar i andra behållare är det bättre att omedelbart vägra.

  2. På flaskan med burdockolja ska en etikett med all nödvändig information anbringas - om tillverkaren, utgångsdatum, produktens sammansättning, dess egenskaper och användningsregler.

  3. Sammansättningen måste först ange den använda oljan (till exempel sojabönor eller solros), liksom burdock (burdock) rötter. I vissa fall föreskrivs det omedelbart oljaxtrakt av burdockrot. Ytterligare användbara ingredienser kan också inkluderas: kamille, hästsegel eller rött paprikaxtrakt och många andra. Det viktigaste är att det inte finns några färgämnen och smaker.

  4. Real burdock olja har en naturlig ört lukt utan några dofter. Det är ganska tjockt och visköst.

  5. Det är bäst att köpa ett sådant verktyg i ett apotek, och inte i en vanlig stormarknad eller kosmetisk butik.

  Kockolja - egenskaper och applikation

  Artikeln berättar om bördolja, dess fördelaktiga egenskaper och tillämpning i kosmetologi. Du kommer att lära dig vilka typer av burdockolja som finns att köpa, vilket är användbart verktyg för hår, ansiktshud och naglar.

  Sammansättningen och fördelaktiga egenskaper hos burdockolja

  Användbara egenskaper för burdockolja på grund av sin rika kemiska sammansättning innefattar den:

  • vitaminer - A, E, C och Grupp B;
  • mineraler - järn, kalcium, krom;
  • polysackarider - inulin.

  Också i kompositionen finns fettsyror - stearinsyra, palmitinsyra.

  Vid applicering av burkolja på ansiktets eller hårets hud bildas en oljig film som gör det möjligt att behålla fukt. Inulinspolysackarid fungerar som en sorbent - rengör hudens och hårets yta från döda celler, ackumulerade fett och smuts.

  Kockolja förbättrar blodcirkulationen och stimulerar därigenom förbättrad leverans av näringsämnen och syre till cellerna i överhöljet av epidermis.

  Herbal remedy aktiverar vatten-lipidmetabolism, förbättrar lokal immunitet och accelererar regenereringsprocesser.

  Typer av burdock olja

  Förutom den klassiska naturliga burdockoljan, hittar du växtbaserade läkemedel med röd peppar, nässlor och vitaminer.

  Med röd peppar

  Kockolja med rödpeppar används för hår - för att påskynda tillväxten och stoppa förlusten.

  Extraktet av rödpeppar förbättrar blodflödet till hårbotten, tack vare vilket mer näringsämnen levereras till hårrötterna.

  Användbara spårämnen närmar hårsäckar, stärker dem och påskyndar hårväxten. Dessutom eliminerar verktyget effektivt mjäll.

  Var försiktig när du använder denna typ av burdockolja. Låt inte hårbotten starkt brinna, annars kan du brinna och prova utvecklingen av en allergisk reaktion. För outhärdlig stingning, skölj omedelbart av bördolja.

  Med nässla

  Kockolja med nässlextrakt, det är tillrådligt att använda för att stärka hårrötterna, verktyget är effektivt vid behandling av skallighet och seborré.

  Växtprodukten slutar håravfall, stärker hårsäckar, normaliserar produktionen av subkutan fett, accelererar hårväxten. Kockolja hjälper till vid behandling av mjäll, främjar snabb läkning av sår på huden, eliminerar klåda.

  Jämfört med produkten med tillsats av peppar extrakt, det är en mildare botemedel.

  Med vitaminer

  Kockolja med vitaminerna A, E och B kan användas för hår och ansiktsskinn och för att stärka naglarna.

  Vitamin A bidrar till snabb regenerering av celler, hjälper till att behålla fukt i dem. E-vitamin ökar blodcirkulationen, har en antioxidant och föryngrande effekt. B-vitaminer bidrar till förbättrad näring av hudceller och hårsäckar, produktion av kollagen och elastin.

  Burkhårolja

  Hemligheten av effektiviteten hos burkolja i behandling av hår ligger i att förbättra blodcirkulationen i hårbotten och dess rengöring från döda celler. Detta gör att fördelaktiga ämnen kan flöda fritt till hårsäckarna och närma dem.

  En tillräcklig mängd vitaminer, mineraler och fettsyror ger snabb hårväxt, stärker sina rötter och återställer strukturen.

  Innan du använder burkolja måste den upphettas i ett vattenbad till 35-40 grader. Så här applicerar du produkten - massera oljan i hårbotten med massörrörelser, du kan applicera produkten både på torrt och på vått hår.

  Om så önskas kan du distribuera produkten över hela längden på håret. För bekväm fördelning av olja kan du använda en kam med sällsynta tänder.

  Efter applicering av produkten, sätt på en plastlock och linda huvudet med en handduk. Håll masken i 1-2 timmar. Tvätta av med varmt vatten med schampo. Efter att ha applicerat burkolja är det bättre att torka håret utan hårtork.

  För ögonfransar och ögonbryn

  Kockolja kan användas inte bara för hårvård, men också för ögonfransar och ögonbryn. Olja stoppar förlusten av ögonfransar, vilket gör dem längre och mer volymin. Applicera ögonbryn gör dem tjockare och mer lätta.

  Dagligen applicera olja av kardborre på ögonfransarna och ögonbrynen med hjälp av en gammal mascaraborste, efter tvätt och torkning. Ta bort överflödigt produkt med en bomullsplatta eller pappershandduk.

  För dessa ändamål kan du använda ren burdockolja eller med tillsats av ett vitaminkomplex. Använd inte produkten med rödpeppar.

  Män kan också använda burdockolja - för skägg. Komponenterna av burdock-olja stimulerar hårväxten, gör dem mer lätta och silkefulla.

  Kockolja för ansikte och kropp

  Ren burdockolja, liksom olja med tillsatta vitaminer, används för att ta hand om ansiktets och kroppens hud. Verktyget återställer vattenlipidbalansen i huden, behåller fukt på ytan, eliminerar torrhet, som är karakteristisk för höst-vinterperioden. Med hjälp av burdock olja är det också möjligt att eliminera torrhet i armbågar, klackar, knän.

  Olja rensar huden i ansikte och kropp av döda celler, överflödigt fett och smuts. Det mjukar huden, har en antibakteriell effekt, hjälper till att eliminera akne. Med regelbunden användning av växtprodukten accelererar processerna för regenerering på mobilnivån, främjar produktionen av kollagen och elastin, det hjälper till att släta på rynkor och förbättra hudfärgen.

  Kockolja rekommenderas att appliceras på ansiktets och kroppens hud 15-20 minuter innan du tar ett bad eller dusch. Eftersom produkten är baserad på basoljor kan den appliceras på huden i sin rena form. För att göra detta, använd en bomullsplatta, ta bort överskottet med en pappersservett.

  Kräftolja för naglar

  Användningen av burdockolja är inte begränsad till att ta hand om hår och hud i ansikte och kropp, det kan också användas för att förbättra naglarna. Den produkt som erhålls från burkrot stärker nagelplattan, accelererar nagelväxten, förhindrar utvecklingen av svampinfektioner.

  Regelbunden användning av burdockolja för naglar löser problem som brittleness och delaminering. Produkten mjukar också nagelbandet.

  Gnugga burkolja i nagelplattan och nagelbandet, eller gör ett bad innan den klippta manikyren.

  Kockolja hemma - ett recept

  Du kan laga burdockolja själv hemma. Följande recept är taget från boken K. Ippolitov "Home Parfumery" 1906 issue.

  Hur man gör burdockolja

  ingredienser:

  1. Kockrot - 20 g.
  2. Olivolja - 200 ml.

  Hur man lagar mat: Snygg gräsmatta. Häll råolivolja. Placera ingredienserna i ett vattenbad och värma i en timme, temperaturen får inte överstiga 50 grader. Häll oljan med råmaterialet i en flaska mörkt glas, lämna i 7-8 dagar på en mörk plats.

  Hur man använder: Använd burkolja för sitt avsedda ändamål. Stam före användning. Förvara på ett mörkt och torrt ställe.

  Istället för olivolja kan du använda solros, mandel, rapsfrö.

  Kontra

  Kockolja är en naturlig produkt och har ingen kontraindikationer, eftersom den används externt. Användningen är emellertid oacceptabel i närvaro av individuell intolerans mot substanserna närvarande i kompositionen.

  För att upptäcka förekomst eller frånvaro av allergier, utför ett okomplicerat test. Applicera en liten mängd produkt på armbågens yttervägg och låt den ligga i 15-20 minuter. Om det inte finns några utslag, använd gärna huden och hårvård.

  Var att köpa

  Du kan köpa burdockolja i apotek eller webbutik.

  När du köper en örtberedning, var noga med att vara uppmärksam på hållbarhet och lagringsförhållanden.

  Medelpriset på burdockolja är 35-70 rubel. Kostnaden beror på den specifika punkten och försäljningsområdet, tillverkarens märke, tillgången till ytterligare komponenter.

  recensioner

  Nedan finns recensioner av tjejer som använde burdockolja för ansikte, hår och naglar.

  Jag blev uppmanad att använda burdockolja för att återfuka och närma huden i mitt ansikte. Efter att hon berättade för mig hur man använder produkten köpte jag kockolja med vitaminer och applicerade den dagligen före duschen. Huden har blivit mycket mjukare, förbättrad hudfärg.

  Ekaterina, 31 år gammal

  Jag använder burdockolja för hårbehandling, först köpte jag Mirolla varumärke, men senast gillar jag olja mer från Evalar. Efter 1 månaders applicering av masker baserade på burdockolja blev håret tjockt, mindre faller ut, glans.

  Tidigare använda burdockolja för att återställa håret efter färgning, efter en märkbar effekt användes för naglar. Fingernorlar växer snabbare, det är lätt att hantera nagelbandet.

  Kockolja för hår Farmaceutiska fabriken NPO "ELFA Present - recall

  Så vad är du - en riktig burdockolja!

  God dag!

  Det är efter sådana inköp som jag tvingar mig att läsa kompositionen på varje verktyg oavsett namn.

  Efter den tredje Mirrolla oljan var över, ville jag experimentera: själ, det kräver sökning, Jag kom över denna olja. Det ser väldigt fast även i paketet, och namnet är ett ordstäv - n-a-c-t-o-i-pch-e e burdock oil. Självklart måste vi ta.

  Användningssystemet (på förpackningen) är följande: profylaktisk användning: 1-2 gånger i veckan i en månad, en intensiv kurs - dagligen i 3 veckor. Applicera olja på håret och låt i 2-3 timmar (!).

  För mig själv bestämde jag mig för att använda det förebyggande systemet. Efter 3 gånger märkte jag att mitt hår började falla ut. Klättra strimlarna. Och det började klåda, som jag hade med bara ett schampo. Det var på sommaren, innan hårets fall faller. Ingenting förskingrade problem. Det var då jag bestämde mig för att titta på kompositionen. Och så vad? struktur Denna burdockolja är:
  Arctium Lappa Root (Burdock) Olja, Mineralolja, Etylhexyl Cocoate, Oleth-5, SC-CO2-extraktet arcticum Lappa (kardborre), linolsyra, linolensyra, Thymus vulgaris (timjan) Essential Oil, Vetiveria Zizanioides (Vetiver) Essential Oil, retinylpalmitat.

  Jag förväntade mig att bara se en komponent, men det visar sig att burkolja sönderdelades i så många som 10 komponenter. Nu vet jag att mineralbrännolja är kärnan i denna burdockolja.

  Självfallet är allting individuellt, kanske är detta PRESENT burdockolja bara inte passar mig, men varför, förklara för mig varför lägga till mineralolja i kompositionen. Min ilska känner inga gränser, för jag köpte bara burdockolja och inte en film för hårbotten.

  Förresten är priset på det 2-3 gånger högre än det för orealistiska burdockoljan.

  Det är nödvändigt att hylla: pipetten visade sig vara väldigt bekväm. Denna burdockolja tvättas som någon annan burdockolja.

  Eftersom min erfarenhet misslyckas är kompositionen onaturlig, och särskilt för skillnaden mellan namn och verklighet, lägger jag 1 och rekommenderar inte det.

  P.S. I det andra fotot försökte jag fotografera kompositionen, men det skrevs mycket fint, så jag var tvungen att måla den (och ledsen för kvaliteten)

  Och här är en annan olja som bara inte passade och provocerade håravfall

  Elf Farm. Real burdock oil, 100 ml

  Real burdock oil är nr 1 botemedel mot håravfall. För länge sedan användes dekoktioner och infusioner av burdockrötter för att stärka och läka hår, men nuförtiden kan du använda riktig burdockolja, som behåller alla biologiskt aktiva substanser och alla fördelar med burdock.

  Burdock är det populära namnet på växten Arctium láppa, även känd som burdock. Kocka används ofta i officiell och traditionell medicin, och nästan alla delar används. De mest värdefulla är kullarnas rötter, varav metoden för superkritisk koldioxidutvinning och får naturlig burkolja med ett högsta innehåll av användbara ämnen.

  Kockolja är otroligt rik på näringsämnen: det innehåller proteiner, eteriska oljor och vitaminer A, B, C, E och P. I detta avseende rekommenderas oljan att användas för en mängd olika hårproblem, såsom håravfall, för att påskynda hårväxten, för mjäll, klåda eller torrhet i hårbotten, med skallighet, med splittrade ändar, med gallrande hår, samt försvagning och skada på håret som ett resultat av färgning eller kemisk perm.

  Anläggningen "Real kardborre" från "kardborre serien" från "Elf Farm" (läkemedelsfabrik "Elf") utöver den naturliga kardborre olja innehåller ytterligare terapeutiska ingredienser, förstärker och kompletterar dess verkan: eteriska oljor av Thymus vulgaris och vetiveria eliminera mjäll, förbättra tillståndet hårbotten, återställ hårstruktur.

  Metod för användning. Pipett, som följer med produkten, applicera oljan jämnt på hårbotten och försiktigt massera in i hårrötterna. Bär ett uppvärmningslock på huvudet och håll det i 2-3 timmar. Skölj sedan med varmt vatten och schampo. För att förebygga, använd oljan 1-2 gånger i veckan i 2 månader. För intensiv behandling använd varje dag i 3 veckor. Kursen upprepas efter 1 månad.

  Komposition. Arctium lappa Root (kardborre) olja, mineralolja, Ethylhexyl Cocoate, Oleth-5, SC-CO2-extraktet Arctium lappa Root (kardborre), linolsyra, linolensyra, Thymus vulgaris (timjan) Essential Oil, Vetiveria Zizanioides (Vetiver) Essential Olja, retinylpalmitat.

  Vill du köpa Real Burdock Oil? Ring eller beställ en order via webbplatsen!

  Elfa Farm (Polen)

  "Burdock-serien" från "Elfa Farm" (Elfa Pharm, Elfa Pharmaceutical Factory) är en populär linje av naturlig kosmetika från Elfa-gruppen av företag för intensiva hårvård och håravfallsproblem. Medel från "Burdock" -serien produceras i Polen, varifrån de levereras till olika länder i världen.

  I kosmetiken från "Burdock-serien" används det innovativa aktiva komplexet Bh intensive +, tack vare vilket alla produkter i denna serie har en effektiv effekt på hårsäckarna och hårbotten för att förhindra för tidigt håravfall, öka tillväxten och stärka och återställa dem efter skador.

  Produkterna i "Burdock-serien" innehåller inte alkohol, men för att de inte torkar hårbotten och inte gråter kliar och mjäll. Förberedelserna av serien innehåller naturlig burkolja, känd som ett effektivt botemedel mot håravfall sedan antiken.

  Produkter från "Burdock Series" är anpassade för alla typer av hår och inkluderar alla nödvändiga hårvårdsprodukter, såsom schampo, balsammask, serum och speciella terapeutiska kit och komplex etc.

  1. Anno4ka
   Oljan är mycket bra. Jag använde bara schampo av detta företag innan, och nu bestämde jag mig för att försöka allt annat. Jag vill säga att jag gillade det! Håret har blivit mycket starkare, mindre faller ut och ändarna blir mer levande. Mycket nöjd med resultatet. Jag vill beställa ett par flaskor, för tillsammans med resten av medel för håret i detta företag får vi en supereffekt.

  Minsta orderbelopp: 100 UAH


  Betalningsalternativ vid kassan:

  • Kontanter vid leverans
   Kontant betalning vid mottagandet av ordern på "New Mail" kontoret.
   Kostnaden för leverans betalas utöver kostnaden för beställningen.
   Kostnaden för fraktkostnader vid leverans betalas extra. till kostnaden för ordern.
   Service "Penningöverföring" till priserna för New Mail
  • Förskottsbetalning via Privat24
   Ordern skickas efter mottagande av betalning.
   Länken till betalningsformen skickas till ditt e-postmeddelande, som anges vid beställning.
  • Förskottsbetalning via kreditkort via "LIQPAY"
   Ordern skickas efter mottagande av betalning.
   Länken till betalningsformen skickas till ditt e-postmeddelande, som anges vid beställning.
  • Förskottsbetalning till löpande konto
   Ordern skickas efter mottagande av betalning.
   Detaljer skickas till ditt e-mail, som anges under beställningsprocessen.
  • Förskottsbetalning via terminal *
   Ordern skickas efter mottagande av betalning.
   Kortnumret kommer att skickas till ditt e-mail, som anges under beställningsprocessen.
   Du kan betala via Privatbank terminal eller någon annan självbetjäningsterminal.
   * - När du betalar, var uppmärksam på kommissionen, betalas den av köparen, annars kommer beställningen inte att betalas i sin helhet
 • Minsta orderbelopp: 100 UAH


  Leveransalternativ vid kassan:

  • Leverans i Ukraina "New Mail"
   Fraktkostnad är extra till kostnaden för ordern.
   Efter beställning skickas en bekräftelse till ditt e-postmeddelande. Beroende på betalningsmetoden är beställningen färdig, packad och skickad. Efter att ha skickats till den e-postadress som anges i ordern, skickas ett meddelande med paketnummer till telefonnumret. När en beställning levereras till det nya postkontoret kommer du att få ett SMS-meddelande till ditt telefonnummer. För att få en order måste du ange deklarationsnumret och skicka in ett identitetsdokument.
   Vid beställning före 18:00 skickas paketet samma dag.
   Vid beställning efter 18:00 skickas paketet nästa dag.
   Skickar dagligen.
   Leveranstid 1-2 dagar.
  • Leverans i Ukraina "Ukrposhta"
   Fraktkostnad är extra till kostnaden för ordern.
   Endast för förbetalda beställningar.
   Leverans till priset av UKRPOSTA STANDARD betalas vid mottagandet.
   Paketet skickas "FÖRE ÅTGÄRDER" (till avdelningen).
   Efter beställning skickas en bekräftelse till ditt e-postmeddelande. Efter betalning är beställningen färdig, packad och skickad. Efter att ha skickats till den e-postadress som anges i ordern, skickas ett meddelande med paketnummer till telefonnumret. När en order levereras till Ukrposhta-filialen får du ett SMS-meddelande till ditt telefonnummer. För att få en beställning måste du ange paketnummer och presentera ett identitetsdokument.
   Skickar 2 gånger i veckan - TISDAG, TORSDAG.
   Leveranstid 4 dagar.
  • Internationell frakt
   Kostnaden för paketleverans betalas dessutom. till kostnaden för ordern
   och beräknas till UkrPoshty tariffer.
   Endast för order på förskottsbetalning på 1000 UAH.
   Internationell frakt diskuteras individuellt.
   Vid beställning anger du vilket land du vill beställa varan. Efter beställning skickas en bekräftelse med betalningsuppgifter till ditt e-postmeddelande. Efter betalning är beställningen färdig, packad och skickad. Ett meddelande med paketnummer skickas till ditt e-postmeddelande.
   Skickar dagligen.
   Leveranstiden beror på destinationslandet.

  Burkhårolja

  Numera är hårvårdsprodukter gjorda enligt populära recept mycket populära. Ledande i den meningen, oljan för hårets skägg. Våra farfar mormor kände till fördelarna, men även idag upplever många människor detta botemedel i sina egna lås.

  Det största värdet för burdockolja i hela växten, som också kallas burk på annat sätt, är dess rötter. Denna olja kan köpas på apotek och i kosmetiska avdelningar i butikerna, och du kan laga mat själv hemma.

  egenskaper

  Garvningskomponenter som ingår i burken, tillåter oss att ordentligt ta hand om sina lockor, tillhandahålla nödvändig näring och som ett resultat kommer de att se friska och vackra ut.

  Närvaron av vitaminer i produkten är vad som påverkar näringen av cellerna i vilken organism som helst och dess "byggmaterial". Vitaminer som är rik på burdockolja kan ha en positiv effekt på mänskligt hår. Och mineraler är en energikälla och hjälper till att bevara balansen av vitaminer i kroppen.

  Mineraler har sådana egenskaper som har fördröjd effekt på åldrandet, tack vare vilken hårbotten förblir ung. Dessutom är mineraler ansvariga för att mata kroppen med den energi som krävs för att de metaboliska processerna ska normaliseras.

  Effekten som inulin har på kroppen säkerställer också det normala tillståndet för den metaboliska processen och reningen av kroppen från skadliga ämnen.

  Fördelar och nackdelar

  Fördelarna med att använda burdockolja för hår inkluderar ett antal egenskaper:

  • håret blir glänsande;
  • få ljusstyrka;
  • normal hårighet;
  • håret blir frodig och silkeslen
  • inte längre delas
  • komma till ett normalt tillstånd efter misslyckad "kemi";
  • hårrötter får näringsämnen och vitaminer.

  Om du regelbundet använder burk, blir kammar hår mycket lättare, och detta är ett utmärkt val för tjejer som inte vill dela med långt hår. Det enda problemet som uppstår vid användning av kardborreolja är att det inte är så lätt att tvätta det.

  struktur

  I verktyget, framställt av burk, innehåller eterisk olja, många vitaminer, mättade fettsyror. Det innehåller också inulin, vilket förbättrar mikrofloran och accelererar växlingsprocesserna.

  På grund av dessa egenskaper, med hjälp av burdock olja är det möjligt att behandla torr hud seborré, psoriasis, eksem. Detta verktyg kommer att hjälpa till med håravfall på grund av metaboliska störningar eller på grund av utarmning av graviditet och förlossning. Kockolja är också en utmärkt behandling för mjäll.

  Dessutom kan allt som består av burkolja, normalisera metaboliska processer och blodcirkulation.

  Vad är bättre: kardborre eller havtorn

  Havtorn har länge varit känt för sin helande egenskaper i vården av tillståndet av hud, hår och naglar. Dess bär innehåller en stor mängd polymättade syror och vitaminer. Det bästa sättet att laga havtornolja anses vara hemma, som det mest miljövänliga.

  Användning av havtorn för hårbehandling är lämplig för personer som föredrar självständiga förfaranden - säkert och med minimala kostnader. Precis som burdockolja har havtorn en regenererande och helande effekt. Produkten återfuktar och kan ha en antiinflammatorisk effekt på epidermis och på glödlampan, stimulerar hårväxt och regenereringsprocesser.

  Båda typerna av olja kan köpas, men det kan göras hemma - det kommer i alla fall att hjälpa till med många problem: det kommer att lindra skallighet, torrhet, splittrade ändar, mjäll och en hel rad problem, på grund av vilka frisyren inte ser perfekt ut. Närvaron av B-vitaminer, karotenoider, E-vitamin och den antibakteriella komponenten orsakar en signifikant terapeutisk effekt av havtornsolja. Burdock olja noterar hur bra påskyndar hårväxten, om havtorns recensioner, som en näringsrik och ger hår silke. Burdock har använts i århundraden som ett naturligt sätt för hårvård och håravfall. Det tar bort irritation från hårbotten och kan förbättra sitt tillstånd som helhet.

  Havtornet har länge varit känt som en växt som kan läka av många sjukdomar, och det skiljer sig både i både intern och extern användning.

  Det är otvetydigt att säga vilken olja som är bättre, det kommer inte att fungera, eftersom resultatet är detsamma i båda fallen och håret, om det behandlas från tid till annan med burdock eller havtornsolja, nödvändigtvis ökar densitet, glans och styrka.

  Hållbarhet

  Hållbarhet när man köper burdockolja är av stor betydelse. Detta är inte fallet när du behöver glädjas i aktierna om produktens hållbarhet slutar snart.

  Det här är en olja, och det kan bli rancid från tid till annan, och det händer många gånger snabbare om det lagras felaktigt - i solen och i värmen. Dessutom är allt som är användbart i kompositionen av burdockolja vid slutet av hållbarheten upphör att vara sådan, det kommer inte längre att ha några helande egenskaper.

  Tja, om oljan är förpackad i ett ogenomskinligt glas eller någon form av mörk polymer - detta kommer förlänga hållbarheten.

  Enligt reglerna för lagring av burdockolja bör temperaturen inte överstiga 25C och det ska vara ett mörkt rum. Om alla lagringsförhållanden är uppfyllda kan burkolja lagras i upp till 2 år.

  Hur man väljer

  När du köper bördolja, notera vad som listas i dess sammansättning. Det är bättre att ha färre komponenter, och kullrot skulle leda listan. Dessutom bör etiketten innehålla information om namnet på oljan som användes för att införa roten. Om du har en väldigt högkvalitativ produkt i dina händer, så kommer det att anges antingen olivolja eller mandelolja. Produkten infunderad med rapsfrö eller sojabönolja kommer att vara mycket mindre användbar och effektiv.

  Om vi ​​pratar om industriproduktionen av olja från burdock, så läggs det oftast komponenter som kan förbättra den terapeutiska effekten. Dessa inkluderar ett antal vitaminpreparat, pepprextrakt och några andra ingredienser. Sådana tillsatser orsakar emellertid en högre kostnad för burdockolja. Produkten i färgstark förpackning kommer också att bli dyrare. Det mest budgetalternativ är givetvis hemproduktion.

  Om produkten som säljs i affären är av hög kvalitet och naturlig, så kommer det att uppstå en transparent, tunn olja med en subtil trevlig lukt eller utan den. En sådan produkt blir lätt att tvätta av och kommer inte att fylla hårbotten. Bara här ser du det redan hemma, och i försäljningen av förpackningar är det som regel inte transparent. Den bästa lösningen för att säkerställa att ditt val alltid är framgångsrikt är inköp av burdockolja från beprövade varumärken.

  Hur man ansöker hemma

  Om du ska använda ren burdockolja och inte maskera med den som en av komponenterna, lägg upp en kam, som har ganska täta tänder, en duschlock, en varm handduk och glöm inte shampooen och oljan själv, då blir effekten starkare).

  Applicera produkten på vått hår (före tvätt eller efter) - till själva rötterna, och sedan sprida det jämnt över håret till spetsarna. Efter det rekommenderas att försiktigt massera hårbotten i några minuter, fuktar sedan hårbørsten i olja och kamar genom hela håret igen. Nu behöver du bära ett duschlock och sätta en varm handduk på huvudet.

  Burdock-serien

  Det medicinska komplexprogrammet "Repeynaya" med det aktiva komplexet Bh intensiv +. Ett integrerat tillvägagångssätt för att lösa problemen med håravfall på grund av det stora utbudet av produkter och användningen av kosttillskott.

  Förberedelserna av serien handlar samtidigt om 5 möjliga orsaker till håravfall:

  felaktig metabolism

  undernäring hårfolliklar.

  Förberedelserna av serien innehåller inte alkohol, därför orsakar de inte överdrivenhet, klåda och mjäll. Anpassad för alla hårtyper.

  "Pharmaceutical Factory Elf" Shampoo "Burdock" 200ml

  "Läkemedelsfabrik Elf" Reparation av balmmask "Burdock" 200ml

  "Läkemedelsfabrik Elf" Real burdock oil 100ml

  "Pharmaceutical Factory Elf" Burdock Serum 100ml

  Recensioner av Real burdock oil från ELFA

  5-0

  4-0

  3 - 0

  2 - 0

  1 - 0

  Hår är en indikator på hälsa, om det finns hälsoproblem, då kan de påverka håret. Den dagliga hastigheten av håravfall är från 1 till 100 hår, om fler faller, då är det en signal att något är galet i kroppen. Också, obehaglig vård och stress återspeglas negativt i håret.

  Mitt hår har lidit av daglig rätning med ett strykjärn. Det föll på en stor bunt hår en dag, hela badrummet var i dem. Jag bestämde mig för att ändra någonting! Först vägrade hon att stryka, men hennes hår föll fortfarande, men mindre men föll ut och bytte sedan ett stort antal schampon, men igen, nästan utan resultat.

  Jag läste om denna burdockolja på hårvårdsforumet när jag letade efter ett effektivt botemedel mot håravfall. Dessutom bidrar denna burdockolja till att förlåta håravfall, det stimulerar även tillväxten av nytt hår, liksom fuktar och fungerar som ett bra förebyggande mot splittrade ändar.
  Efter långvarig användning av burdock av mig, slutade håravfall helt! Jag är otvivelaktigt glad att jag hittade ett så effektivt sätt i tid.

  Hår är en indikator på kroppens hälsa. Hårtab i mängden 40-100 bitar per dag är en vanlig process, men om de börjar falla i större mängder, ska du inte lämna den obevakad. Det finns två typer av viktiga faktorer som påverkar håravfall, detta är externt och internt.

  Extern föroreningar, ogynnsamt klimat, UV-strålning, permanentvätska, hårfärgning, felaktig skötsel, frekvent användning av hårtork och styling verktyg, fel schampo, kamma vått hår, och andra.

  Intern stress, ohälsosam kost, rökning, medicinering, stress, hårbotten, nedsatt immunitet och andra.

  Denna burdockolja är ett aktivt botemedel mot håravfall, för att eliminera mjäll och hårbottenbehandling. Ger förebyggande av skallighet hos män och kvinnor. Innehåller vitamin C och en grupp av vitaminer B.

  Användbara egenskaper för burdock olja:

  • närmar och förstärker hårrötterna
  • återställer skadad hårstruktur
  • reglerar talgkörtlarna
  • väckar vilande folliklar
  • stärker håret, eliminerar deras bitterhet och ger glans
  • återställer den vanliga mikrofloran i hårbotten
  • förstör mjäll
  • tar bort torr hud

  För bättre och snabbare återställa hår hälsoeffekt rekommenderas att använda alla de särdrag som ingår i program som utvecklats av icke-statliga organisationer fabriken "Elf", nämligen kardborre, kardborre schampo kardborre balsam mask, kardborre fastare komplex för hårroten, kardborre och vassle komplettera "hårväxt formel".

  Real burdock oil - nr 1 anti-hair loss remedy

  Jag tror att problemet med håravfall inte oroa mig ensam. När det är på kammen varje dag är det inte en liten del av ditt dyrbara hår, så räta tårar ner i dina ögon. Jag försökte olika schampon mot håravfall, men de är på något sätt inte effektiva. Och en gång i ett apotek såg jag "Verklig burdockolja" av läkemedelsfabriken NPO "ELFA".

  Det faktum att det var skrivet på lådan - betyder nr 1 mot håravfall lockade uppmärksamhet och det sägs att denna olja lätt sköljdes bort. Av allt som jag försökte i kampen för hårsäkerhet, visade sig det här verktyget vara det bästa.

  Men jag känner fortfarande till några brister i den. För det första är det här du behöver gå ganska länge med denna olja på huvudet. Och det tvättas av ganska hårt. Det är bara inte realistiskt att tvätta det en gång.

  kommentarer

  Re: Real burdock oil - betyder №1 mot förlust.

  För en vecka sedan, när jag kom in i affären såg jag flera hårvårdsprodukter från läkemedelsfabriken NPO ELFA. Bland alla valde jag burdockolja. Jag kan fortfarande inte säga vad resultatet av dess användning kommer att vara, men jag hade rädsla för att oljan skulle bli hård tvättad av håret, men allt tvättades av första gången och inte på det sätt som beskrivs i artikeln. Det faktum att du måste hålla det på huvudet, ha på sig en hatt eller lägga på håret på något sätt - det var skrivet i instruktionerna. Så medan jag gillade den här oljan och inte svika!

  • Logga in eller registrera dig för att skriva kommentarer.

  Re: Real burdock oil - betyder №1 mot förlust.

  Tack vare författaren till artikeln! Jag vågar säga att du inte kommer att se resultatet direkt. Måste passera minst en månad för att kunna dra slutsatser.

  • Logga in eller registrera dig för att skriva kommentarer.

  Re: Real burdock oil - betyder №1 mot förlust.

  Åh, tack så mycket för artikeln om eventuell hjälp om en sådan smärtsam. Mitt hår efter förlossningen klättrar bara strimlor, inte bara är de överallt i lägenheten, som ull som har fodrats med katter, så ofta kan de hittas i mat, och du vet, det är både obehagligt och ohygieniskt. Mannen sa, snart skallig mig snart). Jag ska prova burdockolja. Tack.

  • Logga in eller registrera dig för att skriva kommentarer.

  Re: Real burdock oil - betyder №1 mot förlust.

  Jag använder denna olja endast för hårets tips. Jag lägger det över natten, knyter mitt hår i en fläta och går och lägger mig. Jag tvättar av det på morgonen. Mycket nöjd med resultatet - tipsen delar inte upp, de är normalt fuktade. Dessutom passar håret efter oljan väl i håret. • Nästa Artikel
  Hårbehandling - hårbehandling hemma