Professionell kosmetika för hår. Betyg de bästa produkterna, recensionerna och fotonna


Skatten och stoltheten hos någon kvinna är hennes hår. Det spelar ingen roll vad hon har en hårklippning, hårlängd eller tjocklek, det viktigaste är ett fantastiskt utseende av hår och snyggt hår. Därför är professionella hårkosmetika så viktiga.

Vad är det som föredras?

Vi rekommenderar att du läser: Indola hårfärg: granskning, färgpalett

De flesta kvinnor och tjejer föredrar professionell kosmetika, som används i frisör, för egenvård av hårvård hemma. Till prof. Hårkosmetik hjälpte till att uppnå den mest optimala effekten, det är viktigt att ha erfarenhet och ha speciella färdigheter. Oftast måste du arbeta med flera typer av komponenter, med vissa proportioner och korrekt distribution.

Korrekt utvalda hårkosmetika kan inte bara förbättra strukturen och utseendet avsevärt, utan också förvandla flickan som helhet. För att undvika obehagliga situationer är det viktigt att följa instruktionerna som är kopplade till varje typ av kosmetiska hårprodukter. Det gäller inte bara schampon och geler utan även masker, skum, olika oljor och jämnläkning, eftersom de är designade för en viss typ av hår och vissa kan också orsaka allergisk reaktion.

Hur får man den bästa produkten?

Kom ihåg att allt beror på tillverkaren. Varje självrespektiv professionell kosmetikaffär för hår bryr sig om sina kunder, oavsett om det är ett grossistköp av någon känd skönhetssalong eller detaljhandel till en viss kund. Han har alla nödvändiga certifikat för kvalitetslicenser och verifiering. Detta är ett nödvändigt steg för att fastställa rätt förhållande mellan säljaren och kunden.

Dessutom är de anställda av var och en av dem skyldiga att veta allt om produkten och när som helst för att ge lämplig rådgivning, om det är en obetydlig produkt av frisörens möte eller ett parti av olika hårfärger som behöver en detaljerad beskrivning och urval.

Lämna i virtuellt utrymme?

Vi rekommenderar att du läser: L'Oreal Prodigy Hair Dye

Oftast finns det kunder som har hittat en butik med professionella hårkosmetika via Internet och har många frågor om en viss produkt. Inte alla kan ha en detaljerad beskrivning, så det är viktigt för konsulter att förklara för varje klient korrekt, kompetent och lugnt om instruktionerna. Till exempel bör du inte hålla verktyget för hårfärgning längre än det som tillverkaren angav. Det kan trots allt inte bara skada kundens hälsa utan också öka servicenivån och respekten för butiken avsevärt.

Ibland gör kvinnor ett misstag genom att komma till kosmetikaffären för hår och köpa vårdprodukter till helt olika företag. Det har länge varit känt att alla kosmetika, representerade i professionella företag, perfekt kompletterar varandra, vilket har en väsentlig fördelaktig effekt på håret.

Om till exempel ett företags shampoo är inköpt och hårbalsammen är helt annorlunda, så kommer de självklart att utföra sina direkta funktioner, men inte lika bra som det kan vara om man väljer en kosmetisk linje. Dessutom är det nödvändigt att ta hänsyn till att för att kunna tillhandahålla fullständig hårvård är det viktigt att använda alla möjliga medel, allt från hemlagade recept till hela serien av enkellinjeprodukter.

Välja rätten

En anständig look kommer endast att ges till håret vid ett kompetent val av hårprodukter. Om du använder allt i rad kan effekten bli ännu mer deprimerande. Håret kommer att försvaga, förlora sin naturliga glans, pomp och skönhet, vilket oundvikligen kommer att leda till allvarliga konsekvenser och frustration. Det är av den anledningen att många anställda i professionella kosmetikaffärer har goda kunskaper inom detta område, så att det finns möjlighet att hjälpa alla intresserade kunder. Inte konstigt, eftersom du bara behöver titta på affärshyllorna, rinner dina ögon bort från överflöd av varumärken och varumärken.

Naturligtvis är det lämpligaste valet att vara produkterna från de företag som bryr sig om kvinnor och använder främst naturprodukter. På grund av detta tillvägagångssätt, efter regelbunden användning, blir resultatet och förändringarna uppenbara, håret kommer att få hälsa och fluffighet, upphör att smula och otillbörligt.

Dessutom är butiker för genomförandet av professionella hårkosmetika för många skönhetssalonger en riktig frälsning, eftersom de utför leveranser direkt från leverantörer och kringgår eventuella ersättningsalternativ med billiga olagliga varor. Det här är ett utmärkt tillfälle att köpa en produkt och inte förlora pengar, ta hand om inte bara din egen skönhetsaffär, men också av kunder. Självklart kommer de att försöka alla medel för sig själva, känner både positiva och negativa egenskaper som inte alltid kan vara säkra om frisörens ledning inte ingår avtal för leverans av en viss produkt från den angivna fabriken. De kan vara både inhemska och utländska.

Det faktum att butiken erbjuder ett brett urval är i vilket fall det är mycket glädjande, eftersom människor i alla samhällsstrata inte bara vill ta hand om sin egen hygien utan också se bra ut. Det håret är den första yttre indikatorn som vi kan dra slutsatsen om en person, hans yrke, kärlek till sig själv och andra. Det är mycket trevligare att se en tjej eller en ung man med rent, vackert, snyggt stylat hår eller en fashionabel frisyr, snarare än att hänga smutsiga "istappar" som kan till och med få dig att skaka.

Man borde inte tro på sådana rykten som de som säger om vanan i hårbotten och håret till en viss typ av produkt och att de måste bytas periodiskt. Faktum är att allt är korrekt och vice versa. Om du ofta byter kosmetiska produkter för håret blir effekten av dess applicering mindre märkbar eftersom alla näringsämnen och komponenterna själva inte kommer att ha tid att ha en positiv effekt på hårlinjen och epidermis.

Vad är professionella mediebutiker inriktade på?

Rekommenderas att läsa: INOA hårfärg

Butiker för genomförandet av kosmetika för hår är inte bara inriktade på vården själva, vilket ger hår med viktiga och användbara kompositioner, men erbjuder också lösningar för behandling av olika sjukdomar i hårbotten, som tyvärr är ganska vanliga. De kan inte hitta något litet urval av relaterade produkter, som kammar, hårtorkar, curling. Tja, hårkrullare, gummiband och fälgar, hårnålar och krabbor, och mycket mer. Detta kommer att komplettera din hemsamling av produkter från ett känt varumärke.

Här kan du hitta en bra present inte bara för en kvinna, men också för en man som är uppmärksam på sig själv, sin hälsa och utseende. När det gäller prisgränsen kommer alla att kunna välja en kosmetisk produkt som är lämplig vad gäller kvalitet och pris, vare sig det är en daglig användningshampo eller en behandlingsmask för hår med någon effekt.

Tiden går vidare, och antalet sådana försäljningsställen ökar, vilket givetvis glädjas. Nu finns det ingen anledning att beställa ett eller annat verktyg som tidigare inte var tillgängligt via Internet, förutseende i flera dagar eller till och med veckor. Diverse linjer av hårvårdsprodukter, valet av vilka medel är ibland inte så enkelt, presenteras i de flesta butikerna och är tillgänglig för alla, oavsett ålder, kön och status och inkomstnivå.

Professionella hår kosmetika: Välj bara det bästa!

Den moderna kosmetiska industrin utvecklas aktivt och släpper regelbundet innovativa innovationer. Och i framkant kommer de specialiserade verktyg som produceras av framstående varumärken. De bästa professionella hårkosmetik är den perfekta lösningen för många problem.

Professionell vård - professionell skönhet!

Professionella kosmetiska produkter

För några år sedan levererades professionell hårvårdskosmetik uteslutande till salonger och estetiska centra. Att hitta den i detaljhandeln var nästan omöjlig.

Idag har situationen förändrats dramatiskt.

Specialiserade produkter kan köpas:

 • i specialaffärer
 • i nätbutiker
 • i skönhetssalonger etc.

Var uppmärksam!
I stormarknader och andra stora butiker säljs sådana produkter fortfarande inte.
Det finns genomförda kosmetik kategori "massmarknad".

Huvuddragen i professionella verktyg är det smala fokuset på effekten.

Även produkter i denna kategori är olika:

 • högt innehåll av aktiva substanser;
 • Närvaron av vitaminer och mineraler;
 • unika (ofta hemliga) formler;
 • strikt kvalitetskontroll.

Kom ihåg: din attraktivitet kommer att dra nytta av det rätta valet!

Varje flaska / rör måste innehålla en detaljerad förteckning över ingredienser.

Varumärken av professionell hårkosmetik bör ha sina egna laboratorier och institut där:

 • forskningsarbete;
 • produkttestning;
 • kontrollera dess kvalitet, säkerhet och effektivitet.

Nuans av att använda professionella verktyg: ibland en massmarknad kommer att göra

Vid första anblicken verkar det: Vad är nyanser här? Faktum är att alla definitioner är professionella produkter effektivare och mer effektiva än vanliga. Men inte allt är så enkelt.

Det visar sig att det huvudsakliga syftet med specialverktyg är att lösa det befintliga problemet på en djup nivå.

Det är till exempel professionell kosmetika för håråterställning är endast nödvändig för allvarliga skador:

 • överdriven torrhet
 • bräcklighet;
 • synlig dissektion
 • porositet och andra tecken på strandskada.

Experter rekommenderar inte att välja och tillämpa sådana produkter på egen hand: det är bättre att överlåta högkvalitativ återupplivning till en professionell. Han kommer att rekommendera kosmetika, vilket kommer att bidra till att konsolidera och spara resultatet. Medel kan vara både från en specialiserad linje och från massa.

Specialiserade varumärken föredrar inte verbal men effektiv reklam.

Det är viktigt!
Ibland vänder sig till en professionell kan du spara nerver och pengar.
En erfaren mästare kommer snabbt avgöra om kosmetiken kommer att hjälpa eller bara saxen kommer att klara problemet "perfekt".

Har bestämt dig för att rätta situationen med egna händer, var försiktig. När du väljer rätt professionell produkt är allt viktigt: från tillverkaren till antalet ingredienser.

Effektiv kosmetika: myt eller verklighet?

Enligt kvinnors recensioner är specialprodukter mycket effektiva och hjälper till att glömma populära problem med hår:

Men för ett synligt resultat måste du hitta "dina" medel som uppfyller alla dina krav: från kostnad till lukt. Efter att ha studerat de populära varumärkena av professionell kosmetika för hår, kommer du säkert att göra ett bra val.

Idealiskt lämpligt varumärke hjälper dig att välja enbart "test och fel"

Varumärkesklassificering

Bedömningen av professionella hårkosmetik är mycket subjektiv. En sällsynt tjej idag kan vara övertygad om kristallligheten i en tidning eller skönhetssalong, eftersom reklambonus är en viktig inkomstkälla. En annan sak - recensionerna är desamma som de är kvinnor.

Bland professionella varumärken kan hög kvalitet och effektivitet skryta:

 • Secret Professional av Phyto;
 • Lebel;
 • Biosilk;
 • Moroccanoil.

På bilden: Promo-produkter av varumärket Secret Professional av Phyto

Denna professionella medicinska kosmetika för hår innehåller inte farliga komponenter, till exempel:

 • silikoner;
 • mineraloljor;
 • parabener etc.

Basen för wellnessformeln är medicinska växter och blommaxtrakt. Verktyg Secret Professional av Phyto orsakar inte missbruk och missbruk.

Den genomsnittliga kostnaden för produkter varierar i intervallet 1500-3000 rubel.

 • masker;
 • schampon;
 • färgningsberedningar;
 • medel för styling och restaurering.

Särskild uppmärksamhet bör ägnas åt specialpaket - "SPA-program".

De innehåller flera produkter vars åtgärder syftar till att neutralisera alla problem:

 • överdriven fetthalt
 • förlust;
 • matthet;
 • sektioner etc.

Kostnaden för kosmetika Lebel är svår att ringa lågt. Till exempel, för schampo (200 ml) måste betala från 1000 rubel och för en uppsättning - från 5000 rubel.

 • återhämtning;
 • behandling;
 • daglig vård;
 • styling.

Den huvudsakliga aktiva beståndsdelen är naturlig silke. Han läker håret på en strukturell nivå och hjälper henne att vara blank, mjuk och vacker. Kostnaden för medel startar från 1000 rubel (små doser - 50-70 ml).

Moroccanoil har ett brett utbud, vilket inkluderar:

 • reducerande produkter;
 • masker;
 • styling produkter;
 • medel för daglig användning;
 • verktygslåda.

Priset varierar efter destination och volym. Till exempel kan masker köpas för 2500-3000 rubel (250 ml), stylingprodukter för 650-1500 rubel och schampon - från 1600 rubel.

Ett stort antal Moroccanoil fans talar för sig själva

Kerastasprodukter är också mycket populära. Keratinprodukter på rekordtid kommer att återställa och läka dina lås. En bra bonus kommer att vara lätta texturer och exklusiva dofter.

För täthet - i apoteket!

Ibland problem med hårbotten och frisyren att endast medicinska produkter med smal exponering kan lösa. Dessa inkluderar professionell kosmetika mot håravfall.

Tillsammans ligger orsakerna till alopeci oftast i kroppens sjukdomstillstånd:

 • hormonell obalans
 • svampinfektion;
 • avitaminos etc.

Populärt professionellt och medicinskt varumärke mot förlust

Det är viktigt!
Alopeci är oftast ett symptom.
Därför, innan du köper kosmetiska produkter, konsultera en specialist.

Om du vill stoppa den obehagliga processen och hålla frisyren, var uppmärksam på:

 • KORA schampo;
 • Rene furterer kit (schampo + serum);
 • specialiserade produkter av varumärket Aleran, etc.

Instruktionen rekommenderar att du använder de medel som anges i minst 3-5 månader. Vidare kan de endast tillgripas som profylax 1-2 gånger om månaden.

Högkvalitativa kosmetika - rätt steg till en hälsosam och attraktiv frisyr!

slutsats

Moderna vuxna och barns professionella hårkosmetik är ett bekymmer för hälsan hos inte bara håret utan också hela kroppen. De flesta produkter är organiska och innehåller därför inte farliga och skadliga komponenter. Du lär dig mer information om specialverktyg genom att titta på videon i den här artikeln och ställa ytterligare frågor i kommentarerna.

Favorit kosmetik stylister: vilka professionella hårprodukter kan användas hemma?

Vill du ha ditt hår att se ut som om du bara har besökt en skönhetssalong? Då kommer du säkert att njuta av vårt urval av de bästa professionella kosmetika, vilka stylister över hela världen är glada att använda.

L'Oréal Professionnel (Frankrike)

Chip: Den första började producera hårfärg. Deras unga företagande kemiker Eugene Schueller uppfann dem 1909 (förresten testade han sin första produkt på hans älskade hustru, allt gick smidigt och produkten gick till försäljning). Senare uppträdde vårdprodukter: alkalifria schampon, oljor och masker.

Hit-remedy: Absolut Reparation Cellular Repairing Masque för hår återställer hår på mobilnivån, det är tillräckligt att använda det för en månad för att få synliga förändringar (s 1466)

Kerastase (Frankrike)

Feature: Sedan starten (och det hände 1964) har Kerastase blivit populärt. Man trodde att om detta varumärke inte är representerat i skönhetszonen, kan den här platsen inte vara en premiumklass. Alla produkter i varumärket garanterar äkta lyxvård (jämn lack förstör inte håret, de innehåller reparations- och skyddskomponenter som E-vitamin och UV-filter).

Hitverktyg: Shampoo Bath rensar håret perfekt och bryr sig om sin hälsa, men efter att du har använt det behöver du inte göra styling - en vacker frisyr kommer att vara så. (2100 r.)

Nioxin (USA)

Chip: Efter ett barns födelse förlorade Eva Greham (grundare av varumärket) hälften av hennes hår. Hon kunde inte hitta kosmetika som verkligen skulle klara hennes problem, så hon bestämde sig för att starta sin egen produktlinje för håråterställning och mot håravfall.

Hit-remedy: termisk spray skyddar håret från skador under styling med heta verktyg. (940 r.)

Londa Professional (Frankrike)

Chip: En riktig veteran på hårmarknaden. Han dök upp i 1880 tack vare frisören från Oberviesenthal, Franz Shtreuer. Den första produkten var konstgjord vattentät tulle för hår, som användes som en foder för peruker, senare såg pärlor och peruker. Och efter nästan 40 år, och betyder för vård och styling av hår.

Hit-means: en mask med skydd av färgat hår från att torka ur färg. Color Radiance kommer att behålla din nya nyans tre till fyra veckor längre! (750 r.)

Sebastian Professional (USA)

Feature: grundade varumärket Jerry Kuzenets och John Sebastian. De tyckte om allt ovanligt, vågat och djärvt. Kanske var det därför de blev en av de första stylist frisörerna som bestämde sig för att ge ut pengar för non-conformists (fans av dreadlocks och Iroquois).

Hitverktyg: Trilliance-schampo och balsam med ett extrakt av bergkristall - vad du behöver när du har lite tid att besöka skönhetssalongen, och du vill ha glänsande och friskt hår. (2000 s.)

Aloxxi (USA)

Tricket: varumärkets huvuduppgift är hårvård före och efter färgning. Att hjälpa den speciella primeren och efterbehandlaren. Du hittar aldrig sulfater, parabener och natriumklorid i sammansättningen av Aloxxi-produkter (så förvänta dig inte att schampo ger dig en superpene).

Hit-botemedel: Aloxxi-fastmaskningen kommer att återställa håret på bara en månad. Det viktigaste - använd det minst en gång i veckan, och resultatet tar inte lång tid. (2500 r.)

Moroccanoil (Israel)

Tricket: varumärkessucces är en speciell komposition, den viktigaste rollen som spelas av arganolja. Det ger håret en naturlig jämnhet och glans, eliminerar dullness och brittleness, förbättrar deras tillstånd vid varje användning. Förresten, Moroccanoil kosmetika används av Eva Longoria (42), Scarlett Johansson (32) och Rosie Huntington-Whiteley (30).

Hit-tool: En intensiv fuktgivande mask hjälper till att ändra hårets tillstånd från den allra första applikationen och på bara fem till sju minuter. (3650 r.)

La Biosthetique (Frankrike)

Chip: Författaren av varumärket La Biosthetique - Fransk biokemist Marcel Contier - var inte bara en forskare utan också en "konstnär" i frisyrer. Det är inte förvånande att grunden för alla sina produkter är en bra komposition av komponenter som inte skadar strukturen och strukturen hos rötterna och hårspetsarna.

Hit-tool: styling spray för att skapa en strand styling ger en silkeslen matt effekt, belyser de enskilda strängarna, samtidigt som de förhindrar uttorkning av hår. (1500 r.)

CHI (USA)

Chippet: Det visar sig att de första icke-ammoniakfärgerna uppfanns av Faruk Shami (grundaren av varumärket Chi). Det var han som bestämde att det var nödvändigt att färga håret med säkra formuleringar, och ännu bättre med de som inte bara skulle förändra skuggan, utan också ta hand om det. Idag har varumärkesportföljen ett komplett sortiment av produkter för hår: för näring, fuktgivande, skyddande färg, bibehållande krullar, ökad volym och styling.

Hit-remedy: Masque CHI-mask med arganolja och silke återställer genast skadat hår, vilket gör dem smidiga, glänsande och fuktade. (1280 r.)

Organiska färgsystem (England)

Funktion: Detta är ett riktigt veganskt varumärke. Sammansättningen av Organic Color Systems kosmetika är helt naturlig, och detta bekräftas av olika certifikat av miljövänliga och Vegan.

Hit-medel: Status Quo-schampo baserad på organisk kamille och vitamin B15 rensar försiktigt, bibehåller balansen mellan protein och fukt och ger glans till håret. (1350 r.)

Evo (Australien)

Chippet: kanske är detta märke det mest roliga och ovanliga. Även om utsidan av kosmetiska flaskor och fasthållna produkter är produkterna mycket kreativa, till exempel "Liquid curlers", "Speaker tips", "Dream of the welder."

Hitverktyg: "Salty Dog" är användbart för dig om du vill göra en vacker stil i stranden. Spraya bara, torka håret - och du är klar. (1810 r.)

Nika Beauty Excellence (Ryssland)

Chip: det yngsta professionella varumärket. Han dök upp under 2010 och fick omedelbart förtroende för professionella. Och allt eftersom varumärkesmedlet är lätt att använda: inga komplicerade instruktioner och icke-standardiserade tillvägagångssätt.

Hit-remedy: shimmer shine - bara några droppar räcker för att göra håret smidigt och glänsande. (2090 r.)

O'right (Taiwan)

Chip: O'right anses vara den "grönaste" hårk Cosmetics i världen. På märkets förpackning finns ett speciellt träd i flaskans märke (varje flaska innehåller en liten hemlighet inuti den - en kapsel med acacia trädfrön). Förresten är varje O'right-flaska gjord av material som lätt och snabbt sönderdelas i jorden under året.

Hitverktyg: O'right shampoo kommer att tilltala alla fans av organisk kosmetika. Ingen kemi och stark lukt - bara trevlig vård och förvånansvärt mjukt hår. (2090 r.)

I.C.O.N. (United States)

Funktion: I.C.O.N. - Kosmetika baserade på naturliga oljor argan, moringi och bärnsten. Varje produkt av detta märke har en trevlig arom, bryr sig om hår, toner, återställer, ger dem glans och styrka.

Hit-means: mask för intensivvård "Indien" I.C.O.N. ger näring och återställer hår, gör dem mjuka och lätta. (ca 1500 s.)

DEMI PROFESSIONAL (Japan)

Tricket: Medlet på detta märke kommer att vara användbart för alla som ofta utformar håret (använder en hårtork, stryker), ständigt ommålas och tvekar inte att perm. Varje Demi-produkt innehåller polypeptider och aminosyror som omedelbart återställer håret från insidan, vilket gör det starkt, starkt och glänsande.

Hit-remedy: Hårsårsmask och schampo återställer keratin inne i hårstrukturen, så det omedelbara resultatet - håret blir mjukt, hanterbart och fuktat. (ca 2000 s.)

Philip Martin (Italien)

Chip: premium kosmetika, som är speciellt bra schampon för hår. Deras tvättbas är mycket mjukare än i konventionella produkter, och de aktiva ingredienserna i dem är många gånger mer. Följaktligen är effekten sådan att även efter den vanliga tvätten på huvudet behövs ingen styling - håret blir felfilt och ligger rätt!

Hit-remedy: Den avvecklande krämmasken Gratis Det fuktar håret perfekt, återställer genast och sätter dem ordentligt. (1600 r.)

12 bästa märken av professionell kosmetika

Egenskaper i rankningen

Leafar genom en glansig tidskrift, är det omöjligt att inte beundra kändisarnas flätiga hud, frånvaron av celluliter i modeller, deras felfria smink och silkeshår. "Naturligtvis, photoshop!" - du kommer att säga, och du kommer att vara delvis rätt. Men ibland har vi inte mindre respekt för TV-presentatörer, skådespelerskor och till och med deltagare i verklighetsprogram, som vi kan titta på i onlineformat. Omedvetet tror du att de inte lyckas se sig så försiktigt i intervallet mellan stormaktiga aktiviteter eller i slutet av en sen prestation. En av hemligheterna i friskt ansikte och snygging är professionell kosmetika.

Som undersökningen har visat, inte bara kändisar, men också tjejer, som de säger, av folket under senare tid, föredrar allt mer professionella medel för vård av ansikte, hår och kropp. Perfekt smink är också en fördel av professionell kosmetika, men redan dekorativ. Frågan uppstår naturligtvis, om den här typen av kosmetika är bättre, varför den ännu inte har ersatt produkterna från massmarknadssegmentet. Det finns ingen anledning att gå långt för svaret:

 • Kostnad. Det första som fångar ditt öga är kostnaden för professionell kosmetika, vilket är betydligt högre än traditionella motsvarigheter. Det är inte så lätt att köpa de välskötta burkarna, även om du är redo att betala det belopp som krävs för dem. Faktum är att de vanligtvis säljs i apotek, skönhetssalonger och onlinebutiker. Men på hyllorna i stormarknader kan de inte vara. Ibland krävs det mycket för att hitta den önskade flaskan eller burken, speciellt om det inte finns några officiella representanter i din stad.
 • Komposition. En av de viktigaste egenskaperna hos professionell kosmetika är en koncentrerad komposition. Faktum är att det ligger hemligheten med hög effektivitet och omedelbara resultat. Som om en vagga vågor försvinner påsar under ögonen på morgonen, trots sömnlös natt och håret omedelbart får en blank glans och lätt faller i håret. Ett team av forskare arbetar med val av komponenter och deras proportioner, vilket skapar optimala formler i laboratorierna. En tillverkare tester och certifierar produkter utan misslyckande, så du kan vara säker på säkerheten och prestanda. Naturligtvis kan sådana kostnader inte påverka kostnaden, men eftersom experterna återigen betonar att professionella verktyg helt enkelt inte kan vara billiga. Det förföriska priset anger i de flesta fall en falsk och oärlighet hos tillverkaren.
 • Motstånd. Varaktig smink - drömmen om många tjejer. Men kosmetologer rekommenderar inte enhälligt dagliga tillgång till professionella verktyg. De rekommenderas att göra ett val till sin tjänst endast i högtidliga fall, till exempel när det gäller bröllopsmake-up, eller när du förbereder dig för en fotografering. På en typisk dag är det inte meningsfullt att införa så tät ton, att måla läppar med resistent läppstift och att använda fuktresistent mascara. Missbruk av koncentrerade medel kan, i motsats till förväntningar, förvärra ansiktets hud och negativt påverka håret, till exempel superfixering. Hypoallergen vård och högkvalitativa färgkosmetika för varje dag kommer att vara tillräckligt bra.

Som du kan se är professionella produkter inte utan nackdelar och har en "omvänd sida av myntet", men enastående fördelar, som leds av hög kontroll över produktkvaliteten, lockar alla nya fashionistas från hela världen för att locka och locka i sina nätverk. Vad man ska leta efter när man väljer, kommer experter att uppmana:

 1. Volym. Oftast köpas professionella verktyg av kosmetologer, makeupartister och frisörer som använder dem dagligen i sitt arbete. Storvolymflaskor har i detta fall tid att förverkliga sig, medan de som köps för sina älskade, kan förbli oavlämnade med hälften, med hänsyn tagen till hållbarheten. Därför är en stor förskjutning för privat bruk snarare en minus än ett plus.
 2. Design. Var inte rädd för vanlig förpackning av schampo eller krämer, enkel design - en vanlig förekomst bland professionella produkter. Tillverkare är beroende av underhåll av medel från en professionell linje, vilket garanterar säkerhet och hög effektivitet.
 3. Typ. Dermatologer och trichologer uppmärksammar det faktum att de viktigaste faktorerna i valet av professionella produkter är de typer av ansikts- och hårhud. Det blir dyrt att välja pengar genom försök och fel, och det viktigaste är irrationellt. Det är nog att samråda med en specialist på kvällen, som kommer att berätta i detalj om dina enskilda särdrag, och kanske, med tanke på erfarenhet, rekommendera även specifika varumärken.
 4. Tillverkare. Lita på företaget är en viktig aspekt. Nästan någon vågar prova en nyhet på sig själv. Det är därför som vi studerar recensioner så noggrant, i hopp om att rädda oss från frustration. För att inte överskugga med inköp, se till att varumärket äger den patenterade tekniken. Som en del av fonderna borde inga allergener och syntetiska komponenter finnas. På förpackningen eller i bifogade anvisningar ska den vetenskapliga underbyggnaden av produktens påverkan presenteras, det vill säga på grund av vilken en snabb lyft effekt uppnås eller hur medlen kommer att kunna maskera pigmentfläckarna i två räkningar.

Vi presenterar dig rankningen av de bästa varumärkena av professionell kosmetika. Vid fördelning av platser i TOPEN beaktades följande:

 • egenskaper (komposition, hållbarhet) av varumärket;
 • kostnad (värde för pengarna);
 • användarrecensioner;
 • åsikt av kosmetologer.

Topp varumärken av professionell hårkosmetik

I kategorin varumärken av professionell kosmetika för hårvård är de mest populära tillverkarna som har hittat godkännande från både yrkesverksamma och hemvårdamatörer.

3 Lebel

Varumärke nr 1 för hår och hårbottenvård i Japan - "Etikett". Populariteten av det professionella kosmetikmärket har spridit sig över hela världen, och anledningen till detta är en kombination av innovation och hög kvalitet. Forskare från laboratoriet utvecklade aktuella produkter för att genomföra SPA-förfaranden och laminering av hår, skapade unika regenererande masker och schampon, hårvårdsprodukter etc.

Varumärket är en långsiktig leverantör av den kejserliga domstolen. Experter hänvisar produkter till etisk kosmetika, som inte testar på djur, men endast med deltagande av volontärer. Företaget lagde standardkvaliteten, lyfte baren och är för närvarande ett riktmärke för konkurrenterna. Positiv feedback från experter och användare vittnar om det.

Bästsäljare: Cool Orange Hair Soap Ultra Cool Shampoo, Materia Paint, Soft Fit Treatment mask.

2 Estel

Estel är ett inhemskt varumärke av salongkosmetik för hår och erbjuder professionella produkter för hårfärgning och vård. Funktion av varumärket - en noga utvald komposition av varje produkt. För bästa resultat berikas produkter med vitaminer och mineraler, unika pigment, SPF-skydd, chitosan, bivax och andra delar som är användbara för håret. Hårfärger, fixeringsprodukter, masker, schampon och balm är allmänt efterfrågade bland frisörer, medan de som gillar hemfärgning och vård har en bra möjlighet att köpa kosmetika och ta hand om sitt hår med sig själv.

Märket har över 150 representativa kontor i olika länder i världen och bedömer med försäljningsstatistiken, varumärket är väldigt populärt och gör en värdig konkurrens till mer framstående tillverkare. Enligt experter uppfyller produkterna alla kriterier för säkerhet och effektivitet. Persistens, en rik palett av nyanser, med hänsyn till egenskaperna hos hår och hårbotten, kombinerat med ett bra pris - det här är hemligheten för företagets framgång. Recensionerna är mest positiva och bekräftar hög kvalitet.

Bästsäljare: Princess Essex cream color, Otium Color Life shampoo, Love Ton tint balsam.

1 matris

Kategorieledaren är märket Matrix. Professionella kosmetika för hår av detta varumärke är en uppdelning av "L'Oreal" i Amerika. Ett särdrag hos företaget är naturliga komponenter och ett smalt fokus. Tack vare innovativa utvecklingar har tillverkaren lyckats skapa produkter för skönhetssalonger som uppfyller alla kvalitets- och säkerhetsstandarder. Experter betonar att allt som krävs av dig är att välja en produkt enligt dina hud- och hårtyper och sedan njuta av resultatet.

Sortimentet är baserat på produkter som betonar skönheten och förbättrar hårets tillstånd, skyddar den från aggressiva miljöpåverkan. Hårfärger, groomingprodukter, molekylära cocktails, schampon och balm baserade på vegetabiliska komplex är i stor efterfrågan bland utländska och inhemska kändisar. I recensionerna noteras att färgämnena tillåter dig att experimentera med mycket hårfärg utan att försämra deras struktur. Märket är vinnaren av 29 priser, det bästa enligt de auktoritativa världstidningarna och sidorna.

Bästsäljare: Permanent krämfärg "Socolor.beauty", molekylcocktail "Miracle Morpher Correct It Ceramide", stärkande olja "Oil Wonders".

De bästa varumärkena av professionell kosmetika för ansiktet

Denna kategori representerar de mest populära ansiktsmärkena bland professionella kosmetologer. Bred efterfrågan är resultatet av en kompetent politik för tillverkare, högkvalitativ sammansättning av medel och deras effektivitet.

3 heliga landet

Det israeliska varumärket professionell smink för ansiktet "Holy Land" är känt för allmänheten i mer än 30 år. Ett stort plus i varumärket är sin egen bas, som ger kontroll över produkterna i alla steg - från utveckling till släpp. Fonderna innehåller bara naturliga råvaror, och kompositionens formler är baserade på avancerad teknik. Tillverkaren vägrade att testa produkter på djur, vilket också är en dygd.

Företaget fokuserar på att eliminera brister och brister med hjälp av medel och inte bara för att maskera dem. De flesta produkter är terapeutiska i naturen. Hittills finns det 25 kosmetiska linjer, bland annat anti-aging är särskilt älskad. I recensioner kallas anti-aging-serien ofta som en tidskrock. Enligt kosmetologer, med regelbunden användning i enlighet med hudtypen kan du föryngra ansiktet avsevärt, vilket ger huden elasticitet och skärper konturerna.

Bästsäljare: Azulen lotion, Alpha-Beta Retinolkräm, Age Control Super Lift peeling.

2 Algologie

"Algolodzhi" är ett franskt varumärke av professionell naturkosmetik för ansikte och kropp, som har fått internationellt erkännande. Funktionsmärke - thalassoterapi. Med andra ord är den gynnsamma effekten beroende av påverkan av marina miljöer: alger, havsvatten, terapeutisk lera. Det är dessa komponenter, eller snarare deras skickliga kombinationer, som ligger till grund för produktionen.

Stor kärlek bland köpare, vilket återspeglas i recensionerna, använd verktyg för ansiktsbehandling i salongen och hemma. Enligt kosmetologer, om du är intresserad av den absoluta naturligheten av droger, vill du förbättra hudtonen, bleka och återfuktas. Frigör dig att stoppa valet på denna tillverkare. Protein, som ingår i tang, förutom ovanstående uttryckt kommer också att ha en föryngrande och regenererande effekt.

Bestsellers: micellar vatten "Hydra Ecume", gel för huden runt ögonen "Gel Fraicheur Des Yeux", kräm för ansiktsmask "Masque Des Dunes".

1 Christina

Professionella kosmetika "Christina" är uppkallad efter grundaren av varumärket Christina Miriam Zachary, en känd forskare och kosmetolog. Att vara missnöjd med produkterna på den israeliska marknaden grundade hon sitt eget företag att utveckla och sälja kosmetika som faktiskt fungerar. Sortimentet av produkter i ansiktet, enligt recensioner, kombinerar harmoniskt traditionella recept och innovativa formler. Ett toppmodernt laboratorium, leds av enastående forskare, har visat världen mer än trehundra produkter för salonganvändning och stödjande hemvård.

Det israeliska varumärket var en av de första som införde hyaluronsyra i kompositionen för att säkerställa en biorevitaliserande effekt utan injektioner. Branded komponenter i kompositionen - syriska marjoram, känd för sina antioxidant egenskaper och havskoraller, stimulerar den naturliga föryngringen av huden. Inte den sista rollen spelas också av vatten, smuts och salt av Döda havet som ingår i förberedelserna. Enligt kosmetologer fungerar kosmetika vid 100%, återvänder smittad blekande hud hälsosamt utseende och strålning. Som experter erkände, rekommenderar de ofta varumärket till kunder, eftersom de är övertygade om effektivitet. Ett brett sortiment av produkter möjliggör användningen av ägarna av olika hudtyper.

Bästsäljare: Fuktkräm "ElastinCollagen", skrubbgommage "Comodex", tvålskalning "Rose de Mer".

Topp varumärken av professionell smink kosmetika

Kategorin av de bästa varumärkena av professionell dekorativ kosmetika är representerad av de tre mest eftertraktade tillverkarna bland makeupartister. Det är deras produkter som föredras av utländska och inhemska kändisar, för vilka smink är en integrerad del av bilden.

4 nyx

Det amerikanska varumärket professionella dekorativa kosmetika "Knicks" blir allt mer populär i Ryssland. Den främsta målgruppen är unga, aktiva och snygga tjejer. Märket har etablerat sig som en högkvalitativ och ultramodern. Make-up-artister noterar välpigmenterade rika nyanser, fasthet och komposition berikad med växtbaserade omsorgsdelar som viktiga egenskaper. Tack vare en djärv palett har kosmetika använts mer än en gång som en del av New York City Fashion Week modeshow. Så om du gillade bilden av en av modellerna, betyder professionell niksov - mascara med effekten av dockaögonfransar, läppstift som inte stramar läppens hud, den legendariska basprimaren etc. hjälper dig att få det till liv.

Användarna i recensionerna betonar att kosmetika inte smuler, inte täppa till porer, läcker inte - sminken håller verkligen länge oförändrad. Ett stort plus är tillgängligheten. Varorna presenteras i butikerna "L'Etoile" och "Ile de Beaute", och deras kostnader överstiger bara något liknande massmarknadsprodukter.

Bästsäljare: Soft Matte Lip Crem, matt flytande läppstift, heta singlar ögonskugga ögonskugga, blush kompakt rodnad.

3 MAC

Märket av professionell dekorativ kosmetika "MAC" var ursprungligen tänkt speciellt för makeupartister, vars produkter var avsedda för modeller, skådespelerskor och kändisar. Men attraktiva funktioner gjorde honom allmänt efterfrågad, bland bland fashionistas och makeupälskare, som snabbt räknade ut hur man oemotståndlig med sin hjälp i vardagen, och inte på något sätt sämre än tv-skärmhjältarna. Framdriften för skapandet av varumärket var det brådskande behovet av att utveckla nya sminkprodukter, som ägaren av skönhetssalonger och makeupfotograf - grundarna av varumärket - mötte. Enligt Frank Angelo och Frank Tosken uppfyllde de befintliga smink kosmetika inte de primära uppgifterna - säker komposition, hållbarhet och tillgänglighet.

Konceptet är baserat på individualitet och kreativitet. Bakom den koncisa paketdesignen finns en rik palett av nyanser, från naken till frankly surt - ett verkligt utrymme för självuttryck. Bland de professionella varumärkena kan detta märke skryta med det bästa priset, men inte förlora på något sätt, eller till och med överträffa konkurrenter när det gäller kvalitet. Användare betonar i de recensioner som genom att förvärva kosmetiken hos företaget, du kan vara helt säker på att den inte kommer att flyta, kommer inte att raderas om några timmar, kommer inte fastna i veckorna. Dessutom kommer jämna frekventa användningar inte att överbelasta huden och det kommer inte att skada det. Bland varumärkesfläktarna finns Fergie, Pamela Anderson, Dita Von Teese, Linda Evangelista och andra.

Bestsellers: Eye Shadows, Retro Matt Lipstick, Mineralize Skin Finish Powder.

2 smashbox

"Smeshboks" - ett märke av professionell kosmetika, vars grundare är kopplade till en intressant historia. Maxfaktornas sonson, ja, den enda som avslöjade världen med samma namn märke av dekorativa kosmetika, följde Dean och Davis delvis i fotspåren hos en berömd släkting. Att vara fotografer, när de besökte sig av tanken på att skapa sminkprodukter, tack vare vilka alla kunde se lika bra ut som modellerna som arbetar med dem. I motsats till de starka och porösa tätningskemikalierna utvecklades de ljusa i konsistens och säkra i komposition, vilket visar hög hållbarhet både i rampljuset och i vardagen.

För tillfället har varumärket miljontals positiva recensioner, dess berömmelse har spridit sig långt ifrån staten, och varumärkets framgång genererar en hel del fakes. Tänk på att produkterna tillhör premiumsegmentet, och därför kan det inte vara billigt. Online-butiken erbjuder fantastiska rabatter - en bra anledning att tänka på om de ursprungliga produkterna presenteras på denna Internetplattform. Cosmetics varumärke från år till år förbättrar sminkprodukter, underlättar kompositionen och förbättrar kvaliteten. Enligt kosmetologer är detta en värdig nominering av klassificeringen som uppfyller alla krav på säkerhet och hållbarhet - skuggorna rullar inte, pulvret faller inte ner som ett pulver, dyra flaskflaskor spenderas ekonomiskt, eftersom det inte finns något behov av att korrigera sminken under dagen.

Bästsäljare: Primer "Photo Finish Primer", "Kameraklar BB Water" tonalvätska, "Eye Eye" på ögonen.

1 Inglot

Inglot är ett polskt märke av professionell dekorativ kosmetika, utan vilken ingen betydande händelse i modevärlden kan göra utan. Märket är i TOP-10 av världens bästa märken av kosmetika, med ett representativt kontor i 57 länder. Modeshow, TV eller Broadway-show faller valet av makeupartister i de flesta fall på dessa produkter. Det var möjligt att vinna världen över kärlek och vinna många positiva recensioner med hjälp av innovativa utvecklingar, oöverträffad kvalitet och konkurrenskraftigt pris.

Ett rikt sortiment, en bred palett och det så kallade "Freedon System", som låter dig blanda toner för att få en unik nyans i smink, har gjort varumärket extremt populärt bland proffs. På grund av att kompositionen helt saknar dofter och parabener är dekorativ kosmetika lämplig även för den mest känsliga huden. Stjärnor som Britney Spears och Lady Gaga erkände mer än en gång sin kärlek till varumärket och inhemska Insta-Girl Victoria Bonya, hedrade för att bli ansiktet på varumärket, lanserade en gemensam serie dekorativa verktyg.

Bästsäljare: TINT läppstift, AMC gel eyeliner, SOFT SPARKLER FEB highlighter.

Topp varumärken av professionell kropps kosmetika

Professionella kosmetika för kroppen inkluderar alla slags vårdprodukter, allt från pasta för shugaring, anti-celluliter krämer och anti-stretch märken, slutar med scrubs för fötterna. En särskild återställning, som visat vid omröstningen, är att njuta av varumärkena nedan.

2 Aravia

Arabia är ett populärt inhemskt professionellt kosmetikföretag. Märket erbjuder hudvårdsprodukter och depileringsprodukter. Företaget är inriktat på tillverkning av produkter för salonger, såväl som omhändertagande av huden hemma. Forskare från laboratoriet i kombination med enastående kosmetologer har utvecklat en serie ursprungliga produkter för att göra avhärdningen så bekväm och produktiv som möjligt. I sortimentet finns produkter för hudvård före och efter proceduren för att avlägsna oönskat hår.

Kännetecknen för varumärket är uteslutande naturliga ingredienser: aminosyror, växtekstrakter, vitaminer och eteriska oljor. Höga effektivitetsegenskaper och hävdade egenskaper bekräftades under test utförda i kliniska och forskningscentra. Anställda på skönhetssalonger och hushållsentusiaster utvärderar varumärket positivt och noterar hygien och säkerhet i recensioner. Alla produkter är certifierade och uppfyller kraven i internationella standarder.

Bästsäljare: universal epilering sockerpasta "Start Epil", krämolja "Cream Oil", Cream paraffin "Cream Parafin".

1 guam

Det italienska varumärket professionell kosmetika "Guam" i över 20 år hjälper kvinnor runt om i världen för att förbättra formen och korrigera bristerna. I recensionerna kallas produkterna lite, så unika och helt säkra, utan biverkningar. Verkligen är mirakelkrämer, masker och geler gjorda på basis av tang - den kompositmaterialets komponent. På grund av mineralkomplexet, syror och vitaminer som finns i dem är huden fuktgivande, närande, antioxidant och åtdragande effekt. Inte mindre hälsande mineralsalter används som extra ingredienser.

Enligt kosmetologer, intäkterna från tillverkaren -. En riktig räddning för dem som vill strama upp huden, för att återvända till sin hudton och elasticitet, minimerar uppkomsten av hudbristningar, etc. Man kan säga att tillverkaren koncentrerade produkter för vård av halsen och låren och magen. Samtidigt framträdande plats i katalogen ta varorna mot slapp och svullnad i ansiktet, men en riktig bestseller - en serie av celluliter, som refereras till det täcka könet i åldern 20 till 60 år.

Toppförsäljning: massagekräm "Fangocrema", anti-celluliterkräm "DUO Trattamento Anticellulite", mask "Contro Gli Inestetismi Della Cellulite".

De bästa verktygen jag någonsin har försökt. Topp 5 produkter för långt hår

Hej till alla hår maniacs
Jag bestämde mig för att skriva mitt första inlägg.
Jag skulle vilja dela med dig mina bästa hårvårdsprodukter jag någonsin har försökt.
Lite om mitt hår (för datering): Mitt hår är för närvarande under midjan och har en längd av 69 cm. Mitt hår är inte så tjockt, men 10 cm i omkrets är inte heller dåligt.
Jag har inte målade min hårfärg sedan mars 2013 (det var då jag bestämde mig för att växa långt och friskt hår). Enligt strukturen är de täta, de tenderar att trycka vid hög luftfuktighet. Spetsarna tenderar att torka och skära, om det inte finns någon ordentlig vård.
Allmänt, det är allt, träffat, nu låt oss flytta till posten själv, låt oss börja med det faktum att jag ska visa er alla mina favoritmedel och sedan berätta om var och en, vad jag tycker om det och varför jag kommer att köpa den igen.

Låt oss börja med shampoo:
1. Kamille koncentrerad schampo från Olesya Mustaevas verkstad.

2. Nå, nu vill jag visa dig min favorit hårmask.
Estel Curex Therapy - Intensiv Mask för skadat hår

Med denna mask mötte jag sommaren 2013, sedan dess har vi utvecklat en stark vänskap, som gradvis blev kärlek. Masken omvandlar omedelbart mitt hår, mitt hår blir tätt och mättat, och det finns hår i håret. Jag äger ingenting mer och behöver inte vara glad.
Detta verktyg anses vara ett professionellt verktyg.
Masken kommer i en volym på 500 ml, vanligtvis varar det i ett halvt år (hårlängd och tjocklek, får sig att känna sig). Maskens doft är väldigt trevlig, salong
Masken själv är tjock, nästan som plasticine, det fördelar sig lätt genom håret, på grund av silikonerna i kompositionen, som smidigt glider och omsluter varje hår.
Instruktionerna säger att masken ska appliceras i 5-10 minuter, men jag lägger den på i 40 minuter på håret som tidigare vred ut med en handduk. Sedan ser jag maximalt resultatet från henne. Hår är som en sidenduk.
Priset för detta är bara en öre, bara 300 rubel.

3. Som en tredje punkt skulle jag vilja berätta om den välkända Brelil Numero-masken "Med Havrextrakt" av många och många

Masken kommer i en volym av 1000 ml.
Tillverkaren hävdar att masken har en intensiv närande och regenererande effekt.
I detta är tillverkaren inte slav, masken ger näring till håret, efter att ha använt det, blir håret mjukt, mättat, elastiskt.
Men på tunt hår, kanske effekten av "istappar", med detta måste du vara försiktig.
Aromen är vansinnigt trevlig, söt, mycket rik, tenderar att stanna på dagens hår för 2 efter tvätt.
Priset på det här verktyget är ca 1000 rubel, jag tror att priset är mer än självbegränsande, jag är redo att betala för en så stor mängd och underbar åtgärd.
Masken i sig är en medium tjock grädde, gul i färg.

Hur använder jag det?
Mitt huvud, så pressa håret, det är nödvändigt, så verktyget fungerar bättre.
Jag applicerar masken i full längd och drar tillbaka från rötterna med 10 cm. Jag lämnar den i några minuter och tvättar den av. Detta är en sos-mask som på kort tid kan göra håret till silke.
Så här ser mitt hår ut efter att du har använt den här masken:

4. Min fjärde favorit, jag skulle kalla HELSO keratin

Keratin i sig är en vätska med en konsistens som liknar vatten, med en lerig nyans.
I sin rena form använder jag inte den, och det är omöjligt.
Låt oss se varför det är så nödvändigt för mitt hår?

Keratin fyller hålen i hårkutiklet, vilket minskar tvärsnittet och sårbarheten.
Hur använder jag det?
Jag gör en fuktgivande spray:
50 ml vatten Jag gör 2 klick pump, allting skakas väl och sprutas på håret varje dag.
Koncentrationen är bättre att inte göra, håret blir omedelbart klibbigt, som om du hällde socker på dem.
Jag använder också att berika keratin masker, men jag måste säga, det fungerar inte med naturliga masker, just de som innehåller olja, när det blandas med sådana masker blir tvorozhistnym och masken faller i konstiga flingor.
För mig, den perfekta kombinationen av denna mask från Estela i en mörkgrön burk, som jag beskrev i andra stycket.
Jag brukar blanda på en gång, eftersom keratin är naturlig, och det är bäst att hålla det i kylskåpet.
Jag brukar blanda i locket under masken. Jag tar ungefär en matsked av masken (till min längd), gör 1 tryck på pumpen och blanda allt grundligt, masken börjar ändra texturen till en mer luftig.
Jag applicerar det på tvättat hår, efter att ha vridit det med en handduk, utan att röra hårrötterna, helst dra tillbaka, se 10-15, var särskilt uppmärksam på tipsen.
Jag lämnar masken i 40-120 minuter, ju mer desto bättre, och det blir bra om du värmer håret med en hårtork.
Att håret inte droppar (bättre dränerad, men försiktigt, utan att skada vått hår), och sedan lägga en handduk över axlarna, att linda håret behöver inte, kan du enkelt åtgärda dem elastisk.
När du tvättar av masken, känner du bara inte ditt hår, de kommer att bli som siden.
Och ja, det här verktyget har ett kumulativt resultat, ju mer du använder det, desto bättre blir ditt hår.
Det är en sådan glädje inom områdena 1000 rubel, se i joint venture.
Av minuserna är det bara att verktyget är naturligt och det ska endast förvaras i kylskåp och bara ett år.
Volymen 250 ml, precis på målet och tillräckligt.
Här så ser mitt hår omedelbart efter användning av en mask från en estel + en keratin så

I utseende är de alltid desamma, men det är en stor skillnad att vidröra.
5. Tja, och det sista verktyget, som jag var glad över, denna olja från Kerastase multifunktionell Elixir Ultime

Jag köpte den som en gåva till min födelsedag, dyr, men det här verktyget vann mig bara över.
Först vill jag nämna sin doft, det är väldigt trevligt, det luktar dyra fransk parfym. Efter att ha använt det, kommer ditt hår att lukta för en annan dag.
För det andra, dess närande egenskaper, oljan närmar och skyddar längden och spetsarna i mitt hår så bra att den fjärde månaden inte har klippt ändarna, och det här är en enorm tid för mig.
Jag lägger den på golvet vått hår, jag har tillräckligt med 2 kranar efter att ha tvättat håret.
Så här ser oljan ut, den är transparent, konsistensen är tjock.

Sammansättningen av oljan är bra:
Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Zea Mays majsgroddolja, Argania Spinosa Kärnolja, Camellia Kissi Seed Oil, pentaclethra Macroloba Seed Oil, Linalool, Alpha-Isomethyl jonon, Limonen, kumarin, Bensylalkohol, Parfum / Fragrance. Priset på olja är ca 2000 rubel, för 125 ml, men oljan är värt vartenda öre.
Jag är bara säker på att jag kommer att köpa mig mer än en gång, så fort det slutar med mig. Oljekonsumtionen är genomsnittlig, jag hoppas verkligen att det kommer att räcka för mig i ett år.

Här är mitt hår slutar nu:

Tja, och som en bonus vill jag berätta om mina favorit vitaminer, som hjälper till att öka längden.

Dessa är Perfectil-vitaminerna.
Jag köper dem för andra gången, jag är säker på att jag kommer att köpa mer, eftersom jag ser resultatet av dem.

Vitaminer kostar omkring 500 rubel. Representera 30 kapslar som du behöver dricka i 30 dagar.
Vitaminer kan orsaka illamående, men jag hade inte dessa symptom, vilket gör mig väldigt glad.
Sammansättningen av dessa vitaminer är mycket rik.

Detta är en av de få vitaminer som jag verkligen ser resultatet av.
Men glöm inte att vitaminer inte är sötsaker för dig, och att dricka dem, det bästa skulle vara om du först rådfrågade din läkare!
Tack så mycket för din uppmärksamhet, jag hoppas att mitt inlägg var användbart och informativt för dig.
Jag var glad att dela med dig min mast havami

Skriv om dina favoritverktyg, kanske tar jag en närmare titt på någonting.
Allt vackert och friskt hår!
Med vänliga hälsningar MashaNästa Artikel
Curling strykjärn för stora lockar