Färg för grå hår - hur man väljer, rankningen av de bästa färgerna


Gråt hår är inte bara ett problem för äldre människor. Produktionen av melanin, pigmentet som målar håret, kan minska vid en tidig ålder på grund av brist på vitaminer, konstant stress och genetisk predisposition.

Gråa hår i ungdomar indikerar närvaron av hälsoproblem. Om de upptäckes och elimineras i tid, kommer håret att sluta bli grå. Men ibland är det inte tillräckligt. Då är den enda lösningen för de som är förvirrad av detta problem färgning.

Innehåller färger för att måla grå hår

Strukturen av grått och normalt hår är annorlunda. Detta medför en skillnad i färgningsförfarandet. Inte varje färg kan måla över grått hår.

Välja ett verktyg, du måste dra på sådana funktioner:

 1. Färger på grått hår ska innehålla ammoniak eller dess substitut och 6-9% oxid.
 2. Toning och sparsam färg tvättas snabbt bort, målar inte helt över de vita håren.
 3. Det är nödvändigt att välja medel med hänsyn till graden av grå hår.

Det första valet av färg är bättre att anförtro en erfaren mästare. Han kommer att uppskatta hårets tillstånd, färgen, de gråhåriga strukturerna. Endast med hänsyn till dessa egenskaper kan du välja lämpligt verktyg.

Hur får man vackert hår från en tvättduk på huvudet?
- Hårväxt över hela ytan av huvudet på bara 1 månad;
- Den organiska kompositionen är helt hypoallergenisk;
- Applicera 1 gång per dag;
- Mer än 1 miljon nöjda köpare av män och kvinnor runt om i världen!
Läs hela historien.

Översikt över de bästa färgerna

För att måla grå hår använder sådana populära färger:

Acme färg "Rowan"

Används för att måla en stor mängd grå hår. Pris per förpackning - 40 rubel. Som ett resultat är håret ljust, glänsande och slät. Men färgen som anges på förpackningen och erhållen som ett resultat av proceduren kan skilja sig från.

Nackdelarna innefattar den mättade obehagliga lukten av produkten;

Palette

Färger sitt gråa hår jämnt, mättar håret med färg och glans. Pris - från 100 rubel per förpackning. Som en del av många kemiska komponenter som torrt hår. Efter färgning behöver de extravård

Kaaral

Italiensk tillverkare av färgämnen. Den varar ca 2 månader, ger en rik och ljus färg. Lämplig för ägare av tjockt hår. Pris - från 250 rubel;

Förslag från L'oreal

Färg av hög kvalitet som färgar helt över grått hår, ger hår glans och välskötta. Vid färgning finns det en stark kemisk lukt som kan orsaka huvudvärk. Pris - från 250 rubel.

Färga hemma

Du kan färga håret med vita strängar hemma. För att göra detta måste du ha ett paket med färg, skyddshandskar, handdukar, varmt vatten. Vid användning av en professionell produkt kan ett oxidationsmedel behövas.

Färgprocessen sker i flera steg:

 1. Rör färgen och aktivatorn ut ur förpackningen tills en homogen uppslamning bildas. Vid behov tillsätt ett oxidationsmedel.
 2. Innan håret appliceras måste man testa förekomsten av en allergisk reaktion. För att göra detta, använd den resulterande krämiga massan på din hand och vänta i 15-20 minuter. Om klåda, utslag och rodnad inte uppstår kan färgen användas. Blandningen appliceras på torrt obehandlat hår. Först behandlas parietalzonen med särskild uppmärksamhet på de gråaktiga delarna. Verktyget ska vara jämnt fördelat över hela längden och lämna i 25-30 minuter.
 3. Med hjälp av en tunn kam bör färgämnet fördelas över hela håret och lämnas i ytterligare 10 minuter.
 4. Tvätta av färgen, tvätta håret ordentligt med en balsam eller skölj.

Gråt hår tar längre tid att färga. På grund av den skadade strukturen är de svårare att påverkas av färgpigment.

Under färgning behöver du noggrant behandla med ett kemiskt ämne: det kan fläcka kläder eller möbler. Vissa färger är svåra att tvätta. Undvik kontakt med ögonen och utsatt hud.

Alternativa metoder

Naturliga färgämnen används för att färga grå hår mindre ofta än kemiska på grund av sådana skäl:

 1. De är inte lämpliga för alla.
 2. Kräver konstant användning, tvättas snabbt ut.
 3. Måla inte alltid över grått hår.
 4. Det är svårt att förutsäga färgen, vilket är resultatet av naturlig färgning.

Denna typ är lämplig för dem som inte vill använda kemikalier och har några vita hår. Använd sedan henna och basma. Blanda dem i vissa proportioner, du kan uppnå olika nyanser.

Vid start av sådan färgning bör följande rekommendationer beaktas:

 1. Denna metod är inte lämplig för dem som har grått hår täckt med hela lockar.
 2. Innan du applicerar hela huvudet måste du testa det på en tråd och utvärdera den resulterande nyansen. Det kommer att ta tid, men det kommer att spara från oönskade blommor.
 3. Du kan inte fokusera på bilden av resultat på Internet. Färgning med henna och basma i varje fall kan ge en annan färg.

Henna och Basma används för läkning. De skadar inte hårstrukturen, gör dem skina, starka och friska. I små kvantiteter kan dessa verktyg användas som masker i kombination med andra vårdkomponenter: örtavkänning och oljor.

Kamilleavkok, starkt te, kaffe, lökinfusion har också färgegenskaper. Effekten av dem håller inte länge, tvättas snabbt.

recensioner

Olga, Jaroslavl, 27 år gammal

Grå började störa mig vid 24 år gammal. Sedan märkte jag i mina första gråa hår, men fästade ingen betydelse för detta. Vid 26 års ålder fanns det redan hela vita strängar på mitt huvud och jag bestämde mig för att välja sätt att måla dem på ett sådant sätt att de bevarar den naturliga färgen och deras hälsa så mycket som möjligt.

Efter att ha läst informationen på Internet bestämde jag mig för att försöka Henna med Basma. Jag hittade en steg-för-steg guide, köpte ett verktyg och följde alla instruktioner och recept. Vad var min besvikelse när mitt hår blev ett grönt nyans!

Jag var tvungen att fixa allt med professionell färg. Befälhavaren i salongen rekommenderade mig en pallete. Sedan dess, ingen henna. Jag använder inte det själv och rådgör inte andra.

Karina, 36 år gammal, Moskva

Flera gånger försökte jag måla över grå hår i stugan, men det är dyrt, och proceduren bör utföras en gång i månaden. Jag bestämde mig för att lära mig hur man gör det själv och med minsta ekonomiska kostnader. För denna förvärvade Acme färgfärg "Rowan".

I lådan finns en instruktion. Naturligtvis lämnar lukten av färg mycket att önska: akrid och obehaglig. Men resultatet är värt det: hår efter färgning lyser, har en rik färg, bryter inte. Var noga med att använda en fuktgivande sköljning så att de inte skadas efter frekventa förfaranden.

Gråt hår målar över 100%. Jag råder alla, men det kommer att bli mycket svårt för personer med en känslig luktsinne att använda den. Lukten kan till och med få huvudvärk.

Färg för grå hår: välj det bästa

I dagens kvinnoklubb "För 30" diskuteras ett hett ämne - grå hårfärg. I århundraden uppfattades grå hår först och främst som ett tecken på ålderdom, därför kämpade kvinnor även i antiken med henna och örtinfusioner. Våra samtidiga har ett mer radikalt och effektivt sätt - hårfärg.

Hur man målar över grått hår? Hur väljer man rätt färgämne för grått hår och huruvida man litar på reklam? Vilka förfaranden möjliggör ett mer stabilt resultat vid färgning av grått hår? Vilka märken av hårfärg på recensionerna är väl beprövade? Du hittar svaren på dessa frågor i den här artikeln.

Naturliga Hårfärgprodukter: Fördelar och nackdelar

Fläktar av naturliga botemedel, motverkar användningen av hårfärg, gör ett starkt fall för henna och basma - de färgar håret noga, utan att förstöra deras struktur och bevara hårbotten.

Men dessa härliga underbara kosmetika har betydande "nackdelar": alla ägarna av gråhår vet att varken henna eller basma målar över gråhår 100%, dessutom tvättas de snabbt ur håret. Hårfärg är därför ofta det enda sättet att bekämpa grått hår.

Hur man väljer färg för grå hår?

För att välja rätt färgämne för grått hår måste du förstå vad som är grått hår. Gråt hår är ett hår som saknar naturligt pigment. Det svåraste att färga hårdgråt hår - glasögonigt grå hår, där hårvågorna passar tätt mot varandra.

För att effektivt måla hårdgrå hår är det nödvändigt att lossa det övre lagret av hårkutiklet. Endast färger som innehåller ammoniak och en hög% oxidant - 6% eller 9% hanterar detta, men deras användning garanterar inte alltid uppnåendet av maximal effekt.

Därför använder proffs ytterligare procedurer för att helt måla över grått hår och uppnå ett mer hållbart resultat: håret är förbehandlat med oxid, sedan färgas det med vatten och först därefter färgas det med pigmenterat bläck. Innan färgning av det vitgråa håret i blont hår lyser det preliminärt med ett speciellt pulver med 3-6% oxidationsmedel.

Rekommendationssida komy-za30.ru: Alla dessa procedurer kan inte utföras hemma, så om du inte kan klara av gråa hår på egen hand, är det bättre att kontakta en professionell. Det är mycket säkrare för hälsan - många damer experimenterar med hårfärg under lång tid och vänder sig till salongen när de redan har en hel massa problem - sprött, utbränt hår och skadad hårbotten. Dessutom har salongen möjlighet att välja en organisk färg som sparar håret.

Så, kom ihåg när du väljer ett färgämne för grått hår:

 • För att färgen ska klara av grått hår 100% måste det nödvändigtvis innehålla ammoniak (eller dess substitut) och hög% oxid - 6-9%.
 • Sparsam (utan ammoniak) och toningfärger tillåter inte att måla grått hår tätt, eftersom det inte finns någon ammoniak i det förra, och i den senare är den närvarande i små mängder. Dessutom används svaga oxidationsmedel i färgfärger. Sådana färger tvättas av snabbare än ammoniak.
 • Valet av färgämnen för grått hår och oxidationsmedel beror på gråhårets struktur - ju tjockare de är desto mer koncentrerat färgämnet ska vara och desto högre% oxid.
 • Om din färg fyller grått hår innehåller det nödvändigtvis ammoniak eller dess substitut, trots att annonsen kan ange motsatsen.

Färgämnen för grå hår: vår recension

Huvudkriteriet som vägledde författaren till artikeln i den här översynen är den personliga erfarenheten och erfarenheten av kära. Val av färg för grå hår är alltid väldigt individuellt, även om det är andras recensioner som ofta gör det möjligt att undvika misstag i denna svåra sak.

Acme färg "Rowan"

Trots det låga priset (40 rubel), målar färgen till och med det mest "icke-lyhörda" gråhåret. Det förorsakar inte bränning, håret efter färgning är glänsande, färgen är resistent, mycket mättad, även om den är ljusare än vad som anges på förpackningen.

Den största nackdelen är en mycket stark lukt när man målar, vilket bara optimister inte skrämmer bort.

Acme färg "Rowan

Palette. Motståndskraftig krämfärg

Rimligt pris (100 gn.) Kombinerad med grå färgfärg av god kvalitet. Detta är en väldigt pålitlig färg som aldrig kommer att släcka dig: jämnt och tätt målar grå hår, varar minst en månad och behåller sin naturliga, mättade färg under lång tid.

Nackdelar - torkar håret, gör det skört.

Palette. Motståndskraftig krämfärg

Kaaral (professionell färg, tillverkare - Italien)

Denna färg rekommenderades av befälhavaren, så det förtjänar särskild uppmärksamhet. Priset (250 rubel) kompenseras av utmärkt kvalitet - färgen är lämplig för tjockt hår, målar grå hår väl, efter att färgen har ett hälsosamt utseende. Mycket resistent färg - håller minst 2 månader, bibehåller en ljus, rik färg.

Förslag från L'oreal

Priset (250 rubel) motsvarar hög kvalitet. Hon målar sitt gråa hår 100%, efter att färga håret är glänsande, snyggt, grå hår syns inte inom en månad. Lämplig för mycket tjockt hår.

Nackdelar: mycket stark lukt när du målar.

Förslag till övervägande L'oreal

Alla dessa märken, enligt recensioner, har visat sig när de färgar grå hår, men efter att ha använt dem behöver du definitivt köpa shampoo, balsam, balsam och masker för färgat hår - färgen för grått hår skadar håret hårt.

Vi hoppas att informationen om färgämnen för grå hår hjälper dig att navigera i de stora havsutbuden av dessa produkter.

Författaren är Juliana Sokol,
För de över 30 - en klubb för kvinnor efter 30.

Färg för grå hår: val, varumärke betyg, ansökan + recensioner


Med tiden börjar håret att lysa och förlora sin ursprungliga nyans. Gråt hår uppträder på grund av otillräcklig produktion av melaninpigment från kroppen. Detta problem kommer att hjälpa till att hantera hårfärg, vars val måste behandlas på ett ansvarsfullt sätt.

innehåll:

Hur man väljer färg från grått hår

När du kontaktar en specialiserad salong kommer mästaren att berätta vilken hårfärg som ska användas för att avlägsna grått hår. Det är emellertid ofta inte möjligt att besöka en skönhetsstudio, så det är viktigt att självständigt välja ett högkvalitativt och säkert verktyg.

När du köper bör du vara uppmärksam på följande:

 1. Effektiviteten att fylla grå hår som anges på förpackningen måste vara minst 70%.
 2. Nyans bör inte vara för mörk eller ljus. Färg bör väljas så nära som möjligt till hårets naturliga ton.
 3. Inte alla verktyg kan klara av grått hår, så kompositionen ska vara ammoniak eller motsvarande. Ammoniakfria färgämnen kan inte tränga djupt in i hårstrukturen, så de målar dem bara på utsidan.
 4. Det är bäst att köpa formuleringar med omhändertagande och regenererande komponenter.

Användning av ammoniak betyder att du måste vara mer uppmärksam på hårvård efter färgning, eftersom föreningarna allvarligt skadar deras struktur.

Färgning för grå hår + färgpalett

På hyllorna kan du se olika alternativ för färgblandningar från olika tillverkare. Det är viktigt att välja en kvalitativ komposition som effektivt hanterar problemet med pigmentförlust.

Preference skäl från L'oreal

Palett: 40 nyanser

Högkvalitativa medel från en välkänd tillverkare, som inte bara målar över gråhår, men ger också en bra glans. En egenskap hos denna produkt är närvaron i färgämnets sammansättning större än i andra produkter. På grund av detta tränger pigmentet djupare och bättre kvar i håret och därmed uppnås resistent färgning.

Denna färg för grå hår innehåller ett helt komplex av vitaminer, på grund av vilket håret förblir "levande", mjuk och silkeslen. Paletten har mer än 40 mättade färger. Några veckor efter användning av en resistent L'Oreal-produkt rekommenderas det att genomföra ett omfattande hårvårdsprogram.

Kapous Professional

Palett: 100 nyanser

Professionell färg från inhemsk tillverkare "Kapus" är avsedd för långvarigt hårfärg. 100% målar över ens det kraftfullaste gråhåret. Skillnader i rikedom av naturliga ämnen och oljor i kompositionen, varigenom håret förblir mjukt och silkeslett, och hårets glans och färg bibehålls till nästa målning.

En bred palett av färger innehåller cirka 100 nyanser. Färgen är lätt att använda, så den är lämplig för både professionell och hemanvändning. För att uppnå en djupare och mer mättad färg får man blanda olika nyanser av produkten bland sig. Välja färgämne från "Kapus", du är garanterad att få en lysande och jämn hårfärg.

Igora royal

Palett: 46 nyanser

Tysk färg från grå hår "Igor Royale" är mycket resistent och är idealisk för att utföra proceduren hemma. Totalt finns 46 toner som kan blandas med varandra. Verktyget har en trevlig lukt av frukt. Kompositionen är mättad med omsorgsämnen och vitaminer, tack vare vilka hårbotten och håret behandlas under färgning.

Färgämnets uppdaterade formel säkerställer en hållbar och jämn beläggning samt en komplett målning av grått hår under lång tid. Som ett resultat får du glänsande, mjuka och silkeslena krullar utan en hint av grått hår. Igora Royal är en högkvalitativ tysk produkt, skapad med hjälp av en specialutvecklad teknik till ett överkomligt pris.

Londa Color Permanent

Palett: 91 nyans

Superfast Londa Color Permanent färg har en krämig konsistens. Lätt att applicera och dränerar inte. Produktens sammansättning innefattar lipider och naturligt vax, som bryr sig om lockningar vid färgprocessen. Hanterar problemet med grått hår. Medlen förändrar inte hårets struktur och överdriver inte dem. Den har en trevlig arom som påminner om parfym.

91 färger ingår i paletten av resistenta produkter, vilket gör att du kan välja den mest önskade tonen. Skärmen håller håret i ca 8 veckor, utan att förlora fastheten, en mättnad och glans. En annan viktig fördel med denna produkt är dess rimliga pris.

Revlon

Palett: 35 nyanser

Färgblandning "Revlon" skapades för ägare av känslig hårbotten. Produktens sammansättning innehåller ett komplex av vitaminer och eteriska oljor som utför skyddande och fuktgivande funktioner. De ger också mjukhet, silkighet och hälsosam glans till lockar, mätta dem med användbara och närande ingredienser.

Verktyget har en krämig struktur, vilket gör produkten lätt att blanda och distribuera till vilken hårlängd som helst. I detta fall kommer inte blandningen att tappa. Färgområdet är ganska stort och innehåller 35 moderna nyanser som perfekt möter problemet med grå hår. Den enda nackdelen med produkten är den ganska skarpa lukten av färgblandningen.

Garnier färg naturaler

Palett: 30 nyanser

"Garnier" är en av de mest populära färgprodukterna på marknaden för skönhetsindustrin. Verktyget tränger djupt in i hårstrukturen, vilket ger en hållbar beläggning i upp till 8 veckor. Den tyska tillverkaren har inkluderat i sammansättningen av naturliga näringsämnen: sheasmör, avokado och olivolja.

Olivolja tar hand om hårglans och avokadoolja aktiverar sin tillväxt. Sheasmör har en regenererande funktion, nämligen: det stärker och närmar sig, samt skyddar mot skadliga effekter av solljus. Produkten är lätt att applicera och flödar inte. Paletten presenteras i 30 toner: från rika svarta till superljusblonda.

SYOSS

Palett: 20 nyanser

Syossfärg är en utmärkt lösning för professionell målning av grått hår hemma. Färgpigmentet i produkten penetrerar djupt in i strängarnas struktur, varigenom en enhetlig och hållbar beläggning uppnås. Krämerfärgen innehåller vårdkomponenter som aloe vera, vitamin B och veteproteiner. Tack vare dem blir håret fuktigt, mjukt för beröring och elastik.

Efter proceduren är krökarna lydiga, glänsande och lätta att kamma. Paletten innehåller 20 lyxiga och rika färger. Motståndskraftig krämfärg Syoss är en ny generation produkt som är avsedd för mild och mjuk färgning av grått hår hemma.

Schwarzkopf Essential Color

Palett: 20 nyanser

Färgen "Schwarzkopf Essential Color" kännetecknas av frånvaron av ammoniak i kompositionen, men detta påverkar inte intensiteten av färgning på grund av den förbättrade produktformeln. Beroende på skuggan kan du ta bort från 30 till 100% grått hår. Köpare finns 20 vackra mättade färger.

De naturliga ingredienserna som utgör produkten kommer att ta hand om skönhetens skönhet, hälsa och utstrålning. Håret efter att förfarandet blir mättat och hållbart, vilket underlättar deras styling. Eftersom detta är ett icke-ammoniakmedel, kommer färgen gradvis att försvinna. Måla "Schwarzkopf Essential Color" - en av de bästa för icke-professionell användning till ett överkomligt pris.

Estel De Luxe

Palett: 65 nyanser

Färgverktyg från den ryska tillverkaren "Estel Deluxe Silver" ger håret en rik färg och bra glans. Professionell blandning innehåller en liten mängd ammoniak, så att krullarna förblir starka och mjuka. Produkten är ekonomisk och lätt att använda: lätt att applicera och distribuera.

Paletten för att måla gråhår innehåller ca 65 nyanser, så att du kan skapa den perfekta tonen. Lämplig för både salonganvändning och hemanvändning. Med rätt omsorg för de färgade locken kommer färgen att förbli densamma rik och djup länge. "Estelle Deluxe Silver" anses vara en av de bästa krämfärgerna av hushållsproduktionen.

MATRIX SOCOLOR

Palett: 20 nyanser

"Matrix Sokolor" innehåller 20 mättade toner och klarar även 100% grått hår. Färgen innehåller en minsta mängd ammoniak, är lätt att applicera, ger lockets elasticitet och glans. Designad för professionell användning och lämplig för alla hårtyper. Ger en jämn och hållbar beläggning även på poröst hår.

Komplexet av vitaminer som ingår i produkten ger en mjuk, glansig glans och ett friskt utseende av trådarna. "Matrix Sokolor" är en högkvalitativ amerikansk produkt till ett överkomligt pris, känt bland professionella colorists över hela världen.

Hemfärg för grå hår - applikation

För att utföra förfarandet för färgning hemma måste du ha handskar, vatten, handduk och själva verktyget (färg med aktivator och balsam).

Sekvensen av åtgärder är som följer:

 1. Blanda försiktigt aktivatorn med färgämnet.
 2. Om en professionell komposition används, tillsätts ett oxidationsmedel till massan.
 3. Var noga med att kolla om komponenterna i kompositionen av allergier. Du kan släppa lite pengar på handen och vänta några minuter. Om obehag inte uppstår kan du använda färgen på ett säkert sätt.
 4. Det är nödvändigt att börja färga från parietala platser, lägga ner accenter på de gråa krökarna. Håret måste vara otvättat och helt torrt.
 5. Bearbeta hela längden på trådarna, vänta ungefär en halvtimme.
 6. Fördela kompositionen med en kam för att få en likformig färg. Lämna ytterligare 10 minuter.
 7. Tvätta huvudet, använd vårdkomponenten som ingår i satsen.

I närvaro av mer än 50% grå hår kan färgningstekniken skilja sig. Det rekommenderas att samråda med en specialist om procedurernas nyanser.

Högkvalitativt hårfärg är det bästa sättet att dölja det grå håret som visas. För att hålla ditt hår friskt och starkt under lång tid borde du inte spara pengar på det. Moderna tillverkare erbjuder ett stort urval av produkter, så varje kvinna kommer att kunna själva välja det lämpliga alternativet.

10 bästa färgerna för grå hår

Egenskaper i rankningen

Gråt hår är en störning i pigmenteringen av hår som uppträder vid en viss ålder i varje person. Det var hela tiden ansett som ett tecken på åldrande. Därför har kvinnor alltid letat efter sätt att dölja grått hår. Tidigare användes naturliga botemedel (till exempel henna) för eliminering, nu finns många mer effektiva metoder tillgängliga. Det vanligaste av dessa är färgförändring med färg.

Färgen kan vara av flera typer:

 1. Semi-permanent - en mer godartad färg som inte innehåller ammoniak eller andra skadliga komponenter. Det varar länge, men med tiden tvättas den bort och förlorar sin ursprungliga färg. Den mjuka kompositionen närmar sig håret utan att skada sig. Finns i form av en gel, grädde, mousse.
 2. Permanent färg målar helt över grå hår under lång tid. Det kännetecknas av hög motstånd och den djupaste penetrationen i hårstrukturen. Håller upp till flera månader. Moderna resistenta färger innehåller omsorgsdelar som förhindrar skadliga effekter av kemikalier.

Målningsproceduren får utföras både hemma och i stugan. I det första fallet krävs att man följer instruktionerna och någon behöver hjälp för en jämn fördelning av färg över hela längden. Det är viktigt att köpa en produkt med en bra komposition. Annars kommer ditt hår att se osunt ut, och färgen är visuellt väldigt annorlunda än den som anges på förpackningen. När färgning i salongmästaren vet exakt vilken produkt som är rätt för ditt hår och vilken nyans du får. Professionella färgämnen håller längre, bättre bryr sig om hår, men har en hög kostnad. Vår ranking innehåller de bästa färgämnena för grå hår.

Den bästa professionella färgen för grått hår

Hår utan naturligt pigment kräver korrekt val av färgämne. En professionell frisör, bättre än någon, kan göra det. Om du går till salongen kan du inte oroa dig för resultatet. Professionella färger har en bred färgpalett, många användbara komponenter och en bra komposition. De närmar håret och fyller det med en ny strålande nyans. Professionella färgämnen för grå hår rekommenderas inte att ansöka hemma eftersom De förblandas med specialmedel (oxygenatlösning). Vi har inkluderat i rankningen de bästa verktygen för att måla grå hår.

3 L'oreal Professionnel Majirel

Modern färg, trovärdiga kunder tack vare den unika sammansättningen och hög effektivitet. Den har en rik palett av färger, men målar noggrant över grått hår. Även på hårt hår blir resultatet överväldigande. Sammansättningen innefattar omsorgsämnen. De hjälper till att stärka, återställa och odla strängar.

Kostnaden för produkten är ganska hög, men den är helt berättigad. Professionnel Majirel är lämplig för frekvent användning, skadar inte håret. Passar perfekt med det "startade" gråhåret. Kvaliteten är överst. Idealiskt målarfärger, ger mjukhet och glans, har god fasthet. Detta är en av de bästa färgerna, skapade i europeiska laboratorier.

2 ESTEL De Luxe

För dem som inte bara vill bli av med grått hår, men också få silkesigt hår med vacker glans, är ESTEL De Luxe-färg ett utmärkt val. Den är gjord av försiktiga komponenter med lågt innehåll av ammoniak och andra skadliga ämnen. Kompositionen är tillverkad så att vissa ingredienser helt neutraliserar de negativa effekterna av kemiska komponenter. Verktyget har bra feedback från mästarna, för Det är enkelt och snabbt att applicera och ekonomiskt att använda. För jämn och korrekt användning är det nödvändigt att blanda medlet med oxygenator och aktivator från ESTEL.

 • långsam förbrukning
 • noggrann färgning
 • vacker glans;
 • ger hårets elasticitet och gör dem mjuka;
 • effektiv vård;
 • hög hållbarhet
 • stort värde;
 • den korrekta kompositionen.

1 MATRIX SoColor

Ny innovativ utveckling från MATRIX har redan blivit kär i många kvinnor. Färgen finns i de ljusaste färgerna att välja mellan. Efter proceduren ser håret väl preparerade, glänsande och friska. Anger helt över grå hår, utan att skada dem. Färgen innehåller nästan ingen ammoniak, och resterande komponenter har en fördelaktig effekt och skyddar håret från dess negativa påverkan. En annan fördel med Matrix SoColor är 100% färgmatchning. På grund av det höga innehållet i oljor blir håret märkbart mer elastiskt och mjukt. Masters lämnar endast positiv feedback om denna färg.

 • enkel applikation;
 • ingen anledning att blanda med andra färger;
 • utmärkt hållbarhet
 • ljus palett;
 • full skuggning av grått hår;
 • ger sken och elasticitet;
 • minsta ammoniakinnehåll
 • bra pris
 • Oxidationsmedel för blandning ingår ej.

Den bästa färgen för grått hår för hemmabruk

Bland de olika hushållsprodukterna kommer över och lågkvalitativa produkter. Många tillverkare försummar de fördelaktiga underhållskomponenterna och släpper ut färg med en helt kemisk sammansättning. De bästa produkterna för grå hår i budgetsegmentet har mycket positiv feedback. De ger håret en vacker glöd, rik ton och helt eliminerar grått hår. Användningen av sådana färger kräver inte speciella färdigheter. Vi inkluderade i betygsbestämda färger med de mest hållbara och spektakulära resultaten.

3 OLLIN Färgkräm

Underbar palett av färger OLLIN Färgkräm lämnar inte någon likgiltig. Välj bland över 80 vackra färger. Verktygets huvuddrag är dess sammansättning. Den innehåller veteproteiner som skyddar mot UV-strålar, regenererande växtextrakt, fuktgivande panthenol etc. Formeln med aktiva pigment ger fullständig skuggning av grått hår. Färgen innehåller en liten mängd ammoniak, därför är den särskilt resistent. Efter att ha använts den här produkten är håret mättat, pärrat och väl preparerat. Den krämiga konsistensen tätt täcker krullarnas struktur, målar dem jämnt över hela längden.

 • användningen av högkvalitativa råmaterial i produktionen;
 • god omsorg och återfuktning;
 • speciellt motstånd
 • lågt pris;
 • trevlig struktur;
 • lätt att applicera
 • målar över grå hår.
 • får inte alltid önskad nyans;
 • obehaglig lukt.

2 Londa Färg

Vår nästa representant för den bästa Londafärgen klarar snabbt och enkelt färg av ett grått hår. Tillverkad av unik teknik, innehåller naturligt vax och keratin. Satsen kommer med ett färgämne och en balsam som måste appliceras före proceduren. Resultatet är alltid 100%. 40 mättade färger uppfyller de mest krävande kundernas behov.

Londa Color ger jämn färg över grå, ljus färg och varaktiga resultat. Skyddar håret på ett tillförlitligt sätt från de negativa effekterna av yttre faktorer och färg - från utlakning. Komponenter tränger in i hårstrukturen, vilket ger en rik djup nyans. Den enda nackdelen - ett paket är tillräckligt för en applikation. Men resultatet är beständigt och levande.

1 Wella Professionals Koleston Perfect

Att få en ny, levande färg efter färgning av grått hår är lätt med färg från Wella. Hög hållbarhet uppnås på grund av den kvalitativa kompositionen. Verktyget är utformat speciellt för de särdrag hos hår som saknar naturlig pigmentering. Därför garanterar användningen 100% grå färg. Färgen ger permanent glans, elasticitet och silkighet. Creamy textur hjälper till att snabbt fördela färgämnet över hela längden. De unika komponenterna i kompositionen förbättrar den skadade hårstrukturen, vilket gör den mer enhetlig.

 • lipider anpassar hårstrukturen;
 • bländande glans;
 • skapad av utvecklingen av specialister i företaget;
 • livlig mättad färg;
 • brett palett av nyanser;
 • kvalitetssammansättning.

Bästa icke-ammoniakfärg för grå hår

4 Kapous Professional

Färg krävs ofta bland köpare. Designad för målning i stugan eller hemma. Lämplig för alla typer av hår. Blandning av olika nyanser där paletten är ca 100 tillåten. Den är lätt att sätta, flödar inte. Innehåller naturliga ingredienser: risproteiner, kakaosmör, ginseng-extrakt. Rikta växtbaserade ingredienser gör håret mjukt, hanterbart och glänsande.

Kapous uppfyller internationella kvalitetsstandarder, dess sammansättning är ofarlig, innehåller många näringsämnen. Färger perfekt över grått hår. Hyppig användning är tillåten. Priset är acceptabelt, så att produkten är tillgänglig för den allmänna befolkningen. Du kan säga att detta är den bästa färgen budgetkategori med hög effektivitet.

3 Igora Absolutes

En av ledarna för ammoniakfri färgning. Den har en delikat konsistens, trevlig arom, näringskomposition. Paletten består av ett stort antal nyanser, så varje kvinna väljer rätt färg till din smak. Serie för moget hår är utformat för kvinnor "åldras", innehåller kollagen och silyamin. Dessa ingredienser återställer helt enkelt strängar.

Vitamin B7 skyddar krullarna från yttre faktorer och fixerar pigmentet permanent inuti håret. Bedömning av recensioner, klarar Igora Absolutes 100% av grått hår. I detta fall är krullarna helt intakta. Tvärtom blir de silkeslen och glänsande. Få en hälsosam utseende och en mättad nyans. Det är mycket viktigt att produkten är tillgänglig på fri försäljning.

2 Selective Professional

En av marknadsledarna är selektiv resistent färg. Det tillhör det världsberömda företaget, som har funnits i över 35 år. Hon föredras av professionella frisörer och hemmafruar. Produkten har en hög grad av tillförlitlighet, hållbarhet och mild handling. Innehåller inte ammoniak, så det förstör inte hårstrukturen.

Innehåller spannmålsprodukter, bivax, vitaminer och mineraler samt fettsyror. Ger en jämn fördelning av färgämnet, vilket resulterar i - färdig målning av grått hår utan "luckor". Tillverkaren garanterar noggrannheten av alla uppgifter som anges på förpackningen. Att döma av konsumentrecensionerna är det. Resultatet av tydliga åtgärder enligt instruktionerna och korrespondensen med instruktionerna blir en ljus, mättad, resistiv nyans och otroligt mjuka krullningar.

1 CHI IONIC

Det är ett unikt färgämne som ger högteknologisk färgning. Effekten uppnås genom arbetet med långa infraröda vågor, vilket ökar vågorna, vilket gör att pigment och omsorgskomponenter penetrerar djupt in i håret. På grund av detta återställs strängarna från insidan. Resultatet är en djup färg med en biolamineringseffekt.

Det fungerar på det mest skadade håret med ett "hårt" grått hår. Ingen skada Många studier har visat högkvalitativ och säker komposition av CHI. Skuggan hålls lång tack vare jontekniken. Silkkrämen som går in i strukturen mjuker, mjukar och vitaliserar håret. CHI IONIC är ett verkligt genombrott inom färgningsområdet.

9 bästa färger för grå hår

Åldersförändringar påverkar var och en av oss, bara någon den här gången kommer tidigare, någon senare. Det första gråhåret börjar dyka upp efter 30 år på grund av en minskning av produktionen av melanin, ett naturligt färgpigment. Tidig blekning av hår kan utlösa flera faktorer: en ärftlig predisposition, allvarliga sköldkörtelsjukdomar och nedsatt immunförsvar, tobaksmissbruk, konstant stress.

I vilket fall det här är en oåterkallelig process, och återvända den naturliga hårfärgen kommer inte att fungera. Vissa skäms inte över grå hår, men de flesta vill bli av med detta uppenbara tecken på åldrande. Bara en väg ut - hårfärgning. Idag finns ett stort utbud av verktyg för både professionell och hemanvändning.

Tidigare används ofta henna och basma. Men tyvärr skilde de inte uthållighet. Moderna färger är uppdelade i ammoniakfri och ammoniakfri. För säkerheten hos försvagat hår är det bättre att använda produkter utan denna komponent. För mättnad av skuggan är det bättre att använda den senare. Dessa färger innehåller en liten mängd ammoniak för långvarigt bevarande av pigmentet. Många av dem är berikade med näringskomponenter för vård och återhämtning efter proceduren.

Vilken typ av färg att köpa, för att inte skada håret och få den önskade ljusa färgen? Vårt betyg kommer att hjälpa dig att bestämma valet, speciellt eftersom de produkter som presenteras idag är erkända som de bästa för grå hår.

Måla över grått hår: 25 bästa färger

Problemet med "metall" i strängarna är känt för var och en av er eftersom många av det fina könet ser ganska tidigt ut. Men oroa dig inte - den bästa färgen för grått hår gör att du kan dölja problemet.

Hur man väljer en bra färg?

När du väljer ett verktyg för grått hår, se till att du beaktar dessa viktiga punkter:

 • Sluta på långlivade färgämnen. Med tanke på de specifika egenskaperna hos grått hår kan mjuka medel inte göra det;
 • Var uppmärksam på effektiviteten av den grå färgfyllningen som anges på förpackningen (60, 70, 100%);
 • Undvik för ljusa eller för mörka färger - luta dig på det naturliga hårets nyans;
 • Ge företräde åt färger med vårdande ingredienser.

Tips! Om du har tvivel om färgens kvalitet eller framgången för hela proceduren, kontakta mastern. Detta gäller även för ägare av skadat hår.

Bläddra bland populära märken

Vad är det bästa hårfärgen? För att svara på denna fråga bestämde vi oss för att skapa ett betyg av de mest effektiva metoderna. Det täcker ett ganska stort antal färgämnen - från hushåll och billigt till dyrt och professionellt.

Motståndskraftig professionell färgämne Ryska tillverkare med låg mängd ammoniak. Den består av naturliga ämnen, inklusive kakaosmör, som närmar håret från insidan och gör strängarna skina och mjuka. Den har en mångsidig palett - 100 vackra nyanser + 6 färgförstärkare. Det ger håret en jämn och rik skugga. Bland minuserna kan noteras den snabba förlusten av glans.

"Loreal Professionnel Color Supreme"

Det här verktyget kostar mycket mycket, men tro mig, köpet är fullt berättigat. Effektiviteten hos denna färg är på en mycket hög nivå - det fungerar även om det grå håret har påverkat mer än 80% av håret. "Loreal Professionnel Color Supreme" innehåller Densilium-R, en speciell substans som stärker rötterna, komprimerar trådarna och återställer strukturen.

Professionell färg för grå hår, utvecklat i Holland, är uppdelad i 3 underarter - permanent, sparsam och för SPA-färgning. Paletten "Keune" är mycket stor - 107 olika toner (80 grundläggande och 5 mixer). Vad som är viktigt svarar slutresultatet alltid som anges på paketet. Färgen har en diskret lukt, irriterar inte epidermis och innehåller silkeproteiner, vilket gör strängarna mjukare.

Persistent cream paint "Palet" - ett annat populärt och budgetalternativ. Det maskerar grått hår väl, har ett unikt färgskyddskomplex, ger ett stabilt resultat i 2 månader. Innehåller 32 olika toner, från vilken du enkelt kan välja vad du behöver. Det finns tre typer av färgämnen i Palette - för lätt, halvfast och permanent färgning.

När det gäller bristerna inkluderar de frånvaron av balsam, en stark lukt och den negativa effekten av kompositionen på håret - det blir skört och överdriven. För att undvika dessa ögonblick, ta hand om ditt hår med hjälp av speciell kosmetika - masker, balm, serum. Obs och det faktum att ett rör ofta inte räcker för att måla hela längden.

Förslag Skäl L'Oreal

Mycket högkvalitativ färg, vars pris är ca 250 rubel. För dessa pengar får du inte bara likformig färgning, men också komplex vård under hela proceduren. Efter målning blir håret livligt och glänsande.

"Estel De Luxe" från "Unicosmetics"

Detta är ett professionellt ryskt varumärke som har lyckats vinna miljoner av fans under en kort period av dess existens. Väl förklädd grå hår, bryr sig om håret och erbjuder ett urval av en mycket stor palett. Ger färgade lås med glans, ljusstyrka och silkighet. "Estel" har en krämig konsistens - den sprider sig inte och sprids jämnt över hela längden. Vi är också nöjda med den unika sammansättningen - det finns ett skimrande pigment i färgämnet och en närande emulsion baserad på kitosan, vitaminer och kastanjutdrag. Bland minorna kan hänföras till en obehaglig ammoniaklukt och förmågan att torka håret starkt.

En bra färg av franskt ursprung, som tillhör en mild linje. Den har en unik formel - minsta kemikalier + naturliga ingredienser som skapar ett osynligt skyddande skal på trådarna. Färgområdet har 66 moderna färger - från naturlig till exklusiv.

Professionellt färgämne, tillverkat i Tyskland, konstruerat för långvarig färgning av grått hår. På grund av den speciella formeln spreds den inte alls och genomtränger jämnt hela längden, därför är den idealisk för husmålning. Med antalet toner tar "Igora Royal" de första platserna. Närvaron av mixtoner, som gör det möjligt att skapa unika kombinationer, är också uppmuntrande. Färgen har en trevlig fruktig arom - det finns absolut ingen kaustisk lukt. Det innehåller goda vitaminer och andra vårdämnen.

"Wella Koleston Perfect"

Denna vidhäftande färgämne kan utan överdrift kallas en epitom av oklanderlig tysk kvalitet. Speciallinjen för vitt hår föredras av både professionella stylister och vanliga kvinnor. På paletten hittar du naturliga och ovanliga nyanser. Ammoniakfri färg "Wella Koleston Perfect" torkar inte håret och ger det en rik glans. Tyvärr lite toner lite tråkig över tiden.

"Rowan" från "Acme Color"

Permanent färg med utloppsroman kan kallas den mest prisvärda. Det genomsnittliga priset är 100 rubel, men resultatet blir rik, ljus och otroligt resistent. Paletten har 30 olika toner. Den enda nackdelen med "Rowan" är en stark ammoniak lukt som inte eroderar under hela färgningsproceduren.

Matrix SoColor är ett slitstarkt gråhårfärg från USA, vars främsta fördel är den patenterade ColorGrip-tekniken. Har stor popularitet, ger hårets huvud en ljus och intensiv nyans. Den lägger sig mycket lätt, impregnerar hela längden jämnt, bevarar sin färg under en lång tid, anpassar sig till pigmenten i strängarna, vilket ger ett utmärkt resultat. Formulärfärg innehåller näringskomponenter, återställande av skadad struktur. Nackdelar - lite torra tipsen, innehåller ammoniak.

Professionellt ammoniakfärg känt italienskt märke garanterar full färgning i 100 vackra färger. Dess otvivelaktiga fördel är hög motståndskraft. I kompositionen hittar du näringskomponenter som styr strukturen av poröst hår. Tyvärr är konsistensen av detta verktyg inte så tjockt.

"Londa Color Permanent"

Du vet inte vad hårfärg är bättre att välja för grå hår? Var uppmärksam på salongkrämig kräm från "Londa Color" (Tyskland). Färgen tvättas inte i ca 8 veckor, och den oxidativa emulsionen har en positiv effekt på kompositionens enhetlighet och ger ett utmärkt resultat. Färgen tonar grått hår och läker håret. Den innehåller lipider och naturligt vax, vilket ger högkvalitativa vård och neutraliserande effekter av kemi. En viktig fördel med "Londa Color" är det överkomliga priset. Av nackdelar - ett litet urval av nyanser.

En populär färgämne med en rik palett (35 snygga färger), utvecklad i de bästa traditionerna för nanomolekylär teknik. Den innehåller vitaminerna H, E, A och B3, vilket ger ett kraftfullt skydd mot negativa influenser. Det målar mycket mjukt, vilket säkert kommer att vara ägare av känslig epidermis. En liten torr tråd, har en skarp lukt.

Tips som hjälper dig att välja färg för grå hår:

Vilken professionell hårfärgning mår bäst på grå hår? Goda mästare är glada att rekommendera "Farmavita" färgämnen - det här italienska varumärket är extremt populärt i frisörens miljö. Skapat på basis av extrakt från växter, näringsrika oljor och medicinalväxter, färgar de försiktigt hår i naturliga och djupa toner. "Farmavita" har en krämig konsistens, flödar inte alls och impregnerar jämnt hela längden.

Fördelarna inkluderar ett demokratiskt pris och en låg andel ammoniak. Bland minuserna noteras torkningseffekten och den snabba nedtonningen av färg.

Ryska permanent med lågt ammoniakinnehåll. Färgpaletten består av 80 grundtoner, 6 mixton och 12 nyanser för blondiner. Det ger en mycket hållbar färg, men torkar strängerna lite och innehåller inte extra omsorgsfulla tillsatser.

Bra flytande färg fransk produktion. Giver en långvarig effekt, förkroppsligar 100% grå hår, behagar med olika färger (45 faktiska nyanser). Inkluderat hittar du en balsam baserad på naturliga ingredienser för att återställa den skadade strukturen. Loreal Preferencefärg har en tjock konsistens, men det luktar ganska obehagligt.

"Garnier Color Naturals"

En mycket högkvalitativ produkt baserad på tre ingredienser - olivolja, avokadoolja och sheasmör. Tack vare den tjocka konsistensen flödar Garnier Color Naturals inte och är lätt att applicera. Det luktar ganska snällt, ger ljusa nyanser utan onödig yellowness. Färgen uppfyller fullständigt visat.

Ljusfärgen från SchwarzkopfHenkel (Tyskland) är avsedd för självständig användning. Innehåller naturliga ingredienser som har en positiv effekt på hårets hälsa. Vi pratar om vete proteiner, vitaminer av grupp B och aloe vera. I paletten är 20 toner.

Varning! "Syoss" kan bara användas på ommålat tidigare grått hår.

Produkten från det rysk-franska samarbetet hjälper till att ändra bilden utan att håret skadas. Helt konsekvent med den angivna paletten. Den har god hållbarhet, smälter inte länge och tvättar inte, förtäcker helt grå hår. Innehåller aktiva ingredienser (arginin och amlaolja), tack vare vilka trådarna blir otroligt mjuka. Och viktigast av allt, i "Faberlic Krasa" finns det ingen PDD, en skadlig kemikalie som ofta leder till allergier. Tyvärr har färgen en stark lukt och röret är inte så bekvämt.

Casting Creme Gloss L'Oreal

Den unika formeln av färgämne utan ammoniak eliminerar helt den grå färgen, klämmer inte på huden och orsakar inte irritation. Paletten har 28 färger. Lukten är trevlig, texturen är tjock nog för att ge en enkel applikation. Paketet har en balsam skapad på grundval av kunglig gelé. Spenderat sparsamt - ett rör är mer än tillräckligt för en genomsnittlig hårlängd. Färg erhålls med glitter.

Det kan skryta med ett brett spektrum av färger, vilket möjliggör de mest våldsamma experimenten. Den har en sparsam effekt, ger håret en vacker nyans, behåller sin struktur, ger glans och glans. Lukten är lätt och behaglig.

Det är viktigt! Naturliga nyanser ger ibland en grön subton, så det är väldigt viktigt att blanda pigmenten korrekt.

Kanske är detta en av de bästa färgerna för grå hår. Den nya utvecklingen av det franska företaget "L'Oreal" har en patenterad formel som består av Incel-molekylen, Revel Color-displaysystemet och Ionen G-mikrokatiska polymeren. Tack vare dem förstöder färgämnet inte strukturen och tvättas inte ut under lång tid. Creamy textur ger en bekväm applikation utan smet. På paletten finns både ljusa och fasthållna toner.

Professionell ammoniakfri fransk färg från det världsberömda varumärket Loreal har ingen skarp lukt och innehåller en palett med lyxiga nyanser. Det är baserat på monoetanolamin, ett unikt färgämne som gör att du kan måla över grått hår och jämföra den totala tonen. "Inoa" bryter inte mot lipidbalansen och överdriver inte strängar. Bland färgämnena finns skyddande ämnen som hindrar utvecklingen av allergier och irritation av epidermis.

Detta finska verktyg är mycket vanligt inom det professionella området. Det klarar mycket effektivt med grått hår, vilket ger inte bara högkvalitativ färg, men också intensivvård. Vaxer (bivax och arktiska tranbär), som utgör grunden för produkten, ger glans till lotionen och närar det från insidan.

Det är viktigt! Det finns ingen ammoniak, silikoner eller konserveringsmedel i Cutrin.

Berömd japansk färg har en verkligt unik kvalité - samtidigt skyddar håret och säkerställer en jämn färgning. "Lebel Materia" innehåller en liten dos peroxid och ammoniak, vilket inte hindrade det från att bli en av de bästa för att färga grå hår. Den innehåller lipider och fytosteroler, som är inblandade i den djupa förnyelsen av strängarnas struktur, liksom en betydande mängd färgpigment som bidrar till uthållig färgning.

Tyvärr finns det inga färdiga nyanser i paletten - du måste blanda grundläggande färger. Av denna anledning är "Lebel Materia" inte särskilt bekväm att använda hemma.

"Anthocyanin andra upplagan"

Professionella färgämnen för färgning av gråstrålar kan inte göra utan Anthocyanin Second Edition, en ny färg med en otroligt ljus palett och en lamineringseffekt. Basen för denna kosmetiska produkt är vegetabiliska extrakt som främjar djup färgning. Medel gläds med lätt arom och lägger till glans till lås. Tyvärr är det svårt att tvätta bort huden.

Denna klassificering är stängd med ammoniakfri jonfärg av amerikanskt ursprung. Hennes palett består av koppar, ask och naturfärger. Det finns ingen ammoniak i kompositionen - proceduren sker med deltagande av en våg av ett långt infrarött spektrum, vilket lyfter vågorna och släpper in pigmentet.

Regler för färgning av grått hår

För att använda färgen utan att håret skadas, kom ihåg dessa få regler:

 • Bestäm antalet grå trådar. Om det finns mer än 50% måste du välja proportionerna i förhållandet 1: 1.5 (syre / färg). Vid 70% av de grå hårfördelningarna fördelas i ett 1: 1-förhållande;
 • Analysera deras fördelning. Om det grå håret går jämnt och inte överstiger 50%, använd gärna mått "märkt upp till 50%". Om det förekommer öar, använd medel utan ammoniak;
 • Ställ in gråhårets och strängstyvets karaktär. För färgning av glasögonhår är proportionerna 2: 1. Kvinnor med mjukt hårhår kan stoppa i proportionerna 1: 1. De behöver ta färgen till en ton lättare än önskat;
 • Färgproceduren bör startas från baksidan av huvudet - i den här zonen den lägsta temperaturen;
 • Några dagar innan proceduren använder inte schampo och balsam
 • Bestäm om färgen. Det är svåraste att måla över grå hår på mörkt hår, eftersom de har en tätare struktur. Det är därför som de brunhåriga kvinnorna och brunetterna bör välja nyanser från det naturliga området (nära den inhemska färgen). Praktiskt taget i alla färger är de betecknade med ett nummer - 0, 4.0, 5.0 etc. För dem som vill byta färg måste du välja toner som ligger iurs medurs. I det här fallet skyddar du dig mot oförutsägbara resultat.

Medan du följer dessa rekommendationer kommer du aldrig att stöta på frågan: "Varför håller färgen inte på grå hår?".

Se också: Hur man färgar grå hår hemma (video)Nästa Artikel
Manlig och reproduktiv hälsa