Enkel hår maskerar effektiva hemlagade recept


Sidinnehåll:

I den moderna världen är huvudproblemet bristen på tid. Det är därför som många av oss föredrar att äta halvfabrikat och använda färdiga kosmetika i fabriken. Naturliga produkter är dock mest effektiva inom hårvård.

Denna artikel innehåller enkla recept för hemlagade hårmaskor som du enkelt och enkelt kan göra hemma.

Enkla hårmaskor hemma

Hemlagad lermask

Att förbereda en hemlagad lermask är ganska enkel. Gå till närmaste apotek och köp en väska med kosmetisk lera. Hemma, späd leran med vatten till en medium tjock grädde, applicera på att rengöra lite fuktigt hår i 40 minuter. Skölj sedan väl utan tvål och varmt vatten. Håret efter denna mask kommer att vara ovanligt glänsande och smidig.

En enkel mask av yoghurt eller kefir för att stärka håret

Detta recept är ännu enklare att förbereda! Köp kefir i mataffären, den bästa 1%. Hemma, använd kefir på rent fuktigt hår, sätt ett duschlock på toppen och värm huvudet med en handduk. Håll masken i 30 minuter. och mer, skölj sedan med varmt vatten med schampo. Hem kefir mask, trots sin enkelhet, om du gör det regelbundet stärker håret och förhindrar håravfall.

Äggula mask - ett enkelt recept för håravfall

Kycklingötter - ganska prisvärd och billig version av masken för glans och mot håravfall. Slå några fågeler lätt med en gaffel, applicera dem som en mask över hela längden av håret. Skaka huvudet med polyeten. Tvätta av efter en halvtimme med varmt vatten utan tvål och schampo. Trots den skenbara enkelheten hos denna hemlagade hårmask, är den extremt effektiv och fungerar bättre än de flesta köpte balm.

Hemlagad Olive Oil Hair Mask

En enklare hemlagad hårmask existerar inte! Lätt värm olivoljan (till kroppstemperatur, inte högre!). Applicera på rent hår. Använd en duschlock på toppen och sedan en varm scarf. Håll denna mask i minst en timme, du kan till och med sova med den.

Efter tvätta av med schampo. Balm du behöver inte, håret kommer att vara lydigt och lysande. Denna mask behandlar också delade hårändar. Det är också användbart för torrt hår med torr mjäll. Men fettigt hår kommer att vara mycket tacksam för en liten tjej!
Var inte orolig om du märker, gör denna mask för första gången, att du verkar ha mer hår som faller ut. Detta är ganska normalt. Redan på 2: a, 3: e gången kommer det att sluta och i utbyte för varje hår tappat ut 5 nya kommer att växa.

Den enda MEN: masken från olivolja är inte helt lämplig för färgat hår, för kan tvätta ut färgen.

Förutom olivolja kan du också använda andra oljor - jojoba, kardborre, ricinolja etc. Läs också: Masker för hårväxt och förstärkning av bäst

En enkel ölmask för glans och hårväxt

I rankningen av recept för enkla masker för hår vinner en ölmaske. Regelbunden öl, applicera på rent hår i en timme. Värm toppen med en handduk. Skölj sedan med vatten utan att använda tvättmedel. Bryggerjäst är rik på B-vitaminer. Det är därför som hemmagjorda ölmaskar ger näring och stärker håret. Allt är enkelt och ingen kemi!

Super enkla hårmaskor

Vi erbjuder dig flera recept för effektiva och samtidigt enkla hårmaskor hemma som inte kräver exotiska ingredienser och komplex förberedelse. I våra recept bara det som nästan alltid finns i hushållet.

Enkla hårväxtmaskor

Hårmask med honung och lök

Grate 1 lök och mixa med 2 matskedar honung. Den ideala proportionen är 1 del honung 4 delar lök.

Denna mask ska appliceras på hårbotten och gnugga in i rötterna. Tillämpningstid - 40-45 minuter. Skölj håret väl med schampo. Att bli av med en obehaglig lukt som sköljer med avkok av kamomill eller citronvatten hjälper till.

Enkel senap hårmask

Senap stimulerar blodcirkulationen av hårsäckarna.

Den enklaste versionen av en senapsmask hemma - Lös upp pulverformig senap med en matsked socker till en flytande uppslamning och applicera, massera på hårrötterna i 10-15 minuter, täckt med en handduk. Tvätta av med varmt (inte varmt!) Vatten.

Senapsmasken stimulerar hårväxten väl, men den ska användas med försiktighet - det finns risk för överdriven och brännande svagt hår. Också i inget fall ska denna mask användas för sjukdomar i hårbotten.

För att mildra den brännande känslan kan du lägga till någon vegetabilisk olja, äggula eller mejeriprodukter - grädde, gräddfil, kefir till senapsmask.

Honung-citronmask för hårväxt

Blanda 2 matskedar honung och juice av en citron. Applicera över hela längden av håret i 10 minuter, massera hårbotten. För ytterligare näring kan du lägga till 1 äggula. Tvätta av masken med varmt vatten och schampo.

Enkla masker för håravfall

Olive Oil Mask

Värm en ¼ kopp oraffinerad olivolja i ett vattenbad. Gnid oljan i hårbotten och massage noga. Därefter täcka ditt huvud med ett duschlock eller klädfilm, och på toppen med en handduk eller näsduk. Håll denna mask på ditt hår så länge som möjligt, men inte mer än två timmar. Skölj med regelbundet schampo. Denna mask kan göras 1-2 gånger i veckan.

Mask med röd peppar för håravfall och tillväxt

Blanda 4 matskedar flytande honung med 1-2 matskedar röd paprika. Massera, applicera på hårbotten. Håll masken på håret 30-40 minuter under filmen och en varm handduk.

Fuktgivande hårmask hemma

Mask med honung och äggula för att återfuka håret

Den enklaste masken består av två äggulor, 2 matskedar honung och 2 matskedar olivolja. Blanda alla ingredienser och applicera över hela längden av håret i 30-40 minuter.

Den enklaste masken av kefir för fukt och håravfall

Bara fuktar håret med kefir, masserar hårbotten och täcker håret med en wrap eller duschlock, på toppen - med en varm handduk. Håll en mask av kefir på håret i 30-40 minuter. Skölj med varmt vatten och schampo. Citronvatten eller örtavkok hjälper dig att bli av med obehaglig lukt.

Effektiva enkla hårmaskor

Permanent hårvård är en av de viktigaste förutsättningarna för en vacker frisyr. Det ska inte sluta på stylisten, du måste regelbundet använda en mängd olika balm, sköljningar och några folkmedicinska lösningar.

Det är bevisat att det inte alltid är nödvändigt att köpa dyra schampon och lotioner för ett kvalitetsresultat. Ofta har enkla hårmaskor hemma en mer uttalad effekt för löjliga pengar.

Det är bara nödvändigt att välja några bra recept. På grund av den naturliga sammansättningen ger sådana verktyg perfekt hårbotten med väsentliga ämnen, ger huvudet hårhållfasthet och skönhet.

Hemlagad närande masker

Ett av de vanligaste problemen i kosmetologin förblir torrt hår och splittrade ändar. Den främsta orsaken till detta fenomen är i de flesta fall bristen på hydrering av huden och vitaminbrister med mineraler. För att fylla i förlorade reserver kan du självständigt förbereda olika enkla hårmaskor hemma.

De mest populära recepten är:

 • Användningen av konventionell burk eller ricinolja. Du kan köpa läkemedlet på apoteket. Det är nödvändigt att tvätta huvudet och applicera sedan ca 40-50 ml (om håret är medium eller kort) på fodret på den. För ägare av längre krullar kan mängden vätska ökas. Det är bättre att börja med att gnugga direkt i hårbotten och sprida sedan oljan över hela hårets yta. Vik den med klämfilm och en frottéhandduk. Vänta ca 40-45 minuter. Sedan måste återstoden av blandningen tvättas ordentligt. Naturliga ämnen ger näring till hår, fuktar dem, ger glans och silkighet.
 • Kycklingägg. Gommen används oftast eftersom den innehåller en stor mängd näringsämnen och vitaminer. Det används emellertid sällan sällan. Det är bäst att kombinera det med samma hjul eller olivolja, blanda tills det bildar en homogen massa och applicera på lock som liknar den tidigare metoden. På grund av närvaron av mineralämnen, organiska och fettsyror, återställer detta verktyg perfekt strukturen hos torrt hår, ger dem ytterligare smink.
 • Kefir mask. Ett mer komplext recept, som redan består av 3 ingredienser. Det är nödvändigt att blanda 50 ml jäst mjölkprodukt med 1-2 teskedar flytande honung. För att lägga till en speciell smak för håret, tillsätt 2-3 droppar av någon essentiell olja (rosmarin, cypress, lavendel). Allt detta måste bringas till en enhetlig konsistens och appliceras på huvudet i 40 minuter. Resultatet blir behagligt överraskat - håret återfår sin glans och silke, det blir mycket mer lydigt, klåda och mjäll försvinna.

Hem Firming Masker

Ett annat vanligt problem hos den moderna mannen är den ständiga stress och negativa inverkan av miljöfaktorer. Som ett resultat är frisyren ständigt negativ, och stavarna förlorar sin styrka och hållbarhet. Det är nödvändigt att vidta åtgärder för att återställa dem. För att göra detta, använd en enkel mask för att stärka håret hemma.

De mest populära recepten är:

 • "Cognac". För dess beredning behöver du 50-60 ml burdockolja, 2 glas bronsalkoholdryck och 2 msk. skedar av flytande honung. Allt detta blandas och appliceras på håret i 30-40 minuter. Denna komposition förbättrar folliklarna och stavarnas tillstånd, stärker hårrotsystemet. Som en extra ingrediens rekommenderas det ibland att använda kycklingblommolja, men det här är för egen övervägande;
 • "Olja". Det strävar efter samma mål som en liknande närande mask, men en hel uppsättning 5 olika oljor används här. Det är bäst att blanda i 30-40 ml mandel-, burdock- och castor linolja och tillsätt sedan ytterligare 2-3 droppar lavendel och cypress. Denna cocktail tar ut håret med hälsa och styrka, skyddar mot de negativa effekterna av den yttre miljön. Procedurens varaktighet är 45 minuter.

Hemmasker för håravfall

Det finns situationer när det inte sköts omhändertagande av håret, och hon började försvagas. Det logiska resultatet av en sådan händelseutveckling kan vara full eller partiell skallighet. Var noga med att kontakta en specialist med problemet.

Men för att förbättra de traditionella terapiproblemen rekommenderas det att använda enkla hårmaskar för alopeci hemma.

Följande anses vara bäst:

 • Lök och vitlök. Det är nödvändigt att blanda saften av 1 lök med 3-4 vitlöksklyfta. Om så önskas, tillsätt 20 ml neutral olja. Denna blandning appliceras i 30 minuter och tvättas bort. Verktyget stimulerar perfekt tillväxten av nya lock och strängar på grund av effekterna på hårbotten och hårrötterna direkt;
 • Mask baserad på infusion av röda chili peppar. Det orsakar en ökning av mikrocirkulationen och aktiverar vilande folliklar. Förbereda, blanda 30 ml ricinus eller burdockolja med 20 ml vegetabilisk tinktur. Procedurens varaktighet är 15 minuter.

Hemlagade hårmaskor - det bästa alternativet för självhårande hår. Det är nödvändigt minst 2-3 gånger om månaden att hålla sådana händelser.

Enkla hårmasker recept

Det är väldigt lätt att förbereda enkla hårmaskor. De orsakar inte allergier, främjar tillväxt, stärker håret, gör dem glänsande och silkesleka. Sammansättningen av enkla masker bara naturliga ingredienser: örter, ägg, grönsaker, frukter, oljor. Se även: Mayonnaise hårmask hemma

För att stimulera hårväxten är ett effektivt verktyg ett verktyg som öl. Dess regelbundna användning har ett positivt resultat för hårväxten, gör håret silkeslen och tjock, liksom naturlig glans.

Enkla hårmaskor är masker med yoghurt eller kefir, som är lämpliga för oljigt och torrt hår. För att göra detta, använd ett medel till cirkulära hår och gnugga i hårbotten och håret. Då ska håret täckas med plastfolie och värmas med en handduk och efter 15-20 minuter tvätta håret med varmt vatten.

Hårväxtmask

För att förbereda en sådan mask behöver du torr senap, som måste spädas i varmt vatten, göra en tjock vassle och sprida den över håret och hårbotten med långsamma rörelser, försiktigt gnugga produkten i hårrötterna. Wrap hår med plastfolie i 20 minuter, och tvätta sedan som vanligt.

Mask för håravfall

För en sådan mask behöver du följande ingredienser för masken: ricinolja 2 msk. skedar, tinktur av het varm peppar 1 msk. sked, någon schampo 2 msk. sked. Alla måste vara väl blandade och gnugga den resulterande produkten i hårbotten, lämna i 1 timme, och efter det att tiden har gått, tvätta produkten från håret.

Det vanligaste problemet som bekymrar många kvinnor är torrt hår och deras avsnitt. Om du har ett sådant problem, använd någon av följande masker i 2-3 veckor i rad.

 • Ta lika stora mängder burdock och ricinolja, tillsätt 2 gånger mer citronsaft, applicera blandningen i håret, sätt på en hatt eller linda upp huvudet med en handduk. Håll masken i ca 2 timmar. Tvätta av utan tvål och schampo istället med äggulor.
 • 200 gram finhackat rågbröd, fyll i varmt vatten och låt svälla i flera timmar i en emaljskål. Tillsätt sedan ägget och gnugga den välblandade blandningen i hårbotten. Skölj med varmt vatten efter 40 minuter.
 • God effekt ger mjölk och mejerimaskar, gnidning. Gnugga bara mjölk, grädde, kefir eller naturlig yoghurt i håret och hårbotten 30 minuter före tvätt.

Hur man använder hårmaskor hemma?

Innan du bestämmer typen av ditt hår och väljer ingredienserna för framtida mask, läs de enkla regler som måste följas i processen med att använda denna kosmetiska.

För det första kan endast en väl gnidad homogen komposition appliceras på håret. Naturligtvis måste den vara nyberedd. För det andra måste du hålla masken inte mer och inte mindre än den angivna tiden, och tvätta sedan håret ordentligt. För det tredje löses hårproblem gradvis. Bestäm vad som är viktigare för dig: hårväxt, glans eller brist på mjäll och tvärsnitt? Blanda aldrig flera masker i hopp om att få ett dubbelresultat. Effekten kan vara omvänd.

Masker för hår är bättre att använda kurser. Terapeutisk - minst 2 veckor dagligen, förebyggande - minst 1,5 månader 1-2 gånger i veckan. Bestäm vilket problem som är viktigast för dig och koncentrera dig på det. Använd masken en eller två gånger i veckan och byt till en annan mask efter en kort paus (10-15 dagar). För att förebygga sektionen eller förbättra hårväxten, kan du använda lämplig mask hela tiden 1-2 gånger om månaden.

Den enklaste och enklaste hårmasken

Enkla hemlagade hårmaskor är en riktig skatt för tjejer och kvinnor som är "ivriga att" snabbt, billigt och arg "återställa och stärka sina lockar. Bokstavligen, ett par sådana masker per månad - och dina krullar kommer att förändras mirakulöst - glänsande, stark, lätt att kamma och inte dela alls.

De otvivelaktiga fördelarna med enkla hemlagade hårmaskor är först och främst närvaron av väldigt enkla och tillgängliga ingredienser (bokstavligen 1-3 komponenter) som finns i köket hos någon självrespektande älskarinna. Den andra fördelen är ett snabbt och enkelt matlagningsförfarande. För det tredje, naturen och miljövänligheten hos sådana masker. Och slutligen drar sådana masker inte en imponerande mängd av din plånbok, till skillnad från dyra kosmetika.

Vi erbjuder dig mycket enkla och lätta hemlagade hårmaskor som samlar endast positiva recensioner och som hjälper dig att lösa problem med mjäll, oljighet eller torrhet av strängar, volymminskning eller färg etc. Valet är ditt, kära damer!

Korrekt hårvård

Skönhet och hälsa hos håret - resultatet av kompetent vård för dem. I avsaknad av ordentlig daglig hårvård kommer ingen terapeutisk hårmask som används ibland att ha önskad effekt. Ta en vana:

 1. Använd shampoo, balm och balsam enligt din hårtyp.
 2. Att dölja håret på en vinter under en hatt eller huva och på sommaren att ha på sig en hatt, så att krullarna inte upplever skadorna vid höga och låga temperaturer.
 3. Minimera traumatiska faktorer. Det är uppenbart att under förutsättningarna för den moderna världen och den accelererande rytmen i livet är det svårt att helt överge hårfönstret och stylisterna, men användningen av mjuka instrument för styling är ganska verkligt. Var uppmärksam på frisörprodukterna, vars värmeelement har en turmalinbeläggning:
  • Instyler Tulip Safe Hair Curler
  • Enheten för rätning krullar Fast Hair Straightener
 4. Trima sina tips regelbundet, även om du växer hår. Tipparna är trots allt störst från gnidning mot kläder, kamning och styling. För att förbättra hårets ändar är det inte nödvändigt att gå till frisören, du kan trimma hårets millimeter hemma med en speciell enhet:
  • Enhet för att bli av med split ends Split Ender

Och kom ihåg! Det är lättare att förhindra skador på håret än senare för att kämpa över restaureringen.

Enkla recept

Naturmedicin från kycklingäggor - vi stärker, återställer och närmar oss

Denna väldigt populära mask, känd för våra mammor och mormor, och förlorar fortfarande inte sin relevans och effektivitet. För tvättade våtsträngar fördela jämnt en blandning av två kycklingäggor och en matsked vegetabilisk olja, samtidigt som den gnider i hårbotten (antalet ingredienser är för övrigt för korta hårklippningar). Masken varar en halvtimme under ett uppvärmningslock (plastpåse + mössa / handduk), tvättas sedan med schampo. Du kan använda den här kompositionen med varje huvudtvätt - och snart kommer dina lockar att glädja dig med glans, styrka och silkighet.

Vi rengör och fuktar torra lockar med kefir

På grund av det höga innehållet av fördelaktiga syror rensar kefir (eller yoghurt) mycket väl hårbotten i gamla celler, fuktar och ger näring till håret, benäget för torrhet och brittleness. Vi tar 200 g jäst mjölkprodukt och appliceras på tvättade trådar i 5 minuter. (igen täcker vi huvudet med en hatt), varefter vi tvättar med schampo. En sådan mask på grund av dess fullständiga säkerhet och naturlighet kan användas mycket ofta. Den enda varningen är kefirs förmåga att lätta, så ägare av mörkt eller färgat hår bör inte glömmas bort om detta.

Senapbaserat tillväxtmedium

Drömmer du att överraska människor med lyxigt långt hår? Då är den här masken för dig! Senap aktiverar höggradigt hårväxten, samtidigt som håret förstärks och elimineras av smutsiga "flingor" av mjäll. Så häll 2 msk torr senap med ett par tre st.lozhek varmt vatten och rör om till ett tillstånd av tunna slam; tillsätt 2-3 matskedar schampo och blanda igen. Och nu distribuerar vi på rent fuktigt hår och vi sätter ihop. Efter 20 minuter Tvätta av masken med kallt (inte varmt eller varmt - för att undvika bränning) med vatten. Den optimala kursen är 10 sessioner.

Näringsämnesammansättning av honung

Älskling - precis det samma magiska verktyget i vården av våra "manes". Biprodukten, så älskad av många, regenererar först skadade hårpärlor, för det andra stärker och stimulerar tillväxten, och för det tredje bidrar till att skapa en voluminös och strålande frisyr. För att förbereda en honungsmask tar vi lika stora proportioner honung och schampo och applicerar det på håret över hela längden i 20 minuter. Tvätta av masken med varmt vatten. Viktigt: älskling, som kefir, kan tända håret, och därför överväga den här egenskapen. Förfarandet (endast 8 sessioner) kan utföras varannan dag.

Folk botemedel mot mjäll och mjäll

Lök är känd för sin enorma effektivitet i processen att stärka skadade rötter, snabb hårväxt och bli av med oljig mjäll. Till att börja med ska vi skära två medellånga lök på ett fint rivjärn (som ett alternativ, hugga grönsaken i en matberedare) och pressa lökjuice genom gasbindning. Lägg till det ett par konst. skedar av schampo och smarta den resulterande blandningen av hår. Efter 10 minuter Tvätta av vår oljemask med vatten med tillsats av äppelcidervinäger (två matskedar per liter vatten) och ett par droppar av eteriska oljor i ditt hem. Behandlingsförloppet är 4 behandlingar per månad.

Tonisk och uppfriskande oljebaserad

En sådan mask kan säkert tilldelas statusen för ett sådant "ungdomligt äpple" för vårt hår på grund av vitaminer, peptider, spårämnen och hormoner som ingår i oljorna. Oljemaskar har fantastisk rengöring och regenererande effekt, perfekt ton, näring och uppfriskning av våra lockar. Så vi tar någon vegetabilisk olja som du har i köket, och om det finns flera av dem, så kan du med rätta betraktas som en riktig älskarinna! Blanda dem i lika stora proportioner, tillsätt schampo och smörj den resulterande kompositionen med rena torra trådar. Efter 25 minuter mitt huvud under rinnande vatten. Minsta antal sessioner är 10.

Spray masker för hårbehandling

Användningen av medicinska masker för hår hemma är ett effektivt sätt att läka hår, men inte alla gillar de sysslor som är förknippade med deras tillverkning. För korrekt användning av masker krävs kunskap om komplexiteten vid applicering av blandningarna, liksom viss erfarenhet av användningen av dess individuella komponenter. Därför, för att spara tid, eller så att på grund av oerfarenhet att inte skada håret väljer kvinnor och män mer bekväma, färdiga terapeutiska blandningar i form av en spray:

 • Läkemedlet för håravfall och deras restaurering Ultra Hair System
 • Läkemedlet för skallighet och för att återställa hårdheten Azumi
 • Spray mask för hår restaurering Glam Hair

Dessa verktyg, som hemlagade masker, är baserade på säkra naturliga ingredienser, men effektiviteten hos vissa av dem förbättras av innovativa molekylära komponenter.

Tycker du att ditt hår kommer att vara silkeslitet och glänsande efter att ha besökt dyra procedurer i skönhetssalonger? Tyvärr, men du är djupt misstag. Dessa recept, som testats av många damer i praktiken, är mer vältaliga än några ord: deras hår ser välskötta, glänsande och starka ut. Och detta visar återigen enkelheten och den extraordinära effektiviteten hos sådana medel. Skapa en oklanderlig bild av lyxigt och glänsande hår själv med hjälp av mycket enkla hemlagade masker - och den manliga beundran är garanterad!

Enkla och effektiva hårmaskor hemma

Maskan hemma är ett perfekt sätt att återställa den förlorade glansen och ljusstyrkan, lägga till volymen eller göra lockigt hår lydigt.

Effektiva masker för hårväxt

Dålig hårväxt är ett av de problem som kan uppstå i alla åldrar med någon.

Det finns många orsaker till korta tillstånd, såsom genetiska faktorer, ärftlighet, miljöfaktorer, stress, depression, graviditet och undernäring.

Torrjästmaske

Torrjäst innehåller protein, som håret består av, och även i jäst finns det vitaminer från grupp B och PP, som är ansvariga för deras snabba tillväxt och styrka.

 • två tsk. torr jäst
 • en halv kopp mjölk;
 • två konst. l. honung;
 • en halv kopp kefir.

Blanda jäst med mjölk och lägg i en timme på en varm plats. Lägg sedan till honung, kefir och puree.

Sprid långsamt blandningen över kammusslorna. En timme senare, skölj håret med vatten eller buljong. Det rekommenderas att upprepa efter 5 dagar.

Senapsmask

Senap gör håret att växa i en otrolig hastighet.

 • Art. l. jäst;
 • en halv kopp vatten
 • h. l. sockersand;
 • två konst. l. senapspulver;
 • en bit av honung.

Blanda jäst, vatten och socker och låt blandningen jäsas i en timme. Lägg sedan till senapspulver och honung. Gnugga blandningen i ditt hår.

Gåsmask med senap på huvudet ska hållas i minst en timme. Skölj med vatten och skölj med regelbundet schampo. Försök att upprepa allt i en vecka.

Brewer's Yeast Mask

Brewer's yeast närmar sig hår, stärker rötterna, ger dem glans.

 • Art. l. torr bryggerjäst
 • Art. l. mjölk;
 • två ägg;
 • Art. l. vilken olja som helst.

Blanda jäst och mjölk, jäsning i värme. Efter tillsättning av ägg och smör, slå försiktigt blandningen och smidigt applicera på huvudet. Du kan göra en hatt från väskan och handdukarna.

Tvätta av masken efter en eller två timmars användning. Jäst för hårets hälsa och skönhet är det effektivaste sättet om det används en gång i veckan.

Masker för hårdensitet

Ofta lite fet i rötterna och torr på spetsarna av tunt hår behandlas med produkter som lätta dem.

Citronmask

Citronsaft och vatten kommer att berika håret med glans och mjukhet!

Blanda alla i lika stora proportioner och massera håret med denna blandning, vänta sedan ytterligare 5 minuter före sköljning.

Det är också ett trevligt luktande förfarande för fint hår, vilket innebär att masken kan användas som luftkonditionering.

Avocado Mask

Avokado är en välsignelse för livlöst och tråkigt hår.

Allt som krävs:

Gör en blandning av potatismos i en mixer, massage huvudet med det och glöm det i 10 minuter. Bli av med resterna av masken med varmt vatten. Använd en gång i veckan.

Effektiv mask för håravfall

Att förebygga håravfall är ett allvarligt bekymmer för de flesta kvinnor runt om i världen.

Äggsmask

Blanda noggrant massage hårbotten. Värm upp huvudet genom att förpacka påsen och handduken och titta på TV i 20 minuter.

Bli av med masken med kallt vatten. Använd inte mer än en gång varannan vecka.

Bananmask

 • två mogna bananer;
 • Art. l. olivolja;
 • Art. l. kokosnötolja;
 • honung.

Vik allt i en skål och mixa med en sked. Puree borste för att fördela håret. Låt det suga i cirka fem minuter.

Skölj puré med varmt vatten. Upprepa på en vecka.

Yoghurtmask

Yoghurt är ett billigt och effektivt sätt att djupt konditionera för hår.

För att förbereda masken behöver du:

 • en kopp yoghurt;
 • Art. l. äppelcidervinäger;
 • Art. l. honung.

Sprid blandningen över hela längden. Ge håll i 15 minuter. Masken kan tvättas med kallt vatten och glömma proceduren i en vecka.

Hår fuktgivande masker

Studier har visat att effekten är bättre om du applicerar masken på våta lockar.

Mask med olivolja och honung

Honung och olivolja är bra fuktgivare. Dessutom är honung en naturlig antiseptisk.

Därför hjälper denna mask också med mjäll och hudirritation.

Oljan är rik på antioxidanter, så det förbättrar hårets elasticitet och har en oerhört föryngrande och lugnande effekt.

 • Art. l. honung;
 • Art. l. olivolja;
 • tre droppar mint eterisk olja.

Blanda alla ingredienserna i en liten skål. Applicera blandningen över hela längden och massage huvudet.

Du kan använda locket och lämna blandningen i en timme. Tvätta håret som vanligt. Upprepa på en vecka.

Olivolja och brunt socker

Allt som krävs:

 • h. l. brunt socker;
 • Art. l. olivolja.

Socker ska vara helt upplöst i olja. Applicera på huvudet och låt blöt i 30 minuter. Skölj med vatten, sedan schampo. Effekten är tillräcklig från 3 d 5 dagar.

Jordgubbsmask

Vitamin C-vitamin är allt du behöver för att bli av med torrhet.

 • 7 stycken mogna jordgubbar;
 • Art. l. honung;
 • Art. l. kokosnötolja.

Blanda alla ingredienserna tillsammans för att göra en puree. Applicera masken på vått hår. Låt det stanna kvar i ca 10-15 minuter.

Skölj med vatten. På grund av jordgubbar håret kommer att ha sin egen söta läckra lukt.

Enkla masker för hårglans

De enklaste hårglansmaskarna är äggyoghurt.

Äggsmask

Ägg är magiska små källor till protein, vitaminer, essentiella fettsyror och antioxidanter. De är perfekta för att ditt hår ser fantastiskt ut.

För normalt hår är det viktigt att använda äggula och proteiner. För oljigt hår - bara proteiner för torrt hår - bara äggulor.

Det är nog att använda tre slagna ägg på vått hår. I 20 minuter, glöm håret, skölj sedan med kallt vatten och schampo. Använd endast en gång i månaden.

Yoghurt för tråkigt hår

Håret njuter av yoghurt inte mindre än oss! Mjölksyra och mjölkfett i yoghurt tar bort dödsvågar, liksom fuktar.

Det räcker att massera torrt hår med en halv kopp yoghurt och titta på en film i 20 minuter. Skölj och tvätta som vanligt. Använd efter behov.

Reparationsmasker

De enklaste håråterställningsmaskerna: banan med avokado och aspirin.

Banan och avokado

 • medium banan;
 • ägg;
 • halv avokado;
 • två konst. l. honung;
 • tre konst. l. olivolja.

Rör allt i en monotont mush. Sprid över hela längden och glöm i 30 minuter, skölj sedan med en fuktgivande schampo. Använd två gånger i månaden.

aspirin

Lägg bara till aspirin, slipas i pulver, i en liten mängd schampo och massera till skumning. Salicylsyra i aspirin återupplivar och återställer hår. Gör det varje vecka.

Masker för lockigt hår

Naughty curls kommer att lägga släta linjer om du använder en av följande naturliga mirakelmasker.

Majonnäsmask

 • två konst. skedar av majonnäs;
 • halvmassad avokado;

Blanda potatismos i en skål tills det är gräddig. Applicera detta hemlagade hårbalsam, koncentrera sig huvudsakligen på tipsen. Tvätta av med vatten om en halvtimme. Gör det en gång i några veckor.

Bananmask

 • kvart avokado;
 • en halv banan;
 • tre konst. l. olivolja;
 • tre konst. l. majonnäs.

Sätt allt i en mixer och mash det. Applicera på huvudet och fördela kammusslan. Rör inte i 20 minuter. Skölj sedan med vatten och schampo.

Enkla masker för volym

Ibland saknar håret volymen. Hur man gör det? Med hemlagade masker! Kvinnor spenderar hundratals rubel på jakt efter lyxsträngar och köper dyra schampon.

Många vet inte att en av de bästa hårprodukterna finns på hyllorna i vår favoritbutik.

Mandelmjölk och Kokosolja

Mandel är en av de mest fantastiska produkterna, särskilt när det gäller hårvård.

 • fyra konst. l. mandelmjölk;
 • tre konst. l. äggvita;
 • två konst. l. kokosnötolja.

Blanda alla ingredienser i en skål och borsta försiktigt. Skölj med kallt vatten och schampo.

Blandning används tre gånger i veckan, och om håret är mycket skadat, använd dagligen i 8-10 dagar.

Aloe Vera

Skäm bort ditt hår med en naturlig mask genom att prova det här alternativet.

 • fyra konst. skedar av aloe vera juice;
 • tre konst. l. olivolja;
 • tre äggulor.

Blanda olivolja, aloe och äggula i en skål. Applicera på torrt hår med en pensel och lämna i 4-5 timmar. Du kan tillämpa det över natten för bättre resultat.

Skölj med en mild schampo. När det appliceras i 8-10 dagar kommer håret att få en hälsosam utseende och volym.

Förorening av miljön, sol exponering, klorerat vatten, överdriven tvättning av huvudet och styling skador håret mer än vi förväntar oss. Naturliga hårmaskor förbättrar kvaliteten och utseendet på strängarna avsevärt.

Recept för hemlagade hårmaskor

För hälsosamt och vackert hår är regelbunden vård nödvändig. Skönhetsindustrin erbjuder kosmetiska krämer och dyra salongprocedurer för att stärka håret, men du kan se spektakulärt om du använder masker för hemlagat hår.

Viktiga komponenter i hemma masker

När man köper kosmetika i butikerna vet få personer hur hårmaskor är användbara. Recepten är sådan att de kombinerar en mängd olika naturliga ingredienser.

Användbara och skadliga produkter för hårväxt

Hemma framställs kompositionerna på grundval av produkter som är lätta att hitta i vilket kök som helst. För att förbereda en användbar komposition behöver du veta vilken typ av hår som är och bestämma det problem du behöver för att bli av med.

Viktiga komponenter i hårsmaskar är:

 1. Kefir.
 2. Gelatin.
 3. Senap.
 4. Jäst.
 5. Honey.
 6. Kockolja.
 7. Cognac.
 8. Kycklingägg.
 9. Majonnäs.
 10. Clay.
 11. Rödpeppar.
 12. Eteriska oljor läggs också till hårmaskor hemma.

Recept kan innehålla sådana naturliga oljor:

För att starta en process som främjar förtjockning av håret, använd en mask med valnötolja eller druvfrö. Näringsämnen maskerar med olivolja och fiskolja är spridda.

Gräddfil är en näringsrik produkt, den används i medicinska masker i kombination med spannmålsprodukter, som innehåller mineraler och många vitaminer.

För att bli av med mjällproblem bör antibakteriella komponenter läggas till drogen. För detta är te trädolja lämplig, som på grund av stark allergenicitet används i begränsade kvantiteter.

För att göra hårsträngarna mjuka kan du använda olika oljor, och för styvheten lägger du till Henna. För att mjukna håret, sätt ättika i behandlingsmasken eller använd avkok från växter.

Experter rekommenderar att överge maskerna, där det finns syntetiska komponenter. Tillverkare av populära vårdkosmetika i 96% av fallen lägger till ämnen som förgiftar kroppen. Ett alternativ är hårmaskiner som tillverkas hemma. Recept är tillgängliga för alla.

Hårväxt masker

Om håret har upphört att öka märkbart krävs en tillväxtaktivator med uppvärmningsprodukter, såsom:

 • senap;
 • juice erhållen från vitlök eller lök
 • pepparoljor.

Dessa ingredienser måste läggas mycket noggrant med hänsyn till deras aggressivitet och stark lukt. För att helt spola kommer masken att ta flera dagar.

Senap Hår Mask

Sammansättningen av senapsmask, som hjälper till att stimulera tillväxten, är:

 • 1 msk. torr senap;
 • 100 ml kefir.

preparatet:

Senap ska hällas i kefir och hållas i en kvart i timmen. Den färdiga produkten krävs endast på rötterna. Samtidigt är det nödvändigt att se till att det inte slår på huden och i hårets ändar. Det är bättre att bjuda in någon att hjälpa till i denna fråga.

Då måste du vikla ett huvud med en handduk och stanna i detta tillstånd i 15 minuter. Om en lätt brinnande känsla känns, då är det normalt, men om känslorna är outhärdliga, ska masken tvättas omedelbart, annars kan en bränning uppstå. Masken tvättas endast av med vatten. Förfarandet måste upprepas efter 6 dagar.

Hårmask med burdockolja

Kockolja har en bra effekt för snabb tillväxt av hårsträngar. För beredning av ett läkemedel krävs följande produkter:

Alla komponenter i masken krävs för att få lika stora andelar. För medelhår behöver du 1 msk. l. alla produkter. Det resulterande verktyget ska appliceras på krullarna, massera lätt hårbotten.

Masken måste hållas i 2 timmar och tvättas sedan av med kallt vatten, i vilket du måste pressa några droppar citronsaft för att neutralisera löklukten.

Hårmask med ägg och honung

komponenter:

 • ägg - 1 st;
 • honung och olivolja i lika stora delar.

För medelhår är det nödvändigt att blanda honung med olivolja, 2 tsk vardera. och häll ägget.

Denna terapeutiska massa appliceras på håret och sätts på ett uppvärmningsbandage. Behandlingsmasken måste hållas i 30 minuter och tvättas sedan av med vatten. Specialister inom traditionell medicin rekommenderar att denna mask används regelbundet - 6 gånger om 30 dagar.

Mask med Dimexid

Medel Dimeksid kan köpas på nästan alla apotek. Dess egenskaper bidrar till aktiveringen av hårrötterna, så att de växer snabbare.

ingredienser:

 • Dimexid - 1 tsk;
 • castorc - 1 tsk;
 • burdock olja - 1 tsk;
 • eterisk olja - 5 droppar;
 • vitaminer A och E - 1 tsk.

Oljebasen måste förvärmas, demiksid måste spädas 1: 3 med vatten för att förhindra brännskador. Alla komponenter blandas väl och täcker jämnt hela längden på trådarna. De skapar en bad effekt för håret och går med en mask på håret i 20 minuter och tvättar sedan av det med vatten.

Jästmaske

För att förbereda kompositionen krävs 1 msk. l. torr jäst och 1 väl slagen upp för att få proteinskum.

Torr jäst tillsätts till proteinet. Blandningen appliceras på krullarna med massagerörelser. Detta skapar en bad effekt i 60 minuter, och då är det nödvändigt att skölja huvudet bra med schampo.

Enligt det andra populära receptet späds 30 g torr jäst med vatten vid rumstemperatur och en nypa socker tillsätts.

Denna åtgärd är kvar på huvudet under en tid. Kram juice från en ¼ glödlampa, tillsätt 10 droppar vitamin A till jästlösningen.

Denna komposition är nödvändig för att gnugga massagerörelser i strängarna från rötterna. Verktyget hålls på håret i 40 minuter och tvättas sedan av med varmt vatten.

Masker för rik färg

Ibland vill du lätta lite hårfärg eller göra det mer mättat. För blont hår används citronsaft eller en rik kamilleavkokning. Tack vare dessa tillsatser får strängarna en mjuk nyans.

För blekt hår kräver en mask som består av mejeriprodukter:

Om du vill betona den röda färgen behöver masken en droppe rosmarinolja eller lägga till starka teblad.

Masker appliceras på olika typer av hår, enligt samma princip. Innehållet i masken ska alltid appliceras på rent tvättade hårsträngar och håll i 40 minuter och skölj sedan dem med vatten.

Masker där det inte finns några aggressiva komponenter, för den bästa effekten kan lämnas på håret över natten.

Masker med ricinolja för håravfall

Det finns många recept för hemlagade hårmaskor som förhindrar håravfall.

Komponenter av ett av de mest populära recepten är:

 • Castorolja - 1 msk. l;
 • båge - 1 huvud;
 • tinktur av kalendula - 1 msk. l;
 • het honung - 1 msk. l;
 • Cognac - 1 msk. l;
 • peppar tinktur 1 msk. l;
 • äggula - 1 st.

Castor måste upphettas och klämma 1 st. Från bågen. l. juice. Alla komponenter måste blandas och appliceras på huvudet och sedan skapa en ångeffekt, behåll masken i 1 timme. Därefter skölj håret väl med vatten och citronvatten för att förstöra lukten av lök.

Fuktgivande mask för torrt hår

För att förbättra tillståndet för torrt hår, använd en mask med hår fuktgivande egenskaper hemma.

Lökmask

Lök, förutom att aktivera tillväxten av lockar, leder ganska bra till kampen mot mjäll. För att förbereda masken som används för torr hårtyp måste du:

 • lökgrus - 3 msk. l;
 • gräddfil - 1 msk. l;
 • honung - 1 msk. l.

Alla komponenter blandas och appliceras, masseras försiktigt. Isolera huvudet och den medicinska blandningen lämnas i en timme.

Efter en tid tvättas allt av med ett mildt schampo.

Yeast Hair Mask

Det är relevant att bekämpa brittleness av torkat skadat hår. Förbereda en hårmask följ detta recept:

 • mandelolja - 1 del;
 • castorca - 2 delar;
 • socker - 15 g;
 • jäst - 30 g

Blanda oljor 1: 2 och värm upp kompositionen med hjälp av ett vattenbad, häll i socker och jäst. Kapacitet med anläggningen sätts på en varm plats för att aktivera jäst. När massan stiger måste den snabbt täcka hårets hår och lämna i 30 minuter, skölj sedan med icke-hett vatten.

Burdock Mask

För att förbereda denna mask, är det nödvändigt att tillsätta 2 msk till 2 äggulor. l. burdock olja, blanda noggrant och lätt massera, applicera på strängarna. Blandningen hålles i 30 minuter och tvättas sedan av med vatten.

Kokosolja Mask

Kokosmaskens sammansättning är följande:

 • honung - 1 tsk
 • kokosnötsolja 1: a;
 • Ylang-ylangolja - 5 droppar.

Du ska blanda honung med kokosnötolja och värma kompositionen med ett vattenbad, då måste du hälla den eteriska oljan. Detta innebär att gnidas först i huvudets epidermis och fördelas sedan över strängarna. Ställ blandningen i 30 minuter. Tvätta av med schampo vatten.

Oljiga hårmaskor

Åtgärden av masker för fet hår syftar till att minska sekretet hos talgkörtlarna.

Mask med citron och lök

ingredienser:

 • lökjuice - 150 ml;
 • citronsaft - 50 ml;
 • burdock olja - 1/2 tsk.

Alla komponenter måste blandas och appliceras på trådarna och sedan skapa en ångeffekt, i en halvtimme efter utgångsdatumet, tvätta av kompositionen med ett mildt schampo. Experter rekommenderar att du tvättar huvudet med varmt vatten med citronsaft för att undvika löklukt.

Mask med aloe

Sammansättningen av näringsmasken har följande ingredienser:

 • Aloe - 3 msk;
 • Cognac - 20 ml;
 • 1 äggula;
 • honung - 2 msk. l.
Aloe vera mask är effektiv för håravfall.

Några ark aloe behöver skära och sätta i kylskåpet i 1 vecka. Därefter males det med en mixer. Lägg i glasvaror 3 msk. Jag häller i en dryck och äggula, lägg till varm honung. Allt detta blandas och fördelas sedan i strängar och värms uppifrån. Läkemedlet lämnas i en halvtimme, tvätta sedan kompositionen med ett mildt schampo.

Mask med Cognac

Blandningar med tillsats av brandy, förutom att lösa problemet med fet hår, används för att förbättra deras tillväxt. De löser många trichologiska problem, och även håret får volym och glans. Naturmedicin behandlar effektivt färgat hår.

Denna mask kräver följande produkter:

Separera äggula från ägget och slå bra, häll brännvin i blandningen. Denna blandning är utsmält på håret, värmdes och hålls i 1-2 timmar, sköljdes sedan med varmt vatten.

Nourishing masker

Effektiva närande masker erhålls på grundval av en skumdryck.

Ölmask

Detta verktyg ger volym och glans till hår:

ingredienser:

Det är nödvändigt att ta ganska breda rätter för bekvämt arbete som mixer. Öl hälls där och sedan tillsätts rågbröd och lämnar det i en timme för att blötläggas. Därefter piskas allt innehåll med en mixer. Blandningen appliceras på det tvättade huvudet och hålles i 40 minuter och tvättas sedan av. Periodisk användning av masken gör håret mer hanterbart, de lyser och växer bra.

Gurka Mask

ingredienser:

 • gurka - 1 st;
 • äggula från ett ägg -1pcs;
 • salt-2 msk. l.

Bryt ägget i en skål, använd endast äggula, blanda blandningen med gurka och salt. Gnid kompositionen i hårbotten och fördela resten över hela längden av strängarna. Denna komposition bör lämnas för att verka i 30 minuter. Därefter tvättas den av med vatten.

Mask med aloe

För att förbereda denna mask behöver du följande produkter:

 • äggula
 • morot och citronsaft;
 • aloe juice;
 • ricinolja - 1 msk. l.
 • Cognac - 1 msk. l.

Gommen är utspädd med 1 msk. l. olika juice, och häll sedan i olja och brandy. Denna komposition bör blandas och lätt gnidas in i håret, sedan skapa en bad effekt i 30 minuter. Sedan tvättas allt med schampo vatten.

Masker för curls densitet

All dröm om tjockt hår, eftersom de anses vara vackrare och attraktiva, men för att öka hårets tjocklek krävs regelbundet vård av dem.

Kefir mask

För att erhålla en hemgjord blandning behövs endast kefir uppvärmd till rumstemperatur. Från rötterna är denna blandning smurt på varje sträng till spetsarna.

För att förbättra effekten av masken är det nödvändigt att göra en ljusmassage och sedan sätta en massa hår under en plastpåse och linda den i en handduk

Efter två timmar måste du skölja håret av huvudet med schampo. Behandlingsmaskan fuktar tråden bra och de känns mer silkeslika.

För att förbättra receptet kan kefir blandas med 1 tsk. ricinolja och en äggula. Denna åtgärd måste hållas i 1 timme.

Ägg hårmask

Äggsmask är effektiv. Den används för alla typer av hår. Om håret är torrt behövs bara äggula för behandlingsmasken, för fet hår används endast protein. Ägare av normalt hår bör använda ägget helt.

Till ägget eller någon del av det bör tillsättas, observera andelen 1: 1 kolsyrad mineralvatten och droppa 6 droppar juice från färsk citron till kompositionen.

Blandningen skakas väl och appliceras på trådarna, de värms upp. Sammansättning håller 25 min. Då tvättas huvudet med schampo, vilket motsvarar hårtypen.

Mask av majonnäs

Mayonnaise fördelas jämnt på håret, men en större effekt kommer att uppnås vid användning av majonnäs, kokad med egna händer, eftersom det finns mer användbara ämnen i sin sammansättning. Efter 30 minuter, efter applicering av kompositionen tvättas produkten med vatten och mild schampo.

Mask med honung

ingredienser:

Blanda dessa produkter noggrant och applicera produkten jämnt på håret. Ordna sedan en växthuseffekt. Skölj håret med vatten efter 1 timme.

Gelatinmask med lamineringseffekt

Den mest populära receptmaskan med effekten av laminering är en gelatinmask. Gelatin kan täcka håret ganska tät och tunn film. Denna film behåller fukt och samtidigt skyddar håret mot exponering för atmosfären.

Gelatin innehåller protein, som har en helande effekt på håret.

ingredienser:

 • 1 tsk. äppelcidervinäger;
 • 1 msk. l. gelatin;
 • 0,2 liter vatten.

Användning:

 1. Tillsätt kallt vatten till gelatin och låt svälla i 10 minuter.
 2. Denna blandning upphettas i ett vattenbad.
 3. Lägg sedan till äppelvinäger.
 4. Blanda blandningen till en jämn massa och lägg på håret.
 5. En plastpåse läggs på huvudet och lindas i en varm scarf.
 6. Efter 30 minuter Skölj håret med vatten i rummet.

Split-ends hemlagade masker

För att lösa problemet med split ends används masker med förseglings- och fuktgivande effekt. Folkmekanismer kan förhindra processen att dela hår, återställa dem, göra det igen smidigt, mjukt och vackert.

Jästmaske

30 g jäst krävs att spädas i uppvärmd mjölk, varefter denna lösning gnids i hårrödorna och resten fördelas över alla strängar. Lämna verktyget i 40 minuter. Sedan tvättas allt med vatten.

Gelatinmask

För tillverkningen av denna mask kräver följande komponenter:

 • gelatin - 10 g;
 • varmt vatten - 80 ml;
 • honung - 10 g

Gelatin ska fyllas med vatten och sätta tanken i ett vattenbad. Efter upplösningen av gelatinet måste massan kylas till 40 grader och tillsätt smält honung. Allt är väl blandat och fördelat genom håret med en pensel, delar håret i delar och retarierar från rötterna 2 cm. Hårbotten bör inte påverkas.

Håret ska kammas med en kam med glesa tänder och placeras sedan i en plastpåse i 40 minuter. för absorption. Behandlingen är nödvändig för att hålla i 1 timme, uppvärmd regelbundet med en hårtork och skölj sedan med vatten.

Mask med olivolja

ingredienser:

 • olivolja;
 • citronsaft;
 • ricinolja.

Alla komponenter blandas i lika delar. Denna blandning omrörs väl och smutsas håret, lämnar i 20 minuter. Därefter tvättas med schampo vatten.

Fish Oil Mask

Ta fiskolja 35-40 ml. Det måste värmas och appliceras på trådarna. Efter att ha skapat effekten av ett bad, behåll masken på håret i en halvtimme, och ta bort det med hjälp av ett schampo.

Home Mask Application Tips

Innan du applicerar masker måste du följa de grundläggande reglerna för deras ansökan:

 1. För effektivare exponering för masker behöver du regelbundet tillämpa dem.
 2. Applicera masker för att rengöra håret.
 3. Mask kan inte förberedas för framtida användning och lämnas till nästa gång.
 4. Firming masker appliceras både för att lösa problem och för att förhindra.
 5. Du måste använda masker i sin tur, inte att kombinera recepten i en mask.
 6. Du bör välja en mask, med hänsyn till enskilda egenskaper. Till exempel anses produkter som honung och ägg vara starka allergener. De måste användas med stor omsorg.
 7. Det är nödvändigt att komma ihåg om behovet av att skapa en bad effekt efter applicering av masken.
 8. Det är bekvämare att applicera masken med en kosmetisk borste eller kam som har sällsynta tänder.
 9. För att stimulera hårfolliklarna måste man kombinera appliceringen av masken med en massage.
 10. Du kan inte hålla behandlingsmasken länge. Det påverkar håret negativt.

Professionella hårmaskor

Professionella keratinmaskar är mycket effektiva. Resultatet av exponeringen varar från 3 till 4 månader. Experter rekommenderar att du inte tvätta ditt huvud omedelbart efter att ha besökt salongen, använd inte hårnålar och vägrar att väva flätor. Professionella masker säljs i nätbutiker och specialiserade butiker. De kan användas hemma.

Keratinmask

Bland de masker som är populära kan du namnge följande masker:

 • Masken med keratin ESTEL KERATIN för hemmabruk har en volym på 250 ml. förlänger effekten som uppnåddes i salongen under procedurer. Lyxigt hår erhålls om 5 minuter. Priset på denna mask är 545 rubel.
 • Cream mask INTENSIV - volym 150 ml. Denna mask fungerar för att ta hand om torrt och skadat hår. Maskpriset i nätbutiken - 1208 rubel.
 • Magisk Keratin omstruktureringsmaske med en volym på 500 ml, sköter om skadat hår. Den appliceras på vilken typ av hår som helst. Priset på denna mask är 539 rubel.

Genom att använda vanliga recept av masker regelbundet hemma kan du lösa ett antal kosmetiska problem - för att förbättra och stärka locken. Genom att göra verktyget själv kan du vara säker på säkerheten och effektiviteten i deras komposition.Nästa Artikel
Förvandlas till ett rött djur eller hur man byter hårfärg med henna?