15 bästa svarta hårfärgerna


Kvinnor är intresserade av att experimentera med deras utseende. Vissa föredrar att vara ommålad blondin eller vice versa. I det andra fallet är det viktigt att välja ett pigment som inte kommer att förstöra krullarna och spola snabbt.

Också viktigt är utseendet på lockar. Jag vill att de ska vara voluminösa, silkeslen och fuktad. Alla dessa villkor kommer att tillhandahållas om svart hårfärg väljs korrekt.

Vilken tillverkare att välja

Sortimentet av varje tillverkare är representerat i flera linjer, som var och en har sin egen färgpalett och kännetecknas av sin individuella sammansättning.

 1. Gentle. Det innehåller inte skadliga ämnen som påverkar krullarna negativt.
 2. Resistent. En sådan färg eliminerar perfekt grå hår och bevarar nyans efter upprepad tvättning.
 3. Natural. Denna grupp innehåller Basma och Henna, vid tillverkning som använder naturliga ingredienser.

Kvinnor som målar hår, känner till nästan alla märkesnamn på produkter, men inte alla av dem vet vilken som är bättre. För att svara på denna fråga är det värt att överväga fördelar och nackdelar med populära märken.

Sparande färgämnen

 1. L'Oreal Casting Creme Gloss linje nummer 100 Svart Vanilj. Bland komponenterna i detta färgämne finns ingen ammoniak, liksom väteperoxid. Kemikalier handlar försiktigt utan att skada strukturen på trådarna. De blir elastiska och lättare att kamma. Svart färg maskerar grå hår bra, och nyans är naturlig och glänsande. Nackdelarna innefattar utlakning av pigment före tid som anges av tillverkaren. I genomsnitt kostar en sådan produkt från 350 rubel.
 2. Schwarzkopf-serien Perfekt Mousse nummer 200 Svart. Det finns ingen ammoniak eller väteperoxid i denna produkt, så det finns ingen stark lukt. De främsta fördelarna är bristen på risk för skador på hårbotten och hårstrukturen. På grund av vårdkomplexet blir strängarna mjuka, fuktiga och elastiska. Också värt att notera är enkel användning av kompositionen, som fördelas jämnt utan smet och varar länge. Kostnaden för produktionen är cirka 450 rubel.
 3. SYOSS Professional Performance serienummer 1-10 med ett djupt svart färgschema, som används för att effektivisera självfärgning. En särskiljande egenskap hos produkten är närvaron av en speciell flaska med en applikator med vilken kompositionen appliceras. Pigmentet är fixerat inuti staven på grund av en speciell formel, som också ger utmärkt glans och 100% grå hårfärgning. När färgning garanteras är ett utmärkt resultat och restaurering av trådarna på grund av inverkan av ett speciellt komplex med vitamin B5 och veteproteiner. Pris - 300 rubel.
 4. Estelle Sense De Luxe serienummer 1/0 classic och 0 / G korrekturläsare svart grafit (för att ge en askfärg). Dessa professionella ammoniakfria pigment uppfyller höga specifikationer. En distinkt egenskap är den smidiga färgen på hela volymen och möjligheten att blanda nyanser för att få det bästa resultatet. Produkten innehåller speciella oljor, extrakt, panthenol, samt ceramider, vilket återställer hårstrukturen under färgning. Den ungefärliga kostnaden är 320-350 rubel.
 5. C: EHKO Färg Explosionslinje nummer 1/0. Denna produkt är avsedd för professionell användning. Som en del av produkten är keratin och mandelprotein. Som ett resultat av färgning blir stångens struktur bättre, strängarna skiljer sig i glans och silkighet. Funktionsmedel - enhetlig färgning, erhållande av en stabil grafitfärg och grå hårmålning. Kostnad - 320 rubel.

Motståndskraftig färg

 1. L'Oreal Preference Skäl nummer 1.0 Svart. Denna resistenta kompositionen färgar över grått hår 100%. Tillverkarens garanti - bevarande av färgresultatet i 8 veckor. Positiv återkoppling är speciellt noterad balsam från uppsättningen, effekten av pigmentets djup och silkigheten hos strängarna. På grund av den nödvändiga konsistensen appliceras det lätt på strängarna och sprids inte. Som ett resultat av färgningsförfarandet erhålles en hartsartad ton utan onödiga föroreningar och överflöden. Nackdelarna inkluderar en liten ammoniaklukt och torra ändar. För ett sådant pigment måste betala 500-550 rubel.
 2. Garnier Color Series Naturals färgnummer 1+ Ultra Black eller Garnier Color Shine6 Black Cherry anses vara en ganska hållbar färg. Pigmentmättnad tillhandahålls av den uppdaterade formeln. Tre oljor gör det möjligt att göra krullarna mjuka och glänsande. Enkel användning ligger i sin krämiga struktur. Massan är lätt och jämnt fördelad. Det finns ammoniak i pigmentet (det är inte i andra namnet), men trots detta har suspensionen ingen stark lukt. Vid skadat hår tvättas kompositionen snabbt ut. Kostnaden för Garnier är från 130 rubel.
 3. Palette Deluxe-serien med 7 oljor nummer 900 Royal kännetecknas av hög hållbarhet och en omsorgsformel. Verktyget är berikat med kvalitativa föreningar och naturliga ämnen. Strängarna är målade jämnt i längd, förvärva en rik nyans och lätt att kamma. Den uppskattade kostnaden för produkten är från 180 rubel.
 4. Wella Wellaton nummer 2/0 Black är en ganska stabil komposition som många kvinnor gillar. Funktion av verktyget - närvaron av syre med speciella partiklar som absorberar ultravioletta strålar. På grund av medicinska oljor och speciella serum förblir färg under en lång tid och deras bästa tillväxt säkerställs. Under målningen är håret inte skadat, som varje stav som omslagen med en silikonfilm. Krullarna blir elastiska, silkeslen och glänsande på grund av effekterna av kokosnöt-extrakt. 100% grå hår täckning tillhandahålls. Bristen på komposition - den specifika lukten av ammoniak. Ungefärlig kostnad - från 370 rubel.
 5. Revlon ColorSilk nummer 10 Black 1N tillhör en serie av beständiga föreningar, men innehåller inte ammoniak. Medlen fördelas jämnt, ger grundlig färgning. Resultatet är livligt hår med rik ton. Produktpris - 280-300 rubel.

De bästa naturläkemedel

För att uppnå ett rikt svart pigment är det inte nödvändigt att använda kemiska föreningar. Som ett alternativ - användningen av naturliga produkter, nämligen henna och basma.

De vanligaste varumärkena:

 1. Henna från Lush kan du få en likformig ton efter en enda användning. Utöver detta resultat har det också en positiv effekt på strängarnas tillstånd. De växer snabbt, blir starka, fjädrande och silkeslen. Kompositionen innehåller endast naturliga ingredienser. På grund av kakaosmör är pigmentet bättre bibehållet, och kryddnejsknoppar ger en trevlig arom. Med upprepad användning av henna kan du uppnå en djup hartsskugga. Nackdelarna med verktyg innefattar: behovet av att tillsätta mjukgöringsingredienser, preparatets komplexitet, komplex färgning av strängar efter henna i andra färger. Den uppskattade kostnaden för produkten är 995 rubel för 325 g.
 2. Indisk henna från Phytocosmetics färgen på kaffe, cikoria eller muskotnöt. Denna naturliga produkt är avsedd för dem som vill få en vacker mörk färg. 100% grå färg täckning garanteras. Om du blandar henna med basma får du en djup ton. Naturliga botemedel perfekt villkor och närmar sig håret. Dessutom, efter appliceringen, förstärks rötterna och mjäll försvinner. Till följd av användningen erhålls inte bara en nyans, men även pomp, densitet och briljans uppnås. Den genomsnittliga kostnaden för förpackning är 74 rubel.
 3. Indisk henna med vitaminer från Aasha-örter. Svart kaffe. Med hjälp av ett sådant växtbaserat pigment är det möjligt att uppnå en vacker ton med en fin kaffe. Naturliga ingredienser påverkar försiktigt håret. Som en följd av färgning blir den silkeslen och felfri. I en månad kvarstår pigmentet på locken i sitt ursprungliga tillstånd. Förutom naturlig henna innehåller kompositionen: ros av kinesisk, arabica kaffe, indigo kaffe och upp till 1% färgämne. Efter att ha använt färgämnen får man ett livligt utseende och glans. Denna produkt kostar från 220 rubel.
 4. Indiska Henna Nisha inte bara färgar håret bra, men förbättrar dess skick. De blir starka, starka och friska. Färgen kvarstår i flera veckor, varefter den gradvis tvättas ut. Denna färg återfuktar håret och förhindrar att de faller ut. Den uppskattade kostnaden för produkten är 40 rubel per 10 g.
 5. Svart Henna Neha Herbal är en naturlig färgprodukt. Det finns inga konstgjorda ämnen i kompositionen, så det är säkert. Ofta används verktyget inte bara för färgning utan även för behandling av lock. Dess komponenter ökar tjockleken på stången och förbättrar strukturen. Under användningen av produkten uppstår inte destruktion av det naturliga pigmentet. Det finns också ingen kemisk effekt på lockar. Sammansättningen innehåller eteriska oljor av naturligt ursprung, vilket skapar ett skyddande skal som förhindrar hårskador. Indisk henna fyller grått hår med 100%, och efter en enda applikation räcker det med att periodiskt tona de röda rötterna. Ungefärligt pris - 90 rubel.

Se även: topp 10 bästa hårfärger (video)

Basma

Denna komposition är naturlig. Blågrönt pulver för färgning är gjord av de torra bladen i en tropisk växt.

Denna produkt värmer inte bara krus utan också behandlar dem på grund av effekterna av vax, C-vitamin och även användbara tanniner. Detta är en bra lösning för dem som har mjäll och problem med håravfall.

godsaker

Basma inte bara färgämnen strängar bra, men stimulerar också deras tillväxt. När du använder den är det möjligt att förhindra spröda stavar.

Kompositionen innehåller biologiskt aktiva substanser, vitaminer, vax, hartser och mineralkomponenter.

TOP 5 bästa svarta hårfärger

Mode kan bytas, men svart förlorar inte sin relevans. Svart hårfärg är valet av självsäkra och målmedvetna kvinnor med stark karaktär. Dessutom döljer de svarta nyanserna krullarnas brist, ger volymen. Till vem har svart färgdräkt, och till vilken dess användning rekommenderas absolut inte?

Färgfunktioner

Innan man målar i en brinnande brunett, bör en kvinna ta hänsyn till att det inte blir lätt att återgå till ljusare nyanser - det svarta pigmentet är svårt att måla över. Därför utförs mörkkrullningar ofta före ljussättning missfärgning, vilket får dem att skada.

Svart färg är i harmoni med sådana externa egenskaper:

 • mycket rättvis eller mörk hud;

Det är nödvändigt att avstå från bilden av en brinnande brunett:

 • hållare av hud med fräknar;
 • naturliga blondiner;
 • kvinnor med naturligt blont hår, ögonbryn och ögonfransar.

Var uppmärksam! Om det finns brister i ansiktets hud kan svart öka accentuera dem ännu mer.

Pitch färg ger en kvinna ljusstyrka. Men bara rätt urval av kosmetika gör bilden sofistikerad och elegant. I smink rekommenderas att man använder en svart penna och mättad röd eller skarrig läppstift.

Brunetter har råd med några kläder, men det snyggaste utseendet erhålls om du hämtar dina garderobs grundläggande färger: svart, röd, grå, vit.

Eftersom svart gör bilden snyggare, rekommenderas äldre kvinnor att välja ljusare nyanser.

Vi rekommenderar att du läser mer om mörk hårfärg, tips om hur du väljer en nyans på vår hemsida.

Färggranskning

För att bevara bilden av den dödliga brunetten så länge som möjligt rekommenderar stylister att man använder sig av långlivade krämfärger. Idag produceras sådana medel av ett antal tillverkare. De mest populära av dem är:

Garnier färg naturaler

Färgen innehåller oljor av tre näringskomponenter: oliv, shea, avokado. Detta ger curls mjukhet och silkiness, och färg - hållbarhet, mättnad. I paletten av svarta nyanser inkluderar Garnier färgnyacherals:

 • 1+ ultra svart;
 • 2,10 blå-svart (svart med en blå nyans);
 • 3 Mörk kastanj.

Kostnaden för färg börjar från 160 rubel. Vi har förberett för dig färgpalettarna i alla Garnierfärger.

Wellaton

Medel från denna tillverkare upptar en ledande plats bland färgerna, många kvinnor känner igen dem som bäst. När man skapar dem används naturliga komponenter, såväl som innovativ teknik som målar lockar i en mättad färg, samtidigt som man bryr sig om dem. Efter färgning blir trådarna silkeslen, glänsande, lydig.

Palette Vellaton består av dessa nyanser:

 • 2/0 Black;
 • 3/0 Dark Brown;
 • 4/0 Mörkchoklad;
 • 5/0 Dark Oak;
 • 5/81 Brun pärlaaska.

Kostnaden för färg börjar från 200 rubel.

Palette

Det världsberömda företaget Schwarzkopz har producerat denna färglinje i nästan 60 år, och hela tiden har det varit ett av de mest eftertraktade. Paletfärg kännetecknas av färgens hållbarhet och en mild inverkan på locket. Bekväm dispenserflaska tillåter färgning utan svårighet, även hemma.

Färgområdet omfattar:

 • V1 krämig svart;
 • W2 Dark Chocolate;
 • C1 Blå Svart;
 • N1 Black;
 • N2 Mörk kastanj.

Den genomsnittliga kostnaden för färg - 200 rubel.

L'Oreal Casting

Dessa färger innehåller inte ammoniak, så skada inte locken. Royal Jelly Bee, som ingår i deras komposition, ger håret en bländande glans och silkiness. Färgområdet omfattar:

 • 100 svart vanilj;
 • 200 svart kaffe;
 • 300 dubbel espresso;
 • 323 mörk choklad;
 • 360 svart körsbär;
 • 432 Chokladtryffel.

Den genomsnittliga kostnaden för produkten är 300 rubel. Funktioner färger L'Oreal, färgpaletter väntar på dig på vår sida.

SYOSS

Måla med professionell skyddsskyddsteknik. Den har gott motstånd (upp till 5 veckor), minskar hårbrott, gör dem lydiga, välskötta. Färgområdet omfattar:

 • 1/1 Svart;
 • 1/4 svart vinbär;
 • 3/1 Mörk kastanj.

Kostnaden för produkten börjar från 270 rubel.

Hemfärgningsregler

För hemfärgning behöver du handskar, en plastskål, en hårborste, hårklipp och en plastlock, även om den senare ofta kommer i en uppsättning med färg.

Innan du målar, kastar gamla kläder, som om det kommer på tyget, tvättar den resistenta färgen inte bra. Hårlinjen med huden ska behandlas med en fuktkräm, särskild uppmärksamhet bör ägnas åt templen. Nu kan du fortsätta direkt till färgningen.

 1. Blanda innehållet i förpackningen i en plastbehållare.
 2. Dela håret i 4 identiska zoner, som passerar genom toppen av huvudet 2 vinkelräta partier.
 3. Ursprungligen appliceras färgämnet på avskiljningarna, sedan till hela längden av den ockipitala zonens krullar, eftersom den fläckar längre.
 4. Whisky och hår nära pannan är målade sist.
 5. Efter att färgen är jämnt fördelad samlas strängarna, kammas med en kam och stickas.
 6. Han bär en plastlock, en handduk är sårad på toppen.
 7. Färgen hålls vid den angivna tiden.
 8. Färgen tvättas av med varmt vatten med ett schampo.

Var uppmärksam! Färgen appliceras snabbt, färgen bör inte överstiga 15 minuter. Annars kommer färgen att vara ojämn.

Innan spolning är det nödvändigt att kontrollera hur färgen tog. Fördela håret försiktigt och jämför rötterna med tipsen. Vid ojämn färg rekommenderas att lämna färgen i ytterligare 5-10 minuter. Ju tjockare håret, desto tunnare strängarna borde vara. Detta gör att pigmentet kan suga upp varje hår.

Inredning målningsproceduren

Den genomsnittliga kostnaden för salongmålning - 2500 rubel. Trots det anständiga priset har arbetet hos en professionell flera fördelar:

 • kvalitetssäkring av arbetet
 • Användning av professionella verktyg;
 • kompetent urval av färg och enhetlig färgning;
 • Specialisten kan avstå från hudutslaget av färg, rekommendera en mer lämplig nyans;
 • i stugan kan utföras trendfärgning (ombre, balayazh), som kräver professionella färdigheter.

Andra färgningsmetoder

Kvinnor som inte vill eller är rädda för att radikalt ändra bilden kan använda hantverksprodukter: schampo, balm, tonic.

Shading preparat

Tint shampoos gör att du enkelt kan ge krullarna en mörk nyans, glans och silke. Sådana verktyg skadar inte strängarnas struktur, eftersom de inte tränger igenom hela djupet.

I färgämnenas sammansättning finns inga oxidationsmedel och ammoniak, som finns i beständiga färger.

Skuggmedel rekommenderas inte att appliceras på hår efter hennafärgning, annars kan resultatet vara oväntat.

Tint shampoos appliceras på håret på samma sätt som vanligt. De fördelas jämnt längs hela längden av trådarna och tvättas av i 2-3 minuter. Ansökningsförfarandet måste upprepas två gånger.

De mest populära märkena av tonade schampon är Rocolor, Irida, Schwarzkopf, Estel.

För tillfällig färgning eller färgförnyelse kan du tillgripa tonic. De är perfekta för brunetter, eftersom de inte lämnar oönskade nyanser, som det händer på vitt hår.

En metod för att applicera en tonic är att applicera den på rent hår, följt av en utspolning i varmt vatten. Exponeringstiden beror på önskad nyans och varierar från 15 till 40 minuter.

Idag erbjuds tonade hårtoner av många tillverkare: Tonic, Schwarzkopf Palette, Hårljus, Irida och andra.

Naturläkemedel

För att få en mörk nyans av hår, är det inte nödvändigt att tillgripa hjälp av professionella verktyg. Du kan använda traditionella metoder som inte är mindre effektiva och mer fördelaktiga för hår än kemiska föreningar.

Måla lockar i mörk färg, du kan använda naturlig henna. Nu erbjuder många tillverkare färdiggjord, mörkguldbrun, chokladskugga eller svart tulpan, till exempel Henna Bis, Lady Henna, Venita Natura.

För en mörkare, mer mättad färg kan du lägga till aktivt kol eller kaffe.

Varning! Nu är henna till salu, vilket inkluderar kemiska färgämnen och andra lika skadliga ämnen. Preference bör ges endast för naturliga formuleringar.

Du kan också få en mörk, glänsande nyans med hjälp av starkt bryggt te. De behöver skölja håret efter tvätt.

Hårvård efter färgning

Att krulla bibehålla en ljus färg så länge som möjligt, rekommenderas att använda shampoo och balm för färgat hår. Du kan också periodiskt tillgripa nyansverktyg, men i detta fall är det önskvärt att de har samma produktion som färgen.

Efter färgning rekommenderas att minimera användningen av stylingapparater: järn, tang, hårtork, krusjärn. Det är också nödvändigt att välja kamar med naturliga borst och träkammer med sällsynta tänder.

Svart hårfärg, naturligtvis en viktig del av en ljus, spektakulär bild. Brinnande brunetter lockar den manliga publikens entusiastiska utseende, ger intryck av temperamentella och självsäkra kvinnor. Men den här färgen kräver ett lämpligt tillskott till kläder, smink och jämn manikyr, annars riskerar kvinnor att gå vilse i en lysande färgpalett eller lägga till ålder.

Moderna färgtekniker för mörkt hår:

Användbara videoklipp

Tryggt hårfärg.

Topp 10 prickar av husfärgning. Hur skapar du den perfekta färgen hemma?

Förteckning över de mest ihållande hårfärgerna

Efter att ha bestämt sig för att ändra bilden och ändra hårets färg kommer frågan om att välja den bästa färgen säkert: det måste vara hållbart och överföra färg väl och minimera hälsan på ett negativt sätt. Bedömningen nedan ägnas åt ett av huvudkriterierna för färg - hållbarhet.

Utvärderingskriterier

Alla prover testades i laboratorieförhållanden hos företaget Product-test.ru och andra.

För att bedöma motståndet som utvärderingskriterierna var:

 • Färgegenskaper - För testet används krullar av omaintat naturligt hår, vilka utsätts för färgning i enlighet med tillverkarens instruktioner. Därefter mäts indikatorerna med hjälp av en spektrofotometer och de faktiska resultaten jämförs med nyanser som indikeras av tillverkarna. Resultatet är ett resultat så mycket som de faktiska färgegenskaperna motsvarar det utlovade;
 • likformighet av färgning är den andra faktorn efter den färg som uppskattningen baserades på. För testning används en spektrofotometer i flera kretszoner, och sedan beräknas skillnaden i nyans på dem.
 • hållbarhet - testning består av en 16-faldig cykel av tvättprov med schampo och blåstorkning. Resultatet är en vy av lockar efter 4-8 veckors färgning, vilket jämförs med de ursprungliga nyanserna;
 • enkel applikation - finns det en handske, ett verktyg för applikationen och speciell förpackning, är det enkelt att blanda komponenterna, prova med en handduk;
 • lukt - bedömning av lukt vid applicering och redan torkad färg.

På videon är det mest resistenta hårfärgen:

Enligt dessa kriterier utvärderades fem prover, vars rating presenteras nedan.

Fem av de mest resistenta färgerna

Femte platsen - Casting Creme Gloss av L'oreal Paris

Färg och enhetlighet - 3 5. Effekten av färgning är helt annorlunda än vad som anges av tillverkaren. I detta avseende har färgen blivit en av de värsta i de fem bästa. Fördelen med produkten är likformigheten hos den färgade krullen på olika punkter.

Färghastighet - 4 5. Produkten visade sig vara en av de mest resistenta av de testade proven.

Bekvämlighet med applikation och lukt - 4 5. Alla komponenter i färgen blandas i en flaska och verktyget appliceras med hjälp av en speciell spets, vilket ger lätthet att måla, särskilt rötterna.

Lukten av färg är inte mycket skarp, och torkprocessen tar inte mer än 20 minuter.

Fjärde platsen - Wellla från Wella

Hur varierad färgpalett för hår utan ammoniak Garnier, hjälper till att förstå innehållet i denna artikel.

Men hur bred paletten av färger L'Oreal Ombre, detaljerad i denna artikel.

Vilka professionella hårfärger är bäst, du kan förstå om du läser innehållet i den här artikeln här: http://soinpeau.ru/volosy/kraski/luchshaya-rejting.html

Vad är en hårfärgad svart choklad, du kan förstå om du läser innehållet i den här artikeln.

Färg och enhetlighet - 3 5. Enligt resultaten av undersökningen färgar produkten håret i en omättad färg, vilket är väsentligt annorlunda än vad som anges av tillverkaren. Kulfärgen appliceras emellertid mycket jämnt.

Motstånd - 5 5. Produkten visade sig vara en av de mest resistenta bland proverna: efter 16 gånger tvätt och torkning av håret var färgen förblir mättad och ljus.

Bekvämlighet med applikation och lukt - 4 5. Färgen var en av de mest praktiska att använda tack vare den enkla applikationen och oskärpa lukten. Emellertid tvättas verktyget under en lång tid, så det rekommenderas att tvätta det två gånger.

Tredje plats - Färg Mask av Schwarzkopf

Färg och enhetlighet - 4 5. Imponerande resultat med enhetlighet och färgmatchning med den deklarerade tillverkaren. Färgen ser rik, naturlig och naturlig ut.

Persistens - 3 5. När det gäller hållbarhet är resultaten genomsnittliga: i den andra månaden efter färgning kommer det att bli en dramatisk blekning av färg.

Bekvämlighet med applikation och lukt - 4 5. Enkel matlagning och applicering av blandningen, men tvättad samt Wellaton.

Andra platsen - Preference Recital från L'oreal Paris

Färg och enhetlighet - 5 5. Spektrofotometern avslöjade en liten skillnad i likformigheten av krökning i olika områden och den perfekta matchningen av det faktiska resultatet med tillverkarens foton. Stort urval av färger i paletten av professionell färg L'Oreal.

Motstånd - 4 5. Resultatet visade sig vara genomsnittligt: ​​färgen håller sig tillräckligt lång i håret och förlorar praktiskt taget inte färg i 4-8 veckor.

Bekvämlighet med applikation och lukt - 5 5. Oskarp lukt, enkel förberedelse och lätt applicering på håret. I detta hänseende förblev lösningen för det franska varumärket utan brister.

Första plats - Color Naturals från Garnier

Färg och enhetlighet - 5 5. Som ett resultat av färgstudier visade färgen inte någon signifikant skillnad mellan det faktiska resultatet och den skugga som tillverkaren förklarar. Samtidigt visade sig likformigheten av applikationen vara på högsta nivå: en hög precision-färgmätare hittade inte skillnaden mellan de olika zonerna på krullen.

Motstånd - 5 5. När det gäller hållbarhet visade sig produkten också vara på en hög nivå: färgen ändrades inte efter tvättning och torkning, utförd 16 gånger.

Bekvämlighet med applikation och lukt - 3 5. Men användarvänligheten har misslyckats: tillverkarna har inte tagit hand om disken för att blanda blandningen och verktygen som ska appliceras på blandningen, så användarna måste göra det i en separat skål med kam eller pensel. Krämen baserar sig inte tillräckligt bra med den utvecklande emulsionen, och lukten av produkten visade sig vara en av de hårdaste.

Av fördelarna uppstår hastigheten att tvätta färgen och en liten tid för absorption i håret.

På videon, den mest motståndskraftiga hårfärgen recensioner av proffs:

Från stilexperter: recensioner

 • Oksana Klimova, en frisör: "I mer än 10 år har jag arbetat som frisör och vad jag inte sett tillräckligt med: Kardinal ljussättning av hår från svarta toner, vansinniga färger och frisyrer. Men om färgen väljs väl, är håret intakt och intakt. För mina kunder var detta Schwarzkopf-produkten. Det förstör inte håret, det tar lång tid och det kan regelbundet tona rötterna utan skada "
 • Sergey Alexandrovich, en oberoende expert på utvärdering av varor: "De genomförde en bedömning av hårfärger i laboratoriet, förlitade sig både på forskningsresultat och på granskningsgruppernas granskning. Som ett resultat leder Preference Recital-färg från det franska företaget L'oreal Paris med en liten marginal. Hon gjorde poäng för alla kriterier. "

Hur varierat är färgpalet av hårfärgsmatrix, du kan förstå om du följer länken och läser innehållet i artikeln.

Vad är den professionella paletten av hårfärg Schwarzkopf, hjälper till att förstå innehållet i denna artikel.

För dem som vill lära sig mer om ett sparsamt lätta hårfärg bör du läsa innehållet i den här artikeln.

Läs mer om ammoniakfri hårfärg Vella, om du läser innehållet i den här artikeln.

Hur olika är L'Oreal Perfect hårfärgspalett, detaljerad i den här artikeln.

10 bästa svarta hårfärgerna 2018

Svart hårfärg är out of fashion. Han ser alltid elegant ut, ljus och naturlig. Mörk nyans går bra med någon stil, vare sig det är klassiskt eller casualt. Svart betonar ansiktets egenskaper, det ser speciellt vackert ut med skön hud. Makeup ser bättre och ljusare ut. Svart hår, till skillnad från ljus, lyser i solen. Men inte varje tjej är lämplig att vara en brunett, så innan man målar är det bättre att konsultera en stylist. Svart färg kommer att betona eventuell rodnad på huden, göra ansiktet blekt och smärtfritt. Dessutom åldras denna nyans visuellt.

Syntetiska hårfärger

Inte alla gillar naturliga färgämnen och det bästa valet kan vara syntetiskt hårfärg från ett av de välkända kosmetiska märkena. Färger är beständiga, färgton och icke-ammoniak. Först hålla upp till två månader, men de kan skada håret. Ammoniakfria färger är mer godartade, men färgen tvättas snabbt ut. Skuggning används som schampo och efter en vecka från dem finns det inget spår.

fördelar

Tillverkare försöker minska skadan som orsakar hårfärgning. Närande och fuktgivande ämnen, tillsätts vitaminer till kompositionen. Men detta uttalande gäller bara för goda färger. Många säger att med regelbunden färgning i svart började håret se bättre, hälsosammare och tjockare ut. Att färga hår med syntetisk färg är snabbare och lättare än naturliga färgämnen (basma, henna).

brister

Traditionellt hårfärg, som erbjuder välkända kosmetiska märken, är kemiskt. Det finns studier av kvinnor, som under många år att färga håret svart med kemiska färgämnen är mer benägna att utveckla malignt lymfom. Vissa forskare hävdar också att färgen ökar risken för att utveckla blåscancer.

Ranking av de bästa syntetiska svarta hårfärgerna

Delight Trionfo Constant Delight

Professionellt hårfärg. Trots det låga priset är resultatet mycket värdigt. Färgen är vacker och slät. Den har en behaglig lukt, resistent.

 • lågt pris;
 • flödar inte;
 • passar bra
 • brinner inte;
 • målar över grå hår väl;
 • lukten är svag, inte skarp;
 • Efter färgning är håret mjukt och levande.
 • Satsen innehåller inte handskar, oxidationsmedel och vårdprodukter, så de måste köpas.
 • Om du av misstag släpper den på ett främmande föremål kommer färgen att färgas väldigt mycket.

Schwarzkopf Professional Igora Vibrance

Färg från det kända varumärket Schwarzkopf ger en stabil? även svart hårfärg. Denna serie är avsedd för professionell användning. Grunden är ett proprietärt utvecklingsföretag Igora Pure-Color. Den speciella formeln ger håret inte bara en vacker djupton, men hjälper också till att fixa pigmentet i hårstrukturen. Färgen ger också jämnhet, glans och silkighet, försiktigt utjämnar nagelbandet.

 • färgen är mättad svart, djup och jämn;
 • innehåller inte ammoniak;
 • brinner inte;
 • Målar upp till 70% av grått hår (tillverkarens löfte);
 • ingen skarp obehaglig lukt;
 • flödar inte;
 • har en mild inverkan på håret;
 • fin krämig textur;
 • ekonomisk konsumtion
 • lågt pris
 • i en månad är färgen inte så mättad;
 • vissa kunder noterar att färgen torkar håret.

Londa professionell

Med denna färg erhålls maximal naturlig effekt. Det ger inte bara en vacker svart nyans utan också bryr sig om hår. Färgen innehåller naturligt vax och näringsämnen som främjar mild färgning. Med mikrosfärer Vitaflection produkten tränger in i de djupare skikten av hår, varigenom åstadkommes jämn mättad svart. Färgbeständig, tvättas inte av under lång tid.

 • djup, mättad, likformig svart färg;
 • om oxidationsmedlet väljs korrekt, kommer färgen att vara exakt densamma som i provet;
 • fin struktur;
 • mycket ihållande;
 • flödar inte;
 • brinner inte;
 • lätt distribuerad;
 • i händelse av oavsiktlig kontakt fläckar inte ansiktets hud;
 • målar över yellowness, grå hår, samt konsekvenserna av experiment med andra färger, även Basma och Henna;
 • lukten är inte skarp;
 • har vårdegenskaper;
 • håret är mjukt, glänsande;
 • pris.
 • Efter tvättning av huvudet finns det mörka märken på handduken, i synnerhet först;
 • Om känsligheten ökar kan håravfallet öka omedelbart efter färgning.
 • lätt att springa in i en falsk.

L'Oreal Professional Dio Richesse

Creamfärg för professionell användning. Färger exakt i ton. Efter den första applikationen ger den en ädel djup svart färg. Med hjälp av proprietär teknik tränger man försiktigt igenom håret. Färgen är lämplig även om håret är tunt och svagt, inklusive efter en perm. Innehåller skyddande polymerer och näringsämnen. Färgen har en allvarlig nackdel - den tvättas snabbt.

 • ädel färg, rik svart;
 • innehåller inte ammoniak;
 • hår välskötta, mjuka, glänsande;
 • ingen skarp lukt;
 • lämplig för svagt och sprött hår (färgat, mottagligt eller efter andra salongprocedurer);
 • målar jämnt;
 • flödar inte;
 • Målar grå hår upp till 70%.
 • högt pris;
 • det tvättas snabbt
 • Om känsligheten ökar kan håravfallet öka omedelbart efter färgning.

Basma

Du kan färga ditt hår svart med naturligt färgämne - basma. Detta ämne är erhållet från löv av indigo tropiska buskar. Basma säljs som ett pulver, vilket späds omedelbart före färgning. Produkten kan inte användas i ren form. Annars kan du få en blå eller grön nyans. Därför blandas färgen med kaffe eller henna. För att behålla glans och färgmättnad rekommenderas att du regelbundet sköljer håret med infusion av basma och henna.

fördelar

Naturligt är alltid bättre än artificiellt. Förutom färgläggning gör Basma hårglans, förhindrar håravfall och stimulerar tillväxt. Den innehåller vitaminer och biologiskt aktiva ingredienser, liksom hartser, vaxer, mineraler. Basma används också för att behandla hår. Det stärker rötterna, närmar sig hårbotten. Naturligt färgämne passar ägarna av tunt, inte tjockt hår, liksom de som är allergiska mot ingredienserna i syntetiska färgämnen.

brister

Vid den första färgen kan du få ett oförutsägbart resultat. Och eftersom färgen är mycket stark, äter den starkt i hårstrukturen och det blir mycket svårt att bli av med oönskade färger. I vissa fall, även omöjligt. Efter färgning av håret är det viktigt att vårda omsorgsfullt. Shampoo, balsam, mask ska vara skonsam och innehåller bara naturliga ingredienser. Det rekommenderas inte att färga håret med Basma blondiner, eftersom skuggan kan visa sig vara för intensiv. Färgen beror på många faktorer - hårets tillstånd, längd etc. På grund av detta är det svårt att beräkna proportionerna och tiden för färgning. Basma varar länge, men med tiden blir håret blåblått eller rött. Därför är det nödvändigt att måla konstant.

Om du efter basma bestämmer dig för att använda ett syntetiskt färgämne, måste du vänta tills färgpigmentet är helt tvättat. Annars kan färgen komma ut på något sätt - blå, grön, rosa. Med frekvent användning torkar Basma håret, så intensiv fuktgivande krävs. Många hävdar att håret, efter att ha använts, blir skört, styggt, dålig kam. Basmafärgning tar längre tid.

Svart hårfärg: viktiga hemligheter

Naturliga brinnande brunetter i våra breddgrader lite. Olika nyanser av ljusbrun hårfärg är mycket vanligare. Och brunetter är associerade, snarare med temperamentliga södra skönheter eller självständiga dödliga damer som säkert överlever genom livet och uppnår allt på egen hand. De flesta kvinnor vill minst en gång försöka på en av dessa bilder. Det är därför de går till affären eller salongen för svart hårfärg.

Fördelar och nackdelar med att bränna bilden

Idag blir svart hårfärg alltmer populär. Detta beror delvis på berättelserna om svaga och dumma blondiner, som är ganska trötta på kvinnor. Brunetter verkar alltid starka, självsäkra och lite otillgängliga, vilket väcker jaktinstinkt hos män.

Men i större utsträckning påverkades denna nyans popularitet av den svarta hårfärgspalett som förekommer i moderna butiker. Nu, förutom den traditionella blåsvarten, är det möjligt att hitta supermodiga nyanser - lila, körsbär, burgunder, ask. Detta låter dig betona individualitet och skapa en speciell, unik bild.

För att måla i svart behöver inte huvudet på någon naturlig nyans lätta. I de flesta fall passar den bra även på en annan resistiv färg, vilket tillåter en halvtimme utan stor ansträngning för att bli av med den olyckliga skuggan. Det viktigaste är att inte behöva ångra det om en halvtimme - trots allt har den radikala svarta betydande nackdelar:

 • Det är mycket svårt att ta bort det helt, speciellt om resistent färg används.
 • den innehåller mer skadliga kemiska ingredienser som kan ackumuleras i kroppen;
 • med rättvis hud, svart skapar en mycket stark kontrast och kan se onaturlig;
 • han skapar visuellt en mycket ung kvinna flera år äldre;
 • och hänsynslöst betonar rynkor och mindre hudfelaktioner: finnar, ärr, åldersfläckar;
 • blåmärken och påsar under ögonen på brunetter är märkbara mycket mer än blondiner;
 • ansiktsrynkor, särskilt de nasolabiala veckorna, verkar de djupare än de verkligen är.

Därför försöker professionella färgämnen följa den outtalade regeln: Ju äldre en kvinna är desto ljusare är hårfärgen. Det betyder inte att mogna kvinnor inte kan välja svart. Med tanke på alla nyanser som listas ovan kommer de att vara mycket mer uppmärksamma för sig själva för att alltid se elegant ut.

Vem är lämplig

Svart hårfärg är perfekt för naturligt mörkhåriga tjejer med mörk hud, bruna ögon eller svarta ögon. Därvid ser de väldigt naturliga och organiska ut, oavsett den valda nyansen. Dessutom kommer de regrowna rötterna att vara nästan omärkliga och för ofta behöver de inte tonas.

Det ser intressant ut svart på ägarna av grå, blå eller ljusgröna ögon och blek, som porslinhud. Det visar sig vara en semi-fantastisk extravagant bild, speciellt om den kompletteras med rätt måttligt ljus smink. En sådan tjej kommer alltid att vara i rampljuset, eftersom det är omöjligt att passera.

Men för flickor av varm färg med sand, beige eller gulaktig hud är det extremt svårt att hitta rätt nyans av svart. Det kommer att betona yellowness och göra ansiktet trött och smärtsamt. Dessutom kommer svart inte att vara i harmoni med ögonbrynen, som de vanligtvis har en röd eller brun nyans.

Naturliga blondiner som målas i någon nyans av svarta stylister rekommenderar inte starkt. Och anledningen är inte bara att efter en vecka kommer de återvunna rötterna att skapa intryck av balding-fläckar som har formats på huvudet. Mycket blont hår är tunt och även om det finns många, ser håret inte fluffigt ut. Svart minskar märkbart mängden hår. Och ständigt måste måla i mörka ögonbryn, som på ett ljust ansikte fortfarande ser onaturligt ut.

Svart palett

De flesta av de ledande tillverkarna av färger i den svarta paletten är åtminstone några nyanser, de mest populära är:

 • ashy - det har varit på toppen av sin popularitet i flera år nu och enligt prognoser kommer stylister inte att ge upp sina positioner;
 • blå - blå-svart hårfärg, som redan har blivit klassiker för länge sedan, med ebb på en ravens vinge idag väljs av både unga tjejer och självförtroende mogna damer;
 • svart tulpan - otroligt rik och rik färg med en uttalad vinröd, lila eller violett nyans;
 • svart guld är en av de nyaste och mest fashionabla nyanser som kombinerar ett kallt sortiment med en varm, vilket gör att den kan väljas av tjejer med varma färgtyper.
 • mörk choklad är ganska mycket rik mörkbrun än svart; En bra lösning för dem som inte vill betona åldern.
 • Svart plommon - en rik blåblå nyans, mycket original och relevant, så att du kan skapa en djärv modern bild;
 • grafit - tjock grå-svart färg, vilket gör håret snyggt och tungt; universell och har inga åldersbegränsningar
 • svart kaffe - jämfört med bitter choklad är brun i denna färg mer uttalad;
 • djup svart - ser särskilt vacker ut i svartvitt färgning, när ljuset skapar bländning på det och färgen ser ut som volymen.

Det är lätt att gå vilse i en sådan sort, och det är nästan omöjligt att fixa den olämpliga nyansen av svart på egen hand. Därför rekommenderar stylister åtminstone den första färgningen att utföra med en professionell. Och då kan du köpa måla önskad nyans och nyans hemma.

Hur man målar

Beständig färg behövs oftast bara för den första färgen. Svart pigment penetrerar hårstrukturen så djupt att problemet är att få ut det när färgen redan är trött. Därför rekommenderar de flesta frisörer att de väljer milda färger, särskilt om håret inte är för mycket grått hår.

Bästa verktygen

Det är svårt att säga vilken av färgerna som är bäst - alla har sina egna preferenser. Och samma nyanser från olika tillverkare kan skilja sig åt i intensitet eller ebb. Professionellt hårfärg av svart färg är vanligtvis mer mättad och kan användas för både beständig färgning och toning. Men hushållet är lättare att använda, och resultatet efter att ha använt ett bra verktyg är ganska jämförbart med salongen.

De flesta kvinnor väljer dessa märken:

 1. "Schwarzkopf". I den professionella linjen Igora finns två rika svarta: ren djup, 1-0, och med en uttalad blåaktig nyans, 1-1. Färgen passar bra och är mycket ekonomisk. Med användning av 1,5% av oxidationsmedlet toner det håret intensivt, nästan utan att skada det. Kan måla helt över grått hår.
 2. "Matrix". I linje erbjuder Sync djupa svarta och svarta och aska. Men i den professionella paletten finns det körsbär, lila, blå och till och med gröna pigment, som när de läggs till låter dig skapa många nya nyanser.
 3. "Garnier". Det finns så många som fem vackra mörka färger i flera linjer av denna tillverkare: djup, blåbär, ultra svart, lysande svart och svart agat. Naturliga oljor har lagts till färgen, tack vare vilket håret blir en naturlig glans.
 4. "L'Oreal". En av de bästa hushållsmålen från Casting Gloss-linjen erbjuder tre moderna nyanser: 360 (svart körsbär), 323 (mörk choklad) och 200 (ebenholts). Kompositionen är mycket lätt att applicera och kan nästan helt måla över grå hår. Färgen innehåller mycket oljor, vilket minskar motståndet, men förbättrar hårets tillstånd efter färgning.
 5. "Estelle". I flera linjer av denna tillverkare finns också olika svarta nyanser: körsbär, choklad, kaffe, ask, lila och andra. Trevligt nöjd med förekomsten av högkvalitativa tonics, som kan uppdatera en ny nyans eller ge det svart på hårets natur.

Experter rekommenderar starkt inte att köpa billig svart färg - de innehåller höga halter av bly och andra kemikalier som kan provocera allergier och med frekvent färgning - orsaka verkliga skador på din hälsa.

För att fixa resultatet måste du använda en speciell balm "färgfasthet". För att lägga till extra glans och bevara färgdynans djup kommer det att hjälpa toning balm med effekten av laminering, vilket är tillräckligt att applicera en gång var 7-10 dagar.

Basmo-färgning

De som föredrar bara naturliga produkter kan färgas med en blandning av henna och basma. Om henna inte tillsätts blir den blå svart hårfärg, som snabbt tvättas bort och förvärvar en grön nyans. För att bli djup svart, läggs två delar av basma till två delar av basma. Och om du vill ha en mycket rik mörkbrun nyans - pigmenten är anslutna i lika delar.

Den torra blandningen ångas med varmt vatten och lämnas i 5-10 minuter under locket så att det blir en varm tjock våt, som appliceras med en pensel till rötterna först och fördelas sedan över hela längden av håret. Wrap huvudet med polyeten, varma med en handduk och håll i 30 till 60 minuter, skölj sedan med rent varmt vatten utan schampo.

Denna procedur kan upprepas 2-3 gånger i månaden. Och för att inte överdrippa håret, kan du lägga till en matsked med burdock eller olivolja. Den främsta fördelen med Basma-färg är att den ger näring till rötterna och hårbotten och håret efter det blir bättre. Men färgen är väldigt instabil och tvättas snabbt ut.

Det är viktigt! Kombinationen av Basma med kemiska färgämnen ger mycket fula nyanser. Därför kan den användas 4 veckor före eller efter resistenta färger.

Hur man tvättar

Inte sällan händer det att efter några månader vill du helt tvätta den svarta färgen eller ändra den till en mindre radikal. Professionella frisörer har för detta en sparsam komposition (remover) som löser upp pigmentet och tar ut det. Du kan köpa den i specialbutiker eller beställa online.

Ett annat sätt att helt avlägsna det artificiella svarta pigmentet är omöjligt. En blandning av henna och basma kan snabbt avlägsnas med milda folkmetoder.

Mycket effektiv och helt säker tvätt av svart färg från hår hemma, gjord av vanligt kefir. Mjölksyra har en utmärkt förmåga att neutralisera växtpigment.

Receptet är enkelt och består av tillgängliga ingredienser. I en halv kopp kefir måste du pressa saften från en hel citron och häll i 50 gram vodka. Blanda väl, tillsätt två kycklingäggor och en matsked av vanligt schampo. Applicera kompositionen för att rengöra, lite fuktigt hår, wrap huvudet och håll i flera timmar och skölj sedan med ljummet rinnande vatten. Mörkfärg kefir remover tar bort helt för 3-4 sådana procedurer.

5 bästa svarta hårfärgerna

"Jag vill bli en brinnande brunett!" Men så att färgen höll länge, gav ett stabilt resultat och dödade inte håret helt. Sådana önskningar uttrycks av klient frisörer. Du vill också veta vilket svart hårfärg är bäst? Experter av "Expert priser" analyserade kundernas preferenser och utvalda för dig de 5 mest populära, effektiva och säkra svarta hårfärgerna. Nu kommer du att lära dig om fördelarna och nackdelarna med de fem bästa.

Den bästa svarta hårfärgen enligt Expert Price

modell

pris

beskrivning

nominerad

betyg

Delight Trionfo Constant Delight

Motståndskraftig krämfärg. 60 ml

Den bästa svarta hårfärgen till ett överkomligt pris.

Schwarzkopf Professional Igora Vibrance

Mjuk krämfärg utan ammoniak. 60 ml

Den bästa färgen för en stabil, jämn svart färg.

Londa professionell

Motståndskraftig krämfärg. 60 ml.

Den bästa färgen för naturligt svart

L'Oreal Professionnel DIA Richesse

Creamfärgning utan ammoniak. 50 ml

Den bästa svarta färgen för applicering efter kemisk vinkling och andra förfaranden.

WELLA Professional COLOR TOUCH

Måla för djupintensiv toning. 60 ml

Den bästa färgen för att bli rik svart färg

Den bästa svarta hårfärgen till ett överkomligt pris.
Delight Trionfo Constant Delight

Medelpris 120 p.

Betyg 8 av 10.

Paint Constant Delight är placerad som "skapad av frisörer för frisörer." Priset är en av de lägsta, men resultatet är ganska bra. Constant Delight har också hårvårdsprodukter, ögonbryn och ögonfransfärger.

Från Konstant Delight färgrecensioner:

"Motståndskraftigt, och håret förstör inte nästan. Hon var väldigt rädd för att förstöra hennes hår. Men min eftermålning var lysande, överraskande mjuk. "

"Håret är mjukt, silkeslen. Jag tror att den här färgen blir min favorit. "

"Det bästa svarta hårfärgen är en mycket vacker färg. När jag valde såg jag en speciell palett med färgade hårsträngar. Det är precis vad jag ville ha. Det har en trevlig lukt, ingen irritation och bränning. Det är bara oxidationsmedlet måste tas separat för samma märke. "

Fördelar med färg Konstant Delight:

 • rimligt pris
 • passar bra
 • flödar inte;
 • brinner inte;
 • låg lukt, inte hård;
 • målar över grå hår väl;
 • hår efter färgning mjuk, levande.

Nackdelar färg konstant glädje:

 • oxideringsmedel, handskar, vårdkomponenter måste köpas separat, ej inkluderade;
 • mycket väl målar främmande föremål, som slumpmässigt träffade.

Den bästa färgen för att få en stabil, även svart hårfärg
Schwarzkopf Professional Igora Vibrance

Genomsnittligt pris 233 p.

Betyg 9 av 10.

Mjuk färg professionell serie från Schwarzkopf. Den patenterade teknologin Igora Pure-Color låter dig få en djup jämn ton, fixar pigmentet i hårstrukturen och slätar nagelbandet (det ger glans och silke).

Från Schwarzkopf Professional Igora Vibrance färgrecensioner:

"Jag ville alltid vara en brinnande brunett. Denna färg rekommenderades av min nya på den tiden frisören. Jag försökte nyanser av 3-0 (mörkbrun naturlig) och 1-1 (svart sandre), men den klassiska "naturliga svarta" 1-0 är närmare mig, jag tar den. Färgen är dyrare, men jag tar den här eftersom jag inte hade några överraskningar med det: färgen är jämn och djup, ingen rödhårig även efter 3 månaders tvätt. Håret ser friskare ut, skiner. "

"Jag har använt Igora Vibrance i mer än 3 år (de har fått förrädiska gråa hår plus - jag vill få färgen ljusare och lite mörkare än min naturliga). Denna svarta hårfärg är bäst, håret förstör inte, färgen varar länge. Hår efter färgning lydig, tät, slät. Jag tycker att det inte finns någon skillnad mellan färgen på färgat hår och färgen på återvunna rötter. "

"Jag målar inte för första gången, därför applicerar jag bara färg på rötterna i 10-15 minuter, sedan på längden och slutar. För en sådan färg har jag 0,5 rör (det är bekvämt att det finns en ml-delning på ett rör) - mycket ekonomiskt). Jag använder en nyans av 3-0. "

Fördelar med färg Schwarzkopf Professional Igora Vibrance:

 • ger en djup jämn svart färg;
 • innehåller inte ammoniak;
 • ingen skarp obehaglig lukt;
 • brinner inte;
 • flödar inte;
 • bryr sig om hår;
 • målar över grå hår (upp till 70% enligt tillverkaren);
 • har en fin krämig konsistens;
 • ekonomiskt;
 • rimligt pris.

Nackdelar färg Schwarzkopf Professional Igora Vibrance:

 • i en månad faller färgmättnaden redan;
 • i vissa fall kan torka håret (enskild reaktion).

Den bästa färgen för att få naturlig svart hårfärg
Londa professionell

Genomsnittligt pris 271 sid.

Betyg 10 av 10.

De flesta köpare noterar hårets naturlighet efter färgning med Londa Professional svart färg - både i färg och i sensation. Färgen är hållbar, men hårfärgerna noggrant (innehåller näringsämnen, naturligt vax). Färgämnen kommer in i håret med speciella Vitaflection-mikrosfärer. Tack vare denna teknik är färgen likformig, vacker, inte tvättad under lång tid.

Från Londa Professional paint recensioner:

"Londa Professional används färg för första gången. Resultatet var väldigt nöjd! Färgen är mättad, enhetlig över hela längden. Jag tyckte om konsistensen - inte tjock, men inte för tunn. Flödar inte, lätt att applicera. Lukten är ganska tolerabel, du kan andas fritt (inte giftigt). Absolut inte pinched och inte bränt, för mig är detta ett allvarligt plus, för hårbotten känslig och torr. Färgen förblir inte på huden, i ansiktet (om det är oavsiktligt färgat) "

"Londa är bra färg. Om den vanliga färgen kommer jag inte säga någonting, jag har inte provat det, men professionell Londa är den bästa hårfärgen! Hår efter hennes siden

"Jag har använt i mer än 5 år - jag skulle inte handla det för någon! Det är lätt att applicera, alltid jämnt lägger sig ner, färgen är svart, rik, håret glimmar, lyser och ser elegant ut. Min färg tvättar nästan inte ut, så jag målar bara rötterna, och sedan en gång om året, hela längden på håret (de är långa, midja höga). Full skuggning av grått hår (min mamma har också hunnit en professionell Londa). "

Pros färg Londa Professional:

 • ger en enhetlig, djup, rik svart färg;
 • med korrekt val av oxidationsmedel passar exakt färgen på provet;
 • mycket ihållande;
 • fin struktur;
 • flödar inte;
 • lätt fördelat genom håret;
 • brinner inte;
 • fläckar inte huden i ansiktet med en oavsiktlig träff;
 • lukten är inte skarp;
 • målar över grå hår, yellowness och effekterna av fläckar med andra färger, inklusive basma och henna;
 • håret är mjukt, glänsande;
 • rimligt pris.

Nackdelar färg Londa Professional:

 • vått hår lämnar märken på handduken, särskilt i början;
 • med ökad känslighet kan håret falla ut direkt efter färgning;
 • stöter ofta på förfalskningar.

Den bästa svarta hårfärgen efter perm
L'Oreal Professionnel DIA Richesse

Genomsnittligt pris 680 p.

Betyg 8 av 10.

Professionell krämfärg för färgning ton-på-ton. Ger en vacker svart färg efter den första applikationen. Speciell patenterad teknik ger djup och mjuk penetration av färgämnet inuti håret. Lämplig för försvagat hår (till exempel efter rätning, perm). Innehåller foderingredienser och skyddande polymerer. Den bakre sidan av den sparsamma effekten och den enda stora nackdelen - tvättas snabbt bort.

Från L'Oreal Professionnel DIA Richesse färgrecensioner:

"Jag gillade verkligen resultatet. Ädel, mättad, nästan likformig färg. Färgen själv är fin. Inte flödat, luktade inte för mycket. Färgen är ganska mild, den behandlar håret noggrant. Efter färgning är håret glänsande, inte torrt "

"Färgen matchade helt den nyans jag valde. Men bokstavligen i 1-1,5 veckor började färgen tvätta ut. Det finns inga klagomål om hårets kvalitet alls - mjukt, lydigt, glans. Den största nackdelen - tvättas snabbt av färgen. Om du går till frisören först för färg - den här färgen är inte för dig, om vården är viktig - det här är en av de bästa svarta hårfärgerna! "

Fördelar med färg L'Oreal Professionnel DIA Richesse:

 • ger en ädla, rik svart färg;
 • målar jämnt;
 • håret är glänsande, mjukt, väl preparerat;
 • flödar inte;
 • ingen skarp lukt;
 • innehåller inte ammoniak;
 • lämplig för känsligt och sprött hår, inklusive färgat, efter kemisk vinkning och andra salongprocedurer;
 • målar över grå hårbrunn (enligt tillverkaren, upp till 70%).

Nackdelar Färg L'Oreal Professionnel DIA Richesse:

 • högt pris;
 • tvättas snabbt ut;
 • Vid överkänslighet mot detta färgämne kan håret falla ut starkare efter färgning.

Den bästa färgen för att bli rik svart hår
Wella färgkontakt

Genomsnittligt pris 720 p.

Betyg 9 av 10.

Måla utan ammoniak från den tyska tillverkaren. Håret förstör inte, målar noggrant. Färgen är ljus, mättad och förblir enhetlig som den tvättas ut. Färgen fixar svart färg väl och föränder hårets yta, lägger till sken och mjukhet. Innehåller keratin och naturligt vax.

Från recensioner av färgen Wella Color Touch:

"Nu är jag målad med WELLA Professional COLOR TOUCH Black (utan ammoniak eller låg ammoniak). Mycket glad! Färgen är svartvart och håret är mjukt. Det är sant, när du tvätter hårskuren. Det tvättas av snabbare än 2 månader, men det tvättas inte i bitar, men jämnt ungefär till hårets naturliga färg. "

"Jag har använt WELLA i över 12 år - jag anser att den är den bästa svarta hårfärgen. Färgen varar inte så länge, men håret växer bra, lyser alltid och faller inte ut i hemska mängder, vilket är fallet med enkel och billig färg. "

Plussor färg Wella Color Touch:

 • ger en rik ljus svart färg;
 • resistent;
 • lätt att applicera jämt
 • fin krämig textur;
 • färgen tvättas inte av fläckar, men svagas jämnt;
 • håret är glänsande, mjukt;
 • Fyller perfekt det första gråhåret (enligt tillverkaren, upp till 50%).

Nackdelar Färg Wella Färg Touch:

 • vått hår kan fläcka omgivande föremål (en handduk, till exempel);
 • kan ge ökad torr hud (individuell känslighet, speciellt denna effekt manifesterar sig över tiden);
 • högt pris.

sammanfattning

Listan med bra svarta hårfärger är naturligtvis inte begränsat till fem poäng. I vår artikel träffade du bara med ledarna: det handlar om dem att de flesta kvinnor som redan har provat dessa färger i affärer talar positivt om dem.

Du kan komma med ett helt annat märke. En viktig roll här spelas av din kropps individuella känslighet. Men om du inte har valt ditt bästa svarta hårfärg rekommenderar vi att du börjar med en av de färger vi berättade om idag.Nästa Artikel
Hur hindrar splittrade ändar att håret växer?