Tunna krullningsstrykjärn


Att skapa en bild, en kvinna bör ta hand om inte bara om outfit och smink, utan också om frisyren. Samtidigt är det inte nödvändigt att besöka salongen före varje publikation. Vacker styling kan göras hemma med egna händer. En enkel hushållsapparat för curling hår - curling hjälper dig att se perfekt ut.

Moderna tillverkare erbjuder ett stort antal av ett brett utbud av modeller, olika i många egenskaper och utformade för hår av olika längder. Med hjälp av pletholes kan du göra så många alternativ för former av krullningar och slät och rakt hår.

Särskilda funktioner

En av de egenskaper som du bör uppmärksamma är diametern. Den sträcker sig från 10-50 mm. Det är valt beroende på vilka krullar du vill få, liksom på hårets längd. Tångar är tunna med en diameter av 10-25 mm. De kan användas av kvinnor med hår av någon längd.

Till exempel, att göra en perm på långt hår bör komma ihåg att mycket långt hår kommer att varva ner från dess svårighetsgrad. Därför tar de tångar med en mindre diameter än den önskade krullen. Det är dock inte rekommenderat att ta mycket tunna curlingjärn, eftersom det är nödvändigt att öka exponeringstiden till håret för att värma upp det övre lagret på tången. I det här fallet kommer kretsarna att överhettas och torka ut och krullarna blir ojämna i storlek.

Att vrida stora krullar på långt hår eller lägga dem i vackra vågor, det är ganska lämpliga tångar med en diameter av 25 mm. Om ditt hår når axlarna eller faller precis nedanför, kan du skapa en kaskad med små lockar med en tunn curling.

Tunna curlers är perfekta för styling korta hårklippningar - med hjälp är det lättare att fånga locken och skapa en basvolym. Även tunna curlingjärn är det bästa valet för hårda ägare som är svåra att stila.

Du behöver det tunnaste krulljärnet för att skapa små svarta krullar.

Hur man använder

Trots att krulljärn är ett bra verktyg för styling av hår och skapar en bild hemma, rekommenderar experter inte att använda den mer än tre gånger i veckan, eftersom frekventa termiska effekter har en dålig effekt på hårstrukturen.

För att minska de skadliga effekterna av höga temperaturer och för att undvika överdrivning, är det nödvändigt att använda kosmetiska termiska skyddsmedel. Om du ofta använder curling, är det användbart att regelbundet använda reparationsmasker eller speciella oljor för hår.

Curling bör göras på rent, torrt hår. För att inte brinna håret bör exponeringstiden inte överstiga 30 sekunder för en enda sträng.

För att locka sig längre, vinda de tunna trådarna. Naturligtvis tar det längre tid för styling, men resultatet kommer att motivera tidskostnaderna. För att krullarna förblir elastiska, kamma dem inte tills de är kalla. Efter kylning för längre bevarande av volymen krullar, fixa håret med lack.

Hur man väljer?

När du väljer en enhet, alla uppmärksammar priset. En bra produkt kan dock knappast vara billig. Om du bryr dig om ditt hårs hälsa, var väl känt med förhållandet mellan pris och kvalitet:

 • Det mest prisvärda priset för metall pleyok. De är slitstarka, värms upp snabbt, gör vackra krullar. Men de överhettas och torkar därför håret. Hyppig användning av dem leder till överdriven torrhet och sårbarhet i håret, det blir tunnare och gör dem livlösa.
 • Keramisk eller titanbeläggning kommer att öka värdet men också minska de skadliga effekterna väsentligt.
 • Titanbeläggningen ger hållbarhet och hållbarhet för enheten, vilket gör den resistent mot mekanisk och jämn kemisk skada. Det hjälper till att undvika torrhet och elektrifiering av håret. Kvinnor med tunt och svagt hår kan säkert använda sådana gardiner.
 • De dyraste - tången med turmalinbeläggning, men de är också säkraste för ditt hårs hälsa. Turmalin vid uppvärmning undviker inte bara elektrifiering. Dessutom kommer det att göra krullarna mer fackliga, ge dem glans och mjukhet. Förbättra villkoret och återvändande hårets skönhet, enkel styling motivera det höga priset på enheterna.

Dyra modeller karakteriseras ofta av närvaron av indikatorer och termostat. Det låter dig använda enheten i enlighet med hårets tillstånd. Dessutom kan du använda olika temperaturer genom olika temperaturer - skapa mjuka vågor eller vrid snäva elastiska lock. Ett alternativ kommer att vara en automatisk avstängningsfunktion som ger konsumentskydd.

En viktig detalj är ledarens längd. Det får inte vara kortare än två meter. För kort blir det svårare att använda enheten. Professionella curlers är ofta utrustade med en sladd som är fastsatt på basen av curler med ett gångjärn. Ledningens fria rotation gör det mycket lättare för arbetet.

Om du är kreativ, gillar att skapa intressanta bilder, välj modeller med munstycken som låter dig göra krullar av olika konfigurationer.

Populära modeller

Idag finns det många tillverkare på marknaden som producerar produkter med olika egenskaper och olika priskategorier. En av de mest populära är Scarlett. Bland sina modeller har Scarlett SC-HS60596 visat sig bra. Modellen har ett rimligt pris, det har en vacker design. Detta tunna keramiska krusjärn med en diameter på 25 mm är lämplig för krullning av hår av vilken typ som helst.

Den är utrustad med en joniseringsfunktion som har en positiv effekt på håret. Roterande sladd, skydd mot överhettning, närvaron av en strömindikator är obestridliga fördelar.

Nyligen har BaByliss produkter blivit populära. Intressant är modellen BaByliss C1100E Ionic. Den har en diameter på 18 mm, 6 värme och 2 temperaturer. Om beredskap för arbete rapporterar indikatorlampan. Slutet på krulningstiden, som kan vara 8, 10 eller 12 sekunder, signaleras av en pip. Denna modell har en keramisk beläggning som skyddar locket från att torka ut, och joniseringsfunktionen gör dem skina.

Även om den här enheten har många olika alternativ är den väldigt lätt att använda.

Hur väljer man curlingens diameter?

Förmodligen trodde vi alla en gång hur man valde curlingens diameter. Vid det här tillfälle kan du hitta många rekommendationer och artiklar, det finns så många av dem att det inte är svårt att gå vilse i sökandet efter rätt råd, och viktigast av allt den högra diametern på curling.
Här kommer jag inte prata om kvaliteten på beläggningen på arbetsytan och andra punkter vid val av ploek. Det här är en annan gång. Idag pratar vi bara om diametern.
Den första och avgörande frågan som ska besvaras när du väljer diameteren av krullande hår - vilket resultat vill jag få?
Ja, ja det är den avgörande faktorn. Du kan läsa en massa artiklar om att det finns en liten diameter för kort hår och en stor för långt hår, och det finns viss sanning i det, men önskan att se exakt det här resultatet är första platsen.

Om klienten har långt hår och vill ha krullar i stil med afro eller brasiliano, kommer du inte att ha ett krökjärn 25 eller 32 diametrar? Nej, eftersom afro på en sådan diameter inte fungerar. För afro-curls behöver curling i diameter från 9mm till 16mm. Och samtidigt, om klienten har en bobsklippning och hon vill "böja" ändarna av håret och ge håret lite volym, tar du bultstången med den största diametern (till exempel 32 mm eller mer) för att inte göra en krull ur krullarna.


 • Så, för att göra fina curls i stil av afro och braziliana på vilken hårlängd som helst, behövs curlingjärn med en diameter från 9 mm till 16 mm. På kort och medelhårt hår är det av uppenbara skäl mycket snabbare, och på långa flera gånger längre. Ju mer du vill få volymen, desto tunnare behöver du ta hårsträngar.
 • Diameter 16mm och 19mm ser ut som naturliga infallskurvor. Därför är det igen lämpligt i fallet då du vill att krullarna ska se naturliga ut, som en ängel eller som ett barn. Ofta även för sådana krullar köper konisk eller spiralkrullning, eftersom de gör en naturlig kröning. Vid en sådan diameter är det lätt att vinda både långt och kort hår, de kommer också lätt att fånga.

 • Curling Iron 22mm, 25mm, 28mm - detta är ett vanligt diameter curlingjärn, som regel den mest populära för att ligga i stugan och hemma. Tångar av denna diameter är lätta att vrida som kort, medium och långt hår. De gör en vacker och fjädrande krull som håller vackert. Förresten, Hollywood curls gör också 25mm curling. Den enda anledningen till att ett sådant krusningsjärn inte är särskilt lämpligt är att förbereda hår för en frisyr. För att håret ska hårda själv hemma - det här är en av de bästa lösningarna.

 • För stora lockar passar curling iron 32 mm, och det är också perfekt för att förbereda håret för håret. Krullarna ser särskilt bra ut på ett sådant krullande hår från axlarna till axelbladen. Perfekt för skrymmande frisyrer som den grekiska flätan, "sjöjungfrun" och liknande.
  38mm krusjärn gör dig inte krull eller krullar, men det kommer att skapa en vacker strandtextur på håret eller en ljusvåg på kaskad hårklippning. Perfekt för att förbereda håret för håret, speciellt om frisyren av stora element och detaljer.

 • Diametern hos krulljärn eller krulljärn är mer än 38 mm, tyvärr har jag inte träffat en rysk tillverkare eller distributör, men på utländska webbplatser finns diametrar av både 45 mm och 50 mm. I princip ser jag inget speciellt behov av sådana. Krullar och krullar kan fortfarande inte göras. Om du verkligen vill ha lockar större än 32-38mm krusjärn, för långt hår, då är det bäst att använda ett brett järn med rundade kanter på vår hemsida som presenteras. Ett sådant järn låter dig göra en stor kröning och hålla på så länge.

Tänk på att krullen, särskilt på långt hår, under egen vikt drar lite, överväga detta när du väljer rätt verktyg.

12 bästa hårkrullarna

Gardinen kan i ett ögonblick ta dig in i det förflutna eller in i framtiden, för att göra dig till en modern dam, en 18th-century eller en främling. Vem vill du vara idag?

Vilken fast curler är bättre?

Professionella berömmer Valera, BaByliss gardiner, men de kan inte alltid hittas på marknaden. Förtjänade popularitet - bland de pletholes av kända företag "Bosch", "Philips", "Rowenta", "Remington". Enheter av dessa tillverkare kan du enkelt köpa i de flesta butiker.

Vad ska man titta på när man väljer en curling?

 • Täckplattor. Den säkraste beläggningen för håret är keramik, turmalin eller teflon. Keramisk och turmalin curling tjänar länge utan kvalitetsförlust, men priset är också betydligt högre. Denna typ av plether är lämplig för daglig användning. Teflon - billigare, men sådan täckning med lång aktiv användning är raderad.
 • Munstyckets diameter. Vilka krökor vill du ha - stora lockar eller små krullar? Ju tunnare staven, desto tunnare krullarna och vice versa. Om du vill träffa den omgivande variationen av frisyrer, välj ett krusjärn med en uppsättning munstycken.
 • Möjlighet att välja läge, inställning av temperatur. Bra modeller gör att du kan ställa temperaturen över ett brett område (50-200 °). Tunt, känsligt, svagt hår behöver mildt läge och låg temperatur. Hård, tjock hår, svår att krulla, kräver mer värme.

Vilken man ska välja? Introducerar topp 12 i 2018 modeller av pleyok, som finns i våra butiker. Vid upprättandet av värderingen baserades vi på kundernas uppfattning och om tillgången till en specifik modell för inköp.

18 bästa pleyok enligt kundrecensioner

I den här översynen kommer du ta reda på vilken hårkrullare som är bättre. Vi gjorde rankningen av de bästa hårkrullarna för 2017-2018, baserat på bästa valuta för pengarna, kvalitet och bra konsumentrecensioner. Det finns inga dåliga modeller här, så du kan säkert lita på vårt val!

Som du vet var tiderna när curling var exakt samma form, långt borta. Dagens marknad är ett stort utbud av modeller som du kan ge lockar en mängd olika former. Du vill ha en korrugering, du vill ha en stor krulle, du vill ha en liten... Och det finns de som tar tag i strängen själva och blåser det jämnt.

Vårt betyg är uppdelat exakt av funktionalitet, så vi hoppas att du hittar det väldigt bekvämt att fokusera på det. Du kommer också att ta reda på vilka parametrar gardinen ska vara uppmärksam på när du köper.

Vad ska man söka när man väljer en curling?

Var först och främst uppmärksam på tillverkaren. Detta är grunden till alla grunderna. Ju mer solid varumärket desto längre enheten kommer att tjäna dig och ju bättre och bättre resultatet blir. Vi rekommenderar starkt dig att välja företag som curling:

Dessa märken finns i nästan vilken stor maskinvaruhandel som helst. Och det finns fortfarande speciella, professionella varumärken som endast säljs via specialiserade försäljningsställen. De bästa av dem är:

Professionella verktyg är naturligtvis dyrare, men de är mer varaktiga och kommer att hålla så länge att de har tid att bli uttråkad! Och nu ska vi överväga de allmänna parametrarna i alla ploys och markera vad du ska leta efter i butiken.

 • Beläggningsplattor - det finns vanligt krusjärn, stål och det finns speciella beläggningar som inte tillåter att håret torkar ut. Och det här är en ganska viktig parameter, om du ofta curl. Därför är det vettigt att välja det mest skonsamma alternativet för håret. De bästa skyddsbeläggningarna: turmalin och keramik. Det finns fortfarande Teflon. Men Teflon är Teflon, det tenderar att skrapa och gnugga över tiden.
 • Justera temperaturen - använd aldrig knep, där det inte finns någon funktion. För olika typer av hår, och för olika typer av styling behövs och olika lägen. Ett bra krusjärn är bara en där temperaturintervallet är från 50 ° C till 200 ° C.
 • Diametern hos munstycket - i allmänhet innan du väljer någon modell i affären, bör du gå till frisören och experimentera med olika typer av krullar. Kanske gillar du inte stora krusar alls, och du köper redan ett krusjärn med den diametern. Som du förstår, desto tunnare blir stången, ju smalare spiralen blir och vice versa.
 • Munstyckets form - om vi pratar om curling, utformad för att skapa en krull, då är det bästa sättet att göra dem med en konformad munstycke. Med hennes frisyr ser mer naturligt ut.
 • Munstycke längd - ju längre håret är, desto längre ska bilagan vara. I annat fall kommer du att ha resten av håret som inte passade på spiralen, lägg på toppen av det första lagret och de kommer att vikla mycket svagt.
 • Förekomsten av stativet på benet - utan det här smörgåset är mycket svårt att sätta igång med curling, det är varmt och kan skada ytan.
 • Närvaron av ögonlock för att hänga - sådana krusningspinnar är mycket lätta att lagra och de kommer inte att skadas av stötar om du av misstag sätter något i skåpet. Detta är särskilt viktigt för pleyek med keramisk beläggning, eftersom de är ganska bräckliga.
 • Förekomst av munstycken - du bör inte ta modell som har en uppsättning munstycken. Det är fortfarande värt ett par gånger dyrare, och du kommer inte använda dem alla, det har testats mer än en gång. Det är bättre att köpa ett par ploek med olika tips, eftersom de är mer pålitliga och slitstarka. Bilagspunkter är de mest utsatta och över tiden bryts de.
 • Längden på sladden - oavsett den till synes bra curling, men om den är utrustad med en kort ledning, ta inte den. Det är väldigt obekvämt att bära en förlängningssladd med ett massivt uttag. Ledningen ska vara från 2 till 3 meter, det här är det bästa alternativet, eftersom om du tar en mycket lång sladd, blir det förvirrad.
 • Rotation av sladden runt sin axel är en mycket bekväm funktion, som inte bör försummas.
 • Krulningstiden är en mycket bekväm sak som inte kommer att låta dig gape och oavsiktligt bränna strängen.
 • Timern är avstängd - sådana modeller kan säkert slängas och inte oroa sig för vad som kan hända i husets eld.

Ett intressant faktum. I 2018 lanserade tillverkaren av robusta dammsugare Okami-gruppen omedelbart 3 framgångsrika modeller, varav en toppade den övergripande rankningen av robusta dammsugare. Det bästa valet i segmentet till 500 USD (30 000 rubel).

Och nu, låt oss gå över till detaljerna och överväga existerande modeller av ploek och deras fördelar med minus.

TOP 4 grundläggande ploek

Philips BHB868 StyleCare Sublime Ends

Pris - 2500-3500 rubel

Underbar enhet, mycket enkel form med ett bekvämt handtag. Den stora fördelen med denna modell är att den har en konisk form, vilket garanterar dig en naturlig utseende av hår. Dessutom är beläggningen keramisk och spetsen är termiskt isolerad vilket garanterar fullständig användbar säkerhet.

fördelar:

 • Konisk form
 • Ingen klämning, vilket garanterar en smidig krullning utan veck
 • Snabb uppvärmning
 • Mycket lätt vikt
 • Bekvämt handtag
 • Sleep Timer på Lock Curl
 • Curling tid är mycket lång
 • Flera temperaturregimer
 • Roterande sladd
 • Automatisk avstängning efter 1 timme

nackdelar:

 • Cord 1,8 meter, kunde ha varit lite mer

Konsumentrecensioner på denna modell är bäst. Många noterar att frisyren behåller sitt utseende under en lång tid, även utan att använda lack.

Rowenta CF - 3345

Pris - 2100-4100 rubel

Modellen är utformad för att skapa smala krullar, dess diameter är mycket liten. För dem som har medellångt hår, är den här enheten ett bra val. Beläggningen är keramisk.

fördelar:

 • Flera temperaturförhållanden
 • Keramisk beläggning
 • Roterande sladd
 • Det finns en slinga för att hänga
 • Flera temperaturförhållanden
 • Det finns en temperaturdisplay
 • Konisk form
 • Ingen klämma
 • Inkluderat är skyddshandskar

nackdelar:

 • Inget skyddsförvaring
 • Ingen Lock Curl Timer

Recensioner om denna curling skiljer sig på grund av att dess form inte är utrustad med ett klipp. För dem som inte vet hur man använder sådan curling, blir det väldigt svårt att anpassa sig och hårets tips kommer att förbli utskjutande och icke-vridna. Och, naturligtvis, som något krusjärn utan klämma, är det inte lämpligt för mycket kort hår.

Rowenta CF - 3372

Pris - 2000-3500 rubel

Detta är den mest framgångsrika modellen för att skapa en stor kröning. Slangens yta på 32 mm. Det har också många temperaturregimer, en tät klämma, vilket eliminerar förlusten av en sträng.

fördelar:

 • Den har 9 temperaturförhållanden
 • Värmer upp mycket snabbt, vilket sparar energi kraftigt
 • Det finns en brandavstängning efter 1 timme
 • Det finns en slinga för att hänga
 • Ledningen roterar runt sin axel
 • Det finns en timerberedskapskurva
 • Keramisk beläggning

nackdelar:

Denna modell kan med rätta anses vara idealisk för ägare av långt hår, konsumenterna lovar det väldigt mycket.

Bosch PHC5363

Pris - 2150 rubel

Fin krulljärn för smala krullar, dess diameter är 19 mm. Företaget har etablerat sig som en pålitlig tillverkare och uppdelningar sker extremt sällan.

fördelar:

 • 1,8 meter sladd
 • Flera temperaturförhållanden
 • Stativ ingår
 • Skyddsväska ingår
 • Automatisk avstängning vid brand
 • Passar till långt hår
 • Lätt och bekvämt i handen
 • Keramisk beläggning
 • Snabb uppvärmning

nackdelar:

 • Ingen Lock Curl Timer
 • Ingen slinga för hängning

Det kan också noteras att krulljärnet har en ganska snygg design och är färdig med ett förvaringsväska. Det är säkert att ge, utsikten är mycket anständigt, och priset är ganska överkomligt.

TOP 3 spiralplaster

Philips HP-8699

Pris - 3500 rubel

En underbar modell för dem som fortfarande letar efter en multifunktionsenhet. Hon har både spiraler och vanliga krullar, med olika diametrar.

fördelar:

 • Tang med två diametrar
 • Spiralt munstycke
 • Snabb uppvärmning
 • Komplett med skyddsväska
 • Mycket lätt vikt
 • Roterande sladd
 • Inkluderar hårklipp
 • Konisk form för lockar
 • Keramisk beläggning
 • Det finns ett munstycke - en hofre
 • Automatisk avstängning efter en timme
 • Det finns en slinga för att hänga

nackdelar:

 • Ingen Lock Curl Timer
 • Handtaget värms upp efter en halvtimme av arbetet.

Polaris PHS 1930K

Pris - 900 rubel

Rimligt pris, glad design, keramisk beläggning. För priset, bara bra funktioner. Två diametrar på enheten - 19 och 30 mm, det vill säga dina spiraler blir tunna och snygga.

fördelar:

 • Priset är bra
 • Keramisk beläggning
 • Automatisk avstängning efter 1 timme
 • Snabb uppvärmning

nackdelar:

 • Ingen slinga för hängning
 • Inget fall
 • Ingen låsindikator
 • 1,8 meter sladd
 • 1 temperaturförhållande

Sammantaget är det inte opraktiskt för sådana pengar att överföra nackdelar. Naturligtvis kan ett sådant krusningsjärn inte ha alla funktioner som ger dyrare modeller.

Supra HSS - 1133

Pris - 650 rubel

Också ett budgetalternativ och kommer också ut smala krullar med en diameter på 19 mm. Men för långt hår är det inte konstruerat. Om din längd är mer än 25 cm, så definitivt inte lämplig.

fördelar:

 • Trevligt pris
 • Snygg design
 • Keramisk beläggning
 • Inkluderar fall
 • Ledningen roterar på sin axel

nackdelar:

 • Ingen sovtid
 • Ingen Lock Curl Timer
 • Endast lämplig för medelhår.

TOP 3 pleyok-korrugering

Remington S-8670

Pris - 3600 rubel

Detta är en multifunktionell styler som har många munstycken. Du kan inte bara göra en korrugering utan också locka med en diameter på 20 mm, och ge bara volymen och räta ut dem med hjälp av ett munstycke. Enligt konsumenterna är detta inte bara ett krusjärn, utan en supermultistyler!

fördelar:

 • Multifunktionalitet till ett överkomligt pris.
 • Överhettningsskydd
 • Ledningslängd 2 meter
 • Flera uppvärmningslägen
 • Keramisk beläggning
 • Snabb uppvärmning
 • Komplett med ett fodral

nackdelar:

 • Svårt att byta munstycken, väldigt tätt

Valera Volumissima (647.01)

Pris - 4600 rubel

Detta är en professionell, mycket hård krullning. Kunna skapa basvolym, på grund av att plattorna är mycket tunna. Curling long holds.

fördelar:

 • professionell
 • Flera temperaturinställningar med manuell justering
 • Ledning 3 meter
 • Det har funktionen av joniserande hår, vilket ger dem extra jämnhet.
 • Det finns ett klämma som skyddar mot öppning under transport.

nackdelar:

 • Inget omslag
 • Bredden på tången är 1 cm, därför är den ganska lång över hela längden, den är mer lämplig för att skapa den basala volymen

DEWAL 03-870 Pro-Z Slim

Pris - 1850-2450 rubel

Också professionellt krulljärn tillverkat i Tyskland. Mycket pålitlig och hållbar, bekväm att använda på grund av sin form och låg vikt. Ett stort plus är att det kan curl även det tunnaste håret, vilket inte är tillgängligt för alla gardiner.

fördelar:

 • Litet pris för professionellt verktyg
 • 4 temperaturförhållanden
 • Snabb uppvärmning
 • 2,5 meter sladd
 • Möjligheten att ge en basal volym
 • Det finns en slinga för att hänga

nackdelar:

 • Bredden är bara 1,1 cm, så en full längdkrulle tar mycket tid för en lekman.
 • Inga automatiska funktioner
 • Ingen ställning

TOP 2 pleyek-järn

Remington S-8700

Pris - 3900-6300 rubel

Underbart järn med keramisk beläggning. Det finns en ångdammningsfunktion.

fördelar:

 • Utrustad med ångfuktare
 • Förmåga att skapa Hollywoodkrullar, inte bara raka hår
 • Roterande sladd
 • 5 temperaturförhållanden
 • Lätt och bekvämt i handen
 • Brandtid för 1 timme
 • Monterad med ett fodral

nackdelar:

 • Ingen slinga för hängning
 • Inte billigt

GA.MA Attiva Digital (P21.CP9DTO)

Pris - 2500-3000 rubel

Detta järn är bra eftersom det har turmalinbeläggning, vilket är mycket bättre än keramik. Curls försämras inte och förbättras även tack vare joniseringsfunktionen.

fördelar:

 • Prisvärd pris för turmalinbeläggning
 • Kroppen är gummerad, på grund av vilken den är väldigt bekväm att hålla
 • Lätt vikt
 • Snabb uppvärmning
 • 3 meter lång sladd
 • Flera temperaturregimer
 • Temperaturindikator
 • Utrustad med hänglås

nackdelar:

 • Inget lås - lås i sluten form
 • Knappar är svåra att trycka på
 • Inget omslag

TOP 3 automatisk ploek

BaByliss C1500E

Pris - 9900 rubel

Underbart krulljärn, som kan krulla hela huvudet på 15 minuter hemma. Första gången kommer du inte att nå upp till denna hastighet, men sedan femte gången kan du definitivt räkna med att tiden för curling nu kommer att reduceras till ett minimum. Curler har många fördelar, inklusive en joniseringsfunktion. Krullediameter - 18 mm.

fördelar:

 • jonisering
 • Roterande tråd
 • Flera temperatur timer
 • Olika tidstimer redo curl
 • Skyddets funktion från den felaktiga pantsatta krullen
 • Detaljerade anvisningar på flera språk
 • Lätt vikt

nackdelar:

 • Priset är inte tillgängligt för alla
 • Ingen krökriktningsinställning
 • Nödläge när enheten är fast och han vill inte släppa på strängen, varefter den måste avskuras. Detta händer väldigt sällan, men fortfarande...

Philips HPS940

Pris - 6000 rubel

Denna modell är lite billigare än den tidigare. Titan- och keramikbeläggning, det finns en inställning av krökriktningen, vilket inte är fallet med föregående modell, även om detta är en ganska viktig parameter. Det är väldigt svårt att hålla koll på riktningen om du gör det manuellt.

fördelar:

 • Komplett med rengöringstillbehör.
 • Inkluderar tillbehör för att bilda trådar.
 • Inställning av strängarnas riktning
 • 27 temperaturförhållanden
 • Ledning 2 meter
 • Det finns en värmeisoleringskammare som skyddar mot oavsiktliga brännskador.
 • Frisyren håller 2 dagar

nackdelar:

 • Dåligt lockar tunt hår
 • Vanliga konsumentklagomål som krullar håret tuggar håret
 • Ledningen roterar inte
 • Ingen Lock Curl Timer
 • Ingen brand timer

Rowenta CF 3610 Så Curls

Pris - 3600-11900 rubel

Automatisk krulljärn med keramik och turmalin inuti, vilket garanterar jämnhet av krökt hår. Det stora pluset är att det har tre lägen för krökets riktning (från ansikte mot sida, automatiskt, det vill säga i olika riktningar, kaotiskt), vanligtvis bara två eller inga alls.

fördelar:

 • Automatisk avstängning mot eld, om 1 timme
 • Flera trådar sätter in trådar
 • 3 temperaturförhållanden
 • Det finns en timerberedskapskurva
 • Tugga aldrig håret om du tar en sträng av mer än rekommenderat, 3 cm

nackdelar:

 • Ganska tungt
 • Applicera inte skum och andra stylingprodukter.
 • Ej lämplig för tungt, långt och tjockt hår, vrider i princip inte dem, även vid maximal värme

TOP 3 joniseringsplattor

BaByliss BAB2280E

Pris - 3550 rubel

Professionellt krulljärn, som är mycket försiktig med ditt hår. Genom att använda den kommer du att uppnå smidiga och flytande lockar. Det har ett otroligt antal värmemetoder som är inställda manuellt.

fördelar:

 • Ledning 2,7 meter
 • Snabb uppvärmning
 • Rotation vid ledningens axel
 • 25 temperaturförhållanden
 • Keramisk beläggning
 • Gummi grepp
 • Spetsen värms inte upp
 • Den är färdig med en matta och handskar
 • Konisk form

nackdelar:

 • Inga färdiga lås
 • Ingen brandavstängningstimer

I professionella brays fungerar i allmänhet sällsynthet brandbekämpning. Förmodligen för att de ska användas i en frisörsalong, där det finns många människor och chansen att lämna enheten är minimal.

Remington ci5319

Pris - 1990-2890 rubel

Curler diameter 19 mm, hushåll, med keramisk beläggning, mycket hög kvalitet. Hon kan vinda både tunt och tjockt hår bra, tack vare att hon är utrustad med ett kvalitetsklipp. Curling varar mycket länge, även utan användning av låsmedel.

fördelar:

 • Mycket bekvämt handtag, glider inte ut
 • 8 temperaturförhållanden
 • Lämplig för mycket tjockt hår, vilket är sällsynt
 • Värmer upp snabbt
 • Keramisk beläggning
 • Automatisk avstängning av brand
 • Roterande sladd

nackdelar:

 • Levereras inte med skyddshandskar.
 • Formen är slät, vilket gör att locken inte är så naturliga som när de är konformade
 • 1,8 meter sladd

Braun EC2 Satin Hårfärg

Pris - 4100 rubel

Curling järn skapat speciellt för svagt och färgat hår. Curls mycket delikat, medan håret inte torkar ut och förlorar inte färg, även vid frekvent användning. Denna curling är utformad för att skapa endast stora krullar.

fördelar:

 • 9 temperaturförhållanden
 • Uppvärmningstimern
 • Spetsen värmer inte upp, vilket betyder - oförmåga att brinna
 • Keramisk beläggning
 • Automatisk avstängningsbrand
 • Roterande sladd

nackdelar:

 • Ej lämplig för alltför tunt hår
 • Ingen krok på handtaget för att hänga

Vi berättade för allt vi betraktade som mest viktiga och nödvändiga vid valet av dessa enheter. Vilken hårkrullare är bättre, nu vet du. Vi hoppas att vårt 2017-2018 betyg kommer att gynna dig och du väljer den bästa pärlan som kommer att tjäna dig i årtionden.

6 bästa hårkrullarna

Vackert och naturligt är kvinnornas önskan att se attraktivt ut. Hela tiden är tjockt, snyggt hår kvar ett av de främsta kvinnornas smycken och äkta rikedom. Elastiska damens krullar sjungit i vers. Ferventa krullningar och flytande vågor fångades mer än ett manligt hjärta. Nuförtiden är det enkelt att göra en vacker frisyr. Det viktigaste är att ha ett bra stylingverktyg tillgängligt.

Vilket företag är bättre att välja

Låt oss lära känna de mest populära tillverkarna som producerar högkvalitativ curling. Om kvinnor runt om i världen rösta för dem "rubel", köpa varor för personligt bruk, betyder det att de faktiskt producerar värdefulla produkter.

Babyliss

Pålitlig och enkel att hantera, har högkvalitativ arbetsdäckning. Men på grund av störningar misslyckas ofta.

Remington

Mycket pålitliga och funktionella enheter, men med ett högt pris.

Philips

Kvalitetskrämare är lätta att använda, men inte alla modeller har en temperaturregulator.

Rowenta

Representerar ett brett sortiment av högkvalitativa och billiga pleyok.

De bästa keramiska belagda gardinerna

Varför anses de vara de mest humana i förhållande till håret? Eftersom den keramiska beläggningen fördelar jämnt värme och avger negativt laddade partiklar som täcker hårflingorna. Intern fukt förblir inne i håret och hotar inte att torka.

Philips HP8699

Denna sats gör att du kan ändra din frisyr minst varje dag utan att skada håret. Multifunktionsenheten är färdig med en handväska för förvaring.

fördelar:

 • Många munstycken för att skapa lockar och krullar av olika former och storlekar;
 • Keramisk beläggning på alla munstycken;
 • Hög temperatur för läggning (190o) garanterar ett permanent resultat av curling;
 • Det finns en automatisk avstängningsfunktion. Om du glömde att stänga av högen sker det automatiskt efter 60 minuter.
 • Det finns en LED-indikator som signalerar kröktens beredskap att fungera.
 • Snabb uppvärmningstid (3 minuter).

nackdelar:

 • Under drift är munstyckena mycket heta och dåliga;
 • Ej lämplig för de med mycket tjockt hår;
 • Uppvärmningstemperaturen regleras inte.
 • Ledningen är lite kort, bara 1,8 m.

BaByliss C1100E joniska

Enheten är en ny generation av automatisk automatisk rotation. Curl är skapad inuti curling. Hårsträngen hämtas av anordningen med hjälp av ett roterande element. Efter några sekunder blir det en elastisk krullning. Sådan styling hålls under lång tid.

fördelar:

 • Valet av temperatur;
 • Curling-tidsval: 8, 10 eller 12 sekunder;
 • Ioniseringsfunktion;
 • Det finns en strömindikator och beredskapsignal.

nackdelar:

 • Högt pris;
 • Det tar tid att utveckla färdigheten att arbeta med enheten.
 • Endast lämplig för medelstort och långt hår;
 • Det finns fall då ett roterande element "tuggar" strängar.

Ägarna av keramiska pleyos i absolut majoritet är nöjda med köpet. Vackra lockar staplade snabbt, håret förblir levande, glänsande, inte övertorkat och inte elektrifierat.

De bästa metallbelagda krullningsstrykjärnen

Den största fördelen med en sådan ploek är det låga priset och den lätta hanteringen. Men de skadar håret avsevärt, för avge joner som avslöjar vågar hår. Och från öppna porer fukt och naturliga hårfett löv. Håret blir skört, torrt, styggt.

BaByliss BAB2172TTE

Professionellt curlinghår med en stavbredd på 19 mm. Det finns två versioner av denna modell med en annan diameter på värmeelementet: 16mm och 25mm.

fördelar:

 • Möjligheten att styra uppvärmningstemperaturen (från 130o till 200o) möjliggör användning av enheten för vilken hårtyp som helst;
 • Det finns en icke-uppvärmningstips, bekväm att använda;
 • Automatisk avstängning. Curler stängs av om den inte är aktiverad i mer än 70 minuter;
 • Utrustad med en beredskapsindikator;
 • Inbyggd metall stativ gör att du kan lägga ett varmt curlingjärn på vilken yta som helst.
 • Bekväm längd på roterande sladd - 2,7 m.

nackdelar:

 • Kontakten med värmestångens metallyta torkar håret hårt.

Braun EC1

Bekvämt modernt curlingjärn med display och display. Närvaron av joniseringsläget minskar den negativa påverkan på håret.

fördelar:

 • Ett stort antal värmeformer (5 alternativ), den maximala uppvärmningstemperaturen är 185o;
 • jonisering;
 • Lättvikt, vikt endast 230 g;
 • Det finns en indikation på beredskap för drift, visning;
 • Det finns skydd mot överhettning.

nackdelar:

 • Låg effekt (35 W), curling långsamt värmer upp;
 • Ledningen roterar men inte tillräckligt lång - 2 m.
 • Högt pris

Metallbelagda gardiner blir gradvis en sak av det förflutna, därför är de mindre och mindre vanliga i moderna butiker. Kvinnor föredrar förbättrade modeller med en beläggning av ett värmeelement som inte skadar håret.

De bästa teflonbelagda gardinerna

Teflonbeläggning av stången tillåter inte strängarna att glida, och de värms jämnt vid krökning. Håret håller inte fast på krullet och är inte för torrt. Med tiden sliter Teflon ut. Omkring ett år efter förvärvet förlorar ett sådant krusningsjärn sina "Teflon" egenskaper.

Produkter som tillverkas av det italienska företaget Hair Art (Hair Art) anses vara de bästa hårdraperna med en sådan beläggning. De är inte för dyra och brinner inte hår alls. Dessa är främst professionella curling irons.

De bästa turmalinbelagda lockarna

Turmalinskiktet appliceras ovanpå keramik- eller titanbeläggningen, varför en dubbel effekt av hårkvalitet erhålls. På grund av flerskiktsuppvärmning av stången är det snabbare. Hittills anses curling irons med en sådan beläggning vara mest godartad.

Rowenta CF3345F0

En bra kombination av högkvalitativa och överkomliga priser gjorde den här enheten populär och såld. Curler är väldigt bekväm i drift.

fördelar:

 • Säkerhet för hår på grund av närvaron av turmalinbeläggning;
 • Värmer upp snabbt
 • Flera uppvärmningslägen;
 • Det finns en indikation på beredskap för arbete.

nackdelar:

 • Saknas klipp. Sårsträngen måste hållas för hand, även om det finns termiska handskar i satsen för att inte bränna händerna.
 • Inget omslag.

BaByliss Pro Titanium Tourmaline

Curler har en tålig titandurmalinbeläggning. Enheten är resistent mot kemisk och mekanisk stress. Mikroskopiska kristaller av turmalin avger negativa joner som försiktigt bryr sig om håret under krulningsprocessen.

fördelar:

 • Det elektroniska systemet styr värmtemperaturen från 130o till 200o;
 • Curler stängs av automatiskt efter 70 minuters inaktivitet;
 • Det finns ingen uppvärmningspets;
 • Roterande sladd med praktisk längd (2,7 m);
 • Lättar hårspänningen.

nackdelar:

Om tourmaline cheaters recensioner är de mest smickrande. De glädjer sina älskarinnen i åratal. Vackra, ljusa och pålitliga produkter besegra nu hjärtat av nya fans.

Vilken typ av fläta att köpa

Om du bryr dig om ditt hår, välj ett titanbelagt curlingjärn. Sådana produkter är hållbara, estetiska och, viktigast av allt, säkra för hår. Men de är dyra.

Keramik konkurrerar med dem framgångsrikt. Om en sådan enhet är utrustad med en joniserare, det visar sig vara ett bra alternativ även för daglig användning. Valet av modeller av keramiska ployok är enormt och vad gäller egenskaper och design. Välj den som du tror att ditt hår kommer gärna acceptera. Då kommer ditt hår alltid att vara i perfekt ordning.

Hur man väljer ett krusjärnshår

Tack vare curling kan flickor med rakt hår bokstavligen göra vackra krokar på en halvtimme. För flera decennier sedan användes verktyget endast i frisörsalonger, men blev gradvis tillgängligt för alla som ville köpa den. Curling strykjärn är lätta att använda och kräver inte speciella färdigheter från sina ägare. Utbudet av alla typer av hårvårdsprodukter har ökat betydligt de senaste åren. Här lär du dig hur man väljer en högkvalitativ slinga, vilka parametrar som ska uppmärksammas vid köp. Våra experter har också utarbetat en ranking av de bästa pleyoken på konsumenternas egenskaper och recensioner.

Typer av ploek

Tidigare curling curling irons var av samma typ: en stav med ett värmeelement med medel diameter och en klämma. Senare började tillverkarna skapa fler och fler nya typer av pleyok, olika i form, diameter, beläggningsmaterial. Tänk på vilka typer av tångar som finns i butikerna idag:

 1. Classic - det vanliga cylindriska krulljärnet, har olika diameter för små, medelstora eller stora krullar.
 2. Cone - Tack vare denna gadget kan du skapa intressanta lockar, stora vid rötterna och avsmalnande till tipsen.
 3. Triangulär eller kvadratisk - lämplig för modiga tjejer att skapa kreativa frisyrer med trasiga lockar.
 4. Spiral - tillåter curling skarpa, elastiska spiralformade lockar.
 5. Dubbel - det vrider zigzagkrullar.
 6. Triple - skapar mjuka, vågiga lockar.
 7. Automatisk - det ser annorlunda ut. Roterande automatiskt, skärs järnet i sig själv inåt, lindar det på termisk axel, det är bara att sträcka krullen och njut av resultatet.

Utseendet är märkbart olika, så det är omöjligt att förvirra dem. Trots all sorten är de mest populära klassiska curling. Resten kan köpas som tillägg.

Vissa tjejer undrar vilken curling är bättre - konisk eller vanlig. Faktum är att denna fråga inte kan besvaras exakt: de ger helt olika effekter, och vilken av resultaten är bättre är en subjektiv åsikt.

Vad ska man leta efter när man väljer

Efter att ha tagit hand om formulären fortsätter vi till en mer detaljerad granskning av knepens egenskaper.

diameter

Först och främst är det nödvändigt att förstå verktygets storlek. En eller annan diameter väljes beroende på hårets längd och önskat resultat. Detta är vad professionella hantverkare råder angående diametern på den rörliga delen av tången:

 • 15-17 mm - det tunnaste krulljärnet. Den är lämplig för kort hår och för dem som vill göra smala eleganta lockar;
 • 19-20 mm - verktyget är inriktat på någon längd för att skapa vintage elastiska krullar;
 • 25 mm är en medeldiameter som passar perfekt för att krulla naturliga krullar på hår av vilken längd som helst;
 • 32-33 mm - mer lämplig för ljusvågor, perfekt för en daglig frisyr. Hårlängden ska inte vara högre än axlarna;
 • 38 mm - Krulljärn kommer att vara bekvämt för långt hår, det kan skapa stora ljusvågor;
 • 45 mm - tångar lägger volymen, skapa kaotiska stora lockar, lämpar sig för långt hår under axlarna;
 • 50 mm - det största krulljärnet för långt hår och romantisk, de mest naturliga vågorna.

Material och beläggning

Moderna curlingjärn för självhårande hår kan ha en annan beläggning, som hårets hälsa kommer att bero på.

Tangkroppen är vanligtvis gjord av värmebeständig plast, men det finns också trähandtag.

Typer av beläggnings arbetsområde:

 1. Metall är inte det bästa beläggningsmaterialet. Utan tvekan har det fördelar: det värmer upp snabbt, är resistent mot mekanisk stress, men torkar hänsynslöst hår och kan lätt brinna dem.
 2. Teflon är ett bra täckningsalternativ. Teflonbeläggning skyddar trådarna från att torka ut, men det är mycket snabbt raderat.
 3. Glaskeramik - en slät, blank yta påverkar håret försiktigt utan att bränna eller torka ut det. Minus täckning - det är bräckligt, och vid inverkan kan bryta undan, spricka.
 4. Keramik - ett av de bästa materialen när det gäller hårpåverkan. Men precis som glaskeramik är en ren keramisk beläggning mycket sårbar mot mekanisk stress.
 5. Turmalin är ett naturligt och slitstarkt mineral med hög värmeledningsförmåga. Det påverkar inte bara håret utan ger också jämnhet, glans och silkighet.
 6. Titan är ett mycket hållbart material, ganska säkert för ett hårhår. Beläggning används ofta i professionella modeller.

De som behöver inte bara en bra, men också ett säkert krusjärn, rekommenderas att välja en modell med keramik, glaskeramisk eller turmalinbeläggning. Och de som letar efter ett hållbart verktyg kan enkelt ta en titan styler.

effekt

Den maximala uppvärmningen av gadgeten beror på denna indikator. Den genomsnittliga kraften av ploek - 20-80 watt. Det finns modeller med högre effekt. Den optimala parametern är inom intervallet 25-50 watt. Med sådan kraft värms instrumentet på några minuter.

Uppvärmningstemperatur och närvaro av regulatorer

För snabba krullning och långlivade krökningar måste värmebehandlingen ha en värmtemperatur på minst 180 grader. Moderna curling strykjärn är utrustade med temperaturregulatorer i medelintervallet från 100 till 200 grader. Det är väldigt bekvämt: du kan välja uppvärmningsnivå beroende på hårets kvalitet och struktur. För tjejer med mjukt och tunt hår är en temperatur på 160 grader tillräcklig. Dam med hårt, tjockt hår kommer att kunna vrida krullar vid en temperatur av 200-220 grader.

Regulatorn kan vara i form av knappar eller en reglage. Dyraare modeller har en elektronisk resultattavla med bildskärmsinställningar. Å andra sidan används ljusindikatorer.

munstycken

Idag kan du välja hår styling curlers med ytterligare munstycken. I ett verktyg kan det vara en grundläggande cylindrisk munstycke, konisk, triangulär och några andra.

Å ena sidan är det väldigt bekvämt, eftersom du kan köpa flera prylar på en gång i ett fall. Men å andra sidan är sådana modeller av lägre kvalitet och hållbar. Experter rekommenderar att du väljer och köper curling separat.

En annan viktig nyans är närvaron eller frånvaron av en klämma i ett termiskt verktyg. Klassiska lockar kommer alltid med clips. Men koniska, triangulära och dubbla dem kanske inte. För självkrullning hemma är det bättre att välja en enhet med klipp: det blir lättare att hålla strängarna.

En kort ledning kan väsentligt hålla ner rörelsen. Längden på sladden ska inte vara mindre än 2 m. Det är värt att kontrollera kvaliteten på den elektriska ledningen: Om den är svår och böjer dåligt kommer den att spricka mycket snart.

Högkvalitativa krusningsjärn har skydd mot böjning vid basen av sladden. På samma plats finns vanligen slinga för hängning. Tråden måste rotera fritt i alla riktningar, annars kommer det att vara förvirrad.

Vad är skillnaden mellan en professionell curling och en hushållsapparat?

Huvudskillnaderna mellan den professionella enheten för curling curls från hushållet:

 1. Mer hållbart och säkert arbetsområde täckning.
 2. Hög effekt.
 3. Stort utbud av temperaturinställningar.
 4. Högt pris

Dessa utrustningar är nästan lika, men de är konstruerade för tunga laster, lång kontinuerlig drift och längre livslängd.

Om det finns en möjlighet, så är det ganska möjligt att bara köpa en professionell knep för personligt bruk.

Hårlängd och curling

För en mycket kort kvinnlig frisyr är endast klassiska tang med liten diameter lämpliga.

Trippel- och spiralkrullet kan användas av tjejer med en lång ruta på axlarna, de kan också använda det vanliga verktyget med liten och medelstor diameter.

Ägare av medelstort och långt hår kan inte begränsa sig till att välja en styler: alla typer av termiska tang är relevanta för dem.

Men det är värt att komma ihåg att även en högkvalitativ beläggning kommer att torka och förstöra håret, om du använder enheten för ofta. Experter rekommenderar starkt användning av skyddande sprayer vid krökning.

betyg

Introducerar TOP-5 av de bästa modellerna av pleyok, olika i värdiga egenskaper, kvalitet, tillförlitlighet.

Polaris PHS 2525K

Klassiska tångar med medel diameter (25 mm) hjälper till att skapa perfekta lockar för tjejer med vilken typ av hår som helst. Den maximala uppvärmningstemperaturen är 200 grader. Enheten värms upp inom 1 minut. Modellen har 10 lägen, så även svagt och tunt hår kan vridas utan rädsla för att bränna den. Arbetsområdet har en keramisk beläggning. Curler är utrustad med ett klämma med en bekväm slitstångsfäste. Tråden roterar runt sin axel och är skyddad mot böjning vid gränssnittet med verktyget. De bästa tangerna kan köpas för 1300 rubel.

BaByliss BAB2269E

Det berömda företaget, som tillverkar professionella kvalitetsstylers, erbjuder en trippelvågsmodell med keramik-turmalinbeläggning. Enheten rekommenderas för långt hår. Krullningsjärnet har en imponerande effekt på 110 W, det värms upp på några sekunder. Temperaturen regleras inom intervallet 140-220 ° C. Den värmebeständiga spetsen håller tangarna med andra handen utan att bränna. Det finns en värmebeständig matt och skyddshandskar. Vissa tjejer säger att stylisten är tung. Genomsnittspriset på modellen - 3500 sid.

BaByliss BAB2281TTE

Kegkrullen med en keramisk beläggning värms till 200 grader och har 25 temperaturregimer. Hon har en lång sladd - 2,7 m, har överhettningsskydd, och en speciell silikonmatta kommer i uppsättningen. Modellen är inte så ny, så jag lyckades få mycket feedback, varav 99% är positiva. Verktyget är bekvämt, lätt att använda och mycket tillförlitligt. Den enda nackdelen är bristen på klämning, på grund av vilken strängarna ibland glider av konen. Damer som inte har erfarenhet av att hantera en sådan styler kommer att behöva anpassa sig. Beräknad kostnad för BaByliss BAB2281TTE - 2700 sid.

BaByliss C1300E

Detta är en automatisk modell som är utformad för lättviktig curling och skapar vackra stora vågor. Den har en keramisk beläggning, det finns en joniseringsfunktion och automatisk avstängning när den överhettas. Modellen har 3 temperaturregimer, och kroppen är konstruerad på ett sådant sätt att det helt eliminerar brännskador. Tack vare den automatiska tekniken kan du snabbt och enkelt sluta, och resultatet blir inte sämre än salongen.

Minus: Det tar tid att studera instruktionerna och lära sig att sätta in och dra in ordentligt, så den perfekta stylingen fungerar inte alltid första gången. Pris styler varierar från 5300 till 6500 p.

Scarlett SC-HS60T50

Verktyget kombinerar en medellångare curler och en järnrätare. Tangarna är gjorda av keramik och turmalin, har 5 värmeformer i intervallet 120 till 200 grader.

Med denna krullning kan du skapa spiral och brutna krullar, liksom snabbt ge ditt hår perfekt jämnhet. Praktisk tryckknappskontroll finns på handtagets övre del, snören roterar runt sin axel. Enheten stängs automatiskt av när den är överhettad. På spetsen av pincettskyddsbeläggningen. Köp multistayler möjligt för 1400 p.Nästa Artikel
De viktigaste metoderna för behandling av håravfall för sköldkörtelsjukdom