Betyg harmlös färgämnen för vanligt och grått hår


Flickor representerar inte sitt liv utan att ändra sin bild, men det börjar nästan alltid med hårklippningar och hårfärgning. Om du ständigt använder vedertagna aggressiva färgämnen kan du avsevärt minska hårets densitet och skada krullarnas struktur. För att undvika detta kommer det att hjälpa ofarligt hårfärg.

Medel för säker färgning

Vid val av färg för experiment kan alla professionella och lätta medel passa för att byta färg, men endast stabila och beprövade verktyg kan användas för att måla grå hår. Det finns en åsikt att färger utan peroxid och ammoniak inte klarar av detta. Men de som flitigt och regelbundet tillämpade henna eller basma kunde uppnå ett stabilt resultat.

Henna och basma

Första färgning med henna eller annan gräsbaserad färg, du måste veta att du inte kommer att uppnå önskad färg efter den första färgen, naturliga färgämnen visas efter flera sessioner av färgning. När önskad nyans har uppnåtts kan du fortsätta med månadsjusteringen av hårfärgen vid rötterna, utan att röra längden.

Den säkraste färgen - henna har ett antal fördelar jämfört med jämnt dyrt professionellt verktyg:

 • Förbättrar talgkörtlarna,
 • Eliminerar mjäll och torrhet i huvudets hud.
 • Det ger curls en naturlig glans, gör dem lydiga.
 • Färger inte från solljus och skyddar strängar från dem.

Innan du använder basma eller henna, är det nödvändigt att inte måla ett tag med vanlig färg, kassera markering och kemisk perm. Vissa tillverkare av denna naturliga färg lägger till kompositionen ytterligare komponenter som förbättrar lockets tillstånd och förhindrar snabb tvättning av den resulterande tonen, men det lämnar en avtryck på kostnaden för en kosmetisk produkt. Om henna kan användas ensam för att få en rödaktig eller mättad brun nyans av lockar, används basma endast i kombination med henna, annars kan du få olika nyanser av grönt istället för svart hår.

Vid val av henna eller basma är det nödvändigt att ta hänsyn till att efter långvarig användning kan vanliga färgämnen inte tas på håret på grund av den naturliga färgämnets djupa penetration i sin struktur. För att helt eliminera henna kommer det att ta tid, det är bättre att vänta på att rötterna ska växa minst 5 cm, och sedan repetera om tråden i en viss ton gradvis.

Ammoniakfärg

Inte alla har möjlighet eller tid att ständigt besöka frisörer och dyra salonger, många åtminstone en gång, men de målade sig hemma. Därefter förstörde de inte bara skuggan, utan även håret blev skört och livlöst. Detta kan inträffa inte bara på grund av bristande överensstämmelse med tillämpnings- och exponeringstekniken, men också ett starkt aggressivt inflytande av färgen själv.

Nu till salu finns en ny typ av färgämnen, där i stället för ammoniak används speciella färgämnen, vars effekt på hud och hårstruktur är nästan omärkbar. De verkar på ytan av håret, inte tränger in i sin struktur. Vid färgning med dessa mjuka hårfärger är deras skalor praktiskt taget inte skadade, en liten fluffighet, som uppstår efter tvättning av huvudet, elimineras med konventionella vårdprodukter för lock.

När man väljer ett ammoniakfritt ämne är det nödvändigt att undersöka förpackningen, om man använder ett naturligt färgämne istället för ammoniak, då är färgen verkligen säker, och vid användning av aminer och natriumbensoat är det värt att tvivla på färgens skonsamma egenskaper. De senare komponenterna är lika skadliga som ammoniak.

I följande video kan du bekanta dig med ett dussin av de bästa hårfärgerna:

Topp fem säkra målar

Denna bedömning är baserad på recensioner av färgämnen som inte är ammoniak i det gångna året. När du frågas vad hårfärg är det säkraste är det svårt att ge en bestämd fråga, det är nödvändigt att studera kosmetiska produktens palett, komposition och recensioner.

"L'Oreal" och dess produkt som heter "Casting Gloss". Det franska företaget producerar överkomlig färg med en mjuk men hållbar färgningseffekt. I sin palett har denna färg 26 nyanser. Denna bläck är baserad på kunglig gelé, tack vare vilket hår blir silkeslen och felfri när den är stilad. Alla nyanser av "Casting Gloss" finns kvar på håret under lång tid. Om bara det här verktyget används för målning, så kommer krullarna snart att se väl preparerade och återställa sin skadade struktur.

Schwarzkopf erbjuder icke-ammoniakfärg Igora Vibrance. Det hänvisar till professionella medel, följaktligen efter färgning motsvarar den erhållna tonen den önskade, även om den appliceras hemma. Bland de speciella komponenterna i denna produkt är ett extrakt erhållet från gardenia och polynesisk olja. Efter färgning kan du inte bara få en stabil och mättad nyans utan också parallellt för att återställa skadade krullningsområden, mätta dem med användbara ämnen och återställa den naturliga glansen.

"Matrix Color Sync" - utan ammoniak. Denna färg är unik eftersom parallellt med färgning är det nödvändigt att glasera håret. Om du använder det här verktyget regelbundet kan du till och med göra lockigt hår smidigt, dess komponenter tätt fastar hårvågar och ger rika nyanser av lockar. Det varar länge, det kan konkurrera med professionella ammoniakprodukter genom dess uthållighet. Matrix Color Sync återställer curls i naturliga nyanser och mår perfekt över grå hår.

ESTEL tillverkar professionell färg, bland de enskilda linjerna finns Professional ESSEX, ett färgämne utan ammoniak, presenterat i 76 nyanser. Innan du använder det hemma bör du rådfråga en specialist om procentandelen oxidant. Färgen innehåller en modern molekylär utveckling som heter "KE", vilket ger djup färgning av grått hår. Åtgärden av de återstående komponenterna: keratiner, guarana frön och grönt te syftar till att återfuka och återställa varje hår.

Londa producerar mer än en rad högkvalitativa färger. Hennes professionella Londacolor-serie har 96 nyanser, men det här är ett otvivelaktigt antal av dem, eftersom företaget ständigt expanderar paletten av färger, varav de flesta är kalla nyanser. Detta färgämne är mildt, men med det kan du avsevärt ändra hårets färg. Ämnen i dess komposition omsluter varje sträng med en osynlig film, närnar den, behåller fukt.

Bland dessa ofarliga hårfärger kan du välja ett lämpligt alternativ för dig själv, och efter att ha använt det, få en ny färg på lockar och återställ dem efter otaliga färgämnen med aggressiva medel.

recensioner

Periodiskt har jag problem med håravfall, igen efter att mitt hår började tunna på märkbart sätt vände jag mig till en tricholog. Han föreslog att försöka stoppa förlusten av lockar, regelbundet applicera färglös henna. Det ska spädas med vatten och appliceras sedan på huvudet, som vanligt målarfärg, bara det målar inte dem men stärker dem. Fallouten stannade efter andra gången, men jag såg hårets omvandling två månader efter den första användningen av henna.

Min vän övertygade mig att byta till icke-ammoniakfärg, som vi beställde via Internet till konkreta rabatter. Vi valde det på växtbaserade sätt, vissa vänner försökte avskräcka oss, säger de, en okänd tillverkare och det är inte klart vilken färg det kommer att visa sig ut, men vi bestämde oss. Jag har mycket grå hår och jag har redan målat på den vanliga svarta färgen i tre år, så jag oroade mig inte om skuggan, flickvännen var alltid målade med choklad och i paletten som presenterades på platsen kunde han inte hittas, vilket ledde till att hon tog färgen Brown. Efter den första färgen har ingenting förändrats väsentligt, även med en vän. Men efter den andra färgningen hade jag en blåvatten som anges på förpackningen och min vän från "choklad" blev till ett naturligt brunt hår som hon var glad över.

Svetlana, 31 år gammal:

I flera år har jag målat "Casting Gloss" från "L'Oreal". För mig är detta det bästa alternativet. Detta krämiga verktyg är enkelt blandat, applicerat på krullarna, sprider sig inte, om det är någonstans på huden, tvättas det väl med rent vatten. Jag har inget grått hår, jag kan inte säga något om det här, men det varar länge på mitt hår. Jag målar ungefär en gång i månaden.

Det har länge letat efter en mild färg, med vilken du kan experimentera med hår utan att skada dem. Jag studerar i teatern, och försöker ofta på olika roller, jag vägrar peruker, eftersom jag har blonda krullar och lätt kan ommålas (naturligtvis färgar jag inte på en brunhårig brunett) för att göra olika nyanser. Innan man undersökte färgen använde Londacolor olika toniker och kritor, färgade enskilda strängar, men efter frekvent användning av dessa produkter började håret se ut som en tvättduk. Nu går jag med en lila nyans på mitt huvud, färgat av mig själv "Londa", mitt hår ser fantastiskt ut, efter det blev det glänsande och mjukt.

Katerina, 50 år gammal:

Jag har använt basmu för att måla grå under lång tid, jag föreställer mig inte varför man spenderar pengar på dyr färg om den här naturliga produkten ser bra ut på håret och varar länge. Nu tänder jag bara rötterna, när jag väl har uppnått en rik svart färg och nu oroar jag mig inte ens om skuggan längs hela längden av strängarna, den tvättas inte av.

Se även: Tio tips om hur man skapar den perfekta hårfärgen hemma (video)

5 bästa mjuka hårfärger

Egenskaper i rankningen

Kvinnor gillar att ändra sin bild ofta. Det enklaste sättet att skapa en uppdaterad bild är att ändra hårfärg. För att göra detta finns det många kosmetika. Den vanligaste är vanlig färg. Om det tidigare inkluderades skadliga ämnen, efter det att håret har försämrats, föll ut, irritation och allergier uppstod, har experter idag hittat en lösning på dessa problem.

Förberedelserna på den moderna marknaden kan inte bara effektivt färga, men också återställa och stärka lockar. Sådana färger kallas sparsam. Olika varumärken erbjuder ett brett sortiment av dessa verktyg, vilket ofta förknippar obefintliga fördelar för dem. För att inte misstas med inköp, föreslår vi att du uppmärksammar följande kriterier:

 1. Naturliga ingredienser dominerar i sammansättningen av det sparsamma läkemedlet, och mängden ammoniak reduceras till ett minimum.
 2. Vänta inte på hög motstånd. På grund av bristen på kemikalier, varar färgen högst 2 månader.
 3. Det är nödvändigt att veta att ljusstarkt mörkt hår med hjälp av mild färgning är möjlig endast med 2-3 toner.
 4. Dessutom bör färgen berikas med vitaminkomplex. Detta är speciellt viktigt för ägare av smala split ends. Användbara ingredienser kan bibehålla eller återställa friskt hår.

Det är bättre att välja professionella verktyg. De har utmärkta kvalitetsegenskaper och har mycket positiv feedback från köpare och ledande stylister. Nedan är en rangordning av de bästa mjuka hårfärgerna enligt experter och konsumenter själva.

TOP - 5 bästa mjuka hårfärger

5 Syoss Oleo Intense

En av de mest populära och populära färgerna utan ammoniak. Den främsta fördelen är närvaron i strukturen av naturolja aloe vera, vetexproteiner och vitaminer från grupp B. Tack vare de omsorgsfria komponenterna, tränger verktyget djupt in i håret och ökar färgen. Det närmar och reparerar skadade lockar.

Gamma innehåller 12 nyanser. Rekommenderas mer för naturliga strängar. De som redan har försökt Syoss-egenskaperna på sig var nöjda. Naturligtvis är resultatet inte stabilt nog, men det gäller alla milda färger. I recensionerna pekar kunderna på de viktigaste fördelarna: skydd mot skador, rik färg, harmlöshet, helande effekt.

4 L'Oreal Creme Gloss

En av de bästa säkra färgerna. Den viktigaste vårdande ingrediensen är royal gelé. Främjar näring och hydratisering av lockar under färgning. Regenererar och ger silkiness. Förstärkningen av strukturen sker inte bara utanför, men också inom varje hår. Ger enhetlig färg, orsakar inte allergiska reaktioner. Fungerar bra som en förstärkare av naturlig hårfärg.

Gamma innehåller 28 toner (naturligt och exotiskt). Creme Gloss rekommenderas inte för grå trådar och för förtydligande. Den mjuka formeln bryr sig perfekt för lockar. Den sista touchen är restaureringen med balsam baserad på royal gelé. I recensionerna noterar kunderna den ammoniakfria kompositionen, ekonomisk konsumtion, användarvänlighet och briljanta resultat.

3 MATRIX-färgsynkronisering

Mjuk färg som är speciellt utformad för naturliga eller färgade krullar utan att bli lättare. Återställer nyans med tonkorrigering. Det komplex av ceramider som finns närvarande i kompositionen utspelar hårets porösa yta, vilket bidrar till penetrationen och manifestationen av färg. Visar inte vågar, därför är det helt ofarligt. Produkten utan ammoniak bevarar hårets naturliga hälsa.

Användare noterar att MATRIX ger ljusa, saftiga färger även på gråa trådar. Modern teknik ColorGrip hjälper till att uppnå detta. Färgen innehåller naturlig bas och färgämne, som anpassar sig till hårets naturliga pigment. Jämnt fördelade, högkvalitativa färger. Resultatet är alltid fantastiskt. Curls ser välskötta, blir mer täta och silkeslen, vilket framgår av många kundrecensioner.

2 Wella Professionals Koleston Perfect

Populär krämfärg utan ammoniak. Förtjänade erkännande av ett stort antal konsumenter. Hon föredras av ledande stylister och kvinnor. En stabil intensiv färg och glansig glans uppnås tack vare Triluxiv nanoteknik och en jämn, likformig struktur tack vare lipider. Både naturliga och exklusiva toner är efterfrågan.

Ett av de få sparsamma metoderna Wella Professionals har utmärkt hållbarhet. Detta är en stor fördel. Andra fördelar är garanterad färgning, intensiv färg, naturlig glans, utmärkt omsorg, högkvalitativa komponenter i kompositionen. Koleston Perfekt godkänd av Institute of Trichology och 5 gånger i rad vann SalonStar-priset i kategorin "Bästa färg".

1 Schwarzkopf Professional Igora Vibrance

Recognized som en av de bästa mjuka färgerna. Lätt att använda, har en mjuk gräddig konsistens som är lätt att applicera och tvätta av. Ger djup jämn färg. Den särdrag ligger i tillämpningen av pigmentering av nanoteknik i flera lager. Färgläggning är metoden att införa. På grund av detta uppnås en intensiv ljus nyans utan att rötterna har någon effekt.

Behandlar en rad professionella förberedelser. Det är dock ofta köpt för hemmabruk. Innehåller ett stort antal användbara ingredienser. Bland dem: extrakter av Gardenia, Lychee, vitt te och polynesisk olja. På grund av dem blir hårets struktur jämn och förstärkt. Trots att produkten är mild, mår den perfekt över grå hår. Den har en trevlig arom och en mångsidig palett.

8 bästa professionella hårfärger

På jakt efter sin idealiska bild går tjejer villigt för experiment - de försöker olika stilar i kläder, gör experiment med smink och naturligtvis färgar håret. Och som statistiken säger, är majoriteten av sådana kvinnor: 70% av ryssarna vill inte gå med hårfärgen donerad av naturen. Men älskare idag för att vara en passionerad brunett, imorgon en snygg blondin och övermorgon - en skön rödhårig, de vet att hennes hår inte tolererar sådana dramatiska förändringar och ofta reagerar på dem med torrhet, brittleness och förlust av glans. Därför, för färgning är det bättre att köpa professionella färger som låter dig ändra bilden med minst skada på håret.

Hur man känner igen ett bra hårfärg

Ofta kan man höra uppfattningen att färgen, som inte innehåller ammoniak, är absolut säker och inte kan förstöra håret. Tyvärr är det här en myt! Ammoniakfria färger är inte riktigt så aggressiva, men även med huvudet finns det tillräckligt med hårda komponenter som kan orsaka skada. Så, att välja en färg behöver du inte se så mycket ut när ammoniak saknas, liksom när det gäller väsentliga och naturliga oljor, växtekstrakter och andra fördelaktiga ingredienser som mjukgör effekten av kemiska ingredienser.

I jämförelse med färger från massmarknaden är professionella medel mer resistenta - de brinner mindre ut i solen, färgen kommer gradvis och jämnt ut och tvättas inte ut efter andra eller tredje tvätten av huvudet. Och slutligen erbjuder tillverkare av sådana färger den rikaste paletten av nyanser från naturlig till skandalös, bland annat kan du enkelt välja den exakta tonen du behöver. Dessutom kan färger inom samma linjal blandas för att få en mer noggrann nyans. Men du måste vara försiktig här - trots allt har många märken sådana färger som endast är avsedda att späda ut andra nyanser och är inte lämpliga för högkvalitativ färgning. De kallas korrekturläsare eller mixtoner. Och vet att, till skillnad från konventionella färger, kräver professionella ett separat inköp av en oxidator.

Och att välja det bästa bland professionella färger hjälper dig med vårt betyg, sammanställt med beaktande av yttranden från experter och recensioner av vanliga användare.

Hårfärg Schwarzkopf Perfect Mousse - recension

Den mest skonsamma färgen för tunt och svagt hår

Välkommen! Om någon läste min tidigare recension, kommer du ihåg att den misslyckade färgen i blond har blivit hård. Det tog nästan 2 veckor och jag kunde inte längre titta på den här skräcken utan tårar, så jag sprang till "Galaxen" för att återvända till det ljusa håret. Den här gången valde jag inte från bilden på färgen och läste recensionerna om den. Efter att ha varit säker på att ingen var kala i allmänhet satte jag djärvt mousse på smutsigt hår.

Faktum är att det appliceras mycket enkelt, det flödar inte, fast det är bättre att hålla näsan (det luktar, men inte så skarpt som andra färger, men fortfarande

bryter igenom). Mitt hår är sparsamt, så det finns fortfarande mycket mousse i flaskan, och det var ett skumdopp på mitt huvud (det klämde lite, men det var ganska tolerabelt). Efter 30 minuter gick spolning. Jag var mycket glad över masken som kommer i satsen, som passade perfekt med styvheten efter färgning. Färgen visade sig vara jämn och utan yellowness, vilket gjorde mig glad, eftersom det inte fanns någon neutraliserare i butiken.

Jag är nöjd med färgen, men eftersom jag nu vill stoppa experimenten kommer jag att använda den som den är mottagen.

Jag rekommenderar denna mousse till tjejer med samma problem som mitt: tunt och svagt hår, till skillnad från ljuspulver, kommer mousse inte att brinna håret och du behöver inte dra håret ur avloppet.

Mjuka hårfärg recensioner

Hårfärg wella, otrogen i affären

0 - en serie naturliga toner
1 - Närvaro av blåviolett pigment (askserie)
2 - Närvaron av grönt pigment (matt rad)
3 - Närvaron av gul-orange pigment (guldrad)
4 - Närvaro av kopparpigment (röd rad)
5 - Närvaron av röda lila pigment (mahogny nummer)
6 - Närvaro av blåviolett pigment (violett rad)
7 - Närvaron av rödbrun pigment, naturlig grund (Havana)

Professionella hårfärger. Behöver råd och feedback.

På bekostnad av Lakme stöd. På mig själv testad. Färgen är utmärkt och håller på länge. Hår gör inte ont alls, och på något sätt blir det bättre. och detta är inte förrän den första shampooing, men under lång tid. Det enda du behöver är att gå till frisören. Jo, jag är mycket lycklig i detta avseende.

på Schmidt finns det en butik Reflex, där prof. målar och inte bara produt... min syster är en ljusare för att markera, köper hon som vanligt på hennes hår ger ingen effekt... Jag kommer inte ihåg företaget... men berättar. Hon säger att även hennes hår blir jämnare... Jag kan inte säga någonting, jag målar bara med henna.

Kanske är frågan inte längre relevant, men fortfarande) Matrix är ett bra professionellt färgämne, håret är glänsande och mjukt. Och i allmänhet, den enkla icke-ammoniakfärgen "Ryabina" ger också ett mycket bra resultat. Och grått hår målar över) och glänsande hår)

Hårfärgning i tidig graviditet!

Jag målar "Tonika" nu, för Jag tror inte att det finns helt icke-samokinfärger (rent min åsikt) =)

Mitt hår har blivit nätt och har blivit friskare) Jag använder även värmebeskydd för mitt hår (torr hårtork och ibland järn), så det blir mindre torra tips))

Jag önskar dig och dina barn hälsa =))

Jag målade inte alls. efter graviditeten har just börjat. Men i mars tyckte Olia mig för första gången. och igår målade hon också, bara i sin egen färg))

Py.sy. Jag, som alltid, saknar alla intressanta saker))) Jag märkte inte att du fortfarande väntar på baby-eatern)) Grattis till Anyut))

så tjejer, även för hår masochki)

Hemmagjorda hårvårdsprodukter
(Jag är den vackraste)
Jag är den vackraste :: hårvård

- För att stärka håret och förbättra huden i hårbotten, ta 100-150 g ovalt rågbröd, smula det och täcka med kokande vatten. Tvätta huvudet med den formade brödmassan, skölj sedan med rent vatten. - Följande blandning har en positiv effekt på håret: äggula, citronsaft och några droppar brandy. En gång i veckan, gnugga denna blandning i hårbotten och håret, skölj sedan håret noga med vatten och citronsaft eller vinäger.

Du kan applicera infusioner och avkok av medicinska växter för hårvård. "Farmödrar" betyder relevant idag

- En blandning av lika delar av ekbark och lökskal har en fördelaktig effekt på hårbotten och hårstärkningen. Ett glas av blandningen hälls med en liter kokande vatten och hålls på elden i en timme.

- Blanda nässla löv i hälften med löv av löv och brygga i en liter vatten. Den resulterande avkoket gnidde i hårbotten 3 gånger i veckan.

- För torr och spröd hår användbar infusion av björkblad. En matsked björkblad hälls med ett glas kokande vatten och infunderas i 2 timmar. Efter detta infusionsfilter och gnidas i hårbotten efter tvättning.

- Du kan försöka eliminera överdriven fetthet av hår med avkok av ekbark (tre matskedar ekbark koka 15 minuter i en liter vatten). Den kylda och filtrerade avkokningen användes som vatten för tvättning. Förfarandet måste upprepas var tredje dag i flera veckor.

- En avkok av humlekottar är användbar för att stärka hårrötterna med början skallighet. En matsked hoppkottar häll ett glas kokande vatten, koka i 30 minuter och efter kylning, gnid i hårbotten.

- För friskt hår efter att du har torkat huvudet, kan du använda nässlextrakt: Häll ett glas kokande vatten med en matsked torr, strimlad nässla och lämna i en timme. Efter infusionen har svalnat, spänna den och gnid i hårbotten 1-2 gånger i veckan.

- Följande recept är också användbart: en handfull krossade torkade nässelfloror kokas i en blandning av 200 ml vatten och 200 ml ättika i 30 minuter över låg värme. Efter kylning, torka buljongen och tvätta den dagligen med huvudet utan schampo.

- För fet hårbotten och mjäll kan du använda en blandning av 10 delar alkoholisk tinktur av kalendula och 1 del ricinolja.

Jag letar efter ett problem... men som jag förstod kommer det att dra på väldigt länge, för övrigt är hormoner normala, men jag behöver flytta dem eftersom de fann en cyste av båda äggstockarna, som jag fick veta att det orsakar någon form av hormonfel i allmänhet mörk skog. + Det var fortfarande mycket stress (döden) och i en månad föll de ner (((Om detsamma, på grund av stress, kommer det döda hålet att försvinna, och de nya kommer att klättra. Det är vad jag tycker att problemet är att leta efter länge, och håret är längre! För mig, sr-in, det-även om nya skulle växa... Vi behöver åtminstone någonting att göra, och att sitta och vänta tills slutet av skallighet inte är ett alternativ (

Inte för mig den här masken. Jag gjorde inte peppar, men senap, men skillnaden är inte stor. Det var väldigt varmt, jag trodde att det inte fanns något hår eller hud på mitt huvud. Det var skrivet att med en sådan mask måste du gå ut en timme, jag var knappt nog i 15 minuter. Du vet, när det finns en eld på ditt huvud, finns det ingen plats för skönhet. Eftersom jag gjorde ett par gånger insåg jag att det inte var mitt och jag lurade inte längre på mig själv.

Oberoende betyg: de mest skonsamma hårfärgerna

Drömmer du att du ändrar hårfärg, men risken att förstöra krullarna stannar? Vi är glada att behaga: nu på marknaden hittar du produkter för färgning som orsakar minimal obehag för hår. Vi pratar om det säkraste.

Hårfärg Casting Creme Gloss L'Oreal Paris

Prisvärd ammoniakfärg från L'Oreal. Det är bekvämt att använda hemma: lukten är naturligtvis skarp, men inte för mycket, konsistensen är måttligt tjock och när den appliceras, dräneras inte färgen från håret. I linjen mer än 30 nyanser. Färgen tvättas av inom 1-1,5 månader.

Hårfärg Casting Creme Gloss L'Oreal Paris (330 gn.)

Hårfärg Herbal Hair Color Logona

Naturligt hårfärg baserat på naturliga ingredienser. Det innehåller inte något skadligt, tvärtom, efter applicering ser håret bättre ut. Instabil. Lämplig om du bestämmer dig för att experimentera med utseendet på semester.

Hårfärg Herbal Hair Color Logona (1 560 rub.)

Hårfärg Colorista Washout L'Oreal Paris

Det är ett färgämne för tillfällig färgning, men det håller som permanent: enligt recensioner, på något hår, vägrar hon att gå alls. Så var beredd och ta inte risker om de blå strängarna väljer att förvärva bara ett par dagar. Pigmentet är ljust, kan blockera nästan vilken färg som helst. Färglinje sommar och frivolous: från lila till turkos.

Hårfärg Colorista Washout L'Oreal Paris (425 rub.)

Color Sync Matrix hårfärg

Ammoniakfärg med en palett på 59 nyanser. Efter att ha använt produkten får håret inte bara den önskade nyansen, utan blir också tätare och jämnare. Det är bekvämt att använda hemma: Texturen är som en hårbalsam, färgen är lätt att applicera och sprider inte.

Hårfärg Färgsynkroniseringsmatris (536 rubel).

Essensity Schwarzkopf Hårfärg

Ammoniakfri färg på oljebasis. Mjukt och lätt, fungerar som en nyans. Det är lämpligt om du vill lägga ljusstyrka i ditt hår utan att gå långt ifrån den naturliga färgen, eller om du behöver jämna tonen efter lätta. På hårets struktur påverkar inte signifikant.

Essensity Schwarzkopf Hårfärg (675 gnid.)

Perfekt Mousse Schwarzkopf hårfärg

Ammoniakfria färger ger en ytbeläggning och tvättar snabbare. Om du bestämmer dig för att färga ditt hår själv väljer du bara sparsamma produkter. Alternativet med vilket även en nybörjare kommer att uppnå en jämn färg är lackmousse med perfekt ammoniak från Schwarzkopf. Ansökan är lika enkel som en hårmask, och färgen varar länge.

Hårfärg Perfekt Mousse Schwarzkopf (470 gnid.)

Bästa hårfärg: Top 2018

Varje säsong visas nya färgtekniker som kan överraska och imponera. I huvudet på allt detta är hårfärger, som inte bara innehåller nya nyanser, men också intressanta variationer baserade på grundläggande färger.

Så, vilket hårfärg, enligt experter, kunde uppfylla förväntningarna hos moderna fashionistas? Se en översikt över de mest populära varumärkena av professionella hårfärger och färgämnen för hemmabruk.

innehåll:

Professionell hårfärg topp ranking

Varje mästare väljer ett hårfärg som passar honom. Det är viktigt att färgen var bekväm att arbeta och få ett tydligt och förutsägbart resultat. Denna recension innehåller de mest populära produkterna för 2018 från professionella hårfärgade linjer.

Wella Koleston Perfect - prof. Hårfärg Vella Coleston, Tyskland

Det är resistent färg som gör att du kan få en rik ton. Hon är utförandet av oöverträffad tysk kvalitet. På paletten finns olika nyanser. Naturliga färger är särskilt populära, men exklusiva nyanser ignoreras inte. Hon föredrar inte bara av erfarna stylister, men också av vanliga kunder.

Matrix SoColor - hårfärg från Matrix-linjen, USA

Detta är ett av de favoritfärger som är resistenta hårfärg, som kan skapa rika och rika färger. Den önskade nyansen erhålls genom patenterad teknik ColorGrip. Målaren faller jämnt på det grå håret och håller den resulterande färgen under lång tid. Nyanserna innehåller redan en naturlig bas, förutom att färgerna anpassar sig till hårpigmentet. Därför är resultatet alltid utmärkt. Sammansättningen av den kemiska formeln innehåller näringsämnen som återställer skadad hårstruktur.

Igora Royal (Igora) - prof. färg från tillverkaren Schwarzkopf (Schwarzkopf), Tyskland

Designad speciellt för resistent färgning. Tack vare en speciellt utvecklad formel flödar färgen inte och appliceras jämnt längs hela längden av håret. Trots att serien tillhör den professionella nivån är den lätt att köpa för hemanvändning. Igora Royal-linjen har en ledande position i antalet nyanser, och närvaron av mixtoner gör att du kan skapa unika färger. Det finns ingen skarp och obehaglig lukt av ammoniak. Färgen har en lätt fruktig arom. Produkten innehåller hårvårdsprodukter och olika vitaminer.

Selektiv professionell italiensk professionell färg

Detta är en professionell färg från det italienska varumärket, som presenteras i 100 nyanser. Ger högkvalitativ färg och mottagande ultramoderna färger. Det otvivelaktiga kriteriet för färg är färgfasthet. Permanent färg målar perfekt över grått hår. Serien innehåller vårdkomponenter som släpper upp det porösa hårets struktur.

Farmavita - professionell färg, Italien

Efterfrågat italienskt varumärke i frisörens miljö. Färgämnen baserade på medicinalväxter och växtextrakt färgar håret försiktigt i naturliga nyanser. Resultatet är en rik och djup färg. Färger "Farmavita" har en krämig konsistens, som appliceras jämnt längs hela hårets längd. Näringsämnen som ingår i produkten minskar de negativa effekterna av kemiska element på strukturen hos hår och hud.

Majirel - Franskt hårfärg Majirelle från Loreal

Detta är en ny utveckling från företaget Loreal. Den patenterade färgformeln består av en mikrokationisk polymer, Ionen G och en Incel-molekyl, så att färgen inte stör hårets struktur. Revel Color (färgutvecklingssystem) förhindrar att pigmenten tvättar snabbt. Färgens krämiga struktur är mycket bekväm att applicera. Majirel är lämplig för dem som föredrar ljusa och mättade färger eller tvärtom reserverade, närmare naturliga nyanser.

Inoa - Fransk Inoa hårfärg från Loreal

Professionell färg utan ammoniak från det kända varumärket Loreal. Har ingen skarp och obehaglig lukt. Basfärgen är färgämne monoetanolamin. Noggrann utformad färgformel ger högkvalitativ färg över grå hår och jämn färg. Överdriver inte hår och upprätthåller naturlig lipidbalans. Färgen innehåller skyddande komponenter som förhindrar hudirritation och manifestationen av allergiska reaktioner.

Materia - Japansk färg

Det är på äraplatsen i rankningen av hårfärger. Färgtillverkaren är ett japanskt företag Lebel. Verktyget har unika egenskaper. Det ger jämn färg och skydd mot hår. På grund av att produkten innehåller en minsta procentandel ammoniak och väteperoxid, har färgen en sparsam effekt. Det höga innehållet av färgpigment bidrar till djup och varaktig färgning. Lipider och fytosteroler är inblandade i restaurering av hårstruktur.

Keune (Ken) - prof. färg för salonger, Holland

Ett nederländskt företag som producerar färger för professionell färgning. De är uppdelade i: ammoniak, ammoniakfri och produkter för SPA-färgning. På Keune-paletten hittar du 107 nyanser (5 - mixton och 80 - primära färger). Slutresultatet sammanfaller alltid med hårfärgens färgpalett. Färgen utsöndrar diskret arom och irriterar inte hårbotten. Silkeproteinerna i basformeln mjuknar krullarna och gör dem mer lätta.

Cutrin - professionella färger Kutrin SCC-reflektion, reflektion Demi, Reflektion Fyrverkerier, Finland

Populär finländsk färg bland frisörer och stylister. Klarar effektivt med grått hår. Aktiva ämnen tränger intensivt in i håret och ger högkvalitativ färgning. Färgernas sammansättning innehåller en vårdande ingrediens - arktisk tranbärsvax. Han, tillsammans med bivax, ger håret en attraktiv glans. Fördelen med färg är att den inte innehåller konserveringsmedel, silikoner och ammoniak.

Fyrverkerier i rangordningen av hårfärg är inte den sista platsen. Det omfattande färgområdet gör att du kan implementera även djärva experiment med utseende. Tillverkare använde ett försiktigt program vid tillverkning av färger. Håret får en vacker nyans och samtidigt upprätthålla sin sunda struktur.

CHI - professionell salongfärg, USA

Avser en icke-ammoniak-serie av färger. Tillverkaren av produkterna är Farouk Systems Group. I färgpaletten hittar du naturliga, ashy, koppar nyanser. Jonisk färg är lämplig för färgning av grått hår. Trots att färgen inte innehåller ammoniak, kan den lätta krullarna upp till 12 toner. Hårfärgning sker på grund av våg av det långa infraröda spektret, vilket höjer vågorna för pigmentpenetration.

Video: Hårfärg CHI

Estel De Luxe - Estellefärger för professionell användning, Ryssland

Ingår i branschen med professionella färger. Deras utveckling var engagerad i det kända ryska företaget LLC "Unicosmetics". Färgen färgar håret perfekt, ger en jämn färg och hälsosam glans. På grund av den unika formeln målar färgen perfekt över vitt hår. Den krämiga konsistensen är jämnt fördelad genom håret och flödar inte. Färgets sammansättning är skimrande pigment. Ytterligare skydd för lockar ger en omsorgsfull emulsion. Det är baserat på vitaminer, kastanjetrakt och chitosan.

Kapous Professional (Kapus) - hårfärg för salonganvändning från den ryska tillverkaren Kapous Cosmetics

Ryska varumärke som producerar resistenta permanenta färger baserat på naturliga komponenter. Du kan välja mellan 106 nyanser, inklusive 6 färgförstärkare. Recensioner av specialister kokar ner på det faktum att de målade locken blir likformig, mättad färg. Förutom huvudkomponenterna innehåller produkten kakaosmör, som ger näring till håret från insidan, vilket gör dem fina och glänsande.

Kydra - professionell färg, Frankrike

Detta är en linje av mild hårfärg från en fransk kosmetisk tillverkare. Produktens unika egenskap är att dess formel innehåller minsta procentandel ammoniak och andra kemiska element av aggressiv verkan. Kompositionen är berikad med naturliga ingredienser som minskar negativa effekter av kemiska komponenter och skapar en osynlig skyddsfilm. Färgpaletten består av 66 nuvarande nyanser, allt från naturlig till exklusiv. Färger perfekt över grått hår.

LondaColor - professionella hårprodukter, Tyskland

Långvarig krämig hårfärg Londacolor Permanent. Den oxiderande emulsionen skapar en likformig färgämnesblandning och ger ett kvalitetsresultat. Färgen tvättas inte till åtta veckor. Måla perfekt målar grå hår. Sammansättningen av LondaColor innehåller naturligt vax och lipider, vilket ger fullständig hårvård, neutralisering av de skadliga effekterna av kemiska element.

Revlon - professionella färger Revlon-serien Revlonissimo NMT, Young Color Exel, Orofluido

Populär färg bland moderna modeister. Den varierande paletten består av trettio vackra nyanser. Färgen är utvecklad på grundval av nanomolekylära teknologier. Komplexet innehåller vitaminer E, B3, A, H, som ger skydd mot aggressiva yttre faktorer. Färgen fungerar väldigt försiktigt, så det är ganska lämpligt för känslig hårbotten.

Ollin färg - hårfärg Ollin, Ryssland

Permanent färg med ett minimum av ammoniak. Den huvudsakliga färgpalen visar 80 moderna nyanser, det finns också en speciell blond -12 toner och en blandning - 6 toner.

Goldwell - professionell hårfärgsprodukt

Den alltmer populära Goldwellfärgen har vunnit många hailr-masters förtroende. Professionell produkt som kräver träning. I linjen finns tre typer av färg: ammoniakfri, resistent, toning. Produktion Tyskland. Mer än 100 nyanser tillåter att förklara någon fantasi hos klienten.

Det bästa hårfärgen för hemmabruk

Många tjejer föredrar att göra färgning hemma. Särskilt för dig lägger vi en lista över märken av bra hårfärger som är lämpliga för hemmabruk.

Hårfärg Loreal Preference, Loreal Preference, France

Flytande krämfärg ger en bestående effekt. Färger helt över grå hår. Färgpaletten trivs med en mängd olika färger, den innehåller 45 moderna och relevanta färger. För att återställa den skadade hårstrukturen efter färgning tillsatte tillverkaren en speciell balm baserad på naturliga ingredienser.

Garnier Color naturals, Garnier Color Naturals, Frankrike

Kvalitetsfärg av hög kvalitet innehåller tre värdefulla komponenter: avokadoolja, sheasmör och olivolja. Krämig konsistens är bekväm att använda. Färgen flyter inte under färgningsprocessen. Det finns ingen skarp, obehaglig lukt av ammoniak. Tack vare en speciellt utvecklad formel kan färgen effektivt måla över grå hår.

Anthocyanin Second Edition, Anthocyan - en ny färg med ljusa färger och en lamineringseffekt, Korea

Anthocyan - högkvalitativ färg från den koreanska tillverkaren. Basen för produkten är kombinationen av växtekstrakter. De bidrar till att få rika och ljusa nyanser. Färgpaletten består inte bara av kreativa nyanser men också av naturliga mörka färger. Den har en diskret floral doft.

Faberlic Krasa - Faberlic krämfärg från det rysk-franska företaget Faberlic

Durable cream paint som hjälper till att uppdatera bilden utan att håret skadas. De resulterande nyanserna motsvarar paletten. Håller mycket lång tid, smälter inte och tvättas inte av. De aktiva ingredienserna i färger är amlaolja och arginin. På grund av dessa komponenter blir curls oöverträffad mjukhet. Färgerna innehåller ingen skadlig kemisk komponent PDD, vilket ofta är orsaken till allergiska reaktioner.

Casting Creme Gloss-hårfärgning Casting, L 'Oreal, France

Hårfärg med en unik formel utan ammoniak. Tack vare den milda sammansättningen orsakar den inte irritation, klämmer inte vid färgning och ger en jämn färg. Färgpaletten presenteras i 28 nyanser. Här kan du välja både naturliga och extrema färger. Färgen har inte en obehaglig, akrid lukt. Trevlig konsistens ger enkel applicering på håret. För att återställa hårstrukturen har tillverkaren utvecklat en speciell balm baserad på kunglig gelé.

Avon Advance Techniques, Avon Salon Care Hårfärgskräm, USA

Cream hårfärg, vilket möjliggör en salong effekt i levnadsförhållanden. Huvudpaletten innehåller populära nyanser av blond, choklad och svart. Advance Techniques dye ger ett 3-stegs hårfärgningssystem. Den innehåller: skydd, effektiv färgning, inklusive grått hår, högkvalitativ vård.

Palette, Palet - färg för hemmabruk, tillverkare Schwarzkopf, Tyskland

Paletten är ett populärt varumärke av färger för hemmabruk. Den rika färgpaletten består av 32 moderna nyanser. Färgerna är uppdelade i tre huvudtyper beroende på resistansnivå: lättfärgning, halvbeständig färgning och resistent färgning. Tack vare det innovativa "färgskyddskomplexet" smälter inte färgen till och med efter två veckor.

Syoss, Ciec - hårfärg från tillverkaren Schwarzkopf, Tyskland

Färg från den tyska tillverkaren SchwarzkopfHenkel är idealisk för användning hemma. Det innehåller olika naturliga ingredienser som har en fördelaktig effekt på hårets tillstånd, såsom: aloe vera, vitaminer från grupp B och veteproteiner. Färgpaletten består av tjugo primära färger.

Rowan, tillverkare Acme Color, Ukraina

Beständig krämfärg med ett extrakt av bergaska. Ger högkvalitativ färg och mild omsorg för hår av vilken typ som helst. I sin produktion används naturliga ingredienser och högkvalitativa färgämnen. Paletten är representerad av trettio olika nyanser.

Fördelar: överkomligt pris, resistent. Nackdelar: Vätskekonsistens, torrt hår, obehaglig lukt.

Gör din egen färgbedömning

Delta i undersökningen, rösta på ditt favoritmärke och gör ditt betyg på hårfärger. Vi kommer också att vara tacksamma för kommentarer om erfarenheten av att använda en viss färg.

Ta till din vägg:

Läs detsamma:

Lägg till en kommentar

Som mästare säger jag Goldwell! Jag gillar färgen väldigt mycket, jag målar mig själv och jag målar klienterna, alla är glada!

Erfarenhet med hjälp av Lebel Materia 2 år. Varför varade så länge - ville inte byta befälhavaren själv. Färgen gjorde ursprungligen ett bra intryck, särskilt korrekt, de inrättade en marknadsföringskampanj. Men efter 2-3 gånger insåg jag att håret lämnar mycket att önska. Jag bestämde mig för att sluta på det en stund för att vänta på den lovade effekten. Miraklet hände inte. Om du inte använder massor av mycket dyra vårdprodukter med färg, blir ditt hår bara en handduk. Jag hade ingen sådan erfarenhet förrän även med budgetfärger. Lebel bara riktigt bra, och då var jag tvungen att prova en hel del sätt att komma till någonting. Jag kan ge råd om serumproedit (använd komplex). Som ett salongförfarande är det mycket dyrt.
toga:
- färgen i sig ger inte alls sken (det är endast möjligt i salongläge eller med speciella stylingverktyg, men med en sådan arsenal kan denna effekt uppnås med vilken färg som helst)
- dehydrerar håret
- Hårstruktur utan extra medel - släp
- tvättas snabbt. 2-3 toner på 3 veckor (min varannan dag)
-Att måla längden ofta råder jag inte alls. Håret återställs inte
- behandlas inte som angivet Även lätta produkter lämnar inte mycket bra resultat.
- dyrt (prisklass börjar från: rötter upp till 100 U.e - lång -200 cu.)

- bred palett och vacker färg, försett kompetent guide
- enhetlig fyllning
-klarar sig bra med grått hår
-ingen lukt
-brinner inte hårbotten (men om du överdriver det till och med 5 minuter finns det obehag)

Jag har dött mitt hår med Goldwell-produkter i 13 år nu. Användte hela paletten av sina produkter - topchic, colorance, elumen, nectaya. Jag har länge letat efter en sådan färg som inte skadar mitt hår, medan det blir motståndskraftigt för att måla dem. Ingen loreali, londa, snygga inte komma ikapp med det här märket. Och detta känns igen av frisörerna själva. Det enda... om du verkligen vill ha ett fantastiskt resultat - gå till salongen för befälhavaren. Real Goldwell-mästare lär sig ständigt. de har många seminarier och workshops, de vet mycket nyanser och tricks som beror på hur håret, strukturen, färgen, dina önskemål är. Och därför, när jag läser recensioner som: "... jag gick och köpte färg, jag smorde det - ingen effekt..." blir det löjligt, jag är nästan 50 år gammal men mitt hår ser mycket bättre ut och vackrare än många unga tjejs hår.....

Angela, tack för en kommentar. Tillagde hårfärgen rekommenderat av dig till vår ranking av de bästa hårfärgerna för 2018.
Låt oss göra det mest ärliga betyget! Rösta på dina favoritprodukter som presenteras i artikeln och rekommendera nya produkter eller beprövade produkter för färgning. Din feedback är mycket värdefull för oss!

Välja det mest skonsamma hårfärgen

Förändringar i kvinnans bild är inte bara en annan flyktig önskan, när du gör något nytt i ditt utseende börjar en kvinna att känna sig annorlunda. Detta steg hjälper till att få självförtroende och dess attraktivitet, och därför är alla mycket seriösa om färgning av hår. Sådana förändringar är glädjande för ögat, men är de säkra för hårets hälsa? Det är ingen hemlighet för alla som färgämnen har bland ingredienserna aggressiva kemiska föreningar som kan destruktivt påverka hårets struktur. För att ge kvinnor större frihet att förbättra sin bild har kosmetiska företag utvecklat en serie ammoniakfria, mjuka färger, vars användning är säkrare.

Varför färger utan ammoniak är mest godartade?

För att håret ska färgas i en viss färg är det nödvändigt att det sväller och vågorna öppnas. I konventionella färgämnesformuleringar var ammoniumhydroxid eller helt enkelt ammoniak ansvarig för detta. Men denna komponent är ganska aggressiv och leder till uttorkningen av håret, ökar dess ömhet och kan provocera ett tvärsnitt av tipsen i framtiden.

De så kallade ammoniakfria färgerna har i sin sammansättning mer godartade derivatkomponenter som har en liknande effekt men mindre uttalad skada. Varken stark irritation i huden, eller någon speciell lukt sådana komponenter provocerar inte. Den vanligaste typen av sådan ingrediens är etanolamin, syntetiserad från ammoniak. På grund av att molekylerna är mycket större är det mycket svårare för dem att tränga igenom huden, och därför orsakar färger med etonalamin sällan allergiska reaktioner.

I dag tillverkas en serie separat för enkel toning av håret och för dess ljusning, vilket leder till att håret lider flera gånger mindre än vid användning av klassiska formuleringar. Men det är viktigt att förstå att trots att håret känns bättre efter färgning med mjuka formuleringar är deras vågor fortfarande öppna och kan inte stängas naturligt. Därför bör du ta hand om hela hårvikt så väl och noggrant som efter aggressiv färgning.

Hur man väljer en ofarlig hårfärgsmassa

Vanligtvis är färgen mild, tillverkaren säger omedelbart på förpackningen. Du kan ge företräde till ett välkänt varumärke eller lita på flickvänner och frisörer. I vilket fall valet av färger är önskvärt att följa de allmänna reglerna:

 1. Tänk på ditt hårs tillstånd och förekomsten av grått hår i dem, välj specialiserade färgämnen enligt dessa parametrar.
 2. Välj inte den motsatta tonen. Till exempel bör ägare av en kall hårskugga inte köpa guldfärgämnen, annars kan du i hemmet använda ett obehagligt grönt resultat.
 3. Om det finns tvivel om valet, är det bättre att föredra nyanser som inte är så annorlunda än din hårfärg - i så fall blir det lättare att returnera allt än om förändringarna är drastiska.
 4. Om du har grått hår, kom ihåg att nyanser med röd färg kommer att se mycket ljusare ut än vad som anges på förpackningen.

Vilken färg är säker för gravida kvinnor

Hårfärgning under graviditeten är en kontroversiell fråga, många är starkt emot en sådan procedur, och vissa ser inte något fel på det. För att skönhetsguide inte skadar mor och barns hälsa är det viktigt att strikt följa dessa regler:

 • Det är bättre att helt enkelt skugga håret om det behövs, radikala färgförändringar bör undvikas.
 • endast ett icke-ammoniakfärg krävs
 • Under inga omständigheter kan det målas i första trimestern.
 • rummet ska vara väl ventilerat, och proceduren i sig ska inte vara längre än 20 minuter.

Vad som helst kan man säga att hårfärg är en kemisk sammansättning och kan inte kallas användbar. Därför är det värt att tillgripa att färga under födseln endast som en sista utväg.

Titlar och granskning av mjuka hårfärger

Sparsamma formuleringar för färgning av hår vann kvinnors hjärtan, och därför är många kosmetiska företag engagerade i sin produktion. Sådana produkter finns i linjerna från Vella, Estelle, L'Oreal etc. Betyget av de mest populära kompositionerna idag hjälper till att välja rätt säker färg.

L'Oreal Casting Cream Gloss (L'Oreal)

Produkten från L'Oreal anses vara en av de mest populära och eftertraktade ammoniakfria formuleringarna. Under färgningsproceduren blir hårbotten inte torr, det finns ingen irritation, och håren ser sig väl preparerade och jämnt färgade som ett resultat. På paletten finns nästan tre dussin färger för de mest olika smakerna. Ansökan är möjlig hemma - kompositionen överförs till huvudet med ett speciellt rör, blandningen flödar inte och tvättas lätt efter proceduren. Ett stort plus är att denna färg målar över grå hår och håller på håret upp till 30 användningar av schampo.

Estel Sense De Luxe (Estelle)

Estel är ett varumärke av professionell kosmetika, som Matrix, och därför används den ofta i skönhetssalonger. Paletten av nyanser är verkligen fantastisk - om hundra olika toner. Kompositionen innehåller näringsämnen och vitaminer, ammoniak är frånvarande vilket minimerar skador på hårets struktur under förfarandet. Tillverkaren rekommenderar att du använder ett speciellt färgstabiliserande schampo och liknande balsam efter färgning. Om dessa villkor är uppfyllda, kvarstår färgen under en oerhört lång tid.

Garnier Color naturals (Garnier) för lättare hår

Det farligaste förfarandet för hår har alltid ansetts vara deras blekning, eftersom detta kräver mycket aktiva föreningar. Ljussfärg utan ammoniak från Garnier är en motsättning till en etablerad åsikt. Kompositionen innehåller användbara naturliga oljor - avokado, shea och oliver, som tar hand om håret under proceduren och förhindrar överdriven torkning. En rik palett gör det enkelt att välja önskad färg. Kompositionen kan användas utan några hemma svårigheter, färgen är lätt förberedd och fördelad genom håret. Lukten är specifik, kemisk, men inte aggressiv.

Professionell krämfärg för blondiner Kapous

En serie ammoniumfria färger är representerad av nästan sju dussin nyanser, vilket gör att du kan välja färgen på även den mest krävande unga damen. Som en del av ingen ammoniak, cancerframkallande ämnen och eventuella giftiga ämnen, och funktionen av ett alkaliskt medel i kompositionen av växtaminosyror. Även med regelbunden och långvarig färganvändning är håret behagligt att ta hand om och friska. Denna färg klarar sig bra med målarfärgen av grått hår och ger en rik likformig färg. Gynnsam effekt på hårets tillstånd har de eteriska oljorna och växtextrakten.

Syoss Oleo Intense (Cieces)

Den speciella formeln för denna färg gör det möjligt att uppnå den mest intensiva och hållbara hårfärgningen med att ge dem maximal glans. Krämerolja appliceras lätt på håret, läcker inte när det härdas. Oljekomponenten fungerar som färgförstärkare, aktiverar färgämnet och spelar också en stor roll för att ge hår mjukhet och ömhet. Tillverkaren garanterar det perfekta utseendet på håret i upp till 6 veckor. Jämfört med Ciez vanliga färger är kompositionen utan ammoniak den mest bekväma och säkra för hårbotten.

Matrix Dream Age Socolor Skönhet för grått hår

Den amerikanska tillverkaren erbjuder en speciell färgämne speciellt för grått hår. Minimihalten i ammoniak gör den mindre aggressiv, och färgpigmentens mättnad gör det möjligt att uppnå en jämn och vacker nyans på de gråa håren (förutsatt att det grå håret inte innehåller mer än hälften av den totala massan). Vid köp av färg behöver du dessutom köpa en oxidator, eftersom det här är en professionell komposition och dessa komponenter säljs separat. Kompositionen är lätt att applicera och lätt fördelas genom håret, så att du får den mest kompletta täckningen av hela hårmassan.

recensioner

Inna: Min favoritfärg är Igor från Schwarzkopf. Det ger en underbar färg och håret efteråt känns bara bra - ingen torrhet eller brittleness.

Varya: Jag målade aldrig hemma och rådde inte någon. Du kan aldrig gissa hur färgen kommer att falla och hur det gör ont, bara en riktig professionell kan på ett adekvat sätt bedöma hårets tillstånd och förutse resultatet av proceduren. Endast en specialist i stolen kan få önskad färg och inte förstöra håret.

Katia: Jag experimenterar ofta med hårfärg, men utan skarpa förändringar bifogar jag helt enkelt olika nyanser. Jag gillar färgen från Garnier - det är billigt och perfekt för sådana ändamål.

Elizabeth: Min mamma målar sig alltid med ett Kapus-medel utan ammoniak. Ingen smutsig lukt, inget strå på huvudet efter användning - produkten är utmärkt, mycket hög kvalitet.Nästa Artikel
Hur man applicerar burdockolja på håret