Curling strykjärn för stora lockar


I vår tid är stora krullar väldigt populära inte bara på den röda mattan, men också i vardagen. Om naturen inte förser dig med dem, kommer krängningstångar till räddning.

Från den här artikeln kommer du att lära dig vilken typ av krullande hår du kan göra stora krusar och vilken krusande hår som är bättre att välja för att få en av de mest charmiga frisyrerna med minst skada på håret. Vi har samlat in för dig information från kundrecensioner av olika modeller.

Vad bör uppmärksamma

Du kan också vrida håret på trasor, men om du behöver stora lockar behöver vi en modernare enhet för detta.

Det första som är meningsfullt att vara uppmärksam när man köper ett krusjärn för stora krullar är pincettets diameter. Det kommer att bero på hur fjädrande och stora krullar kommer att vara.

För det andra är det mycket viktigt att denna enhet medför minimal skada på håret. Ett nödvändigt kriterium vid valet av de bästa tången kommer att vara närvaron av ett joniseringsläge och en keramisk beläggning.

Det senare är nödvändigt för en noggrannare krökning, i det här fallet förlorar håret inte så mycket fukt som det förlorar när man använder vanliga tångar.
Ioniseringsläget hjälper till att undvika effekten av elektrifierat hår, många står inför detta problem under den kalla årstiden.

När det gäller pengar måste du förstå en enkel sanning - ha sparat på tångar, du måste återställa torkat hår i mer än en månad. Eller, värre, måste växa längden, eftersom skärning av torra ändar blir en nödvändighet.

Curling strykjärn för stora lock som lämpar sig för att skapa lockar på långt hår och hår av medellängd, som i bilden till höger. För kort hår, skulle en sådan anordning vara värdelös.

Men det betyder inte att kort hår inte kan skruvas upp - med ett hårstrå, det är till exempel mycket lätt att göra.

Förresten, kort hår kan utsättas för biowave (såväl som lång), varefter i sex månader nästan ingen bryr sig om styling.

Också på vår sida hittar du en artikel som ägnas åt babylissens automatiska krulljärn, vilket inte tillåter att ditt hår torkar upp eller till och med stekar, tack vare en speciell sensor som indikerar att krullen är klar.

Så, för stora krullningar behövs:

 • krökning med stor diameter;
 • joniseringsfunktion och keramisk beläggning.

Baserat på detta ser vi fyra modeller av tångar som oftast väljas av kunder. Och hur man blåser håret på curling berättar vi i vår artikel.

Braun EC2 Satin Hair Color Curler

För det första på populariteten av braun firma. Den maximala temperaturen på uppvärmningen är 165 grader. Krullstången värms upp direkt och har 5 temperaturlägen, vilket inte är gränsen, men tillräckligt för att uppnå krullar med olika elasticitet.

Kylspetsen undviker brännskador vid installationen. En mycket bekväm sensor som visar temperaturen som tången har värmt upp. Keramisk beläggning minskar skadorna från curling.

Enligt majoriteten av kunderna:

 • Denna modell är väldigt bekväm att använda;
 • styling tar inte mycket tid, eftersom det inte behöver störas länge med likvidation;
 • håret faller inte ur tangarna.

Det är nödvändigt att vänja sig lite på enheten för att inte tillfälligt byta temperaturlägen. Det finns också ingen krok för att hänga, men det här är bagage.

Du kan beställa och köpa denna knep i nätbutiker, priset är från 3000 till 5000 rubel.

Ett verktyg som aktiverar Golden Silk growth fungerar bra i detta avseende - om honom i den här artikeln. Många kvinnor är glada att märka att deras hår har ökat markant, efter att ha använt det här verktyget.

Curler Hairway Titanium-Tourmaline

Den tyskgjorda modellen med en diameter på 38 mm har en titan-turmalinbeläggning med tillsats av silverpartiklar, vilket gör att du kan krulla håret mycket noggrant.

Tangerna har 6 temperaturlägen, det värmer upp till 200 ° C, omkopplingsknapparna är bättre placerade än Brauns, och det är omöjligt att trycka på dem på eller av.

Kunder säger det:

 • Enheten värms upp i sekunder, det svalnar lika snabbt;
 • Det är lätt och bekvämt att arbeta med - handtaget har en gummiöverdrag som förhindrar glidning i handen.
 • Efter användning av dessa tångar hålls styling hela dagen, på det styva håret förblir det till och med på morgonen.

Pris i nätbutiker: från 2500 till 3000 rubel.

Remington Ci5338 Curler

Mer kraftfull modell jämfört med tidigare (8 temperaturförhållanden) värmer upp till 210 grader. Den har en särskiljande funktion - den stängs automatiskt av efter 60 sekunder.

Kunderna är generellt nöjda med denna modell, för tjockt, hårt hår, det är mycket bra. Kvinnor med tunt hår tyckte inte om att hålla håret länge, och också för att ge volymen till tunt hår, de var tvungna att använda för många stylingprodukter.

Förresten kan du använda volymen för volym - det finns en separat artikel om den.

Även från minuses curling Remington:

 • Under drift kan du oavsiktligt byta läge eller stänga av höjden helt.
 • Temperaturen på 210 grader är för hög och farlig för hårets hälsa, så kunderna rekommenderar att du inte värmer upp dessa tångar till ett sådant tillstånd, annars kommer lukten av bränt hår under krökning att ges till dig.

Nedan ser du videorecensionen om denna curling, liksom vilken typ av krullar du kan skapa med den.

Video: Remington curling iron

Curling Rowenta CF 2012

Tangar med den största diametern på 42 mm, med minst antal lägen (endast 2) och en keramisk beläggning. Till skillnad från tidigare ploek har den den lägsta kraften, så den är inte lämplig för att skapa lockar på mycket långt hår.

Ägare av samma smala hår av medellång längd är nöjda med enheten och noterar att det blir nästan omöjligt att bränna håret med det. Förresten finns det en underbar styler för Roventa-hårets volym, vilket kommer att göra det svagaste håret till en fantastisk frisyr.

Också många kvinnor lockades av den intressanta designen av curling iron av denna modell, liksom närvaron av en bekväm krok för hängande.

Pris i nätbutiker: från 830 rubel.

Om det finns allvarliga hårproblem och de ständigt faller ut, kommer den här artikeln att hjälpa dig. Det berättar om maskerna mot håravfall och jämn skaldethet.

De flesta stylingprodukter har naturligtvis en destruktiv effekt på hårets struktur. Här kan du läsa http://lokoni.com/uhod/sredstva/naturalnie/degtyarnoe-milo-primenenie.html om hur man använder vanliga tjärsåp kan du skydda ditt hår mot de negativa effekterna av miljön och stylingprodukterna i synnerhet.

rön

Så, bland alla olika hårkrullare, har vi granskat med dig fyra professionella curlers för att skapa stora krullar som använder den mest positiva feedbacken från kvinnor.

 • Var och en av de övertygade modellerna har en speciell beläggning för en mer noggrann curling. Men som vi kan se är tangen av Romenta och Remington lämpliga för hår av en viss struktur - den första är bra för tunn, den andra - för tjockt hår.
 • Braun Curler är värd uppmärksamhet, ger ett bra resultat på något hår, men du måste anpassa dig till det.
 • Och endast modellen av varumärket Hairway förenar sig i sig både komfort i bruk (ett bekvämt arrangemang av knappar för omkoppling, gummihölje av handtaget) och bra läggning, och i jämförelse med Braun har den haken för att hänga. Tysk kvalitet och här råder!

Bredt krullande hår

Det hände så att tjejerna med lockigt hår på alla sätt försökte räta ut dem och damerna med rak krullning. Hittills finns det ett stort urval av olika typer av hår, både ryska och utländska tillverkare. Curling strykjärn är av olika slag och är avsedda att skapa stora eller små krullar. Jag skulle vilja ägna särskild uppmärksamhet åt styler för att skapa stora lockar, som annars kallas breda krullar. Då lär du dig mycket intressant information om sådana hackar, deras enorma sortiment och råd från experter som kommer att berätta för dig hur du använder dem korrekt.

Hur hämtar man?

För att inte felberäkna när man väljer och förvärvar den önskade och multifunktionella modellen av curling maskinen i mer än ett år, bör man vara uppmärksam på dess funktionella egenskaper och om det är bekvämt att hålla den i händerna.

Välj en bred krökning för att skapa stora vågor eller krullar bör baseras på följande punkter:

 • Det är nödvändigt att överväga diametern. Ju större det är desto större blir krullarna. Curling strykjärn med en diameter på 50 mm hjälper till att skapa stora krullar och avrunda hårsträngarna. Sådana breda krullningsjärn är perfekta för damer med långt hår som vill få stora strängar eller en borstningseffekt. Tang med mindre diameter - 38 mm, perfekt för lätta strandvågor med en spektakulär volym. Curling 32 mm anses vara den mest optimala och mångsidiga, de kan användas för att göra medelstora och större lock. Curling 25 mm är lämplig för skönheter med medelstort och kort hår, med hjälp du kan få utmärkta vågor.

Tångar med mindre diametrar möjliggör mer snäva och uttalade lockar.

 • För att håret skall vara friskt, är det mycket viktigt att vara uppmärksam på den grundläggande typen av täckning av din styler. De bästa förvärven kommer naturligtvis att vara curlingjärn med keramik eller titanbeläggning. Funktionen av jonisering kommer också att vara användbar. Men från apparater med metallbeläggning är det bäst att ge upp, eftersom en sådan beläggning kan skada håret.
 • Närvaron av temperaturregimer är mycket viktig. Vissa företag erbjuder modeller med bara ett läge eller förmågan att ställa in minst eller maximalt, medan andra producerar lockar med 5 eller ännu fler lägen för olika hårtyper.
 • Om du väljer en krökare med stor diameter bör du alltid vara uppmärksam på förekomsten av ett speciellt klämma eller spets som skyddar dina händer mot brännskador.
 • Om du behöver något universellt, kommer konisk curling lätt att rädda situationen, för med hjälp kan du göra en mängd krullar.

För att inte bli besviken i din framtida styler är det bäst att föredra professionella märken som implementerar stylingutrustning. Ofta arbetar välrenommerade företag endast med säkra, slitstarka och beprövade material som uppfyller europeisk kvalitet och inte skadar hår alls.

Modellöversikt

För att välja de väldiga pincett som kommer att vara det perfekta inköpet och kommer att glädja dig i många år, bör du överväga specifika modeller av breda band för ännu större klarhet. Vi erbjuder en liten översikt över enheter från populära märken för att skapa stora vågor och krullar:

 • Var noga med att rekommendera att uppmärksamma Remington - Ci5338 Pro Big Curl curling. Dessa nippers har en keramisk beläggning med tillsats av turmalin, som fördelar värme jämnt över strängarna. Som tillverkaren hävdar har denna modell fyra nivåer av hårskydd. Turmalin gör att du kan ta bort statisk elektricitet, gör håret glattare, snyggt och friskt. Keramik som beläggning säkerställer perfekt glidning och förhindrar trassning. Denna styler har 8 temperaturlägen, och enheten själv är klar att användas inom en halv minut efter anslutning till uttaget. Dessutom värms inte curling-spetsen, och den långa och sneda sladden gör proceduren för att skapa styling och frisyr den mest bekväma, även hemma.

Hur man väljer diameteren av curling

På hyllorna i butikerna idag finns det ett stort antal curling irons av olika diametrar, men inte alla vet hur man använder curlingjärn för att skapa olika stilar, exakt vilken diameter av stången som behövs för den här eller den här typen av lock! Låt oss börja med grunderna och titta på detta i mer detalj.

I fotofångstfirmaet Hot Tools. Du kan beställa dessa på Amazon.com genom att skriva företagets namn i sökrutan. Du kan leverera krusjärn till Ryssland genom den praktiska servicen Shopfans.ru.

Tangar 2 '(50 mm)

Den två tumstången (50 mm) av tången är inte avsedd för krullningar, men mer för krökningen av hårets spetsar. Detta stora krusjärn är lämpligt för tjejer med långt hår som vill få effekten av hår, som om de torkas på borstning.

A - Twisted tips i en volumetrisk frisyr. Rör på den övre delen av håret, slätt och montera på baksidan, säkra stealth. Vrid tipparna med tångar 50 mm.
B - Du kan behandla locken med svagt lack + fixa med stora clips och vänta tills det kyler helt eller håll i 15 minuter på curlers för att få ännu mer avrundade tips.
C - Tongs är perfekta för tjejer med naturligt slät hår som vill ändra sin bild lite.
D - Försök curling och styling krullarna i olika riktningar för att betona kaskad frisyr.

Nippers 1 1/2 '(38 mm)

38 mm tang är bra för att skapa kroppsvågor. Efter curling rekommenderas att vrida håret på curlers och vänta tills håret har helt kylt, eftersom stora krullar utan att detta förfarande rullar ner mycket snabbare.

A - Behandla håret med en lätta fixeringslack. Curl håret från spets till rot vid medelstora eller höga temperaturer. När krullen värms upp, dra ut krullningsstången och säkra krullen med ett klämma. Upprepa med resten av locken. Vänta 10 minuter, ta bort klämmorna och löst upp krullarna genom att borsta. På så sätt får du stora, rundade vågor.
B - Om du har super långt hår kan du använda detta krulljärn. På den korta och medellånga håret kommer inte vackra vågor att fungera.
C - Fina nippers för dig som valde en frisyr på sidan och vill dekorera den med mjuka, slarviga, stora vågor.
D - Torka håret med havssprutor. När håret är helt torrt, gör en krull i mitten av trådarna. Vrid inte vid rötterna och spetsarna. Slå sedan på hårtorken och ruffa håret lite.

Nippers 1 1/4 '(32 mm)

Detta är en mycket populär curling. Det kan sägas den mest populära diameteren av pincett. Du kan inte gå fel, ta dig själv här.

A - Skruva håret på 32 mm tångar, utan att röra på spetsarna, applicera vattenbaserad läppstift på rötterna för att ge håret ljusa röra vågor.
B - Skruva håret, fäst med lack elastisk fixering. Lås krullarna omedelbart klämmer fast. Låt dem svalna i 20 minuter. Ta bort klämmorna och borstar med en mjuk borste.
C - Skruva håret med tång, utan styling, utan att röra på spetsarna. Stänk den färdiga locksprayen med havssalt. Torr hårtork, rufflande lockar med fingrarna. På så sätt kan du få strandvågorna.
D - Skruva håret från rot till spets, utan styling. Glatt sedan dem och flytta dem till sidan, säkra ditt favoritblommigtillbehör.

Tång 1 '(25 mm)

Tangar med en diameter av 25 mm är lämpliga för tjejer med kort och medelstort hår, eller för dem som vill få mjuka vågor i stil med Veronica Lake.

A - Vind allt hår med 25 mm krusjärn. Kam med en mjuk borstkam. Använda stora klämmor, fixa vågornas riktning för att göra dem ännu mer dramatiska. Ta bort efter ett tag.
B - Häll håret med tång 25 mm, temperaturen ska vara maximal, men inte tillräckligt för att bränna håret. Behandla lack. När krullarna har svalnat, kamma dem försiktigt med en kam.
C - Använd elastisk inbyggd lack och vinda håret. När de är kalla, kamma strängarna med en kam med glesa tänder och dekorera huvudet med en blomkrans.
D - Den här bilden skapades med en 25 mm tång utan klämma. Använd en mousse av lätta fixering, blås-torra håret och vind sedan upp det.

Nippers 3/4 '(19 mm)

De bästa krullarna i retrostil erhålls på krullen 19 mm. Plus curling passar för de flesta lockiga kvällshårar.

A - Ta bort klämman från tången och krulla håret på stången.
B - Skruva hela håret och behandla det med styling agent. När krullarna har svalnat, borsta ditt hår och rulla sedan några krullar med fingrarna. Great!
C - Skruva allt håret på krulljärnet 19 mm, låt krökorna svalna i 20 minuter. Sedan 5 minuter, borsta dina lock med en mjuk borste. Krullarna ska monteras på samma sätt som på bilden. Först kommer krökorna att vara små, men de öppnar så snart du kamma dem. Fördelen med sådana krullar är deras hållbarhet, eftersom de är mycket hårdare än krullarna på ett 25 mm krusjärn.
D - Försök använda ett 19 mm krusjärn för att skapa en lockig bas för frisyren.

Nippers 5/8 '(16 mm)

På pincett med en diameter av 16 mm kan curl lockas, som naturligt (som Beyoncé eller Shakira). Och lägg också orörligt lockigt hår.

A - Curl lockigt hår på 16 mm curling hår för att ta bort överflödighet.
B - Ibland finns det situationer när håret på ett ställe är lockigt än i ett annat. Dessa tångar hjälper till att få allt till en struktur, eftersom de skapar en väldigt naturlig, lockig effekt.
C - Om du har super rakt hår (och mycket ledig tid) kan du helt omforma din bild genom att krulla håret i lock.
D - Beyoncé vaknar förmodligen med denna stil. Applicera på trådarna ett litet värmebeständigt serum innan du fortsätter till krullen.

Nippers 3/8 '(10 mm)

Varje flicka med små naturliga krullar borde ha ett krusjärn med den diametern.

A - Det är bra att ha 10 mm tångar till hands för att tämja stygga lockar.
B - Återigen, om du har mycket ledig tid, kan du locka håret med ett sådant krullande hår och få liknande täta krullar. Innan curling, använd en termisk spray och efterkam krullarna med en mjuk borste.
C - Liknande B!
D - Om du har små lockar, och du vill räta ut dem lite, är 10 mm ryggrad perfekta för att göra en plan.

Curling strykjärn för stora lockar

I moderna frisyrer finns ett element ofta - stora krullar. Även om de vackra modeändarna aldrig gick ut, skilde sig bara sätten på deras styling. De kan helt enkelt täcka hela hårlinjen, eller springa på separata trådar som tillverkas av under flätan, fälgen, tillbehöret. Du kan göra den här stilen hemma med ett speciellt krusjärn.

Grundläggande krav för curling för stora lockar:

 1. Arbetsstyckets diameter bör vara längden på strängarna. Ju mindre det är desto kortare kommer krullarna att vara.
 2. Närvaron av termostaten gör att du kan välja önskat läge. Löst hår kan inte utsättas för temperaturer över + 80 °. Genomsnittliga strängar kommer att räcka till + 150 °. Inställning över temperatur ställs endast för elastiska och styva krölar.
 3. Beläggningen på arbetsytan ska inte förstöra strukturen och torka ut strängarna. Perfekt skulle vara keramik och turmalin.
 4. Ju längre och tjockare håret, kraften rekommenderas att välja mer.
 5. Ledningens längd bör inte störa lindningen.
 6. Ytterligare munstycken och funktioner gör stilen spektakulär.

Hur man väljer?

Vid valet är den mest logiska faktorn valet av krökningsjärnets diameter, vilket motsvarar längden på strängarna. För långt hår och medellängd är en diameter på 38 mm mer lämplig.

Med en sådan enhet kan du komma med originella frisyrer. Vändningarna blir ganska massiva. Curling irons med Ø 32 mm används också ganska ofta. Dessa parametrar anses allmänt vara universella, som används på ett hårhår av olika längder. Särskilt stora spolar kan byggas med tang med Ø 50 mm. Stora lockar ser perfekt ut på ett långt hårhår.

Förutom diametern bör man uppmärksamma beläggningen på arbetsstycket. Vågkvaliteten och effekten på hårstrukturen beror på den. Det är att föredra att välja en modell med en keramisk beläggning som inte torkar ut strängarna och inte orsakar skada.

Bland annat använder tillverkare:

Ett annat viktigt kriterium är enhetens kraft. Curling strykjärn finns med indikatorer på 20-90 watt. Kraftfulla enheter, naturligtvis, snabbare och bättre klarar av perm. Men regelbunden exponering för höga temperaturer på hårstrukturen är skadlig. Därför skulle det bästa alternativet vara upp till 50 watt.

Modern teknik är ofta utrustad med ytterligare funktioner. Stylers är inget undantag. Ionisering kommer att bidra till att bevara strängarnas hälsa under läggning. Om den valda modellen har en sådan funktion kan du säkert skaffa den.

Bästa bäst

Bosch PHC9490

Body styler har en modern design. Med tre meter långa sladdar kan du ansluta till en fjärrkontroll från spegeln. Handtaget upprepar armens anatomiska form vilket gör det möjligt att hålla enheten bekvämt under omslaget.

Skärmen på fodralet återspeglar prestandan. Temperaturen kan ställas in i nio lägen från 120 till 200 grader. En 52 watt effekt kommer inte att ha en skadlig effekt på hårstrukturen.

Bland andra funktioner:

 1. Snabb uppvärmning.
 2. Lås knappar.
 3. Ytterligare munstycken som förändrar vågens form.
 4. Automatisk avstängning.

Beläggningen på arbetsstycket är gjord av keramik. Lämplig för curling långa strängar.

Priset är 2650 rubel.

Rowenta CF 3372

Styler har en digital display på väskan. Beläggningen på arbetsstycket är gjord av keramik. Diametern är 32 mm, vilket motsvarar stora krullar. Håller tråden väl under krökning. Det här låter dig använda krusjärn för hårklippningar, kaskad. Perfekt för styling långt hår. Nio driftsätt ger valet av den optimala temperaturen för att utföra en mild krökning (från + 120 ° till 200 °).

Bland funktionerna:

 1. Snabb uppvärmning.
 2. Stram klämma.
 3. Automatisk avstängning efter en timme.

Priset är 2760 rubel.

Braun EC2 Satin Hårfärg

Styler värmer upp till högst 160 °. Temperaturen kan väljas från 5 föreslagna lägen. Klämman håller till och med korta trådar säkert. En keramisk beläggning torkar inte ut strukturen, och en kall spets förhindrar brännskador vid användning av apparaten.

Krympjärn kan användas för att förpacka försvagat och färgat hår på grund av tillverkningstekniken hos enheten och joniseringsfunktionen.

Pris 3990 rubel.

Remington Ci5338

Styler klarar lika bra med tunt och tätt hår. Keramisk beläggning gör att du kan krulla på ett mjukt sätt, och joniseringsfunktionen ger curls mjukhet och glans. Klämman håller spetsen tätt och lämnar ingen böj på strängarna. Effektenheten är 58 watt. Överhettningsskydd installerat. Arbetsstyckets diameter - 38 mm. Temperaturen kan väljas från åtta tillgängliga lägen.

Den maximala gränsen är + 210 °.

Priset är 1799 rubel.

Hur man lockar stora krullar krulljärn?

Att använda en styler är en snap. Men den här proceduren har vissa nyanser, och vet vilka som gör det lättare att använda.

genomgång:

 1. Applicera en liten stylingprodukt (mousse, skum, gel) till det tvättade håret som är mer lämpligt för hårtyp. Fördela dem jämnt över hela längden på strängarna.
 2. Applicera värmespray.
 3. När du har ställt in curler i nätverket ställer du in önskat temperaturläge. Torrt och lös hår kan lindas vid en lägsta temperatur och tjock och lång - 160-200 ° C.
 4. Använd speciella handskar eller fingertoppar för att förhindra brännskador vid användning av stylern.
 5. Dela hårplåten i zoner och fixa dem med clips. Detta kommer att bidra till att utföra en fasad lindning utan störningar. Börja att krullen ska vara från nacken till kronan med övergången till sidorna.
 6. Skruva strängarna i varv. Temperaturen av temperaturen beror på längden och tjockleken på krullen och effekten på enheten. I stilmodusens driftläge upp till + 150 ° rekommenderas att hålla i 20 sekunder, från 160 ° och över - 10 sekunder.
 7. Korrigera krullarna i frisyren och fixa resultatet med lack.

recensioner

Zhanna, 23 år gammal

Jag har en frisyr med medelstora längder. Stilar som passar min typ har spolar och krullar. Braun krusjärn hjälper till att klara raka strängar. Tre temperaturlägen gör det möjligt att välja slagkraft och förhindra överdrift.

Funktionen av jonisering är svår att utvärdera omedelbart, men den långvariga användningen av stylern påverkar inte dissektionen av spetsarna, som jag observerade tidigare med det vanligaste krulljärnet. Permanenten tar bara några minuter. Verktyg hjälper till att hålla effekten.

Olga, 27 år gammal

På födelsedagen presenterade de Remington curling iron. Innan det hade jag aldrig använt tänger. Efter den första ansökan förstod jag fortfarande värdet av presenten. Och när killen bjöd mig till ett efterlängtat datum, minns jag stylisten och gjorde ett riktigt mästerverk på huvudet om 10 minuter. En liten bit lack och jag är drottning på kvällen!

Svetlana, 34 år gammal

Till håret behandlar jag skakande. Någon gång efter att ha fött, återställde jag dem länge. Hon fann ett utmärkt jobb och insåg att hon behövde matcha företagets status. Dagligt besök befälhavaren är inte möjligt och tid. En frisyr ska alltid vara på toppen, för i kreativ verksamhet utan ett attraktivt utseende var som helst.

Jag bestämde mig för att köpa en knep för styling. Valet föll på BaByliss. Jag skriver för att jag vill dela detta mirakel av modern teknik. Fem minuter på mitt huvud en vacker styling. Till och med anställda är förvånade över hur jag lyckas se i full form tidigt på morgonen. Jag är väldigt glad att välja!

Hur man väljer ett krusjärn för stora krusar?

Det är ingen hemlighet att spektakulära stora lockar kan förvandla och försköna någon tjej. Idag finns det många sätt att skapa en sådan styling: med curling, strykning, curlers och improviserade verktyg. Det mest populära alternativet är dock bildandet av bilden med hjälp av ett speciellt krusjärn för stora krullar. I denna publikation beskriver vi vad du bör vara uppmärksam på när du väljer ett sådant termiskt instrument.

SNABB ARTIKEL NAVIGATION

Hur man väljer en curling?

VIKTIGT ATT VET! Ett medel för att stärka och växa hår som används av stjärnor av showbranschen Läs mer >>>

När du köper en enhet för hår styling bör ta hänsyn till många nyanser. Så, vad ska du vara uppmärksam på när du väljer ett krusjärn för att skapa stora krullar?

 • Beläggning. Moderna tillverkare erbjuder ett stort urval av styler med metall, keramik, teflon eller turmalinbeläggning. Det ideala alternativet är keramik. Detta material torkar inte ut och skadar inte håret.
 • Diameter. Innan du väljer ett krusningsjärn, är det nödvändigt att bestämma vilka stilar det är utformat för att skapa. För bildning av stora krullar lämpliga verktyg med stor diameter (35 mm).
 • Närvaron av termostaten. Med den här funktionen kan du välja den perfekta temperaturen för hår styling.
 • Ström. Idag på produktmarknaden finns stylister med en effekt på 20 till 90 watt. För att göra chic stora krullar hemma är modeller upp till 50 watt lämpliga.
 • Tillgänglighet av joniseringsfunktion. Med den här funktionen kan du hålla ditt hår friskt, även med regelbunden användning av termiska enheter för styling.

Redaktionskommitté

Om du vill förbättra ditt hårs tillstånd, bör du särskilt sköta skampon som du använder.

En skrämmande figur - i 97% av schampon av kända varumärken är ämnen som förgiftar kroppen. Huvudkomponenterna, på grund av vilka alla problem på etiketterna är betecknade som natriumlaurylsulfat, natriumlauretsulfat, kokosulfat. Dessa kemikalier förstör krullarnas struktur, håret blir skört, förlorar sin elasticitet och styrka, färgen bleknar. Men det värsta är att dessa saker kommer in i levern, hjärtat, lungorna, ackumuleras i organen och kan orsaka cancer.

Vi rekommenderar dig att överge användningen av medel i vilka dessa ämnen är belägna. Nyligen utförde experter från vår redaktionsteam en analys av sulfatfria schampon, där första plats togs av medel från företaget Mulsan Cosmetic. Den enda tillverkaren av naturliga kosmetika. Alla produkter tillverkas under strikta kvalitetsstyrnings- och certifieringssystem.

Vi rekommenderar att du besöker den officiella webbutiken mulsan.ru. Om du tvivlar på din kosmetiks naturlighet, kontrollera utgångsdatumet, det ska inte överstiga ett års lagringsutrymme.

Bläddra bland populära modeller

Idag kan varje tjej välja det perfekta verktyget för hårtyperna. Moderna tillverkare presenterar en mängd olika alternativ: från budget stylers till funktionell automatisk pleyok. Låt oss prata om de mest populära modellerna för enheter för att skapa stora lockar.

Rowenta CF 2012

Styler från företaget "Roventa" - en bra modell för att skapa lockar på medellängden. Tångdiameter (40 mm) gör det möjligt att snabbt bilda stora krullar. Keramisk beläggning ger skonsam styling.

Ett sådant krusjärn har emellertid ett antal nackdelar: bristen på funktionen av temperaturval, liten storlek vilket väsentligt komplicerar processen med att krulla långt hår.

Recensioner av ägarna av styler Rowenta CF 2012 visar att med detta verktyg är det svårt att locka långa tjocka strängar.

Rowenta CF 3345

Cone curling för stora curls Rowenta CF 3345 - ett utmärkt val för älskare av snygga frisyrer. Med hjälp av en sådan styler kan du göra en imponerande styling hemma på några minuter. Den koniska formen ger högkvalitativ perm längs hela längden av håret utan veck och skador.

Rowenta CF 3345-gardinen är utrustad med 9 temperaturlägen, en bakgrundsbelyst LCD-skärm och en speciell knapplåsfunktion.

På grund av sin form gör koniska curlers det möjligt att skapa en effektiv styling utan problem på bara några minuter. Så, hur man gör stora lock med en konisk curling?

 1. Torka håret ordentligt och applicera en värmespruta eller mousse.
 2. Slå sedan på enheten och välj den optimala temperaturen. För styling ska torra skadade strängar sättas till en minsta temperatur och tjockt hår kan krullas vid en temperatur av 150 till 200 grader.
 3. Använd speciella handskar eller fingertoppar för att undvika att bli bränd under arbetet med verktyget.
 4. Dela håret i flera delar.
 5. Välj strängen och vinda den.
 6. Curl strängar, flyttar från baksidan av huvudet till kronan.
 7. Kamma försiktigt krullarna och fixa håret med lack.

Andra hemligheter att skapa stora lockar med en konformad curling titt på videon.

Braun EC2

Med hjälp av Braun EC2 styler kan varje tjej snabbt göra stilrena hemma (du kan se resultatet av curling med detta krulljärn på bilden nedan). Enheten är utrustad med 5 temperaturlägen (max 165 grader), en temperatursensor och ett klämma för strängar. Keramisk beläggning ger en mild krullning, och en kall spets gör att du kan undvika brännskador vid läggning.

Remington Ci5338

Denna modell gör att du enkelt kan göra eleganta lockar på håret av vilken typ som helst. Recensioner av ägare av Remington Ci5338 tyder på att en sådan styler klarar både tunna och breda strängar. Enheten är utrustad med 8 temperaturlägen, vilket gör att tjejen kan välja de optimala förhållandena för krökning. En annan fördel med Remington Ci5338 är den automatiska avstängningsfunktionen.

Babyliss

Automatisk BaByliss curling iron - det snabbaste sättet att göra en imponerande styling hemma. Stylingverktygen från BaByliss är utrustade med 3 temperaturlägen, funktionen att välja vridningsriktning av trådarna och funktionen för tyst drift.

Automatisk BaByliss krulljärn gör att du kan skapa ett brett utbud av styling på några minuter. För att skapa spektakulära stora lockar behöver du bara välja parametrarna för vågan och placera strängen i ett speciellt hål i enheten.

Så, hur man lockar hår med BaByliss?

 1. Torka noggrant och kamma håret, använd en speciell termisk spray eller mousse.
 2. Sätt på BaByliss curler och ställ in stylingalternativen.
 3. Välj en sträng och fixa den vid rötterna i ett speciellt hål på enheten.
 4. Vänta några sekunder innan larmet låter.
 5. Lossa krullen.
 6. Efter hårböjning fixar du håret med lack.

Recensioner av tjejer indikerar att denna modell kan klara av vilken typ av hår som helst. Resultatet av curling curls med BaByliss styler kan du se på bilden nedan.

Curler för stora curls: typer och urval, granskning av populära märken

Långt hår har alltid varit varje tjejs dekoration och stolthet, så mode för vackra lockar kommer aldrig att bli föråldrad. Varje år kommer skönhetsindustrin med nya bekväma kroppar. Flatironer, curling irons, tang i prisklassen från ganska överkomliga till otroligt dyra, översvämmade diskarna. Hur inte göra fel val och få dig en riktig hjälpare inom skönhetsområdet och inte förstöra friska krullar? Artikeln kommer att bidra till att förstå problemet och bestämma valet av curling för stora lockar.

Vad är

Curling är en elektrisk anordning för curling curls. För stora krullar idealisk enhetstorlek på 25 och 32 mm. Storlekarna 38, 45 och 50 mm i slutet ger mer sannolikhet inte en perm, men gör håret lite vågigt med vackert böjda spetsar.

Ju större krullen är desto större diameter ska baren vara.

Rådet. För tjejer som älskar experiment, är en modell med möjlighet att byta munstycken lämplig.

Vem är lämplig

Curling med stora lockar är lämplig för långt hår, det ökar betydligt håret och antalet fans.

Kort hår är bäst krökt krullning liten diameter - krullarna blir elastiska och vackra. Krökstångens stora diameter kommer att spela ett grymt skämt med experimenteraren - resultatet blir oförutsättande.

Typer och urval av ploek

För hårets säkerhet finns det flera typer av beläggningar av värmeelementet:

 • metall är inte det bästa valet för curling, överhettning av håret bidrar till deras tvärsnitt och bräcklighet;
 • Teflon - skyddar håret från att torka ut tills det börjar glida av. Efter detta förvärvar krullningsstången status som vanlig metall;
 • Keramik är den bästa beläggningen som inte har någon skadlig effekt på lockar och har samtidigt ett överkomligt pris. Med ett sådant krusningsjärn bör behandlas noggrant på grund av dess bräcklighet;
 • Turmalin är en dyr beläggning, med vilken professionella hantverkare brukar använda gardiner. Det har en mycket hög kostnad, så det möts inte ofta i butikerna.

Var uppmärksam! Curling strykjärn med termostat är väldigt bekvämt: med den önskade temperaturen kan du snabbt och smärtfritt göra en vacker frisyr för hårstrukturen.

Översikt över populära märken

Populära märken av tjock pleyok finns på allas läppar: Remington, Braun, Rowenta, BaByliss. Lätta modeller ger dig möjlighet att inte störa din hand och slutföra processen på 15 minuter. Vissa modeller har ytterligare praktiska funktioner: en knapp som stänger av en oavsiktlig press och automatiskt stängs av efter en timmes arbete.

Remington

Den framstående tillverkaren av utrustning glömde inte om kvinnor och presenterade Remington Ci5338 krulljärn till domstolen. Keramisk beläggning, 8 lägen, automatisk avstängning, snabb uppvärmning - det här är de viktigaste fördelarna som du måste titta på den här enheten på. I butikerna säljs krulljärn till ett pris av 2500 r.

Braun EC2

Representanten för stor ploek med keramisk beläggning. Curls håller sin form under lång tid, och en bekväm ljudsignalfunktion hjälper till att spara hår från överdriven värme. Pris från 4000 s. Det är ganska motiverat eftersom modellen från Braun är en idealisk produkt när det gäller priskvalitetsförhållande.

Rowenta CF 3345

Priset på Rowenta CF 3345 krusningsjärn är högre - 3000 p. Men för det här får användarna blixtsnabb uppvärmning, en digital display med temperaturkontroll och inga rynkor på grund av brist på klämning.

Babyliss

Automatisk BaByliss curling iron - från 2000 p. och över. Gäller professionella enheter. Bekvämlighet och funktionalitet - det här skiljer den här modellen från resten. Du behöver bara sätta in strängen i enheten och gå längs hela längden av håret på detta sätt.

Alla företrädare för dessa företag har sina styrkor, och ingen kommer att misstas när de väljer dem.

Användarvillkor

Korrekt snurra hår är också en konst:

 1. För krullarnas skönhet och hälsa måste du använda verktyg som ger extra skydd mot överhettning när du använder curling. Några måste tvättas av: schampo, sköljning och andra måste vara kvar på håret: termiskt skydd, mousse, spray, olja.
 2. Rena och torra trådar är lindade på krullningsstången från ändarna till nivån på början av öronen (för långt hår).
 3. Tiden hålls inte mer än 0,5 minuter, annars kommer hårstrukturen att drabbas.
 4. Låt svalna spolade trådar före kamning.
 5. Var noga med att fixa resultatet av hårspray.

Det är viktigt! Följ säkerhetsreglerna när du använder apparaten.

Säkerhetsåtgärder

Varje elektrisk apparat ska behandlas med försiktighet, och krulljärnet är inget undantag. De grundläggande reglerna för säker användning innefattar:

 • Lämna inte enheten obevakad;
 • Rör inte med våta händer;
 • Rör inte hårbotten med en hett apparat för att undvika brännskador.

Det är alltid svårt att välja, men efter att ha vägt alla fördelar och nackdelar har du själv bestämt dig för huruvida denna eller den funktionen är nödvändig. Du kan välja ett krusjärn som ger positiva känslor och gör ägaren oemotståndlig.

Du hittar mer om hårkrullare i följande artiklar:

Hur väljer man curlingens diameter?

Förmodligen trodde vi alla en gång hur man valde curlingens diameter. Vid det här tillfälle kan du hitta många rekommendationer och artiklar, det finns så många av dem att det inte är svårt att gå vilse i sökandet efter rätt råd, och viktigast av allt den högra diametern på curling.
Här kommer jag inte prata om kvaliteten på beläggningen på arbetsytan och andra punkter vid val av ploek. Det här är en annan gång. Idag pratar vi bara om diametern.
Den första och avgörande frågan som ska besvaras när du väljer diameteren av krullande hår - vilket resultat vill jag få?
Ja, ja det är den avgörande faktorn. Du kan läsa en massa artiklar om att det finns en liten diameter för kort hår och en stor för långt hår, och det finns viss sanning i det, men önskan att se exakt det här resultatet är första platsen.

Om klienten har långt hår och vill ha krullar i stil med afro eller brasiliano, kommer du inte att ha ett krökjärn 25 eller 32 diametrar? Nej, eftersom afro på en sådan diameter inte fungerar. För afro-curls behöver curling i diameter från 9mm till 16mm. Och samtidigt, om klienten har en bobsklippning och hon vill "böja" ändarna av håret och ge håret lite volym, tar du bultstången med den största diametern (till exempel 32 mm eller mer) för att inte göra en krull ur krullarna.


 • Så, för att göra fina curls i stil av afro och braziliana på vilken hårlängd som helst, behövs curlingjärn med en diameter från 9 mm till 16 mm. På kort och medelhårt hår är det av uppenbara skäl mycket snabbare, och på långa flera gånger längre. Ju mer du vill få volymen, desto tunnare behöver du ta hårsträngar.
 • Diameter 16mm och 19mm ser ut som naturliga infallskurvor. Därför är det igen lämpligt i fallet då du vill att krullarna ska se naturliga ut, som en ängel eller som ett barn. Ofta även för sådana krullar köper konisk eller spiralkrullning, eftersom de gör en naturlig kröning. Vid en sådan diameter är det lätt att vinda både långt och kort hår, de kommer också lätt att fånga.

 • Curling Iron 22mm, 25mm, 28mm - detta är ett vanligt diameter curlingjärn, som regel den mest populära för att ligga i stugan och hemma. Tångar av denna diameter är lätta att vrida som kort, medium och långt hår. De gör en vacker och fjädrande krull som håller vackert. Förresten, Hollywood curls gör också 25mm curling. Den enda anledningen till att ett sådant krusningsjärn inte är särskilt lämpligt är att förbereda hår för en frisyr. För att håret ska hårda själv hemma - det här är en av de bästa lösningarna.

 • För stora lockar passar curling iron 32 mm, och det är också perfekt för att förbereda håret för håret. Krullarna ser särskilt bra ut på ett sådant krullande hår från axlarna till axelbladen. Perfekt för skrymmande frisyrer som den grekiska flätan, "sjöjungfrun" och liknande.
  38mm krusjärn gör dig inte krull eller krullar, men det kommer att skapa en vacker strandtextur på håret eller en ljusvåg på kaskad hårklippning. Perfekt för att förbereda håret för håret, speciellt om frisyren av stora element och detaljer.

 • Diametern hos krulljärn eller krulljärn är mer än 38 mm, tyvärr har jag inte träffat en rysk tillverkare eller distributör, men på utländska webbplatser finns diametrar av både 45 mm och 50 mm. I princip ser jag inget speciellt behov av sådana. Krullar och krullar kan fortfarande inte göras. Om du verkligen vill ha lockar större än 32-38mm krusjärn, för långt hår, då är det bäst att använda ett brett järn med rundade kanter på vår hemsida som presenteras. Ett sådant järn låter dig göra en stor kröning och hålla på så länge.

Tänk på att krullen, särskilt på långt hår, under egen vikt drar lite, överväga detta när du väljer rätt verktyg.

Hur man väljer ett krusjärn och använder det korrekt?

Hur man väljer ditt perfekta curling hår så att frisyren med lockar är snabb och vacker? Ta reda på den här artikeln.

Det verkar som att det med krullarbågar kan krulla, eftersom den här enheten är avsedd för det. Men i krulningsprocessen står flickor ofta inför några vanliga problem: krullarna är fula, krullen håller inte och slutligen sköljer håret håret. Hur man undviker allt detta kommer du att lära dig mer.

Vad är din curling gjord av?

Det är möjligt att locka hår inte bara med elektriska apparater, men också med olika improviserade medel. Men för första gången, för att skapa krullar, uppfanns ett krusjärn, och vi rekommenderar att du ansöker om det om du inte kan leva utan lock. Samtidigt kan krilljärn variera med avseende på form, diameter, beläggning, temperatur, pris, design och många andra egenskaper.

Inte alla krullar är desamma. Var särskilt uppmärksam på beläggningsanordningen.

Först och främst, var uppmärksam på materialet från vilket curling är gjord. Det kan vara metall, teflon, keramik eller turmalin.

Metal curling strykjärn är billigast, våra mödrar och farmödrar använde samma alternativ. Och även om det i moderna apparater har blivit lättare att reglera temperaturen, tenderar håret att hålla fast vid metallen och värma ojämnt.

Teflonbeläggning, såväl som non-stick beläggning av moderna kokkärl (även om det här inte är en väldigt vacker jämförelse, men ändå!) Hjälper håret att inte brinna och mindre skadade vid curling. Efter att Teflon-krullningshår kvarstår blankt, eftersom detta material ger negativa joner som bidrar till nedläggningen av nagelskalorna. Teflonbeläggning hjälper till att fördela värmen jämnt. Men Teflon tenderar att slita av, så livslängden hos en sådan curling är begränsad och uppgår till ungefär ett år.

De flesta professionella stylister använder keramiska gardiner - de kan vara med en keramisk beläggning som är tvättbar, både Teflon och all-ceramic. Den andra typen av knep är en av de dyraste, men de tjänar också under mycket lång tid. Uppvärmningstemperaturen är i allmänhet 200 ° C i alla gardiner, men samtidigt anses keramiska gardiner vara mer godartade.

Tourmaline curling strykjärn är en ännu dyrare och trendig typ av enhet, de har samma fördelar som teflon och keramik, men producerar mer negativa joner.

Redaktörens råd: Oavsett material som ditt krusningsjärn tillverkas, är den optimala uppehållstiden för krökningen på 10-15 sekunder. Försök att inte överdriva strängarna och arbeta ut dem väl inuti och ut med ett termiskt skyddande medel i förväg. Det kan till exempel vara ett "Värmeskydd" -skum av varumärket "Pure Line" med kalendulaxtrakt. Detta verktyg skyddar håret vid temperaturer upp till 200 ° C, hjälper till vid bildandet av styling och limar inte håret.

Hur bäst att curl lockar

Det är lättast att curl lockar från baksidan av huvudet. Förbered håret i förväg så att det är rent, torrt och snyggt kammade. Separera de små strängarna och vinda dem på krullningsjärnet, var särskilt uppmärksam på spetsarna så att de inte kricker.

Försök att vinda trådarna noggrant.

Försök att välja curlers där du kan justera temperaturen. Dessutom är det mest lämpligt att önska detta med en knapp knopp, där det också finns en blockerande funktion bara i fallet. Den optimala temperaturen för curling curls är 150-170 ° C, och om håret är skadat eller nyfärgat, är det bättre att minska den till 130 ° C.

Redaktörens råd: Efter lindning, låt krökorna svalna något och spruta sedan på lacken på ett avstånd av ca 20 cm. Tack vare detta kan frisyren förstå bra men kommer inte att limas ihop. Lak, till exempel "Extrafixation" av varumärket "Pure Line" med nät- och linkstrakt, vetemjölk och UV-filter kommer också att bidra till detta. Produktens formel gör det möjligt att stärka och fuktiga strängarna, såväl som för att säkerställa lång fixering utan viktning.

Curling diameter: vad behöver du

Krökjärnets minsta diameter är 10-13 mm, maximal kan nå 45 mm. Den "klassiska" storleken är ca 19-25 mm. Krökets kvalitet och form beror direkt på dessa indikatorer. Till exempel kan curlers med för stor diameter inte klara av för hårt hår. Klara spiralkrullar från den här videon, det rekommenderas att vrida på krökning 20-30 mm.

För långa strängar är det värt att välja krulljärn med en diameter som är mindre än den krullning som du vill få, eftersom krullarna kan svalna under egen vikt. Stora krullningsstrykjärn passar bäst för att skapa en ljusvågseffekt.

Redaktörens råd: Om du gillar att curla strängar ofta, kom ihåg att ständigt återfuka och närma dem. Särskild uppmärksamhet bör ägnas åt de tips som torkar snabbast. För att göra detta, efter curling (men inte tidigare!), Applicera torr omvandlingsvårdolja med afrikansk macadamiaolja på ändarna och skadade områden i håret. Formeln med det här verktyget gör att du kan uppnå fuktgivande, mjuka och strålande krokar utan klibbig effekt.

För kortare hår är krullningsjärn med större diameter lämpliga och vice versa.

Vilken form att välja

Curling strykjärn är också med och utan klipp, och även konisk, så att krullarna längs hela längden kan erhållas i olika storlekar. Så här skapar du lockar med den här enheten, ta reda på det från videon:

Det finns enheter med en urtagning inuti, där du kan lägga en krullning. Det finns dubbla fat för att krulla håret samtidigt på två ytor och lägg strängar mellan dem i ett zigzagmönster. Men det är inte så lätt att använda den här typen av curling själv, du behöver hjälp från en vän eller professionell.

Föredrar du den klassiska formen av curling eller inte mot experiment?

Krokigt hår för hemmabruk, vilket vrider håret själv, och du behöver bara sätta en kröning i det och ställa in temperaturläget, existerar också. Med den här enheten kan du ställa krökets riktning (från ansikte mot ansikte). Men var försiktig och ta inte för långa och tjocka strängar så att de inte blir förvirrade.

För att skapa naturliga krullar kan du försöka att vrida strängarna i olika riktningar. Förresten, kolla på om det är lätt för dig att vrida krusningsjärnet i dina händer: om sladden är tillräckligt lång, är den inte förspänd, finns det ett gångjärn vid basen. Generellt, gå till valet av curling på allvar, och där för att ge en vacker frisyr:Nästa Artikel
Gul mjäll på huvudet - orsaker och behandling