Hur man väljer en bra hårklarare


Medel för lättare hår används i fall där det inte finns något behov av radikal färgning. Blondingskomposition penetrerar rötterna, vilket bidrar till förändringen av färgskalor. Det har en direkt effekt på hårets naturliga pigment, melanin. För att korrekt utföra proceduren och inte skada kärnan är det först nödvändigt att välja en högkvalitativ hårförtydligare.

Hur man väljer en clarifier

Innan du köper en blond komposition, var uppmärksam på ett antal viktiga faktorer. För att välja ett pulver för att lätta håret eller någon annan produkt (grädde eller pasta) är det nödvändigt att bestämma dess kostnad och användningsmetod. Detta är det första.

Det finns andra kriterier som bör övervägas om du vill köpa ett verkligt effektivt sätt:

 1. För tunna krullar, kännetecknas av brittleness, rekommenderas att välja klarare med särskild vård. I det här fallet är den bästa lösningen att kontakta mästaren, som hjälper dig att få den säkraste kompositionen.
 2. När du utför proceduren hemma, rekommenderar experter att använda en kräm. Han är redo och behöver inte blandas med en strikt överensstämmelse med proportionerna.
 3. Professionellt lätta eller blekande hår är önskvärt att utföra endast i skönhetssalonger med en beprövad mästare.
 4. Innan du köper verktyget måste du bestämma hur mycket redhead du vill.
 5. Blonding kompositioner måste köpas i märkesbutiker för att eliminera risken för att bli ägare av en låg grad av falsk.
 6. Ljushår, oavsett hur hög kvalitet och mild produkt kan vara, bör inte utföras oftere 1 gång om 2 veckor.

Blekt krullningar kräver särskild vård. I annat fall kommer håret inte att vara tid att återhämta sig till nästa procedur.

arter

Många kvinnor undrar hur du kan lätta ditt hår. Fonder för detta förfarande säljs i olika former. Vilken av dem föredrar? Hur skiljer de sig från varandra?

Kosmetikmarknaden ger ett ganska brett urval av oljeprocessorer, krämer, pasta, pulver och även balm. Var och en av de olika blondineringsmedlen har sina egna egenskaper.

Tänk dem mer i detalj. I synnerhet kommer vi att fokusera på komposition och egenskaper. Dessa kriterier är mycket viktiga för kvinnor som inte är likgiltiga för vad som kommer att bli hårets tillstånd efter färgning.

Oljan

Denna produkt innehåller två huvudkomponenter: väteperoxid och en speciell olja (sulfonerad). Ytterligare ingredienser inkluderar lättnadsaktivatorer, som kan vara olika mängder.

Peroxid, som ingår i blekande oljor, innehåller i de flesta fall minst 6% oxid. Ammoniumpersulfat reagerar med resterande komponenter i produkten, vilket eliminerar oönskade nyanser (gul, orange och röd).

Blekningsolja - ett ganska effektivt läkemedel för att ändra hårfärg. Denna produkt låter dig bleka även mycket mörka lockor.

Lightening Hair Cream - ledaren i rikedom av sortimentet och popularitet. Den största fördelen med ett sådant blekmedel är användarvänlighet. Det är väldigt lätt att ansöka på egen hand hemma.

Krämer innehåller sådana komponenter:

 • luftkonditionering
 • blåelse;
 • speciellt förtjockningsmedel.

Den första ingrediensen är nödvändig för mjuk förtydligande av ett hörn. Blueback utför också en viktig funktion, vilket eliminerar oönskade nyanser. Och förtjockningsmedel tillåter dig att kontrollera konsistensen av blekningskräm.

pasta

Nyligen har blekpasta fått fart i popularitet. Detta beror på det faktum att den vanliga färgen (pulver) gör krullarna mycket mer skada.

Med hjälp av det här verktyget kan du lätta håret upp till 7 toner. Detta är en stor fördel gentemot några andra produkter.

Blonding pasta innehåller vitamintillskott, liksom ingredienser av vegetabiliskt ursprung. Dessa komponenter har en fördelaktig, sparsam effekt på trådarna. Effektiviteten förblir dock på rätt nivå.

pulver

Ett av de vanligaste alternativen för att lätta håret. Blonding pulver gör att du snabbt och effektivt kan få önskat resultat.

Observera att detta pulver inte innehåller några konditioneringsämnen. Därför kan det skada håret. Hyppig användning av denna produkt leder till hårtorkning och irritation av huvudets epidermis.

Ljusspulver rekommenderas för användning i stugan. Det är trots allt oerhört viktigt att inte bara ge en korrekt bedömning av den initiala skuggningsbasen och krullarnas allmänna tillstånd, utan också att vara skicklig i förberedelserna och tillämpningsteknikerna.

Användning av pulver hemma kan skada håraxelns struktur. Varje pulver betyder olika aggressiva inflytande på strängarna.

balsam

Med det här verktyget kan du lysa håret upp till högst 4 toner. Därför är den inte lämplig för mörka lockor. För ljus rekommenderas det endast som en korrigering.

Blekningsbalsam används i kombination med speciella schampon som har samma effekt.

Det är värt att notera att tonic tonic kan också ha en balm egenskaper. I vilket fall skiljer sig sådana verktyg inte i hög effektivitet och verkningsaktivitet. De tvättas snabbt, vilket innebär att förfarandet måste upprepas på nytt.

Topp produktrecension

På marknaden för kosmetika kan du se många klargörare från olika märken. De skiljer sig från varandra, inte bara i kostnad, men också i ett antal egenskaper.

Från det stora utbudet av märken och produkter måste du välja den lämpligaste kompositionen. Självklart förblir risken för skada på håraxlarna, men vi måste minimera det till varje pris.

De mest populära tillverkarna av klargörare är: Estel, Schwarzkopf, Vella, Loreal, Matrix, Capus, Supra. Tänk dem mer i detalj.

"Estelle"

Produkter av detta kosmetiska märke är ganska utbredd. Damer uppskattar sin kvalitet och hög effektivitet.

Estel ljusspulver kostar bara 70 rubel. I detta avseende kan det konkurrera med honom förutom att läkemedlet från företaget "Londa", vars pris - 120 rubel

Processen med fullständig hårfärgsändring med denna produkt är tillräckligt lång. Du kommer se det slutliga resultatet på cirka 2 veckor.

Detta verktyg rekommenderas inte för kvinnor med sprött hår eller känslig hårbotten. Pulver har ingen sparsam effekt, så experter rekommenderar att du använder dem med fuktighetsgivande ingredienser.

Den främsta fördelen med Estelle klarare är att den kan ändra färgen på jämn mörka krullningar. Det är lätt att använda. Denna faktor är ofta avgörande när du väljer.

Av minuserna kan man skilja sin skarpa lukt och torkningsegenskaper. Det är upp till dig att klara av det eller inte.

Satsen säljer skyddande polyetenhandskar. Dessutom lade tillverkaren en komplett uppsättning fuktgivande balm.

"Schwarzkopf"

Den mest populära lösningen för det här tyska varumärket är Professional Igora Expert Mousse. Kostnaden är cirka 200 rubel.

Denna mousse är lätt att använda och flödar inte ner efter applicering. Med det kan du lysa upp krullarna mer än 3 toner.

Komponenterna, som inkluderar Schwarzkopf-skummet, irriterar inte hårbotten och håret. För dess applicering är det nödvändigt att blanda pulvret med ett oxidationsmedel.

I vissa fall har moussen en stark torkningseffekt. Därför rekommenderas det att göra en fuktgivande mask efter ett blekningsprocedur.

"Well"

Ljusmedel från "Vella" ingår i betyget för de mest populära produkterna för blekning. Det innehåller komponenter som försiktigt påverkar huvudets krullar och epidermier.

Kompositionen eliminerar effektivt oönskade nyanser (yellowness, etc.). Det kan användas för att bleka håret av vilken ton som helst.

Flera bilder av dem som lyckades testa "Vella" visar tydligt hur vitt är starkt fast även på mycket mörkt hår. Men var förberedd att långa trådar kan börja bryta. Detta är nackdelen med vilken denna lösning syndar.

"L'Oreal"

Clarifier från Platinum-serien anses vara den bästa och är väldigt populär. Den är gjord i form av pasta, som innehåller ingredienser som hjälper till att bevara hälsan hos lockar.

Produkten har ingen skarp lukt. Dessutom förhindrar det förekomsten av irritation och försämring av håret.

Den största nackdelen med ett sådant avfärgningsmedel är dess höga kostnad (cirka 1 500 rubel). Men många konsumenter säger att kompositionen torkar ut ganska snabbt. Detta gör det ibland svårt att jämnt fördela det över hela längden av håret.

"Matrix"

Ett avfärgningsmedel med fantastisk effektivitet. Det produceras i pulverform. Kunna lätta krullarna på 8 toner.

En karakteristisk egenskap är en mild inverkan i kombination med att håret torkas. Därför är det önskvärt att göra en fuktgivande mask när man använder "Matrix".

Efter applicering av en sådan klarare till håret uppträder en aktiv frisättning av syre. På grund av detta utförs en jämn blondning av håret.

Trots alla fördelar har pulvret en nackdel - en ganska hög kostnad (cirka 1200 rubel).

"Kapus"

Blonding Product Bleaching Powder är en innovation som främst är avsedd för professionell användning. Använd det bättre i en skönhetssalong.

Verktyget har en mild inverkan på huvudets hår och epidermis. Det innehåller inte ammoniak och används för både partiell och full ljuskretsning.

Detta ljusmedel ger dig möjlighet att byta hårfärg med 7 toner. Dessutom håller "Kapus" bra på strängarna, droppar inte och eliminerar effektivt oönskade nyanser.

"Supra"

Billiga agent i pulverform. Kräver blandning med ett oxidationsmedel före användning.

"Supra" kallas också vit henna, eftersom det innehåller naturliga ingredienser. Användningen av denna produkt ger en komplett tvätt av hårpigment.

Fotokrullor efter exponering för denna clarifier kan enkelt hittas på Internet. Recensioner om honom - också.

Coloristmästare rekommenderar inte att man använder "Supra" för blekning av hår. Detta beror på att det kan orsaka ganska mycket skada. Upp till förstörelsen av hårsaxelns struktur.

Naturliga klarare

För blekande hår kan du använda naturliga produkter. De vanligaste bland dem är:

För beredning av kamomillbuljong måste man laga 100 g blommor i 0,5 liter vatten. Kompositionen måste kylas och appliceras på krullarna.

Procedurens varaktighet är cirka 40 minuter. Kamille lyser inte bara håret, men har också en lugnande effekt på dem.

Honung är en väldigt användbar naturlig lösning som gör att du kan lätta upp tråden hemma. För att uppnå önskad effekt måste du lägga på krullarna och vänta 8 timmar.

Det rekommenderas att utföra proceduren på natten (på grund av dess varaktighet). Användningen av denna värdefulla biodlingsprodukt ger håret en gnistrande gyllene nyans.

För att förbereda en citronblekningskomposition måste du ta 1 citron och 1 liter vatten. Efter blandning av dessa komponenter appliceras lösningen på krullarna. Procedurens varaktighet är 1 timme.

Kefir är ett annat naturligt blekmedel. För att uppnå önskat resultat måste du dock regelbundet använda denna mejeriprodukt.

Varaktigheten av ett förfarande är 40 minuter. Kefir hjälper inte bara till att lätta håret, men har också en fuktgivande effekt.

Användarvillkor

Det finns flera regler som bör följas för att inte skada håret och epidermis i huvudet. Först och främst är det nödvändigt att testa klarifieraren för närvaron av allergener. Ett sådant test kommer att hjälpa dig att avgöra om detta är säkert för dig.

Förbered en liten mängd av produkten och applicera den på handleden eller armbågen. Då måste du vänta 30 minuter och kontrollera vilken effekt det har haft. Om kompositionen inte har orsakat någon smärta och rodnad kan den användas säkert.

Varje klarare åtföljs av instruktioner. Innan du använder det måste du noggrant studera det. Detta undviker eventuella problem före och efter målning.

Om du redan har utfört blondningsproceduren, ta hand om krullarna. Många produkter skadar dem genom att torka ut dem. Frisörer rekommenderar att du använder speciell fuktgivande tonik efter att håret har blivit ljus. Det är önskvärt att de också matade strängar.

För att sammanfatta

Brightener - ett av de vanligaste och mest populära sätten att byta färg på lockar. När du väljer en lämplig produkt är det mycket viktigt att ta hänsyn till de enskilda egenskaperna hos ditt hår. Dessutom, innan du köper det här verktyget, rekommenderas att du först undersöker recensionerna om det. Detta kommer att undvika fel och oväntade resultat.

Medel för lättnad: Välj den bästa hårklararen

Vill du bli blondin, men vet inte vart du ska börja? Naturligtvis, med valet av medel för förtydligande. Klargörarens huvuduppgift är att eliminera det naturliga pigmentet (melanin). Mästare i skönhetssalongen för detta använd kompositioner med tillsats av väteperoxid, ammoniak. Sådana klarare är mycket aggressiva, så speciell kunskap om förfarandet är extremt viktigt.

Det är viktigt! Lättnadsprocessen har en robust aktionsalgoritm: Avfärgningen måste appliceras jämnt för att torka och otvättat hår, får stå under en viss tid, beroende på önskad effekt och tillverkarens rekommendationer, och skölj först med rent vatten och sedan med tillsats av schampo. Tänk på att det är omöjligt att hålla hårstrålning med aggressiva kemiska komponenter i mer än 50 minuter, annars kommer de att bli "halm" från silkeslena, mjuka krullar.

För älskare av oberoende "kreativitet" har kosmetiska företag skapat milt formuleringar för lättnad: icke-ammoniakfärger, speciella lysande schampon, krämer, masker. Med dem är chanserna att brinna ditt hår små, men du kommer inte att kunna radikalt ändra hårets färg.

Observera att det kan ta mycket tid att lätta strängarna, speciellt för ägarna av mörkt hår. Brunetter, brunhåriga kvinnor rekommenderas att först bekanta sig med fördjupningen av proceduren: Vilken typ av färg för att lätta mörkt hår: hemligheterna att välja ljusare färgämne.

Nu definierar vi hur mycket en ny bild kostar. Professionell belysning i en skönhetssalong kostar omkring 1 500 rubel. Priset på tjänsten påverkas av längden, krullarnas struktur, den ursprungliga tonen i håret. De som bestämde sig för att utföra proceduren hemma, blir blondin blir billigare, du måste spendera pengar på att köpa en bra ljusare och nödvändig utrustning (penslar, kammar, kokkärl). När du väljer färgämnen för hembehandlingar, rekommenderar vi artikeln: Brightening hårfärg: hur man väljer det bästa?

Vi har valt ut de bästa verktygen för hem och professionell belysning:

Radikala medel

Starka ammoniakfärger, pastor och pulver. Sådana medel garanterar en uttalad effekt (3-8 nivåer av förtydligande) redan efter första användningen, eftersom de påverkar krullarnas struktur genom partiklar av väteperoxid, ammoniak. Aggressiva komponenter orsakar betydande skador på strängarna i strid med färgningstekniken, så fler av sådana produkter är avsedda för professionell användning. Mer information hittar du här:

Hårblekningspulver: egenskaper och rekommendationer

För att skaffa en platina eller en guldfärgad nyans kan moderna skönheter ha en hel del: håren är missfärgade, färgade, tinting schampon används, och så vidare. Brightening hårpulver är en av varianterna av detta mest populära förfarande.

Hårpulver

Verktyget är ett torrt pulver som talkum eller torr schampo. Pulvret är kiseldioxid och de minsta viskosfibrerna. Initialt var kompositionen avsedd att ge en stor volym krök, speciellt vid rötterna. Det blev emellertid snabbt klart att dessa möjligheter för pulver inte är uttömda.

Idag finns det 3 typer av produkter:

 • Modellering - villkorligt färglös komposition, som används istället för geler, lacker eller mousse. Viskosfibrer hålls kvar på håret, förtjockar det och ger det styvhet. Även med en liten del av pulvret blir strängarna mer voluminösa och behåller sin form.
 • Färgfärg - kan ha ljusa färger och användas inte bara och inte så mycket för att ge volymen som för färgning. Dessutom kan pulvret appliceras på krullets del, hela längden, använda olika färger för att skapa komplexa färgövergångar.
 • Blekningspulver är en förening som kan lätta krullarna med 5-7 toner. Till skillnad från modellering eller färgpulver är det mycket mer aggressivt, även om dess effekt inte kan jämföras med klassisk färg. Den kan appliceras på krullarna, som en naturlig färg och målade.

Princip för verksamheten

Pulver för färgning fungerar såväl som vanlig flytande färg. Grunden för processen är oxidationsreaktionen, i vilken färgpigmenten i hårets kortikala skikt förstörs.

Beroende på tiden för exponering för ett oxidationsmedel, reduceras pimentopartiklarna i storlek - partiell missfärgning eller fullständigt förstörd - förtydligande. I detta fall störs det översta lagret av håret - skalorna borstas och tomrum bildas i stället för pigmentpartiklar. Håret blir poröst. I framtiden är det lätt att måla, eftersom det blir mycket bättre att absorbera det artificiella pigmentet. Och i vilket fall som helst måste sådana strängar efterhandas noga, så att håret återfår sin normala struktur.

Skuggningspulver av detta slag innehåller 2 komponenter: själva pulvret och oxigent. Innan du använder pulvret och oxygenatorn blandas - i regel i ett förhållande 1: 2. Tillägg av varmt vatten är tillåtet: Denna komposition används ofta som tvätt när du snabbt måste bli av med den konstgjorda nyansen. Under reaktionen sönderdelas den aktiva oxidanten för att bilda vatten och syrejoner. Sist och förstör den naturliga pimento.

Dessutom innehåller kompositionen alkaliska komponenter: dessa ämnen skadar bara hårets övre skikt, vilket gör att oxidanten tränger in i de djupare skikten av håraxeln.

Den typiska kompositionen av lättningsmedlet är:

 • väteperoxid är ett starkt oxidationsmedel som säkerställer destruktionen av det färgade pigmentet;
 • persulfater - oftast ammoniumpersulfat är en del av färgerna. När blandas med oxiderande komponenter förstörs persulfat och frigör ammoniak. Ammoniakfritt pulver innehåller natrium- eller kaliumpersulfater. Effektiviteten och styrkan hos substansen är inte sämre än ammoniumsalter, men de har inte en sådan specifik skarp lukt;
 • buffertämnen - deras uppgift är att bibehålla det önskade pH-värdet för mediets surhet, utan vilket den kontrollerade banan av reaktionen är omöjlig.

Fördelar betyder

Lightening med hjälp av pulver blir alltmer populär. Detta beror på vissa funktioner i kompositionen:

 • kompositionen innehåller inte ammoniumsalter, och därför åtnjuter dess användning inte en kvävande lukt;
 • Det är mycket lättare att applicera pulver till trådar än färg. Med självfärgning är det lättare att uppnå en jämn fördelning av kompositionen - du behöver bara kamma trådarna med en vanlig kam;
 • På det här sättet kan du lätta ditt hår utan att gulna. Pulverets sammansättning innefattar blått pigment, vilket fullständigt löser detta problem;
 • pulver för 1 procedur kan lätta krullarna med 5-7 toner. Men sanningen är att det finns ett knep här: För att få önskad nyans måste du noggrant observera retentionstiden, vilket kan orsaka problem.

Rekommendationer för användning

När du väljer ett verktyg måste du överväga flera regler.

 • Det rekommenderas inte att använda kompositionen vid färgning av torrt och sprött hår. Begränsningarna här är desamma som vid målning med vanlig färg. Kompositionen är aggressiv nog för att orsaka ännu mer skada på lösa strängar.
 • Det är oönskade att använda verktyget hemma. Underlåtenhet att tydligt fastställa retentionstiden utan erfarenhet kan leda till helt oönskade resultat.
 • Pulvret kan användas som tvätt före målning eller, om nödvändigt, avlägsna den gamla nyansen.
 • En mycket intressant effekt är användningen av pulver för att skapa bländning. Medel i motsats till färger kan appliceras på enskilda delar av strängarna och med stor noggrannhet. I detta fall sprider inte pulvret, så att ljusflödet dyker upp exakt i det område där det behövs.
 • Det rekommenderas att använda ett verktyg med en lägre koncentration av oxygenant, men samtidigt öka exponeringstiden. Faktum är att vid höga koncentrationer förstör oxidationsmedlet mycket snabbt pigmentet som ligger närmare hårets yta och påverkar inte granulerna inuti. På grund av detta uppträder en gul nyans på missfärgningen, vilket är svårt att dölja. Vid låga koncentrationer förstör oxidationsmedlet partiet pigmentet, men sedan i hårsaxens djupa lager.

Tips för att hjälpa dig att korrekt lysa håret med pulver:

Lightening instruktion

Sekvensen av åtgärder skiljer sig praktiskt taget inte från ordningen antagen vid vanlig färgning. Samma säkerhetsåtgärder vidtas: det är nödvändigt att arbeta med handskar, det är lämpligt att skydda kläder och att genomföra hela förfarandet i ett välventilerat område.

 1. I icke-metalliska rätter blandas glas, keramik, pulver och syre-ringsmedel, vanligen i ett förhållande av 1: 2, det vill säga 30 g pulver, till exempel, och 60 ml oxidant.
 2. Blanda kompositionen tills den är jämn.
 3. Dela upp strängar i 4 delar - på sidan från pannan till örat och från örat till nacken.
 4. Skuggpudder appliceras på krullarna med en indragning på 2 cm från roten. Strängar på 0,5 cm breda är skilda från varandra och färgade längs hela längden. Konsistensen betyder krämig, så att färgen inte flyter.
 5. Efter 10-15 minuter sätt blandningen på rötterna.
 6. Sammantaget hålls kompositionen på håret i ca 40-50 minuter. I praktiken beror tiden på önskat resultat, eftersom det inte finns något behov av att sätta ihop trådarna, kan du titta på förtydligandet och stoppa proceduren vid vilken som helst lämplig tidpunkt.
 7. Så snart krullarna tar den önskade nyansen tvättas kompositionen med schampo. Det är bättre att använda en balsam eller balsam från linjen för att ta hand om skadat hår för att återställa vattenbalansen.

Upprepad färgning av rötterna kan orsaka en skillnad i färg. För att minimera denna effekt måste du använda samma verktyg och behålla så mycket tid som i den första proceduren.

Pulverrecension

Verktyget aggressivitet är emellertid märkbart lägre jämfört med jämn godartad ammoniakfri färg. Ja, och det är mer lämpligt att använda kompositionen: tack vare en tjockare konsistens sprider inte blandningen, fläckar inte kläder och hålls lätt på strängarna.

Det bästa pulveret för förtydligande ingår nödvändigtvis i listan över de mest populära:

 • Wella Blondor - en av de mest framgångsrika lösningarna. Kompositionen skadar minimalt krullarna, missfärgar jämnt, lämnar inte en gul nyans på grund av införandet av blått pigment. Lightening tar ungefär en timme. Det rekommenderas att använda 6% oxidationsmedel. Kostnaden för 400 g medel - 1070 p.
 • Matrix Light Master - ger ljusning på 8 toner. Det är tillåtet att använda pulvret vid blekning av tidigare färgat och försvagat hår. Håll blandningen på hårets huvud i 50-60 minuter. Förpackning och extra värme krävs inte. Du kan använda pulver när du markerar genom folie. Priset på pulverförpackning i 500 g ger 1246 r.
 • Estel Princess Essex - garanterar att du lyser upp till 7 toner. Kompositionen innehåller fuktgivande ingredienser som förhindrar fuktförlust. Pulvret blandas med ett oxidationsmedel i ett förhållande 1: 2, det är möjligt att använda oxidationsmedel med olika koncentrationer. Kostnaden för pulverförpackning i 30 g, 50 p.
 • Londa Blonding Powder är ett mjukt nyanspulver, det är tillåtet att använda färgade trådar vid ljusning och för att måla grått hår. Innehåller också fuktgivande ingredienser, vilket eliminerar behovet av ytterligare vårdprodukter. Pulver kostar 82 eller 1041 p. för en volym av 35 respektive 500 ml.
 • Compagnia Del Colore (Blu) - utseendet på en gul nyans är utesluten, eftersom pulvret innehåller blått pigment. Dessutom innehåller pulveret guargummi: detta ämne bibehåller inte bara fukt i håraxeln, men skyddar även det och lägger till glans till lock. Det kostar 50 g pulver 241 p.

recensioner

Trots det faktum att det rekommenderas att utreda villkoren för frisörsalong noterar majoriteten av användarna bekvämligheten med förfarandet hemma. Naturligtvis, för att fastställa, speciellt för första gången, är retentionstiden för pulvret inte lätt, men produktens struktur, användarvänlighet och möjligheten till fläckblekning har säkert vunnit platsen som en favorit med självfärgad färg.

Recensioner online den mest välvilliga.

Curls nyans och missfärga dig själv. Och svängde nyligen på ombre. Jag bestämde mig för att använda pulveret, eftersom det inte ger en sådan kardinal effekt och strömmar inte ner med strängarna. Det visade sig ännu bättre än förväntat.

Jag tänder håret mer än 10 år. För sex månader sedan försökte jag Estel i den här kapaciteten. Jag gillade verkligen resultatet, så jag köpte genast ett stort paket.

Anastasia, 28 år gammal:

Naturen är håret mörkt blont. Det verkar inte vara för mörk färg, men när ljussättning ofta framträder gulaktig nyans. Med pulver fick jag äntligen en riktig askblondin. Och för 1 procedur, men inte för 2 - vid första förtydligandet, och sedan färgning. Dessutom använde den oxygenant 6%, det verkar, detta är den lägsta koncentrationen.

Pulveranvändning över ett år. Först försökte jag en engångspåse - "Estel Princess Essex". Lämplig för användning: Kompositionen flödar inte, torkar inte ut, appliceras jämnt. Det var möjligt att lätta håret, men det var gult. Nu använder jag "Estelle de Luxe": det finns ingen yellowness alls, det visar sig vara en jämn ljus nyans.

Med hjälp av pulver blev jag av med svart. Hon målade håret för 2 år sedan, och det visade sig att det var extremt svårt att återvända från svart till en annan. Gå inte samma sex månader med färgade trådar. Tvättningen hjälpte inte mig, och jag tog till pulver som ett mer radikalt sätt. Efter det första förfarandet - 6% oxidationsmedel, blev jag kastanjrött och i 3 färger. Efter 2 - 3% oxidationsmedel och retentionstiden 45 minuter blev ljuskastanj men med för lätta rötter. Nu vet jag att när blegning bara binder ändarna av trådarna det svåraste. I allmänhet var jag fortfarande tvungen att köpa mer färg - "Caramel" för att utjämna färgen. Det visade sig vara en vacker guldröd. Jag utförde alla procedurer i 2 dagar, och jag vill märka att efter pulveret var känslorna mycket trevligare än efter färgen: huden var inte irriterad, det var ingen brännande känsla och håret var mjukare.

Brightening toning hårpulver är en typ av färgämne, inte en nyans. I detta fall förstörs det naturliga eller konstgjorda pigmentet. Emellertid gör konsistensen och sammansättningen av pulvret denna procedur bekvämare och mildare.

Se också: Tio skäl att använda pulver för att lätta håret (video)

Brightening pulver för hår

Den moderna skönhetsindustrin upphör inte att förvåna oss med effektiva medel för kroppsvård och hår. Till listan över eftertraktade produkter läggs nu till pulver och hår. Denna produkt kan fläckar krullningar, ge dem volymen eller till och med missfärgning. Om hur ljuspulveret fungerar, och kommer att diskuteras i den här artikeln.

Egenskaper och fördelar

Olika produkter används för att lätta håret. Men inte allt som kan missfärga ditt hår är användbart för dem. Många ämnen är skadliga i sin komposition, så det är bäst att kassera dem. Men med utvecklingen av teknik har det blivit mycket lättare att måla utan att skada håret.

Ett exempel på en sådan sparsam produkt kan kallas blekmedel. Denna produkt ser ut som ett vanligt, vitt, luktfritt pulver. Det appliceras vackert på håret och gör det lättare. Pulver blandas med en speciell oxid, som även kan köpas i specialaffärer.

Trots ett bra och väldigt varaktigt resultat är pulvret billigt och nästan alla tjejer har råd med det. Även massmarknadens märken kan hitta bra produkter som inte fungerar sämre än de dyrare motsvarigheterna.

En annan positiv punkt är att det här verktyget passar alla. Oavsett vilken typ av hår du har, du kan använda detta pulver på dem utan rädsla.

Idag finns det olika typer av pulver. Det är sant att inte alla kan hittas på vårt lands territorium eller i fri tillgång.

Huvudskillnaden mellan huvudpulverna är om de innehåller ammoniak. Naturligtvis är ett säkrare alternativ bara ammoniakpulver. Den milda substansen i mikrogranuler är lämplig även för mycket känslig hud.

För öppna tekniker använd det mest effektiva och kraftfulla pulveret. Denna produkt ger det mest märkbara resultatet. Självklart kommer du med hans hjälp inte att förvandla mörkt hår till en perfekt blond, men det är ganska realistiskt att lätta krullarna med några få toner.

Hur man ansöker

Om du bestämmer dig för att lätta håret med hjälp av pulver hemma, så hjälper den här instruktionen dig. För att lysa upp hemma behöver du pulver, en tallrik, oxid, en pensel, en skyddande produkt för hår, handskar och schampo. Var och en av dessa punkter är viktig, särskilt skyddsampullen.

Om du inte skyddar ditt hår kommer du att känna en liten brännande känsla under proceduren och kanske skadar dig själv.

Håll inte produkten på huvudet om det orsakar stor obehag. Detta är inte fallet när du behöver tåla för ett bra resultat, för i slutändan får du bara bränt hud.

Blekningsproceduren börjar med framställning av en speciell blandning. Blanda pulvret med oxid i proportioner på en till två. Som ett resultat får du en ganska tjock och homogen massa ljusblå färg. Lukten av denna produkt kommer fortfarande att vara lite kemisk, men kom ihåg att den inte borde vara väldigt kaustisk.

Denna blandning behöver bara appliceras på huvudet, fördela den från rötterna till spetsarna. Gnid produkten direkt i håret så att färgen är bättre fixerad. När det appliceras finns det risk för att du kommer att fläcka de saker du sitter i, så det är bäst att byta till något som inte alls är ledsen.

När blandningen appliceras på håret, bör de inte förpackas i alla typer av plastfilmer och påsar. För att pulvera välfärda dina lockar måste de ge maximal tillgång till syre. Det är genom en slags oxidation att den önskade lätta effekten erhålles.

Blandningen bör hållas på håret i cirka fyrtio minuter. I allmänhet beror allt på vilken färg du vill få i slutresultatet. Hur mycket hår lyser, kan du märka direkt i processen med "färgning". Därför kan du när som helst stoppa processen.

Nedan är ett exempel på hårljus hemma.

Nästa viktiga skede är tvätt av hårprodukter. För detta ändamål rekommenderas att du använder en kvalitetsprodukt med djuprengöring. Kom ihåg att du ska tvätta ditt pulver väl ut ur håret. För att göra detta, tvätta dina lockor flera gånger. Första gången, applicera schampo i håret i två minuter, var noga med att tvätta låsen längs hela längden. Den andra tiden håller lite längre och skummar noga med ditt schampo. Skölj därefter håret med rent vatten.

Om du inte är redo att helt ändra hårets färg kan du använda blekpulver för balayazha. Med hjälp av denna teknik får du en vacker ombreffekt. Vid applicering av pulvret kan du också få effekten av klaffen. Detta ger dig möjlighet att bli av med den oönskade skuggan. Men dessa två förfaranden bör ske redan i en professionell salong, för att inte förstöra ditt hår.

Hur många gånger kan du lysa upp

Brightening hår blekning pulver utförs tills du får den önskade färgen utan yellowness. Behåll den resulterande nyansen, du kan helt enkelt lätta hårrötterna. Så du ger dem inte mycket skada och de blir inte sköra och försummade.

Topprankat

För att inte skada ditt hår behöver du bara välja kvalitetsprodukter. Nu ska vi prata om flera populära märken som förtjänar din uppmärksamhet.

Starta en konversation om ett bra pulver för blekning av hår står med produkter från Kapous. Ljuspulver från detta märke kan göra dina krullar 7-8 nyanser lättare. Och på grund av att kompositionen har ett blåaktigt pigment, från första gången får du en vacker hårfärg utan yellowness. För att resultatet ska vara så märkbart som möjligt, välj en oxid från samma märke.

Ett annat intressant alternativ för lätta hår är matrispulver. Detta är ett mer professionellt verktyg. Som en del av detta pulver hittar du också ett mattpigment. Dess närvaro tillåter även hemma att få en jämn och vacker färg utan att det är en ömhet. Produkten har en hög ljuseffekt och skadar inte håret. Så, efter applicering, kommer dina lock inte att bli överdrogerade och skadade.

Det är också väl beprövat och pulver för hår från Mary Kay. Men separat omnämnande är pulver från varumärken som är professionellt engagerade i skapandet av produkter för hårvård. Bland det här segmentet kan sådana märken som L'Oreal, Londa och Schwarzkopf särskiljas. Varumärken är billiga, så deras pulver är inte så dyra. Experter rekommenderar att du ägnar särskild uppmärksamhet åt sådana medel som Schwarzkopf Professional Igora eller Schwarzkopf Blond Me.

recensioner

Man kan vara övertygad om effektiviteten av blekmedel bara i praktiken. Men om du inte vågar uppleva denna metod för att klargöra ordningen, försök sedan läsa recensioner av andra tjejer. Någon annans åsikt i det här fallet är mycket användbar, för att du kan identifiera alla fördelar och nackdelar med produkten från varje varumärke.

I allmänhet är blekningspulver ganska populärt bland vanliga tjejer och bland yrkesverksamma som arbetar med professionell hårfärgning. Flickorna noterar att färgen efter användning är slät, ljus och vacker. I detta fall torkar inte locken ut och försämras inte på grund av pulverets ganska mjuka sammansättning.

Idag är det mycket populärt bland dem som föredrar att måla lockar hemma. Det är väldigt lätt att applicera på håret, såväl som att kontrollera färgprocessen.

I allmänhet är blekpulver ett mer modernt och skonsamt sätt att färga hår än många av de tidigare kända. Så det är värt att uppmärksamma både enkla tjejer och yrkesverksamma som är engagerade i hårfärgning.

Topp 10 Brighteningfärger

Egenskaper i rankningen

Tjejens lust att se elegant ut leder ofta till experiment med bilden. Viktigt för det fina könet och det lyxiga håret, eftersom den nya hårklippningen eller hårfärgen kan drastiskt förändra utseendet. Nästan varje tjej, åtminstone en gång, drömde om att bli en ljus blondin. Vissa som vågade utföra idén hemma, fick en bitter upplevelse, varefter experimenten stoppades, och drömmen om att bli blondin blev bortglömd under lång tid.

Blond överraskande olika, det finns mer än 10 nyanser: från sand till platina. Utan erfarenhet av lätta hår skickas flickor ofta till Internet på jakt efter betyg av kvalitetsverktyg. Korrekt utvald brightener hjälper till att bevara hårets tidigare hälsa och deras skönhet.

Kombinationen av följande punkter bör påverka tidpunkten för statusen "bästa produkt":

 • Kvalitet (försiktigt och märkbart resultat);
 • Recensioner (positiv feedback från konsumenter);
 • Yttranden av experter (säkerhet bekräftad av laboratorieundersökningar av kompositionen);
 • Prissättningspolitik (överkomligt pris, motsvarande kvalitet).

Ofta är ljusning från mörkare toner ett problem för blekning. Det bör noteras att ljussfärger traumatiserar hårets struktur, eftersom de förstör melaninet i hårsäckarna, vilket är ansvarigt för pigmentering. Den överväldigande majoriteten av recensionerna om klarare hör till tjejer som har blivit inhemska experter på hårfärg, eftersom de lyckats prova mycket pengar.

Topp 10 bästa ljusfärger

10 Elea Professional Luxor Färg

Det bulgariska kosmetiska företaget som specialiserat sig på hårprodukter, erbjuder ett billigt blekmedel för lockar - "Professional Luxor Color". Den består av användbara och naturliga ingredienser, som levereras från Tyskland, Frankrike och Schweiz, som ger näring och skyddar håret. Färgen har blivit särskilt populär bland kvinnor som föredrar hemfärgning på grund av sin låga kostnad.

Verktyget klarar inte bara blekningsuppgiften, utan ger näring till ditt hår med användbara komponenter och torkar dem inte alls. Hår, tack vare denna produkt kommer att vara vacker, iriserande i ljuset, nyans. På internet kan du hitta många recensioner med bilder av resultaten.

9 Ollin Megapolis Blond Powder

Företaget "Ollin" håller takt med tiderna. När man skapade clarifier "Megapolis Blond Powder", använde företaget högkvalitativa komponenter, konsulterade med de bästa professionella runt om i världen. Många stylister och helt enkelt älskare har länge använt den här produkten.

"Megapolis Blond Powder" är ett kvalitetspulver för hårlättnad, som innehåller arganolja, vilket ger näring och skyddar håret från att torka ut. Färgen ger en mångfärgad glans och ljus färg och innehåller inte ammoniak, tvärtom bara mätta och användbara komponenter. Du får en underbar ljuseffekt efter första användningen, utan att skada hårstrukturen.

8 Revlon Professional Blonde Up

Revlon har ett brett utbud av produkter, eftersom företaget är specialiserat på många områden inom tillverkningen av kosmetika. För högkvalitativ hårljus, erbjuder varumärket Revlon Professional Blonde Up-pasta. Trots det låga priset är produkten inte sämre i kvalitet till det bästa sättet att lätta håret.

Med det får du ett rikt resultat och du kommer att se ljusa och mjuka krullar, helt oskadd av blekningsproceduren. Pastan förbrukas mycket ekonomiskt, vilket utan tvekan är ett plus i ögonen på ägarna av långt hår. Den här en av de bästa klargörarna har många positiva, rave recensioner.

7 Matrix Light Master

Märket ger dig möjligheten att förverkliga dina drömmar om att bli blondin och erbjuda en av de bästa ljusprodukterna på marknaden - "Matrix Light Master". Tack vare detta pulver får du en trevlig och rik hårskugga. Mycket nöjd med kvaliteten på dess tillämpning, eftersom den här processen blir väldigt enkel och snabb.

Produkten torkar inte praktiskt taget håret, vilket vanligtvis är karakteristiskt för ljusfärger och pulver. Det enda negativa är ett stort pris, men för salon-effektens skull är det självklart värt att spendera. Efter alla blekningsprocedurer, för att upprätthålla färg och återställa skadat hår, antyder varumärket att man använder egna produktionsmedel.

6 Goldwell Oxycur Platin Dust-Free Topchic

Salongmästare har litat på Goldwell Oxycur Platin Dust-Free Topchic-färg i mer än 50 år, eftersom verktyget kan ge håret en otroligt mångfacetterad glans och rik nyans. Komponenterna i produkten torkar inte ut håret, utan matar och skyddar det, för vilket Goldwell har fått utmärkelser mer än en gång och har lyckats vinna en armé av fans nu.

Appliceringen är också mycket bekväm, färgen faller jämnt och försiktigt. På grund av kompositionens speciella formel bleker produkten hård hård intensivt. På Internet ser du ett stort antal positiva recensioner om denna färg. "Goldwell Oxycur Platin Dust Free Topchic" används inte bara i utställningslokaler; Vanliga kvinnor litar också på produktens kvalitet och effektivitet.

5 C: ENKO Super Blond Plus

"С: ЕНКО" - ett varumärke som producerar högkvalitativa kosmetika för hårets skönhet. I det breda sortimentet av företaget hittar du universellt lätta pulver "Super Blond Plus", vilket gör att du kan uppnå en platina blondin utan att gulna. Verktyget kan lätta ditt hår upp till 6 eller 7 toner, vilket ger en jämn och cool färg.

Bland annat innehåller pulvret ett vitaminkomplex som närmar sig håret och skyddar det. Denna produkt kan kallas universell, eftersom den kan användas för att markera och färglägga hår. Nackdelen kan vara ganska oekonomiska utgifter för medel, men det är inte alls skrämmande på grund av det låga priset. Ett viktigt faktum är att företaget ägnar stor uppmärksamhet åt miljöskydd och använder därför naturliga och miljövänliga råvaror.

4 Kapous Bleaching Powder

"Bleaching Powder" är ett underbart pulver för att lätta håret, vilket är favorit för många tjejer. På internet kan du hitta ett stort antal positiva och entusiastiska recensioner av denna produkt. Blekmedlet används enkelt av både yrkesverksamma och amatörer. Klararen förbrukas mycket ekonomiskt, men tyvärr har kitet inte en mätsked, vilket inte är mycket bekvämt.

Ett annat plus kommer att vara ett behagligt menthol luktmedel. För att inte överdriva håret är det värt att applicera en balsam efter ljussättet. I mer än 15 år litar kvinnor på håret på den här produkten, eftersom varumärket tillverkar alla produkter som använder modern teknik och formler som lovar maximal effekt.

3 L'Oreal Blond Studio Platinum Plus

Ett av de mest kända franska företagen för framställning av dekorativa och omtänksamma kosmetika, erbjuder en pasta för intensiv blekning för 6-7 toner - "Blond Studio Platinum Plus". Produkten har ingen skarp lukt, och produkten är baserad på användbara komponenter, till exempel vit bivax, vilket släpper hela hårets yta och närmar sig det.

Tydliga instruktioner tillåter inte att du misstänker proportionerna, och de sparsamma komponenterna bryter inte hårstrukturen. Märket lyckas skapa högkvalitativa produkter tack vare samarbete med ledande makeupartister, kosmetologer och hudläkare.

2 Kallos blekningspulver

Kallos använder uteslutande professionell innovativ teknik för att skapa varje produkt. I arsenalen i det ungerska varumärket finns ett ljusspulver, som med enkla och enkla steg leder dig till en underbar kall blond. Tack vare verktyget får du en jämn och rik hårfärg.

Det används ofta i professionella salonger, men tack vare tydliga och tydligt formulerade instruktioner används clarifier i hemmet. Färgen har närande och stramande egenskaper och har en stor mängd positiva återkopplingar från fans av denna produkt.

1 Schwarzkopf Igora Vario Blond Extra Power

Schwarzkopf är ett av de mest kända företag som bryr sig om hårets skönhet och hälsa. I händelse av att en tjej är förbryllad genom valet av ett lättnadsmedel, kan varumärket erbjuda ett utmärkt verktyg som garanterar perfektion av noggrann blekning - "Schwarzkopf Igora Vario Blond Extra Power". Verktyget innehåller ett komplex av olika aminosyror, och en speciell krämig textur är lämplig för enhetlig och noggrann applikation.

Produkten har en liten nackdel: Torka håret, men detta kan åtgärdas genom att man först applicerar olja som kokosnöt i håret. Dessutom kan du på Schwarzkopfs officiella hemsida hitta och utforska olika färgämnen, hårklipp och hårvårdstips.

Ljusa håret hemma

Hair Brightener används i fall där ingen kardinalfärgning behövs. Verkningsprincipen för klarare är att penetrera kompositionen i rötterna. Hårvågar utsätts för färgning, skyddar dem mot externa negativa faktorer.


Komponenterna i klargöraren syftar till att förändra melanin eller dess utarmning. Melanin är ett naturligt färgpigment som ger en naturlig färg. Med användning av aggressiva kosmetika börjar skalorna spricka och torka.

Efteråt ser håret livlöst och tråkigt ut. De blir tunna och spröda, ger obehag. För att bibehålla hälsan och lätta håret ordentligt måste du använda en kvalitetsklarare.

Från ett stort utbud av färgämnen på marknaden måste du bestämma om den lämpligaste kompositionen. Risken för skada på håraxeln förblir alltid, men du måste minska den till ett minimum. De mest populära klargörarna inkluderar följande märken:

Blondea clarifier - 10: e plats

Detta klargörande medel anses vara det billigaste bland konkurrenterna. Genomsnittspriset är 30 rubel. Den är idealisk för färgning av enskilda strängar, men med full målning rekommenderas inte Blondea. Många kundrecensioner är mestadels negativa och det är därför:

 1. Färgen har en obehaglig stark lukt.
 2. Vid kontakt med hårbotten, orsakar allvarlig bränning och irritation.
 3. Håret brann helt under påverkan av aggressiva ämnen.
 4. Svår återhämtningsperiod.
 5. Tunna typer kan vara helt utarmade - en irreversibel process.

Låg kostnad är alltid attraktiv, men när det gäller hår, kan du inte spara. Vid målning av hela huvudet är blondea brightener inte lämpligt för hår. Om bara en eller några tunna trådar behöver måla, kan du använda det här verktyget, men du måste behålla sådan färg på håret i högst 15 minuter.

Efter klargöringsproceduren är det nödvändigt att skölja dagligen med en återställande balm, göra naturliga masker, använd inte hårtork och krullningstänger.

Solvex klarare - 9: e plats

I rankningen av de tio tändare, upptar Solvex den näst sista positionen, men det betyder inte att kosmetika av dålig kvalitet är. Kostnaden för ett paket är 90-100 rubel.

 • snabb förtydligande
 • långvarigt resultat
 • enkel applikation;
 • Minsta mängd skadliga komponenter.
 • stark lukt
 • brinnande hårbotten;
 • liten mängd per förpackning;
 • efter applicering på fint hår är utseendet märkbart sämre.

Efter förtydligande med Solvex blir håret torrare och otryggare, men det återställs snabbt efter några få procedurer med hjälp av en balsam. Som ett resultat förvärvar de önskad nyans.

Brightener Chantal - 8: e plats

Chantal kosmetika präglas av låg kostnad och god kvalitet. På marknaden varierar priset på clarifier "BlondVariete" från 80 till 100 ryska rubel. Företrädesvis vitnar denna remedia de strejkade trådarna och hårfärgade med hjälp av balayazh-tekniken.

Volymen av ett paket är 500 ml, så ägare av tjockt långt hår kan inte oroa dig. Strukturen "BlondVariete" innehåller komponenter som inte förstör strukturen, men du bör ta hand om en skyddande balm.

Clarifier-märket Chantal säljs utan ytterligare mjukgörare, och detta är kanske den största nackdelen. Håret måste behandlas med en balsam varje gång efter lätta, annars kommer de att bli sköra, smärtsamma.

Estel Clarifier - 7: e plats

Estel kosmetika är populär bland tjejer och mogna kvinnor. Prisförklarare - 70 rubel. Full repainting äger rum om några veckor.

Det är viktigt att komma ihåg att huvudets känsliga hud lätt skadas efter målningen, så det är lämpligt att välja de mjukaste möjliga produkterna, eller blanda klargörare med mjuka komponenter eller uthärda proceduren och först därefter behandla huden.

 1. Även mörkt hår tänds snabbt;
 2. Lätt att applicera;
 3. har inte aggressiva ämnen
 4. irriterar inte hårbotten (med sällsynta undantag);
 5. Satsen innehåller balsam och handskar.
nackdelar:
 1. Har en skarp lukt;
 2. mycket torr.

Estel clarifier kan användas regelbundet. Håret blir snabbt vant vid det, så det finns ingen anledning att leta efter ett annat färgämne.

Schwarzkopf klarare - 6: e plats

De vanligaste klargörarna för detta varumärke är SchwarzkopfPerfectMousse och Igora. Kostnaden är något högre än de andra - 200 rubel. Mousse är mycket lättare att använda hemma. Det är lätt att applicera, dränerar inte och orsakar inte irritation och klåda. Du kan välja önskade nyanser: ljusning 2, 3 eller fler toner. Var noga med att använda skyddshandskar när du använder en klarare.

När det gäller Igora-färgämnet är målningsprocessen komplicerad. Här måste du använda pulver och syre, vilket är en del av klararen. Konsekvenserna efter målning är desamma som vid användning av mousse. Huden är inte irriterad, håret är mjukt och friskt. Det enda som vid första tunna håret kan vara för torrt, men med hjälp av skyddsmaskar, återställs de.

Clarifier SYOSS - 5: e plats

Syoss är ett ganska populärt varumärke på kosmetikmarknaden. Genom att använda det på blont hår kan du uppnå det perfekta resultatet, men i fallet med kastanj och mörkare färger kan det uppstå en obehaglig gulaktig nyans. Du kan bli av med det bara med några procedurer. Bland fördelarna är:

 • sparsam effekt på hårbotten;
 • ljus skugga även på mörkt hår;
 • Närvaron av balsam i satsen;
 • trevlig lukt;
 • icke-aggressiv effekt.

Nackdelarna är:

 • Efter ett eller två förfaranden förblir en gul färgton, vilken därefter elimineras genom upprepad färgning;
 • mängden balsam är bara nog för tunt hår, tjockare behöver mer volym;
 • För långt hår måste du köpa 2 förpackningar.
 • kostnaden är över genomsnittet.

Clarifier Garnier - 4: e plats

Ett paket av Garnier Color Naturals Brightener innehåller blekkräm och pulver, utvecklarmjölk, balsam och handskar. Trots det rika beståndet av komponenter, överskrider produktens kostnad inte över 100 rubel.

Perfekt ljusar rötterna och är väl fixerade längs hela längden på håret. Perfekt för ägare av "kvadrat", men om håret är tjockt och långt, behöver du minst 2 förpackningar. Fördelarna med klararen innefattar:

 1. Trevlig, inte skarp lukt.
 2. Snabb ljusning.
 3. Brist på yellowness.
 4. Noggrann inverkan.
 5. Långvarigt resultat.
 6. Mjukt och smidigt hår efter lätta.
 1. Liten mängd i ett förpackning.
 2. Obehövliga handskar.
 3. Lång fixering av pigment på mörkt hår.

Palette Clarifier - 3: e plats

Denna kosmetiska produkt är i rankningen av de tre bästa klarifierarna. Palette Phytolynia utför en mild hårljus och samtidigt perfekt fixerad. Genomsnittspriset är 120 rubel. Färgen brinner inte håret, torkar inte eller förstör dess struktur.

Långvarig kontakt med känslig hårbotten och nacke kan orsaka liten irritation. Mjukgörande kräm efter proceduren kommer att lugna huden och återställa sitt tillstånd. Hår efter färgning blir blekt och mjukt, lätt att kamma.

"Försiktighet bör vidtas när håret är lös eller skadat, eftersom färgämnena penetrerar djupt och kan göra håret till tunna, smullande trådar."

För ägare av tjock eller medelhår hårfärg är idealisk.

Clarifier Wella - 2 plats

Hårljusmedel kan ha negativ inverkan på håret om färgen inte är korrekt vald, håret är för tunt eller skadat på olika sätt (kemisk perm, analfabeter färgning etc.).

Resten av förtydligandet är säkert, särskilt med korrekt vård efter målning. Wella lyser noggrant och lämnar inte en gulaktig nyans. En stor minus kan betraktas som en aggressiv effekt på flytande hår.

Resultatet efter färgning är fantastiskt, enligt många fotografier av kunder är det lätt att notera hur starkt och kvalitativt den vita färgen är fixad även på mörkt hår. Men det finns också fall av ökad bräcklighet av långt hår. I alla andra avseenden är Wella rättvist rankad näst i rankningen av de 10 bästa klarersna.

L'Oreal klarare - 1: a plats

Den bästa hårklararen är L'OrealPlatinum. Det är en blekpasta som innehåller de stärkande komponenterna som är nödvändiga för friskt hår. Det finns inga skarpa dofter under målningen. Huden är inte skadad och känner inte en brännande känsla när den kommer i kontakt med färgen.

Loreal clarifier har en hög kostnad - cirka 1500 rubel, men resultatet berättigar alla förväntningar. Det enda som kan orsaka missnöje, snabbtorkande färg. Under förfarandet är det nödvändigt att göra allt snabbt för att få tid att applicera hela kompositionen tills de första lagren torkar. Denna klarare bättre än andra målar i en vit ton och samtidigt förstör inte sin struktur.

1: a plats - L'Oreal

Naturliga ljusmedel för hår

Naturen kan också hjälpa till att lätta håret utan att skada strukturen. Bland de naturliga komponenterna är följande:

 • Kamilleavkok: Koka 100 g blommor i 0,5 liter vatten och kyla. Applicera kall buljong på separata lås i 40 minuter.
 • Älskling: proceduren bör utföras på natten. För varje sträng måste du lägga lite honung och lämna några timmar. Håret kommer att få en gyllene nyans.
 • Citron: Torka saften av en citron i en liter vatten och skölj med hår. Timme sola och kan förvånas av resultatet.

Vilken hårklarare är bättre? Den som säkert påverkar håret och är fastsatt i hårstängerna.Nästa Artikel
Amla för hår: hemligheterna av den mirakulösa omvandlingen av lockar