Hur man gör curls snabbt?


Hur man gör curls snabbt och vackert? Du kan använda curling eller strykning, men det bör tas i åtanke att frekventa termiska effekter förstör hårets tillstånd. Det finns också säkrare, men många sätt att curling: flagella, folie, curlers. Och du kan göra krusningar hemma, med en enkel penna.

Hur man gör curls: olika alternativ

Att ordentligt krulla hår måste du fokusera på deras längd och skick. För kvinnor med en frisyr är det bäst att skapa volym vid rötterna. Praktiskt taget alla styling metoder är lämpliga för medium och långt hår. Långhåriga tjejer är mycket stora Hollywoodkrullar, som kan skapas med hjälp av curlers.

Vackra lockar curling

Med hjälp av en standardklämkrullare är det lättast att vrida de elastiska locken. En sådan styling ser naturligt ut om du något kamma håret omedelbart efter att du har använt enheten för krökning.

Den optimala temperaturen för svagt och tunt hår: 100 grader. Snabba lockar kan göras vid 180 grader. Hög temperatur har en skadlig effekt på lockar, så en varm perm bör göras inte mer än 2 gånger i veckan.

Ju mindre diametern på krullningen är, ju mer uttalad och liten krullarna blir. För att skapa stora och medelstora krullar kan du använda den klassiska cylinderkurvan eller den professionella Babyliss Pro-enheten.

Skapa krullar med en curling steg för steg:

 1. Hårförberedelse. Tvätta locken och torka (helst utan hårtork). Det rekommenderas starkt att använda ett verktyg för värmebeskyttelse (Matrix, Estel, L'Oreal Professionnel).
 2. Perm. Håret är uppdelat i 4 delar och värm krulljärnet till önskad temperatur. Börja linda krullarna till baksidan av huvudet. Varje sträng ska vara krökt från spetsarna. För tjejer med kort eller medelstora längd är det bättre att vrida krullarna mot rötterna och hålla enheten vinkelrätt.
 3. Konsolidering. För att hålla krullarna under lång tid måste du spruta den resulterande frisyren med lack. För att gå till kvällshändelserna är det bättre att använda verktyget med maximal fixering.

Påverka inte strängen längre än 20-25 sekunder. För enkelhets skull bör de färdiga locken vara fästa osynliga. När frisyren är klar måste du kamma den med en kam med sällsynta tänder.

Curls strykning

Curls kan skapas inte bara av curling järn, men också av likriktaren. Vad är skillnaden mellan dessa enheter? Curling järn hjälper till att göra elastiska små lockar, och de järn - voluminösa stora krullarna. Det är bäst att använda en rund och smal anordning för rätning. Med det kan du snabbt göra en vacker styling.

 1. Bearbetning. Det är nödvändigt att applicera ett värmeskärmningsmedel och skum på krullarna. I stället för skum kan du ta några andra kosmetika, vilket ger volymen vid rötterna.
 2. Perm. Det är nödvändigt att skilja en liten strand och klämma den vid roten. Därefter ska du vikla krullen på järnet och hålla i 20 sekunder. När krullen värms upp måste du försiktigt dra ner den. Det är nödvändigt att arbeta med ett järn långsamt, annars bildas lock på krullar.
 3. Konsolidering. Eftersom krullarna redan är överväldigade på olika sätt rekommenderas inte att använda en lack med ökad fixering. Det är bättre att använda mjuk kosmetika, smidig fixering av styling utan limning och viktning.

Denna metod att vinka är idealisk för långt och medelhårt hår.

Du kan göra lockar på torget med hjälp av strykning. För att göra detta, vind håret inte från rötterna, men från ansiktet. Du måste curl varje strand från tipsen. Resultatet är en mjuk och mild frisyr.

Curling hår på curlers

Det finns många typer av hårkronor: papilotki, spiral, kardborreband, termisk curlers. Den största fördelen med dessa enheter är deras säkerhet. Dessutom är curlers, oavsett typ, lätt att använda.

Med hjälp av stora föremål kan du skapa mjuka Hollywood curls. Små curlers är utformade för medelstora lockar uttryckta.

Styling alternativ för långt och medium hår:

 1. Att skapa snabba krökar är bäst att använda stora curlers (kardborreband). Sådana produkter är gjorda av billig plast, så de själva är billiga. Den rätta mängden hårkrullare beror på hårets längd och tjocklek. Det rekommenderas att ta minst 10.
 2. Före curling måste du tvätta och torka huvudet något. Krullarna borde vara lite våta. Om så önskas kan du applicera en mousse eller gel för volymen.
 3. Det sista steget - slingrande krullar. Det kommer att vara nödvändigt att dela håret i flera delar. Varje sträng måste vara lindad från spets till rot. Därefter kan du strax sprinkla det med lack.

Kardborreband på grund av sin runda form skapar sig själv en bra volym. Dessutom väger sådana curlers lite och lämnar inte veck. Deras enda nackdel: lite slitstyrka.

Afro-curls för kort hår:

 1. För att skapa afro-curls behöver du köpa en spiralkrullare. De är utformade för vertikal curling. Spolarna är lätta att använda och ger en mycket uttalad effekt. Dessa produkter är tillverkade av trä eller hårdplast, så huvudet blir lite trött.
 2. Processen att vinka är ganska tidskrävande, du måste anpassa dig till den. Håret ska delas in i många små strängar. Spiralkronor ska placeras vertikalt. Varje sträng kommer att behöva vinda på en spiral med cirkulära rörelser. Bör börja från rötterna. Var noga med att få strängen in i slitsarna (slots).
 3. För att fixa krökarna kan du använda gummiband eller fästen. Designen ska hållas på huvudet i minst 2 timmar. Ta bort curlers måste försiktigt, efter sprinkling huvudlack.

Den resulterande frisyren kan inte kammas. Denna stil var extremt populär på nittiotalet.

Brutna lockar med folie

Brutna eller zigzagkrullar är lämpliga för långt och medelhårt hår. För att skapa en frisyr behöver du aluminiumfolie och en styler (likriktare). Det är inte lätt att göra egna brutna krullar, men den resulterande styling är värt tid och ansträngning. Det ser färskt och intressant ut, bra för en kväll ute. Ett särdrag hos frisyrer är skarpa trekantiga hörn i lock.

 1. Du måste ta en stor bit folie och dela den i bitar. Varje fragment ska vara rektangulärt, lika med hårets längd. Det är viktigt att folierna är två gånger bredden på strängarna.
 2. Allt hår ska delas in i strängar. Varje sträng krävs för att sätta på folien och linda, varefter zigzagen (dragspelet) viks. Resultatet är ett slags kuvert. Håll aldrig håret ur den konstruerade strukturen.
 3. Alla kuvert måste värmas upp av en likriktare i 30 sekunder. Därefter ska du avlägsna järnet och försiktigt dra spetsen av kuvertet och lossa gradvis krullarna från folien.

Som ett sista steg ska du spruta håret med lack. Kombinera frisyr är inte nödvändigt.

Vi snurrar håret med en penna

Denna metod kräver också användning av strykning. Storleken på krullarna beror på pennaens diameter. Det bör noteras att stora krullar som använder denna metod inte kan uppnås.

Laying kan göras på torrt eller vått hår. Den passar bäst för korta längder. Långhåriga tjejer kommer helt enkelt vara obekväma att krulla lockar på en penna.

Det är nödvändigt att vrida fina trådar (högst 1-2 cm i tjocklek). Varje sträng ska lindas från spetsarna. Håret måste fördelas på en penna så att järnet kan jämnt värma upp dem. Håll likriktaren inte vara längre än 30 sekunder.

Sådana lockar brukar inte vara länge. De är ganska lätta och små. För att öka stabiliteten hos installationen, är det nödvändigt att sprinkla med lack med bra fixeringsnivå.

Utan curlers och curlers

Hur man gör curls utan att stryka och curlers? Det finns enkla, testade sätt. Du kan använda följande material:

 • flagella (gjord av tjockt papper eller tyg);
 • mousse eller något annat stylingmedel;
 • gummi.

Alla metoder är lätta att repetera hemma.

flageller

Home flagella - är faktiskt gammal papilotki. De är gjorda av skrotmaterial. Du kan ta ett papper eller en trasa (bäst passar linne). En bit av material ska vara 20 cm i längd och 3 cm i bredd. Från det kommer du att behöva vrida en stram flagellum, med hjälp av vilka krullar kommer att skapas.

Du borde inte förvänta dig chic Hollywood curls. Flagella kan göra vackra, men små krullar. För att göra detta måste du skilja lite fuktigt hår i små strängar. Varje sträng måste vikas runt flagellumet och säkras med en bagel på huvudet. Curls kan krulla från rötterna, från mitten av håret eller vid de allra bästa spetsarna.

För att behålla krullarna måste de sprinklas med en spray för styling.

Strandkrullar med mousse

Extremt enkel metod för att få naturliga krullar. Du måste ta någon stylingprodukt (mousse, gel, spray). Kosmetika bör appliceras på lite fuktigt hår, varefter du omedelbart ska börja knäta händerna. Att skapa ljuskullar tar 15-20 minuter.

Denna metod är också lämplig för att skapa volym vid rötterna.

Krullar av flätor

Denna metod är den enklaste och mest effektiva. Du måste fläta ett antal flätor för natten. Allt beror på önskat resultat. En stor fläta hjälper till att skapa stora stora krullar och många små flätor - som en afrikansk frisyr. En förutsättning är att fixa stylingen. Annars sönder krullarna sig snabbt.

Med den här metoden kan du skapa en vågig frisyr med raka ändar. Du måste fläta håret över hela längden, men lämna spetsarna intakta.

Med hjälp av de beskrivna metoderna kan du skapa helt olika frisyrer: avslappnad och festlig, ovanlig och klassisk. Det viktigaste: det är inte nödvändigt att köpa ett krusjärn eller en likriktare. För att skapa vackra krullar kan du använda skrotmaterial eller vanliga curlers.

Hur man gör vackra krullar och lockar med en strykning eller curling, och fixa effekten: 5 sätt

Skapa krullar strykning

Att experimentera med en frisyr är inte nödvändigt att förvärva en hel arsenal av stylingverktyg. En vanlig likriktare kan både släta och krulla våra strängar. Det här är väldigt lätt att göra, men först låt oss prata om säkerhet:

 • Krök endast med användning av termiskt skydd. Dessa kan vara speciella sprayer med viss minimal fixering, eller hårskum;
 • Vi arbetar endast på helt torrt hår. Detta gäller inte bara torkning efter tvättning, även applicerad styling ska torka väl ut;
 • Hårets säkerhet beror på dess kvalitet, så välj en apparat som har keramiska eller teflonplattor. Ja, det kommer att kosta mycket mer, men håret är viktigare. Det är enklare att använda ett järn med rundade kanter, de är mer praktiska och mer ergonomiska, men detta är inte så viktigt kriterium.

Hårtångar är värda att uppmärksamma när man väljer:

 • BABYLISS ST395E
 • PANASONIC EH-HS95-K865
 • BRAUN ST 750 (Satin Hair 7) / ES3
 • PHILIPS ProCare Keratin HP8361 / 00
 • REMINGTON S9500 E51 Pearl
 • Rowenta för elit Optiliss SF3132

Låt oss vända oss till det mycket perm. Med hjälp av likriktaren och vår fantasi kan vi göra flera olika typer av lockar:

Stora spiraler. Lyxiga klassiker som förvandlar varje kvinna. Den här frisyren är av mode, för vi behöver bara lära oss hur vi gör det själva. Så delar vi all vår skum av hår i separata strängar. Deras värde beror på hur stora krullar du planerar att vinda. Principen är enkel: med början från roten vinner vi strängen på stylisten, håll spetsen med våra fingrar. Håll långsamt järnet längs hela sin längd, lut dig något på toppen så att det inte blir jämnt.

Flätor. Här får vi en ljus spektakulär vågighet. De första stegen kommer alltid att upprepas, oavsett typ av installation, så att vi tvättar, torkar, applicerar agenten, torkar den igen. Varje sträng är snurrad i ett tätt rep, vi passerar längs hela sin längd med ett strykjärn. Dela upp i flera delar med fingrarna, fixa med lack.

Bruten. Detta är för dem som vill prova något ovanligt. Förutom standarduppsättningen behöver vi mer folie för dem. De som har gjort uppmärksamhet åtminstone en gång kommer att klara av den här permen om några minuter. Lägg en sträng på en bit folie, täck överst, vik dragspelet. Fix järnet i 20 sekunder (vid en temperatur på 190-200 grader, om mindre - håll lite längre) får vi en ovanlig zigzagsträng.

Experimentera med trådens tjocklek, hur de viks, kan vi uppnå radikalt olika effekter, ändra bilder och stil, som handskar. Och vad behöver vi tjejer?

Hur man gör curls curling

Vill ha vackra krullar av rätt form - krulljärn är ditt alternativ. Sådana lockar är lämpliga för festliga och vardagliga frisyrer, för att lära sig att göra dem själv är uppgift 1 för varje tjej.

För att allt ska dyka upp snabbt och effektivt, lägger vi omedelbart upp på en enkel arsenal av utrustning och verktyg:

 1. klipp för hår;
 2. fixeringsmedel;
 3. studs och curling direkt.

Vi utesluter omedelbart gel från styling, för med det kommer vi att bränna våra strängar. Använd spray, skum eller mousse.

Hur man gör vackra curls curling

Processen att skapa lockar med curling:

 • Separera håret i strängar. Eftersom det är mest lämpligt att börja curla från botten av huvudet, fäster vi de övre lås med klämmor;
 • Applicera fixeringsmedel omedelbart före krökning på varje enskild sträng, fördela, låt torka lite.
 • Beroende på typen av krökning kommer kretsmetoden att vara annorlunda. Tangen är mycket lämpligare att fixa spetsen och vinda håret till roten. Vi arbetar med en avsmalnande gardin med exakt det motsatta: vi blåser strängen som börjar från roten, samtidigt som vi håller spetsen med fingrarna. För att göra krullarna till dig själv på detta sätt behöver du en liten upplevelse. För att inte bränna dina händer, var noga med att använda en skyddshandske som följer med ett krusjärn;
 • Fixa strängen i 10-12 sekunder (stort och hårt hår krullar 20 sekunder), ta försiktigt bort.
 • Hot curl fästa hårnål för att kyla. När allt hår är krökt, ta bort hårnålarna, dela försiktigt våra krullar i mindre delar. Bara i slutet av detta förfarande sprinkla håret med lack.

Den mest problematiska punkten i självkrullning är valet av krökriktning. Vissa råder att göra orderna strikt i ett och samma, andra - tvärtom alternativt. Här är valet ditt.

Som curling hår bör curling iron vara av hög kvalitet, rekommenderar vi:

 • BRAUN Satin Hair 7 EC1 (CU710)
 • REMINGTON CI96Z1
 • BABYLISS C20E
 • REMINGTON CI5319

Curls på långt hår

Med långt hår måste tinker ganska innan du lär dig att curl dem snabbt och effektivt, men det är ännu mer intressant, särskilt eftersom det finns många sätt:

Frisyr från stora krullar från roten ser ut att docka och onaturlig, och att göra det, som sagt, är inte lätt. Vi erbjuder ett enklare alternativ: tipsen är vridna, rötterna är släta. En sådan kontrast kommer att ge volymen, vikten på strängarna, och det blir lättare än någonsin - med hjälp av ett krulljärn. Ungefär hälften av strängen är krökt och uppdelad i delar. Om det inte finns tillräckligt med volym vid roten, gör vi lätt bouffant.

Lätt lockar lättare att göra den vanliga hårtorken med en diffusor. Under torkningsprocessen, tryck från spetsarna, tryck lätt på låsen till roten. Håret är lätt sprinklat med lack. Som ett resultat får vi en liten våglighet som påminner om vått hår.

Bulky curls - en av de nuvarande trenderna. Detta är fallet när den spektakulära utseendet kombineras med den enklaste prestandan. Här hjälper vi de vanliga stora curlersna. Applicera skummet, grundligt kamma stranden, linda på stora curlers, lite innan du når rot. Efter fullständig torkning delar vi krullen i separata strängar, gör en liten bouffant vid roten för att skapa en volym där. Spraylack och, voila, en vacker bild är klar.

Hur man gör lockar på medelt hår

Denna uppgift är mycket lättare att hantera än i föregående fall:

Stora lockar på medellängd ser väldigt imponerande ut. Du kan göra dem med hjälp av vanliga eller elektriska blåsor med stor diameter. Vi vrider strängarna och tyst går runt lägenheten i 20-25 minuter (eller rastlös, som du vill). Vi tar bort, distribuerar trådarna, slår dem lite med fingrarna, fixar dem med lack och fortsätter, erövra mäns hjärtan.

Ljusvåglighet kan göras diffusor (läs ovan) eller med hjälp av vanliga flätor, flätad för natten på vått hår.

Skrymmande lockar det enklaste sättet att göra ett krulljärn med stor diameter eller vanliga strumpor (bara strumpor, du trodde inte). Vi tar en stor strand och vindar den över tånet, som på en papilotka, fastar vi den. Vi sätter på en duschlock och går och lägger oss. På morgonen skjuter vi allt detta och njuter av den spektakulära stilen.

Chic curls på kort hår

En kort hårklipp är inte en anledning att gå med en tråkig och monotont frisyr. Tvärtom är det ett utmärkt tillfälle att experimentera med bilder.

Använd järnet. På kort hår med honom är det mest lämpligt att göra stora lockar. Principen är enkel: Vi fixar varje separat sträng nästan vid roten, vrid sedan järnet genom 180 grader, låt försiktigt håret passera. Pröva ganska, vi får en fantastisk Hollywood styling.

Med curling hår kan du göra klassiska spiralkrullar för en festlig frisyr.

Ljust lockar vi tack vare klibbiga curlers eller papilotkam. Bara vind det lite fuktiga håret, torr hårtork.

För att skapa effekten av vått hår är en hårtork med diffusor lämplig. Om du inte har en sådan modell rekommenderar vi dig att titta närmare på dessa modeller:

 • REMINGTON AC9096
 • PHILIPS DryCare Pro BHD176 / 00
 • PHILIPS ThermoProtect Ionic HP8232 / 00
 • BABYLISS 6604RPE
 • BRAUN HD 585
 • Rowenta Premium Care CV5361

Volymförsök

Stor, medelstor, liten eller nästan osynlig. - Krullar kan vara helt annorlunda, men genom att lära sig hur man gör var och en av alternativen kan vi omedelbart vända från en strikt och elegant dam till en snuskig och rolig tjej.

Små lockar - de senaste åren, och denna frisyr passar in i vilken stil som helst, inklusive affärer. Hur man gör afrokrullar? Det enklaste sättet med en långvarig effekt är att göra en perm (och samtidigt den dyraste och osäkra). Men vem vill återställa håret då, speciellt sedan hemma blir resultatet lika bra. Det finns många alternativ, även curling-hair-strykjärn är inte nödvändiga! Papilloter, hårkrullare, boomerangs, trasor, spolar, hårnålar, cocktailtubules - allt detta kommer att hjälpa till att bli ägare till afrikanska krullar utan att skada håret. Men det finns ett alternativ ännu enklare - små flätor. Vi flätade dem för natten, och på morgonen kommer det bara lite att rätta krullarna.

Av någon anledning anses volymetriska krullar vara ett festligt alternativ, men det betyder inte alls att du måste vänta på någon form av händelse. Stora lockar kan göras curling stor diameter strykning eller stora curlers. Lush curls kan göras med en hårtork eller med hjälp av ett grekiskt bandage (vi vrider lite våta strängar under den, under dagen går vi med en romantisk frisyr och på kvällen är vi försedda med en elegant styling).

Undersökning: Hur gör du lockar?

Totalt antal röster: 132. Totalt antal medlemmar: 132.

Hur man uppnår en bestående effekt

Med curls från frisörens problem uppstår sällan, de kan inte förlora sin form även några dagar. Du kan sitta i mer än en timme med ett krusningsjärn över dina hemkrullar, men när man går ut kan man i bästa fall se en liten våglighet, vilket om ett par timmar blir helt slät. För att hålla krullarna långa måste du följa några regler:

 • Torrt hår är en garanti för säker och hållbar styling. Nej, vått hår kan naturligtvis vara krökt, men notera att det inte är säkert. Bli inte förvånad om du inom kort kommer att förvärva delade tips eller till och med bli betydligt kortare.
 • Av alla stylingprodukter är det bästa alternativet hårskum. Instruktioner: läggs med skum, efter fixering av lack. Glöm inte att de borde ha en termisk skyddseffekt, till exempel kallos Cosmetics Prestige Extra Strong Hold Professional Volume;
 • Den optimala temperaturen för curling curls - 200 grader. Men för torrt, skadat hår skulle ett sådant test vara för destruktivt, eftersom 150 är gränsvärdet för dem.
 • Det är värdelöst att försöka rätta krökets form med hjälp av upprepad vridning, eftersom du kommer att få motsatt effekt - strängen blir helt jämn;
 • Det är alltid nödvändigt att arbeta med bara en krull: krökt, manuellt uppdelad i mindre delar, fast. Först därefter fortsätt till nästa. Om vi ​​lämnar strängen obevakad, börjar den förlora formen innan vi avslutar krullen.

Hur man gör curls curling på kort hår?

Curling på kort hår ser väldigt feminin och sexig ut. Det finns inget överraskande i det faktum att många tjejer föredrar bara ett sådant paket. Curling på curling är mycket lätt, och krökets form beror på vilken typ av enhet som valts. Men inte alla vet hur man gör curls curling på kort hår.

Vilken enhet ska du välja?

Tillverkare erbjuder ett stort antal olika anordningar för läggande lock. Det är lätt att bli förvirrad och försöker välja det bästa. Det viktigaste att komma ihåg när du väljer ett krusjärn: med varje typ kan du skapa en viss sorts krullar. Beslut om vilken frisyr du vill se i slutet. Det här låter dig enkelt hitta rätt enhet. Oavsett vilket val du väljer, kom ihåg att du måste välja tang med termostat. Sådana modeller är lite dyrare, men de hjälper dig att hålla ditt hår frisk.

Det är värt att överväga lämpliga typer av pleyek för kort hår. Först bestäm hur du ser dina lockar:

 • För att skapa krullar behöver du ett kröktjärn med stor diameter. För små krullningar är det meningsfullt att köpa tang med liten diameter. Professionella alternativ är mycket dyrare, men de tillåter dig att skapa en mycket stor krulla.

Välja en enhet med stor diameter, var uppmärksam på tillverkarens rekommendationer. Ofta når uppvärmningen av sådana tångar inte över 150 grader. Detta innebär att efter krullning med dem får du ljusvågor.

 • Ett alternativ är konisk curling. Diametern varierar vid toppen och vid basen, vilket gör det möjligt att justera krökets storlek efter önskan. Dessutom - krullar som sårar på ett sådant krusjärn, ser mer naturligt ut. Konens krusningsjärn tillverkas som regel inte i form av tångar (det finns ingen möjlighet att "klämma" håret med hjälp av en ventil). Var försiktig när du arbetar med en sådan enhet, det är risk att du bränner armen. Många tillverkare levererar en speciell handske som skyddar handen från brännskador. Om du köpte ett krusningsjärn utan en sådan handske i satsen, är det meningsfullt att köpa det separat.
 • För curling kort hår perfekt trippel krulljärn. Med hjälp kan du skapa vackra, släta vågor längs hela längden. En sådan anordning används inte för klippning av pixier. Om hårets längd tillåter (skära bob, kvadrat), kan den här enheten skapa en intressant feminin bild.

För närvarande finns det ett stort antal ployok, som skiljer sig inte bara i form utan även i beläggningstypen. Försök att föredra apparater med keramisk beläggning, de är mindre traumatiska för hår. Strykjärn är billigare, men de är mycket skadliga.

Om du har en "boyish" frisyr, som kräver korrigering varje månad, är ett järnkrulljärn ett alternativ som passar dig, eftersom skadat hår fortfarande kommer att skäras regelbundet.

Vilka slags krullar passar bättre?

Det verkar som att alternativen för styling kort hår är inte så mycket, men det är inte. Det finns flera lämpliga metoder för att lägga denna längd:

 • Stora lockar. Denna stil passar perfekt in i en avslappnad look, såväl som lämplig för publicering. Dessutom kommer stora krullar att bli en frälsning för tjejer som växer hår, för att de kommer att gömma de ojämna spetsarna. Stora lockar kan göras som glamorösa Hollywood och mer naturligt.
 • Vågor. Vågigt hår ser väldigt kort på kort hår. Mjuk bild, kompletterad med en sådan styling, kommer inte att lämna någon likgiltig. Att skapa en frisyr tar inte mycket tid, och det hår som ligger i vågor ser så naturligt ut som möjligt.
 • Små lockar. Likheten hos en perm har återgått till mode inte så länge sedan och har redan vunnit hjärtan hos många tjejer runt om i världen. Naughty stygga krullar lyfter perfekt fram ovala ansiktet, men denna styling är kontraindicerad för knubbiga tjejer.
 • "Hollywood Wave". Fyra av ett slag, lagt på ena sidan i form av en Hollywoodvåg - en klassiker av genren för den röda mattan och inte bara. Sådan styling ser väldigt elegant ut, elegant - och samtidigt behöver det inte mycket att skapa.

Hårförberedelse för perm

Om du ska börja curla, måste du ordentligt förbereda håret för att minimera de negativa effekterna av styling-enheter:

 • Tvätta håret med en fuktgivande balm och torka den med en handduk.
 • Använd en termisk skyddande medel. Detta är ett obligatoriskt dagligt förfarande - även om du inte stylar ditt hår med en hårtork och tång varje dag. Termiskt skydd skyddar hår från ultravioletta strålar, skyddar dem från att brinna ut och torka ut.
 • Applicera mousse för styling. Välj ett verktyg baserat på hårets ursprungliga struktur: Om du är ägare av lockigt eller vågigt hår, behöver du ett verktyg med minimal fixering, om håret är tungt och rakt, välj en mousse med hög fixering.
 • Torka nu håret med en hårtork med hjälp av ett diffusionsmunstycke. Om du inte har en, torka håret med huvudet nere. Detta kommer att göra håret mer voluminöst. Använd inte en kam, eftersom vått hår är mycket lätt att skada. Du kan bara kamma håret efter att det torkats med ca 70-80%.
 • Dela håret i zoner (occipital, temporal, parietal) för att göra det lättare att vrida håret.

Efter alla dessa beredningar börjar du att locka krullarna.

Klassiska lockar

Att få klassiska lockar med en curler är inte så svårt. Det är värt att utforska genomgången, och då kan du göra allt så bra och snabbt som möjligt:

 • Bestäm vilken effekt du vill sluta med. För att skapa naturliga slarviga krullar borde du curl håret i slumpmässig ordning. För en mer glamorös bild, håll dig till en viss riktning av curling: i ansiktet eller bort från ansiktet.
 • Börja krullen från baksidan av huvudet. Håll curling iron strängt horisontellt för att göra en klassisk curl. Om du vrider tången vertikalt får du en krulspiral.
 • Separera en liten strand, brunn kamma den och vind den på krulljärnet. Värm strängen i 20 sekunder, inte mer, för att inte överdrippa ditt hår. Försök att inte vrida för mycket hår åt gången, för det är osannolikt att de vrider sig i rätt kröning, och i slutändan får du bara små vågor.
 • Rull hela hårmassan och låt den svalna.
 • Häll nu tillbaka ditt huvud och fixa den färdiga stylingen med hårspray. Kamma inte ditt hår - så du riskerar att förstöra hela strukturen av styling. Bättre mix krullar med fingrarna (för en mer avslappnad look).

Passageraren

Vi är alla passagerare i ett fartyg som heter Earth

Hur man gör krullar med curling curls curlers

16 februari 2015

I en värld där det finns många olika slags apparater, har "järnet" för rätning av hår länge blivit en riktig trollstav. Tack vare Pinterest är vi nu medvetna om hur man skapar miljontals olika bilder med det - från så kallade strandvågor till söta lockar. Våra curlers, däremot, samlar vanligtvis damm någonstans i badrummet och väntar på det ögonblick när vi får dem att locka håret till banala lockar.

Men det visar sig att vi praktiskt taget inte vet något om möjligheterna till en sådan curling. Med hjälp kan du också skapa ett brett utbud av frisyrer - du behöver bara veta hur du använder den ordentligt.

Så vi föreslår att du bekantar dig med sju olika curling hair alternativ som du behöver curling. Tid att ge "strykning" en paus och skicka ett krusjärn till boarding!

Victoria's Secret Curls a la

Klassisk penna kjol

Dessa stora krullar, som är kända för modellerna på modeshower of Victoria's Secret, kan inte ha bråttom.

Hela hemligheten är att ordentligt fördela trådarna.

Dela håret i fyra delar, två trådar på varje sida och två på baksidan. Då bör du blåsa håret på krulljärnet - från botten uppåt. Utan att spinna en tråd, stift den med en hårnål och låt svalna. Därefter löses alla snodda strängar och skakar håret. Som ett resultat får du stora vågor. Det är nödvändigt att använda ett krusjärn med en diameter av minst 38 mm med ett klämma som hjälper till att fixa strängen med lätthet.

Vågor "cool girl"

Vem sa att tjejer med kort hår inte lyser lockar? För bilden av Emma Stone, där hon uppträdde vid Golden Globe Award, valde stjärnanist Mara Rozhak för vårdslöshet. Hela poängen med den här frisyren är att det inte borde se ut som om du ansträngde dig alls.

I stället för en vanlig rund curling rekommenderar vi att du använder en ovalformad curling. Sådan curling är vanligtvis kortare och bredare, vilket gör processen för att curling kort hår mycket lättare. När du vrider håret på det, visar det sig inte snyggt, men mer slarviga vågor.

Det är nödvändigt att inte bara ta hand om det korrekta valet av curling, utan också ta hänsyn till att du ska ändra riktningen i vilken du lockar strängar. Vind flera strängar mot ansiktet, och sedan resten i motsatt riktning. Detta kommer automatiskt att ge utseende av charmig försummelse.

Slarviga vågor

För att göra en frisyr som liknar den som Alex Chang flaunts med, måste en del av håret vara helt orört helt.

Denna effekt ("Jag bryr mig inte om vad som är på mitt huvud") kan uppnås med extremt lätthet.

Detta hjälper dig att krulla utan att klämma fast. Eftersom det inte finns någon klämning, och du inte vill bränna fingrarna, kommer tipsen på ditt hår inte automatiskt att vridas. Detta ger ditt hår en perfekt vågighet. För att förhindra att vågorna ser för perfekt, håll kullstången vertikalt. Krul ditt hår från rötterna till ändarna. Krökjärnets diameter från 18 mm.

"Smidiga" lockar

Självklart ser Gina Rodriguez skinnande stora lockar bra ut. Men om du inte är redo för sådana stora krullar som kräver några otroliga manövrer med krulljärn, har vi utmärkta råd: allt du behöver göra är att binda håret till en hästsvans. Bedövas? Läs vidare.

Torka håret väl, räta ut det, om det behövs, och bind det uppåt på hästens svans. Dela denna svans i fyra strängar och vinda håret på samma sätt som det görs för en frisyr med Victoria eller La Curls. Knappa tapparna vridna lockar till det elastiska bandet. När de kyler, dela upp dem och sprida svansen. Således får du precis de stora krullarna som alla gillar så mycket. Bra för detta passande krulljärn utan en klämma med en diameter på 25 mm.

"Live" vågor

Så, du har skruvat hela håret och är nöjda med ditt arbete. Men när man tittar i spegeln inser du plötsligt att dina lockar är för lockiga - de är inte alls som svagt lockade lås, som Taylor Swift s. Och vad man ska göra nu - vänta tills de själva svalnar eller något fuktar dem med vatten?

Varken det ena eller det andra.

Ta en hårsträng och placera den i kransens klämma nära rötterna. Sänk försiktigt curlingjärnet längs strängen. Detta kommer att göra håret vågigt. För att göra frisyren ännu mer slarvig, lämna några strängar intakta, vilket kommer att ge det också naturlighet.

som en perm

Det är rätt: du kan själv göra en liknande perm, som en gång pryddes i gymnasiet, utan hjälp av en frisör. Faktum är att denna vinkning, skapad med hjälp av curling, ser snyggare ut och mindre lik den som var relevant på 80-talet. Men var försiktig: vår erfarenhet antyder att denna perm kräver träning.

Ta en hårsträng och vind den från själva roten i ansiktets riktning. Lossa försiktigt krulljärnet. Vänd sedan samma sträng igen, men nu mot ansiktet. Detta är utan tvekan inte ett enkelt sätt att träna. Men om du inte vill spendera pengar på curling, speciellt utformad för en sådan perm, kan det vara ganska bra. Vi rekommenderar ett krusjärn med en diameter på 38 mm.

Barockkrullar

Curly-bristling springy curls - precis som de som Sarah Jessica Parker kan spela som Carrie Bradshaw - verkar helt otillgängliga för dem som naturen inte har belönat dem. Men allt du behöver är att hitta rätt verktyg och rätt teknik.

Var inte rädd för pleyos med liten diameter. För att göra sådana krullar rekommenderar vi att du slår strängen så att den passar snyggt runt krullningen. I stället för att snurra en sträng från ett krusjärn, dra krullhåret ur strängen. Sålunda kommer sötet att förbli orört. Vi rekommenderar att du använder en konformad curling.

krullar hår styling victoria hemliga frisyrer

5.0 av 0/5 (röster: 33)

Hur man gör vackra små lockar sig hemma

För flera årstider i rad, går små lockar inte ut ur mode och är den nuvarande versionen av den kvinnliga frisyren.

De ser vackra på frisyrer av olika längder: Kort, medium och långt hår förvärvar ljushet, volym och gör ägaren mer ungdomlig. Hår i afrikansk stil korrigerar det ovala i ansiktet, gör det tydligare och ger kvinnan ett romantiskt utseende. På grund av små krullar kan du göra många snygga och fashionabla frisyrer, de ger inte obehag i vården och lockar den ökade uppmärksamheten hos det motsatta könet.

Curls med elastiska band och hårnålar

Små lockar med curling och strykning

 • håret bör kammas väl och torkas fullständigt;
 • på ena sidan för att göra en tunn strand;
 • Placera järnet på strängen, samtidigt som du återvänder från rötterna på 2-3 cm.
 • håll långsamt enheten längs hela längden av håret och vrid den 180 grader. Det bör inte vara starkt klämt i järn, insatserna ska vara genomsnittliga, annars kommer låset inte att visa sig vacker form;
 • samma procedur görs med resten av håret;
 • Efter det borde krullarna vara lite tunna med fingrarna. Du bör inte använda en kam för detta, särskilt med sällsynta tänder, eftersom krullarna i det här fallet inte blir bra.
 • Slutligen ska håret sprutas med lack.

Afrokoudri med flätor och curlers

För fixering är det nödvändigt att välja lacker med en medelhög fixering, eftersom en stark nivå kommer att göra frisyren tyngre och krullarna kommer snabbt att förlora sin form.

Gilla inlägget? Dela det!

Hur man gör vackra och stora lockar hemma

Stora lockor, fina lockor eller ljusvåg, vackert hår är populärt när som helst på året.

Hur man gör vackra lockar utan hjälp av en specialist?

Viktigt: Håret måste göras på tvättat hår! Om du använder elektriska apparater måste håret torkas ordentligt.

Metod nummer 1. Hur man får långt hår med pincett.

Stygga krullar, klassiska stora lockar eller vackra vågor, som i Hollywood-stjärnor? Även kvinnor av natur med rakt hår har råd att krulla krullning hemma. För att göra detta behöver du bara de vanligaste hårtångarna.

 1. Applicera lack på håret från rot till spets, lyft varje enskild sträng.
 2. Hår uppdelat i små strängar och skruvas på curling. Håll så mycket som angivet i anvisningarna för användning av pincett.
 3. Vänta tills håret har svalnat.
 4. Applicera lack på håret.

Metod nummer 2. Skapa krullar med curlers.

De flesta tjejer med rakt hår drömmer om lockar. Hair curlers är ett av de mest effektiva och säkra sätten att vrida hår.

 1. Dela håret i tunna trådar.
 2. Skruva ihop trådarna, en för varje curler och säkra med ett gummiband.
 3. Lämna över natten.
 4. På morgonen ta försiktigt bort curlers.

Metod nummer 3. Mjuka curlers för att skapa elastiska lockar.

Som mjuka curlers kan du använda någon form av material till hands, oavsett om det är strumpor, tygklippning eller delar av paralon.

 1. Skruva tunna trådar på papilotki.
 2. Lämna i ca 10 timmar.
 3. Ta bort papilloki och använd fingrarna för att bilda stora lock.

Metod nummer 4. Curls hårtork.

Om du inte har curling eller strykning till hands, förtvivla inte. Ge håret den önskade volymen och lockar, hjälper hårtork.

 1. Tvätta håret
 2. Applicera hår styling.
 3. Skruva de små trådarna på en rund kam och blås torr.

Metod nummer 5. Curls med gummi.

Effektivt, smärtfritt, bekvämt och väldigt enkelt sätt att få vackra stora lockar.

 1. Applicera på vått hårskum eller mousse.
 2. Sätt tuggummi på huvudet.
 3. Strängar, från början, vrid runt tandköttet.
 4. Lämna över natten.
 5. På morgonen, ta av gummit och räta ut krullarna med fingrarna.

Metod nummer 6. Pigtails som ett sätt att skapa lockar.

Underbara krullar kan erhållas utan några extra medel. Idag kan du spendera hela dagen med pigtails, och i morgon kommer du att chocka alla med skrämmande små lockar.

 1. Våt hår flätas i tunna flätor. Pigtails kan inte fixas med gummiband.
 2. Lämna i 10-15 timmar, och bättre för hela natten.
 3. Braid pigtails och sätta fluffigt lockigt hår i håret.

Metodnummer 7. Skapa afrikanska lockor.

Frisyrer från små lockar ser bra ut, både på långt och medelt hår. Denna frisyr kommer att vara lämplig och på den sekulära festen och på en vanlig promenad.

 1. Att tvätta håret och bearbeta något fixativ.
 2. Dela hela hårvolymen i små trådar.
 3. Varje sträng för att vrida en zigzagrörelse på tapparna.
 4. Klä på toppen av ett duschlock.
 5. På morgonen är flätade pigtails och en vacker snygg frisyr klar.

Metod nr 8. Curl krullar järn.

Hair straighteners kan göra en bra tjänst när curling lockar, lockar och vågor. Innan du börjar curla, se till att håret är helt torrt. Börja räta håret, från hårets botten.

 1. Värmjärn till 200 grader.
 2. En liten klämplatta stryker, stegar tillbaka från rötterna några centimeter.
 3. Wrap den fria delen av håret runt det platta järnet. Håll i några sekunder.
 4. Släpp lös den färdiga krullen.

Från första gången kan det inte vara den perfekta frisyren, det viktigaste här är inte att bli upprörd, men försök igen. I allmänhet är det inte svårt att slingra hår hemma. Det bör bara följa de enkla reglerna:

 • Håret måste noggrant kamma och sprinklas med vatten från en sprayflaska.
 • Tjockleken på strängarna påverkar avsevärt frisyrens slutliga utseende. Ju tunnare strängarna, ju finare krullarna.
 • Använd fixeringsverktyg för att hålla resultatet så länge som möjligt.

Gilla inlägget? Dela det!

Om tidigare för att skapa ett vackert hår som används papilotki och olika curlers, kan någon tjej använda olika frisörapparater idag.

Har du bestämt dig för att använda ett krusjärn?

För att skapa curls curling på medium hår, behöver du veta några regler.

Funktioner av användning

Att skapa lockar med hjälp av tang är ett av de enklaste alternativen för termisk styling. Tangarna har en form som skiljer sig från vilken standard likriktare som helst. Alla modeller kan delas in i två grundläggande typer - med och utan klipp.

Curls lättare att locka med en modell med ett klipp. För att göra detta är det tillräckligt att ta en liten tjocklek, sträcka den och håll spetsen.

Därefter lindas strängen som en curler. Då måste du vänta lite, så att strängarna krullade i vackra krullar.

Det är svårare att arbeta med ett konformat krulljärn. Men det här verktyget gör resultatet det mest naturliga.

Du kan välja olika strängtyper. Även om det inte finns någon klämning på det här instrumentet, snods strängen enkelt och mycket säkert. Detta kan göras med fingrarna. Intressant värmer inte denna modell spetsen. Dessutom innehåller satsen ofta handskar som ger händer värmeskydd.

Det är värt att notera att strängen i krökningsprocessen inte kommer att behöva koppla av. Ta försiktigt bort det från enheten.

Valet av temperatur

När curling vackra krullar av stor betydelse är temperaturen. De flesta ploekar olika metallyta.

Det håller inte värmen på samma nivå. Dessutom är temperaturen på dem inte jämnt fördelad över hela ytan. Därför kan krullar snabbt förfallna.

Dessutom försvårar hårstrukturen kraftigt, och de torkar snabbt ut. Av den anledningen är det bättre att använda enheter som har Teflon eller keramisk yta.

Använd inte elverktyg i duschen eller andra våta områden.

Håll enheten väl borta från hårbotten, händerna och ansiktet. Detta kommer att bidra till att förhindra brännskador.

Hur man gör curls curling?

Rent hår måste kamma och delas in i fyra zoner - två temporal, occipital och parietal:

 • Dela strängarna från occipitalzonen i små delar, med en kam med ett långt tunt handtag och små tänder.
 • Vrid varje sträng, från början. Curler ska hållas vinkelrätt mot rötterna. Krullen är fixerad i önskad riktning;
 • Utför samma manipulationer med de temporala och parietala zonernas hår.
 • Låt krökorna i 15 minuter svalna;
 • Forma en frisyr och fixa den med lack.

Vill du curls curling på medium hår för att hålla på länge och förblir elastiska? För att göra detta måste strängarna ha en tjocklek av högst 2 centimeter.

För att skapa volymkrullar på medellångt hår:

 • Dela håret i zoner;
 • Ta en tång med stor diameter och vinda trådarna på ett kaotiskt sätt.
 • Låt frisyren svalna;
 • Håll ner och lyft upp dem tillräckligt starkt;
 • Form håret med händerna och fixa det med en stark hållarelack.
 • För att undvika skador på håret, håll inte locket i mer än 30 sekunder på en tråd.

Elegant frisyr

För att skapa vackra krullar, dra håret rent järn. Skruva enskilda trådar på en tunn stav som håller den vertikalt.

Lossa försiktigt krullen genom att hålla krullaren vertikalt. Kombinera inte krök i något fall. Fix frisyren med en stark hållarelack.

Skapa mjuka vågor

Ge hårvolymen vid rötterna med en hårtork. Beroende på önskad effekt, ta ett krökjärn med en lämplig diameter och vrid strängarna utan stark hårsträckning. För denna frisyr är det nödvändigt att vrida krullarna i en riktning.

Forma en frisyr med lätta rörelser på fingrarna. Du kan också använda en massagekam.

Att skapa en festlig frisyr behöver inte kamma krullar. Men det är viktigt att alla krullar är vridna i en riktning.

Om du har en rund ansiktsform kan du göra elastiska små lockar. Och om ansiktet är långt gör du stora krullar.

Snygga lockar

Separat rent hår i strängar. Varje sträng måste vara lindad på kröktjärn med medel diameter.

Men nå inte rötterna med ca 5 centimeter. För att krullarna ska vara snygga, håll krulljärnet i upprätt läge.

Viktiga rekommendationer

Tricks som hjälper till att skapa lockar på mediumhår. Fina lock och mjuka vågor ser också bra ut:

 • Layering kommer att hålla bra bara på rena och torra krullar;
 • Använd inte mousse, skum eller andra stylingprodukter före användning.
 • För att skydda hårstrukturen från de negativa effekterna av höga temperaturer, applicera ett termiskt skyddande medel över hela längden;
 • Kvalitetstångar skiljer sig från en keramisk beläggning och närvaron av en termostat;
 • Ju mindre diameter krullningsjärnet desto starkare och mindre krullarna är;
 • Daglig användning av tång har negativ påverkan på hårets tillstånd. Därför bör de inte användas ofta;
 • Om du ofta använder värmebehandling, använd speciella balm och masker.

Var noga med att titta på videon om ämnet:

Det viktigaste är att exakt utföra hela sekvensen av handlingar och du får en elegant frisyr.

Hur man gör curls snabbt - 11 bästa sätten med bilder och videoklipp

Curls på höjden av mode hela tiden: glamorösa Hollywood vågor, coquettish Barbie curls eller en snygg röra som Shakira eller Julia Roberts.

Det finns många sätt att göra krullningar hemma utan tjänster av professionella stylister och frisörer. Nu tar vi en närmare titt på dem.

Hur man gör lockar på långt och medelhårt hår

Afrikanska lockor

Hårstil i latinamerikansk popdiva ser bra ut på långt och medium hår. Det här är ett sätt att ge ditt hår en visuell volym och det är lämpligt att titta på en promenad i parken och vid tidpunkten för publiceringen.

Vi behöver:

 • Vått hår
 • Bra brett elastiskt band;
 • Flera smala band för hår;
 • Duschlock.

Stegvisa instruktioner (enkelt sätt):

 1. Tvätta huvudet innan du lägger dig - det är nödvändigt för curling.
 2. Samla krullarna i en tätt hästsvans vid kronan och dela dem i flera delar. De mindre strängarna - de mindre krullarna kommer ut.
 3. När du har gjort en bulle av grisar på huvudet genom att väva banden i dem.
 4. Säkra smutsbrunnen och sätt på locket.
 5. På morgonen varva ner, spray lack eller mousse. Njut av effekten!

Denna frisyr kan också göras mer komplicerad med c-skum. Förresten, tack vare hennes frisyr varar mycket längre.

Stegvisa instruktioner (mer komplex metod):

 1. Tvätta håret och det våta håret med något slags fixativ.
 2. Du tar många, många hårnålar och börjar såra håret på dem med zigzagrörelser. Hela hemligheten är att du måste ta så små strängar som möjligt, då får du små krullar i afrikansk stil.
 3. Efter att ha avslutat den här åtgärden, sätt på en hatt och gå och lägg dig.
 4. På morgonen varva ner krullarna. Vi har en snygg frisyr med små voluminösa lockar.
 5. Skapa en våt skum effekt. Du kan erövra hjärtat!

Vad ska hända i slutet, se nedan på bilden.

Vi erbjuder dig också ett galleri med 5 video tutorials om hur du kan slå afrikanska lockor på olika sätt.

Hollywood curls

Hollywood curls - det här är en annan version av vågiga lockar för medium och långt hår. En sådan Kuafyur är skapad av stora curlers, minst fyra centimeter i diameter. Du kan använda tillgivna eller termiska curlers. Vid användning av den senare är stora krullar mycket snabbare och längre håll.

Steg för steg instruktioner:

 1. På håret, från tips, vindrullar. Vi försöker hålla oss i en riktning. Du kan experimentera med viklängden - det är inte nödvändigt att vrida krullarna mot rötterna, luftkrullarna ser ännu mer intressant ut än spiralhår längs hela längden.
 2. Om du använde uppvärmda hårvalsar, vänta sedan 20 minuter, ta bort, sätt lack, skum eller mousse;
 3. Om vi ​​använde milda, går vi till sängs och gör samma sak på morgonen som efter de termiska, eller torkar det med en diffusor och tar bort det efter ett par timmar.

Men vilken skönhet borde vara i slutet - på bilden nedan.

Hur man gör spiralkrullningsrätare (järn) och krulljärn

En annan vanlig stil för att skapa en kvälls frisyr för långa eller medelstora krullar är korkskruvsvågorna, namngivna efter formen av spiralkrullar. Det finns flera sätt att göra denna skönhet: du kan använda ett strykjärn för ditt hår, du kan tillgripa speciella spiralkrullare eller försöka curla den på ett krulljärn.

Med ett platt järn (annars, en rätare) kan du inte bara nivån på håret utan också öka volymen från rötterna eller skapa lockigt hår. Det är mycket praktiskt att denna metod fungerar även efter keratinrätning och förstör inte strukturen väldigt mycket när man använder speciella medel.

Instruktion (och användning av strykning):

 • Ta en sträng av medelstjocklek och börja bearbeta den med ett järn.
 • Det viktigaste är att ändra rörelseriktningen, två centimeter till höger, två till vänster, så här får du chic "corkscrew-spiral".
 • Eller vi tar en sträng och vindar det mycket bra på järnet, medan under åtgärden måste det finnas en viss ansträngning så att krullarna inte bara kunde falla från järnet. Sträck försiktigt hela strängen, så att den avlägsnas från enheten.

Så vackra naturliga lockar på hårets ändar visar sig som på ett foto nedan.

Pigtails och lockiga lockar

Våt hår väva bara in i flätor. Efter att ha gjort dessa manipuleringar, lämna krullarna tills de torkar ut. Detta är en bra frisyr för varje dag hemma. Om du gör mycket små flätor får du ett stort antal små hål, och en två stora flätor kommer att vara en utmärkt grund för bildandet av tunga krullar.

Innan du använder termiska metoder för krökning måste du stärka håret, eftersom den höga temperaturen på arbetsytan på enheten skadar hårstrukturen och dehydrerar den.

Curls på styggt hår

Flickor med lockigt hår hela tiden krävs för att göra styling, fläta dem eller frisyr slarviga och disheveled. För att lösa detta problem finns det flera sätt:

 1. Långt hår är mycket lättare att stil, och fler variationer av frisyrer. Det är nödvändigt att påskynda hårväxten, då blir oregelbundna små vågor förvandlade till en snygg frisyr.
 2. Gör stylingen korrekt, försök inte helt anpassa eller krulla krullarna, men betona frisyrens naturliga fräckhet. För natten lägger du bara en droppe mousse på vått hår och lägger sig, kamma inte det på morgonen, men fixa frisyren med händerna, du kan lägga den med hårnålar eller en vinkel. Goda rotiga krullar som kallas "krullar ur sängen" erhålls.

Hur man gör lockar för kort hår

Små krullar på spolen

Våra mödrar krullade också sitt hår före ett datum. Förmodligen - det här är den mest prisvärda metoden för tjejer med korta och medelstora krullningar, eftersom långt hår helt enkelt inte kan krulla vackert under egen vikt.

Steg för steg instruktioner:

 1. Rengör vått hår kam eller dela händer, beroende på önskat resultat.
 2. Applicera några stylingprodukter (mousse, gel, spray).
 3. Vi börjar spinna från baksidan av huvudet så att krullarna är vackert fördelade över hela längden.
 4. Håret kan torkas med hårtork eller på ett naturligt sätt. Klart!

Och här är det slutliga resultatet:

Vi vrider zigzagkrullar

Detta är en utmärkt universell frisyr för tjejer med kort, medium och långt hår, som inte är vana vid att spendera många timmar om dagen på hårrätning, styling eller flätning.

Vi behöver:

 • matfolie;
 • utyuzhok;
 • kamma;
 • låsmedel;
 • barrettes.

Vi vrider zigzagkrullar enligt instruktionerna:

 1. Bestäm spiralens önskade storlek.
 2. Strängarna av den önskade tjockleken viks i folie.
 3. Nu värmer vi upp likriktaren och försiktigt fördelar locken på sin zigzagplatta.
 4. Vi trycker på övre delen och väntar ett ögonblick, i vissa fall - två.
 5. Ta bort folien, räta håret och vi har de resulterande perfekta zigzagerna.

Vi erbjuder stegvisa bildinstruktioner för att vrida zigzagkrullar med folie och en likriktare:

Fler resultatalternativ:

Fonder för att skapa lockar

Curling Iron

Det andra kända sättet att curl curls använder curling. Med det kan du snabbt göra lockigt hår av olika former. För detta:

 1. Värm upp locket
 2. Försöker att inte pressa strängarna för hårt, vi krullar på det.
 3. Håll i 30 sekunder till en minut, beroende på trådens tjocklek och hårets tillstånd.
 4. Det är mycket bekvämt att i fall av felaktig vinkling kan du släta ut håret med en rätare och fixa allt utan att ägna mycket tid och energi.

Mer om hur man gör det i videon nedan.

Likriktare (järn)

Det mest populära och moderna sättet att göra krullar är att använda en rätare. Mer detaljer i följande video:

Vanligt tuggummi

Trenden i denna säsong är en avslappnad frisyr. För att uppnå denna effekt är det mycket lätt att använda ett vanligt gummiband. Fuktar håret och vrider det i en bunt, fixar det med ett elastiskt band, väntar på torkning. På detta sätt bildar ideala försumliga vågor på håret, fixar med lack.

Spiral curlers

Nyligen på hyllorna i många butiker förekommit uppsättningar krullare av ovanlig spiralform. Satsen innehåller en speciell krok, som valde enskilda strängar. Våt hår kamma och fördela sig i krullar av önskad tjocklek, det är bättre att göra dem inte så tjocka. Med en krok lyfter vi strängarna och vindar krökarna på krillens spiral, låt den torka. Resultatet är en mycket snygg och vacker spiralspolar.

Foto - Curls med spiral curlers

Användbara tips

Det finns inget svårt i detta, du behöver bara följa våra råd och rekommendationer:

 1. Om frisyren kräver sömn med ett vått huvud - du måste bära en badkeps, annars kan det vara ett tunt hår som kan skadas.
 2. Det är bäst att applicera moussen på fuktigt hår före krökning. Du kan också spraya en liten mängd lack innan du använder curling eller strykning.
 3. När du skapar snygga vertikala krullar med curlers, försök att avsluta torsionen så nära som möjligt till roten; Hår curling med curling
 4. På hår som är skadade, överdrogerade, ser krullarna slarvigt och slumpmässigt ut, krullar måste fuktas med masker, särskilt när man använder kemiska (bioväven) eller fysiska (heta curling) metoder.
 5. Under lång tid kan krökarna endast göras med hjälp av en speciell vinkling i salongen, men det spjälkar betydligt håret.
 6. Om du planerar en kemisk eller bioväxling måste du börja använda vitaminer för håret innan du gör hår, för efter hårdmetoderna förändras hårets struktur, svagas och kan till och med börja falla ut. Förbered din kropp för stress. Dessutom, på friska, hållbara och energiska krullar, fortsätter krullarna mycket längre.


Nästa Artikel
LiveInternetLiveInternet