Könshår blir grå hos kvinnor - är det farligt?


Processen med att bilda grå hår är helt naturligt och i en viss ålder observeras i varje person. Av ett antal anledningar kan detta förekomma tidigare eller senare, grå hår kan utgöra en liten andel av den totala hårlinjen eller motsvarar den i sin helhet. Dessa nyanser beror på ett antal faktorer, främst på arvelig disposition. Ibland delas grått på ett fantasifullt sätt. Hos män, ibland, det påverkar till exempel bara en mustasch, medan hårbotten och skägget är "knappt rört med grått hår". Eller hår på huvudet vänder sig till gråskalor.

På kvinnor, på grund av avsaknad av uttalad vegetation i ansiktet och kroppen, uppträder sådana metamorfoser praktiskt taget inte. Men även de kan uppleva oddities i processen med distribution av grå hår och principen om lokalisering. Till exempel, ibland finns det en sådan sak som gråskönshår hos kvinnor. Detta fenomen är ofta alarmerande i det rättvisa könet, eftersom det finns misstankar om att det är associerat med vissa sjukdomar eller sjukdomar relaterade till organen i det genitourära systemet. Samtidigt är orsakerna till bildandet av grått hår i pubicområdet exakt detsamma som i andra delar av kroppen. Följande faktorer kan påverka den tidiga bildningen av grå hår:

 1. ärftlighet;
 2. påkänning;
 3. brist på vitamin B12;
 4. röka.

Blomningsprocessen är ojämn. Till exempel blir håret på templen ofta gråare tidigare. Om omvandlingen påverkade pubiczonen i första hand bör därför detta betraktas som en individers egenartade organism.

Utbildningsmekanism

Hud och hårfärg beror på produktionen av färgpigmentet - melanin. Ibland distribueras det initialt ojämnt. Som ett resultat kan hudområden med en mörkare färg bildas, eller vice versa, praktiskt missfärgade. Samma sak gäller hår. Vissa människor från födseln har vegetationsområden som saknar pigment. Till exempel i hårbotten finns en klar vit fläck på en person med mörkt hår. Orsakerna till denna ojämn fördelning av melanin är fortfarande inte exakt kända.

När det gäller den naturliga gräset är denna process ganska förståelig. Med ålder producerar kroppen helt enkelt mindre och mindre speciellt enzym (tyrosinas), som länkar melanin med det strukturella hårproteinet. Som ett resultat förlorar håret sin färg. Tillsammans med de övriga sidorna syns grå hår på den pubic delen.

Länken mellan melanin och hårprotein kan också avbrytas av stress. Mekanismen för förstöring av kommunikation i detta fall är penetreringen av adrenalin, som produceras under allvarlig stress, i hårkanalen, vilket resulterar i förstöringen av anslutningen. På ett eller annat sätt, men för att håret ska färgas, är detta bindande nödvändigt, och av vilken anledning det kan vara trasigt, är resultatet detsamma - hårblekning.

Eventuella effekter av sjukdom

Det finns fortfarande ingen överenskommelse om denna möjlighet. Vissa forskare tror att det alienproteinet av parasitmaskar som multiplicerar i kroppen kan påverka processen för bindande hårprotein till melanin. Det antas också att ett antal sjukdomar kan framkalla en överträdelse av tyrosinasproduktion. Bland de möjliga orsakerna är:

 • sköldkörteln dysfunktion;
 • brott mot binjurarna;
 • anemi;
 • sjukdomar i mag-tarmkanalen etc.

Eftersom förhållandet mellan melaninproduktion och en viss diet länge har fastställts, kan dessa hypoteser väl vara motiverade. Följaktligen kan grå hår i bikiniområdet också vara ett indirekt tecken på vissa sjukdomar. Den enda sjukdomen som är relaterad till missfärgning av hud och hår och utan tvekan om dess medverkan i denna process är vitiligo. Orsakerna till denna sjukdom är fortfarande inte helt undersökta. Man tror att den viktigaste faktorn som påverkar utvecklingen av vitiligo är en ärftlig predisposition.

Det första tecknet på sjukdomen är vita fläckar på huden. Och om fläcken bildades inom hårväxten, blir de missfärgade. Oftast förekommer de i ansiktet, i armhålorna, armbågarna, ljummen. Samtidigt noteras en viss symmetri i deras läge. Till exempel, om ett blekt område uppträdde på en armbågsböjning, verkar det å andra sidan om ett öga var i mitten av en vit punkt, då skulle den andra vara densamma.

Ibland är lesionerna i vitiligo ensamma. De kan bildas på ett ställe och för länge vara det enda tecknet på sjukdom. Och om sjukdomen utvecklas enligt denna princip, så är det ganska möjligt att en fläck bildas på puben, då kommer grå hår att hittas i bikiniområdet. Dessutom kommer det att vara möjligt att upptäcka andra symtom på sjukdomen, nämligen:

 • hud på ytan av platsen är mindre känslig för yttre irritation, inklusive temperaturförändringar;
 • här störs processen med utsöndring av svett och talg
 • Vitiligo åtföljs ofta av soldermatit.

Tyvärr har behandlingsmetoderna, liksom orsakerna till denna sjukdom, ännu inte bestämts. Endast några kroppsreningsåtgärder och förebyggande av efterföljande komplikationer finns tillgängliga.

Gråt hår på en intim plats: vad gör man nu

Faktum är att grått i bikini och grå i templen orsakas av exakt samma skäl. Den främsta är naturligtvis ålder. Ytterligare skäl beskrivs i detalj här. Men kampsätten måste hitta andra.

Och vad tyckte du ens där?

De som tittade på "Sex and the City", minns naturligtvis Samanthas sentimentella historia, som, efter att ha upptäckt det första gråhåret "där", kastade all sin styrka för att förhindra en katastrof, men hittade i slutändan inte någonting bättre än den totala epilationen.

Men Samantha, låt oss vara rättvisa, det här är inte en mycket typisk karaktär. Dessutom, i inte mycket typiska omständigheter.

 • Hon är generellt besatt av sex och allting som är kopplat till det - så könsorganet studerades från en ungdom med hjälp av en spegel (det var också en serie).
 • Hon har en ung älskare - och därför kontrollerar hon ängsligt allt som hennes äkta ålder kan förråda.
 • Den unga älskaren fetiserar också skönhetshår (hon är den som odlar den för henne), det vill säga han hänvisar till den (ganska sällsynta) typen män, som inte tittar på hela kvinnan i detalj, utan bara några av hennes fragment. Detta är viktigt.
 • Eftersom hon, för hennes älskares skull, just börjat växa en "intim frisyr", och alltid har gjort hårborttagning förut, är hennes egen uppmärksamhet koncentrerad till förändringszonen - så hon märker små detaljer.

Det är osannolikt att någon annan kommer att ha så många tvingande skäl att studera hårfärgen i det intima området (för att inte nämna det faktum att många, efter "noll" mode, fortfarande tar bort allt som städas upp där). Men låt oss säga, grå hår är inte längre ensam - och det är omöjligt att inte märka det. Det finns säga tre eller fyra. Vad ska man göra?

Samantha (om någon annan kommer ihåg tomten) började inte dra ut sitt gråa hår, för hon var rädd att han skulle ersättas av flera på en gång. Detta är en ganska vanlig missuppfattning. "Ett par mer" gråte ersätter inte. De kommer ändå. Om processen med pigmentförlust redan har börjat, kommer det inte att sluta. Dra därför ut - du kan. Men då måste du leta efter mer effektiva sätt.

Sedan försökte Samantha färga håret. Hårfärg. Färgen var eldig röd, som en clown - Samantha själv var rädd, och Carrie (som var rädd för clowner) svimmade inte alls när hon visade det... Men faktiskt är den röda färgen inte det värsta kan hända!

Ammoniakfärger är inte för vänliga för huden, men för slemhinnan är de mycket farliga. Även om du är försiktig - inte lite på slemhinnan kommer inte att falla när det appliceras och kommer inte att flöda när du väntar (vilket är praktiskt taget omöjligt), då kan ammoniakdämpningar själva leda till inflammation i könsorganens slemhinnor.

Färger som inte innehåller ammoniak innehåller fortfarande aggressiva komponenter (annars kommer hårflakorna helt enkelt inte att öppnas), så för håret kan de betraktas som "sparsamma" men inte för vulva.

För några år sedan uppträdde ett företag i USA som producerar speciella färger för den intima zonen... Enligt recensioner är det verkligen ganska bekvämt (även om det är dyrt) och färgpalett är ganska stor (10 nyanser av brunt - från ljusbrunt till svart med en gren i rött). Men bolagets rättsliga ställning är oförståelig - det säljer bara medel via Internet eller skönhetssalonger. Det innebär att ansvaret för eventuella obehagliga konsekvenser inte är ansvarig.

Det säkraste alternativet för känsliga zoner är naturliga växtfärger. Det är henna och basma. Blanda dem i olika proportioner, du kan få ett ganska stort färgspektrum - från eldrött (henna) till svart (basma + henna i förhållandet 3: 1). Genom att ändra förhållandena hos henna och basma kan du få bruna nyanser - kallare (mer basmy) eller varmare (mer henna). Genom att variera exponeringstiden får du en annan grad av färgmättnad: från lätt valnöt eller röd till svart eller kopparröd. Använd bara basma utan henna! Grönt hår i skönhetszonen är sämre än rött hår.

Skulle varna att vid färgning med örtberedningar krävs, för det första tid och för det andra isolering från luft. Det är tekniken är:

 • Applicera färg enligt instruktionerna.
 • Täck den lackerade ytan med klämfilm.
 • För att påskynda effekten kan du även isolera med en badhandduk ovanpå.
 • Och sitta sånt från 30 till 60 minuter - beroende på det förväntade resultatet.
 • Spola därefter.

Är du redo? Färgen tvättas ganska snabbt. Maximalt några veckor måste proceduren upprepas.

Vi måste informera dig om de mest obehagliga nyheterna: du är sen för foto eller laser hårborttagning. Evigt. Såsom är känt är effekten av ljusstrålen riktad, den sträcker sig till pigmentet. Det finns moderna enheter som klarar sig även med blont hår, men med grått hår - nej. Inget pigment - ingen effekt. Det betyder att du kan ta bort allt håret i bikiniområdet, förutom grå. Allt detta skulle vara roligt om det inte var så ledsen...

En annan dålig nyhet: om du lyckades helt av med håret i en ung ålder, långt före grått hår, var då förberedt för det faktum att håret börjar växa igen under premenopausala perioden, mot bakgrund av hormonella förändringar. Och inte det faktum att de kommer att färgas.

Elektrolys är ett mer gammalt och billigare sätt att bli av med håret för alltid. Men det är så ont att det vanligtvis inte används för fullständig hårborttagning i intima områden.

Vad är kvar för dig? Endast depilering. Vax, shugaring, hem epilatorer, rakning...

Tja, ta det som det är. Hårfärg påverkar inte könskvaliteten.

Bli håret ljung?

Tjejer, berätta för mig professionell målning för grå hår. Mode och skönhet

Det målades av Igor för länge sedan, men säljarna säger att hon brinner håret. Jag köpte Revlonissimo 6,42, men de berättade inte för mig att jag behövde ta en bas med noll och trots att färgen var för grått hår kom de gråa nästan inte upp och färgen visade sig vara mörk för mig och utan rosin. Jag har hårt hår. Min färg är mörkbrun, jag vill ha lite röd, jag måste ta 2 färger på tonen och toning på en gång, i prof. affären säger att endast den dyra man inte brinner, och detta är med mängden märkbart redan.

Professionella hårklippningar, frisyrer och styling.

Frisörs tjänster i skönhetssalongen "Kult" i St. Petersburg erbjuds av kvalificerade yrkesverksamma som arbetar i salongen. Mästare är redo att noggrant välja ett hårklipp, styling eller en underbar festlig frisyr för varje klient. Jag skulle vilja notera att oavsett om du beställer en svår festlig frisyr eller den enklaste stilen, kan du räkna med den perfekta kvaliteten på jobbet. Titta på [link-1] och besök skönhetssalongen "Cult" på Lunacharsky Avenue.

Som i gamla dagar var håret färgat.

Du bestämde dig återigen för att ändra hårets färg, men vet inte vilken färg du föredrar den här gången. Självklart finns det idag på vår marknad så mycket hårfärgfärger att det inte är överraskande att "gå vilse" i sina labyrinter, och reklam från TV pushar oss också ständigt. Har du någonsin undrat hur våra mormor färgade håret? Det hjälper oss att lära känna den här kreativa portalen i världen x Walnutskal 100 g nötskal eller hela.

Det första gråa håret. Om hans, om tjej

God söndag alla) Jag delar bara. Guard. Sitt start. Det första grå håret upptäckte en månad sedan, drog ut. Den andra - i morse. Gick processen. Jag sitter, jag sorgar. 29 år gammal.

Om tvätten. JaineFrosts blogg på 7ya.ru

Jag älskar sådant arbete. Tvätta Färg Av - Syrabasbaserad tvätt. Försiktigt, men tvättar noga bort den oönskade mörka färgen, den fungerar bara på pigmentet av färgämnet utan att påverka vår egen. Detta är resultatet av endast en gång, och som du kan se den mörka färgen kom ner inte i fläckar, men i en jämn duk. Värt resultat att gå till folket utan att färga håret. *** Ämnet flyttades från konferensen "Fashion and Beauty"

Lotion för gråa hår Greyban, 240 ml. 2000 r.

Greyban - spray lotion, som återvänder naturlig naturlig färg till grått hår. Resultaten är märkbara efter 3 dagar! Hur fungerar Greyban? För att förstå lotionens mekanism måste du först svara frågan: "Varför blir håret grå?" Den pigmentmelanin som produceras i speciella melanocyter i hårsäckarna är ansvarig för hårets färg. Keratinocyterna som ligger direkt bredvid dem, syntetiserar protein, hårets huvudbyggnadsmaterial. På.

Gråt hår: (. Om henne, om flickan

Tidigt grått ut bland oss ​​där? Vad gör du, kamrater? Jag skriver inte i "Skönhet", för jag är inte bara intresserad av vilken färg att måla :), utan snarare på den allmänna strategin för beteende. är det oanständigt nu - att gå med en pinto på 30 år? Nu grå hår 20 procent, med tendens till snabb vinst. (Detta pigment är ärftligt svagt, och stressen är konstant sedan barndomen, och de senaste 3 åren har varit särskilt "glädjande".) Vid 50 år blir jag vit. Jag skulle ha ordnat nu, min pogost.

Advise, tidigt grått hår. Medicin och hälsa

Det första gråhåret visade sig vid 20 års ålder, nu är hälften av håret vit, min naturliga färg är mörk kastanj, mitt hår har försämrats från konstant färgämne, jag var tvungen att skära mitt långa hår till något obegripligt, vad ska jag göra? Göra upp till slutet av livet, att bli blondin? Jag kommer tacksamt tacka rådet.

Bikini område: vem gör vad? Mode och skönhet

Efter rakning i denna zon får jag oerhört ful irritation.. Röda finnar, knölar.. Jag rakar med Gillette Venus kvinnors rakhyvel, jag använder rakskum (man), det är för känslig hud, känslig och i allmänhet, då inträffar ingen annanstans irritation (ben, armpits). Jag vill verkligen veta: Vem tar bort håret i bikiniområdet (på ryska - i ljummen). Skonsamt är det skinn.

inguinal bråck. klippa? Andra barn

Berätta för någon. Jag skrev här nyligen om vårt problem med undescended one testicle. De gick till läkarna - de sa att det var i inguinalen, dvs. Det är bra att det inte finns i bukhålan - men du måste fortfarande klippas :-( Och idag gick vi till en bra läkare och han var otrolig att Ruslan hade en inguinal brok. Det visar sig att det är medfödd, tydligen. Därför är alla dessa fenomen hos oss :-( Det visar sig. Fråga: Vad ska man göra med bråck och kryptorchidism? Verkar eller inte värt det? Läkaren föreslog en epidural, jag,.

Vår yngsta diagnostiserades om tre år. Jag beskrev i stor detalj i medicin. Vi har en mycket framgångsrik operation. underbar doktor, bra attityd.
Samma dag, efter att ha tagit sig från anestesi, gjorde barnet en svälja hemma. Vad jag verkligen motsatte. Men att se henne skadade inte mycket :)

Tidigt (huruvida?) Grå. Mode och skönhet

Detta är mitt problem. De första gråa håren uppträdde om 23 år, de hade lite panna. Sedan lugnade jag mig ner. Nu är jag 31, på deras ålder säger de, jag ser inte ut, och jag är nästan helt grå. Gråt hår under pannan över pannan, bakom öronen, lyser genom sina tempel, jag ser inte på baksidan av mitt huvud, men jag misstänker att det finns också. Kanske, vem vet, är det möjligt att göra något för att avbryta processen? Eller det enda sättet - att acceptera och färga ditt hår?

Flickor var åka, ett barn på 12 år har grått hår.

Jag märkte på sommaren att jag trodde att jag drömde, men nu finns det redan många och även frisören har märkt. Var går dessa frågor? Kanske kan håret för analys passera? Var?

vad vill du ha så att grå hår har hänt? Tja, även om du vidarebefordrar analysen.. så vad?
även om det inte är genetik, men till exempel stress. vad då? baby i ett vakuum? och om genetik?
inte normen, förstås, men nu finns det ingen anledning att slå mot väggen.
Jag är själv ägare till grått hår. Tja, sedan 14 årsåldern, såg alla nyansbalanserna sig där, så jag är inte säker på åldern, men närmare 18 års ålder, när det var en paus i alla slags målningar - märkte jag - hittades här. och leva i fred. Det finns inget du kan göra med det, den 60-årige kvinnan på 20 år har inte vänt :))))

Jag lägger till - om du vill att ett barn ska granskas, snälla, det är inte nödvändigt att bilda komplex i barnet just nu. Koppla inte detta test till grått hår. inget sätt. det är bara - du är redan så många år gammal, det vore nödvändigt att klara en undersökning vid denna ålder.
till trichologen är redan på vilja. Du kan gå, men bättre än självständigt. inte knuten till något företag med hårbehandlingar. Jag vet säkert trichologer. som behandlas med alla slags schampon och andra företag Simone. Jo, ja, de kommer att hämta det, skriva det, håret blir bättre. men! på samma gång för 6 år sedan var priset på en flaska 200 ml schampo 1000-1500 gnid. och som vanligt är de inte hänförliga till en art, alternativt. Masken var mer än 2tr. Tja, om det finns några ampuller och pr - det här är ännu mer. komplex för priset på flygplanet. Jag vet inte om grå hår, men det var bara att hårbehandling var så värt det. Alla med hår har några problem, alla. inte bara grått hår är ett problem.
å ena sidan är sådan behandling naturligtvis nödvändig. Å andra sidan är det dyrt, för det tredje är det inte ett faktum att det kommer att hjälpa i allmänhet eller bättre än "en 200rub schampo från ett apotek som du köpt själv."

från sjöjungfrunarna, låt oss gå vidare till "gamla kvinnan izergil")). Mode och skönhet

Gråt hår. Ja, det är nödvändigt att måla färgmålning !! Så att ingen vishochka. Och detta är förståeligt, i den eviga ungdoms syndromets tid. Men trots allt finns det kvinnor med grått hår som ser väldigt anständigt ut, som förklarar med sitt utseende - ja, jag lämnar fertilitetsåldern, jag bryr mig inte, för jag är en väldigt cool kvinna! Jag talar om totalt grått hår, så att säga horisontellt - när rötterna är gråa 100%, inte om blommande grå hår i det vanliga hårhåret. Och då är det inte överviktig, vilket du kan bli av med.

det är nödvändigt att ha mod. bra, ljust, dynamiskt utseende.
idag har jag uppmärksammat damen, jag gick ens för att leta efter henne på nätet.
Välutrustade, accent gråa hår. Hur mår du Dame nästan 50.
Ser väldigt snygg ut:

Recenserad av mammas dotter - koreanska kosmetika.

Allt köp från Kornik i optolover. Omedelbart ber om ursäkt. Skrev mycket.))) Feedback om koreanska kosmetika. Först om dig själv. Axelhår (nu 10-15 cm under axlarna). Håret ganska tjockt, men tunt, slumpmässigt lockigt. Hårtorkat och hårt skadat av sommarstugan. De krävde behandling, växte inte från att bryta sig i ändarna och släppte ut starkt. Huden var en gång oljig, nu blandad, kräver stark fuktighet. Porerna är ganska omfattande, ofta.

pubic hår. Intima affärer

Hälsningar till alla godis)) Jag är fortfarande ny) förlåt, om inte på ämnet. Här har frågan ifrågasatts: på sommaren tog jag bort min "päls" inte till skönheten. Externt gillade min man det. Men håren växer tillbaka snabbt, de började knäcka och skada - både han och jag. Jag gillar honom (och jag))) mycket mer, men intimiteten blir mycket smärtsam. Kära guruer)) Har du stött på ett liknande problem? hur man löser det ?? Jag skulle vilja vara utan "päls", men prick inte))

grått hår i mörkt hår. Mode och skönhet

Jag brukar färga en gång i månaden, men nu är grå, särskilt längs skilsmässan, på väg igenom veckan efter två. Jag skulle inte vilja målas oftare - och det är tröttsamt, och jag kommer att torka mitt hår helt. Jag tänkte i riktning mot tonade schampon och balm, men jag läste om dem och bestämde mig för att det här är faktiskt samma färgning, bara hemma, med alla nackdelar (ojämn och oförutsägbar färg, inte särskilt bra för hår). Finns det någon lösning på problemet?

Hår: Varför ska de män och kvinnor. Hårvård

Hälsa och styrka av hår - idag och i antiken

Gråt hår i ljummen

Kanske är det inte en anledning till förlägenhet, men många av oss är rädda för att hitta det första gråa håret på samma ställe.

Som regel börjar håret på huvudet förlora pigmentet först, men ibland kan det tyckas att det motsatta händer, särskilt om du är en frekvent besökare på en skönhetssalong. Medan graying av hår under bältet är ganska naturligt och oundvikligt, finns det faktorer som kan påskynda denna process.

En gynekolog från New Jersey, Donnik Moore, identifierade 5 orsaker som påverkar pubic hårfärg:

1. Naturlig åldrande - könshår är lika känslig för åldrandet som håret på huvudet. Folliklarna innehåller ett pigment som ger hår och hudfärg. När vi åldras producerar vår kropp mindre melanin, och vårt hår blir grå.

2. Genetikgener spelar en roll i åldrandet. Det är, om dina föräldrar blev gråa tidigt, så är det troligt att ditt hår blir grå i en tidig ålder.

3. Dålig näring - brist på B12 kan påskynda processen med grått hår, både på huvudet och i håret. Vitamin B12 finns i proteinrika livsmedel som nötkött, lamm, fläsk, kyckling, kalkon, ägg, mejeriprodukter och bönor.

4. Rökning - Dr Moore sa att hennes patienter länkade rökning till tidigt grått hår. Rökning skadar hela kroppen och könshår också, säger gynekologen.

5. Stress - många forskare associerar stressnivåer med tidigt hårblödning. Forskare har visat att stress kan påverka vårt DNA, vilket kan ändra de gener som är ansvariga för färgen på vårt hår.

Varför blir håret grått: en naturlig process eller allvarliga kränkningar?

Frisyr mättad färg ser attraktiv och sexig ut. Vissa tjejer köper det med färgämnen, och andra får en sådan gåva av naturen. Men med tiden kan naturlig skönhet låta sina ägare nere: det är inte för ingenting att idag blir en allt vanligare fråga, varför blir håret grå vid 25?

"Peppar och salt" - en kontroversiellt vacker färgning för en ung tjej

Gråt hår i ett ungt huvud

Forskare har upprepade gånger noterat att tidigt grått hår idag inte är ovanligt. Allt oftare upptäcker tjejer och pojkar de första hårborttagna håren vid 20 år och tidigare - klockan 15-16. Denna situation leder till en överträdelse av produktionen av färgämnen - melanin.

Melanins utbildningssystem

Många skönheter märker att gräset inte börjar på en gång på hela huvudet. Förlora hårfärgen gradvis, mycket långsamt. Oftast börjar detta på 30 års ålder eller lite senare. Men ibland börjar processen med naturlig ljusning i en mycket ung ålder - idag visar det sig att nästan 40% av befolkningen i båda könen är planerad.

Färgkrullar beror på arbetet med speciella celler - melanocyter. Det finns i dem att bildandet av ett färgämne, kallat melanin, äger rum.

Det produceras enligt följande:

 1. Aminosyror, som separeras från proteiner från mat, går in i melanocyterna.
 2. Aminosyror reagerar med enzymer. Vid utgången bildas melanin, som sprider sig till hudcellerna och hårsäckarna.

Brist på melanin kan leda till full blomning

Med ålder minskar mängden melanin. Gradvis börjar huden och håret att lysa. Men om det inte är märkbart på kroppsplagget, kommer den här frisyren aldrig att dölja detta faktum.

Var uppmärksam! Naturligtvis börjar ljusa krusar förlora melanin före mörker, för Han är av denna typ av människor som ursprungligen producerats i mindre kvantiteter.

Orsaker till graying

Gråt hår som framträder med åldern är naturligt

Det är fortfarande inte säkert för viss varför håret blir vitt.

Forskare identifierar flera problempunkter som kan ha negativ inverkan på hårets tillstånd:

 • sjukdom;
 • dålig / ohälsosam diet;
 • ärftlighet;
 • ålder;
 • dålig vård
 • bERIBERI;
 • anemi;
 • störningar i kardiovaskulär aktivitet
 • problem med nervsystemet
 • sköldkörtel dysfunktion, etc.
 • proteinfria dieter;
 • snabbmat och kolsyrade drycker;
 • mat "på språng", alkohol.

Mängden melanin reduceras också på grund av bristen på vitaminer från färsk frukt / grönsaker.

Om stress är din trofasta följeslagare, var beredd att möta tidig gråtning.

Förutom de huvudfaktorer som påverkar hårets färg är det mindre. Vissa forskare uttrycker andra överväganden från vilka håret blir grå.

De mest populära versionerna är:

 • Vanliga små eller enstegs stora stressiga situationer.
 • vägran av huvudbonader i extrem kyla eller värme
 • brist på sömn

Är det möjligt att förhindra grått hår?

Meningar av forskare om att bli av med grått hår skiljer sig dramatiskt från varandra. Vissa hävdar att det är omöjligt att återställa hårfärgen på ett naturligt sätt, andra tror att återupptagandet av melaninproduktionen är en ganska riktig sak.

Det finns bara några faktorer som inte kan reverseras:

Tidig betning är ärvt

Om du räknar ut vad som får ditt hår att bli grått och bland de identifierade orsakerna finns det inga två av ovanstående är det möjligt och nödvändigt att bekämpa depigmentationsstörningar.

Granska näring

Ofta provas tidig gråtning av dieter som innebär en kraftig minskning av proteinmat. Men för produktion av melanin behövs först proteiner.

Var noga med att konsumera tillräckligt med färskvaror. Grönsaker och frukter är viktiga leverantörer av vitaminer. Med hjälp kommer du att glömma vitaminbrist och eventuellt om grått hår.

Proteinprodukter - melanins "byggmaterial"

Så, för att få håren att återfå sin färg, inkludera i kosten:

 • kött, fjäderfä;
 • fisk och skaldjur;
 • grönsaker, frukt, nötter;
 • mejeriprodukter, spannmål.

Det är viktigt! Färguppdatering sker gradvis. Även rättvisa hår kommer inte att mörkas, men de som växer kommer att förvärva sin naturliga nyans.

Men var försiktig: vitaminer från livsmedel ensam är inte alltid tillräckligt. Menyn är inte alltid möjlig att fylla med viktigt för kretsarna av mikroelement: zink, selen, järn, folsyra.

Därför rekommenderar experter parallellt att stärka kroppen med hjälp av speciella komplex:

 • Selmevit Intensive;
 • Complivit;
 • Mega B;
 • Merz dragee.

På bilden: vitaminkomplex med antioxidanter "Selmevit Intensive"

Kostnaden för vitaminpiller varierar kraftigt. Till exempel priset på kursen "Selmevita" (60 tabletter) är 300-350 rubel. Ungefär samma kostnad och "Complivit". Men kostnaden för Merz piller är flera gånger högre och varierar inom 800 rubel i 60 delar.

Ge rätt omsorg

Efter att ha hittat några blekta hår, var inte panik och upprörd. Tänk omedelbart om situationen och förstå vad du ska göra: om ditt hår blir grå, granska drastiskt vården av dem. Faktum är att missfärgning ofta uppstår på grund av dåligt blodflöde till folliklarna.

Det bästa verktyget i detta fall kommer att vara masker med egna händer från naturliga stimulanser.

Dessa inkluderar:

Ytterligare näring och hydrering kommer också att vara till hjälp. De kan erhållas genom att byta ut vanligt schampo och balsam.

Senapsmask förbättrar blodcirkulationen i blodet

Yngre gråa män - anledningarna till utseendet

Gråt hår är en följd av en fysiologiskt inneboende process som inte kan undvikas. Hon upplevdes alltid som en symbol för visdom och modenhet.

Men om detta tecken visas för tidigt, tänker mannen seriöst på sin hälsa. Många tror att det första gråhårets utseende är slutet på ungdomen. Detta leder till en minskning av självkänsla och självförtroende.

Varför blir håret grått

Hårets naturliga färg beror på melanin. Tack vare pheomelanin, det förvärvar en röd nyans, och på grund av eumelanin - mörka färger. Ägarna av lätta trådar, ackumuleringen av pigment är den lägsta.

När den naturliga produktionen av melanin stannar i kroppen blir håret, som förlorar nästan hela pigmenttillförseln, grå färg och blir helt vit när den blir helt frånvarande.

Försvinnandet av pigmentet påverkar hårets struktur och egenskaper, eftersom melanin ger dem elasticitet och styrka. De blir tråkiga, livlösa, torra och spröda, lätt sammanfogade och brutna.

Tidigt grått hår är en direkt följd av åldrande av mänskliga organ. Ofta finns en minskning av produktionen av enzymet tyrosinas, utan vilket melanin inte bildas.

För att förstå varför detta händer måste du förstå orsakerna till alla processer.

Utseendet av grått hår - från vilken ålder det är

Representanter för olika raser hitta "silver trådar" på huvudet i olika åldrar:

 • Kaukasier - i genomsnitt 35 år.
 • Asiater - till 42
 • Negroids - efter 50.

Men för vissa män börjar deras hår att bli silver 18-25 år, och vid 30 blir de helt gråa. Oftast beror detta på ärftlighet, genetisk konditionering och på grund av interna misslyckanden och yttre faktorer.

Samtidigt har de senaste resultaten av test av forskare visat att grå hår är en kompis av god hälsa.

Experter är övertygade om att det grå håret indikerar livslängd och god hälsa.

Gråt hår och dess orsaker - hur det börjar

Forskare utövar ständigt forskning i denna fråga och kommer ofta till oväntade slutsatser.

Men de vanligaste och vanligaste faktorerna som gör en man ägare till grått hår är kända:

 • Genetisk predisposition.
 • Stress, negativa nervstörningar. Ofta visas grå hår direkt efter chock eller psykiskt trauma.
 • Avitaminos, anemi, kroniska sjukdomar.
 • Felaktig hårvård - använd heta verktyg, frekvent färgning, tvättning med för varmt vatten.
 • Dåliga vanor och fel sätt att leva.

Det är viktigt! Det är nödvändigt att betala för hälsotillståndet. Gråt hår kan inträffa efter infektionssjukdomar, funktionella störningar i sköldkörteln, diabetes, bronkial astma.

Tidig grå i unga män

Experter fick reda på vilka negativa skäl som ledde till tidig graying hos män:

 • Dålig mat.
 • Alkoholmissbruk.
 • Konstant nervositet.
 • Överansträngning.
 • Överdriven dricka kaffe eller starkt te.

Den vanligaste orsaken är undernäring. Kroppen får inte tillräckligt med näringsämnen för att producera melanin. I det här fallet börjar gråan att dyka upp på rötterna och sprida sig sedan längs hela längden.

Även ungdomar blir grå på grund av en kränkning av njurarna och leveren. Obalansen i den allmänna hormonella bakgrunden är en annan negativ faktor som gör håret vitt för tidigt.

Behandling av grått hår hos män

Även det faktum att grå hår är en indikator på god hälsa hindrar inte många män att bli av med den.

Glöm inte heller komplexen av vitaminer och försumma inte regelbundna besök hos endokrinologen. Det rekommenderas att skydda dig mot stress och skydda nervsystemet.

Det är knappast möjligt att bota ett redan uppenbart grått hår, här kommer kosmetiska produkter till räddningen.

Om det finns mycket få vita hår är användningen av speciella toning shampoos idealisk. De ger en ljus naturlig färg. Också, beat tidigt grått hår kan vara en lämplig asymmetrisk frisyr.

Problemet med tidig gråtning är inte en orsak till förtvivlan. Välskötta vita hår kan se moderiktigt och elegant. De lägger soliditet till bilden, gör den individuell och extraordinär.

Det viktigaste är att ta hand om din hälsa, behålla en aktiv livsstil och tveka inte att kontakta en läkare om du har problem.

Min Gud, igår tvättade jag i duschen, jag tittade - och jag har grått skönhetshår.

Min Gud, igår tvättade jag i duschen, jag tittade - och jag har grått skönhetshår.

Grattis - Medelåldern knackar på din dörr. (Men för vissa människor kan utseendet på grå hår inte vara relaterat till ålder, det finns fall av grader av personer under trettio år.) Oroa dig inte - den här åldern har många fördelar, och dess offensiv betyder inte att livet med glädje är över.

Men du vill fortfarande vara ung. Vad ska man göra i det här fallet?

Om du har ett eller två grå hår - dra bara ut dem. Det är obehagligt, naturligtvis, smärtsamt men tolerabelt. Men bli inte förvånad om du ser igen grått hår igen på samma plats igen. Faktum är att om det finns ett grått hår - vänta blir det mer. Processen, som de säger, har börjat. Och igen har du möjlighet att välja: antingen ge upp den här frågan med en hand (väl, grått hår, så grått hår, vad kan du göra åt det!) Eller ge dig en färg eller ta en rakhyvel (vi skrev redan om hur man rakar pubic hår ).

Hur färgar man pubsk hår? Ingen tillverkare av hårfärgämnen ger färger speciellt avsedda för skön tillväxt. Erfarenheten visar dock att vanligt hårfärg är ganska lämpligt, om det bara innehåller peroxid och ammoniak (vi lägger till i parentes som de flesta färgämnena innehåller dessa ämnen). Vi uttrycker också ett estetiskt övervägande: onaturliga giftiga nyanser - oavsett hur bra de är för hår på huvudet - är lika olämpliga för pubhår som en ko sadel.

Det är bäst att använda specialmålningar för manliga skägg. Eftersom de används i ansiktet, släpps de i en mjuk version, och det är precis vad som behövs för känslig skön hud. Men först måste du testa färgen - applicera den på huden från insidan av armbågen, till exempel. Om efter några timmar det inte finns någon irritation eller rodnad kan du måla din pubic vegetation. Om irritation uppstår glömmer du färgen och använder en rakhyvel.

Det är strängt förbjudet att använda färg nära labia. Skinnet där är för ömt och några experiment kan sluta dåligt.

Könshår är mycket hårdare än annat hår, och målningen kan behöva utföras två eller tre gånger. Applicera emellertid färg igen, inte tidigare än två dagar.

Och vi kommer att slutföra rekommendationerna för att bekämpa grå hår med följande hänsyn: vi har redan sagt att medelålders människor har många fördelar, försök att inte uppmärksamma grå hår och fortsätta att leva, som om ingenting hade hänt. Vi kommer att citera övervägande av en auktoritativ person - Gabriel García Márquez, som sa: "Så länge en person inte glömmer sex, kommer sex inte att glömma en person".

Så här rensar du nummer 7

En kvinna ligger på magen och sprider sina ben. Mannen ligger på toppen och tränger in i slidan och skjuter kvinnans skinkor för att underlätta inträdet. I denna position är penetreringen inte djup; Vanligtvis är det bara bra för en förändring, vilket inte tillåter att göra för aktiva rörelser med bäckenet, eftersom varje sådan aktiv rörelse kan leda till en fullständig utgång av penis från slidan.

Gråt hår i ljummen

Kvinnor startar ett förhållande med dvala på grund av låg självkänsla.

På grund av psykologiskt lågt självkänsla känner de att de inte är värdiga för en normal man.

Och med gästarbetare känner hon sig som en person och inte den sista. Här är hon viktig, hon matar, klänningar och vatten. Hon är en välgörare. Och bodybayter kommer inte att klaga på kroppen, till celluliter eller lös hud eller att åldras.

Därför slutsatsen: kvinnorna som är med gästarbetarna har någon form av fysisk funktionsnedsättning. Eller låg självkänsla. De känner sig i sin miljö - i botten av ett socialt samhälle, med framgångsrik och avundsvärd brudgum, vägrar de kategoriskt att bekanta sig - de tror att de inte är värdiga för dem.

ps: Således är sådana kvinnor alltid slagna. De anser sig inte vara värd en bättre attityd, eftersom det är normalt för dem när de sparkas. Omedelbart och hbterbaytery använder pokachivaya periodiskt sina kvinnor, tydligen av avundsjukdom. Dumma kvinnor tror att de älskar dem så mycket.

Mindre gör dig nervös och oroa sig för din make, då blir hon grå hår. -)))))))))
Och vad-lite för att förstå orsaken till detta "fenomen" jag slänger bort det viktigaste med dig med en artikel om detta ämne.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Varför blir håret vitt i unga
Det finns flera orsaker till uppkomsten av tidigt grått hår hos unga män och kvinnor. De kan delas in i två grupper:

Genetisk.
Inverkan av yttre faktorer.
Genetisk orsak till gråhårets utseende. Vissa människor är genetiskt placerade till det gråa hårets tidiga utseende. Efter 20 år visas de första gråa håren i dem, och varje år ökar deras antal. Vid 30 års ålder kan sådana personer vara nästan helt gråa. Denna process kan inte stoppas. Så läggs genetiskt, kommer de att bli grå mycket tidigare än sina kamrater.
Dessutom blir män och kvinnor grå jämnt, den enda skillnaden är att kvinnor börjar bli gråa från hårrötterna, och hos män blir den första skägg och mustasch grå. obligatoriskt, det vill säga det är inte absolut.

Varför håret blir grått: externa faktorer som leder till att gråhårets tidiga utseende uppstår.

Stressiga situationer. Ibland händer det att en person blir grå genom högmodiga känslor. Det händer att en man eller kvinna blir grå på en dag, natt eller till och med en timme. Unga gråhåriga "farfar" kom ofta från kriget. Det hände att en mor som var orolig för sitt barn, som nästan blev slagen av ett tåg, blev grå om några minuter. Detta beror på att under stressiga situationer i människokroppen produceras neuropeptider som når hårets rötter och tränger in dem. Ju mer stress, ju snabbare denna process. Neuropeptider stör processen som resulterar i hårfärgning. Mannen blir grå på kort tid.
Sjukdomar. Vissa sjukdomar bidrar till gravid man. Dessa är sjukdomar i sköldkörteln, särskilt dess hyperfunktion. Dessutom kan gastrointestinala sjukdomar, hjärt-kärlsjukdomar, anemi, njursjukdomar, åderförkalkning, nedsatt blodcirkulation i kroppen och andra ibland leda till detta.
Hårfärg. I hårfärger, särskilt dålig kvalitet, finns det kemikalier som påverkar håret negativt. De förstör melanin som ansvarar för hårfärgning och bidrar till missfärgning. Det är bevisat av forskare att efter 3 års regelbunden färgning visas grå hår som läggs till varje år.
I rökare förekommer grå hår tidigare.
Dieter. Några dieter bidrar också till det snabba utseendet på grå hår. Dessa är främst kostvanor där proteinförbrukningen är utesluten eller kraftigt minskad. Proteiner är huvudbyggnadsmaterialet, som, när det återansluts med melanin, "ger oss vår naturliga hårfärg. Brist på protein i kroppen av mat kommer att leda till grått hår. För att behålla den naturliga hårfärgen behöver du också vitamin B10, som finns i lever, njurar, mejeriprodukter, äggulor, ölgås, potatis, morötter, svamp, fisk och nötter. Det vill säga en vanlig diet - en pant av vackert och friskt hår.
Fysisk och moralisk utmattning av kroppen är också katastrofal. Långvarig brist på vila, i synnerhet semester på jobbet, har en negativ inverkan på hårfärgen. Från detta kan vi dra slutsatsen att den livsstil som en person leder leder till en direkt inverkan på hans hälsa, i synnerhet på hans hår. Återgå normal naturlig färg till hår hos en ung ålder kan vara, för det här måste du utesluta alla de skadliga orsaker som ledde till framväxten av tidigt grått hår, för att leda en hälsosam livsstil.

Gråt hår på orsakets pubis

Minnen av kvinnliga veteraner från boken av Svetlana Alexievich, samlad av bloggare Natalia Radulova (radulova). Hon hittade här "Dotter, jag har samlat ett paket för dig. Gå bort... Gå bort... Du har fortfarande två yngre systrar som växer upp. Vem ska gifta sig med dem? Alla vet att du har varit på framsidan i fyra år, med män... ". Sanningen handlar om kvinnor i kriget, som de inte skrev i tidningarna... "Vi körde i många dagar... Vi lämnade tjejerna på en station med en hink för att samla vatten. De tittade och rusade: En efter en tog tågen och där ens flickorna.

En vän av mig led av en konstant rinnande näsa, och detta var särskilt tydligt på jobbet. Det såg inte väldigt vackert ut, för redan bland hans kollegor fanns det lite skämtar om det. Hans näsa rodnad freaked dem enkelt ut. Överraskande märkte jag inte detta när jag pratade med honom utanför arbetet (hemma, på promenad, på café). Och av den anledningen har hans kollegor ofta retat honom, av det faktum att det var omöjligt att vara med honom, som en irriterande för alla, gruntade han, blinkade och blåste näsan. Och de blev förvånade hur.

Louise Hay orsaker av sjukdom Jag köper ofta böcker om självutvecklingens psykologi. Många författare har blivit särskilt nära och intressanta. Hittade just ett sådant intressant bord av Louise Hay. Vem vill demontera sig genom ben framåt. Sammanfattande tabell över de möjliga orsakerna till sjukdom, enligt Louise Hays bok, "läka din kropp." Bordet är väldigt kortfattat. Om du hittar din sjukdom, och du inte förstår vad exakt raden på bordet betyder, köp en komplett bok med alla detaljerade beskrivningar. Till exempel Louise Hays Nyaste Encyclopedia of Health and Happiness. Sjukdomar är möjliga.

Kroppen, som allting i våra liv, är ingenting annat än en direkt återspegling av våra övertygelser. Vår kropp talar till oss hela tiden - om vi bara tog oss tid att lyssna. Varje cell i kroppen reagerar på alla våra tankar och varje ord. Den kontinuerliga tankegången och orden bestämmer kroppens beteende. En person med ett sorgligt ansikte är tydligt ledsna tankar. I detta avseende intressanta ansikten hos äldre. De är en direkt återspegling av deras sätt att tänka under hela livet. Och hur kommer du vara.

Vid Victory Day publicerade blogger radulova memoarerna av kvinnoveteraner från boken Svetlana Alexievich.

Kroppen, som allting i våra liv, är ingenting annat än en direkt återspegling av våra övertygelser. Vår kropp talar till oss hela tiden - om vi bara tog oss tid att lyssna. Varje cell i kroppen reagerar på alla våra tankar och varje ord. Långsiktiga tankar och ord bestämmer kroppens beteende. En person med ett sorgligt ansikte är tydligt ledsna tankar. I detta avseende intressanta ansikten hos äldre. De är en direkt återspegling av deras sätt att tänka under hela livet. Och hur mår du?

Kroppen, som allting i våra liv, är ingenting annat än en direkt återspegling av våra övertygelser. Vår kropp talar till oss hela tiden - om vi bara tog oss tid att lyssna. Varje cell i kroppen reagerar på alla våra tankar och varje ord. Långsiktiga tankar och ord bestämmer kroppens beteende. En person med ett sorgligt ansikte är tydligt ledsna tankar. I detta avseende intressanta ansikten hos äldre. De är en direkt återspegling av deras sätt att tänka under hela livet. Och hur mår du?

* Jag läste och med perioder täckte mina ögon med mina palmer. Jag grät. Starka människor! Kvinnor! "________________ Minnen av kvinnoveteraner från boken Svetlana Aleksievich." Vi reste i många dagar. De gick ut med tjejerna på en station med en hink för att samla vatten. De tittade och rusade: En efter en gick tågen, och där ensamma tjejerna. Sing. De vinkar till oss - vilka kerchiefs, who pilok. Det blev klart: det finns inte tillräckligt med män, de dog i marken. Eller i fångenskap. Nu är vi på plats. Mamma skrev mig en bön. Jag lägger den i medaljongen. Kanske hjälpte det mig.

Hon hittade en fantastisk samling av minnen av kvinnor om kriget. Evigt minne och den lägsta bågen! Titta på ansikten - de är alla sådana unga tjejer. Jag gråter. "Dotter, jag har samlat ett paket för dig. Gå bort. Gå bort. Du har två yngre systrar som växer upp. Vem ska gifta sig med dem? Alla vet att du har varit på framsidan i fyra år, med män. ". Sanningen om kvinnor i kriget, som de inte skrev i tidningarna... På Victory Day publicerade blogger radulova memoarerna av kvinnoveteraner från boken av Svetlana Alexievich. "Vi körde i många dagar. Vi gick ut med tjejerna.

Jag läste Vladimir Zhikarentsevs "Vägen till frihet". Trots den banala titeln visade sig boken vara litterat och i ämnet) Det är i allmänhet en bok om psykosomatics. Trött på att vara sjuk, tog jag den från hyllan. År 5, hon är redan där. Det läses snabbt, det är klart skrivet. Från teori, övergången till praktiken nästan omedelbart: tänk, kom ihåg, skriv. Arbetet kommer med begränsande övertygelser. Vad är ungefär förståeligt. I slutet av boken finns ett anmärkningsvärt bord: De sannolika orsakerna till sjukdomar orsakade av vissa tankar och nya tankemönster, med hjälp av vilka sjukdomar som kan botas. Här är jag henne.

Poll! Har du en sjukdom och en beskrivning?

Vi kan aldrig föreställa oss en stund, till och med en hundradel av all den skräck som våra veteraner upplevde. Våra hjältar! Tack vare dem har vi en lugn himmel över våra huvuden, fåglar sjunger och våra barn skrattar. Vi kan aldrig föreställa oss och förstå. Men vi måste komma ihåg! Vi borde vara stolta! Vi måste berätta för våra barn. De är den sista generationen som kommer att se riktiga hjältar med egna ögon! Med Victory Day! _______________________________ Victory Day blogger radulova publicerade kvinno veterans memoarer från boken Svetlana Alexievich. "Dotter, jag samlade en bunt för dig. Gå bort. Gå bort. W.

http://radulova.livejournal.com/2963829.html Påminnelse av kvinnoveteraner från boken Svetlana Alexievich. "De körde i många dagar. De gick ut på stationen med tjejerna med en hink för att få lite vatten. Kollade och gaspade:, och det finns bara tjejer, de sjunger, de vinkar till oss - vem har trolldukar, vilka är piloter. Det blev klart: det finns inte tillräckligt med män, de dog, i marken eller i fångenskap, nu är vi på plats. Mamma skrev mig en bön. Kanske hjälpte det mig - jag återvände hem. Jag kysste medaljongen före slaget. " En natt förtrollning med våld.

Vad ska man göra med psykosomatics? Denna artikel är för dem som redan har börjat förstå att rötterna på alla problem i huvudet, liksom för dem som redan har märkt den nära kopplingen mellan psyken och kroppen. Säkert har du upprepade gånger märkt att så snart det gamla smärtsamma problemet uppstår, uppträder dess eko i kroppen omedelbart i form av en förvärring av en kronisk sjukdom, en ökning av temperaturen, en försämring av allergier etc. Detta är en av tecknen på att sjukdomen är psykosomatisk. Vad är psykosomatiska sjukdomar? Namnet "psykosomatiska sjukdomar" - säger.

Men kvinnor gör också människans angelägenheter.

minnen av kvinnor som kämpade från boken Svetlana Alexievich * * * "Vi körde i många dagar. Vi gick ut med tjejer till en station med en hink för att samla vatten. Kollade och gaspade: En efter en gick tågen och där ensa tjejerna, de sjunger. De vinkar till oss - Det blev klart: det fanns inte tillräckligt med män, de föll i marken eller i fångenskap. Nu är vi på plats. Mamma skrev mig en bön, jag satte den i medaljongen. Kanske hjälpte det mig - jag återvände hem. slåss medaljong.

Vad ska man göra med psykosomatics? Denna artikel är för dem som redan har börjat förstå att rötterna på alla problem i huvudet, liksom för dem som redan har märkt den nära kopplingen mellan psyken och kroppen. Säkert har du upprepade gånger märkt att så snart det gamla smärtsamma problemet uppstår, uppträder dess eko i kroppen omedelbart i form av en förvärring av en kronisk sjukdom, en ökning av temperaturen, en försämring av allergier etc. Detta är en av tecknen på att sjukdomen är psykosomatisk. Vad är psykosomatiska sjukdomar? Namnet "psykosomatiska sjukdomar" - säger.

http://teleska.pro/psychosomatic Oavsett om du har massor av hat eller ett ton ömhet i ditt hjärta. När känslan inte hittar en utväg, så är det bara ett ton. i din själ. " Okänd författare. "Allting kan en person - om han vill, kan man inte - vill ha om du inte vill ha det." Okänd författare. Initialt var psykosomatics tänkt som en medicinsk riktning. Grundaren av psykosomatik var en tysk läkare, psykiater Johann Heinroth, som år 1818 begrep termen "psychosomatics" i den vetenskapliga cirkulationen, med tanke på att somatiska störningar orsakas av psykiska störningar. Sjukdom -.

Teckenstorlek "Dotter, jag samlade dig en bunt. Gå bort. Gå bort. Du har två yngre systrar som växer upp. Vem ska gifta sig med dem? Alla vet att du har varit på framsidan i fyra år, med män. ". Sanningen om kvinnor i kriget, som de inte skrev i tidningarna... På Victory Day publicerade blogger radulova memoarerna av kvinnoveteraner från boken av Svetlana Alexievich.

Vad ska man göra med psykosomatics? Denna artikel är för dem som redan har börjat förstå att rötterna på alla problem i huvudet, liksom för dem som redan har märkt den nära kopplingen mellan psyken och kroppen. Säkert har du upprepade gånger märkt att så snart det gamla smärtsamma problemet uppstår, uppträder dess eko i kroppen omedelbart i form av en förvärring av en kronisk sjukdom, en ökning av temperaturen, en försämring av allergier etc. Detta är en av tecknen på att sjukdomen är psykosomatisk. Vad är psykosomatiska sjukdomar? Namnet "psykosomatiska sjukdomar" - säger.

http://radulova.livejournal.com/2963829.html Minnen av kvinnliga veteraner från boken Svetlana Alexievich. "Vi körde i många dagar. Vi gick ut till stationen med tjejerna med en hink för att få lite vatten. Kollade och gaspade: tåg, och det finns bara tjejer, de sjunger, de vrider sig till oss - vem har paraplyer, vilka är piloter. Det blev klart: det finns inte tillräckligt med män, de dog i marken eller i fångenskap. Nu är vi på plats. Mamma skrev mig en bön. Kanske hjälpte det - jag återvände hem. Jag kysste medaljongen före kampen. " En gång per natt.

Vad ska man göra med psykosomatics? Denna artikel är för dem som redan har börjat förstå att rötterna på alla problem i huvudet, liksom för dem som redan har märkt den nära kopplingen mellan psyken och kroppen. Säkert har du upprepade gånger märkt att så snart det gamla smärtsamma problemet uppstår, uppträder dess eko i kroppen omedelbart i form av en förvärring av en kronisk sjukdom, en ökning av temperaturen, en försämring av allergier etc. Detta är en av tecknen på att sjukdomen är psykosomatisk. Vad är psykosomatiska sjukdomar? Namnet "psykosomatiska sjukdomar" - säger.

Vad ska man göra med psykosomatics? Denna artikel är för dem som redan har börjat förstå att rötterna på alla problem i huvudet, liksom för dem som redan har märkt den nära kopplingen mellan psyken och kroppen. Säkert har du upprepade gånger märkt att så snart det gamla smärtsamma problemet uppstår, uppträder dess eko i kroppen omedelbart i form av en förvärring av en kronisk sjukdom, en ökning av temperaturen, en försämring av allergier etc. Detta är en av tecknen på att sjukdomen är psykosomatisk. Vad är psykosomatiska sjukdomar? Namnet "psykosomatiska sjukdomar" - säger.Nästa Artikel
Hårförlust på kvinnans krona: orsaker till fenomenet och dess förebyggande