Shampoo syoss


Helt elegant förpackning, rimligt pris och professionell hårvård - det här är hur Cies positionerar sig, vilket, till skillnad från Capus, dykt upp mycket senare men snabbt blev populärt bland folket.

Shampoos professionalism är orsakad av keratin i kompositionen - tack vare vilket håret stärks. Glycerin lindrar också dem av torrhet och brittleness, panthenol fungerar som en hälsokomponent för dem, och olika oljor ger tillväxt och hydratisering.

Trots en sådan professionalism av Cies-schampon var de flesta inte särskilt nöjda med dem.

Syoss Shampoo Recensioner

Otroligt nog, det är inte så bra att prata om dessa schampon. Först och främst noterar de att detta inte är ett professionellt schampo. Och det betyder att priset för det är för högt (även om proffs rekommenderar detta schampo, verkar effekten inte synlig för alla). Förresten om effekten - Shampoo av någon anledning ger i det mesta inte det alls, och gör även ont - håret kan bli torrt, kan mjäll förekomma (även om det ibland märks att du behöver ta shampoo för din hårtyp - då kan problemet lösas). Men allt detsamma om "professionalism" tillverkarna ljög tydligt - dömande av åsikterna är detta fortfarande ett vanligt schampo "i vacker förpackning".

Trots det stora antalet negativa recensioner är ett positivt tal, men mindre, bara något: håret kan bli mjukt, smidigt och rent (med andra effekter) efter att ha använt Cieces. Så du borde inte omedelbart korsa ut detta schampo i ditt sinne, kanske är det bara för dig, och varför inte?

Priset på Syoss shampoo

500 ml av någon Cies-schampo kan kosta dig 250-300 rubel, medan du måste betala ca 150 rubel för 250 ml. Du kan köpa dessa schampon både i nätbutiker och i vanliga hypermarknader.

Ciez erbjuder oss olika typer av schampon, så om du har oljigt, torrt eller normalt hår - du har schampo :) Tänk på de kända typerna:

Syoss shampoo med lamineringseffekt

Detta schampo (från Glossing Shine-Seal serien) passar alla hårtyper. Vi är utlovade ett utmärkt utseende, som efter salongen: Lätt och glänsande hår med effekten av laminering - och allt detta tack vare en speciell keratinformel i kompositionen.

Detta schampo svarar ganska bra, men ett anständigt antal människor säger att det inte finns någon lamineringseffekt (vilket inte är förvånande, eftersom det inte finns tillräckligt med schampo för detta). Men exakt hur schampo är det inte dåligt: ​​håret blir lydigt, mjukt, ibland glänsande. Och bara för att tvätta ditt hår går bra :)

Syoss shampoo med keratin

Och detta shampoo Cies (under det fullständiga namnet Keratin Hair Perfection) är avsedd mer för torrt och extremt livlöst hår. Innehåller keratin i kompositionen (som i alla schampon från Cieza), tack vare vilken livslängd blir normal och hälsosam.

Feedbacken är mestadels positiv: människor gillar lukt av schampo, vilket är mycket trevligt och kvarstår på håret efter användning. Effektivitet också i de flesta fall misslyckas inte: håret är verkligen återställt och blir levande. Men naturligtvis pekar andra på nackdelarna: håret kan bli fet efter applicering, men effekten kan inte vara. För vissa orsakade detta schampo en allergisk reaktion (sannolikt är det bara en individuell intolerans). Men de flesta tyckte också om detta schampo.

Syoss shampoo för hårvolymen

Volymlift - serien är konstruerad för att ge en tunn och försvagad hårvallig volym. Samtidigt rensas håret anmärkningsvärt.

Recensioner är mer positiva men negativa nog. Av fördelarna noteras en bra tvättbarhet av håret från smuts, och även volymen uppträder ibland. Nackdelarna är att vissa människor kanske inte har samma volym, dessutom kan håret bli fetare efter applicering. Ibland kan mjäll förekomma. Så alla individuellt.

Syoss shampoo för färgat och randigt hår

Denna serie (Color Guard), som namnet antyder, låter dig städa håret utan att förlora färg och melirovannost hår. Tvärtom: håret kan bli glänsande och mer mättat. Du kan säga analog Elseve Color and Gloss.

Inte dåligt och tala om detta schampo: färgen håller i de flesta fall och håret städas. De noterar också en läcker lukt :) Det finns också minuser: vissa människor blir snabbt smutsiga efter att ha applicerat detta schampo, medan andra kanske inte har någon effekt alls - ingen glans eller mättnad är synlig.

Syoss Shampoo Regenerering

För att hjälpa till med att återställa håret erbjuder Ciec flera schampon: Återhämtning och styrka (från Silicone Free-serien, som helt saknar olika sulfater, och naturligtvis silikon) och djupåtervinning (under fullständigt namn Oleo Intense Thermo Care)

När det gäller återställandet och styrkan i recensionerna, både positiva och negativa: trots en sådan bra komposition, kan vissa fortfarande ha mjäll och allergiska reaktioner (t.ex. klåda). Det sägs också att detta schampo är dåligt lämpat för torrt och tunt hår, men för andra typer av effekter finns det ingen (ingen näring, glans, och viktigast av allt återställs inte håret). Men den andra hälften av folket, men svarar bra: håret kan fortfarande bli mjukt, lättsamt och hälsosamt.

Djupåterhämtningen fick lite bättre betyg: många ser resultatet av återhämtning efter första gången, och efter några veckor återställs håret verkligen. Även detta schampo är väl lämpat för torrt hår. Av minuserna - inte alla människor får önskad effekt. Ibland kan mjäll förekomma (men det här är allt självklart).

Syoss Shampoo mot håravfall

Som namnet antyder bör detta schampo (från Anti Hair fall serien) hjälpa dig med håravfallet, särskilt om du har tunt hår. Och allt detta tack vare "phyto-stamcells-komplexet", som tillverkaren säger.

Men recensionerna blandas. Någon det här schampot hjälpte med problem med håravfall, men någon gjorde det inte. En av fördelarna är schampos behagliga rosa färg med en bra lukt och håret är väl rengjort och kan till och med bli lyxigare. Nackdelar - det här är själva effekten mot håravfall - det är inte alltid effektivt

Vad sägs om schampo Cies mot mjäll - något sägs också om det motsägelsefullt - det hjälper det, det har ingen effekt. I allmänhet är det bättre att använda medicinska schampon för att verkligen bli av med både håravfall och mjäll.

Det finns andra schampon i Cies. Men jag hoppas, med utgångspunkt från de populära, det är redan möjligt att dra några slutsatser. Och det är bättre att själv försöka "på din egen hud", för att du aldrig vet vad de skriver, kanske Cies är ett perfekt alternativ för dig. Och kanske inte :)

Välja schampo Cies (Syoss)

Under 2008 uppträdde produkterna i det nya varumärket Syoss, ett varumärke i det världsberömda tyska företaget Schwarzkopf, på den ryska marknaden. Henkel, hårvårdsprodukter. Sex månader senare har Ciez-linjen blivit en av de mest betygsatta och köpt bland kosmetiska märken. Sådan popularitet beror på att alla Ciez-produkter tillverkas med de mest moderna prestationerna och teknologierna, erbjuder professionell vård hemma och har ett relativt lågt pris för produkter av sådan kvalitet.

Cies varumärke erbjuder ett komplett sortiment av hårvårdsprodukter: färgämnen, schampo, balm, lack, skum, masker, balsam. Alla dessa verktyg är utformade för att hjälpa till att återställa håret, göra det mer levande och hanterbart, ge volymen eller lamineringseffekten.

Syoss shampoo, tack vare den innovativa keratinformeln, ett stort antal olika typer av olika hårtyper samt en bekväm 500 ml flaska i flera år har framgångsrikt köpts av både kvinnor och män som vill ha en vacker och välskött frisyr.

För varje hårtyp

Ciesos Shampoos är tillgängliga för normalt, fet och torrt hår. Var och en av dem innehåller exakt de element och vitaminer som är idealiska för en viss typ: till exempel keratin eller silikon. För att erhålla önskad effekt måste de därför väljas med fokus på dessa egenskaper.

Line Ciec innehåller 5 serier som syftar till att återställa skadat hår:

 • terapi
 • glans
 • nutrition
 • Volymlift
 • Färgskydd

Terapi och Glitter, tack vare PRO-CELLIUM KERATIN-tekniken, återvänder till hårets levande styrka, glans och volym, är produkterna inriktade på tunt, tråkigt och torrt hår. Innehåller en stor mängd näringsämnen som framgångsrikt återställer hår som skadats av felaktig vård.

Nutrition-serien är idealisk för långt hår, vars problem är oljiga rötter och torra splittrade ändar. Det rekommenderas att få den bästa effekten med denna serie shampoo med balsam och mask.

Volymliftet ger hårvolymen från rötterna, och Color Guard-serien är oumbärlig för färgade trådar.

Ciez Company ignorerade inte män: Syoss Power mans shampoo String med keratin släpper håret, gör det smidig, glänsande och mjuk.

Syoss Silicone Free - lätthet och glans utan silikon

Särskild uppmärksamhet förtjänar linjen Syoss "silikonfri", som inte innehåller sulfater och parabener. Många positiva recensioner tyder på att schampon av denna linje verkligen mjuknar håret, gör dem silkeslen och naturlig glans. Om du använder Cies-schampon utan silikon för färgade trådar, ger de verkligen en rik och djup nyans, behåller sin färg under lång tid, betonar lek och förbättrar glans.

Förutom schampon innehåller denna serie även balsams och "silikonfria" masker. Omfattande vård för skadat och försvagat hår med användningen av denna serie produkter ger en fantastisk effekt: levande, lätt, lättsamt och glänsande hår efter bara några få applikationer! Och bedömer kundernas granskningar, den här effekten uppnås både på kort och långt hår, och problemet med splittrade ändar går bort en gång för alla.

Nytt - torrt schampo

Ny utveckling av företaget - torrt schampo Cies. Perfekt för situationer "Jag har inte tid, allt är borta", och också oumbärligt på vägen, till exempel under en lång tågresa, när du inte kan tvätta håret. Det finns 2 typer av torra schampon tillgängliga:

 • Syoss Volume Lift - för att lägga till volym;
 • Syoss Anti-fett - för fet hår.

Båda typerna gör ett utmärkt jobb med sin tvättfunktion, de är mycket lätta att använda. Genom sitt utseende liknar ett sådant schampo en sprayburk, sprutas på samma sätt som lack. Det bör appliceras på torrt hår, separat på varje sträng, och sedan kamma kam. Du kan applicera en hårtork för att påskynda processen - torrt vitt pulver blåses perfekt från huvudet. Det tar ungefär 15 minuter att slutföra tvätten.

Kundrecensioner om detta underbara schampo säger att det är bättre att använda det sällan, bara i situationer där det inte finns tillräckligt med tid eller det finns ingen plats att tvätta håret på vanligt sätt. Den påstådda terapeutiska effekten och en gynnsam effekt på rötterna observerades inte. Den enda funktionen med vilket torra schampo klarade 100% - gjorde hårbotten visuellt renare på kort tid. Alla kunder är överens: För att få riktigt professionell vård behöver du använda balsams och masker förutom schampon, vilket kräver tid och lämpliga förhållanden.

Lamineringseffekt shampoo

Produktlinjen Glossing Shine Seal och Syoss Glossing Hold är känd för sin schampo med effekten av laminering. Hårförstärkning och jämnhet tack vare teknik PRO-CELLIUM KERATIN, som används av många stylister i professionella salonger.

Shampoo, enligt tillverkaren, är lämplig för alla hårtyper. Däremot bedömer man genom recensionerna att det inte är lämpligt att applicera det på fet hår - den påstådda effekten av laminering på dem kan inte uppnås. Även om du vill ge hårvolymen, är det här schamponet bättre att inte använda: det väger håret. Men det är perfekt för färgat, tunt, tråkigt och skadat hår. På bekostnad av keratin som är en del återställer perfekt hår, håller färg, lägger till glans, gör det möjligt att lägga hår i vilken frisör som helst. Effekten förbättras avsevärt om du använder en keratinbalsam från denna serie.

Shampoo med effekten av laminering gör det lätt att kamma ett hår även utan att använda ett luftkonditioneringsapparat. Och dess återställande effekt på hårbotten noterade nästan alla kunder.

En trevlig diskret lukt, mild rengöring, jämnhet och laminering av håret gör detta schampo till en av de mest sålda i Cies-serien.

Shampoo OLEO INTENSE THERMO CARE

OLEO INTENSE THERMO CARE-linjen är representerad av schampo, balsam, mask och spray. Alla produkter är lämpliga för daglig användning, gör inte håret tyngre, perfekt stridsuppdelade ändar, återställer försvagat och skadat hår. OLEO INTENSE löser alla dessa problem tack vare dess näringsrika oljor. Den innovativa formeln OLEO INTENSE THERMO CARE börjar arbeta under påverkan av värme. Därför rekommenderar tillverkarna att omsluta huvudet med en handduk eller tvätta hårtork efter tvätt. Perfekt för tunt och sprött hår.

KERATIN HAIR PERFECTION linje

Vårt hår består av 90% keratin, som de förlorar varje dag och blir på grund av denna tråkiga, spröda, splittrade. För att fylla på keratinbestånd och skina lyxigt och friskt hår, måste du använda speciella hårprodukter med keratin. Såsom schampon, balsams, serum från Cieces KERATIN HAIR PERFECTION. Denna rad innehåller 80% mer av detta ämne än andra Ciez-produkter.

Det rekommenderas att använda detta schampo på torrt och sprött hår. På fett ger det inte en positiv effekt, ett sådant hårhår efter att saltet har använts snabbt. Den har en trevlig orientalisk arom, skapar ett gott tjockt skum, tillsammans med en balm, läker och återställer perfekt svagt hår.

Köpa schampo, du borde inte helt förlita dig på kundrecensioner. Varje person är unik, och vad som inte passar en kommer fungera bra på en annan. Välj ett schampo baserat på tillverkarens rekommendationer och egenskaper. Syoss varumärkesprodukter är unika och mångsidiga, och alla kan hitta hårvårdsprodukter som är idealiska för honom.

Shampoo syoss

Schwarzkopf Syoss-schampon och andra medel för att upprätthålla en vacker kvinnlig frisyr framträdde på butikshyllorna under lång tid. På den ryska marknaden sedan 2008 ingår de väl i de tio bästa kompositionerna enligt betyget. En mängd olika schampon ger professionell vård för alla typer av hår, som har ett antal obestridliga fördelar, såväl som hög kvalitet.

Grundkonceptet för tillverkaren

Hittills var schampon och andra vårdprodukter klart separerade - vissa mötte behoven hos ett brett utbud av kunder, och sistnämnda mötte speciella yrkeskrav. Den första kunde köpas överallt, medan den andra tillverkades uteslutande för användning i frisörsalonger och skönhetssalonger. Priserna på vanliga schampon var mer demokratiska, speciella professionella kompositioner var mycket dyrare.

Skillnaden påverkade resultaten av ansökan. Håret som tvättades med vanligt schampo skinnade lite och luktade behagligt, men att förvandla glesa trådar till ett lyxigt hårhår var endast med speciella medel. Därför blev frisörsexperter överraskad när företaget Schwarzkopf meddelade Syoss-linjen, avsedd för massförsäljning. Först, tillsammans med en ökning av intresse i serien, fanns det till och med en misstro mot dessa schampon, eftersom de kombinerade ett praktiskt pris och den deklarerade högkvalitativa.

Skaparna av varumärket hävdar att användningen av kosmetika som utvecklats av dem gör att du snabbt kan ta ditt hår i perfekt ordning. Effekten av special effektiva schampo och balm kan göra en frisyr så attraktiv som efter att ha besökt en high-end skönhetssalong. I reklammaterialen och videofilmerna ser du eleganta tjejer med felfria silkeslena krullar, vilket ger ett fantastiskt intryck på publiken.

Specialister från det tyska företaget Schwarzkopf är övertygade om deras fonder. Det rekommenderas att de inte används oftare än vanligt - en gång varannan eller tre dagar.

Shampoo och balms är utformade för att stärka rötterna, ge styrka och glans, ytterligare nivåering och förbättra hälsan på huden och folliklarna. Sortimentet uppdateras ständigt med nya namn och kompositioner, och de som redan har blivit populära, upphör inte att genomgå förbättringar.

Brandfördelar

Kundernas förtroende har blivit välrenommerade, eftersom Syoss produkter uppfyller flera krav.

 1. Sammansättningen av schampon och andra produkter, masker och balm uppfyller de senaste allmänt accepterade högkvalitativa standarderna.
 2. Det berömda företaget från Tyskland tar i beaktande vid tillverkningen av stabiliseringsmedel den senaste forskningen inom detta område av kosmetologi.
 3. På grund av innehållet i näringsämnen och vegetabiliska oljor, ger en snabb effekt, som består i att förbättra utseendet, håret blir glänsande och slutar bryta och falla ut.
 4. Kompositionerna är flaska i elegant design, liksom bekväm att använda flaskor och ekonomisk användning på grund av hög koncentration. Du tar inte en så stor flaska på vägen, men du kan köpa en liten tom flaska och hälla det nödvändiga beloppet i det.
 5. Förhållandet mellan pris och kvalitet hos schampon och andra produkter är klart för kvalitet, och priset är inte högre än för konventionella motsvarigheter. Dessutom innehåller en mycket stor mängd i en flaska - upp till en liter - att du kan lagra din favorit typ av schampo under lång tid.
 6. Medel från Syoss är varierad, sortimentet gör att du kan förbättra vilken typ av hår som helst, från torr och skör till normal och snabbt blir oljig.

Kombinationen av alla egenskaper som är viktiga för försäljnings attraktiviteten på samma gång ledde till popularitet bland alla kategorier av konsumenter. Först och främst fick balsams och andra produkter från professionella frisörer höga betyg. Detta förklaras av det faktum att specialister från skönhetssalonger skickligt utnyttjar dessa produkter, applicerar dem ordentligt på huvudet, skumar lätt och tvättar sedan av med mycket varmt vatten. För dem som använder halvprofessionella Syoss-shampoo, andra formuleringar och masker från varumärket hemma blev varumärket en chans att prova en elegant frisyr "från" och "till" på egen hand.

Funktion av produkten

I sammansättning skiljer sig Syoss-schamponerna markant från många andra märken. Alkalisk miljö, skadlig för hårväxten, ersatt med något surt med ett neutralt pH. Ingredienserna mår försiktigt och orsakar en varaktig känsla av friskhet och lätthet.

Tre komponenter blev grunden för produktionen av Syoss shampoo. Utvecklarna har kommit för att skapa en universell formel som företaget är stolt över. Alla produkter inkluderar vanligen:

 • Naturligt keratin;
 • Termiskt aktiva oljor;
 • Mineraliska element.

Shampoo har en balsam och andra extravårdsprodukter som säljs med dem. Effekten fastställs genom användning av alla befintliga formuleringar och når 9-10 veckor. Vissa typer av schampon är avsedda för konsumentkonsumtion, och vissa produceras främst för vård under skönhetssalonger, där färdigheter och kända hemligheter om korrekt användning av sådana produkter har utvecklats.

Typer av hårprodukter

Företaget är överraskat av olika val, men du måste noggrant välja det schampo som behövs. Finns i fem serier för de viktigaste typerna av hår - normalt, oljigt och torrt. Dessa serier kallas terapi och mjällborttagning, fuktgivande och närande, upprätthåller färg och återvänder hälsosam glans.

Till exempel, för långt hår, produceras en serie med märket "långt hår". Etiketten indikerar också att schamponet är fuktgivande, så länge måste torrt hår som regel vara fuktad.

Om håret snabbt blir smutsigt och blir oljigt, är det bättre att köpa en slags produkt som tar bort fett från rötterna och samtidigt fuktar ändarna av håret.

Godt reglera arbetet med talgkörtlarna, speciellt tillverkade för dessa ändamål schampon från Syoss. Tvärtom behöver ljust och tunt hår en antistatisk effekt, eftersom den sprider sig i olika riktningar, elektrifieringar och fluffar. Det är särskilt viktigt att använda medel för vård av sådant hår på vintern, när frisyren kommer i kontakt med att ha ull eller päls på kragen på pälsen med en elektrifierande effekt.

Med lamineringseffekt

Med effekten av laminering - i originalet kallas experter en grupp schampon som påverkar varje hår och täcker den med tunnaste keratinfilmen. Laminering av hår ger dem ett välskött utseende. Det verkar som om du bara besökt salongen och gjorde en frisyr. Håret lyser bara och har en extra glans, och serien heter Glossing Shine Seal. Shampoo eliminerar dullness, men samtidigt vikter håret något, så det är inte lämpligt för oljig hårtyp.

Med keratin

De viktigaste drogerna i denna serie var "Keratinhår Perfection" och "Keratin-Primer". Båda schampon är mättade med keratin, men den första är avsedd för salonganvändning, eftersom den innehåller 80% mer keratin än den andra. Hemma kan du använda den främsta restaureringen av livlöst hår, det kräver inte speciella färdigheter att använda, och effekten är påtaglig. För att uppnå ett perfekt resultat, vilket uttrycks i omedelbar återhämtning, använder experter "Hair Perfection" -komplexet.

Båda typerna uppskattades mycket av konsumenterna och fick anständiga recensioner från frisörerna och stylisterna. Om ditt hår ofta har varit snyggt, skadat efter en perm, är keratin reparation ett måste.

Silikonfri

Syoss "Silicone Free" -serien har utvecklats utan silikon, parabener och sulfater. Dessa komponenter anses idag vara hälsofarliga fram till utvecklingen av olika sjukdomar. Schwarzkopf såg till att sammansättningen av schampon uppfyller de krävande kraven på den internationella nivån. Samtidigt kommer ljus och sken tillbaka till håret för alltid, tipsen slutar skära. Skada av något slag försvinner under inverkan av aktiva ingredienser, skuggan efter färgning av håret blir rik och djup.

Mot håravfall

Anti-Hair Fall shampoo har blivit en värdig nyhet från företaget. För dess utveckling användes stamceller och växtekstrakter. Den stramande effekten kan varas länge då roten stärks och håret får styrka längs hela längden. Dess elasticitet, motståndskraft mot skador säkerställs. Fallout slutar helt. För att ge extra glans bör man använda balsam. Normalt hår är vanligtvis nog att applicera ett enda schampo, med en liten mängd pengar.

Ju mer du använder det här utseendet, desto mindre börjar du behöva ytterligare förstärkning av håret.

Om du behöver en terapeutisk effekt borde du utföra det, normalisera och förbättra din kroppssystems funktion och konsolidera effekten med ett schampo.

Mot mjäll

Linjen "Anti-mjäll" eliminerar lätt mjäll i hårbotten, vilket är inneboende främst i fet och fettigt hår. Kompositionen innehåller zinkperition, på grund av vilket huden stannar klåda, och skalorna - för att avta av det på håret och kläderna. Regelbunden användning av verktyget blir nyckeln till framgångsrik kamp med denna sjukdom, det kommer en fullständig eliminering av mjäll från huvudet.

För volym

Prizvoditeli rekommenderar schampo "Full hår 5" för kvinnor som inte har för tjockt och tjockt hår. Det här verktyget är lätt att klara av problemet med att öka den visuella volymen, speciellt bra hår lyfts från rötterna, lätt att passa. Komplexet stimulerar hårsäckar, varefter de börjar växa mer aktivt.

"Volume Lift" - en torr sort, rensar och gör håret överraskande frodigt. Den är tillverkad i en sprutburk och sprutas som en lack, då är det vita pulveret lätt kammade från håret, du kan sätta håret på med en hårtork. I fältförhållanden är den kosmetiska produkten mest lämplig att använda, för en dag är du försedd med renhet och en vacker frisyr med levande och samtidigt ljuskullar.

vitaliserande

Restaurering och näring tillhandahålls av kosmetika av denna linje, bland annat "Salon Plex" och "Ceramide Complex" har blivit kända. Nya produkter inkluderar Renew 7-komplexet. Det präglas av frisläppandet av tillverkare som den snabba väckelsen av hår på sju karakteristiska sätt. Komplexet innehåller en aktiv bandmask, schampo och en unik balsam. Det motstår sårbarhet och brittleness, kämpar tvärsnittet av tipsen, torrhet och förlust av volymen, och hjälper också till att övervinna mjäll och smitta efter tvättning.

Presentation av en ny linje med keratin Syoss Keratin Hair Perfection

Julia Petkevich-Sochnova

Transformation från Caterpillar till fjäril

Du kan också gilla

8 uttalanden om detta ämne

Om du vill följa, kan du följa dig. xoxo

Underbar styling, curls går till dig :)

Tack! Jag gillar dem =)

Älskling med lockar))
Det är vad de inte känner till. Tja, de kan inte längre tänka sig bättre och inte fikon rip))) sedan keratin, då nikotin, då koffein då. )))))))
Kort sagt, jag sover))) men då ska jag fortfarande svära))))))))

Vad är klåda? Var får du pengarna från? Detta är normalt =)

Ricky är så söt och styling är som. Men i huvudsak tyckte jag aldrig om Syoss kosmetika =))))
Och keratinrätning förstör håret på grund av det sätt som denna keratin pressas in i håret, och inte på grund av själva keratin.

Jag pratar inte om keratin något dåligt, jag slog själv keratin och glädde mig över det =) För mig är det märkliga faktumet att schampon nästan likställs med rätning när de inte har något gemensamt, ja, förutom keratin =) Men det är som vatten - det där det finns många =)))

VÄLKOMMEN

FÖLJA

översätta

INSTAGRAM

Blog Archive

 • ►2017 (22)
  • ► december 2017 (1)
  • ►November 2017 (2)
  • ► september 2017 (2)
  • ►March 2017 (5)
  • ►Februari 2017 (3)
  • ► januari 2017 (9)
 • ►2016 (187)
  • ► december 2016 (12)
  • ►November 2016 (16)
  • ►October 2016 (16)
  • September september 2016 (11)
  • ► augusti 2016 (16)
  • ► juli 2016 (11)
  • ► juni 2016 (22)
  • ► maj 2016 (16)
  • ► april 2016 (19)
  • ►March 2016 (19)
  • ►Februari 2016 (18)
  • ► januari 2016 (11)
 • ►2015 (301)
  • ►December 2015 (23)
  • ►November 2015 (16)
  • ►October 2015 (28)
  • ►September 2015 (22)
  • ► augusti 2015 (23)
  • ► juli 2015 (19)
  • ► juni 2015 (20)
  • ►May 2015 (24)
  • ► april 2015 (26)
  • ►March 2015 (37)
  • ►Februari 2015 (36)
  • ► januari 2015 (27)
 • ▼ 2014 (259)
  • ►December 2014 (25)
  • ►November 2014 (26)
  • ►October 2014 (32)
  • September september 2014 (24)
  • ► augusti 2014 (20)
  • ► juli 2014 (24)
  • ► juni 2014 (13)
  • ►May 2014 (11)
  • ► april 2014 (22)
  • ▼ mars 2014 (26)
   • Presentation av vårens nyhet av företaget GranVie: Red.
   • Brush Mitten - Sigma Spa Brush Cleanin.
   • Rouge Bunny Rouge Borstar: Face Contour 012 och Crea.
   • Yves Rocher: IX Årliga utdelningsceremonin.
   • Frihet och förtroende med Cuirs Carner Barcelona
   • Den berömda Bioderma Sensibio H2 micelle lösningen.
   • GiveAway - Guerlain Meteorites Perles Du Paradis
   • Presentation av den nya sortimentet med keossin Syoss Kerati.
   • Rosa träd i Guerlain Écrin 4 Couleurs 04 Les.
   • Viktkontroll med Wellness av Oriflame-soppor.
   • Turkisskrapa Trisa Tongue Cleaner Double Acti.
   • EGIA-presentation och hudprat med rosacea
   • Uppfriskande våtservetter Melissa och kamille Natu.
   • Linje för skadat hår med keratin - Syoss.
   • Durable nagellack Luxio av Akzentz
   • Mask "Vakuumrengöringsporer" - Dr.Brandt Pores No.
   • Guerlain: 160-årsdagen av flaskan "Bees" - en utställning i G.
   • pharmacosmetica.ru: GiveAway och en rabatt för läsaren.
   • Guerlain Eyebrow Kit 0 Ögonbrynssats.
   • Deodorant utan aluminiumsalter Vichy Deodorant 24Hr.
   • Förändringar i bloggen och små glädje
   • Näringsrik mat med honung och müsli Yves Rocher C.
   • Intensivt fuktgivande lugnande mask La Roch.
   • Huvudkontor Curaprox Presentation
   • Rengör tonic för oljig och kombinationshud.
   • Centralfuchsia i Guerlain Ecrin 6 Couleurs Rue.
  • ►Februari 2014 (20)
  • ►Januari 2014 (16)
 • ►2013 (150)
  • ►December 2013 (21)
  • ►November 2013 (21)
  • ►October 2013 (17)
  • ► september 2013 (17)
  • ► augusti 2013 (17)
  • ► juli 2013 (9)
  • ►Just 2013 (19)
  • ►May 2013 (17)
  • ► april 2013 (7)
  • ►March 2013 (5)
 • ►2012 (11)
  • ►October 2012 (1)
  • ► juni 2012 (1)
  • ►May 2012 (2)
  • ► april 2012 (2)
  • ►March 2012 (2)
  • ► januari 2012 (3)

Populära inlägg

statistik

etiketter

DISCLAIMER: ALLA MATERIAL OCH FOTOGRAFISKA BILDER, OM DET INTE ANNAN ANSES, ÄR EJENDOM AV JULIA PETKEVICH - SOCHNOVA OCH KAN INTE KOPIERAS ELLER REPRODUKTERAS UTAN BEBUTTERFLY ÄR DEL AV AFFILIATE ADVERTISING PROGRAMS. DETTA MÄTTER HÄR TILL KURTA LÄNKAR PÅ DENNA WEBBPLATS Jag kan göra 0,5 till 10% KOMMISSIONEN FRÅN DENNA KÖP DIN BLOGG. © 2013 - 2016. Mall skapad av: ThemeXpose. Alla rättigheter reserverade.

Granskning av en ny serie hårprodukter Syoss Keratin Hair Perfection

Här fick jag nyligen ett och ett halvt kilo hår från Syoss, som i år släppte en ny linje av Keratin Hair Perfection för torrt och livlöst hår. Självklart är mitt hår inte torrt och livskraften i dem lyser, men jag gillar verkligen keratinprodukter, så jag tog upp studien. Jag hade också ett sportligt intresse, eftersom jag inte hade det varmaste förhållandet med Syoss tidigare. Och vilken typ av relation vi har nu, läs vidare.

Från tillverkaren: Det professionella komplexet av Syoss Keratin Hair Perfection-produkter med keratiner är utformat för att effektivt återställa torrt och livlöst hår. Keratin Hair Perfection produktlinjen innehåller 80% mer keratin än andra Keratin Primer-berikade Syoss produkter.

Mina intryck: Det första jag tänkte på när jag fick pengar var att jag hade tillräckligt med dem fram till nästa nya år 2016, för Syoss produkter kommer i en professionell volym på 500 ml. Jag började bokstavligen nästa dag att studera medlen och första gången jag var nöjd med resultatet. Men eftersom jag var picky bestämde jag mig för att studera produkten på det här sättet och det, så jag kombinerade med varandra, letade efter den bästa kombinationen och det var vad jag kom till. Shampoo och balsam fungerar ganska bra på mitt hår i sig, masken är också mycket trevlig, jag använder den en gång i veckan, men serumet passade mig inte, det gör ont som en glatt person i ordets ordalydelse.

Alla produkter har en trevlig söt doft som är typisk för keratinprodukter, vilket är mest märkbart i balsammen, men denna doft försvinner mycket snabbt på håret. Konsistensen av grädde och tjocka produkter som skummer väl vid shampoo och är lättfördelade, om vi pratar om balsam eller mask.

I mitt första experiment använde jag bara schampo och balsam, men för att maximera det fulla spridet av löften, kammade jag inte mitt hår innan jag torkade det med hårtork, som jag brukar göra. Och jag var mycket nöjd med resultatet: mitt hår var torrt och perfekt slät vilket är helt synligt på bilden.

De smulrade, var lätta och glänsande, inte sammanfogade och samtidigt smidiga och "fyllda". Om du kombinerar schampo och mask har du samma effekt, men shampoo-balmmasken är redan svår för mig, jag gör det efter en komplicerad styling, när mitt hår har blivit utsatt för värme under lång tid. Hela trioen ligger i mitt badrum och tänker inte ens att sluta minst med en tredjedel, förutsatt att jag tvättar mitt huvud nästan dagligen.

Men serumet var för mig en mystisk förekomst. Det kan appliceras både självständigt och läggas till shampoo under hårtvätt. Men jag tyckte inte riktigt om lukten. Och för mig personligen väger hon tungt hår. Även om jag i princip inte alls är en fläkt av oljor, serum och elixirer, men det här är bara en annan bekräftelse. Samtidigt hörde jag ett par entusiastiska recensioner från ägare av färgat hår och jag tror att jag helt enkelt inte är den centrala asiatiska av denna produkt, mitt hår är för torrt och inte livlöst.

Gillar du hårprodukter med keratin? Vad har Syoss produkter du försökt? Vad tycker du om? Jag tyckte också om hårspray också från keratinserien.

Produkt som tillhandahålls för testning av Syoss PR-avdelningen

Kontakta oss

Varorna återbetalas inte.

Varor av god kvalitet som inte kan bytas ut (returneras) finns listade i listan, godkänd genom ett dekret från Ryska federationens regering den 19 januari 1998. 55. Läs mer

 • beskrivning
 • parametrar
 • leverans

Intensivt återställer torrt och livlöst hår på mobilnivån; medan keratin tränger djupt in i hårstrukturen.

DEL MED VÄNNER:

Regler för frågor och feedback

Att skriva en recension kräver
registrering på webbplatsen

Logga in på ditt konto Wildberries eller registrera dig - det tar inte mer än två minuter.

REGLER FÖR FRÅGOR OCH ÅTERBAKA

Recensioner och frågor bör endast innehålla information om produkten.

Recensioner kan ge kunderna en inlösenandel på minst 5% och endast för beställda och levererade varor.
För en produkt kan köparen lämna inte mer än två recensioner.
Du kan bifoga upp till 5 foton till recensioner. Produkten i bilden ska vara tydligt synlig.

Följande recensioner och frågor får inte publiceras:

 • pekar på inköp av denna produkt i andra butiker;
 • innehållande kontaktinformation (telefonnummer, adresser, e-post, länkar till tredje parts webbplatser)
 • med galenskap, strider mot värdighet hos andra kunder eller butiken;
 • med ett stort antal stora bokstäver (stora bokstäver).

Frågor publiceras först efter att de fått ett svar.

Vi förbehåller oss rätten att redigera eller inte publicera en recension och en fråga som inte överensstämmer med de fastställda reglerna!

SYOSS shampoo för torrt och livlöst hår 500ml / Keratin Hair Perfection shampoo

Leverans från 4000 gnid. - gratis (SPb.)

SYOSS-shampoo för torrt och livlöst hår 500ml - professionellt schampo med keratiner för torrt och livlöst hår.

För ännu effektivare håråterställning skapar Syoss en rad hårvårdsprodukter av Keratin Hair Perfection som innehåller 80% mer keratin än andra Keratin-berikade produkter med Syoss-produkter.

Den moderna rytmen i livet släpper ut oss så mycket att vi helt glömmer rätt hårvård. Har inte tid att titta tillbaka eftersom håret kommer att förlora sin naturliga glans, bli skör, tunn och livlös. För behandling av sådana konsekvenser rekommenderar vi att du använder det nya Syoss Keratin Hair Perfection-hårhårschampot.

Dess främsta fördel är en innovativ formel baserad på berikad keratin. Även det mest försummade fallet kommer att korrigeras på grund av mättnad med användbara vitaminer och mineraler. Keratin kommer att återställa håret på mobilnivån, aktivera, väcka sina grundläggande regenererande funktioner och ge låsen en förnyad strålande look.

Utsätt inte vård av en frisyr nästa dag. Syoss Shampoo ger ditt hår naturlig elasticitet, sammet mjukhet och fantastisk glans.

SYOSS Keratin Hair Perfection är:

 • 100% ström och återhämtning på mobilnivån
 • 100% mjuk och fjädrande
 • 100% glans och hälsosam glans

SchwarzkopfHenkel har utvecklat en rad professionella hårprodukter som du kan köpa på en vanlig och inte en professionell butik. Prisvärd kvalitetssjampo-märke SYOSS, nominellt 500 ml och deras breda tillgänglighet kan inte ignoreras.

Förvara vid rumstemperatur.

Rekommendationer för användning: Applicera den önskade mängden schampo på vått hår. Skum, massera lite, skölj sedan med varmt vatten. Om det behövs, upprepa proceduren igen.
Undvik kontakt med ögonen. Vid kontakt med ögonen, skölj med vatten.

Var god kontrollera alltid produktinformationen på förpackningen.

ingredienser:

 • Aqua
 • Natrium Lauret Sulfat
 • Cocamidopropyl Betaine
 • Hydrolyserad keratin
 • Prunus Armeniaca Kärnolja
 • pantenol
 • Natriumklorid
 • Dinatriumkokoamphodiacetat
 • peg-7-glycerylkockoat
 • Natriumbensoat
 • Citronsyra
 • peg-40-hydrogenerad castorolja
 • Cocamide Mea
 • dimetikon
 • peg-120-metylglukosdioleat
 • Parfum
 • Guarhydroxipropyltrimoniumklorid
 • Hydrogenerad Castorolja
 • linalool
 • Lauret-4
 • Lauret-23
 • Hexyl kanel
 • Propylenglykol
 • fenoxietanol
 • Salicylsyra
 • metylparaben
 • Kaliumsorbat
 • Mica
 • ci 77891
 • ci 77491

Hållbarhet efter öppnandet av paketet (dagar) 360 dagar

Lagringstemperatur (max.) 30 ° C

Lagringstemperatur (minimum) 5 ° C

mått:

 • Höjd 215, 0 mm
 • Bredd 88, 0 mm
 • Djup 48, 0 mm

Syoss Keratin Hair Perfection och Syoss Keratin Image Perfection: Starta om Hårvårdsprodukter

Nu arbetar alla Syoss-produkter i två riktningar: den unika KERATIN PRIMER återställer och förstärker håret djupt på mobilnivån, skapar en tillförlitlig grund för absorptionen av näringsämnena som utgör Syoss hårvårdsprodukter. Å andra sidan ger den optimala kombinationen av professionella vårdnadsredienser håret en otrolig mjukhet och hälsosam glans, som efter ett salongbesök. Det gör det möjligt att använda enskild professionell hårvård hemma - för professionella kvalitetsresultat.

Ny Syoss Keratin Hair Perfection

Tack vare den nya linjen Syoss Keratin Hair Perfection hårvårdsprodukter med KERATIN PRIMER-teknik, är det möjligt att återställa hårstrukturen på en djup nivå och ge intensiv fuktighet av torrt, försvagat hår som görs utanför skönhetssalonger.

Primeren används vanligen innan du använder tillgången. Den unika egenskapen hos Syoss Keratin Hair Perfection är dock att primern redan är integrerad i alla sina produkter, vilket innebär att ingen ytterligare hårvård krävs. KERATIN PRIMER-teknik med Pro-Cellium-komplex och ytterligare djupverkande keratin återställer håret på mobilnivån och ger dem 100% styrka, mjukhet och strålande glans. Syoss Professional Formula innehåller 80% mer keratin för att göra ditt hår ser riktigt frisk ut.

Syoss Keratin Hair Perfection-linjen är 100%:

 • kraft och återhämtning på mobilnivån;
 • mjukhet och elasticitet
 • skina och hälsosam glans.

Shampoo, balsam och två innovativa specialverktyg - mask och serum - börjar förstärka håret redan vid tvättning av huvudet, vilket ger en mjukhet och glans, och KERATIN PRIMER-tekniken utgör en utmärkt bas för nästa steg i hårvård.

Keratin Hair Perfection Shampoo återställer intensivt torrt och livlöst hår på mobilnivån, med keratin som tränger djupt in i sin struktur.

Keratin Hair Perfection instant regenererande mask med en unik kombination av omsorgsfull olja och en krämig konsistens närmar och återställer torrt och livlöst hår inifrån, efter en minut, mjukar upp strukturen och ger dem 100% elastisitet. Mask appliceras jämnt på vått hår och tvättas sedan av.

Innovativt Keratin Hair Perfection-serum kan användas som ett oberoende vårdmedel för djup näring av torrt hår eller i kombination med andra hårvårdsprodukter från Keratin Hair Perfection. Det närmar sig håret och mjukar på ytan, så att de blir överraskande mjuka och glänsande. Serum kan tillsättas direkt till schampot eller appliceras på vått hår och skölj sedan noggrant för maximal effekt.

Tack vare Syoss Keratin Hair Perfection-produkter kan kvinnor dagligen ge håret högkvalitativ professionell vård hemma och till ett överkomligt pris.

 • Shampoo (500 ml) - 36,95 UAH.
 • Conditioner (500 ml) - 36,95 UAH.
 • Återställningsmasken (250 ml) - 44,95 UAH.
 • Serum (50 ml) - 45,00 UAH.

Ny Syoss "Keratin Image Perfection"

Det nya komplexet av professionella verktyg Syoss med keratiner innehåller också innovativa stylingverktyg "Keratin Image Perfection". Hår styling produkter är berikade med flytande keratiner som är identiska med naturliga keratin av hår. De förstärker den och ger 100% fixering, elasticitet och strålande glans.

Syoss "Keratin Image Perfection" hårspray limar inte håret, lämnar ingen rester och avlägsnas lätt vid kamning. Det skyddar håret mot fukt och skadliga effekter av solljus.

Syoss "Keratin Perfect Image" stylingmousse stärker håret och ger volymen. Verktyget hjälper till att skydda håret från hetluft under styling och avlägsnas lätt vid kamning, men behöver inte sköljas.

 • Nagellack (400 ml) - 43,95 UAH.
 • Mousse (250 ml) - 37,95 UAH.

Den nya produktlinjen för professionell hårvård Syoss Hair Care med ny formel och ny design, samt ny Syoss Keratin Hair Perfection och Syoss "Keratin Image Excellence" gick till försäljning i mars 2014.

SYOSS

I flera år nu, det berömda kosmetikföretaget Schwarzkóf Henkel "producerar varumärke" Syoss ". Dessa produkter på den ryska marknaden främjas som professionell kosmetika för vård av alla typer av hår. Men samtidigt är den avsedd för masssegmentet. Tillverkare Syoss företag "Schwarzkоp Henkel har funnits i över 120 år. Detta är ett stort transnationellt företag som specialiserat sig på kosmetika av olika håll och priskategorier. En av de mest kända och populära linjerna idag är Syoss kosmetika. Dessa är främst schampo och balm, men masker, sprayer, lacker och oljor, liksom Syoss hårfärg och ljusmedel är inte mindre populära hos befolkningen.

För hår

För närvarande har företaget utvecklat flera rader av vårdprodukter. Shampoos, balsams och masker i komplexet är utformade för att lösa hårproblem. Dessa är torrhet, oljighet, bräcklighet, brist på volym, matthet, mjäll och många andra. Varje uppsättning kosmetika är strikt specialiserad och är endast avsedd att förbättra och återställa strukturen hos en viss hårtyp.

Linje "Keratinhår perfektion"

 • Detta är ett komplex av produkter med keratin, det är avsett att användas av personer med livslöst och sprött hår. Det skiljer sig från de andra linjerna, eftersom det innehåller 80% mer keratin. När du använder schampon och balsam i denna linje, återställs hårets elasticitet och mjukhet, de har en vacker hälsosam glöd.

Linje "Supreme Selection Restore"

 • Detta är ett revolutionerande komplex som återställer mycket skadat hår (i synnerhet och efter misslyckad blekning). Medlen som går in i denna linje kombineras idealiskt med varandra. De gör dagliga hårvård en trevlig behandling. Som ett resultat av regelbunden användning återställs hårstrukturen, brittlen minskar med 95%.

Linje "Supreme Selection Revive"

 • Denna produkt är utformad för att ta hand om färgat hår. Varje dag utsätts strängat eller färgat hår för negativa influenser från utsidan. Det här är solen och vattnet. Linjen "Supreme Selection Revive" förhindrar färgspolning och blekning. Alla medel som ingår i komplexet bekämpar effektivt negativa faktorer och skyddar håret från blekning i upp till 10 veckor.

Linje "Oleo intensivvård" för tråkigt och livlöst hår

 • Syoss "Oleo intensivvård" produkter är baserade på termoaktiva oljor. De närmar hårsäckarna, förbättrar hårets axelstruktur, vilket ger en speciell glans.
 • Linjen "Silikonfri" återställer håret utan viktning. Den nya formeln hjälper till att städa håret och göra det lätt och mjukt.
 • Line Syoss "Reparationsterapi" för skadat hår som är benäget för torrhet och brittleness.
 • Linje "Volymlift" för tunt och svagt hår.
 • "Color Protect" -linjen bryr sig om färgat hår, håller färgen och mättnaden av nyanser.
 • Line "Syoss men" - speciellt för män.

Hårfärg

Schwarzkopf Corporation Henkel "specialiserat sig på produktion av hårfärg. Det första att notera är att alla Syoss-produkter är ammoniakfria, vilket innebär att de är helt säkra att använda. Idag finns följande linjer hårfärg: basen "Syoss color", den ursprungliga "Syoss blandfärgerna". Glöm inte heller den mycket populära ljussfärgen Syoss.

Syoss hårfärg har en rik palett. Hon garanterar full målning av grått hår. Beständig krämfärg avsedd för hemmabruk. Resultatet är en mycket rik och bestående hårfärg. Förresten, färgen på färgen Syoss är verkligen original och ljus. Alla nyanser av Syoss valdes av speciella stylister och har en slående individualitet. Förutom de estetiska egenskaperna är det också viktigt säkerhet. Alla Syoss-produkter tvättas helt och håller inte kvar på huden. Syoss blandning färger är berikad med Nutri Care, ett skyddande komplex som innehåller veteprotein och B5 vitamin. Det hjälper inte bara att skydda utan även återställa hår. Dessutom kommer de speciella komponenterna att göra alla nyanser av Syossfärg på ditt hår lyxigt glänsande.

För de kvinnor som vill ändra sitt utseende och bli söta blondiner, har "Syoss Blond" -linjen utvecklats, men det finns en annan lösning på detta problem. Du kan använda clarifier Syoss. Ljushår med Syoss är ett helt säkert förfarande. Håret kommer inte att förlora sin vitalitet och blir inte torrt och sprött.

recensioner

Som med någon färgprodukt får Syoss Hair Dye blandade recensioner. Trots att utvecklarna av företaget tog hand om säkerheten för sina produkter, är det ändå inte lämpligt för alla. Varje person är individuell, och intolerans mot vissa kemiska element som utgör färgen är inte ofta, men uppstår. Bland recensionerna om färgmedlet finns ofta sådana uttalanden: "Jag köpte Syossfärg, jag försökte måla hemma, vilket resulterade i att färgen inte föll på mitt hår...", "Istället för den utlovade kastanjens skugga visade det sig vara någon slags röd..." Allt detta är resultatet av oförmåga att genomföra förfaranden. Trots allt ger färgen inte den önskade effekten, för innan det håret färgades med ett icke-kvalitativt medel, och håret var dåligt skadat. I det här fallet är naturligtvis den rätta nyansen osannolikt att visa sig. Mycket bra feedback mottas av den intensiva klargöraren Syoss. I allmänhet, för att möta eventuella klagomål i granskning av färgen - Syoss brighteners kan vara extremt sällsynta. Detta förklaras lätt av det faktum att denna procedur närmar sig mer ansvarsfullt och som regel använder de alltid samma verktyg utan att ändra det.

schampo

Det finns många typer av Syoss schampon, men en sak förenar dem alla - de är utformade för individuell vård av en viss typ av hår. Så, till exempel, Syoss "Volume Lift" torrschampo är utformat för att lösa problem med tunt, försvagat hår. Det ger dem en volym och lämnar inga märken när man kammar. En sammansättning av schampot Syoss "Färgskydd" är utformad för att skydda färgat hår. Det skyddar och underhåller mättnaden av nyans. Det bidrar också till att bevara färgpigmentet och garanterar enhetlig färg. En annan populär daglig hårvårdsprodukt är silikonfritt Syoss-shampoo. Det rensar försiktigt och ger synlig volym. Dessutom stärker det perfekt hårsäckar. Men kanske den mest populära är Syoss shampoo med keratin. Det ingår i Syoss "Keratin Hair Perfection" -linjen och ger cellulär restaurering av skört och livlöst hår som tränger djupt in i sin struktur.

Och förstås, för att inte tala om Syoss-schamponerna för män. Deras högeffektiva formel fyller håret med styrka och stärker dem. Mycket populärt schampo för män Syoss «Plover Styrka ». Den är utformad för daglig vård, lämplig för normalt hår. Efter applicering noteras densiteten och volymen av hår. Även för män skapade ett schampo för mjällschampo Syoss "Anti-dandruffcontrol". Det ger en anti-återfallseffekt i upp till 6 veckor.

recensioner

Syoss shampoo har blandade recensioner för konsumenterna. Det händer oftast eftersom fonderna inte väljs rätt. Till exempel i recensioner om Syoss "oleo intense" schampon kan du stöta på sådana fraser: "Jag har hår benägen för fetthalt, jag bestämde mig för att prova Syoss shampoo på oljor. Mitt hår började falla ut och bryta ner. "Det här är helt korrekt eftersom det här shampooet utvecklades för tunt och torrt hår och det är helt enkelt inte lämpligt för oljig. Det är alltid nödvändigt att närma sig valet av medel medvetet, det är bättre att samråda med experter. Syoss schampon är alla avsedda för att lösa specifika problem, och deras felaktiga användning kan även orsaka skada. Men om serien valdes korrekt skulle effekten vara helt fantastisk. Därför, innan du köper, läs noga kompositionen och schamponet och fråga efter vilken typ av hår det används.

balsamer

I ett komplex med schampo rekommenderas att använda balm. Syoss Hair Balm hjälper till att stärka håret, återställer skadade och splittrade ändar. Ger mjukhet och samtidigt elasticitet. Hår efter balsams och balsam Syoss blir blankt och ser friskt och ljust ut. För närvarande finns följande balms tillgängliga i Syoss serien:

 • För svagt och tunt hår krävs en volymlyftbalsam. Det ger mild och försiktig vård, stärker hårsäckar.
 • För hår som utsätts för en daglig torkning, är Oleo intensivvårdsbalsam idealisk. Den är baserad på termoaktiva oljor.
 • För tunt, livlöst hår skapade balm "Keratinhår perfektion". Det gör håret silkeslen och återställer dem, tränger djupt inuti. Denna Syoss balsam med cellulär reparation är idealisk för hår, efter en misslyckad färgning.
 • För färgat hår produceras färgskyddsbalsam. Det bidrar till att hålla färg och mättnad av nyanser under lång tid.
 • Syoss rätningsbalsam "Reparationsterapi" för skadat hår. Förhindrar brott. Återställa håret ger dem en livlig glans.
 • För att försiktigt ta hand om färgat hår och ge det volymen, utan att göra det tyngre, använd balsamlinjen "Silikonfri".

För varje typ av hår kan du välja lämplig balsam. För att förbättra dess effekt rekommenderas det att använda schampo och en mask av samma rad.

recensioner

Recensioner balm och håroljor får nästan alltid bäst. Som regel används de i komplex vård med produkter som tillhör samma linje i Syoss. Alla kvinnor noterar att kamning är lättare efter applicering av balsam. Hårets yta är jämn. Regelbunden användning av produkten minskar avsevärt håravfall. Balm hjälper till att minska brittleness, närmar håret och gör dem starkare. Liksom schampo borde den appliceras strängt enligt dess avsedda syfte och vara lämplig för hårtypen. Annars kommer effekten av dess tillämpning inte att observeras. Den används bäst med masker. Detta kommer att förbättra deras återställande och skyddsåtgärder. Förutom ovanstående är kvinnor, när de använder balm, mycket nöjda med att det lätt tvättas och effekten av dem ses nästan omedelbart: "Efter den första applikationen fann jag att mitt hår lätt kan kamma...", "så snart jag började använda balsammen" Fixing color "Märkte jag att hårfärgen har blivit mycket längre, och de har blivit mer lysande...".

lamine

Särskild uppmärksamhet ges på Syoss-linjen med lamineringseffekten "Glossing shine-seal". Den innehåller schampo, balsam och hårmask. Med regelbunden användning av dessa medel kan du snabbt uppnå en helt fantastisk effekt. Håret kommer att se lysande ut. Deras sken kommer att vara som en spegel. En effektiv formel som används för att skapa linjeprodukter stärker hårstrukturen själv, samtidigt som den ger den nödvändiga glansen. Shampoo "Glossing shine - seal" rensar försiktigt och stärker tråkigt livlöst hår. Balsam med effekten av laminering släpper ytan för mer mild och lätt kamning. Masken fixar effekten och ger extra volym.

recensioner

Linjen "Glossing shine-seal" är hög efterfrågan bland kvinnor. Denna serie används i stor utsträckning av frisörer och stylister. Hans högeffektiva formel förstärker hårstrukturen och det är säkert noterat av alla som använder denna serie: "Mitt hår ser bara bra ut varje dag...", "När jag tittar på mig själv i spegeln, verkar det som att jag bara besökte stylisten, mitt hår är elegant... ". Sådana entusiastiska översyner av linjen med effekten av laminering är mycket vanliga och därför är medlet "Glossing shine seal" trovärdigt.

Syoss Hairspray ingår i styling kit, som nyligen introducerades av Schwarzkopf Henkel. " Den här innovativa samlingen hittills består av elva medel. Det är inte bara lack, utan även mousses, krämpasta och spray Syoss för hår. Priset för dessa stylingprodukter är ganska överkomligt, det varierar från 200 till 250 rubel. Även om denna produkt anses vara professionell, är den avsedd för hemmabruk. Tillverkaren Syoss har tagit hand om att lackerna har en utmärkt fixering och behåller sin form under olika väderförhållanden. De skyddar håret mot fukt, sol och vind. För närvarande finns tre hår styling linjer:

 • Volymliftet ger extra stark fixering. Det används för att skapa fluffiga volymetriska frisyrer.
 • Linje "Stark håll" för damer med korta hårklippningar. När du använder verktygen kan du experimentera och skapa ett rörligt paket. Förutom lacklinjen ingår mousse, gel och krämpasta.
 • Max Hold-serien är en serie bestående av lack, mousse och gel, det bästa för daglig styling.

recensioner

Syosslacker, mousses och geler är konstruerade för volym och mobil styling. De garanterar 24-timmars fixering. De lämnar emellertid inte märken, lim inte håret. Det ger stora möjligheter att skapa mästerverk på huvudet:

 • "Sedan min barndom älskar jag att göra olika frisyrer, men mycket dålig fattig fixering minskar all insats för ingenting. Men efter att jag var rekommenderad att köpa Syoss-mousse och lack i affären, kom många möjligheter till mig. Jag gör kvällshårigheter till mina flickvänner, och håret bryter inte upp även efter några timmar. "
 • "Jag arbetar som administratör i en restaurang och ska alltid passa, men den ständiga stylingen har en negativ effekt på mitt hår. De blev sköra och tråkiga. Jag, på råd av en vän, köpte Syoss Deep Care Spray. Gradvis blev håret igen elastiskt och starkt. Jag är mycket nöjd "

Dessutom är kostnaden för stylingprodukter mycket attraktiv. De är ganska tillgängliga för kvinnor i alla åldrar och rikedomar.

masker

Syoss kit kommer inte att vara komplett utan en mask för hårvård. Syoss masker skiljer sig åt i åtgärdens riktning. De har en annan effekt och är utvalda för hårtyperna. Som regel ingår de i produktkomplexet och används tillsammans med balm och schampo av samma rad. För färgat och tunt hår har Syoss hårmask av "Color Protect" -linjen skapats, vilket skyddar håret mot negativa faktorer. Gör dem glänsande och smidiga. För torrt och skadat hår är "Repair trerapy" -masken lämpligast, det ger en intensiv och snabb återhämtning. Synligt reducerar brittleness och bräcklighet av hår. Mycket intressant är masken av "Oleo intensivvård" -linjen. Den är baserad på termoaktiva oljor. Det närmar sig håret, vilket gör det mer elastiskt. Detta är förstås inte hela listan med Syoss-masker. Alla har en utmärkt näringsrik och stramande effekt och bäst av alla visar sina kvaliteter i komplex vård.

recensioner

Syoss masker och sprayer har en direkt effekt på olika hårtyper. De verkar från den första ansökan och effekten av deras användning förblir länge. Samtidigt finns det alltid en ökning av volymen. Håret blir mjukare och lättare. De faller inte ut, andelen bräcklighet minskas med 95%, vilket inte alls är litet. Men det är viktigt att välja rätt hårvårdsprodukt, annars kan effekten inte vänta. När du väljer en Syoss-mask för dig själv, kontakta efter vilken typ av hår det har utvecklats och vilken effekt det har.Nästa Artikel
Korthårig kalender för mars 2018