Hårfärgschampo: populära märken


Färgschampo blir ett allt populärare verktyg, eftersom det gör det möjligt för kvinnor att ofta ändra sin bild utan att skada håret. Med det här verktyget kan du välja rätt nyans och samtidigt bryr dig om hår och färga hår med schampo är enkelt, även hemma.

Vad är hårfärgschampo?

Detta verktyg hänför sig till färgämnet för hårfärgämnet i den tredje gruppen, det vill säga färgen tränger inte in i hårets struktur, utan omsluter snarare sin yta. Det har följande fördelar:

 1. Innehåller inte ämnen som väteperoxid och ammoniak, och i själva verket är de mycket skada hårstrukturen.
 2. Färgschampo är färdiga produkter. Efter färgning tvättas de gradvis bort efter flera shampooing-förfaranden, deras hållbarhet beror till stor del på hårets individuella struktur.
 3. Också tvivel är en bred färgpalett, från mycket ljusa nyanser, lite tonad, till mörk.
 4. Moderna färgskampor innehåller i sin sammansättning ämnen som bryr sig om hår, vilket gör dem mjuka och glänsande.

Det är också ett idealiskt verktyg för tjejer som bestämde sig för att färga håret, men inte säkert om den önskade tonen skulle fungera. Och om plötsligt resultatet av målningen inte är så mycket, då kan du tvätta av schamponet på en kort tid och måla den i en annan färg utan att skada håret.

Den enda nackdelen med detta schampo är att den inte målar över 50% grå hår mycket effektivt. Även svart hår är ofta inte mottagligt för färgning av denna typ av färgämne. Detta schampo har inte förmågan att lätta, så för den ursprungliga hårfärgen bör väljas ett par nyanser mörkare.

De bästa tonade hårschamponerna

Till salu hittar du en hel del toner shampoo av olika märken. De mest populära är följande shampoofärg.

Iris

Denna tonade schampo är mycket populär bland kvinnor. I flera årtionden, som han producerat, har ackumulerat mycket positiv feedback. Det bör noteras att under denna tid har shampoos kvalitet förändrats till det bättre. Verktygets sammansättning:

 • innehåller tvättmedelskomponenter;
 • färgpigment;
 • ämnen med mjukgörande effekt - glycerin och sorbitol;
 • citronsyra som en balsam
 • vattenlöslig silikon som skapar en skyddande film på håret;
 • medicinerade oljor;
 • konserveringsmedel och färgämnen.

Paletten av nyanser presenteras av ljustoner, röd och röd choklad. Det är nödvändigt att ta hänsyn till det faktum att färgen kan skilja sig från olika typer av hår, beroende på huruvida de färgades tidigare eller inte, vilken procent av grått hår, vilken nyans av håret just nu. Detta schampo är lämpligt för att ändra färgen till 3-2 toner, men du kan inte ändra färgen drastiskt.

För att färga håret måste du jämnt applicera schampofärg på vått hår, håll i 5-10 minuter beroende på önskad ljusstyrka och skölj sedan.

Kan inte användas för allergier eller individuell intolerans mot någon av komponenterna i verktyget. Om håret färgades med henna eller andra naturliga färgämnen kan färgen vara annorlunda än den som anges på förpackningen, upp till gröna eller lila nyanser.

Estelle

Estel Coloring Shampoo är en annan produkt som är i hög efterfrågan. Dess struktur omfattar:

 • färgämnen
 • tvättmedelskomponenter, såsom natriumlauretsulfat och ytaktiva ämnen;
 • ämnen som ger vård: d-panthenol, veteproteiner och hexyldekanol - ett ämne som gör håret mjuk;
 • konserveringsmedel.

Paletten innehåller 18 nyanser, från mycket ljus till mörk. Blondiner kan välja ask, pärla, beige toner. För mörkhåriga kvinnor innehåller paletten färger: kastanj, mahogny, brandy, burgund och röd kommer att uppskatta nyanser: flamma, granat, röd koppar.

Företaget "Estel" producerar också tonade schampon speciellt utformade för grå hår. Paletten av sådana schampon innehåller 12 nyanser.

Innan du väljer en nyans är det bättre att studera ett specialbord utvecklat av företaget. Användningen av shampoo-färg av detta företag skiljer sig inte från andra: produkten appliceras i några minuter till vått hår, skölj sedan noggrant. Kontraindikationer: allergiska reaktioner. Rekommenderas inte för hår som tidigare färgats med henna eller basma, såväl som i 14 dagar efter perm.

Loreal

Färgschampo av detta företag är ledande bland en mängd liknande produkter. Kompositionen innehåller vitamintillskott, växtextrakt och substanser som ger hår med mild vård. Tint shampoo linje Gloss Color har sex nyanser: ljusguld, beige, koppar-guld, koppar, brun och mahogny.

Det är nödvändigt att använda detta verktyg enligt anvisningarna: Applicera på vått hår längs hela längden, beroende på skuggan, håll håret i 5 till 20 minuter, skölj sedan. Om så önskas kan du använda luftkonditionering.

Du kan inte använda detta schampo i två veckor efter perm, liksom efter färgning med henna. Toning shampoo är kontraindicerat för personer med allergiska reaktioner på komponenterna i produkten.

Shampoo-färg hjälper till att vitalisera hårfärgen, både färgad och naturlig, ger dem glans, mjukhet och silkiness. Perfekt för experiment med hårfärg, men skadar inte dem.

Tint shampoos för hår - L'Oreal, Estelle, Capus, Irida, Rocolor och andra

Det är inte nödvändigt att använda färgämnen eller andra hårda kemikalier för att ändra hårfärg. Tint shampoo är ett utmärkt alternativ till dessa kosmetiska produkter. Det utför flera funktioner samtidigt, på grund av vilket det har blivit utbrett bland tjejer.

Styrkor och svagheter

Tint hår shampoos är innovativa självhushållsprodukter som inte bara innehåller tvättmedel, men kemiska färgämnen. Tack vare dem ändrar curls deras färg direkt medan de tvättar huvudet. Det bör noteras att de inte alltid är säkra på krullar - det kan vara sulfater, ammoniak eller till och med väteperoxid.

För att minska skador som orsakas av schampo berikar tillverkaren sin produkt med proteiner, keratin, olika vitaminer och andra näringsämnen.

Fördelar med färgschampo:

 1. Kan användas under graviditet. Koncentrationen av kemikalier i denna produkt är betydligt lägre än i den klassiska färgen. På grund av detta tränger agenten inte in i huden;
 2. Du kan färga håret med schampo oftare än med färg. Denna kosmetika är avsedd för frekvent användning, så du kan säkert använda den här produkten en gång i veckan.
 3. Det tar effektivt bort yellowness och målar över grå hår. Denna kosmetiska produkt gör det också möjligt att undvika vanliga färger med ammoniakfärger.
 4. Beroende på tillverkare och komposition kan tonad schampo användas för både naturligt blont hår och för melirovannyh mörkt, grått eller rött.

Hur färgad schampo är skadlig:

 • På grund av sulfaterna i kompositionen (som är närvarande i varje schampo av denna typ) är håret mycket torrt. Detta har negativ inverkan på deras tips, kan bidra till brott och nederbörd.
 • Vissa typer av schampo har ojämn sköljning från huvudet. Resultatet är flera nyanser på håret på en gång, vilket ser helt oestetiskt ut;
 • Det kan inte användas som klargörare. Det bör noteras att han målar exakt den ursprungliga färgen, men han kan inte ens markera ens tonen. Kompositionen är inte så aggressiva komponenter.

Hur man använder och spola

Innan du börjar proceduren måste du förbereda en icke-metallisk skål där lösningen, handskarna och kammen kommer att blandas. Medel kan appliceras både på torrt och på vått hår.

Låt oss överväga hur man använder ett tonat schampo hemma med hjälp av Rocolors exempel med effekten av laminering (från tillverkaren av Tonic):

 1. Detta verktyg distribueras i tre väskor, som de kallas, påsar. Du kan applicera schampo direkt från dem eller häll innehållet i en kruka och blanda den med balsam;
 2. För att ordentligt applicera verktyget måste du använda en tjock kam, eftersom färgfärgen är mycket viktig. Även på rötterna måste man applicera mer blandning än på spetsarna;
 3. Beroende på vad resultatet behövs, måste du hämta exponeringstiden. Kosmetika av detta märke kan hållas på hår från 20 minuter till 60;
 4. Därefter börjar spolningsprocessen. När skummet har fått en viss färg, måste du tvätta huvudet med vatten en gång till.
Foto - Resultat av hårfärgning

Separata instruktioner krävs för att tvätta av schamponet. Faktum är att det här verktyget också lämnar märken på kläder och hud, därför rekommenderas att du använder tvål eller gel när du tvättar bort det. För att avlägsna de övergångsfärgade pigmenten från curls så effektivt som möjligt, rekommenderar vi att du använder en enkel schampo-balsam för dem en gång.

Foto - Före och efter tonad schampo

Tips om hur man använder färgschampo:

 • Många arter kan appliceras på ett torrt och vått huvud, men i det andra fallet sprider agenten mindre. Bonjour, Davines ALCHEMIC SHAMPOO för naturligt, Giovanni Perfect Platinum sprids på torrt hår;
 • Samtidigt är pigmentet mer uttalat på vått hår. Det bör noteras att tillverkaren rekommenderar att endast vissa produkter appliceras på detta sätt (Brelil Professional Hi-Co Plus, Colorianne Hi-Co Plus Plus Mörkblond och Estel Curex Color Intense);
 • Efter tvätt av kosmetiken är det nödvändigt att använda en mask eller en fuktgivande balsam, annars kommer tipsen att överdriven.

Rating av medel i tabellen

Tänk på de mest populära produkterna av denna typ:

 1. Shade shampoo Irida för blondiner. Ett välkänt verktyg som användes av våra mormor. Det kännetecknas av en ganska bred palett och säkerhet för kompositionen. Till skillnad från många analoger tränger färgpigmenten från IRIDA M-klassikern inte in i de djupare skikten av håret, men förblir på dess yta, vilket har en positiv effekt på krillarnas tillstånd. Du kan välja några nyanser, det rekommenderas att applicera det bara på naturligt eller färgat blont hår. Irida fick sin popularitet också för att i paletten finns sådana färger som rosa, ametist, blå och andra. Foto - Irida M
 2. Estelle ottenochny shampoo (Estel Solo Ton) - den breda färgpalet ger möjlighet att välja ton även för ett färgat hår. Ansökan om mörka ringlets är möjlig. Paletten innehåller 18 nyanser, som, när de är målade, ger inte gul eller lila färgton. Dess nackdelar är det faktum att det starkt äter i strängar, skuggan är synlig även efter 20 tvättar. Foto - Estel Solo Ton
 3. Professionell shampoo-balm Kapus (Kapous Professional Life Color) är en välkänd färgprodukt med fruktsyror. I grunden erbjuder detta varumärke naturliga nyanser - koppar, röd, brun, mörkbrun. Vita färger hjälper till att ta bort yellowness och lösa problemet med grå hår. En särskild tvätt behövs inte, bara tvätta håret 4 gånger. Foto - Kapous Professional Life Colorn
 4. Om LOreal Professionnel Grey Shampoo och L'OREAL Gloss Color koncentrerad tint shampoo på kvinnors forum är mycket positiva recensioner. Det ska endast användas på vått hår, för att uppnå önskat resultat (oavsett originalfärg), tvättas produkten av håret efter 3 minuter. Bilder före och efter visar fantastiska resultat: silver och pärlblond utan en gullig färg. Foto - L'OREAL Gloss Color
 5. Wella Pro-serien FÄRG. Foto - Wella Pro serie FÄRG
 6. Tonic ROCOLOR - budget och en av de mest prisvärda schampon för att ge nyanser. Foto - Tonic ROCOLOR

Dessa tonade schampon är de mest populära och effektiva. Men förutom dem finns det dussintals andra produkter till salu. Vi föreslår att vi beaktar översiktstabellen:

Bra schampo för färgat hår

Kvinnor började färga håret från första gången. Till den här dagen är det mesta av det rättvisa könet tillfarandet för färgning. Någon använder färg för att dölja grått hår och de första tecknen på att närma sig ålderdom, andra följer mode och försöker förändra sitt utseende, andra bara som att förändra och överraska andra.

Trots det faktum att många märken tenderar att producera naturliga kosmetiska produkter, använd användbara komponenter, vegetabiliska oljor, färgämnen orsakar fortfarande skada på håret.

Vill du hitta en chic, strålande krullning, fortsätter damerna ofta med de torra, smärtsamma, tråkiga kvarlevorna av strängarna. För att undvika sådan sorg kräver det för färgat hår speciell vård. Det är omöjligt att föreställa sig den dagliga vården av hår utan att använda schampo. Dess effekt på färgat hår liknar vård av övertorkade och skadade lockar.

Särskilda funktioner

Jämfört med vanligt huvudtvätt måste schampo för färgat hår ha ytterligare kvaliteter. Vid färgning upplever våra krullningar enorm stress, eftersom de påverkas av ett antal aggressiva kemikalier. Hårstrukturens mycket struktur förändras, vilket gör att färgämnena kan komma in och konsolidera där. Därför bör verktyget ge håret ett välvårdat utseende, ge näring och glatt hårytan.

Det är önskvärt att schampot har en fixativ substans för att bevara färgen i kompositionen, vilket inte tillåter färgutlakning. Ju mindre utlakningen kommer att ske, ju mindre kommer att behöva gälla igen för målningsproceduren.

Ofta har en sådan produkt en lägre andel tvättmedel. Det är ännu bättre om dessa är naturliga aktiva ingredienser som försiktigt verkar på håret, utan att överdriva och skada det ännu mer.

Det bästa sättet att ta hand om färgat hår är att använda shampoo och balsam tillsammans, åtminstone ibland att göra närande masker. Detta kommer att göra det möjligt att återfuka, stärka håret, positivt påverka hudens överhår och hårsäckar.

Det är absolut nödvändigt att en sådan produkt innehåller ämnen som skyddar mot skadliga effekter av ultraviolett strålning. Solens ljus påverkar pigmentet negativt, och håren själva känner sig inte bättre.

Det finns också tonade schampon som låter dig förlänga färgens ljusstyrka på strängarna eller ge dem en mer behaglig nyans. Färgkomponenten i sådana produkter kompletterar det vanliga rengöringsmedlet för att ta hand om färgat hår. Han har inget särskilt motstånd och tvättas lätt ut med vanliga schampon. Det kan ändra en nyans, för att lindra en blond från yellowness, för att stärka röd eller mörk färg.

fördelar

Nyligen har de så kallade organiska schamponerna, som innehåller mestadels naturliga ingredienser i sin sammansättning, den största efterfrågan. Denna produkt innehåller inte skadliga tillsatser, aggressiva ämnen, sulfater, parabener och cancerframkallande ämnen. Basen av schampo är 70% renat vatten, 20% tvättmedel och skummande ingredienser. Och bara de återstående 10% faller på hälsosamma kosttillskott, såsom vitamin och fuktgivande komplex, vegetabiliska oljor och extrakt. Denna procentandel inkluderar också de få men nödvändiga konserveringsmedlen och smakerna, idealiskt naturliga.

Sådana produkter påverkar försiktigt och försiktigt huvudet och hårets epidermis, samtidigt som föroreningar avlägsnas ganska bra.

Fördelarna med organisk kosmetika kan övervägas:

 • näring och förbättring av glödlamporna, restaurering av hårskalans skadade struktur, utjämning av keratinvågar;
 • Aktivera och stärka aktivt, göra krullarna starka, elastiska, ge glans och välskötta utseende.
 • På grund av den milda tvättmedelsbasen och frånvaron av aggressiva ingredienser behåller håret sin färg och dess ursprungliga ljusstyrka längre.
 • utgör skydd mot skadliga miljöfaktorer: damm, vind, solljus, samt styling och styling.

Givetvis kommer en professionell produkt sannolikt att ha en större andel av naturliga ämnen i kompositionen än konventionella massförbrukningsprodukter. Men det finns undantag från denna regel. Till exempel kan linjen Wella inte skryta av en helt naturlig komposition. Men ganska billiga och vanliga Natura Siberica produkter är representanter för organisk kosmetika som är sällsynta för den ryska marknaden.

Hur man väljer

Omsorg för färgade trådar, i själva verket, liknar de åtgärder som rekommenderas för skadat, tunt och torrt hår.

Även den mest skonsamma färgen tränger igenom håren och skadar deras struktur. Efter det blir håret torrt. För torrt hår är noggrann vård och noggrann urval av produkter extremt viktigt.

Naturligtvis är det värt att uppmärksamma tillverkaren av varorna. Ju mer kända och större företaget, desto mer värderar det sitt rykte och åsikten hos vanliga kunder.

Det bästa sättet att inte göra ett misstag när du väljer ett schampo är att samråda med en specialist. Din stylist eller frisör kan ge dig råd om en kvalitetsprodukt, du kan också kontakta en läkare som kommer att undersöka strukturen på din epidermis och hår och rekommendera, om inte ett varumärke, då de nödvändiga aktiva beståndsdelarna i kompositionen.

Tänk på de viktigaste kriterierna för att hårrengöringsprodukter kan variera:

Det är bäst för skadat och försvagat hår i ett efterspännings tillstånd för att välja kosmetika med den mest naturliga kompositionen. Var uppmärksam på den organiska icke-sulfatprodukten, den är ofta märkt "Eco", "Bio" eller "Organic".

Vitaminer och mineralkomplex, oljor och växtextrakt, keratiner, hyaluronsyra och andra användbara ämnen välkomnas som ingredienser för naturligt rengöringsmedel.

Det är önskvärt att konserveringsmedel och stabilisatorer också ersätts av naturliga analoger, exempelvis citronsyra. Som ett smakämne med en bra version kan man använda eteriska oljor, snarare än parfymkompositioner.

 • Av hårfärg

Vissa tillverkare, som bedömer kvinnornas behov, förutom de vanliga produkterna för hår som har genomgått belysning och färgning, producerar produkter speciellt för ljus, rött, mörkt hår.

Sådana produkter innehåller speciella toningpigment som inte tillåter färg att tvätta ut, gör det möjligt att inte längre tillgripa upprepad färgning, bibehålla sken och god skugga.

De kan till och med bidra till att färgen blir bättre. För blondirovannyh och melirovannyh hår utövar de kampen med många hatade yellowness. För vissa färger ger de en trevlig varm ton. Mörkt och ljust rött hår ger ljushet och mättnad.

Exempelvis använder en serie schampon från företaget L'Oreal tekniken för färgbehållare Reflect Capture, vilket gör det möjligt för en lång tid att behålla den ursprungliga nyansen, skina, ge hårstyrka och hälsosamt och välskött utseende. En ganska stor palett av färger finns för användning.

För ljus nyanser har den berömda Schwarzkopf utvecklat en utmärkt linje. Det har medel för kallblond, varm och gyllene färger, randiga strängar och universella för alla typer.

Tillverkarnas betyg

Många tillverkare ger vård, rengöringsmedel för färgade och blekta krölar. Tänk på några av dessa produkter.

Betyget öppnas av professionella kosmetika från Matrix, Keune, Kapous.

 • Kapous presenterar Color Care-serien, som innehåller schampo, balsam och mask. Produkterna har en mild, sparsam effekt, vilket gör den lämplig för skadat hår som har genomgått belysning, kemisk perm och andra påfrestningar. Bekämpa oönskade nyanser efter förtydligande. Kaproschampo är inte naturligt, innehåller sulfater. Men enligt tillverkaren kommer bara en sådan komposition att hjälpa till att få professionell vård. Den keratinrika kompositionen stärker rötterna, återställer splittrade ändar och upprätthåller färg i sitt ursprungliga intensiva tillstånd. Ger skydd mot solljus, garanterar med regelbundet bruk volymetrisk, glänsande och friskt hår.
 • Matrix shampoo "Biolage" är också en professionell produkt. Med varje användning förbättras glaskräm och färgdjup. Håller färgpigment. Innehåller naturliga växtekstrakter för näring och hälsokräm.
 • Keune-färgad schampo-schampo innehåller ett speciellt komplex för att skydda färgpigmentet, det tillåter inte hår att förlora färg, ger dem skönhet och glans. Ger trippelskydd: för epidermis, hårets inre och yttre lock.
 • Ollins färgljusstyrka kan reparera även den hårdaste hårskadorna. Dess aktiva komponenter, representerade av kreatin, elastin och ceramider, förbättrar ämnesomsättningen i cellerna, korrigerar nedbrytningar i strukturen, mjuknar hårytan. Det ger volymen, glans, kraften i ett hörnhuvud.
 • Alerana producerar erkända anti-mjällprodukter. Har också ett sortiment av schampo för restaurering och hälsa hos hår, färgat. Förbättrar blodcirkulationen i epidermis och accelererar hårväxten. Det närmar, läker och återställer håraxeln. Skyddar mot missfärgning, ger sken till lock, skyddar mot UV-exponering. Effektiviteten av naturliga aktiva beståndsdelar bevisad forskning. Det innehåller också proteinåterställande bassträngar.
 • Ett av de första märkena som producerar naturlig organisk kosmetika i Ryssland var Natura Siberica. Basen för produkterna är extrakt av vilda örter i Sibirien, kända för sin helande kraft. Det schampo som är utformat för att ta hand om skadat och färgat hår innehåller en stor del av naturliga växtextrakt och oljor. En rik variation av växter gav sin helande kraft åt botemedlet: Romersk kamille, skogsmallow, täljsten, Rhodiola, Cetraria, Arctic hallon, vete, havtorn.

Tack vare tvålutdraget kan schampo rengöra huden försiktigt, reglera talgproduktionen, aktivera tillväxten av nya hår och bekämpa epidermisproblem.

Olja som erhållits från Altais havtorn är en utmärkt antioxidant som närmar huden med ett komplex av mikro- och makroelement med vitaminer.

Sojabönolja återställer glödlamporna och tipsen, provar tillväxten av nya dermala celler.

Shampoo innehåller inte skadliga och aggressiva tillsatser. Den har en flytande struktur och ljust arom, färglös. Det är ganska oekonomiskt att använda och bildar inte ett tjockt skum, vilket indikerar närvaron av endast milda tvålmedel.

 • Bark producerar också en organisk produktlinje för färgat hår, inklusive schampo och balsam. Den är baserad på termiskt havsvatten, fuktar hudens huvud och hår, speciellt i behov av detta efter kemisk skada. Den innehåller söt mandelolja, extrakt av japanska Sophora, gröna teblad och vilda jordgubbar, solrosfrön, som har en helande, regenererande och närande effekt.
 • Enligt konsumenterna kan Clear Vita Abe-produkten betraktas som en av de bästa schampon av denna typ. Det är ett mjukt, sulfatfritt medel, berikat med vitamin E. Det tillåter inte färgpigment att läcka ut. Skum ganska bra, så det kan spenderas ekonomiskt.
 • Konceptschampo för färgat hår skapades av forskare från samma namnbolag från Tyskland. Produkten rensar försiktigt de strängar som skadas av kemi, närmar och fuktar dem, håller färgen. Höjdpunkten i denna produkt är en komplex Uniplant Citric, som är en kombination av extrakt från frukt. Citron, apelsin och mandarinestrar ger håret friskhet, ett äpple och jordgubbar återställer håraxeln, gör krullarna silke. Anrikningen av provitamin B5 och silikon gör håret elastiskt, skyddat, lättare att kamma.
 • Känd märke Dove producerar också schampo för färgskydd. Innehåller komponenter som utvecklats i Fiber Actives-teknik, återställer hårets axelns interna struktur. Mikroserum omsluter hårets yta, vilket gör det inte möjligt att blomstra.
 • Vårdprodukten från varumärket Indola, som har bytt från professionell kosmetik till massmarknaden, skyddar perfekt strängarna mot exponering mot ultraviolett strålning och är lämplig för sommartid. För aktiv återhämtning har ett komplex av aminosyror. Blockerar den gradvisa förlusten av färgpigment, läker tvärsnittet och brittleness.
 • "Clean Line", ett ganska populärt varumärke på den ryska marknaden, är en billig kosmetika. Produkten "Silky Shine" innehåller ett avkok av en kombination av fem örter och klöver extrakt. Stärker strängarna och gör dem elastiska och elastiska. Extraktet är rikt på vitaminerna A, B, C, E, F, mineraler, eteriska oljor och tanniner, tack vare vilka det närmar sig och fuktar, har en tonisk och skyddande effekt.
 • "Beständig färg" från Fructis har en regenererande och förstärkande effekt på grund av kombinationen av fruktkonsekvenser och vitamin E. Det tillåter inte att pigment läcker ut, vilket gör att håret lyser.
 • Syoss Shampoo fokuserar på keratinfibrer, protein och lipider som sminkar. Om du utvärderar recensionerna av produkten kan vi säga att det är ganska bra. Men innehållet i silikon och andra inte mycket användbara ämnen gör det inte det säkraste och bästa.
 • Faberlic "Total Color" är utformad för daglig vård, speciellt för ljusa nyanser av röd, kastanj och svart. Emphasizes färgens kraft, dess rikedom och skönhet. Skapar skydd för bläckmikrokonnektioner.

recensioner

Efter att ha analyserat recensioner av olika produkter för färgat, melirovannyh och tonat hår, kan vi dra slutsatsen att köparna föredrar när det gäller färgretention och professionell kosmetika för specialvård. Detta val kan förstås, eftersom sådana produkter faktiskt innehåller arbetskompositioner som ingredienser. Deras effektivitet har testats av många användningsområden i praktiken av salonger och proffs. En produkt som inte uppfyller konsumenternas krav och säkerhet kan aldrig ligga kvar i detta marknadssegment.

En bra produkt från denna kategori, enligt kvinnor, är "Biolage Colorlast" från det amerikanska varumärket Matrix. Produkten innehåller inte parabener, rengörs försiktigt. För bästa resultat använder kunderna det i samband med luftkonditionering av samma tillverkare.

Ekologiska kosmetika är också mycket populär. Detta är en naturlig komposition baserad på användningen av milda rengöringsmedel, växtekstrakter, dekoktioner av örter, fruktjuicer, essentiella och basoljor, vitamin-mineralkomplex.

?Skillnad från andra typer av kosmetiska produkter är den mest naturliga och säkra kompositionen. I vår tid är den utbredda användningen av kemiska föreningar, naturlighet, mycket uppskattat.

Dessutom orsakar majoriteten av de ämnen som erhålls artificiellt många biverkningar, hudirritation, allergiska reaktioner, kroppsbrist, nervösa, immun-, hematopoietiska system. Det finns även en länk i bildandet av cancerceller med användning av vissa föreningar. Därför försöker tillverkare och speciellt konsumenter att undvika sammansättningen av sulfater, carcinogener, parabener, silikoner, dofter och andra skadliga komponenter.

Natura Siberica Company representerar den bästa produkten i denna kategori. Nog att titta på kompositionen, för att förstå var han fick så många positiva recensioner. Många extrakt av örter, frukter, vete berika, närma och återställa. Dessutom påverkar alla dessa ämnen försiktigt och naturligt håret och huden, inte några negativa reaktioner, förutom eventuell individuell intolerans hos vissa av komponenterna. Nackdelen med detta verktyg kan betraktas som flytande konsistens och instabilt skum. Men för naturkosmetik är normen, eftersom det inte används aggressiva tvättmedel, bara naturliga tvättmedel, utvalda exempelvis från kokosnöts- eller soapwort-blommor.

Du kan lära dig mer om schampo från videon.

När det gäller andra medel som bryr sig om färgade strängar, uttrycker användarna inte entydigt. Lita på de europeiska märkena. Väl beprövade Kerastase, Londa, L'Oreal, Wella, Kapous. Dessa är professionella eller relaterade produkter. Men de har en betydande nackdel gemensamt för alla. Detta är deras pris. Det här förstår naturligtvis inte de som redan är vana vid dessa märken att använda dem. Men nu försök för första gången sådana kosmetika är osannolikt att vill ha sparsam fashionistas.

"Grandma Agafi's Recipes", "Natura Siberica", "Cora" värderas för sin naturliga och säkra sammansättning. Men skyllde för ineffektivitet, dålig tvätt av håret. Med konstant användning av sådana produkter blir frisyren snabbt smutsig.

Kända varumärken Dove, Fructis, Faberlic och andra kunde naturligtvis inte kringgå sådana produkter som en fest och presentera dem på marknaden. De kan inte skryta med naturlig sammansättning eller salong effektivitet. Men med ett bra val, beroende på hårets typ och struktur, lämnar frånvaron av globala problem med lockar ett stort antal nöjda användare.

Valet av schampo för kemiska skador genom färgning, perm och andra fördelar med skönhetsindustrin är svår och, viktigast av allt, individ. Det är svårt att förstå, utan att ha försökt detta eller det betyder att det passar dig. Ett hundra procent, även en erfaren frisör och stylist, säger inte detta. Vi måste fortfarande kontrollera de valda produkterna, men för att börja med finns det inget kvar, men att lita på experternas och konsumentrecensionernas åsikter.

Granskning av de bästa shading hårschamponerna

Tint hår shampoos är ett populärt och absolut säkert alternativ till persistenta ammoniakfärger. De tillåter dig att snabbt ändra det vanliga utseendet, inte skada strängarnas hälsa, men används enkelt och kräver ingen yrkeskunskap. Vi ger en detaljerad genomgång av de mest populära varumärkena.

Fördelar och nackdelar

Liksom alla andra kosmetika har toning shampoo positiva och negativa sidor. Tänk på alla nyanser.

 • Innehåller inte ammoniak och andra skadliga ämnen.
 • Absolut säker - skadar inte strängarnas struktur, även med regelbunden användning.
 • Lämplig för hår av vilken typ och färg som helst;
 • Gör det möjligt att experimentera med olika nyanser;
 • Så enkelt att använda som vanligt schampo;
 • Bra toner grått hår;
 • Avviker överkomligt pris och ett brett utbud av märken;
 • Om så önskas kan skuggan snabbt förändras;
 • Sammansättningen av vissa produkter innefattar vitaminer, växtekstrakter, mineraler och andra användbara komponenter som är avsedda att näring, stärka och stimulera hårväxt.
 • Kan orsaka allergier. För att undvika det, gör ett preliminärt allergitest som orsakar en liten mängd av produkten på insidan av armbågen eller handleden.
 • Verktyget ska appliceras 1-2 gånger i veckan;
 • Komponenterna i schampon tränger inte djupt in i håret, men täcker bara dem med en film. Det är av den anledningen att du kan ändra nyans med högst 3 toner.

Granskning av de bästa varumärkena

Tint shampoos är närvarande i linje med de mest populära varumärkena. Se listan över de bästa alternativen.

Professionell toning shampoo för lätt och grått hår, som framgångsrikt kombinerar hög kvalitet och rimligt pris. Verktyget uppdaterar färg, fuktar och närmar sig, ger lockar smidig, silkeslen, ljus glans (speciellt om den används på naturligt hår). Dessutom underlättar det dagliga styling och gör håret kompatibelt och lydigt. Men den största fördelen är lätt och bekväm användning. Två minuter är tillräckliga för att få önskad effekt, därefter kan shampoo tvättas av med rent vatten.

Denna lila shampoo är det bästa sättet att bekämpa oönskade gulningar, färgning av gråstänger och neutralisering av koppar nyanser. Perfekt för klarat och melirovannoy hår. Den appliceras i 15 minuter, även om tiden kan variera beroende på vilket resultat du vill få.

Det är viktigt! "Matrix" kan leda till utveckling av allergier, så innan du använder detta verktyg måste du göra ett test för personlig tolerans. Färgproceduren i sig måste utföras med gummihandskar, som ingår.

Professionellt schampo, presenterat i 17 olika nyanser. Den har en lätt textur, på grund av att den jämnt fläckar strängarna längs hela längden. Effektivt bekämpar oönskad yellowness, skyddar hår från utbrändhet och de negativa effekterna av ultravioletta strålar, ger en vacker glans. Preparatet innefattar näringsämnen, konditioneringskomponenter och ett komplex av keratiner. Levereras med en balsam med ett användbart mango-extrakt. Estel är det optimala valet för ljusa och mörka strängar. Slutligen tvättas av efter 6-7 tvätt.

Tips! Shampoo kan appliceras nästan kontinuerligt, det viktigaste är att strikt följa instruktionerna och inte överdriva det på håret. Annars kan du möta extremt obehagliga konsekvenser.

Ett utmärkt aska shampoo som är i stor efterfrågan på grund av dess effektivitet och överkomligt pris. Det innehåller inte skadliga ämnen (ammoniak, väteperoxid, etc.), tar bort yellowness, uttonar tonen efter misslyckad färgning, gör håret mjukare och mer lättsamt. "Irida" tvättas av 10-12 gånger, utan att lämna bakom skarpa övergångar. Kan användas för att behandla grått hår.

Känt färgschampo för blekt eller mycket blekt hår. Sammansättningen av detta verktyg innehåller silver, blått och lila pigment, vilket gör att du kan eliminera den gula färgen och ge hårets huvud en vacker kall färg. Tack vare den speciella skyddsformeln skadar Schwarzkopf inte strukturen, det rengör håret från olika orenheter och garanterar hållbarheten hos en viss skugga.

Färgen shampoos "L'oreal" skiljer sig med en otrolig variation, men koppar, röda, gyllene, körsbär och choklad nyanser är i största efterfrågan. Spenderar håret sådant verktyg? Oroa dig inte! Shampoo är utvecklad enligt en speciell formel som innehåller fördelaktiga vitaminer, vegetabiliska extrakt och andra ämnen. De tränger djupt in i håret och ger dem fullt skydd, näring och hydratisering. Även verktygen i detta märke förhindrar snabb färgning av färg och ger håret den mest levande tonen.

Tips! För att förbättra hårväxten och uppdatera strukturen, använd detta schampo komplett med balsam.

På grund av det stora utbudet av nyanser och låg kostnad slog nyansverktygen av det här varumärket alla rekord av popularitet. Sammansättningen av dessa schampon presenterar keratin, vilket gör att du kan återställa hårets struktur och ge det en klar glans. "Tonic" har ett högt motstånd, vilket gör det möjligt för dig att drastiskt förändra strängarnas nyans. Men för den här anledningen är det svårt att härleda spår på händer, hud och omgivande föremål efter appliceringen. Du måste bli av med dem direkt - ju längre de stannar på ytan, desto svårare blir det att tvätta dem. Med paletten av färger finns i den här artikeln.

Det är viktigt! "Tonic" rekommenderas inte för regelbunden färgning av torrt hår.

Skuggans "Wella" -schampo gör det lätt att måla övervuxna rötter, ge skugga och rik nyans till håret. Hår efter applicering kommer att vara silkeslen, felfri och mycket mjuk. Verktyget presenteras i röda, bruna, ljusbruna färger. Det finns alternativ för grått hår eller starkt blekt. Andra fördelar inkluderar också en ganska tät konsistens, som ger ekonomisk användning och sköljning utan plötsliga och märkbara droppar.

Färgschampo "Kapous Professional Life Color" innehåller extrakt och speciella UV-filter som skyddar färgen från att brinna ut. Helhetsegenskaper för detta verktyg kompletteras med 6 spektakulära nyanser (mörk aubergine, koppar, brun, sand, lila och röd). Detta är det bästa alternativet för torra och tunna trådar.

Tips! För att uppnå en bestående effekt är det värt att använda schampo kontinuerligt!

Ett populärt toningsschampo som kombinerar ett överkomligt pris och en ganska hög kvalitet. Dess främsta särdrag är närvaron av ljusa färgpigment. Det är just på grund av den här funktionen att det inte kan hållas i håret för länge. Paletten "Rocolor" har 10 vackra nyanser. Tre av dem är designade för brunetter, tre - för blondiner, fyra - för rött. Shampoo av det här varumärket målar inte bara håret utan också ta hand om det. Med hjälp kan du enkelt bli av med den obehagliga gula tonen. Det är sant, med grått hår, de klarar sig, tyvärr kan det inte.

Professionell shampoo violett färg, vilket ger en silverfärgad nyans till håret. Utmärkt rensar strängar av olika föroreningar, ger dem en naturlig glans, eliminerar yellowness.

Det är viktigt! Verktyget har en mycket obehaglig lukt. Det bör också noteras att i händelse av kränkningar av instruktionerna kan håret få en lila grå nyans.

Hur man använder Clairol shampoo? Det måste starkt skumas och hållas i 2 minuter, men inte mer. Gör det med handskar - det blir enklare att tvätta händerna.

Tips som hjälper dig att välja den bästa tennbalsammen:

Universellt och multifunktionellt schampo med en ljus och mättad ton. Det ger hår mjukhet, volym, glans och elasticitet. Innehåller inte ammoniak, tränger igenom strängarna och mättar dem med färg. Klarar perfekt med färg av ett grått hår. Den har en bred, varierad palett som gör att du kan välja önskad nyans.

Tips! För att minska färgens ljusstyrka, blanda «Concept» med något kosmetiskt schampo.

Ganska välkänt verktyg som har en positiv effekt inte bara på hårfärg utan också på deras struktur. Shampoo "Faberlik" målar upp till 15% grå hår och är perfekt för mörkt hår.

Bonjour är en av de senaste kosmetiska innovationerna, skapade för säker användning av de yngsta fashionistas. Linjen i dessa befästade schampon representeras av 7 moderna nyanser - rosa marshmallow, körsbär i choklad, choklad med karamell, krämbeige, honung solig, mogen björnbär och chokladtryffel.

Färg baserad på naturliga ingredienser, vilket ger känslig och försiktig vård inte bara för hår utan också för hårbotten. De viktigaste aktiva ingredienserna i schampo är:

 • linfrö extrakt - mättar håret med ett antal vitaminer;
 • enbär extrakt - normaliserar vattenbalans
 • tång extrakt - fungerar som en antioxidant.

Det är viktigt! "Selective" är en miljövänlig produkt, så den kan användas även för gravida kvinnor.

Lila schampo avsedd för toning av grå eller ljussträngar. Innehåller silkeproteiner, cornflower extrakt, allantoin, vitamin B5 och UV-filter. Rengör försiktigt stoft av damm och smuts, ger delikat vård och ger hårets huvud en snygg och vacker färg. Perfekt för att ta bort gula nyanser. För att erhålla den önskade effekten behöver shampooen appliceras i endast 5 minuter. Färgområdet innehåller 5 toner.

Professionellt rengörings- och konditioneringstonchampo, vilket är lämpligt för framhävning och för full färgning i ljus, choklad, ljusbrun eller rödaktig nyans.

Tint shampoos för "Kloran" hår varumärke innehåller kamille extrakt, så de kan användas säkert för behandling av ljus eller blont hår. Effekten kan erhållas 5-10 minuter efter att huvudet har tvättats. För att förbättra resultatet, använd läkemedlet löpande.

Utan ammoniakfärgschampo, som rengör delikat strängarna och färgar dem i en viss färg. Innehåller kockolja, liksom mango, kamille, aloe vera, lavendel och kastanjekstrakter. Tonen tvättas av efter ca 6 tvättar.

Avser antalet gel kosmetika för vård av hår, gör att du kan ändra bilden på bara 10 minuter. Preparatet innehåller konditioneringsingredienser och naturlig betain. De återfuktar strängerna, mätta dem med användbara ämnen och skydda dem från att torka ut. Verktyget kan användas för brunetter och blondiner.

Professionell linje, representerad av 4 nyanser:

 • Svart malva eller svart mallow;
 • Blå malva eller Blue Mallow;
 • Madderrot eller madderrot;
 • Kotlett - Kotlett.

Var och en av dessa serier är avsedda att toning svart, rött, guld, kastanj, ljus och grått hår.

Är en sådan schampo skadlig? Tillverkaren hävdar att det bara innehåller naturliga ingredienser, och själva verktyget rengör strängarna mycket smidigt och smidigt från förorening och ger dem en rik färg. Dessutom behandlar läkemedlet hårbotten och döljer grått hår. Det viktigaste är att använda "Aveda" korrekt och inte att glömma balsam eller balsam.

Reflektion Färgvård

En vanlig nyans som är baserad på norra hallonvax är en speciell komponent som förhindrar utlakning eller blekning av färg. Detta schampo används både för självfärgning och i intervallen mellan salongförfaranden.

Det är viktigt! Tyvärr är inte de dyraste föreningarna utan aggressiva ämnen - de så kallade ytaktiva ämnena.

De är av tre typer:

 • ammoniumlauret eller laurylsulfat är det mest aggressiva, starkaste cancerframkallande
 • natriumlaurylsulfat - fungerar mer försiktigt men kan torka starkt;
 • TEM eller magnesiumlaurylsulfat - löses i vatten, ger den mest försiktiga reaktionen, ingår i de dyra och högkvalitativa produkterna.

Om toning shampoo skummar för mycket betyder det att den innehåller det farligaste surfaktanten. Långtidsanvändning av ett sådant verktyg leder till försvagning, tömning och förlust av strängar. Se också till att det inte finns några formaldehyder i din smink. De är dåliga för ögonen och luftvägarna.

recensioner

Om tintingverktyg går mycket positiv feedback. Låt oss lära känna några av dem.

Angelina, 36 år gammal:

"I min ungdom var jag förtjust i hårda färger, så snart började mitt hår att likna en utbränd tvättduk. Jag återställde dem i flera år, med bara sparsamma medel för målning. Målade i ashy blond. Mest av allt tyckte jag om Londa. Verktyget fungerar skarpt, skadar inte hårstrukturen och fläckar inte kläder och sängkläder. "

"Jag gillar inte ammoniakfärger, så när det första grå håret uppträdde, måste de hitta ett säkrare alternativ. Hon stannade vid schampot "Matrix". Jag gillade färgen och hur försiktigt det verkar på håret. Det var också intressant hur ofta du kan använda verktyget. Min mästare försäkrade mig om att produkterna i detta märke är helt säkra och lämpliga för regelbunden användning. "

Katarina, 27 år gammal:

"Jag har alltid varit blond, så yellowness var fortfarande det största problemet. Men med introduktionen av sexig hår toning på marknaden, lärde jag mig hantera det enkelt. Nu är det det bästa schamponet, som jag med glädje använder mig och rådgör med vänner. Tack vare denna neutraliserare har min blond blivit ren, kall, strängar vackert lysande. Det viktigaste är att välja en nyans med en lila underton. "

Lyudmila, 32 år:

"Efter en misslyckad färgning med ammoniakfärg återställde jag brännhåret i många år och bestämde mig sedan om att byta till säkrare medel. En vän rådde bra toning shampoo - Capus. Jag tyckte om det också - det innehåller inte ammoniak, det verkar försiktigt på trådarna, de har en ganska stor palett. Det passar mig perfekt, det är bättre än han! ".

Svetlana, 24 år gammal:

"När det blev intressant för mig - hur länge färgskampan håller, så bestämde jag mig för ett annat frisörsexperiment. Och då blev jag så borttagen att i mer än 2 år jag bara målar strängar med den. Jag använde olika märken, men mest av allt tyckte jag om Vella - jag försökte mörkbrun. Det appliceras enkelt, flaskan är tillräckligt flera gånger, färgen är vacker, ljus, resistent ".

Se också: Hur man tintar håret med en tintsalm (video)

Shampoo hårfärg

En av de bästa produkterna på marknaden som bryr sig om strängarna samtidigt och ger dem önskad nyans är ett toninghalsschampo. Det kallas också tonad tonic eller balsam, men principen om deras handling är en - försiktig färgning och vård. Shampoo kommer att appliceras enkelt, du behöver bara följa anvisningarna.

Vad är tonad schampo

Denna typ av färg dök upp på våra hyllor under en lång tid, men det är inte alltid vederbörlig uppmärksamhet. Begreppet färg och lämnar samtidigt verkade vilseledande, och flickorna fortsatte sitt sökande efter en ny stil i ammoniak kemiska färger. Färg, gavs till oss av naturen, kan berikas genom att använda schampo hårfärgningsmedel. Från den vanliga schampo toning tonic som kännetecknas av ett pigment, och ett stort antal av vårdare, konditioneringsmedel, och från målarfärger - frånvaro av ammoniak oxiderande skadliga effekter.

struktur

Tint hårprodukter har tecken på normalt färgämne, balsam, mask och schampo. Shampoo hårfärg består av ett pigment, upplöst i letar efter emulsion, ofta med vitaminer, växtextrakt, eteriska oljor. Kompositionen beror på destinationen - den färg för vilken den skapades. Till exempel, i syfte att uppnå en vacker blondin, lägg till en lila eller blått pigment, blåklint extrakt, pantenol. En sådan komposition kan även lysa grått hår, vilket gör det skönt med platina glans.

Inte alla tonics är desamma, och deras skillnad består inte bara av färg, paletten som tillverkaren skapar, men också i destinationen. Det kan vara en toning shampoo för blondiner, för mörkt hår, lätta, mot grått hår. Vad är deras huvudsakliga skillnad? Shampoo-färgämnen skiljer sig i pigmentens sammansättning, omsorgen betyder, djupet av påverkan på krullarnas struktur:

 • tinting och färgämnen - har ett instabilt pigment utspätt i en emulsion av konditioneringskomponenter, utformade för naturliga toner, d.v.s. ge mättnad, skina till naturlig färg;
 • färgning schampo för blondiner, brunetter och rödhåriga håriga kvinnor - kompositioner avsedda för skuggning färg som dök upp efter färgning, ta hand om skadade delarna, vilket ger dem glans och mjukhet.

Hur man väljer shampoo för hår

Beroende på syftet med ansökan väljes den lämpliga sammansättningen av toniken för att erhålla det önskade resultatet - till exempel ett färghårschampo med grått hår. Om du vill uppdatera din naturliga färg, måste du välja från paletten en ton som liknar din naturliga. Det finns speciella serier av tonics som är utformade för att ge nyans, så pigmentet innehåller lite. Fokus ligger på vårdkomponenten. Andra alternativ - mer mättad, till exempel tonad schampo för mörkt hår, lätta, andra.

Var uppmärksam på tillverkaren, närvaron av märket av kvalitet och sammansättning:

 1. Om produkten inte är certifierad kan det finnas farliga beståndsdelar i kompositionen, såsom salter av tunga alkalimetaller som tränger djupt in i håret tillsammans med pigmentet.
 2. Certifierad färg bör inte innehålla giftiga ämnen. Pigmentet tränger inte in i strukturen, men försiktigt omsluter håret och skapar en färgad film.
 3. Var uppmärksam på kompositionen: det är bättre att välja på grundval av avkok av medicinska växter eller med användning av vegetabiliska oljelixlar. Natriumlaurylsulfat kan ersättas med ett säkrare magnesiumlaurylsulfat.
 4. Tonics är en emulsion med ett surt medium med direkt pigment och med ett medel som skapar en film på håret. Det totala pH-värdet får inte överstiga 5,5-6, annars kan färgen inte "ta".

Om du vill prova en ny nyans eller bara ändra den naturliga färgen till en ton två, välj produkter som innehåller ett mer resistent pigment. Detta verktyg kommer att bli shampoo hårfärg från en professionell linje. Paletten i varje rad är annorlunda, så det är fortfarande att välja färg efter prov. Även män använder skuggprodukter - oftare än vanlig färg. Detta kan förklaras av det faktum att färgen som erhållits från schamponet, tvätta av huvudet lätt.

De bästa tinting hårprodukterna

För att bättre förstå de valmöjligheter du behöver, måste du utforska sortimentet av sådana färger. I paletterna från olika tillverkare kan du hitta naturliga färger som endast är avsedda att ge en rik ton till lysande schampo. Det finns ovanliga färger, till exempel blå, lila, gul för djärva bilder och ovanliga visuella koncept. I butikerna för att hitta shampoo hårfärg kan du sådana tillverkare:

Tonics Irida, Rokolor har i sina paletter ljusa, konstgjorda färger för att ge den önskade effekten främst till blont hår. Ett litet pris och en bra omsorgseffekt kan vara en fördel med denna tillverkare. Estelle färgningsprodukter har en stor palett med naturliga och korrigerande toner. Den inhemska tillverkaren har klarade sig med uppgiften att skapa ett populärt, prisvärt varumärke. Tonics Estelle upptog ett betydande segment av marknaden. Tillit är att linjen ursprungligen var populär på bekostnad av professionella verktyg:

 • schampon;
 • masker av olika handlingar;
 • balsam, balsam
 • resistenta färger;
 • kosmetika för styling, styling.

L'Oreal är populärt på grund av att det finns ett stort utbud av resistenta färger med relativt låg kostnad på marknaden. En lyckad palett, bestående effekt av färg och omsorg talar för sig själv. Färger och tonics Loreal finns i nästan alla specialaffärer. På paletten av märket Tonika är de flesta färgerna rika, ljusa, djupa: beige, koppar, ljusbrun, röd och jämn rosa. Färger finns också för att ge olika nyanser till blondinen.

Professionella inhemska produkter representeras av sådana märken:

 1. Kapous - är positionerat som ledare bland professionella produkter av inhemsk produktion, har varit känd sedan 2001. Den har en bred rad hygienprodukter för styling, målarfärg, inklusive tonning. En lättare kräm för hår med mild effekt och en lamineringseffekt är populär. En sådan produkt i Kapous-linjen, som en oxidant, verkar som en lätt tonic för blekt och färgat hår.
 2. Koncept, som liknar Kapous, tack vare den tyska utvecklingen, producerar inte bara färger, utan också en stor mängd hårvårdsprodukter med europeisk standardisering. Avviker relativt blygsamt antal färger i paletten.

Jag skulle vilja ägna särskild uppmärksamhet åt de tyska varumärkena Schwarzkopf och Vella, som är populära över hela världen. Medel av dessa märken finns i varje salong. Färger Schwarzkopf utmärks av en speciell färg av blonden, naturlig, utan nyanser av gult. Vella är mer populärt än den vårdande kosmetiklinjen, i fri, inte salongtillträde finns det schampon, färger och lacker av märket Vella. Tysk kvalitet lämnar ingen tvekan när man väljer schampon. Du kommer att vara nöjd med en stor palett av färger - både naturliga och excentriska.

Var att köpa och hur mycket det kostar

Köp toning salvor kan vara från nätbutiker av kosmetika, på webbplatserna för auktoriserade återförsäljare, butiker av kosmetika, hår salonger, och en del - även på apotek. Priset på sådana schampon varierar beroende på tillverkaren. Kompositionerna av billiga varumärken kan köpas för 70-100 s. Kommer Professional färg kosta tre eller till och med 7 gånger dyrare. Det är omöjligt att med säkerhet säga om beroendet av pris och kvalitet: billiga schampo inhemsk produktion kan mycket väl ordna med hänsyn någon effekt och färg konsumenterna förväntar sig.Nästa Artikel
Vad är Cocochoco keratin och hur man applicerar det?