Shampoo för lockigt hår - en lista över de bästa produkterna


Ägare av krullar måste vara mycket svåra, eftersom bryr sig om håret kräver mycket ansträngning. För att underlätta denna uppgift kommer det att kunna ha högkvalitativ schampo för lockigt hår, utformat för att uppfylla alla viktiga rekommendationer.

Vilken schampo ska hämta?

När du köper ett schampo för lockigt hår bör du överväga några viktiga punkter:

 • Ge företräde åt produkter som innehåller naturliga oljor - jojoba, oliv, karit, druvfrö;
 • Lika viktigt är närvaron av extrakt av olika växter - vita lotusblommor, salvia, gingerrot och pepparrot;
 • Dessutom bör fosfolipider, ceramider, collagener och ceramider inkluderas i schampot;
 • Fuktning av hår kommer att tillhandahållas av glycerin och hyaluronka, och taurin-, hästkeratin och pärlproteiner kommer att tillföra glans till strängarna;
 • Det är lämpligt att använda sulfatfria schampon, som är baserade på tvättmedelskomponenter av naturligt ursprung. De bibehåller epidermis vattenbalans och leder inte till utveckling av allergier.
 • Använd inte kosmetika för att öka volymen. Komponenter som ingår i basen, kuvera ytan på locken med en tunn film som väger frisyren.

Tips! Krokigt hår har en mycket bräcklig struktur, så du måste tvätta det långsamt och med stor omsorg. Gör det i 2 tillvägagångssätt. Vid första etappen sker reningsprocessen direkt. Men den andra innebär genomförandet av en ljusmassage i huvudet, vilket förbättrar blodcirkulationen. Lika viktigt och torkat vågigt hår. Gnugga inte det med en handduk - det förstör keratinskiktet, provar dissektionen av spetsarna och leder till att krullarna snubblar.

Lista över bästa vuxna produkter

Modern kosmetisk marknad är fylld med många olika kosmetika för vård av lockar. Vi har sammanställt en rankning av det bästa!

Farmavita utjämning

Denna produkt, speciellt utformad för lockar, innehåller:

 • Grönt teextrakt - känt för sin kraftfulla antioxidant och antibakteriell verkan, minskar inflammation, tar bort fria radikaler;
 • Glukos - är ansvarig för att ge volym och hydratisering;
 • Glycerin - ger hår mjukhet och glans
 • Termopolymerer - skyddar strukturen på trådarna från de skadliga effekterna av strykning, curling och hårtork.

På grund av denna unika sammansättning, rengör schampo inte bara effektivt håret från föroreningar, men gör dem också elastiska, lätta och släta.

Faberlik Ikoniska Curls

Detta schampo har en ganska tjock konsistens och lätt diskret arom, vilket gör användningen inte bara trevlig men extremt ekonomisk. Positiva förändringar är märkbara efter att de första tvättkrullarna slutar att trycka, bli elastiska och återfuktas.

Tips! Innan du applicerar på håret, späd ut schamponet med en liten dos vatten och litet skum i handflatorna. Om detta inte är klart kommer krökarna helt enkelt att hålla ihop.

Det bör också noteras att Iconic Curls shampoo inte är lämplig för rakt eller hårt hår. Tack vare de mjuka ingredienserna som utgör kompositionen blir det absolut värdelöst för dem.

Schwarzkopf Bonacure Curl Bounce

Professionell produkt för lockigt hår tillverkat i Tyskland innehåller flera användbara komponenter:

 • Curl-minne är ett nytt system som ger en curl en vacker och elastisk form;
 • Kaktus extrakt - reglerar vatten och lipidbalans i epidermis, har en mycket stark fuktgivande effekt;
 • D-panthenol - stänger och återställer hårkutiklet;
 • Aprikosfröolja - närmar sig håret och fungerar som skydd mot yttre påverkan.

Huvuddragen i det här verktyget är dess extremt lätta textur. Det hjälper till att klara även med de mest olydiga krullarna och väger inte ner dem.

Tips! För att få ett perfekt resultat, använd Bonacure Curl Bounce i ett komplex med luftkonditionering och en mask från samma serie.

Kapous Smooth and Curly

Glatt och krusigt schampo är skapat för daglig vård av lockigt hår. Genom att tillhandahålla en fullständig rengöring, förhindrar detta verktyg att fästa krullar och främjar deras hydrering.

I sammansättningen av schampon finns:

 • Silkeproteiner - penetrerar djupt in i håret, skapa en tunn film som skyddar dem mot dissektion och skada.
 • Vete proteiner - har en fuktgivande, antiinflammatorisk, regenererande och stimulerande effekt, har en positiv effekt på lipiden och vattnet balans.

Resultaten är fantastiska - lockar efter att ha applicerat detta schampo blivit välskötta, hälsosamma och väldefinierade. Dessutom blir denna effekt efter varje "headwashing" bara märkbar.

Oscar Bland Jasmine Smoothing Shampoo

Shampoo för lockigt hår med effekten av utjämning kombinerar livgivande naturlig styrka och den senaste skönhetstekniken. Det främsta kännetecknet för detta verktyg är närvaron av flera användbara extrakt (lavendel, geranium, jasmin) och olivolja. De rengör inte bara håret föroreningar, utan även fuktar det, uppdaterar strukturen och ger jämnhet.

Matrix Curl Please

Curl Vänligen är ett mycket bra märke för lockigt hår, vilket ger krullen en vacker form, hjälper till att återfuka strängerna och förhindrar utseendet av överflödighet. Verktyget tvättar försiktigt bort fett och smuts och klämmer inte på krullarna. Det innehåller också jojoba, en närande olja som stimulerar hårväxt och lindrar epidermis från mjäll och andra problem.

Tigi lockar rockschampo

Denna produkt, som har en lätt citron-ananaslukt, är idealisk för daglig användning. Det låter inte lockar vara förvirrade, och ger dem också uttrycksförmåga och elasticitet.

Det är viktigt! Tigl shampoo har en kraftfull antistatisk och fuktgivande effekt, och skyddar också målade trådar från utlakning.

Estel Twist Otium

I hjärtat av krämschampot av detta märke är en speciell formel som underlättar dagliga vård av stygga krullar. Det innehåller flera aktiva substanser - vitaminer, fuktighetsgivare och spårämnen. Vidare användes en nyskapande teknik med en närande effekt under skapandet av produkten.

Tips! Twist Otium underlättar styling och gör det möjligt att hålla kvar kretsar, även vid hög luftfuktighet.

Regelbunden användning av detta verktyg ger obestridliga fördelar för håret - det återvänder glans och naturlig styrka, och förhindrar även dissektion och sprickbildning.

Dream Curls Frizz Ease

Professionell schampo för lockiga trådar från det kända engelska märket bidrar till att betona formen på lockar, underlätta processen med styling och återfuktar håret. Huvuddelen av produkten är jojobaolja, som är känd för sin närande, återbildande och fuktgivande effekt.

Syoss slät slappna av

Shampoo för krusiga krullar utformade med råd från framstående frisörer. Den bygger på en modern formel med en långvarig utjämningseffekt (effekten varar i en dag). Verktyget rensar försiktigt strängarna och underlättar lätt kamning. En annan stor bonus är en trevlig arom.

Det är viktigt! Smooth Relax innehåller inte sulfater och andra farliga ingredienser. Tack vare det här kan verktyget lätt tvättas och väger inte ner strängarna.

Tips för att välja ett säkert hårschampo

L'Oreal Expert Curl Contour

Ett effektivt schampo från det världsberömda franska företaget bidrar till att göra krullarna tydliga och elastiska. Kompositionen innefattar massan av de mest användbara komponenterna:

 • Ceramides - stärka hårsäckar, fuktar hela längden;
 • Druvfrösextrakt - har en kraftfull närande effekt, gör håret smidigt och elastiskt;
 • UV-filter - skydda håret från den destruktiva effekten av solljus.

Tips! Shampoo ger mycket skum och är perfekt för ägare av känslig hårbotten.

Bra faciliteter för barn

Problem med vård av lockigt hår förväntas inte bara för vuxna kvinnor, men även för små tjejer. Här pratar vi inte bara om de svårigheter som är förknippade med att lägga orubbliga krullar utan även om de negativa effekterna av tvättmedel på barnets delikat hårbotten. Det är därför att välja ett shampoo för ett barn med särskild vård - noggrant studera sin komposition, handlingsprincipen för de aktiva komponenterna och den effekt de har. För att underlätta uppgiften ger vi en lista över de bästa och mest pålitliga varumärkena.

Johnson's Baby Easy combing
Det här verktyget är helt i överensstämmelse med sitt namn - det förhindrar krusning av krullar och underlättar processen att kamma dem. Det är vad som behövs för lockigt hår! Detta schampo har en annan viktig funktion - på grund av sin proprietära formel "No More Tears," det biter inte alls ögonen och gör shampooing till en trevlig och helt säker process. Dessutom innehåller produkten ett luftkonditioneringsapparat som hjälper till att klara knutar och gör håret ovanligt mjukt.

Lilla älva
Detta varumärke producerar schampo med balsam, vars regelbundna användning förhindrar trassning av strängarna och underlättar deras kamning. Det är perfekt för ägare av frodigt styggt hår. Verktyget rensar snabbt håret från smuts, har en utsökt fruktig lukt och irriterar inte slemhinnorna. Den består av extraktet av läkemedelskamomill, som har en neutraliserande, antiinflammatorisk och helande effekt.

Det är viktigt! Shampoo "Little Fairy" kan användas för barn från 1 år. Det finns inga konstgjorda färger som kan orsaka allergisk reaktion.

Snyggt företag Prostokvashino
Mjölkschampo med balsam, utvecklat på grundval av naturliga ingredienser, är utformad för känslig vård av känsligt babyhår. Den läckande kraften i naturlig mjölk kompletteras med extrakt av maskros, klöver, humlehoppar, kardborre och kalendula.

Tips! Det här verktyget kan appliceras på hår av vilken typ som helst - det tvättar inte bara bra utan fyller dem också med användbara ämnen.

Hipp babysanft
Hipp är en av de bästa märkena, designad för känslig epidermis och mjukt barnhår. Här hittar du inte parfymer, estrar, parabener, tvålar, syntetiska konserveringsmedel och färgämnen. Deras plats togs av naturliga komponenter som varsamt tvätta barns hår och skydda huden från att torka ut. Dessutom orsakar Babysanft inte tårar, även när de slits av slemhinnor.

Little Siberica Easy combing
Detta speciella ryska märke gör inte utan specialverktyg för lock. Detta schampo är utformat för barn från 5 år. Dess viktigaste fördel kallas ofta kompositionen, som är 100% sammansatt av naturliga och användbara komponenter. Bland dem är extrakt av mallow, violett, kvällsklänning, asiatisk rygg och sibirisk pelargon särskilt märkbar. De ger curls med otrolig mjukhet, jämnhet och hydratisering.

Det är viktigt! Enkel kamning från Little Siberica innehåller inte silikoner, parabener och färgämnen av syntetiskt ursprung.

Bubchen Princess Rosalea
Shampoo balsam, som har en speciell formel, rengör huden försiktigt, ger silkiness till strängarna och mycket vacker glans. Med regelbunden användning kramas kramar mycket lättare och inte längre krossas.

Basen av schampo är oljor, extrakt av medicinalväxter och andra naturliga ingredienser, tack vare vilken tvätten av huvudet blir ännu mer användbar. Och viktigast av allt, Princess Rosalea från Bubchen har en neutral pH-nivå - när den kommer in i ögonen, irriterar den inte slemhinnan och orsakar inte tårar.

Tips! När du köper barns schampon för lockigt hår, ge företräde åt dem som innehåller naturliga ämnen.

recensioner

För att göra det slutliga valet, läs recensioner som regelbundna besökare lämnat till kvinnors forum.

Sofia: "Om varumärket Natura Siberica hörde många bra recensioner, men kunde fortfarande inte bestämma sig för att försöka. Och då köpte jag för stocken hela serien, tillsammans med en balsam och en mask. Ärligt talat, jag förväntade mig inget speciellt, för även professionella frisörer kan inte klara av mina krullar. Vad var min förvåning när shampoo inte bara tvättade håret bra, men gjorde också krullarna tydligare och mer eftergivliga. Nöjd och trevlig arom betyder, liksom dess tjocka konsistens. Jag använder detta schampo i ca 3 månader. Strängar har blivit mer välskötta och fuktiga, se bara bra, vid beröring - mjukt och silkeslitet. Och viktigast av allt väger inte verktyget håret alls. "

Elena: "Det hände just så att naturen belönade mig med vågigt hår som är svårt att kamma och svårt att stila. Nyligen köpte jag ett nytt schampo från Faberlic - Iconic Curls. Läkemedlet är verkligen väldigt bra. Först är det värt att notera en mycket bekväm flaska och en trevlig arom, som kvarstår på strängarna under lång tid. För det andra har schampot en tjock konsistens, så det tar lång tid. För det tredje var den höga kvaliteten på detta märke väldigt nöjd. Shampoo ger mycket skum, rengör håret väl, sköljer lätt och gör krullarna mjuka, elastiska och glänsande. Och de är inte helt förvirrade och lätta att kamma. "

Marina: "Jag har lidit hela mitt liv med mina krullers överflöd, men med problemet med Bonacure Curl Bounce löste detta problem sig själv. Detta schampo är perfekt för lockiga trådar. Det luktar väldigt fint, det skummar väl, används sparsamt och tvättar håret väl. Curls efter honom är inte förvirrade, lätt att passa och ha en tydligt definierad form. Efter Bonacure Curl Bounce behöver du inte använda några extra stylingverktyg - det gör mig väldigt glad! Och i sammansättningen av detta verktyg är vårdande kosttillskott som främjar snabb hårväxt. I allmänhet rekommenderar jag det till alla! "

Anastasia: "Vad jag bara inte försökte, på något sätt städa upp mitt lockiga hår! Även med anti-kemi - ingenting hjälpte. Jag var tvungen att ta den här egenskapen själv och leta efter ett bra schampo som kunde klara av motstridiga lås. Hon stannade vid Expert Curl Contour från L'Oreal Professional. Medlen liknade sin smak, tjock konsistens och naturlig sammansättning. Tack vare ceramider och druvfrö extrakt blev livslängden levande, upphörde att splittras och blev lättare att kamma. "

Victoria: "Under mitt liv försökte jag ha många olika schampon för lockigt hår, men jag tyckte om Johnsons babybarnsmedel mest. Du vet, han är inte på något sätt sämre än vuxna kosmetika. Tvärtom har mina strängar aldrig varit så vacker, mjuk och silkeslen! Verktyget bager inte ens när det kommer in i ögonen, det skummar väl, väger inte krullarna och gör dem mer tydliga och elastiska. Nu bara Johnsons baby och använd! ".

Översikt över lockiga hårvårdsprodukter (video):

Shampoo för lockigt hår: hur man väljer?

Lockigt hår är det mest ömtåliga i sin struktur, så de behöver särskild vård, hur man tar hand om lockigt och vågigt hår hemma förhållanden kan läsas här, där du kan hitta många specifika och beprövade tips från ägaren av lockigt hår.

Ett regelbundet besök hos frisören och väl valda hemvård är nyckeln till vackert och friskt lockigt hår. Och hemvård börjar med ett val av schampo, och vi pratar om det idag.

Helst bör shampoo för lockigt hår vara:

Det bästa sättet att växa och skönhetshår läs mer.

utan sulfater är det bättre att välja tvättkomponenter av naturligt ursprung, de håller vattenbalansen i epidermis och orsakar inte allergier.

baserade oljor (avokado, jojoba, sheasmör, olivolja, aprikos gropar) eller extrakt från växter (grönt te, kaktus, druvkärnor);

UV-filter som skyddar hår från skadliga effekter av solljus;

professionell, eftersom professionella schampon syftar till att lösa ett specifikt problem, i detta fall för hydratisering, näring och återhämtning.

Lockigt hår är porös struktur, det är därför snabbare ut fukt och kränkt integritet locket (nagelband), så de behöver för att återfukta, återfukta och återfukta igen och inte heller glömma återvinning och näring!

TOP 7 lockiga hårschampon

Applicera alltid schampo två gånger. För första gången ska schamponen rengöra orenhetens hår, den andra applikationen måste åtföljas av en ljusmassage, vilket förbättrar hårbotten och hårets tillstånd i allmänhet. Och du behöver inte applicera schampo för hela längden, det räcker för att applicera på hårbotten, och när du tvättar det kommer det att tappa på håret och tvätta hårets längd.

Shampoo för lockigt hår Goldwell DualSenses Curly Twist Shampoo

Shampoo för lockigt hår med olivolja Brelil Numero Elasticizing Shampoo

Shampoo rensar försiktigt men effektivt håret från föroreningar och perfekt strukturerar håret, vilket eliminerar överflödighet. Curls blir elastiska, fjädrande och glänsande. Shampoo för lockigt hår med olivolja Brelil mjukar också håret perfekt och gör det lätt att kamma. Regelbunden användning av detta verktyg förbättrar hårstrukturen avsevärt och skapar lyxiga, flödande lockar.

Hur man använder: Applicera schampo på vått hår längs hela längden från rötterna till spetsarna, massera massan av hårbotten. Låt på i några minuter, skölj sedan grundligt med varmt vatten. Upprepa proceduren om det behövs.

Ingredienser: Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Disodium kokoamfodiacetat, cocamidopropylbetain, Laureth-10, Olea europaea olja, VP / DMAPA akrylatsampolymer, Kokamid MEA, Natriumklorid, glykoldistearat, tetranatrium Glutamat-diacetat, propylenglykol, Panthenol, citronsyra syra, butylfenyl Methylpropional, hexyl Cinnamal, Metylkloroisotiazolinon, Imidazolidinyl Urea, metylisotiazolinon, Parfum (Fragrance)

Angel Professional Paris Provence För Curly Hair Shampoo Shampoo för lockigt hår med rosenkstrakt

Shampoo rensar försiktigt håret, tar bort talg, rester av kosmetika och andra föroreningar. Shampoo återfuktar, berikar med vitaminer och näringsämnen. Håret är återställt och förstärkt, bli av med slutna ändar. Curls får elasticitet och glans.

Hur man använder: Våt hår och applicera schampo, skölj försiktigt skummet i hårbotten och håret. Skölj noggrant. För bästa resultat, använd också Curly Hair Conditioner med Rose Extract.

Ingredienser: Aqua, Coco-glukosid, Coco-betain, PEG-7 glycerylkokoat Natrium kokoyl Glutamat, Vitis vinifera (Grape) fröolja, centifoliarosor Flower Extract, Aloe Barbadensis Leaf extrakt, Ginkgo Biloba Leaf Extract, fenoxietanol.

Shampoo för lockigt hår Brelil Bio Traitement Curly Shampoo

Shampoo för lockigt hår rensar håret noggrant och reglerar deras tillstånd. Dess formel är speciellt formulerad för att vaska lockigt och lockigt hår. Clementine extrakt innehåller många fördelaktiga vitaminer, inklusive vitamin B6, som föryngrar huden och håret, förhindrar utseendet av grått hår. Termiskt vatten mjuker håret och gör det lydigt, och ginsengrot extrakt stärker hårsäckarna och förhindrar aktivt håravfall.

Hur man använder: Applicera på vått hår och massera i hårbotten och längs hela hårets längd. Låt handla i några minuter, skölj sedan väl med varmt vatten. Upprepa vid behov.

Ingredienser: clementin extrakt, ginseng root extrakt

Shampoo för lockigt hår Matrix Totalt resultat Curl Shampoo

Hur man använder: Applicera en liten mängd schampo på vått hår. Skum väl, skölj noggrant med vatten.

Ingredienser: Aqua / vatten, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, glykoldistearat, Coco-betain, Dimethicone, Parfum / Parfymer, Disodium kokoamfodiacetat, natriumbensoat, hexylenglykol, Cocomide MIPA, salicylsyra, bensylsalicylat, guarhydroxipropyltrimoniumklorid, karbomer, natriumglykolat, Simmondsia Chinensis Olja / Jojoba Seed Oil, Hydroxypropyltrimonium Hydrolyserat veteprotein, hexyl Cinnamal, butylfenyl Methylpropional, metyl Cocoate, natrium Cocoate, natriumhydroxid, Citronsyra.

Shampoo för lockigt hår L'Oreal Professionnel Curl Contour Shampoo

Grunden för kosmetiska formeln är det unika Nutripulssystemet. Den innehåller en speciell biimimetisk ceramid, som ger återhämtning, fuktmättnad och näringsämnen. I sin tur ger druvfrö extrakt håret ett välskött utseende, ger naturlig glans, ger dem vitalitet. Regler också talgkörtlarna, hjälper shampooen att stimulera hårväxten. Systemet innehåller ett UV-filter som skyddar mot de negativa effekterna av UV-strålning och följaktligen färgutbränning. Mår väl skum, renar rent.

Hur man använder: jämnt fördelat på vått hår och skum. Skölj noggrant. Upprepa vid behov. Vid kontakt med ögonen, skölj genast med mycket vatten.

Ingredienser: Aqua / vatten, Sodium Laureth Sulfate, Coco-betain, Glycerin, Natriumklorid, Laureth-5 karboxylsyra, isostearylneopentanoat, Kokamid MPA, polyquaternium-10, PPG-5-Cetheth-20, amodimetikon, natriumbensoat, PEG- 55 propylenglykol oleat, propylenglykol, PEG-60 hydrogenerad ricinolja, salicylsyra, hexyl Cinnamal, Linalool, butylfenyl Methylpropional, Hydroxycitronellal, Geraniol, 2-Oleamido-1,3-diol, Vitis vinifera Seed Oil / druvkärnsolja, metyl Cocoate, bensylalkohol, Sodium Cocoate, natriumhydroxid, Citronsyra, Parfum / Parfym.

Shampoo för lockigt hår Revlon Professional Style Masters Curly Shampoo

Shampoo förhindrar torkning och avskalning av huden, ger en känsla av friskhet för hela dagen. Dess sammansättning innehåller bambu extrakt som stärker håret, eliminerar brittleness och splittrade ändar. Efter tvättning blir håret fjädrande och felfri.

Hur man använder: Applicera en liten mängd schampo mot vått hår fuktat med varmt vatten. Massage ditt huvud och hår i några minuter, försiktigt fördela schampo.
Skölj noggrant med vatten.

Ingredienser: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, cocamidopropylbetain, Di-PPG-2 Myreth-10 adipat, glykolstearat, decylglukosid, natriumklorid, PEG-12 dimetikon, polyquaternium-10, PEG-150-distearat, propylenglykol, dinatrium EDTA, polyimid-1, vete Aminosyror, Citronsyra, Bambusa arundinacea Leaf Extract, Parfum, butylfenyl Methylpropional, Linalool, Citronellol, Alpha-Isomethyl jonon fenoxietanol, metylisotiazolinon.

Hur man väljer ett schampo för lockigt hår?

Yana Ilinskaya

Skönhet och livsstil direkt från Europa (Prag, Tjeckien).

Invecklade lockar kan inte bara tacka deras ägare med entusiastiska recensioner av andra, men också orsaka hennes många problem! Vi ska berätta för dig hur du sköter om lockigt hår.

Funktioner av strukturen av lockigt hår: hur skiljer sig de från rak?

Det är viktigt för curlsägare att veta: deras hår är väldigt annorlunda än raka! Forskare har bevisat att lockigt hår är mer poröst och sprött, eftersom deras kärna är böjd av naturen!

Denna omständighet gör krullarna utsatta för torrhet - på hår med en sådan struktur är brist på fukt mer märkbar än på rakt hår.

Hur bryr sig om lockigt och vågigt hår?

Så att eleganta curls och curls inte ser försummade, är det viktigt för sina ägare att följa några enkla regler:

 • minska shampooingens frekvens: lockigt hår är inte så hårt i hårbotten som rak, så det är inte nödvändigt att dagligen tvättas.
 • att använda termiskt skydd (och det är bättre att avstå från värmeisolering alls!): På grund av den mer porösa strukturen blir krullarna lättare förstörda av hårtorken eller järnet.
 • man bör inte torka håret med en handduk omedelbart efter tvättning: det är nog att våtma dem med en mjuk handduk och låta dem torka på egen hand - så kommer hårets struktur att bli mindre skadad och de lekfulla krullarna kommer inte att sönderfalla.
 • kamma före shampooing, inte efter: även den mjukaste kammen kan skada konsistensen av lockigt hår!

Hur man väljer ett schampo för lockigt hår?

Grunden för vård för lockigt hår är enkelt: det är viktigt att fukta dem på ett rättvist och regelbundet sätt och att välja rätt schampo!

Skönhetshackning från stylisten och L'Oréal Professionnel-expert Anastasia Kukushkina:

"Shampoos för curls a priori ska vara mjukare än normalt, för att sådant hår är mer benäget för torrhet, speciellt om de är målade. Att ta hand om dem använder produkter med högt innehåll av olika oljor: till exempel Mythic Oil-linjen från L'Oréal Professionnel. Med dem blir ditt hår alltid fuktigt, mättat med användbara ämnen och ser väldigt imponerande ut! "

Anastasia Kukushina

Är schampon med silikon lämplig för lockigt hår?

Man tror att de silikoner som utgör vårdschampon för lockigt hår, gör dem tyngre. Men det här är inte fallet: Silikoner är faktiskt bästa krulskamrater, eftersom de bildar en skyddande film som förhindrar att fukt avdunstas!

"Vill du ge dina lockar elasticitet? Använd sedan Expert Absolut Repair-shampoo från Curl Control-serien - det kommer positivt att betona deras struktur! "

Anastasia Kukushina

Kuddebalsam - alternativ till lockigt hårschampo

Om det inte fanns någon speciell schampo för krullar till hands, är det bättre att använda inte den första tillgängliga åtgärden, men en balsam för kooshing - professionella stylister råder oss. Vi ska se om detta är så.

Det finns också ett rengöringsmedel i coking balsam, som i schampo för lockigt hår, men i ganska liten mängd. När du använder det, kommer rening att vara ganska lätt [utan att störa lipidbalansen. - Ca. Ed.], Men ändå får håret maximal hydrering och omsorg.

Topp 3 professionella schampon för lockigt hår

Vi lärde oss av vår expert, L'Oréal Professionnel stylist Anastasia Kukushkina, vad innebär att hon rekommenderar att använda dagligen till sina lockiga kunder:

Att vara lockigt är enkelt: Välj ett schampo för lockigt hår

I olika historiska erader behandlades lockar och krullar ganska annorlunda - de var en modetrend och dekorerades huvudet av herrar och baroner eller utsattes för hård hat, som en symbol för kommunikation med onda andar. Hur som helst, men lockigt hår är en daglig kamp till höger för att inte se ut som en "maskros".

Krokigt hår - ofta avund, men bara deras ägare vet hur mycket ansträngning och flitighet deras dagliga styling och vård kräver

Varför är du så lockig?

Begreppet ordentlig vård bestäms av det speciella behovet av sådant hår i näring och hydratisering. Forskare har tillbringat mycket tid för att bestämma karaktären hos curls och curls. Att byta form av ett hår är en genetisk fråga och ligger i sin struktur.

I tillväxtzonen (matrisen) observeras asynkroncellsdelning, därför är en ovanlig utvecklingsmorfologi inneboende i lampor av vågiga strängar. I skuren är de ovala, medan rakt hår är inneboende i runda.

Också viktigt är det faktum att inte alla krullar i världen är desamma, ju starkare den ovala är, desto mer uttalad är krullen.

Curls - begreppet ärftligt, överlämnas från generation till generation

Begreppet urval av vårdprodukter

Särskilda behov

Krusigt hår är ganska torrt och orsaken ligger igen i sin form. Sebum är inte fördelad över hela längden, så krullarna förblir spröda och oskyddade i ändarna, vilket är särskilt märkbart på långa lockar. Dessutom har håraxeln en porös struktur.

Krulligt hår är poröst i naturen och lätt elektrifierat.

Uppmärksamhet på kompositionen

Så, definiera vårdprinciperna, kan du leta efter ett lämpligt schampo.

 1. Shampoo för poröst lockigt hår bör inte innehålla aggressiva rengöringsmedel (ytaktiva ämnen). Företräde bör ges till ett verktyg som kan försiktigt rengöra hårbotten utan att skada hårskalan. Ett sant paradis för lockar - sulfatfria schampon som kan bibehålla vattenlipidbalansen i hårbotten.
 2. Tillräcklig näring tillhandahålls av närvaro av naturliga oljor - jojoba, oliv, mandel, shea, lotus och druvfrö.

Om du lagar ditt eget schampo, var noga med att ta med naturliga oljor

 1. Bland de växtbaserade extrakten är vit lotus, ingefära, gagamelis, cornflower, salvia och lakrits värdig uppmärksamhet.
 2. Fuktighetsgivande ingredienser: kollagen, ceramider, keratin, fosfolipider, kitosan, glycerin, hyaluronsyra, ceramider.

Curly rating

 1. Curl Definer Londa är utformad för att ge locket fasthet, elasticitet och hälsosam glans. Uppnått uppfyllande av tillverkarens löften på grund av närvaron i mikrokapslarnas sammansättning med extrakt av löv av oliv och ingefära.

Var uppmärksam!
Uppskatta effekten av schampo kan bara användas med korrekt användning.
När det gnids i hårbotten aktiveras "magiska" kapslar, och mild massage främjar bättre absorption av komponenter.

Curl Definer från Londa (pris - från 400 rubel.)

 1. Gliss Kur Total 19 Schwarzkopf - en komplett linje för lockigt hår, bestående av schampo, mask och balsam. Förutom fuktgivande ingredienser ingår UV-filter i kompositionen, vilket gör shampoo till en av de bästa för en varm sommar.

Gliss Kur Totalt 19 av Schwarzkopf

 1. L'Oreal Professional Shine Curl - refererar till kategorin professionell. Shampoo är baserat på Nutripulse-systemet, vilket ger näring och hydratisering på grund av druvutsäde. Dessutom kommer curly huvuden att uppskatta närvaron av bio-mimetiska ceramider, UV-filter och vitaminer.

Skina för orubbligt och lockigt hår Shine Curl

 1. Eugene Perma "Mjuka krullar" - söta ärtor som skyddar det lockiga hårets skönhet. Växten är rik på proteiner, vars fulla kraft överförs till håret, så att du får en hälsosam utseende och glans. Med systematisk användning kan du glömma molnet av små krullar, som ofta bildas ovanför huvudet.

En lista över lockiga hårschampon skulle vara ofullständig utan den legendariska Cutrin Curlism-linjen.

 1. Cutrin Curlism - markerad som bästa schampo för skadade färgade lockor. Innehåller vitaminer härrörande från solrosfröolja, pärleprotein och vete.

Känslokurslinje baserat på Vitalock-6-komplexet

 1. Senscience curl - framför dig är en sällsynt besökare på kosmetiska displayfall, men de som redan uppskattat shampoos egenskaper behåller sin lockiga trohet. Shampooet är baserat på det unika Vitalock-6-komplexet och innehåller en aminokiselkorspolymer som strukturerar och separerar lockar.
 2. Proedit Curl Fit Lebel är ett professionellt varumärke ursprungligen från Japan. Linje lämplig för torr, tunn och utan volym lockigt hår.

Alternativ till schampo

För flera år sedan, en värld av skönhet absorberas våg co-tvätt, tvätta håret konditione försökte föreställa alla som klagat på torrt och sprött hår.

Det är rättvist att säga att no-poo (no shampoo) -metoden ursprungligen var designad för lockigt hår.

På bilden är resultatet av att använda co-voshinga

De flesta schampon innehåller ytaktiva ämnen, det är de som är ansvariga för bildandet av tjockt, doftande skum, liksom hårdhetens uttorkning. Surfaktanter finns också i balsam, men deras mängd är mycket lägre än i schampon, så de försiktigt, men rensar tillräckligt noga i hårbotten.

Ko-tvätt kommer att vädja inte bara till curl-ägare utan också till de som utsätter håret för frekvent färgning och varm styling. Dessutom, på grund av sin mjukhet, avlägsna balsammen artificiellt pigment mycket långsammare.

Välja "rätt" balsam

Cleansing conditioners av L'Oréal Paris

Trenden med att tvätta håret med balsam var omedelbart plockat upp av kosmetiska promotorer som släppte rengöringsmedel.

I jämförelse med klassisk balsam innehåller de lite renare ingredienser, men de ger fortfarande hög fukt och näring.

Lush American Cream Conditioner - flytande hårbalsam

Tips!
Om du inte kan köpa ett specialverktyg för co-tvätt, använd en bekant, länge varit en favorit med luftkonditionering som inte innehåller silikoner (bestående av markerade ingredienser som slutar på - kon).
Silikoner löses inte upp i vatten och lämnar en tunn film på huden, vilket i sin tur orsakar håravfall.

Lush Jungle Hair Conditioner - Solid Hårhår

 • Bambu riklig volymkonditionering ALTERNA
 • EverCrème sulfatfritt fuktsystem Rengöringsmedel av L'Oréal Paris
 • Skräddarsydda Cream Conditioner la Crème OPALIS

Co-tvätt regler

Kram luftkonditioneringsapparaten (en del storleken på en golfboll) och gnugga den i dina handflator.

Religion-pojke förbjuder inte användning av schampo, som erbjuder att kontakta honom inte mer än 1 gång i 3-4 veckor. När man tvättar, kan regeln "bättre mindre, ja bättre", för mycket balsam göra att håret blir poröst, tråkigt och hitta ett slöet utseende. Om du stöter på detta problem, använd schampo 1 gång om 10 dagar.

Att pacify recalcitrant curls hjälpa till att sköta håret ordentligt

slutsats

Korrekt utvalt schampo är en garanti för hälsa och attraktivt hår. Om mamma naturen belönade dig med ett moln av krullar, klaga inte på dem, hitta ett tillvägagångssätt till håriga krullar och få beundra blickar, och vi har förberett en intressant video för dig i den här artikeln.

Att vara lockigt är enkelt: Välj ett schampo för lockigt hår

I olika historiska epok till lockarna och lockar behandlas mycket annorlunda - de var en modern trend, och dekorerade huvudet herrar och baroner, eller utsättas för en våldsam hat, som ett tecken på kommunikation med onda andar. Det verkar vara ingenting, men lockigt hår är en daglig kamp för rätten att inte se ut som "maskros".

Krulligt hår - ofta avund, men bara deras ägare vet hur mycket ansträngning och flitighet deras vardagliga styling och vård ber om

Varför är du så lockig?

Begreppet sant vård bestäms av det speciella behovet av sådant hår i näring och hydratisering. Forskare har tillbringat mycket tid för att bestämma krullarnas och krullarnas karaktär. Att byta form av ett hår är en genetisk fråga och ligger i sin struktur.

I tillväxtzonen (matrisen) observeras asynkron celldelning, därför är en ovanlig utvecklingsmorfologi inneboende i lökarna av vågiga strängar. I skuren har de en rundad form, medan rakt hår är inneboende i rundan.

Också viktigt är det faktum att inte alla krusningar i världen är likartade, ju starkare den ovala är, desto mer uttalad är krullen.

Curly Hair - begreppet ärftligt, överlämnas från generation till generation

Begreppet urval av vårdprodukter

Särskilda behov

Krusigt hår är ganska torrt och orsaken ligger igen i sin form. Sebum är inte fördelat över hela längden, eftersom krullarna förblir spröda och oskyddade i ändarna, i synnerhet är det märkbart på långa krullar. Dessutom har håraxeln en porös struktur.

Krokigt hår är i sig poröst och bara elektrifierat.

Uppmärksamhet på kompositionen

Så, att definiera vårdprinciperna, kan du trycka på efter ett lämpligt schampo.

 1. Schampo för porös lockigt hår bör inte innehålla brutala detergenter (ytaktiva ämnen), är preferensen att ge medel med förmåga att försiktigt rengöra hårbotten utan att skada hårstrået. Denna krokiga fristad är ett sulfatfritt schampo som kan bibehålla vattenlipidbalansen i hårbotten.
 2. Tillräcklig näring tillhandahålls av närvaro av naturliga oljor - jojoba, oliv, mandel, shea, lotus och druvfrö.

Om du förbereder schampo med egna händer, ingår i alla fall naturliga oljor

 1. Bland extrakten av farmaceutiska örter är vit lotus, ingefära, gagamelis, cornflower, salvia och lakrits värdig uppmärksamhet.
 2. Fuktighetsgivande ingredienser: kollagen, ceramider, keratin, fosfolipider, kitosan, glycerin, hyaluronsyra, ceramider.

Curly rating

 1. Curl Definer Londa är utformad för att ge locket elasticitet, elasticitet och hälsosam glöd. Uppnått uppfyllande av tillverkarens löften på grund av närvaron i mikrokapslarnas sammansättning med extrakt av löv av oliv och ingefära.

Var uppmärksam!
Uppskatta effekten av schampo kan bara användas med korrekt användning.
När det gnids i hårbotten aktiveras "magiska" kapslar, och ljusmassage främjar bästa absorptionen av komponenten.

Curl Definer från Londa (pris - från 400 rubel.)

 1. Gliss Kur Total 19 Schwarzkopf - en riktig linje för lockigt hår, som består av ett schampo, en mask och en luftkonditionering. Förutom de fuktgivande komponenterna ingår UV-filter i kompositionen, vilket gör shampoo till det bästa för het sommar.

Gliss Kur Totalt 19 av Schwarzkopf

 1. L'Oreal Professional Shine Curl - tillhör kategorin prof. Sjampostens bas är Nutripulse, som ger näring och hydratisering på grund av druvutsäde. Dessutom kommer curly huvuden att uppskatta närvaron av bio-mimetiska ceramider, UV-filter och vitaminer.

Skina för orubbligt och lockigt hår Shine Curl

 1. Eugene Perma "Mjuka krullar" - doftande ärter på skydd av skönhetens lockiga hår. Växten är rik på proteiner, vars fulla kraft överförs till håret, så att du får en hälsosam utseende och glans. Med tillfällig användning kan du glömma bort ett moln av små krullar som ofta bildar sig ovanför huvudet.

En lista över schampon för lockigt hår skulle vara ofullständigt utan den berömda linjen Cutrin Curlism

 1. Cutrin Curlism - markerad som det bästa schamponet för krökta färgade lockor. Innehåller vitaminer som köpts från mörkfröolja, pärleprotein och vete.

Senscience curl lineup baserat på Vitalock-6 komplex

 1. Senscience curl - framför dig är en ganska sällsynt gäst i kosmetiska presentutrymmen, men de som redan har uppskattat schampans egenskaper, håller honom lockig trohet. Shampooet är baserat på det unika Vitalock-6-komplexet och innehåller en aminokiselkorspolymer som strukturerar och separerar lockar.
 2. Proedit Curl Fit Lebel är ett professionellt varumärke ursprungligen från Landet av Rising Sun. Linje lämplig för torr, smal och utan volym lockigt hår.

Kandidat schampo

För några år sedan absorberades skönhetsvärlden i en våg av tvättning, tvättning av håret med en luftkonditionering gjordes av alla som klandrade torrt och sprött hår.

Det är rättvist att säga att no-poo (no shampoo) -metoden ursprungligen var designad för lockigt hår.

På bilden är resultatet av användningen av co-voshinga

De flesta schamponerna innehåller ytaktiva ämnen, speciellt de är ansvariga för bildandet av ett tjockt doftande skum, liksom för uttorkning av håraxeln. Surfaktanter finns i luftkonditioneringsapparaterna, men deras antal är betydligt lägre än i schampon, eftersom de noggrant, men hellre rengör hårbotten.

Ko-voshing kommer att gilla inte bara krullarnas ägare, utan också de som utsätts för sina krullar för frekvent färgning och snygging. Dessutom tar luftkonditioneringsapparaten på grund av sin egen mjukhet bort artificiellt pigment mycket långsammare.

Välja "rätt" luftkonditionering

Cleansing conditioners av L'Oréal Paris

Trenden att tvätta håret med en luftkonditionering hämtades omedelbart av kosmetiska promotorer, som släppte rengöringsmedel.

I jämförelse med det traditionella luftkonditioneringsapparatet finns det lite mer rengöringskomponenter i dem, men alla ger också högsta möjliga hydratisering och näring.

Lush American Cream Conditioner - ett vattenigt luftkonditioneringsmedel för medhår

Tips!
Om du inte lyckades få en speciell tvättmaskin, använd den vanliga, långa favoritluftkonditioneringen som inte innehåller silikon (som en del är de märkta med ingredienser som slutar i - kon).
Silikoner löses inte upp i vatten och lämnar en smal film på huden, vilket över tid kommer att leda till håravfall.

Lush Jungle Hair Conditioner - en hård luftkonditionering för medhår

 • Bambu riklig volymkonditionering ALTERNA
 • EverCrème sulfatfritt fuktsystem Rengöringsmedel av L'Oréal Paris
 • Skräddarsydda Cream Conditioner la Crème OPALIS

Co-tvätt regler

Kram luftkonditioneringsapparaten (en del storleken på en golfboll) och gnugga den i dina handflator.

Religion-pojke förbjuder inte introduktion av schampo, som erbjuder att kontakta honom inte oftare än 1 gång i 3-4 veckor. Regeln "bättre mindre, ja bättre", en mycket stor mängd luftkonditioneringsapparater kan leda till att håret blir poröst, bleknat och blir oförskämt. Om du står inför detta problem, använd schampo 1 gång om 10 dagar.

Tillförlitlig vård av en frisör hjälper till att pacify upproriska krullningar

slutsats

Korrekt utvalt schampo är en garanti för hälsa och snyggt hår. Om moderens natur gav dig ett krullets moln, skyll inte på dem, hitta ett tillvägagångssätt mot de motsatta krönen och fånga beundrande blickar, och vi har förberett dig en spännande video i den här artikeln.

Shampoo MATRIX Totalt resultat Curl - Review

Shampoo hitta för poröst och torrt hår. Jag är mycket nöjd med det och jag rekommenderar dig att försöka det säkert! Analys av schampo och hårfoto efter)))

Hej kära läsare!

Jag delar med dig idag en översyn av Mattix Frizz Control Shampoo.

Jag börjar med en liten nedbrytning.

Generellt började min hårvård, på något sätt har jag inte särskilt lagt vikt vid shampoo.

Jag trodde felaktigt att schamponet bara har en funktion - rengöring av hår från föroreningar och stylingprodukter.

Men ju längre jag blev intresserad av hårvård, desto mer förstod jag att schampo utför en mycket viktig roll.

En bra schampo rensar inte bara håret utan måste också ta hand om hårets längd, för att inte överdriva håret.

Jag brukade byta schampo mycket ofta och förstod inte riktigt effekten av var och en av dem.

Nu har jag lärt mig att inte lagra massor av pengar, jag brukar köpa en, men bra schampo på en konstant, och ändå något slags växelverkan.

Det är till exempel 2 gånger i veckan använder jag grundläggande schampo och en gång till en annan.

Så håret används inte och jag har tid att förstå effekten av schampo på håret.

Och den här gången föll mitt val på Matrix shampoo för lockigt hår.

Jag valde det eftersom lockigt hår är poröst hår som antagligen behöver dubbelt så mycket fukt och näring.

Och eftersom mitt hår också är poröst, torrt och skadat i ändarna, så är det precis vad de behöver.

Så vi vänder nu till beskrivningen av den skyldige i översynen.

☀☀☀ pris 400 gnugga för 300 ml.

Gullig tuba av ljusgrön färg, med en bekväm dispenser.

Designen är ganska minimalistisk och jag är väldigt imponerad.

Dozer ganska bekväm, vanlig.

Shampoo luktar fint, skönt och mildt, det verkar som om det lukter som ett äpple, lite trevligt i salongen.

Pearl shampoo, tjock till bästa konsistens, standard och mycket trevlig.

Shampoo ekonomiskt, eftersom det skummar väl.

Så, som en älskare av att gräva i kompositionerna kan jag inte demontera den här.

Jag kommer inte skriva om allt, men jag kommer kort att säga att början av schamponet består av en tvättbas och silikon.

Det finns många kosttillskott för att mildra håret, deras konditionering.

Generellt och generellt schampo är mjukt, inte aggressivt, vilket är mycket bra för poröst hår.

Vad är användbart i detta schampo:

SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEDOLJE

(jojobaolja) - Den har närande, fuktgivande, mjukgörande, antiinflammatoriska egenskaper. Ett utmärkt komplex av mjukgörande och fuktgivande egenskaper, fantastiskt oxidationsmotstånd och temperaturstabilitet gör jojobaolja till ett av de bästa lipidmaterialen i modern kosmetika. Oljan har en tjock konsistens, men med en extremt hög penetrerande och sugförmåga, ger ett skyddande skikt, lämnar inte en oljig glans på huden och håret. Jojobaolja har ett högt innehåll av vitamin E, som bestämmer dess antioxidant-, antiinflammatoriska, regenererande egenskaper. Jojobaolja är känd för sina antiinflammatoriska egenskaper, eliminerar hudrödhet, svullnad, brännande, vilket gör att du kan bekämpa rodnad och inflammation i huden med dermatit.

Hydrolyserad veteprotein (Hydrolyserad veteprotein) Erhållen från hela orefinerade korn innehåller därför den aktiva en stor mängd glutaminsyra, som tillsammans med andra aminosyror ger näring och skydd av skadade hud- och hårstrukturer. På grund av intensiv antioxidant arbete på neutralisering av fria radikaler används aktivt i anti-age-preparat.

De kosmetiska egenskaperna hos veteproteiner beror på kornets kemiska sammansättning, rik på vitamin E, mineraler, aminosyror, kolhydrater. Den unika sammansättningen av vetekorn gör att du kan göra hydrolysat, vars tillsats till kosmetika ger effekten

 1. Ökar hudens elasticitet och motståndskraft
 2. Förstärkning av skyddets och barriärfunktionerna i huden
 3. Allmänt utseende hälsosamt
 4. I hårvårdsprodukter

De närmar också hårsaxlarna, bidrar till bildandet av keratinprotein i dem och restaureringen av skadat hår. Betaglukan stimulerar hårväxten; Hvedeproteiner återställer hår som skadas genom perm och färgning.

Jag tvätta mitt huvud 3 gånger i veckan.

Håret tvättas alltid 2 gånger, första gången för att tvätta all smuts och andra gången för shampooens funktion.

Applicera alltid schampo endast på rötterna, och bara skum på en längd!

Han skummar mycket bra, och mitt hår behöver honom ganska lite.

När jag lägger det på mitt hår, känner jag mig att skummet är bara krämigt, väldigt mjukt och mjukt, men trots det tvätter det håret bra, men inte till det knäcka som jag gillar väldigt mycket.

Efter tvättning känns det som att håret är rent men de bråkar inte i händerna.

Sjampoen är väldigt mjuk, men jag applicerar alltid en balsam eller en mask efter något schampo, eftersom hårets tips är mycket tunna och skadade och ett schampo kommer inte att klara av uppgiften att mjuka och stryka dem.

Håret efter det är glänsande, mättat och mjukt.

I det här fallet blir håret inte smutsigt mer, häng inte med slarviga istappar och fastnar inte i strängar.

Det tar inte volymen, håret på rötterna efter att det har höjts något och inte slits, vilket jag verkligen gillar.

Det är fortfarande för tidigt att prata om några effekter av hårkonsolidering, men håret efter det är mer livligt det är säkert!

Eftersom schampo i första hand går för lockigt hår, bör det mjukna och fuktar håret väl, eftersom huvudproblemet hos sådant poröst hår är i princip brist på fukt och näringsämnen.

Och detta schampo är väldigt mjukt, fuktgivande och lämpligt för både poröst och rakt hår.

Jag är väldigt nöjd med honom. Riktigt bra mjuk schampo.

Tack så mycket för att stanna vid!

Och kom ihåg att bra hårvård är främst ett integrerat tillvägagångssätt! Följ det och ditt hår kommer att tacka dig!

Mina hårvårdspersonal:

Ta hand om torrt, poröst hår: kolla tipsen hos mästarna

Förmodligen finns någonstans i universum människor som inte har några problem med håret. Dessa fantastiska karaktärer tvättar dem enkelt, dra dem med en handduk, och idealiska krullningsvågor bildar sig på huvudet. Jag är säker på att dessa människor alltid är glada, för på morgonen har de råd att sova en extra timme.

Och jag kan inte. På morgonen kämpar jag vanligtvis med mitt eget hår. Och de är fruktansvärt väldiga - täta, tjocka, porösa, furrowing och ibland med splittrade ändar.

Kriget har pågått länge, och jag tog det en regel att tortera herrarna - vad är livet hackar att pacify?

1. Köp en kraftfull hårtork

I Magic Box: All omsorg och smink

11 prover av kosmetika - och en broschyr av den nya boken "Ultra-Cosmetics" i varje låda.

Konstantin Gruzdev, frisör, ägare till frisör Herr K.G.: "Lågkraft hårtorkare kan torka huvudet, men det är omöjligt att dra ut och lägga dem på olydigt tjockt hår. Ta en av dem som används av professionella med en kraft på minst 2000 W. "

Masha: "Rådet som vände min värld runt. Med styling har jag alltid lider mycket. Jag gillar rakt hår med lite krullade tips a la Jennifer Aniston. Det verkar som om det här är den enklaste stylingen - torkad med en hårtork med en rund kam och voila. Men hur mycket jag kämpade med henne! Dra, dra, dra - och efter en halvtimme utvecklade håret och fluffade tillbaka. Järnet hjälpte, men det fungerade inte för dem, volymen kvar, och allt detta såg inte bäst ut.

Det visade sig att torktumlarens kraft. Innan det torkade jag Zepter och jag var säker på att eftersom den är stor betyder det bra, och siffrorna 1200 W berättade inte för mig någonting. Har köpt på råd av Kostya BaByliss PRO Caruso Ionic med en kapacitet på 2400 W och en rund kam med en keramisk yta, insåg jag att de gör 90% av arbetet. (Förresten märkte jag samma hårtork med befälhavaren när jag var på Legend NY revision.)

Som en följd, jag reser även nu med min hårtork, och om inte, hittar jag i förväg vad som ska vara i rummet. För om det är något så tvivelaktigt, tunt och skruvat på väggen, kommer jag bara ut ur detta rum med en hatt. "

2. Undvik korta hårklippningar.

Frank Provo, stjärn frisör, grundare av kedjan av samma namn salonger och märket Franck Provost: "Torrt hår är vanligtvis ganska voluminöst. Längden vikter dem och gör dem mer lätta. Om det är avskuret kommer volymen att öka, och det blir ännu svårare att hantera styling. "

Masha: "Vem skulle ha sagt det här förut! På institutet ville jag verkligen ha kort hår - en så liten upplopp. Vilken spänning när du kan köra en fem i en kort igelkott eller visa upp med en fyrkant. Det värsta är att både torget och igelkotten går till mig. Men det är absolut omöjligt att stila dem - hårkrullar, pinnar och skapar en volym på storleken av en astronauts hjälm. Jag tvivlar på att även min nuvarande kraftfulla hårtork skulle klara, hade jag klippt längden nu. Så det är osannolikt att jag kommer att göra en genväg igen. Även om det ibland är mycket önskvärt. "

3. Använd kräm styling produkter.

Andrei Bryzgalov, topp stylist och tränare av Sebastian Professional: "Creamy produkter, till skillnad från mjölk, gel och spraya, fyller hårkutlet snabbare och gör det mer flexibelt och smidigt."

Masha: "Innan jag använde dessa mycket lätta geler och mjölkar. Ja, de skyddades mot termisk påverkan och något mjukad, men det fanns ingen hjälp med att lägga dem. Skum och mousser levde inte för länge - de var för klibbiga, och håret efter dem blev obehagligt svårt. Jag bytte till krämer - jag förstod skillnaden. Favoriterna var Tame Wild Smoothing Anti Frizz Cream (3 Stark Control), Schwarzkopf Osis + och Time Elixir Serum, Sebastian Proffesional. "

4. Använd hårolja

Frank Provo: "Olja återställer poröst och skadat hår, närmar och skyddar dem."

Masha: "De flesta av mina oljor absorberar chock, som en svamp, och låtsas att det inte fanns något. Men jag hittade fortfarande ett arbete (och förmodligen det fettaste av allt jag träffade) - den outplånliga vården av Smoothing Oil-Infused, Kiehl's line. Denna sak gör håret glattare, glänsande och minskar graden av deras fluffiness. Det var sant att jag var tvungen att leta efter länge. "

5. Använd inte regenererande masker direkt efter färgning.

Svetlana Morozova, frisör, kreativ chef för Look Like Salon: "Det bästa sättet att fylla hårstrukturen är oxidativt färgämne. Därför är håret så smidigt och vackert efter att du har färgat. Följaktligen är det inte under de första veckorna lämpligt att använda regenererande masker, som bara förskjuter pigmentet snabbare. Det är bättre att gå till medel för att behålla skuggan. "

Masha: "Jag märkte faktiskt för länge sedan att i början efter färgning är mitt hår mjukare och skinnigare. Allt är så bra att jag bara glömmer bort maskerna. Det visar sig - gör rätt sak! "

6. Att laminera

Andrei Bryzgalov, topp stylist och tränare av Sebastian Professional: "Lamination suger nagelbandet och gör håret mer tätt, slätt, glänsande och plastiskt. De är enklare att lägga, hålla den längre och behåll färgen. "

Masha: "Lamination är min dope, som jag hakade på förra året. För det första upprätthåller färglamineringen av Laminates Cellophanes skuggan av färgat hår. När de är porösa, och till och med förtydligas, sköljs färgen i tre veckor, med laminering tar det ett par veckor längre. För det andra tykar det håret och gör det jämnare, därför lättare att stila. Och det här är faktiskt det viktigaste på grund av vad jag gör det. Slutligen skiner laminat hår bättre. Jag gjorde och kommer att göra! "

Här är jag en sådan maskros, om du bara torkar håret med en hårtork utan en kam.

Och när jag mer eller mindre håller fast vid dessa tips, är jag inte en maskros alls! :)

Har du något liv hacking styling? Eller är du den lyckliga som har sitt eget hår, hur?Nästa Artikel
Kamferhårolja