Översikt över naturkosmetik LUSH för hår


Lush positionerar sig själv som tillverkare av naturkosmetik. Vi vet alla att det är omöjligt att göra 100% naturkosmetik på grund av dess korta hållbarhetstid. Lush producerar emellertid naturliga och färska kosmetika med en minimal mängd konstgjorda konserveringsmedel.

Tillverkaren erbjuder en omfattande lista över produkter, beroende på hårtyperna. Artikeln kommer endast att överväga de som har kunnat uppleva.

schampon

En serie schampon från Lush är uppdelad i flytande och fasta schampon, för vilka du kan köpa en fin burk återvunnen plast.

Öl för cynthia

Detta är ett utmärkt flytande schampo för torrt och skadat hår. Från namnet är det klart att det innehåller äkta öl, eftersom ytterligare aktiva ingredienser används citronsaft, brandyolja och jäst. En komplett uppsättning för drunkards och älskare av exotisk kosmetika.

Shampoo har en fuktig arom, men dess effekt är mycket viktigare. Hela saltet av naturliga hårprodukter känns efter den första tvätten: håret blir tufft och som om det är starkare. Kombinera dem blir hårdare, och det är förbryllande.

Efter en månads användning är det stora förändringar i återhämtningen. Håret faller mindre, växer snabbare och lyser mer. Varje Lush produkt har en aromaterapi effekt som en bieffekt. Lukt av schampo är helt fantastisk, vilket gör att håret blir en nyans av exotism och förbättrar ditt humör.

Slutsats: Regelbunden användning av schampo "Öl för Cynthia" stärker verkligen håret. Fem pekar ut ur fem tillverkare.

nyhet

Intressant har detta fasta schampo upphört att vara en nyhet under mycket lång tid, men namnet bakom det har bevarats. Detta innebär med mint och nässla för att påskynda hårväxten. Verktyget ser ut som en rund bit tvål och används också. Innan du applicerar det på håret måste du suga det och slå det i ett skum på huvudet.

Det är bättre att inte lagra schampo i en burk. När baren är våt, sitter den fast vid plastytan, och det blir omöjligt att få det efter den andra eller tredje applikationen.

Som med den tidigare behandlingen finns det inga klagomål om detta schampo. I en månad växer håret märkbart. Detta är dock den enda fördelaktiga effekten som kan erhållas från Novinki. Shampoo eliminerar inte mjäll, fuktar inte och ger näring till hår. Det städar, lägger på sken och stimulerar tillväxt, förutom det luktar den berömda salvan "stjärnan".

Slutsats: Det är bättre att använda detta verktyg för kvinnor med friskt hår. Mindre lyckligt är att bota dina lockar först.

exotics

Shampoo för fet hår baserat på fruktoljor. Det rensar perfekt och ger dig möjlighet att behålla ett framträdande utseende av håret tills nästa tvätt. Använd inte detta schampo för andra hårtyper! Rekommenderas inte ens för den kombinerade typen.

Det här verktyget är så starkt och radikalt fokuserat på ökad utsöndring av talg att torrt hår snabbt blir till släp, och bristen på fettinnehåll på rötterna lindrar inte denna effekt.

Balsams och balsam

Använd det frodiga shampooet utan balm och balsam kan bara vara den mest resistenta och patienten. Med alla trevliga konsekvenser, gör naturliga schampon håret mycket tufft. Därför är det svårt att kamma dem efter tvätt. För att lösa detta problem har Lush en serie masker och balsam av olika egenskaper.

cocktail

Medel med ett enkelt namn symboliserar det rika innehållet av vitaminer i en liten kruka. Applicera på håret efter shampooing.

"Cocktail" mjuka mjuknar håret, men med regelbunden användning av bankerna varar i två eller tre veckor. Effekten av produkten är märkbar efter den andra tvättningen av huvudet. Håret blir silkeslen och märkbar glans. Och självklart kommer den stupefying doften - det Lush visitkortet - att följa dig i ett par dagar.

Verktyget närmar och fuktar, i kombination med naturligt schampo, är dess egenskaper mer uttalade.

I den frodiga katalogen är detta verktyg listat i hårbalsam. Förmodligen eftersom tillverkaren inte visste var annat det kan hänföras till. Faktum är att det här verktyget bryr sig om splittrade ändar, och det visade bara sitt fullständiga fel.

Även för ägare av torrt hår "RB" är mycket fet och tung. Applicera den i full längd rekommenderas inte ens konsulter Lush. När den appliceras på ändarna av verktyget skapar intrycket av fett, limar och vikter håret. Det ska inte tvättas och efter en viss tid ska de splittrade ändarna bli en sak av det förflutna.

Men i praktiken är allt lite mörkare. Som ett resultat får du månader av plåga, för att använda den här lilla burken fungerar inte snabbare) och ingen märkbar effekt.

Kanske, som en tvättbar mask, skulle "RB" visa sig bättre. I allmänhet rekommenderas "RB" för dem vars hår har blivit lik strå i ordets mest förnuftiga mening.

masker

Lush masker har inte lika med, bland annat professionella masker från Shwarzkopf och andra kända varumärken. Varje mask appliceras i 20 minuter för att torka håret.

Jasmine och Henna

Vad Lush inte spenderade för detta botemedel var jasmin. Maskens lukt kan orsaka huvudvärk. Använd det noggrant och inte för ofta, en eller två gånger i veckan räcker. Denna mask är utformad för att pacify för tunt och torrt hår.

Om, efter tvätt, ditt hår pressas och inte vill gå in i släta lockar, är den här masken för dig. Efter appliceringen blir håret lydigt, som om det är magiskt. Dessutom närmar och fuktar masken det torra håret, vilket ger det glans och plommar från jasminens doft, vilket är en naturlig afrodisiakum.

Gudinna i håret

Du kan skriva en hel bok om Lukts dofter, men denna mask kommer att anges som "obehaglig". Detta är en mask baserad på vinäger, ägg och avokado. Verktyget ser ut så här om det är en produkt som behandlar barnets mage, och inom en mil kan du känna lukten som äter bort i ögonens slemhinnor.

Men bakom det fula utseendet och doften är dold en av de bästa hårvårdsprodukterna. En applikation av masken, och du kommer att glömma dess specifika egenskaper. Håret blir mjukt, silkeslen, felfri, glänsande, listan fortsätter och fortsätter.

Slutsats: "Hårets gudinna" rättfärdigar helt owlens namn. Fantastiskt verktyg som kan liva upp även det svagaste och svagaste håret.

Grunden för grunderna

Denna mask är baserad på olika typer av mint, olivolja, honung och nässla. Det fungerar i flera riktningar på en gång: närmar, mjukar, stimulerar tillväxt. Efter applicering på rötterna kommer du först att känna en liten chill, som gradvis växer till en vinter frost. Detta är en karakteristisk effekt av mynta. Under appliceringen av masken verkar det som att hårväxten känns fysiskt.

Resultat: Efter en månads användning observeras märkbar hårväxt, men näringsmässiga och återställande effekten känns inte. Mest sannolikt krävs mer långvarig användning.

Inte alla Lush produkter är lika bra som tillverkarens löften. Vissa har ingen effekt alls och får mer negativa recensioner. Kanske, för effektiviteten av naturkosmetik spelar individuell mottaglighet en viktig roll, men varför utvecklar vi sedan verktyg för hårtyper eller för att lösa specifika problem?

Vissa produkter är verkligen en godsend, som öl för Cynthia shampoo eller Hair Goddess mask. Även om lukten av den senare mörkar intrycket, för för kvinnor är den estetiska komponenten fortfarande i första hand. Men inte alltför squeamish damer uppskattar helt sin fantastiska effekt.

En annan stor minus Lush kosmetika är dess höga pris. En flaska schampo kostar 1000 rubel, men 300 ml varar nästan ett halvt år. Så schampon är värda det. Fasta schampon är tillräckligt för ännu mer tid, eftersom konsumtionen de har är ganska ekonomisk.

Och med avseende på masker, balm och balsam kan det inte sägas. En bank av masken är knappast tillräckligt för en månad, och det här är 600-1000 rubel. Det enda undantaget är den inte särskilt användbara RB-balsam. I en månad kan inte rätt effekt uppnås, men det är otrevligt att slösa bort pengar.

Intressant är den mest effektiva hårgudinnan masken också den billigaste. Om du lägger på hennes lukt kan hon väldigt mycket hjälpa ägarna av torrt och skadat hår.

Tillverkaren av naturkosmetik kunde inte göra utan att använda parabener och raffinerade produkter, vilket är störande. När allt kommer omkring betalar vi så mycket för förtroende för fondernas säkerhet och effektivitet. Lush argumenterar för att alla syntetiska ingredienser är säkra för hälsan, och detta har ännu inte varit motbevisat.

Trots alla "mot" och "men" prova schampo och maska ​​Lush minst en gång. Detta är en oförglömlig kombination av vård och doft.

Lush solid hair growth shampoo

Vi försöker massiva schampon för hår

För håråterställning använder våra läsare framgångsrikt Minoxidil. Med tanke på populariteten hos det här verktyget bestämde vi oss för att erbjuda det till er uppmärksamhet.
Läs mer här...

Ett ovanligt sätt att rensa hår kom upp med tillverkare av kosmetika. Tanken är baserad på användning av fast tvålämne, vilket bildar ett tjockt skum när det kommer i kontakt med vått hår. Innovation vädjade till många kvinnor i världen, främst för bekvämligheten, effektiviteten och den långvariga känslan av frisörhet.

Fast shampoo är en blandning av tvätt- och omsorgsredienser i en fast form, som används för att tvätta håret på samma sätt som kroppsåp. En liten bit av schampo är lätt att transportera, det tar upp lite utrymme och passar i en vanlig tvålfat. Genom handlingen av fast schampo överstiger det vanliga vätskeorganet, eftersom det bättre rengör håret, håller länge sin volym. Innovativt tvättmedel kan köpas i affären eller förberedas av dig själv - recept presenteras i stora mängder på Internet.

struktur

Fast shampoo är en analog toalettsåp och innehåller i grunden:

 • tvålbas;
 • vegetabiliska, eteriska oljor;
 • vitamin- och mineralkomplex.

Konserveringsmedel, konstgjorda färger, dofter läggs inte till fast schampo, varför produktens hållbarhet normalt inte överstiger 1 år. Frånvaron av giftiga komponenter är ett stort plus tvättmedel. Förväxla inte fast shampoo med tvål - dess effekt på håret liknar effekten av vanligt schampo, och endast form och textur är förknippade med tvål.

I utseende kan fast shampoo lätt förväxlas med tvål, men priset på produkten är flera gånger dyrare än flytande schampo. Kostnaden för en bar som väger 55 gram börjar vid 600 rubel. Men effektiviteten är bortom beröm - 1 stycke är tillräckligt i 3-4 månader, medan flytande schampo köps 1-2 gånger i månaden beroende på hårets längd och hur ofta den används.

I det fasta schampotet tillsättes ofta bitar av torkad frukt, örttextrakt, tång och mineraliserat salt. Dessa komponenter ger håret glans, elasticitet, stärker rötterna, skyddar håret mot yttre påverkan. Eteriska oljor, finhackade doftande frukter verkar som ett naturligt smakämne. Så, solid schampo kan lukta som apelsin, jordgubbe, kokosnötter, rosor, ha ett friskt hav eller växtbaserad smak. Receptbalschampo hålls inte hemligt - det kan förberedas utan svårighet i hemköket.

ansökan

Den speciella egenskapen hos fast hårschampo ligger i sin kraftfulla rengöringsegenskap utan stark skumning. Hård schampo bildar inte ett skumlock, men kan tvätta de mest komplexa föroreningarna utan skadliga effekter på håret. Normala schampokummor på bekostnad av kemiska jäsmedel - sulfater, som kanske skapar en känsla av djupt rensande hår, men i praktiken kan dessa ämnen orsaka håravfall, allergier, hudirritation.

Fast shampoo innehåller inte konstgjorda fröer, därför har det en mer mild effekt på håret. För att tvätta håret måste du först fukta håret väl. Ta sedan baren i hand och skölj som tvål. Applicera skummet på rötterna och massage. Spetsarna av långt hår skinka direkt med en bar. Tvätta shampoo från håret under rinnande vatten efter 3-5 minuter.

Efter applicering av fast shampoo för att sätta i en plasttvål. Lämna inte baren i vattnet, eftersom den kommer att halka och kommer inte att vara lämplig för vidare användning. En kartong är inte heller ett alternativ för lagring - våt schampo klibbar på pappret och det är svårt att skilja det från stapeln senare.

Marknadsöversikt

Fast shampoo presenteras i intervallet, ibland finns hemlagade hårschampon, som är förberedda på samma sätt som tvål. Innan du köper är det bättre att se till att det fasta schamponet är upprättat enligt sanitära normer och inte innehåller kemiska tillsatser och skadliga ämnen. I butiker som säljer hemmagjord tvål erbjuds vanligtvis prober.

Liksom flytande motsvarigheter produceras fast schampo för olika typer av hår. Sortimentet av följande märken som har fått positiva recensioner och betyg från vanliga användare:

 1. Lush är det mest populära varumärket, vilket representerar ett stort urval för olika hårtyper. Av dessa är fast shampoo för fet hår med enbär extrakt en framgång för alla typer av karma hår (poäng 4,3 poäng från 36 personer).
 2. DesignSoap - massivt schampo baserat på extrakt av jojoba, lavendel, kamomill, linden, etc.
 3. Spivak - representerar en fast shampoo Bay, en genomsnittlig poäng på 4,7 poäng och recensioner från 15 respondenter.
 4. Fresh Line - för skadat hår "Erato" poäng på 4,5 poäng, recensioner lämnat 10 personer. Solid Polymniya hårförlustschampo - betyg 3,7 poäng, 21 personer lämnade recensionerna.
 5. Cleon - mjällschampo, för skadat hår, för tillväxt och återställande av hår.

Du kan också välja ett solid shampoo varumärke Savonry, Bomb Cosmetics, SPA, Beauty Cafe.

Hemlagade recept

Recept för att göra hemlagad schampo är ganska varierad - deras grund är skummande växtingredienser, eteriska oljor, örtinfusioner, färsk juice eller bitar av frukt. Du kan använda några naturliga ingredienser som är användbara för hårväxt. Du kan självständigt göra fantaseshampo av olika former, färger, aromer och handlingar. Detta är en spännande kreativ process - som ett resultat kan du utveckla ditt eget unika recept som andra kommer att uppskatta.

För matlagning behöver:

 • Tvålbas - säljs i en kosmetisk butik. Lämpligt natriumkososulfat - 40 g.
 • Näs- och kamille CO2-extrakt - 2-3 droppar.
 • Eteriska oljor - citron, rosmarin, 3-5 droppar vardera. Du kan använda andra.
 • Bayolja - 5 droppar.
 • Keratin - 1 år
 • Fenyltrimetikon (silikonkosmetik) - 0,5 g.
 • Rosemaryhydrolat - 5 g.

Matlagningsverktyg:

 1. Vattenbad.
 2. Skål för blandning och uppvärmning.
 3. Pipett.
 4. Elektroniska köksvågar.
 5. Handskar.
 6. Silikonform.

Och i själva verket själva receptet:

 1. Förkrossa kokosulfat så lite som möjligt. Väg 40 g och placera i en skål som vi ska använda för uppvärmning.
 2. Lägg till basen i steg: hydrolyserat rosmarin extrakt, nässla, laurelolja, keratin, silikon och kamillextrakt. Respektera proportionerna.
 3. Lägg disken i ett kallt vattenbad, sätt på elden. Blanda blandningen periodiskt tills den är jämn. När vattnet kokar, bör blandningen värma i ytterligare 5-6 minuter.
 4. Utan att vänta på att kyla, gnid det fasta schamponet med handsknappar i flera minuter.
 5. Tillsätt etrar. Återigen mnemy händer.
 6. Shampoo redo täppt in i formuläret. Vi lägger i 20 minuter i kylskåpet. Ta sedan bort från formen och låt den torka i 1-2 dagar.

Receptet kan varieras genom att lägga till honung, havregryn, krossad, bitar av frukt. Som färgämne kan du använda morot, betorjuice, kakaopulver, pounded samling av medicinska örter, etc. Varje kvinna vet vad som passar håret bäst, och det recept du väljer kan du alltid uppgradera.

Shampoo för håravfall och stimulera tillväxten av "New" från Lush

Det första hårda schampot i mitt liv och absolut inte den sista, mycket ovanliga och högkvalitativa produkten som förtjänar uppmärksamhet.

Lush, baserat i England, är känt för handgjorda produkter från naturliga ingredienser som inte testas på djur.

Alla Lush-butikerna är mycket ovanliga och lockande, och det är bara inte möjligt att gå förbi en sådan skönhet, upploppet av färger och lukten...

Det bästa sättet att växa och skönhetshår läs mer.

Och windows och beckon att prova något...

Lush produkter kan köpas i företagets butiker, eller beställas på deras hemsida, priserna i butiker och på webbplatsen är identiska.

Lush Firming Novelty Shampoo

Producentens löften: En effektiv kombination av infusion av mynt och infusion av nässla garanterar att ditt hår rengörs från vardagens smuts och damm och fungerar som en tonic för hårbotten! Mynt stimulerar också hårfollikeln, ger tillväxt - och kanelolja, rosmarin och cepsoljor ger hår med vitaminer och ger glans!

Ljust rött schampo i form av en bricka på vilken det fortfarande finns en kanelsticka, jag förstod inte sin roll, efter flera tillfällen försvann den. Lukten är något som luktar mättat med kryddnejlika, laurel och något annat växtbaserat, väldigt skarpt, som oljedräkt, med locket öppet, lukten sprider sig till hela badrummet. Lukten av hår kvarstår inte.

Volymen är 55 gram, medan schampon enligt konsulten ska räcka för 80 huvudtvättar.

Sammansättning: natriumlaurylsulfat, extrakt av brännässla (Urtica dioica), en infusion av pepparmynta (Mentha piperita), parfymkompositionen, glycerol, absolut nässla (Urtica urens), absolut rosmarin (Rosmarinus officinalis), olja Pimenta racemosa (slå) (Pimenta racemosa), kryddnejlika (Eugenia caryophyllus), kanel leaf oil (Cinnamomum zeylanicum), kanelaldehyd * * eugenol, bensyl * * limonen, linalool * 73360 färgämne, en pinne av kanel (Cinnamomum zeylanicum)

* Komponenter av eteriska oljor.

Trots närvaron av natriumlaurylsulfat i kompositionen finns det många fler användbara och naturliga produkter i kompositionen.

Natriumlaurylsulfat, parfymkomposition, färgämne 73360 är säkra syntetiska ingredienser, och andra ingredienser är naturliga.

Shampoo skumar väl och tvättar håret perfekt. Mitt hår är fet vid rötterna och torka på tips och tryggt kan jag säga att schampo förlänger håret renlighet, med att jag kan tvätta håret var tredje dag, håret är relativt ren även på den tredje dagen, även om standarden för mig - vartannat av dagen Men om du använder schampo hela tiden, torkar den lite hårlängd, men jag klarar det tack vare masker och balsam. Om jag använder "New" shampoo, så kommer jag definitivt att sätta på en mask från en serie av restaurering eller fuktgivande. Shampoo ger volym och glans till hår, håret blir lätt, fluffigt och krullarna är tydliga, allt som jag vill. Och det viktigaste är att håret verkligen växer snabbare från detta schampo, det toner och stärker håret. Genom att lämna detta kan vi dra två slutsatser:

1. Byt ut det nya shampooet med ett mildare schampo, vilket är perfekt för mig: en gång "Ny" shampoo och hårmask, och nästa tvätt - ett återställande schampo eller för känslig hårbotten samt hårbalsam.

2. Efter varje tvätt med schampo är det nödvändigt att sätta på en mask eller åtminstone balsam.

Shampoo tvättar perfekt alla hemlagade hårmaskor, särskilt olja.

Jag skummade schampot i mina händer och satte skum i hårbotten, masserade i några minuter och tvättades grundligt med vatten.

Jag vill säga att jag omedelbart kände skillnaden när jag tvättade mitt hår med något annat schampo. Det fanns ingen som sken, renhet och volym, i allmänhet med håret var det något fel.

Fördelar med schampo "Novinki":

 • kompakt förpackning och tillräckligt under lång tid;
 • mycket bekväm att använda, idealisk för resor;
 • påskyndar hårväxten
 • minskar håravfall
 • efter den första användningen är håret silkesigt och glänsande;
 • ger volymen och ljusheten till håret;
 • förlänger hårets renhet.

Det finns inga nackdelar för mig, även om konsulten sa att shampooet tvättar ut färgen och, om det används ofta, torkar hårets ändar. Mitt hår är inte färgat, men på bekostnad av att torka längden, kan det enkelt hanteras med hjälp av masker och balsam.

Shampoo är bra i varje mening av ordet, det är bara det sällsynta fallet när förväntningarna har överträffat sig själva. Var noga med att fortsätta att lära känna varumärket Lush.

Kanske det bästa shampooet för hårtillväxt + många foton

Läser många recensioner på den här webbplatsen, jag bestämde mig för att dela min erfarenhet)

Jag bestämde mig för att ägna min första recension av Lash-produkter till min favoritprodukt - en "nyhet". En kort historia om min bekanta med den här produkten: Jag vandrade runt på webbplatsen, läs recensioner, blev intresserad, mitt första köp var bara det nya. För första gången i affären dog jag nästan av lukten, men då blev jag deras vanliga kunder och en flitig fläkt (jag försökte allt. Allmänt allt). Efter ett år av min fanatism har jag till och med jobbat där och jobbat där ett lyckligt och roligt år. Därför vet jag om den här produkten från både köparen och säljaren.

Nyheten är att det ger en "wow-effekt" efter en veckas användning - håret börjar glina starkt (alla mina bekanta och ungdomar märkte också det). Men det här är inte en deklarerad "bonus".

Om jag utesluter frasen "bakning mitt huvud under tvätt", memorized av alla försäljningsassistenterna, då hade jag inte en inferno, och det maximala värmde uppvärmdes hårbotten, men det verkar även bra för mig. Innan du använde mitt hår repaintades mitt hår hundra gånger i olika färger, även när jag gjorde kemi. sedan gick det tillsammans med schampoen till henna och det är fortfarande vackert. Jag har inte klippt mitt hår för ett och ett halvt år, först, för att äntligen växa dem, och för det andra, för att se effekten av botemedlet. Tja, medan jag arbetade kunde alla besökare se mina hårs kvalitet, för hela halvåret fick de inte alls, faller inte ut antingen vid tvättning eller kamning. var mycket slät och glänsande.

sls är en overdådig bas, och om man tittar på kompositionen är det i laxprodukter inte lauryl, men laureth, dess mjukare form. För att orsaka skada är det nödvändigt att applicera den i en ren, gnugga den i huden och tvätta den inte i 24 timmar. Jag tror att ingen kommer att göra det, men i den dos som det är nödvändigt för att shampoo ska bada, är det vanligen 98% biologiskt nedbrytbart (det bryter ner i vattenlösliga ämnen och det kan vara alkaliskt sediment i botten av flaskan, om alls).
I allmänhet kan du vara säker på att vi har studerat grundligt denna fråga och allt kommer att bli bra :)

infusioner av nässla, pepparmynta, absolut nässla, rosmarin, pimento, kanelolja och kryddnejlika - alla dessa oljor hjälper till att värma hårbotten och stimulera hårväxten. sluta falla ut. det mest "termonukleära" sättet att påskynda hårväxten. samlat allt du behöver.

kanelaldehyd *, eugenol *, bensylbensoat *, limonen *, linalool * - komponenter av de essentiella oljorna som ingår i produkten. de är i slutet, vilket betyder att för hela badkaret i vilket schampo kokas finns det inga fler muggar. (Förresten, jag råder dig att titta på videosatsen "hur det är gjort." Om olika Lash-produkter)

Jag vill uppmärksamma det faktum att Lash fasta schampon inte innehåller konserveringsmedel. de behövs helt enkelt inte där eftersom det inte finns något vatten i produkten där bakterier multipliceras.

Så i ett år har mitt hår fördubblats, vilket jag är mycket glad över) det brukade ta mycket mer tid innan. en valp är tillräcklig för tre månaders daglig användning. efter varje bricka växlade det med ett annat schampo, som jag kommer att diskutera senare. men fortfarande var nyheten älskad. Används tillsammans med samma luftkonditioneringsapparater.

Eftersom jag inte satte mig målet att bli fotograferat för granskning, lägger jag till bilder som visar skillnad.

Jag skulle vara glad om någon skulle dra nytta av min recension) var vacker! =)

Känn skönheten från insidan

Det är ganska enkelt -
börja byta just nu

Solid Lush Shampoo: Review

När marknadsförare lanserade ett torrt schampo på marknaden och skapade en känsla, vars effekt verkligen snabbt bleknade bort tillsammans med försäljningen av denna produkt, eftersom användarna för första gången hade blivit besvikna med sin mirakel effekt. Och här är en ny runda kosmetiska mode - massiv schampo. Ärligt, i mina ögon såg fast shampoo inte hur det gjorde i verkligheten. Och ännu mer, jag förväntade mig inte att få en bit vanlig tvål i en tripp.

I allmänhet kommer jag att titta på presenthästen idag, eftersom denna presenthäst är en uppsättning fasta LUSH-schampon.

Innan jag packade upp lådan insåg jag att inuti något från LUSH, på grund av den karakteristiska Lashevsky lukten, är en mycket stark och specifik blandning av olika smaker.

Jag har en uppsättning av tre fasta schampon:

  Gul - Lady Godiva (den trevligaste lukten av alla, men ganska stark).

Grön - Karma (luktar tandpulver och krita).

Violett - Juniper (men det lukar inte alls som enbär, men korsets sovjetiska fotkräm).

Metoden för applicering är som följer: du måste tvätta tvålen och tvål den i dina händer och applicera sedan skummet på håret. Eller spendera av mylets på avskilda hår.

Skum från tvålen, ärligt, inte så varmt. Det här är inte en japansk svart tvål som blandar sig i ett tjockt tätt skum. Från fast shampoo är skummet mycket vattenigt. Så när jag applicerade den på mitt hår, kände jag mig inte så stor skillnad från vanlig tvål.

LUSH försäkrar att fast shampoo är universal, därför är det lämpligt för alla typer av hår, men nej: torrt hår från fast schampo blir ännu mer torrt och normalt. Men för fet hår, förmodligen väl lämpat.

Efter att ha tvättats med en fast shampoo behöver du en bra tjock balsamkonditioneringsapparat, annars skär ditt hår som tvåltvål. Kanske är det ett alternativ för detox shampoo? Men jag tyckte inte om det.

Nu lite om lukten: I början skrämde han mig med sin rikedom, men jag vill säga att när man tvätter ihop en fast schampo så känns det nästan inte.

Från grönt fast shampoo Karma kyler hårbotten lite senare, eftersom det innehåller mentol. Från de andra två observeras en sådan effekt inte.

Men jag trodde att fast shampoo är ett bra alternativ för resor, om du planerar att stanna där de inte ger en duschuppsättning. Eftersom fast shampoo inte exakt spills, fläckar inte dina kläder, och det är lättare än en flaska vanligt schampo. Den kan också användas som vanlig tvål i stället för duschgel.

Men om jag talar i huvudsak, kommer jag aldrig att använda fast schampo som en riktig ersättare för en vanlig schampo. Hår efter det är för torrt och lite livlöst, tryckande, håller sig i olika riktningar och svårt att stila.

Förresten, om kompositionen av fast schampo LUSH: detta är igen billigt natriumlaurylsulfat, PEG, cetearylalkohol, blandat med olika parfymkompositioner.

Så priset på 400 rubel för en tvål tvättmaskin är oerhört dyr!

Och till slut vill jag tvivla lite i Lasha, mer exakt i deras slogan, där hon hänger till köparen att alla sina kosmetika är handgjorda. Jag hittade sådana fasta schampon på leverantörernas kinesiska sida, där de kostar ett öre, inte mer än 0,5 dollar per styck. Dessutom kan du omedelbart köpa några lådor Lush. Så de köper alla sina produkter i stora partier i Kina, och de är inte alls handgjorda.

Resultatet av min berättelse: Massiv schampo från frodiga drakar på 3 av 5, och jag rekommenderar för dessa pengar att köpa en bra schampo från en professionell butik.

Skriven av Irishka, 2015-03-23, 4054 visningar

Skönhetsprojekt

Jag bestämde mig för att samla recensioner på nästan alla fasta Lush shampoo i en post - Neptun, Karma, Nyhet, Lady Godiva, Purest Green, Super Glitter, Hard, Soft, Goldilocks, Love of Hair. Det finns inga recensioner bara om några schampon som jag inte har försökt och kommer inte att, för att jag inte har oljigt hår (Juniper), ingen mjäll (Float). Av schampon som säljs bara på platsen kommer jag inte att försöka salighet och linser (inte nöjd med kompositionen), Reinkarnation (jag är blond och som en del av Henna och det är för mörkt hår eller färgat med Henna).
Jag har använt dessa schampon i mer än ett år, under den här tiden, de som jag gillade spenderade minst 2 shabochka, de som jag inte tyckte om, naturligtvis en i taget och min åsikt om varje schampo bildades äntligen. Färgat hår, jag har blont hår, precis som allt färgat hår utan omsorg blir torrt i ändarna. Jag har länge letat efter schampon som skulle tvätta huden och håret från talg, föroreningar och stylingprodukter bra, men skulle inte torka håret.

På bilden bara de schampon som gillade och kom upp (bara Goldilocks saknade, slutade bara, jag hade inte tid att köpa den), och jag börjar med dem.

Tillverkare Beskrivning: Massiv schampo för alla hårtyper. Denna ljusblå schampo innehåller två typer av tang: nori och irländsk moss, som perfekt anpassar håret, liksom havsaltet (perfekt rengör och förbättrar hårbotten).

Min recension: Shampoo är ganska mjuk, tvättar perfekt hår, bara för att squeak, men torkar inte på bekostnad av alger, som fungerar som luftkonditionering. Jag tog honom till havet, men även med närvaro av sol och saltvatten gjorde han mitt hår glänsande och snyggt. Efter en månad av användning märkte jag att håret själv blev tjockare, troligen på grund av havssalt i kompositionen. Håret efter det är utmärkt, mjuk, slät, silkeslen och glänsande.
Pris: 350 r
Betyg: 5/5

Beskrivning av tillverkaren: Detta schampo är uppkallat efter den legendariska kvinnan som rida genom Coventry-gatorna i hästryggen, bara klädd i sitt lyxiga långa hår (hon gjorde denna handling för att rädda medborgarna från orimliga skatter). Vi hoppas att efter att du har använt det här shampooet kommer ditt hår också att se vackert ut. Och dess smak, detsamma som för duschgelén "Passion", kommer inte att lämna någon likgiltig.

Min recension: Det första som lockar i schampo är lukten! Den magiska lukten av jasmin, stark nog, om du lämnar schamponet öppet kommer det att finnas en doft för hela rummet. Om någon inte gillar den här doften är det osannolikt att han är så stark. Sjampot är väldigt mjuk, det skumbas hårt, förmodligen ännu mer än någon annan, hårbotten tvättas bra, utan att torka håret, det enda Lush shampoo, varefter jag inte kan använda en mask eller en balsam, och håret är mjukt, lätt kammat, spetsarna är elastiska och glans. Jag gillar det faktum att den delikata doften av schampo stannar på håret för nästan hela dagen.
Pris: 430 gnidning
Betyg: 5/5

Tillverkare Beskrivning: Massiv schampo för alla hårtyper. Branded färg och doft "Lash" gör detta schampo lätt igenkännligt! Huvudingrediensen är patchouliolja, för djuprening och terapeutisk effekt på hårbotten - och naturligtvis en förförisk doft!

Min recension: Jag tyckte om lukt av schampo, och patchouliolja tyckte om mitt hår. Shampoo är väldigt, väldigt mjuk, jag är bara bastard när du tvätter håret med dem, renar håret och hårbotten väldigt bra. Håret efter honom är bara en saga, mjuk, slät, silkeslen, glänsande, och jag vill röra dem igen och igen! Det torkar inte hår, men trots allt applicerar jag en mask eller en balsam. Definitivt bestämde sig detta schampo i mitt badrum länge.
Pris: 380 r
Betyg: 4/5

Beskrivning av tillverkaren: Den effektiva kombinationen av infusion av mynt och infusion av nässla garanterar att ditt hår rengörs från vardagens smuts och damm och fungerar som en tonic för hårbotten! Mynt stimulerar också hårfollikeln, ger tillväxt - och kanelolja, rosmarin och cepsoljor ger hår med vitaminer och ger glans!

Min recension: För att kontrollera löftet om hårväxt, använde jag detta schampo nästan utan avbrott tills det slutade, jag kan inte säga 100%, men jag lade till nya korta hår. Rengör huden bara bra, mint i kompositionen trivsamt sval. Jag använder en mask eller en balsam efter den.
Pris: 380 gn
Betyg: 4/5

Produktbeskrivning: I en lyxig schampo doft "Grön" -serien, med ros och vanilj, som perfekt komplement till helande ört blandning: färsk rosmarin, nässla, mynta, pulver tea tree och kamomill olja. Pepparmynt stimulerar hårbotten; Tea Tree och rosmarin hindra mjäll (och hjälp bli av med det om du har det).

Min recension: tidigare producerades detta schampo på en annan grund - natriumkososulfat, nu i butiker finns det bara laurylsulfat. Jag försökte detta schampo redan med lauril, de som köpt det tidigare med kokosulfat blev besvikna när denna grund var ersatt. Shampoo luktar som mint och tea tree, lukten är inte stark. Vid tvålning kommer olika gräsklippor och pinnar som lätt tvättas ut i håret från tvättmaskinen. Jag gillar effekten av mynta i kompositionen, det är väldigt trevligt att uppdatera hårbotten, särskilt i värmen. Shampoo är mer rengörande och inte lugnande, därför en mask eller en balsam efter det krävs. Men i allmänhet är schampo trevligt, jag kommer att använda det med jämna mellanrum.
Pris: 350 gnid
Betyg: 4/5

Produktbeskrivning: doftande schampo innehåller Elemi olja och ylang-ylang, som styr utsöndringen av talgkörtlar, mjukgörande kokosolja, lugnande olja violblad och slutligen till en liten guld paljetter lysa håret.

Min recension: Det finns spanglar i schampo och det är verkligen, men bara från dem finns det noll, de förblir inte på håret, och de lägger inte till någon extra glans. Shampoo är mjuk, i princip masken efter att den inte kan användas. Som en del av många oljor, bara vad mitt hår behöver, sjampo mjukar dem väl. Jag kommer att hålla det på hyllan med schampon också.
Pris: 340 r
Betyg: 4/5

Tillverkare Beskrivning: Fast shampoo för blont hår. Kamille, guldblommor och mycket citrusfrukter - så att ditt hår kommer att kasta guld även under det mest molniga vädret! Utmärkt rengöring, färg och humör garanti!

Min recension: Schampot doftar utsökt blandning av mandarin, apelsin och citron, ger en mycket mild och mjuk skum, som är mycket väl rengör håret, genom injektion av super guld, det gjorde jag inte märker)), men mer hår började att skina! Det enda negativa, shampoo torkar fortfarande lite, men eftersom jag alltid använder en luftkonditionering eller en mask, stänger jag mina ögon mot denna minus.
Pris: 305r per 100g
Betyg: 4/5

Nu de schampon som inte liknade / passade inte.

Beskrivning av tillverkaren: Massivt schampo, vilket ger hår mjukhet när den tvättas med hårt vatten. Delikat, blommigt schampo, mjukgör hårt vatten och ger hår glans och styrka. Kombinationen av lavendel och geraniumoljor, majsblommor och mallowblommor, ägg och sojabönor är det mest effektiva sättet att uppnå lyxigt hårhår utan att lämna ditt hem! Nu med luftkonditionering.

Min recension: schampo med balsam och som en del av många oljor, det måste fukta håret. Jag gjorde motsatsen, jag märkte inte någon fukt, jag torkade till och med mitt hår, det tvättar inte för mycket. Om det inte finns något annat schampo kan jag tvätta dem ett par gånger, men jag kommer inte att köpa dem igen.
Pris: 390 r
Betyg: 3/5

Beskrivning av tillverkaren: Den stimulerande kombinationen av irländsk moss, havssalt och kubis och korianderoljor kommer att öka volymen till ditt hår och göra det lydigt och mjukt!

Min recension: läs kompositionen, jag trodde att han såg ut som Neptunus, men hon hade fel. För flera användningsområden gjorde han mitt hår väldigt tufft, inte så tjockt som Neptun, nämligen tufft, utan glans, utan volym. Efter honom ville jag gå för att tvätta mitt hår igen, en timme senare var de så smutsiga. Det värsta schampoet för mig är Lush.
Pris: 390 r
Betyg: 1/5

Älskar hår

Beskrivning av tillverkaren: Detta är en favorit besökare kokosnöt schampo, som kan avklippas så mycket du vill. Använd det om du har torrt hår. Det kommer att ge ditt hår en mjuk och behaglig lukt av kokosnöt.

Min recension: schampo löddrar mycket dåligt, jag hade lång razmylivala som skulle uttrycka det på håret, bör du försöka, men när kastat den på en hylla i badrummet, razmok han och kollapsade. Han gav inte någon mjukhet till håret, torkade det ut, varefter det var obehagligt att röra på håret. Som ett resultat brukade föräldrarna utan tvivel använt det som tvål, de blev bara förvånade över att det var deras dåliga tvål))
Pris: 245 r för 100 gr
Betyg: 410

I allmänhet, efter att jag hittade hårda schampon som passar mig, förbättrades mitt hår klart efter en månads användning, blev de mer glänsande, släta, mjuka och elastiska. Nu är jag helt nöjd med mitt hårs tillstånd, jag tänker inte återvända till flytande schampo igen.

"Vågor" - exklusivt schampo från Lush-Tverskaya

I april i år i Moskva på Tverskaya, 4, öppnade den största grönskande butiken i Ryssland. Förutom det stora området är det också känt av det faktum att det här är några exklusiva produkter som inte finns någon annanstans i vårt land. En av dessa produkter är den sola schampongen "Vågor", jag kommer berätta om det idag :)

"Vågor" är grunden till en ljusblå färg med en dekorativ skorpa av vax. Sjampoen är mycket vacker, det finns partiklar av salt och moss över hela ytan. Om du tittar på det verkar det som om du håller en slags skatt från havsdagen och inte alls schampo. Lavendel arom, med salta sedlar, mycket skonsam. Vad du behöver för att shampooa kvällen för att lugna dig innan du lägger dig.

Vi ger inga speciella rekommendationer om vem det här shampooet är lämpligt för. Han lovar att mjuka håret och göra det glänsande. För de intresserade jag bifogar kompositionen:

natriumlaurylsulfat, stearinsyra, vatten (Aqua), glycerylstearat och PEG100 stearat, manuellt samlas havssalt, alger irländsk mossa (Chondrus crispus), sojalecitin, parfym, lavendelolja (lavendel), gardenia extrakt (gardenia), limonen * färgämne 42053
* Komponenter av eteriska oljor.

Ärligt talat, jag ville inte ta detta schampo under mycket lång tid. Sköt mig för att köpa väldigt motstridiga recensioner. "Vågor" lämnade nästan ingen likgiltig. Detta schampo är antingen älskat eller hatat. Därför blev det intressant för mig att prova det. I min analys kommer jag att fokusera på de negativa sidorna av schampon som andra användare har märkt för att hjälpa dig att räkna ut vad som är sant och vad som inte är :)

1) Shampoo skumar inte bra. Detta är sant! Om du kör dem på huvudet eller till och med gnuggar det i dina händer kommer ingenting att komma av det. Men trots det renar han fortfarande håret bra. Behöver bara vänja sig vid denna funktion. Många människor gnuggar masker i hårrötter? Tänk dig att det här är samma mask, bara renar.

2) Blå flingor häller ut ur schampon hela tiden. Det här är sant, men de tvättas tyst bort, så jag förstår inte varför många av dem gjorde ett problem ut ur det. Men det faktum att vaxpartiet sitter fast vid håret, skulle jag nämna, eftersom det är väldigt svårt att ta av vaxet från håret. Men i princip är det här problemet enkelt att lösa: känna till den här funktionen av "Waves", fråga bara att klippa av ett stycke utan vax eller skära det själv, som jag gjorde.

3) Efter "Waves" håret blir snabbt smutsigt. Det beror på vad du menar med "snabb". Jag brukade tvätta mitt hår varje dag, även om jag använde ett superrengöringsschampo och mitt hår håller volymen till och med vid slutet av dagen. Om jag säger att håret är smutsigt snabbt betyder det att det blir smutsigt på mindre än en dag. Med "Waves" av ett sådant problem märkte jag inte. Kanske ger detta schampo inte någon otrolig volym, men under dagen ser håret rent och friskt ut. När jag testar schampo för första gången använder jag inte balm, masker och nesmyvashki för att fullt ut utvärdera effekten av schampo. Efter "Waves" håret trycker inte håret, de lyser och blir mycket mjuka, som utlovat av tillverkaren. Jag var väldigt glad att mitt lockiga hår efter detta schampo låg vackra krullar, som om jag hade gjort styling.

Efter att ha testat Wave shampoo insåg jag att jag samtidigt håller med både positiva och negativa recensioner. I detta schampo finns det verkligen brister, den enda frågan är hur man behandlar dem. För mig är Waves ett bra schampo som håller alla löften, men som inte är mycket praktiskt att använda. Jag är glad att återanvända min bar (förresten, det är mycket ekonomiskt), och kanske kommer jag en gång till mitt köp. Och ta det till dig eller inte - bestäm själv, allt beror på hur signifikanta ovanstående nackdelar.

Du kan köpa i butiken Lush på Tverskaya, 4.

Pris vid inköpsdatum - 450 rubel per 100 g.

Vpencilbox

Personligen är det svårt för mig att skriva om schampo, eftersom mitt hår är kort, mina krav på att ta hand om det är ganska låga och som ett resultat - vad kan jag egentligen bara säga om schampo?

Men här är fallet lite speciellt, om bara på grund av en ganska ovanlig form av arkivering. Det här är ett massivt schampo, av vilket det finns mycket i det Lush-märket. Specifikt innehåller "Nytt" extrakt och tillsatser som syftar till djuprengöring, stimulering av glödlamporna, samt ger glans till håret. Från alla naturliga ingredienser listas nässlor och pepparmynta, glycerin, absolutes nässlor och rosmarin, slå smör, kryddnejlika, kanel blad, och mycket mer. Oil Bay i sin rena form, som jag hört, är ett mycket populärt sätt att förbättra hårväxten.

Vad kan jag säga från mig själv? Sjampoen har en ganska ljus arom, men i håret är det inte för irriterande, vilket är bra, som för mig. Det skumar medellångt, om håret är rikligt eller kraftigt förorenat, kan du behöva skumma staplarna två gånger. Konsumtionen är väldigt mycket ekonomisk, jag har använt den i mer än en månad, och staven håller allt (rolig referenspunkt, men vad man ska göra!).

Om vi ​​pratar om hårväxt och andra bullar, tycker jag det är svårt att säga något här. Skytten växte inte till midjan, de nya hårens paranormala aktivitet noterades inte heller (jag läste någonstans om bildandet av en "underrock" på något sätt), förlusten ligger också inom ramen för den vanliga normen. Tvätter håret bra, min torkar inte ut. Generellt... Jag skulle säga att detta bara är ett schampo. Kanske om några månader kommer jag att ändra mig, men i så fall lovar jag att låta dig veta!

Hittills objektivt ser jag inga mirakel, subjektivt - ett normalt schampo.

Antal kommentarer: 4

Marknadsföring i Lush på nivån) Jag köpte detta schampo för 10 år sedan. Och då kallades han för "Shampoo för hårväxt"))) Inte dåligt. Men jag märkte inte hårväxten))

åh ja, vem har den dålig marknadsföring nu?))) alla arbetar som de kan!

Jag stämmer inte överens med det här varumärket, för det finns ingen styrka i affären... för att undvika migrän. Men du kan köpa något utan att andas i ett par minuter... du skulle veta att....... så tack för feedbacken

Det är därför jag förbereder en lista hemma, jag kör in, jag dikterar till positionsrådgivaren, jag gråter och rinner ut)))

Lush hårväxt schampo

Shiseido Professional Salon Care hemma med Adenovital Series, som kommer att återställa ditt hår, stärka hårrötterna och främja hårväxt, eliminera klåda och mjäll. Huvudingredienserna i denna serie är den terapeutiska komponenten Adenocin (en egenskap och utveckling av Shiseido-företaget) som främjar tillväxten och förstärkningen av håret och roten hos det prickiga håret som hjälper till att återställa håret, vilket gör det friskt och välskött.

En morgon vaknade jag från att på kudden låg en massa hår avskilt från mitt huvud, den dagen tyckte jag att det var dags att knyta upp det med målning. Här är mina bilder innan:

Något jag var förvirrad med valet av schampo. Jag ville att det inte var väldigt dyrt (upp till 400 gnid.) Och effekten var på tunt, snabbt smutsigt hår. I allmänhet började jag läsa recensioner, och det finns så många av dem, och alla är motsägelsefulla, helt förvirrade ((((((

dam, dela receptet, tack))

Kort bakgrund. ))) Min älskade granny älskar att ta hand om sig själv, det här är mycket bra. Det är bra och inte förgäves, för att du inte kan säga att hon har bott i världen i 74 år. ) Så hon mötte en kvinna som använder LUSH hårprodukter (fasta schampon), i sin regelbundna resa till sanatoriet. Hon lovade naturligtvis så mycket. På senare tid har grannier blivit hårhud som faller ut (efter att ha förlorat sin man) och så att hon inte gör det, lämnar hennes hår henne olyckligt. ((((Naturligtvis är hon redo att köpa allt som säljs, bara inte.

Det är viktigt! Om du är intresserad av något från mitt utbyte och du erbjuder det, är det underförstått att du har läst det här inlägget och försöker anpassa mig till mina möten (allt diskuteras inom rimliga gränser). Om jag skriver till dig själv, så är jag redo att tweak.

LUSH hård schampo - mitt val i hårvård

Världen av hårda schampon hjälpte mig att öppna butiken LUSH (UK) och min syster. Lash tog en hel massa sola schampon till sina affärer, och Galya köpte mig en av dem som en present.
Den heter "Ny", gömd i en härlig burk!

Shampoo Lash gjort för hand, detta är delvis deras unika. Min "Nya" innehåller följande komponenter: Natriumlaurylsulfat, glycerin, njurinfusion, pepparmintinfusion, nässle absolut, rosmarin absolut, pimentoolja (pirat), klyftolja, kanelbladolja, kanelaldehyd, eugenol, bensylbensoat, limonen, linalool, färgämne 73360, kanelsticka.
Ja, ja, en kanelsticka på varje schampo :)
Det ser underbart ut, och lukten av kryddnejlika och kanel driver mig bara galen.

Hur man använder det: Vi får en bit från en burk, applicera den på vått hår som tvål, i riktning mot hårväxt och piska det i skum. Det behöver inte sägas att det skummar bra. Massage med fingertopparna, skölj sedan noggrant. Om så önskas kan du upprepa.
Håret efter tvätten är mjukt, slät och pipar från renligheten.
Den effektiva kombinationen av infusion av myt och infusion av nässla garanterar hårrensning från vardagens smuts och damm och fungerar som en tonic för hårbotten! Mynt stimulerar också hårfollikeln, ger tillväxt och kanel, rosmarin och cevumoljor ger hår med vitaminer och ger glans!
I min önskan att sluta håravfall efter graviditet och stimulera deras tillväxt schampo "Nya" hjälpte mig mycket!

Den enorma fördelen är att till ett pris på 390 rubel spenderas det mycket effektivt och varar i flera månader.
Om du inte gynnar hårbalsam, ger "Nya" schampon dig en chans att vägra dem. Jag använder Blondie-masken innan du tvättar mitt hår, så jag lägger ingenting på håret efter shampoo. (om "Blondi" mer här: http://makeupreviews.ru/cosmetic/lush-waysn-konditsioner-blondi-3133.html)
Jag lämnar schamponet för att torka på en kruka och sedan gömma det inuti, för om jag gömmer det omedelbart, är det en chans att det blir våt från det vatten som har gått in.

Den som vill prova något riktigt nytt, intressant, ovanligt och naturligt inom hårvård, rekommenderar jag massiva schampon från Lash. Deras fördelar är uppenbara:
- gjord av hand från naturliga ingredienser
- ekonomiskt spenderad, skummande kraftigt
- välvasket hår, "att squeak"
- stimulerar hårväxten
- kompakt och bekväm att resa
- älskare av kryddor kommer inte lämna likgiltiga doften av schampo

Glänsande och mjukt hår, vad mer behöver du känna sig vacker? ;)Nästa Artikel
Behandling av håravfall hemma - det mest effektiva sättet