Naturliga, medicinska och professionella schampon för mycket torrt hår: Vilken man ska välja, kommer hemlagade recept att hjälpa till?


Sköra, tråkiga, ofta splittrade ändar i ändarna av torrt hår kräver noggrann vård. De behöver ytterligare skydd, mat.

Den vanligaste orsaken till att krullarna och hårbotten är torra i sebaceous körtors svaga aktivitet, som en följd av frekvent användning av hårtorkar, tångar samt efter färgning och andra kosmetiska förfaranden.

Regler av val

Ofta är torra ändar starkt splittrade, mjäll uppträder, hår kamning med en plastkam elektrifieras, och frisyren håller inte länge utan användning av kraftfulla fixeringsmedel. För den kompetenta vården av problemet skapade håret många verktyg: schampon, lotion, balm. Vilket schampo är lämpligt för torrt hår, se nedan.

Behandling av torrt hår med speciella schampon kan vara ganska effektivt med rätt botemedel. Hur man väljer ett schampo för torra och splittrade ändar?

När du väljer det är det viktigt att förstå kompositionen och följa följande regler:

 1. Vanligen innehåller tvättmedelskomponenterna som bildar skummet sulfater: Ammonium Laureth Sulfate, TEA Layril Sulfate. Åtgärden för torra krullar bör inte innehålla ammoniak, som torkar huden och används för att tvätta fet hår.
 2. De främsta försvararna av bräckliga, torra lockar är oljor: olivolja, kokosnöt. Därför är det lämpligt att använda schampon med ett märke av olja för terapeutiska ändamål.
 3. Helst innehåller lösningen komponenter som tänder hårbotten. Till exempel har panthenol, som annars är känt som provitamin B5, förmågan att locka vattenmolekyler till håret.
 4. Om du väljer en produkt bör du föredra varumärken med proteiningredienser. Tack vare dem återställs hårets struktur, en osynlig film som skyddar mot skadliga faktorer bildas. Ett av proteinderivaten, lecitin, fyller det fria utrymmet i nagelbandet hos varje skadat hår. Analogerna betraktas som keratin, propylenglykol, vax.

Grundregeln i vård av hår - tvätta huvudet med det medel som är speciellt utformat för din hårtyp. Till exempel kan ingredienserna i en vanlig typ av hårschampo skada torrt hår.

Tillgängliga Hemlagade Recept

När vanliga medel inte är nöjda kan du förbereda ett schampo för hårdvård i hemmet. Det kommer att innehålla ett mycket mindre antal ingredienser, och när det används kommer det inte att skumma lika mycket som industriproduktion men det kommer att utföra sina funktioner lika effektivt.

För att förbereda ett medel för att tvätta huvudet hemma behöver du ingredienser som ger håret extra fukt: olivolja, kamomillte, tea tree oil, pepparmynta, rosmarin, rosor, ylang-ylang.

Det finns många recept för hemlagad schampo för torrt hår. Här är några av dem.

Chamapun från tvål och eterisk olja

Det kommer att ta: några droppar essentiell olja, en bit babysond som väger 0,2-0,25 kg.

Receptet för schampo för torrt hår är följande: gnid på en rivare tills du helt krossat en bit babysond som väger 200-250 gram.

Tillsätt en liter vatten, några droppar av vilken olja som helst. Du kan tvätta håret med detta schampo på samma sätt som med vanliga medel. För mer information om viktiga och kosmetiska oljor som används för torrt hår, läs den här publikationen.

Äggschampo med vodka

Det tar: ett par äggulor, en kvart kopp vatten, ett halvt glas vodka, 1 tsk. ammoniak.

Citronschampo

Obligatorisk: 2 msk. l. solros eller olivolja, 1 tsk. någon schampo, 1 äggula, 2 tsk. morot och citronsaft.

Blanda de listade komponenterna noggrant. Blandning används som ett vanligt naturligt schampo för torrt hår.

Olje-äggmedel

Krävs: 1 tsk. ricinolja, schampo och olivolja, 1 äggula.

Slå äggula, tillsätt castorca, schampo, olja till den. Blanda noggrant. Tvätta håret med blandningen.

Tansy Shampoo

Krävs: 1.5 Art. l. skum, 0,7-1 liter vatten, 1 tsk. schampo.

Fyll i skålen med kokt vatten, låt det brygga i 10-15 minuter. Lägg till schampo i lösningen och tvätta håret.

Vid beredning av schampon kan kamomillte användas istället för vatten. För att brygga 1 msk. l. plantera blommor 0,7-1 liter kokande vatten och infunderas i 10 minuter. För att få en trevlig arom är det värt att lägga 5-7 droppar av någon essentiell olja.

Utbudet av schampon för mycket torrt hår

Hår- och hårvårdsprodukter visade sig för över hundra år sedan. Då blev inte tjejerna förbryllade av vilken typ av hår de hade, och valet av medel var väldigt liten. Idag fylls apotekens och fönstrenas fönster med olika kosmetiska produkter. Deras utbud och tillämpningsområde är ganska breda.

Apotek och medicinska preparat

Shampoo cream och Vichy system för torrt och skadat hår, som reglerar Vichy Dercos. Komponenterna i dessa produkter återställer hårets struktur, tonar hårbotten.

För terapeutiska schampon är varumärket Hästkrafter. Det är perfekt anpassat för mänskligt hår. Det finns ytterligare en rysk utveckling - Alerans schampo från Vertex-företaget, berikat med växtbaserade ingredienser.

Alla medicinska schampon för torrt hår kan delas in i:

 • Innehåller silikon. På grund av sin närvaro i produktens sammansättning skapas en skyddande film på håret som skyddar den från effekterna av externa negativa faktorer.
 • Sulfatfria produkter. Vi pratar om allergivänliga schampon med en mjuk formel och frånvaron av starka komponenter. De närmar och fuktar krullarna, ger håret en hälsosam utseende.
 • Shampoo med amineksilom. Denna effektiva komponent stärker försvagat torrt hår, hjälper till i de mest allvarliga fallen.

Läkemedelsschampons sammansättning måste innehålla läkande örter, naturliga oljextrakt, vitaminkomplex, proteiner, biologiskt aktiva och fuktgivande ämnen.

Salong professionella verktyg

De hjälper till med professionell hårvård inte bara på skönhetssalongen, utan också hemma.

Populära varumärken är Kerastase, Londacare VitalBooster Shampoo, Bonacure Volume Boost, L'OREAL Intense Repair, Estel Aqua Otium.

Ett kännetecken för professionell kosmetika - den består av högkvalitativa komponenter:

 • tvättas fullständigt efter den första tvätten, silikoner som inte ackumuleras i håret;
 • oljor och andra som är nödvändiga för underhållskomponenterna i hög koncentration, verkar intensivare än när man använder marknadens massa.

Professionella specialister, vanligtvis måste de användas i komplexet. Om du väljer professionell kosmetika fel kan du skada håret.

Massmarknad

De vanligaste hårvårdsprodukterna för denna linje är: Shauma, Shwarzkopf, Neva Cosmetics, Garnier, Clean Line. Du kan enkelt köpa sådana medel i grossist- och detaljhandeln till ett överkomligt pris.

Massmarknadsprodukter - "butik" kosmetika, utformad för den allmänna befolkningen. Det produceras i stora mängder, användningen av dyra komponenter i produktionen av uteslutna. I grund och botten utför dessa schampon en hygienisk funktion, som inte löser sig till grunden för globala problem.

Med användbara rekommendationer i behandlingen av torrt hår, läs här.

Hur ofta och korrekt tvätta torrt hår?

Ägare av torra krullar bör inte tvättas för ofta: mer än 1-2 gånger på 7-10 dagar. Daglig tvätt leder till förlust av fukt. Det rekommenderas att följa följande regler:

 1. Använd kosmetika som är utformad för att ta hand om torrt hår.
 2. En timme före vattenbehandlingen kan du gnugga vegetabilisk olja i hårbotten, göra en omslag.
 3. Inget behov av att tvätta håret med för varmt vatten. Den optimala temperaturen är 36 ° C.
 4. Om vattnet är för hårt, bör det mjukas genom att tillsätta en tesked soda till 2 liter vatten.
 5. Efter shampooing hela hårets längd, kan du applicera en liten mängd ricinolja eller skölja dem med en infusion av medicinska örter: kamomill, burdock, salvia, mynta.
 6. Torrt hår kan inte gnidas med en handduk, och kammade dem rekommenderas träkam eller borste med naturliga borst.

För terapeutiska ändamål kan du lägga till eteriska oljor i schamponet. Sandelträ, mandarin, lavendel, rökelse, cederträ, pelargon är väl lämpade för torra lockar.

Tänk på valet av medel för torr hårvård, konsumenten har möjlighet att köpa både billiga shampoo från massmarknaden och dyrare högkvalitativa medicinska produkter.

Om vanliga schampon i grunden bara utför en rengöringsfunktion löser professionella viktiga problem med håret.

Därför rekommenderas professionell utrustning och medicinsk kosmetika för användning av dem som letar efter ett verkligt effektivt botemedel mot behandling av torrt hår och färgar ofta håret och gör en perm.

Användbar video

Ytterligare information om schampon för torrt hår:

10 bästa schampon för torrt och skadat hår: betyg 2018

Skönheten bestäms inte alltid av ansiktets korrekta egenskaper. En kvinna får inte ha dem, men vara välskötta, och därför en vacker person. Det är möjligt att locka uppmärksamhet med ett hälsosamt krillläge, inte för ingenting att det sägs att rena strängar redan är en frisyr. Om de är för torra bör du använda ett fuktgivande hårschampo.

Ljuskronor med silkesstruktur kommer att se bra ut även i den vanliga bunten monterad på baksidan av huvudet. Då måste frisörerna vända sig mindre ofta.

Indikationer för användning

Torra krullar i samband med ärftlighet. Sebaceous körtlar fungerar dåligt och avger liten utsöndring. Varje hår är inte helt täckt med naturligt skydd, så det ser överdriven ut. Det är föremål för de negativa effekterna av solstrålning, frost och dammig luft.

Följande manipuleringar kan provocera ett dårligt arbete i körtlarna:

 • permanenter;
 • felaktig torkning
 • styling curling strykjärn och tang;
 • överdriven användning av geler, skum
 • frekvent färgning.

Tack vare sådana åtgärder blir håret livlöst, sprött. Detta leder till deras förlust.

Om situationen inte är katastrofal och problemet är bara i torr hårbotten, så kan du fixa det själv. Helst hjälper shampoo till torrt och skadat hår. Det normaliserar funktionen av subkutana fettceller, vilket återfuktar krökarna naturligt. Positiv effekt på strukturen hos användbara komponenter som ingår i schampot.

Särskilda funktioner

För att rätta till situationen med mycket torrt hår kan du använda rätt urval av schampo. För detta behöver du noggrant studera instruktionerna.

Följande föremål bör finnas i en kvalitetsprodukt:

 • moisturizers;
 • uppmjukande medel;
 • B-vitaminer;
 • silikoner;
 • olja;
 • extrakt av medicinska växter.

Shampoo är i första hand ett tvättmedel, så det innehåller ytaktiva ingredienser. De är olika. Vissa innehåller soda och dess derivat, ammoniumlaurylsulfater. Detta har en negativ inverkan på hud- och hårstrukturens tillstånd.

Andra produkter består av icke-sulfat rengöringsmedel som handlar försiktigt. Det är önskvärt att välja schampon med polyglukos, betain-kokamidopropyl. Dessa substanser erhålls från betor, majskärnor, kokosnötter. Också var inte rädd för mässingssoda, laurethsulfat. De är inte aggressiva mot folliklar.

Bordet stavade ut de ämnen genom vilka frisyren blir bättre.

Komponenter, ger elasticitet, silkiness

Dessa är inte alla användbara komponenter som används av tillverkarna. Var och en av dem närmar sig cellerna och hjälper till att bekämpa torrhet.

Kriterier för att välja det bästa shampooet

För att göra skört hår starkare kan produkter som har helande egenskaper.

Dessa bör inkludera komponenterna:

 • cyklometanon - avser silikonoljor;
 • Quaternium - har en mjukgörande effekt;
 • glycin, panthenol;
 • växtbaserade extrakt, vitaminer;
 • eteriska oljor.

Inte alla passar vissa komponenter, så du behöver hämta shampoo individuellt. Om en person är allergisk mot grapefrukt extrakt, kommer produkten inte att ge önskat resultat.

En bra produkt ska ha en hög densitet, pärlglans. Detta innebär att produkten innehåller många proteiner.

Bästa torra hårschampon

Typiskt är antalet ämnen som ingår i ett fuktgivande schampo, tillverkaren i fallande ordning. Ju lägre komponenten är på listan desto lägre dosering.

Efter att ha granskat betyg av de bästa schamponerna kan du välja det bästa alternativet för dig själv.

Genomsnittlig kostnad (rub.)

Innova hydrat från Indola

"Skydd och näring" från Natura Siberica

"Intensive Recovery" av Dove

Hårkliniken modverkar av Kerasys

Intensiv reparation från Loreal

Top 10 moisturizers kommer att glömma problemet med torra lockar. Förutom dem kan du använda speciella sköljningar. Vanligtvis skapar tillverkaren en mask eller balsam för varje produkt. Ofta är han redan med i schampot. Inte överflödig kommer att vara uppmärksam på folkmedicinska lösningar.

Andra effektiva lösningar

För att bekämpa torra tips behöver du inte tillgripa professionella medel, men du kan skapa en naturlig produkt hemma.

Fungerar bra med honung och organiska. Blanda en tesked vanligt schampo med samma mängd honung. Lägg till den resulterande massan saften av ett medium citron. Alla ingredienser blandas noggrant och appliceras på kretsens spetsar.

Stöd effekten tillåter enkelt sätt. För att göra detta blanda en tesked äppelcidervinäger med ett glas vatten. Om du har älskling kan du lägga till det (1 tsk). Blandningen är bättre att hälla i burken med schampo. Det skakas grundligt och appliceras på tvättat vått hår.

Se även: snabbt fuktgivande hår (video)

Håll näringslösningen ska vara högst två minuter, skölj sedan med vatten. Lukten av ättika kommer inte att förbli, och krullarna blir silkeslika och glänsande. Vinäger mjukar vattnet.

Metod för tillämpning av medel

Skydd mot torrhet, direkt solljus, andra negativa faktorer kommer att bli effektivare om de används korrekt.

 1. Applicera produkten på handflatan, skum med vatten, fördela jämnt genom håret.
 2. Ljus massera rörelser i 1-2 minuter.
 3. Tvätta bort rester med varmt rinnande vatten.
 4. Upprepa proceduren om det behövs.

Torka inte krökarna omedelbart med en hårtork. Låt dem torka sig. I sällsynta fall är det tillåtet att använda varm luft på ett avstånd av 10-15 cm från håret.

Kontraindikationer för användning av fuktgivande schampon

Även den mest användbara lösningen kan orsaka allergisk reaktion på huden. Att fukta var effektiv måste du kontrollera frånvaron av allergier. För att göra detta, använd bara ett litet schampo på armbågen, vänta 10 minuter och skölj. I avsaknad av rodnad kan den användas för sitt avsedda ändamål.

Kontraindikationer för användning av fuktgivande medel:

 • huvud sår;
 • svampskador
 • individuell intolerans av en av komponenterna.

Efter att ha identifierat ett problem med ett visst schampo borde du sluta använda det. Bara det rätta urvalet av produkten kommer att låta dig glömma bort torra, orörliga krullar.

recensioner

Kosmetikmarknaden är överväldigad med erbjudanden som ger hälsa och glans till torrt hår. Effektiviteten hos ett visst verktyg är mest känt genom jämförelse.

De flesta konsumenter uppmärksammar följande faktorer:

 1. Kostnad. Ett läkemedel på ett naturligt sätt kan inte vara billigt, men dyrt är inte alltid mer effektivt.
 2. Komposition. Några av de dyra och billiga schamponerna matchar nästan alltid namnen på komponenterna.
 3. Flavor. Öppnande av flaskan är trevlig att njuta av blommiga anteckningar. Ännu bättre, om efter torkning av håret kommer de att utstråla en lätt behaglig lukt.
 4. Rensning. Det är viktigt för en person att efter att ha tvättat huvudet kvarstår en känsla av friskhet och renhet.
 5. Mjukhet. Känslig vård är viktig för känslig hårbotten.
 6. Glans. Många förväntar sig av det sätt att krullarna kommer att lysa i vilket ljus som helst. Detta är en av indikatorerna på deras hälsa.
 7. Lätt och vikt. Vissa schampon gör krullar luften. Men det finns människor som föredrar effekten av viktning, för med honom går läget bättre.
 8. Behovet av balsam. Inte alla gillar att efter tvättning behöver du dessutom använda ett annat sätt.
 9. Densitet. Närvaron av hyaluronsyra bidrar till att håret blir tjockare. Detta ska liknas av kvinnor med sparsamt hår.
 10. Löddrig. När du tvättar är det bättre att schampongen blir luftig och liknar inte gelé, vilket är svårt att tvätta bort.
 11. Hårstruktur Företrädesvis såg krullarna naturliga och strykade, tipsen var vackra.

Konsumenterna säger att tillverkarens rekommendationer om användning av schampo och sköljning i satsen är motiverade. De kompletterar varandra, vilket ökar användningsgraden. Men det finns de som försöker rädda. De får inte dyrt schampo och kompletterar det med balsam från en högre priskategori. Denna anslutning ger utmärkt resultat till en överkomlig kostnad.

De bästa fuktgivande schamponerna för torrt och skadat hår

Shampoo - grunden till någon vård. Det här verktyget använder de flesta av oss med avundsvärd regelbundenhet. Det garanterar rengöring, hanterar helt och hållet uppgifterna om hydratisering, näring. Det behöver ständigt ett hår. Valet av ett anständigt alternativ måste närmare uppmärksammas. Inte alla dyra, allmänt annonserade produkter klarar sina uppgifter, och bland de billiga metoderna är ofta värda saker. Tänk på vilken fuktgivande schampo som är bäst att välja för regelbunden vård.

Indikationer för användning

Eventuellt fuktgivande schampo är indicerat för användning för att upprätthålla tillståndet för normalt hår eller omhändertagande av torra krullar. Det är i det senare fallet viktigt att välja rätt komposition för regelbunden exponering.

Endast fuktgivande vård kan förhindra att problem utvecklas på grund av hårets hårdhet:

 • bildning av delade ändar;
 • ökad bräcklighet;
 • ökad prolapse;
 • minska hudens skyddande funktioner;
 • försämring av hårets utseende (förlust av glans, volym, livslöst tillstånd).

Oavsett orsakerna som medförde en förändring i hårets normala egenskaper, kan och bör de återställas. Vid de inledande skeden av problemutvecklingen kommer det att visa sig att klara sig själv med hjälp av högkvalitativa fuktighetsgivande baser. Deras åtgärder kommer att bidra till att normalisera sebaceous körtlar, kommer att ge det nödvändiga hårstöd, återhämtning. Förberedelser är vanligtvis universella - lämpliga för att lösa manliga och kvinnliga problem med torrt hår.

Hur man väljer

Att köpa tvättmedel för att lösa befintliga hårproblem eller profylaktiskt hålla krullar i ett normalt tillstånd bör inte vara spontant. Det rekommenderas att ta ett seriöst tillvägagångssätt vid valet av vårdens grunder Innan du köper är det lämpligt att överväga flera droger, bekanta dig med kompositionen, handlingsprincipen, kundrecensioner.

Inget behov av att jaga billigheten av kopior av oförståelig produktion. Endast välrenommerade företag bryr sig om produktkvalitet. Ett bättre alternativ är bättre att köpa i ett stort detaljhandelsnät, en butik som specialiserat sig på försäljning av professionell kosmetika (stationär eller distansförsäljning). Icke-massproduktionsprodukter säljs ofta av officiella återförsäljare, anställda i skönhetssalonger.

En bra fuktkräm bör ha en övervägande naturlig komposition. De flesta ingredienserna av naturligt ursprung varierar gradvis av bearbetning. Var noga med att innehålla fuktgivande, mjukgörande, närande ingredienser, vitaminer, oljor, växtekstrakter. Accelerera återställningen:

 • hydrolyserade proteiner (keratin, silke);
 • hyaluronsyra;
 • lanolin;
 • kitosan;
 • ceramider.

Rådet. Det rekommenderas att uppmärksamma placeringen av ämnen när man listar kompositionen på etiketten. Ju längre i listan heter, desto mindre är det i förberedelsen.

Det är önskvärt att vägra användningen vid existens:

 • mineralolja;
 • parabener;
 • formaldehyd.

Dessa ämnen är potentiellt farliga, skadar kroppen. Uppmärksamhet bör ägnas åt ytaktiva ämnen som är ansvariga för reningsprocessen.

Det är lämpligt att använda sulfatfria, mjuka baser härrörande från kokosnötter och andra naturliga ingredienser (majs, betor). De vanligaste är aggressiva sls, läsk.

En viktig indikator på fuktkrämens kvalitet för torrt hår är pH-nivån. Helst bör substansen ha en något sur, neutral miljö. Alkaliska föreningar är uteslutna (antal över 6-7). Det optimala pH-värdet är 2,5-5,5.

Det finns många olika typer av schampo. Det finns multifunktionella och specialiserade formuleringar. Kopior markerade "2v1", andra alternativ som lovar en lösning på alla problem, brukar inte klara av uppgifterna. Sådana droger är mer lämpade för vård av en vanlig hårstyp.

Alternativ märkta "näring" ger lås full mättnad av användbara ämnen. I sådana produkter är vanligtvis ett högt innehåll av naturliga oljor, vitaminer, proteiner, växtekstrakter. De hjälper uttömda hårhår, benägna att bryta, förlust, snabbare för att få nog.

Varianter utformade för restaurering och skydd, gör ett utmärkt jobb med funktionen att korrigera den störda inre strukturen, lödning av de splittrade ändarna. De har ett högt innehåll av keratin och andra proteinkomponenter. Ofta inkluderade växtextrakt, stamceller, silikon för att skapa ett skyddande skal. Medlen kommer att vara lämplig för det skadade håret med de splittrade ändarna.

Fuktgivande baser kommer att bli frälsning för högt uttorkade lockar. Medel används för att förebygga och behandla torra strängar. De hjälper till att återställa hydrobalansen snabbare eller behålla den på optimal nivå. Förutom oljor, extrakt och vitaminer innehåller sådana produkter nödvändigtvis mjukgörare, fuktgivare (glycerin, panthenol). Lika viktigt är närvaron av proteiner.

Topp 13 bästa schampon

Gå vilse i en mängd olika schampon bara. Felaktigt utvald botemedel - förlorad tid att återhämta sig. Att förstå det omfattande utbudet av butiker är lättare genom att granska värdet av populära fukthämmare.

Ren linje

Produkterna i detta företag - det bästa valet för priset. Kostnaden för ett stort paket (400 ml) når inte 100 rubel. Alla produkter från Pure Line är gjorda på buljonger av medicinska örter, strukturen är balanserad, innehåller inte negativa komponenter. Drogerna är lämpliga för ägare av känslig hud, allergier.

För att lösa problemet med torrhet är populära: "Silkesljus med klöver" för färgat hår, "Fuktgivande med aloextrakt" för torra och normala lockar.

Natura Siberika

Kostnaden för produktion av detta företag är liten. Ett stort paket (400 ml) kommer att köpas för 130-300 rubel. Kosmetiska produkter Natura Siberika skiljer sig åt i den naturliga sammansättningen, hypoallergena komponenter. De mest populära produkterna är: "Volym och fuktgivande" med ett extrakt av Dahuri rosehip och cedar elfin, "Fuktgivande" med organiska extrakt av lind och björk för normalt och torrt hår.

Bolagets produkter säljs i stor skala, kostnaden är måttlig. Ett förpackning på 250 ml erhålls för 150-250 rubel. Kosmetikföretag värderas för det höga innehållet av fuktgivande ingredienser. Alla Dove produkter ger fullständig hudvård och hår.

För att eliminera hårets torrhet förtjänar uppmärksamhet "Lätthet och hydratisering". Strängarna blir mjuka, släta, silkeslen, förhindrar brittleness. Komplex med glycerol, nutria-keratin verkar effektivt från insidan.

Nivea

Den genomsnittliga kostnaden för förpackning är 250 ml. 120-150 rubel. Rengöringsberedningen "Fuktgivande och vård" med aloe vera-extrakt, vattenlilja är lämplig för frekvent användning. Det är en långsiktig, vanlig användning som ger återhämtning, ger optimal mättnad. Håret blir hälsosamt, lydigt. Även vid daglig exponering upprätthålls naturlig hydrobalans. Lämplig för vanliga, torra krusningar.

Clear

Den genomsnittliga kostnaden för förpackning är 400 ml 200-300 gnid. Produkt Clear (Klar) Vita ABE "Intensiv Fuktgivande" med en kaktus är lämplig för regelbunden vård av torrt hår, hårbotten. Verktyget förhindrar klåda, täthet, mjäll. Curls effektivt mättad med fukt, eliminerar fragility. Håret blir mjukt, lättare att kamma (även utan att använda en balsam).

Wella

Den genomsnittliga kostnaden för förpackning är 250 ml 200-300 gnid. Fuktschampo med Moringiolja fuktar fullständigt torkade strängar. Regelbunden användning bidrar till att upprätthålla en tillräcklig fuktnivå, skyddar krullarna mot uttorkning och negativa effekter av den yttre miljön. Användningen av verktyg garanterar eliminering av bräcklighet, torrhet. Curls blir silkeslen, glänsande. Läkemedlet har en liten kylningseffekt, så den är idealisk för användning i värmen.

Alerana

Den genomsnittliga kostnaden för förpackning är 250 ml 250-350 rubel. Produkten "För torrt och normalt hår" klarar av angiven eliminering av fuktobalans. Formeln med nässlextrakt, burdock, tea tree olja, panthenol, lecithin är utformad för att säkerställa hälsan hos lockar, förhindra förlusten, stimulera tillväxt. Som ett resultat av att håret blir slät, glänsande, det finns en naturlig volym, det är en förstärkning av rötterna. Alerana är lämplig för frekvent användning.

Londa

Den genomsnittliga kostnaden för förpackning är 250 ml 350-450 rubel. Deep Moisture-produkten tillhör den professionella linjen. Komplexet med mango- och honungsextrakt påverkas försiktigt, rensar, balanserar aktiviteten hos talgkörtlarna, fuktar, återställer skadade krullar. Strängar blir tätare, mjukare, silkiness framträder. Som ett resultat är frisyren mer mottaglig för kamning och styling.

Idealisk för mycket torr, förbi förfarandet för kemiska, värmepåverkan av hår.

Estel

Den genomsnittliga kostnaden för förpackning är 250 ml 550-700 rubel. Otium Aqua Moisturizing är lämplig för vanlig hem- och salonganvändning. Komplexet med sojaproteiner återställer håret helt från insidan, stärker, fuktar, skyddar. Som ett resultat blir håret elastiskt, silkeslen, glänsande. Överdriven torrhet, bräcklighet, förlust, sektion elimineras (varnas).

Shampoo har en antistatisk effekt, gör inte krullarna tyngre. Lämplig för hårvård, utsatt för frekvent styling, färgning, kemisk exponering.

Matrix

Den genomsnittliga kostnaden för förpackning är 250 ml 550-700 rubel. Hydrasource Biolage-serien ger utmärkt hydratisering. Strukturen av substansen är mjuk, ger enkel och effektiv vård. Ett komplex med aloe vera och alger hjälper till att korrigera fuktens obalans. Som ett resultat av användningen blir krillarna "levande", kamning och läggning blir lättare. Lämplig för torra och normala strängar som daglig vård.

Loreal

Den genomsnittliga kostnaden för ett rör är 400 ml 600-700 rubel. Produkten Botanicals är utformad för att ta hand om tunna, torra krullar. Lavendel, kokosnöt, sojabönoljor ger god näring, hydratisering. Naturliga inte bara sammansättningen av de medel som används miljövänliga förpackningar. Som ett resultat av exponering för schampo Loreal varumärke hår komprimerad, förstärkt, få hälsa, attraktivt utseende.

Vichy

Den genomsnittliga kostnaden för förpackning är 200 ml 650-800 rubel. Dercos-produkten är idealisk för regenerering av skadad, mycket torr, ömtålig, utsatt för håravfall. Det finns deras återhämtning, förlustförebyggande, tillväxtstimulering. Den förstärkta formeln med ceramider, ett komplex av oljor fungerar från den första applikationen. Tvättbasen rensar noga, matar, ser efter.

Den har en mjuk gräddig konsistens. Produkten lugnar irriterad, överdriven hud. Läkemedlet Vichy är lämpligt för frekvent användning, känslig dermis, torr hårtyp.

HC Professional

Den genomsnittliga kostnaden för förpackning är 300 ml. 900-1000 gnidning. Produkten från den professionella linjen Liss "Deep Moisture" är idealisk för torra, porösa, orubbliga lockar. Förberedelserna, på grund av komplexet av oljor och proteiner, kommer att säkerställa optimal mättnad med näringsämnen, fukt.

Som ett resultat av hårets användning blir det slätt, mjukt, elastiskt och glänsande. Lämplig för regelbunden användning på torrt, poröst, lockigt hår, för att förbereda professionella rätningsförfaranden, vård efter exponering.

Folkmekanismer

För att förbättra hårets tillstånd, inte vara rädd för kvaliteten på de använda metoderna, kommer det att visa sig att använda personligt beredda kompositioner baserat på upprepade bevisade populära recept. De väljer ett alternativ baserat på befintliga problem, en individuell inställning till komplexiteten i förberedelsen.

Det enklaste sättet är att mätta en enkel schampo. För att göra detta, ta det vanliga schampot (det mest naturliga i kompositionen). Blanda 1 msk. l. tvättmedel, flytande honung, burdock (castor) olja, citronsaft. Det är tillåtet att lägga till 1-2 droppar av alla lämpliga estrar. För torrt hår rekommenderas det att använda en ros, myrta, lavendel. Kompositionen fördelas på krullarna och masserar de mest torra, skadade områdena. Tvålprocessen varar 3-5 minuter. Produkten tvättas av med vatten.

Shampoo kommer att förberedas från någon neutral tvålbas med tillsats av vitaminer. Ta 2 msk. l. tvättbas, tillsätt 1 ampull vitamin A, E, B1. Kan ge råd att blanda ämnen som glycerin, panthenol. Ämnen hjälper till att behålla fukt. Kompositionen är inte föremål för lagring. Verktyget appliceras på strängarna, masserade hudsträngar. Tvätta av med vatten efter 5-10 minuter.

Utmärkt rensar, fuktar kompositionen baserad på ägg och ricinolja. En del framställs omedelbart före användning. Ta 1 kyckling eller 2-3 vaktelägg, tillsätt 2 msk. l. ricinolja. Ingredienserna blandas grundligt. Kompositionen appliceras på krullarna, vilket gör massorrörelser. Det är viktigt att jämnt bearbeta håret, med största uppmärksamhet åt de torra områdena. Exponeringstiden för schampo 3-5 minuter. Kompositionen tvättas med vatten.

Varning! Användningen av hushållsblandningar hjälper dig att snabbt bli av med torrhet, återställa hårets naturliga tillstånd. Oberoende gör kompositionen lätt. Du kan använda naturkosmetik utan att det skadar hårförhållandet dagligen.

Behandlingskurs

Det är svårt att bli av med torrt hår, bara med hjälp av schampo. Lång behandling kommer att krävas. Användningen av ytterligare droger - balsam, mask, outplånliga vätskor hjälper till att påskynda processen. Särskilt när det gäller split ends.

De flesta fuktgivande schampon tillåter regelbunden användning. Även efter eliminering av problemet med överdriven torrhet fortsätter användningen av fuktgivande kompositioner som ett underhåll, förebyggande vård.

Daglig användning av vanliga tvättmedel baser vanligtvis orsakar en överträdelse av lipidfilmen, vilket orsakar torrhet, brittleness. Användningen av fuktgivande droger skadar inte håret.

Konsolidering av resultatet

För att få ett hållbart resultat är det inte tillräckligt att endast använda kosmetika. Lös upp den effekt som uppnåtts med hjälp av:

 • organisering av rätt näring - en balanserad sammansättning av livsmedel, tillägg med vitamin-mineral komplex;
 • upprätthålla en korrekt livsstil - frånvaron av dåliga vanor, sömnhinder, mobil tidsfördriv, tillräckligt med syreintag;
 • Begränsning av skadliga effekter - styling, målning.

Fix resultatet av användning av schampo måste fastställa ett system för vård. Endast en komplex effekt kommer att ha en anständig läkningseffekt.

Det är svårt att bli av med ökad torrhet av håret med endast schampo. Varje högkvalitativt dyra läkemedel involverar deltagande i den terapeutiska processen av balm, masker, restaureringsförfaranden. Även om rätt schampo är en utmärkt grund för behandlingsprogrammet.

Användbara videoklipp

Än att spara torrt hår och splittrade ändar.

9 bästa schampon för torrt hår

Kosmetiska tillverkare utvecklar speciella formuleringar på en mild tvättmedel för denna typ av hår. De består av naturliga ingredienser: kamillextrakt, ricinus och mandeloljor, vitaminer. De har en terapeutisk effekt, intensiv återfuktning och näring. Vårt betyg innehåller de mest effektiva schamponerna för torrt hår med en förbättrad komposition berikad med näringsämnen.

Topp shampoo för torrt hår

De bästa billiga torra hårschamponerna

Billiga vårdprodukter producerar nästan alla kända kosmetiska märken. Och även om många anser att låga produkter är ineffektiva, tas alla senaste trender och utvecklingar i beaktande i produkter för masskonsumenten, de innehåller användbara ingredienser som bryr sig om hår och har en positiv effekt på hela kroppen.

Kroppshandeln. Rainforest Moisturizing Shampoo

Säkert schampo gäller produkter med ECO-märkning. Det innehåller inte silikoner, parabener, konstgjorda färger eller dofter. Rengör försiktigt, tvättar bort smuts och rester av stylingprodukter. Den är konstruerad för torrt, sprött hår, lämpligt för personer med känslig hud, är allergisk och biologiskt nedbrytbar.

Den balanserade kompositionen av oljor från olivolja, olivträd, babassu, valnötmanchetti, organisk honung bryr sig om skadat hår, intensiv näring, reglerar lipidbalansen. Efter användning är håret fuktigt, glänsande, spetsarna är mjuka, väl kammade och staplade.

Enligt konsumentreaktion är schampokummor bra, lätt att applicera och tvätta bort, vilket ger en trevlig naturlig lukt på håret.

värdighet

brister

 • inte detekterat.

Estel Curex volym

För det torra, spröda, försvagade håret skapade det ryska kosmetiska oroet ett schampo som ingår i betyget på grund av dess höga effektivitet och positiva kundrecensioner. Det rensar försiktigt, fuktar, ger volym.

Kompositionen innefattar provitamin B5, som främjar regenerering, stimulerar metaboliska processer. Chitosan återställer den naturliga lipidbalansen. Shampoo har en tjock konsistens och en bekväm dispenser, vilket möjliggör minimering av mängden med en enda användning och kontroll av förbrukningen. Det luktar bra.

Många användare håller med om att det är det bästa schamponet till ett överkomligt pris. Det fuktar inte bara håret intensivt, men ger också en god volym, vilket är så nödvändigt för tunt hår och vilket är svårt att uppnå med andra tvättmedel.

värdighet

effektivt avlägsnande av förorening

brister

 • inte detekterat.

Natura Siberica Arctic Rose

Det ryska företaget upphör inte att glädja kunderna med sina naturliga produkter, skapade på grundval av vildläkande örter samlade i ekologiska regioner i Sibirien och Fjärran Östern. Arctic Rose utvecklades för att rengöra och återställa dehydrerade, tråkiga håret. Det rekommenderas även för användning efter färgning och permbehandling.

Medel effektivt tvättar bort föroreningar, djup närmar och fuktar, stärker försvagade lockar, släpper, ger elasticitet och fasthet. Efter den första applikationen är den synliga effekten märkbar: håret är starkt, friskt och glänsande. De svävar inte, kamma väl.

Kompositionen innehåller arktisk hallon, ros, panthenol, risprotein. De mättas med vitaminer, aminosyror och mineralsalter, skapar en skyddande film från de negativa effekterna av UV-strålning och styling-enheter.

värdighet

brister

 • inte detekterat.

De bästa torra hårschamponerna i den genomsnittliga priskategorin

I vårt betyg inkluderade vi medelstora produkter som valts av användare som inte litar på budget kosmetiska produkter. De skapas på grundval av laboratorietester, genomgår strikt dermatologisk kontroll. Många schampon innehåller inte sulfater och andra aggressiva ämnen som påverkar hälsan negativt.

Matrix. R.A.W. UPPFÖDA

Shampoo berömda amerikanska varumärket skapat speciellt för mjuk och känslig rengöring av torrt, skadat hår. Den innehåller inga parabener, silikoner, sulfater, artificiella smaker eller färger. Det är ett biologiskt nedbrytbart medel, påverkar inte miljön negativt. Lämplig för känslig hårbotten.

Ekologisk honung, quinoa och kokosnötolja, penetrerar djupt inuti, återställer strukturen på mobilnivån. Hår efter applicering är strålande, fuktad, utan splittrade ändar.

Många användare har en hög terapeutisk effekt. Curls är inte bara väl rengjorda och hydrerade, effekten kvarstår länge. Med regelbunden användning kan du glömma problemen med torrt hår.

värdighet

brister

 • inte detekterat.

Spa Pharma. Mineral schampo för torrt hår

Israels kosmetika är populär på grund av det som ingår i dess sammansättning av salter, lera och vatten i Döda havet, känt för sina helande egenskaper. Mineralschampo kommer att bli en riktig frälsning för trött, förlorat glans och hårstyrka. Det ger maximal hydratisering och näring till lås och hårbotten.

Komplexet av argan, jojoba och mandeloljor har en antiinflammatorisk och sårläkningseffekt, eliminerar mjäll och kli och tätar hårvågor. Havsmineraler fungerar som källor till näringsämnen, återställer skadad struktur, främjar regenerering.

Den unika formeln fungerar som en skyddande barriär mot kemiska, mekaniska och termiska effekter. Håret lyser, fuktas, deras tillväxt accelererar.

värdighet

återhämtning av lipidbalans

brister

 • inte detekterat.

Schwarzkopf Professional BC Fuktkick

Det tyska kosmetikföretaget har lanserat en produktlinje för torrt, sprött, vågigt hår som intensivt återställer elasticitet, fasthet och naturlig glans. Shampoo ingår i klassificeringen tvättar varsamt bort smuts, skadar inte hårbotten.

Hyaluronsyra återställer fuktnivån, reglerar lipidbalansen. Tekniken för cellulär restaurering släpper håret, ger elasticitet, gör dem mer elastiska.

Enligt recensioner är schampon lämplig för lockigt och lockigt hår, behåller krökets naturliga form, förhindrar bildandet av fluffiness. De är lätta att kamma och passa. Shampooen skumar väl, användarna noterar ekonomisk konsumtion och bekväm användning tack vare lockdisplayen.

värdighet

rekommenderas för vågigt hår;

brister

 • inte detekterat.

Bästa Premium Dry Hair Shampoos

De bästa recepten och innovativa teknologier används för att producera premiumklassprodukter. De är avsedda för salonganvändning, många, trots höga kostnader, väljer dem för hemmabruk. Sammansättningen av sådana produkter är berikad med värdefulla, ofta exklusiva ingredienser. Efter applicering ser håret ut efter professionell vård.

Kerastase Nutritive Satin 2 för torrt och svagt hår

Det franska företaget producerar professionella hårkosmetika, vilket uppskattas inte bara av frisörer, men också av vanliga kunder. Nutritiv Satin 2 är konstruerad för torrt hår med måttlig känslighet. Det kompenserar för brist på fukt, förhindrar överdrivning när den exponeras för UV-strålning och hårtork, näring, återställer glans och hälsosamt utseende.

De aktiva ingredienserna - glycerin, lipider och sateenproteiner - har en terapeutisk effekt. De skyddar mot för tidig förorening, håret är länge rent, glänsande, välskötta.

Shampoo uppskattas av många användare. Det spolas försiktigt bort resterna av stylingprodukter, håret kammas väl. Med regelbunden användning stannar nedfallet, deras tillväxt ökar.

värdighet

brister

 • inte detekterat.

MACADAMIA REJUVENATING

Tillverkaren av ekologiska produkter i receptet använder macadamia mutteroljor och arganfrön, kända för sina unika egenskaper. Kombinationen av de två komponenterna ger ett bra resultat, håret återvänder till styrka och naturlig glans, de ser vackra och strålande ut.

I betyget inkluderade vi ett schampo som inte innehåller sulfater och parabener, skadar inte den delikata hårbotten, lindrar irritation och rodnad, förhindrar mjäll. Det skyddar mot yttre aggressiva influenser, stärker glödlamporna, ökar tillväxten.

Verktyget med varje applikation återställer den försvagade strukturen, håret blir jämnt och slät, effekten av fluffiness försvinner. Utmärkt resultat och minsta förbrukning i en användning motiverar kostnaden för verktyget.

värdighet

brister

 • inte detekterat.

L'Oreal Professionnel Nutrifier Shampoing

L'Oreal har skapat ett unikt verktyg som rengör, bryr sig och återställer torrt, uttorkat hår. På kort tid blir de igen starka, starka, välskötta, få glans och hälsosamt utseende. Shampoo innehåller inte silikoner som negativt påverkar huvudets hud och det försvagade hårets struktur.

Speciellt utvecklad formel berikas med naturlig kokosnötolja och glycerin, vilket släpper och tar bort sektionen, ger bokstavligen ett nytt liv. Skyddsbarriären förhindrar negativa faktorer.

Enligt recensioner, med regelbunden användning, blir håret mjukt, silkeslen, som efter salongbehandlingar. Shampoo tjock konsistens, väl skum, lätt att applicera och tvätta av. Av fördelarna skiljer sig dess ekonomiska konsumtion.

värdighet

innehåller inte silikoner;

brister

 • inte detekterat.

Några tips för torr hårvård

Efter att ha granskat vårt betyg är vi säkra på att du kunde välja det optimala schampot. Några tips från experter hjälper till att bevara hälsan hos torrt hår och glömmer obehagliga symptom för alltid.

Hårdvatten från kranen torkar det redan osmyrade håret. För rengöring, varmt (inte varmt!) Kokt vatten eller filtrerat är bäst.

Daglig tvättning påverkar hårets tillstånd. Den optimala behandlingen är 2-3 gånger i veckan.

Åtminstone ett tag är det värt att neka hårtorkar och likriktare. I extrema fall, använd kyla och mildt läge.

Direkt solljus - fienden för torra, försvagade lockar. Huvudbonader och att vara i skuggan skyddar mot UV-exponering.

Använd tvättmedel och stylingprodukter avsedda för torrt hår. Universella schampon är inte lämpliga här, de kan ännu mer skada det redan försvagade håret.

Varning! Denna rangering är subjektiv, annonserar inte och fungerar inte som en guide till köp. Innan du köper bör du rådfråga en specialist.

9 bästa schampon för torrt hår

Egenskaper i rankningen

Torrt, livlöst hår är ett problem för många tjejer. De blir så på grund av den ogynnsamma miljön, användningen av produkter av dålig kvalitet eller olika hälsoproblem. Skönhetsindustrin erbjuder många förfaranden för att återställa och stärka krullarna. Men experter rekommenderar att du börjar försöka välja rätt skötselprodukter för ditt hår, och bara sedan tillgripa olika salongtjänster.

Shampoo - vårdprodukt, utan vilken ingen kan göra. Dess huvuduppgift är att rengöra håret från smuts. Men nu är det sällsynt att hitta en produkt som endast utför den här funktionen. Oftast lägger tillverkarna speciella ingredienser som tillåter schampon att ha mycket olika effekter: återfuktar, närnar, lägger till, mättar färg, återställer struktur etc. Det finns många alternativ, men inte alla har en positiv effekt på lockar.

Endast högkvalitativa schampon som inte innehåller skadliga ingredienser kan verkligen bli av med problem med hår. Den vanligaste av dessa är torrhet och brittleness. För att bekämpa sådana obehagliga fenomen finns det ett antal specialverktyg. De kan produceras i olika länder, har olika kostnader etc. Men det finns egenskaper som är värda att ägna stor uppmärksamhet åt innan de köper:

 • Komponenterna i kompositionen måste vara ofarliga. De säkraste produkterna anses vara utan parabener, sulfater och silikoner;
 • Närvaron av oljor och andra fuktgivande tillsatser krävs;
 • Positiva kundrecensioner kommer att påpeka de mest effektiva schamponerna;
 • Ge företräde för produkter som innehåller panthenol eller bioter. De återställer vattenbalans och mjuknar strängar;
 • Köp endast produkter från pålitliga tillverkare - det här garanterar produkter av hög kvalitet.

Vi valde de bästa effektiva schamponerna enligt köpare och specialister.

De bästa billiga torra hårschamponerna

3 Elseve Luxury 6 Oljor

Den populära tillverkaren av kosmetika L`oreal är ett närande komplex av 6 oljor Elseve, speciellt konstruerat för torrt och sprött hår. De viktigaste fördelarna med verktyget - djup näring och ger otroligt glans. Kompositionen innehåller unika komponenter: lotus, solros, kamille, rosolja etc. Tack vare dem har schampon en aktiv effekt på lockar, vilket gör dem friska och vackra. Den har en genomsnittlig tjocklek och en trevlig lukt. Effekten känns redan efter den första sköljningen - håret är omedelbart mjukt, inte mattat och fuktat, som efter en mask. Volymen 250 ml räcker för en månad för daglig användning.

 • utjämningseffekt;
 • ger mjukhet och silkiness;
 • ger lätt kamning
 • oljetextur;
 • trevliga känslor efter användning;
 • bra recensioner
 • stora skum
 • lågt pris;
 • konsumeras långsamt.
 • icke-naturlig komposition;
 • efter ett tag upphör att agera.

2 GARNIER Botanisk Legendary Olive

GARNIER torrt skadat hårschampo är en ny produkt av 2017. För ett så litet intervall har verktyget redan lyckats vinna många flickars kärlek. De markerar slät hår efter användning, diskret lätt doft och bekväm applicering. Förpackningen är gjord på ett sådant sätt att schampot används till sista droppen. Skum väl, rensar snabbt föroreningar. Tillverkaren har utvecklat en speciell formel som ger sken, mjukhet och skönhet att krulla. "Legendary Olive" ger super lätt kamning efter första användningen. Konsistensen betyder mer fet, vilket är väldigt trevligt att känna vid applicering.

 • gör inte tyngre;
 • håret blir genast mjuk och silkeslen
 • stor glans;
 • tätt tätt skum;
 • bra pris;
 • mycket lätt att kamma;
 • tvättar snabbt
 • bekväm dispenser.

1 Natura Siberica Tuva

Natura Siberica Tuva shampoo är speciellt konstruerad för torrt och sprött hår. Dess sammansättning är berikad med honung, mjölk, extrakt av gran, bergsaska, karväv, etc. Deras åtgärd riktar sig till djup näring av skadat hår och ger dem ett hälsosamt utseende. Förpackning med en bekväm dispenser tillverkas, den har en volym på 400 ml, vilket är tillräckligt för flera månader av daglig användning. Shampooen skumar väl, tvättar snabbt ditt huvud och det garanterar långsam förbrukning. Den ser vit ut med en behaglig doft och tjock konsistens. Efter att ha använt produkten är krullarna mjuka för beröring och lätt att kamma.

 • bra pris;
 • konsumeras långsamt
 • rensar försiktigt håret
 • har en närande effekt
 • positiv återkoppling efter användning
 • trevlig naturlig lukt;
 • användbara ingredienser i kompositionen.

De bästa torra hårschamponerna i den genomsnittliga priskategorin

3 OLLIN Professional Megapolis

Professionell hårvård är möjlig även hemma tack vare Megapolis shampoo från OLLIN Professional. Den är gjord på basis av en unik komponent - svart risoljaxtrakt. Ger den mest försiktiga vården, för innehåller inte sulfater och parabener. Håller effekt efter keratinrätning under lång tid. Perfekt för daglig användning. Spolas snabbt även de mest förorenade krullarna, men gör dem inte tyngre. Den har antioxidantegenskaper, gör håret smidig och mjuk. Den har en aktiv regenererande effekt på hela längden.

 • innehåller inte parabener och sulfater;
 • den mest skonsamma rensningen;
 • professionell vård hemma;
 • klarar sig väl med sin uppgift;
 • välsmakande lukt;
 • känslig hydratisering
 • väger inte ner.
 • svårt att tvätta tjockt hår
 • snabbt konsumeras.

2 Londa Professional Deep Moisture

Den främsta fördelen med shampoo från Londa Professional är mycket intensiv fuktgivande. Penetrerar in i hårstrukturen, det mjukar och mjukar dem längs hela längden. Redan under spolning känner kunderna omvandlingen av sina lockar. Finns i en elegant flaska med flip-top lock och en bekväm dispenser. Den har en ganska flytande konsistens av en genomskinlig vit nyans. Bland komponenterna finns ett mango-extrakt och naturlig honung. De hjälper till att göra håret hanterbart och ger den enklaste kamma. Regelbunden användning ger utmärkt resultat - sken, hälsosamt utseende, bli av med matthet och mjukhet längs hela längden. Har positiv feedback från kunderna.

 • djup fuktgivande
 • snabb effekt;
 • Tysk kvalitet;
 • har ett bekvämt skydd
 • lätt diskret doft;
 • mjukar perfekt
 • bra recensioner.
 • många silikoner i kompositionen.

1 ESTEL Otium Unique

ESTEL företaget i många år producerar en rad professionella schampon Otium. Under den här tiden har många kunder redan lyckats älska de verktyg som inte bara klarar av olika problem, utan också är relativt billiga. En framträdande representant för linjen är Otium Unique shampoo. Det är utformat för att normalisera arbetet med talgkörtlarna i hårbotten, liksom fuktar torrt hår. Innehåller kalamavärande extrakt, vilket har en fördelaktig effekt på hudens lipidbalans. Förpackningen är utrustad med den mest praktiska dispensern, vilket inte kräver mycket tryck. Volymen är 250 ml, varar i genomsnitt 1,5 månader. Det har en kumulativ effekt från applikationer - efter en tid blir låsningarna vid rötterna mindre feta och resten av längden är mindre torr.

 • fuktgivande och mjukgör torrt hår;
 • elegant förpackning;
 • professionell vård;
 • bästa pris;
 • den mest praktiska dispensern;
 • kämpa mot fett vid rötterna.
 • inte alla tycker om lukten;
 • inte perfekt komposition.

Bästa Premium Dry Hair Shampoos

3 Kerastase Nutritive Bain Satin 2

En av företrädarna för regenereringslinjen Kerastase, Nutritive Bain Satin 2 shampoo syftar till intensiv näring av försvagade lås. Det skumar väl, har en gelkonsistens med en trevlig salonglukt. Djupt närmar och fuktar torrt sprött hår, gör dem mjuka. En viktig fördel är mycket långsam förbrukning. För att tvätta även långa lockar måste du ansöka lite pengar. Det skummar väl och rensar snabbt upp. Finns i volymer på 250 ml. Ett paket varar mer än sex månader. Lämplig för känslig hud, orsakar inte klåda och irritation. Efter några veckor med konstant användning elimineras splittrade ändar.

 • berövar inte volymen;
 • eliminerar splittrade ändar;
 • fyller med näringsämnen
 • återställer det försvagade håret;
 • återfuktar;
 • tillräckligt länge.
 • kan elektrifiera hår
 • inte lämplig för alla
 • mycket högt pris.

2 L'Oreal Professionnel Nutrifier Glycerol + Coco Oil

Linjen Nutrifier framträdde nyligen hos tillverkaren L'Oreal Professionnel. Alla medel som ingår där är utformade för intensivvård för skört och torrt hår. Nutrifier Glycerol + Coco Oil Shampoo är lämplig för daglig skadestyrning. I sina recensioner noterar kvinnliga kunder följande fördelar med produkten över de andra: det gör det inte tyngre, strukturen överensstämmer med hela längden, skyddar den från att torka ut, mjukas omedelbart, etc. Kompositionen utan silikon ger försiktig försiktighet mot försvagade lås. Samtidigt skummer den väl och rensar snabbt. Den har ett behagligt blommigt arom och optimal textur. Efter applicering finns det lätthet och jämnhet i håret, vilket också är otroligt glänsande. Efter några veckor stoppar Nutrifier utfallet och eliminerar splittrade ändar.

 • innehåller inte silikoner;
 • bryr sig helt om håret;
 • strider torrhet;
 • näringspåverkan
 • mycket trevlig arom;
 • skyddar mot torrhet;
 • bra recensioner.

1 Vichy Dercos Anti-mjäll Dry Hair

Tillverkare av professionell kosmetika Vichy utmärkt rykte bland köpare runt om i världen. Dercos torra hårschampo skapas av ett unikt recept speciellt för den mest aktiva påverkan på spröda livlösa krölar. Verktyget kan kallas terapeutiskt, eftersom det bekämpar mjäll och torr hårbotten och eliminerar också klåda. Vichy Dercos levererar professionell kvalitetsvård och skiner och skiner till skadat hår. Efter flera användningsområden blir de mjuka, silkeslen och får gradvis en hälsosam utseende. En viktig fördel med schampo - den fullständiga frånvaron av sulfater och parabener. Påverkar djupt på strukturen. Rekommenderas för användning 2-3 gånger i veckan.

 • säker sammansättning;
 • hög effektivitet;
 • bra recensioner
 • medicinska egenskaper;
 • hjälper till att återställa livslöst hår;
 • fuktar och närmar
 • ger den mest försiktiga vården.


Nästa Artikel
Shampoo 911: en översyn av en serie schampon (utnämningen av varje verktyg)