KOSMOPOLIT


Omedelbart ge täthet och densitet till även det tunnaste håret, utan att väga ner det, är inte en lätt uppgift, men den här magnifika topp tio gör ett bra jobb!

De bästa lösningarna för hårdensitet

1. Salon Feel Hair Dresser av Moltobene

Princip för verksamheten:

Namnet betyder "kläder för hår", och denna term uttrycker bäst essensen av läkemedlets effekt på dina lockar. Den innehåller keratin - protein, som i själva verket består av hår. När det appliceras på ytan av varje hår, visas ett ytterligare lager av keratin, alla hål fylls, håret blir jämnt och friskt. Och när det upphettas (t ex genom att torka med hårtork) ökar detta ytterligare lager i volym, vilket gör att varje hår nästan dubbelt så tjockt.

Hur man använder:

Hur man gör håret tjockt? Applicera en liten mängd för att rengöra, lätt vriden hår med en handduk, kamma den för jämn fördelning, blåsa torr, ge önskad frisyr.

Pris: ca 1500 rubel.

2. Matérialiste All-Over Thickening Spray från Kérastase

Princip för verksamheten:

Det specialpatenterade Intra-Cylane-komplexet bildar en ram runt varje hår, till vilket ceramider "klamrar": deras molekyler förstärker håret och ökar dess tjocklek. Om du blåser håret med en rund kam, kommer ditt hår att ta formminnet och behålla sin tjocklek och volym även vid hög luftfuktighet.

Hur man använder:

Popshikay på handflatan, värm upp produkten, gnugga händerna ihop och fördela produkten på vått hår.

Pris: ca 1600 rubel.

3. Diaboost HTX 3200 av Nioxin

Princip för verksamheten:

Produkten innehåller tre aktiva ingredienser samtidigt: niacinamid, panthenol och koffein. Med en enda applikation ger en omedelbar effekt tjockt hår, och med regelbunden användning gör håret mer elastiskt och elastiskt, så att de kan hålla sig rena längre och bättre behålla bulkstyling.

Hur man använder:

Hur snabbt gör håret tjockt? Efter varje hårtvätt, applicera på ren hårbotten med mjuk massage rörelser. Skölj inte.

Pris: ca 2500 rubel.

4. Bed Head Small Talk från TIGI

Princip för verksamheten:

Kuvertet, det här verktyget ökar inte bara hårets volym, utan också slätar dess nagelband, vilket gör att krullarna lyser och silkiness: de är mindre förvirrade, lätta att passa och ser bra ut. Bonus för hållare av konsistens haircuts: verktyget klarar av att betona enskilda strängar!

Hur man använder:

Om du bara behöver öka hårdets densitet, applicera produkten på vått hår, och om du behöver dela och strukturera trådarna - torka.

Pris: ca 1000 rubel.

5. Volumea av Rene Furterer

Princip för verksamheten:

Naturlig hårdensitetsförstärkare: Kärnan i denna produkt är ett växtextrakt av frukten av ceratonia, en sällsynt träd som växer i Medelhavsområdet. Detta extrakt består av polysackarider som tränger in i hålrummen och är fasta på hårets yta, gör det tätare och hårvolymen från rötterna. Samtidigt är håret lätt, smidigt och stannat längre.

Hur man använder:

Spraya på det pressade håret längs hela längden.

Pris: ca 1800 rubel.

6. "Got2b Pulver" av Schwarzkopf

Princip för verksamheten:

Till skillnad från ovan nämnda rättsmedel är det här inte en spray eller lotion, men pulver! De speciella mikrogranulerna i sammansättningen ökar håret vid rötterna och gör det tjockare och tätare. Samtidigt är pulvret på håret helt osynligt, det fetter inte rötterna och väger inte ner strängarna.

Hur man använder:

Torka håret, lägg ungefär en halv tesked pulver på din handflata, gnid den upp, bli förvånad över att kompositionen har blivit osynlig och gnid in i hårrötterna.

Pris: ca 250 rubel.

7. Expert Age Defy från Pantene Pro-V

Princip för verksamheten:

Lotionen innehåller vitamin B3, panthenol och koffein, på grund av vilket det verkar på ytan av varje hår, förtjockar dem och skapar effekten av att öka volymen på 6500 hår (vi har i genomsnitt 100.000 hår på huvudet).

Hur man använder:

Applicera på vått hår efter varje tvätt.


Pris: ca 900 rubel.

8. "Supervolym" av REF

Princip för verksamheten:

Mikropartiklar penetrerar ditt hår, vilket gör det tjockare och tätare. Detta är ett professionellt verktyg som stylister älskar, eftersom det kan appliceras även på otvättat hår, och håret kommer att se fräscht och voluminöst ut.

Hur man använder:

Spraya sprayen på hårets rötter, kam och lägg.

Pris: ca 1200 rubel.

9. Aveda Tjocklek Tonic

Princip för verksamheten:

Den 97% naturliga toninsätningssprayen förtorkar håret från rot till spets. Sprayens viktigaste ingrediens är amla, en ayurvedisk växt som har använts i Indien i århundraden för att bibehålla friskt hår.

Hur man använder:

Applicera på vått hår från rot till spets, torka, lyft det vid rötterna.

Pris: ca 3000 rubel.

10. Innova Inställning Hårförtjockning Elixir av Indola

Princip för verksamheten:

På grund av chitosan, panthenol och andra högteknologiska ingredienser som ingår i produkten är den skadade hårstrukturen fylld, de ser tjockare, mer voluminösa och friska.

Belita-Vitex Shampoo SHAMPOO-AMINOPLASTIC för förstärkning, tätning och förtjockning av håret Professionellt hårvård - granskning

Mitt hår är glänsande och mjukt igen.

Nyligen har håret blivit hemskt. Masochki, vitaminer, till och med nikotinsyra brukade hjälpa, men nyligen har de blivit jinxed! Håret målar inte med våren. Fallen ut var strimlar, hårda, obehagliga. skenet är borta.

Efter att ha provat en massa schampon, gick för en annan. Som ett resultat kom en serie för att stärka, täta och förtjocka håret Professional Hair Care. Jag har aldrig hört eller sett denna produkt tidigare. Jag bestämde mig för att försöka, det kommer inte bli värre.

Börja med att hon avbröt sitt hår i en kvadrat. Jag använder den i två veckor, genom att falla ut: kanske slutade jag uppmärksamma, kanske "molt" som sov, men enligt min mening blev det bättre. Hennes hår var mjukt och glittrande igen.

Vad jag förvärvade:

 1. Shampoo: Jag älskar i stort sett stora schampon med en dispenser, som jag vanligtvis inte vet hur man ska använda sparsamt). Shampoo har en trevlig lukt, kämpar bra med nikotinens "arom" på håret (jag sitter på kontoret där de röker var 5: e minut, så den otäcka lukten är inte så lätt att tvätta bort). Inte dålig skumning. Hår efter det är rent i 2-3 dagar, det här är normen för mig.
 2. Serum "effektlaminering från rötterna till ändarna av håret": tog som en annan outplånlig. Han klarar av sin uppgift med ett slag. Liten burk, bekväm. Verktyget är ekonomiskt. Jag trodde att det var flytande, som lite vatten, i verkligheten såg det ut som flytande crepe. Det har också en trevlig lukt. Håret är inte tjockt.
 3. Spray-förstärkning av hårsäckar: denna åtgärd tog på grund av "shedding". Jag bestämde mig för att göra allt i komplexet. Trevlig lukt igen. Spray ska sprayas på avskiljning på rent hår efter tvätt. Igen märkte ingen negativ inverkan i form av snabb förorening av håret.

Intrycket från serien är bara positivt. Tillverkaren rekommenderar en kurs på 2-3 månader.

Tidigare var håret ofta trassligt, nu finns det inget sådant problem. Samma maskrosseffekt är borta.

Belita-Vitex Shampoo SHAMPOO-AMINOPLASTIC för förstärkning, tätning och förtjockning av håret Professionellt hårvård - granskning

Hur älskade jag denna skönhet

Hallå Vill du ha en liter bra schampo till ett överkomligt pris?

Och jag ville verkligen! Och hittade. Det visade sig naturligtvis vara kosmetika som produceras i Vitryssland.

Ett klick av schampo, vilket är tillräckligt för mig att tvätta mitt långa hår (upp till midjan).

Mycket bra skum, coolt rensar, jag förväntar mig inte fuktgivande och bryr mig från schampo.

Belita-Vitex Shampoo SHAMPOO-AMINOPLASTIC för förstärkning, tätning och förtjockning av håret Professionellt hårvård - granskning

Jag tar mer (+ bilder av resultatet!)

Jag har tunt och lätt förvirrat hår, lite lockigt, normalt vid rötterna och mycket torrt på spetsarna. Jag använder inte färg, men jag använder bara hårtork i extrema fall för att inte skada dem ännu mer. Välj ett schampo för dig själv, och ännu mer så balm / mask - ett stort problem. Jag försökte allt från Pantin, Glis-Kura och andra annonserade schampon till ekologisk butik och sibirisk natur. Och på något sätt var jag inte särskilt imponerad. Och för drygt en månad sedan valde jag detta schampo för mitt hår. Den säljs i en stor liter flaska med en ganska bekväm dispenser. Konsistensen av den är ganska tjock, flyktig, pärlvittens färg. Lukten är väldigt trevlig, ungefär samma som Gliss Kurr "Liquid Silk" shampoo. För mitt hår strax under axlarna är det tillräckligt för mig att trycka på dispensern tre gånger för att applicera längs hela längden. Men oftast tvättar jag två gånger, och i andra omgången har jag två kranar. Totalt: fem klick på en användning på grund av dess tjocka konsistens och mina oekonomiska. Kanske är det därför flaskan är stor. Från första gången skummar skampen inte mycket, mediokröst, men det är fortfarande trevligt att använda det, eftersom för beröring är det som om kuvering av håret, vilket gör det smidigt. Tvätta mycket bra (efter två gånger speciellt). Det tvättas relativt vanligt, jag har tillräckligt med minuter under högt tryck av vatten för att helt tvätta det. Efter noggrann tvättning för beröring är håret inte längre så slätt, även lite svårt, jag tänker från vatten. Men efter torkning med en handduk blir de mjuka och släta igen. Hår med detta schampo är livligt, glänsande, lätt och håller därför volymen bra. Håll dig renare, tvättad varje dag, och nu varannan dag. I allmänhet ger användningen av detta schampo enbart mig samma effekt som att använda något annat bra schampo med balsam. Så här fungerar detta schampo separat. när jag inte använder något annat än han. Men en gång i veckan gör jag en mask. Därför kan jag inte säga från detta schampo om effekten av hårförtjockning, för honom tog jag denna mask och därmed är effekten mycket svalare!

Jag bifogar ett foto av resultatet (efter en månad och en halv användning med masken)

Belita-Vitex Shampoo SHAMPOO-AMINOPLASTIC för förstärkning, tätning och förtjockning av håret Professionellt hårvård - granskning

Förstärkning, komprimering, förtjockning - är det här verkligen hur vitryska yrkesverksamma är bra?

Jag gillar vitryska kosmetika, jag köper dem ofta med nöje och är nästan alltid nöjda med resultatet. I grund och botten är det här hårprodukter och jag har en speciell kärlek till professionella linjer, för närvarande har jag förvärvat tre Aminoplasty-produkter på en gång - det här är schampo, mask och outplånligt serum som är utformat för att stärka och förtjocka tunt hår, samt återuppliva de utbytbara. hårbottenprocesser.

Shampoo Belita-Vitex "Aminoplasty":

Pris - 446 rubel.

Köpplats - IM [länk]

Producerad i Vitryssland.

Volymen av schampo är anständigt, så att dispensern är till förfogande, inte många tillverkare utrusta sina stora flaskor med detta tillbehör, ofta måste dispensern köpas separat.

I allmänhet lockar designen uppmärksamhet - både på framsidan och på baksidan finns det många löften som fortfarande lockar till att köpa hela serien på en gång.

Jag tycker inte riktigt om doften, hela serien luktar ganska billigt, jag ville även ta bort en stjärna för det, men fördelen är att lukten inte känns på håret under dagen, så jag minskade inte mitt betyg och lukten är en smakprov, kanske kommer någon att tycka om det.

Shampoo har en vit färg och en mycket tjock gelliknande konsistens, varför det är lite problematiskt att applicera jämnt på hårrötterna, det var nödvändigt att anpassa sig lite.

Skummet är tjockt och tjockt, jag vet inte vilken typ av ytaktiva ämnen som finns i kompositionen, jag är inte stark i dem, men det här är ganska ovanligt skumning, inte det som man får genom att använda vanliga schampon. För mitt hår kräver 12 klick av pumpen är flödeshastigheten genomsnittlig, inte stor och inte så liten.

Det tvättar bra första gången, håret försvinner inte, men ändå använder jag en mask efter applicering. Denna regel gäller inte bara för detta schampo. Alla shampoo är alkali som är avsett att rengöra, därmed öppnar hårvågorna, tvättar bort ackumulerat hår förorening och silikoner. Masken eller balmen täcker dessa vågar, släpper, vilket ger effekten av slät glänsande hår.

Håret som berörs har blivit väldigt tätare, men jag tror att det här är en kosmetisk effekt, det vill säga när jag använder den här serien, kommer jag att observera små förändringar så fort jag slutar, då kommer effekten att gå bort, det här är kosmetika, inget kan göras. Det finns en bra volym vid rötterna, men endast den första dagen efter appliceringen, på andra dagen är effekten inte vad jag skulle vilja se.

Mitt huvud en gång varannan dag, ingenting har förändrats, snabbare blir mitt hår inte smutsigt, långsammare också. Jag observerar inte någon irritation i form av mjäll och klåda, vilket innebär att schamponet var perfekt för mig.

Om du använder schampokursen på tillverkarens rekommendation (2-3 månader, en paus på 3-4 månader och igen 2-3 månader), blir det tillräckligt för ungefär ett år, kanske lite mindre.

För att sammanfatta: Shampoo är underbart, det kan verkligen kallas professionellt, jag gillar verkligen effekten - håret är verkligen tjockare och tjockare, även om det bara är en kosmetisk effekt. Jag rekommenderar!

Är det verkligen att tjäna pengar på recensioner och vad är det för det?Vad kan jag göra?

Tack för din uppmärksamhet.

Med dig var Yulia, YlaLarina ← Hört här är många intressanta och användbara recensioner 繡

Belita-Vitex Shampoo SHAMPOO-AMINOPLASTIC för förstärkning, tätning och förtjockning av håret Professionellt hårvård - granskning

Bästa professionella hårlinjen från vitryska tillverkare !! Super Shampoo + Foto

Från vitryska kosmetika försökte jag mycket för allt: kropp, ansikte, ben, händer och, naturligtvis, hår. Enligt min åsikt är den bästa sortimentet av hårvårdsprodukter som tillverkas av Belita JV "Hårvård Professionellt Hårförstärkningsprogram".

Aminoplastisk schampo är ett supermedel! Men det är mer effektivt om det används i kombination med andra effektiva medel. från denna linje. Nämligen med

1. MASK-AMINOPLASTYK för förstärkning, kondensation och förtjockning av hår med aminosyror och D-panthenol.

Jag ska berätta mer om detta underbara schampo:

Vilken schampo ser ut:

+ stor volym 1 liter

+ Det finns en bekväm stängningsdispenser som gör att du kan klämma ner den exakta mängden schampo du behöver, stäng flaskan tätt

+ Mycket vacker färg på flaskan, presentabel look, du kan även köpa den som en gåva

Sammansättning och tillverkarinformation:

Information från tillverkaren (löften och rekommendationer):

Shampoo är mättad med energiskt rika naturliga aminosyror (glycin, taurin) och D-panthenol, vilket återuppliva huvudvärkets metaboliska processer, stärka hårsäckarna, förtjocka hårstrukturen och förtorka dem.

Noggrant utvalda rengöringsredienser i schamponet rengör försiktigt det tunna och svaga håret som kräver särskild vård.

Rekommendationer: använd kursen i 2-3 månader, om nödvändigt, upprepa efter 3-4 månader.

Min erfarenhet av att använda:

Jag bekräftar att alla löften från tillverkaren är sanna från linje till rad! Effekten märks efter den första ansökan. Men naturligtvis, efter en tvåmånaders kurs, är effektiviteten hundra gånger mer.

Mitt hår blir vanligtvis trasslat efter shampooing, men inte här. Strängarna är släta, jämnt. Torkar inte hårbotten. Jag tycker att även tipsen har blivit mer fuktiga och inte så torra.

Framträdde basal volym.

Håret började skina, och i allmänhet har det övergripande utseendet blivit mer hälsosamt, starkt, vackert.

Även vänner uppmärksammar ofta detta.

Mycket trevlig lukt! Och håret luktar så fint hela dagen.

Flaskor varar i 2-3 kurser (dvs nästan ett år). Jag tycker det är mycket ekonomiskt, med tanke på det inte så höga priset på schampo.

Som jag skrev ovan, för mig Den mest effektiva användningen är ett sådant system:

2. Mask-aminoplasty (efter schampo, istället för balsam)

Jag rekommenderar till alla dimma, livliga, utan volym, skärande, skadad av hårtork eller strykning, skört hår! Hur som helst, allt för att återställa och behålla hårets skönhet. 5 av 5.

Fler schampon från Belita-Vitex-serien:

10 produkter för förtjockning av tunt och torrt hår

Vad ett lyxigt tjockt hår ser ut är alla, men inte alla vet vad faktiskt detta intryck består av. Faktum är att volymen av lock och hårets faktiska tjocklek, som i teorin bör bestämma densiteten hos strängarna, inte alls är densamma.

Medel för förtjockning av tunt hår löser exakt det första problemet och på vilka sätt.

Hårstruktur

För att skapa utseendet på den synliga delen av håret - håraxeln. Den består av flera lager.

 • Kutiklet är det övre skiktet bildat av tunna celler som läggs överlappade som kakelmureri. Kutiklet ger skyddande funktioner och ger även strängarna jämnhet och glans. Om toppskiktet är skadat, förlorar håret fukt, blir torrt och sprött.
 • Cortex är en cortex som bestämmer hårdhetsstyrkan och elasticiteten. Cortex innehåller melanin, vilket ger en viss hårfärg.
 • Cerebral - består av mjuka keratinceller, innehåller lufthålor. Detta skikt ger näringsämnen och fukt till cortexen.

Hårets diameter är mycket liten: storleken på de tunna är mindre än 0,05 mm, medelstorleken är från 0,05 till 0,07 av dem och de tjocka är över 0,07 mm. Som statistiken visar har blondiner tunt hår, medelhår - brunetter och brunhåriga kvinnor. Det röda och tjockaste håret.

En liten tjocklek av blonda hår kompenseras av ett stort antal av dem, vilket emellertid inte alltid leder till det önskade resultatet - ett voluminöst och tjockt hårhår. Diametern hos håraxeln kan emellertid inte ändras på ett naturligt sätt: dess dimensioner bestäms av genprogrammet.

Diameterökning

En mängd olika konstgjorda medel gör att du kan ändra hårets tjocklek. Faktum är att alla metoder är indelade i två huvudgrupper.

 • För att täta håraxeln kan du skapa ett extra lager. Denna typ av transparent film, som omslutar håret längs hela längden och ökar därigenom diametern. Lagret är som regel vattentätt och lufttätt, vilket anses vara den största nackdelen med en sådan lösning. Men moderna vårdprodukter innehåller ofta inte polymera ämnen, men oljor, vilket gör en sådan film mycket säkrare.
 • Den andra metoden är förstöringen av kutiklet. I det normala tillståndet ligger de skalliknande cellerna i det övre lagret nära varandra varandra. Men under inverkan av vissa ämnen är detta arrangemang brutet och skalorna borstar. Således kan håren inte strama varandra och hårstålens diameter på grund av ett brott mot styling ökar.

Denna metod skadar allvarligt strängar, så idag är det inte populärt. Om det behövs, för att snabbt ge volymen, ta till sig en sådan lösning.

Vårdprodukter

För att göra håret tjockare och tjockare, använd schampon och balm, som består av ämnen som kan skapa en film. Den här filmen är väldigt tunn, men eftersom hårstrålens diameter är liten är effekten ganska märkbar. Det är emellertid omöjligt att ständigt använda denna typ av botemedel: ämnena skapar en glut-effekt, strängarna blir tyngre, kanske till och med mjäll framträder. Som regel används schampon och balsams för förtjockning av kurser - om en månad.

Tillverkare inkluderar schampon och vitaminkomplex, och protein för att göra krullarna mer hälsosamma, men när du väljer, måste du vara uppmärksam på de komponenter som ger hårförtjockning.

 • Silikoner - syntetisk eller vegetabilisk. Smidiga nagelskalor och skapa en transparent vattentät film. Silikoner skyddar trådarna mot fuktförlust, från mekanisk skada, men låt inte luften passera, vilket över tiden bryter mot hårets struktur. Shampoos, inklusive silikon, kan inte användas kontinuerligt.
 • Panthenol - ökar inte bara axelns diameter, men stärker det och förbättrar kutikens tillstånd. Att bli mer hållbart, hår kan skapa en större volym jämfört med torrt och svagt hår, men det finns faktiskt ingen förtjockning. Panthenol behandling är mycket effektiv.
 • Ceramider och proteiner har också större effekt på strukturen än på att öka diametern. Effekten av en substans volym skapas, men inte lika stabil och långvarig som silikoner.

Tips om hur man bryr sig om tunt hår och vilka produkter som är bäst att använda:

Det finns ett annat ovanligt alternativ för att öka volympulvret. De är ett torrt pulver som talk, som innehåller små partiklar av naturfiber. Pulver appliceras på torrt hår, nära rötterna och fördelas sedan längs krökets längd. I detta fall absorberar pulvret partiet fettet och fibrerna är fasta runt det naturliga håret, ökar dess diameter och markant ökar dess styvhet. Således är det möjligt för en obetydlig tid att nå maximal möjlig volym.

Pulver är mycket svårt att tvätta, så det betyder att daglig vård inte kan användas.

Shampoo för förtjockning av hår

Det bästa sättet att öka hårvolymen är ett ganska komplext komplex som ger både hårhälsa och en större volym. Det är nödvändigt att välja åtgärden med hänsyn till hårets särdrag: schampon för torra och försvagade strängar är inte särskilt lämpade för vård av feta och lockiga lockar.

Moltobene Salon Feel Hair Dresser

Translated betyder "kläder för håret". Den aktiva ingrediensen - keratin, fyller tomrummen och oregelbundenhet på hårets yta, vilket gör den mer voluminös och samtidigt mjukare. Det här är inte allt: när en hårtork torkas ökar filmen på håraxeln i volym. Ett av de fallen när du torkar hårtorken efter tvättning är obligatorisk. Shampoo värt från 1460 p.

Matérialiste Over-Thickening Spray av Kérastase

Komplexet av ämnen som utvecklats av specialisterna i företaget bildar en sorts ram runt håret. Keramider som utgör shampoo är fixerade på denna ram, vilket ökar hårvolymen avsevärt. Effekten kvarstår även vid hög luftfuktighet. Kostnaden för produkten - 1644 sid.

Diaboost HTX 3200 av Nioxin

Balm, inklusive koffein, panthenol, niacinamid. Kompositionen ger snabb åtgärd, och med långvarig användning gör strängarna elastiska och hållbara. Balm tvättas inte av. Det är värt mycket - 3265 sid.

"Got2b Pulver" från Schwarzkopf

Schwarzkopf pulver för att öka volymen. Pulvret appliceras på torrt hår i närheten av själva rötterna. Kompositionen är nästan färglös och ger omedelbar effekt. Kostnad - 300 r för 10 g.

Expert Age Defy av Pantene Pro-V

Innehåller panthenol, koffein och vitamin B3. Lotionen appliceras på locken efter tvätt och inte tvättas bort. Priset är den mest prisvärda - 160 p.

Hem rättsmedel

Folkmekanismer hjälper i många fall till att lösa hårproblemet utan hjälp av professionella schampo och balm. Användningen tar dock mer tid och kräver mer ansträngning, vilket är den största nackdelen med dessa metoder.

Mest populära recepten är baserade på användningen av smör - faktiskt kan detta ämne bilda en film. I regel innefattar masker också proteinkomponenter och växtekstrakter för att förbättra strukturen hos kutiklet.

 • Mycket populär mask av olja, brandy, honung och äggulor. För att göra det smälter 40 g honung, blandas med 50 ml brandy och oliv, persika, burdockolja, sedan tillsättes 1 äggula till blandningen. Kompositionen piskas och appliceras på krullarna - från roten till spetsen håller du masken i minst 2 timmar, huvudet omsluter försiktigt med en varm handduk. Du måste göra en mask minst 1 gång per vecka i 2 månader.
 • En utmärkt effekt ges av en mask med henna - detta ämne fyller hålrummen och oregelbundenheten i håret, vilket ger både färg och större volym. Om det inte är nödvändigt att ersätta färgen används färglös henna. Brew 4-5 matskedar, insistera 10-15 minuter, tillsätt 1 tesked brandy, 2 - olivolja och äggulor. Massan fördelas i krullar och hålls i 30-45 minuter. Kompositionen tvättas med varmt vatten. Utför proceduren 1 gång per vecka i minst en månad.
 • Brödmask - lämplig för både rakt och vågigt hår. 2-4 skivor svartbröd hälls med kokande vatten och lämnas för att svälla i 15-30 minuter. Ta sedan blandningen till ett grusigt tillstånd och sätt på rötterna. Wrap huvudet med en handduk, lämna masken i 1 timme, och tvätta sedan av det med varmt vatten.
 • Gelatinlamination - 3 matskedar gelatin löses i 5 matskedar vatten. Det borde vara en homogen blandning. När det har svalnat, lägg till 1 matsked balsam i masken och mixa. Blandningen behandlas försiktigt varje sträng och lämnar i en halvtimme. Wrap huvudet med en film och en varm handduk. Tvätta av med vatten utan schampo. Laminering bör utföras en gång i veckan.
 • Proteinmask - det ursprungliga receptet, vilket ger en bra effekt. I varmt vatten, späd 3 msk sojabönspulver, lägg sedan 2 matskedar socker till blandningen och blanda. Masken appliceras på våta rena strängar och hålles i 60 minuter. För att öka volymen räcker det med att utföra proceduren 2 gånger i månaden.

recensioner

Medel för att öka volymen är mycket olika. Men recensionerna om dem beror i stor utsträckning på läget av naturliga krusar och problemet som ska lösas.

 • Tatyana, 34 år gammal: "Under lång tid och ständigt använder produkter från Pantene Pro-V. De innehåller inte silikon, och volymen ökar markant. Och priset är överkomligt. "
 • Karina, 22: "Om jag behöver göra en extrem mängd, använder jag Schwarzkopf pulver. Pulvret behöver inte mer än en halv tesked, och volymen efter det ökar 3 gånger så exakt. Det är sant att pulver inte kan användas varje dag - du måste tvätta håret flera gånger. "
 • Ilona, ​​28 år gammal: "Jag har naturligt tunt hår, dessutom är det torrt, så jag vägrade att använda konventionella metoder för att öka volymen - fyllning, styling, under lång tid. Men schampo för att tjockna håret med en mängd. Jag tror att keratin är bättre än silikon eftersom det mjukar strängarna. Dessutom kan keratin användas konstant. "
 • Veronica, 29 år: "Använd nu" Elsev - volymen av kollagen ". Enligt min åsikt har håret blivit tjockare, i alla fall mer voluminösa. Shampoo är mycket ekonomiskt och skapar inte oljig glans. "
 • Lyudmila, 35 år: "Henna är ett utmärkt sätt att förbättra krullarna och ge den volymen. Jag använder färglös henna, som den röda färgen över tiden tyckte jag inte om mig. Färglösa skapar emellertid samma effekt: håret blir hårdare och tjockare, och strängarna håller perfekt frisyr. "

Medel för förtjockning av tunt och torrt hår innehåller nödvändigtvis vitaminer och proteinkomplex. Det är inte tillräckligt att öka hårets diameter - torra trådar behöver extra omsorg och näring, så när du väljer ett schampo eller en balsam måste du vara uppmärksam på den.

Ta reda på vilka hårklippningar som är lämpliga för tunt och sparsamt hår - TOP-5 bästa hårklipp

Se även: Vilka metoder hjälper till att göra tunt hår mer volymin (video)

Belita - Vitex Aminoplastic Shampoo för förstärkning, förtjockning och förtjockning av hår

beskrivning

Aminoplastisk schampo för förstärkning, förtjockning och förtjockning av hår:

Rekommendera att köpa 380 kunder.

Tillagd i önskelistan 207 gånger.

Recensioner om Aminoplastisk Shampoo för förstärkning, förtjockning och förtjockning av hår:

Awesome shampoo, dämpad från den första applikationen! Tvätter håret tills det suger, efter att håret är glänsande och elastiskt med en cool arom. Tjock konsistens och ekonomisk konsumtion, en beröring är tillräckligt för hårets längd på axlarna.

Jag bekräftar egenskaperna:
För fint hår Revitalizing Firming För svagt hår Rengöring hår

För större och snabbare resultat använder jag många produkter i denna serie samtidigt. Alla är glada! Håret är återställt, jag beställer redan 2: a gången och jag råder alla släktingar!

Jag bekräftar egenskaperna:
För fint hår Firming För svagt hår

Petal Fresh, Pure, Hair Rescue, Tjocklek Shampoo, 12 fl oz (355 ml)

9,99 $ 656 RUB 278 UAH 3652 tg

 • Kategori: Hår & Hårbottenvård
 • Tillverkare: Petal Fresh
 • Ursprunglig titel: Petal Fresh, Pure, Hair Rescue, Tjocklekbehandlingsschampo, för fet hår, 12 fl oz (355 ml)
 • Artikelnummer: PFH-41601
 • Mått: 17,8 x 6,9 x 3,8 cm
 • Med någon utvärdering
 • Recensioner betygsatt 5
 • Recensioner betygsatt 4
 • Recensioner betygsatt 3
 • Recensioner betygsatt 2
 • Recensioner betygsatt 1
 • renhet
 • Vitaminkomplex - B 3 | B5 | B7
 • Komplex biotin-B
 • + koffein + lavendel, tea tree och ylang-ylang
 • Ger volym och kontrollerar fettbalans
 • För oljigt hår
 • För märkbart tunn hår
 • Produkten har inte testats på djur.

Gör hår tjockare, mer elastiskt och bestående för längre friskhet.

 1. Komplexet Biotin-B återställer keratin i hjärnbarken, vilket bidrar till att förbättra hårets hälsa och öka dess tjocklek.
 2. Koffein skyddar och aktiverar hårrötterna för deras tillväxt.

Certifierade produkter som organisk lavendel, tea tree och ylang-ylang eliminerar överflödigt fett utan att offra naturlig fuktighet. Håret blir märkbart tjockare, mer elastiskt och stannar längre.

Shampoo för förtjockning av hårrecensioner

En bra, erfaren massör - Julia

Tunt, inte tjockt hår, hårförsegling recensioner. Voluminous hår, salt spray, gel för basal volym, amla olja, masker med oljor.

Behöver hjälp från hårexperter. En sådan sak: Jag har inte tjockt och mycket, mycket tunt hår. Antag att jag lätt kan påverka hårets tjocklek (vitaminer plus betyder att stimulera tillväxten av nytt hår, fungerar ganska bra på mig). Jag skulle också vilja hitta någon produkt (eller flera) för förtjockning, komprimering av håret (jag skulle gärna se recensionerna), helst applicerad före styling. Jag kommer att klargöra: Jag tror inte riktigt på den verkliga förtjockningen av håret, i min familj är de alla tunna och jag förstår att genetiken löser. Därför väntar jag snarare på den kosmetiska effekten av något tjockare och stora hår.
Jag har länge blickat på den Kerastase-komprimerade Matérialiste-sprutgelén (som i bilden). Om någon av er har försökt dela dina visningar, tack. Jag kommer också att vara glad om du råder andra saker och inte nödvändigtvis outplånliga medel.

- Författare, och dela medlen för densitet, tack.

- Hårbalsam, där det finns silikon - gör visuellt håret tjockare. Balm! Inte schampo - de, bara, dåligt inflytande, om de innehåller silikon. Plus prof. Butikerna säljer friska burkar med masker, som inkluderar keratin och oljor - jag rekommenderar att spendera det. Denna hårmask gör magi en gång i veckan. Håret verkar tjockare, mer voluminöst och mer glänsande.
Silikonbalsam - alla slags Gliss kycklingar och deras ilk. Men jag kommer inte ihåg namnet på masken. Rödaktig burk med ett grått lock, volym - 0,5 liter eller så. Det var länge sedan.
Men på det här kommer jag att säga lite.
Du kan också prova koreanska produkter varumärken Kerasys och Richenna. Med det senaste varumärket måste du vara försiktig och leta efter prober - kosmetika är dyrt (250 ml schampo är cirka 1000 rubel, och det är det billigaste) och passar 50/50. Vissa vänder håret till en chic stor chock som råkar för mig, och några - i en mattad tvättduk. Och mitten är helt enkelt inte given. För om du kan hitta sonder - rekommenderar jag.
På frågan om pris: det här shampooet var tillräckligt för mig i ett år. Det är superkoncentrerat, baserat på henna, som används för att försegla hår. Hårfärg påverkar inte. När de hade långt hår räddade de.

- Plus till Kerasys. Ägaren till ett tunt, lite lockigt hår. En gång skickat till koreanerna - håret känner inte igen, släter, flyter, med en så trevlig snäv våg. Jag använder den i tre år och kan inte få nog av det, även om de kan döda volymen, men för mig är det ett mindre problem än en fluffig visp på huvudet. Red FLo-serien är också bra för Somang, men det är svårt och dyrt att hitta, och Shiseido arbetar på mig så här.

- För volym - skum eller mousse. Tja, eller trimma alla nafig och växa upp håret, stör med salonger eller hårmaskor.

- Alla mina vänner ber för den här saken, som att det gör håret mer livligt och mycket smidigt.

- Och nikotinsyra hjälpte mig, jag gnidde bara in i hårbotten 1 ampull en gång varannan dag (jag tog en kurs i ungefär en månad), varefter jag märkte en acceleration av hårväxt och mycket växande nya. Ja, och det var väldigt bekvämt, eftersom mitt huvud på morgonen, det finns ingen tid för masker med oljor, men här applicerar du bara något som vatten, du gör lite massage och det är det. Jag försökte en annan Revitalizing Hair Tonic från Weleda, verktygets format och effekten är liknande, men det kostar mycket mer och behöver tillämpas oftare. Jag dricker också ibland en bercock plus, de är generellt för att öka stressmotståndet och förbättra hjärnans funktion, men de hjälpte mig att minska håravfall. Men här är allting individuellt, och jag tror att bland vitaminerna för hår kan du hitta något mer effektivt.

- Underbar sak. Resultatet är synligt efter 1 gång.
P.S. En outplånlig lösning.

- I Frankrike, under semestern köpte jag en mask i snabbköpet från hopplösheten - L'Oreal Elvive Extraordinary Oil Mask. Ärligt talat, jag kommer inte att ljuga - jag vet inte om den här masken också är bra i Ryssland, men i Frankrike var jag chockad - efter att ha ansökt hade jag en känsla av att jag hade två gånger mer hår. Volym, densitet, även om jag bara väntade på bara hårvård och mjukhet.

- Jag har tunnt lockigt hår och hårfärg gör det mer tjockt och åtminstone lite mer lydigt, så jag är dömd att målas. Jo, henna masker gör håret tjockare. Jag vet ingenting mer.

- Jag har hjälpt till att förbättra hårets utseende med en tvåfasig Syoss-volym hårspray i en blå flaska och en Parisienne Italia-mask semi-linino mask.

- 350 rubel, volym, glans, förtjockning av hår, och allt-allt-allt.

- I kerastasen gör den täta serien en bra hårkonsolidering. Jag ser till och med effekten av schampo.

- Mitt hår, tunt som fluff, blev tjockare först efter att jag började färga dem - efter färgning är de verkligen tjockare, åtminstone något har vuxit från råttans svans. Men bara prof. färgning med en låg procentandel av oxid.

- I allmänhet, om du fastnar, är hårspänningen ganska riktig. Om du har mörkt hår, då har jag ett exempel när en välbekant tjej har så väl komprimerat sitt hår och färgar dem med Basma. Bara bra, från en aromazon, till exempel, men inte från magnetisk kosmetika för en poltosik. Målade varannan tre till tre veckor i sex månader någonstans. Självklart var batchen inte bara basmybaserad. Men det här igen, bara om du vill köra en rödhårig eller en mörkhårig ung dam.

Ja, hon drog håret och lagrade det för att jämföra

- Åh, syster, jag förstår dig så. För tunt och flytande hår, bara också tätare, blir inte från någonting. Jag gillar saltspraydavinerna mer inuti, ger hårets styvhet och volym, och det lukar också gudomligt.

- Och håret torkar inte? Jag älskar det också när håret är hårdare, men jag är rädd för att överdroppa längden.

- Ja, som nej, var inte uppmärksam.

- Jag har samma hår. Försökte mycket med saker, gillade mest gelen för basal volym från Kerastaz och Small Talk-kräm från TIGI. Periodiskt genomförda kurser av "behandling" av hår med amlaolja (när håret föll ut). Men jag måste säga att jag verkligen gillar att mitt hår startade först efter att jag klippt mitt hår kort (under pixie). Nu använder jag schampo och mousse från John Frieda och jag är nöjd. Håret ser elastiskt och ganska tjockt ut.
Och, väl, även salt sprutar, förstås! Mina favoriter är från Davines och från Mark Anthony.

- Ledsen om detta är för dumt och uppenbart råd, men en kort hårklipp gör underverk.

Och kan du rekommendera sättet att försegla håret?Nästa Artikel
Förvandlas till ett rött djur eller hur man byter hårfärg med henna?