Shampoo Evette "Hårstyrka" - ett vanligt schampo.


Jag vill dela med dig min erfarenhet av att använda Evette Cosmetics "Expert of Color" -schampo, köpt på Fix Price-butiken för 49 rubel.

Det produceras av företaget LLC Liatris i Moskva. Jag köpte denna schampo av en slump, tittade bara på kompositionen och såg till att den inte innehåller glycerin. Jag har en fruktansvärd, fruktansvärd allergi mot detta ämne, plus mitt hår är färgat, så jag letade efter ett schampo utan glycerin som passar min typ.

Fördelar kan anses vara det här shampoos pris och arom. Det luktar av färska vilda bär, lukten verkar inte billig och otäck. Men schampo på grund av smaken köper inte, så det finns nackdelar och betydande. Shampoo är för tunt, det skumar inte bra, för att täcka hela huvudet med det måste du hälla mycket. Det städar nästan inte håret från fett, huden flår av. Färgen sparas inte.

Köp eller inte - bestäm själv. Men jag skulle hellre köpa dyrare schampo, men kvaliteten och bevisad.

Evette schampo

Den ryska tillverkaren TD Lyatris LLC presenterade en serie schampon för daglig och noggrann vård. Märket producerar ett ekonomisegment av kosmetika.

Varför denna åtgärd är så populär hos kvinnor.. >>

Sortimentet är ganska olika. Köparna lovordade kvaliteten på hushållsprodukter med naturliga ingredienser.

ansökan

Applicera en liten mängd på våtkrullarna. Skölj med kallt vatten.

Pris: 52 gnidning. för 400 ml.

Ingredienser: panthenol, värdefulla naturliga oljor, vitaminkomplex.

Den perfekta lösningen för att återställa håret på bara 96% av kostnaden. Erbjudandet är begränsat.. >>

arter

Shampoo Intensive Care. Medel med en ljus blommig komposition. Det hjälper till att upprätthålla krökets fuktighet. Gör dem mjuka och väl preparerade.

Firande schampo Podiumeffekt. Formeln betyder utrustad med en rik vitaminkomposition. Det fyller snabbt och effektivt krullarna med väsentliga delar. Strängar efter första användningen avger en unik briljans och jämnhet.

Fuktgivande schampo med macadamiaolja. Verktyget är utformat för att bekämpa torra krökningar. Stränder fyllda med energi från naturlig olja, återställs och ser välskötta.

Shampoo på basis av svart kumminolja. Perfekt för delikat vård av torra och spröda strängar. Efter att ha använt botemedlen fylls krullarna med vital energi, klyvningsändarna återställs och läses. Svart kummin ädel olja ger hår silkeslen och hälsosam glans.

Shampoo med avokadoolja. Designad speciellt för att ta hand om skadade och torkade trådar. Den har en djup fuktgivande effekt. Strängar efter användning fylls omedelbart med glitter och chic glans.

Hej tjejer Jag kan inte stå emot och inte skryta - jag kunde vända mitt korta och spröda hår till lyxiga, långa lockar. Hemma!

Detta är inte en byggnad! Mitt riktiga hår. Utan super styling och andra "tricks" - som det är! Imponerande? Så min historia. >>>

Vill du fånga de beundrande blicken hos män? Kom före dina flickvänner!

Det är dags att förbereda ditt hår för säsongen! Det finns en lösning - naturliga botemedel.

Medicinsk schampo LION Hårkraftsstimulerande hårtillväxt 200 ml

Produkten finns i lager

Beskrivning Medicinsk schampo LION Hårkraftsstimulerande hårtillväxt 200 ml

Shampoo tvättar noggrant hårbotten och håret, tar effektivt bort överflödigt fett, förhindrar förekomsten av inflammatoriska symptom, mjäll och klåda. Främjar absorption av ämnen som accelererar hårväxten. Ger en känsla av friskhet över tiden. Gör att du kan tvätta håret ordentligt, även utan balsam-balsam.

Användningsmetod:
Applicera en liten mängd schampo på huvudet med massagebevegelser, och schamponet skapar rikligt känsligt skum, vilket måste fördelas över hela ytan på huvudet. Efter skölj håret väl.

Egenskaper Medicinsk schampo LION Hårkraftsstimulerande hårväxt 200 ml

Leveransvillkor

Alternativ 1: Moskva

Leverans utanför Moskva Ringväg +20 rubel per 1 km

Shampoo "Hårstyrka" Evette kosmetika

Alla recensioner (2)

Bra schampo!

06 december kl 20:45

Dålig tvål! Nästan skumar inte.

15 oktober kl 08:21

Det finns ingen artikel för denna produkt än.

RateGoods - ett pålitligt sätt att välja en produkt! Få omedelbar tillgång till recensioner och produktinformation genom att skanna streckkoder på paket.

 • Om företaget
 • Om service
 • Kunskapsbas
 • Våra detaljer
 • återkoppling
 • Användarvillkor
 • Till kunder
 • Till partners

Vi är i sociala nätverk

Mobilapplikation

Logga in med ett av de sociala nätverk

Logga in med ett av de sociala nätverk

För att återställa åtkomst, ange ditt e-postmeddelande och du kommer att skickas ett mail för ett nytt lösenord.

Shampoo evette hårstyrka

Det finns en sådan regel att kosmetika och alla medel för ansikte, kropp och hårvård bör väljas, med hänsyn till ålder, hud och hårtyp.

Dessutom kan hud och hårvård variera med årstiderna. Så det är med mig. På sommar och vinter är håret torrt, men på vår och höst av någon anledning är de mer benägna att feta. Därför fungerar inte samma produkt för hårvård under lång tid. Shampoo förändras speciellt flera gånger per år och väljer vad mitt hår kräver. Och ibland finns det otroliga upptäckter...

Det handlar om vad jag gjorde med schampo Yves Rocher för att lysa med calendula. Jag köpte inte det själv, jag var aldrig intresserad av det, och jag misstänkte inte ens att en sådan produkt fanns. På något sätt är jag inte särskilt intresserad av produkterna i detta företag, jag har lite användning. Även om schampo med havre väldigt mycket hjälpte mig till vinter och sommarvård för torrt hår, som jag redan har nämnt i återkallelsen.

Shampoo YVES ROCHER Vital Force och Shine mottogs den 8 mars som en present. Jag har redan lyckats tvätta mitt hår flera gånger, så jag kan säga att det skummar ganska bra, tvättar håret försiktigt och enkelt. Ett behagligt schampo av gulaktig transparent färg av medelhög konsistens med en mild gräsbevuxd lukt (förmodligen kalendula) utan silikon på naturlig basis av vegetabiliskt ursprung. På flaskan, som skiljer sig beroende på volymen (jag har 300 ml), indikeras att schampo för normalt hår för att lägga till glans.

Studera recensioner, gick till platsen för Yves Rocher, där detta schampo presenteras i avsnittet "Shampoos for shine hair." Som tillverkare bör han ge skina och naturlig skönhet till håret. Vad är verkligen.

Jag märkte inte några speciella ändringar (lovade glans), men det kan och förmodligen bör användas utan att använda en balsam eller balsam. Detta är redan ett plus. Och jag blev drabbad av den oväntade effekten av detta schampo: istället för att lysa blev mitt hår mer voluminöst och frodigt! Dessutom är de väl kammade, kräver inte en speciell spray för disentangling och underlättar kamning. Så var YVES ROCHER-shampoo med kalendula till shampoo för att öka volymen. På våren kom det upp för mitt hår, men det gör inte för sommaren eller för torrt hår - det torkar lite. Men för normalt och fettigt hår - det mesta!

Om du är intresserad av min recension och effekten av schamponet, kan jag rekommendera hur man gör en calendula shampoo hemma enkelt och enkelt. Vi tar vanliga schampo och kalendula blommor, mer exakt en infusion (häll blommor med kokande vatten, lämna i 30 minuter och lägg sedan till i ditt schampo), blanda och tvätta vårt hår som vanligt. Ett sådant avkok kan också enkelt sköljas med hår, vilket också är mycket användbart. Och om du vill kan du lägga till lite honung och en tesked naturliga oljor (olivolja, kardborre, druvfrö, avokado etc.) eller några droppar essentiell olja i ett sådant schampo - du får en effektiv mask för att stärka och växa hår.

Det här är mina rekommendationer och intryck av Shampoo YVES ROCHER Vital Force och Shine. Alla har olika hår, kanske kommer någon att få andra effekter. Jag skulle uppskatta din feedback om den här produkten eller andra kosmetika som används av dig.

Fuktgivande hår med det japanska varumärket VOLOUTE

Välkommen!
Att vara på jakt efter schampon med mjuk Pav och utan silikon, snubblade jag av misstag till två japanska märken, som vann köparens kärlek inte bara i Japan utan också utanför dess gränser. Jag bestämde mig för att bekanta mig med ett av dessa märken.

VOLOUTE

Voloute är det nyaste varumärket som tillhör det japanska företaget Japan Gateway, som grundades 2009. Det representerar innovativa kosmetiska produkter för professionellt hår och hårbotten.

Begreppet varumärke är ett revolutionerande tillvägagångssätt - avvisningen av den traditionella silikon och dess ersättning med naturliga komponenter som förbättrar strängarnas hälsa. Det fungerar med hjälp av innovativ teknik, kallad "vattenkraft + oljaffekt", som aktivt introduceras i fondens sammansättning. Denna teknik är fördelaktig för håret, vilket ger dem hög hållfasthet och oklanderlig mjukhet:

• Nano-vattenpartiklar (fukt nano-drop) tränger djupt in i varje strängs struktur, fuktar dem;
• oljor (baobab) mättar nagelbandet, återställer det, vänder håret till smidigt och smidigt.

Den filosofiska positionen hos varumärket är i en balanserad kombination av progressiva tekniker med klassiska japanska traditioner, vilket bekräftar den högsta kvaliteten på sina schampon, balm och balsam. Till exempel har silikon framgångsrikt ersatts av extrakt av 7 växter som har en positiv effekt på hårbotten. Dessa inkluderar:

• squalan (extraherad från sockerrör);
• ponny (mjölkblomad och träd);
• vitlilja;
• Asiatisk Centella;
• kamille;
• rosmarin;
• lakritsrot.

Alla produkter innehåller charmiga parfymkompositioner. Beroende på sorten inkluderar de aromer av sandelträ, honung, lilja, äpple, peon, jasmin, lavendel, bergamot och så vidare. Så håret är inte bara perfekt näring utan också en underbar lukt.
Jag var intresserad av en sådan komponent som baobabolja. Jag ville genast veta om dess fördelaktiga egenskaper.


Wdorogu.ru, Zachemonovam.livejo

Baobab är ett stort träd som växer i Afrika, Madagaskar och Australien. Olja erhålls från fröens frön. Baobabolja innehåller väsentliga Omega 3, 6 och 9 fettsyror som hjälper till att bibehålla vårdens hälsa och skönhet.
Viktiga essentiella fettsyror i baobabolja:

-Oleic (omega-9) - 30-40%
-Palmitole (omega-7) 18-30%
-Linolsyra (omega-6) 24-34%
-Linolensyra (omega-3) - mindre än 1-3%
-Stearic - 2-8%
Även baobabolja är rik på fettlösliga vitaminer A, D, E

-Vitamin A: Vitamin A är nödvändigt för frisk hud, den används för att behandla akne, reducerar pigmentering orsakad av kronisk solexponering och hjälper till att hålla kollagenfibrer i dermis i gott skick, vilket minimerar utseendet på fina linjer och rynkor.
-Vitamin D: En kraftfull antioxidant, förhindrar för tidig åldrande av huden och kränkningen av hudens struktur.
-Vitamin E: Förhindrar skador på fria radikaler på huden som orsakas av UV-strålar och andra miljöfaktorer.

Baobab har en enorm defensiv kraft och en fantastisk förmåga att behålla fukt.
"Att hitta och behålla fukt är den viktigaste användbara egenskapen som baobab gav till sin olja. "
Vad är användbar baobabolja:
-Det förbättrar regenerering och behandlar skadad hud: couperos, dermatit, eksem, psoriasis, solbränna, sängar, keratos.
-Räcker fuktigt, närmar och mjukar huden. Speciellt torr och nedsmutsning, torkad av havsvatten och uttorkad av solen. Det är den perfekta oljan för hudvård på sommaren.
-Absorberar snabbt och inte täpper till porer, eliminerar inflammation
Utvecklar hudfärg.
-Ökar hudens elasticitet, släpper ut fina linjer och rynkor, förhindrar att huden i ansiktet och nacken skärs.
-Det ger mjukhet, glans och elasticitet mot håret, underlättar kamningen och släpper håret.
-Eliminerar mjäll och ökad hårfettighet.
Brand VOLOUTE presenteras i två serier.

En serie av "djup återhämtning."

Serie "Humidification."

Jag köpte Shampoo och Conditioner från "Moisturizing" serien.

Jag köpte för aktier. IM hade superrabatter på presentkorgar. Detta japanska par kostade mig 746 rubel. (rabatt var 42%).
Läs mer om priser:
En flaska schampo (450 ml) utan rabatt-710 rubel.
En balsamflaska (450 ml) utan rabatter - 710 gnid.
Mjuk shampoo packning (360 g) utan rabatt - 449 gnidning.
Mjuka förpackningskonditionerare (360 g) utan rabatt-449 rubel.

Japan Gateway Voloute. befuktning "

Volym: 450 ml
Ursprungsland: Japan.
Förpackning: presentuppsättning packades i en röd kartong. Plastflaskor själva, det finns en pumpdispenser.


Textur: gel, måttligt flytande, nästan färglös. Aromen är specifik, men lätt och inte påträngande.

Information från tillverkaren:
Silikonfritt schampo "Voloute. Fuktgivande "rensar försiktigt håret och hårbotten och fyller dem med näringsämnen. Den unika tekniken för att kombinera kraften i vatten, olja och 7 naturliga örttextrakt för hårbotten fuktar håret aktivt. Squalan, extraherad från sockerrör, närmar sig och skyddar mot externa negativa effekter, återställs efter skador av UV-strålar.
Ljus parfymkomposition: bär, peon, äpple, lilja, honung, sandelträ.

ingredienser:
Vatten, olefin (S14-16) sulfonsyra Na, kokamidopropylbetain, kokamid DEA, baobab olja, polikva-tagg -107, skvalan, pion extrahera mjölksyra tsvetkovidnogo, träd pion extrakt, vit lilja extrakt, Centella asiatica extrakt, kamomillextrakt, rosmarinextrakt, lakritsrot extrakt, fallopiaxtrakt, teblad extrakt, skullcap extrakt, etc.
-vatten
-Olefin (C14-16) sulfonsyra-ytaktivt ämne, används också som ett emulgeringsmedel och skummedel. Farfaktorn är låg.
-Cocamidopropyl betaine mildt ytaktivt medel, som används i barns schampo.
-Kokamid DEA-förtjockningsmedel.
-Baobab olja mjukar, närmar, släpper håret, gör dem lydiga.
-Polyquaternium -107 är ett konditioneringsadditiv.
-Squalan bidrar till bevarande av fukt, har en skyddande funktion. Det närmar sig hud och hår, hjälper till att bekämpa åldrande.
-Pionekstraktet är mjölkblommande och har en positiv effekt på hårväxten och strider mot håravfall. Det närmar även hårbotten, förhindrar förlust av fukt, återställer strukturen, ger sken och underlättar kamning.
-Utdrag av trädponny, se ovan.
-Vitliljaxtrakt släpper håret, har en konditioneringseffekt, lägger till glans.
-Extraktet från Centella Asiatica används för att öka tillväxten och ge glans och volym till håret.
-Kamillextrakt ger elasticitet och glans till hår.
-Rosemaryxtrakt hjälper till att stärka och växa hår.
-Licorice root extrakt eliminerar torr hårbotten, är användbar för mjäll och klåda. På grund av ökningen av blodcirkulationen bidrar det till att bekämpa prolaps.
-Fallopia extrakt
-Tea leaf extrakt är användbart för mjäll, överdriven fet hud i hårbotten och hår, hjälper till att stärka och växa.
-Skullcap extrakt stärker håret och ökar tillväxten.
-Polyquaternium - 10 är ett konditioneringsadditiv.
-Glycerin - en fuktkräm.
-Mycket fruktosirap.
-BG.
-Citronsyra är ett konserveringsmedel.
-Lauraminoxid - ytaktivt ämne.
-PPG-7 är ett konditioneringsadditiv.
-Natriumklorid används som en antiseptisk och viskositetsförstärkare.
-EDTA-2 används i kosmetika för att mjukna vattenfraktionen. Det binder metaller (kalcium, magnesium) och ökar därför skumningen. Och ökar också effekten av konserveringsmedel, vilket förlänger hållbarheten hos kosmetiska produkter.
-Bensoesyra är ett konserveringsmedel.
-Fenoxietanol är ett konserveringsmedel.
-Flavor.

Japan Gateway Voloute Hårkonditionerare. Befuktning".


Volym: 450 ml
Ursprungsland: Japan.
Utseende: plastflaska med pumpdispenser.

Texture: medium (inte tjock och inte flytande), vit. Doften är lätt, inte påträngande.


Information från tillverkaren:
Luftkonditionering "Voloute. Fuktgivande "fuktar håret håret, vilket ger en bra glans och lätthet att kamma. Den unika tekniken för att kombinera kraften i vatten, olja och 7 naturliga örttextrakt för hårbotten närmar ditt hår med fukt från rot till spets. Squalan, extraherad från sockerrör, närmar sig och skyddar mot externa negativa effekter, återställs efter skador av UV-strålar.
Ljus parfymkomposition: bär, peon, äpple, lilja, honung, sandelträ.
ingredienser:
Vatten, glycerin, stearylalkohol, cetylalkohol, behentrimoniumklorid, riskliolja, baobab olja, Polyquatemium -107 (trimetylsilyl hydrolyserad kollagen / PG propyl metylsilan diol) tvärpolymer, pion extrahera mjölksyra tsvetkovidnogo, träd pion extrakt, vit lilja extrakt, Centella Asiatiskt extrakt, Kamillextrakt, Rosemaryxtrakt, Lakritsrotsextrakt, Fallopiaxtrakt, Tea leaf extrakt, Skullcap extrakt, Malinsyra, etc.
-vatten
-Glycerin - mjukgörare, fuktkräm.
-Stearylalkohol har en positiv effekt på din hud. Det tillverkas också av kokosnötolja. En mycket dyr ingrediens som inte alltid läggs till kosmetika.
-Cetylalkohol - Tillverkad av kokosnötolja, det hjälper vanligtvis att stabilisera kosmetika. Hjälper till att skapa en skyddande barriär som inte överför skadliga ämnen till huden i processen för absorption i de interna processerna. Alkohol vidtar fukt under exponering för huden.
-Behentri-Moniumklorid är en antistatisk.
-Risbranolja är en antioxidant rik på vitamin E och fettsyror. Olja återfuktar huden och hjälper den att behålla fukt, vilket gör huden mjukare och gladkoy.Maslo skyddar håret från skadliga solstrålar, normaliserar golovy.Ono fet hud kan föryngra håret, vilket gör det glänsande och friska.
-Baobabolja - mjuknar, närmar, glattar håret, gör dem lydiga.
-Polyquaternium -107 är ett konditioneringsadditiv.
-Hydrolyserad kollagen - kan limma hårvågorna, skapa en lufttät film på ytan och ge håret glans.
-Korspolymer - Används för att skapa effekten av jämnhet i hud och hår, jämnar hudens mikrofel och skydd mot yttre påverkan. Många polymerer används också som förtjockningsmedel, som ett gelningsmedel och hårfixeringsmedel.
-Pionekstraktet är mjölkblommande och har en positiv effekt på hårväxten och strider mot håravfall. Det närmar även hårbotten, förhindrar förlust av fukt, återställer strukturen, ger sken och underlättar kamning.
-Utdrag av trädponny, se ovan.
-Vitliljaxtrakt - mjukar håret, har en konditioneringseffekt, lägger till glans.
-Asian Centella extrakt används för att öka tillväxten och ge fluffighet och volym till hår.
-Kamillextrakt - ger elasticitet och glans till hår.
-Rosemaryxtrakt - hjälper till att stärka och växa hår.
-Licorice root extrakt - eliminerar torr hårbotten, loggar med mjäll och klåda. På grund av ökningen av blodcirkulationen bidrar det till att bekämpa prolaps.
-Fallopia extrakt
-Tea leaf extrakt är användbart för mjäll, överdriven fet hårbotten och hår, hjälper till att stärka och växa.
-Skullcap extrakt - hjälper till att stärka håret och förbättra sin tillväxt.
-Malinsyra - egenskaper: Rengöring, Antioxidant, Antiinflammatorisk, Astringent.
-Polyquaternium - 7 - konditioneringsadditiv.
-Kationisk Guargummi - Avlägsnar statisk elektricitet från håret, ger dem fukt och återställer strukturen hos skadat hår. Underlättar kamningen, gör håret silkeslen, glänsande, elastisk.
-Dimetikon - silikonolja.
-Mycket fruktosirap
-BG
-Citronsyra är ett konserveringsmedel.
-Citronsyra Na
-Metilparoben
-Denaturerad alkohol
-Flavor.

Mitt hår: måttligt tunt, inte tjockt, medellångt, vågigt, färgat med henna, oskadat. Hårbotten är benägen för torrhet och flaking. Hårtorkat naturligt. Hår styling enheter använder inte. Mitt huvud varannan dag.

Mina intryck efter användning: innan jag köpte frågade jag mig själv frågor:
-Är det möjligt att få fuktgivande utan att väga håret?
-Kommer inte japanska att betyda vikt tunt slaviskt hår?
-Tillhör dessa produkter ekologiska?
-Kommer shampooet med mjukt pav att tvätta ditt hår bra?
-Kommer det att finnas en allergisk reaktion på komponenterna i schampot (såsom klåda och mjäll)?
-om klimatanläggningen klarar av sin uppgift.
Det finns mycket få recensioner på detta märke på Internet. Därför visste jag inte riktigt vad jag kunde förvänta mig, inte engang gissa. En tjej skrev att shampooet tvätta håret hårt, vilket väger och smutsar, istället för att rensa. Tja... låt oss räkna ut det tillsammans. Allt i ordning.
Låt oss börja med proffsen:
-mycket bekväm förpackning. Stor, vacker flaska. Bekväm dispenser. Han är "inte girig"! Ger en bra del av schampo. Eftersom jag gillar att hälla mycket schampo i min handflata tar jag 2 portioner (2 tryck på pumpen).
-schampo skum väl. 2 portioner ger en stor skumdump. Det är mjukt, luftigt och försiktigt rengör hårbotten och håret. (Japanarna brukar gnugga shampoo i huden under mycket lång tid, skumma allt hår. De ger sig skummassage i 5 till 10 minuter.) Jag är verkligen inte japansk och riskerade inte mitt tunna hår. 1 minut räcker för att jag ska "gnugga" schampongskummet i hårrötterna.
-shampoo appliceras snabbt och snabbt på håret och tvättas även lätt med varmt vatten.
-shampoo torkar inte huden och håret.
-shampoo gör inte tyngre, håret tvättas väl (men inte squeaky). Men efter schampo rekommenderar jag dig att använda balsam.
-bra komposition. Kompositionen gillade mig verkligen. Detta är förhållandet när kompositionen och resultatet är på samma nivå. (Jag brukade ha schampon med bra komposition i det förflutna, men resultatet var beklagligt).
-Tillverkaren uppgav att detta varumärke inte innehåller silikon. men luftkonditionering ändå hans den innehåller. Detta skrämde mig inte, men gladde mig ganska. Och mängden silikon är inte stor. Jag kände mig nästan inte på mitt hår.
-lätt balsam, måttligt tjock, vackert applicerad på håret. Jag brukar hålla 1-2 minuter och tvätta av med varmt vatten.
-Balsam väger inte ett hår ett gram. Det glädde mig. Eftersom jag var rädd för att få istappar som ett resultat. Detta hände inte.
-Som ett resultat är håret mjukt, fluffigt och glänsande.
-på bekostnad av fukt, då förstod jag inte lite. Sedan i början var mitt hår inte så torrt som i Sahara-öknen såg jag inte mycket fukt från denna linje. Till mitt friska, normala hår gav denna serie helt enkelt bra, skonsam omsorg!
-Jag är nöjd med resultatet.

nackdelar:
-smak. Det är självklart lätt, men specifikt. Jag förstår inte vad en japansk växt ger en sådan lukt.
Det är bra att doften är ljus och inte kvar på håret.

-pris (priserna på dessa fonder utan rabatter är höga. Jag skulle vilja ha billigare.
-håret är lite förvirrad (som vanligtvis är fallet efter organiska).

Baserat på detta, mina uppskattningar: schampo-4 poäng, balsam-4 poäng.

Att rekommendera: tjejer med normalt, inte problematiskt hår. Om ditt hår är skadat kan det här paret verka ganska svagt. Samma sak är det upp till dig! Jag hoppas att min recension var användbar för dig.

Foto av hår med blixt och utan:

Adjö! Allt vackert hår!

Shampoo Bio "Life Force" Arganolja och Honung Constant Delight Bella Vita Argan E Miele Bio Shampoo

Vital Force Shampoo Bella Vita Argan E Miele Bio Shampoo från Constant Delight är utmärkt för dagliga rengöringsprocedurer och arbetar med hår av vilken typ som helst. På grund av den känsliga formeln, berikad av näringsämnen, tar den noggrant bort föroreningar, vilket gör att trådarna kan hålla sig fräscha och snygga under lång tid, ger dem ytterligare volym, glans och styrka.

Sammansättningen av schampot Bella Vita Argan E Miele Bio Shampoo innehåller honungspreparat - den mest värdefulla cocktailen av vitaminer och sackaros. Det ger näring till krusarna med fukt, hjälper dem att hålla hydrerade längre, passar helt för hårbotten, stärker hårrötterna. Effekten av honung kompletteras med arganolja, vars antioxidantkvaliteter har uppskattats sedan antiken. Oljan finner och rekonstruerar de skadade områdena, tar bort spetsens skörhet, fyller varje hår med jämnhet och bländande strålning.

Med Bella Vita Argan E Miele Bio Shampoo Shampoo kommer livskraften inte att lämna ditt hår även med frekvent styling med hårtork eller strykning, kemiska färgämnen och andra negativa faktorer.

Applicering: Applicera på strängar och skölj en del av Bella Vita Argan E Miele Bio Shampoo Shampoo. Tvätta av med vatten. För komplex vård av krullor rekommenderas att du använder produkten i kombination med andra Bella Vita Argan E Miele Bio produkter.

Produktion: Italien.

Märke: Constant Delight Officiell Webbsida

Översynen av shampoo Hair Power från företaget Biocon

Ett av de vanliga problemen med hår är dess förlust av varierande grad av intensitet. Medicinsk linjeshampo från Biokon - Hårstyrka mot håravfall motverkar alopeci.

Sammansättningen av schampon

Kompositionen är helt naturlig. Den innehåller (fallande):

 • medicinsk leech extrakt;
 • koffein;
 • zinkpyrition;
 • pantenol;
 • Silkeproteiner.

Den viktigaste aktiva ingrediensen är ett läkemedelsleextrakt som syntetiseras i laboratoriet som förhindrar hårsäckar att falla ut ur hålen och förbättrar blodmikrocirkulationen.

Koffein tjänar som en slags "energi", det aktiverar tillväxt. Zinkpyrition hjälper till att eliminera mjäll av olika natur samt klåda. Panthenol har en skyddande och regenererande funktion, och silkeproteiner utför en näringsfunktion.

Säkerhetsåtgärder

Formeln är utformad så att den kan användas för att behandla alla typer av hår: oljig, torr eller blandad. Men anvisningarna för användning anger:

 • åldersgräns 18+, eftersom Tillverkaren utförde inte laboratorieundersökningar med barnsträngar, så effekten på dem av detta läkemedel är okänd;
 • användning av produkten av gravida eller ammande mödrar av liknande skäl rekommenderas inte.

Innan du använder verktyget bör du rådfråga en specialist för att bestämma orsaken till alopeci, eftersom det är ett symptom på allvarliga sjukdomar, störningar i de inre organen. I detta fall är användningen av schampo helt enkelt opraktisk och meningslös.

Tillverkaren anger inte begränsningar av användningsfrekvensen för kompositionen, men det rekommenderas att använda det eftersom trådarna blir smutsiga. Det är känt att den frekventa användningen av något tvättmedel för hår ökar arbetet med talgkörtlarna i hårbotten, vilket ökar sannolikheten för frekvent förorening av håret. Verktyget är lämpligt för daglig användning och i sällsynta tillfällen.

Vem är lämplig

Orsakerna till alopeci är olika:

 • säsongsbrist på vitaminer;
 • utarmning av kroppen efter graviditet och förlossning;
 • kronisk stress;
 • endokrina sjukdomar;
 • gastrointestinal;
 • diabetes mellitus;
 • hormonella störningar.

Externa faktorer, såsom dålig ekologi eller felaktig vård för håret, har också en negativ effekt.

Shampoo dispenseras från apotek utan recept och är lämplig för kvinnor och män som står inför problemet med alopeci, oavsett vilken typ av hår som helst. Som nämnts ovan har verktyget kontraindikationer för gravida och ammande kvinnor samt för barn.

Analoger betyder

Shampoo Hair Strength är inte det enda botemedlet för håravfall hemma. På marknaden finns en massa medicinska kosmetika i olika priskategorier och skiljer sig från varandra aktiva ingredienser i kompositionen. De har alla sina fördelar, och deras effekter kan variera när de används av olika personer. Det viktigaste är att inte gå vilse i detta stora utbud och välja exakt "din" schampo.

Nedan finns namnen på de mest populära hårborttagningsprodukterna bland konsumenterna:

 • Nizoral - förutom att bekämpa mjäll, hanterar problemet med håravfall;
 • KRKA Fitoval-effektiv schampo mot alopeci;
 • Vichy - ett populärt märke av kosmetika har sin egen medicinska linje;
 • burdock shampoo Elfa - inhemskt verktyg till överkomligt pris;
 • "First Aid Kit" av Agafi Dermatologic är ett billigt, men ganska effektivt läkemedel;
 • Alerana är ett utmärkt verktyg med mycket positiv feedback.

Användarrecensioner

Problemet med att falla ut strängar för mig är artikelnummer 1 i hela listan. Om på sommaren jag på något sätt klarade av en massa fallande hår efter varje huvudtvätt, nu är situationen helt enkelt katastrofal. Även tempelarna tunna ut. Strängarnas glans och kraft försvann, schampo för håravfall var helt enkelt nödvändigt.

Recensioner av Biokon och produkt Hårstyrka läsas på Internet. De var alla frestande och positiva. Jag köpte den här produkten på apoteket, jag har använt den i 2 veckor. Flaskan är liten för mig personligen (125 ml) och den har löst sig under denna tid.

Jag kan inte skylla på verktyget, jag gillade tydligt shampooet. I 2 veckors användning kunde jag återställa hårväxten. Fall har blivit mindre. Men problemet är att effekten är tillfällig. Bara bytte till ett annat verktyg, problemet uppstod igen. Kanske fungerade det bara inte för mig personligen, eller mitt problem ligger inuti kroppen.

Periodiskt mina curls "psyche" och bara faller i blodproppar. Innan jag använde det här verktyget använde jag andra olika märken, men jag hittade inte något för mig själv. Shampoo från Biokon Hårstyrka mot förlust av lockar lockade återkoppling från flickvänner, och på apoteket tyckte om överkomligt pris och naturlig sammansättning.

Från fördelarna jag vill lyfta fram sin trevliga arom, krullarna efter att den är smidig, även om de verkar lite tyngre, och viktigast av allt upphör de att smula. Men han soaped med stor svårighet, förpackningen är för liten, även om den spenderas ekonomiskt. Det finns absolut ingen dispenser - det är väldigt obekvämt. Förhoppningsvis kommer tillverkarna att lägga till det snart.

Men i allmänhet är resultatet nöjt. Nu, efter att ha tvättat mitt huvud, faller högst 10 hår ut och håret blir jämt, lydigt och behagligt att röra vid.

Hårets kraft gav mig min mamma. Fångat i ett apotek på vägen. Efter att jag ammade, min kropps och hårs hälsa, inklusive en bra skaka.

Innan du applicerar schampo för skallighet, läs recensioner som var positiva. Jag kände effekten efter den första applikationen: krullarna blev glänsande, silkeslen, de började falla mindre. Jag är 100% nöjd med schampo, nu använder jag bara den och lägger den till i min schampo. Mina strängar är så vackra, jag kan inte sluta titta på dem i spegeln, även mina vänner märker omvandlingen.

Medicinsk schampo LION Hårkraftsstimulerande hårtillväxt 200 ml

Produkten finns i lager

Beskrivning Medicinsk schampo LION Hårkraftsstimulerande hårtillväxt 200 ml

Shampoo tvättar noggrant hårbotten och håret, tar effektivt bort överflödigt fett, förhindrar förekomsten av inflammatoriska symptom, mjäll och klåda. Främjar absorption av ämnen som accelererar hårväxten. Ger en känsla av friskhet över tiden. Gör att du kan tvätta håret ordentligt, även utan balsam-balsam.

Användningsmetod:
Applicera en liten mängd schampo på huvudet med massagebevegelser, och schamponet skapar rikligt känsligt skum, vilket måste fördelas över hela ytan på huvudet. Efter skölj håret väl.

Egenskaper Medicinsk schampo LION Hårkraftsstimulerande hårväxt 200 ml

Leveransvillkor

Alternativ 1: Moskva

Leverans utanför Moskva Ringväg +20 rubel per 1 kmNästa Artikel
Återfå recensioner av män och kvinnor