Grön mamma / schampo för fet hår Svart vinbär och nässla.
Shampoo är bra, men förlorar till en annan


utseende
Flaskan i vilken produkten är belägen är gjord av mörkplast, vilket gör det svårt för den första bekanta: det är omöjligt att avgöra vad shampooet ser ut tills du öppnar locket och klämmer ut en droppe ur flaskan. Om det här är dåligt eller bra, kan jag definitivt inte säga, för jag beställer schampo på Green Mams hemsida, vilket innebär att jag helt litar på tillverkaren.

Locket, förresten, viks inte tillbaka (vilket är mycket bekvämare att använda), men skruvas loss. Dispensern är bekväm: hålet är litet, så det är lätt att kontrollera mängden schampo som erhållits från flaskan - det kommer inte att överfalla.

På baksidan av förpackningen finns information om effekten av produkten och dess sammansättning. Som med resten av Green Mam-produkterna är de flesta ingredienserna här av vegetabiliskt ursprung. Jag var glad att förutom de utlovade vinbären och nässlorna finns det också extrakt av johannesört, ceder, coltsfoot, honung och D-panthenol som stimulerar hårväxt och förhindrar mjäll. Dessutom är detta verktyg känt för sin omsorg för färgat hår.

Det finns emellertid i kompositionen och natriumlauretsulfat och konserveringsmedel. Men det här är naturligt: ​​schamponet ska skumas och hållas under en tid. Förresten är fonden för lagring av två år. Ja, jag glömde nästan, det finns en ikon på förpackningen, vilket indikerar att produkten inte testades på djur (jag gillar det, precis som shampoo gjordes enligt GOST).

ansökan
Faktum är att oljig hårschampo Black Currant och Nettle från Green Mam beter sig bra: det skummar väl, är ekonomiskt och håret tvättar anmärkningsvärt. Det enda är, mitt hår blir inte mjukt efter badning (jag jämför detta med andra schampon). Nej, de är inte tuffa, men fortfarande ovanliga. Här, utan en balm bara kan inte göra.

Shampoo klarar av oljigt hår skämt - de håller sig rena nästa dag och även varannan dag (som damerna uppskattar om de tvättar håret varje dag). Men som erfarenhet har visat kommer inte alla att få detta resultat: av fyra personer i vår familj har bara jag och min yngste dotter shampooed. Den äldre dotterns hår börjar bli smutsigare snabbare än när hon tvättar dem med Smart Shampoo No. 1 Förstärkning och friskhet för fet hår och hårbotten från Pure Line. Tvättning med en ren linjemedlet varar i tre eller till och med fyra dagar, men Green Mams schampo hjälper bara en dag eller två. Man Shampoo Blackcurrant och Nettle liknade inte alls - han säger att han inte tvättar sitt hår alls, även om han har en "igelkott" på huvudet. Här är det!

Kontakta oss

Varorna återbetalas inte.

Varor av god kvalitet som inte kan bytas ut (returneras) finns listade i listan, godkänd genom ett dekret från Ryska federationens regering den 19 januari 1998. 55. Läs mer

 • beskrivning
 • parametrar
 • leverans

Än de ryska skönheterna tvättade sitt magnifika hår? De ångade björk och näsborstar i en lindrör och sköljde lös spott i denna buljong. Svarta vinbär är en källa till vitaminer C, A, P och Grupp B. Dessa vitaminer stärker vävnader, gör håret elastiskt, mjukt, reglerar fett och vattenbalans, närmar sig, läker huden. Enzymer och polysackarider försiktigt, men rengörs mycket effektivt, utan torkning. Det finns mycket Ca, Mg, P, Fe, K och organiska syror i vinbär. Nästan samma element finns i nässlor, dessutom är den rik på klorofyll. Shampoo stärker, stärker hårväxten, förhindrar mjäll, stimulerar blodcirkulationen, ger en hälsosam utseende, elasticitet och glans. Phytoenergy - kraften i helande växter.

DEL MED VÄNNER:

Regler för frågor och feedback

Att skriva en recension kräver
registrering på webbplatsen

Logga in på ditt konto Wildberries eller registrera dig - det tar inte mer än två minuter.

REGLER FÖR FRÅGOR OCH ÅTERBAKA

Recensioner och frågor bör endast innehålla information om produkten.

Recensioner kan ge kunderna en inlösenandel på minst 5% och endast för beställda och levererade varor.
För en produkt kan köparen lämna inte mer än två recensioner.
Du kan bifoga upp till 5 foton till recensioner. Produkten i bilden ska vara tydligt synlig.

Följande recensioner och frågor får inte publiceras:

 • pekar på inköp av denna produkt i andra butiker;
 • innehållande kontaktinformation (telefonnummer, adresser, e-post, länkar till tredje parts webbplatser)
 • med galenskap, strider mot värdighet hos andra kunder eller butiken;
 • med ett stort antal stora bokstäver (stora bokstäver).

Frågor publiceras först efter att de fått ett svar.

Vi förbehåller oss rätten att redigera eller inte publicera en recension och en fråga som inte överensstämmer med de fastställda reglerna!

Shampoo för fettigt hår "Black currant and nettle" från Green mama

återkallande

Med min flickväns lätta händer träffade jag gröna mamma kosmetika. Och för det tackar hon mycket!

Shampoo är bara underbart. Mitt oljiga hår efter honom är en saga! Mjukt, fluffig, tvella inte, håll inte fast vid släp, se frisk och glans, saltas inte så snabbt. Verktyget orsakar inte mjäll, som med andra schampon. Och även om jag tvättar mitt huvud varje dag, älskar jag honom fortfarande oerhört! Jag använder också kinesisk citrongräs och kalendula med balsam (håret combing med det är lättare), som rekommenderas av tillverkaren, och utan det. Hur som helst är effekten fantastisk!

En annan viktig fördel med detta verktyg är dess volym - 400 ml. (tillräckligt länge) och priset. Förutom vegetabiliskt ursprung, och om det beställs på hemsidan, sparas 50% av kostnaden. I allmänhet använder jag mig själv i mycket lång tid (mer än två år) och rekommenderar det till alla!

Shampoo Green Mom för fet hår

Alina Fedorova
datum 26.06.2012
tid 09:05

Tack för ditt val. Jag är glad att shampoo kom upp till dig och så jag gillar det. När det gäller produktens olika doft. Som du säkert vet använder vi en stor mängd naturliga ingredienser, inklusive eteriska oljor och naturliga extrakt, som är väldigt nyckfulla och kan påverka lukten av produkten. Detta är inte ett tecken på substandard. Aromen påverkas av solaktivitet, mängden årlig nederbörd och "skörden" av örter, som varierar från år till år. Därför påverkar inte lukten på något sätt schampons egenskaper.

Med vänliga hälsningar,
Alina Fedorova

Alina Fedorova
datum 26.06.2012
tid 16:48

alltid glad att hjälpa dig.

Alina Fedorova
datum 03.07.2012
tid 14:10

Jag rekommenderar Shampoo och Balsam-balsam "Biobalance" från feta rötter och torra tips med tång. Medlen hjälper hår av blandad typ att vara frisk och stark från rot till spets. Raffinerad formel baserad på alger balanserad vård, normaliserar talgkörtlarna och pH-balansen i hårbotten.

Med vänliga hälsningar,
Alina Fedorova

Alina Fedorova
datum 12.09.2012
tid 12:13

Vi använder råmaterial som levereras till oss av företag som producerar naturliga kosmetiska råvaror. För varje komponent finns det intyg om överensstämmelse, säkerhetscertifikat, varje produkt har en beskrivning som anger vilken region växten är från, andra viktiga detaljer beskrivs, det finns andra nödvändiga dokument. Precis som att samla en handfull användbara örter i skogen, har ett kosmetikföretag inte rätt att använda dem som ingrediens. Alla råmaterial, vare sig det ursprungliga "materialet" eller redan förberedd, till exempel naturlig eterisk olja, är föremål för obligatorisk forskning. Och först efter att sådana studier avslutats, börjar vi skapa den slutliga produkten. För oss är det viktigaste är kvalitet och vi ångrar inte tiden för en noggrann analys av allt som utgör vår kosmetika. Vi vet alltid var vår humle växte, där vår havtorn drabbades, och där vår kamille blommade.

Green Mama Shampoo

Idag betalar tillverkare av kosmetika allt mer uppmärksamhet åt produktens sammansättning och deras organiska egenskaper. Därför visas allt fler märken på marknaden som producerar naturprodukter baserade på vårdprodukter. Shampoo Green Mama kan tillskrivas bara sådana. Du kommer att lära dig om artikelns artikel om vilka produkter som sticker ut från det här varumärket och vilka schampon är värda att köpa för tjejer med olika typer av hår.

Lite om varumärket

Gröna Mama grundades för tjugo år sedan. Dess grundare är ett gift par. Liksom alla som arbetar med att skapa produkter från detta märke, behandlar de skapandet av sina produkter mycket noggrant. I sammansättningen av sina produkter är nästan bara naturliga ingredienser. Det här är det som ger högkvalitativa produkter och full säkerhet för din hälsa och utseende.

På kort tid har Green Mama fått erkännande inte bara bland inhemska köpare, utan även utomlands. Poängen här är naturligtvis den höga kvaliteten på varorna. Skapare kontrollerar varje produktionsstadium, upp till testning. Märket är helt miljövänligt, så de testar aldrig sina produkter på djur.

I kompositionen av produkterna av djurkomponenter inte heller.

Green Mama skapar sina produkter utan syntetiska tillsatser, vilket innebär att de erhålls som säkra och hypoallergena som möjligt. Som en del av nästan alla schampon kan du hitta vegetabiliska och näringsrika oljor, vitaminer och extrakt från många växter.

Princip för drift och fördelar

Shampoo från detta varumärke ger maximal näring för lås.

Användbara komponenter omsluter bokstavligen håraxlarna. Som ett resultat var hårets skalor som det var förseglade. Green Mama produkter är också bra för färgat hår. Faktum är att sammansättningen av sina schampon låter dig skydda och behålla färg.

Produkter från detta märke får mycket bra kundrecensioner. Flickor och kvinnor noterar att strängarna efter applikationen blir mer lätta, mjuka, smidiga och trevliga att röra vid. Duften av produkten är alltid trevlig, oftast är det någon form av fruktig eller örtluft som stannar kvar hos dig under lång tid.

Populära produkter

Green Mama har ett stort sortiment.

Därför är det svårt att hitta något som passar dig. Låt oss titta på några populära produkter så att du vet vad du ska vara uppmärksam på.

Havsträdgård

För att lösa problemet med split ends, erbjuder Green Mama "Biolamination" schampo.

Det bygger på alger och stärker hårstrukturen. Detta verktyg är väl lämpat för torrt hår, benäget för tvärsnitt. Produkten rengör håret noggrant, utan att skada håret.

Sammansättningen av detta schampo är ett extrakt av alger som är kända för dess fördelaktiga effekter chlorella. Det fuktar och stramar perfekt håret, på grund av vilket de ser friskare och vackrare ut.

I Sea Garden-serien bör du också uppmärksamma Biobalance shampoo. Denna produkt hjälper till att hitta en balans mellan feta rötter och torra tips. Efter att du har använt produkten ser ditt hår i allmänhet levande, glänsande och snyggt ut.

Havtorn

För skört och torrt hår lämpligt schampo med ett extrakt av lime blomma och havtorn.

På grund av det korrekta valet av komponenter får håret den mest försiktiga vården. Håret är inte överbelastat med kemiska silikonelement, så de ser mycket mer levande ut. Faktum är att vitamin E är närvarande i havtornet, vilket skyddar håret från miljön och fuktar det synligt.

Svart vinbär och nässla

För skötsel av fettkrullar passar schampo med svart vinbärsekstrakt.

Det innehåller en stor mängd vitaminer som förstärker håret i ett komplex och gör det friskare och starkare.

Med regelbunden användning av denna produkt kan håret torka ut. Men om du inte tvättar ditt hår varje dag, så kommer du att tycka om produkten. Efter användningen blir strängarna skina och vackra. Men det här är inte kritiskt, för att det stannar längre efter att ha tvättat håret med detta schampo.

Cherry och burdock

En annan populär produkt är anti-mjällschampo.

Denna Green Mama körsbärs- och kardborrebehandling gör håret glänsande och tar verkligen bort mjäll. Recensioner av denna produkt är bra för nästan alla konsumenter.

Välja schampo för fet hår: fördelarna och nackdelarna med kända varumärken

Problemet med högt fett hår är bekant för många. I svåra fall, på grund av det intensiva arbetet hos talgkörtlarna, slutar frisyren att se snyggt inom några timmar efter att huvudet har tvättats. Men, om du väljer ett bra schampo för fet hår kan situationen korrigeras.

Utbudet av sådana medel är brett, så en naturlig fråga uppstår - vilken av dem är bättre och effektivare? Valet av schampon för fet hår hjälper dig att göra ditt val.

översikt

Alla tillverkare av hårvårdsprodukter har sina egna mönster, så att du kan hantera ökad produktion av talg och relaterade problem. Deras schampon skiljer sig åt i sammansättning, effektivitet, pris och tillämpningsmetod. Därför betraktar vi åtta populära verktyg, som lyfter fram sina fördelar och nackdelar.

Bioderma nod

Bioderma Node Shampoo är gjord i Frankrike. Kompositionen innefattar glukosestrar och aminosyror, som försiktigt påverkar hårbotten. Shampoo normaliserar lipidmetabolism och utsöndring av talgkörtlar, är lämplig för skadat hår, fungerar som ett antistatiskt medel, underlättar kamning och ökar volymen.

Appliceringsmetod - Applicera på vått hår, massera tills det bildar ett skum och skölj med vatten. Shampoo är lämplig för daglig användning och kräver inte användning av ytterligare fuktgivare. De flesta kvinnor noterar att Bioderma Node klarar av sin uppgift och är lämplig för känslig hårbotten.

fördelar:

 • innehåller inte ytaktivt medel;
 • hypoallergen;
 • väger inte hår.

nackdelar:

 • svaga skum;
 • väldigt flytande konsistens;
 • hög kostnad;
 • svårt att hitta på försäljning.

Verktyget säljs i flaskor på 200 och 400 ml. Genomsnittspriset för 400 ml är 1 600 gnid.

Loreal Professional Clean Resource

Ett bra schampo för fet hår som tillhör den genomsnittliga priskategorin. Producerad i Frankrike.

Produkten innehåller betain, citramin, vitamin E, natriumlaurylsulfat. Kompositionen är utformad för att eliminera den ökade produktionen av talg och normalisera tillståndet för känslig hud som är benägen att klia och fläka.

För att tvätta håret måste du skumma schampot på fuktigt hår och skölj med varmt vatten. Förfarandet kan upprepas dagligen. Enligt recensioner renar ren resurs från Loreal Professionel effektivt, behöver inte användningen av balsam och spenderas ekonomiskt.

fördelar:

 • billig;
 • det är effektivt även efter användning av läggmedel;
 • brunnskum.

nackdelar:

 • inte alltid tillgänglig i butikerna
 • kan överdriva hårets ändar om de försvagas.

Kostnaden för schampo - 650 rubel. Volym - 250 ml.

Alerana mot håravfall för fet och kombinationshår

Alerana - schampo för kombination och fet hår, utsatt för håravfall. Den innehåller: extrakt av nässla, hästkastanj, cederträ, burdock, malurt, samt proteiner, vitamin B5 och panthenol. Ursprungsland - Ryssland.

Shampoo lyckas framgångsrikt med hög fetthalt och håravfall, vilket framgår av konsumentrecensioner. Produkten appliceras på vått hår, skum och tvättas efter 2-3 minuter. Aleran Shampoo är lämplig för känslig hud och kan användas dagligen.

fördelar:

 • rimligt pris
 • det skumar väl
 • torkar inte tipsen.

nackdelar:

 • långvarig användning är nödvändigt för att stärka håret;
 • under de första användningsdagarna kan utfallet öka.

Flaskans volym - 250 ml. Kostnad - 370 rubel.

Green Mama Black Currant och Nettle

Green Mama "Black Currant and Nettle" - ett effektivt och prisvärt schampo för fet hår. Det produceras i Ryssland på grundval av naturliga växtextrakt, eteriska oljor och honung.

Shampoo förhindrar mjäll, eliminerar oljig glans, förbättrar blodcirkulationen i huvudets hud. Verktyget ska fördelas jämnt över ytan av vått hår och skölj noggrant med vatten. Upprepa proceduren om det behövs. Efter tvättning rekommenderas att använda balsam.

De flesta recensionerna av Green Mamas feta hårschampo är positiva. Men kvinnor har svårt att kamma efter att ha använt det.

fördelar:

 • naturlighet (98% av naturliga ingredienser);
 • pris tillgängligt för alla
 • torkar inte hårbotten.

nackdelar:

 • kräver användning av balm;
 • dåliga skum.

Genomsnittligt pris - 260 rubel. Volym - 400 ml.

Le Petit Marseillais Vitlera och Jasmine

Vit lera och jasminskampo från den franska tillverkaren Le Petit Marseillais är utformad för att återfuktas och rengöra fet hår. Huvudkomponenterna är zink, kaolin, jasmin-extrakt, vegetabiliska oljor, natriumlaurylsulfat, glycerin, lecitin.

Shampoo appliceras som standard - det skumar på vått hår och tvättas av med vatten. Du kan använda det dagligen. Recensioner av schampo "Vit lera och jasmin" mestadels positivt.

fördelar:

nackdelar:

 • gör det svårt att kamma
 • med långvarig användning torkar hår.

Volym - 250 ml. Genomsnittligt pris - 150 rubel.

Natura Siberica volym och balans

Natura Siberica "Volym och balans" - organiskt schampo för fet hår. Producerad i Estland. Sammansättningen av schampo är mestadels vegetabilisk. Den innehåller extrakt av hallon, ek, nässla, älv cederträ, soppworm, kamomill.

Verktyget är avsett för daglig rengöring av håret, aktiveringen av deras tillväxt, normaliseringen av hårbotten i hårbotten. Shampoo appliceras på fuktiga strängar, piskas till skumning och efter 1-2 minuter sköljs med rinnande vatten. Det rekommenderas att använda i kombination med balsam.

Natura Siberica "Volym och balans" är efterfrågan bland finsmakare av organisk kosmetika. Men inte alla är nöjda med mängden skum och kvaliteten på rengöringshår.

fördelar:

 • naturlig komposition
 • överkomliga priser;
 • väger inte hår.

nackdelar:

 • svaga skum;
 • gör det svårt att kamma
 • på grund av det överflöd av växtbaserade ingredienser kan prova allergier.

Genomsnittligt pris - 360 rubel. Volym - 400 ml.

Batiste original

Batiste Original - torr shampoospray för normalt och fet hår, producerat i Storbritannien. Denna typ av rengöringsmedel är avsedd för dem som inte kan spendera mycket tid på att tvätta och torka. Perfekt för resor.

Huvudkomponenterna är risstärkelse, alkohol, propan, bensoat, isobutan, aromatiska ämnen. Med hjälp av torr schampo för fet hår kan du snabbt avlägsna smuts, lägga till sken, volym och behaglig doft.

Appliceringsmetod - spraymedel, håll den i 30 cm från håret, massage dem i 2-3 minuter och kam. Effekten varar i ungefär en dag, varefter det är lämpligt att tvätta håret på vanligt sätt.

Detta torra schampo har fått högsta betyg från konsumenterna. Men han kan inte helt ersätta det vanliga rengöringsmedlet för att tvätta fettigt hår.

fördelar:

 • snabbt resultat;
 • ger extra volym;
 • underlättar styling;
 • kräver inte användning av vatten.

nackdelar:

 • kan prova klåda och torra hårbotten;
 • är oekonomisk.

Kostnad - 520 rubel. Flaskans volym - 200 ml.

Clean Line Regulatory

Inhemskt schampo Ren linje "Regulatory" är utformad för fet hår. Kompositionen innefattar: extrakt av karväv, salvia, calendula, fytokeratin-komplex, laurylsulfat, glycerin.

Shampoo används som standard - appliceras på vått hår, skum och sköljs med varmt vatten. Lämplig för daglig användning. Det rekommenderas att använda tillsammans med en balsam av en liknande serie.

Konsumenterna talar positivt om Clean Line-schamponet, utvärderar det som ett effektivt och budgetmedel. Men notera att det bara är lämpligt för mycket fet hår.

fördelar:

 • rimligt pris
 • Högkvalitativt avlägsnande av förorening från första gången;
 • kostnadsbesparande medel.

nackdelar:

 • innehåller ytaktivt medel;
 • torkar hår och hårbotten;
 • gör det svårt att kamma
 • kräver användning av balsam.

Genomsnittligt pris - 70 rubel. för 250 ml. Flaska på 400 ml kostar 130 rubel.

Att välja ett bra schampo för feta hårrötter, studera dess komposition. Det är önskvärt att det är naturligt, innehåller antibakteriellt och reglerar produktion av talg.

Det är viktigt att ta hänsyn till personliga egenskaper. Om håret, förutom hög fetthalt, är benägen att bryta, ge företräde åt produkter med näringsämnen och regenererande ingredienser.

Författare: Yana Semich,
specifikt för Mama66.ru

Kosmetik grön mamma

Kosmetik grön mamma är attraktiv på grund av dess naturlighet, effektivitet, budget och ett stort antal produkter. Fransk-ryska produkter värderas i Ryssland och andra länder. De är erkända inte bara perfekta, men även utsökta.

Praktiskt taget alla gröna mamma kosmetika förtjänar ett sådant högt poäng, men Formel av Taiga-serien baserad på sibiriska örter, Sea Garden med brunt tång, Aleut med vitamin F har ökat efterfrågan. Deras största fördel är 100% effektivitet.

Serie "Taiga Formel"

I vårt material hittar du recensioner av konsumenter av skönhetsprodukter som förtjänar särskild uppmärksamhet.

 1. Shampoo för oljig hårtyp med medicinska växter (svart vinbär och nässla).
 2. Ansiktsmask (med plantain juice och horsetail).
 3. Handkräm (med kalendula och vinbärsolja).
 4. Tonic för torr och normal hud (tåg och jordgubb).

Recensioner schampo grön mamma

Skogsserien erbjuder produkter för alla hårtyper. Jag gillar botemedlet med extrakt av björk och jordgubbe. Shampoo har en trevlig söt lukt. Idealisk tvättar hår. De blir frodiga, med vacker glans. Långt led av klåda och fläckning av hårbotten visste inte hur man kunde stoppa detta obehag. Shampoo Green Mama hjälpte till att bli av med problemet efter den första applikationen. Efter att ha torkat håret, observerar jag andra trevliga stunder: de faller nästan inte ut (endast 3-4 hår), de är lätta att kamma (de svävar inte). Använd inte balsam.

Recensioner om schampon för fet hår med svart vinbär och nässla är också ganska bra, och i vissa fall även entusiastiska. Låt oss se vilka fördelar och nackdelar konsumenterna märkte i det här verktyget.

 • passerar inte ett djurprov
 • Det är ekonomiskt förbrukat (varar i flera månader);
 • kostar bara 218 rubel (i virtuella butiken greenmama.ru), även om konsumenterna säger att de kan köpas billigare.
 • trevlig ört lukt;
 • bra komposition (i början av listan över vegetabiliska komponenter);
 • tvättar idealiskt hår, perfekt skum, förtränger inte, torkar inte, ger en hälsosam glans.
 • obekvämt att använda locket;
 • flaskan är skrynklig;
 • Den innehåller natriumlauretsulfat (pava).

Grön mamasjampo med svart vinbär och nässla är idealisk för fet hår eller för att tvätta av oljemaskor. Det kommer inte att skada strängarna av normal typ: det kommer inte bara att tvätta, det kommer att hålla dem rena längre än vanligt.
I serien "Formula of Taiga" för oljigt hår kan du hitta en balmkonditioneringsapparat med kalendula och citrongräs och använda den med schampo. Medicinska växter stärker rötterna och aktiverar tillväxten av friskt hår.

Ett annat mirakel - ett botemedel mot grön mamma för oljigt hår, är en lotion med rynka och rynka. Var uppmärksam på honom. Läkemedlet är populärt hos kvinnor av många anledningar:

 • hjälper till med modellering frisyrer;
 • förbättrar hårets utseende
 • gör strängar lydiga.

Face Mask Recensioner

Den näringsrika masken med kinesisk citrongräs och Ussuri humle är bara fantastisk. Kanske var någon inte imponerad, men jag gillade det. Ger inte irritation (stickningar eller stickningar), har stor mängd för lite pengar (på platsen kan du köpa för 249 rubel). Första gången smorde på ansiktet och efter några timmar märkte effekten (huden blev mjuk, öm, slät, spänd).

Masken hjälpte sig att bli av med acne finnar, små rynkor, djupa linjer och jämn ålder fläckar.

Under lång tid vågade jag inte köpa det här verktyget, jag var generad av de negativa recensionerna. De stickande och stickande effekterna observeras av många kvinnor. Och så är masken inte dålig, du kan försöka. Kanske är du lika lycklig som jag.

Särskild uppmärksamhet ges på ansiktsmask med plantainjuice och horsetail. Det är attraktivt för kunderna för dess sammansättning, vilket inkluderar läkningsmedel som är kända för oss från barndomen. Kom ihåg hur vi applicerade plantain till såret och vilken effekt observerades efter 10-15 minuter? Tro mig, med sådan kosmetika är ren hud garanterad. Låt oss döma på de positiva och negativa punkterna i mirakelåtgärden från grön mamma.

 • stramar porerna;
 • klarar av oljig glans
 • rensar huden väl
 • överdriver inte;
 • lämplig för hud med problem (torkar pustler);
 • har en liten vitare effekt
 • Kompositionen innehåller eteriska oljor (lukten hjälper till att slappna av och koppla av under proceduren).
 • Bland ingredienserna är konserveringsmedel (parabener);
 • inte en ömtålig åtgärd (vid applicering orsakar det en brännande känsla som passerar omedelbart utan att orsaka biverkningar)
 • renar bara från ytoraturer, så det är omöjligt att komma överens utan att gå till salongen för högkvalitativ ansiktsrengöring och hjälp av kosmetologer.

Kvinnor med en fet hudtyp kommer definitivt som en mask-ansiktsfilm med calendula och rosehip. Den mest säljbara produkten från Taiga Formula serien. Liksom många kunder, men inte alla lämpliga. Ibland klarar det inte av grov mogen hud (ger inte märkbara resultat: porerna förblir förstorade och hudens blöder observeras ej). För många konsumenter är en ansiktsmask med calendula och rosehip en möjlighet att se mer intressant och attraktivare.

Grön grön mamma för torr hud i händerna

Handkräm med kalendula och vinbärsolja är inte behagligt för alla. Kunderna noterar sådana negativ som närvaron av parabener bland ingredienserna, en svag effekt efter applicering, förekomsten av stark lukt. Även om den sista minus inte håller med. Jag använder denna grädde själv och är glad med den. Jag gillar den känsliga doften och mina mjuka händer efter det.

Med mina intryck överens kvinnor, som grädden också kom upp. Befrukt på handtaget absorberades det omedelbart, lämnade inte en klibbig film eller fet rest. Huden har blivit mjuk, slät, fuktad. Cream sparar på vintern och sommaren. Recensioner av nästan alla köpare bekräftar produktens ineffektivitet i vården av extremt torr hud.

En trevlig hitta för mig var en hand och nagelkräm med citronsaft och silkeproteiner. Verktyget 2 i 1 mjukar, fuktar, gör huden av händerna smidig och samtidigt stärker naglarna, skyddar dem mot brittleness.

 • har en trevlig citron doft;
 • lindrar irritation
 • spänner inte huden som svartkräm handkräm;
 • efter en månads användning blir naglarna starka.

Brist på produkt: snabbt surt. Och så är handkräm med citronsaft bra när huden inte löper mycket.

Tonic green mama

Ur ett antal produkter i denna grupp är det märkligt toniket för att stärka håret med aktiva ingredienser erhållna från extrakt av 12 medicinska växter, inklusive tranbär och björk. Om frisyren är disheveled, är det nödvändigt att applicera produkten till håret och detta kommer omedelbart underlätta deras kamning.

För styling är tunt hår tonikt värdelöst, och med hårda trådar fungerar perfekt och förbättrar deras utseende. Konsumenterna påpekar andra fördelar med produkten:

 • har en förstärkande effekt på rötterna;
 • rätnar fluffhår (som antistatisk).

Skogsserien har en bra tonic (lingonberry och celandine) som är lämplig för fet hud. Det är trevligt av många anledningar: det rensar helt föroreningar, stramar, uppdaterar, lindrar inflammation, förekommer hudfärg, har en trevlig lukt, bildar inte en fet film.

För enskilda konsumenter av kosmetika grön mamma har tranbär tonic blivit ett favoritmedel. De påpekar sådana nackdelar som bristen på tonisk effekt och en synlig rengöring.

Tonic för ansiktet med en sträng och jordgubbar - kosmetika, vilket är perfekt för alla som vet hur man använder den. Positiva poäng:

 • Tonic har en lyxig flaska (du kan använda den i flera månader);
 • Naturlig doft undertrycker kemisk lukt
 • tonic ger huden en bekväm känsla av renhet, friskhet och hydratisering.

Negativ återkoppling: Efter applicering av tonic blir huden klibbig (jag vill omedelbart tvätta av med vatten).

Tonisk uppstramning med druvblad och ginseng uppdaterar och läker kroppen. Detta är särskilt sant när det finns torrluft ute eller inomhus, orsaken är sommarvärme eller centralvärme. Tonic återställer blodkärlen i huden, mjukar, kuvert med uppfriskande arom av eteriska oljor.

Serie "Sea Garden"

Alla kosmetika i denna serie innehåller i formeln essentiella oljor av växter och värdefulla komponenter härrörande från tång. Varje verktyg förtjänar uppmärksamhet: schampon för alla typer av hår, balm - balsam, tonics, krämer, masker, scrubs och omfattande program. Gröna mama-experter tillämpade erfarenheten av thalassoterapi (kosmetiska problem löses med hjälp av havets helande kraft). Därför är det inte förvånande att kosmetika är så effektiva.

Jag gillade anti-mjällschampo från denna serie. Försökte honom fonder från olika tillverkare, men blev av med problemet för alltid bara schampo med tång. Bara du måste vara försiktig med honom, han torkar håret hårt. Och ytterligare en nackdel - obekväma flaskans lock (skruva loss).

Shampoo "Fitoregeneratsiya" hjälper anmärkningsvärt mot håravfall, men det är inte detsamma för alla. Någon märker obetydliga resultat först efter en månad att använda produkten, medan andra hjälper shampoo efter den första tvättningen av huvudet, vilket minskar förlusten till normalt. När du gör slutsatser om en viss kosmetika, kom alltid ihåg att ditt utseende är en spegel som återspeglar kroppens hälsa.

Med split ends shampoo och balsam, 2 i 1 "Biolaminering". Håret efter det blir inte bara hälsosamt, men smidigt och lydigt. Shampoo kan besvikna utan att använda efter tvättning av huvudbalsam "Biolaminering".

Bra smink för händer

I Sea Garden-serien märker du grädden med havsmineraler och chitosan. Det bidrar till att stärka sköra, ojämna eller mjuka naglar. Det kanske inte gillar lukten, men det är ingenting jämfört med resultaten.

Om dina problem är irritation, eksem, dermatit och torr hud i dina händer, få Aleutkräm med vitamin F. Det är mycket effektivt:

 • sparar i försämringsperioder
 • hjälper till att förebygga handhudsjukdomar.

Kosmetika mot rynkor.

Rynkor - det här är det första tecknet på åldrande hud och det största problemet med den vackra halvan av mänskligheten. Effektiv kosmetika hjälper till att bekämpa dem. Gröna mamas specialister har utvecklat ett komplett utbud av kosmetiska produkter för att stödja ungdomlig hud. Rynkkräm med vitamin F och guldrot från Aleut-serien förtjänar uppmärksamhet. Returnerar elasticitet, ömhet och jämn textur. Samma effekt har ett botemedel mot rynkor med fytohormoner (havre och bovete).

Skinnet runt ögonen är ömtåligt och ömt, det behöver specialvård. Att ta hand om henne skapade ett fantastiskt verktyg från serien "Formula taiga." Du kommer att märka effekten av att omedelbart applicera en näringsrik nattkräm (kornblomma och vete). Det eliminerar de djupaste rynkorna i mycket mogen hud. Inte värre än intrycket av grädde med citrongräs och persilja. Det hjälper mot rynkor, skyddar mot solstrålning och har många andra fördelar som kan bedömas under användning.

Hårvårdsmaskar

Avslutande min recension, jag vill säga några ord om maskerna för hårvård. Jag använder mig själv aktivt och har inte träffat någonting mer effektivt. Minst tre produkter förtjänar uppmärksamhet.

1. Mask (burdock root + coltsfoot) för lösa och skadade trådar. Efter det stannar även nedfallet (om du lider av ett sådant problem).

2. Varm mask med vete grod olja och havtorn. Hanterar snabbt splittrade ändar.

3. Mask för strängar bortskämda genom perm, färgning, heta verktyg. Med det här verktyget skyddar du dig mot mjäll och förlust. Som en del av vete grod olja och extrakt av björk.

Om du är intresserad av sådana produkter någon dag, blir priset också trevligt.

Shampoo för fettigt hår "Blackcurrant and nettle" Green Mama

Avmineraliserat vatten, natriumlauretsulfat *, cocamidopropylbetain *, lauryl *, extrakt av nässla *, svarta vinbär *, Hypericum * mor hästhov * ceder *, honung, natriumklorid, metylklorisotiazolinon och metylisotiazolinon, smak, D-pantenol.

* - Produkt av vegetabiliskt ursprung

Utmärkt tvättar håret, normaliserar talgkörtlarna.

Än de ryska skönheterna tvättade sitt magnifika hår? De ångade björk och näsborrar i en lindrör och sköljde lös spytt i den.

Utmärkt tvättar håret, normaliserar talgkörtlarna.

Än de ryska skönheterna tvättade sitt magnifika hår? De ångade björk och näsborstar i en lindrör och sköljde lös spott i denna buljong. Svarta vinbär - en källa till vitamin C, A, R och grupp B. Dessa vitaminer stärka tyget, gör håret mjukt, mjukt, fett och reglerar hydro-balans, näring, förnyar huden. Enzymer och polysackarider försiktigt, men rengörs mycket effektivt, utan torkning. I vinbäret mycket Ca, Mg, P, Fe, K och organiska syror. Nästan samma element finns i nässlor, dessutom är den rik på klorofyll. Allt detta stärker, ökar hårväxten, förhindrar utseende av mjäll, stimulerar blodcirkulationen, ger en hälsosam utseende, elasticitet och glans.

recensioner

Väl tvättar hår, behaglig lukt, ekonomiskt, överkomligt pris.

Jag började använda den under graviditeten, för min näsa blev riktigt dålig och andra schampon fungerade inte på grund av lukten. Den här valdes efter att ha testat flera schampon för en lukt. Njöt hela graviditeten och ungefär sex månader efter födseln.
Andra gången jag återvände till detta schampo på grund av håravfall och läsa rekommendationerna på Internet om vägran av schampon med SLS för ett sådant problem. Shampoo innehåller natriumsulfatlaurethsulfat, men det betraktar mildt sulfat, och håret efter användning av detta schampo rekommenderas helt enkelt att tvättas mer noggrant. Kokamidopropylbetain av vegetabiliskt ursprung, som tillhör det milda icke-toxiska ytaktiva ämnet, används som en skumförstärkare.
Jag såg resultatet efter den första ansökan. Två gånger mindre hår kvar i badrummet än efter användning av SLS-schampon.

Grön mamasjampo för fet hår "Svart vinbär och nässla"

beskrivning

Shampoo för fettigt hår "Svart vinbär och nässla":

Tillagd i önskelistan 11 gånger.

Metod för användning

Häll rätt mängd shampoo på händerna, gnid det på ytan av dina palmer, applicera jämnt på vått hår och skölj med mycket vatten, upprepa om det behövs. Lämplig för daglig användning. För bästa effekt rekommenderar vi att du använder den i kombination med citrongräs och kalendula balsam.

Aktiva beståndsdelar / Sammansättning

Avmineraliserat vatten, natriumlauretsulfat, kokamidopropylbetain *, lauryl glukosid *, extrakt av nässla *, svarta vinbär *, Hypericum * mor hästhov * ceder *, honung, D-pantenol, natriumklorid, en parfymkomposition, Metylkloroisotiazolinon, metylisotiazolinon. * - Produkt av vegetabiliskt ursprung.

8 bästa schampon för fet hår

Tvätter du ditt hår varje dag, men på kvällen blir locken fortfarande till tråkiga istappar? Kanske använder du bara fel schampo. I vårt betyg kommer vi att försöka identifiera de schampon som verkligen hjälper till med ökad fet hud i hårbotten.

De bästa tillverkarna av schampon för fet hår

Shampoos för fettigt hår finns på hyllorna mycket mindre ofta än för torra eller färgade lockar. Men det finns fortfarande ett val. Bland de shoppingmöjligheter som oftast noteras är Green Mama, Le Petit Marseillais, Natura Siberica, Fructic, Luxury Kerastase och till och med budgeten Clean Line. Vi kommer dock inte att lova dem, för deras övergripande prestanda var lägre än för professionell och farmaceutisk kosmetika.

Professionell utrustning har ett gott rykte: Londa, Loreal Professionel, Wella, Estel. De är mycket effektiva när det gäller att städa håret och ge lockar med ett vackert utseende. Men det mest attraktiva för att lösa problemet med hårfett är farmaceutiska schampon. De innehåller de mest godartade, ofta sulfatfria, ytaktiva ämnena, är inriktade på långsiktiga resultat, stör inte lipidbalansen i hårbotten, och även med långvarig användning orsakar inte torr hud (vilket är det som är mest representanter för massmarknaden synden).

Samtidigt vill vi betona att shampoos kvalitet och effektivitet bestäms inte av varumärket, utan av kompositionen. Därför är transparenta och genomskinliga produkter med en mild rengöringsmedel, växtekstrakter och minst oljor och silikoner alltid föredragna för fet hår, oavsett varumärke och pris.

Topp shampoo för fettigt hår: TOP-8

Price Expert har valt några av de bästa schamponerna för fet hår för att utvärdera deras kvalitet och effektivitet.Nästa Artikel
Henna Hair Masks