HeadShoulders shampoo volymen från rötterna


Heden Sholders är ett mycket mycket välkänt schampo (tack vare populär reklam), som innehåller en mängd olika typer för nästan alla (eller alla?) Hårtyper. Nätt snyggt krökt förpackning fångar omedelbart ditt öga. Sjampoen i sig är mycket tjock och därför hållbar. Tillverkaren lovar att efter att ha applicerat shampoo mjäll "kommer att döda" och håret kommer att vara friskt och rent under lång tid.

Huvud och axlar Shampoo Recensioner

Heden Sholders shampoo produktlinje recensioner är i allmänhet inte så dåliga. Sjampo är naturligtvis inte billigt, men med sin funktion av rengöring och tillfällig eliminering av mjäll passar det perfekt. Och om du använder något schampo med doften av Apple eller mentol, får du till exempel en trevlig lukt. Sjampokritikerna säger att schamponet är ineffektivt mot mjäll: ibland är mjölken inte alls eliminerad eller sällan eliminerad, och ibland visas även ännu mer efter applicering av dessa schampon. Ibland, som noterat, efter att ha applicerats någon av schamponerna, kan håret bli torrt och livlöst för en tid - men detta är en individuell intolerans troligtvis.

Som om det inte fanns, har Heden Sholders varit på shampoo marknaden under mycket lång tid och många människor är ganska nöjda med det.

Huvud och axlar schampo pris

Du kan köpa några Heden Sholders schampo för cirka 300 rubel (per 400 ml). En 200 ml pack är inte så lönsam att köpa, eftersom du måste betala cirka 200 rubel för den. Du hittar den i nätbutiker (där du kan köpa både billigare och dyrare), och i vanliga stormarknader (på liknande sätt).

Sammansättningen av schampon huvud och axlar

Självklart kommer olika Heden Sholders schampon att ha en annan komposition. Men de flesta komponenter har fortfarande gemensamma komponenter:

- Formalin - detta ämne skyddar schamponet från olika mikrober.

- Natriumlaurylsulfat är en rengöringsmedel som avlägsnar smuts. Det är farligt för hår och hud i stora mängder.

- Natriumloretnatriumsulfat - bildar skummet och densiteten i schampot. Även farligt för människor i stora doser.

- Natriumklorid - ansvarar för schampos viskositet. Hudirritation är möjlig om den utsätts för stora mängder av detta ämne.

- Menthol - tack vare honom, har schampon en trevlig arom.

För att mjukna huden är det citerat alkohol, och zinkpyrithion är ansvarig för förstörelsen av svampar - orsakerna till mjäll och andra hårbottenkänslor. Och det finns naturligtvis olika färgämnen och konserveringsmedel, som i alla andra schampon.

Som du kan se har Heden Sholders extremt skadliga ämnen för människor. Ja, och den naturliga kompositionen är också osannolik att namnge (jämfört med den rena linjen - himlen och jorden).

Typer av schampo Huvud och axlar

Som nämnts kan det för olika ändamål finnas ett annat schampo. Här är några kända arter:

- Tjock och stark. Förutom att eliminera mjäll, fokuserar detta schampo på hårets tjocklek, vilket gör dem ännu eleganta. Recensioner är nästan utmärkta: i de flesta fall är den påståde effekten verkligen sanningsenlig, dessutom säger de om hårförstärkning och glans. Även minuserna är praktiskt taget inte noterade, med sällsynta undantag (de säger om överdriven och inte så trevlig komposition).

- Mot håravfall. Det finns både kvinnor och män. Shampoo är utformat för att hantera problem som mjäll och håravfall, men det är värt att överväga att det här inte är en helande schampo, och när du slutar använda detta schampo kan problem återkomma. Recensionerna är mer positiva: de noterar den extremt trevliga mint-smaken i schampot, dess ekonomi är i bruk, eftersom den är tjock. Och från effekterna: håret är väl rengjort och om mjäll och håravfall - så börjar de negativa recensionerna (naturligtvis inte alls). I de bästa fallen kan mjäll elimineras endast delvis (som problemet med håravfall) och i värsta fall - Problemet kan bara förvärras. Men eftersom det finns mer positiva recensioner kan du prova detta schampo (i allmänhet, för att avhjälpa problemet med håravfall radikalt, rekommenderar vi att du använder medicinska schampon, till exempel Aleran).

- Volym från rötterna. Detta schampo kommer att ge ditt hår volym och fluffiness efter applicering (ett tag och rensande hår tror jag att det inte finns någon mening att prata om att eliminera mjäll). De flesta recensioner säger detta: volymen kan hålla sig till nästa dag. Och från de trevliga små sakerna - håret blir mjukt, lukten är väldigt trevlig. Vissa människor var missnöjda med detta schampo: Löftevolymen var inte, och lite hår blev vanligtvis fetare efter appliceringen. Men bra, sådana recensioner bland de positiva enheterna, så att schamponet är väldigt bra!

- Grundvård. Kanske kan detta schampo kallas en "standard" för Heden Sholders. Hår efter applicering ska vara rent, smidigt och mjäll bör elimineras. Bedömning av schamponet är genomsnittsvärde: Sjampoen som helhet klarar sig väl av sin uppgift, men vissa människor gillar inte shampoopriset (det är trots allt möjligt att köpa billigare för enkel rengöring), ibland sparar det inte ens den deklarerade mjällförvaringen. I allmänhet är allt individuellt, men för rengöring schampo är lämpligt "med ett slag" :)

- Apple Freshness. Citrus Freshness. Med mentol. Och andra olika smakämnen av standard shampoo Heden Sholders. I vissa fall kan schampo 2 i 1 hittas (det vill säga schampo och balsam balsam). För en förändring kan du ständigt kombinera smaker (till exempel, en dag ger du dig upp till Arctic Ice, en annan luktar äpple och den tredje blåser från dig Ocean Energy). Recensioner av dessa schampon är vanligtvis bra - mjäll elimineras, håret städas och luktar än det borde vara, men negativa recensioner säger att schampo inte kan bli av med mjäll i vissa fall och även orsaka torrhet i tillägg. Men fördelarna med de flesta sådana problem efter att ha använt dessa schampon är inte synliga.

Självklart är det inte alla Heden Sholders schampon. Men som de flesta säger, klarar många av dem helt enkelt sin uppgift - eliminerar mjäll (naturligtvis tillfälligt, detsamma, oavsett hur du säger det, men det här är bara en vanlig, om än väldigt bra, schampo) och leder huvudet till ett normalt tillstånd..

Huvudschampo Axlar - recensioner

berömda

Recension: Huvudschampo Axlar har länge tjänat miljontals förtroende. Och med god anledning. Det här är trots allt en av de bästa schampon som jag var tvungen att använda. Det är väldigt lätt att applicera och skumma, har en trevlig delikat, delikat arom och hjälper till att bli av med mjäll.

Noll effekter

Plusser: Lukt och konsistens.

Nackdelar: Ej effektiv.

Testimonial: Hej, jag köpte ett schampo, det ledde till att annonsera noll effekten som var förknippad med mjäll som det var men pluset har också glänsande hår och lukten av schampoklassen, som inte har problem med mjäll, kommer detta schampo att göra efter att bli av med mjäll profylax är inte.

Passar inte på mig

Plusser: För mig, nej.

Nackdelar: Det passar mig inte.

Testimonial: Tyvärr är jag den person som den här kända shampoo inte passar alls. Jag får klåda efter det och mitt huvud kliar, mitt hår blir lite torrt och ser ut som en fiskelinje. Jag är inte alls glad över det. Och doften av detta schampo tycker jag inte om.

Cool shampoo

Plusser: väl skum och tvättas av, har en trevlig arom och en positiv effekt på hårets utseende.

Nackdelar: Använd inte det ofta.

Granskning: Kanske hösten shampoo Head Axlar i mina ögon är förknippade med många förfalskningar av detta varumärke, men fortfarande. När det gäller huvudegenskapen att bli av med mjäll kan jag inte säga något som är värt, för jag har inte, pah-pah, denna mjäll i sådan skala som vi visas i reklammaterial. Men i sig är shampoo mycket trevligt, både i konsistens (väl skummad och soaped, tvättas helt) och i lukt - alltid mycket uppfriskande dofter. Håret efter en sådan badning är mjuk och... Vidare

Plusser: Hjälper från mjäll.

Nackdelar: beroende.

Granskning: I många år använde jag detta schampo, jag tyckte om alla lukt, hår silkeslen som silke, skum, tjock och viktigast hjälper verkligen av mjäll, bokstavligen efter två eller tre procedurer, men nu fick jag reda på att det orsakar missbruk och jag flyttade bort från det.

Mjäll uppträdde

Nackdelar: Tvätta inte.

Granskning: Använd huvudschampo Skulder du får inte rent hår, men du kommer att få mjäll. Efter en vecka med att använda schampon, fann jag mjäll på mitt huvud, även om jag aldrig hade haft det förut! Shampoo tvättar hårt hår - de håller sig ihop och är oljiga.

Shampoos HeadShoulders: volymen från rötterna, mot håravfall och tjock och stark

Alla tre har en liknande parfym, allt skummar helt och sköljer håret utan att haka på det. Överdriv inte. Håret är rent efter dem i ungefär tre dagar. Det är bekvämt att öppna och stänga flaskorna, flaskorna är stora, 400 ml, varar under mycket lång tid.
Jag börjar med ett schampo för volymen, det är lättare för mig att skilja vad det gör med hår. Även om jag har en ganska frodig hårhår, ser jag alltid om det ger shampoo en basvolym eller inte, så det här ger, så händerna själva sträcker sig ganska ofta.
Även schampon lovar att förhindra splittrade ändar.
ingredienser:

Shampoo mot håravfall bör förhindra håravfall på grund av skört hår, men här måste de användas hela tiden, och jag kan inte använda schampon med sulfater hela tiden, min hårbotten börjar agera grymt. Så jag ser inte den långvariga effekten, men mitt hår blir inte för mycket, det bryter nästan inte, och min kam är allt för mild kamning. Hela tiden gnuggar jag någonting i rötterna från att falla ut. Därför är det svårt för mig att döma, även om Ira Zelenoglazka skrev att hennes schampo hjälpte.
ingredienser:

Shampoo och Balsam Conditioner 2 i 1 Huvud Axlar Tjock och stark, jag ser inga specialeffekter, men jag ser inga negativa punkter, det är alltid det svåraste att skriva om sådana saker, enkla arbetshästar utan klagomål. Shampoo är utformad för att förhindra skador och bröthet vid borstning, för att öka hårdets densitet, använd den i kombination med Extragast.
ingredienser:

Huset har ett gott namn för mjällschampo, jag börjar ofta skrapa efter målning, och alla märkschamponerna tar av det. Jag gillar den uppdaterade raden, du kan hitta ett schampo för behoven hos hårbotten. För sommaren skulle jag prova Instant Relief eller Ice Arctic, båda med en kylningseffekt.
Har du provat nya schampon? Gillar du flaskans nya design?

Huvud och axlar Shampoo "Basic Care"

Föremålet kommer att testas.
Genom att rösta, accelererar du
undersökning.

 • Volym: 400 ml
 • Hårtyp: för normalt hår
 • Hållbarhet: 2 år
Alla specifikationer

Tack för din röst!

rankad produkt listad för testning
(12543 röster till 1: a plats)

Rösta på produkten och snabba upp den

Bjud in vänner
rösta på varorna

Vi rekommenderar att du endast köper verifierade produkter.

Vi lägger inte fram information om priser och försäljningsställen för varor som inte har godkänts, eftersom vi inte kan vara säkra på deras kvalitet och säkerhet.

Min mamma och pappa har bara använt honom i många år, men enligt recensioner läste jag att det innehåller formalin och antibiotika som negativt påverkar levern. Är det så?

Avlägsnar verkligen mjäll och kliande hud på huvudet med mjäll

Botar inte alls

Det hjälper bra men bara vid användning av detta schampo, och om du börjar använda en annan. allt återvänder och mjäll och klåda.

I många år kan jag inte "gå av" med detta schampo. Så fort jag börjar använda den andra klåda och mjäll. Jag skulle vilja veta vad de lägger till här! Jag har aldrig rekommenderat det!

HeadShoulders Shampoo

Skapad av innovativ teknik HeadShoulders schampon ger ett tillförlitligt skydd av huvudet från mjäll och klarar av andra uppgifter för hårvård.

Tillverkaren erbjuder idag en rad verktyg, som alla har sina egna anmärkningsvärda egenskaper.

Varumärkeshistoria

Detta varumärke skapades 1950 av den berömda amerikanska tillverkaren av kosmetika ProcterGamble. Namnet HeadShoulders var speciellt tänkt att utveckla en innovativ headwash som effektivt skulle eliminera mjäll. Under 10 år har forskning genomförts för att syntetisera fundamentalt nya komponenter som kan klara av denna uppgift med 100%. Så utvecklarna av företaget härledde sulfiduppgörelser och zinkpyrithion, som för närvarande ingår i komponenterna i produkten.

Redan i början av 60-talet av XX-talet tillkom nya HeadShoulders mjällschampo till amerikanska butiker.

För att marknadsföra produkten till massorna och PR-varumärkena runt om i världen har ProcterGamble tecknat avtal med det kända företaget Saatchi. Saatchi, som har släppt på tv-videor, känd idag. I flera årtionden har shampoo verkligen blivit en av de mest igenkännliga i världen, och HeadShoulders produkter har expanderat i sortimentet, det har varit många märken för alla typer av hårtyper och med ytterligare användbara egenskaper.

Företaget driver ständigt kampanjer som informerar kunderna om den nya produkten och syftar till att genomföra olika sociala studier. Under 2007 installerades speciella kabiner på gatorna i London, där passersby kunde ta en bild av frisyren ovanifrån och sedan noggrant överväga sitt utseende på en högkvalitativ bild. På det tryckta fotot fanns det en uppfinnad slogan av varumärket HeadShoulders. För tillfället är detta märke av schampon bland de tio världsledarna i huvudtvättmedel som bekämpar mjäll.

Sammansättning av produkter

HeadShoulders shampoos idag representeras av flera dussintals serier, som alla har sina egna unika komponenter med olika effekter för håret. Men alla sorter har i sin sammansättning och enskilda ingredienser:

 • vatten;
 • ytaktiva ämnen (ytaktiva ämnen) - direkt rengöringsmedel, i detta fall ammoniumlaurylsulfat;
 • natriumklorid, användes för att öka viskositeten;
 • glykolbaserade polymerer som användes för att öka viskositeten, återfuktas, mjuka och som ett emulgeringsmedel;
 • syntetisk polymer baserad på silikon som mjukmedel, skummedel och luftfuktare;
 • zinkpyrithion och sulfiduppgörelser, som förhindrar mjäll, har anti-svamp och anti-bakteriella effekter;
 • cetylalkohol för att mjukna och fukta håret;
 • formalin för skydd mot bakterier
 • parfym tillsatser för att ge produkten en mängd trevliga dofter.

Läs mer om sammansättningen av shampoo HeadShoulders - i nästa video.

Som det framgår av listan har HeadShoulders shampoos huvudsakligen syntetiska komponenter i deras komposition, vilket är alarmerande för vissa kunder, speciellt fans av naturprodukter och älskare av handgjorda headwashprodukter. Men alla listade ämnen i en normal dos ger inte hår och hud skada, orsakar inte allergier och andra negativa effekter. Tvärtom väljs komponenterna i HeadShoulders på ett sådant sätt att de har en fördelaktig effekt och ger hårbotten ett vackert utseende. Dessutom sammansättningen av dessa schampon och naturliga ingredienser:

 • mentol, som har en helande effekt och ger hår friskhet;
 • kokosnötolja, som innehåller kocamider som är viktiga för att ge styrka och elasticitet;
 • citronsyra, kämpar svampar och bakterier, stärkande integreringar;
 • aloe vera-extrakt som lindrar inflammation, har positiva effekter på irriterade områden och orsakar inte allergier.

Huvudschampo Axlar - recensioner

berömda

Recension: Huvudschampo Axlar har länge tjänat miljontals förtroende. Och med god anledning. Det här är trots allt en av de bästa schampon som jag var tvungen att använda. Det är väldigt lätt att applicera och skumma, har en trevlig delikat, delikat arom och hjälper till att bli av med mjäll.

Noll effekter

Plusser: Lukt och konsistens.

Nackdelar: Ej effektiv.

Testimonial: Hej, jag köpte ett schampo, det ledde till att annonsera noll effekten som var förknippad med mjäll som det var men pluset har också glänsande hår och lukten av schampoklassen, som inte har problem med mjäll, kommer detta schampo att göra efter att bli av med mjäll profylax är inte.

Passar inte på mig

Plusser: För mig, nej.

Nackdelar: Det passar mig inte.

Testimonial: Tyvärr är jag den person som den här kända shampoo inte passar alls. Jag får klåda efter det och mitt huvud kliar, mitt hår blir lite torrt och ser ut som en fiskelinje. Jag är inte alls glad över det. Och doften av detta schampo tycker jag inte om.

Cool shampoo

Plusser: väl skum och tvättas av, har en trevlig arom och en positiv effekt på hårets utseende.

Nackdelar: Använd inte det ofta.

Granskning: Kanske hösten shampoo Head Axlar i mina ögon är förknippade med många förfalskningar av detta varumärke, men fortfarande. När det gäller huvudegenskapen att bli av med mjäll kan jag inte säga något som är värt, för jag har inte, pah-pah, denna mjäll i sådan skala som vi visas i reklammaterial. Men i sig är shampoo mycket trevligt, både i konsistens (väl skummad och soaped, tvättas helt) och i lukt - alltid mycket uppfriskande dofter. Håret efter en sådan badning är mjuk och... Vidare

Plusser: Hjälper från mjäll.

Nackdelar: beroende.

Granskning: I många år använde jag detta schampo, jag tyckte om alla lukt, hår silkeslen som silke, skum, tjock och viktigast hjälper verkligen av mjäll, bokstavligen efter två eller tre procedurer, men nu fick jag reda på att det orsakar missbruk och jag flyttade bort från det.

Mjäll uppträdde

Nackdelar: Tvätta inte.

Granskning: Använd huvudschampo Skulder du får inte rent hår, men du kommer att få mjäll. Efter en vecka med att använda schampon, fann jag mjäll på mitt huvud, även om jag aldrig hade haft det förut! Shampoo tvättar hårt hår - de håller sig ihop och är oljiga.

Hjälper huvudschampo verkligen? mjäll axlar, är det beroendeframkallande

Alla har förmodligen sett Heden Sholders shampooannonsen, som lovar att rädda dig från vita vågar och ge dina curls en utmärkt glans, volym och välskötta utseende. Är det så? Låt oss titta på vår recension.

Vad är ett schampo

Mjölk är hudens kåta vågor, som härrör från överdriven celldelning. Forskare tror att roten till problemet ligger i att aktivera tillväxten av jästsvamp i hårbotten. Bara hans avfallsprodukter och ger utseende av mjäll.

Mikroorganismer i hårbotten skapar hela kolonier på grund av en obalans i talgkörtlarna, vars orsaker är:

 • påkänning;
 • bERIBERI;
 • hormonella förändringar;
 • metaboliska störningar;
 • och några andra faktorer.

För att eliminera mjäll måste du först identifiera den verkliga orsaken. Eliminera obalansen, det är också nödvändigt att rengöra hårbotten mekaniskt och övervinna den illaluktade svampen. Huvudschampo Axlar åtar sig att lösa en så svår uppgift.

Medel visas på:

 • Förekomsten av lättskalning av hårbotten;
 • klåda och irritation i samband med seborrheisk dermatit
 • krullarnas matta färg;
 • överdriven fet hår
 • skadade och splittrade ändar.

En särskiljande egenskap av schampon från mjällens framstående tillverkare är att det skapade en hel rad läkemedel för läkning. Du kan välja ett botemedel mot känslig hud från "Arctic Ice" -serien med aloe, eller köpa ett schampo som eliminerar torrheten på lockar. För fet hårbotten rekommenderar ProcterGamble att använda Citrus Freshness-serien.

Observera, det finns också ett speciellt schampo för män med myntaxtrakt, lugnande irriterad dermis.

Du kan också få skräpet "2 i 1". Sammansättningen av detta schampo inkluderade luftkonditionering, vilket gjorde lockar välskötta och silkeslen.

Lite historia: Utvecklare av en speciell formel som kan klara av mjäll har arbetat på det i flera år. Som ett resultat lyckades de få den mest effektiva symbiosen av zinkpyrithion och selensulfid.

Tillbaka 1961 skedde mjällschampo Head på hyllorna i amerikanska butiker. Axlar. Detta revolutionerande verktyg gjorde ett stänk i världen av hårvård kosmetika. Med Sovjetunionens sammanbrott började shampoo importeras till Ryssland, där det blev mycket populärt.

Sammansättning och verkningsstyrka

Den aktiva komponenten i ProcterGamble anti-skum kosmetika är zinkpyrition, som är utformad för att bekämpa svampen som provar utseendet på vita flingor. Det har en fungicida effekt som förhindrar transporter av näringsämnen till mikroorganismerna. Därför dör svampen. I kombination med zinkkarbonat ökar antimykotisk effekt. Ämnet eliminerar också inflammation, lugnar irriterade områden av huvudets dermis.

Formalin desinficerar huden fullständigt. Naturligtvis är detta ett starkt konserveringsmedel, men i små mängder är det utformat för att skydda krullarna från mikrobes. Det enda negativa - detta element påverkar inte bara cellerna av mikrober, utan också hälsosamt epitel.

Inkluderas också i schampot:

 • förberedt vatten;
 • natriumlaurylsulfat, bildande ett starkt skum;
 • glycerin för att behålla fukt i hår och hud;
 • cetylalkohol, fuktgivande krullar;
 • Dimetikon, som genom penetration djupt i varje hår gör håret glänsande och skyddar det också mot den yttre miljöens aggressiva påverkan (solstrålar, plötsliga temperaturförändringar etc.);
 • mentol, som ger en behaglig doft till krullarna efter tvättning.

Intressant att veta: Meningar av trikologer om användningen av mentol i schampokompositionen är tvetydiga. Vissa hävdar att det har en positiv effekt på strukturen av trådarna. Andra är emot användningen av biverkningen, eftersom det påverkar dermis negativt och fungerar som irriterande.

Fördelar och nackdelar

Den potentiella köparen bör förstå att huvud- och Sholders anti-mjällschampo inte är en panacea. Det hänvisar till ett kosmetiskt, inte ett terapeutiskt läkemedel. Om du inte eliminerade orsaken till problemet kommer du inte att kunna eliminera mjäll med det här verktyget.

fördelar:

 • lätt att använda;
 • Det är relativt billigt, även om det innehåller specialkomponenter syntetiserade av kemisk industri.
 • eliminerar inte bara mjäll, men gör också lockar smuliga, voluminösa och lysande;
 • lämplig även för personer med känslig hårbotten, eftersom det tar bort rodnad
 • med regelbunden användning eliminerar det verkligen de missförstörda vita vågorna;
 • luktar gott
 • det skummar väl, så det är ganska ekonomiskt (till exempel, en 400 ml flaska kommer att vara i 4 månader för att tvätta håret i medellängd).

Låt oss nu prata om bristerna. Detta verktyg har följande nackdelar:

 • Efter användning kan en allergisk reaktion inträffa, eftersom den innehåller ämnen som produceras av den kemiska industrin.
 • schampo kan inte kallas naturligt, för bland de 25 komponenterna är endast tre av dem av naturligt ursprung - vatten, salt och citronsyra;
 • orsakar beroendeframkallande hårbotten;
 • Effekten av rent hår försvinner snabbt;
 • starkt desiccates dermis av hårets håriga del.

De 11 komponenter som utgör shampoo är märkta "Risk". Det enda elementet som verkligen är avsett att aktivt bekämpa mjäll är zinkpyrition. Och nu tänka på om du ska riskera ditt hår och hälsa? Kanske bland läkemedelsmedicinerna hittar du mer naturliga suspensioner för att tvätta huvudet.

Kostnad för

Priserna för schampo beror på volymen på flaskan och den specifika serien. De sträcker sig från 170-450 rubel. Verktyget säljs inte i ett apotek, det går lätt att hitta det på hyllorna i stormarknader eller kosmetiska butiker.

Kontra

Verktyget kan inte användas i närvaro av individuell intolerans mot de enskilda komponenterna. För att bestämma allergiska reaktioner rekommenderar kosmetologer att man applicerar en droppe schampo till handleden eller armbågens inre böja.

Frånvaron av symptom på en reaktion på en irriterande, såsom rodnad, klåda, nässelfeber, ödem, gör det möjligt att på ett säkert sätt använda shampooen i framtiden som en terapi för mjäll.

Under graviditet och amning bör du sluta använda ett sådant schampo, eftersom aggressiva komponenter kan tränga in i blodet och absorberas i moderkroppen eller modermælken.

Varning! Det rekommenderas inte för kvinnor att använda speciella schampo Heden Sholders, avsedda för män. Faktum är att formeln "manlig" schampo har speciella ingredienser som perfekt manifesterar sig på den grovda hårbotten, och på den kvinnliga anbudsdermen kan orsaka utslag och klåda.

Foto före och efter

Hur man ansöker

Det är ett nöje att tvätta håret med mjällschampo Heden Sholders, eftersom det skummar väl och tar bort olika slags föroreningar. Dessutom hjälper verktyget att bli av med kåtvågar.

Rekommendationer för åtgärder:

 1. Fukt krullarna med varmt vatten.
 2. Häll lite produkt i handflatan och låt den lada.
 3. Sprid behandlingskompositionen i hårbotten.
 4. Massera de aktiva ingredienserna i 2-3 minuter.
 5. Skölj av med normalt rinnande vatten.
 6. Du kan upprepa proceduren en gång till.
 7. Tillverkaren rekommenderar också att du använder en balsam eller en mask för att ge styrka och glans till håret.

Om shampoo kommer i kontakt med dina ögon, skölj dem omedelbart med en rinnande rinnande vatten.

Tillämpningsförloppet för att bli av med mjäll är 1-2 månader. Intensiteten av användningen av kosmetika 2-3 gånger i veckan.

Som en del av förebyggandet kan du byta ut ditt favoritschampo med Heden Sholders suspension så att du en gång i veckan använder en produkt som innehåller zinkpyrition. Förebyggande åtgärder är 1 månad. Det är lämpligt att tillgripa förebyggande under våren och hösten när sebaceous körtlar kan misslyckas på grund av omstrukturering av kroppen.

effektivitet

Många användare har noterat att mjällschampohuvudet av mjäll Axlar lindrar verkligen mild seborrheisk dermatit. Kliniska prövningar av läkemedlet är också på sin sida. De visade att mängden vita flingor redan på den sjunde användningsdagen minskas avsevärt.

Det bör noteras att kvinnor och män registrerar en snabb beroende av huvudvash suspensionen. Om det inte finns några framsteg när det gäller att eliminera mjäll är det nödvändigt att tillfälligt sluta behandlingen.

Ett intressant ögonblick! 7 av 10 användare som försökte Heden Sholders mjällschampo lämnade positiv feedback.

Således, för att köpa ett verktyg för att bekämpa mjäll Heden Sholders eller inte - du bestämmer dig. På grund av zinkpyrithion kan den undertrycka svampen som lever i hårbotten. Det enda som förvirrar är förekomsten av konserveringsmedel, färgämnen, laurylsulfat och andra komponenter som syntetiseras av den kemiska industrin.

Huvud och axlar / Sport Färsk Shampoo
Headshoulders "Sports Fresh" - vad är det mot skräpschampo?

När jag blev nästan besviken, var det en lämplig tid, de tog priser för en tävling som hölls på dietets.ru-hemsida: priser inkluderade tre olika HeadShoulders-skräpschampon och en sportväska. Alla tre schampon är för män. Mannen bestämde sig för att börja med "Sports Fresh", han har aldrig använt detta schampo. Och då rådde han mig att försöka använda denna schampo själv, säger de, hjälper plötsligt. Vad allt ledde till - ta reda på lite senare.

HeadShoulders "Sports Fresh" shampoo flaska är väldigt snyggt inredd: bilden av en basketspelare på frontsidan tyder på att detta schampo är lämpligt för aktiva människor. Utformningen av detta schampo är med en fotboll, med en tyngdlyftare och med Yevgeny Malkin... Vi har en sådan flaska.

På baksidan väntar vi på information om själva shampoo, dess användningsmetod, tillverkare, volym och hållbarhetstid. I början är begreppet "skräp" klarat - en förklaring ges "mot synlig mjäll". Det vill säga att eliminering av själva problemet inte är garanterat.
Applicera schampo ska vara som något annat schampo - inga problem med detta kommer inte fungera.
Volymen av schampo är imponerande - 400 ml, vilket betyder att det är garanterat att det ska vara länge. När den öppnas kan den inte användas längre än 12 månader.

Med hänvisning till fondens sammansättning. Tyvärr är SLS och SLES också här - med frekvent användning av schampon med deras innehåll kan hårbotten börja bli irriterad, och i stället för ett problem (mjäll) kommer du att få en annan (inflammation i hårbotten). Samtidigt tvättar dessa komponenter alla urenheter och ackumulerade fett från hårbotten, vilket innebär att huden kommer att vara redo för att uppleva den positiva effekten av de skummedelskomponenter som ingår i detta schampo. Och de komponenter som eliminerar mjäll i sammansättningen av detta schampo är zinkpyrithion (en kraftfull botemedel mot mjäll, svampar, förbättrar huvudskalans övergripande tillstånd), mentol (kyler huden, eliminerar klåda och inflammation). I listan ser vi också vitamin E-tokoferolacetat. Vi vet alla om fördelarna med E-vitamin för hårbotten och för hårets tillstånd. Sammansättningen var inte perfekt, men de lovade inte naturlighet.

Flaskans lock är den vanligaste, snap-on. Den stänger tätt, och även med dagens produktion till fotograferingen har inte ett enda gram pengar blivit in i påsen.

När jag först använde det var jag imponerad av shampoos konsistens: produkten liknar en kräm eller en balsam, men inte ett schampo alls: sting, ganska tätt och mjukt. Doften är fräsch: påminner om mentol med citronsmör. Han luktar inte som en man "på hans hår, så jag kan använda det lugnt, även om jag behöver gå någonstans.

Tvål utmärkt. Därför, även på mitt långa hår tar det en hel del.

Du undrar förmodligen om HeadShoulders "Sports Fresh" hjälpte mig att eliminera mjäll? Mitt svar är ja! Mjölk och klåda har blivit mycket mindre sedan den första ansökan, och efter fyra ansökningar slutade problemet helt och hållet att störa mig. Mellan användningen av detta schampo använde jag mina egna flaskor utan löften att lösa detta problem, det påverkar inte SportsSource Headshouses verksamhet. Så, de som är rädda för SLS och SLES, efter att ha eliminerat mjäll, kan säkert fortsätta att använda sina vanliga schampon.

Denna schampo liknade inte bara av mig, men också av hela min familj. Jag tar bort en stjärna för sulfater, men jag rekommenderar fortfarande det för köp!

Shampoo HeadShoulders Supreme Strengthening, 300 ml

 • Återvänd inom 14 dagar

HeadShoulders Shampoo (Heden Sholders) Supreme Strengthening ger intensiv förstärkning av håret, gör dem välskötta och vackra.

 • En multi-ingrediens anti-mjäll formel med några ingredienser försiktigt påverkar jämnt långt hår.
 • innehåller fuktgivande ingredienser och arganolja
 • djup näring från rot till spets
 • Ger perfekt hår hela dagen

Sammansättning: aqua, sodiumlaurethsulfate, sodiumlaurylsulfate, natriumklorid, sodiumxylenesulfonate, kokamidopropylbetain, glycoldistearate, piroctoneolamine, dimetikonol, natriumcitrat, parfum, dimetikon, citronsyra, te-dodecylbensensulfonat, natriumbensoat, guarhydroxypropyltrimoniumchloride, tridecet-10, hexylcinnamal, tetrasodiumedta, natriumhydroxid, linalool, hydroxicitronellal, magnesiumnitrat, arganiaspinosakerneloil, mel, trietylenglykol, propylenglykol, metylklorisotiazolinon, magnesiumklorid, metylisotiazolinon

Volym: 300 ml

Tillverkare: ProcterGamble, France.Nästa Artikel
Vad ska man göra om håret är elektrifierat?