Kontakta oss


Varorna återbetalas inte.

Varor av god kvalitet som inte kan bytas ut (returneras) finns listade i listan, godkänd genom ett dekret från Ryska federationens regering den 19 januari 1998. 55. Läs mer

 • beskrivning
 • parametrar
 • leverans

Innovationslaboratorier L'Oreal Paris, Shampoo-formel "Elseve, Multivitamin" har förbättrats med vitaminer Pro-B5, PP och E. Med detta schampo blir ditt hår märkbart mer glänsande och starkt. Hur man använder: Applicera på vått hår, massage, skölj sedan. Vid kontakt med ögonen, skölj omedelbart med vatten.

DEL MED VÄNNER:

Regler för frågor och feedback

Att skriva en recension kräver
registrering på webbplatsen

Logga in på ditt konto Wildberries eller registrera dig - det tar inte mer än två minuter.

REGLER FÖR FRÅGOR OCH ÅTERBAKA

Recensioner och frågor bör endast innehålla information om produkten.

Recensioner kan ge kunderna en inlösenandel på minst 5% och endast för beställda och levererade varor.
För en produkt kan köparen lämna inte mer än två recensioner.
Du kan bifoga upp till 5 foton till recensioner. Produkten i bilden ska vara tydligt synlig.

Följande recensioner och frågor får inte publiceras:

 • pekar på inköp av denna produkt i andra butiker;
 • innehållande kontaktinformation (telefonnummer, adresser, e-post, länkar till tredje parts webbplatser)
 • med galenskap, strider mot värdighet hos andra kunder eller butiken;
 • med ett stort antal stora bokstäver (stora bokstäver).

Frågor publiceras först efter att de fått ett svar.

Vi förbehåller oss rätten att redigera eller inte publicera en recension och en fråga som inte överensstämmer med de fastställda reglerna!

7 linjer schampo Elsev - välj det bästa

Professionell internationell angelägenhet L'Oreal har flera stora varumärken, bland annat omfattande nischhårvård. Professional Matrix, Kerastase, Redken används aktivt i salonger, och fler budgetmedel är tillgängliga för den vanliga konsumenten. Bland massorna på massmarknaden har Elsev en speciell popularitet. Shampoo av det här varumärket blev det huvudsakliga syftet med denna översyn.

SNABB ARTIKEL NAVIGATION

För alla hårtyper

VIKTIGT ATT VET! Ett medel för att stärka och växa hår som används av stjärnor av showbranschen Läs mer >>>

För att navigera i produkterna lättare, föreslår vi att du studerar alla de viktigaste linjalerna, från de hårtyper de är inriktade på. Det finns få universella alternativ för Elsev: detta är bara Multivitamin, där schampo är den enda produkten i serien. Men i linjen är han inte ensam - tillverkaren erbjuder konsumenten:

 • Dagligt mildt frishetsschampo.
 • Shampoo-balsam 2-i-1.

Båda produkterna är enkla men skonsamma vård för hår som inte behöver särskilt stark näring eller fuktgivande. Var och en av dem är ett klassiskt schampo, bland de uppgifter som endast är av högklassig rengöring och upprätthåller normal syra-basbalans i hårbotten. I kompositionen finns vitaminer (B5, PP, tokoferol), det finns inga silikoner, så håret blir inte vikande.

Elseve 2-i-1-varianten skiljer sig från den mjuka "Freshness" bara genom att andelen användbara ämnen i den ökar, eftersom den måste ersätta den vanliga balsammen. Således rensar detta schampo i Elsev inte bara, utan ger även näring åt håret, stänger vågorna, underlättar kamning.

Redaktionskommitté

Om du vill förbättra ditt hårs tillstånd, bör du särskilt sköta skampon som du använder.

En skrämmande figur - i 97% av schampon av kända varumärken är ämnen som förgiftar kroppen. Huvudkomponenterna, på grund av vilka alla problem på etiketterna är betecknade som natriumlaurylsulfat, natriumlauretsulfat, kokosulfat. Dessa kemikalier förstör krullarnas struktur, håret blir skört, förlorar sin elasticitet och styrka, färgen bleknar. Men det värsta är att dessa saker kommer in i levern, hjärtat, lungorna, ackumuleras i organen och kan orsaka cancer.

Vi rekommenderar dig att överge användningen av medel i vilka dessa ämnen är belägna. Nyligen utförde experter från vår redaktionsteam en analys av sulfatfria schampon, där första plats togs av medel från företaget Mulsan Cosmetic. Den enda tillverkaren av naturliga kosmetika. Alla produkter tillverkas under strikta kvalitetsstyrnings- och certifieringssystem.

Vi rekommenderar att du besöker den officiella webbutiken mulsan.ru. Om du tvivlar på din kosmetiks naturlighet, kontrollera utgångsdatumet, det ska inte överstiga ett års lagringsutrymme.

För målade och torra

Hår som ständigt utsätts för ett kemiskt färgämne (oavsett vilken procentandel av syrgasmedlet används och om färgämnet innehåller ammoniak) förlorar sitt naturliga skydd, blir mer sårbart mot yttre faktorer. De måste bilda en ny filmskärm. Och även om det här är masken och balmens uppgift, bör schampon också vara särskilt försiktig med sådant hår. Allt detta togs i beaktande av Elseve-märket, när Color and Glitter-linjen skapades.

Shampoo för färgat hår täcker hårets yta med en skyddsfilm, tillåter inte att pigmentet snabbt tvättas och bleknar i solen och förbättrar också den naturliga glans som uppträder efter färgning.

L'Oreal lovar att även efter 10 veckor kommer kvinnan att ha 80% av den ursprungliga nyansen, dvs. förlusten blir bara 20%. Det bör emellertid förstås att detta endast är relevant för användningsfall av alla produkter i linjen, som förutom schampo innefattar en sköljkräm och en mask. Och naturligtvis beror mycket på färgens kvalitet.

Även färgat och torrt hår kan vara användbart linje Elseve "Luxury 6 oils." Trots det faktum att oljorna tvättar pigmentet, är deras mängd i schampon minimal (det måste trots allt rengöras, inte hammas), så färgen kommer inte att skada, men håret kommer inte att haka i tvättprocessen.

Som en del av schampon och andra produkter av linjen "Luxury 6 oils" finns oljor av solros, ros, tiara blomma, lotus, lin och kamille.

En sådan intressant uppsättning gör att du kan få glans på torrt hår, djup näring och återhämtning, jämnhet, lätt kamning, elasticitet, mjukhet. Dessutom fuktar verktyget hårbotten.

I linjen finns också en lätt version av detta schampo från Elsev, som kan användas av ägare av svagt och tunt hår som inte kan vägas. Men för dem finns det flera lika intressanta alternativ som diskuteras nedan.

För tunn och svag

Denna typ av hår L'Oreal i allmänhet och Elseve i synnerhet ägnade särskild uppmärksamhet, eftersom det kan användas shampoo någon av följande 4 linjer:

 • "Kraften av arginin";
 • "Fibrologiya";
 • "Mängden kollagen"
 • "Mat och skina".

För att göra rätt val mellan sonorösa namn är det tillräckligt att känna till de karakteristiska egenskaperna hos vart och ett av dessa verktyg.

 • Shampoo "Fibrologi" är inriktad på skapandet av densitet, så det torkar rötterna och hårbotten och håret kondenserar sig. Visuellt ser de mer magnifika ut, mer voluminösa. Det är bättre att inte använda produkterna i denna linje på det torkade håret.
 • Medel från "Collagen Volume" -serien liknar "Fibrologi", eftersom de också syftar till att skapa en täthetseffekt, men de torkar inte hårbotten så mycket.
 • Linjen Elsev "Food and Shine" skapades för tjejer med mycket långt men inte tjockt hår. Shampoo från denna serie spolas ut försiktigt, utan att knyta strängarna mellan dem, närmar sig, återvänder elasticitet och mjukhet. Det finns inga silikoner.
 • Shampoo "Argininstyrka" för ägare av svagt och tunt hår rekommenderas i "Light" -versionen. Det kommer inte bara att stärka dem från insidan, utan bidra till svårighetsgraden, men kan också hjälpa till i kampen mot frekvent salinisering av rötterna. X3-versionen har en positiv effekt på glödlamporna och hårväxten, men det kan vara tungt.

Det bör noteras att Elseve också uppmärksammar "Full Recovery" -linjen, men det finns inget schampo i det, eftersom det här är reanimationsprodukter, och det finns ingen anledning att skapa samma rengöringsmedel.

Enligt konsumentrecensioner är shampoo "6 oljor" det mest populära bland kvinnor, eftersom det på vissa hårtyper gör att du ensam kan göra balsam och balsam på grund av dess näringsegenskaper. Valet av schampo är emellertid en individuell process, så vägledas inte genom betyg, utan genom personlig uppfattning om produkten.

Shampoos L'oreal Elsev: huvudtyper, katalog och urvalsregler

Varje flicka drömmar om lyxigt, flytande och glänsande hår. Nyckeln till vackert och friskt hår är, som du vet, kvalitetsvård. Våra mormödrar använde alla slags produkter: schampon, sköljningar och masker gjorda av naturliga ingredienser.

Lyckligtvis är det idag inte nödvändigt att göra något med egna händer: du kan köpa bra produkter till ett överkomligt pris i närmaste butik. Samtidigt introducerar ett brett utbud av produkter fortfarande många kvinnor i en svår situation, och de vet inte vad som är bäst att få för att få ett eller annat resultat. L'Oreal är världsledande inom kosmetika och parfym.

Varför L'Oreal

Det franska företaget L'Oreal grundades 1909. Dess grundare är en fransk kemist vid utbildning Eugene Schullet. Bekymringen är engagerad i produktion av populära kosmetiska märken av dekorativa kosmetika, hud- och hårvårdsprodukter. I september 2010 hade företaget redan cirka 40 fabriker i Frankrike och Tyskland. Alla fonder är indelade i olika priskategorier.

Konsumentprodukter inkluderar välkända varumärken som finns i nästan vilken kosmetisk butik som helst:

Bland de professionella verktyg som är mycket populära bland stylister, frisörer, är följande:

Lyxvaror är klassiska, älskade av många märken som utvecklas aktivt idag:

 • lancome;
 • Giorgio Armani;
 • Yeves Saint Laurent;
 • Cacharel;
 • Biotherm;
 • Kiehls;
 • Ralph Lauren;
 • Urban Decay;
 • Helena Rubinstein;
 • Shu Uemura.

Bland produkterna finns medicinska kosmetika som kan göra din hud och hår perfekt:

Var och en av kategorierna uppfyller alla kvalitetsstandarder, den är tillverkad under noggrann kontroll och i överensstämmelse med modern teknik. Det är därför som köper företagets produkter från vilken linje som helst, du kan vara 100% säker på dess effektivitet. En mer budgetserie konsumtionsvaror, som Elsèves varumärke tillhör, har också rekommenderat sig med ett brett sortiment av olika medel, hög effektivitet och många positiva recensioner.

Trots tillgängligheten kan många av produkterna verkligen jämföras i kvalitet med professionell dyrvård. Det är därför som du inte vet vad som är bäst att köpa eller vill prova något nytt - var uppmärksam på pengarna från L'real brand Elsev.

Hur man gör ett val

Många kvinnor köper schampo, med fokus på kostnaden eller den ljusa förpackningen, vilket inte alltid är en indikator på effektivitet. Inte alla tjejer vet att hårets tillstånd beror på schampon för 80%. Huvudsyftet med shampoo är att noga tvätta håret, tvätta av damm, smuts och rester av stylingprodukter. Dessutom finns det schampon som utför:

 • återhämtning;
 • Sluta för mycket prolapse;
 • Sluta brittleness;
 • nutrition;
 • volym;
 • befuktning;
 • begränsning;
 • förstärkning;
 • Bekämpa den snabba föroreningen av hårbotten;
 • Fight split ends;
 • Utjämning och rätning.

Också på försäljning kan du hitta speciella schampon för färgat eller blekt hår. Om du väljer ett schampo, liksom andra hårvårdsprodukter, kan du dock inte köpa baserat uteslutande på dessa egenskaper. Först och främst måste valet göras baserat på hårets typ, liksom deras nuvarande tillstånd.

Experter identifierar följande typer av hår:

För glada ägare av normal typ blir rötterna märkbart feta och smutsiga var 3-4 dagar efter att huvudet har tvättats. För sådant hår är brittleness, torrhet ovanligt, i vissa fall kan en liten sektion ses vid spetsarna. För den normala typen är näringsrika, fuktgivande schampon lämpliga, liksom produkter märkta "för alla typer". Men återställande och utjämnande medel med denna typ rekommenderas att använda inte mer än ett par gånger i månaden, eftersom normalt hår inte behöver sådan vård.

Ägare av torrt hår behöver inte frekvent shampooing, eftersom fett och föroreningar på huden ackumuleras ganska långsamt. I genomsnitt bör torrt hår tvättas en gång i veckan. Samtidigt, efter sköljning, speciellt med felaktigt valda schampo, kan hårbotten stramas, i vissa fall kliar, irritation och mjäll förekommer. På grund av låg sebumsekretion är sådant hår tunt, tråkigt och väldigt sprött. Med frekvent användning av hårtork och curling försvinner de märkbart och börjar falla ut. Allt detta kan undvikas genom att välja närande, stramande, mjukgörande schampon, samt schampon mot förlust, sektion.

Oljigt hår kräver den vanligaste tvätten, i genomsnitt en gång varannan dag. För att förlänga hårets friskhet och göra det mer frodigt och smuligt bör du använda schampon märkta "för daglig tvätt", stärkande, utjämnande och mjukgörande medel. Med näringsämnen och regenererande schampon måste du vara försiktig, eftersom många av dessa produkter innehåller oljor som orsakar snabb förorening av huden. Så ofta blir rötterna "vanaktiga" på kvällen efter tvätten.

Shampoo Elsev: egenskaper och egenskaper

Det finns 7 typer av schampon i linjen:

 • Lyx 6 oljor;
 • Argininkraft;
 • Full återhämtning 5;
 • Full restaurering av splittrade ändar;
 • Färg expert;
 • Fibrologiya;
 • 3 värdefulla leror.

Lyx 6 oljor - schampo i en gul-orange flaska. Tillverkaren lovar att återställa håret i en applikation, fuktar, närar, gör det glänsande och smuligt. Doften av produkten är trevlig, östlig blommig. Konsistensen är ganska tunn, skummet är rikligt och tjockt. Shampoo fick sina unika egenskaper på grund av sin rika komposition, som innehåller en elixir med 6 mikrooljor. Var och en av oljorna är ansvarig för en viss effekt:

 • Kamilleolja - glans
 • Rosolja - silkiness;
 • Linfröolja - densitet, vitalitet;
 • Solrosolja - mjukningseffekt;
 • Lotusolja - jämnhet;
 • Tiare blommolja - lydnad och mildhet.

Kraften i arginin - schampo i en svart flaska med en rosa keps. Hår efter schampo blir starkt, stärkt över hela längden och växer snabbare. I detta fall är produkten i denna serie perfekt för ägare av blandat hår. Basen av läkemedlet är arginin. Det är känt att arginin bidrar till att stärka och närma hårsäckar. Doften av schampofrukten och blomman, en tid efter tvätten förblir på håret.

Shampoo Loreal Elsev Fullständig återhämtning 5 - perfekt för hår som har upprepats färgats med ammoniakfärg, ljusning, regelbunden styling utan värmeskydd. Flaskan är vit, ogenomskinlig. Tillverkaren garanterar fullständig restaurering av struktur, styrka, silke och glans efter användning. Shampoo innehåller i sin sammansättning tsikamid och pro-keratin, som helt klarar av fyllningen av mikroskador, släpper hårets yta och återställer det naturliga skyddsskiktet. Lukten av produkten är lätt, blommig, texturen är ganska tjock.

Färg expert - schampo, utformad för dem som regelbundet färgar sitt hår. Som du vet är hår som utsätts för frekvent färgning, mycket snabbt matt, blir torr och spröd. Verktyget gör att du kan spara silke, färgintensitet och bländande glans under lång tid. I kompositionen finns en innovativ lamineringselixir med linolja. Tillverkaren lovar:

 • Pin färg;
 • Restaurering, förbättring av hårkvaliteten;
 • silkeslen;
 • Lamineringseffekt;
 • Elasticitet, förstärkning.

Konsistensen av produkten är tjock, aromen är söt, rik.

Shampoo Elsev Kataloget innehåller också ett verktyg för förtjockning och förtjockning som heter "Fibrologi". Tack vare den unika formeln kan du göra håret starkt och tjockt på kort tid. Kompositionen innehåller phyloxan, penetrerar inuti och bildar ett helt nytt "byggmaterial" för hår.

Full restaurering av splittrade ändar är perfekt för ägare av långt hår med problem med brittleness och tvärsnitt. Huvudsyftet med detta schampo är att göra splittrade ändar mindre märkbara, att närma, släta längden och göra dina curls lydiga.

Tre värdefulla lera

Tre värdefulla lera - en nyhet i shampoo-linjen Elsev. Medel är avsedd för fett och blandade hårtyper. En flaska ljusblå färg, aromen är färsk, det håller inte länge på håret. Det finns inga silikoner i kompositionen, i samband med vilken produkten ger ett svagt skum, men det tvättar håret perfekt. Shampoo hjälper till att bevara friskheten och känslan av ett rent huvud i upp till 72 timmar, hjälper till att bibehålla en optimal balans i hårbotten och ger även fuktighet längs hela längden.

Köptips

För att få önskad effekt - spara inte på högkvalitativ totalvård. Någon modern serie av vård omfattar i regel schampo, balsam, mask, serum, vätska eller olja för tipsen. Alla dessa verktyg kan användas regelbundet eller alternerande med grundläggande vård, beroende på hårets tillstånd. Glöm inte att tillverkaren garanterar det bästa resultatet exakt med komplex användning.

I de flesta fall borde du inte köpa schampo för återhämtning, om du har naturligt, ommålat friskt hår, även som en förebyggande åtgärd. Också engagera dig inte i schampo för fet hårbotten, om du har en blandad eller vanlig typ. Något sådant medel torkar längden, så även i förhållandena för deras användning för det avsedda ändamålet bör ibland ta en paus.

Försök byta schampo, använd inte ständigt detsamma, även om det passar dig 100%. Hår tenderar att vara van vid likartade produkter och kan återfå. I detta avseende rekommenderar många experter en gång i månaden att använda schampo djuprengöring, vilket kommer att ta bort allt överskott av silikon och rengöra din hårbotten så gott som möjligt.

Shampoo elsev för normalt hår

"The Low Shampoo 3 i 1 formel innehåller inte sulfater - bara milda rengöringskomponenter som omsluter föroreningar och tvättas bort med vatten. Därför kommer tjockt och rikligt skum inte. Du kommer dock att känna att ditt hår har blivit mer fuktigt, silkeslitet, smidigt och mjukt vid beröring, det blir lättare att kamma. 3 i 1 Låg Shampoo minskar statisk elektrisk laddning och har en antistatisk effekt. "

"Låg Shampoo-teknik är ett verkligt genombrott i känslig hårrensning. Den krämiga formel Låg Shampoo rengör försiktigt med komponenter utan sulfater och skum, inte bara försiktigt renar, men också intensivvård. Jag rekommenderar särskilt Lågschampo för torrt, färgat, sprött och skadat hår. "

Shampoo elseve

L'Oreal Elseve-schampon är ganska kända i vårt samhälle. Och det här är inte förvånande. Elseve har trots allt flera typer av schampon (som förutom den huvudsakliga rengöringsfunktionen utföra ytterligare - beroende på typ) - Färg och Glitter (för hårvård), Full restaurering (återställer hårstrukturen) och Arginine Power (gör håret mer hållbart). Det finns också andra typer, till exempel Luxury 6 Oljor, Fibrologi och andra (dessutom finns vissa typer tillgängliga för män). Låt oss ta en närmare titt på den välkända serien.

Förresten kommer priset på varje schampo att vara cirka 200 rubel för 250 ml förpackning (i billiga nätbutiker, i de vanliga "offline", troligtvis blir det lite dyrare).

Shampoo Elseve Luxury 6 oljor

Den obestridliga favoriten bland alla Shampoos-serien. Och det här är inte förvånande: shampoo består av 6 bästa oljor (nämligen kamomill, tiare, lotus, lin, solros och ros), som har en fördelaktig effekt på håret och rensar dem till mycket tips. Sjampoen i sig ger en behaglig lukt och färgen är lite transparent. Shampoo Luxury 6 oljor skummar väl och är lätt att massera, dessutom fungerar det inte bara att rengöra håret utan även hårvård.

Recensioner av shampoo Elseve Luxury 6 oils

Recensioner av detta schampo är mest positiva. De noterar att efter användning av håret blir mjukt och silkesat, passar de väl och kam. Och, naturligtvis, utför de sin funktion att rengöra med ett slag. Av minuserna är det ibland noterat att en annan funktion, hårvård, inte är uppfylld, det vill säga det är bara ett vanligt gott schampo med en trevlig lukt (även om vissa säger motsatsen, troligtvis är det en rent individuell åsikt).

Elseve Shampoo Full Recovery

Det finns flera typer: För split ends och Full recovery. När det gäller den första typen är allt klart - shampoo hjälper till att återställa hårets ändar på grund av den silikon som ingår i det - det är han som gör det här (det här är inte en helande effekt, tyvärr). Den andra, som namnet antyder igen, är utformad för att hjälpa skadat hår att återfå sitt hälsosamma utseende.

Recensioner av Elseve Shampoo Complete Recovery

Recensionerna är ganska motsägelsefulla. Negativ, främst för att människor inte får den effekt som förväntas. Detta är inte en läkningshampoo, det här är ett schampo som främst skapats för att rensa håret. Stärkningseffekten är fortfarande sekundär. Andra människor har en positiv effekt: tipsen återställer verkligen (eller hellre klibbar på grund av Dimethicone - samma silikon i kompositionen) och schampo efter en viss användningstid bidrar till att göra håret starkare och friskare (även om inte i alla fall, ibland tvärtom - mjäll och hår faller ut, som anhängare av negativa recensioner påpekar. Men andelen positiva är fortfarande större).

Elseve Strength Arginine Shampoo

Elseve Strength Arginine Shampoo har en ganska attraktiv svart och lila design. Shampoo innehåller arginin - ett ämne som stimulerar hårväxten (men glöm inte att alla schampon i denna serie fortfarande syftar till att rengöra än helande). Det finns flera versioner: Kraften hos Arginine x3 och kraften hos Arginine Light (i det första fallet finns det silikon i kompositionen, medan det för andra gången är helt frånvarande).

Recensioner av Elseve Silin Arginine Shampoo

Vad kan du säga om recensionerna av detta schampo? I grund och botten är de bra: shampoo klarar av sin huvudsakliga funktion - rengöring och eliminering av smuts från håret. Men andra säger att schampo inte klarar av sin andra funktion - stärka håret (även om andelen nöjda blir mer).

Shampoo Elseve Fibrology

Ett annat intressant schampo från L'Oreal-serien Elseve. Detta schampo är utformat för dem som behöver hårdhetens volym och densitet. I kompositionen hittar vi 3 aktiva komponenter: mjölksyra, phyloxan och alkohol, i kombination med samma storlekseffekt. Sjampoen själv har en behaglig lukt och ser ut som en mjölkaktig grädde (men den skummar väl) Tja, låt oss titta på Elseve Fibrology recensionerna.

Recensioner av Elseve Shampoo Fibrology

Många människor är nöjda med Shampoo Fibrology. Hår blir verkligen voluminöst (tack vare phyloxanen i kompositionen). Dessutom blir de mjuka, silkeslen och glänsande, och viktigast av allt får de en hälsosam utseende! Och allt detta efter de första applikationerna. Av minuserna är det huvudsakligen - bristen på normal hårtjocklek, liksom det faktum att det i vissa människor inte observerades volymen och mjukheten efter ansökan (men andelen nöjda är mycket mer).

Shampoo Elseve Färg och Glans

Ett utmärkt val för färgat hår - om du använder det här schampot regelbundet kan du inte vara rädd att din färg kommer att blekna och försvinnas. Shampoo ger en lysande effekt och gör färgen mer mättad. Den ser vit ut, med en mer eller mindre trevlig lukt (bedömer genom recensioner).

Recensioner av shampoo Elseve Color and Gloss

Till skillnad från andra schampon från Elseve-serien har denna schampo mestadels utmärkta recensioner. Håret, för det första, tvättas helt bort från smuts och andra saker, och för det andra håller melirovanny och färgat hår perfekt (med glans och silkighet också!) Av minuserna är det extremt ovanligt att notera att håret blir lite torrt, men från positiva recensioner är Jo minus är extremt sällsynta.

Elseve Multivitamin Shampoo

Det bör omedelbart sägas att detta schampo inte är ett direkt schampo som vi vet i vanlig mening. Detta är ett 2 i 1 schampo, jag menar schampo + balsam (men det finns bara ett schampo, bara det är i grön förpackning). De vitaminer som utgör shampooet (E, PP, B5) gör håret mer levande och glänsande. Men är det verkligen?

Recensioner av Elseve Multivitamin Shampoo

Ja, dömande av de flesta recensioner gör shampoo verkligen håret mjukt, glänsande, silkeslen och, naturligtvis, rent. Även minuserna hittades inte signifikanta (men detta hårschampo ger inte volym, till skillnad från andra Elseve-serier).

Förresten kan priset på detta schampo vara lägre än 200 rubel noterade - du kan hitta ett pris från så låg som 100 rubel! Leta efter billigt :)

Så, för att sammanfatta: L'Oreal-serien av Elseve-schampon visade sig vara mycket mångsidig och, viktigast av allt, ganska bra kvalitet. Så du kan säkert välja shampoo för själen och få ett bra resultat!

Shampoo för normalt hår (ELSEVE)

Överför med produkt Shampoo för normalt hår

Den moderna kosmetiska industrin arbetar hand i hand med kemikalien. Så i sammansättningen av många schampon finns en komponent av natriumlaurylsulfat, som perfekt rengör oljiga ytor och används för avfettning av motormotorer. Han kallas också för att städa vårt hår. Ibland bryter deras struktur och orsakar allergier. Tja, vi ska leta efter ett säkert schampo på hyllorna.

I en vuxen, i genomsnitt ca 100 000 hår på huvudet, och deras antal beror på färgen. Rött hår har det tjockaste, men det finns bara 90 tusen av dem. Brunetter har 140 tusen. Blondin har mest hår - ca 150 000. Vilket schampo gör håret i alla nyanser mjuk och silkeslen?

En mängd olika schampon Elseve

Shampoos Elseve Fransk kosmetikföretag L'Oreal skiljer sig åt genomsnittspriset (det är mycket dyrare och mycket billigare) och effektivitet (nå synliga manifestationer av målet som anges i serien i serien).

Alla schampon Elseve utmärkt skumning, och därför hög effektivitet.

The Luxury of Six Oljor och Nutrition and Brilliance Crystal

På företagets officiella hemsida kan du plocka upp hårvård, beroende på vilken typ av hår eller på serien.

Katalogen visar olika typer av Elseve-schampon: universal, för att lösa problemet med otillräcklig volym eller håravfall för färgade och skadade trådar.

Du kan också hämta schampo genom att undersöka 10-serien som presenteras på webbplatsen.

Lyxen på sex oljor är lämplig för alla hårtyper. Genomskinlig flaska med gulbruna tips på vegetabiliska oljor i kompositionen.

Själva samma schampo är helt transparent, nästan färglös, lätt, den skummar bra. Förutom det som anges i titeln på sex blommaoljor (lin, lotus, ros, kamille, solros, tiara) innehåller listan över ingredienser kokos, ricinus, soja och några andra oljor.

I det här fallet är recensionerna överens om en sak - shampooet gör inte håret tyngre och beter sig bra även på oljiga strängar.

Lukten av blommor, lätt och diskret, på torrt hår är nästan omärkligt.

Trots att shampooet är närande, för att återställa torrt och skadat hår, räcker inte en rengöring - du måste använda en balm och till och med en mask från samma Elseve-linje.

Efter shampoo lyser håret inte ens under solens direkta strålar, det blir mjukt, smidigt och lydigt.

Men igen, för torra och skadade trådar kan inte på egen hand bäras av någon schampo - ytterligare vård behövs här.

Näring och glans kristall - Elseve serien för mycket långt hår. På Internet kallas detta verktyg genast för shampoo för Barbie. Epithetschampo förtjänade för en genomskinlig flaska blekrosa färg och glitter i innehållet.

Sjampoen är inte så tjock, sannolikt att den lätt kan fördelas på långt hår, och därför inte särskilt ekonomiskt.

Samtidigt finns det många positiva recensioner, även från de tjejer som inte tyckte om sammansättningen av denna Elseve produkt för mycket.

Parabener och silikoner i ingrediensförteckningen är inte lika mycket som partiklar av pärlor, som lovar företaget L'Oreal. Det är faktiskt svårt att på allvar förvänta dem i ett överkomligt massmarknadsverktyg.

Veteprotein kan tacka älskare av naturliga ingredienser.

Kollagenvolym, multivitamin, fibrologi

Kollagenvolymen är en annan Elseve-produkt för kvinnor som inte är nöjda med hårets volym.

Den här gången borde schampon lösa problemet med överdriven mjukhet hos krullarna och oförmågan att hålla volymen efter att den lagts.

Sammansättningen övermättas med ytaktiva ämnen, det finns minst fem av dem. I andra hälften av ingrediensförteckningen finns det egentligen ordet "kollagen".

Huvudsyftet med kollagen i kosmetika för hår är att skapa en skyddande film på dem, vilket ger extra glans.

Det är knappast värt att räkna med en ökning av volymen med hjälp av kollagen i sammansättningen av Elseve-schampot.

Recensioner nämner volym i kombination med torrhet, vilket tyder på att volymen uppnås genom att fluffa hårkutiklet.

Mest troligt är schampon inte lämplig för torr, skadad, problem hår, men kommer att vara en gudstjänst för oljiga strängar.

Multivitamin. Först och främst bör du vara uppmärksam på att detta schampo hänvisar till "2 in 1".

Detta innebär komfort på vägen eller i gymmet, men olämpligt för permanent användning, eftersom konditioneringskomponenterna gör håret tyngre.

Sådana verktyg fungerar bra på problemfritt normalt hår, men för torra och oljiga är de knappast avsedda. Ytterligare volym av sådant schampo är också osannolikt att ge.

Kompositionen är ganska typisk för schampon Elsev, med undantag av vitaminer som anges i produktbeskrivningen. Många recensioner anger torrt hår, men det finns också positiva.

Fibrologiya. Elsev-katalogen från L'Oreal innehåller en mycket intressant turkosserie, som är utformad för att uppfylla drömmen om ägarna till musens svans om tjockt, voluminöst hår.

Detta schampo, som resten av serien, innehåller en oöverträffad utveckling - den phyloxanska molekylen, som blir en del av håraxeln och ökar dess tjocklek och därmed hårvolymen.

Det vill säga, i motsats till liknande produkter, förefaller ytterligare volym inte på grund av att håret förpackas med en film eller höjer skärkroppsskalorna, men på grund av att bädda in ytterligare element i själva hårkonstruktionen.

Tillverkaren hävdar att phyloxan förblir i stavarna även efter att du inte använt produkterna från Fibrologins linjen i tio gånger.

Du hittar inte den mystiska phyloxanen i kompositionen, eftersom detta är marknadsnamnet på ett ämne som heter 3-aminopropyltrietoxisilan.

Shampoo perfekt skum (bestående av så många som tre ytaktiva ämnen), bland de ämnen som teoretiskt kan ge håret nytta, finns det bara fuktgivande mjölksyra.

Många recensioner påpekar att volymen har ökat, men också många flickor märkte inte miraklet.

Många noterar ökningen av håraxlarna, särskilt om detta problem var före användningen av fibrologi.

Även efter appliceringen av en balsam, som många flickor markerar, blir håret trassligt, vilket innebär att volymen, åtminstone delvis, av fibrologi fortfarande uppnås genom att fluffa nagelbandet.

Rengöring + problemlösande lockar

Full Recovery 5 - schampo för att återställa hårets struktur, det vill säga mot torrhet, bräcklighet, stavarnas porositet, som lätt bryts med de minsta mekaniska effekterna.

Recensioner på internet om detta schampo mot bräcklighet är mycket motsägelsefulla. Allt på grund av skillnaden mellan produktens förväntningar och syfte.

Du kan inte allvarligt förvänta dig att verktyget är utformat för att rensa håret, läka dem radikalt.

Men shampooet är effektivt i kombination med andra förberedelser av serien: balsam, två masker och regenererande kräm.

Restaurering sker på grund av fibrillära proteiner av keratiner och lipidmolekyler av ceramider, vilka ingår i och tjänar som byggmaterial till håraxeln.

Shampoo säljs i en vit, ogenomtränglig flaska, och den är vit och matt. Luktar trevlig noggrant ihållande.

Håret tvättas väl och håller sig friskt under lång tid, men med regelbunden användning blir de vana och sämre tvättas.

Fullständig restaurering av Split Ends - det här namnet lovar att uppfylla en dröm - för att undvika att klippa de splittrade ändarna.

Ett annat botemedel som förtjänade ganska motsägelsefulla recensioner, från "det bästa schampot i mitt liv" till "hårdörare".

Svaret på frågan, vad som egentligen representerar den fullständiga restaureringen av splittrade ändar, bör sökas i sin sammansättning, vilket inte är särskilt lyckligt.

Naturligtvis är Elsev från L'Oreal inte ett märke av organiska schampon, men i detta schampo finns det praktiskt taget ingen organisk substans, förutom mjölksyra.

Etiketten på framsidan lovar att försegla alla 10 lager av cuticleflingor, men i ingrediensförteckningen redan i fjärde plats efter vatten är laurethsulfat och mjukgörande effekt av surfaktantkomponenten dimetikon.

Det här är en silikon som klistrar på stavarnas exfolierade spetsar. Mjölksyra är osannolikt att kunna bryta igenom silikonbommen för att återställa håret från insidan.

Skampens tips kanske kommer att hålla ihop, men inte så mycket kommer helbredets effekt att visa sig, men verkan av silikon, som inte är så lätt att tvätta av håret.

Effekten av arginin x3 - L'Oreal rekommenderar detta schampo för att stärka försvagat hår. Kompositionen innefattar aminosyraargininet.

Om du tittar noggrant på ingrediensförteckningen är arginin någonstans mitt i listan, men samma silikondimetikon är på tredje plats, det är i procent av vad det är mycket.

Recensioner, förresten, är mest positiva, de lägger allt på plats.

Positiva anteckningar att arginins trippelstyrka ger jämnhet och silkighet (silikonens verkan), negativ - snabb förorening (återverkan av silikon som ackumuleras i stavarna).

Kraften av arginin ljus. Återigen innehåller den rosa svarta flaskan, åter arginin, veteproteiner och salicylsyra i kompositionen, men den lätta versionen av argininstyrkan innehåller inte silikoner.

Recensionerna är bra (förutom de som väntar på den terapeutiska effekten av att stärka läkemedlet avsedda för rengöring).

Han tvättar perfekt sitt hår, som ser rent ut, snyggt, inte tjockt. Det är sant att många tjejer nämner att efter detta schampo blir strängarna smutsiga ganska snabbt.

I detta fall kan verktyget rekommenderas till dem som regelbundet spelar sport och i alla fall tvättar huvudet flera gånger i veckan.

Färg och Glitter - den så kallade "röda serien" Elsev. Shampoo är utformad för att bevara färgen på färgat hår och neutralisera de negativa effekterna av kemiska färgämnen.

Sammansättningen innehåller två typer av ytaktiva ämnen och godkänd, det är säkert, Dimethicone-silikon, vilket ger håret en glans och en trevlig struktur.

Inga komponenter som är särskilt användbara för hår, särskilt färgade, hittades i kompositionen. Recensioner av det här verktyget på Internet är mest positiva.

Kan shampoo näring och behandla hår?

En av marknadens viktigaste principer är konkurrens.

Ideellt kommer konsumenten att köpa en bra, högkvalitativ produkt, och en fattig producent kommer att förstöras, vilket inte kommer att styra någon.

Men vad händer om det finns många produkter på marknaden, i våra fall schampon, av ungefär samma kvalitet?

I detta fall måste tillverkaren göra "ett erbjudande som inte kan vägras", locka uppmärksamhet och stå ut ur tävlingen. Detta kan göras på två sätt.

Naturligtvis kan du överraska med en hemlig ingrediens eller snälla med en naturlig komposition, men då måste priset på produkten ökas och huvuddelen av köpare kommer att lämna.

Det andra sättet är att intressera, fängsla konsumenten med marknadsföringstryck och löften, visa honom ett foto av vackra kvinnor med elegant stil och antyda att detta är en schampoåtgärd.

Det verkar som köparen upptäcker bedrägeri, eftersom framför honom med produkten och att lämna Internet, som vet allt.

Men det händer inte, för det är lätt att lura de som vill bli lurade.

Moderna kosmetikproducenter säljer inte så mycket vårdprodukter, så många drömmar, och det här är deras huvudsakliga styrka. Shampoos Elsev - inget undantag.

Elseve - högkvalitativa, säkra och billiga schampon. Problemet är att de bara är schampon, hårrengöringsmedel.

Hur många lägger inte till dem arginin, vitaminer och kollagen, är schampon inte skyldig att närma och stärka.

Andra typer av produkter ska hjälpa till mot brittleness och torrhet, och volymen kan ökas antingen genom styling eller med hjälp av stångtillväxt.

Det handlar inte bara om Elsev, även de dyraste organiska schampon är bara schampon.

Recensioner av Shampoo L'OREAL elseve multivitamin "friskhet" för normalt och fet hår 250ml

Omsorgskosmetik - recensioner på L'OREAL Shampoo elseve multivitamin "friskhet" för normalt och benäget för fet hår 250ml

recensioner

inget hävdat resultat, torkar hår

Jag var nyligen i affären och behövde schampo, jag såg på hyllan ett nytt schampo från L'OREAL för hår som är benäget för fett (jag har just sådana). Sjampoen lovar en känsla av friskhet och renhet i så mycket som 48 timmar! Naturligtvis kunde jag inte få det...

mjuk och behaglig lukt

håret blir tjockt snabbt, håret kamar inte bra, det är inte ekonomiskt

Detta schampo köpte för första gången, i Magnet, är billigt, 100 rubel. Det är skrivet det för normalt hår och benäget för fett. Faktiskt, på vintern, under locket, är många vanliga hår benägna att tjocka och...

trevlig förpackning design, trevlig lukt, skum väl

rättfärdigar inte sitt pris, tvättar hårt hår vid rötterna

Jag har fet hår. Och så snart som en ny schampo visas för den här typen försöker jag prova. Jag gillade alltid Elseve-serien, för jag var väldigt glad att...

- trevlig lukt, mild rengöring

inget hävdat resultat

Jag tvättar mitt huvud varje dag och jag bestämde mig för att göra det mindre ofta, för mitt mitt såg redan i mitten av dagen. Jag gick till affären och stannade vid schampo Elsev. Jag tog en grön flaska (Elsev hade aldrig sett ett sådant schampo),...

Jag har alltid älskat Elseve-märket, schamponerna är mjuka, de luktar bra, de klarar av uppgiften med ett knäck. Mitt hår är fet och den enda lämpliga är detta Multivitamin-schampo. Lukten är trevlig, men för vilken den skapades. förmodligen för en person som har fettigt hår från rot till spets. Jag har en fet...

Ja. Något idag är jag på humör för att skriva recensioner specifikt på L'OREAL-schampon. De tycker om mig på sistone, men inte i förevarande fall och här är varför. Shampoo är verkligen inte dåligt, men som allt under varumärket Elseve. Jag gillar flaskans design igen, en fin en...

Jag försökte schampo L'OREAL shampoo elseve multivitamin "friskhet" för normalt och fet hår - levde inte upp till förväntningarna! Etiketten lovade mycket: en mild daglig schampo, multivitaminer, glans, vitalitet, renhet. - i praktiken...

mild rengöring, trevlig förpackning design, trevlig lukt, skum väl

48 timmar kan inte stå, håret blir snabbt tjockt, motiverar inte priset

Så det är dags att prova nyheten från Loreal. Jag har inte använt det här märket av schampon länge och bestämde mig för att uppdatera mina minnen. En liten flaska är nog...

Shampoo elsev för normalt hår

Det finns inga produkter som matchar ditt val.

Onlinebutiken "UNILEND" är ett bekvämt sätt att köpa konsumentvaror. Vi är glada över att erbjuda ett brett utbud av barnmat (spädbarnsformel, frukt, grönsaker och köttpuré, juice, te, blöjor), hushållsartiklar, parfymer och kosmetika, katt och hundmat. Vår leverans i Jekaterinburg och lokaliteter inom en radius av 50 km från den är gratis. Du kan köpa inköp på våra utfärdar i Sverdlovsks städer.

Shampoo Elseve - recensioner

Negativa recensioner

Fördelar: Känd tillverkare

Nackdelar: hårt tvättas av, tvättar hårt håret

I allmänhet respekterar jag varumärket "Elseve", köpte regelbundet schampon av det här varumärket och var alltid nöjd, så jag bestämde mig för att prova en nyhet - schampo Elsev Sil Argenina. Uppriktigt besviken produkt. Kanske är det bara inte min, kanske var produkten av dålig kvalitet, men effekten av användningen var äcklig. Först håret tvättades hårt, känslan var att shampoo från håret inte tvättades, även om det tvättades och sköljdes flera gånger. För det andra blev istället för den utlovade glans och mjukhet håren hårda och fula. Jag kommer inte att köpa det här schampot längre.

väl skum och tvättar hår

håret kan inte kamma, klättra, orsakar klåda

Shampoos namn är så attraktivt att jag inte kunde motstå, och det fanns ingen del och jag betalade anständiga pengar.

Tillverkaren annonserar fullständig restaurering av försvagat hår, hår efter färgning, skadat etc.

Shampoo skummar bra, tvättar håret bra också.

Lukten är trevlig.

Inte besviken också dess konsistens.

Jag kommer inte skriva om kompositionen, jag tycker att det skrivits mycket om honom, särskilt eftersom jag inte riktigt förstår kemi.

Men. var är den utlovade återhämtningen redan i fem parametrar?

Ingen glans, ingen förstärkning, ingen håråterställning - jag har inte märkt.

Jag kan till och med säga att efter att ha använt det här schamponet, måste jag verkligen återställa mitt hår på något sätt.

Jag trodde att jag hade fel (ja, L'oreal kan inte vara så dåligt!) Hon fortsatte att tvätta håret tills hon bestämde sig för att inte läsa några recensioner här och inte tro på sig själv.

Ja, just det, mitt hår kan inte kammas efter det här schampot, närmare bestämt vänder det mitt huvud till fullständigt kaos! På huvudet - trassliga klumpar av ynklig kycklingfluff!.

Från andra gången hällde jag redan Nemer luftkonditioneringsapparat på mitt huvud, tänkte det bra, jag hade fluff på huvudet men "återställde"))

Inget av det slaget började håret klättra, och sedan började huvudet klia.

Jag förstår att schampo är ett verktyg som är så individuellt att det är omöjligt att välja en för alla.

Om min erfarenhet kan jag säga detta: detta schampo är definitivt inte lämpligt för fint hår.

Övergripande intryck: gör huvudet till fullständigt kaos

Tror du verkligen att splittrade ändar är "förseglade"? Absolut nonsens. Det är detsamma som att bryta en kopp och tvätta den med detta schampo. Limmar tänkande? De behöver bara klippas. Det här är expertens uppfattning, och inte vanliga frisörer. Annonsera på det och annonser så att vi hålls och köpte dyra varor..

Jag har långt hår, tvättar 2 gånger i veckan, använt olika schampon, håret var alltid voluminöst, när det kom dags att byta, köpte jag "Elsev Fibrology, som skapar densitet". Inte glad! Ingen lovad täthet, hår som hängde som snö, måste tvättas varannan dag. Därför är inte billig shampoo i badrummet. Även min man vill inte använda.

hmm. det här är min mest hatade schampo. Jag försökte det en gång, klockan 15, så jag började ha en sådan hårbottensjukdom, det är läskigt att komma ihåg! så jag respekterar inte honom. och kanske inte tur, eller bara sammanföll)

Elseve Shampoo "Full Recovery 5" lockade mig med sitt löfte att hjälpa till att lösa 5 hårproblem. Lukten av schampo är trevlig. Ekonomisk att använda, eftersom det skummer väl och behöver användas ganska lite. Efter användning är håret mjukt, lätt att kamma, men det kan bero på att inte shampoo påverkas, utan att jag har ommålat hår och kamma utan balsam efter någon schampo. Håret under dagen är rent, men på kvällen är det redan som istappar. Jag märkte inte någon speciell pomp efter användning.

Delade ändar försvann inte (även om de inte kommer att försvinna från användning av någon schampo). Efter 3 dagars användning började hårbotten klåda, peeling uppträdde och håret började falla ut rakt i strimlingar.

Köp aldrig igen

Jag tog en gång en så kallad "respit" från föregående schampo - Elsev "Full recovery 5", förstod det självklart, för det är alltid obehagligt när shampoo passar, det kan sägas att jag tog risken. Och jag tog en risk, det måste jag starkt säga, men mer om det.

Jag säger genast att enligt min mening är det bästa shampooet Niveyevsky för mjäll, men även då försöker jag inte använda den hela tiden för att inte bli van vid. Därför tar jag efter varje slutlig flaska Nivei andra. Så jag köpte och Elsev "Full recovery 5".

Det är inte mycket dyrt schampo, medium, rubel 140-150, flaskan har en normal volym - 250 ml. Jag gillade verkligen schampoens konsistens, det tycktes vara krämigt och det hade en trevlig lukt. Och i allmänhet är det trevligt att använda den, skummet visar sig vara mjukt, bra, medan du tvättar känner du hur håren själva är fuktiga och blir mjukare.

Men för det första var renhetens känsla inte längre än en dag, och för det andra var det mjälliga havet, som jag blev av med i mycket lång tid, mycket besvikelse, för att jag inte hade haft det länge, tack vare Niveyevo-schampon, och flög sedan genast. Därför vill jag inte köpa denna schampo längre.

Jag blev mycket besviken över ELSEVE-schamponens fulla återhämtning, reanimated! Inte ett enda schampo som jag använde i mitt liv hade sådan en äcklig effekt som ELSEVE hade en fullständig återhämtning som jag inte reanimerade. Efter att ha tvättat mitt hår hårt med detta schampo och torkat det med en hårtork ser mitt hår smutsigt, dim, oljigt ut som om deras vecka inte tvättad. Fruktansvärda schampo.

Normal markering, inte så ah, men ganska anständigt. Jag är en gammal sköldpadda, jag minns i början av 90-talet Elseva, som till exempel producerades i Frankrike, i en grå flaska med jojobaolja, näringsrik av något slag, var det en super smink för hår. Nu köper jag ibland för en förändring. Igår köpte jag 2 masker, från en serie nyheter - återställande och gammal - med kunglig gelé, nu ska jag försöka. Jag ville köpa en orange spröd mask, det var inte där alls, som jag förstod det, vi köpte det, det fanns en plats för det, men själva burkarna var inte längre där. Det finns schampo och balsam från den röda serien, de gillar lukten, konsistens (homogen, glänsande, det är trevligt att separera delen i handflatan). Min man tyckte om den manliga Elsev från mjäll, inget sådant. Jag har långt, torrt hår, normal hårbotten.

kanske arom och ljusförpackning

torrt hår, kliande hårbotten

Under lång tid använde jag schampon från professionella butiker för frisörer. Som det är fallet, slutade min schampo plötsligt. På grund av brist på tid var jag tvungen att ta schampo i snabbköpet. Jag blev lockad av designen och lovande specialeffekter på etiketten Elseve Shampoo Arginine Strength. Två dagar i rad användes detta schampo, speciella effekter var men ganska inte trevliga. Först, hårdhetens hårdhet och klåda. För det andra håret puffar upp i alla riktningar och sätter dem problematiskt. Återigen försäkrade jag mig om att alla dessa schampon (pålagt oss genom reklam) bara är sorter av flytande tvål med fantastiska dofter, inte mer. Jag köpte min favoritschampo i en proffs, och livet har återgått till sin tidigare kurs)

Övergripande intryck: Torkar håret och orsakar klådaNästa Artikel
Vad ska man göra om håret snabbt blir fet