Shampoo elseve


L'Oreal Elseve-schampon är ganska kända i vårt samhälle. Och det här är inte förvånande. Elseve har trots allt flera typer av schampon (som förutom den huvudsakliga rengöringsfunktionen utföra ytterligare - beroende på typ) - Färg och Glitter (för hårvård), Full restaurering (återställer hårstrukturen) och Arginine Power (gör håret mer hållbart). Det finns också andra typer, till exempel Luxury 6 Oljor, Fibrologi och andra (dessutom finns vissa typer tillgängliga för män). Låt oss ta en närmare titt på den välkända serien.

Förresten kommer priset på varje schampo att vara cirka 200 rubel för 250 ml förpackning (i billiga nätbutiker, i de vanliga "offline", troligtvis blir det lite dyrare).

Shampoo Elseve Luxury 6 oljor

Den obestridliga favoriten bland alla Shampoos-serien. Och det här är inte förvånande: shampoo består av 6 bästa oljor (nämligen kamomill, tiare, lotus, lin, solros och ros), som har en fördelaktig effekt på håret och rensar dem till mycket tips. Sjampoen i sig ger en behaglig lukt och färgen är lite transparent. Shampoo Luxury 6 oljor skummar väl och är lätt att massera, dessutom fungerar det inte bara att rengöra håret utan även hårvård.

Recensioner av shampoo Elseve Luxury 6 oils

Recensioner av detta schampo är mest positiva. De noterar att efter användning av håret blir mjukt och silkesat, passar de väl och kam. Och, naturligtvis, utför de sin funktion att rengöra med ett slag. Av minuserna är det ibland noterat att en annan funktion, hårvård, inte är uppfylld, det vill säga det är bara ett vanligt gott schampo med en trevlig lukt (även om vissa säger motsatsen, troligtvis är det en rent individuell åsikt).

Elseve Shampoo Full Recovery

Det finns flera typer: För split ends och Full recovery. När det gäller den första typen är allt klart - shampoo hjälper till att återställa hårets ändar på grund av den silikon som ingår i det - det är han som gör det här (det här är inte en helande effekt, tyvärr). Den andra, som namnet antyder igen, är utformad för att hjälpa skadat hår att återfå sitt hälsosamma utseende.

Recensioner av Elseve Shampoo Complete Recovery

Recensionerna är ganska motsägelsefulla. Negativ, främst för att människor inte får den effekt som förväntas. Detta är inte en läkningshampoo, det här är ett schampo som främst skapats för att rensa håret. Stärkningseffekten är fortfarande sekundär. Andra människor har en positiv effekt: tipsen återställer verkligen (eller hellre klibbar på grund av Dimethicone - samma silikon i kompositionen) och schampo efter en viss användningstid bidrar till att göra håret starkare och friskare (även om inte i alla fall, ibland tvärtom - mjäll och hår faller ut, som anhängare av negativa recensioner påpekar. Men andelen positiva är fortfarande större).

Elseve Strength Arginine Shampoo

Elseve Strength Arginine Shampoo har en ganska attraktiv svart och lila design. Shampoo innehåller arginin - ett ämne som stimulerar hårväxten (men glöm inte att alla schampon i denna serie fortfarande syftar till att rengöra än helande). Det finns flera versioner: Kraften hos Arginine x3 och kraften hos Arginine Light (i det första fallet finns det silikon i kompositionen, medan det för andra gången är helt frånvarande).

Recensioner av Elseve Silin Arginine Shampoo

Vad kan du säga om recensionerna av detta schampo? I grund och botten är de bra: shampoo klarar av sin huvudsakliga funktion - rengöring och eliminering av smuts från håret. Men andra säger att schampo inte klarar av sin andra funktion - stärka håret (även om andelen nöjda blir mer).

Shampoo Elseve Fibrology

Ett annat intressant schampo från L'Oreal-serien Elseve. Detta schampo är utformat för dem som behöver hårdhetens volym och densitet. I kompositionen hittar vi 3 aktiva komponenter: mjölksyra, phyloxan och alkohol, i kombination med samma storlekseffekt. Sjampoen själv har en behaglig lukt och ser ut som en mjölkaktig grädde (men den skummar väl) Tja, låt oss titta på Elseve Fibrology recensionerna.

Recensioner av Elseve Shampoo Fibrology

Många människor är nöjda med Shampoo Fibrology. Hår blir verkligen voluminöst (tack vare phyloxanen i kompositionen). Dessutom blir de mjuka, silkeslen och glänsande, och viktigast av allt får de en hälsosam utseende! Och allt detta efter de första applikationerna. Av minuserna är det huvudsakligen - bristen på normal hårtjocklek, liksom det faktum att det i vissa människor inte observerades volymen och mjukheten efter ansökan (men andelen nöjda är mycket mer).

Shampoo Elseve Färg och Glans

Ett utmärkt val för färgat hår - om du använder det här schampot regelbundet kan du inte vara rädd att din färg kommer att blekna och försvinnas. Shampoo ger en lysande effekt och gör färgen mer mättad. Den ser vit ut, med en mer eller mindre trevlig lukt (bedömer genom recensioner).

Recensioner av shampoo Elseve Color and Gloss

Till skillnad från andra schampon från Elseve-serien har denna schampo mestadels utmärkta recensioner. Håret, för det första, tvättas helt bort från smuts och andra saker, och för det andra håller melirovanny och färgat hår perfekt (med glans och silkighet också!) Av minuserna är det extremt ovanligt att notera att håret blir lite torrt, men från positiva recensioner är Jo minus är extremt sällsynta.

Elseve Multivitamin Shampoo

Det bör omedelbart sägas att detta schampo inte är ett direkt schampo som vi vet i vanlig mening. Detta är ett 2 i 1 schampo, jag menar schampo + balsam (men det finns bara ett schampo, bara det är i grön förpackning). De vitaminer som utgör shampooet (E, PP, B5) gör håret mer levande och glänsande. Men är det verkligen?

Recensioner av Elseve Multivitamin Shampoo

Ja, dömande av de flesta recensioner gör shampoo verkligen håret mjukt, glänsande, silkeslen och, naturligtvis, rent. Även minuserna hittades inte signifikanta (men detta hårschampo ger inte volym, till skillnad från andra Elseve-serier).

Förresten kan priset på detta schampo vara lägre än 200 rubel noterade - du kan hitta ett pris från så låg som 100 rubel! Leta efter billigt :)

Så, för att sammanfatta: L'Oreal-serien av Elseve-schampon visade sig vara mycket mångsidig och, viktigast av allt, ganska bra kvalitet. Så du kan säkert välja shampoo för själen och få ett bra resultat!

Shampoo Elseve - recensioner

Negativa recensioner

Fördelar: Känd tillverkare

Nackdelar: hårt tvättas av, tvättar hårt håret

I allmänhet respekterar jag varumärket "Elseve", köpte regelbundet schampon av det här varumärket och var alltid nöjd, så jag bestämde mig för att prova en nyhet - schampo Elsev Sil Argenina. Uppriktigt besviken produkt. Kanske är det bara inte min, kanske var produkten av dålig kvalitet, men effekten av användningen var äcklig. Först håret tvättades hårt, känslan var att shampoo från håret inte tvättades, även om det tvättades och sköljdes flera gånger. För det andra blev istället för den utlovade glans och mjukhet håren hårda och fula. Jag kommer inte att köpa det här schampot längre.

väl skum och tvättar hår

håret kan inte kamma, klättra, orsakar klåda

Shampoos namn är så attraktivt att jag inte kunde motstå, och det fanns ingen del och jag betalade anständiga pengar.

Tillverkaren annonserar fullständig restaurering av försvagat hår, hår efter färgning, skadat etc.

Shampoo skummar bra, tvättar håret bra också.

Lukten är trevlig.

Inte besviken också dess konsistens.

Jag kommer inte skriva om kompositionen, jag tycker att det skrivits mycket om honom, särskilt eftersom jag inte riktigt förstår kemi.

Men. var är den utlovade återhämtningen redan i fem parametrar?

Ingen glans, ingen förstärkning, ingen håråterställning - jag har inte märkt.

Jag kan till och med säga att efter att ha använt det här schamponet, måste jag verkligen återställa mitt hår på något sätt.

Jag trodde att jag hade fel (ja, L'oreal kan inte vara så dåligt!) Hon fortsatte att tvätta håret tills hon bestämde sig för att inte läsa några recensioner här och inte tro på sig själv.

Ja, just det, mitt hår kan inte kammas efter det här schampot, närmare bestämt vänder det mitt huvud till fullständigt kaos! På huvudet - trassliga klumpar av ynklig kycklingfluff!.

Från andra gången hällde jag redan Nemer luftkonditioneringsapparat på mitt huvud, tänkte det bra, jag hade fluff på huvudet men "återställde"))

Inget av det slaget började håret klättra, och sedan började huvudet klia.

Jag förstår att schampo är ett verktyg som är så individuellt att det är omöjligt att välja en för alla.

Om min erfarenhet kan jag säga detta: detta schampo är definitivt inte lämpligt för fint hår.

Övergripande intryck: gör huvudet till fullständigt kaos

Tror du verkligen att splittrade ändar är "förseglade"? Absolut nonsens. Det är detsamma som att bryta en kopp och tvätta den med detta schampo. Limmar tänkande? De behöver bara klippas. Det här är expertens uppfattning, och inte vanliga frisörer. Annonsera på det och annonser så att vi hålls och köpte dyra varor..

Jag har långt hår, tvättar 2 gånger i veckan, använt olika schampon, håret var alltid voluminöst, när det kom dags att byta, köpte jag "Elsev Fibrology, som skapar densitet". Inte glad! Ingen lovad täthet, hår som hängde som snö, måste tvättas varannan dag. Därför är inte billig shampoo i badrummet. Även min man vill inte använda.

hmm. det här är min mest hatade schampo. Jag försökte det en gång, klockan 15, så jag började ha en sådan hårbottensjukdom, det är läskigt att komma ihåg! så jag respekterar inte honom. och kanske inte tur, eller bara sammanföll)

Elseve Shampoo "Full Recovery 5" lockade mig med sitt löfte att hjälpa till att lösa 5 hårproblem. Lukten av schampo är trevlig. Ekonomisk att använda, eftersom det skummer väl och behöver användas ganska lite. Efter användning är håret mjukt, lätt att kamma, men det kan bero på att inte shampoo påverkas, utan att jag har ommålat hår och kamma utan balsam efter någon schampo. Håret under dagen är rent, men på kvällen är det redan som istappar. Jag märkte inte någon speciell pomp efter användning.

Delade ändar försvann inte (även om de inte kommer att försvinna från användning av någon schampo). Efter 3 dagars användning började hårbotten klåda, peeling uppträdde och håret började falla ut rakt i strimlingar.

Köp aldrig igen

Jag tog en gång en så kallad "respit" från föregående schampo - Elsev "Full recovery 5", förstod det självklart, för det är alltid obehagligt när shampoo passar, det kan sägas att jag tog risken. Och jag tog en risk, det måste jag starkt säga, men mer om det.

Jag säger genast att enligt min mening är det bästa shampooet Niveyevsky för mjäll, men även då försöker jag inte använda den hela tiden för att inte bli van vid. Därför tar jag efter varje slutlig flaska Nivei andra. Så jag köpte och Elsev "Full recovery 5".

Det är inte mycket dyrt schampo, medium, rubel 140-150, flaskan har en normal volym - 250 ml. Jag gillade verkligen schampoens konsistens, det tycktes vara krämigt och det hade en trevlig lukt. Och i allmänhet är det trevligt att använda den, skummet visar sig vara mjukt, bra, medan du tvättar känner du hur håren själva är fuktiga och blir mjukare.

Men för det första var renhetens känsla inte längre än en dag, och för det andra var det mjälliga havet, som jag blev av med i mycket lång tid, mycket besvikelse, för att jag inte hade haft det länge, tack vare Niveyevo-schampon, och flög sedan genast. Därför vill jag inte köpa denna schampo längre.

Jag blev mycket besviken över ELSEVE-schamponens fulla återhämtning, reanimated! Inte ett enda schampo som jag använde i mitt liv hade sådan en äcklig effekt som ELSEVE hade en fullständig återhämtning som jag inte reanimerade. Efter att ha tvättat mitt hår hårt med detta schampo och torkat det med en hårtork ser mitt hår smutsigt, dim, oljigt ut som om deras vecka inte tvättad. Fruktansvärda schampo.

Normal markering, inte så ah, men ganska anständigt. Jag är en gammal sköldpadda, jag minns i början av 90-talet Elseva, som till exempel producerades i Frankrike, i en grå flaska med jojobaolja, näringsrik av något slag, var det en super smink för hår. Nu köper jag ibland för en förändring. Igår köpte jag 2 masker, från en serie nyheter - återställande och gammal - med kunglig gelé, nu ska jag försöka. Jag ville köpa en orange spröd mask, det var inte där alls, som jag förstod det, vi köpte det, det fanns en plats för det, men själva burkarna var inte längre där. Det finns schampo och balsam från den röda serien, de gillar lukten, konsistens (homogen, glänsande, det är trevligt att separera delen i handflatan). Min man tyckte om den manliga Elsev från mjäll, inget sådant. Jag har långt, torrt hår, normal hårbotten.

kanske arom och ljusförpackning

torrt hår, kliande hårbotten

Under lång tid använde jag schampon från professionella butiker för frisörer. Som det är fallet, slutade min schampo plötsligt. På grund av brist på tid var jag tvungen att ta schampo i snabbköpet. Jag blev lockad av designen och lovande specialeffekter på etiketten Elseve Shampoo Arginine Strength. Två dagar i rad användes detta schampo, speciella effekter var men ganska inte trevliga. Först, hårdhetens hårdhet och klåda. För det andra håret puffar upp i alla riktningar och sätter dem problematiskt. Återigen försäkrade jag mig om att alla dessa schampon (pålagt oss genom reklam) bara är sorter av flytande tvål med fantastiska dofter, inte mer. Jag köpte min favoritschampo i en proffs, och livet har återgått till sin tidigare kurs)

Övergripande intryck: Torkar håret och orsakar klåda

Shampoo Elsev: recension, priser och recensioner

Varumärket L'Oreal (L'Oreal) har utvecklat en enorm produktserie som sköter olika typer av hår. Stora uppmärksamhet hos det mässa könet är nitrat till vissa typer av schampon producerat av detta varumärke. Vad är deras funktion?

Shampoos elsev inte det första året att behaga kvinnor med sin positiva påverkan på hårstrukturens tillstånd. Ändå har skaparna av serien utvecklat flera nya linjer, som är så ivriga att lära sig många skönheter. Tänk på några fördelar och komparativa nackdelar med vissa schamponserier Elsev (Elseve).

Schampo Elsev

Hittills producerar varumärket L `Oreal flera rader av schampon, förenade i en grupp Elsev. Varje linje har sin egen handlingsriktning på håret och har sina egna egenskaper. Baserat på detta kan kvinnor själva välja de mest nödvändiga serierna och förbättra sina hårs utseende och inre tillstånd avsevärt. Låt oss lära känna några egenskaper hos Elseve-schampon, linjer: "Fibrologi", "Full restaurering", "Styrka av arginin" och "Lyx 6 oljor".

Shampoo Elsev "Fibrologi"

Denna shampooslinje har länge erkänts av många användare av det mässa könet, som ett effektivt och effektivt verktyg som positivt påverkar hårets tillstånd.

De viktigaste fördelarna med Elsev Fibrology shampoo är:

 1. Förmågan att bilda en tillräcklig mängd skum;
 2. Det kännetecknas av full tvätt av håret och fullständig tvätt av shampoo;
 3. Den har en trevlig arom;
 4. Torkar inte huvudets hud;
 5. Gör hår lydig;
 6. Det bidrar till att öka hårdets densitet.
 7. Bra att behålla hårvolymen;
 8. Hjälper till att underlätta kamning
 9. Mättar håret med en livlig glans.

Nackdelen med schampo Elsa denna serie är:

 1. En stor andel av konstgjorda föreningar i sammansättningen av schampon bidrar till de frekventa funktionerna hos hudens talgkörtlar;
 2. Främjar frekvent tvätt av hår och hårbotten.

Recensioner om Natura Siberica Shampoo i den här artikeln.

Shampoo Elsev "Full Recovery"

Fördelarna med schampon av denna rad är:

 1. Stärker hårsäckar
 2. Främjar hårväxt
 3. Det gör håret skiner;
 4. Förhindrar mjäll
 5. Den har en trevlig arom;
 6. Stimulerar hår styling och styling;

Nackdelar schampo elsev "Full Recovery" anses vara:

 1. Ej lämplig för alla hårtyper;
 2. Ofta skapar effekten av "dålig kamning".

Shampoo elsev "Kraften av arginin"

De viktigaste fördelarna med denna serie shampoo är:

 1. Stör hårförlusten
 2. Gör hår silkesaktigt;
 3. Den har en trevlig lukt;
 4. Formar en tillräcklig mängd skum;
 5. Rengör perfekt håret från rot till spets;

Nackdelar shampoo elsev "Arginine Power":

 1. Leder till frekvent tvättning av hår;
 2. Håller effekten av "friskt hår" bara fram till kvällen.

Shampoo elsev "Luxury 6 oils"

Damparna i schampo Elsa "Luxury 6 oils" är

 1. Ger mjukt hår;
 2. Den har en blommig doft;
 3. Den långa närvaron av en trevlig arom på håret;
 4. Främjar långsiktigt underhåll av håret;
 5. Förbättrar hårnäringen.

Nackdelar med detta schampo:

 1. Inte lydiga hårändar;
 2. Ej lämplig för alla hårtyper.

Hur man väljer en säker hårtork?

Hur är hårmaskor från ägg och honung användbart? Läs här.

Shampoo elsev: pris

För många kunder är prioriteringen vid val av ett stort antal schampon det optimala förhållandet mellan pris och kvalitet. I det här fallet förvärvar många kvinnor ofta dyra schampon som gör dem besvikna med deras oförmåga att förbättra hårets tillstånd eller inte uppmärksamma de genomsnittliga kostnaden schampon, med tanke på dem mindre effektiva. Flera studier på detta område har emellertid visat motsatt effekt. Tänk på kostnaden för schampon för hårserier Elsa olika linjer.

"Lyxiga 6 oljor"

Tabellen nedan visar att de presenterade schamponerna från Elsev-serien har ett genomsnittligt prisvärde, vilket är tillgängligt för de flesta ryska köpare. Dessutom har dessa schampon välutpräglade förmågor som syftar till att förbättra hårets strukturella struktur.

Shampoo Elsev: Läsrecensioner

Tatyana Kuznetsova, Tomsk (27 år). På råd av sin bästa vän bestämde hon sig för att försöka Else's Full Recovery Shampoo. Trots sin stora kostnad, använde jag schampo under ganska lång tid. Mitt försvagade hår under denna period förvärvade inte påtaglig styrka och glans, men såg rent och smidigt ut. Miraklet hände inte, men skada på håret gavs inte. Jag ska leta efter ett annat schampo för att återställa mitt hår.

Irina Voronina, Vologda (26 år). Jag själv förväntade mig inte hur hårets tillstånd skulle förbättra sig från användningen av "Fibrologi" -sjampoen. Mitt hår från första användningen av detta schampo har blivit mer glänsande och ser vackert ut. Förresten, för att uppnå denna effekt är mycket enkel - du behöver bara regelbundet tvätta håret med detta schampo.

Anna Gavrilova, Bratislava (22 år). För aktier med betydande rabatt köpte jag kraften av argininkampo i vår Pyaterochka. Du kommer inte tro på mitt hår efter de första ansökningarna har blivit mer levande och välskötta. Det fanns en tidigare saknad glans och kraft som aldrig tidigare fanns. Jag gillade verkligen schamponet, jag kommer bara använda dem.

Svetlana Frolova, Moskva (29 år). Jag använder schampon under ganska lång tid. Med deras hjälp lyckades jag göra mitt hår tjockare och starkare. Nyligen förvärvat en ny linje av dessa schampon som heter "Luxury 6 oils." Som vanligt var jag nöjd, eftersom den påstådda effekten var fullständigt bekräftad av användningen av schampo.

Maria Petrova, Murmansk (32 år). God dag! Alla nya kosmetika försöker alltid att få och försöka. Så nyligen köpte jag en ny schamponglinje av Elsev Fibrology. Min nyfikenhet lade mig inte ner! Shampoo förbättrade avsevärt mitt hårs tillstånd, vilket jag saknade så mycket. Jag är ganska gjort val.

7 linjer schampo Elsev - välj det bästa

Professionell internationell angelägenhet L'Oreal har flera stora varumärken, bland annat omfattande nischhårvård. Professional Matrix, Kerastase, Redken används aktivt i salonger, och fler budgetmedel är tillgängliga för den vanliga konsumenten. Bland massorna på massmarknaden har Elsev en speciell popularitet. Shampoo av det här varumärket blev det huvudsakliga syftet med denna översyn.

SNABB ARTIKEL NAVIGATION

För alla hårtyper

VIKTIGT ATT VET! Ett medel för att stärka och växa hår som används av stjärnor av showbranschen Läs mer >>>

För att navigera i produkterna lättare, föreslår vi att du studerar alla de viktigaste linjalerna, från de hårtyper de är inriktade på. Det finns få universella alternativ för Elsev: detta är bara Multivitamin, där schampo är den enda produkten i serien. Men i linjen är han inte ensam - tillverkaren erbjuder konsumenten:

 • Dagligt mildt frishetsschampo.
 • Shampoo-balsam 2-i-1.

Båda produkterna är enkla men skonsamma vård för hår som inte behöver särskilt stark näring eller fuktgivande. Var och en av dem är ett klassiskt schampo, bland de uppgifter som endast är av högklassig rengöring och upprätthåller normal syra-basbalans i hårbotten. I kompositionen finns vitaminer (B5, PP, tokoferol), det finns inga silikoner, så håret blir inte vikande.

Elseve 2-i-1-varianten skiljer sig från den mjuka "Freshness" bara genom att andelen användbara ämnen i den ökar, eftersom den måste ersätta den vanliga balsammen. Således rensar detta schampo i Elsev inte bara, utan ger även näring åt håret, stänger vågorna, underlättar kamning.

Redaktionskommitté

Om du vill förbättra ditt hårs tillstånd, bör du särskilt sköta skampon som du använder.

En skrämmande figur - i 97% av schampon av kända varumärken är ämnen som förgiftar kroppen. Huvudkomponenterna, på grund av vilka alla problem på etiketterna är betecknade som natriumlaurylsulfat, natriumlauretsulfat, kokosulfat. Dessa kemikalier förstör krullarnas struktur, håret blir skört, förlorar sin elasticitet och styrka, färgen bleknar. Men det värsta är att dessa saker kommer in i levern, hjärtat, lungorna, ackumuleras i organen och kan orsaka cancer.

Vi rekommenderar dig att överge användningen av medel i vilka dessa ämnen är belägna. Nyligen utförde experter från vår redaktionsteam en analys av sulfatfria schampon, där första plats togs av medel från företaget Mulsan Cosmetic. Den enda tillverkaren av naturliga kosmetika. Alla produkter tillverkas under strikta kvalitetsstyrnings- och certifieringssystem.

Vi rekommenderar att du besöker den officiella webbutiken mulsan.ru. Om du tvivlar på din kosmetiks naturlighet, kontrollera utgångsdatumet, det ska inte överstiga ett års lagringsutrymme.

För målade och torra

Hår som ständigt utsätts för ett kemiskt färgämne (oavsett vilken procentandel av syrgasmedlet används och om färgämnet innehåller ammoniak) förlorar sitt naturliga skydd, blir mer sårbart mot yttre faktorer. De måste bilda en ny filmskärm. Och även om det här är masken och balmens uppgift, bör schampon också vara särskilt försiktig med sådant hår. Allt detta togs i beaktande av Elseve-märket, när Color and Glitter-linjen skapades.

Shampoo för färgat hår täcker hårets yta med en skyddsfilm, tillåter inte att pigmentet snabbt tvättas och bleknar i solen och förbättrar också den naturliga glans som uppträder efter färgning.

L'Oreal lovar att även efter 10 veckor kommer kvinnan att ha 80% av den ursprungliga nyansen, dvs. förlusten blir bara 20%. Det bör emellertid förstås att detta endast är relevant för användningsfall av alla produkter i linjen, som förutom schampo innefattar en sköljkräm och en mask. Och naturligtvis beror mycket på färgens kvalitet.

Även färgat och torrt hår kan vara användbart linje Elseve "Luxury 6 oils." Trots det faktum att oljorna tvättar pigmentet, är deras mängd i schampon minimal (det måste trots allt rengöras, inte hammas), så färgen kommer inte att skada, men håret kommer inte att haka i tvättprocessen.

Som en del av schampon och andra produkter av linjen "Luxury 6 oils" finns oljor av solros, ros, tiara blomma, lotus, lin och kamille.

En sådan intressant uppsättning gör att du kan få glans på torrt hår, djup näring och återhämtning, jämnhet, lätt kamning, elasticitet, mjukhet. Dessutom fuktar verktyget hårbotten.

I linjen finns också en lätt version av detta schampo från Elsev, som kan användas av ägare av svagt och tunt hår som inte kan vägas. Men för dem finns det flera lika intressanta alternativ som diskuteras nedan.

För tunn och svag

Denna typ av hår L'Oreal i allmänhet och Elseve i synnerhet ägnade särskild uppmärksamhet, eftersom det kan användas shampoo någon av följande 4 linjer:

 • "Kraften av arginin";
 • "Fibrologiya";
 • "Mängden kollagen"
 • "Mat och skina".

För att göra rätt val mellan sonorösa namn är det tillräckligt att känna till de karakteristiska egenskaperna hos vart och ett av dessa verktyg.

 • Shampoo "Fibrologi" är inriktad på skapandet av densitet, så det torkar rötterna och hårbotten och håret kondenserar sig. Visuellt ser de mer magnifika ut, mer voluminösa. Det är bättre att inte använda produkterna i denna linje på det torkade håret.
 • Medel från "Collagen Volume" -serien liknar "Fibrologi", eftersom de också syftar till att skapa en täthetseffekt, men de torkar inte hårbotten så mycket.
 • Linjen Elsev "Food and Shine" skapades för tjejer med mycket långt men inte tjockt hår. Shampoo från denna serie spolas ut försiktigt, utan att knyta strängarna mellan dem, närmar sig, återvänder elasticitet och mjukhet. Det finns inga silikoner.
 • Shampoo "Argininstyrka" för ägare av svagt och tunt hår rekommenderas i "Light" -versionen. Det kommer inte bara att stärka dem från insidan, utan bidra till svårighetsgraden, men kan också hjälpa till i kampen mot frekvent salinisering av rötterna. X3-versionen har en positiv effekt på glödlamporna och hårväxten, men det kan vara tungt.

Det bör noteras att Elseve också uppmärksammar "Full Recovery" -linjen, men det finns inget schampo i det, eftersom det här är reanimationsprodukter, och det finns ingen anledning att skapa samma rengöringsmedel.

Enligt konsumentrecensioner är shampoo "6 oljor" det mest populära bland kvinnor, eftersom det på vissa hårtyper gör att du ensam kan göra balsam och balsam på grund av dess näringsegenskaper. Valet av schampo är emellertid en individuell process, så vägledas inte genom betyg, utan genom personlig uppfattning om produkten.

En mängd olika schampon Elseve

Shampoos Elseve Fransk kosmetikföretag L'Oreal skiljer sig åt genomsnittspriset (det är mycket dyrare och mycket billigare) och effektivitet (nå synliga manifestationer av målet som anges i serien i serien).

Alla schampon Elseve utmärkt skumning, och därför hög effektivitet.

The Luxury of Six Oljor och Nutrition and Brilliance Crystal

På företagets officiella hemsida kan du plocka upp hårvård, beroende på vilken typ av hår eller på serien.

Katalogen visar olika typer av Elseve-schampon: universal, för att lösa problemet med otillräcklig volym eller håravfall för färgade och skadade trådar.

Du kan också hämta schampo genom att undersöka 10-serien som presenteras på webbplatsen.

Lyxen på sex oljor är lämplig för alla hårtyper. Genomskinlig flaska med gulbruna tips på vegetabiliska oljor i kompositionen.

Själva samma schampo är helt transparent, nästan färglös, lätt, den skummar bra. Förutom det som anges i titeln på sex blommaoljor (lin, lotus, ros, kamille, solros, tiara) innehåller listan över ingredienser kokos, ricinus, soja och några andra oljor.

I det här fallet är recensionerna överens om en sak - shampooet gör inte håret tyngre och beter sig bra även på oljiga strängar.

Lukten av blommor, lätt och diskret, på torrt hår är nästan omärkligt.

Trots att shampooet är närande, för att återställa torrt och skadat hår, räcker inte en rengöring - du måste använda en balm och till och med en mask från samma Elseve-linje.

Efter shampoo lyser håret inte ens under solens direkta strålar, det blir mjukt, smidigt och lydigt.

Men igen, för torra och skadade trådar kan inte på egen hand bäras av någon schampo - ytterligare vård behövs här.

Näring och glans kristall - Elseve serien för mycket långt hår. På Internet kallas detta verktyg genast för shampoo för Barbie. Epithetschampo förtjänade för en genomskinlig flaska blekrosa färg och glitter i innehållet.

Sjampoen är inte så tjock, sannolikt att den lätt kan fördelas på långt hår, och därför inte särskilt ekonomiskt.

Samtidigt finns det många positiva recensioner, även från de tjejer som inte tyckte om sammansättningen av denna Elseve produkt för mycket.

Parabener och silikoner i ingrediensförteckningen är inte lika mycket som partiklar av pärlor, som lovar företaget L'Oreal. Det är faktiskt svårt att på allvar förvänta dem i ett överkomligt massmarknadsverktyg.

Veteprotein kan tacka älskare av naturliga ingredienser.

Kollagenvolym, multivitamin, fibrologi

Kollagenvolymen är en annan Elseve-produkt för kvinnor som inte är nöjda med hårets volym.

Den här gången borde schampon lösa problemet med överdriven mjukhet hos krullarna och oförmågan att hålla volymen efter att den lagts.

Sammansättningen övermättas med ytaktiva ämnen, det finns minst fem av dem. I andra hälften av ingrediensförteckningen finns det egentligen ordet "kollagen".

Huvudsyftet med kollagen i kosmetika för hår är att skapa en skyddande film på dem, vilket ger extra glans.

Det är knappast värt att räkna med en ökning av volymen med hjälp av kollagen i sammansättningen av Elseve-schampot.

Recensioner nämner volym i kombination med torrhet, vilket tyder på att volymen uppnås genom att fluffa hårkutiklet.

Mest troligt är schampon inte lämplig för torr, skadad, problem hår, men kommer att vara en gudstjänst för oljiga strängar.

Multivitamin. Först och främst bör du vara uppmärksam på att detta schampo hänvisar till "2 in 1".

Detta innebär komfort på vägen eller i gymmet, men olämpligt för permanent användning, eftersom konditioneringskomponenterna gör håret tyngre.

Sådana verktyg fungerar bra på problemfritt normalt hår, men för torra och oljiga är de knappast avsedda. Ytterligare volym av sådant schampo är också osannolikt att ge.

Kompositionen är ganska typisk för schampon Elsev, med undantag av vitaminer som anges i produktbeskrivningen. Många recensioner anger torrt hår, men det finns också positiva.

Fibrologiya. Elsev-katalogen från L'Oreal innehåller en mycket intressant turkosserie, som är utformad för att uppfylla drömmen om ägarna till musens svans om tjockt, voluminöst hår.

Detta schampo, som resten av serien, innehåller en oöverträffad utveckling - den phyloxanska molekylen, som blir en del av håraxeln och ökar dess tjocklek och därmed hårvolymen.

Det vill säga, i motsats till liknande produkter, förefaller ytterligare volym inte på grund av att håret förpackas med en film eller höjer skärkroppsskalorna, men på grund av att bädda in ytterligare element i själva hårkonstruktionen.

Tillverkaren hävdar att phyloxan förblir i stavarna även efter att du inte använt produkterna från Fibrologins linjen i tio gånger.

Du hittar inte den mystiska phyloxanen i kompositionen, eftersom detta är marknadsnamnet på ett ämne som heter 3-aminopropyltrietoxisilan.

Shampoo perfekt skum (bestående av så många som tre ytaktiva ämnen), bland de ämnen som teoretiskt kan ge håret nytta, finns det bara fuktgivande mjölksyra.

Många recensioner påpekar att volymen har ökat, men också många flickor märkte inte miraklet.

Många noterar ökningen av håraxlarna, särskilt om detta problem var före användningen av fibrologi.

Även efter appliceringen av en balsam, som många flickor markerar, blir håret trassligt, vilket innebär att volymen, åtminstone delvis, av fibrologi fortfarande uppnås genom att fluffa nagelbandet.

Rengöring + problemlösande lockar

Full Recovery 5 - schampo för att återställa hårets struktur, det vill säga mot torrhet, bräcklighet, stavarnas porositet, som lätt bryts med de minsta mekaniska effekterna.

Recensioner på internet om detta schampo mot bräcklighet är mycket motsägelsefulla. Allt på grund av skillnaden mellan produktens förväntningar och syfte.

Du kan inte allvarligt förvänta dig att verktyget är utformat för att rensa håret, läka dem radikalt.

Men shampooet är effektivt i kombination med andra förberedelser av serien: balsam, två masker och regenererande kräm.

Restaurering sker på grund av fibrillära proteiner av keratiner och lipidmolekyler av ceramider, vilka ingår i och tjänar som byggmaterial till håraxeln.

Shampoo säljs i en vit, ogenomtränglig flaska, och den är vit och matt. Luktar trevlig noggrant ihållande.

Håret tvättas väl och håller sig friskt under lång tid, men med regelbunden användning blir de vana och sämre tvättas.

Fullständig restaurering av Split Ends - det här namnet lovar att uppfylla en dröm - för att undvika att klippa de splittrade ändarna.

Ett annat botemedel som förtjänade ganska motsägelsefulla recensioner, från "det bästa schampot i mitt liv" till "hårdörare".

Svaret på frågan, vad som egentligen representerar den fullständiga restaureringen av splittrade ändar, bör sökas i sin sammansättning, vilket inte är särskilt lyckligt.

Naturligtvis är Elsev från L'Oreal inte ett märke av organiska schampon, men i detta schampo finns det praktiskt taget ingen organisk substans, förutom mjölksyra.

Etiketten på framsidan lovar att försegla alla 10 lager av cuticleflingor, men i ingrediensförteckningen redan i fjärde plats efter vatten är laurethsulfat och mjukgörande effekt av surfaktantkomponenten dimetikon.

Det här är en silikon som klistrar på stavarnas exfolierade spetsar. Mjölksyra är osannolikt att kunna bryta igenom silikonbommen för att återställa håret från insidan.

Skampens tips kanske kommer att hålla ihop, men inte så mycket kommer helbredets effekt att visa sig, men verkan av silikon, som inte är så lätt att tvätta av håret.

Effekten av arginin x3 - L'Oreal rekommenderar detta schampo för att stärka försvagat hår. Kompositionen innefattar aminosyraargininet.

Om du tittar noggrant på ingrediensförteckningen är arginin någonstans mitt i listan, men samma silikondimetikon är på tredje plats, det är i procent av vad det är mycket.

Recensioner, förresten, är mest positiva, de lägger allt på plats.

Positiva anteckningar att arginins trippelstyrka ger jämnhet och silkighet (silikonens verkan), negativ - snabb förorening (återverkan av silikon som ackumuleras i stavarna).

Kraften av arginin ljus. Återigen innehåller den rosa svarta flaskan, åter arginin, veteproteiner och salicylsyra i kompositionen, men den lätta versionen av argininstyrkan innehåller inte silikoner.

Recensionerna är bra (förutom de som väntar på den terapeutiska effekten av att stärka läkemedlet avsedda för rengöring).

Han tvättar perfekt sitt hår, som ser rent ut, snyggt, inte tjockt. Det är sant att många tjejer nämner att efter detta schampo blir strängarna smutsiga ganska snabbt.

I detta fall kan verktyget rekommenderas till dem som regelbundet spelar sport och i alla fall tvättar huvudet flera gånger i veckan.

Färg och Glitter - den så kallade "röda serien" Elsev. Shampoo är utformad för att bevara färgen på färgat hår och neutralisera de negativa effekterna av kemiska färgämnen.

Sammansättningen innehåller två typer av ytaktiva ämnen och godkänd, det är säkert, Dimethicone-silikon, vilket ger håret en glans och en trevlig struktur.

Inga komponenter som är särskilt användbara för hår, särskilt färgade, hittades i kompositionen. Recensioner av det här verktyget på Internet är mest positiva.

Kan shampoo näring och behandla hår?

En av marknadens viktigaste principer är konkurrens.

Ideellt kommer konsumenten att köpa en bra, högkvalitativ produkt, och en fattig producent kommer att förstöras, vilket inte kommer att styra någon.

Men vad händer om det finns många produkter på marknaden, i våra fall schampon, av ungefär samma kvalitet?

I detta fall måste tillverkaren göra "ett erbjudande som inte kan vägras", locka uppmärksamhet och stå ut ur tävlingen. Detta kan göras på två sätt.

Naturligtvis kan du överraska med en hemlig ingrediens eller snälla med en naturlig komposition, men då måste priset på produkten ökas och huvuddelen av köpare kommer att lämna.

Det andra sättet är att intressera, fängsla konsumenten med marknadsföringstryck och löften, visa honom ett foto av vackra kvinnor med elegant stil och antyda att detta är en schampoåtgärd.

Det verkar som köparen upptäcker bedrägeri, eftersom framför honom med produkten och att lämna Internet, som vet allt.

Men det händer inte, för det är lätt att lura de som vill bli lurade.

Moderna kosmetikproducenter säljer inte så mycket vårdprodukter, så många drömmar, och det här är deras huvudsakliga styrka. Shampoos Elsev - inget undantag.

Elseve - högkvalitativa, säkra och billiga schampon. Problemet är att de bara är schampon, hårrengöringsmedel.

Hur många lägger inte till dem arginin, vitaminer och kollagen, är schampon inte skyldig att närma och stärka.

Andra typer av produkter ska hjälpa till mot brittleness och torrhet, och volymen kan ökas antingen genom styling eller med hjälp av stångtillväxt.

Det handlar inte bara om Elsev, även de dyraste organiska schampon är bara schampon.

Elsev schampo som är bättre

"The Low Shampoo 3 i 1 formel innehåller inte sulfater - bara milda rengöringskomponenter som omsluter föroreningar och tvättas bort med vatten. Därför kommer tjockt och rikligt skum inte. Du kommer dock att känna att ditt hår har blivit mer fuktigt, silkeslitet, smidigt och mjukt vid beröring, det blir lättare att kamma. 3 i 1 Låg Shampoo minskar statisk elektrisk laddning och har en antistatisk effekt. "

"Låg Shampoo-teknik är ett verkligt genombrott i känslig hårrensning. Den krämiga formel Låg Shampoo rengör försiktigt med komponenter utan sulfater och skum, inte bara försiktigt renar, men också intensivvård. Jag rekommenderar särskilt Lågschampo för torrt, färgat, sprött och skadat hår. "

Granskning av de bästa schamponerna för färgat hår från Elsev

Efter att ha ändrat bilden i form av färgning hoppas varje tjej häftigt att den nya färgen kommer att vara så lång som möjligt.

Men oftast tvättas den delvis efter den första tvätten av huvudet, och varje gång blir det starkare, efterlämnar det en oförståelig smutsig nyans. Vad är anledningen? I fel val av schampo.

Linjen av schampon för färgat hår från L'Oreal Elseve (Elsev) skapades så att skuggan inte tvättas ut och glad med sin skönhet.

Fördelar och nackdelar

fördelar:

 • Du kan enkelt hitta Elseve-produkter i nästan vilken kosmetisk butik som helst.
 • Efter att ha använt schamponet elektrifieras inte håret.
 • Verktyget torkar inte hårbotten och orsakar inte irritation.
 • Priset på produkten biter inte, på någon plånbok.
 • Ett fantastiskt resultat kommer att märkas bokstavligen efter den första ansökan.
 • L'Oreal Elseve skumar väl och tvättas enkelt och lämnar ingen rester vid rötterna.
 • Shampoo fetter inte hår och påverkar inte på något sätt hur ofta huvudet tvättas.
 • Aromen förblir inte på håret efter tvättning, det börjar omedelbart efter att du tvättat av schampot.

nackdelar:

 • En obsessiv, söt, söt lukt, som inte alla kommer att tycka om det rättvisa könet.
 • Ekonomisk kostnad.
 • Kompositionen innehåller silikoner i stora mängder.
 • Det är beroendeframkallande: om du använder det här shampooet länge, kommer ditt hår att användas, och därför blir verktyget mindre märkbart, "wow-effekten" kommer att försvinna.
 • Liten volym

Trots vissa mindre brister finns det objektivt fler fördelar.

L'Oreal Elseve "Color and Shine" för färgade lockar

Syftet med en ljusstark flaska är att sticka ut från ett stort antal liknande produkter och omedelbart locka uppmärksamhet hos en potentiell köpare. Och han klarar av sin uppgift. Röd förpackning är svår att inte märka på hyllorna och inte vara intresserad av det.

För älskare av enbart naturlig komposition är detta schampo knappast lämpligt, eftersom det innehåller både parabener och silikoner. Men de som inte är rädda för detta borde definitivt ta en titt på L'Oreal Elseve Color and Glitter.

Detta schampo kommer inte bara att rengöra ditt hår försiktigt, utan att sätta det i halm, men förlänga även färgens hållbarhet. Som ett resultat kommer du att få fuktad mjuk krullning, vars nya färg kommer att behaga dig länge.

Ingredienser: vatten, natriumlauretsulfat, dimetikon, parfum, bensylalkohol, citronsyra, natriumklorid, kokos-betain.

L'Oreal Elseve "Color Expert" Laminering

Om ditt mål är att ha en mjuk, mjuk, som om du besöker salongen och krullar håret till hår, så är det definitivt det alternativ du behöver.

Externt är detta en snygg plastflaska med saftig röd färg med ett bekvämt snäpplås. Konsistensen är ganska tjock, det vill säga det kommer inte att strömma ner från håret exakt. Färg av schampo - vit med nacre. Det finns en trevlig söt arom som du garanterat kan andas om och om igen.

Ingredienser: bensylalkohol, vatten, natriumklorid, fumarsyra, citronsyra, parfym, natriumbensoat, kokosnötsolja. För de av det rättvisa könet som inte är rädda för silikon i kompositionen av hårprodukter är L'Oreal Elseve-shampoo perfekta.

Det finns inga kontraindikationer för användningen av dessa produkter, förutom individuella intolerans för enskilda komponenter i organets sammansättning.

Hur man använder: Applicera en liten mängd schampo på vått hår, skum, mildt och försiktigt massera hårbotten, skölj sedan med en ström med varmt rinnande vatten.

För att du ska kunna njuta av din nya färg efter färgning så länge som möjligt för att behaga dig med sin bländande briljans, måste du ordentligt ta hand om det. Många kommer att bli förvånade, men inte nödvändigtvis att spendera pengar på professionella verktyg och dyra salonger. Först och främst måste du själv välja ett schampo, det rekommenderas att leta efter det med anteckningen "för färgat hår".

Låt L'Oreal Elseve vara ditt val, vilket kommer att förvandla ditt hår till erkännande, behålla din favorit nyans och till och med betona det, och där du inte kommer att bli besviken. Oavsett vad du föredrar, kom ihåg att det inte finns fula kvinnor!

Shampoo L'ORÉAL Elseve

Produkter från det franska företaget L'ORÉAL har länge vunnit den kosmetiska marknaden i Ryssland och Ukraina. L'ORÉAL-schampon är säker på att uppta sin nisch, tack vare det populära varumärket och ständiga reklamkampanjer. Men så långt som de motsvarar deras dyra bild, kommer vi att kolla idag. Tänk på L'Oreal Elseve shampoo "Komplett restaurering av split ends".

Vilka tillverkare lovar

Shampoo är speciellt utformad för torrt och mycket skadat hår. Med sin innovativa komposition är den utformad för att helt återanpassa varje hårs struktur och därmed återställa hårets hälsa och skönhet. Detta är möjligt tack vare de aktiva elementkoncentraten: LAK1000 (koncentrerad mjölksyra) - återställer håret från insidan till 10 lager, vilket eliminerar orsaken till utseendet av splittrade ändar. Keramider och silikoner verkar på hårets yttre skikt, tätar spetsarna och fyller på skadorna.

Med denna komposition lovar tillverkaren extrem återhämtning. Låter lovande, överväga kompositionen av ingredienserna på flaskan med L'Oreal Elseve-schampo "Komplett restaurering av split ends".

Tvättkomposition

L'Oreal Elseve-schampo innehåller, liksom de flesta massamarknadsschampon, natriumlaurethsulfat som huvudaktivitet. Mjukgöraren för denna aggressiva rengörare är COCO-BETAINE.

Skötselkomponenter

Omedelbart efter de två ytaktiva ämnena i kompositionen ser vi silikon - DIMETHICONE, vilket är den mycket mirakelbeståndsdel som klibbar de splittrade ändarna. Denna silikon är svår att tvätta bort. Och det faktum att det ligger på tredje plats (inte räknat vatten) i ingrediensförteckningen indikerar sin stora koncentration i kompositionen och att detta är huvudkomponenten som ger en omedelbar extern effekt efter att huvudet har tvättats. Extremt faktiskt! Och om "fördelarna" med silikon, har vi redan skrivit i den här artikeln.

Nästa i kompositionen är syntetiska polymerer och andra ytterligare komponenter: GLYCOL DISTEARATE - mjukar, fuktar; NATRIUMHYDROXID - justerar pH; POLYQUATERNIUM-6 - skummedel, har en antistatisk effekt; BENZYL SALICYLATE - absorberar UV-ljus.

Mjölksyra (LAKSYRA), som avses i produktbeskrivningen, ligger mitt i kompositionen. Men hur mycket det tränger in i mitten av håret för att återställa det från insidan är frågan troligtvis utan ett svar. När allt kommer omkring, faktiskt inom en minut, har ingrediensen helt enkelt inte tid att tränga igenom 10 lager hår, vilket förresten redan är fastlimt ihop med silikon och har dess effekt. Och att använda schampo längre än den här tiden rekommenderas inte, eftersom effekten av laurethsulfat kommer att ge motsatt effekt.

slutsats

Närvaron av hård tvättbar silikon i kompositionen motiverar närvaron av en hård rengörare i form av natriumlauretsulfat och frånvaron av dess mjukgörare i rätt mängd. Den korta effekten av L'Oreal Elseve-schampo kan vara, men det har ingenting att göra med att återställa hårstrukturen från insidan. Dessutom, om du använder det hela tiden riskerar du att skada dina lockar ännu mer. Även om det här schamponets skift med en mild schampo inte löser problemet, kommer det inte att kunna tvätta bort det kvarvarande silikonet på håret.

Glöm inte att något schampo är utformat för att rengöra håret och hårbotten från den ackumulerade smuts och talg. Det är därför det är värt att ångra när man väljer ett schampo. Det är nödvändigt att vara engagerad i restaurering, mat etc. på andra sätt.

Dela användbar information:

Elsev schampo som är bättre

Nyligen lanserade L'oreal nya saker Shampoo Elseve Low Shampoo. Bland dem - Elsev Full restaurering 5, lyxig 6 oljor och expert på färg. Reklam på TV gjorde sitt jobb, och jag var tvungen att prova dessa verktyg för att kontrollera hur bra de är. Var kan man köpa och hur mycket är nya varor från L'Oreal? Vad är effekten av att vänta på dem, och är det där?

Alla tre Elseve-schampon är unika produkter med en 3 i 1 vårdfunktion. Det finns inga sulfater i kompositionen som torkar håret och irriterar hårbotten, vilket innebär att produkterna ger en mild, känslig rengöring och närande vård.

Tack vare den nyaste formeln finns det ingen anledning att dessutom använda en balsam eller en mask - det räcker att korrekt applicera Låg Shampoo från L'real

Elsev-experter rekommenderar starkt att du väljer ett schampo för din specifika hårtyp, eftersom en felaktigt vald agent kanske inte ger det förväntade resultatet.

Vilken schampo behövs för din hårtyp?

Shampoo-care 3 i 1 för hår Lyx 6 oljor lämpliga för torrt och sprött hår. Han ger inte skum och torkar inte de redan försvagade lockarna, så han ger en riktigt lyxig mat, även utan en balsam.

I sin sammansättning finns oljor som har ett högt näringsvärde för hårlampan och håraxeln, så att håret kammade bra och ser bra ut.

Elseve Lågschampo Expertfärger är lämpliga för färgat och sprött hår. Den innehåller linolja och UV-skydd, tack vare vilken färgning som håller längre. Recensionerna för detta schampo är positiva, för att på grund av bristen på SLS, är färgen mindre tvättad ur håret, vilket innebär att det är nödvändigt att gå till frisören mer sällan.

Shampoo-vård 3 i 1 för hår Elseve Låg schampo Full återhämtning 5 är exakt lämplig för torrt och skadat hår. Jag skulle vilja lämna en recension om det i detalj här.

Priset på varje är ca 450-500 rubel för 400 ml.

Mitt hår

Lång (ca 70 cm), torr på spetsarna, lite skivad. De blir smutsiga snabbt, och jag tvättar mitt huvud var tredje dag. De saknar glans och grooming. På vintern oroade sig överflödet av statisk och brist på förmåga att hålla styling.

Förpackningen och effekten av Elseve Low shampoo.

Nyheten från L'Oreal produceras i en volym på 400 ml i ett bekvämt paket med en pumpdispenser. All nödvändig information finns på produktens etikett, liksom detaljerade bruksanvisningar.


Shampoo-care 3 i 1 för hår Elseve Low shampoo

Produkten är mycket tjock och viskös vit pärlskugga med en uttalad lukt. Det nya schampons doft liknar inte en annan produkt Elsev, den är mer koncentrerad och minnesvärd. På håret kvarstår i två dagar, vilket gör mig inte till stor hjälp.


Shampoo-care 3 i 1 för hår Elseve Low shampoo

Skummande schampo nr. Men tillverkaren och varnar för att du inte kommer se skummet. Det är snarare en kräm-balsam som medhår som rensar håret och ger näring åt det.


Shampoo-care 3 i 1 för hår Elseve Low shampoo

Sammansättningen av schampon Hel återhämtning 5 så rik som möjligt, men mjuk. Huvudpersonen hos produkten är kalendulaxtrakt, som bör återställa skadat hår, men har det någon verklig effekt av det?


Shampoo-care 3 i 1 för hår Elseve Low shampoo
Aqua vatten, cetearylalkohol linalool, bensylalkohol, bensylsalicylat, amodimetikon, isopropylalkohol, propylenglykol, cetylhydroxietylcellulosa, citronsyra, cetrimoniumklorid, hexylkanal, glycerin, parfym / doft.

Min recension på L'oreal Low shampoo.

För mitt hår är 2 matskedar schampo tillräckligt för fullständig applicering. Hur tvättar du håret med det här verktyget?

 • Jag tvätta mitt hår 2 gånger.
 • På den andra - Jag håller den på håret i 3-4 minuter, skölj sedan grundligt med rinnande vatten.
 • Efter det applicerar jag inte en balsam eller en mask eller silikonoljor.

Som ett resultat - håret är mjukt, smuligt och glänsande.

De är lätta att kamma och elektrifierar inte. Men nu måste du tvätta huvudet varannan dag, eftersom håret blir smutsat snabbare och produkten har mer konsumtion än konventionella SLS-produkter.

I allmänhet var jag nöjd med novellerna från L'Oreal, och jag kan rekommendera dem.Nästa Artikel
SKRÄDDNINGAR AV HÅRDEN DEL AV HEADEN