Keratinschampo för rekonstruktion och utjämning av hår Nexxt Keratin-Shampoo


Keratin-schampo Keratin-Shampoo från NEXXT Professional är lämplig för att arbeta med mycket svagt, kemiskt skadat och tråkigt hår som behöver en särskild vårdnivå. Med hjälp av verktyget kan du vända den vanliga tvätten med krullar i förfarandet för djup keratisering, återlämna den förlorade skönheten och styrkan till strängarna, på kortast möjliga tid för att göra dem fantastiskt vackra och glänsande.

Basen på schampans utmärkta rekonstruktionsförmåga är en kombination av naturlig keratin, kreatin och sötkastanjutdrag.

 • Keratin, som förstärks av en unik "intellektuell" formel, finner de mest skadade delarna av håraxeln och ger dem den primära återhämtningen, tar bort porositeten i strukturen hos varje hår, hjälper till att glömma ändsektionen för alltid.
 • Kreatin har de starkaste omslutande förmågorna, inramar hår med den tunnaste utjämningsnickeln med ett lager som ger krullarna en bländande glans och jämn silke.
 • Sweet chestnut extrakt bryr sig om hårbotten, stärker hårrötterna, förbättrar epidermisimmunsystemet.
 • Applicering: Applicera en del schampo på en hårbrunn fuktad med vatten och skum. Tvätta av med vatten. För utjämning lockas strängar 1-2 minuter.

Nexxt

Det tyska varumärket professionella kosmetiska produkter för håret Nexxt Professional (Next Professional) har framgångsrikt levererat sina egna produkter till Ryssland, CIS-länderna och Europeiska unionen i mer än 60 år. Bland Nexxt hårprodukter kan du välja kompositioner för djup restaurering, hårnäring, färgning och styling Produkterna från företaget skapas med deltagande av kemister och kosmetologer som arbetar i forskningscentret och laboratorierna av oroet och kompositionerna väljs och balanseras för varje typ av lockar med hänsyn till individuella egenskaper. Professionell kosmetika Nexxt är populär över hela världen på grund av sin höga kvalitet, användningen av innovativa utvecklingar och det överkomliga priset som gör att du kan köpa Nexxt Hair Professional-produkter, inte bara för salonganvändning utan även för hemmabruk.

Fördelarna med professionell kosmetika för håret Nexxt

1) Bredt sortiment. Bland linjerna hår- eller hårbottenvård, schampo, balm och masker är det enkelt att välja en serie för individuell användning, beroende på hårets hår, färgegenskaper, tillståndet, hårdhetsdensiteten.

2) Hög kvalitetsnivå. Alla områden inom professionell hårkosmetik skapas på den senaste utrustningen, med hjälp av den senaste utvecklingen och strikt kvalitetskontroll. Ett team av kemister, tekniker, colorists och kosmetologspecialister arbetar med att skapa varje verktyg och alla produkter är certifierade.

3) Prisvärd pris. Du kan köpa Nexxt Hair Professional-produkter i Moskva i en specialiserad butik till ett rimligt pris eller beställa dem från katalogen på webbplatsen.

Nästa linje av medel

Det finns fem huvudområden av professionell kosmetika för hår:
1) Ljussättning och färgning. Kompositionen av hårfärgerna Nästa innehåller keratin och extrakt av olika oljor, på grund av vilket färgning blir mild och bidrar till snabb återhämtning och näring. Bland färgämnen finns permanenta och ammoniakfria formuleringar, tintingbalsam, ljuspulver och färgkorrigeringsmedel.

2) vård. Detta inkluderar Nexxt shampoo, masker och balm med allantoin, biotin, gurkaxtrakt för en omfattande återhämtning av vilken typ av hår som helst.

3) Styling och styling. Ett omfattande sortiment av vax, geler, mousser, lacker, sprayer med en naturlig komposition gör det möjligt att skapa styling av någon komplexitet utan att skada krullarna.

4) Specialiserad linje för skönhetssalonger och frisörer. Här kan du hitta dagliga vårdprodukter med vegetabiliska oljor som förhindrar de negativa effekterna av UV-strålar. Linjalen är uppdelad i samlingar som tar hänsyn till det individuella tillståndet hos varje kunds hår. Köp dem i Moskva till överkomliga priser i en specialaffär och beställ online.

5) Behandling. Detta område omfattar förberedelser för intensiv restaurering av skadade lås (efter långvarig färgning, blekning, etc.), behandling av hårbotten (seborré, irritation). För att kontrollera håravfall bör du köpa speciella Next Hair kapillärampuller som förebygger den aktiva utvecklingen av sjukdomen.

För att köpa professionella produkter för Nexxt Professional bör håret vara den som vill hämta produktens 100% resultat, vare sig det är schampo, balsam eller färgämne. Tack vare den senaste tekniken och den naturliga sammansättningen med användning av innovativa komponenter, påverkar varumärkets produkter effektivt och försiktigt hårstrukturen, återställer den och återställer glans och styrka. Varumärkesprodukter finns att köpa i Moskva i en frisyrbutik, liksom för beställning på hemsidan.

Nexxt Professional shampoo

Ge professionell vård och hälsosam glans med Nexxt professionella schampon! ✓ Ursprungligt föremål. ✓ Konkurrenspriser. ✓ Leverans med kurir. ✓ Avgångar till regionerna.

Serien innehåller schampon för färgat, blont, skadat, lockigt, oljigt och uttunnande hår. Också i lineupen finns anti-mjällschampo. Varje undergrupp är berikad med vitaminer, oljor, proteiner, aminokomplex, UV-filter och andra aktiva ingredienser som ger hår glans, styrka, volym, silkighet och elasticitet.

Keratinschampo för rekonstruktion och utjämning av hår 1000 ml.

Rabatterat pris

Keratin balsam för rekonstruktion och utjämning av hår 1000 ml.

Keratinmask med naturlig yoghurt 1000 ml.

Fluidcocktail "LIQUID SILK" - 7 championoljor 50 ml Nexxt

Med keratin, kreatin och sötkastanj extrakt

Det naturliga keratinet som ingår i preparatet fyller hårvågorna, och den intellektuella formuleringen av preparatet tillåter att känna igen och fylla i det drabbade hårets keratin. Proteinmikrofilm sveper håret ute, vilket gör det tungt och smidigt. Om du har olydigt, lockigt hår, så kommer keratinhår rekonstruktion inte bara att förenkla förfarandet för daglig frisyring, men gör också ditt hår silkeslen, mjuk och glänsande. Kastanjekstrakt som innehåller proteiner, fetter, kolhydrater, fiber, aska, omättade fettsyror, vitaminer, mikro och makronäringsämnen hjälper till att återuppliva en trött hårlampa och närma den. Det är ett effektivt medicinskt förfarande där inte bara hårets yttre mantel, nagelbandet, men även dess djupare lager, cortexen, återställs. Applicera shampooen jämnt på vått hår med lätta massagerande rörelser, skapa skum. Skölj håret noggrant. Om effekten av rätthår behövs, lämna schampon mer än normalt i 2-3 minuter.

OBS: Färgerna på material på webbplatsen kan skilja sig något från de riktiga på grund av bildskärmens färgegenskaper.

God dag! Jag vill berätta om NEXXT shampoo med keratin. Jag har lockigt hår och som om jag inte rätade ut strykjärn och fixar dem med sprayer, efter 5-6 timmar krullar de igen och om det våta vädret är hemskt alls. Jag köpte det, kom hem och gick genast till badet för att försöka) Tvättade, torkade och lagade, faktiskt, med ett järn praktiskt taget inte raka, de själva var ganska okomplicerade. Tja, jag tror nu är direkt, och vad kommer att hända om några timmar. Tja, jag berättar ärligt, jag lade det till lunch, och fram till kvällen före sänggåendet såg inte en enda krullning upp. Jag blev bara förälskad i detta schampo, förutom att det släpper håret, det ger dem också näring. Och på grund av att kompositionen har keratin blir håret tjockare och ser därför mer voluminöst ut. Håret efter detta schampo är perfekt, de är lydiga och glänsande. Sjampoen är tjock och mycket ekonomisk, men ofta kan de inte tvättas 2-3 gånger i veckan, eftersom keratin kan överdisponera håret och de blir snabbt smutsiga. Jag var också rekommenderad i denna butik en mask med keratin och yoghurt, men jag tror att det är för mycket en mask och schampo med keratin, vi måste växla. Så fort jag köper en sådan mask, kommer jag definitivt skriva en recension. Tjejer, om du har lockigt hår, är detta schampo för dig.

Flickvännen var glad över Keratin-shampoo för hårkonstruktion och utjämning av 1000 ml. och rekommenderade det till mig, jag gav mig trycket och tog det fortfarande, och jag insåg att förgäves är håret bara hemskt för någon, det passar någon, mitt hår har blivit oljigt, smutsigt och snyggt, förlorat mitt hela levande utseende.

Senast gick jag till förfarandet för att försegla splittrade ändar och blev intresserad av apelsinburkar, så att jag höll fast vid min åsikt, ber dig att notera, väldigt skarp, men lustfull. Som ett resultat har jag ett schampo och en keratinmask. Håret är smidigt, behagligt och mjukt, tro mig, det finns inga eller inga splittrade ändar, och jag kan också notera frånvaron av fluffighet eller styvhet. Idealisk också!

Jag tyckte inte om keratinschampo för rekonstruktion och utjämning av hår. Jag trodde att jag skulle köpa ett sådant skumt schampo, jag skulle bli oemotståndlig, men alla mina fantasier kollapsade efter den första tvätten)) Hår som halm blev ännu värre än de var. Jag använder nu den här flaskan i stället för skum för bad, det skummar förresten inte så bra. I allmänhet är det något märkligt det här nekst. Någon gillar det, någon passar inte, precis som jag.

Jag har lockigt hår och behöver särskild vård. Efter det vanliga kommer jag helt enkelt inte ens att kamma mitt hår. Jag läste recensionerna på detta schampo och bestämde mig för att köpa omedelbart en liter volym, eftersom håret är långt och lockigt. Jag gillade shampooet, men det är naturligtvis ingen sådan effekt utan en balsam. I paret gillar jag dem väldigt mycket. Mina lockar är mer betonade, mycket bättre kammade, mer glans på mitt torra hår.

När du väljer leveransmetod för SDEC, kommer du att få paketet utan att lämna ditt hem eller kontor.

Fraktkostnad:
Till problemet i hela Ryssland:

 • 300 rubel för beställningar upp till 3000 rubel
 • GRATIS för beställningar från 3000 rubel
Courier i hela Ryssland:
 • 350 rubel för beställningar upp till 5000 rubel
 • GRATIS för order från 5000 rubel

Efter att ha valt leverans via Post of Russia får du din order på närmaste postkontor.

Fraktkostnad:
från 300 gnugga över Moskva, MO, St Petersburg och LO och över hela Ryssland

När du väljer leveransmetod för DPD får du paketet utan att lämna ditt hem eller kontor.

Fraktkostnad:
Till problemet i hela Ryssland:

 • 300 rubel för beställningar upp till 3000 rubel
 • GRATIS för beställningar från 3000 rubel
Courier i hela Ryssland:
 • 350 rubel för beställningar upp till 5000 rubel
 • GRATIS för order från 5000 rubel

När du beställer professionell kosmetika för hår i vår webbutik får du varan, vars kvalitet garanteras av tillverkarna.

Om du får en defekt vid mottagandet av varorna kommer vi att återbetala dina pengar!

Du kan alltid räkna med vårt stöd och råd om varorna är otillräckliga och om produkterna inte passar dig.

Du kan kontakta kvalitetskontrollavdelningen: arbetstider från måndag till fredag ​​från 8:00 till 17:00.

För att returnera kostnaden för varorna måste du fylla i en återkopplingsformulär.

Återvändande av de goda kvalitetsvarorna

I händelse av bristande eller bristande överensstämmelse måste du kontakta säljaren inom 3 arbetsdagar genom att fylla i feedbackformuläret.

Efter att ha fyllt i feedbackformuläret kontaktar vår chef dig inom 2 dagar. Vid överenskommen tid kommer kuriren att hämta de defekta varorna och skicka dem till lagret på företagets bekostnad. Efter att vara tillbaka till varan kommer chefen att kontakta dig igen, och företaget kommer att returnera dina pengar inom 3-5 arbetsdagar.

RETUR AV GOD KVALITETSVAROR

Du har rätt att neka varorna av god kvalitet när som helst före överföringen och efter överföringen av varorna - inom 1 månad från dagen för godtagandet av varorna under följande villkor:

 • Handelsklädsel bevarad (originalförpackning, fabriksetiketter, tätningar);
 • behållit konsumentegenskaperna hos varorna
 • Produkten har inga spår av exploatering;
 • Förekomsten av handlingar för varorna som bekräftar faktumet att inköp av returvaror (kontanter eller kvitto).

Vid retur av varor av god kvalitet returneras kostnaden för varor, förutom fraktkostnader. Kostnaden för att returnera godset av god kvalitet till säljaren, återbetalas inte av säljaren.

REKOMMENDERINGSBETALNING - 3-5 arbetsdagar från dagen för överlåtelse av returvaror till Säljaren och tillhandahållande av motsvarande skriftlig ansökan.

Ansökan om retur av varan skickas till säljaren genom att fylla i feedbackformuläret.

Retur av Varorna genomförs genom överföring till adressen: 428000, Tchuvash republiken, Cheboksary, ul. Leninsky Komsomol, 9.

FÖRTECKNING ÖVER DOKUMENT, inlämnad med returvara:

 1. Ansökan om retur av varorna.
 2. Dokument för varorna, bekräftar faktumet att inköpet (kontanter eller kvitto).
 3. En kopia av ett identitetsbevis (pass av en medborgare i Ryska federationen / utländsk pass, tillfälligt identitetskort för en medborgare i Ryska federationen, utfärdad för passeringsperiod, militärt ID, körkort).

Om ovanstående situationer inte passar dig, fyll i feedbackformuläret, kommer kvalitetscheferna att kontakta dig och erbjuda en individuell lösning.

Frisör-vagn. Kolorist. Hair Extension Specialist. Technologist ESTEL. Ackrediterad tränare Haute Couture ESTEL. Föreläsare "Training Center Creative" Volzhsk.

Frisör-vagn 5 kategori. Coach-expertföretaget ESTEL. Medlem av unionen av kosmetologer och frisörer av den ryska akademin "Dolores".

Teknologlärare SPA-Shugaringa 2 nivåer. Teknologlärare för figurkorrigeringsprogrammet "ARAVIA Organic". Teknologlärare SPA manikyr, SPA-pedikyr, parafinbehandling.

Nexxt Keratin Smooth Keratin Dung

Nexxt Keratin Smooth Keratin Hair Straightening

Med keratin, kreatin och sötkastanj extrakt. Keratinet i preparatet fyller hårvågorna, och den intellektuella formuleringen av preparatet gör att du kan känna igen och fylla i keratin i de drabbade områdena av håret.

Om du har olydigt, lockigt hår, är det inte keratinhår rekonstruktion
Förenklar bara förfarandet för daglig frisyring, men gör också ditt hår silkeslen, mjuk och glänsande.

Keratinrätning är en progressiv teknik för utjämning och rätningskurvor, vilket gör det möjligt att inte bara utföra proceduren utan också ger återställande och behandling av strukturen hos svagt eller skadat hår. Denna procedur rekommenderas inte bara för lockigt, men också för skadat eller oskadligt hår.
Det är värt att komma ihåg att keratin är ett naturligt proteinmaterial och är absolut säkert för människors hälsa.


Vi uppmärksammar keratinpreparat av högsta kvalitet med avancerade kompositioner och har ofta inga analoger bland konkurrenter. Bara prova produkterna från Nexxt Keratin Mask-serien Keratin Mask med naturlig yoghurt och du kan vara säker på att ditt hår tackar dig inte bara med skönheten i en jämn och hälsosam krul utan också med naturlig glans, hälsa och styrka.
Det är värt att komma ihåg att förberedelserna är av naturligt ursprung och inte innehåller skadliga komponenter, vilket garanterar den absoluta säkerheten för deras användning.


Satserna som erbjuds på webbplatsen gör att du kan glömma de höga kostnaderna för salongproceduren och att räkna ut huset utan hjälp från andra. Effekten av proceduren är ganska lång, du behöver inte värma tången och förstöra huvudet varje morgon. I genomsnitt varar effekten i flera månader, och maximal effektivitet uppnås med regelbundna procedurer efter en tid. Dessutom kan du spara tid på något viktigare än att sätta håret i ordning varje dag.

Fördelarna med keratinrätning
Det är värt att komma ihåg att, förutom att ge ett trevligt utseende, kommer Nexxt Smooth kit att möjliggöra att "återuppliva" hår som är bortskämt av olika förfaranden. Med regelbunden användning kan du helt återställa hårets hälsa.
När du har bestämt och utfört keratisering av ditt hår, kommer du att kunna njuta av hårets idealiska tillstånd i 3-4 månader, krullarna kommer alltid att vara i detta tillstånd, som om du bara har lämnat skönhetssalongen. För att uppnå allt detta kan du tillbringa en minimal tid. Kontakta våra chefer för råd och korrekt val av läkemedlet individuellt.
Beställ ett keratinkit och imorgon kommer ditt hår att se mycket bättre ut. Våra konsulter hjälper dig gärna till att hitta rätt produkter, eftersom de kommer att ge dig information på den mest professionella nivån! Slösa inte bort din tid med att beställa Nexxt Keratin Smooth i BestCosmetics butik för professionella hårkosmetika och du får riktigt hälsosamt och pulserande hår i bara några få procedurer!

Shampoo med keratin

Det naturliga keratinet som ingår i preparatet fyller hårvågorna, och den intellektuella formuleringen av preparatet tillåter att känna igen och fylla i det drabbade hårets keratin. Proteinmikrofilm sveper håret ute, vilket gör det tungt och smidigt. Om du har olydigt, lockigt hår, så kommer keratinhår rekonstruktion inte bara att förenkla förfarandet för daglig frisyring, men gör också ditt hår silkeslen, mjuk och glänsande.

Kastanjekstrakt som innehåller proteiner, fetter, kolhydrater, fiber, aska, omättade fettsyror, vitaminer, mikro och makronäringsämnen hjälper till att återuppliva en trött hårlampa och närma den. Det är ett effektivt medicinskt förfarande där inte bara hårets yttre mantel, nagelbandet, men även dess djupare lager, cortexen, återställs.

Applicering: Applicera schampo jämnt på vått hår med ljusmassagerande rörelser, skum. Skölj håret noggrant. Om effekten av rätthår behövs, lämna schampon mer än normalt i 2-3 minuter.

Volym: 250/1000 ml
Tillverkare: Tyskland, NEXXT Professional

Nexxt Professional Keratin Shampoo För Reconstruction And Smooth

Keratinschampo för rekonstruktion och utjämning av hår

Keratin Shampoo för hårkonstruktion och utjämning.

Keratinschampo är utformad för att ta hand om mycket svagt, kemiskt skadat och tråkigt hår. Shampoo ger djup keratisering, återställer förlorad skönhet och hårstyrka, gör den vacker och glänsande.

Produkten innehåller keratin, kreatin och sötkastanj extrakt, vilket återställer skadade hårytor, eliminerar strukturens porositet och splittrade ändar, stärker hårrötterna, ökar epidermis immunitet.

Applicera shampooen jämnt på vått hår med lätta massagebehandlingar, skölj och skölj håret ordentligt. Om effekten exakt rätar håret, lämna sedan schamponet för att fungera längre i 2-3 minuter.

Nexht schampo med keratin

Fördelarna med att använda schampo Nexht med keratin

"Profmedimport" säljer professionella schampon, som består av en av huvudkomponenterna i hårkeratin. Det är detta ämne som ger håret en naturlig glans och silkiness. Under shampoo penetrerar keratin hårstrukturen och stärker den, vilket gör den mer elastisk och elastisk. Vi rekommenderar att du köper professionellt keratin NEXT-schampo för försvagat och skadat hår som har förlorat sin naturliga glans och skönhet. Detta schampo hjälper till att förbättra ditt hårs hälsa med keratin och många andra naturliga ingredienser. Keratin Nexxt shampoo är perfekt för ägare av lockigt hår. Efter att ha tvättat håret med detta schampo blir kammare och styling mycket enklare. Naturligtvis är priset på denna produkt väsentligt annorlunda än andra schampon, men den resulterande effekten kommer inte att göra att du ångrar att köpa. På grund av det regelbundna användandet av detta verktyg glömmer kvinnor sådana problem som elektrifiering av hår, splittrade ändar och håravfall.

Kompositionen, förutom keratin, innehåller olika naturliga extrakt, inklusive hästkastanj, många vitaminer och andra spårämnen som hjälper till att återställa skadad hårstruktur. Metoden för applicering är ganska enkel: du måste skumma huvudet, vänta några minuter och tvätta av schamponet.

Keratin shampoo är perfekt för alla typer av hår och återvänder sin tidigare skönhet. Att beställa varorna behöver inte lämna huset. Besök Profmedimport hemsida eller ring oss via telefon. Beställ ditt professionella schampo till ett överkomligt pris. Vi köper certifierade produkter direkt från tillverkare, så vi har ingen tvekan om kvaliteten. Du kommer att uppskatta den höga effektiviteten hos schamponet efter första gången.

Keratinschampo för rekonstruktion och utjämning av hår Nexxt Classic Care Keratin Treatment

Klicka på bilden för att förstora

 • Tyskland

Meddelanden hittades inte

Vi samarbetar bara med pålitliga leverantörer och garanterar varans originalitet.

Du kan se försäkran om överensstämmelse här.

Vårt företag levererar över hela Ryssland. I Moskva skickar vi ordern på beställningsdagen

Vi erbjuder endast originala produkter. Du kan returnera produkten inom 14 dagar efter köpet.

3 produkter -3%; 4 produkter -4%
5 produkter -5%; 6 produkter -6%; 7 produkter -7%

Shampoo med keratin

Måndag-fre 10:00 till 18:00

med keratin och sött kastanjutdrag

Tillverkningsland: Tyskland

Beskrivning: Det naturliga keratinet i preparatet fyller hårflingorna, och den intellektuella formuleringen av preparatet gör det möjligt att känna igen och fylla i keratin i de drabbade områdena av håret. Proteinmikrofilm sveper håret ute, vilket gör det tungt och smidigt. Om du har olydigt, lockigt hår, så kommer keratinhår rekonstruktion inte bara att förenkla förfarandet för daglig frisyring, men gör också ditt hår silkeslen, mjuk och glänsande. Kastanjekstrakt som innehåller proteiner, fetter, kolhydrater, fiber, aska, omättade fettsyror, vitaminer, mikro och makronäringsämnen hjälper till att återuppliva en trött hårlampa och närma den. Det är ett effektivt medicinskt förfarande där inte bara hårets yttre mantel, nagelbandet, men även dess djupare lager, cortexen, återställs.

Applicering: Applicera jämnt schampo på vått hår med lätta massagebehandlingar, skum. Skölj håret noggrant. Om effekten av rätthår behövs, lämna schampon mer än normalt i 2-3 minuter.Nästa Artikel
Effektiva recept för hemlagade masker för håravfall