Sebopyrox 911


Skräp, klåda, irritation? Detta problem är en sak i det förflutna, för dem som vet om tjärschampo 911. Denna enkla och prisvärda lösning kommer snabbt att rensa hårbotten och eliminera obehagliga symptom.

Tjärschampo 911 för mjäll

I Finland finns det ett sådant ordspråk "Om en sjukdom inte behandlas med vodka och tjära, då är det obotligt." Det shampoo med tjära från finarna är det mest populära och säljs i varje hörn. Turister lämnar inte landet tills de förvärvar en lokal läkare. Vi har bland de liknande sätten som kan särskiljas tjärschampo för mjäll 911. Med en bakteriedödande, antifungal och peeling-funktion klarar det effektivt sjukdomar i hårbotten.

Indikationer för användning:

 • Riklig mjäll
 • Seborré av olika slag
 • psoriasis
 • Problematisk hårbotten benägen att klåda

Verktyget har kontraindikationer: barn under 2 år. Individuell intolerans mot komponenterna.

Hur shampoo fungerar:

 • Undertrycker fungins aktivitet
 • Rengör försiktigt
 • Eliminerar mjäll
 • Eliminerar klåda
 • Eliminerar irritation

Shampoo finns i 150 ml plastflaskor. Var och en placeras i kartong. Färgen är gul, konsistensen är medium, den skummar väl. Det kännetecknas av lukt av tjära, som inte alla gillar. Men försvinner snabbt från håret och efter torkning känns det inte.

Tjärschampo 911: Bruksanvisning

Behandlingsförloppet med tjärschampo är inte begränsat av något och varar fram till problemets fullständiga försvinna. Dessutom kan verktyget användas för att förhindra mjäll. Ibland används den av personer med fet hår, saknar volym.

Användningen av schampo:

 1. Fuktar håret.
 2. Krama verktyget på handflatan och skummet.
 3. Applicera på hår och hårbotten, massage.
 4. Håll i 3 minuter.
 5. Tvätta av.

Om håret är mycket tjockt, oljigt eller mycket mjäll, rekommenderas det att tvätta det 2 gånger. Första gången är bara för rengöring, och den andra gången är att hålla på håret i flera minuter. Vid kontakt med ögonen, skölj med mycket vatten.

Pris tjärschampo 911

Du kan köpa läkemedlet på apoteket. Pris tjär tjärschampo 911 i Moskva varierar från 120 till 180 rubel per flaska. I St. Petersburg är samma verktyg lite billigare och i vissa apotek kan du köpa för 115-140 rubel.

Tjärschampo 911: recensioner

Jag letade efter ett botemedel mot mjäll, jag läste recensioner av tjärschampo 911 på något forum och bestämde mig för att prova det. Jag blev positivt överraskad, den klåda som hade plågat mig i 2 veckor försvann efter den första. ansökan. Mjölk blev också mindre, låt oss se vad som händer nästa. Förresten, om lukten - jag tycker även om det, ser jag inte något i motsats till det.

Svetlana, 21 år gammal:

Jag har mycket fettigt hår, ständigt glatt och ofta uppstår mjäll. 911 tjärschampo med tjära är min frälsning. Mitt huvud till dem ständigt i över ett år. Håret är volumint, rent, det faller inte i 2 dagar. Jag märkte också att de växer mycket snabbare. Av minuserna - inte alla apotek säljs men kan beställas.

Antonina Mikhailovna, 57 år gammal:

Shampoo 911 förklaras som ett alternativ till tjärsåpe. Men jag håller inte med. Tvål jag tycker fortfarande om det mer, även om min dotter är mer lämpad i schampo eftersom hennes hår är långt. I allmänhet är verktyget inte dåligt, vid 4+.

När jag led av mjäll en månad och ändrade några schampon, gick jag till apoteket för hjälp. De erbjöd flera verktyg att välja mellan, den billigaste - det här är schampo 911. Men av någon anledning rekommenderade apoteket det, så jag tog det. Efter 2 dagar uppstod nästan ingen mjäll, en liten bit på kvällen. En vecka senare glömde jag problemet.

Shampoo är mycket effektiv och hjälper verkligen, men lukten ((Jag kan inte använda den i ren form. Var noga med att lägga till några droppar apelsinolja, citron eller lavendel. Så mycket bättre och trevligare.

Mjölk har varit min följeslagare för det mesta av mitt liv sedan barndomen. Vad jag bara inte gjorde, och vände sig till läkare, och använde folkmekanismer. Men hon dök upp igen, en hudläkare sa att detta berodde på känslig hårbotten. Jag använder ett läkemedel med tjära från 911 i mer än ett halvt år, det finns ingen mjäll. Men ett annat problem uppstod, jag är rädd för att återvända till vanliga schampo och hårets slut torkas av tjär tjära.

Använd tjärschampo för behandling av psoriasis. Hudtillståndet förbättrades markant, men sjukdomen gick inte bort alls. Jag var tvungen att ansluta till behandling av salva, som utsetts av en hudläkare.

Shampoo med tjära från 911 trots sin lilla kostnad har visat sig som ett effektivt verktyg i kampen mot seboré och psoriasis i hårbotten. Därför, om det finns liknande problem, bör du prova det.

Vi rekommenderar att du bekanta dig med vår översyn av de bästa tjärschamponerna, samt lära dig om de fördelaktiga egenskaperna hos tjärsåp för hår.

Sebopyrox 911 schampo för mjäll

Mjölk har redan blivit ett globalt mänskligt problem. Lyckligtvis står den moderna vetenskapen inte stilla och kämpar aktivt med det och släpper ut alla nya produkter. Shampoo Sebopirox 911 är en innovation inom tvättmedel för behandling av mjäll. De aktiva ingredienserna i en kosmetisk produkt förstör direkt svampen, vilket är dess orsaksmedel.

Verktygets sammansättning

Terapeutisk schampo har en mild exfolierande och sebostatisk effekt på huden på grund av oktopyrox-komponenten, som ingår i den. Det är ett antimykotiskt medel som hämmar aktiviteten hos gram-negativa och gram-positiva bakterier. Sammansättningen innefattar även följande komponenter:

 • natriumlaurylsulfat;
 • glycerol;
 • kocamidopropylbetain;
 • kokosnöt dietanolamid;
 • hydrolyserad hydrogenerad stärkelse;
 • björktjära;
 • natriumklorid;
 • citronsyra;
 • parfymerkomposition;
 • vatten.

Shampoo action

Enligt instruktionerna, efter två veckors aktiv användning av Sebopirox, blir 911 personer helt av med seborrés skyldiga. Förutom de terapeutiska effekterna, rengör schamponet huvudet, försiktigt bryr sig om hud och hår. Dess tvättformel skadar inte det epidermis skyddande skiktet, trots den höga koncentrationen av oktopyrox. Effekterna av terapeutiska medel:

 • Eliminerar irritation.
 • Eliminerar klåda.
 • Tar bort mjäll.
 • Rensar.
 • Undertrycker fungins aktivitet.

Shampoo Sebopyrox 911: bruksanvisningar

Applicera schampo kan vara vuxna och barn från 2 år. Det är tillåtet att använda det under graviditet och under amning. Den enda kontraindikationen är överkänslighet mot komponenterna i det terapeutiska läkemedlet. Barn under 2 år rekommenderas inte att tvätta håret med denna förening.

Metod för användning schampo:

 1. Fuktar hårbotten och håret med vatten.
 2. Skum lite i dina handflator och applicera sedan på huvudet.
 3. Massage i huden och sprida sig längs strängarnas längd.
 4. Håll i 3 till 5 minuter.
 5. Tvätta huvudet noggrant med rinnande vatten.
 6. Applicera en mjukgöringsbalsam till håret.

Om skampan av misstag kommer in i ögonen, bör du omedelbart tvätta dem med vatten för att undvika irritation. Behandlingsförloppet för Sebopirox 911 är obegränsat. Det används tills fullständigt bortskaffande av problemet eller för förebyggande. Detta är ett utmärkt verktyg för att bekämpa fettigt hår. I detta fall måste effekten på hårbotten över tiden öka eller tvätta håret 2 gånger i rad.

Var att köpa

Köp Sebopiroks 911 kan finnas på apotek eller webbutik. Mjölkberedning finns i 150 ml plastflaskor. Tillverkare Ltd. Twins Tak Moskva. Om du beställer via internet kan priset vara något lägre, men du måste betala extra för leverans, så det är lönsamt att köpa flera flaskor samtidigt.

Kostnaden för schampo beror på priset på uttaget, avståndet från mitten och andra parametrar. I Moskva kostar en flaska Sebopyrox 911 mellan 120 och 180 rubel, i St. Petersburg är priset för samma läkemedel något högre - 150-200 rubel. En flaska på 150 ml är tillräcklig för fullständig destruktion av mjäll.

recensioner

Karina 19 år: Jag letade efter ett bra anti-mjäll mot ett överkomligt pris. Försökte mycket droger - ingenting hjälpte. Sebopirox 911 blev min frälsning. Min fet hår varje 2 dagar. De blir voluminösa och glänsande.

Antonina Petrovna, 57 år: Enligt testamentet påstås Sebopirox 911 vara ett botemedel mot mjäll. Men jag använder det som ett alternativ till tjära tvål som en förebyggande åtgärd mot allergiska och seborrheiska manifestationer i hårbotten.

Anna 27 år gammal: Sebopiroks klarade med en otrolig mängd mjäll på mitt huvud, som jag är mycket tacksam för honom. Det enda negativa är att mitt hår luktar tjära efter applicering, vilket i hög grad förstörde mitt humör.

Vladimir 30 år gammal: Sebopiroks 911 passade inte mitt hår. Absolut ingen effekt - så mycket som mjäll var så mycket kvar. Håret tvättar inte, huvudet blev fet nästa dag. Ett plus är lågt pris.

Så om tjocka skräpschampo är effektiva eller det finns mer tillförlitliga medel, är TOP-6 bäst

Björk tjära är en helt naturlig och effektiv substans mot hudsjukdomar. Det läggs till oljan, tvål, kokta med den pasta och tjärschampo för mjäll. Tjärschampo har en hög antiseptisk och exfolierande effekt, leder till svampens död, orsakssambandet till seborré och normalisering av sebaceösa, metaboliska processer i hårbotten. Men för att uppnå höga resultat i kampen mot vita flingor i håret kan det bara vara med strikt överensstämmelse med rekommendationerna från läkare och tillverkare. Annars kan behandlingen av sjukdomen resultera i utveckling av biverkningar och ökad torrhet hos integraten och håret.

Om produktens egenskaper

En vanlig orsak till seborré är ett brott mot talgkörtlarna. Ökad produktion av sebaceous sekret, omfattande sköljning av integumentet åtföljs av klåda, mjäll i håret. Dessutom blir krullarna direkt fett, och frisyren ser rörigt ut.

Inte mindre obehag och nöd levererar svamp Malassezia Furfur (Pityrosporum Ovale). Interna störningar i människokroppen, stress, nedsatt metabolism och ett antal andra faktorer följer dess snabba reproduktion och utveckling av seborrheisk dermatit. Riklig mjäll i håret, klåda täcker - de första "klockorna" av sjukdomsutvecklingen.

I kampen mot mjäll använder seboré och seborrheisk dermatit ofta tjärschampo. I dess sammansättning finns tjära, det har faktiskt den främsta terapeutiska effekten på problemet.

Björk tjära erhålls från björk bark (toppskikt av bark). I sin rena form är den svart eller mörkbrun, oljig, med en obehaglig, skarp lukt.

Den naturliga komponenten har följande egenskaper:

 • normaliserar sebaceous sekretioner;
 • torka täcker;
 • lindrar klåda;
 • minskar inflammation i huden;
 • skapar en miljö som är ogynnsam för utvecklingen och försörjningen av patogen flora;
 • stimulerar blodcirkulationen av huvudets integument, vilket påverkar krillens tillstånd och accelererar deras tillväxt;
 • slutar problemet med håravfall
 • åtföljd av snabb återställning av skadade vävnader;
 • kvalitativt rensar huvudets hud.

Som regel finns naturliga oljor och växtekstrakter också i tjärschampo. De mjuknar effekten av tjära, närma cellerna i epidermis och hårsäckar, påskynda återhämtningen. Ytterligare komponenter garanterar högkvalitativ vård för krullningar som försvagats av sjukdomar.

Styrkor och svagheter

Tjärschampo refererar till de medel som bevisats av tiden. Det användes av våra mormor, mödrar i att lösa många sjukdomar i hårbotten.

Fördelar betyder:

 • hög effekt av föreningen som bevisats av experter och användare vid bekämpning av seborré, seborisk dermatit, psoriasis och andra sjukdomar i hårbotten
 • reducerar omedelbart symtomen på sjukdomen, klåda, minskar antalet mjäll i håret;
 • acceptabel kostnad för drogen;
 • köpet av pengar kommer inte att orsaka problem, du kan hitta en medicinsk produkt på något apotek, en specialiserad kosmetikaffär
 • användarvänlighet.

Det finns också negativa aspekter av behandlingen med tjäremedlet:

 • rekommenderas inte för personer med torrt hår på grund av torkning
 • kan inte användas ofta, annars kanske beroendeframkallande mot huvudkomponenten;
 • har en obehaglig lukt, trots närvaron av aromatiska tillsatser;
 • Efter varje tvätt av håret med tjära är det nödvändigt att använda en balsam, hårmasker eller skölj håret med kamilleavkokning;
 • har kontraindikationer att använda.

Viktig rådgivning! Efter shampooing med tjärschampo, var noga med att applicera en närande mask, balsam. Detta kommer inte bara att eliminera problemet, men också stärka, fuktar håret, fyll det med användbara element, vitaminer.

Kontra

Mjölkshampo är en potent läkemedel, så bortenfor kontraindikationer kan orsaka biverkningar. Bland dem är en allergisk reaktion, irritation, furunkulos, ökad torrhet hos integumentet och andra.

Det är förbjudet att använda verktyget vid individuell intolerans av en av komponenterna i kompositionen. Dessutom ska du försäkra dig om tolerans före första ansökan.

Ej lämplig tjärterapi för gravida och ammande, liksom barn under 2 år.

Översikt över de bästa mjällschamponerna

Experterna efter en detaljerad undersökning av hårbotten, liksom användarrecensioner, hjälper till att bestämma valet av ett botemedel. Vi erbjuder en liten översikt över de mest populära tjärbaserade mjällschamporna.

Tjärschampo 911

Shampoo 911 "Tar" från mjäll kommer att vara effektiv för att bekämpa mjäll och riklig skalning, bidra till att bota seboré, psoriasis och svampsjukdomar i hårbotten.

Fördelarna med läkemedlet bör innefatta en hög sebiostatisk, exfolierande, antiseptisk effekt. Verktyget på basis av tjära lindrar snabbt klåda, minskar mängden mjäll i håret och ser till att problemet löser sig snart. Shampoo 911 Sebopiroks rengör huden perfekt och bidrar till mättnad av celler med syre.

I kompositionen hittar du tjära, kokosnötolja, glycerol och många extra tillsatser.

Applicering: Applicera lite på de fuktade krökarna, massage till skumbildning. Skölj av rester efter 2-3 minuter med rikliga mängder varmt vatten.

Skal 911 shampoo med en volym på 150 ml kostar cirka 100 rubel.

Agafya First Aid Kit

Produkterna från "farmor Agafya" är anmärkningsvärda för deras naturlighet och användbarhet av kompositionen. Tjärschampo av detta märke kommer att vara en stor hjälp för att eliminera mjäll och hudsjukdomar. Det har en antiseptisk, antimikrobiell effekt, har en positiv effekt på talgkörtlarna och metaboliska processer i cellerna i epidermis, lindrar inflammation.

Produkten rengör helt och hållet integumentet, och den tillsatta vitamin PP och tvålrotet tar hand om hårvård och fyller dem med vitaminer och näringsämnen.

Förutom tjära är 1% Climbazol närvarande, därför finns det ingen anledning att tvivla på effektiviteten av läkemedlet. Köpa det kostar cirka 200 rubel för en stor flaska (300 ml).

Var uppmärksam! Tar mjällschampo "First Aid Kit Agafi" kan användas av nästan alla, även barn.

Finskt schampo med tjära

Skaldukschampo från finskt företag Foxtel Oy gör ett utmärkt jobb med mjäll trots sin låga kostnad. Kompositionen innehåller tjärpine. Verktyget är tjockt i konsistens, har en skarp, specifik lukt, ljusbrun färg.

Lämplig läkemedel för alla typer av hår. Recensionerna om honom är motsägelsefulla: vissa användare berömmer honom för sina mirakulösa egenskaper och omedelbar återhämtning, andra klagar på torrt och sprött hår efter applicering.

Ansökan: Applicera en del av läkemedlet på handflatan, gnid och gnid sedan in i hårbotten. Tvätta håret ordentligt med varmt vatten efter några minuter.

Att köpa en medicinsk komposition kostar 100-200 rubel. En flaska volym är 500 ml.

Psorillom från oljig mjäll

Psorilil tjär tjära schampo hjälper till att bli av med mjäll, obehaglig klåda och inflammation i hårbotten. I sin struktur hittar du björktjära, ricinolja, örttextrakt, citronsyra och en uppsättning syntetiska hjälpkomponenter. Läkemedlet används mot psoriasis, fet seborré, eksem och vanlig mjäll.

Förutom den terapeutiska effekten tar läkemedlet försiktigt och effektivt omsorg för lock. Efter applicering finns det ingen obehaglig, återstående lukt på håret.

Tillämpning: En liten del av kompositionen appliceras på problemlocket, masseras. Skölj av med vatten efter 2 minuter.

Kostnaden för en flaska psorillom med en volym på 200 ml - från 450 rubel.

Tjärschampo "Ett hundra skönhetsrecept"

De hundrahundra skönhetsrecepten tjärschampo demonstrerar fantastisk effektivitet och överkomliga priser. Kompositionen innehåller björktjära, infusion av ekbark, pepparmyntaolja och citronsaft.

Läkemedlet har en antiseptisk effekt, främjar regenerering av skadade vävnader, lindrar klåda och inflammation. Dessutom noterar användarna förstärkande effekten av verktyget.

På 1-2 månader lovar tillverkaren att bota även allvarlig seboré. Köpa kostar bara 140-150 rubel för 250 ml.

Tjärschampo Neva kosmetika

Fördelar med schampo - rik på naturliga ingredienser sammansättning. Den innehåller björktjära, burdock-extrakt. Det rekommenderas att använda mot inflammation i hårbotten, från seborré, dermatit och hudrelaterade symtom (klåda, ökad torrhet, riklig skalning, mjäll etc.).

Läkemedlet har antimykotisk, antibakteriell, antimikrobiell effekt. Avlastar snabbt inflammation och klåda. Applicera endast på vått hår.

Kostnaden för 250 ml ryska fonder är cirka 150 rubel.

Regler för ansökan

För att lyckas med att eliminera sjukdomen kommer de att hjälpa till med följande tips och rekommendationer för användning av tjär kosmetika:

 1. Applicera endast på förfuktade lockar.
 2. Någon gång måste du smita verktyget i hårbotten. Skölj sedan med varmt vatten.
 3. Torka inte på håret mer än 5 minuter, för att inte överdriva huden.
 4. Begränsa din användning av drogen 1-2 gånger i veckan, inte mer.
 5. För att undvika biverkningar ska du använda shampoo med det vanliga.
 6. Behandla behandlingskurser. Kursens längd är högst 1,5-2 månader.
 7. Mellan kurser av behandling, var noga med att ta en paus på 2-3 månader.
 8. Om irritation och klåda ökar, torka av preparatet och använd det inte längre.
 9. Studie av instruktioner och rådgivning med en läkare före tjärterapi krävs.
 10. Tar produkter torrt hår och hår, fuktgivande masker, balsam kommer att hjälpa till att återställa vattenbalansen. Det är nödvändigt att applicera dem regelbundet, efter varje tvättning av huvudet.
 11. Undvik kontakt med ögon, mun, näsa.

Rådet. Du kan själv förbereda ett botemedel. För att göra detta, köp i ett apotek flytande tjära, lite koncentrat (2 matskedar), tillsätt till 100 ml vanligt schampo. Läkemedlet är klart för användning.

Effekt av tjärabehandling

Att döma resultatet av terapi med användning av tjäraprodukt bör vara efter hela kursen. Tänk på att verktygets effektivitet är individuellt i sig, det påverkas av graden av försummelse av sjukdomen, orsakerna till mjäll, hårets struktur och hudens känslighet, liksom ett antal andra viktiga faktorer.

Glöm inte överensstämmelsen med användningsreglerna för läkemedlet. För ofta användning orsakar biverkningar, farligt överdriven torrhet av integumentet. Om läkemedlet sällan används, bör man inte förvänta sig återhämtning, du kommer bara att minska problemet, men bestämmer inte helt.

Slutsatsen är: ja, när det är måttligt. För att göra detta, kontakta din hudläkare, trichologist för behandling av behandling innan du använder läkemedlet. Läkaren kommer att ange frekvensen och varaktigheten av behandlingen, med beaktande av patientens individuella egenskaper.

Om utseende av mjäll i håret inte är förknippat med allvarliga hälsoproblem kommer tjärschampot att klara uppgiften. Accelerera återhämtningen och förhindra att den uppträder i framtiden kommer att hjälpa till med en strikt kost och vitamintillskott.

Användbara videoklipp

Granskning av "Nevskaya Cosmetics". Tjära serie.

Tjärschampo 911 mjäll (recensioner av riktiga människor)

Tjära har länge varit känt för sina helande egenskaper och används ofta i kosmetologi. Shampoo, skapad med tillsats av björktjära, behandlar ett antal vanliga hårbottenproblem. Hudvård, klådairritation i huden orsakad av yttre eller inre faktorer, orsakar mycket olägenheter.

Tar tjärschampo märke 911, skapad av företaget "Twin Tech", har hjälpt många tjejer att förverkliga drömmen om tjockt, friskt hår. Det är nödvändigt att lägga till de listade plusserna att kostnaden för denna underbara agent är helt ren.

Sammansättningen av schampo 911 med tjära

Kraftfulla aktiva ingredienser i kompositionen av schampon förklara dess effektivitet. De aktiva substanserna exfolierar, försiktigt rengör hårbotten, närande och inte överdriver den. Liksom tjära shampoo företag "911" hjälper till att klara av mjäll.

Huvudkomponenter:

Björk tjära är en naturlig botemedel, extraherad från björk bark. Användbara egenskaper:

 • har antiinflammatorisk effekt
 • hjälper till att påskynda läkning av skadad vävnad;
 • normaliserar talgkörtlarna;
 • stärker hårsäckar.

Glycerin - har många fördelaktiga egenskaper:

 • förtjockar tunt hår, ökar volymen;
 • ger elasticitet och glans
 • har antistatiska egenskaper - om håret är magnetiserat
 • förhindrar bräcklighet och tvärsnitt av hår;
 • vaknar vilande hårsäckar;

Kokosolja

 • återställer djupt skadat hår
 • skyddar mot miljöpåverkan: sol, vind, kyla;
 • gör håret lättsamt, mjukt, ger glans
 • bekämpar mjäll, seborré och hudirritation.

Förutom naturliga ingredienser innehåller kompositionen rengöringstillsatser och kemisk konserveringsmedel Caton CG, som syftar till att undertrycka utvecklingen och vitaliteten hos svampar och bakterier. Parfymtillsatser används för att minska den specifika lukten i produktionen.

Beskrivning: Tjärschampo 911 kännetecknas av en konsistens av medeltjocklek, gult färg och en uttalad lukt av tjära. Mår bra skum och tvättas lätt av med hår.

Indikationer för användning av schampo

Läkemedlet 911 rekommenderas för dem som står inför problem med huvudets hud orsakad av svamp, parasiter eller en aggressiv miljö. De aktiva ingredienserna i sammansättningen av schampon eliminerar lätt symptomen, som påverkar orsaken till sjukdomen, vilket förhindrar ytterligare manifestation.

Svamphuvudproblem:

 1. Svampen orsakar svåra brännskador, peeling, rosa fläckar på huden, i vissa fall förekommer akne och även sår. En negativ effekt på hårsäckarna leder till intensiv förlust, brott, torrhet i håret.
 2. När seborré i hårbotten ökar utsöndringen av talgkörtlarna. Håret ser osjämt ut och snabbt förlorar volymen.
 3. Psoriasis i hårbotten orsakar torrhet, mjäll hudirritation.

Vid behandling av dessa sjukdomar rekommenderar experter användningen av komplex terapi.

Kontra

Det finns få kontraindikationer, bland dem: känslighet eller tendens till allergi mot kompositkomponenter, ålder upp till 2 år. För flickor med blont hår att använda med försiktighet, eftersom det är troligt att håret kommer att målas.

Hur man använder tjärschampo 911

Stegvisa instruktioner för användning:

 1. Till vått hår på all längd.
 2. Kram shampooet i handflatan och gnid tills det skummer.
 3. Nästa, applicera på håret med massage rörelser från rot till spets.
 4. Lämna i 3-5 minuter.
 5. Tvätta av med mycket vatten tills den är helt tvättad.

Det är lämpligt att använda en mask eller balsamskölj för att återfuka håret. Detta kommer inte att överdriva håret och bli av med den uttalade tjärluften.

För terapeutiska ändamål, tvätta håret 2 gånger i veckan i 6-8 veckor. Om det behövs, upprepa kursen efter 3 månader. Som förebyggande åtgärd, använd en gång i veckan, alternerande med regelbunden schampo. Med överdriven användning av hår börjar bli förvirrad och bryta. Vid kontakt med ögonen, skölj med rikligt med rinnande vatten.

Viktigt att veta! Tjärschampo 911 säljs utan recept, men för att inte orsaka mer skada på håret bör du kontakta en specialist. En tricholog eller en dermatolog kommer att välja rätt behandlingsschema.

Före användning måste du testa för allergier.

Pris shampoo 911

Du kan få drogen på apoteket. Priset skiljer sig beroende på stad och varierar från 115 till 180 rubel.

Typ av förpackning: Produkten säljs i en plastflaska av 150 ml, förpackad i kartong.

Testare recensioner

Granska Irina. Mjölk och klåda är ett evigt problem för mig. Efter att ha provat mycket schampon valde jag tjära tjärschampo från mjäll 911. Priset var lågt - 135 rubel.

Shampoo färgen är brun, det luktar starkt av tjära, men det finns ingen lukt på håret. Skum och tvättas perfekt. Var noga med att använda luftkonditionering eller en mask, annars håret efter tvätt inte kammas.

Efter den första användningen har mängden mjäll minskat, och klåda har försvunnit helt. Hon tvättade håret två gånger i veckan och blev snart helt av med mjällproblem. En flaska i en och en halv månad var nog. Jag köpte inte en ny flaska, men över tiden började mjäll börja dyka igen, jag bestämde mig för att fortsätta behandlingen.

Jag använder 911 för profylakse en gång i veckan, alternerande med vanlig schampo. Mjäll gör inte längre problem. Noterade också att håret längre behåller ett friskt utseende och volym. Medan alla är glada, var detta schampo bara en gudstjänst för mig!

Granska Xenia. Skräpschampo 911 fick min uppmärksamhet med ett överkomligt pris och bra recensioner. Nu delar jag mina intryck.

Plussar: Räddar av mjäll, eliminerar håravfall, ökar volymen, lågt pris.

Nackdelar: En liten volym av flaskan, en stark märklig lukt, skumar inte bra.

Mitt arbete är kopplat till en ständig vistelse på gatan och naturligtvis har mitt hår ljust sol, vind, damm och på vintern också från temperaturfall. Håret var i fruktansvärt skick, föll ut starkt. En vän rådde mig att köpa mjällschampo 911 (tjära) och jag gick till apoteket.

Efter att ha kommit hem, läs först kompositionen, instruktionerna och indikationerna för användning. Sammansättningen domineras av naturliga ingredienser: glycerin, tjära, kokosnötolja.

Mannen stod inför problemet med psoriasis, han tyckte om schampot. Jag kommer inte att ljuga att min man återhämtade sig, alla vet att psoriasis inte är helt härdbar, men schampot har hjälpt till att lindra symtomen.

Vi kan säkert säga att tjärschampo 911 har klara uppgiften. Mjäll och min man och har upphört att forma. Mitt hår ser mer attraktivt ut, glatt och glänsande.

Vad tyckte inte om!

 1. Jämfört med vanliga schampon har 911 en liten burk. Även om det är bekvämt att ta en resa.
 2. Utan användning av en balsam verkar håret vara halm: svårt och svårt att kamma.
 3. Enligt min åsikt skummer schampo inte bra och förbrukas därför snabbt.

Parfym döljer dåligt lukten av tjära. En gång tog en flaska i poolen - alla squinted på mig i duschen. Nu föredrar jag att bara använda hemma. Det är bra att lukten av hår försvinner omedelbart efter tvättning.

Marys feedback. Inför allt känt problem - mjäll. Jag gick till apoteket och, på apotekets vägnar, köpte ett tjärschampo 911. Det kostade 124 rubel. Bubbla liten, inkonsekvent förpackning.

Tvål enligt anvisningarna: gnidde på hennes handflator och gnidde i håret med massörrörelser. Tvätta bra, tvätta lätt. Lukten av tjära var mycket stark, orolig att jag skulle "lukta söt" länge, men lukten försvann så snart mitt hår torkades ut.

Efter fullständig torkning blev håret styvt, speciellt tipsen. Jag var tvungen att köpa en mask med effekten av djup fuktgivande, och detta problem återföll. Mjölk försvann helt efter en månads användning. 6 månader har gått, mjäll har inte återkommit. Om du bestämmer dig för att använda schampo, glöm inte mer fukt, då blir allt bra. Hårhälsa i dina händer.

Mjällschampo 911

De härdande egenskaperna hos björktjära tjänade sin utbredda användning inom hårvård. Var uppmärksam på tjärschampot "Sebopyrox 911", som används för att behandla seborrhea och mjäll. Dess skillnad från konventionella schampon mot mjäll är att det inte eliminerar själva symptomen - mjäll, men kämpar mot svamppatogenen. Tjära i kompositionen hjälper och stärker håret och minskar håravfall.

Ett stort plusmedel är tillgängligheten på apotek eller onlinebutiker på grundval av ett relativt lågt pris.

Sammansättningen av schampon

Sammansättningen av schampot "Sebopyrox 911" är inte helt naturlig. Delvis innehåller det kemikalier. Men de viktigaste aktiva komponenterna är naturliga och användbara:

 • björktjära - har antimikrobiella, antiseptiska egenskaper, dödar svampen, hjälper till att avlägsna skalningen i hårbotten, minskar inflammation,
 • kokosnötolja - stärker håret, hjälper till att mjuka håret, ger skina att torka och tunna hårspetsar;
 • glycerin - mjukar effekten av björktjära, fuktar och närmar håret, normaliserar aktiviteten hos talgkörtlarna.

Sammansättningen av schampot "Sebopyrox 911" innehåller sådana ämnen:

 • vatten;
 • parfymerkomposition;
 • natriumlaurylsulfat;
 • natriumklorid;
 • maltooligosylglukosid;
 • natriumkokokampacetat;
 • citronsyra.
Tillbaka till innehållsförteckningen

Indikationer för användning

Anledningen till användningen av schampo är den person som har följande problem:

 • seborré eller annan svampsjukdom;
 • mjäll;
 • peeling;
 • psoriasis.
Tillbaka till innehållsförteckningen

Arbetsmekanism

Instruktionen säger att mjällschampo "911" ger synliga resultat redan efter 2 veckors regelbunden och korrekt användning. En sådan snabb effekt observeras på grund av den korrekt inbyggda verkningsmekanismen. För det första blir tjäran av med orsaken till mjäll - svampen som avgjorde på huden. Efter försvinnandet av orsaken passerar mjäll i sig, men de användbara komponenterna i verktyget accelererar denna process. Även om tjär ibland torkar huden och håret, i kombination med mjukgörare i ett schampo, skador det inte på huden och orsakar inte inflammation.

Anvisningar för användning av tjär shamun "Sebopyrox 911"

Behandlingsförloppet utförs individuellt tills problemet är helt eliminerat. Terapi varar i genomsnitt 2 månader. Specifika egenskaper vid applicering av tjärskräftschampo har inte och användningsmetoden skiljer sig inte mycket från användningen av konventionella:

 1. Våt och försiktigt pressa håret.
 2. Applicera lite på palmerna, skum och fördela på vått hår.
 3. Massera, gnugga in i rötterna och fördela resten över hela längden.
 4. Inget behov av att tvätta omedelbart, du måste hålla på håret i 4-5 minuter.
 5. Tvätta håret väl under rinnande vatten.
 6. Efter tvättning använd en balsam eller mask.

För att förbättra effektiviteten av "Sebopiroks", i kombination med det, används tjärstjärt mjöl eller svamp.

Säkerhetsåtgärder

Instruktionen tillåter inte användning av "Sebopirox 911" för barn upp till 2 år. Produkten innehåller många kemikalier, så om det kommer in i ögonen ska du omedelbart skölja dem under rinnande vatten och droppa droppar. Tjärschampo "911" är förbjudet för de personer som har en individuell intolerans mot någon komponent, till exempel är allergiska mot produkter med tjära. Kontakt med sådan hud orsakar allvarlig inflammation. Han har inga biverkningar, så om det inte finns någon effekt efter 2-3 veckor ska du tvätta håret två gånger i taget.

Mjällschampo 911

Vi arbetar från 9:00 till 18:00.
Helg: Lördag, Söndag

Det är dags att köpa något

Courier
leverans i Ryssland

100% garanterad
pengarna tillbaka

Kvalitetssäkring
på alla varor

Alla varor
certifierad

Allt nödvändigt
dokument för ersättning

Vi erbjuder budgivning inom hela Rysslands territorium och många (mer än 2000) poäng för utfärdande av order (EIP) i hela landet. Du kommer att kunna välja vilken leveransmetod som passar dig bäst, och i händelse av en brådskande order skickar vi den till dig på din adress, och kuriren kommer så fort som möjligt.

Om du gjorde en förskottsbetalning vid beställning av varor med leverans, men du fick inte dina varor på grund av vårt fel, garanterar vi dig en full återbetalning av dina pengar. Vi återbetala alltid om du inte får varorna genom vårt fel.

Vi ger dig också en 100% kvalitetsgaranti för alla inköpta produkter från oss. Vi samarbetar bara med de företag och varumärken som länge funnits på marknaden och har redan lyckats redovisa sig själva. Alla våra partners är erkända på Ryska federationens territorium. Om du hittar en tillverkningsfel inom 7 dagar efter de inköpta varorna kommer vi att byta ut dem.

Varje produkt som säljs i vår butik har intyg om överensstämmelse med statliga och internationella standarder. Om det behövs kommer vi att ge dig några dokument av intresse. Detta gäller särskilt för medicinska företag som tillhandahåller tjänster till kunder. Dina kunder kommer att vara säkra på kvaliteten på de förberedelser och utrustning du använder.

Om du tillhör förmånskategorin kommer vi att förse dig med nödvändiga dokument så att du kan få ersättning från staten för de inköpta varorna.

Tjärschampo 911 mjäll: recensioner

Hälsa - Tjärschampo 911 från mjäll: recensioner

Tjärschampo 911 från mjäll: recensioner - Hälsa

Många har problem med hårbotten - mjäll förekommer, klåda och irritation. Dessa patologier orsakas av olika faktorer: svamp, ohälsosam diet, aggressiv kosmetika, dålig miljö. I den komplexa terapin mot patologier som uppstår på epidermis används tjär tjärschampo 911. Den är indicerad för behandling av olika sjukdomar i hårbotten, hjälper till att återställa hälsosam glans och vackert utseende på håret.

Sammansättningen av tjärschampo 911

Effektiviteten hos schampon förklaras av dess sammansättning, som består av kraftfulla aktiva ingredienser. Aktiva ingredienser exfolierar flingor, rengör huden försiktigt utan att överdriva den. Kompositionen innehåller också rengöringsingredienser, konserveringsmedel, det finns en parfymkomposition som hjälper till att minska den starka lukten av tjära. Huvudkomponenter:

 • Björk tjära. Den har regenererande egenskaper, förnyar huvudets epidermis, förhindrar inflammation, hjälper till att stoppa klåda och minska skelningen efter den första applikationen.
 • Glycerin. Mjukar huden, fuktar håret och ger det glans.
 • Kokosolja. Innehåller användbara syror som regenererar cellerna i epidermis, lugna det, mjukna. Ämnet stör blandningen av mjäll, eliminerar klåda, minskar inflammation.

När rekommenderas det att använda schampo?

Shampoo är värt att uppmärksamma dem som har olika sjukdomar orsakade av hudpatologier eller andra orsaker. Peeling av epidermis, kliande, svagt och sprött hår - allt detta ger mycket olägenheter. Sådana problem hjälper till att lösa tjäremedlet. Läkemedlet påverkar orsaken till sjukdomen, vilket ger en terapeutisk effekt.

Indikationer för användning av schampo:

 1. Svamp. De aktiva ingredienserna i läkemedlet har en stark antimykotisk effekt, hämmar den vitala aktiviteten av en svampinfektion som orsakar mjäll och andra obehagliga symptom.
 2. Seborré. Tjära, kokosnötolja och andra aktiva beståndsdelar har en peeling och regenererande effekt, de bekämpar irritation, klåda och mjäll som uppträder under seborré.
 3. Psoriasis i hårbotten. Sjukdomen provocerar torr hud, utseende av mjäll fläckar, orsakar irritation. Shampoo rensar försiktigt epidermis med psoriasis, har en regenererande effekt.
 4. Mjäll. Problemet kan orsakas av att torka huden med kosmetika, ohälsosam kost, miljön. Aktiva substanser hjälper till att klara av mjäll, vilket ger antipruritisk, exfolierande verkan.

Läkarna rekommenderar att man använder agenten i komplex terapi efter att ha identifierat orsaken till sjukdomen. För att förbättra effekten kan du komplettera behandlingen med tjärbalsam 911. Det är viktigt att komma ihåg att vissa människor är intoleranta mot tjära, så du bör testa för allergier innan du använder. Det är klokt att använda drogen för barn; Åldern från vilken det är tillåtet att börja behandling är 2 år.

Tjärschampo 911: Administreringssätt och dosering

Om läkare trikolog inte gav specifika rekommendationer om användning av schampo, ska den användas enligt instruktionerna.

 1. Våt ditt hår.
 2. Skumschampo i dina handflator, applicera på huvudet med massagerörelser.
 3. Vänta 2 till 5 minuter.
 4. Skölj noga med varmt vatten.
 5. Applicera balsambalsam, eftersom tjäran som ingår i schamponet torkar håret.
 6. Tvätta av.

För behandling av hudsjukdomar appliceras läkemedlet upp till 2 månader. Håret ska tvättas 2 gånger i veckan, inte mer, eftersom de aktiva substanserna med frekvent användning överdriver hårbotten. Undvik kontakt med ögonen under användning. Om detta händer, tvätta dem med mycket ljummet vatten. Upprepad kurs är giltig med en paus på 3 månader.

Om du använder schampo som en profylax, tvätta håret en gång i veckan, alternerande med en vanlig. För att undvika uttorkning, bräcklighet och torrt hår, använd inte kosmetika med högt innehåll av aggressiva rengöringsmedel.

Hur mycket kostar tjär tjärschampo 911? Priset på apotek i Ryssland varierar beroende på staden, läget för apoteket. Kostnaden för en 150 ml flaska i Ryssland varierar från 90 till 150 rubel.

recensioner

Oksana, 22 år: Jag kom med tjärens formel. Mjölk försvann efter 2 veckors applicering, nu finns det inget spår kvar. Jag kommer att upprepa kursen som en förebyggande åtgärd.

Inna, 27 år: Läkare hittade en svamp på huvudet, rekommenderade 911 schampo. Effekten blev märkbar efter flera användningsområden, minskad klåda och inflammation.

Tatiana, 30 år gammal: Jag hade inte botemedlet för mig - min hårbotten torkades ut, jag var tvungen att vända mig till mjukare förberedelser. Men jag hörde många bra recensioner från vänner.

Lika, 25 år: Hon kom till användning av tjärschampo 911 som en förebyggande åtgärd för hårsjukdomar, eftersom hårt vatten strömmar i kranet och ibland orsakar mjäll. För det gångna året har jag inte komma ihåg henne.

Tjärschampo 911

Om tjärens fördelaktiga egenskaper och att det används för att bli av med mjäll och olika hudsjukdomar, har många hört. Och vad exakt egenskaperna hos detta ämne, och varför det läggs på olika sätt, speciellt ingen vet. Egenskaperna av tjära inkluderar dess antiinflammatoriska effekt, det bidrar till snabb läkning av skär och sår, motstår håravfall och hjälper till att avlägsna mjäll. Droger, som inkluderar tjära, kan inte bara behandla mjäll, utan också psoriasis, olika typer av dermatit, herpes och eksem. Tullschampoens roll är svår att överskatta. "De bekämpar effektivt olika sjukdomar i hårbotten och håret." En av dessa schampon är tjärschampo 911.

Egenskaper av tjärschampo

Egenskaperna hos detta tjärschampo inkluderar sådana åtgärder:

 • antifungal;
 • peeling;
 • desinfektionsmedel;
 • klådstillande;
 • smärtstillande medel;
 • rengöring;
 • regenererande.

"Det här verktyget kan undertrycka och" upphäva "vitaliteten av svampar som kan orsaka mjäll." Därefter manifesteras dess förmåga i exfolierande verkan, vilket eliminerar onödiga skorskor från hårbotten.

Desinfektion och förebyggande av framväxten av nya manifestationer av mjäll är också en viktig aspekt. Tjäran som innehåller detta verktyg kan inte bara desinficera, men också förbättra blodcirkulationen, vilket bidrar till den snabba exfoliering av de kåta delarna.

Efter avlägsnande av skorporna kan klåda uppträda, så den följande åtgärden av schampon syftar särskilt till att eliminera klåda och smärtlindring av hårbotten. Och naturligtvis är det ju nödvändigt att rengöra huden på allt avfall väl. Det tvättar perfekt bort överskott av talg, vilket är mycket användbart för fet hår. Dessutom ger den mjuka formeln inte irritation och gör ett utmärkt jobb med att återställa skadad hårbotten.

Alla tjärschampoens egenskaper fungerar i ett komplex och kan effektivt hantera inte bara mjäll och andra hudsjukdomar utan även konsekvenserna av behandling efter dem. Det är tillåtet att använda det ensamt, och det kan ordineras i kombination med andra läkemedel för behandling av hår och hudsjukdomar.

Indikationer och sammansättning av tjärschampo 911

Detta schampo är ordinerat för:

Kontraindikationer för användning av detta verktyg inkluderar: ålder för barn under två år och individuell intolerans mot ingredienserna i schampot. Det här verktyget avser droger, så det kan bara köpas på apotek.

Under användningsperioden användes de viktigaste fördelarna och nackdelarna, både av köpare och specialister. Fördelarna inkluderar: lågt pris och snabb effekt vid eliminering av olika sjukdomar i samband med hår. De negativa egenskaperna inkluderar: skarp specifik lukt och färgning av ljussträngar något i en mörk ton. Detta läkemedel säljs i plastflaskor, vars volym är 150 ml.

De aktiva substanserna i detta schampo är:

Tjära utför antimikrobiella, exfolierande och andra inneboende funktioner, och glycerin med kokosolja hjälper till att mildra produktens verkan och göra strängarna ljusa. Tack vare dessa aktiva ingredienser blir håret inte bara hälsosamt, men blir också mer lydigt.

Detta tjärschampo produceras av det ryska företaget "Twin Tex", dess genomsnittliga kostnad är cirka 150 rubel, vilket är ganska överkomligt för många.

Det är mycket viktigt att de ryska tillverkarna av denna produkt endast använder björktjära för deras tillverkning av schampo, där det inte finns några hälsoskadliga ämnen som har de starkaste cancerframkallande egenskaperna.

Yttrande från experter

Läkare och kosmetologer tror att detta schampo baserat på tjära endast kan ordineras av en specialist, eftersom det här är ett läkemedel med en stor mängd aktiv substans. Därför kan dess okontrollerade användning göra mer skada än bra. Användningen av detta schampo för att uppnå effekten är tillåten av kurser som måste upprepas varje kvartal.

Experter varna att det här verktyget inte kan användas hela tiden, det måste bytas regelbundet med regelbundna schampon som passar din hårtyp. Om denna regel saknas kan håret få en mycket slarvig utseende och blir sämre att kamma. För att förhindra det, bör det därför användas noggrant efter samråd med en tricholog eller annan specialist.

Dessutom rekommenderar kosmetologer att skölja denna lösning väl under rinnande vatten och undvik kontakt med ögonen. Därefter appliceras en balsam eller en mask som påtagligt tar bort den specifika lukten och gör håret mjukare och ger dem också glans.

I praktiken konstaterades att efter att ha applicerats tjärschampo blev håret svårt, deras glans försvann och de började hålla ihop. I sådana fall rekommenderar experter att efter detta verktyg använda ett extra regelbundet schampo som matchar din hårtyp.

Kundrecensioner

Det här är vad kunder tycker om tjär tjärschampo 911:

"Jag har svår psoriasis i hårbotten. Jag försökte en massa produkter före detta schampo, men de klarade inte med sin uppgift. Problemet gick bort enbart, men kom tillbaka igen. Och under exacerbationsperioden kliar dessa skorpor på huvudet mycket, så jag "förtvivlad" och visste inte vad jag skulle göra.

På min kollegas råd läste jag, granskade och köpte det här verktyget, i princip förväntade jag mig inte mycket av honom, men blev lite förvånad över resultatet. Jag kan inte säga att sjukdomen har minskat helt, men allvarlig klåda försvann, skabbet spred sig inte längre, det blev mycket mindre och det skal nästan inte. Därför rankar jag det som "utmärkt", eftersom det klarar ganska bra med de angivna egenskaperna. Och priset gläder sig.

"Jag älskar alla produkter på basis av tjära, men det här schampot hjälpte mig inte. Innan du köpte tittade på recensionerna och bestämde dig för att hitta den. Jag gillade sin komposition (som det verkade mig om naturliga ingredienser) och dess kostnad, så jag bestämde mig för att försöka. Lukten är självklart det, men det stoppade inte mig. Skum väl, men tvättas av - inte så mycket.

Skräp, klåda och fetma, jag tjänat efter operation på huvudet, i slutet av vilket jag var tvungen att göra bandage med en speciell salva. Jag var förbjuden att ta hand om mitt hår i tio dagar - föreställ dig hur mina krullor såg ut. Det var en skräck!

Jag var ju tvungen att rädda mina strängar, och jag köpte den första tjäraprodukten jag fick, det var 911. Jag tvättade huvudet flera gånger om dagen och gick under en behandlingstid i två veckor. Det fanns ingen mjäll effekt och trodde inte att passera. Därför är mina ansträngningar och förtrogenhet med detta verktyg över. Jag köper inte denna stinker längre. "

"Jag vet inte hur någon, men det här verktyget kom till mig, det fungerar faktiskt. Billig och effektiv. Det räddade mig två gånger. Efter olika slags depression har jag en förvärring av klåda på huvudet och senare mjäll. Strängar börjar krypa och nästan "droppa av fett" på rötterna, och spetsarna är mycket torra.

Efter användning av detta tjärschampo kom effekten efter tio dagar. Det finns dock en sak: på sommaren är det bättre att inte använda den eller använda den bara om du ska stanna hemma hela dagen. Eftersom det finns en tendens att svettas i en het period, kan du "lukta sött" med tjära.

Jag älskar lukt av tjära, så jag gillar verkligen detta schampo, desto mer är det en effekt. Jag kommer att fortsätta att använda detta verktyg, kurser, naturligtvis inte alltid. "

Om det här verktyget finns både positiva och negativa recensioner, men i allmänhet ger detta schampo följande effekt:

 • snabb bortskaffande av mjäll
 • ge sken till strängarna;
 • förbättring av tillståndet vid olika hudsjukdomar i huvudet;
 • bli av med klåda.

Dessutom har tjärschampo 911 ett överkomligt pris och en naturlig komposition, så efter samråd med en specialist som kan utse den, kommer du inte att förlora något genom att köpa ett sådant verktyg, även om det inte passar dig!Nästa Artikel
Skalning av hårbotten - orsakerna, metoder för behandling. Effektivitet och fara för folkmekanismer för fläckande hårbotten