Tint shampoo för blondiner från yellowness


London - en spektakulär nyanser av hår, vars ägare alltid beundrar utsikten över män. Men inte bara en kardinal övergång från en mörk nyans till en ljus, men även enstaka toning av blont hår skadar deras struktur. Konsekvensen av detta är utseendet på en oönskad gul nyans. Från den här artikeln kommer vi att lära oss hur du eliminerar hårets hårdhet och ger en överblick över det mest effektiva sättet att tjäna dig.

Varför visas en gul nyans?

Det finns flera anledningar till utseendet av yellowness på hår, målade i en ljus ton:

 • Färg av dålig kvalitet med utgångspunkt
 • bristande överensstämmelse med färgteknik;
 • Användning för varmt eller kallt vatten vid tvättning
 • smutsigt hår som appliceras på ljuslösningen
 • ingen förblekning krävs.

Om någon av dessa anledningar uppvisade en otrevlig gul ton på ditt hår, kan en ytterligare färgning, hårtonning eller användningen av en tonad schampo lösa problemet.

Plussar schampon

De flesta blondiner väljer det här verktyget eftersom det är lätt att använda hemma. Han har många fördelar:

 • trevlig lukt;
 • enkel applikation;
 • snabb åtgärd - vanligtvis 10 minuter räcker för att uppnå effekten;
 • Ofta innehåller dessa schampon vitaminer och näringskomplex, det vill säga de ger extravård.
 • relativt låg kostnad för medel jämfört med re-färgning.

Tonad shampoo hjälper till att neutralisera yellowness och behålla vacker hårfärg

Hur man väljer en tinting shampoo av yellowness?

När du köper ett schampo, var uppmärksam på följande saker:

 • frånvaron av ammoniak och oxidationsmedel i kompositionen;
 • kundbetyg och recensioner
 • inskriften "silverschampo" från utländska tillverkare och "Antiyellow" eller "anti-yellowing" från ryska analoger på förpackningen;
 • Försök att välja ett schampo av samma märke som din grundläggande vård;
 • Ge företräde för professionella hårvårdsprodukter;
 • färgmedel (grå eller lila).

Hur man använder schampo

Använd produkten enligt anvisningarna på förpackningen. Det innehåller vanligtvis följande rekommendationer:

 • Skölj rent hår noggrant med vatten.
 • Applicera jämnt över hela hårets längd;
 • blötlägg kompositionen i flera minuter (leta efter den exakta tiden på förpackningen);
 • Skölj omedelbart med varmt vatten.
 • Applicera ett fuktgivande outplånligt medel.

Betyg tonade schampon för blondiner

I den här delen av artikeln betraktar vi de mest populära schamponerna bland gula hårkunder.

Estel Professional Curex Color

Estelle Shampoo är utformad för coola blonda nyanser. Den är tillverkad för användning i salonger, men på grund av tillgängligheten används den ofta hemma. Shampoo har en mörk lila nyans, en trevlig diskreta arom och konsistens med medeltjocklek. Som en del av det angivna medlet vitamin B5 stärker håret och ger dem elasticitet. Liksom alla tonade schampon och balm har den en betydande nackdel - det färgar badet och händerna blå, även om det lätt tvättas av. Efter att ha använt schampot är det bättre att använda en mask eller en balsam, eftersom håret blir trasslat och torkat. Däremot bedömer detta schampon helt perfekt det gula pigmentet.

MATRIX Totala resultat färg observerad så silver

Detta schampo från företaget Matrix tar effektivt bort den gula färgen från håret. Den kommer i en volym av 1 liter och 300 ml. Det är nödvändigt att använda medel i handskar för att undvika färgning av händer och naglar. Liksom alla gula schampon, torkar Matrix håret, så efter applicering är det nödvändigt att applicera en fuktgivande balm eller mask.

Londa Professional Color Revive Silver Shampoo

Skuggans schampo från Londa är ett professionellt verktyg för att ta bort gult underton av färgat och randigt hår. Denna lila shampoo måste hållas på rent hår i 3-5 minuter och sköljas med varmt vatten. Resultatet kommer inte att vara långt innan du kommer - du kommer genast att märka hur dina strängar ändrade nyans från gul till ashy. Kunderna säger att effekten varar upp till 2 veckor. Sammansättningen av schampo innehåller lavendel extrakt, det ger produkten en trevlig arom och bryr sig om håret.

Koncept Blond Explosion Color Shade Balsam

Den skuggande åtgärden mot yellowness från Conceptet är en professionell tennbalsam. Det påverkar starkt färgat hår, vilket resulterar i att det gula pigmentet försvinner. Finns i två former - "Pearl Blonde" för "warm" och "Arctic Blonde" för "kalla" blondiner. Efter applicering av detta verktyg blir håret smidigt och lättsamt, inte förvirrat och att bli av med den ackumulerade statiska elen. I kompositionen finns det naturliga ingredienser som bryr sig om ditt hår. För att få en mer intensiv nyans är det bättre att klara balsmen i 15 minuter.

Schwarzkopf Bonacure Färg Spara Silver

Detta Schwarzkopf-schampo ger ditt hår en silverfärgad nyans. Produktens konsistens är tjock, färgen är mörkblå, men den fläckar inte ytan på badrummet under användning. Trots att shampooet inte innehåller några naturliga ingredienser är lukten av produkten väldigt trevlig och lätt. Tillverkaren lovar att verktyget inte bara kommer att eliminera den gula färgen, men också fuktar håret, normaliserar pH-nivån. Men kunder noterar att det är bättre att applicera en vårdande mask eller balsam efter applicering av schampo.

Kapous Antiyellow Shampoo

Professionellt shampooföretag Kapos skapades för att neutralisera det gula pigmentet på blekt eller grått hår. Den innehåller panthenol och keratin, som har en fördelaktig effekt på hårstrukturen. Efter att ha använt shampooet ser håret ut strålande och välskött, den gula undertonen försvinner. Denna mörka lila shampoo skummar gott och luktar gott.

Wella Professional Color Recharge Cool Blonde

Den gula shading shampoo från Vella är väl etablerad på marknaden. Han kämpar inte bara effektivt med hårets gula pigment, lämnar en vacker silverskugga på dem, men bryr sig också om dem. Det här tintverktyget är helt tvättat, vilket gör att skuggan är jämn. Liksom alla Vella-produkter har denna schampo en mycket attraktiv doft.

Välj rätt hjälpmedel för att bekämpa hårhålighet som rekommenderas i den här artikeln.

5 bästa schampon för hårguling

Egenskaper i rankningen

Ofta, som ett resultat av färgning i vitt, blir håret gult. Anledningen till detta kan vara bristen på professionellitet av barberaren, fel ton eller dålig kvalitet färg. För att åtgärda situationen kan du använda ett speciellt schampo för blondiner mot gult.

I hjärtat av nyansen är lila och silverpigment. Att komma på håret påverkar deras struktur. Som ett resultat av denna reaktion försvinner yellowness, och strängarna förvärvar en kall nyans. För att uppnå önskad effekt ska shampoo vara så aktiv som möjligt och samtidigt säker. Det är svårt för en vanlig köpare att välja en högkvalitativ produkt, därför föreslår vi att uppmärksamma några rekommendationer:

 1. Innehållet av väteperoxid och ammoniak utgör inte grunden för neutralisering av den gula nyansen. Detta är ett skadligt kemiskt element som påverkar hårets struktur negativt.
 2. Sammansättningen av schampo bör innehålla silver och lila pigment. Den första kan erkännas av inskriptionen på flaskan: Gråschampo, Silver. Det är den säkraste och mest försiktiga komponenten. Försiktighet måste tas med den andra. Om du överdriver det på håret blir strängarna lila.
 3. Rita en ögonblicksbild på tonbordet, som visar den ursprungliga nyansen och det slutliga resultatet efter färgning.
 4. Innan du köper studie konsumentrecensioner. Förvärva endast välrenommerade varumärken.

I rankningen nedan visade vi de bästa anti-gula schamponerna. Produkterna valdes utifrån användarbedömningar, antalet förfrågningar i en sökmotor och de rekommendationer som anges.

TOP - 5 bästa gulaktiga schampon

5 MATRIX TOTALA RESULTAT FÄRG OBSESSERAD SÅ SILVER

Högkvalitativ färgberedning mot yellowness. Lämplig för både klarade och melirovannyh, naturliga och gråsträngar. Effektivt neutraliserar halmfärg, vilket ger håret en sval glöd. Resultatet kan observeras efter den första ansökan. Förutom korrigering av tonen har den en extra vårdseffekt.

Köpare rekommenderar gärna shampoo till blondiner, som en av de bästa nyanserna. Håret ser välskötta, inte förvirrade, blir inte torrt, kamma bra. Många använder Matrix länge och har redan lyckats uppnå ett hållbart resultat. Separat vill jag notera kostnaden. För ett sådant kvalitetspris är billigt. Positiv återkoppling bekräftar detta. Utan tvekan har OBSESSED SO SILVER shampoo något att glädja ägare av blont hår.

4 Concept Blond Anti-yellow

Den mest populära produkten av Concept-märket är Anti-gul färgtonschampo. Den har en aktiv effekt på färgade trådar, vilket eliminerar yellowness. Det innehåller inte ammoniak och väteperoxid, vilket betyder att det är säkert för hälsan. Den innehåller två starka pigment: silver och violettblå. Försvårar håret försiktigt utan att skada strukturen. Skapar en skyddande film som stärker rötterna och förtorkar strängarna.

Konsumenter uppskattar schampo för utmärkta resultat, omsorgsfulltegenskaper, ekonomisk konsumtion och rimligt pris. I recensionerna skriver de att konceptet effektivt neutraliserar gul färg utan att skada krullarna, närmar och förebygger utseendet av elektrolys. Efter tvättning blir håret mjukt och glänsande och blir en naturlig kall nyans.

3 Estel Prima Blonde

Estels varumärke producerar högkvalitativt gulgschampo, vilket inte bara eliminerar halmfärgen, men har också ytterligare vårdegenskaper. Rengör håret hårt, närma hårbotten med mineraler och vitaminer. I en sådan komplex handling är den främsta fördelen med läkemedlet. Prima Blonde klassificeras som professionella verktyg. Det stämmer perfekt tonen och skyddar trådarna från exponering för solljus.

Recensioner av schampo positivt. Köparna noterar hög effektivitet. Efter den första applikationen är det knappast märkbar, men regelbunden användning ger ett stabilt resultat. Konsumenterna har noterat en annan fördel - innehållet i balsamens sammansättning och naturliga ingredienser som ger lätt kamning. Efter tvättning behöver ingen ytterligare vård i form av en mask eller balsam.

2 Londa Color Revive Blonde silver

Skuggans schampo från Londa är utbredd på grund av dess unika sammansättning. Som ett aktivt färgämne är ett naturligt extrakt av lavendel. Effektivt neutraliserar den bleka hårets gyllene nyanser. Handlar snabbt, och resultatet förblir länge. Rekommenderas för användning som primärvårdspersonal.

Köparna tilldelar högsta betyg till drogen. Det målar inte huden, ger krullarna en naturlig nyans, absorberar väl och håller lång tid. Det finns en trevlig arom jämfört med liknande medel. Efter användning är håret mjukt och glittrande, färgen är ljus, mättad. Londa - en av de bästa schamponerna för blondiner mot gult.

1 Schwarzkopf Color Freeze Bonacure Silver Shampoo

Det här är inte första gången den tyska tillverkaren har bevisat hög kvalitet och kundvård. Den här gången var vår uppmärksamhet ärade med Bonacure Silver anti-yellowing shampoo. Dess fördelar är inte begränsade till att neutralisera den obehagliga nyansen av blekt hår. Verktyget rengör och stärker håret perfekt, och det aktiva vitaminkomplexet ger dem vitalitet. PH 4.5 hjälper till att upprätthålla optimal vatten-saltbalans.

Riktigt bra kvalitet och högt resultat visar många positiva konsumentrecensioner. Schwarzkopf bryr sig omedelbart för skadade strängar, ger dem en sval nyans, innehåller inte aggressiva komponenter. Tack vare en speciell teknik kan den återställa håret på mobilnivån och återvänder sin naturliga elasticitet, elasticitet och styrka. Kanske är detta det bästa komplexa schamponet för blondiner.

Gult hårschampo - hemligheten hos perfekt blondin

Varje kvinna strävar efter att se vacker, modern och effektiv. Det är denna lust som driver den vackra hälften av mänskligheten till ibland drastiska förändringar i utseende, i synnerhet övergången från en brunett eller brunhårig till en blondin. Inte bara att ljussättningen skadar hårt håret, så det finns också en ful gul färg. Att korrigera denna brist kommer att hjälpa shampoo från hårets yellowness, hur man väljer det korrekt, vi kommer att berätta ytterligare.

Var kommer den gula nyansen från

Det är svårt att få en kall blond av blont, mörkt eller brunt hår, men det är viktigt att bevara skuggan så länge det inte går så länge som möjligt och att inte skada försvagade hår. Kosmetiska företag slösar inte bort tid och skapar speciell kosmetika för att lösa detta problem. Detta är en yellowing neutralizer eller schampo för att avlägsna gul färg.

Orsakerna till utseendet på en gul defekt är många, anser de viktigaste:

 • Hårdkvalitetsfärg - hår innehåller naturligt pigment, vilket avlägsnas med färgens kemiska sammansättning. Om färgen inte är tillräckligt stark, så eliminerar det naturliga pigmentet inte fullt ut, därmed den obehagliga gula och jämnfärgade nyansen.
 • Felaktig färgning - yellowness på de målade locken visas som regel efter hemljus. Besparingar på att besöka en professionell, otillräcklig kompetens och kunskap om frisör kan återspeglas i denna form. På ett ställe var färgen underexponerad och i den andra var de överarbetade - här har du både yellowness, brittleness och torkade lockar;
 • Brott mot tekniken för att ljusa mörka krullningar - som regel många flickor som har bråttom att utföra färgning hemma, saknar betydelsen av blekningsstadiet och toning av redan blekt hår.
 • Det händer ofta att efter en tid efter färgning börjar yellowness att dyka upp. Detta kan förklaras genom att tvätta ut färgämnet och "exponera" det tidigare ljusna håret. Det här är ett ganska normalt fenomen, och speciella färgämnen eller mycket milda färger kan dölja den gula nyansen.

Fördelar och nackdelar med yellowness-neutraliseraren

Ta bort yellowness från håret genom toning, re-färgning eller användning av speciella schampon. Det skuggande sättet föredrar de flesta "nyblivna" blondinerna. Detta är inte förvånande, eftersom dessa kosmetiska produkter har många fördelar:

 • Det är lätt att applicera, det luktar gott och orsakar inte obehag.
 • Inga speciella färdigheter eller förmågor kommer att krävas för att neutralisera den gula defekten;
 • Bekämpa yellowness med schampo varar högst 10 minuter;
 • Detta är det säkraste alternativet för att uppdatera skuggan av krullarna. Vitamin och näringsämnen i produkten ser också perfekt efter de blekta låsningarna och skadar inte dem.
 • Du kan bli av med den fula gula nyansen själv hemma;
 • Mindre avfall jämfört med bra resultat.

"Antigul" betyder att du kan torka håret och vissa droger provar utseendet på de snittiga ändarna. För att mildra denna brist, rekommenderar vi att vi efter varje applicering av färgämnet applicerar en näringsmässig och fuktgivande mask av naturliga ingredienser, växtekstrakter och oljor på håret. Observera även balm av gult hår.

Var uppmärksam! I de flesta fall är shampooen för att ta bort gula och ljusa röda nyanser av blekt hår koncentrerat, blått eller lila. Om du inte spädar ut produkten i rätt proportion kommer det att förekomma alltför stort blått på håret. Därför bör du noggrant läsa instruktionerna från tillverkaren innan du applicerar en nyans.

Vem Toning shampoo är inte lämplig

Shampoo som avlägsnar ovanlig yellowness från håret - det enklaste sättet att lösa problemen. Du bör dock förstå att det inte alltid är möjligt att använda det i kampen mot en sådan defekt:

 • Du har en hållbar och ljus solig nyans, orsakad av felaktig blekning av mörkt hår - en tonad schampo för dessa ändamål kommer att vara maktlös. Det kommer bara delvis att släta effekten, men inte helt ta bort den;
 • Du kan se grått hår - i det här fallet bör du också vara försiktig med tonade produkter. Ibland betonar deras användning endast bristen på ålder och döljer inte den;
 • Är du allergisk mot någon komponent i kompositionen;
 • Du har torkat och försvagade lockar - i det här fallet är de bättre att läka eller skjuva än att skada vidare med kemiska föreningar.
 • Du har öppna sår, utslag i hårbotten - i detta fall vänta på en fullständig återhämtning, för att inte sprida smitta och inte orsaka komplikationer.

Rådet. Skuggning, anti-gul schampo innehåller kemiska komponenter, så du kan inte ignorera råd från proffs och kontraindikationer, om du självklart inte vill skada din hälsa och förbli utan ett frostigt hårhår.

Vi väljer och tillämpar verktyget korrekt

För att uppnå höga och varaktiga resultat måste det valda schamponet från hårets hårdhet uppfylla följande kriterier:

 • Ammoniak och oxidanter i kompositionen skadar hårets struktur, så dessa produkter bör kasseras.
 • Positiv återkoppling av kunder är en av de viktiga aspekterna när man köper medel. Att erkänna en lyckad formel och beständiga resultat i kompositionen är svårt, men att lyssna på andras åsikter kommer inte att skada;
 • Professionella linjer - ge företräde till högkvalitativa kosmetika, låt kostnaden vara lite dyr
 • Förpackningen ska vara märkt "gulgul", silver eller grå shampoo;
 • Kompositionens färg är vanligtvis silver, blå eller lila.

Försök använda produkter av samma märke. Detta minskar risken för nya och oväntade färger på håret efter proceduren.

Nu börjar vi kampen mot defekten. För att undvika obehagliga överraskningar och oönskade nyanser, använd verktyget korrekt:

 • Läs noggrant instruktionerna från tillverkaren.
 • Fukt krullarna över hela längden så att gulningsneutraliseraren fördelas jämnt och jämnt.
 • Om syftet med proceduren bara är att bli av med yellowness, behåll sedan kompositionen i 1-2 minuter. Om du vill uppnå platina, kalla färger, så håller kompositionen upp till 4 minuter.
 • Skölj håret med ljummet vatten flera gånger så att inga partiklar av preparatet lämnas.
 • Applicera sedan en fuktgivande balm eller mask.
 • Vissa nyansfonder behöver spädas ut. För att göra detta i lika stora mängder, blanda grundschampo med en nyans och fördela sedan på håret och håll den längre (upp till 10 minuter).

Rådet. Kolla regelbundet genom krullarna så att de blå noterna på produkten inte visas. Vid första tecken på blått, tona spola.

Foto före och efter

De bästa gulaktiga schamponerna

Hittills är valet av "anti-gul" produkter mycket olika. Du kan enkelt välja rätt nyans och komposition till ett överkomligt pris. Det finns dock ledare, de är konfidentiellt förankrade i konsumentbedömningen.

Nouvelle

Anti-Yellow True Silver erbjuds av varumärket Nouvelle, som är känt bland professionella stylister. Det är en tät och bekväm arbetskomposition som ger ekonomisk användning, tränger lätt in i håret och garanterar ett bestående resultat. Den unika formeln gör håret smidigt och lätthanterligt, förhindrar att det smälter och elektrifierar. För att konsolidera den uppnådda effekten rekommenderas att man använder en mask från samma serie.

Estel

Estel Curex Color Intense shampoo liknade många, tack vare hög kvalitet till ett överkomligt pris. Lösning för Estelle ger låsen en mjuk silverskugga, bryr sig helt och hållet och stärker. Efter applicering skiner håret med en hälsosam glans, men förberedas för utseendet av delade ändar. Detta är en stor bieffekt efter användning av Estel Curex Color Intense. Läkemedlet är bäst och lämpar sig för toningkrullar. Vi rekommenderar också att du uppmärksammar Estelle färger för att tona hår.

Författaren delar erfarenheten av att använda Estel Curex Color Intense shampoo.

Concept

Concept-gult silver är ett bra sätt att ta hand om lock och neutralisera gula och rödaktiga nyanser efter förtydligande. Produktens sammansättning är fylld med en mängd olika näringsämnen - det är burdock och ricinolja, fuktgivande ingredienser från naturlig kokosnöt. Detta företag har gjort allt för att inte skada strängarna försvagade efter färgning. Men det finns en nackdel, verktyget är instabil och snabbt tvättas av.

Katya talar om fördelarna med schampo.

Fyra skäl

Professionella fyra skäl Silver uppdaterar och uppfräser trådens färg, stärker och skyddar mot UV-exponering. Fyra skäl anti-guling schampo och grått hår. Utdrag av solros och rosmarin, keratiner leder effekten av läkemedlet för att återställa hårets porösa struktur och stärka den från insidan.

Schwarzkopf

Schwarzkopf bonacure True Silver Shampoo - ger curls en cool nyans och eliminerar överdriven värme (yellowness). Hårprodukten Schwarzkopf lovar en värdig omvandling med ytterligare näring och restaurering av lösa strängar. Resultatet ser naturligt ut och ligger kvar på håret under lång tid. Det tyska företaget Schwarzkopf har än en gång bevisat högsta kvalitet och kundvård.

Det är användbart att veta om hårljus:

Blont är modernt, men vara beredd att behålla krökans perfekta nyans. Kosmetiska produkter erbjuder många idéer och möjligheter att rätta manifestationen av yellowness. Var vacker!

Ottelochny shampnu Estelle - palett, instruktion

Estelfärgschampon är ett bekvämt och billigt sätt att bibehålla en cool skugga av blont hår, vilket eliminerar onödiga gula och röda pigment.

Bland Estel märkesprodukter finns två schampon med violett färg av kompositionen, som syftar till en uppgift - neutralisering av det gula pigmentet från tidigare blekt hår.

Det första Estel Hair Shampoo har producerats i flera år och är välkänt för blondiner, det här är Curex Color Intense, den andra produkten är Estel Prima och heter Estel Prima Prima Blonde.

Nästa kommer vi att fokusera mer i detalj på kompositionen, skuggan och användningen av var och en av dessa produkter.

Estelle Color Intense Color Shampoo (Curex Color Intense)

Någon känner till det här verktyget även i en ljusgrön flaska, idag har färgen på flaskan förändrats och har en mörkblå färg, som hela serien av Curex-produkter.

Det här rengöringsmedlet har en extra effekt för blekt hår - det sparar dem från en gul nyans efter förvärvning, förutom att schampo anges som ett sätt att stärka håret tack vare förekomsten av provitamin B5.

Estel Color Intense schampokomposition:

Vatten, natriumlauretsulfat, cocamid DEA, kocamidopropylbetain, decylglukosid, natriumklorid, bessol, hydroxipropylhydrolyserat veteprotein, panthenol, hexyldekanol, hexedecyllaurat, parfym tillsatt, smaksatt socker, syntetiskt färgpigment Acid Violet 43, citronsyra, PEG-120 metylglukotrioleat, propylenglykol, metylklorisotiazolinon.

Sammansättningen av Estel-tonad schampo liknar sammansättningen av det vanligaste shampooet. Huvuddelen är natriumlauretsulfat - inte det tuffaste sulfatet, följt av en mild tvättmedelskomponent gjord av kokosnötkocamid DEA-kokosnötolja. Vetehydrolyserat protein, panthenol (provitamin B5) och hexydekanol är goda närande och fuktgivande ingredienser.

Acid Violet 43, ett tillfälligt vattenlösligt pigment, är ansvarig för tvättmedelsfärgen. Eftersom denna komponent nästan är i slutet av ingrediensförteckningen är dess mängd i schampot inte stor, vilket innebär att den endast ger en liten effekt av violett färgning. Efter ett par applikationer på håret kvarstår en lätt kall skugga.

Denna komposition kan kallas ganska mjuk för hår, men den är inte lämplig för användning på mycket torrt och skadat hår. Vi rekommenderar det för användning på fet eller normalt hår. Men även på dem, med långvarig regelbunden användning, kan det förekomma torrhet och hårdhet.

Tintschampo Estel Prima Blod (Estel Prima Blonde)

Beskrivningen av den andra produkten är inte mycket annorlunda än den första. Åtgärden baseras också på neutralisering av varma oönskade nyanser som till slut ackumuleras på det blekta håret. Den nya formeln heter NATURLIG PARL, vilket innebär en pärlskugga av silverhår. Vad är skillnaden mellan dessa två kompositioner? För att svara på denna fråga, kolla på ingrediensförteckningen och hitta skillnader.

Sammansättningen av schampo Estel Prima Blonde:

Vatten, natriumlauretsulfat, dinatrium kokoamfodiacetat, PEG-7-glycerylkokoat, distearat (och) lauret-4, polyquaternium-7, natriumklorid, PEG-40 hydrerad ricinolja, PEG-120 metylglukos-trioleat, kokamidopropylbetain, pantenol, hydrolyserat keratin, syntetiskt färgpigment Acid Violet 43, parfymadditiv, linalool, limonen, hexylzinnamol, citronsyra, PCA-natrium, niacinamid, metylklorisotiazolinon.

I stället för det hydrolyserade veteproteinet i det nya schampot finns det ett närmare och effektivare hårproteinhydrolyserat keratin. Vi ser också närvaron av ricinolja och ytterligare aromatiska tillsatser. Toning-effekten ger samma komponent Acid Violet 43, vilket innebär att färgen efter användning av den andra produkten kommer att likna den första.

Användning av Estelle Tint Shampoo:

Båda produkterna har samma anvisningar och nästan samma konsistens. De har en rik violettblå nyans, Prima Blond har en mer behaglig aromatisk tillsats och dess konsistens är tjockare. Om du har ett val - köp den andra produkten från Prima Blond-serien, har den en något mjukare effekt på håret.

Foto - Estel Prima Blonde Tonade Shampoo:

Foto - Estel Color Intense Tint Shampoo:

Applicera kompositionen på håret, det är bekvämare att skydda dina händer med handskar. Våt hår helt, vrid det med händerna. Häll lite produkt ur doseringsapparaten i handflatan och börja fördela den till fuktigt hår från rötterna till ändarna. Om schampot inte räcker, häll en annan liten dos. Massage håret, låt produkten stå i 3 minuter för att färga, skölj sedan med vatten och glöm inte att använda en balsam från samma serie eller någon annan för färgat hår, för att inte tvätta bort färgfärgen.

Resultaten av att applicera skuggning Estel shampoo:

Båda produkterna neutraliserar väl det varma pigmentet på blekt hår, vilket ger en sval svagt grå färgton. Till skillnad från andra färgskampor lämnar inte håret uttalat lila eller rosa färg.

Foto - med Estel Color Intense:

Foto - med Estel Prima Blonde:

Bedömning av effekten efter den första applikationen, i följande applikation kan du öka tiden för färgning, men kom ihåg, ju längre det är på håret, desto torrare blir ditt hår.

Spår av schampo på huden kan enkelt tvättas av med vanlig tvål, det är inte så lätt att tvätta handduken efter att ha tryckt håret ut, så använd den gamla. Bättre än, starta en gammal T-shirt för push-ups - det blir mindre traumatiskt för håret.

Pigmentet kommer att bli ljusare efter två eller tre applikationer av schampo och sedan ta en paus med ett vanligt rengöringsmedel tills en varm nyans visas igen.

Shampoo Silver för coola nyanser blond Estel curex färg intensiv 300 ml

Silver shampoo för coola nyanser Blond Estel Curex Color Intense är ett utmärkt sätt att ta hand om ljus eller blekt färgat hår. Den används för professionell vård, ofta i kombination med andra sätt i serien.

Shampoo innehåller violettpigment som förbättrar de silverfärgade tonerna på naturligt blont eller färgat hår. Dessutom bidrar shampoo till att neutralisera oönskade nyanser av gult och även försiktigt tona strängarna. Också i kompositionen är provitamin B5, som stärker håret, ger det styrka, elasticitet och glans.

Som ett resultat av att man applicerar silverschampo för snygga nyanser av Estel Curex färgintensivt blont hår, är det försiktigt tonat, blir silverfärgad och försiktigt rengjord. Håret blir lydigt och mjuk, lätt att kamma.

Applicering: Du bör först fukta håret och applicera Estel Curex färg intensiv schampo, skumma och skölj sedan av med varmt vatten. För att stärka skuggan är det nödvändigt att bibehålla produkten i flera minuter innan den tvättas ut.

Produktion: Ryssland.

Märke: Estel Professional Officiell Webbplats

Shampoo för att neutralisera det gula håret

Varje tjej som en gång har färgat eller färgat hennes hårvita vet att han behöver vård. I annat fall visas oönskad yellowness. Det enklaste sättet att bli av med det är att få gult hårschampo. Men på hyllor av butiker av olika märken och betyder många, försök att ta reda på vilken som är bättre.

Varför visas en gul nyans?

Först måste du bestämma orsaken till en sådan oönskade färgförändring. Det är faktiskt möjligt att sådana medel inte kommer att kunna rädda situationen. Under färgning i det blonda håret blir missfärgat, om några veckor efter att ha gått till salongen tvättas färgen och den naturliga yellownessen av strängarna förblir.

Det finns också ett antal faktorer som negativt påverkar hår och färgämne:

 • Hård eller rostig vatten. I sådant vatten, en stor andel av järn som ackumuleras i håret och ger den en rostig nyans.
 • Ursprungligen mörka färg frisyrer. Skarp repainting är inte alltid möjligt första gången. Om mörka pigment inte helt avlägsnas från krullen, kan de blandas med vit färg, vilket resulterar i en gul färg. Med ett sådant problem kan gult hårschampo inte alltid klara sig.
 • Oxidering av skadade trådar. När blekande hår ofta lider, blir torrt och sprött, om du inte ger dem extravård, då kommer deras struktur att förändras, kommer att börja avlägsnas av de övre skikten. Efter det, under inverkan av syre, börjar färgen inuti oxidera och byta färg.

Det finns flera sätt att lösa problemet. Det kan bli omfärgning eller användning av tonal shampoo eller mousses. Det enklaste och mest prisvärda sättet att hantera hemma är dock ett gult schampo. Låt oss nu prata om hur det borde vara.

Typer av schampon för blondiner

Kosmetologin utvecklas ständigt och erbjuder en mängd aktiva substanser som kan bekämpa oönskade gula hår. I princip kan alla medel delas in i tre typer:

 • Silver shampoo. Det här är kanske den mest skonsamma typen av kosmetika i denna bransch, den är mjukast och ger håret en platina eller silverskugga.
 • Violett schampo från yellowness. Bland samma sorter finns och medel för blå. Detta färgschema neutraliserar den gula färgen, men du bör vara försiktig, för om du överdriver det kan du få motsvarande färg på locken.
 • Hår kosmetika med mineralvatten. Dess främsta fördel är frånvaron av järn i kompositionen.

Nu när handlingsprinciperna har blivit kända, vänder vi oss till de märken som oftast finns på affärshyllor.

Översikt över populära märken

Många blondiner tänker på frågan om vilken typ av schampo som tar bort yellowness. För att fullt ut svara, ta hänsyn till de viktigaste varumärkena på grundval av deras arbete.

Lila schampon

"Concept Blond Explosion Anti-Yellow" Detta verktyg används ofta för att lösa problemet med yellowness. Den fungerar med principen om färgkontrast och har en rik lila nyans. Håll Concept Blond schampo är inte mer än 15 minuter. Kostnaden för varor varierar i genomsnittspriskategori.

Blått schampo kallat "Schwarzkopf Bonacour" klarar perfekt problemet med utseendet på en oönnskad nyans på håret. Efter den första applikationen mättas krullarna med kallt pigment, förutom att det har en trevlig lukt är det bra att skumma, men det har en relativt hög kostnad bland analogerna.

Professionell schampo för blondiner "L'Oreal" är en av de dyraste. Men det ger håret en ädel platinaton. Shading Shampoo från "L'Oreal Professionnel" i serien "Expert Silver" är ganska koncentrerad, därför är den ekonomiskt konsumerad. Men det finns också nackdelar, en sådan komposition kan torka hår, så glöm inte mer näring.

Tips för blondiner för att hjälpa till med att ordentligt ta hand om ditt hår:

En annan representant för professionell kosmetika, företaget "Kapus". Shampoo för melirovannyh hår mot yellowness av deras produktion har en ganska hög koncentration, därför bör den tillämpas mycket noggrant och hålls hårt på håret enligt instruktionerna.

Ett annat lila schampo kallas "Matrix totalt resultat Blond Care". Till skillnad från sina kollegor har det här verktyget en ljus nyans, så den passar dem som vill ha en varm färg, en ljus beigeton. Den kan användas för naturligt hår, det kommer att ge sken och trevlig värme.

Silver och tonade schampon

Om shampooet inte neutraliserar den gula färgen, bör den mätta krullarna med önskad nyans. Denna uppgift hanteras antingen av schampon med silver eller genom tinting schampo från yellowness med tillsats av färgpigment.

En populär tillverkare heter Estel. Detta varumärke är känt som en leverantör av kosmetika för professionell användning, men deras produktion av silverschampo har ett budgetpris och ett bevisat resultat. Vitamin B5, som ingår i det, kommer att bli en extra kostkälla. Enligt många är det det här märket som är det bästa valuta för pengarna.

Tonic-serien kan också erbjuda schampo för att avlägsna gult hår. Företaget har ett budgetpris och en snabb effekt. Shampoos ger hår effekten av biolaminering, som ett resultat, glänsande och friskt hår.

Shampoo "John Frieda sheer blonde" fungerar som ett färgämne, vilket ger håret en nyans av varm blondin. Naturligtvis är ett sådant verktyg inte lämpligt för platina blondiner, men det kan väl övervägas av tjejer med vete eller ljusbruna krullar.

Det finns en linje för vården av märket "Londa". Deras linje "Color Radiance" är utformad inte bara för blondiner, men också för allt färgat hår. Produkterna är utformade för att skydda färgen från utlakning och återställa det friska utseende till locken.

Här är de viktigaste företagen som erbjuder schampon för att bekämpa den oönskade gula nyansen. Vilken är bäst, bestämmer du. Det är trots allt möjligt att lila Concept-schampo är perfekt för ditt hår, och kanske den önskade nyansen ges av silver Estel. Det beror helt på krullarnas individuella egenskaper och den unika lösningen kan inte vara. Men nu vet du fördelarna och nackdelarna, varje tillverkares egenskaper, och det blir lättare att göra valet.

Se även: Hårvård för blondiner (video)

Shampoo för att eliminera gult hår

Den som har lysat håret minst en gång eller har måttat håret blont vet att en ljus nyans kräver särskild vård. Om du försummar det, kommer yellowness säkert att visas. Dessutom kan hon uppstå som en följd av en dramatisk färgförändring - till exempel att göra en brunett till en blondin. Det enklaste sättet att eliminera det är att köpa gult hårschampo. Det måste emellertid fortfarande kunna välja och tillämpa korrekt. Tänk på hur du gör det här.

Var kommer yellowness från

Först kommer vi att definieras, varför är det så oönskade färgförändringar. Faktum är att i färgningsprocessen förekommer blekning från blont hår från paletten. Sedan, efter 3-4 veckor efter proceduren, tvättas färgen helt. Som en följd förvärvar frisyren naturliga yellowness. Men den här faktorn är inte den enda. En gul färgton observeras också efter blekning, markering och blondning.

Förutom ovanstående har negativa effekter på håret:

 • Vatten med ökad styvhet eller med rost - ett signifikant innehåll av järnutmärkelsekräm med en smutsig rostfärg.
 • De ursprungliga mörka färgsträngarna. "Biverkan" i form av yellowness ger otillräcklig förtydligande när rester av det mörka pigmentet blandas med ljusfärg.
 • Oxidering av hår med skadad struktur.

Det finns flera bevisade metoder för att lösa detta problem. Du kan utföra en annan färgning eller utväg till tonade schampon eller mousses. Men det enklaste och prisvärda schampot anses vara blondiner med yellowness.

Hur man väljer schampo

Kosmetika, vars huvudsyfte är att bekämpa oönskade gula nyanser av hår, villkorligt uppdelade i tre typer:

 1. Silver shampoo mot gult hår. Den mest godartade sorten. En sådan produkt är mjuk och ger strängarna en silver- eller platinton.
 2. Lila schampo för blondiner. Produkter av denna typ kan också vara blåa. De neutraliserar kvalitativt den gulaktiga nyansen. Men om du överdriver dem, kommer krönorna att få rätt ton, och du kommer att bli Malvina.
 3. Mineral smink. Dess främsta fördel är frånvaron av järn i kompositionen.

Huvudkriterier

För att få en riktigt hållbar effekt måste anti-gult schampo uppfylla flera kriterier:

 • Innehåller inte oxidationsmedel och ammoniak. Dessa ämnen påverkar hårstrukturen negativt.
 • Ha positiv feedback. Du kan hitta dem på tematiska forum och specialiserade webbplatser. Muntliga ord har inte blivit avbrutna.
 • Att hänvisa till kosmetiken. Naturligtvis finns det också bra produkter bland massmarknadskategorin. Men om du ska använda denna schampo för första gången är det bättre att köpa en professionell.
 • På framsidan av förpackningen märks Anti-Gul, Silver eller Grå Shampoo.
 • Färginnehåll - lila (blått) eller silver.

Det rekommenderas att använda produkter av samma märke. Till exempel, om du är vacker med Estel, bör gulningsneutraliseraren köpas från samma märke. Detta minskar risken för oväntade effekter efter att han har behandlat sitt hår.

struktur

I hjärtat av guling är neutralisatorer ämnen som har förmåga att täta färgen inuti håret. Användningen av hjälpämnen (keratin och olika mikroelement) är att öka volymen och ge en hälsosam glöd till krullarna.

Vissa schampon är dessutom "utrustade" med ett skyddsfilter från exponering för ultravioletta strålar. Det senare är extremt viktigt för klarat hår.

Varje verktyg måste innehålla lila, blå och blått pigment. Det är nödvändigt att städa upp och skugga den obehagliga gulaktiga blomman.

Massmarknad

Idag är sortimentet av anti-gula schampon extremt bred. De flesta hör naturligtvis till den professionella. Massmarknaden erbjuder också ett bra val.

Shampoo för blondiner från yellowness

Alla hår behöver en omfattande vård, som inkluderar näring, hydrering, stärkande med vitaminer och mineraler. För att ljuskronor ska se naturligt och vackert ut, måste du lägga mycket ansträngning.

Gul hårfärg i blondiner måste tonas, varför det finns speciella tonade schampon. Sådana medel väljs av många kriterier. Valet som tillverkarna tillhandahåller är så stort att schamponet kan väljas enligt de enskilda individuella kraven.

Varför blir håret gult

Yellowness är det största problemet för blondiner. Och många tjejer tänder inte håret bara på grund av en rädsla för den "gula" effekten. Denna skugga kan dock ses inte bara på det ljusa, men också på de naturliga krullarna. Det finns skäl för en sådan ful färg.

Blont hår kan erhållas på flera sätt:

 • att färga den naturliga färgen på strängarna - i det här fallet är det precis färgningen av superstränga ljusfärger (till exempel den elfte och tolfte färgen på vilken palett). Oxiderande ämnen används i detta fall 9% och 12% - de löser upp det naturliga pigmentet. Dessa toner bör skilja sig från de naturliga åtminstone sju till åtta övergångarna;
 • missfärgning av den befintliga tonen är ett förfarande som helt "rensar" den naturliga hårfärgen. Det utförs med ett speciellt pulver som blandas med oxidationsenheten, kan nästan helt lätta upp den naturliga tonen. Pulvret kan ha olika namn - supra, blondonoran eller blondande pulver - varje märke kan ha sitt eget namn;
 • partiell ljussättning - processen med blinkande hår uppnås i flera procedurer eller steg. Streckade strängar är inte skadade, och övergångseffekten sker gradvis.

När man använder ett oxidationsmedel, som har en stark andel av den aktiva substansen (från 9 till 12%), är hårets struktur inte bara lättare men också skadad - så blir de porösa. Vågarna i det här fallet passar inte snyggt varandra, men är på avstånd och riktas i olika riktningar - det är därför att de kan absorbera allt från utsidan: damm, smuts, tobaksrök (vilket gör dem delvis mörkare) och färgkomponenter.

Den senare ligger ojämnt och tvättas snabbt ut. Detta är den första anledningen till att gulna.

Naturlig hårfärg har tre nyanser sammanfogade: molekyler av blå, röd och gul typ. Med en skarp avklaring avlägsnas de blå molekylerna först - de är ansvariga för mättnad och kyla. Förresten, det är därför som aska nyanser tvättas bort från strängarna snabbast.

Röda molekyler (ansvariga för färgmättnaden) förstörs sekundärt, eftersom de är mer resistenta mot skador.

Molekyler med gul ton är ansvariga för hårfärgens ljusstyrka - de kan inte förstöras, annars kommer hårets struktur oåterkalleligt att brytas. I de ljusaste färgerna är dessa pigment helt enkelt maximalt markerade, så det finns en gulaktig nyans på hårets huvud.

Så, orsakerna till vilka håret blir gult kan vara flera:

 • ofullständigt löst pigment;
 • användning av starka klargörande medel;
 • ingen ytterligare toning.

Delvisa orsaker är:

 • cigarettrök;
 • vatten;
 • brist på korrekt vård.

Hur uppnås den anti-gula effekten?

Yellowness visas efter sådana förfaranden:

 • blondirovanie;
 • belysning;
 • höjdpunkter.

I alla fall ger färgen, som erhålles, gul.

Det är intressant att veta att neutraliseraren av gul är en lila ton. Detta är pigmentet som läggs till det anti-gulrande håret.

För att ta bort din egen fula nyans måste du välja vissa toner, vilka betecknas med siffror.

Valet för coola blonda nyanser:

8 - askfärg eller ljuston;

9 - ljus ask eller mycket ljus ton;

10 - platina eller aska platina.

I detta fall är gulgpigmentet blått. För korrekt fixering av effekten tillsätts en liten röd färg - detta är en neutraliserare av rest effekter.

Tinting bör utföras på speciella sätt som innehåller exakt röda, lila och blåa pigment.

Högkvalitativ och långvarig hårfärgning erhålls med speciella schampon av typen "silver".

De produceras individuellt för rättvisa tjejer och har i sin sammansättning ett blått och lila pigment. Att välja ett sådant verktyg bör vara som hår och ljusstyrka i en gul nyans. Du borde veta: schampon kan torkas hår och hårbotten, så du bör stå emot den tid som anges i anvisningarna.

Med den gula tonen i håret kan du använda andra medel:

 • tint-typ balms - det här är agenter i vilka oxiderande komponenter och ammoniak är frånvarande. De anpassar färgen med en enda ton. Färgen penetrerar inte håret och täcker bara sitt skal. Det tvättas snabbt, och efter användningen har krullarna en något violett nyans som försvinner efter två eller tre tvättar.
 • vitare masker - är ett hemmet för att bekämpa gult hår. Som regel består de av naturliga komponenter, och du kan göra dem lätt hemma. Effekten av populära recept är kumulativ, och yellownessen avlägsnas inte omedelbart.

Den bästa effekten att eliminera den oönskade skuggan på strängarna är emellertid det tonade schamponet - det skadar minimalt håret, kan användas regelbundet, rensar och bryr sig om den skadade strukturen hos lockar.

Sammansättningen av tintingschampo

Toning shampoo för blondiner är märkt "silver" - silver, och det är speciellt utformat för att eliminera den fula skuggan och justeringstonen.

Denna åtgärd rekommenderas som grund för vård av lätta krokar. Som regel har den egenskapen att försiktigt ta hand om dem, att städa bort smuts och stylingprodukter, såväl som att måla lätt, neutralisera yellowness.

Kosmetiska komplex av sådana produkter utvecklas på grundval av speciella ämnen som kan täppa till färgen inuti håret. Och kosttillskott i form av mikroelement och keratin kan ge volym och glans till strängarna. I vilken som helst komposition finns också komponenter av aktiv typ som syftar till att återställa den cellulära strukturen hos blekta lås. Och i vissa kan du även hitta ett ultraviolett skyddsfilter - vilket är absolut nödvändigt för ett hårhår utan mörka pigment.

Varje komposition måste också innehålla pigment:

 • blå - för att kompensera ljus och ljusgula fläckar. Denna komponent eliminerar ful glans och osynlig på håret. Den tonar också tonen till en naturlig och likformig nyans, ger lite kyla till tonen;
 • violett - är ett verksamt ämne som eliminerar någon, även den mest gula nyansen på håret. Det kan snabbt eliminera den oönskade tonen, men i vissa schampon verkar det ganska starkt och lämnar en lila nyans på lungens hår.
 • blå - det här pigmentet används för att inte eliminera, men att skugga yellowness. Till exempel, för att ge en rosa nyans till lockar, används det schampon med blått pigment. De är inte resistenta, de tvättas ut flera gånger och lämnar inga spår eller kvarvarande färg.

Hur man väljer

För att välja rätt nyans, är det nödvändigt att förlita sig på hårfärgen och mättnaden av dess yellowness. Det bör också komma ihåg att du måste välja den färg som kommer att se fördelaktig ut på krullarna.

Vad du bör uppmärksamma när du köper ett schampo:

 • kompositionen bör inte innehålla ammoniak och artificiella oxidanter - de förstör hårstrukturen, förhindrar penetrering och fixering av pigmentet inuti;
 • Basen för sådana schampon är speciellt rengöringsvatten. Eftersom vatten har egenskapen att påverka hårets struktur (gör det svårare, färg, skada), ska de vara så rena som möjligt. Som regel är det i kompositionen i första hand och indikeras av specialmärken;
 • Närvaron av mineraler - zink, selen, krom - närma dermis och tränga in i de djupare hårlagren för att återställa dem från insidan. Det är bättre om spårämnen är närvarande i sammansättningen av nyansen.
 • vitaminkomplex - är ansvarig för fuktgivande och starkare hår. På grund av tokoferol, retinol och andra användbara föreningar blir hårsäckarna starkare, förlusten stannar och krullarnas yta blir homogen. Det senare är också nödvändigt för att konsolidera verkan av färgning;
 • fruktsyror och omättade fetter - ta hand om strängarna, och gör dem mjuka, silkeslena. Användningen av produkter med sådana komponenter bidrar till att återställa hårets vitalitet och hälsosamma glans.

I allmänhet erkänns tonade schampo att skugga den ursprungliga färgen, därför, om det är nödvändigt att få en ashyton, bör du välja produkter med silverpigment. För att jämna ut tonen och ge en kall naturlig nyans till locken, måste du vara uppmärksam på kompositionerna med lila och blå pigment.

För att betona ljusets ljusstyrka och markera ditt hår, kan du använda nyanser av blått och rosa typ.

Populära varumärken

Moderna tillverkare erbjuder ett stort utbud av schampon med olika färgämnen och en extra effekt, liksom för olika nyanser av hår och hudtyper. Därför bör du noggrant läsa inte bara kompositionen utan informationen på etiketten. Om de bästa märkena och populära schampon beskrivs nedan.

"Blond Explosion Anti Yellow" av Concept

Särskild nyans från Concept - tar försiktigt bort en ful gult nyans från håret. Om du ändrar färgen noggrant utan att skada det övre lagret lockar schamponet varje hår med en skyddande film - detta förtorkar håret och stärker rötterna. Den kosmetiska produkten har en tjock konsistens och är lätt att applicera. Designad för lätta lock och lätt att använda, både hemma och i stugan. Shampoo har pigment av en silverfärgad nyans. Biologiska komponenter och aktiva substanser närmar sig strängarna, gör dem smidiga, hjälper till att kamma och ta bort den statiska effekten.

Efter att ha använt det här verktyget blir håret levande och får extra volym.

"Color Obsessed So Silver" av Matrix

Detta schampo passar inte bara för blekt, naturligt och melirovanny-hår, men även för grått. Produkten korrigerar fullständigt den gula undertonen och bryr sig också om lockar. Med verktyget kan du skugga en ful färg och justera andra nyanser. Ger en elegant frisyr frisyr.

"Color Freeze Bonacure Silver Shampoo" av Schwarzkopf

Verktyget "Färgfrysning" hjälper till att ge krullarna en naturlig glans av silverton, eliminerar yellowness och rengör också försiktigt huvudet och hårets dermis från föroreningar. Aktiv vitaminkomplex ger näring och stärker hår på alla nivåer. På grund av det normala pH-värdet 4,5 bibehåller schampon vatten-saltbalansen. Neutraliserar någon varm ton och ger kylning till överflöd. Basen är vatten, färgpigment och vitaminkomplex.

"Color Revive Blonde Silver "från Londa

Den största fördelen med produkten är att den har naturliga pigment i sin sammansättning: violett lavendel extrakt. Det är ett hårschampo som avlägsnar inte bara yellownessen utan också en gyllene ton. Hans möte - särskild vård för blekta strängar. Kan utgöra grunden för ett omsorgskomplex. Enligt många recensioner, målar inte huden, ger inte onaturliga nyanser, absorberar snabbt och håller pigmentet väl i håret.

Ollin

Företaget Ollin skiljer sig från de andra genom att det endast producerar schampon på grundval av naturliga ingredienser. Maximal vård uppnås genom färgning av pigment av naturliga egenskaper, och spårämnena i kompositionen möjliggör korrekt vård. Medel från hela linjen av tonade schampon eliminerar onaturliga nyanser, ger en ädel sken och läker håret längs hela längden. På grund av biokompositionerna är schampon mycket populär bland blondiner.

indigo

Sjampoen från företaget presenteras i en skugga av "vit choklad", och i kompositionen är en silvertonagent registrerad. Varumärket producerar professionella hårvårdsprodukter - och silverschampo är inget undantag. Det finns bara fyra aktiva komponenter - två violet och två silver. På grund av denna kombination spelar vackra, jämnfärgade färger, och det gula pigmentet är helt undertryckt. Keratinfibrer, som tillsatsmedel, ger skydd och näring till varje hår. Återhämtning och hydratisering sker från rötterna till kretsens spetsar. Lipid-komponenter täcker försiktigt håret, skyddar dem från de negativa effekterna av solen och temperaturförändringar.

Också närvarande är vitamin B5 - aktiverar produktionen av naturlig melanin, som är ansvarig för glans och hälsa hos håret.

Aminosyror skyddar färg, låt inte det läcka ut ur de övre skikten, och tillsatser av en speciell typ hjälper till att ta hand om lockar - de blir glänsande och fyller med liv och hälsa. För övrigt, enligt många recensioner, ökar shamponen dessutom volymen och gör håret visuellt tjockare.

"Prima Blonde" av Estel

Shampoo från detta varumärke talar namn - "Prima Blonde". Förutom nyans effekten kan han, liksom hans motsvarigheter, sköta och rena krullarna, lugna dermis och närma sina djupa lager med vitaminer och mineraler. Tillverkare berikar alltmer kompositionerna av färgschampon med näringsämnen och hela komplex. Därför klarar verktyget det maximala antalet funktioner: omsorg, näring, skuggning och rensning. Det är denna linje som Estel släpper ut.

Lee Stafford

Uppfyller alla europeiska kvalitetskrav, som ställer på sammansättningen av rengöringshår. Lee Stafford har en serie färghöjande schampon med ett stort urval, men det mest intressanta är en silverton. Shampoo har egenskaper:

 • rena - naturliga ingredienser avlägsnar effektivt föroreningar och överflödigt fett från huvudets dermis och från hårkosmetik och andra medel;
 • nyans - pigmenten i flera nyanser av silvertyp överlappar effektivt den gula tonen och fäster den runt det övre lagret;
 • återställa - vitaminmineralkomplexet främjar regenerering av hårets inre skikt;
 • returnera naturlig glans - framträder på grund av keratinfibrer och lipider i kompositionen. De förbättrar, anpassar krullarnas struktur, främjar lätt kamning
 • skydda - filtret mot ultravioletta strålar skyddar trådarna mot fuktförlust och melaninutbrott.

"System Professional Silver Blond" av Wella

Shampoo har utmärkta hårrensningsegenskaper och gulnande nyanser. Kompositionen innehåller lipider, fettsyror, flytande keratin och färgpigment - de bidrar till den utmärkta effekten av glänsande askhår. Ibland kan du få en blåaktig nyans om du skakar shampoo. Därför måste du strikt följa instruktionerna.

Keune Reflex Shampoo

Det är ett professionellt verktyg. Kompositionen innehåller vetextrakt, proteinfibrer och vitaminer från grupp B. Det appliceras lätt, tvättas av om två eller tre minuter, och "silver" -effekten pågår länge på håret.

"Anti-Yellow Silver" av Permesse

I schamponet finns ett extrakt av solrosfrö, som laddar håret med närande ingredienser, och silkeintag och silikon förtorkar strängarna och gör dem mjukare. Shampoo är inte bara lämplig för blekt hår, utan även höga belysningar av strängar, samt helt grått hår. Det ger hår en vacker silverton.

"Phyto Radiant Silver Kydra" av Secret Professionnel

Verktyget är ett lyx märke. Den har en helt naturlig komposition och består bara av organiskt rena komponenter. Omsorgskomplexet tillåter dig att använda schampo dagligen och skuggan har en naturlig ton och en trevlig glans.

"Luxor Hair Therapy Color" av Elea Professional

Verktyget klarar av yellowness, men på bekostnad av speciella ändamål bryr och brinner håret. Kompositionen berikas dessutom med ett solskyddsmedel. Detta schampo passar bäst för sommaren.

"Essence" av Osmo

Denna lösning är en aktiv gulnings neutraliserare. Efter den första användningen ger den en silverglans till hårets huvud och skuggans naturliga nyans. Shampoo är lämplig för frekvent användning och är mättad med oljor av en speciell typ, liksom fruktkomponenter. Enligt recensioner skummar den väl och har en trevlig, diskret lukt.

"Innova Color Silver" av Indola

Sjampoen från det tyska företaget har omsorgsdelar, kan snabbt måla och avlägsna oegentligheter och yellowness med strängarna. På grund av keratin extraktet behålls pigmentet i håret längre än vanligt, därför rekommenderas det inte att använda denna komposition mer än en gång i veckan. En liknande effekt har ett schampo från linjen Kapous.

recensioner

Enligt flickorna är tonade schampon ett utmärkt sätt att inte bara göra din bild ljusare, men också att välja professionell vård för ditt hår. I rankningen av de bästa skuggverktygen finns ett begrepp "Blond Explosion" och "Color Freeze Silver" från Schwarzkopf. Sådana verktyg gör inte krökarna tyngre, ger en naturlig nyans och har en bra effekt för att blockera yellowness.

Så många säger att botemedlet för Wella sprider håret, det rensar inte det helt och ibland fläckar det hår.

Vissa skriver också att Estel producerar schampon som inte bara färgar, men också huden, och ibland även kläderna.

Vissa schampon har för starkt pigment, till exempel Indigo, så för att låsen inte ska bli ljusblå rekommenderas tjejer att blanda det med vanlig schampo.

Ledarna i kvalitet och effektstid är Kydra Secret Professionnel och Keune Reflex Shampoo. Nackdelarna är den höga kostnaden för medel.Nästa Artikel
Masker för hårförstärkning med brandy