Keto Shampoo Plus - recensioner och pris


Recensioner av Keto Shampoo Plus noterar att priset är mycket rimligt, förpackningen är liten men kostnadseffektiv att använda. När mjäll visas, blir det ett obehagligt problem för alla. Ingen vill uppleva en känsla av klåda på huvudet, och det är ännu mer irriterande att ta på sig kläderna. Mjölk uppstår på grund av svampens verkan, som måste behandlas, inte dold. Om du använder vanligt schampo, kommer det att hjälpa till att bli av med mjäll i en kort stund, och sedan återkommer det. Det är nödvändigt att använda droger som eliminerar det.

Komponenter och principer för handlingsschampo

Läkemedlet består av två aktiva ingredienser som hjälper till att bli av med mjäll av olika typer, som har en helande effekt på huvudets hud, ketokonazol och zinkpyrition.

Användning av ketokonazol:

 1. Åtgärder för att skapa strukturen hos svampcellväggsföreningarna saktar ner.
 2. Eliminerar fetter, som kallas triglycerider, bestående av ämnen som är kända som fosfolipider och polycyklisk alkohol ergosterol.
 3. Förhindrar bildandet av filament av mycelialfilament, förenande i ett betydande lager.
 4. Det finns en minskning av cellväggarnas läckage.
 5. Det har en signifikant effekt på en jästliknande svamp: Malassezii, Candida.
 6. Det påverkar också dermatofyter, den så kallade trichophyton, microspore och epidermofiton.

Shampoo har hjälpkomponenter:

 • natriumlaurylsulfat;
 • propylenglykol;
 • magnesiumsilikat;
 • kiseldioxid;
 • kokosnötoljaxtrakt;
 • vatten.

Shampoo Keto Plus kan få lokala effekter, eftersom det inte absorberas starkt inom applikationsområdet. Med hjälp av det under en ganska kort tid tas klåda på huden bort. Hårbotten upphör också att skrälla, det vill säga seborrheisk dermatit och mjäll elimineras.

Instruktioner för användning

Bruksanvisning för Keto Plus:

Används shampoo ytterväg. Det måste appliceras på de hudområden som har påverkats av svampen och blötlägger ca fem minuter på huvudet. Då ska schampon tvättas helt med vatten.

Applicera schampo i en månad, två dagar i veckan. Om du har tinea versicolor behöver du använda schampo hela veckan varje dag.

Det är bättre att genomföra förebyggande behandling en gång i veckan i en hel månad, om seborrheisk dermatit uppträder, när du har pityriasis versicolor, är det tillräckligt att använda det en gång var tredje eller fem dag.

Kontra

Keto Shampoo Plus har bara en kontraindikation att använda. Den gäller för personer med särskild känslighet för sina aktiva komponenter. Det finns inga kontraindikationer för detta schampo.

Även för gravida kvinnor är inte farligt, jämfört med andra antifungala läkemedel, eftersom det inte kan penetrera och påverka kroppen systematiskt. Keto Plus kombineras perfekt med kortikosteroider, med sina externa former.

Framkallande av allergiska reaktioner är extremt sällsynta, inklusive lokala irritationer:

Färgat hår som påverkas av schampo kan ändra färg.

Titta på videor av detta ämne.

Användbar video om ämnet

Pris och dess analoger

Trots de bra recensionerna av keto shampoo plus är priset inte så överkomligt. Keto Plus-shampoo finns i nästan alla apotek, det kan köpas till ett genomsnittligt pris på ca 500 rubel för 60 ml och 700 rubel för 150 ml. Många apotek har också schampoanaloger som har samma farmakologiska aktiva ingredienser.

Ketokonazolinnehållet är närvarande i indiska Perkhotal, lettiska Mikanisale, belgiska Nizoral och ryssarna Sibazole och Mycorale.

Kostnaden för Nizoral är i genomsnitt 813 rubel för 120 ml, vid Perkhotal - 500 rubler för 60 ml, Mikanisal -130 rubler för 60 ml, Sibazol - 5 stycken av 5 ml vardera - 120 rubel, för 100 ml - 300 rubel, för 200 ml - 500 rubel, Mycozoral - för 60 g - 400 rubel.

Feedback från personer på ansökan

Vilka recensioner om keto shampoo plus är människor som lämnar? Bedömning av recensioner är Keta Plus shampoo verkligen effektiv. Det hjälper till att eliminera mjäll på kort tid. Tillverkaren av schampon är det indiska läkemedelsföretaget Glenmark Pharmaceuticals.

Shampoo har en parfym med en blommig doft, så det är inte bara användbart för dem att tvätta håret utan också njuta av det. Shampoo har en fin rosa färg och alla shampooflaskor är packade i en tät låda. Varje förpackning åtföljs av instruktioner för användning.

Victoria, Rostov-till-Don

Jag hade en svamp fläck inte på den vanliga, karakteristiska platsen för honom, men på nacken. Det är konstigt varifrån det kom - kanske tog hon upp det i badet. Jag gick till en specialist och han ordinerade Clotrimazole salva och Keto Plus shampoo till mig, eftersom mitt hår är bredvid mig.

Efter tre veckor försvann allt och mer uppkom inte ännu. Sedan har jag ständigt tvättat nacken noggrant.

Andrey, Tomsk

Jag använder Keto Plus-shampoo en gång i veckan, det är stabilt, det hjälper bara mig att bli av med mjäll. Mjölk kan uppstå av olika anledningar och det är inte ett faktum att det hjälper alla, men det kan vara användbart för alla. För dem som inte blir av med mjäll, borde du fortfarande prova Keto Plus.

Veronica, St Petersburg

Första gången jag stötte på detta problem när jag var 15 år gammal. Jag behandlade inte behandlingen, så det blev till stor seborré. Dermatologen rådde mig med schampo Nizoral. Men när jag kom till apoteket var jag inte nöjd med priset på detta schampo.

Flickan i apoteket rådde shampoo Keto Plus. Applicera det i en hel månad, min klåda försvann, och efter fyra veckors mjäll försvann, blev mitt hår till och med minsta fett och slutade flyta. Keto är mycket effektiv!

Galina. Pskov

När min seborrheiska dermatit förvärrade, hjälpte jag inte de medel som jag vanligtvis använde. Jag bestämde mig för att prova Keto Plus. Jag var väldigt glad att mjäll började försvinna. Cool mjällmedel!

Tatyana, Lviv

Redan i många år lider av mjäll. De rådde Keto Plus. Den första användningen av det bidrog till att bli av med klåda.

Började en behandling med schampo enligt instruktionerna. Nu är mitt huvud på en dag, och inte alla, som tidigare. Detta kunde jag inte ens drömma om. Vi kan säga att Keto Plus har förändrat mitt liv.

Irina, Tver

Keta Keta Shampoo Plus är verkligen mjäll. Jag kollade på mig själv. Priset är billigare, och på apotek är det inte svårt att hitta. Så problemet med mjäll är nu löst, du börjar bara använda Keto Plus.

Vad är hemligheten för effektiviteten av Keto mjällens schampo plus

Förekomsten av mjäll är den första klockan som signalerar en störning i kroppen. Vita flingor verkar på grund av brist på vitaminer, nervförlopp och obalans av hormoner. Ibland är problemet kosmetiskt i naturen, eftersom skelningen i hårbotten är förknippad med den frekventa användningen av färgämnen och ljusmedel, liksom felaktig vald huvudtvätt.

Fläckschampo "Keto plus" tas för att eliminera mjäll på ett kosmetiskt sätt. Dessutom tar den bort rester av talg och förbättrar talgkörtlarna, vilket minimerar riskerna för återfall av mjäll.

Shampoos styrka

Mjölk är inget annat än avfallsprodukterna från en jästsvamp som bor i hårbotten. Hon ger obehag till sin herre, liksom:

 • får dig att bära lättare kläder hela tiden så att lösa flingor inte är så märkbara;
 • gör håret osjämt och osjämt;
 • provocerar en försvagning av krullarna, eftersom det blir en slags barriär som förhindrar penetration av syre till folliklarna;
 • leder till uppkomsten av en frekvent önskan att skrapa håret, vilket du ser, orsakar inte mycket trevliga intryck från utsidan.

Även om problemet med mjäll ligger i det medicinska planet, elimineras det med hjälp av kosmetika som appliceras på huvudets dermis. Det är Keto Plus-mjällschampo som snabbt och enkelt kan eliminera manifestationerna av seborrheisk dermatit samt att etablera arbetet med talgkörtlar.

Läkemedlet, enligt användarrecensioner och yttranden från trikologer, är ett effektivt verktyg som kan bli av med peeling i en månad. Det indikeras för seborrheisk dermatit eftersom:

 • lindrar hårbotten och rodnad i hårbotten
 • främjar den bästa regenereringen av huden;
 • justerar talgkörtlarna;
 • är ett bra absorberande medel som absorberar talg och olika föroreningar
 • eliminerar kolonier av mikroorganismer.

Varning! Färgen på denna åtgärd kan tyckas lite konstig för dig - den viskösa suspensionen har en rosa nyans. Men du borde inte bli väldigt upprörd, för vid användning skingras suspensionen väl och fläckar inte lockarna.

Sammansättning och användbara egenskaper

Huvuddelen av Keta plus är ketokonazol, en aktiv svampdödare som hindrar ergosterol från att bilda för att främja tillväxten av mykotiska celler. Så snart infektionen lämnar sin vanliga habitat kommer huvudets dermis att återhämta sig på egen hand.

Särskild uppmärksamhet förtjänar zink prition, utformad för att eliminera inflammatoriska processer. Detta ämne påverkar aktiv celldelning, så det lindrar rodnad och klåda.

Övriga komponenter:

 • magnesiumsilikat;
 • laurylsulfat;
 • filtrerat vatten;
 • kiseloxid;
 • kokosnötolja;
 • giprommezola.

Produkten är gjord i Indien.

Användningen av schampo har följande effekt:

 • hydrerande effekt
 • dödar bakterier och mikroorganismer som lever i hårbotten;
 • närmar sig cellerna i dermis;
 • har en fungistatisk effekt.

Detta läkemedel eliminerar perfekt svamppitirosporum orbiculare och oval. Det kan till och med övervinna chinexi på grund av starka komponenter.

Fördelar och nackdelar

Fördelarna med verktyget:

 • användarvänlighet skumas väl och tvättas snabbt med rent vatten;
 • aktiv kamp mot svamp (många har klåda efter första gången, och efter två veckor mjäll minskar med 2 gånger);
 • lämplig för oljig och torr mjäll
 • kan till och med användas av gravida kvinnor;
 • penetration av kemikalier i blodet är uteslutet, därför är överdosering inte hemsk;
 • relativt låg kostnad bland terapeutiska droger.

Bland bristerna kan identifieras:

 • Förekomsten av en inte mycket trevlig arom, som avger en rosa suspension
 • snabb utbetalning av medel
 • en enorm lista över biverkningar;
 • inte alla hjälper.

En viktig punkt! Om efter långvarig användning av produkten har mjölken inte minskat, kontakta din hudläkare. Läkaren, efter diagnosen, kommer att fastställa grundorsaken och hjälpa till att eliminera den. Gör dig redo att donera blod för hormoner, bli av med dåliga vanor och anpassa din kost. Kom ihåg, att bara kampen mot direkta faktorer inte tillåter att vita vågar dyker upp igen.

Kostnad för

Detta läkemedel hör till kategorin medicinsk, så det är något dyrare än vanligt schampo. Priset är 580-800 rubel. Säljs huvudsakligen i apotek.

Kapaciteten på flaskan är 150 ml, dess innehåll kommer att vara tillräckligt för att tvätta huvudet i 2 månader (beroende på längden på locken). Det finns också flaskor i 60 ml, vilket kommer att kosta lite billigare (med inköpet kan du spara pengar om produkten inte fungerar för dig).

Kontra

Eftersom det här läkemedlet nästan inte har några naturliga komponenter, måste du noggrant övervaka kroppens reaktion. Dermatologer rekommenderar att man testar en droppe produkt på armbågen (gäller i 15 minuter). Om klåda, svullnad, hudutslag verkar, är det värt att neka sådan behandling.

Följande biverkningar är möjliga:

 • dermatit;
 • för snabb salinisering av dina lockar;
 • obehaglig brinnande känsla i applikationsställen;
 • håravfall, speciellt ofta observeras en sådan negativ effekt på det nyligen målade eller kemiskt krullade håret;
 • ändra färgen på din rotation
 • minskning av manlig libido, eftersom ketokonazol är en del av det.

Vid kontakt med ögonen, skölj med rikligt med vatten för att undvika mucosal exponering för kemikalier. Läkemedlet är inte kontraindicerat vid graviditet och amning.

Foto före och efter

Hur man använder

Innan du använder verktyget är det lämpligt att konsultera en hudläkare eller trikolog. Om du är en väldigt upptagen person, och resor till medicinska institutioner faller ur ditt schema, läs bara bruksanvisningen noga innan du köper.

Handledning:

 1. Fukt håret med varmt vatten.
 2. Sätt några droppar på en palm och skumma agenten.
 3. Fördela det först i hårbotten. Försök att förhindra att skummet av misstag kommer in i dina ögon.
 4. Utför aktiva åtgärder genom att gnugga suspensionen i hårbotten (ungefär 2-3 minuter).
 5. Nu kan du ta så mycket schampo på huden.
 6. Därefter fördela den över alla krullarna.
 7. Skölj av med varmt rinnande vatten.

Behandlingsförloppet beror på vilket syfte du köper Keta Plus:

 • För att förebygga mjäll kan 3-5 gånger schamponering med en intensitet på 1 gång per vecka vara tillräcklig.
 • att bli av med seborrheisk dermatit, tvätta huvudet var tredje dag i en månad;
 • blåmärken kommer att ta en genomsnittlig vecka, men i så fall måste du tvätta håret varje dag.

Det finns också många medicinska schampon med en liknande komposition på marknaden. Till exempel, som en analog, kan du köpa Nizoral, Mikanisal, Sulsena, Sebasol. Var försiktig, eftersom "Nizoral" och "Mykozoral" är kontraindicerade för gravida och ammande mödrar.

Konsekvenseffekt

Det Keta plus indisk produktion är i topp 10 kosmetika som kan övervinna mjäll. Shampoo undertrycker verkligen svamp och andra mikroorganismer, men om du inte utesluter mjällens faktorer riskerar du inte bara att ta bort det - det kommer att visas igen och igen, så det kan tyckas att den terapeutiska suspensionen inte fungerar.

Var uppmärksam på tidpunkten! Om inom två veckor inte antalet vita flingor minskar med hälften, leta efter ett problem i kroppen.

Således visar Keta shampoo plus som ett botemedel utmärkt resultat i kampen mot mjäll. Det eliminerar svampen, desinficerar huden och minskar inflammation. Den är lämplig för nästan alla, förutom för personer som har en individuell intolerans mot de komponenter som utgör kompositionen. Det släpps ut på apotek utan recept.

Recensioner för keto plus

Släpp form: Shampoo

Analoger keto plus

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 7 rubel. Analog billigare med 526 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 23 rubel. Analog billigare med 510 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 55 rubel. Analog billigare av 478 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 196 rubel. Analog billigare med 337 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 211 rubel. Analog billigare av 322 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 214 rubel. Analog billigare med 319 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 226 rubel. Analog billigare med 307 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 248 rubel. Analog billigare med 285 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 288 rubel. Analog billigare med 245 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 298 rubel. Analog billigare med 235 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 298 rubel. Analog billigare med 235 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 316 rubel. Analog billigare med 217 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 318 rubel. Analog billigare med 215 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 349 rubel. Analog billigare med 184 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 378 rubel. Analog billigare med 155 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 390 rubel. Analog billigare med 143 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 402 rubel. Analog billigare med 131 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 403 rubel. Analog billigare med 130 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 493 rubel. Analog billigare med 40 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 516 rubel. Analog billigare med 17 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 667 rubel. Analog dyrare med 134 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 845 rubel. Analog dyrare vid 312 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 2876 rubel. Analog dyrare med 2343 rubel

Instruktioner för användning för keto plus

Registreringsnummer: П N013925 / 01-150807

Handelsnamn: Keto plus

Internationellt namn eller namn: pyrithion zink + ketokonazol

Doseringsform: schampo

ingredienser:
Aktiv substans:
ketokonazol - 20 mg / g,
pyrithionzink - 10 mg / g
Hjälpämnen shkoo, doft "schweizisk bukett", renat vatten.

Beskrivning: Viskös suspension av rosa färg med en trevlig lukt

Farmakoterapeutisk grupp: Svampdödande medel
ATX D01AE-kod

Farmakologiska egenskaper
farmakodynamik
Ketokonazol, ett imidazol-dioxalan-syntetiskt derivat, har antifungal aktivitet mot dermatofyter, såsom Trichophyton spp., Epidermophyton spp., Microsporum spp och jästliknande svampar såsom Candida spp och Malassezia furfur (Pityrosporum oval).
Zinkpyrition - har antiproliferativ effekt på epitelceller och uppvisar antifungal aktivitet mot Pityrosporum oval och Pityrosporum orbiculare, vilket orsakar överdriven hudskalning.
Keto shampoo plus snabbt minskar flaking och klåda i hårbotten, som vanligtvis är förknippad med mjäll och seborrheisk dermatit.

farmakokinetik
Absorption av aktiva substanser genom huden när den appliceras topiskt är försumbar. Eftersom även vid långvarig användning inte innehållet av ketokonazol och zinkpyrition i blodet är bestämt, kan det konstateras att läkemedlet inte har någon systemisk effekt.

Indikationer för användning
Behandling och förebyggande av hud- och skalpskador orsakad av Malassezia furfur (Pityrosporum oval) jästliknande mikroorganismer, såsom pityriasis versicolor, seborrheic dermatit i hårbotten och olika typer av mjäll.

Kontra
Överkänslighet.

Dosering och administrering
Applicera externt shampoo på de drabbade områdena i huden och hårbotten i 3-5 minuter, skölj sedan med vatten.

Biverkningar
Keto plus tolereras vanligtvis väl. Som med andra schampon kan lokal irritation och klåda uppstå. Håret kan bli fet eller torrt.
Vanligtvis observeras sällan när man använder Keto-shampoo plus sådana fenomen.
I vissa fall, främst hos patienter med kemiskt skadat eller grått hår, noterades en förändring av hårfärgen.

Graviditet och amning
Eftersom de lokala komponenterna av läkemedlet praktiskt taget inte absorberas, är användning av schampo under graviditet och amning inte kontraindicerad.

Särskilda instruktioner
Vid användning av schampon, undvik kontakt med ögonen. Vid kontakt med ögonen, skölj med vatten.
För att förhindra syndromet med "avbrytande" med långvarig lokal behandling med glukokortikosteroider (GCS) rekommenderas det att fortsätta lokal tillämpning av GCS i kombination med Keto shampoo plus följt av gradvis avskaffande av GCS i 2-3 veckor. I sällsynta fall observerades ökad håravfall vid användning av Keto shampoo plus.

överdos
Vid användning av Keto shampoo plus förväntas inte utvecklingen av en överdosering, eftersom läkemedlet endast är avsett för extern användning.
Vid oavsiktlig intag krävs inga speciella åtgärder. För att förhindra aspiration, uppkalla inte kräkningar eller använd magsköljning.

Blanketter för frisläppande
Shampoo i en plastflaska av 60 ml. På 1 flaska med applikationsanvisningen i ett förpackning från en kartong.

Förvaringsförhållanden
I mörkret vid en temperatur av högst 25 ° C.
Förvaras oåtkomligt för barn.

Hållbarhet
2 år. Använd inte efter utgångsdatum.

Apotek semester
Utan recept.

tillverkare
Glenmark Pharmaceuticals Ltd.
Glenmark House Wing-ABD. Savant Marg, Chakala Off Western Express Highway Andheri (östra) Mumbai, 400099, Indien.
Konsumentklagomål skickade till representantkontoret:
Ryssland 115191 Moskva, st. Bolshaya Tulskaya, byggnad 10, byggnad 9, kontor 9509

Recensent: Elvira (positiv recension)

Små nackdelar mot stora plusser

Fördelar: Ekonomiskt, perfekt skum, rensar väl, eliminerar helt dermatit

Nackdelar: Obehaglig nacke, torkar hår hårt

Mina nerver har aldrig varit i ordning, och seborrheisk dermatit har nått, och det fanns plack över hela mitt huvud. Efter en väns råd började Keto Plus behandlas, men hon lyckades bara hitta den i onlinebutiken, vi säljer inte apotek. Förpackningen är obekvämt för shampooen - utan en dispenser är nacken bred. Först, för mycket pengar flödade i taget, då lärde jag mig att ta det lite efter en liten stund. Shampoo rak varm rosa, för medicinsk utseende ovanligt. Men det luktar bara apotek, inte den trevligaste lukten, men det förblir inte på håret. Skumning är bara fantastisk, aldrig sett så frodigt skum. Sjampot är mycket tjockt, ca 5 ml är tillräckligt för hela mitt huvud, så det är väldigt mycket ekonomiskt. Det rensar håret till en knäckning helt enkelt, om håret är torrt, försök generellt inte att applicera det längs längden. Även om hårbotten är fet och håret är hälsosamt, är det ofta omöjligt att använda det - det kammar inte direkt i hårbotten och kammade sedan inte håret, det blir mycket sprött och torrt. Om det viktigaste. Shampoo fungerar verkligen. Utan att använda andra medel, botade jag helt i två eller tre veckor seborrheisk dermatit. Redan efter den första applikationen, irritation, fruktansvärt klåda, kraftigt minskat, verkade huvudet lugna ner sig. Gradvis slutade klåda helt (i ungefär en vecka), nya skyltar upphörde att bildas. Och de gamla blev mycket noga avskalade, varefter min mjäll helt enkelt försvann - redan helt. Det finns inga allergiska reaktioner, ingen skada på hans hälsa, till skillnad från droger. Ja, priset är högt, men shampooen läker verkligen och det är mycket ekonomiskt, förutom att torka håret och flaskans hals har det inga minuser.

Keto shampoo plus är ett effektivt medel vid bekämpning av hårbotten

Keto shampoo plus mot mjäll och kliar

Ett av de brådskande problemen i dermatologi är utseendet på mjäll och kliande av huvudet. Oftast, äldre patienter och personer med några systemiska sjukdomar i kroppen, adresserar sådana läkare till läkare. Den främsta orsaken till mjäll och klåda är en förändring i hårbotten i hårbotten (ökningen).

Också orsakerna till sådana obehagliga fenomen kan vara:

 • hårbotten,
 • tar några droger.

Varje person i hårbotten lever ett stort antal mikroorganismer. Men de är ofarliga bara upp till en viss punkt: Om någon provokation händer på kroppen, börjar dessa mikroorganismer aktivt agera, vilket leder till utveckling av hudsjukdomar.

Först om det sorgliga

Började förlora hår efter graviditet, stress, på grund av ålder? Blir ditt hår sprött, torrt, faller ut i klumpar? Prova utvecklingen av Sovjetunionen, som förbättrades 2011 av våra forskare - HAIR MEGASPRAY! Du kommer bli förvånad över resultatet!

Endast naturliga ingredienser. 50% rabatt för läsare på vår webbplats. Ingen förskottsbetalning.

När du bekämpar mjäll bör du tänka på de hårprodukter du använder, speciellt schampon. Studier visar att 95% av schampon som säljs i butiker innehåller skadliga kemiska komponenter för hår och hårbotten, såsom silikoner, parabener, sulfater.

Sulfater är den främsta orsaken till hår och hårbotten, och är märkta som natriumlaurylsulfat, natriumlauretsulfat, kokosulfat. Vi rekommenderar att du noggrant tittar på varje produkts sammansättning och slutar använda schampon som innehåller dessa komponenter. Vår redaktionspersonal utförde en analys av produkterna och publicerade en klassificering av naturliga schampon, där Mulsa n Cosmetic tog första plats.

Den enda tillverkaren, som är helt frånvarande skadliga kemiska komponenter. Vi rekommenderar att du besöker den officiella webbutiken mulsan.ru. En av de viktigaste egenskaperna med kvalitetsprodukter är hållbarhet.

På grund av användningen av konserveringsmedel som skadar kroppen har nätverksprodukterna en hållbarhetstid på 2-3 år, medan naturliga produkter har en hållbarhetstid på endast 10 månader.

Keto shampoo plus

I sjukdomar i hårbotten spelar lokal behandling med schampo en viktig roll i behandlingen. Keto Shampoo Plus är avsedd för förebyggande och behandling av hårbotten som påverkas av sjukdomar som orsakas av jäst. Indikationer för användning:

 • olika typer av mjäll
 • laven (skalig),
 • seborrheisk dermatit.

Keto shampoo plus för förebyggande och behandling av hårbotten

Keto shampoo plus har följande egenskaper:

 • antimykotiska (antifungala)
 • keratoreguliruyuschee.

Komponenten ketokonazol kämpar med svampen.

Studier har visat att keto shampoo plus:

 1. Ger effektiv behandling av seborrheisk dermatit.
 2. Efter behandling med keto shampoo plus remission varar mycket längre än efter användning av andra liknande medel.

Detta är Keto shampoo plus

Verktyget består av 2 huvudkomponenter:

Shampoo har utmärkta antifungala egenskaper, klarar snabbt kliande hårbotten och olika skalningar. Under processen med att använda produkten stannar svampens tillväxt, vilket medför att mängden mjäll reduceras och klåset stannar. Dessutom förbättras arbeten i talgkörtlarna.

ketokonazol

Ketokonazol är huvudkomponenten av läkemedlet, vilket är känt för sin uttalade antifungala effekt på hårbotten. Det stoppar produktionen av element som är nödvändiga för svampens membran för utveckling.

Brott mot syntesen stannar utveckling och tillväxt av svampar, som gradvis förstör deras celler. Ketokonazol har en fördelaktig effekt på hårstrukturen och återställer huvudprocesserna.

Zinkpyrition

Zinkpyrithion hämmar utvecklingen av bakterier som framkallar utvecklingen av dermatit, psoriasis och andra svampinfektioner. Ämnet har också en bra effekt på restaureringen av hårstrukturen. Därför är keto plus ofta ordinerad under de initiala skaldestudierna.

Rekommendationer för användning

Keto shampoo plus måste appliceras på hårbotten och massera det lätt. Sedan måste du lämna verktyget i 5 minuter och skölj med varmt vatten. Hur ofta ska du använda schampo:

 • med pityriasus lichen - 5-7 dagar,
 • med seborrheisk dermatit - två gånger i veckan i en månad,
 • för att förebygga att beröva - 3-5 dagar i rad,
 • förebyggande av seborrheisk dermatit - en gång i veckan i en månad.

Metod och rekommendationer för användning

Instruktioner för användning: biverkningar

I de flesta fall tolereras shampooet väl, men ibland observeras följande biverkningar:

 • klåda,
 • lokal hårbottenirritation,
 • ökad torrhet (oljighet) av hår,
 • sällan kan förändras i hårfärg.

Instruktioner för användning

Priset på produkten varierar i intervallet 300-400 rubel för 60 ml. Och även om du har kort hår är behandlingen ganska dyr. Därför, innan du köper, granskar många noggrant recensionerna, för att inte förlora sitt val.

recensioner

På olika platser och forum kan du hitta recensioner av keto plus från både kvinnor och män. För de flesta användare var den positiva effekten redan synlig på dag 10 av behandlingen. Samtidigt använde man bara denna schampo utan hjälpmedel.

Återkoppling från användare:

Recension från "MARIAPRO99"

Hos människor som lider av svåra former av seboré, sågs en positiv effekt senare - det var nödvändigt att använda verktyget i minst en månad.

Recenserad av "ivenera"

De flesta recensionerna indikerar att hårdhetens hårbotten har återgått till vanligt.

I avancerade fall av seborré, måste biverkningen användas i ca 2,5 månader för att uppnå varaktiga resultat.

Feedback från "eremeevatoma"

Men det finns några negativa punkter: vissa människor har blivit beroende av produkten. Under behandlingen försvann mjäll, men efter det att shampooet avbröts visade det sig igen. Dessutom började vissa människor förlora hår. Detta händer mycket sällan, men i händelse av sådana problem måste användningen av medel stoppas.

analoger

Priset på keto plus är ganska högt, så köpare letar ofta efter analoger:

Analyser av Keto Plus: Sebozol, Nizoral, Mycozoral

Välja en analog, se till att zinkpyrithion och ketokonazol nödvändigtvis ingår i produkten. I de flesta analoger är de, men separat. Därför kan andra schampon inte ge en så komplex effekt som keto plus. Även om deras pris är mer attraktivt, kommer mono-schampon inte att ge en sådan effekt som keto plus.

Mottagning under graviditet

Komponenterna i produkten absorberas praktiskt taget inte i bröstmjölk och kommer inte in i moderns blodomlopp, därför är användningen av Keto Plus under graviditet och amning inte förbjuden.

Våra läsare delar i sina recensioner att det finns 2 mest effektiva lösningar för håravfall, vars verkan syftar till att behandla alopeci: Azumi och HAIR MEGASPRAY!

Och vilket alternativ använde du? Vi väntar på din feedback i kommentarerna!

Mycket bra terapeutiskt läkemedel är Keto Plus
kallas. Hon rådde av en syster, en hudläkare. Det enda som innehåller
Ketokonazol och zinkpyrithion ger en komplicerad effekt, eftersom
påverkar båda orsakerna till mjäll. Jag blev förvånad över att jag inte visste om det tidigare.
schampo.

En väldigt cool sak, den första gången doktorn föreskrev som förebyggande av någon form av lava (små röda utbrott på händerna i huden) ordinerades tillsammans med Zaloin-salva, så jag säger att jag inte vet hur vi berövar det efter 1-2 veckor, salva 2 gånger om dagen för utslag, schampo var tredje dag) Men effekten på hårets kvalitet och fullständig frånvaro av mjäll uppnås med rent schampo. Efter behandlingen (som doktorn berättade för mig), är min form av nastiness (förresten, som jag hämtade i vanlig kollektivtrafik) nästan helt otränglig, svampen lever i blodet och när immuniteten faller kan lesionerna återkomma (vanligen 5-10 handen, bröstet) Så jag bytte till detta schampo, ja vägar, jag får ca 1200 rubel per flaska men det varar en månad för 3-4 jag använder en eller två gånger i veckan. Effekten av branthet av någon "Hästkrafter" och andra raziarennogo andraklass... Tillräckligt ett par droppar (ml 5) svalna till skum så att det täcker all hårighet :) vi står emot minuter 5 Vi tvättar bort - LÖS! Runt glänsande hår utan mjäll... Torka huvudet med den vanligaste govnoshampunemet för att tvätta fettet och dammet... Tack tillverkare, alla handhållare vilar!

Antimykotiskt medel Glenmark Antiseborrheic shampoo Keto Plus - recension

Mjäll från stress? Perfekt bekant, jag vet länge hur och öva. Keto Plus Anti-Dandruff Treatment Shampoo kan stoppa denna process i 2 användningar.

I vanligt liv har jag inte mjäll. Och fram till 23 års ålder visste jag aldrig om ett sådant problem förrän, mot bakgrund av allvarlig stress, fanns det ett hemskt huvud kliar. Tja, det kliar och det kliar - i det ögonblicket störde det mig inte så mycket, även om det var märkbart störande. Och ibland kliar så att jag inte kunde sova. Och sedan föll fällningen i form av stora flingor från huvudet.

Jag köpte inte någonting konkret vid den tiden från seborrheisk dermatit - det enda jag tog var mjällschampo, men de hjälpte inte riktigt. Efter normaliseringen av det nervösa tillståndet gick klåden av sig själv, och efter en tid passerade mjäll också. Hela processen varade ett par månader, men på grund av omständigheterna fokuserade jag inte på honom och han passerade mig på något sätt.

Och i slutet av förra året upprepade situationen sig själv - efter stress började huvudet klia. I allmänhet klipper jag ofta hela nervspänningen, men denna kliar är svår att förvirra med någonting. Jag har denna kli mycket stark, påträngande, vilket gör det svårt att somna på natten. Och på morgonen finns det en snöboll på huvudet. Och det som är anmärkningsvärt är att det inte stör mig mycket vid sådana tillfällen som denna påträngande klåda.

Och den här gången väntade jag inte på seboréisk dermatit att passera på egen hand, men jag köpte Keto Plus mjällschampo, vilket i bara 2 ansökningar hjälpte till att glömma detta problem. Andra problem skulle vara så lätta att lösa.

Och i sommar upprepade situationen. Vid de allra första symptomen har jag, efter att ha lärt mig av bitter erfarenhet och sömnlösa nätter, först och främst köpt Keto Plus-skumschampo, klippt mitt hår (jag ville ha det länge och då kom jag till anledningen) och blev snabbt av med olyckan.

Produktinformation

 • Tillverkare - Glenmark Pharmaceuticals Ltd (Indien)
 • Köp mjällschampo Keto Plus kan vara ett apotek.
 • Pris Keto Plus - från 500 till 550 r, beroende på apoteket (60 ml)
 • Volym - 60 ml, ganska oekonomisk volym, var tillräckligt för mig för 4 bad (med tanke på att jag före håret klippte håret till axlarna)
 • Syftet med shampoo är mjäll och seborrheisk dermatit i hårbotten.

Förpackning och design

Shampoo är packad i en låda, all information dupliceras på flaskan.

Flaskan är miniatyr, en vanlig plastflaska. Ingen dispenser, men det skapar inte besvär. Shampoos konsistens är viskös, inte väldigt flytande, utan också väldigt tät - som om svag gelé, häller den lätt ut av en ganska smal nacke.

Du kan skruva av locket, och du kan lägga upp det - det är bekvämare för mig att skruva loss. Sjampoen i sig är ljusrosa i färg, den skumar lätt:

Lukten är ospecifik, lite hård, men inte obehaglig, du kan bara höra den vid applicering till håret. Efter att ha använt schamponet kvarstår inte håret.

Sammansättningen av schampo mjäll Keto Plus

Keto Luce har 2 medicinska komponenter:

Dessa är antifungala och antiinflammatoriska komponenter. Förutom dem finns det också hjälpämnen:

grunden för schampo Schweizisk bukett "renat vatten.

Den viktigaste terapeutiska rollen i Keto Shampoo tillhör ketokonazol. Det är han som kämpar mot orsaken till mjäll och seborrheisk dermatit - en svamp:

Detta är ett släkt av jästliknande svampar, vars namn är Pitysporum. Normalt reglerar en frisk kropp koncentrationen av dessa svampar på huden. Koncentrationen av den ovala svampen i hårbotten varierar mellan 30 och 50 procent. Men under påverkan av stress, misslyckande i immunsystemet och andra provokationsfaktorer kontrollerar kroppen inte längre reproduktionen av denna flora. Svampen börjar multiplicera snabbt. Så, hos patienter med seborrheisk dermatit når P.ovale-koncentrationen 90-95 procent.

Det är i alla friska människor, svampen som orsakar mjäll är normalt, det lever i hårbotten och manifesterar sig inte tills de faktorer som är välmående för utvecklingen framträder:

 • hormonella störningar eller endokrinopati;
 • patologier i det centrala och vegetativa nervsystemet;
 • immunbristtillstånd
 • patologi i mag-tarmkanalen;
 • påkänning;
 • tar lite medicinering.

Min orsak till seborrheisk dermatit är alltid stress. Dessutom, enstegs allvarlig stress, vilket leder till det faktum att dermatit på bara några dagar manifesterar sig i all sin härlighet. Och i princip, som erfarenhet har visat, är det inte nödvändigt för mig att använda några speciella anti-mjällprodukter. Det passerar självständigt en viss tid efter normalisering av tillståndet. Men för att vara ärlig vill jag inte vänta en månad eller två för att bli av med olyckan när det finns så underbara verktyg som kan lösa mitt problem om ett par dagar.

Kanske, om orsaken till mjäll ligger i djupare problem (hormonella störningar, gastrointestinala sjukdomar, låg immunitet), kommer denna schampo endast att ha en kortvarig effekt. Innan du helt löser problemet i kroppen är det inte så lätt att klara av mjäll.

Dosering och effekt

Läkemedlet (och detta schampo är ett komplett läkemedel) ska bäras i hårbotten 2 gånger i veckan i en månad. Jag har tillräckligt med flaska för 4 tvättar, det vill säga i 2 veckor. Omedelbart göra en reservation - jag sparar inte pengar under behandlingen, jag använder så mycket schampo som det lätt kommer att applicera på hela hårvolymen. Och efter en veckas användning (2 ansökningar) försvinner hela mjällproblemet, så jag använder en flaska Keto Plus 60 ml schampo för en hel behandlingstid.

Men det rekommenderas att instruktionerna också utför förebyggande åtgärder - tvätta håret efter en behandlingstid en månad en gång i veckan för att förhindra återkommande seborisk dermatit. men det gör jag inte

Jag applicerar shampooet huvudsakligen på hårbotten och gnuggar det noggrant. Det skummar väl, så en enda mängd är tillräckligt för att fördela produkten längs längden, men jag försöker fortfarande fokusera på hårbotten. Håll efter att ha ansökt 5 minuter. Under appliceringen känner jag en liten stickning, som helt försvinner efter sköljning.

Håret efter användning av detta schampo är långt ifrån perfekt - de är mycket förvirrade och pressar, håller sig ihop. Därför, under behandlingen av alla frisyrer är det enda som är möjligt - en pigtail. Men för en bra effekt, kan du lida. Förresten, efter schampo är det bättre att inte använda balm - de kan minska effekten av behandlingen, även om tillståndet (inte ens tillståndet, men utseendet) av håret inte kommer att leda till.

Effekten av användningen av mjällschampo Keto Plus är bara underbart - efter den första användningen stannar den outhärdliga klåda, huvudet upphör att klia. Mjölk blir mycket mindre, och efter ett par användningar försvinner det helt.

Shampoo Keto Plus hjälper mig att lösa problemet med seborisk dermatit i en vecka. Men för mig har det redan en tillfällig karaktär och skapar snarare tillfälliga olägenheter som jag inte vill uthärda. och ändå fungerar botemedlet genom att utföra alla dess helande funktioner. Ja, hårets tillstånd efter det är inte så mycket att säga det mildt, men jag kommer inte sänka betyget för det - det är ju först och främst ett läkemedel.

Min fet hårvård:

✔️ Och det bästa sättet att förbättra håret är regelbundet intag av fiskolja och dessa vitaminer.

Shampoo "Keto Plus"

På kosmetiska hyllorna kan du hitta mycket schampon, vilket tyder på att de hjälper till att bli av med mjäll. Men tyvärr verkar inte var och en av dem vara ett verkligt effektivt medel. Shampoo "Keto Plus", vars tillverkare - det indiska företaget Glenmark Pharmaceuticals LTD. - är en garanti för att du verkligen blir av med mjäll.

Denna produkt är ett terapeutiskt medel och har antimykotiska egenskaper, vilket är den viktigaste faktorn i kampen mot mjäll.

Om Keto Shampoo Plus - i nästa video.

skäl

Identifiering av mjäll på huvudets hud är ett yttre bevis på att en sjukdom som en svamp uppträder eller en person har en metabolisk störning. Mjölk är en scaly avlägsnande av partiklar av döda hudceller.

I allmänhet är svampsjukdom, åtföljd av mjällens närvaro, inte en farlig sjukdom, men i det här fallet kan vi inte heller prata om hårets lockande egenskaper. Om mjäll började dyka upp på huvudets hud, kan det bara betyda en sak - det har uppstått en störning i talgkörtlarna. I torr seborré är deras funktion deprimerad, och i oljig seborré är den för aktiv.

Som ett resultat blockeras porerna, en inflammatorisk process uppstår, hårsäckar förstörs och personen börjar förlora hår. Båda typer av mjäll är en obligatorisk känsla av klåda och irritation i hårbotten.

Detta problem har naturligtvis alltid funnits, eftersom sjukdomar, inklusive hudsjukdomar, inte uppstod idag. Vissa människor hjälper folkmekanismer att bekämpa mjäll, på apoteket hittar du ett stort sortiment av schampon som kan klara av en sjukdom som seborré, men det finns tillfällen då råd från experter och särskilt effektiva åtgärder inte kan göra. Och då är den sista möjligheten kvar - ett överklagande till en tricholog, som kommer att välja det mest effektiva botemedlet som fortfarande kan klara av ditt olösliga problem.

I båda fallen reduceras den vanliga exfolieringscykeln - istället för en månad tar det bara en vecka. På så kort tid har processen med uttorkning i hudpartiklarna inte tid att slutföra, och sålunda uppsamlas stora mängder vågar på huvudets hud.

Hur sjukdomen kommer att utvecklas på ett eller annat sätt - det kommer att bero på hur aktiv svampeffekten är. Hans normala tillstånd är passivitet. Men det är värt att en person överför någon form av en stark belastning - antingen psykiskt eller fysiskt, eftersom en svamp omedelbart ingår i arbetet och bestämmer dess destruktiva materia.

Till samma resultat kommer det att leda och en överträdelse av metaboliska processer i kroppen, och immunsystemets misslyckande, och även där finns fall då en sådan olägenhet inträffade på grund av en kraftig förändring av näring - en eller annan diet.

Keto Shampoo Plus: indikationer för användning, instruktioner och recensioner

Keto Plus Shampoo är en produkt som används som läkemedel som eliminerar mjäll och akuta inflammatoriska sjukdomar i huden. Drogen uppträdde i apotek inte så länge sedan, men har redan blivit populär.

Mjäll är en sjukdom som påverkar varje sekund. Genom åren har shampoo tillverkare försökt att uppfinna bäst. Fördelarna med Keto plus är att det behandlar mjäll och återställer hår.

Beskrivning och form av den terapeutiska produkten

Du kan köpa produkten på apotek. Det säljs i flaskor på 60 och 150 ml. Shampoo viskös, med god lukt, rosa. Omslaget vrider sig. Förpackningskartong utan dispenser. Lämplig produkt 2 år från tillverkningsdatum.

Keto Plus har friska och aromatiska oljor. De lugnar huden och återställer lockar.

Shampoo innehåller två viktiga ämnen som är utformade för att bekämpa seborré och dermatit:

 • Ketokonazol dödar svampar och mykobakterier. Den ingår i alla mjällprodukter.
 • Zink lindrar irritation och eliminerar hårbotten.

Indikationer för användning

Produkten används för att förebygga och ta bort svampsjukdomar i huvudets hud, såsom:

 • mjäll;
 • dermatit;
 • pityriasis versicolor;
 • seborrheisk dermatit.

Du kan söka barn, gravid och ammande. Men strängt enligt instruktioner eller recept på en läkare.

Kontra

Liksom alla läkemedel har produkten egna kontraindikationer:

 • Allergisk reaktion på de komponenter som utgör den.
 • Använd inte schampo efter utgångsdatum.
 • Applicera schampo, särskilt barn, är det nödvändigt att förhindra dess kontakt med ögonen. Komponenter som ingår i, orsakar irritation av slemhinnorna. Vid akut skölj ögonen med mycket vatten.
 • I isolerade situationer noterades lätt håravfall.
 • När produkten appliceras på grått hår, är det lätt att färga.

Farmakologisk aktivitet

Keto Shampoo Plus är ett botemedel mot lokala svampar:

 • Ketonazol, framställd av imidazol-dioxolan, påverkar aktivt dermatofyter Trichophyton och Microsporia. Det dödar Candida svampar, pitirospor svampar och andra jäst bakterier.
 • Zinkpyrithion förhindrar reproduktion av infekterade epitelceller. Det lindrar klåda och irritation. Och också påverkar pitirosporovye svampar, varigenom avlägsnande av skelningen av huvudets hud.

Ämnen som läkemedlet består av, tränger in i huvudets hud i mycket små doser.

Med den långa användningen av keto plus är inga skadliga ämnen i blodet detekterade. Shampoo har ingen refererande effekt.

Instruktioner för användning

Keto Plus används både enligt dermatologens syfte och för egen användning.

De behandlas med huvudets hud och sätter på hårrötterna i 3-5 minuter. Efter tiden tvättar du håret med varmt vatten med ett annat schampo.

För behandling av pityriasis tvättas huvudet varje dag med användning av Keto Plus. Varaktighet 5-7 dagar, beroende på sjukdomsstadiet.

Vid behandling av seborrhea dermatit appliceras Keto Plus på håret 2 gånger på 7 dagar i 1 månad.

Att mjäll inte visas igen, bör du sluta använda shampoo gradvis.

Ibland, för bästa effekten, rekommenderar experter att ta piller med Keto Plus. Men detta bör endast göras på råd och under överinseende av en läkare.

Kostnad för

Priset på en produkt i Ryska federationen varierar från 460 till 650 rubel per förpackning på 60 ml. Kostnaden för en 150 ml flaska börjar från 630 till 1340 rubel. Skillnaden är signifikant. Priset beror på tillverkaren av schampon.

analoger

För dem som av olika anledningar inte har möjlighet att köpa Keto Plus finns det dess analoga läkemedel:

 • Läkemedlet Friederm Zinc. Produktens huvudkomponent är zinkpyrition. Det används för seborré, för behandling av svampar, för håravfall. Ofta används läkemedlet för att behandla allergier hos barn.
 • Sebozol. Syftar till att behandla en stor lista över sjukdomar i hud och hårrötter. Såsom follikulit, dermatit, versicolor och mjäll. Drogen förstör svampar och mikrober, liksom exfolierar onödig epidermis.
 • Drogen Mikanisal. Denna produkt är rik på ketokonazol. Därför är dess inverkan liknande Keto Plus. Han hjälper också till att bekämpa infektioner. Applicera Mikanisal inte vara barn under 18 år.
 • Skin cap shampoo. Denna produkt innehåller endast zinkpyrition. Därför är effekten på huden inte lika effektiv. Denna analog kommer bara att bli av med bakterier och inte från svampar.

recensioner

Intryck om användningen av produkter varierade. Någon är lämplig, någon är inte. Vissa väntar på effekten från den första applikationen, andra är oändligt glada att de köpte den.Nästa Artikel
Lightening hår med kefir