Ambulans 911 för ditt hår - anti-skallig lökschampo


Vårt hår lider av stress och kontakt med skadliga ämnen i miljön. Hur hjälper man dem? Om du aldrig har hört talas om ett sådant verktyg som lökschampo 911, så kom det dags att lära känna honom. Denna produkt har många fördelar, som vi kommer att prata om. I händelse av att du lider av håravfall och andra hälsoproblem med lockar, behöver du bara få det så snart som möjligt.

Orsaker till balding huvudet

Medan de andra står framför spegeln och kritiserar sitt hår, bör du börja agera och förvandla livlösa strängar till starka, friska, glänsande lockar för att avundas alla runt. Men innan du börjar förbättra, måste du förstå varför ditt hår är i ett sådant tillstånd. Det finns många anledningar, och om minst en är inneboende för dig, kommer chanserna för frälsning att öka när du klarar av problem i kroppen.

 • Hårhälsan beror direkt på hela organismens tillstånd. Om en kropp inte dra nytta av några sjukdomar, så kommer locken att se dåligt fram tills de börjar vara uppmärksamma. Om du är orolig för problem med mag-tarmkanalen, kardiovaskulärsystemet, kanske du lider av diabetes etc., så är det i detta fall inte nödvändigt att bli förvånad över att du lider av håravfall.
 • Under kemoterapi förlorar en person en stor andel hår. Det är inte förvånande att en del föredrar att raka bort alla krullarna, för annars måste de titta på hår strödda överallt, och det är inte bara obehagligt, utan också mycket ohygieniskt.
 • Med brist på vitaminer i kroppen, på ett annat sätt som kallas vitaminbrist, står en person inför ett stort antal problem. Med utgångspunkt från håravfall och slutar med hudproblem, kan allt detta förvänta dig att du under en period med brist på användbara ämnen är beredda.
 • Ohälsosam livsstil: ohälsosam kost, användning av skadliga ämnen i kroppen, störd daglig rutin, sömnig sömn, konstant stress eller behovet av att anpassa sig till ett nytt klimat - allt detta medför konsekvenserna, främst som hårproblem.
 • Flickor på styva dieter klagar också på att de har börjat lida av håravfall. Problemen med dem som vill gå ner i vikt slutar inte där, men resten gäller inte vårt ämne.

Samma förlustprocess är förknippad med de förändringar som programmeras av naturen i vår kropp. Faktum är att tillväxten av lockar har tre faser. Den första håller tre år och består i att håret växer smidigt hela tiden. Den andra fasen - tillväxten stannar i ungefär en månad. Under denna period förlänger krullarna inte, faller inte ut. Nästa kommer den tredje perioden, det varar 90 dagar, och i detta skede faller håret ständigt ut. Den särpräglade punkten är att under sådan alopeci faller håret inte ut i bunkar, som det gör under stressig förlust.

Vad ingår i lökschampo?

Lökschampo 911, som utlovats av tillverkare, är skyldig att hjälpa dig att glömma baldness. Vissa är rädda för att använda det på sig själva, eftersom det enligt deras mening kommer att få en obehaglig lukt. Deras fel är förståeligt, eftersom alla produkter som är bekant för oss, som inkluderar ordet med rot "lök", har en distinkt smak. Men tack vare harmlösa smaker i det här verktyget har det en trevlig lukt. Dessutom är andra användbara komponenter en del, såsom:

 • Extrakter av olika naturprodukter, inklusive lök, rödpeppar, fältkamilleblad, björkblad och nässla. Innehåller även hennablad, kardborre, hopp, arnica, grönt te, gyllene hirs, salvia.
 • Dessutom har lökschampo 911 en enorm mängd vitaminer som stimulerar den snabba tillväxten av krullar, rik färg, ljus glans och återställande av torra splittrade ändar.

I synnerhet innefattar detta verktygs komposition andra komponenter som innehåller andra schampon. Innan du lyckligtvis går till apoteket och köper den här produkten, se till att den inte innehåller ämnen som kan göra att du är allergisk. Använd inte lökschampo för schampon för barn under två år.

Fördelar och nackdelar med lökschampo

På internet sprider översynen av en sådan lösning för att falla ut, som lökschampo 911, med en enorm hastighet. För närvarande har mycket mer positivt sett, men negativa recensioner äger rum. Baserat på dessa data har vi sammanställt en lista med fördelar och nackdelar, och du kan hitta recensionerna nedan.

godsaker

 • Som redan nämnts är lökschampo 911 skapad för att rädda dig mot håravfall. Detta är ett stort problem när krullarna kryper i bitar, vilket är ganska svårt att klara av. Men det verktyg som vi redan känner till klarar oss helt och hållet av det här problemet, vilket gör att du blir bald på bara en månad.
 • Glänsande hår - de största drömmarna av alla skönheter, oroliga över deras utseende. Hjälten i den här artikeln hjälper dig att göra drömmen verklighet och ge krusarna en behaglig glans.
 • Starka strängar är också en garanti för deras huvudsakliga skönhet. Lökschampo 911 hjälper dig att glömma ett sådant problem som sköra livlösa strängar. I gengäld kommer han att ge dem styrka och volym, stärka rotlök och klara av splittrade ändar.
 • Håret blir mjukt och lättsamt, men kommer inte att skjutas, eftersom det vanligtvis händer när man använder andra produkter för smala krullar. Förresten kommer krullarna att bli tätare, starkare, så du kan glömma vilket tunt hår som länge är.
 • Drogen är väldigt lätt att skumma, så och konsumeras långsamt. Bara hälften av handflatan är tillräcklig för att skumma hela huvudet. Dessutom ligger hans prioriteringar också i det faktum att han inte behöver lägga särskild ansträngning på att tvätta skummet från huvudet. Detta görs enkelt och snabbt.
 • Lukten av lökschampo är mycket trevlig, annorlunda än andra medicinska schampon till det bättre. Oroa dig inte för ordet "båge" i titeln. Sammansättningen av olika smaker har gjort sitt jobb: lukten av lök, vars extrakt ingår i kompositionen, är helt frånvarande.
 • Priset är förmodligen det viktigaste som vi uppmärksammar när du köper någonting. Så kan lökschampo 911 skryta med låg kostnad, förutsatt att dess användbara egenskaper inte skiljer sig från de som erbjuds av tillverkare av läkemedel dyrare.
 • Behovet av regelbunden användning av schampo försvinner också, eftersom det kämpar med problemet med stark utsöndring av talgkörtlar, och därigenom blir huvudet förorenat flera gånger långsammare. Det innebär att verktyget utför en djup rensningskurver.

cons

 • Lyckligtvis har lökschampo 911 bara en signifikant nackdel, men tyvärr är det väldigt signifikant. För att inte nämna det faktum att en sådan produkt är kontraindicerad hos allergiker, kan det orsaka torr hårbotten hos personer med stark immunitet i den meningen. Torr hud kan orsaka mjäll och andra problem, men om du använder masker tillsammans med schamponering kan du glömma huvudets torrhet.
 • Några flickor klagade över att de helande egenskaper som lovade dem inte fungerade, deras hår var fortfarande i ohälsosamt tillstånd, även efter en månad.

Recensioner har fått oss att förstå att denna produkt inte är ett mirakelbota som kan bota alla problem utan tvekan för alla. Dess agerande, som all slags hjälp mot håravfall, beror på personliga egenskaper och egenskaper hos hårbotten hos konsumentens lås.

Vad tycker köpare om lökschampo?

Med tanke på egenskaperna hos ett terapeutiskt medel kan man naturligtvis inte uppmärksamma de recensioner som Internetanvändare lämnar i olika forum. Som du kan se ovan skiljer sig åsikter, men det finns mycket mer nöjda kunder. På ett eller annat sätt borde du inte vara rädd för att köpa en produkt, om du vill ska du alltid prova det - om det visar sig vara användbart för dig?

Anna, 38 år gammal

Anna skriver: "Det här är kanske min ålder, även om jag inte är så gammal ännu, men mitt hår började smula sämre. Inget hjälpte: Jag brukade ha ett tjockt lyxigt hårhår, och så snart jag gjorde en kort frisyr så blev alla mina hår omedelbart märkbara. Det är klart att den gamla skönheten inte kommer att återlämnas, men jag kämpade fortfarande med all min makt, så att dessa områden är lite övervuxna. Jag försökte många olika sätt: masker, balm, schampo - ingenting hjälpte. För ett och ett halvt år av min kamp led jag bara förluster.

Och så visade en vän mig en form av mirakelbehandling, som hon sa. Efter att ha lagt alla hopp på honom blev jag en av de hopplöst lurade tjejerna, vars recensioner jag läste på forumet. Jag skulle inte säga att jag inte hade någon fördel för mig själv här, men mina hopp var inte motiverade. Kanske ville jag för mycket.

Och så, enligt tillverkarna, fick jag vänta på omedelbar tillväxt och förstärkning av rötterna. Förutom en bonus, var jag tvungen att få glans och lydnad mot lockar. Allmänt, från allt detta fick jag bara den sista: mitt hår sken, blev mjuk och felfri, men de bleka områdena, som de var, var kvar, även om de fortfarande var lite övervuxna.

Lökskampo 911 Jag använde i 2 månader, men min frälsning, det gjorde han inte. Till skillnad från en vän, som var glad och rådde detta verktyg till någon som klagade över några problem.

Som det visade sig var min skallighet associerad med hälsoproblem. Så, tjejer, här är mitt råd: innan du försöker hantera ditt yttre tillstånd, gå in i ditt inre tillstånd. Kanske om du lider av ohälsosam hud, hår etc., då är problemet roten någonstans inne, inte utanför. Undersök läkaren innan du förstör och så förstörde olyckliga lås. "

Elena, 42 år gammal

Elena skriver: "För en tid sedan vände jag mig till min dotter för hjälp, så att hon på internet hittade mig ett verktyg som skulle hjälpa mig med håravfall. Jag har lider av detta problem länge, jag kommer inte ihåg när allt började, men för sex månader sedan bestämde jag mig för att klara det. Så hittade dottern en slags lökschampo 911. Han säger, säger de, genom att kommentera den underbara effekten du behöver förvänta dig, och redan i en månad.

Jo, jag bestämde mig för att försöka - det finns inget att förlora. Denna berättelse började med att jag kom till apoteket och bad om rätt hårprodukt. Efter att ha pratat med apoteket lärde jag mig att på senare tid kommer en hel del människor till lökschampo, och sedan återkommer den andra delen. Förresten, jag måste säga att till priset stannade jag ganska. Jag bor i Ryssland, sista gången jag tog den här produkten, var priset något i intervallet 100-150 rubel.

Och nu är jag hemma, studerar sammansättningen av schampo och förbereder mig för att tvätta mitt huvud med det. Min dotter varnade för att bland de komponenter som är allergiska mot mig kan gå vilse, men de verkade inte vara där, så jag gick på toaletten utan några problem och tvivel på att försöka tvätta huvudet.

Det första jag gillade var lukten. Detta oväntat trevligt, för att jag omedelbart stämde in i den specifika aromen från flaskan (ordet "lök" var på något sätt förvirrande). Jag hällde lite pengar i min handflata och överförde den till mitt hår. Uppriktigt sagt är det bara för bra att skumma. Jag gjorde några cirklar med mina fingrar över hårbotten, och nu finns redan så mycket skum som du bara inte kan föreställa dig. Mer erfaren, nästa gång jag hällde lite mindre schampo på min hand, och nu var skummet helt rätt.

Och nu för resultatet. På en månad, som tillverkarna lovade, kunde jag inte uppnå önskad effekt. Håret föll fortfarande, men i mycket mindre kvantiteter. Jag bestämde mig för att inte stanna där och fortsätta behandlingen. Således, efter sex månader, kunde jag helt av med skallighet.

Den enda nackdelen jag stött på var att håret blev mycket torrt. Inte hud, som jag varnade på forumet, men krullar sig själva. Det är verkligen bra att de nu blir mer förorenade långsammare, men ändå vill jag återvända till den tidigare glansen tillbaka. Tja, det betyder att du måste åter söka hjälp från din dotter på jakt efter användbara masker! "

Victoria 28

Victoria skriver: "Jag är bara 28, och jag lider redan av kraftig skallighet. Det är synd, men vad ska man göra. Men att göra detta är att slåss. Så jag klättrade en massa apotek på jakt efter rätt produkt, och jag kom till vilken slutsats: du kan inte göra någonting med schampo, du måste applicera en annan massa masker och balmer så att krillens tillstånd är normalt. Allmänt spenderar mycket tid. Men det är verkligen värt det. Nu förstår du varför.

Jag kontaktade lökschampo av misstag. Hon kom till apoteket och bad om råd från en apotekare. Han erbjöd flera alternativ, och av ödesviljan valde jag rätt verktyg. Det var billigt, och förpackningen, oavsett hur kul det var, såg lugnande ut. När jag kom hem klättrade jag först på praktikanten på jakt efter recensioner om den här produkten. Jag läser en hel del olika saker - jag kommer att se den igenom så mycket som jag är nöjd med kommentarerna, men inte så mycket.

Efter en månad var det nästan inga förändringar. Först var jag upprörd och ville till och med ge upp allt, men då kom jag ihåg spetsen på en tjej som sa att hon använde en mask en gång i veckan med ett schampo. Jag försökte. Gillade det. Började fortsätta.

Och nu har nästan ett år gått, och jag använder fortfarande lökschampo. Hår blev mycket starkare, slutade falla ut, sken och började växa mycket snabbare. I allmänhet tyckte jag om allt, jag vill inte dela med det här verktyget! "

911 lökschampo (för håravfall, röd paprika och burdock olja)

Det finns ett underbart botemedel mot håravfall - lök. Men att använda den är inte särskilt bekväm på grund av kaustisk lukt. Men nyligen såg ett alternativ på marknaden - lökschampo 911. I den här artikeln kommer vi att prata om det i detalj.

När rekommenderas att använda lökschampo 911

Förmodligen inte en man som aldrig skulle ha mött problemet med håravfall. Oavsett, man eller kvinna. För att lösa detta problem utvecklade TVINS Tech en lökschampo 911, vars recensioner är mest positiva. Det förhindrar verkligen baldness och har många trevliga biverkningar.

När det rekommenderas att använda produkten:

 • Med säsongsbetonad håravfall.
 • Att återställa hårets densitet under graviditet och amning.
 • För att förebygga håravfall.
 • Om långsam eller frånvarande tillväxt.
 • När håret förlorar näring.

Lökschampo kan också användas i komplex terapi vid behandling av alopeci av olika slag.

Detta schampo är utförandet av den välkända lökmasken, men den har bara en trevlig, diskret lukt. Det är också mycket bekvämare att använda det, eftersom ingen ytterligare förberedelse krävs. Det finns flera sorter av denna åtgärd.

Lökskampo 911 för håravfall

Lökschampo 911 för håravfall placeras som ett enkelt, effektivt och prisvärt verktyg. Dess effektivitet beror främst på kompositionen. Förutom natriumlaurylsulfat innehåller den många användbara ingredienser.

Sammansättningen av lökschampo 911:

 • Lök extrakt
 • Björkblad
 • hop
 • kamomill
 • nässla
 • Gyllene hirs
 • arnica
 • Grönt te
 • salvia

Produkten innehåller också ett komplex av vitaminer, bland vilka biotin är närvarande (B7). Utan detta element är tillväxt och förstärkning av hår omöjligt.

Åtgärd innebär:

 • Förhindrar nedfall.
 • Accelererar tillväxten.
 • Fuktar hårbotten.
 • Rengör håret väl.
 • Lägger till hår av glans, elasticitet.
 • Lös problemet med torra tips.

Transparent schampo med en ljusgul nyans. Konsistensen är genomsnittlig. Skum väl, ekonomisk konsumtion. Väl tvättar hår, hanterar lätt även med oljemaskor. Lämplig för känslig hårbotten som är benägen för irritation och torrhet.

911 Lök Shampoo med rödpeppar

Lökschampo 911 med rödpeppar kombinerar de två mest populära ingredienserna i kampen mot håravfall. Peppar extrakt bidrar till uppvaknande av vilande hårsäckar, gör håret tjockare och mer magnifika.

Verktygets sammansättning:

 • Lök extrakt
 • Peppar extrakt
 • Vitaminkomplex
 • kamomill
 • Aloe Vera
 • Grönt te
 • henna
 • arnica

Pepperschampo ska inte användas om det finns irritation, repor och andra hudskador på huvudet.

Åtgärd innebär:

 • Kämpar skallighet.
 • Stimulerar blodcirkulationen.
 • Accelererar hårväxten.
 • Uppvaknar vilande lökar.
 • Copes med mjäll.

Trots att det finns peppar i kompositionen, brinner hårbotten inte. Mediets konsistens är transparent. Egenheten hos produkter med rödpeppar är att de kan torka hår. Därför, om det finns ett sådant problem, kan du bara applicera schampo på basdelen och täcka spetsarna med olja eller hårbalsam. Eller ge företräde åt organen med burdockolja.

Lökskampo 911 med burdockolja

Lökschampo 911 med burdockolja löser inte bara problemet med håravfall. Det reparerar dem effektivt, eliminerar skador och återvänder elasticitet. Detta är det bästa verktyget som kan rekommenderas för behandling av torrt, skadat, färgat hår.

Sammansättningen av lökskockschampo:

 • Kockolja
 • Lök extrakt
 • Vitaminkomplex
 • Extrakt av medicinalväxter

Produkten med burdock-olja rensar försiktigt och försiktigt huden och håret, samtidigt som det inte bryter mot det naturliga skyddsskiktet. Kan användas på känslig hårbotten.

Åtgärd innebär:

 • Förhindrar håravfall.
 • Normaliserar metaboliska processer i hårbotten.
 • Eliminerar torrhet.
 • Hjälper att klara brittleness och tvärsnitt.
 • Ger en hälsosam utseende och glans.
 • Stimulerar hårväxten.

Kockschampo är en riktig frälsning när håret är skadat och faller ut. Ett verktyg kommer att lösa två problem på en gång.

Lökskampo 911: bruksanvisningar

Metoden för tillämpning har inga speciella egenskaper. Verktyget används på samma sätt som andra medicinska schampon.

Hur man använder lökschampo:

 1. Håret bör fuktas med vatten.
 2. Krama en liten mängd schampo och skum i palmerna.
 3. Applicera på hårbotten, massage och skölj.
 4. Skumschampo i palmerna, gnugga i hårbotten, resterna fördelas längs hårets längd.
 5. Håll i 5 minuter.
 6. Tvätta av med varmt vatten.

Applicera, om så önskas, lökbalsam, som även finns i en serie produkter. Det kommer att förbättra effekten av schampo och lätta kamma hår.

Om produkten kommer i ögonen skölj sedan med mycket vatten. Hur ofta ansöker du ett botemedel? Varje gång du tvätter håret, oavsett om det görs en gång i veckan eller dagligen. Men med problemet med håravfall är det lämpligt att tvätta håret inte mer än 1 gång om 3 dagar.

Priset på lökschampo 911

Lökschampo anses vara ett budgetverktyg, och det är mycket billigare än många analoger i aktion. Kostnaden varierar från 120 till 200 rubel. I Moskva är priset på lökschampo 911 det högsta och i vissa apotek överstiger det än 200 rubel.

Det billigaste sättet i St Petersburg, där du kan köpa lökschampo 911 upp till 140 rubler per flaska på 150 ml.

Shampoo lök 911: recensioner

Mitt hår faller ut varje höst och det är väldigt starkt. Mamma berättade länge om lökschampo, men jag gick inte in i det. Sedan såg jag på apoteket och omedelbart kom ihåg. Efter en vecka med att använda hårkammen blev det märkbart mindre, nu har de helt upphört att smula.

Håret föll mycket ut. I 3 månader använde jag olika medel. Jag hjälpte bara lökschampo att klara problemet, och mycket snabbt. Och han gjorde hans hår glänsande. Och allt detta för ett så löjligt pris.

När i min ungdom föll håret ut, gjorde jag masker från en båge. Men lukten efter dem höll på under en mycket lång tid och dök upp varje gång du blöt på huvudet. När jag såg lökschampo tog jag omedelbart det. Det fungerar på samma sätt, kanske ännu bättre. Som det tycktes mig, efter den första tvätten, fanns det mindre hår kvar på kammen än vanligt.

Lökschampo användes förutom behandlingstiden för androgen alopeci. Jag tricholologist gav en lista med de medel som rekommenderas att tvätta mitt hår. Lökschampo var det billigaste, och eftersom jag hade spenderat så bra valde jag det. Vad som verkligen hjälpte - jag vet inte, behandlingen var lång och många korrigerande medel användes. Men jag blev van vid shampoo och använder det från tid till annan så att alopecia inte återvänder.

Jag hade stora förhoppningar för det här verktyget, men tyvärr passade det inte. Började en fruktansvärd allergi, gick utslag på hårbotten. Men det här är mitt misstag, det var nödvändigt att testa det i förväg, så det här är inte första gången och jag är väldigt allergisk. Och eftersom verktyget verkar vara ganska bra skummar det, lukten är lätt.

Jag använde lökschampo med rödpeppar för att påskynda hårväxten, eftersom de praktiskt taget inte växer. Hon tvättade håret i 3 månader, de blev mycket tjockare, mer lysande och det allmänna tillståndet förbättrades, men jag såg inte mycket snabb tillväxt, om än något.

Hårets historia är väldigt lång. Först en misslyckad perm, sedan en lång behandling av skadat hår och håravfall. Hon gjorde hår mesotherapy, medicinska masker, drack olika vitaminer. Tvål med lökschampo med burdockolja. Sex månader senare återvände jag mina krullar, men nu är de mycket kortare för mig, jag var tvungen att skära mycket. Men å andra sidan växer de väldigt snabbt, tror jag, på grund av lökpepparschampo.

Lökschampo är en effektiv hårborttagning som är lätt och bekväm att använda. Det säljs på många apotek, kräver inte recept och kostar lågt pris. Med Shampoo-sorter kan du välja det lämpligaste alternativet baserat på hårets egenskaper och tillstånd.

Shampoo 911 "Lök" - recensioner

Negativa recensioner

Nackdelar: orsakar mjäll, flytande och oekonomisk

Mot bakgrund av vårens avitaminos bestämdes man att köpa lökschampo från 911. Det kostade apoteket att köpa 120 rubel för 150 ml. Provad vecka. Lukt - inte lök, normalt, trevligt, som en vanlig schampo. Konsistensen är flytande. Oekonomiskt. Skum väl tvättas också. Efter användning är håret inte voluminöst, något torrt. Jag slutade använda den. efter det verkade fin mjäll. Ett par månader passerade och bestämde sig för att försöka använda det igen, men efter att ha blivit tvungen upprepades mjäll. Resultatet är om detta schampo faller ut och inte kände igen, men mjäll är definitivt.

hud kliar, minskar inte håravfall, torkar hår, mjäll förekommer, hår blir trasslat

God dag)

Efter att ha läst recensioner bestämde sig för att köpa i ett apotek, denna lökschampo för håravfall och skallighet. Det var billigt 115 rubel.

Jag har sådana problem med hår: överdriven förlust, och det ögonblickliga utseendet av mjäll, (antingen det visas omedelbart eller vid slutet av veckan) om shampooet inte passar.

Mitt hår är en gång i veckan. Renlighet hålls under lång tid, 5-6 dagar (igen, förutsatt att schamponet är lämpligt).

Nu ska jag berätta om schampo.

Shampoo har en vattnig genomskinlig konsistens, även med en liten mängd som skummar väl, är det ganska ekonomiskt. Lukten är trevlig, det luktar av någon medicinsk tinktur, lukten av lök känns inte alls. På detta proffs slutade.

Under tvätten fick jag mycket hår ur formen, den där mängden var inte där förut, även när jag tvättade det med vanliga schampon utan funktionen "att falla ut".

Efter torkningen började håret se ut som halm, något slags torrt och livlöst. Även om det också kan vara en fördel av balsammasken från "Clean Line".

Och de första två dagarna började, när de kammade, en större mängd hår falla ut än tidigare med hjälp av schampon.

Frågan är vilken plats det är att falla ut? I mitt fall förvärrade han bara situationen.

Även efter detta schampo blir håret smutsigt. Håret såg rent i ungefär 2 dagar, sedan bleknat, bränt, och de såg ut som om jag inte hade tvättat dem i mer än en vecka.

Också på den 4: e dagen efter appliceringen började det klia, vilket utvecklades till mjäll. Jag trodde, kanske är denna effekt vana? Nytt schampo och allt det.

Det var inte, jag bestämde mig för att upprepa.

Resultatet var ännu värre. Absolut samma bild med håravfall, torrhet, hårförorening. Men med klåda och mjäll var skräcken rak. Det var en stark klåda över huvudet på 3: e dagen, mjäll framträdde, mycket mer. Längs hårlinjen uppträdde rodnad på flera ställen och kliar. Det var som en allergi.

Här är ett så ynkligt resultat (

För mig består denna schampo faktiskt av några minusar, tyvärr och jag hoppades så att det skulle hjälpa till att lösa mitt problem.

Jag kan inte förstå om jag är allergisk mot någon del av farmaceutiska schampon, eller det här shampooet kommer inte till mig i allmänhet. Ett tidigare misslyckat apotekshampoo var detta, "Floresan nässla och humle" Effekterna är mycket lika. Efter dessa schampon vill inte köpa några mer schampon på apoteket.

nästan ingen lukt

hög konsumtion, förvirrad hår., dyr för en sådan volym, en liten flaska, mjäll kan uppstå, minskar inte håravfall, tvättar inte bra

På jobbet var jag mycket berömd och balm och schampo. Jag bestämde mig för att köpa ett försök. Vid första ögonkastet biter priset inte - för shampoo 110p i närmaste apotek. Men! bara 150 ml, det vill säga röret är väldigt mycket blygsamt.

Lukten av lök i allmänhet, nej. En del lukt handlar om neutral, men inte så trevlig. Men recensioner och tillverkare lovar ett tjockt hårhår, vilket innebär att det är möjligt att lida lukten. Det första jag märkte är att sedan 1 gång håret inte tvättas, är det nödvändigt att tvätta 2 gånger + för att skumma håret av medellängd, det tar en stor del, eftersom Han har inte heller mycket tvål.

Omedelbart började använda balsam "Onion 911", och hennes hår kammade normalt. Men då var balsammen över, och jag tvättade huvudet med bara schampo. Vad kan jag säga, inget speciellt alls. Hår av medelstamning, super-skina och mjukhet kände inte heller.

efter 2-3 tvätt hade min man och jag mjäll. okej, vi bestämde oss för att använda det några gånger, helt plötsligt var huden inte van vid det eller något. Men mjäll intensifierades bara, men också till detta att håret började bli smutsigt väldigt snabbt och började bli fet, dvs Om jag brukade tvätta mitt hår varannan dag, blir det efter det att jag har använt denna schampo, mitt hår som tvättas på morgonen, oljigt på kvällen.

Det mest bakhållna var att när jag tog bort det, var jag tvungen att tvätta i ytterligare 3 veckor nästan varje dag, då gick effekten gradvis. Samma märkte och hela familjen.

Medan jag självklart inte använde så mycket i ungefär en månad, så märkte jag inte att håret började krypa ut åtminstone lite mindre eller någon ny växte.

I allmänhet kanske det passar någon, men min familj passade inte, och med tanke på priset, är det dubbelt förolämpande. Återvände till den goda gamla Agafiya för 85r för 350ml.

Förmodligen, med tanke på många bra recensioner, schampo som en lotteri - vilken är perfekt och vem skadar

smutsigt hår på andra dagen, orsakade klåda, liten förpackning, hår började falla ut, en obehaglig lukt

Som alla tjejer drömmer jag naturligtvis om vackert hår. Jag tar frågor om vårdprodukter seriöst.

Jag såg detta schampo i apoteket. Tja, tror jag, när apoteket, och till och med vitamin, måste vi ta!

Kostnaden per paket är relativt liten: 123r. Men förpackningen är mindre jämfört med butikshampor. Dessutom konsumeras både schampo och balsam bra, inte särskilt ekonomiskt. Tja, det här, om bara verktyget var bra. Och det, som döms av beskrivningen, är bara full av vitaminer

Använd. Shampoo transparent färg. Lukten lämnar mycket att önska. Konsistensen är flytande.

Jag tvättar huvudet 2 gånger med schampo: smuts, smörjmedel, stylingprodukter tvättas av för första gången, och schampo visar sina fördelaktiga egenskaper för andra gången. Detta gäller alla schampon, inte bara detta. Tvätta så hårt ditt hår. Vid den första tvålen behåller vårt vitaminsjampo inte mycket bra: det sköljer inte håret tillräckligt, det skummar inte bra, därför måste du klämma ut det ganska mycket. Den andra gången tvättar rester av föroreningar och skum av någon anledning mycket bättre. Efter tvättning är håret hårt, väldigt trassigt.

Effekt. Jag märkte inte någon super-glans, fuktgivande, mjukgöring, och bara några förändringar i förbättring, efter applicering av dessa schampon och balm. Men efter den första ansökan märkte jag att mitt huvud började klia. Jag bestämde mig för att inte sluta använda, plötsligt kommer inte mirakulösa egenskaper att dyka upp omedelbart. Men med varje användning klarade huvudet mer och mer, mitt hår började snabbt växa fetare och lämna mitt ljushuvud. Ja, det var inte det jag förväntade mig från apotekshampooet, åh, inte det.

Det finns inget mer än en asterisk att sätta här: det luktar illa, det tvättar illa, det skummar hårt, och även efter applicering av balsam i samma serie är håret svårt och brinner inte väl. Det orsakar också klåda och hårfall. Här är ett sådant apotekshampo.

prisvärd

osynlig effektivitet, dålig skumning, märklig lukt

Bekymrad med frågan om håravfall och återställande av befintliga, bestämde jag mig för att agera på ett komplicerat sätt. Det fanns en fråga om schamponval. På apoteket såg jag ett vitamin,

vars effektivitet har bekräftats av den centrala kliniska sjukhuset i den ryska vetenskapsakademin. Och priset är trevligt. Som en del av - vitaminerna B3, B5, B6, E och C. Health, och till och med återvänder sken och hälsosamt utseende. Samtidigt förvärvade och balsam. Men besvikelse väntade. För att tvätta håret krävs ganska mycket schampo. Men det är inte så dåligt. Redan i tvättprocessen läggs varken ljushet eller silkighet. Känslan att håret är lätt behandlat med sandpapper. Inte hjälpt och luftkonditionering.

I slutet - schampo som schampo. Något minskar, men lägger verkligen inte till något. Varken den lovade glansen eller det friska utseendet tillsattes. Efter tvättning var kamning (upp till axelbladet) ganska svårt. I allmänhet råder jag dig att prova något annat. Och om du behöver ett verktyg med vitaminer, är det bättre att lägga till masken och / eller oljan. Dessutom är exponeringstiden längre och "användbarheten" själva tränger in i håret utan några syntetiska tillsatser.

Jag löste inte min huvudsats för att stärka håret - effekten var noll;

En gång i tiden hade jag läst recensioner om lökschampo från 911+-serien från den ryska tillverkaren Tvins Tek. Även på något sätt imponerad av några av recensionerna. Och hon köpte sig på samma sätt - i våra apotek finns det tillräckligt många sorter av produkter i denna linje.

Shampoo heter "lök". Från håravfall och skallighet. 911+

Låter mycket lovande. Även om jag inte blir skallig har problemet med håravfall för mig alltid varit relevant i större eller mindre grad. För att inte säga att de sypyatsya varje dag, men speciellt efter tvättning.

Först köpte jag en flaska. Dosering liten - 150 ml, packad schampo i en låda.

I processen att använda bestämde jag mig för att köpa en annan flaska för att se resultatet, men det är fortfarande inte tillräckligt med 150 ml.

Detta var nästan 2 år sedan. Sedan tillbringade jag båda flaskorna shampoo.

Och vad är resultatet? Och allt utan förändringar.

Applicerat schampo på hår enligt bruksanvisningen, håll på huvudet i ca 5 minuter.

Men förstärkningen av mitt hår är absolut ingen effekt.

Shampoo nästan färglös, transparent, gelkonsistens. Hon pressade de sista droppen från flaskan som var kvar där på botten.

Lukten är mjuk, lätt, måttligt trevlig - du hör inte några lökskenor där, om någon plötsligt har en tanke att han ska lukta med lök, men nej.

Kompositionen innehåller ett lök extrakt, liksom ett helt komplex av andra växtekstrakter.

Shampoo skummar vanligtvis, huvudet tvättar, men du behöver hälla mer i handen, flödet är inte så liten.

Baserat på min personliga erfarenhet ser jag inte punkten att rekommendera det, eftersom min effekt var noll - jag tvättade mitt smutsiga huvud och jag tvättade det. Inte mer.

Med tanke på kostnaden för en sådan volym (2 år sedan för 150 ml var priset 150 rubel) och till och med hans löften - han är trots allt specialiserad på ett allvarligt problem, jag kommer inte att råda. Som vanligt kan schampo hittas mycket för ett mer behagligt pris.

Spolar väl oljemaskor

Torkar, tvättar för att squeak, kan inte klara av problemet med håravfall

Hemmagjorda lökmaskar är mycket värdefulla inom hårvård, men inte alla kan klara av denna lukt, som bara kommer att jaga dig) Därför ville jag hitta något liknande bland apotekserier för hår med en mildare arom. Efter att ha läst massor av eulogies om 911 Onion Shampoo mot håravfall gick jag till apoteket för det.

På flaskans baksida finns allmän information om schampo, dess åtgärd, användningsmetod och kontraindikationer:

Det första du märker är den fräscha lukten av schampo, utan några tips om lök. Ämnet är en genomskinlig färg, medeltäthet. Väl tvättat, bildar ett tjockt skum.

Tvätta håret tills det suger, jag gillar inte en liknande effekt, och om du inte använder en balsam / mask för hårets längd, torkar shamponen hänsynslöst ut dem. Även om tillverkaren lovar att "de naturliga extrakten som ingår i det ger ytterligare näring, lindrar torrhet, förhindrar hårbrott. Shampoo ger skonsam rengöring utan att störa den naturliga balansen, ger håret en hälsosam glans." Men här är det väldigt bra att tvätta av oljemask med detta schampo! Jag märkte ingen hårstärkning, de faller ut i samma volym som tidigare med lökschampo! Miraklet hände inte. Skräpschampo orsakade inte, och tack för det)

Tillsammans med detta schampo använde jag Bielita Dr.Hair Care Anti-Hair Loss Serum för att uppnå maximala resultat, vilket också visade sig vara en napp, tyvärr.

Men glöm inte att allt detta är individuellt och det faktum att man inte passar, den andra ger ett bra resultat! Tack för din uppmärksamhet)

billigt, håret blir smidigt, lättsamt, glänsande

alla färgade med kemi

Nu började jag bättre övervaka och ta hand om mitt hår, hud, jag försöker förbättra min hårs tillstånd, behandla det, rensa min hud. Jag är mer benägen att naturliga produkter med naturliga formuleringar som inte bara skadar, utan också gagnar håret.

Detta schampo beror på att det anses vara medicinskt (åtminstone anses det vara så och det var rostat. Jag köpte det, det var glädjande att jag hade hittat något naturligt, men tyvärr visade det sig vara fel.

Sjampoen själv är i en plastflaska, en abstrakt är knuten till den och applikationen och kompositionen är skrivna på flaskan. Volym 150 ml.

Transparent färg, flytande konsistens.

Vid första anblicken är allt bra: efter att ha tvättat med detta schampo blir håret mycket lättsamt (trots att mitt hår är mycket lockigt och det är svårt att ens kamma det!) grov som om inte dra!

Allt är bra, men det finns en men! Mycket viktigt men! Namnlösa: Sammansättningen av schampo! Den har laurylsulfat! Och det här är en sådan skadlig ingrediens för schampo! Och mycket annan kemi (nu kan jag tyvärr inte lista alla komponenter).

Och detta schampo kallas medicinskt! Men vad är det medicinskt, om det finns så mycket kemi i det? Mer skada än bra från honom! Jag vill inte ta det längre och rekommendera inte detta schampo till någon!

Jag behandlar de 2%, jag hittade inget speciellt för positivt hår. Jag hade en nässla.

Neutrala recensioner

Fördelar: tillgängliga, stärker rötterna med en liten förlust, priset är ekonomiskt och lätt att använda, effektivt

Nackdelar: ökar mjäll

God dag!

Jag vill berätta om schampo från håravfall och skallighet 911. Jag köpte på ett apotek för 100 rubel lite. Jag slutade en halv flaska och vägrade att använda den här produkten. Och här är varför: om du har mjäll, är det bättre att inte köpa det här schampot alls. Därför blir mjäll tre gånger mer, och hårbotten kliar mycket, det hände till och med att jag polerade till blodet. För första gången köpte jag denna schampo mot mjäll, medan jag gillar allt.

Vad gäller det resultat som utlovas med detta betyder det. Håret faller verkligen mindre.

Av fördelarna kan jag skilja mellan låg kostnad, effektivitet, tillgänglighet (tillgänglig på något apotek), en bekväm flaska, en trevlig arom av örter (och inte lök!).

Bara en minus, men det var han som fick mig att sluta använda 911 schampo. Det här är en enorm ökning av mjäll.

Rekommenderar jag denna åtgärd till dig? Om du inte har mjäll, så JA! Jag rekommenderar utan misslyckande. Men om du har mjäll, så nej. Använd inte alls!

Tänk själv, bestäm själv.

naturliga växtekstrakter i kompositionen

hög konsumtion, dåligt tvättad

Jag köpte det eftersom det är "Onion". Bara inte ironisk chuckle - jag vet att lökjuice i det är mindre än katten ropade, men.. vad om. åtminstone extrakt, kan äta?. eftersom lök är det mest effektiva botemedlet för skallighet och hårväxt. Och eftersom färsk lökjuice inte alltid är bekväm att använda på grund av den frätande lukten, bör schampo med namnet "Onion" vara mycket användbart. Tja, åtminstone för självförslag. Tvätta huvudet och föreställ dig att du gnider lökjuice.)))

Så, träffa min "fu", för att varken shampooet, dess namn eller självförslaget hjälpte mig (tydligen är jag inte psykisk)

 • Shampooet gör håret mycket tunt, och om det inte är tjockt, vilket är logiskt (människor som oftast med sällsynt hår använder schampo från håravfall och skallighet), är det allmänt katastrof efter tvätt. Slick huvud och tunna istappar istället för hår! Du ser i spegeln och gråter nästan. Vad har du gjort, Chipollino? Kanske beror det på att det är en klyftaolja i kompositionen.
 • Ökar fet hår. Återigen, förmodligen på grund av oljorna i kompositionen. Vid slutet av nästa dag är håret uppriktigt oljigt. Du behöver förmodligen tvätta håret med denna schampo varje dag. Dessutom är en liten flaska 150 ml, och denna lök kostar 200 rubel.
 • Dålig skumning, så det förbrukar snabbt (vilket är ganska ett plus för mig, jag ville verkligen att det skulle sluta snabbt))
 • Doften är aldrig lök, genomsnittliga bekvämligheter.
 • Färgen är transparent, det kan vara en liten gulaktig nyans, om du tittar noga.

Mitt hår med denna Chipollino inte befriended. Förmodligen för att han, så alla berikade med oljor, är mer lämplig för personer med torrt hår.

Lukt, burdock olja.

Avlägsnar inte helt håravfall, håret är svårt att kamma.

Jag lärde mig om schampo 911+ "Onion" från mina vänners positiva recensioner, eftersom jag länge inte kan bli av med håravfall bestämde jag mig för att prova det. Köpte den på apoteket, det kostade ca 120 rubel. I en flaska på 150 ml. Hon kände att hennes hår skulle lukta som lök, men som det visade sig var det inte ens luktande lök där, lukten är ganska trevlig, det ger bort några örter, jag tror att det är på grund av den burdockolja som finns i denna schampo.

Shampoos färg är nästan genomskinlig med en lätt gulaktig kant. Det skummar mediokröst, det tvättas väl, håret efter det luktar behagligt, men det är mycket svårt att kamma det, känslan av halm på huvudet, därför är det bättre att använda lökbalsam från denna tillverkare. Det finns det.

Tja, om det viktigaste, efter att ha använt det i 2 månader minskade förlusten av mitt hår gradvis med ca 50% och inget mer, men jag skulle vilja hitta ett botemedel som helt kommer att lindra mig av detta problem, därför rekommenderar jag inte detta schampo, eftersom han lyckades bara hälften av sin huvuduppgift.

Mjukt hår, märkbar glans.

God dag.

Jag minns fruktansvärt hår föll ut, efter att ha läst recensioner om alla dessa lökschampon, bestämde jag mig för att försöka, åh, som jag bara inte försökte. Så jag köpte för 120 rubel denna schampo på apoteket. Jag bestämde mig för att tvätta mitt hår, shampooet stinker inte och håret efter det, de blev mjukare och hålls rena längre. Skum väl och lätt tvättas bort. Men du vet från håravfall, tyvärr hjälpte detta schampo inte, och jag tvättade det till och med helt och hållet inget resultat. Men märkbart håret efter det är silkeslen och sken lite uppträdde.

I allmänhet kontaktade han mig på en annan nivå, men hjälpte inte med håravfall.

Positiva recensioner

Har precis slutat använda Lök Shampoo911. Månad används för håravfall. Resultatet är inte direkt, men mycket bra. Vid slutet av användningen stärks håret fullständigt. Kammen är nästan ren, du behöver inte välja håret varje dag. Och i allmänhet gillar jag hårets tillstånd. Shampoo gillade. Bra resultat.

Jag använder lök 911 för håravfall, jag använder hösten i flera år varje vår, det här är en period då håret blir svagt och de behöver vård. Lök i mitt område i månaden och håret märkbart mindre släpp ut verkar skina och silkeslen hår. Jag är nöjd med resultatet.

Jag kan bara säga bra saker om lökschampo 911, det återställer håret väl, håravfallet minskar, dess lilla nackdel skummar det, men det beror på att det är naturligt och inte innehåller kemikalier.

Jag har använt detta schampo i ungefär ett år nu, jag kan säga att jag är nöjd med dess effekt på mitt hår. Inga obehagliga stunder, efter att tvätta huvudet inte uppstår, är håret friskt och glänsande. Mycket gott skum, förbrukar inte mycket, trevlig lukt. För tillfället kommer jag inte att ändra det.

Jag använder ofta lökbalsam 911, köper den för samma lökschampo. Kvaliteten på verktygen är utmärkt, kompletterar varandra väl. Shampoo är utmärkt att tvätta håret, och balmen återfuktar, närnar och närmar dem. Som ett resultat, efter att ha tvättat håret är det lätt, luftigt, silkesligt, det finns ingen torrhet och brittleness. Men när jag använder det regelbundet i mer än en månad, försvinner alla hårproblem.

Håret är väldigt styggt med brist på vitaminer, jag känner det på våren, håret börjar falla kraftigt, torrt och skört, sedan räddas jag av burdockolja och lökschampo 911, på lökens lök. Det närmar och återställer skadade och vilande glödlampor, gör håret skiner, raster bort och håret börjar falla ut mindre om en månad.

Lökskampo är bara en räddning för mitt torra och spröda hår. Efter vintern hade håret fullständigt problem, så jag bestämde mig på en väns råd att köpa Lök Shampoo 911. Under en månad av användning kunde jag helt återställa mitt hår och sätta det i gott skick. Billig schampo och coolt.

Jag köpte Onions schampo för min mamma, och sedan bestämde jag mig för att prova det själv, och jag gillade resultatet. Särskilt sedan denna 911-serie har många andra schampon och balm. Jag är ganska nöjd med kvaliteten på Twins Tac-produkterna, och priset är bra, det är synd att en så liten volym kan göras och mer.

Jag använder lökschampo 911 från håravfall i nästan en månad. Från billiga schampon är det ganska effektivt, återställer skadade glödlampor, ger näring till hår, ger dem glans och elasticitet. Det skummar lite, men det är inte ett problem, det luktar inte. för mig är det viktigaste att hårförlusten har minskat

Jag använder regelbundet schampo. Och mycket nöjd med resultatet. Mannen började till och med att tvätta. Håret faller ut mer än vanligt. Jag kommer att säga det först efter en månads användning är resultatet märkbart. Hår mindre faller ut. Sken och elasticitet framträder.

Shampoo används, var nöjd. Efter födseln föll håret starkt ut. Självklart har jag också lagt till vitaminer i tvätten, i ett komplex som jag gillade effekten. Mina vänner och jag tvätta, hörde inga klagomål. Den tvättas av, skumar lite, och luktar inte som lök, som många är rädda för.

Jag gillade lökschampo 911 för balding. Hårglans, har blivit mer magnifik. Den tvättas väl, har ingen lök lukt. Jag använder nästan en månad

naturliga växtextrakt i komposition, normalt pris, torkar inte mycket, minskar håravfall, renar väl

liten flaska inte stor

Goddag, kära läsare! Idag vill jag dela med dig en recension av köp och användning på personlig erfarenhet av schampo "911 Onion" mot håravfall och skallighet. Nyligen, som föreskrivet av den behandlande läkaren, var jag tvungen att dricka en kurs av hormonella droger, och många vet inte om det är första gången som håret börjar falla ut efter en sådan behandling. Jag har stött lite på Internet, jag kom över detta schampo. Flickorna skrev att de även använde det efter födseln och nedgången stoppades. Det blev mycket intressant för mig och efter jobbet gick jag till apoteket och köpte den här produkten. Det är inte så dyrt, 156 rubel för en liten flaska.

Produkten säljs i en kartong, men hennes man kastade bort den omedelbart och kunde därför inte ta en bild. Innan användningen läser jag noggrant instruktionerna, vilket ser ganska lovande ut.

Shampoo har en trevlig arom, snarare än vegetabiliskt ursprung (ört), snarare än kemisk. Shampoo är transparent med en ljust gulaktig snitt. Det tvättar inte väldigt bra, och från första gången förstod jag inte om jag använde schampo i mitt hår eller ej. För att få ett bra resultat rekommenderas att du håller produkten på håret i 3 minuter. Vad jag gjorde. Tvättade ur håret perfekt och utan resten alls.

Nackdelarna kan bara hänföras till det faktum att du måste tvätta håret varje dag. Huvudet blir för snabbt oljigt.

Slutsats: Efter att ha applicerat denna schampon slutade håret flyta, de fick en naturlig glans.

Jag skulle rekommendera detta schampo.

naturliga växtekstrakter i komposition, billig, minskar håravfall

Hallå Till att börja med är jag en kille och mitt hår föll ut. Jag är bara 22 år gammal, och som många av killarna skulle jag inte vilja förlora hår på huvudet i framtiden. Beslutade att inte fördröja handlingen gick jag till apoteket i hopp om att få några medel, och jag kom över en showcase med 911 schampon. Jag blev omedelbart lockad av sitt höga pris och ett stort urval.

Den första schampongen av det här varumärket som jag köpte var bara lök. Shampoo var ganska lätt att applicera, skum, väntade tre minuter och tvättades bort. Om så önskas kan du upprepa proceduren. Han hade också en ganska trevlig lukt, som jag inte förväntade mig av namnet.

Tja, som för resultatet direkt. Mitt hår blev inte frodig, men förlusten började minska, och efter ungefär en månad stannade den nästan helt. Tja, slutsatsen är väldigt enkel, om du vill köpa ett billigt och effektivt botemedel mot håravfall, var det gärna att ta lökskampo 911.

vitaminiserar hår, prisvärd, väl tvättar

Erfarenhet av användning:

kostnad:

På grund av perfektion köpte jag detta vitaminschampo, eftersom priset var rimligt (ca 120 rubel). Jag köpte det på apoteket, lockade inskriptioner om närvaron av vitpmins (B3, B6, B5, E, C).

Paketet är litet, lätt, bekvämt att ta på vägen eller i gymmet.

Du öppnar locket och känner doften av C-vitamin, en lätt diskret lukt av barndomen! Shampoo är transparent, inte särskilt tjockt, det skumar måttligt, men det tvättar håret väl.

Jag hittade ingen speciell effekt, men det fanns inget starkt obehag, jag skulle ha skum starkare och det skulle vara bra. Jag tror att jag ska köpa något annat.

Utmärkt resultat med regelbunden användning

Annonsera inte på TV

Efter graviditeten började håret falla ut. Räta bunter regnade under tvätt och sköljning. Jag var rädd för att dricka vitaminer när jag ammade.

Brewing weed och tvätta sina huvuden med dem, hade bara inte tid att göra masker. Och då gick jag på apoteket och berättade för apoteket om mitt problem. Och hon rekommenderade detta schampo. Ärligt talat trodde jag inte riktigt det, men bestämde mig för att försöka.

Dessutom är kompositionen mycket bra: lök extrakt, burdock olja, etc. Och priset är bara 125 rubel. för 250 ml. I allmänhet tog hon det och misstog inte. Efter att ha använt den första månaden började håret falla mycket mindre. Och efter 3 månader slutade de helt och hållet. Balsam behövs inte eftersom shampooen är mycket mjuk. Efter att hans hår kammade väl och mycket mindre förvirrad. Lukten är väldigt trevlig. Det är synd att det inte annonseras på TV, många vet helt enkelt inte om det.

Det luktar gott, det tvättas lätt, håret blir inte smutsigt under lång tid

God kväll! Lök shampoo 911 rådde till mig av min vän, när hon föddes började hennes hår falla ut, och hon utnyttjade det och resultatet i ansiktet, efter en månads kurs, såg en ny hårplump och de började falla mycket mindre ut. På hösten jag mötte problemet med håravfall bestämde jag mig för att prova det och priset passade mig också 150 rubel. Vanligtvis är superfood schampon mycket dyra och effekterna är noll.

Resultatet var så att håret verkligen började falla ut mindre. För mig är det viktigt att, efter att ha tvättat mitt hår, bröt, så är inte alla schampon lämpliga för mig, men efter 911 schampo bröt de, en volym uppträdde. Shampoo luktar mycket trevligt, väl tvättat av. Håret blir inte smutsigt under lång tid. Om man tittar på kompositionen, så finns det naturliga komponenter, självklart kan du inte göra utan kemi, men kompositionen är fortfarande bra. Jag använder fortfarande denna schampo ett år nu, väldigt glad! Kära tjejer, jag rekommenderar honom till dig, du kommer inte ångra! Men om någon inte passar, var inte förtvivlad, kom ihåg att vi är alla olika och hårets struktur också! Godnatt!

Håret faller inte ut, lågt pris

Jag har använt 911+ i många år. Det visade sig verkligen vara en räddningstjänst för mitt tunna hår, som också började falla ut. Det är också glädjande att dessa schampon inte bara är effektiva men också billiga.

Jag försökte med andra metoder och metoder för håravfall, inklusive burdockolja och alla slags masker, men jag såg verklig hjälp först efter att du köpt denna schampo.

Jag gillar effekten som händer med håret: det blir fluffigt och väl tvättat. Det är fantastiskt att köpet av detta schampo inte kräver några speciella investeringar.

Håret upphörde verkligen att falla ut, inte som det var förut. Lökskampor, både bara lök och lök med nässlextrakt, visade sig vara särskilt bra.

Denna nässelförskruv stärker hårsäckarna så bra att håret nu hålls mycket fast och helt upphört att falla ut.

Alena http://www.woman.ru/beauty/hair/thread/4367169/1/#m47860370 Jag använder denna schampo och balsam i ungefär en månad. Före det föll håret i månad 4 fruktansvärt. Någonstans efter att 4-5: e hårbearbetningen började falla ut under tvätt 3 gånger mindre (efter det första - mycket har tappat bort). Nu är allt i det normala intervallet)) Så jag är glad att använda den vidare och jag råder dig att prova det)) Och förresten luktar det fint.

Jag försökte och jag gillade verkligen lök 911. Jag köpte verkligen nässlextrakt och jag kan säga att mitt hår har blivit mycket hälsosammare och starkare. Mindre utfall, även om det inte gör något annat än att tvätta med lökschampo!)

Shampoo Neutral 911 matchade mitt hår perfekt. De är kombinerade, feta vid rötterna, torra på spetsarna, så efter det att detta schampo ändrats i ögonblicket blev det inte så uppenbart att fetheten var för torr. Till exempel försvinner de splittrade ändarna, och vid rötterna förblir håret i normal form mycket längre. Shampoo är också från en billig firma Twins Tak, så det visade sig vara ett nöje att använda den.

Lökschampo orsakade vid första skandalen, jag förstod inte hur du kan tvätta håret med lök. Och då när en vän förklarade att han bara var med lök extrakt, men inte luktade dem alls, bestämde jag mig för att prova det, för mitt hår behövde vård och behandling. Så, efter en och en halv och en, insåg jag att det inte var för ingenting att jag tvättade håret, de slutade falla, blev starkare, blev täta och levande. Och faktiskt luktar schampo bra och mycket effektivt. Därför rekommenderar jag alla lökschampo 911.

Inte den första månaden använder jag schampon av denna firma Twins Tak, nu köpte jag bara vitamin 911 schampo, jag gillar deras kvalitet, särskilt med tanke på orealiserad kostnad. Jag köper schampo tillsammans med balsam för att göra det bättre

kamma mitt hår, för att de är långa. Vitaminschampo ger hårstyrka, glans, näring, behaglig lukt efter tvätt, med håret länge finns inga problem, förlorade och splittrade ändar. Mitt högsta betyg för detta företag och dess produkter.Nästa Artikel
Orsaker och tecken på skallighet hos män. Vi möter alopeci väpnade