Gult hårschampo - hemligheten hos perfekt blondin


Varje kvinna strävar efter att se vacker, modern och effektiv. Det är denna lust som driver den vackra hälften av mänskligheten till ibland drastiska förändringar i utseende, i synnerhet övergången från en brunett eller brunhårig till en blondin. Inte bara att ljussättningen skadar hårt håret, så det finns också en ful gul färg. Att korrigera denna brist kommer att hjälpa shampoo från hårets yellowness, hur man väljer det korrekt, vi kommer att berätta ytterligare.

Var kommer den gula nyansen från

Det är svårt att få en kall blond av blont, mörkt eller brunt hår, men det är viktigt att bevara skuggan så länge det inte går så länge som möjligt och att inte skada försvagade hår. Kosmetiska företag slösar inte bort tid och skapar speciell kosmetika för att lösa detta problem. Detta är en yellowing neutralizer eller schampo för att avlägsna gul färg.

Orsakerna till utseendet på en gul defekt är många, anser de viktigaste:

 • Hårdkvalitetsfärg - hår innehåller naturligt pigment, vilket avlägsnas med färgens kemiska sammansättning. Om färgen inte är tillräckligt stark, så eliminerar det naturliga pigmentet inte fullt ut, därmed den obehagliga gula och jämnfärgade nyansen.
 • Felaktig färgning - yellowness på de målade locken visas som regel efter hemljus. Besparingar på att besöka en professionell, otillräcklig kompetens och kunskap om frisör kan återspeglas i denna form. På ett ställe var färgen underexponerad och i den andra var de överarbetade - här har du både yellowness, brittleness och torkade lockar;
 • Brott mot tekniken för att ljusa mörka krullningar - som regel många flickor som har bråttom att utföra färgning hemma, saknar betydelsen av blekningsstadiet och toning av redan blekt hår.
 • Det händer ofta att efter en tid efter färgning börjar yellowness att dyka upp. Detta kan förklaras genom att tvätta ut färgämnet och "exponera" det tidigare ljusna håret. Det här är ett ganska normalt fenomen, och speciella färgämnen eller mycket milda färger kan dölja den gula nyansen.

Fördelar och nackdelar med yellowness-neutraliseraren

Ta bort yellowness från håret genom toning, re-färgning eller användning av speciella schampon. Det skuggande sättet föredrar de flesta "nyblivna" blondinerna. Detta är inte förvånande, eftersom dessa kosmetiska produkter har många fördelar:

 • Det är lätt att applicera, det luktar gott och orsakar inte obehag.
 • Inga speciella färdigheter eller förmågor kommer att krävas för att neutralisera den gula defekten;
 • Bekämpa yellowness med schampo varar högst 10 minuter;
 • Detta är det säkraste alternativet för att uppdatera skuggan av krullarna. Vitamin och näringsämnen i produkten ser också perfekt efter de blekta låsningarna och skadar inte dem.
 • Du kan bli av med den fula gula nyansen själv hemma;
 • Mindre avfall jämfört med bra resultat.

"Antigul" betyder att du kan torka håret och vissa droger provar utseendet på de snittiga ändarna. För att mildra denna brist, rekommenderar vi att vi efter varje applicering av färgämnet applicerar en näringsmässig och fuktgivande mask av naturliga ingredienser, växtekstrakter och oljor på håret. Observera även balm av gult hår.

Var uppmärksam! I de flesta fall är shampooen för att ta bort gula och ljusa röda nyanser av blekt hår koncentrerat, blått eller lila. Om du inte spädar ut produkten i rätt proportion kommer det att förekomma alltför stort blått på håret. Därför bör du noggrant läsa instruktionerna från tillverkaren innan du applicerar en nyans.

Vem Toning shampoo är inte lämplig

Shampoo som avlägsnar ovanlig yellowness från håret - det enklaste sättet att lösa problemen. Du bör dock förstå att det inte alltid är möjligt att använda det i kampen mot en sådan defekt:

 • Du har en hållbar och ljus solig nyans, orsakad av felaktig blekning av mörkt hår - en tonad schampo för dessa ändamål kommer att vara maktlös. Det kommer bara delvis att släta effekten, men inte helt ta bort den;
 • Du kan se grått hår - i det här fallet bör du också vara försiktig med tonade produkter. Ibland betonar deras användning endast bristen på ålder och döljer inte den;
 • Är du allergisk mot någon komponent i kompositionen;
 • Du har torkat och försvagade lockar - i det här fallet är de bättre att läka eller skjuva än att skada vidare med kemiska föreningar.
 • Du har öppna sår, utslag i hårbotten - i detta fall vänta på en fullständig återhämtning, för att inte sprida smitta och inte orsaka komplikationer.

Rådet. Skuggning, anti-gul schampo innehåller kemiska komponenter, så du kan inte ignorera råd från proffs och kontraindikationer, om du självklart inte vill skada din hälsa och förbli utan ett frostigt hårhår.

Vi väljer och tillämpar verktyget korrekt

För att uppnå höga och varaktiga resultat måste det valda schamponet från hårets hårdhet uppfylla följande kriterier:

 • Ammoniak och oxidanter i kompositionen skadar hårets struktur, så dessa produkter bör kasseras.
 • Positiv återkoppling av kunder är en av de viktiga aspekterna när man köper medel. Att erkänna en lyckad formel och beständiga resultat i kompositionen är svårt, men att lyssna på andras åsikter kommer inte att skada;
 • Professionella linjer - ge företräde till högkvalitativa kosmetika, låt kostnaden vara lite dyr
 • Förpackningen ska vara märkt "gulgul", silver eller grå shampoo;
 • Kompositionens färg är vanligtvis silver, blå eller lila.

Försök använda produkter av samma märke. Detta minskar risken för nya och oväntade färger på håret efter proceduren.

Nu börjar vi kampen mot defekten. För att undvika obehagliga överraskningar och oönskade nyanser, använd verktyget korrekt:

 • Läs noggrant instruktionerna från tillverkaren.
 • Fukt krullarna över hela längden så att gulningsneutraliseraren fördelas jämnt och jämnt.
 • Om syftet med proceduren bara är att bli av med yellowness, behåll sedan kompositionen i 1-2 minuter. Om du vill uppnå platina, kalla färger, så håller kompositionen upp till 4 minuter.
 • Skölj håret med ljummet vatten flera gånger så att inga partiklar av preparatet lämnas.
 • Applicera sedan en fuktgivande balm eller mask.
 • Vissa nyansfonder behöver spädas ut. För att göra detta i lika stora mängder, blanda grundschampo med en nyans och fördela sedan på håret och håll den längre (upp till 10 minuter).

Rådet. Kolla regelbundet genom krullarna så att de blå noterna på produkten inte visas. Vid första tecken på blått, tona spola.

Foto före och efter

De bästa gulaktiga schamponerna

Hittills är valet av "anti-gul" produkter mycket olika. Du kan enkelt välja rätt nyans och komposition till ett överkomligt pris. Det finns dock ledare, de är konfidentiellt förankrade i konsumentbedömningen.

Nouvelle

Anti-Yellow True Silver erbjuds av varumärket Nouvelle, som är känt bland professionella stylister. Det är en tät och bekväm arbetskomposition som ger ekonomisk användning, tränger lätt in i håret och garanterar ett bestående resultat. Den unika formeln gör håret smidigt och lätthanterligt, förhindrar att det smälter och elektrifierar. För att konsolidera den uppnådda effekten rekommenderas att man använder en mask från samma serie.

Estel

Estel Curex Color Intense shampoo liknade många, tack vare hög kvalitet till ett överkomligt pris. Lösning för Estelle ger låsen en mjuk silverskugga, bryr sig helt och hållet och stärker. Efter applicering skiner håret med en hälsosam glans, men förberedas för utseendet av delade ändar. Detta är en stor bieffekt efter användning av Estel Curex Color Intense. Läkemedlet är bäst och lämpar sig för toningkrullar. Vi rekommenderar också att du uppmärksammar Estelle färger för att tona hår.

Författaren delar erfarenheten av att använda Estel Curex Color Intense shampoo.

Concept

Concept-gult silver är ett bra sätt att ta hand om lock och neutralisera gula och rödaktiga nyanser efter förtydligande. Produktens sammansättning är fylld med en mängd olika näringsämnen - det är burdock och ricinolja, fuktgivande ingredienser från naturlig kokosnöt. Detta företag har gjort allt för att inte skada strängarna försvagade efter färgning. Men det finns en nackdel, verktyget är instabil och snabbt tvättas av.

Katya talar om fördelarna med schampo.

Fyra skäl

Professionella fyra skäl Silver uppdaterar och uppfräser trådens färg, stärker och skyddar mot UV-exponering. Fyra skäl anti-guling schampo och grått hår. Utdrag av solros och rosmarin, keratiner leder effekten av läkemedlet för att återställa hårets porösa struktur och stärka den från insidan.

Schwarzkopf

Schwarzkopf bonacure True Silver Shampoo - ger curls en cool nyans och eliminerar överdriven värme (yellowness). Hårprodukten Schwarzkopf lovar en värdig omvandling med ytterligare näring och restaurering av lösa strängar. Resultatet ser naturligt ut och ligger kvar på håret under lång tid. Det tyska företaget Schwarzkopf har än en gång bevisat högsta kvalitet och kundvård.

Det är användbart att veta om hårljus:

Blont är modernt, men vara beredd att behålla krökans perfekta nyans. Kosmetiska produkter erbjuder många idéer och möjligheter att rätta manifestationen av yellowness. Var vacker!

5 bästa schampon för hårguling

Egenskaper i rankningen

Ofta, som ett resultat av färgning i vitt, blir håret gult. Anledningen till detta kan vara bristen på professionellitet av barberaren, fel ton eller dålig kvalitet färg. För att åtgärda situationen kan du använda ett speciellt schampo för blondiner mot gult.

I hjärtat av nyansen är lila och silverpigment. Att komma på håret påverkar deras struktur. Som ett resultat av denna reaktion försvinner yellowness, och strängarna förvärvar en kall nyans. För att uppnå önskad effekt ska shampoo vara så aktiv som möjligt och samtidigt säker. Det är svårt för en vanlig köpare att välja en högkvalitativ produkt, därför föreslår vi att uppmärksamma några rekommendationer:

 1. Innehållet av väteperoxid och ammoniak utgör inte grunden för neutralisering av den gula nyansen. Detta är ett skadligt kemiskt element som påverkar hårets struktur negativt.
 2. Sammansättningen av schampo bör innehålla silver och lila pigment. Den första kan erkännas av inskriptionen på flaskan: Gråschampo, Silver. Det är den säkraste och mest försiktiga komponenten. Försiktighet måste tas med den andra. Om du överdriver det på håret blir strängarna lila.
 3. Rita en ögonblicksbild på tonbordet, som visar den ursprungliga nyansen och det slutliga resultatet efter färgning.
 4. Innan du köper studie konsumentrecensioner. Förvärva endast välrenommerade varumärken.

I rankningen nedan visade vi de bästa anti-gula schamponerna. Produkterna valdes utifrån användarbedömningar, antalet förfrågningar i en sökmotor och de rekommendationer som anges.

TOP - 5 bästa gulaktiga schampon

5 MATRIX TOTALA RESULTAT FÄRG OBSESSERAD SÅ SILVER

Högkvalitativ färgberedning mot yellowness. Lämplig för både klarade och melirovannyh, naturliga och gråsträngar. Effektivt neutraliserar halmfärg, vilket ger håret en sval glöd. Resultatet kan observeras efter den första ansökan. Förutom korrigering av tonen har den en extra vårdseffekt.

Köpare rekommenderar gärna shampoo till blondiner, som en av de bästa nyanserna. Håret ser välskötta, inte förvirrade, blir inte torrt, kamma bra. Många använder Matrix länge och har redan lyckats uppnå ett hållbart resultat. Separat vill jag notera kostnaden. För ett sådant kvalitetspris är billigt. Positiv återkoppling bekräftar detta. Utan tvekan har OBSESSED SO SILVER shampoo något att glädja ägare av blont hår.

4 Concept Blond Anti-yellow

Den mest populära produkten av Concept-märket är Anti-gul färgtonschampo. Den har en aktiv effekt på färgade trådar, vilket eliminerar yellowness. Det innehåller inte ammoniak och väteperoxid, vilket betyder att det är säkert för hälsan. Den innehåller två starka pigment: silver och violettblå. Försvårar håret försiktigt utan att skada strukturen. Skapar en skyddande film som stärker rötterna och förtorkar strängarna.

Konsumenter uppskattar schampo för utmärkta resultat, omsorgsfulltegenskaper, ekonomisk konsumtion och rimligt pris. I recensionerna skriver de att konceptet effektivt neutraliserar gul färg utan att skada krullarna, närmar och förebygger utseendet av elektrolys. Efter tvättning blir håret mjukt och glänsande och blir en naturlig kall nyans.

3 Estel Prima Blonde

Estels varumärke producerar högkvalitativt gulgschampo, vilket inte bara eliminerar halmfärgen, men har också ytterligare vårdegenskaper. Rengör håret hårt, närma hårbotten med mineraler och vitaminer. I en sådan komplex handling är den främsta fördelen med läkemedlet. Prima Blonde klassificeras som professionella verktyg. Det stämmer perfekt tonen och skyddar trådarna från exponering för solljus.

Recensioner av schampo positivt. Köparna noterar hög effektivitet. Efter den första applikationen är det knappast märkbar, men regelbunden användning ger ett stabilt resultat. Konsumenterna har noterat en annan fördel - innehållet i balsamens sammansättning och naturliga ingredienser som ger lätt kamning. Efter tvättning behöver ingen ytterligare vård i form av en mask eller balsam.

2 Londa Color Revive Blonde silver

Skuggans schampo från Londa är utbredd på grund av dess unika sammansättning. Som ett aktivt färgämne är ett naturligt extrakt av lavendel. Effektivt neutraliserar den bleka hårets gyllene nyanser. Handlar snabbt, och resultatet förblir länge. Rekommenderas för användning som primärvårdspersonal.

Köparna tilldelar högsta betyg till drogen. Det målar inte huden, ger krullarna en naturlig nyans, absorberar väl och håller lång tid. Det finns en trevlig arom jämfört med liknande medel. Efter användning är håret mjukt och glittrande, färgen är ljus, mättad. Londa - en av de bästa schamponerna för blondiner mot gult.

1 Schwarzkopf Color Freeze Bonacure Silver Shampoo

Det här är inte första gången den tyska tillverkaren har bevisat hög kvalitet och kundvård. Den här gången var vår uppmärksamhet ärade med Bonacure Silver anti-yellowing shampoo. Dess fördelar är inte begränsade till att neutralisera den obehagliga nyansen av blekt hår. Verktyget rengör och stärker håret perfekt, och det aktiva vitaminkomplexet ger dem vitalitet. PH 4.5 hjälper till att upprätthålla optimal vatten-saltbalans.

Riktigt bra kvalitet och högt resultat visar många positiva konsumentrecensioner. Schwarzkopf bryr sig omedelbart för skadade strängar, ger dem en sval nyans, innehåller inte aggressiva komponenter. Tack vare en speciell teknik kan den återställa håret på mobilnivån och återvänder sin naturliga elasticitet, elasticitet och styrka. Kanske är detta det bästa komplexa schamponet för blondiner.

Estel Prima Blond Gul Shampoo-Neutral Shampoo Silvery, för coola blond nyanser - recension

Gult hårschampo! Bra nyhet, jag bytte ut Estel OTIUM för coola färger

Idag skulle jag vilja dela med mig av mitt nya Estel Prima Blonde-schampo, liksom en ny, jag har använt det redan ett halvt år.

Jag köpte den på råd av min frisör. Innan honom använde hon schampon av olika märken med antigul effekt, även från Estel, men från OTIUM-serien. Om vi ​​jämför dem med varandra, då Priam Blonde kommer fortfarande att vara starkare, med en mer uttalad effekt av neutraliserande yellowness.

Prima Blonde ger ditt hår en ljus silverfärg, UTAN BLÅ! Detta är väldigt viktigt! Jag har ljussat mitt hår länge, jag hade en gång ett fall när hårsträngarna var raka blåa. Utmärkt anti-gul effekt, Ja, inte första gången är det naturligtvis inte en färg eller ett tintingschampo, men efter tre ansökningar är resultatet redan märkbart.

Av minuserna kan jag bara notera en sak - ett litet torrt hår. Men trots allt efter schampo är det nödvändigt att använda balsams, masker, oljor. för att göra håret mjukt och silkeslen. Därför försvinner denna minus av sig själv. Innehåller keratin och panthenol för håråterställning., För att vara ärlig märkte jag inte denna effekt.

Jag lägger den på vått hår, särskilt på rötterna, för en längd som jag försöker att inte applicera (längs håret får allt du behöver från schamponet under sköljning). Lämna i ungefär tre minuter och tvätta av. Sedan använder jag Estel Priam Blonde Balsam.

Jag använder inte handskar Shampoo fläckar inte huden på händerna eller naglarna.

tillräckligt sparsam, en flaska varar ca 2 månader, även om mitt hår inte är kort. Utgångsdatum stora 36 månader, så du har tid att använda exakt))

Jag gillar doften av schampo, efter att ha tvättat håret lukter det gott under en lång tid

Volym 250 ml, till en kostnad av cirka 500 rubel.

Estel Prima Blond Gul Shampoo-Neutral Shampoo Silvery, för coola blond nyanser - recension

Estel Prima Blonde Silver. Detta schampo mot gult hår är min oumbärliga assistent! Blondes, denna recension är till för dig.

Idag vill jag dela en recension om Estel Prima Blonde Blonde Shampoo, som har blivit en oumbärlig assistent för att behålla en vacker blond.

Estel Prima Blond Silver Shampoo för kalla nyanser, 250 ml.

Silver shampoo är utformad speciellt för att försiktigt skrubba håret, vilket ger en ädel silverskugga. Gul nyans - glömd, färgen förblir cool, ljus och fängslande! Natur Parl-systemet i produktens sammansättning innehåller panthenol och keratin, vilket bidrar till återställandet av hårstrukturen, vilket ger dem mjukhet och glans.

Resultat: Violettpigment neutraliserar gul nyans. Keratin ger håret ett hälsosamt och väl preparerat utseende, mättat med glitter. Panthenol återställer och återfuktar hår. Applicering: Applicera på vått hår, massage, lämna i 1-3 minuter för intensiv exponering, sköljning. Det rekommenderas att använda handskar.

Jag lyser upp mer än 10 år. Tidigare var favoritschampo mot yellowness Bonacur. Jag skrev om det här https://irecommend.ru/content/samyi-lyubimyi-foto-. men under lång tid såg den inte till försäljning. Jag byggde upp flera andra, liknande tonics, som fruktansvärt torkade håret och stannade vid Estelle.

Priset på schampo i området 500 rubel.

Men jag har min egen metod för att applicera schampo.

Först tvättar jag mitt huvud med vanligt schampo. Då Estelle.

Jag skummer och håller på håret i 3-5 minuter.

Jag försökte tvätta en med Estel, men med mig tvättar han av rötterna dåligt. Håret torkar inte.

Applicera sedan en balsam eller en mask. för mitt hår är det inte alls mjukt, och om du inte använder en mask, är det svårt att kamma håret efter det.

Färgen är väldigt vacker. Vill du vara helt ash, håll bara schampon på håret under en längre tid.

Estel Professional Curex Color Intense Shampoo "Silver" för coola blonda nyanser - recension

Från varma till kalla tonar - mot gula. Alla plusser och minuser av Estel Professional Curex Color Intense shampoo "Silver". Viktigt råd att inte skämma bort håret!

Estel Professional Curex Color Intense Shampoo "Silver" Jag köpte för 300 rubel

i butiken kosmetika för hår. Volym 300 ml, tillverkare Ryssland

Jag köpte denna schampo eftersom jag alltid ville få en kall nyans.

hår, men med hjälp av färger har jag aldrig lyckats, och detta schampo

hjälpte till att eliminera oönskad yellowness (med en röra av rött) och gav hår

ganska kall nyans! Vad jag är glad självklart, men tyvärr denna schampo

Estel Silver Det har en väldigt stor nackdel.

Namnlösa: Det är mycket torrt hår!

Shampoo är lila, du kan bara tvätta håret, och du kan lämna

på hår upp till 3 minuter för att få en jämnare färg. Jag lämnar den på

i 2 minuter och som ett resultat, efter några applikationer fick jag en bra

Effekten, om en sådan nyans jag ville!

Om du applicerar detta schampo dagligen kan du förstöra håret!

Därför är det klokt att använda det inte varje dag, men ett par gånger i veckan, till exempel,

Ja, och schampo tjänar så länge över tiden! Jag tycker inte om det alls

vad han innehåller SLS - Under lång tid har jag inte använt schampon med SLS eftersom

Detta ämne tvättar naturligt keratin från håret! Och om vi anser det

Den innehåller också violett färgämne, vilket är dubbelt så mycket som belastningen

på håret, så de torkar ut och blir mer spröda!

Doften av detta schampo är svag, men behaglig nog. Håret tvättas väl

och skummar tillräckligt bra, så det spenderas sparsamt! Men du behöver honom med det.

Tvätta omedelbart, eftersom schampot fläckar dina fingrar lite om du inte tvättar omedelbart

händer!

Sammanfattning Jag kan säga det å ena sidan schampo Estel Silver utför

dess huvuduppgift - tar bort yellowness och ger en kall nyans till håret!

Och å andra sidan torkar det hår och gör det inte bättre i kvalitet, snarare motsatt!

För att inte skämma bort håret med sådant schampo kan jag ge viktiga råd!

Eftersom ett sådant schampo oundvikligen tvättar bort keratin från håret är det bäst

göra keratinåtervinning, täck håret med keratin för att skydda

dem från skadliga effekter av schampo Estel Professional Curex Color Intense!

Då kommer denna schampo inte att kunna skämma bort och torka håret!

Estel Professional Curex Color Intense Shampoo "Silver" för coola blonda nyanser - recension

ஐ Blonde mot gult hår! ஐ (Estel är det bästa schampot mot gult)

Varje blondin som vill ha en kall blond står inför problemet med gult hår.

Min assistent mot hårets hårdhet är Estel Color Intense CUREX. Jag använder den varje gång.

Metod för applicering

Om du vill ha en ljus silverfärg, tvätta av schamponet omedelbart efter tvättning. Om du behöver en silverskuggförbättring, vänta 1-3 minuter före sköljning. Jag håller ca 5 minuter på mitt hår.

Resultatet

Som ett resultat blir håret en vacker, kall, silverfärgad nyans.

Dess huvudsakliga nackdel: det torkar håret.

Men mot torrt och tråkigt hår.

Alltid vara vacker: användningen av färgade schampon av gult hår

Många tjejer som drömmer om att ommåla håret i kalla, ljusa färger överger deras idé, och ser exempel på misslyckad färgning, vilket resulterar i att strängar förvärvar billiga gula nyanser.

Om en sådan olägenhet redan har hänt med håret - är det användbart att veta hur man blir av med oönskade färger med hjälp av speciella schampon som neutraliserar yellowness.

Överväg i artikeln de orsaker som orsakar yellowness och motsvarande metoder för eliminering med hjälp av bra professionella schampon och verktyg för massmarknadskategori.

Skälen till utseendet på gula nyanser

De vanligaste orsakerna till yellowness:

  Använd ett oxidationsmedel med en hög procentandel av oxid.

Vid blekning med hjälp av blondande pulver öppnar hårflakorna med ett oxidationsmedel, följt av att pigmentet avlägsnas genom pulveret. Reaktionshastigheten på håret beror på procentandelen peroxid. Därför visar de flesta massljusprodukterna från massmarknadskategorin kunderna nästan omedelbar förtydligande med hjälp av 9% eller 12%.

Med en så hög reaktionshastighet blir proteinet som utgör håret "koagulerar", håret blir tomt och blir gult. Upprepad förtydligande kan bara förvärra situationen, därför är det med guling nödvändigt att bekämpa toning.

 • Avslag på toningproceduren efter förtydligande. Efter blekning måste hårstrukturen fyllas med ett pigment som kommer att stå för den vita färgen. Mellan toningprocedurerna med ammoniakfri färg kan du behålla platinfärg med gulaktiga schampon.
 • Försök att tända mörkt hår färgat med hushållsfärg. Pigment som utgör massmarknadsfärgämnena ger oundvikligen smutsiga röda och gula nyanser när de lyser hemma. Det är bättre att utföra denna procedur i salongen, med händerna på en erfaren färgist.
 • Strängar som saknar pigment är benägna att gulna, oftast ägare av tunt och lockigt hår av mörka nyanser. För att lösa detta problem, hjälper en välvalkt yellownessschampo, vilket händer med följande pigment:

  • blå - neutraliserar smutsiga nyanser;
  • violett - kämpar med yellowness och greener på strängarna;
  • grå och silver - används på håret nära den neutrala färgen på våt sand, ger en ädel platinskugga.

  Yellowness kan ta bort schampon med en tillräcklig mängd pigment, neutraliserande oönskade skuggar.

  Vi erbjuder att titta på en video om varför håret blir gult:

  Bästa medelbetyg

  Tänk på produkter som är lätta att använda och hjälper till att uppnå önskad neutral eller kall blondin.

  silver

  Dessa schampon ger strängarna en ädel platinfärg. De ska användas om skuggan är närmare beige eller ljusgul, med en stark gul nyans kommer de inte att hjälpa.

  Silver Estel Prima Blonde

  Verktyget har en flytande konsistens och en blå nyans med nacre, när den späds med vatten blir det silver. För neutralisering av obetydlig yellowness är en ansökan per vecka tillräcklig.

  Hur man använder: Applicera produkten på rötterna, skum och låt i 1-3 minuter tränga in i pigmentet. Enligt recensionerna - tre minuter kanske inte räcker, rekommenderas att exponeringstiden ökas till 5-7 minuter. Shampoo torkar håret lite.

  Vi erbjuder dig att titta på en video om Estel Prima Blonde shampoo, liksom andra sätt på den här raden:

  C: EHKO Silver Shampoo

  Shampoo har en svag koncentration av pigment, så risken att överexponera den på håret och få lila strängar tenderar att nollställas. Metod för applicering, godkänd av dussintals blondiner på platserna för recensioner: du bör först tvätta håret från fett med vanligt schampo, och applicera och skölj sedan medlet från C: EHKO.

  Resultatet i form av neutralisering av yellowness uppnås inom 1-2 minuter. Användningsfrekvensen - 1-2 gånger i veckan. Den har en större densitet och låg konsumtion, och därför mer ekonomisk än analoger.

  BEGRÄNSNING för lätta strängar

  Mycket koncentrerad, ekonomisk, gulnande schampo. På initialt lätta strängar nära en neutral blond kan det ge en oönnskad lilaskugga.

  Det är tillrådligt att inte lämna skummet längre än 2-3 minuter, och efter att du har applicerat shampooen måste du använda en närande mask, annars kan det vara svårt att kamma den.

  blå

  Sådana skuggningsverktyg hjälper till i kampen mot mer smutsiga och mörka röda strängar.

  Matrix Color Care Så Silver

  Verktyget tvättas lätt av huden, men eliminerar effektivt blondens obehagliga smutsiga nyans och förvandlar frisyren till iriserande pärlsträngar.

  Återställer, underlättar kamning, lägger till sken, ekonomisk.

  Skumets exponeringstid på håret är 1-2 minuter, men en oönnskad blå nyans kommer inte att uppstå från åldring i 10 minuter, vilket är fallet med många färgämnen.

  Vi erbjuder dig att se en video om Matrix Color Care So Silver shampoo:

  Estel för coola nyanser av blond Otium Pear

  Detta schampo är avsett både för naturliga olackade strängar och för eliminering av "jambs" i lättnad.

  Stark förmåga att skumma ger en ekonomisk konsumtion, men effekten i de flesta fall är inte ögonblicklig, men blir märkbar med 2-3 schampon. Det rekommenderas att användas för varannan tvättning.

  Av minuserna - torkar håret, komplicerar deras kamning och gör det svårare att röra vid.

  Scwarzkopf Bonacure Färg Spara Silver

  Medelmedel Schwarzkopf ska användas en gång i veckan och håller håret i ett skumt tillstånd i en minut eller två.

  Förutom att avlägsna yellowness blir strängarna mer silkeslen och lättare att kamma.

  Det används ekonomiskt på grund av att det inte används vid varje tvättning av hår.

  Schwarzkopf Professional Blondme Tone Enhancing Bonding

  Shampoo skumas på huvudet och lämnas i upp till tre minuter, resterna tvättas noggrant med vatten.

  Inte övermätt med pigment, det finns ingen risk att få strängar av lila nyanser.

  Med det är det lätt att göra naturligt ljus och blond nyanser mer ädla.

  DELIA COSMETICS CAMELEO ANTI-GUL EFFEKT

  Förutom att eliminera den gula färgen lyser verktyget något håret utan att skada det.

  Dessutom fuktar och eliminerar de bitade tipsen.

  Rekommenderas för daglig användning på blont, blekt och grått hår som vanligt schampo.

  Inebrya Pro-Blonde Shampoo

  Den används som vanligt schampo, efter skumning kan du omedelbart tvätta den.

  Tack vare kollagenet i sammansättningen av schampon återställer skadat hårfärg.

  På grund av detta ser håret välplexade ut och efter applicering av schampon är det inte nödvändigt att använda en balsam.

  Kaaral Vaso Blond Elevation Shampoo

  Mycket pigmenterad lösning, om du överdriver kompositionen - ger en oönnskad nyans, så det är bättre att inte försumma instruktionerna från tillverkaren.

  Skumning och tvättning av håret görs bäst inom en minut eller tre.

  Passar till grått hår och passar utmärkt för färgad.

  Toning regler

  1. Om strängarna är ojämnt upplysta - agenten kan inte vara överexponerad, risken för att färglägga de ljusaste strängarna i violett och blå nyanser är stor.
  2. Efter att ha använt de flesta schampon är det bättre att använda närande och fuktgivande masker.
  3. Skummande schampo behöver vid rötterna och fördela det bildade skumet längs strängarna.

  Användningsfrekvensen anges på förpackningen och är från 1 till 3 gånger i veckan. Det rekommenderas inte att byta shampoo för att neutralisera yellowness, eftersom de flesta har en kumulativ effekt.

  Kontra

  Kontraindikationer för användning av allergier mot pigment i kompositionen, vilket kan bestämmas under provet på armbågens böjning. Det är också nödvändigt att ta hänsyn till torkegenskaperna hos färgschampo och undvika användning på skadat och splittat hår.

  Toning shampoo av yellowness med korrekt användning gör det möjligt att göra skuggan kallare och för att öka tiden mellan färgning med icke-ammoniakmedel.

  gult hår shampoo estel

  schampo estel vs gula recensioner

  I avsnittet Hårvård för frågan hjälper flickor. Tvätta den gula färgen från håret som ges av författaren. Det bästa svaret är det. Jag hörde att läsken avlägsnar färgen. Måla Irida är inte säker på om du ska rekommendera henne. Men jag vet säkert att hon tar bort gult hår. Irida som schampo som vanligt, tvätta huvudet bara längre än 5 eller 6 minuter, du ska inte lämna schampo på huvudet! Får inte en kall lila färg: -D

  Svar från Sphynx Kitty [guru]

  Prova detta schampo, det tar bort gulning. I allmänhet, för att undvika sådana skämt, måste du målas i stugan med specialutbildade personer. Du har bestämt dig för att spara pengar, men det blir faktiskt väldigt dyrt för dig att ta bort all denna skam.

  Shampoo för blondiner från yellowness

  Alla hår behöver en omfattande vård, som inkluderar näring, hydrering, stärkande med vitaminer och mineraler. För att ljuskronor ska se naturligt och vackert ut, måste du lägga mycket ansträngning.

  Gul hårfärg i blondiner måste tonas, varför det finns speciella tonade schampon. Sådana medel väljs av många kriterier. Valet som tillverkarna tillhandahåller är så stort att schamponet kan väljas enligt de enskilda individuella kraven.

  Varför blir håret gult

  Yellowness är det största problemet för blondiner. Och många tjejer tänder inte håret bara på grund av en rädsla för den "gula" effekten. Denna skugga kan dock ses inte bara på det ljusa, men också på de naturliga krullarna. Det finns skäl för en sådan ful färg.

  Blont hår kan erhållas på flera sätt:

  • att färga den naturliga färgen på strängarna - i det här fallet är det precis färgningen av superstränga ljusfärger (till exempel den elfte och tolfte färgen på vilken palett). Oxiderande ämnen används i detta fall 9% och 12% - de löser upp det naturliga pigmentet. Dessa toner bör skilja sig från de naturliga åtminstone sju till åtta övergångarna;
  • missfärgning av den befintliga tonen är ett förfarande som helt "rensar" den naturliga hårfärgen. Det utförs med ett speciellt pulver som blandas med oxidationsenheten, kan nästan helt lätta upp den naturliga tonen. Pulvret kan ha olika namn - supra, blondonoran eller blondande pulver - varje märke kan ha sitt eget namn;
  • partiell ljussättning - processen med blinkande hår uppnås i flera procedurer eller steg. Streckade strängar är inte skadade, och övergångseffekten sker gradvis.

  När man använder ett oxidationsmedel, som har en stark andel av den aktiva substansen (från 9 till 12%), är hårets struktur inte bara lättare men också skadad - så blir de porösa. Vågarna i det här fallet passar inte snyggt varandra, men är på avstånd och riktas i olika riktningar - det är därför att de kan absorbera allt från utsidan: damm, smuts, tobaksrök (vilket gör dem delvis mörkare) och färgkomponenter.

  Den senare ligger ojämnt och tvättas snabbt ut. Detta är den första anledningen till att gulna.

  Naturlig hårfärg har tre nyanser sammanfogade: molekyler av blå, röd och gul typ. Med en skarp avklaring avlägsnas de blå molekylerna först - de är ansvariga för mättnad och kyla. Förresten, det är därför som aska nyanser tvättas bort från strängarna snabbast.

  Röda molekyler (ansvariga för färgmättnaden) förstörs sekundärt, eftersom de är mer resistenta mot skador.

  Molekyler med gul ton är ansvariga för hårfärgens ljusstyrka - de kan inte förstöras, annars kommer hårets struktur oåterkalleligt att brytas. I de ljusaste färgerna är dessa pigment helt enkelt maximalt markerade, så det finns en gulaktig nyans på hårets huvud.

  Så, orsakerna till vilka håret blir gult kan vara flera:

  • ofullständigt löst pigment;
  • användning av starka klargörande medel;
  • ingen ytterligare toning.

  Delvisa orsaker är:

  • cigarettrök;
  • vatten;
  • brist på korrekt vård.

  Hur uppnås den anti-gula effekten?

  Yellowness visas efter sådana förfaranden:

  • blondirovanie;
  • belysning;
  • höjdpunkter.

  I alla fall ger färgen, som erhålles, gul.

  Det är intressant att veta att neutraliseraren av gul är en lila ton. Detta är pigmentet som läggs till det anti-gulrande håret.

  För att ta bort din egen fula nyans måste du välja vissa toner, vilka betecknas med siffror.

  Valet för coola blonda nyanser:

  8 - askfärg eller ljuston;

  9 - ljus ask eller mycket ljus ton;

  10 - platina eller aska platina.

  I detta fall är gulgpigmentet blått. För korrekt fixering av effekten tillsätts en liten röd färg - detta är en neutraliserare av rest effekter.

  Tinting bör utföras på speciella sätt som innehåller exakt röda, lila och blåa pigment.

  Högkvalitativ och långvarig hårfärgning erhålls med speciella schampon av typen "silver".

  De produceras individuellt för rättvisa tjejer och har i sin sammansättning ett blått och lila pigment. Att välja ett sådant verktyg bör vara som hår och ljusstyrka i en gul nyans. Du borde veta: schampon kan torkas hår och hårbotten, så du bör stå emot den tid som anges i anvisningarna.

  Med den gula tonen i håret kan du använda andra medel:

  • tint-typ balms - det här är agenter i vilka oxiderande komponenter och ammoniak är frånvarande. De anpassar färgen med en enda ton. Färgen penetrerar inte håret och täcker bara sitt skal. Det tvättas snabbt, och efter användningen har krullarna en något violett nyans som försvinner efter två eller tre tvättar.
  • vitare masker - är ett hemmet för att bekämpa gult hår. Som regel består de av naturliga komponenter, och du kan göra dem lätt hemma. Effekten av populära recept är kumulativ, och yellownessen avlägsnas inte omedelbart.

  Den bästa effekten att eliminera den oönskade skuggan på strängarna är emellertid det tonade schamponet - det skadar minimalt håret, kan användas regelbundet, rensar och bryr sig om den skadade strukturen hos lockar.

  Sammansättningen av tintingschampo

  Toning shampoo för blondiner är märkt "silver" - silver, och det är speciellt utformat för att eliminera den fula skuggan och justeringstonen.

  Denna åtgärd rekommenderas som grund för vård av lätta krokar. Som regel har den egenskapen att försiktigt ta hand om dem, att städa bort smuts och stylingprodukter, såväl som att måla lätt, neutralisera yellowness.

  Kosmetiska komplex av sådana produkter utvecklas på grundval av speciella ämnen som kan täppa till färgen inuti håret. Och kosttillskott i form av mikroelement och keratin kan ge volym och glans till strängarna. I vilken som helst komposition finns också komponenter av aktiv typ som syftar till att återställa den cellulära strukturen hos blekta lås. Och i vissa kan du även hitta ett ultraviolett skyddsfilter - vilket är absolut nödvändigt för ett hårhår utan mörka pigment.

  Varje komposition måste också innehålla pigment:

  • blå - för att kompensera ljus och ljusgula fläckar. Denna komponent eliminerar ful glans och osynlig på håret. Den tonar också tonen till en naturlig och likformig nyans, ger lite kyla till tonen;
  • violett - är ett verksamt ämne som eliminerar någon, även den mest gula nyansen på håret. Det kan snabbt eliminera den oönskade tonen, men i vissa schampon verkar det ganska starkt och lämnar en lila nyans på lungens hår.
  • blå - det här pigmentet används för att inte eliminera, men att skugga yellowness. Till exempel, för att ge en rosa nyans till lockar, används det schampon med blått pigment. De är inte resistenta, de tvättas ut flera gånger och lämnar inga spår eller kvarvarande färg.

  Hur man väljer

  För att välja rätt nyans, är det nödvändigt att förlita sig på hårfärgen och mättnaden av dess yellowness. Det bör också komma ihåg att du måste välja den färg som kommer att se fördelaktig ut på krullarna.

  Vad du bör uppmärksamma när du köper ett schampo:

  • kompositionen bör inte innehålla ammoniak och artificiella oxidanter - de förstör hårstrukturen, förhindrar penetrering och fixering av pigmentet inuti;
  • Basen för sådana schampon är speciellt rengöringsvatten. Eftersom vatten har egenskapen att påverka hårets struktur (gör det svårare, färg, skada), ska de vara så rena som möjligt. Som regel är det i kompositionen i första hand och indikeras av specialmärken;
  • Närvaron av mineraler - zink, selen, krom - närma dermis och tränga in i de djupare hårlagren för att återställa dem från insidan. Det är bättre om spårämnen är närvarande i sammansättningen av nyansen.
  • vitaminkomplex - är ansvarig för fuktgivande och starkare hår. På grund av tokoferol, retinol och andra användbara föreningar blir hårsäckarna starkare, förlusten stannar och krullarnas yta blir homogen. Det senare är också nödvändigt för att konsolidera verkan av färgning;
  • fruktsyror och omättade fetter - ta hand om strängarna, och gör dem mjuka, silkeslena. Användningen av produkter med sådana komponenter bidrar till att återställa hårets vitalitet och hälsosamma glans.

  I allmänhet erkänns tonade schampo att skugga den ursprungliga färgen, därför, om det är nödvändigt att få en ashyton, bör du välja produkter med silverpigment. För att jämna ut tonen och ge en kall naturlig nyans till locken, måste du vara uppmärksam på kompositionerna med lila och blå pigment.

  För att betona ljusets ljusstyrka och markera ditt hår, kan du använda nyanser av blått och rosa typ.

  Populära varumärken

  Moderna tillverkare erbjuder ett stort utbud av schampon med olika färgämnen och en extra effekt, liksom för olika nyanser av hår och hudtyper. Därför bör du noggrant läsa inte bara kompositionen utan informationen på etiketten. Om de bästa märkena och populära schampon beskrivs nedan.

  "Blond Explosion Anti Yellow" av Concept

  Särskild nyans från Concept - tar försiktigt bort en ful gult nyans från håret. Om du ändrar färgen noggrant utan att skada det övre lagret lockar schamponet varje hår med en skyddande film - detta förtorkar håret och stärker rötterna. Den kosmetiska produkten har en tjock konsistens och är lätt att applicera. Designad för lätta lock och lätt att använda, både hemma och i stugan. Shampoo har pigment av en silverfärgad nyans. Biologiska komponenter och aktiva substanser närmar sig strängarna, gör dem smidiga, hjälper till att kamma och ta bort den statiska effekten.

  Efter att ha använt det här verktyget blir håret levande och får extra volym.

  "Color Obsessed So Silver" av Matrix

  Detta schampo passar inte bara för blekt, naturligt och melirovanny-hår, men även för grått. Produkten korrigerar fullständigt den gula undertonen och bryr sig också om lockar. Med verktyget kan du skugga en ful färg och justera andra nyanser. Ger en elegant frisyr frisyr.

  "Color Freeze Bonacure Silver Shampoo" av Schwarzkopf

  Verktyget "Färgfrysning" hjälper till att ge krullarna en naturlig glans av silverton, eliminerar yellowness och rengör också försiktigt huvudet och hårets dermis från föroreningar. Aktiv vitaminkomplex ger näring och stärker hår på alla nivåer. På grund av det normala pH-värdet 4,5 bibehåller schampon vatten-saltbalansen. Neutraliserar någon varm ton och ger kylning till överflöd. Basen är vatten, färgpigment och vitaminkomplex.

  "Color Revive Blonde Silver "från Londa

  Den största fördelen med produkten är att den har naturliga pigment i sin sammansättning: violett lavendel extrakt. Det är ett hårschampo som avlägsnar inte bara yellownessen utan också en gyllene ton. Hans möte - särskild vård för blekta strängar. Kan utgöra grunden för ett omsorgskomplex. Enligt många recensioner, målar inte huden, ger inte onaturliga nyanser, absorberar snabbt och håller pigmentet väl i håret.

  Ollin

  Företaget Ollin skiljer sig från de andra genom att det endast producerar schampon på grundval av naturliga ingredienser. Maximal vård uppnås genom färgning av pigment av naturliga egenskaper, och spårämnena i kompositionen möjliggör korrekt vård. Medel från hela linjen av tonade schampon eliminerar onaturliga nyanser, ger en ädel sken och läker håret längs hela längden. På grund av biokompositionerna är schampon mycket populär bland blondiner.

  indigo

  Sjampoen från företaget presenteras i en skugga av "vit choklad", och i kompositionen är en silvertonagent registrerad. Varumärket producerar professionella hårvårdsprodukter - och silverschampo är inget undantag. Det finns bara fyra aktiva komponenter - två violet och två silver. På grund av denna kombination spelar vackra, jämnfärgade färger, och det gula pigmentet är helt undertryckt. Keratinfibrer, som tillsatsmedel, ger skydd och näring till varje hår. Återhämtning och hydratisering sker från rötterna till kretsens spetsar. Lipid-komponenter täcker försiktigt håret, skyddar dem från de negativa effekterna av solen och temperaturförändringar.

  Också närvarande är vitamin B5 - aktiverar produktionen av naturlig melanin, som är ansvarig för glans och hälsa hos håret.

  Aminosyror skyddar färg, låt inte det läcka ut ur de övre skikten, och tillsatser av en speciell typ hjälper till att ta hand om lockar - de blir glänsande och fyller med liv och hälsa. För övrigt, enligt många recensioner, ökar shamponen dessutom volymen och gör håret visuellt tjockare.

  "Prima Blonde" av Estel

  Shampoo från detta varumärke talar namn - "Prima Blonde". Förutom nyans effekten kan han, liksom hans motsvarigheter, sköta och rena krullarna, lugna dermis och närma sina djupa lager med vitaminer och mineraler. Tillverkare berikar alltmer kompositionerna av färgschampon med näringsämnen och hela komplex. Därför klarar verktyget det maximala antalet funktioner: omsorg, näring, skuggning och rensning. Det är denna linje som Estel släpper ut.

  Lee Stafford

  Uppfyller alla europeiska kvalitetskrav, som ställer på sammansättningen av rengöringshår. Lee Stafford har en serie färghöjande schampon med ett stort urval, men det mest intressanta är en silverton. Shampoo har egenskaper:

  • rena - naturliga ingredienser avlägsnar effektivt föroreningar och överflödigt fett från huvudets dermis och från hårkosmetik och andra medel;
  • nyans - pigmenten i flera nyanser av silvertyp överlappar effektivt den gula tonen och fäster den runt det övre lagret;
  • återställa - vitaminmineralkomplexet främjar regenerering av hårets inre skikt;
  • returnera naturlig glans - framträder på grund av keratinfibrer och lipider i kompositionen. De förbättrar, anpassar krullarnas struktur, främjar lätt kamning
  • skydda - filtret mot ultravioletta strålar skyddar trådarna mot fuktförlust och melaninutbrott.

  "System Professional Silver Blond" av Wella

  Shampoo har utmärkta hårrensningsegenskaper och gulnande nyanser. Kompositionen innehåller lipider, fettsyror, flytande keratin och färgpigment - de bidrar till den utmärkta effekten av glänsande askhår. Ibland kan du få en blåaktig nyans om du skakar shampoo. Därför måste du strikt följa instruktionerna.

  Keune Reflex Shampoo

  Det är ett professionellt verktyg. Kompositionen innehåller vetextrakt, proteinfibrer och vitaminer från grupp B. Det appliceras lätt, tvättas av om två eller tre minuter, och "silver" -effekten pågår länge på håret.

  "Anti-Yellow Silver" av Permesse

  I schamponet finns ett extrakt av solrosfrö, som laddar håret med närande ingredienser, och silkeintag och silikon förtorkar strängarna och gör dem mjukare. Shampoo är inte bara lämplig för blekt hår, utan även höga belysningar av strängar, samt helt grått hår. Det ger hår en vacker silverton.

  "Phyto Radiant Silver Kydra" av Secret Professionnel

  Verktyget är ett lyx märke. Den har en helt naturlig komposition och består bara av organiskt rena komponenter. Omsorgskomplexet tillåter dig att använda schampo dagligen och skuggan har en naturlig ton och en trevlig glans.

  "Luxor Hair Therapy Color" av Elea Professional

  Verktyget klarar av yellowness, men på bekostnad av speciella ändamål bryr och brinner håret. Kompositionen berikas dessutom med ett solskyddsmedel. Detta schampo passar bäst för sommaren.

  "Essence" av Osmo

  Denna lösning är en aktiv gulnings neutraliserare. Efter den första användningen ger den en silverglans till hårets huvud och skuggans naturliga nyans. Shampoo är lämplig för frekvent användning och är mättad med oljor av en speciell typ, liksom fruktkomponenter. Enligt recensioner skummar den väl och har en trevlig, diskret lukt.

  "Innova Color Silver" av Indola

  Sjampoen från det tyska företaget har omsorgsdelar, kan snabbt måla och avlägsna oegentligheter och yellowness med strängarna. På grund av keratin extraktet behålls pigmentet i håret längre än vanligt, därför rekommenderas det inte att använda denna komposition mer än en gång i veckan. En liknande effekt har ett schampo från linjen Kapous.

  recensioner

  Enligt flickorna är tonade schampon ett utmärkt sätt att inte bara göra din bild ljusare, men också att välja professionell vård för ditt hår. I rankningen av de bästa skuggverktygen finns ett begrepp "Blond Explosion" och "Color Freeze Silver" från Schwarzkopf. Sådana verktyg gör inte krökarna tyngre, ger en naturlig nyans och har en bra effekt för att blockera yellowness.

  Så många säger att botemedlet för Wella sprider håret, det rensar inte det helt och ibland fläckar det hår.

  Vissa skriver också att Estel producerar schampon som inte bara färgar, men också huden, och ibland även kläderna.

  Vissa schampon har för starkt pigment, till exempel Indigo, så för att låsen inte ska bli ljusblå rekommenderas tjejer att blanda det med vanlig schampo.

  Ledarna i kvalitet och effektstid är Kydra Secret Professionnel och Keune Reflex Shampoo. Nackdelarna är den höga kostnaden för medel.  Nästa Artikel
  Vad ska man göra om hårbotten bränns med färg eller lider av andra orsaker? Enkla behandlingsrekommendationer