TOP 5 burdock schampon för skallighet


Shampoo Burdock från Elf bekämpar håravfall. Följande är billiga schampoanaloger, kontraindikationer och komposition. När du köper en burdock titta på kompositionen. Många förfalskningar.

Sammansättningen av schampo innefattar:

 • nikotinsyra. Det ökar blodcirkulationen och flödet av näringsämnen till huden, värmer det. På grund av expansionen av blodkärl penetrerar nödvändiga komponenter bättre hårfollikeln;
 • pantenol. Recensioner av burdock shampoo säger att huden efter användning blir fuktad, mindre flingor och mjäll passerar. Denna effekt ger panthenol i kompositionen, lugnande och läkning av huden;
 • burdock olja. Huvuddelen av schampo mot håravfall Elf är naturlig olja av rov. Växten närmar sig rötterna och eliminerar skador på krullen längs hela längden. Ökar hårdets densitet.

Kontraindikationer att använda

Innan du applicerar produkten på huvudet, utför ett försök om det finns några allergier mot komponenterna.

Applicera kompositionen på ett litet område av huden på armen och följ reaktionen. Om det inte finns någon rodnad eller bränning, använd i framtiden.

Förutom de personliga intoleransen hos komponenterna finns följande typer, vilka användningen av skägg från förlusten av lock är oönskade:

 • feta trådar. Oljan i föreningen kommer att förvärra situationen;
 • förekomsten av sår på huden. Komponenter kan orsaka klåda eller irritation;
 • färgat hår. Oljekomponenten hjälper till att tvätta ut strängarnas färg.

Eventuell användningsfrekvens

Konventionella vårdprodukter kan användas kontinuerligt, utan att tänka på beroendeframkallande hud. Men är det möjligt att göra detsamma med produkterna från pharma bio laboratorium, nämligen burkschampo från håravfall?

Köparna som är bekant med Elf-produkter säger att trots de läkemedel som produkterna kan användas, kan de användas hela tiden. Även med ett stort antal positiva recensioner rekommenderar vi användning av burk Elf från fallande hår på kurser i 1 månad. Därefter vilar du huden och använder vanliga förrådsprodukter.

Analoger betyder

Tänk på analogerna med burdock Elf shampoo:

 • Floresan. Shampoo mot håravfall från företaget Floresan har inga sämre recensioner. Godtagbart pris för 250 ml för glad. Synliga förbättringar är märkbara efter den tredje ansökan: krullarna glänser, slutar falla ut;
 • Vitex. Recensioner av shampoo burdock från hårförlust tillverkare Vitex uppmuntra honom att köpa. Hårets densitet stiger, tillsammans med hela längden försvinner förträngningarna, strängarna blir mjuka och silkeslen. Oljebasen fläckar inte krullarna, de förbli fräscha och rena under lång tid;
 • Shampoo Biopharma från förlusten av strängar fick positiv feedback från kunderna. När hårets tillstånd förbättras förbättras. Samtidigt ser de splittrade ändarna ut friska, trötthet och torrhet försvinner.

Vem skulle vara lämplig för sådan vård?

Recensioner hävdar att schampo för att stärka strängar med en tillväxtaktivator passar alla. Om dina curls passar någon av följande definitioner, prova det här verktyget på dig själv.

Det kommer att lösa problemen av en annan natur:

 • hår faller starkt ut;
 • tråkiga, livlösa krullar;
 • hår utan volym;
 • delade ändar;
 • torr hårbotten med mjäll;
 • kraftigt elektrifierade trådar (speciellt viktigt under den kalla årstiden).

Produktrecensioner

På internet läser jag recensioner om det superaktiva schampotet för att förstärka Burdocks hår och försökte det på mig själv. På hösten tunna ut trådarna, som började stör mig. Jag köpte produkten, används strikt enligt anvisningarna 2 gånger i veckan. Efter 2 veckor observerade hon inte någon uppenbar effekt, men hon fortsatte att använda den för att slutföra åtminstone flaskan till slutet.

Efter en månad har hårets tillstånd förbättrats avsevärt. Håret slutade falla ut, krullarna själva var inte förvirrade, de glände, såg hälsosamma och välskötta! Nu använder jag detta verktyg varannan månad för profylax.

Min dröm var att odla långa, friska krullar. Under sex månader kunde jag göra det, och huvudassistenten i denna uppgift var käften från att falla ur håret, vilket har utmärkta recensioner på olika webbplatser. Det är lätt att använda och effektivt.

Efter 2 månaders användning kom de fallande strängarna till intet, och de började växa mycket snabbare. Hårets skick bara bra! Alla flickvänner avundar mig, så jag blev en slags reklam för denna produkt.

Jag älskar att uppleva de nya kosmetiska produkterna som finns på butikshyllor. Den här gången blev min uppmärksamhet lockad av Burdock shampoo för att stärka håret, vilket har bra recensioner. I 2 veckor märkte jag inte mycket snabb tillväxt, men mitt tillstånd förbättrades tydligt. Håret var fyllt med glans, det blev glatt, trevligt att ta på.

Detta har redan varit en prestation för mina tråkiga, skadade hår. Det har nu varit 1,5 månader sedan jag använder det här verktyget - jag observerar en tydlig ökning av locken, så jag rekommenderade alla mina flickvänner att köpa det här coola verktyget! Snart kommer jag att ha chica långa strängar.

Recensioner av schampo "Elf Burdock" och dess fördelar

Kockschampon i kompositionen har länge ansetts vara helande. Kockolja är mycket användbar för hår, det stimulerar tillväxten och förhindrar att håret faller ut.

Shampoo "Elf Burdock" är en del av serien "Burdock". Det produceras i Elfa-laboratoriet i Ukraina. Detta schampo rekommenderas för håravfall, för att stärka och påskynda tillväxten. Innehåller BHINTENSIV + komplex, som innehåller timjan essentiell olja, burdock olja extrakt och dvärg palm extrakt.

Priset på Shampoo Elf är inte det minsta - från 200 rubel per flaska på 200 ml. Du kan köpa verktyget i onlinebutiker, apotek, några stora nätverksuttag.

Påverkan på håret

Shine "Burdock" Elf mot håravfall med en tillväxtaktivator fungerar som följer:

 • Det ger näring hårsäckar, stimulerar blodcirkulationen, väcker "vilande" hårsäckar.
 • På grund av stimulering av blodcirkulationen förbättras det hårrödens näring. Håret blir starkare och friskare.
 • Det aktiverar hårsäckar, förbättrar deras aktivitet.
 • Påverkar intensiteten hos talgkörtlarna och minskar utsöndringen.
 • Det närmar och mjukar hårbotten - lugnar irritation, lindrar klåda.
 • Det aktiverar hårväxt och förlänger tillväxtfasen.
 • Stimulerar keratinsyntes och accelererar cellförnyelse.

Sammansättningen av schampo Elf

 • Rosemary eterisk olja;
 • Timjanolja;
 • Oljextrakt av burdock;
 • Dvärg palm extrakt;
 • Häststångsfält extrakt;
 • Stinging nettle extrakt;
 • Kockrotolja;
 • Avokado olja;
 • Centella Asiatic Extract;
 • Ägg spiny extrakt;
 • Highlander multifloral extrakt;
 • Alfalfa frö extrakt.

Shampoo Cloran innehåller kinin. Vad är effekten av denna komponent på hårets huvud, läs här

L'Oreal hårolja är en av de mest älskade ryska kvinnorna. Läs mer om kompositionen och resultaten av ansökan på: http://weylin.ru/sredstva/masla/volshebnoe-maslo-dlya-volos-loreal-otzyvy-i-sostav.html

Rekommendationer för användning

Shampoo lämplig för frekvent användning. Det rekommenderas att använda i kombination med balsammasken från "Burdock" -serien, men kan även användas som en självständig produkt.

Applicera en liten mängd på vått hår, massage in, försök att jämnt fördela skummet på håret och hårbotten. Tvätta om nödvändigt - upprepa processen. Efter applicering av schampon rekommenderas att man använder en balsam eller mask från samma serie.

Detta schampo har tjänat många positiva recensioner online. Enligt statistiken förbättras det (med regelbunden användning) hårväxt, utseende, hjälper till att spola oljemaskor bra, innehåller inte SLS.

Det rengör perfekt hårbotten, så det kan vara användbart i komplexa vård - innan du använder masker, nikotinsyra eller andra medel som verkar genom hårbotten.

ELPHA shampoo burdock mot håravfall med en tillväxtaktivator

För dem som vill odla långt hår! Hela serien fungerar verkligen! Detaljerad granskning: min berättelse + foto av hår och produkt

Under våren 2012 bestämde jag mig för att experimentera med mitt hår och färga mitt hår från mörk kastanje till ljusblondin. Det var ett spontant beslut, jag tänkte inte helt igenom det, som jag senare beklagade. Jag hade lite pengar, jag gick till min vän, som efter att ha lyssnat på mina krav gjorde mig tvätta och färgade hennes hår en ljusbrun färg, eller snarare, den var ljusgul på mitt huvud. Hon bestämde sig också för att trimma mina tips lite, även om jag inte ens frågade, och när jag insåg att det var för sent. Poängen är att hon fruktansvärt ojämnt pressade ändarna till mig, det vill säga de var inte alls lika långa. Samma kväll sprang jag till närmaste butik med brandfarliga tårar, köpte en annan färg, färgade den tredje kvällen (!), Och var fortfarande gul och med en hemsk frisyr. Jag visste inte vad jag skulle göra, om en månad skulle jag ha en examen, och jag var i en så fruktansvärd situation.

Efter att ha väntat en vecka gick jag till min frisör, som tittade på mig med skräck och avskurna håret nästan under torget, för jag var överens om att jag skulle avskurna ojämnt trimmat färgat hår.

Några veckor senare fick jag en burdockschampo och serum "Elf", senare köpte jag en balsammask från samma serie. Jag använde serien regelbundet och nästan dagligen (jag tvättade mitt huvud var 2-3 dagar), förutom att jag sällan använde vassle.

Tjejer, jag själv trodde inte på ett mirakel, men det hände! Du kan döma av mina bilder, som gjordes vid olika tider och utvärdera de riktigt friska resultaten!

Så, 1 foto: hår upp till hela historien. Hälsan skilde sig inte, änden fruktansvärt delade upp, men jag älskade fortfarande mitt hår.

Foto 2: hår Efter historien fram till det ögonblick då jag vände mig till en bra frisör.

Foto 3: hår efter ett besök av en specialist (de färgade inte, de sa att vänta några veckor)

Foto 4: Hår som redan är färgat (BETALA LÄNGD)

Foto 5: hår på ungefär ett år.

För mig är detta ett fantastiskt resultat! Och detta överväger att jag inte tog vitaminer. Innan all denna mardröm växte mitt hår nästan inte, och om de växte, då med 1,5 cm på två månader och det här är MAXIMUM! Och nu är de mer eller mindre långa, friska och faller mycket mindre än tidigare.

Burdockschampo ger näring till hårrötterna, ökar tillväxten, stimulerar förnyelsen och förstärkningen av kreatinskiktet, skyddar håraxeln från skador. Rengör hårbotten och förbereder för maximal uppfattning av terapeutiska medel. Efter applicering av shampoo håret blir elastiskt, mjukt, glänsande och behåll volymen.

Lämplig för frekvent användning.

Nu om shampoo själv:

Shampoo har en flytande konsistens, lukten är diskret, det luktar örter. ekonomiskt; volym 200 ml. Bland de brister som jag vill påpeka att han skummar mycket, men jag förlåter detta, för att han, enligt kompositionen, är mer eller mindre naturlig. Förresten, tvättar han huvudet väl.

Ett år senare, när jag kom till min frisör, berättade han för mig att mitt hår hade förändrats i struktur. Ja, de växte upp, men de blev hårdare, ganska dåligt kammade. Jag sa att jag hade "behandlat" mitt huvud med detta schampo och inte bara, och jag blev uppmanad att sluta använda den i flera månader, det vill säga att ge mitt hår en vila och försöka använda vanligt schampo för att "tvätta" burkolja från håret. Så gjorde jag det.

Pris: 115 rubel.

Kära tjejer, tro det eller inte, men detta schampo (och hela serien i synnerhet.) Hjälper verkligen mig att växa mitt hår så fort som möjligt. Men kom ihåg att allting är individuellt. Glöm inte masker, oljor och vitaminer. Löftet om friskt och långt hår ligger inte bara i ett schampo.

Jag rekommenderar att läsa min recension om hårvård hemma.

Min nuvarande vård:

Burdockolja för hår av "Folk Arts" Ltd. med Pepper and Clove Essential Oil.

Hårmask L'Oreal Professionnel Absolut Reparation Cellular Repairing Masque Reparation på mobilnivån.

Det fuktgivande serumet KAPOUS DUAL RENASCENCE 2-fasen

Elixir för tips av håret Pantene Pro-V Restorative.

Shampoo för hårets hälsa och skönhet!) Lång recension + tips för hårvård

Jag har alltid fått de vanligaste komplimangerna om mitt hår. De var verkligen vackra, långa, glänsande och friska. Samtidigt anser jag inte att de är speciella, jag vet bara bra vad de är, vad de behöver och vad jag vill uppnå (vad jag kan uppnå). Med denna kunskap och omsorg är något hår vackert.

Så det första steget till hårets hälsa, för att bestämma vad som är ursprungligen. Det här är inte heller alla människor och kan inte direkt avgöra.
Min rå data.
Jag har tunt hår, medeltjocklek, naturlig ljusskugga med strålkastare, fett vid rötterna och torr på spetsarna; lydig i att lägga, men dåligt hålls i form; fluffigt, mjukt, något krökt; benägen att knyta. Nu längden på axeln.

Det andra steget, förstå vad jag vill uppnå och hur exakt detta är möjligt.

Eftersom mitt hår är tunnt behöver de alltid volymen. Mitt blonda hår absorberar lätt färgämneschampo. Det var ett fall när håret blev grått efter att ha använt orange non-shampooing shampoo. Det vill säga, mina hårprodukter ska vara så naturliga som möjligt, eller neutrala färger, helst transparenta, så att de inte påverkar hårfärgen. Rotfetthet löser regelbunden tvätt (min fett är inte överdriven), det vill säga shampooet ska vara lämpligt för regelbunden användning. Torrhet på spetsarna - bestäm hårmaskor och balm. De eller hårbalsammen löser problemet med att fästa. Och naturligtvis skiner något friskt hår, det vill säga håret måste vara glänsande och rent.

De viktigaste punkterna vi identifierade. Nu direkt om varför jag valde kockschampo från detta företag.

Efter graviditet och barnets födelse förlorade mitt hår sitt underbara friska utseende: de började korsa starkt; tätheten vid rötterna och på spetsarna på håret började skilja sig väsentligt (faktiskt började håret helt enkelt bryta sig i mitten), torrheten på spetsarna blev katastrofal, håret började falla ut. förvärvat ett livlöst utseende. Vid första tillfälle (8 månader efter barnets födelse) gick jag till frisören för att trimma hårets ändar och så småningom skära 20 centimeter dödsektion (som helt enkelt inte svarar på behandlingen, bara trim). Så det var synd att det var hår i midjan, och de började knappt nå axlarna.
Totalt, till ovanstående (vad jag vill uppnå för mitt hår), tillsattes - snarare att växa hår och öka densiteten (det förändras också efter håravfall).

En gång i ett apotek såg jag denna skrapa schampo, som omedelbart lockade mig med sina magiska ord på paketet "burdock", "med tillväxtaktivator", "mot håravfall".

Jag gillade också det faktum att läkemedelsbolaget producerar schampo, och inte en kosmetisk, dvs kompositionen ska vara ganska bra. I själva verket deklareras kompositionen som "ett komplex av burdockolja, phytoextracts, aminosyror, vitaminer", vilket också var en muta. De återstående punkterna som jag behövde var också angivna: lämplig för frekvent användning, naturlig, transparent, ger volym, glans, godis etc. (se bilder från paketet).

I allmänhet kunde jag inte motstå och köpte inte bara honom, men hela det föreslagna komplexet: förutom schampo är det en balsammask som återställer kuller, riktig burdockolja, hårväxtserum (se foto). Varje medel baseras på burdockolja enligt pris inom 100 rubel.

Använd.
Först försökte jag för första gången applicera burkolja, men på grund av brist på tid med ett litet barn (du behöver inte bara applicera, men håll i minst en timme och hitta tiden för att skölja ordentligt tills det är helt spolat), var du tvungen att släcka bördolja. Därför använde i princip allt utom olja.
Shampoo var tjock, transparent, diskret och svagt luktande örter, det är lätt att skumma och tvätta. Efter honom pressade jag mitt hår och applicerade en balm av samma företag, hölls i 5-10 minuter och tvättades av. Efter att ha torkat håret tills det var helt torrt (och senare utan att håret tvättades), skreds burkserum på rötterna (minst 3 gånger i veckan, och ännu oftare).

Efter den första applikationen glöste håret, blev hårändarna mycket mindre torra. Håret är inte över, volymen är bevarad.

Inte omedelbart kunna förstå hur effekterna av detta företag påverkar hårväxten. Men jag använde schampo regelbundet, i mer än ett år med månatliga avbrott, eftersom instruktionerna indikerade att pengarna beräknades för en kurs på 1-2 månader och då skulle det bli en paus.
Och så märkte jag att jag bara behöver byta 2 av mina hårklipp - de slutade bara hålla mitt hår, det vill säga hårvolymen har ökat! Samma slutsats bekräftades av min släkting - en professionell frisör-stylist. Hon undersökte mitt hår (jag kommer ihåg, jag frågade till och med vad jag gjorde med det) och märkte att i den radikala delen var det en ökning av antalet nya hår.

Dessutom började håret falla ut mindre och bryta av (med antalet på kammen), växte snabbt. Men jag går fortfarande en gång i några månader för att klippa ändarna, för mitt hår är hälsosamt och de streckade delarna är delade. Enligt mina observationer skulle jag ha vuxit mitt hår för länge sedan som tidigare, om jag inte hade varit så angelägen om att klippa bort alla höjdpunkter snabbare. Men ändå, och med konstant trimning, växer håret bra. Så snart kommer jag tillbaka till dem den gamla utseendet.

Totalt: Jag rekommenderar starkt detta schampo, men det är bättre i kombination med andra medel. Jag anser att de främsta fördelarna med glans, tillväxt och tjocklek av hår, med regelbunden användning. Men dålig delning av skadade ändar av håret är ännu bättre att skjuva eller dölja på andra sätt, det läker dem lite, men det sparar dem inte helt.

Några enkla hårvårdstips (du känner säkert dem också):
- Vid tvättning av hår ska en del av schampon blandas med lika mycket vatten och appliceras sedan endast på håret.
- Shampoo behöver bara appliceras på rotdelen och hårbotten och spridas inte över hela längden (oavsett hårets längd), eftersom skummet från det schampo som strömmar genom håret redan sköljer håret. En direkt shampooing av hårets ändar övertygar bara denna del av håret (som nästan alla behöver näring)
- Skölj håret bättre längs hårets längd, för att inte skada dem.
- Tvätta håret bättre med varmt vatten (inte hett) och skölj - kyligt (inte isigt). För varmt vatten öppnas hårvågorna och tvättas väl, med kallt vatten, hårvågorna är stängda och håret blir slät.
- När du tvättar håret är det bäst att skölja dem med rent vatten, till exempel mineralvatten, för att tvätta det skadliga klorerade vattnet från kranen.
- Torka håret bäst i en handduk på ett naturligt sätt. Våt hår är särskilt bräckligt, det är lätt att skada dem, så ytterligare rörelser (för att inte tala om en hårtork) skada dem. Dessutom, när man torkar håret i en handduk, skapas effekten av uppvärmning av rotdelen, vilket stimulerar hårväxten.
- Det är bäst att kamma håret med naturliga borstar, till exempel trähårborstar, eftersom de är mindre skadade. Detta gäller speciellt för tunt eller skadat hår.
- För att inte skada håret är det nödvändigt att kamma dem från början och sedan gå vidare till rötterna.
- För oljigt hår, tunna hårmaskor, applicera hårbalsam endast längs hårets längd, utan att täcka rötterna. Detta är nödvändigt för att inte göra håret tungt och inte att slita det.
- Medel 2 i 1 för tunt hår är inte lämpliga, eftersom de blir tyngre och håret snabbt blir tjockt och blir smutsigt. Det innebär att du definitivt behöver en separat schampo, balsam och balsam.
- Med tunt hår är det bättre att välja balsam och stylingsverktyg för ljus urntext - till exempel en spray för att inte göra håret tyngre och visa sin skönhet.
- För fint hår är det bra att ha panthenol, silkeproteiner, alger, fruktsyror som en del av hårprodukter. Panthenol och silkeproteiner tjockare hår (täthetsförhöjningar), alger och fruktsyror tar väl hand om håret och håller volymen.
- För allt hår är det bättre att ha minst 2 schampon och varje schampo ska användas i en kurs (vanligtvis ungefär en månad). Om shampooet är bra, sedan med konstant användning, ackumulerar håret alla de användbara komponenterna i schamponet och blir som de är uppmätta. Dvs., shampoo upphör att agera på håret. Därför är det bättre att använda ett annat schampo efter en månad för att återvända till föregående och få resultatet igen.

Jag hoppas att min feedback och råd var till hjälp för dig. Jag önskar dig skönhet och hälsa))

Problem kommer oavsiktligt att uppstå när du inte förväntar dig det alls (foto av gallring håret bifogas).

Skär av min lekfulla pennor!

Soaped mitt huvud i Sibirien sedan 2011, visste inte sorg, växte längden och var nöjd med hårets kvalitet - det var därför jag bestämde mig för att prova den här grejen?

Mitt hår föll inom det normala området, men efter att ha läst positiva recensioner och fraser "finns ett par hår kvar på kammen efter schampo!", Bestämde jag mig för att försöka - jag köpte en hel uppsättning (ja, dåre, ja): schampo och balsammask.

Efter den första ansökan märkte hon att hennes hår såg ut som tråd: väldigt styvt och knirkigt, otäckt att röra vid. Återigen, på grund av sin dumhet, skylles det på närvaron av sulfater i kompositionen. Jag trodde att balsammasken skulle fixa situationen - nifiga (förresten, denna mask varade 3-4 gånger). Håret i handfatet var av någon anledning mer än vanligt. Och jag, en sådan idiot, bestämde mig för att fortsätta experimentet, hoppas att det i tid skulle förlusten sluta.

Nästa gång bestämde jag mig för att tvätta av oljemasken med detta schampo. Jag var tvungen att skölja 2 gånger. Gelatin shampoo med oljor baserade på sibirisk olja sköljdes ut i oljan för 1 tvål, och detta koncentrerades med ett hårdkompositschampo - sköljdes knappt för andra gången (och fortfarande var spetsarna smutsiga).

Att vara en typisk representant för problemet med Ryssland nr 1, fortsatte jag att fortsätta att använda detta schampo. Över tiden är nedfallet inte något som inte slutade, håret blev mindre och mindre - de föll och föll och föll... kretsade mitt lilla huvud, som en sakura på våren.

Jag driver min hand genom mitt hår - och ett hårlås förblir i min handflata. Jag började titta på rötterna på håret som lämnade mitt dåliga huvud - inga glödlampor! Men om håret faller ut faller det ut med glödlampan (en liten vitpåse)! Det visar sig att mitt hår inte faller ut, men bryter mot rötterna! Det är argumentet att det här gamla håret nu är sypyatsya, och då kommer den nya starka och vackra att klättra inte att rulla. Jag applicerade schampo bara till rötterna, skummade i 1 minut - och tvättades bort. Det vill säga i 2 minuter i veckan (.) Shampoo torkade upp mina rötter så mycket att mitt hår började bokstavligen falla i bunkar! Förra gången jag hade det under 2010 berodde Paletten på palettfärgen, när jag brände både mitt hår och hårbotten.

Totalt om 3 veckor använd detta schampo från att falla ut "med tillväxtaktivator" 2 gånger i veckan mitt hår var 2 gånger mindre, de började bryta ner mycket, snabbt splittrade, Jag var tvungen att få en hårklippning som vanligt efter 2 månader, men efter 3 veckor. Säga. vad är jag chockad över att inte säga någonting. Så från vad jag inte kunde förvänta mig totalt hårfall, så från schampo mot förlust.

Inte konstigt att de säger "de letar inte efter gott från det goda." Flickor! Om ditt hår faller inom det normala området (upp till 100 stycken per dag), upprepa inte mina misstag - gör inga experiment på ditt hår! Och om hårfallet fortfarande sker, försök byta kost, dricka vitaminer eller gå till en tricholog eller till och med en endokrinolog (problem med hormoner kan provocera en stark förlust).

Jag har en halv flaska schampo och idag slänger jag den till helvete - och jag råder dig. Jag rekommenderar inte detta schampo, jag rekommenderar att du upptäcker orsaken till håravfall och eliminerar det och inte smeder allt.

Shampoo Elf hair № 1 Burdock mot håravfall med en tillväxtaktivator - recensioner

Information från tillverkaren:

Kockschampo ger näring till hårrötterna, ökar tillväxten, stimulerar förnyelsen och förstärkningen av keratinskiktet, skyddar håraxeln från skador. Rengör hårbotten och förbereder för maximal uppfattning av terapeutiska medel. Efter applicering av shampoo håret blir elastiskt, mjukt, glänsande och behåll volymen. Lämplig för frekvent användning.

Komplex Bh Intensiv + balanserad komplex burdockolja, fytoextracts, aminosyror, vitaminer.

Servata forma

Kosmetika Recensioner

populär

recensioner

NGO "Elf"

Burdockschampo med ett komplex av Bh Intensiv + mot håravfall med en tillväxtpromotor, 200 ml.

Från tillverkaren:

Kockolja, som ingår i schamponet, är berikat med värdefulla biologiskt aktiva substanser som extraheras från burkrot genom metoden för superkritisk koldioxidutvinning (naturteknik) som möjliggör extraktion av den maximala aktiva substansen med full bevaring av deras fördelaktiga egenskaper.

En serie preparat baserade på burdockolja är effektiv:

 • med håravfall,
 • med långsam tillväxt och utmattning av hår,
 • med mjäll, torrhet och klåda i hårbotten,
 • med skadad hårstruktur,
 • med brittleness, splittring av hårets spetsar, glansförlust.

Kockschampo ger näring till hårrötterna, ökar tillväxten, stimulerar förnyelsen och förstärkningen av keratinskiktet, skyddar håraxeln från skador. Rengör hårbotten och förbereder för maximal uppfattning av terapeutiska medel. Efter applicering av shampoo håret blir elastiskt, mjukt, glänsande och behåll volymen. Lämplig för frekvent användning.

ÅTGÄRDSMEKANISM:

 • Aktivt komplex "Bh intensiv +":
 • blockerar verkan av enzymer som orsakar för tidigt håravfall;
 • ökar hårfollikelns aktivitet;
 • aktiverar och förlänger hårväxtfasen;
 • stimulerar cellförnyelse och keratinsyntes;
 • stimulerar blodtillförsel och näring av hårrötter;
 • stärker vävnaderna som omger hårrotet
 • lindrar irritation, klåda, inflammation i hårbotten;
 • reglerar utsöndringen av talgkörtlarna.

Appliceringsmetod: Applicera schampo jämnt på vått hår, skum med massorörelser, skölj med vatten. Upprepa proceduren om det behövs. Efter applicering av schampon applicera balm mask burdock.

ingredienser:

 • aqua (vatten)
 • cocamidopropylbetain (kocamidopropylbetain),
 • natriumlaurylglukoskarboxylat (natriumlaurylglukoskarboxylat),
 • laurylglukosid (laurylglukosid),
 • dinatriumlauretsulfosuccinat (dinatriumlauretsulfosuccinat),
 • dinatriumkokoamphodiacetat (dinatriumkokokampfotiacetat),
 • laureth-2 (laureth-2),
 • polysorbat 20 (polysorbat 20),
 • D-panthenol (D-pantenol),
 • hydroliserat sojaprotein (sojaproteinhydrolysat),
 • urtica dioica (nässle) extrakt (nässlextrakt),
 • PEG-150-polyglyceryl-2-stearat (PEG-150-polyglyceryl-2-stearat),
 • PEG-6 kapryl / kaprinsyra-glycerid (PEG-6-kaprylyglycerid-kapronsyra),
 • PEG-7 glycerylkokoat (PEG-7 glycerylkokoat),
 • polyquaternium-10 (polyquaternium-10);
 • propylenglykol (propylenglykol),
 • citronsyra (citronsyra),
 • Serenoa serrulata frukt extrakt (dvärg palm frukt extrakt - krypande serenia),
 • Equisetum Arvense Extract (horsetail extrakt),
 • niacinamid (nikotinamid är en biologiskt aktiv nikotinsyraamid),
 • parfym (parfym)
 • ruscus aculeatus root extrakt (root extrakt av iglytsy prickly root),
 • lupinus angustifolius (lupin) peptid (smalbladig lupinpeptid),
 • arctiumlappa rotolja (tistelrotolja),
 • persea gratissima (avokado) olja (avokadoolja),
 • ligusticum chuanxiong root extrakt (ligusticum chuanxiune root extrakt),
 • centella asiatica blad extrakt (Centella Asiat blad extrakt),
 • medicago sativa blad extrakt (alfalfa frö extrakt),
 • polygonum multiflorum rottextrakt (bergsklättraxtrakt)
 • diazolidinylurea (ureadiazolidinyl),
 • metylisotiazolinon (metylisotiazolinon),
 • metylparaben (metylparaben),
 • rosmarinus officinalis (rosmarin) eterisk olja (rosmarin essentiell olja)
 • thymus vulgaris (timjan) eterisk olja (essentiell olja av timjan),
 • propylparaben (propylparaben).

Utgångsdatum: 24 månader från produktionsdatumet. 12 månader från början av användningen.

Förvaringsförhållanden: vid + 5 ° C till + 25 ° C

Tillverkare: Pharmaceutical Factory Private Enterprise NPO Elfa, tel: (044) 451-47-40, 11507, Ukraina, Zhytomyrregionen, Korosten, ul. Järnväg 2.

Representant i Ryska federationen: LLC Triumph, 115191, Moskva, st. Lesteva, 3, s. 1, e-post: Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste ha javascript aktiverat för att kunna visa.

recension:

Mitt hår faller inte ut, men jag ville öka sin tillväxt, för mig var det alltid inte så tjockt och ganska tunt, det är svårt att hålla sådant hår i gott skick - de förlorar snabbt volymen och blir smutsiga, de ser inte mycket presenterbara ut utan styling. Jag ville alltid ha ett tjockare hår, det skulle göra mitt liv mycket enklare, så jag vände mig till folkmedicin för att förstärka hår å ena sidan och till dagliga vårdprodukter å andra sidan. Om detta komplex mot håravfall (schampo, serum och mask) läser bra recensioner på internet, bestämde jag mig för att köpa, eftersom priset på dessa produkter är mer än överkomligt. Men speciellt tror jag inte på deras effektivitet (det nya håret kommer knappt att växa från enkel tvättning av huvudet), men om det har en positiv effekt, kommer det att glädja mig. Med inköpta produkter vill jag komplettera hembehandlingar baserade på växtbaserade ingredienser - huvudmassage, hårmask.

Så det som strax slår i detta schampo är dess konsistens, det är väldigt tjockt, det måste bokstavligen tryckas ut ur flaskan, men det leder inte till olägenheter. Shampoo är färglös och transparent, lukten har en trevlig, inte särskilt stark, någon form av blommig. Det ger ett tjockt skum, det sköljer håret väl, men efter det behövs en balsam eller en mask, annars kommer håret att bli väldigt förvirrad. Jag skulle inte säga att detta schampo torkar håret starkt (det är långt ifrån hårolja), det kan användas ganska ofta utan att håret skadas. Jag använder den i kombination med burdock serum, men det är fortfarande för tidigt att prata om verkliga resultat (om de existerar eller kommer att vara :-))

I bruk stannar det här verktyget mig, hårets tillstånd är tillfredsställande, därför hoppas jag på ett resultat - ökad hårväxt, fortfarande är kardolja känd för att det bara är en magisk effekt på håret - jag kommer att fortsätta att använda och köpa mer :-)). Även om ingen vet hur mycket denna olja är där, är kompositionen vanligtvis mättad med olika kemikalier, vilket inte skiljer detta medel från något annat vanligt schampo, men å andra sidan finns det många naturliga växtbaserade ingredienser som vanligtvis används i hårvård: burdock olja, avokadoolja, nässlextrakt, horsetail, etc., så att detta schampo i alla fall är åtminstone lika bra som alla andra, inte naturligtvis en etikett märkt "organiskt" eller "absolut naturligt".

Det bästa schampotet med burdock mot håravfall

Långt och silkesigt hår är en otvetydig egenskap för skönhet hela tiden. Regelbunden färgning med färger, dålig näring, otillräcklig vård återspeglas emellertid av brittleness, tråkighet, långsam tillväxt och stark förlust. Burdock schampo mot håravfall hjälper till att återställa förlorad styrka. Dess funktion ligger i extraktet av burdock, känt för sin helande och omsorg egenskaper. Kom ihåg, för att uppnå maximal omvandling är endast möjlig när den tillämpas korrekt.

Fördelen med kardborre

Kockolja är känd som en mycket effektiv naturlig hårvårdsprodukt. Det har läkning egenskaper, stimulerar tillväxten av lockar. Extraktet läggs till masker, lotioner, schampon för att återställa hårets skönhet.

Olja är gjord av burdock root (burdock), rik på fördelaktiga ingredienser:

 • eteriska oljor;
 • fettsyror (stearinsyra, palmitinsyra);
 • vitaminerna A, C, PP, E och grupp B;
 • mineraler.

Den komplexa effekten av näringskomponenter förändrar signifikant det försvagade håret. Kockolja fungerar samtidigt i flera riktningar:

 • lindrar inflammation, irritation, har höga antiinflammatoriska egenskaper;
 • penetrerar djupt i hårbotten, närmar och förstärker folliklarna, håraxeln längs hela längden;
 • förhindrar och minskar håravfall, minskar håravfall genom att tvätta huvudet med 2 gånger
 • stärker tillväxten, klarar brittleness, tvärsnitt av ändarna;
 • fuktar krullarna, gör dem mjuka och silkeaktiga;
 • Det har utmärkta bakteriedödande egenskaper, så det hjälper till att klara av mjäll och därtill hörande symtom (klåda, skalning).
 • normaliserar lipidbalans i hårbotten;
 • returnerar naturlig strålning till krullar.

En viktig punkt! Effekten av burdock-ingrediens är märkbar endast vid regelbunden korrekt användning. Ett engångsförfarande kommer inte att ha den önskade omvandlingen.

Översikt över de bästa schamponerna

Burdock shampoo är en bekväm och effektiv hårvårdsprodukt. Vi erbjuder en liten recension av de bästa schamponerna mot håravfall med tillsats av kardborreolja.

"Burdock" från Belita-Vitex

Super Active Shampoo "Burdock" mot håravfall från det vitryska kosmetikföretaget Vitex - ett bevisat och säkert sätt att förbättra hårets tillstånd, stoppa riklig håravfall och öka tillväxten. Förstärkt formel betyder kladd extrakt, koffein, D-panthenol, såväl som det patenterade komplexet av Dynagen TM proteiner. I sammansättningen av burdocken finns också ett system av luftkonditioneringsapparater som underlättar kamning av hår efter tvätt och en imponerande lista över kemiska komponenter.

Shampoo mot håravfall "Burdock" kan appliceras dagligen. Kompositionen appliceras på de för-fuktade lockarna, skummade med fingrar, som vid vanlig tvättning, tvättades bort. Upprepa proceduren om det behövs.

Enligt konsumentrecensioner rensar shampoo håret väl från smuts, fettpartiklar, minskar förlusten och ger glans. Fördelarna med produkten inkluderar den behagliga växtbaserade aromen, rimlig kostnad, tjock, enkel att använda konsistens.

För att förbättra verktyget är det rekommenderat att dessutom använda andra produkter i "Burdock" -linjen. Den innehåller en mask, serumspray, fastspänd balsam, burdockolja med keratin.

Verktyget gäller inte för dyra droger. En flaska på 250 ml kostar 95 rubel, ett stort paket (400 ml) - 150 rubel.

Shampoo 911 "Burdock"

Shampoo 911 "Burdock" produceras av det ryska företaget TVINS Tek. Tillverkaren övertygar i effektiviteten av sättet att lösa problemet med förlusten. Rik på vitaminer och växtextrakt, lovar kompositionen att återställa skört och försvagat hår, intensifiera tillväxtfasen, väcka vilande folliklar, återställ skina och hälsa i håret. Förutom burdockolja innehåller formuleringen av vitaminerna C, E, B3, B5, B6, extrakt av alfalfa, avokado, aprikos, apelsinblommor och rosmarin.

Det är lätt att applicera botemedlet: näringsämnets sammansättning sprids på vått hår, det skumas med massagebevegelser. Efter 3-5 minuters exponering sköljs den kosmetiska produkten med vatten.

Konsumentrecensioner om schampo är motsägelsefulla: en hjälpte till att stoppa förlusten, andra gjorde inte, men skadade inte någon.

Shampoo 911 från håravfall "Burdock" är ca 170 rubel för 150 ml. Varaktigheten av användningen av produkten föreskriver inte produktivt. Kontraindikationer inkluderar barns ålder upp till 2 år och individuell intolerans.

"Burdock" av Floresan (Floresan)

"Burdock" från Floresan Formel 80 mot håravfall är mycket populär. Kompositionen innehåller ett stort antal näringskomponenter, inklusive växtextrakt av burdock, hopp, gran, calendula, vitamin E, D-panthenol.

Användningen av produkten skiljer sig inte från vanligt schampo: gäller för fuktigt hår, skum och sköljning. För att uppnå större effekt rekommenderas att du tvättar huvudet med en maskerare från samma serie.

Enligt användarnas uppfattning har "Burdock" -schampo en rik men behaglig örtdräkt, skummet tillräckligt väl och är lätt att applicera, renar väl och uppfyller tillverkarens löften. Regelbunden användning av produkten minskar förlusten, stimulerar tillväxten, ökar volymen och skiner till håret.

Du kan köpa en kosmetisk produkt i ett apotek, onlinebutiker. Kostnaden är ca 125 rubel per förpackning (250 ml).

Burdock Shampoo Elfa Farm

Kockschampo från "Elf Farm" rekommenderas för problem med hårväxt och riklig håravfall. Den unika formeln av kompositionen bidrar till att stärka och närma hårsäckarna, påskynda tillväxten av lockar och stimulerar deras aktiva förnyelse. Läkemedlet kan användas som ett preparat för terapeutiska förfaranden.

Den kosmetiska produktens sammansättning innehåller burkolja, det aktiva komplexet av mineraler och vitaminer Bh intensiv +.

Användningen av schampo skiljer sig inte från den vanliga shampooingen. Det rekommenderas att komplettera effekten av näringskompositionen med "Burdock" balsammasken från samma serie, och innan du applicerar shampooet kan du applicera "Real burdock oil" från Elf Farm i 3-5 minuter.

Kostnaden för drogen är låg, inom 170 rubel.

Dermatologisk schampo mot förlust av Laboratoires Biocos

Dermatologiska schampo, som föreslagits av det franska företaget Laboratoires Biocos, innehåller burdockolja och aktivt komplex Trichogen Veg. Den unika formeln enligt tillverkarens löften bidrar till anrikningen av hårsäckarna med syre, accelererar deras tillväxt.

Hög effektivitet av läkemedlet bekräftas av positiva användarrecensioner. Produkten luktar bra, den skummar väl. Produkten är certifierad.

Det är lätt att applicera schampo: Applicera på vått hår, skum, tvätta av efter 5 minuter med kallt vatten. Kursen med att använda kuller varar i en månad. Det rekommenderas att tvätta håret med produkten två gånger i veckan.

Kostnaden för produkten är motiverad av hög effektivitet, är 400-450 rubel för 300 ml.

Så här åtgärdar du resultatet

Hårförlust associeras inte bara med yttre faktorer, det är också en återspegling av patientens hälsa. Använd endast schackdämpare, masker kan inte ge maximal, långsiktig effekt.

Varning! Om nedfallet inte slutar efter långtidsbehandling med kosmetika, kontakta en specialist för att bestämma den verkliga orsaken till problemet, utseendet av lämplig behandling.

Förebyggande åtgärder och små förändringar i livsstil hjälper till att lösa resultatet och förhindra att problemet uppstår i framtiden:

 1. Justera maten, i kosten bör vara mer vitamin mat, grönsaker, frukter, mat rik på kalcium, zink, järn och viktiga mikro- och makronäringsämnen.
 2. Ge upp alkohol, rökning och andra dåliga vanor.
 3. Daglig sport, kombinerad med promenader i frisk luft - ett bra sätt att stärka kroppen.
 4. Tillägg vitamin-mineral komplex hjälper till att fylla bristen på näringskomponenter. Problemet med avitaminos på vintern och våren är särskilt akut.
 5. Gör regelbundet masker för hår. Det är inte nödvändigt att slösa pengar på dyra kosmetiska produkter, en gurka, lök, oljemask kommer också att vara användbar.
 6. Vila mer, uteslut nervöst överstress, stress.
 7. Periodiskt hänvisa till salongprocedurer (mesotherapy, huvudmassage).
 8. Gör det vana att inte kamma dina lockar våta, omedelbart efter tvätt. Så riskerar du att skada dem.
 9. Mindre dramatiska, kategoriska förändringar i bilden: frekvent, kontrasterande färgning, perm, byggnad mer eller mindre skadlig för håret.
 10. Torka med en hårtork, läggs med heta apparater och värmevalsar - endast i mått. För curling hår, använd alternativa metoder (pigtails, home curlers).

Säkerhetsåtgärder

Kockolja anses vara en allergivänlig och mångsidig produkt. Den kan användas av alla, oavsett vilken typ av hår som helst. Glöm inte att kompositionen av kosmetiska produkter för att tvätta huvudet innehåller ytterligare ingredienser, främst kemiska.

Det är därför som tillverkaren anger användarens lägsta ålder, känsligheten av huvudets integument till effekterna av läkemedlet, liksom användningsfrekvensen.

Om du under tvätten känner obehag, brinner, klåda, tvätta omedelbart produkten med mycket vatten. Använd inte drogen längre.

Standard kontraindikationer för användning av anti-fallout burdock shampoos:

 • individuell intolerans
 • ålder upp till 2-5 år
 • förekomsten av sår i applikationsområdet.

Underlåtenhet att följa rekommenderad användningsfrekvens kan orsaka mjäll, hårdhet i håret. Vid slutförandet av läkemedelsanvändningen försvinner biverkningarna.

Håravfall stör många kvinnor och män. Om du inte vidtar åtgärder kan konsekvenserna vara mycket beklagliga och oåterkalleliga. Kockolja och kosmetika med dess tillägg - det enklaste och mest effektiva sättet vid de första manifestationerna av problemet.

Användbara videoklipp

En detaljerad granskning av serien av håravfall "Burdock".

Granskning av burdockschampon för att bekämpa håravfall från Julia.

Recensioner om schampo "Burdock" från NPO Elf

5 - 1

4-0

3 - 0

2 - 0

1 - 0

Shampoo Elf "Burdock" förtjänar uppmärksamhet. Vad är det bra för? Jag köpte det mer än en gång, det stärker verkligen håret, gör det silkeslen och elastiskt. Det är välkänt att burdockolja slutar håravfall och i detta schampo med andra effektiva komponenter är åtgärden utmärkt, men du behöver den tillsammans med olja och mask Applicera effekten ännu bättre. Prova det mer attraktiva priset - inga sulfater. Kanske det inte fungerar för alla, jag känner inte personligen den här serien.

Efter att ha fött jag mötte problemet med håravfall. Jag åt en mängd, drack vitaminer för mammor. Men som de säger, tar amning sin vägtull. Jag bestämde mig för att inte bara använda interna assistenter för att förbättra den här frågan, utan också externa.

Hon berättade för sin mamma om detta problem och på nyårsafton fick Burdock Shampoo som en present. Jag läser i abstrakt att det hjälper till att stärka hårsäckar, återställa dem och förbättra hårväxten.

Jag använder denna schampo lite mindre än ett år. Resultaten är utmärkta. Håret växer väl, faller ut, men inte så mycket om när jag glömmer för honom och använder vanligt schampo. Trevligt att luktar, rensar håret väl. Efter honom känner jag mig att hårbotten tvättas, håret är behagligt att röra vid.
rekommendera

Bra schampo! Förra året, efter Lent, upptäckte jag att mitt hår började spilla i stora mängder Jag gick till doktorn och sa att detta berodde på brist på protein mat under en lång tid. Vitaminer tog inte några. Han rådde att köpa pengar på grund av en burdock, men i apoteket.

Valet av sådana droger visade sig vara mycket stort, men apotekaren rådde detta schampo och en mask av samma serie till den. Priset var mycket acceptabelt.

Efter regelbunden användning av dessa hårvårdsprodukter efter en månad noterade jag att mycket mindre kvarstår på hårkammen, och de samlar inte runt huset som tidigare. Och badet är inte igensatt. Men när man använder ett schampo finns det ett problem att kamma, men efter att ha använt masken låter håret mycket lättare.

Verktyget hjälper verkligen, det är naturligt och billigt. I vilket fall som helst kommer ditt hår att vara mycket tacksam för dig för deras säkerhet, och faktiskt vackert hår är hårt arbete och resultatet av daglig vård!

10 bästa schampon med burdockolja

Burkhårschampo används för överdriven förlust, förlust av hälsosam glans, torrhet, greasiness eller bräcklighet hos krullarna. Anledningen till detta villkor är:

 • stressiga situationer
 • trötthet;
 • ogynnsam ekologi;
 • brist på vitaminer och mineraler;
 • dehydrering;
 • sömnlöshet;
 • svangerskapstid
 • sköldkörtel sjukdom.

Med regelbundet användning aktiverar detta verktyg hårväxt, rensar huvudets hud från mjäll, eliminerar klåda, ger naturlig utstrålning och silkighet mot locken.

Användbara egenskaper för burdock olja

Råmaterialet för produktion av burdockolja är rhizomet av Burdock, en representant för Compositae-familjen.

 • eteriska oljor;
 • sitosterol;
 • protein;
 • palmitin- och stearinsyrafettsyror;
 • vitaminer av grupp B, E, A;
 • askorbinsyra;
 • inulin;
 • kalcium, järn, krom;
 • bitterhet;
 • tanniner;
 • stigmasterol.
 • rensning av huden från döende förkornade celler;
 • återställande av blodcirkulationen, ökad syreavgivning till epidermis;
 • stimulering av vatten-lipidmetabolism;
 • ökade försvarsmekanismer
 • acceleration av regenerativa processer;
 • förstärkningsträngar;
 • återställande av hälsosam glans
 • avlägsnande av klåda;
 • normalisering av talgkörtlarna
 • öka hårväxten.

Skräpschampo används för håravfall och för följande indikationer:

 • dehydratisering, torra strängar;
 • långsam hårväxt
 • gallrande hår;
 • bräcklighet;
 • grå tråkig färg;
 • delade ändar;
 • mjäll;
 • förlust av krulelasticitet på grund av frekvent färgning;
 • överdriven greasiness.

Kockolja ger återhämtat hårskydd mot de negativa effekterna av yttre faktorer.

Regler för användning av kockschampo

När du använder schampo med olja för att stärka håret, följ enkla regler:

 1. Fuktar håret.
 2. Churn betyder i en liten mängd vatten och fördelas genom hela hårvolymen.
 3. Massera krullarna med fingertopparna i 3 minuter.
 4. Skölj sedan av skummet med en stor mängd varmt vatten.
 5. Fördela lotion på balsam.
 6. Skölj med varmt vatten, till vilket en liten mängd citronsyra eller bordsvinäger tillsätts för att neutralisera den specifika aromen från schampot.

Kontra

Sådana schampon får endast appliceras i avsaknad av individuell intolerans mot dess komponenter.

Efter 20 minuter, kontrollera hudens reaktion. I frånvaro av klåda, rodnad och hudutslag ingår preparatet i komplexet av hygieniska förfaranden.

Granskning av de bästa varumärkena

Utbudet av burdockschampon som erbjuds av tillverkare är omfattande. För att lösa ett specifikt problem kan du välja ett verktyg i ett apotek.

Alternativ för framgångsrika varumärken:

Hemlagade recept

Sådana medel är lätta att förbereda hemma.

Alternativ för hemlagad schampo:

 1. Placera finhackade bladblad (torkade eller färska) i en emaljskål. Häll dem med en liter kallt vatten och ett glas vinäger. Sätt behållaren på spisen och koka i 2 timmar med låg värme. Klar komposition att filtrera.
 2. Regelbunden schampo (200 ml) blandad med burk (50 ml).
 3. Koka 10 minuter i 150 ml vatten med en matsked ur näsblad. Kall, spänning, mäta 100 ml vätska och tillsätt 2 droppar väsentligt citronolja under omröring. Anslut avkoket med schampo (250 ml) och burk (100 ml).

Den resulterande kompositionen är lämplig för oljigt hår, förlust av vilket åtföljs av svår klåda. Hållbarhetstiden är inte längre än två månader.

 1. Blanda höfterna med en träsked (2 msk.) Och häll i 200 ml vatten. Koka upp, ta bort från värme och stå, täckt med en handduk, 30 minuter. Blanda infusionen med burk (1 msk. L) efter att ha spänts.

Koka separat bär av ett tvålträd (50 g) i 20 ml vatten i 20 minuter. Kyld och avkyld buljongdränna, kombinerad med vildrosaxtrakt, berikat med burdock.

 1. Blanda i en keramisk skål en tsk tre sorters oljor - ricin, oliv, burdock. Med grundlig blandning, sätt in den råa äggula (denna typ av schampo är beredd före användning).
 2. Grate baby tvål på en fin rivare. Koka i 5 minuter i 0,5 liter vatten 2 msk. l. torra kamilleblomställningar. Torka buljongen, tillsätt såpchips där och lämna den under terryduken tills den är helt upplöst. Häll oljan från burken till den kylda basen (6 msk. L). Dessutom ange 3 kapslar E-vitamin och 15 droppar vitamin D. Efter noggrann blandning är förstärkande schampo för försvagat hår klart för användning. Det rekommenderas att använda det varannan dag.
 3. Häll 250 ml varmt vatten i krossad barnsåpe (1 msk. L). Efter upplösningen, sätt in burken (10 msk. L), nikotinsyra (1 ampull), lavendelester (6 droppar) i den kylda basen.
 4. Ta 2 msk. l. svart te, häll kokande vatten över det (50 ml). Efter kylning, pressa te löv genom gasbindning i en keramisk skål. Tillsätt det en äggula pundad i en separat skål med senapspulver (1 ss L), babyshampo (50 ml) och en skrapa (2 ss L).
 5. Ta den Castilian tvålen (100 g) i en gnidad form, placera den i 100 ml vatten och smälta tills den är homogen på ångbadet.

Ställ omgående, häll tillbaka 20 ml burdockolja, 2 tsk. honung. Introducera 6 droppar ylang-ylang eter, ¼ tsk silkeproteiner, 1/3 hl. keratin. Häll sedan tvålen i formen. Efter härdning skär den resulterande tvålen i staplarna, sätt på en pappershandduk i tre dagar. Detta schampo används för att tvätta ljusstarka, förlorade hårglans.

När du använder det valda alternativet är det önskvärt att kontrollera tillståndet för strängarna. Om efter flera procedurer, förbättring inte observeras, måste du använda ett annat recept eller konsultera en hudläkare och köpa drogen i enlighet med dess recept.

recensioner

För att bedöma prestanda för en viss typ bör du analysera recensionerna av personer som har använt detta verktyg i praktiken i flera veckor.

Marina, 30 år, Eagle

Överraskande märkte jag att efter varje kamning förlorar jag mycket hår. De är ljusa, så jag målar ofta. Jag trodde inte att dessa förfaranden kraftigt försvagade lockarna. Jag bestämde mig för att vidta brådskande åtgärder på olika sätt. Det fanns inget positivt resultat tills hon förvärvade 911 Burdock schampo. Två månader senare noterade att håravfallet har minskat, strängarna förvärvade en naturlig glans. Jag kommer att fortsätta att tillämpa den tills en hållbar effekt uppnås.

Olga, 45 år gammal, Arkhangelsk

När mina strängar blev tråkiga och gråa sökte jag råd från en dermatolog, som rekommenderade att använda Floresan "Burdock" -schampo. Jag blev förvånad över det låga priset. Jag ställde inte speciella förhoppningar på honom, men jag började använda den två gånger i veckan. En månad senare märkte hon att trådarna började kamma bättre, förvärvade glans och elasticitet. Förlusten minskade, och mjäll försvann helt. Resultatet nöjde mig.

Natalya, 36 år, Omsk

Mirrolla shampoo stärker håret. Från serien valde jag ett prov med ett vitaminkomplex. Sammansättningen imponerade på mig, så jag använde verktyget utan rädsla. Vid första tvätten kände jag en trevlig arom av örter. Shampooen skummade lätt och tvättades lätt av. I två veckor applicerade jag den i en uppsättning med en balm för att underlätta kamning, och sedan försvann behovet av det. Strängarna blev elastiska, tipsen var jämn, och en behaglig glans uppträdde. De håller sitt hår väl, ser välskötta och prestigefyllda.Nästa Artikel
8 bästa naturliga färgämnen