Estel Keratin keratin hårschampo - fullständig produktöversikt


Det är mycket svårt att välja ett medel för vård och restaurering. Det finns ett stort antal schampon på marknaden. Artikeln kommer att överväga Estel Keratin keratinhårschampo, vilket hjälper till att återställa skadade lockar.

Operationsprincipen betyder

Estel Keratin är ett professionellt schampo för hår. Dess huvudsakliga syfte är att återställa och keratinera lockar. Rengör försiktigt hårbotten i sebum och smuts. Mättar håret med keratin. Ger sken till skadade strängar.

Förutom de vanliga egenskaperna i schampon, som rengöringskräm från smuts och smuts, har Estel flera fördelar. Keratin, som är en del av produkten fyller hårets skadade porösa struktur. Efter det blir trådarna smidiga, mindre tryck och ser friskare ut.

Sammansättning och egenskaper hos aktiva beståndsdelar

Liksom alla schampon som inte hör till organisk kosmetika, innehåller Estel främst kemikalier.

Sammansättning och egenskaper hos aktiva beståndsdelar:

 • vatten (vatten);
 • Cocamidopropyl betaine (Cocamidopropyl betaine) rengör hårbotten och håret;
 • karboxylat, natriumlauret (natriumlauret-5-karboxylat) renar hår från smuts och fett;
 • Macadamia-olja (Macadamia-olja) eliminerar sköljningen av huvudets hud, ger glans till locken;
 • PEG-40-ricinolja (PEG-40-ricinolja) mjuker krullarna, fuktar, skapar en skyddande film i hårbotten, förhindrar att vatten avdunstar;
 • natriumklorid (natriumklorid) verkar som ett svagt antiseptiskt, förtjockningsmedel;
 • Polyquaternium-10 (Polyquaternium-10) mjukar håret under tvätt
 • linalool (linalool), lilial (butylfenylmetylpropional), hexylkortikal aldehyd (hexylkanal) - dofter;
 • limonen löser upp fett i strängar;
 • Arganolja (Arganiaolja) fuktar håret, ger sken;
 • olika skummedel, standard för schampo;
 • hydrolyserad keratin (hydrolyserad keratin) fyller den porösa strukturen, gör krullarna smidiga.

Hårförberedelse och procedur

För att öka effekten av Estel Keratin bör särskild uppmärksamhet ägnas åt instruktionerna för användning av produkten och förberedande krullar för tvätt.

Många kvinnor anser att det inte är nödvändigt att förbereda strängar för detta förfarande. Denna åsikt är vilseledande.

Innan håret tvättas, bör strängarna kamma försiktigt med en kam med enstaka tänder och sedan blöta krökarna med vatten.

Det är viktigt! Om hårbotten är benägen för fett kan du tvätta strängarna varannan dag eller till och med varje dag. Frekvent tvätt i detta fall kommer inte att medföra någon skada. Torra och normala lockar kan tvättas 2-3 gånger i veckan eftersom de blir förorenade.

Anvisningar för användning:

 • våta strängar med kallt vatten;
 • kläm en liten mängd schampo på handflatan och tillsätt lite varmt vatten;
 • verktygets konsistens ska vara flytande;
 • skumma schampot på handflatan;
 • Applicera på vått hår och gnugga i hårbotten med massagerande rörelser;
 • tvätta skummet hela hårets längd är inte nödvändigt, tvätta bara håret nära rötterna;
 • skölj med mycket kallt vatten.

Skölj håret noga så att de inte har schampo. Om krullarna är benägna att fett kan de dessutom sköljas med vatten, ättika eller citronsaft.

Kontra

Kontraindikationer Estel Keratin Shampoo har nästan ingen. Det kan inte bara komma till flickor som är allergiska mot de aktiva komponenterna i produkten.

Eftersom sammansättningen av schampot är långt ifrån organisk kan verktyget orsaka irritation, torr hårbotten och mjäll. Det rekommenderas inte att använda det för kvinnor med känslig hud.

Foto före och efter

Effektens varaktighet

Använd schampo för att återställa Estel Keratin dagligen eller eftersom strängarna är förorenade.

Med långvarig användning av samma behandling börjar krullarna vänja sig på det. De ser även efter att ha tvättat huvudet, de är mindre snygga och blir smutsigare snabbare. För att undvika detta kan du byta ut produkter av olika märken.

Effekten av att använda produkten från Estel är kortlivad. Omedelbart efter att användningen av detta specifika ämne upphört, kommer effekten att vara nästan omärkbar.

Varning! Liksom någon annan vårdprodukt kan keratin reparationsschampo vara lämplig för någon, men inte för någon. Att säga att varje tjej efter att ha använt Estel Keratin inte kommer att ha perfekt hår.

Genomsnittligt pris i Ryssland

Priset över Ryssland för Estel Keratin schampo varierar från 300 till 800 rubel. I olika regioner kan kostnaden variera.

På Estels officiella hemsida är kostnaden för denna produkt 410 rubel. I en flaska 250 ml. En liter flaska kan köpas för 750 rubel.

På olika ställen som säljer kosmetika kan du köpa till rabatterat pris. Men priset måste övervakas ständigt.

Fördelar och nackdelar

Enligt recensioner på Internet kommer en bestämd slutsats om schampon inte att fungera. För många passade det helt enkelt inte. Priset på produkten är för högt, men det finns inget resultat efter användning. Det finns dock positiva recensioner, det är upp till dig att prova det eller inte, och artikeln kommer att försöka prata om fördelarna och nackdelarna med verktyget. Låt oss börja med proffsen:

 • släta och glänsande krullar;
 • friska utseende av trådarna;
 • skapar effekten av laminering;
 • underlättar kamning efter tvättning, även utan användning av balm och balsam
 • fyller porösa hår
 • fuktar och närmar sig strängarna;
 • soldater delade ändar;
 • främjar hårrätning.

nackdelar:

 • Jämfört med liknande produkter är priset för högt.
 • Effekten upprätthålls endast med den konstanta användningen av detta schampo, och den nödvändiga konsumtionen är stor;
 • icke-naturlig komposition;
 • hårt tvättade
 • keratin i kompositionen på sista platsen (detta tyder på att schamponet är en liten koncentration av keratin);
 • kan orsaka irritation och torrhet i hårbotten;
 • många människor noterar att Estel Keratin shampoo torkar ändarna och fetnar hårrötterna.

Användbara videoklipp

Granskning av hårvård med Estel keratin.

Teknisk keratinåtervinning från Estelle.

Keratin Shampoo Estel Keratin Shampoo 250 ml

Det speciella keratinschampoet Estel Keratin gör det möjligt att tillhandahålla försvagade lås med rätt näring och återuppbyggnad under rengöringsproceduren. Produkten har en tjock konsistens och trevlig arom, perfekt skum, tar bort all smuts, och viktigast av allt, mättar strängar med keratin. Detta protein är hårets axelns huvudbyggnadsmaterial, dess minsta molekyler förenar sig enkelt i hjärtat av varje hår - cortex, slät och tätning från insidan, ger håret en oöverträffad styrka och ett verkligt lyxigt utseende.

Estel Keratin-keratinhårschampo kan användas som ett förberedande stadium under salongproceduren för djup återhämtning och keratinisering av skadade trådar eller som en fristående produkt som har en positiv och återställande effekt på lockar och förbättrar deras tillstånd vid varje användning.

Applicering: Skum på en väl fuktad hårdel av Estel Keratin shampoo. Låt på i 1-2 minuter, medan det är lite att massera strängarna och hårbotten. Tvätta av med vatten. Den optimala effekten av vård uppnås med den integrerade användningen av alla Estel Keratin-produkter.

Produktion: Ryssland.

Märke: Estel Professional Officiell Webbplats

Online butik
professionell kosmetika M-kosmetika

Leverans av varor till någon region i Ryssland med betalning vid mottagandet

Du passade inte eller tyckte inte om den köpta produkten? Vi betalar tillbaka dina pengar

När du köper för något belopp får du en garanterad gåva.

Få expertråd gratis på vår hemsida

Keratinhårschampo Estelkeratin 250 ml

Keratin hårmask Estel Keratin

Estel Keratin keratinvatten för hår 100 ml.

Estel Curex Classic shampoo för daglig användning av 1000 ml

OBS: Färgerna på material på webbplatsen kan skilja sig något från de riktiga på grund av bildskärmens färgegenskaper.

Estel Keratin Keratin Hair Shampoo ger ett tjockt skum som rengör håret försiktigt från föroreningar. Shampoo återställer skadat hår, ger hårets elasticitet. Håret blir slät och glänsande.

På råd av hennes frisör köpte jag Estel Keratin keratin schampo. Shampoo skumar snabbt och rensar håret bra, det behöver mycket lite vilket är väldigt trevligt. Har håret elastiskt, elastiskt och smidigt.

Jag kunde aldrig ha föreställt mig att när vi använder olika pleyok hår hårtorkar, förlorar vårt hår sin styrka. Faktum är att det naturliga keratinet som behövs för mitt hår tvättas ut ur håret och keratinschampo för mig har blivit bara en gudstjänst. Det ger keratiniseringsprocessen av håret på grund av vilket mitt hår igen är mjukt, vackert, glänsande, rikt på färg och skönhet. Shampoo luktar bra, har en hög koncentration och minimal konsumtion. Jag älskar honom och råder alla bara honom!

Jag köpte Estel Keratin keratinhårschampo eftersom mitt hår blev skadat och torrt efter att ha använt hårtorkar, jag rådde i butiken, jag köpte också en balsam av samma märke som schampot. Jag använde schampo länge. Det behöver bara lite, det skummar mycket bra och rensar håret. Återställt hår blev levande och hälsosamt, och inte som salom, tillsatt mjukhet, elasticitet och elasticitet.

Keratin shampoo köpte på råd av en vän. Hon berättade för mig att barberaren hade informerat henne om den här linjen, och hon hade redan informerat mig. Omedelbart efter användning märkte jag hårdhetens och mjukhetens mjukhet. En vecka senare märkte hon att hennes hår hade blivit jämn, felfri och hennes tillstånd förbättrades. Lukten är väldigt mjuk och mild. Jag gillade det och kommer fortsätta använda det.

När du väljer leveransmetod för SDEC, kommer du att få paketet utan att lämna ditt hem eller kontor.

Fraktkostnad:
Till problemet i hela Ryssland:

 • 300 rubel för beställningar upp till 3000 rubel
 • GRATIS för beställningar från 3000 rubel
Courier i hela Ryssland:
 • 350 rubel för beställningar upp till 5000 rubel
 • GRATIS för order från 5000 rubel

Efter att ha valt leverans via Post of Russia får du din order på närmaste postkontor.

Fraktkostnad:
från 300 gnugga över Moskva, MO, St Petersburg och LO och över hela Ryssland

När du väljer leveransmetod för DPD får du paketet utan att lämna ditt hem eller kontor.

Fraktkostnad:
Till problemet i hela Ryssland:

 • 300 rubel för beställningar upp till 3000 rubel
 • GRATIS för beställningar från 3000 rubel
Courier i hela Ryssland:
 • 350 rubel för beställningar upp till 5000 rubel
 • GRATIS för order från 5000 rubel

När du beställer professionell kosmetika för hår i vår webbutik får du varan, vars kvalitet garanteras av tillverkarna.

Om du får en defekt vid mottagandet av varorna kommer vi att återbetala dina pengar!

Du kan alltid räkna med vårt stöd och råd om varorna är otillräckliga och om produkterna inte passar dig.

Du kan kontakta kvalitetskontrollavdelningen: arbetstider från måndag till fredag ​​från 8:00 till 17:00.

För att returnera kostnaden för varorna måste du fylla i en återkopplingsformulär.

Återvändande av de goda kvalitetsvarorna

I händelse av bristande eller bristande överensstämmelse måste du kontakta säljaren inom 3 arbetsdagar genom att fylla i feedbackformuläret.

Efter att ha fyllt i feedbackformuläret kontaktar vår chef dig inom 2 dagar. Vid överenskommen tid kommer kuriren att hämta de defekta varorna och skicka dem till lagret på företagets bekostnad. Efter att vara tillbaka till varan kommer chefen att kontakta dig igen, och företaget kommer att returnera dina pengar inom 3-5 arbetsdagar.

RETUR AV GOD KVALITETSVAROR

Du har rätt att neka varorna av god kvalitet när som helst före överföringen och efter överföringen av varorna - inom 1 månad från dagen för godtagandet av varorna under följande villkor:

 • Handelsklädsel bevarad (originalförpackning, fabriksetiketter, tätningar);
 • behållit konsumentegenskaperna hos varorna
 • Produkten har inga spår av exploatering;
 • Förekomsten av handlingar för varorna som bekräftar faktumet att inköp av returvaror (kontanter eller kvitto).

Vid retur av varor av god kvalitet returneras kostnaden för varor, förutom fraktkostnader. Kostnaden för att returnera godset av god kvalitet till säljaren, återbetalas inte av säljaren.

REKOMMENDERINGSBETALNING - 3-5 arbetsdagar från dagen för överlåtelse av returvaror till Säljaren och tillhandahållande av motsvarande skriftlig ansökan.

Ansökan om retur av varan skickas till säljaren genom att fylla i feedbackformuläret.

Retur av Varorna genomförs genom överföring till adressen: 428000, Tchuvash republiken, Cheboksary, ul. Leninsky Komsomol, 9.

FÖRTECKNING ÖVER DOKUMENT, inlämnad med returvara:

 1. Ansökan om retur av varorna.
 2. Dokument för varorna, bekräftar faktumet att inköpet (kontanter eller kvitto).
 3. En kopia av ett identitetsbevis (pass av en medborgare i Ryska federationen / utländsk pass, tillfälligt identitetskort för en medborgare i Ryska federationen, utfärdad för passeringsperiod, militärt ID, körkort).

Om ovanstående situationer inte passar dig, fyll i feedbackformuläret, kommer kvalitetscheferna att kontakta dig och erbjuda en individuell lösning.

Frisör-vagn. Kolorist. Hair Extension Specialist. Technologist ESTEL. Ackrediterad tränare Haute Couture ESTEL. Föreläsare "Training Center Creative" Volzhsk.

Frisör-vagn 5 kategori. Coach-expertföretaget ESTEL. Medlem av unionen av kosmetologer och frisörer av den ryska akademin "Dolores".

Teknologlärare SPA-Shugaringa 2 nivåer. Teknologlärare för figurkorrigeringsprogrammet "ARAVIA Organic". Teknologlärare SPA manikyr, SPA-pedikyr, parafinbehandling.

Keratin hårschampo ESTEL KERATIN

Köp i 1 klick

Keratin hårschampo ESTEL KERATIN

Keratinschampo ESTEL KERATIN (ESTEL KERATIN)

Estel Keratin keratinhårschampo för håråterställning och keratinisering.
- Rengör håret och hårbotten noggrant.
- Återställer hårkvaliteten, ger elasticitet och mjukhet.
- Innehåller hydrolyserat keratin.
För att förbättra effekten av mättnad av hår med keratin och aminosyror efter applicering av schampon, använd Estel Keratin Keratin mask och Estel Keratin keratin vatten.
Applicering: Applicera på vått hår, skum, skölj.

ESTEL THERMOKERATIN (Estelle Thermokeratin)

- innovativt salongbehandlingsförfarande för färgat och naturligt hår.
Det rekommenderas för vård av hår som är skadat av värme, torr, matt, spröd, med splittrade ändar, samt efter perm eller rätning.
Efter proceduren finns det ett synligt resultat, håret blir tätare, mjuk och silkeslen.
Komplexet med keratin, som ingår i masken, tränger djupt in i hårfibern och ger intensiv regenerering från insidan. Termoaktivatorn stimulerar värmeutsläpp och hjälper till att konsolidera keratinet i hårstrukturen. Som ett resultat återställs intercellulära bindningar i hårstrukturen, håret är mättat med keratin, jämnade. Keratinvatten fixar effekten av proceduren och har 10 viktiga egenskaper:
- fuktgivande,
- keratinisering,
- tätning
- färgfixering,
- volym,
- utjämning,
- termiskt skydd
- antistatisk effekt
- "lödning" tipsen,
- UV-skydd.

Keratin hårschampo ESTEL KERATIN, 1000 ml

 • I bokmärken
 • I jämförelse

beskrivning

Keratin hårschampo ESTEL KERATIN

ESTEL THERMOKERATIN

Recensioner (0)

Supporttjänst
Information
dessutom

Online-butiken KOSMETIK-SHOP.RU är en butik med professionell kosmetika för hår (officiella representanter för ESTEL, MATRIX, L`OREAL).

- Låga priser, enkla orderprocedurer och ett brett utbud av produkter gör oss mer attraktiva än liknande butiker.

- Vi garanterar 100% äkthet av de produkter som erbjuds, vilket bekräftas av lämpliga certifikat.

- Du kan köpa professionella kosmetika för hår av kända märken MATRIX, L`OREAL, ESTEL utan att lämna ditt hem helt enkelt genom att trycka på några knappar på din dator.

- Vi erbjuder mer än 5000 produkter av olika märken.

- I närvaro av ett brett utbud av kosmetika för kvinnor, män och jämn barn!

Keratinschampo ESTEL KERATIN. Volymen 1000 ml

Köp i 1 klick

Keratin hårschampo ESTEL KERATIN

Keratin hårschampo ESTEL KERATIN

Keratin hårschampo ESTEL KERATIN (ESTEL KERATIN) 1000 ml

Hemvård ESTEL KERATIN (KERATIN)

I hemvården finns en produktlinje för professionell hemvård för hår efter Keratin Recovery-förfarandet. Regelbunden användning av hemvårdsledningen ESTEL KERATIN förlänger effekten som uppnåtts under proceduren.

ESTEL THERMOKERATIN (THERMOKERATIN)

Produkterna från ESTEL THERMOKERATIN-serien (TERMOKERATIN) från ESTEL PROFESSIONAL är speciellt skapade för reparation av skadat hår! Alla produkter i serien är baserade på naturlig keratin. Keratin har inga lika stora komponenter i vården av skadat hår. Vårt hår är 90% keratin. Dess brist leder till brittleness, thinning och torrt hår. Keratin som en del av ESTEL THERMOKERATIN (TERMOKERATIN) -seriens produkter tränger djupt in i håret och återställer de skadade områdena från insidan. Under sitt inflytande är håret helt enkelt förvandlat: det fyller med glans, blir jämn, elastisk och mjuk.

Keratin Shampoo

Lyxiga glänsande krullar - drömmen om varje tjej. Därför ifrågasätter frågan om att välja ett tvättmedel för hår och hårbotten nästan allt rättvist sex. Skönhetssalonger och kosmetologicenter erbjuder oss olika uppsättningar av procedurer och hårprodukter med keratin. Butiker och kosmetika webbplatser annonserar keratin schampon och vårdprodukter. I det här fallet lovar vi ett frodig, glänsande och lydigt, friskt hår.

Keratin är en typ av protein. Höghållfastt naturligt protein, som utgör grunden för strukturen hos människohår.

Många damer är missnöjda med hårets ömhet och torrhet. Någon testar dagligen sin frisyr för styrka med varma hårtorkar och gardiner. Någon experimenterar ständigt med färgning. Och någon av naturen fick ett svagt och främmande hår. I alla dessa fall är det nödvändigt att ta hand om lämplig vård och näring av håret. Bäst av alla medel och folkmetoder med uppgiften att läka hårschampo klarar av keratin i kompositionen.

Särskilda funktioner

För all den magiska effektiviteten hos sådana tvättmedel finns det en "men". Shampoo som innehåller detta protein är inte lämpliga för alla. En karakteristisk egenskap hos dem är lågt såpigt. Detta komplicerar något användningen av produkter med keratin. Det rekommenderas inte att använda det här rengöringsmedlet varje dag för hårda ägare. Fördelarna med keratin shampoo inkluderar:

 • skonsam rengöring av hårbotten;
 • bevarande av långsiktig effekt från färgnings- och rätningsförfaranden;
 • skapande av ett naturligt skyddande barriär på håret från negativa yttre påverkan;
 • hår lydnad och silkiness.

Med alla fördelar med keratin shampoo fungerar de inte lika för alla. Ofta beror resultatet på rätt sätt för din hårtyp. Alla olika sådana produkter är indelade i två stora kategorier:

 • speciella schampon, som används av mästarna i salongerna före keratinutvinningen (de är mycket djupt rengjorda, bidrar till öppningen av hårnålarna);
 • "Svagare" schampon för daglig oberoende användning (med effekt av utjämning, spegelglans, lätt kamning och styling).

Huvudskillnaden för keratinbaserade produkter är innehållet i naturliga aktiva ingredienser.

De tar inte bara bort allt onödigt från hårbotten, men är inbäddade i hårstrukturen. Keratinmolekyler fortsätter att fungera, även när schamponet redan har tvättats bort. Till skillnad från de flesta andra medicinska koncentrat och masker. Systematisk och regelbunden användning kommer att ge låsen sund skönhet och glans, återställer skadade strängar.

Läs mer om keratinschampo i nästa video.

Princip för verksamheten

Det finns inga speciella egenskaper vid användning av keratinschampon. Behandla dem som om de var ditt vanliga tvättmedel. Den enda skillnaden är exponeringstid. Efter applicering rekommenderas att hålla keratinschampot i sex till åtta minuter. Detta räcker för att keratin klarar av rensning av hud och hår och tränger in i hårvågorna.

Svar på huvudfrågan - hur keratin interagerar med håret och vilken effekt det ger. Som ett resultat av effekten och sammansättningen av detta protein är ett oumbärligt naturligt byggmaterial för hår. Han är ansvarig för smidighet och hälsa, ditt estetiska utseende. Regelbundet i kontakt med skadat hår fyller proteinet skadorna i sin struktur.

Användningen av detergentkompositioner med keratin har signifikanta fördelar:

 • ett brett utbud av verktyg i olika prissegment;
 • bekvämlighet, smärtlöshet och säkerhet;
 • varaktig effekt, varar upp till sex månader.

Sådana medel sparar avsevärt vår tid för att gå till befälhavaren för lämplig procedur.

Det är en värdig analog av salongtjänster, glädjande tilltalande med prisillgängligheten.

Testdrivna schampo med keratin, du kommer att se i nästa video.

struktur

Marknaden för kosmetiska produkter berikad med keratin är fylld med mångfald. Populära märken tenderar att släppa i sin rad verktyg med innehåll. De skiljer sig åt i kostnad och effektivitet, vilket direkt beror på schampons komponenter. Produkter som leder märken av hårfärg innehåller en mängd olika formler och ämnen. Låt oss se vilka som är värdefulla för vårt hår och vilka som bör undvikas.

Huvudkomponenterna som finns på keratinschamponetiketter är:

 • Prokeratiner och ceramider (arbeta för snabb återupplivning av håret, vilket gör det smidigt och glänsande). Hjälpsam.
 • Proteiner. Dessa element är nödvändiga för ägare av känslig hårbotten. På grund av det mjukare tvättmedelskompositionen och multifunktionella proteiner bryr sig intensivt om torrt, skadat och trött hår. Skydda pålitligt mot aggressiva yttre faktorer.
 • Extrakt och oljor av arginin och amarant. Stimulera expansion och tillväxt av blodkärl, förbättra blodcirkulationen. Kör processerna av hårnäring, förlänga deras ungdomar och förbättra återhämtningen.

Förekomsten av bioaktiva molekyler i kompositionen av keratinschampo - oljor, extrakt, aminosyror - ansökan om effektivitet och fördelar med produkten. Kemiska element - parabener, dofter, sulfater - bör undvikas. Deras inverkan på håret negativt.

Även mycket problematiska hår skadade av kemiska och naturliga faktorer kommer till liv med keratin exponering.

Det viktigaste är att välja ett verktyg som passar dig och kommer att arbeta för att lösa problemet - att stärka, återfuktas, mätta, räta ut eller återställa. Med systematisk användning av schampo med keratin lipidbalans och fukt i håret återställs.

Vissa misstänker i tron ​​att hästkeratin används vid framställning av sådana schampon. I verkligheten får tillverkare för detta ändamål ett ämne från fårull. Formeln för vissa märken av schampo innehåller, förutom keratin, hästolja.

Hur man väljer

Hitta rätt keratinschampo för dig. Det är viktigt att självklart definiera det resultat som borde ge oss medel. Det är naturligtvis bättre att välja professionella shampoo linjer. Sådana verktyg har utvecklats i speciella laboratorier och har en verkligt "fungerande" effekt. Deras största nackdel är priset. Eftersom kvaliteten på sådana produkter är hög och resultaten kommer inte vara långa i kommande. Medlen "enklare" garanterar inte blixt och synlig recoil. Men här hittar du en kvalitetsmodell.

För att få resultatet av schampo med keratin, måste kompositionen vara verkligt sulfatfri. Inskriften på etiketten "utan sulfater" är inte en garanti för deras frånvaro. Läs noga kompositionen. Ett säkert tecken på en dålig schampo - håret efter det är inte slät, det ser ut och känns smutsigt, passar inte bra och borst som halm. Sulfater - de ämnen som ger "soapy" schampo och låter dig tvätta av föroreningen. Därför kan de inte klara sig utan dem. Följande delar påverkar hårets hälsa väldigt negativt och dess innehåll bör undvikas:

 • Natrium Lauret Sulfat;
 • Dinatrium Laureth sulfosucinat;
 • Natriumklorid;
 • Diethanolim (DEA);
 • Monoetanolamin (MEA);
 • Trietanolamin (TEA).

Alla dessa är aggressiva ytaktiva ämnen (ytaktiva ämnen), som påverkar huden och håret negativt. De dehydrerar dem och kan utlösa inflammatoriska processer.

De viktigaste negativa egenskaperna hos ytaktiva ämnen - de orsakar utlakning av keratin från håret.

Att undvika produkter med dessa ämnen på etiketten, i en stormarknad är det lätt att hämta schampon som inte kommer att skada hälsan utan att dra nytta av. Efter att ha läst den här artikeln kan du enkelt hitta ett verktyg som återställer balansen hos spårämnen, kommer att få en helande effekt på hårbotten.

Du kommer att lära dig mer om keratin hårrätning och hårvård efter proceduren från följande video.

Översikt över populära verktyg

Kända kosmetiska märken producerar professionella keratinschampon och analoger för hemmabruk. Låt oss lära känna de mest populära varumärkenas medel.

 • Estel "Keratin". Särskilt schampo med hydrolyserat keratin och aminosyror. Det tränger in i hårvågorna och mättar dem. Den känsliga kompositionen tar försiktigt bort föroreningar från hårbotten.
 • Komplimang. Innehåller arginin, biotin och panthenol. Shampoo för regenerering av skört, matt hår med delade ändar. Bioaktiva komponenter i komplexet berika och skydda hår, ger jämnhet och styrka. Forma en skyddande barriär och progressiv regenerering av hårstrukturen.

Estel Keratin Shampoo Recensioner

kategori:
Skötsel kosmetika

Alla recensioner för Estel Keratin Shampoo
Tunt hår, kort hårklipp? Vill du ha volym och glans? Då är detta schampo inte för dig!

Hej kära damer! Kanske börjar jag genast med råd! Innan du köper något, läs recensionerna och bekanta dig med sammansättningen av detta [. ]

Priset och resultatet är inte korrelerade, en obeskrivlig schampo, som också är dåligt tvättad. hårfoto

En gång fick jag chansen att ta ett bad på en väns plats. Det var där jag träffade Estel Keratin schampo. Med varumärket är bekant under lång tid och bra, speciell [. ]

Våra grymheter: någonstans i keratin-riket var det ett skadligt schampo. Keratin var ingenting alls i det, det gniddes in i människor med självförtroende och bedrägligt torkat hår och i huvudbunden orsakade LSUD!

Hej alla som inte kan sova! Som du vet har du använt samma schampo länge skadligt. Därför periodiskt [. ]

Hur man väljer ett keratinschampo för hemmabruk?

Kvinnors och flickors dilemma är inköp av schampo, speciellt när håret har lider av kemiska förfaranden och miljö.

Keratin - vad är det?

Keratin är ett starkt protein eller ett komplext protein som inte bara finns i håret utan även i tänder, naglar och hud. Från dess innehåll i håret beror på elasticitet, elasticitet och glans av lockar.
Shampoos innehållande protein är konstruerade för torrt och skadat hår.

Ägare av fettigt hår kan bara dra nytta av sådana produkter för att ersätta den fasta tillgången under en tid. Dess effektivitet kan förbättras med ytterligare hårmask, serum, balsam.

Skönhetsbehandlingar och hudläkare erbjuder ett stort urval schampon med olika tillsatser och kompositioner, till exempel vitaminer, biotin, glycerin, protein, keratin etc. till hårtransplantation. Tillverkaren annonserar sina produkter, men inte alltid den är effektiv.

För att välja det bästa keratinhårschampot måste du därför referera till kundrecensioner. De flesta kvinnor är nöjda med valet, men det finns de som skriver att efter upprepad intag av mjäll framträder krängningsgraden, växer snabbt, blir oren.

Shampoo är indelade i två typer:

 • Professionella schampon med keratin för hår. De är vana vid keratinrätning. De hjälper halsbettarna att öppna, vilket gör det möjligt att penetrera näringsämnen djupt in, helt städa håret. Följande märken är populära: L'Oreal Professionnel Pro-Keratin Refill Shampoo, Schwarzkopf, Keratin Smoothing Shampoo Keune och andra.
 • Inte professionell, det är det som används hemma. Deras komposition är mycket svagare än de tidigare och tillgängliga för alla kunder. Utsläppen av en sådan linje är engagerad i välkända företag och producerar schampo under namnet: Estel, Libredem, Compliment Keratin, Golden Silk, Cies, Capus, Dav. Shampoos av denna riktning produceras med effekten av hårrätning. Det rekommenderas inte att använda dem hela tiden, särskilt med fet hår.

För att förstå vilket keratinschampo som är bättre bör du prova provet för hemmabruk. Titta på dess effektivitet, oavsett om det passar dig. Du kan försöka räta krullarna i salongen med professionella verktyg. Och gör sedan ett val.

Hur man väljer rätt

 • Glatt hår aktiva kemikalier och keratin.
 • Så att de är mjuka och kompatibla i kompositionen måste vara silikon, ricinus, olivolja.
 • För näring införs vitaminer, proteiner av siden och vete och örttextrakt.
 • Miljöskyddsmedel - aminosyror.
 • Natriumlaurylsulfat har en negativ effekt på håret och har funktionen att tvätta ut keratin. Därför är det nödvändigt att välja kopior av schampo med keratin utan sulfater.

Estel

Produkter från den ryska tillverkaren. Designad för alla hårtyper. Estel keratin shampoo är mycket populärt bland köpare (83%).

Kompositionen innehåller hydrolyserat keratin, som verkar på effekten av rätning och återställning av det drabbade håret. För att förbättra effekten är det bra att använda vatten och en keratinmask.

Aminosyror skyddar lockar efter tvätt.

Produktens sammansättning innefattar natriumlaurylsulfat, vilket inte kombineras med keratin.

Estels keratinschampo kan köpas för ca 450 p. Du kan köpa den i prof. lagrar eller beställer online.

fördelar:

 • Återställer och stärker håret,
 • Trevlig arom,
 • Skum väl.

nackdelar:

 • oekonomiskt;
 • Det provoserar förlust av lockar;
 • Strängar blir feta.

Estelle keratin (Estel keratin) har blandade recensioner om keratinhårschampo - någon gick "med ett slag", medan andra provocerade ytterligare problem i form av håravfall och alltför fetthalt.

Libridem keratin

Förutom huvudkomponenten finns havreaminosyror, ammonium, destillerat vatten, kokamidopropylbetain (ett extrakt av kokosnötolja), natriumklorid, glycerin etc. i Libredoms schampons sammansättning.

Den används för torrt, svagt och sprött hår.

Kapaciteten på 250 ml är 417 p. Produkten är förpackad i en pappkorg, på vilken det är möjligt att tydligt läsa kompositionen.

produkter:

 • Medium konsistens,
 • Trevlig honungs arom.
 • Skumning är inte stark, vilket tyder på ineffektivitet.
 • Blandningen tvättas av utan att skaka och ger håret en behaglig och mjuk känsla.
 • Om brutna strängar borde du använda en balsam. Eftersom schampo inte klarar av detta.

Värdighet: Håret väger inte, det finns ingen mjäll, rensar rötterna, överdriver inte längden.

Bedömning av recensioner, Shampoo Liberderm keratin liknade många, från dem som har upplevt sin effekt. Den enda nackdelen som noterades var det höga priset och småförpackningen.

Komplimanger Keratin

Basen av Keratin Compliment-shampoo förutom huvudkomponenten innefattar D-panthenol, arginin. Egenskaperna hos denna komponent (arginin) är näringsmättnad av rotlökar.

Budgetprodukten kostar 98 rubel, har en flytande konsistens, trevlig lukt. Återställer, stärker håret. Väl tvättar huvudet efter maskerna, inte krossar håret.

Recensioner av schampo Komplimentera keratin i de flesta fall positiva, det enda negativa som noterades - det är inte sammansatt av de mest naturliga ingredienserna.

Guld silke med keratin

Sammansättningen av schampon Guld silke fylls till det maximala med naturliga produkter och uppsättningar milda element:

 • Silkeproteiner;
 • Hyaluronsyra;
 • Keratinpeptider;
 • kollagener;
 • Mjölkproteiner.

Priset på detta schampo med keratin är ca 150 rubel.

Du kan bara köpa den på apotek.

Produkten har en ny lukt, som kvarstår på krullarna efter appliceringen, skummer lite, men efter två behandlingar blir håret slät och silkeslitet. Det finns ingen prilliness effekt.

I recensioner av schampo Gold silk keratin rekommenderas köpare att använda en balsam efter tvätt.

SYOSS (Cieces) KERATIN Hair Perfection

Varor Ciez är ett budgetalternativ. Sjampoen innehåller också panthenol, som har en reducerande effekt på cellulär nivå och normaliserar ämnesomsättningen och stimulerar tillväxten av krullar. Förlust av hår är frånvarande.

Närvaron av ricinolja och glycerin låter dig hantera torrt hår och stimulerar också tillväxten.

Aprikosoljekomponenten fuktar och mjukar håret.

Direktschampo Cies patenterade.

Bedömning av recensionerna för Cies-schampon med keratin, du behöver vänja dig, men det gör sitt jobb, trots sin kemiska sammansättning.

Capus (Kapous) med keratin

Populär bland köpare varumärke Kapus (90%) gör det på grund av komponenten i serumet. Detta keratinschampo klassificeras som icke-sulfat. Eftersom det inte innehåller natriumlaurylsulfat och parfymerade tillsatser.

Kapous professionellt keratinschampo är perfekt för försvagade lockar som har förlorat sin vitalitet som ett resultat av frekventa färgnings- och kemiska förfaranden.

Shampoo löser flera problem på en gång:

 • Skyddar mot aggressiv torkning och obehagliga effekter av naturen (värme, frost).
 • Skadade krullar återhämtar sig över tiden.
 • Det närmar sig håret.

Rening av hår beror på kombinationen av aktiva substanser i kompositionen. Kroppens vitalitet förvärvar tack vare fruktsyror. Mat uppstår på grund av fleromättade aminosyror.

Åsikt om Kapus-schampo med keratin delades i användarrecensioner, det här verktyget är inte lämpligt för alla, men det finns fortfarande resultat.

Om håråterställning efter kemoterapi ytterligare.

Duva med keratin

Inte mindre populär bland köpare är företaget Dove. Om du tittar på dess sammansättning kan du se de negativa komponenterna av natriumlaurylsulfat.

Bland fördelarna, som bedömdes av recensioner av Dove Shampoo med keratin, noterade konsumenterna:

 • Trevlig arom;
 • Konsistensen är tjock;
 • Perfekt skum.
 • Krullarna är silkeiga och glänsande.

nackdelar:

 • Återvinning omärkbart
 • Överflödiga kemiska komponenter;
 • Kappan blir fet.
 • Tyngre hår.
 • Ingen volym.

Innan du köper produkter analysera noga kompositionen. Endast i det här fallet är du garanterad framgång.

För att få maximal effekt från det förvärvade keratinschampot måste du förstå hur det passar din hårtyp. Och om hur man väljer shampoo för hår, kan du lära av videon:

Estel Keratin Shampoo Keratin 1000 ml.

Estel Keratin Shampoo Keratin 1000 ml.

Estel Keratin keratinhårschampo för håråterställning och keratinisering.
Rengör håret och hårbotten noggrant.
Återställer hårkvaliteten, ger elasticitet och mjukhet.
Innehåller hydrolyserat keratin.

För att förbättra effekten av mättnad av hår med keratin och aminosyror efter applicering av schampon, använd Estel Keratin Keratin mask och Estel Keratin keratin vatten.

När du lägger beställningen "Pickup"

Efter beställning på webbplatsen, vänta på chefens samtal eller SMS, till det telefonnummer du angav när du beställde beställningen. Detta garanterar att beställningen är helt monterad, dekorerad (alla rabatter på rabattkortet och / eller marknadsföringsprogrammet är etablerade), som genomförs i programmet och väntar på dig i butikens kassa.

Varuhandelsorder - butik "All Hair" (Moskva, ul.Shodnenskaya d.36 / 11 tel. +7 499 493-90-69)

Affärshandlingens läge. Dagligen från 10,00 till 21,00

Vid betalning accepteras både kontanter och kortbetalningar.

Orderens hållbarhetstid är en vecka. Därefter upplöses ordern.

Läs mer om Leverans av kurir i Moskva och Leverans till Rysslands region på sidan "Leverans"Nästa Artikel
Håravfall: orsaker och behandling hos kvinnor