Avon för hår med keratin, recensioner


Vilken tjej gillar inte att experimentera med håret? Varje sekund är engagerade i detta. Det målar, då gör en perm, och så vidare. Efter detta hår lider och bryter. Ändarna börjar splittras och håret växer dåligt. Så att du inte behöver skära din skönhet kan du hitta en lösning. Företaget "Avon" har släppt sin serie för keratinhår. Naturligtvis kan nyligen keratin misslyckas, men serien hjälper till att spara hår över tid. Först bör du tvätta håret med detta schampo. Stark tvättning är inte önskvärt, annars kommer talgkörtlarna att vara fullständigt skadade.

Därefter ska du applicera en mask för hår och lämna den i tio minuter. Ju längre masken varar desto bättre blir resultatet och näringsämnena absorberas bättre.

När håret är helt tvättat, är det nödvändigt att torka med en handduk och applicera en spray med keratin. Och lämna den utan att tvätta den. Spray kan också användas på torrt hår eller före styling. Detta kommer att vara som skydd mot skador. Denna smink kan användas i alla åldrar, med undantag för barn. Resultatet kanske inte visas omedelbart, men efter bara tre program kan du se hur allt blir gradvis återställt. Och håret blir friskt och glänsande.

Och så bra resultat kommer att hålla om du bara använder den här serien. Om du byter till ett annat schampo eller en balsam, börjar håret bli fruktbart och tufft. Så här måste du vara försiktig.

Shampoo för skadat hår Avon Instant Recovery

Shampoo med många fördelar och en stor nackdel. Hur? Läs av recensionen. Foto hår efter shampooing separat och hela serien av komplexa.

Nyligen har Avon blivit mycket mer till nyheten, så jag köpte hela serien "Instant Recovery" - schampo, skölj, mask och hårspray. Den totala kostnaden för alla fonder är ca 400 rubel.

Serie av konstruerad för skadat hår, Tillverkaren är helt klart inte snål med löften, det finns 7 av dem!

 • förhindrar brott,
 • släpper ut
 • återfuktar,
 • returnerar glans
 • mjukar delade ändar,
 • justerar hårstrukturen
 • skyddar mot värme.

Jag tillämpade varje botemedel enskilt eller i kombination med andra. Anförde att Alla 7 objekt utförs endast med komplex användning. bortsett från att miraklerna inte är värda att vänta på.

Så, snabb återhämtning schampo.

Jag undrade länge om jag skulle köpa det här schampot, för jag har redan ett stort utbud av schampon och ville inte spendera pengar på ett meningslöst köp. Men köpte fortfarande, fruktade att utan schampo kommer effekten inte att vara densamma.

Utseende - Standard för Advance Techniques silverflaska; Jag gillar dessa med kompaktitet. För närvarande finns schampon i volymer på 250 och 400 ml, men kanske kommer det snart att släppas i en volym på 700 ml.

Konsistens - vattnig, matt vit. Shampoo skum väl, genomsnittlig konsumtion.

Lukten är trevlig, liknar andra smaker av Advance Techniques shampoo.

I början tvättade jag mitt hår med schampo utan att använda en balsam, men innan det gjorde jag en oljemask. 2 tvålar var tillräckligt för att tvätta oljan från håret.

Jag tyckte att efter tvätten var mitt hår nästan inte fluffigt, men två dagar senare började rötterna bli tjocka, håret började bli rörigt och blev mer förvirrad. Dessutom var det en hatad rasande.

Det fanns vissa svårigheter med kamning, mängden hår som förlorades minskade inte. Lyckligtvis uppstår inte mjäll från användning av schampo.

I fotohåret strax efter två dagar kan du se att rötterna ser orörda ut.

2) Shampoo + balsam balsam

Jag tyckte att på den första dagen efter tvättning fick mitt hår inte fluffigt alls och såg ut som om de var rakade med ett strykjärn. Vid beröring var håret slät och väldigt mjuk, flytande och silkeslen, det fanns en känsla av fukt över hela längden.

Det var lite lättare att kamma än med schampo efter tvättning. Men igen varade inte friskheten länge - efter två dagar blev håret oljigt igen.

3) Alla medel i komplexet

Självklart var jag lite besviken i mina förväntningar - superglansen såg inte ut, de splittrade ändarna försvann inte, men:

 • håret började kamma lätt;
 • tipsen är inte längre torra;
 • håret blev silkeslen och felfri
 • sårbarheten minskade.

De ljusvågor som jag hade från att lägga i en grisstjärna, försvann praktiken nästan. Men fettheten dök upp igen efter två dagar.

Shampoo är verkligen inte dåligt, men det faktum att rötterna snabbt slår fast för mig är en stor minus. I det avseendet är det bara lämpligt för dem som tvätta håret tillräckligt ofta.

I komplexet visade sig schampon sig bättre, därför rekommenderar jag att du använder hela serien.

Tack för din uppmärksamhet, var vacker!

7 problem - 1 lösning! Shampoo med keratin, ny 11 / 2014g katalog. Super schampo för att återställa ditt hår! + Foto

God dag till alla!

Nu återställer jag aktivt mitt hår efter lätta. I kursen finns oljor, avkok, masker, sprayer och serum. Nu köper jag allt som en galning och lär mig nya sätt och medel för håråterställning.

Som representant för Avon fick jag reda på den nya 11/2014 katalogen - detta.

Shampoo, med keratin, för skadat hår "Instant Recovery 7"

I början såg jag naturligtvis en serumspray från denna serie och ville verkligen ha det och bestämde mig för att köpa hela serien. Trots allt innehåller hela serien keratin, användbar för hår. Jag köpte hela serien på demoversionen, för representanter, för 259 rubel. Dessa inkluderar: schampo, balsam och serumspray.

Kostnaden för varje verktyg är 86 rubel, vilket är mycket billigt.

Jag använder hela serien på en gång för att känna den fulla effekten. Ja, och så säkert vet alla att håret ska vara en komplicerad effekt. Ett schampo eller serum hjälper inte,bra eller förvirrad blir lite.

? Shampoo finns i en vanlig plastflaska.

? Flaskans utformning är standard. Silverflaska med en etikett (som visar namnet). Klistermärke med röd gradient.

? Luktar inte påträngande, håret förblir inte. För mig är lukten standard för sådana produkter. vem använder avon kommer att förstå. En sådan lukt har hela serien Advance Techniques.

? Konsistensen är som vanlig shampoo, och färgen är vitaktig, utan gnistrar och fläckar.

? Sammansättningen av schampo är stor och varierad. Du borde inte lita på superorganik, jag tror att du själv förstår. Den goda nyheten är att det fortfarande finns keratin och avokadoolja i kompositionen, som inte ligger längst ner på listan.

Jag är inte rädd för kompositionen av super naturligt, jag strävar inte efter, även om jag väljer mjuka schampon. Kompositionen kommer inte att demonteras, du kan se den på bilden.

Shampoo skummar mycket väl och tvättar hår. Det tvättas också av med hår. En gång är nog, det vore bra att tvätta huvudet.

Medlen baserade på teknologin "kraft av keratin" innehåller keratin, avokadoolja och vitamin E. Rengör försiktigt. Hjälper till att minska hårets tvärsnitt, återställer genast och gör dem starkare.

* resultatet av den kombinerade användningen av schampo, sköljning och serumspray för skadad hårserie "omedelbar återhämtning 7"

Keratin är en del av håret och naglarna. Keratins roll i håret är det viktigaste, det är ansvarigt för hur de ser ut - glans, styrka och elasticitet hos håret. Keratinmolekyler fyller tomma områden i bagaget av det drabbade håret, förbättrar strukturen och återställer glans och styrka. Med brist på keratin förlorar håret sin vitalitet, raster och splittringar.

Som framgår av tillverkaren bör denna serie hantera många problem:

 1. Förhindrar brott.
 2. Jämnar.
 3. Fuktar.
 4. Returnerar glans.
 5. Mjukar delade ändar.
 6. Justerar hårstrukturen.
 7. Skyddar mot värme

Oförglömlig om hur, för att uppnå det bästa resultatet måste du använda hela serien i ett komplex.Katalogen har även en anteckning om den.

Och så kan jag säga om användningen av detta schampo Tja, serien i allmänhet :

Shampoo är mycket mjuk och behaglig för hår. De älskade honom omedelbart. Håret har blivit mycket starkare, som om det är naturligt makt och glans Hår. Hårprofilerna är inte synliga, håret är smidigt och mjukt, och viktigast av allt, behagligt att ta på. De vill röra mer... och mer....

Lockigt hår Jag lider inte och nivån aldrig, eftersom de är "raka som pinnar" - som de berättade för frisören. Men efter schampo är de så raka och släta och inte lite bulkade. Såvitt det är känt, verkar keratin på dem, ger dem rätt rätning. Inte konstigt att det används för detta

Endarna på mitt hår är lite avdragna och lider av torrhet efter lätta, men denna serie av "omedelbar återhämtning" hanterade också detta problem.

I allmänhet, för att få rätt effekt - glöm inte att använda hela serien med keratin, samt påverka håret i ett komplex. Personligen gör jag oljemaskar - stor hjälp vid håråterställning

Nu finns det en viss "Boom" för medel med keratin, och denna serie är perfekt för hårvård hemma. Även i denna serie finns det också en mask för hår, du kan prova det.

Och du kan också läsa min åsikt om Spray Serum "instant recovery 7"

7 problem - 1 lösning! Shampoo med keratin, ny 11 / 2014g katalog. Super schampo för att återställa ditt hår! + Foto

God dag till alla!

Nu återställer jag aktivt håret efter blekning. I kursen finns oljor, avkok, masker, sprayer och serum. Nu köper jag allt som en galning och lär mig nya sätt och medel för att återställa hår.

Som representant för Avon lärde jag mig om den nya 11: e katalogen / 2014 - detta

Shampoo, med keratin, för skadat hår "Instant Recovery 7"

I början såg jag naturligtvis en serumspray från denna serie och ville verkligen ha det och bestämde mig för att köpa hela serien. Hela serien innehåller keratin, vilket är bra för håret. schampo, balsam och serumspray.

Kostnaden för varje verktyg erhålls 32 hryvnian, vilket är mycket billigt.

Jag använder hela serien på en gång för att känna den fulla effekten. Ja, och förmodligen vet alla att du behöver arbeta på hårkomplexet. Ett schampo eller serum hjälper inte bra, eller det blir lite.

✔ Shampoo finns i en vanlig plastflaska.

✔ Flaskans design är standard. Silverflaskan med etiketten (som visar namnet). Klistermärke med röd gradient.

✔ Lukten är inte påträngande, den förblir inte på håret. För mig är lukten standard för sådana produkter, som använder avon - han kommer att förstå. En sådan lukt har hela serien Advance Techniques.

✔ Konsistensen är som vanlig shampoo, och färgen är vitaktig, utan gnistrar och fläckar.

✔ Shampoosammansättningen är stor och varierad. Du borde inte räkna med super organiskt material, jag tror att du själv förstår det. Jag är glad att kompositionen fortfarande innehåller keratin och avokadoolja, som inte ligger längst ner på listan.

Jag är inte rädd för kompositionen för super naturlighet, jag strävar inte, även om jag väljer mjuka schampon.

Shampoo skummar mycket väl och tvättar håret. Det tvättas lika bra av håret. När det räcker är det bra att tvätta huvudet.

Keratinstyrketekniken innehåller keratin, avokadoolja och vitamin E. Rengör försiktigt. Hjälper till att minska hårets tvärsnitt, återställer genast och gör dem starkare.

* Resultat med kombinerad användning av schampo, sköljning och serumspray för skadad hårserie "Instant Recovery 7"

Keratin är en del av håret och naglarna. Keratinens roll i håret är det viktigaste, det är ansvarigt för hur de ser ut - glans, styrka och elasticitet i håret. Keratinmolekyler fyller tomma områden i bagaget av det drabbade håret, förbättrar strukturen och återställer glans och styrka. I avsaknad av keratin förlorar håret sin vitalitet, raster och splittringar.

Som framgår av tillverkaren bör denna serie hantera många problem:

 • Förhindrar brott.
 • Jämnar.
 • Fuktar.
 • Returnerar glans.
 • Mjukar delade ändar.
 • Justerar hårstrukturen.
 • Skyddar mot värme

  Oförglömlig om hur du, för att uppnå det bästa resultatet, behöver använda hela serien på ett omfattande sätt. I katalogen finns det även en anteckning om det

  Och så kan jag säga om användningen av detta schampo och serien i allmänhet:

  Sjampoen är mycket mjuk och behaglig för håret. De blev omedelbart förälskad i det. Håret blev mycket starkare, som om den naturliga styrkan återvände till dem, liksom hårglansen. Hårprofilerna är inte synliga, håret är smidigt och mjukt, och viktigast av allt, trevligt att ta på. De vill röra mer.. och mer.

  Krulligt hår, jag lider inte och justerar dem aldrig, eftersom de är "raka som pinnar" - som de berättade för frisörens. Men efter schampo är de så raka och släta och inte lite skjutna. Som de är kända, ger keratin dem på grund av rätning av god anledning

  Endarna på mitt hår är lite avdragna och lider av torrhet efter lätta, men denna serie av "omedelbar återhämtning" hanterade också detta problem.

  Generellt, för att få den korrekta effekten - glöm inte att använda hela serien med keratin, såväl som att påverka håret i ett komplex. Personligen gör jag oljemaskor - de är utmärkt hjälp för att återställa håret

  Nu finns det en viss "Boom" för pengar med keratin, och denna serie är perfekt för hårvård hemma. I denna serie finns det en mask för hår, du kan prova det.

  Vi testar schampon från Avon (Avon)

  Avon Cosmetics Company grundades 1886 och utvecklas framgångsrikt till denna dag. Från och med försäljningen av små flaskor med parfymer med fem enkla arom ökade företaget sitt sortiment varje år. Idag är Avon det mest kända och väletablerade kosmetiska företaget.

  Avon-sortimentet omfattar inte bara dekorativa och aromatiska kosmetika utan också en mängd olika hud-, kropps- och hårvårdsprodukter. Avon schampon finns i två linjer: Advance Techniques och Naturals Hair Care.

  Naturals Hair Care Line

  Medel för tvätt och vård av ett hårhår av en serie Naturals Hair Care skapas på basis av det renade vattnet. De har väldigt få smaker, men många proteiner, vitaminer och mineraler. Enligt hudläkare orsakar inte alla schampon i denna serie allergier och har en neutral PH-balans. Perfekt för frekvent och daglig användning.

  Naturals Hair Care shampoo är utformade för att tvätta alla typer av hår. De närmar och förstärker håret, läker och återställer splittrade ändar och lindrar brittleness. Speciellt rekommenderas tillverkare till dem som ständigt färgar håret eller tillgriper kemiska perms.

  Shampoo "Absolute Strength" från Avon är en kombination av 2 i 1 som är så älskad av många kvinnor: det är ett schampo och balsam i en tillräckligt stor flaska. Tillverkare inkluderade aprikosxtrakt och sheasmör, som syftar till fuktgivande och närande krullar.

  Shampoo har en inte mycket tjock konsistens, blekgul färg. Skum är inte så bra, trots det ytaktiva ämnet.

  Vad köpare speciellt noterar i sina recensioner är hårets extraordinära mjukhet och jämnhet vilket redan känns under tvätten.

  Bland de brister i "Absolute Power" som många kvinnor pratar om är följande:

  • hårt tvättar hår, inte lämpligt för lockar med oljiga rötter;
  • tipsen skjuter, de är svåra att sätta i en vanlig frisyr;
  • shampoo lägger inte glans till håret;
  • kräver nästan daglig användning, eftersom nästa morgon ser håret smutsigt ut och smutsigt.

  I en av recensionerna kallades detta Avon-schampo "mästaren att lägga fettigt hår i håret".

  Naturalschampo från Avon Naturals Hair Care-serien innehåller avokado och mandelolja (även om någonstans finns i ingrediensförteckningen). Tillverkaren hävdar att detta schampo är perfekt för oskärligt hår, vilket gör dem mjuka, lätta, vilket ger dem en silkeslen och smidig.

  Shampoo är medellång konsistens, det skumar inte väl, vilket gör det oekonomiskt. Den har en mycket trevlig lukt. Kräver användning av balsam efter användning.

  Det är alarmerande att det finns recensioner (och det finns många av dem) där kvinnor säger att schamponet orsakar klåda och mjäll, som försvinner efter att ha bytt shampoo till en annan. Det är för många det här verktyget är inte alls lämpligt och det används som duschgel.

  Också pinsamt är det faktum att håret trots sitt namn "Naturlig mjukhet" inte kan kammas utan en balm, de är mycket förvirrade, statisk elektricitet visas. Det kräver ofta shampooing - varje dag, annars kommer håret att se smutsigt ut på kvällen.

  De mest positiva recensionerna i nätverket mottas av Naturals Hair Care "Deep Nutrition" -seriens schampo. Trots jäst och ägg i sammansättningen har denna åtgärd en trevlig söt lukt (även om tillverkaren hävdar att det praktiskt taget inte använder smaker i denna serie, har det definitivt inte gjort utan dem).

  Vätskekonsistens, oekonomisk, tvättar hårbrunnen. Förpackning i 250 ml varar ungefär en månad när du tvätter håret i medellängd. Kan orsaka mjäll och klåda.

  De användare som gillade schamponet, säger att krullarna efter att ha tvättat skina bra, fuktas, blir inte förvirrade och lätt kammade. Ger volymen från rötterna.

  I allmänhet är Avons Naturals Hair Care-linje inte särskilt populär hos kunderna.

  Enligt tillverkarens planer bör dessa produkter ge omfattande hårvård, men faktiskt är schampon inte alls lämpliga, eller de behöver ytterligare vårdprodukter: balm, masker, oljor etc.

  Advance Techniques Line

  Avon Advance Techniques produkter inkluderar keratin, vete proteiner, aminosyror, silikon och tång extrakt. Hela denna uppsättning närmar krullarna, bekämpar åldersrelaterade förändringar, returnerar glans, ger volym, återställer hårets cellulära struktur. Lämplig för alla typer av hår, inklusive för stygga.

  Keratinschampo för Avon Advance Techniques-volymen rekommenderas av många användare på webben. Det ger verkligen volymen till ett långt hår. Men den maximala volymen varar inte länge - högst 24 timmar.

  Denna Advance Techniques Avon serien shampoo är mjuk, ger en bra skum, är lätt att skölja bort. Krullarna efter användningen är mjuka, med effekten av silke, kammas väl. I vissa recensioner finns information som kan orsaka klåda och mjäll, och elektrifierar också håret.

  Tvetydiga recensioner samlas in av Avon Advance Techniques 'Smooth Silk' -schampo. Bedömning av kommentarerna på webben är det här verktyget dåligt lämpat för fet hår: det gör dem ännu smidigare, på andra dagen "de hänger som att dra" (citerad från en av recensionerna).

  Det övergripande intrycket av Avon Advance Techniques 'Smooth Silk Shampoo:

  • väl tvättad hår;
  • har en diskret smak
  • skapar ett frostigt skum på huvudet;
  • orsakar inte elektrifiering
  • Efter tvättning kommer håret att vara smidigt och silkesigt att röra vid;
  • men: håret blir snabbt smutsigt - kräver daglig användning.

  Ett annat Avon-glattande hårschampo "Perfect Smoothness" (Naturals Hair Care Line) är nästan en till en liknande i likhet med den tidigare. Användare ser inte stor skillnad i dem.

  "Omfattande vård" -shampo från Avon's Advance Techniques-linje är absolut inte lämplig för fet hår - nästan alla köpare är överens om detta. Men han bryr sig tillräckligt bra för torra och normala lockar.

  Var förberedd för det faktum att detta verktyg skapar en oljepåverkan på händerna, som efter att ha använt grädden. Uppenbarligen har den marockanska oljan, som tillverkarna har inkluderat i sin sammansättning, kände sig själv.

  Resten är ett behagligt nog schampo: det skummar väl och tvättar locken, ger fullständig vård, har en trevlig, diskret arom, förvirrar inte håret, irriterar inte huden.

  Generellt är Avon Line Advance Techniques shampoo populära hos kunderna. De har naturligtvis inte tillräckligt med stjärnor från himlen, men de gör det bra med sin huvuduppgift - att tvätta håret bra, ge det en trevlig lukt och ge en känsla av friskhet.

  Avon schampo

  Valet av hårvårdsprodukter är nu väldigt stort, så det är svårt att förstå vilka verktyg som är riktigt effektiva och vilka som inte ens ska slösas bort. I denna artikel tittar vi på Avon-schampon och undersöker alla fördelar och nackdelar med dessa hårvårdsprodukter.

  Varumärkeshistoria

  Först måste du säga några ord om företaget själv. Avon varumärke grundades tillbaka 1886. Skaparna började med produktion av olika andar. Deras smaker var billiga, så de var lämpliga för många. I mer än hundra år har företaget väsentligt utökat sitt sortiment. Nu säljer de inte bara parfymer, utan också kosmetika, samt kropps- och hårvårdsprodukter.

  Avon är känt över hela världen. Trots de låga priserna är deras produkter av tillräcklig kvalitet och lämpar sig för att ta hand om olika hudtyper och hår.

  Produktegenskaper

  Avon produkter är mycket olika. Samtidigt är sammansättningen av alla vårdprodukter lika bra. Naturligtvis är kosmetika inte organiska, men alla produkter som faller in i katalogerna testas av experter. Om du väljer rätt produkt för vård kommer du att märka förbättringar mycket snabbt.

  Hårvårdsserie

  Avon varumärket har idag två huvudlinjer av hårvårdsprodukter och en för barn. Låt oss titta på fördelarna och nackdelarna för båda.

  "Advance Techniques"

  Denna linje anses vara mer professionell. Med regelbunden användning av produkter från denna serie lovar tillverkaren att resultatet blir nästan detsamma som efter salongvården.

  Shampoo från denna serie kan du lösa många problem. De låter dig tämma stygga krullar, skydda målade och ge livfulla trötthet. Men låt oss titta på några schampon mer detaljerat.

  En av de mest populära vårdprodukterna är ett schampo kallat "Precious Oils".

  Det är med hjälp av en sådan produkt att du kan uppnå "salong" resultat. Shampoo är lämplig för tjejer och kvinnor i alla åldrar.

  Som ett led i detta verktyg finns det många näringsämnen. Detta låter dig effektivt ta hand om ditt hår. Ett extra trevligt ögonblick är en lätt orientalisk doft av schampo. Det håller på håret tillräckligt länge, och de är därmed vackra och fuktiga.

  Många tjejer rekommenderar också att uppmärksamma Shine Day after Day shampoo.

  Det smälter perfekt håret, så det är inte nödvändigt att dessutom applicera på maskkrullarna.

  Shampoo har en trevlig struktur - inte för tjock, ganska krämig. Det förbrukas ekonomiskt och skummar väl. Så en flaska räcker för dig länge. Efter att ha använt denna produkt märker tjejerna verkligen att även de tråkiga i naturen har blivit glänsande och välskötta. Shampoo underlättar kammar och styling.

  Om dina curls behöver aktiv näring, bör du vara uppmärksam på "Omfattande vård".

  Den innehåller arganolja, så det tar väl hand om håret. Shampoo rengör krullarna väl och tvättas mycket lätt. Om så önskas kan du välja från samma rad serum och balsam, så att resultatet blev mer märkbart.

  Effektivt och multifunktionellt schampo "The Secret of Excellence BB - 10 i 1" förtjänar också uppmärksamhet.

  Den är lämplig för alla typer av hår, och gör verkligen några krusar mer perfekta. Produkten släpper upp fluffigt och ständigt elektrifierande hår, gör strängarna mjukare och tyngre. Kollagenschampo låter dig återställa hårstrukturen och göra dem mer välskötta.

  I slutet av denna serie är det värt att nämna skydd av färgschampo.

  Som namnet antyder är det idealiskt för färgat hår. Produkten närmar sig håret och låter dig hålla färgen under en längre tid.

  "Naturals Hair Care"

  Denna serie shampoo är placerad som mer "naturlig".

  Trevliga växt-, frukt- och bäraromer är knappt märkbara på håret, eftersom tillverkarna använde minsta mängd smaker. I kompositionerna av dessa schampon finns det många vitaminer, användbara mikroelement och proteiner. Dessa produkter är väl lämpade för daglig vård av krullar. Därför, om du tvättar ditt hår ofta, kommer de att fungera bra för dig.

  Bland produkterna från denna rad kan du hitta alternativ för vård av alla typer av hår. Shampoos kan samtidigt fukta krökor och mata dem och lösa problem som splittrade ändar eller brittleness. Skötselprodukter från denna serie är lämpliga för de som ofta färgar håret eller räter ut med ett strykjärn.

  Men låt oss titta på produkterna mer detaljerat.

  Aprikos & Shea Butter är en kombination av schampo och balsam.

  Denna produkt är väldigt lätt att använda. Naturliga ingredienser gör att du kan näring ditt hår och fuktar. Denna produkt har en ganska flytande konsistens och ljus nyans. Han skumar inte för bra, men han tvättar sitt hår väl. Efter regelbunden användning noterar flickor att deras hår blir mjukare, mjukare och lättare att kamma.

  Men han har sina nackdelar. En produkt med en trevlig abrikos doft gör inte håret glänsande. Det är inte särskilt bra för dem med mycket feta rötter som måste tvättas väl.

  "Avokado och mandel" är ett bra sätt att göra håret mjukt.

  Denna produkt rekommenderas för tjejer med styggt hår. Det hjälper till att göra locken silkeslen.

  Denna produkt har en mycket trevlig mandelsmak. Därför, efter användning, luktar håret gott nästan hela dagen. Av de negativa ögonblicken påpekar många tjejer att produkten är långt ifrån den mest ekonomiska. Det skumar inte mycket bra, så du måste använda mycket krämig massa för att tvätta håret.

  Shampoo med det söta vinternamnet Honung och Tranbär är lämplig för torrt hår.

  Även utan tillsats av en balsam ser håret som tvättas med detta schampo bra ut och blir silkeslen.

  De som letar efter ett gott närande schampo bör vara uppmärksamma på "Nettle and Burdock" -produkten, vilket är behagligt tilltalande med dess effekt och diskreta örtluft.

  Det stärker håret och gör det friskare både externt och inifrån.

  Av tonic schampon värt att notera "Ginger och mango."

  Det rengör håret mycket snabbt och är utmärkt för att rengöra fet hår. Medlen gör inte tyngre trådar och tar inte bort volymen. Hår efter användning är glänsande och lätt att passa in i den önskade frisyren.

  Trevlig sommararom och vacker volymetrisk styling kan erhållas med användning av hallon och hibiskusschampo.

  Själva namnet på den här produkten är fascinerande och minns om sommaren. Shampoos doft är sött, men inte alls påträngande. Han skummer väl och tvättar locken, även efter den första tvålningen. Efter att ha använts kvarstår håret i upp till två dagar.

  För att återställa håret i denna serie finns ett schampo med det mystiska namnet "Clover and black currant."

  Den är lämplig för användning av tjejer vars hår har färgats eller aktivt torkats.

  Och från mjällen skyddar dina lock "Mint och tea tree."

  Ett bra schampo med en trevlig uppfriskande och kylande hudeffekt hjälper verkligen att bli av med irriterande mjäll och behandla känslig hårbotten.

  barn

  Förutom de främsta vuxna linjalerna kan schampon också hittas i barnserien. Babyhårprodukter finns i två versioner - "Barbie Cutie" och "Hello Kitti".

  Många tjejer drömmer om att ha samma långa och vackra hår som din favoritdocka. Du kan närma sig uppfyllandet av denna dröm med shampoo "Pretty Barbie". Inledningsvis kommer han att locka ditt barn med sin ljusrosa förpackning. På en sådan färgstark flaska är en bild av en känd docka, så barnet kommer definitivt att vara nöjd med en sådan kosmetisk förändring.

  Men, självklart, mycket viktigare är inte själva förpackningen, men vad är inuti. Shampoo från en barnserie görs med hänsyn till egenskaper hos en organism hos barnet - det orsakar inte allergi även om barnets hud är mycket känslig och inte stannar i alla ögon. Så du kan säkert använda det från en ung ålder.

  Verktyget tvättas mycket väl och rensar lockar efter första användningen. Den enda nackdelen som avstöter många mödrar - sammansättningen av detta schampo är långt ifrån organisk.

  "Hello Kitty" är också en värdig representant för kosmetik från detta varumärke.

  Den samma ljusa och attraktiva flaskan, som i föregående fall, gläder behagligt ögat. Shampoo skummar mycket bra, så en liten rosa flaska av ditt barn kommer att vara i flera månader med regelbunden användning.

  Förresten, förutom själva shampooen, kan du också köpa en balsam, liksom en bra hårspray. Som en följd av en sådan komplex vård blir ditt barns hår glatt och glänsande, och du kommer inte ha några problem med att kamma dem.

  recensioner

  Avon Company producerar billiga och högkvalitativa produkter för personlig vård. Shampoo från detta varumärke har sina fans, och de som tvivlar på kvaliteten på nätverksmetodik.

  Analysera kundernas feedback, vi kan säga att Advance Techniques-serien är mer populär bland dem, medan Naturals Hair Care-produkter ofta svika tjejer och kvinnor som förväntar sig något mer från dem.

  Efter att ha använt schampon från Advance Techniques-serien konstaterar flickorna att deras hår blir bättre och vackrare. De kan inte kallas ett fullvärdigt alternativ till salongvård, men samtidigt fuktar de krullarna och närmar dem ganska bra, vilket gör dem mjukare och mer glänsande.

  Kategori: Shampoo

  Keratin Shampoo - Vad är dess funktion?

  Keratin är en av de viktigaste komponenterna i håret, vilket ger naturlig glans, elasticitet och styrka. Bristen på keratin dehydrerar håret, gör det torrt och sprött och för att kompensera för bristen på detta element måste du använda keratinschampo och andra kosmetika för hår.

  Keratin schampo - är det värt att försöka?

  Keratin - nyckeln till vackert friskt hår

  Nyligen har det blivit modernt att noggrant ta hand om ditt hår, och nu är den vanliga shampooprocessen en hel procedur med ett välvalgt schampo (ta reda på rankningen av de bästa schamponerna för hår), balsam och hårmask.

  Hur man väljer en mask för håret, kan du läsa i den här artikeln.

  Kvinnor har alltid älskat att ta hand om sig själva, och eftersom hår är en av huvudkomponenterna för kvinnlig skönhet, är det de som förtjänar konstant uppmärksamhet. Shampoo med keratin - en av de senaste innovationerna som erbjuds av tillverkare av olika kosmetiska företag.

  Om någon annan inte vet är keratin ett så komplext protein som nästan 80% fyller vårt hår, hjälper dem att vara glänsande och elastiska.
  Keratin har en hög mekanisk hållfasthet, så friska krullar kan tåla stark spänning och inte bryta. Därför är det mycket enkelt att märka bristen på keratin: strängar börjar bryta av, volymen och naturlig glans förloras.

  Det är därför keratinprocedurer har blivit populära, deras hår förvandlas och behåller ett attraktivt utseende i upp till sex månader. Och vad sägs om de kvinnor som inte har råd med keratinhår restaurering? Självklart, köp keratin schampo. Sådana schampon rensar inte bara håret helt, utan öppnar även hårkutiklet, vilket bidrar till att keratin inte tränger in i follikeln.

  Vad är schampon?

  Välj rätt produkt med keratin är lätt, det viktigaste är att veta exakt hur mycket du kan spendera på keratin hår kosmetika. Det är naturligtvis bättre att välja professionella schampolinjer om ekonomin tillåter det. När allt kommer omkring är kvaliteten på sådan kosmetika utmärkt och den fungerar nästan omedelbart, medan medlen är "enklare" - de ger ett inte så snabbt och effektivt resultat.

  Tillgängliga schampo med keratin väl beprövade varumärken såsom SYOSS (läs mer om märket schampo SYOSS kan här), Gliss Kur, Elseve - de alla innehåller i sin sammansättning ceramider och pro-keratin, som hjälper håret vinna styrka och glans. Gliss Kur Extreme Recovery - innehåller en trippel koncentration av keratiner och är utmärkt för ägare av torrt skadat hår. Läs recensioner av våra tjejer om Gliss Kur shampoo Extreme Recovery.

  Efter regelbunden användning kommer du att märka att hårets yttre utseende verkligen förbättras, strängarna blir blankt och hälsosamma igen, och brittleness kommer att försvinna. Det finns emellertid också en minus: det är omöjligt att kalla denna restaurering "extrem", som tillverkarna av schampo lovar, eftersom håret inte återhämtar sig omedelbart, men gradvis. Dessutom är ett schampo inte tillräckligt, det rekommenderas att köpa till honom och en återställande mask av samma serie. Detsamma gäller för SYOSS-märkena (läs mer om varumärket SYOSS shampoo här), Elseve, Nivea (du kan läsa mer om Niveas varumärkesprodukter här) och många andra massmarknadsföretag.

  (Klicka på för att gå till nästa sida...)

  LÄS INTERESSERANDE OCH INFORMATIVE ARTIKLAR SOM VI HAR GJORT FÖR DIG

  Shampoo "Instant Recovery 7, Med Keratin" AVON

  Alla recensioner (2)

  På flaskan i stora bokstäver står det "MED KERATIN", och i själva verket (i sammansättning) finns det 3 droppar keratin per fat! Han torkar redan mitt redan torra hår, sedan kommer jag definitivt att använda en fuktgivande mask, för även att balmen inte klarar av den torrahet som detta schampo ger. Jag tycker att den är lämplig för normalt eller oljigt hår, men inte torrt! Från det torra gör han något som liknar ett hårhår av en brownie cusi.

  Plussar: trevlig lukt! Håret är mjukt och silkeslen.

  25 augusti kl 5:28

  Det finns ingen artikel för denna produkt än.

  RateGoods - ett pålitligt sätt att välja en produkt! Få omedelbar tillgång till recensioner och produktinformation genom att skanna streckkoder på paket.

  • Om företaget
  • Om service
  • Kunskapsbas
  • Våra detaljer
  • återkoppling
  • Användarvillkor
  • Till kunder
  • Till partners

  Vi är i sociala nätverk

  Mobilapplikation

  Logga in med ett av de sociala nätverk

  Logga in med ett av de sociala nätverk

  För att återställa åtkomst, ange ditt e-postmeddelande och du kommer att skickas ett mail för ett nytt lösenord.

  Ny katalog Avon 16 2017

  Visa och ladda ner den nya Avon-katalogen 16/2017

  Avon VKontakte

  AVON-katalogen

  Och här är min ärliga recension av linjen Advance Techniques. Instant recovery 7 med keratin!

  Jag vill dela med dig min åsikt om denna linje från Avon Advance Techniques - Instant Recovery 7 med keratin för skadat hår. Satsen innehåller:
  1. Hårmask;
  2. Serumsprutning;
  3. Shampoo;
  4. Skölj.
  Jag har långt hår - upp till mitt i midjan, min hårfärg är mörkblond. Inte tjock, med torra tips.

  Mitt hår var 3-4 dagar. Jag använder alltid balm, sprayer, masker och oljor för hår. Torka aldrig håret med en hårtork. Jag använder sällan curlingjärn, ungefär 1-2 gånger i månaden. Men hårproblem finns fortfarande. De ser ganska sällsynta ut på spetsarna, eftersom de bryter ner i längden. innan tipsen var mycket splittrade, var jag tvungen att skära dem varannan månad. ungefär ett år sedan började man använda Avon-olja för tipsen. Och det hjälpte) Nu går jag till frisören en gång var 6: e månad) Jag är ganska nöjd med resultatet, därför väntar jag på ett mirakel från den här nya serien)

  Låt oss börja med Advance Technic shampoo: Jag betalar alltid noggrann uppmärksamhet åt kompositionen. I paketet anges att schampot innehåller keratin, avokadoolja och vitamin E, allt detta anges i kompositionen, men i de senaste linjerna, vilket betyder i minsta mängd.

  Därefter är sköljningen, om kompositionen: alkohol på andra och tredje plats) utmärkt! Alkoholhaltiga vätskor används i stor utsträckning inom kosmetik, speciellt vid behandling av hår för håravfall. Vodka är en universell produkt i den meningen. När den appliceras på hårbotten värmer den huden, stimulerar blodcirkulationen och förbättrar hårfollikelns funktion.
  Visa allt..

  Hårmask. I kompositionen finns också parabener, någonstans mitt i kompositionen, så det är inte så läskigt, keratin är igen i slutet av listan. För det andra är alkohol, som jag skrev ovan, mycket bra men lämnar mer än 3 på håret minuter (som anges på rutan) rekommenderas inte. Jag behöver bara använda masken en gång i veckan, överdriver inte det) Jag applicerar masker från mitten av hårlängden och smälter på tipsen rikligt))) verktyget har en tjock konsistens, därför är det ekonomiskt) Jag tyckte verkligen om verktyget - det absorberar väl och tvättas lätt, har en underbar arom som hela linjen) Jag lägger en solid topp fem!
  Åh ja. och inga sulfater!
  Och efter alla procedurer täcker jag mitt hår med en handduk och väntar på 5-10 minuter så att den absorberar överskott av fukt. Gnid inte ditt hår. På så sätt skadar du dem väldigt mycket! Kamma inte vått hår. väntar på att de ska torka. och kammade träkammen. Det påverkar minst håraxeln.

  Spray serum!) I sammansättning - det bästa av hela linjen. alla användbara komponenter är i mitten av kompositionen och inte i slutet, som i tidigare medel) det finns varken parabener eller sulfater) I allmänhet är hårsprayer mitt måste ha i vardagen, eftersom jag använder dem varje dag, ibland runt 2-3 En gång om dagen) Jag har inte lydigt hår, därför applicerar jag sprayar innan kamning)
  Tja, jag behövde inte den här sprayen efter att ha tvättat huvudet), eftersom masken och sköljningen klarade sig med sitt uppdrag perfekt), de rakade helt upp mina stygga krullar. Jag använder det på morgonen för att återfuka mitt hår) vikt hårets rötter) och stänk mer på tipsen) Produkten har en behaglig lukt, det är absolut färglöst och absorberar direkt) håret blir verkligen slät och glänsande, som om du bara hade tvättat dem) Jag gillade verkligen verktyget Det var perfekt för mig att straffa honom många, många gånger.

  Och här är resultatet! Varning! Efter den första ansökan. Vänster att göra, strax efter. Resultatet är synligt med ett osynligt öga, mitt huvudproblem är torra tips. Och de försvann! Nu är mitt hår fuktigt, snyggt, mättat :) känslan av att de har blivit ännu mer hängande tows är borta, i gengäld har jag ett vackert hår som jag drömde om. Självklart förstår jag att det här bara är en synlig effekt, för en användning kan dessa produkter inte bota mitt hår :) silikon gjorde allt :) men effekten är fantastisk! Och om du tar hänsyn till kostnaden för uppsättningen, är det dubbelt svettande! Om du behöver en super utmärkt synlig effekt, om du inte är redo att vänta på månader av hårbehandling, så är den här uppsättningen speciellt för dig :) i ett ord - jag rekommenderar det till dig

  Jag fortsätter att använda Advance Techniques Instant Recovery 7 med keratin och kommer att försöka skriva en recension efter en månad med att använda dessa verktyg.

  AVON (Avon) - Ryssland

  Bli en representant för Avon

  View:

  • huvud
  • Avon
  • Professionell restaurering av skadat hår

  Professionell restaurering av skadat hår

  Avon introducerar Advance Techniques, en serie intensiva keratin, omega-komplex och antioxidanter, vilket eliminerar tecknen på skadat hår och återställer hårfibrernas yttre och inre struktur. Tack vare den nya serien Instant Recovery 7 får du vackert och friskt hår. 7 problem - 7 lösningar:

  Mot sprött hår

  Mot förlust av volymen

  Mot splittrade ändar

  Mot tråkigt hår

  Hårjustering

  Värmeskydd

  Instant Recovery 7-serien innehåller:

  Keratin Regenerering Shampoo

  Sjampoen stärker håret, gör det lättare att kamma och ger håret en hälsosam utseende.

  Shampoo innehåller Smart Technology komplex med intensiv keratin, vitamin E och avokadoolja, som är rik på omega-6 fettsyror, som har en fördelaktig effekt på hårstrukturen.

  Lämplig för alla hårtyper och för daglig användning.

  Skölj med keratin

  Koncentrerad balsam återställer även mycket skadat hår, förhindrar håravfall, ger håret ett friskt utseende.

  Keratin Spray Serum

  Sprayserum för omedelbar håråterställning, underlättar kamning och hårvård. Håret ser starkare och friskare ut. Lämplig även för hårt skadat hår.

  Keratin reparationsmask

  Masken bryr sig om hår, stärker och närmar dem, gör håret mer smidigt och mjukt vilket gör styling enklare. Efter att du har applicerat masken kommer ditt hår att bli mjuk och silkes igen.

  Tänker du om vackert, friskt hår? Kontakta din Avon-representant och lär dig mer om den nya Advance Techniques-serien Instant Recovery 7.

  Avon Advance Techniques "Omfattande vård" Shampoo, Skölj, Hårserum

  Avon har uppdaterade produkter från sin kult Advance Techniques hairline. Nu är vi nöjda inte bara med den nya designen utan också med nya produkter som syftar till att lösa olika problem. Till exempel, som "Omfattande vård". Alla produkter som ingår i denna linje är lämpliga för alla typer av hår, de syftar till att återfuktas från rot till spets, utjämning och återställning.

  Jag har tre produkter i mitt badrum - schampo, skölj och serum, den senare är enligt min mening mer olja än serum. Förutom dessa produkter har märkesortimentet även en mask och schampon av olika volymer. Jag vill påminna dig om att jag har färgat, ganska torrt hår. Det var därför "produkterna för komplett vård" jag kunde fullt ut uppskatta och förstå hur effektiva de är.

  Avon Advance Techniques "Omfattande Care" Shampoo och Conditioner

  Jag försökte många olika Avon hårprodukter, några av vilka jag gillade mer, lite mindre. Med hjälp av "Omfattande vård" visade det sig detsamma. Ser framåt, jag ska skriva att jag gillade shampooet mer än de andra två produkterna. Och det här är förvånande, för jag lägger inte alltid upp med Avon-schampon. Alla produkter har en trevlig arom, med en sådan typisk Avon not, det irriterar mig inte, men till och med gläder mig. Men i håret hör jag inte.

  Shampoo "omfattande vård" Jag kom upp i alla avseenden. Jag har den i en volym på 400 ml, med lock och ett hål i det. Att använda en sådan volym och sådan förpackning är väldigt bekväm. Shampoo konsumtion är extremt ekonomisk, så jag klämmer ut lite. Det är väl piskat och bildar ett tätt, tjockt skum som klarar av eventuell förorening. Jag applicerar schampot uteslutande på rötterna och hårbotten, och hårlängden rensas när schamponet tvättas av huvudet. Undantag är de fallen när jag lägger oljor eller stylingprodukter på allt hår. Med dessa kosmetiska produkter klarar Avon shampoo också.

  Det tvättas lätt ur huvudet, för mig är det viktigt. Fetter inte rötterna, väger inte håret, klibbar inte dem. De är mjuka, släta och glänsande. Externt och vid beröring ser anständigt ut. Men jag skulle inte begränsa mig med bara schampo, mitt hår efter att det är mjukt, men inte tillräckligt. Var noga med att applicera sköljning efter eller någon mask.

  Jag tyckte om balsammen "Omfattande vård" mindre, av den enkla anledningen att det inte fungerar lika bra på mitt hår som är tillräckligt skadat av oändlig färgning. Den har en trevlig krämig konsistens, lätt fördelad genom håret och omsluter dem. Ju längre sköljning på håret desto mer uttalat är dess effekt. Men det är ändå inte lika intensivt som jag förväntade mig.

  Produkten återfuktar och mjukar håret, men i en ljusare version är den mjukare än vid tvättning med schampo, men de kan inte kallas silkeaktig. Därför byter jag denna produkt med masker som jag har från andra märken, så att håret förblir i ett trevligt externt tillstånd.

  Jag använder denna duet och i allmänhet är medlen bra, men permanent är deras regenererande, mjukande effekt inte tillräckligt för mitt mycket torra hår, jag tyckte om "The Secret of Excellence in Explosives", mer.

  Avon Advance Techniques "Omfattande Care" Nourishing Hair Serum

  Serum "Omfattande vård" snarare än serum och olja för hårspetsarna. Jag försöker detta segment för första gången med Avon, jag vet att de har bästsäljare, vilket många är glada över, men jag hade inte kunnat använda den tidigare. Jag gillade förpackningen av denna produkt, det är en glasburk med en dispenser och en volym på 30 ml. Dispensern fungerar korrekt och producerar så mycket olja som du vill.

  Serum har en mer aktiv arom än schampo och skölj, så det är kvar på håret och tydligt hört. Jag kan inte kalla den här oljetorka, eftersom den absorberas i håret under ganska lång tid. Jag har dem sällsynta och tunna, jag lägger minsta mängd - bara ett klick på pumpen och jag får en liten ärt. Och till och med henne mycket. Oljan är välfördelad men absorberas länge och den delen av håret som jag applicerade på det verkar mer "glatt" och fast ihop. Denna effekt går inte bort ganska länge, jag får det om jag applicerar olja på torrt hår (som jag brukade). Allt detta kan undvikas om du använder olja på vått hår och torkar dem med hårtork.

  Jag tror att den är idealisk för ägare av tjock, pälshake med poröst hår. Det är på dem att oljan blir så effektiv som möjligt utan några minuser.

  I allmänhet, och hela betyder "Omfattande vård" är trevlig och jag började testa dem med intresse. Men de gjorde inte ett outplånligt intryck på mig. Jag kan markera shampooet, jag skulle komma tillbaka till det med möjligheten. • Nästa Artikel
  Ammoniakfria hårfärger - funktioner, bästa produkter och recensioner