Recensioner om användning av mamma med hårschampo


Det hände sålunda att med modern ekologi och ett sätt att leva, naturen mindre och mindre ofta ger tjejer med vackert, friskt hår. Eftersom de måste ta situationen i sina egna händer och bli av med problemen med medicinska och kosmetiska produkter, i synnerhet schampo. Men vad händer om dess effektivitet stärks och utvidgas genom att lägga till en mamma.

Vad är det och vad är bra för håret?

Det är en organisk mineralprodukt som erhålls som ett resultat av processer som förekommer i naturen och används av alternativa, estetiska läkemedel. Externt är det en obestämd form, en heterogent tät massa med en kornig svart yta. Mammans sammansättning - det värdefulla förrådshuset av biologiska ämnen:

 • aminosyror, med början från den partiellt utbytbara (arganina, histidin) och slutar oersättlig (valin, tryptofan, lysin, fenylalanin, metionin, treonin);
 • karotenoider;
 • vitaminer (först och främst A, E, C, F, B1,2,3,6,12);
 • fettsyror (linolsyra, petrolysyra, oljesyra);
 • alkaloider;
 • klorofyll;
 • makromineraler (krom, kobolt, silver, natrium, magnesium, zink, svavel, nickel, mangan, kalium, kalcium, järn, selen, koppar);
 • organiska syror (hippursyra, oxalsyra, bensoesyra, bärnstenssyra, citronsyra).

Kombinationen av sådana unika komponenter och orsakar användning av mummihår:

 • stimulerar lokal cirkulation, därigenom förbättrar blodflödet till glödlamporna, stärker dem och uppmuntrar till tillväxt;
 • har ett desinfektionsmedel, antibakteriell, lugnande, antiinflammatorisk verkan;
 • har antitoxisk aktivitet
 • fyller krullar med syre, näringsämnen som är ansvariga för deras styrka, motstånd mot uttunning, naturlig glans.
 • mjuknar, fuktar, gör tråden silkeslen till beröring och välskötta utseende;
 • genom att påskynda regenereringen av snabbt reparerar skadade vävnaden, i synnerhet porösa och skiktade på grund av åldersrelaterade förändringar och aggressiva behandlingar (färgning, uträtning, curling, artificiell torkning);
 • normaliserar processen för utsöndring av fet hud.

Vem är visad och förbjuden att använda mamma?

Användningen är motiverad både i medicinska och förebyggande, kosmetiska ändamål:

 • hårväxten har saktat
 • en gallring av håret noteras;
 • huvudet måste tvättas för ofta på grund av snabb saltning;
 • strängar har ett tråkigt livlöst utseende;
 • stör mjäll, kliande hud som orsakas av det eller helt enkelt irritation;
 • krullarna började splittras i ändarna och bryta sig i mitten;
 • håret är överdroget, tunt och / eller har en ojämn struktur.

Användningen av mamma är också relevant vid tvättning av huvudet i vatten med hög salthalt. Att vara hård påverkar det negativa förhållandena för strängarna. Att använda en organisk mineralprodukt skyddar dem och mjukar dem på bästa möjliga sätt.

Det finns praktiskt taget inga kontraindikationer, den enda begränsningen är överkänslighet mot enskilda komponenter.

Hur och hur mycket mamma att lägga till schampo?

Positiva egenskaper har länge uppmärksammats av tillverkare av vårdprodukter, och därför införlivas de alltmer i deras schampokompositioner. Om shampoo med mamma verkar vara lite dyrt och håret kräver mättnad med bioelement, som ett alternativ och billigare alternativ, kan du försöka självständigt kombinera komponenterna.

Det optimala förhållandet bestäms av antingen en enda applikation eller med en marginal. I det första fallet hävdar trichologer att det är tillräckligt att tillsätta 1 tablett mamma, tidigare krossad till ett pulvertillstånd, i ett extruderat parti av schampo. Efter anrikning ska produkten appliceras på vanligt sätt: ha torkat det i hårets rötter och sprida det med massörrörelser genom hela håret. Skölj omedelbart bättre inte värt det: det är önskvärt att hålla på huvudet i 3-5 minuter.

Om du planerar att blanda organo-mineralprodukten med innehållet i hela flaskan, måste mumman för 250 ml schampo tas i en mängd av 5-7 tabletter. Det är inte nödvändigt att krossa dem i det här fallet: de kommer att lösas upp i ett slutet rör efter en kort skaka.

Recept använder mumie som en extravård

Förutom schampo är andra vårdprodukter tillåtna: masker, sköljlösningar. Efter att ha läst recensioner på Internet presenterar vi de mest effektiva och lättillgängliga alternativen.

1. Intensivt fuktgivande mask.

Köp ren mamma för hår i kapslar eller förpackningar. Att separera masken 5-6 g material och ansluta dem med halv ett glas färsk yoghurt. Medan ingredienserna samverkar, bad, värma olja av kardborre (som är tillåtet i mikrovågsugn, men då på grund av oförmågan att styra processen finns risk för överhettning och även bränna), blanda ingredienserna.

Gnugga masken i huden, fördela det jämnt över alla strängar, sätt på en värmekapsel. Efter 30-40 minuter, tvätta av resterna och skölj med avkok av kalendula eller nässla för att konsolidera effekten. En vecka senare kommer torra krusar att få ett viktigt utseende, sluta trycka på grund av måttlig viktning (på grund av fyllning av fukt).

2. Mask, aktiverar hårväxt.

Häll 1 g ren mamma med 50-60 ml vatten. Lös parallellt lös 2-4 droppar kamomilleter i en matsked av någon vegetabilisk basolja, sätt ihop det hela. Vid distributionen, var särskilt uppmärksam på rotzonen, eftersom det är genom att folliklar utfodras att maximal effekt observeras. Efter applicering, värm huvudet med stretchfilm / plastpåse och ett frottéskydd som är avsett för torkning. Gå så här i en halvtimme, ta bort resterna genom att tvätta med rikliga mängder vatten (initialt med schampo). Enligt recensioner av trichologer och observant användare, på 2-3 veckor kommer tillväxten av stavarna i längd att accelera, livskraftig, men vilande lökar kommer att vakna.

3. Maskintorkning.

Blanda 100 g färska eller frysta tranbär och fyll dem med 0,5 liter kokande vatten. Efter 2-3 timmar filtrera infusionen och tillsätt 3 g mumiextrakt till den. Uppnå fullständig upplösning genom att vänta eller skaka i en sluten behållare.

Det resulterande verktyget blir flytande, så det är problematiskt att applicera det på vanligt sätt (med händer, pensel, kam). Bättre placera lösningen i en sprayflaska och spraya från ett avstånd på 20-30 cm längs hela hårets längd. Utför proceduren en timme före schamponering.

Den feta glansen kommer att elimineras från den första applikationen, i framtiden kommer strängarna inte att bli smutsiga och smutsiga snabbt, eftersom förutom torkningseffekten kommer masken att ha en reglerande hudhemmande effekt.

10 stycken Mumie tabletter löser sig i infusion av torkade kardborre rot och mynta: plantsubstrat tas en matsked, kokt vatten, bryggt under 20 minuter, filtrerades. Applicera blandningen genom att massera huvudets dermis. I detta fall är fullständig bearbetning av krullar eller rötter ensam tillåtet. Hålltid - en halvtimme under en plast och en termokapsel. Inom en månad kommer glödlamporna att bli starkare, håravfallet minskar avsevärt. Stavarnas brummhet stoppar närmare ändarna och i mitten.

5. Anti-seborisk mask med lugnande effekt.

2 mummitabletter, krossa och tillsätt lite vatten för att helt upplösa det resulterande svarta pulvret. Häll också 2 matskedar olivolja. Sprid den färdiga produkten på huden och rotzonen, låt den påverka i 20-30 minuter, skölj med schampo.

En månad senare kommer mjäll att försvinna, och kliande kommer att minska dess svårighetsgrad efter en enda ansökan. Som en bra bonus får håret en pärlglans. De bifogade bilderna före och efter användning är ett utmärkt exempel.

6. Lösning för sköljning.

Ta till grund en växtbaserad avkok (från en typ av växt eller insamling). Lägg till en mamma med en hastighet av 5 g per halv liter vätska. Använd den klassiska metoden (sänk strängarna i bassängen med lösningen, skölj dem i några minuter, häll innehållet på huvudet) eller använd en sprayflaska. Med varje förfarande ökar hårets styrka och glans.

Recensioner om användning av mamma med schampo

"Att bo på en plats som är rik på mamma och där många företag utnyttjas för att städa upp sin råa, kunde helt enkelt inte låta bli att prova en sådan fantastisk produkt. Det första försöket var att lägga till det i schampot. Då började hon läsa på forumet, i en recension, recept för hårmaskor. Jag försökte många saker, men jag kommer att säga en sak: Oavsett hur du använder berg-Altai hartset, kommer effekten säkert att vara fantastisk. "

"Jag jobbar som frisör och mina klienter som har hårproblem, jag rekommenderar att berika mumschampo. De som lyssnar på råd snart kommer och tackar. "Mountain Balsam" förtjänar beröm. "

Yana, Nizhny Novgorod.

"Jag föredrar billiga schampon för billiga. Men jag gör så att de senare blir många gånger mer effektiva än de första, hur? Lägg bara till mummipiller till dem. Ett så enkelt recept, och resultatet är jämförbart med vården i lyxsalongen. "

"Det finns ingen enskild information på Internet om hur många tabletter mamman ska lägga till i schamponet för att förbättra de terapeutiska och vårdande effekterna. Jag var tvungen att kontakta trichologen. Hans svar: 5-7 stycken på en genomsnittlig 250 ml flaska. Så den här artikeln kan lita på. "

"Mamma för hårväxt är en ovärderlig sak! Lägger det i schampot och maskerar med det, släppte jag krullarna i midjan. De ser hälsosamma, energiska, elastiska, faller inte ut, som tidigare, bunkar. Även några av mina flickvänner med korta strängar kan inte skryta med det här. "

Mumiyo tabletter i hårschampo: regler för användning, recensioner och effektivitet

Som du vet har mamma läkningsproblem och moderna kvinnor använder det aktivt i kampen för sin egen hälsa och skönhet. Denna typ av botemedel är helt mättad med biologiskt aktiva substanser, som ofta saknas i modern man. Kompositionen innehåller kemiska föreningar av organisk och oorganisk typ. För att få detta magiska läkemedel måste arbetarna klättra högt upp i bergen.

Mumiye har en verkligt magisk komposition som kan läka många sjukdomar. I kompositionen finns en stor mängd mineraler, enzymer, fettsyror, aminosyror och ett antal vitaminkomplex. Det används aktivt som ett antiinflammatoriskt, toniskt och regenererande medel.

Utseendet liknar en massa viskös konsistens, som har en svart eller brun färg.

Efter en viss tid tar mumman en mörkare nyans och avger en speciell doft som ger bort bitterhet. Många moderna kvinnor använder aktivt verktyget med en sådan mångfacetterad komposition i kampen för skönhet och hälsa hos sitt eget hår. Terapeutiskt ämne som kan visa maximalt resultat kan köpas på vilken apotekskedja som helst.

vittnesbörd

De viktigaste indikationerna för användning av vitaminrik terapeutiskt medel:

 • riklig del av tips av hår;
 • seborrésjukdom (någon av de befintliga formerna);
 • stark förlust av hela hårsträngen;
 • förlorad hårväxt av någon anledning;
 • ganska långsam hårväxt;
 • krokos bräcklighet;
 • Utseendet av fett och en känsla av att vara fettig, vilket oftast signalerar felfunktioner i subkutan körtel;
 • förebyggande åtgärder för olika former av hårbotten sjukdomar;
 • frekvent användning av hårtork, styler;
 • direkt exponering för ultravioletta strålar, kemikalier på håret;
 • någon form av mekanisk skada.

I det fall då vårdslös rörelse med en kam har skadat hår eller kosmetika för hårbotten valts felaktigt, är det användning av mamma för att lösa problemet som har uppstått. Dessutom klarar verktyget perfekt konsekvenserna av vitaminbrist. Det viktigaste är att applicera en terapeutisk substans regelbundet och enligt ett visst schema, och då tar resultatet inte lång tid att vänta. En populär användning av mamma som hårbehandlingsmedel är att lägga till det i schampo eller att applicera masker.

Shampoo med tillsats av mamma

Medel för att tvätta hår, som innehåller i sin komposition, har mamma en positiv effekt på krillens tillstånd. I stor utsträckning rengörs strängar och hårbotten av damm och hudepitel. Dessutom mjukas kutiklet, och hårlinjens rötter är mättade med näringsämnen, vilket bidrar till deras snabba tillväxt.

Det är bara naturligt att tillverkarna betalar för högt en kostnad för högkvalitativa läkemedel. Tyvärr kan inte alla få sådana alternativ. Det finns dock ingen anledning till besvikelse! Shampoo med en mamma är ganska enkelt att göra med egna händer hemma. För att genomföra våra planer måste du köpa mamma (i tabletter) i vilken apotekskedja som helst och introducera dem gradvis i schamponet.

Drogens magiska egenskaper beskrivs fullständigt när de används på fuktig hårbotten, eftersom alla användbara komponenter kan tränga in i huden till maximalt djup. Korrekt användning av verktyget gör det möjligt att uppnå en otroligt vacker, naturlig glans av hår.

Med regelbunden schamponering med hjälp av detta schampo kan du:

 • ge håret en frodig volym;
 • stärka nagelbandet;
 • bli av med smutsigt fet hår;
 • förbättra hårtillväxten;
 • ge krullar naturlig glans
 • Undvik att skaka håret.

Trots den attraktiva enkelheten att blanda drogen med schampo borde du inte ta hoppet och lägga till komponenter i ögat. För att inte orsaka skada bör du blanda strikt enligt receptet.

Hur många mumier att lägga till

Hela processen utförs strikt enligt anvisningarna:

 1. Det första steget är att beräkna den erforderliga andelen. För 500 ml schampo behöver du 15-18 tabletter av ett terapeutiskt medel.
 2. Före blandning måste tablettens komponenter upplösas. För att göra detta, sätt mamma i en liten behållare och häll 3-4 skedar varmt vatten.
 3. Lämna till fullständig upplösning av läkemedlet i 60-80 minuter. Därefter blandas grundligt och blandas med hårtvätt.
 4. Efter blandning kan du applicera schamponet enligt föreskrift. Börja med att tvätta håret och skumma på verktyget på håret bör hålla det i ca 2-3 minuter, och först efter det tvättas av. Det viktigaste är att inte överdriva det och inte hålla mumman i hårbotten i mer än 10 minuter, eftersom det är möjligt att överdriva hår.

Kvinnor som föredrar hemlagad schampo kan också använda mumie piller. För matlagning behöver du:

 1. 3-4 äggulor (ägg) väl beat med en mixer.
 2. Torka tabletterna som ovan och tillsätt den utspädda produkten till äggulorna på en timme.
 3. Det resulterande hemlagade schampot är ganska enkelt att förbereda, men inte mindre effektivt för långvarig användning.

Mumie Hair Masks

Masken på basis av det läkande ämnet är ganska enkelt att förbereda. Med hjälp av liknande kosmetika ger vi kroppen en stor del av friskhet och kraft. Krullar får förfallna terapeutiska effekter, vilket kan förbättra deras struktur avsevärt och omvandla utseendet. Att använda en balsam förtvätt ditt hår är inte nödvändigt. Det är möjligt att applicera produkten på både torrt och lätt fuktat hår. Om du önskar kan du förbättra effekten av procedurerna och få resultatet så mycket som möjligt genom att värma huvudet med en vanlig terryhandduk.

Om syftet med att applicera en mask med mamma är förebyggande åtgärder, minskas antalet procedurer till 1-2 på 10 dagar. Att bedriva terapeutiska mål är att det rekommenderas att använda en balsam varje 2-3 dagar. Regelbunden användning garanterar utseendet på ett nytt hårlager efter 20-30 dagar. Efter en längre period börjar det nya skiktet att bli till krullar med riklig tjocklek. Behandlingskursen omfattar minst 18-20 procedurer och profylaktiska - 8-10 procedurer. Efter en lång processförlopp rekommenderar experter att ta en paus på 50-60 dagar och återuppta behandlingen igen (om det behövs).

 1. 2 gram mamma bör lösas i 100 ml varmt vatten.
 2. Applicera på håret med en sprayflaska.
 3. Verktyget ska ligga på håret i ca 60-80 minuter.
 4. Hårbotten masseras periodiskt.
 5. Efter 80 minuter ska masken tvättas av med varmt vatten.
 6. Om så önskas appliceras en mask på basis av mamma på natten.
 1. 6 gram av läkemedlet måste spädas i 600 ml vatten (helst destillerat).
 2. Applicera på huden genom att gnugga.
 3. Låt masken stå i 40-60 minuter och skölj sedan med varmt vatten.
 4. Enligt undersökningen är den terapeutiska effekten av detta verktyg mycket märkbar med fullständig skallighet.

Honungsbaserade masker

Tillämpningen av honungsbaserat maskinkomplex är mycket effektivt. Genom att lägga till den här komponenten kan du förbättra effekten av näringsämnen:

 • 4 gram tabletter av bergdroger blandade med 2 äggulor och honung (10 gram).
 • Det resulterande verktyget gnids direkt i hårbotten och strängarna (längs hela längden).
 • Lämna masken på håret i 60-80 minuter och tvätta sedan av det ordentligt.

Med regelbunden användning kommer krullarna att få önskad glans och bli mycket friskare. Det är möjligt att helt återställa hårets struktur som har förlorat sina egenskaper på grund av mekanisk skada.

Det andra alternativet är en honungsbaserad mask:

 1. I 100 ml honung tillsätt 10 gram mamma.
 2. Kombinera blandningen med 500 ml varmt vatten och tillsätt 40 gram havtornsjuice.
 3. Applicera på huden och håret genom att gnugga.
 4. Låt masken stå i 50-70 minuter och skölj med varmt vatten.

Växtbaserade masker

 1. Blanda 50 gram pelargoner och 50 gram skum.
 2. Tillsätt 50 gram timjan.
 3. Rör om blandningen noggrant och häll 1000 ml kokt vatten.
 4. Insistera om 5 timmar, sedan spänna och lösa upp 7 gram mamma.
 5. Tvätta håret
 6. Applicera produkten på hårbotten och trådarna genom att gnugga.
 1. Gör en infusion av läkemedelskamomill (kalendula) i en mängd av 200 ml.
 2. När infusions temperaturen når 40 grader, lägg till 4-5 gram terapeutiskt medel. Rör regelbundet tills det är upplöst.
 3. Den resulterande vätskeblandningen smälter i hårbotten och håret.
 4. Med regelbunden användning desinficerar masken och har antiinflammatorisk effekt.

effekt

En enda användning av masker eller schampon med innehållet av terapeutiska ämnen kommer inte att ge det önskade resultatet. För att läka håret, återställa strukturen och återställa glans till locken, krävs minst 10 förfaranden. Med en tendens till skallighet rekommenderas att upprepa procedurerna efter en kort paus (cirka 30-40 dagar). Mumie tillåter inte bara att sluta håravfall, men också för att öka tillväxten av ett nytt lager av pistol, som i slutändan blir till lyxiga lockar.

Mamma för hår: hur man lägger till shampoo?

Tårar över bergen - de så kallade healers Altai mumier, som hartsmaterialet i mörk färg, med en unik mineral och organisk komposition. Sedan antiken har kvinnor runt om i världen lagt mumi till kosmetika för att bevara skönheten. Nu kan du köpa det i ett apotek till ett överkomligt pris - det är synd att inte använda denna möjlighet. Om du drömmer om en vacker långt hår, lägga mumien i schampo: recensioner, bilder före och efter talet om de obestridliga fördelarna med detta förfarande.

Vad är en mamma?

Vetenskapsmän har ännu inte etablerat hur mumman bildas. Det finns i sprickor i bergen - insättningarna är enskilda bitar av tät sten av olika storlekar och former. Färgen varierar från brun till svart, ytan är både matt och blank.
Mumiye löses lätt i vatten. Den resulterande drycken har en märklig bitter smak och är känd för sin helande egenskaper. Det är mycket svårare att göra tinktur från råvaror, eftersom alkohol inte löser upp små stenar.

Aromen av substansen som bara extraherats är igenkännbar, karakteristisk bara för honom. Den består av lukt av jord, förfallna växter, djur. Skalad innan du säljer mamma luktar nästan inte.

Mumiye-avlagringar är huvudsakligen belägna i avlägsna bergiga områden (över 3000 m. Över havet). Det är anledningen till att produktionen av värdefulla arter som inte har blivit kommersiella: Oftast är fiske för lokalbefolkningen att sälja skrapa "mountain balm" från väggarna i raviner med improviserade medel.

Mammans sammansättning beror på deponeringen, men innefattar nödvändigtvis mineralelement, tanniner, aminosyror, fettsyror, vitaminer från olika grupper. Närvaron av dessa ämnen ger "tårar i bergen" medicinska egenskaper: förmågan att accelerera vävnadsregenerering, stärka immunsystemet, ta bort toxiner.

Den föreslagna mumie apotekskedjan förlorar de flesta av dess användbara egenskaper vid termisk och kemisk behandling i läkemedelsfabriker, men är ganska lämplig för berikning av schampon. Du kan försöka köpa primära naturliga råvaror i specialaffärer, men även där finns det risk att du köper en fejk från bränt socker, konserverat kött, lera och humus.

Hårfördelar

Mumiye är en rik källa till väsentliga mineraler, vitaminer, syror. Önskar att stärka håret, det kan tas i piller form inuti. Men denna metod har ett antal kontraindikationer: diates, graviditet och amning, cancer, tumörer, lågt blodproppar, högt blodtryck. Det finns praktiskt taget inga kontraindikationer för extern användning, den enda möjliga nackdelen är ämnets individuella intolerans.

Genom att lägga till mamma till hårschampo kan du uppnå följande resultat:

 • Sluta falla, jämn stark. Detta beror på det ökade blodflödet till folliklarna, deras förstärkning;
 • Hårets struktur kommer att bli mer tät, problemet med delade ändar kommer att lösas.
 • Håret börjar växa märkbart snabbare, tjockare;
 • Problemet med feta rötter kommer att lösas, eftersom produktionen av talg är normaliserad;
 • Mjäll kommer att försvinna
 • Med regelbundet tillsats av mumi i hårschampo ser låsen väl utrustade - de fuktas längs hela längden, lyser vackert, håller volymen under lång tid, inte vinklar.

Använd mamma för att berika schampot, överväga att torka effekten - för ofta användning av produkten eller dess höga koncentration påverkar hårets tillstånd negativt. Med ett rimligt tillvägagångssätt kommer effekten bara att vara positiv. För tydligheten ta ett foto före och efter rutinerna och jämför sedan.

Hur man lägger till mamma till schampo?

För att undvika frustration och avfall, se till att mumien är lämplig för din hårtyp. Berika en mycket liten dos av schampo, det var tillräckligt för bara en gång. Om du är nöjd, ska du jämföra hårets tillstånd före och efter tvätt med mamman, blanda komponenterna omedelbart i en flaska och använd regelbundet.

Det mest praktiska sättet är att köpa en neutral bas och berika den, men du kan också använda färdiga butiksschampon, helst naturliga. Faktum är att medel med tillägg av mamma inte är lämpliga för daglig användning. Maximal frekvens av användningen 2 gånger i veckan. Därför behöver du förmodligen två flaskor schampo för att alltid se bra ut.

Det finns inga exakta rekommendationer om proportionerna av blandning, det beror helt på hårets individuella tillstånd. Men med enkla experiment kan du beräkna den perfekta kombinationen för dig själv. De genomsnittliga siffrorna ser ut så här: du behöver 10 tabletter av mamma för en halv liter schampo, 0,5 tabletter är tillräckliga för 1 dos (du kan ta hela tabletter för långt hår).

Du behöver inte krossa tabletter i pulver, de är helt upplösta i schampo om du skakar flaskan lite. Samtidigt kommer färgen och lukten av produkten naturligt att förändras.

Shampoo med tillsats av mamma rekommenderas att förvaras på en mörk plats och inte dra vid användningen. Man tror att över tiden kommer lösningen att försvaga, även om fasta råvaror är perfekt bevarade i århundraden.

Nuans of application

Det har redan nämnts ovan hur farligt det är att köpa "bergbalsam" från händerna: det här är den gyllene säkerhetsregeln för alla som har bestämt sig för att bekanta sig med en mamma. Låt oss rösta några viktiga nyanser om att använda den här produkten:

 • Att ha köpt läkemedlet i ett apotek, spara kvittot och läs noga instruktionerna. Det finns en komplett lista över möjliga biverkningar.
 • Du kan inte lägga mamma i hårschampot under perioden med antibiotika.
 • Behandlingsförloppet för hårmammor bör inte överstiga 1 månad. Då är en tvåmånadersavbrott obligatorisk;
 • Du borde inte behålla den berikade shampooen på strängar under en lång tid, denna teknik kommer inte att ge effekten av en närande mask. Inköpta schampon innehåller vanligtvis aggressiva kemiska komponenter, de bör tvättas bort omedelbart efter applicering på håret.
 • För torr hårbotten, förutom mamma, är det bättre att lägga till en liten burkolja (1 tsk per 250 ml);
 • Mumie blandas med vätskor eller oljor vid rumstemperatur, utan återuppvärmning;
 • Under behandlingen, hoppa inte över proceduren, effekten av mamma för hår är kumulativ och kommer att vara osynlig utan systematisk uppmärksamhet.

Om du följer dessa enkla regler kan du förbättra ditt hår och minska risken för biverkningar till ett minimum.

Recensioner, foto före och efter

Anna, 47 år gammal, Pavlodar

Jag kommer ihåg för länge sedan min mormor berättade för fördelarna med mamma för hår, men jag vinkade bara bort: bristtiden var över, det finns många bra importerade schampon. Och för några år sedan gick jag in i problemet med mjäll och kom ihåg ett folkläkemedel. Tillagd mamma till schampo (används obearbetat, brytande i bitar), blev effekten märkbar efter 2 veckor. Håret är nu smidigt, tätt och inget mjäll. Jag bifogar ett foto före och efter.

Elena, 28 år gammal, Tver

Ett par gånger om året dricker jag mamma med en kurs istället för ett vitaminkomplex. Nyligen försökt lägga till det i schampot. Mitt hår är benäget för fett, idealet var följande förhållande: 8 tabletter per 200 ml schampo. Håret blir rent längre och har blivit tjockare, starkare. Jag tänker att upprepa kursen efter en kort paus.

Marina, 35 år gammal, Moskva

Mumie är ett bra verktyg, men inte för alla. Genom mina vänner köper jag naturliga råvaror till min mamma, hon gillar verkligen att lägga till det i hennes hårschampo. Jag måste säga, hennes spyt är underbart. Jag försökte det här verktyget ett par gånger också, men effekten var ganska negativ - håret började trycka som en maskros, huden klarade på huvudet. Hon bestämde sig för att stoppa experimenten, men hennes vän med en fet hårtyp gav råd för att blanda mamman i schamponet - det vill säga hennes skick före och efter kursen är väldigt annorlunda.

Folk botemedel Mumiyo - recension

Magic shampoo med tillsats av mamma

Vägar Skönhet! Den som vill ha glänsande, tjockt, utomordentligt vackert hår, vill jag dela ett enkelt men mycket effektivt recept med tillägg av en mamma!

Och så gör vi magisk schampo, för smart hår!

Ta 10 tabletter mumiyo, utspädd i det vanliga, din favoritschampo. Shampoo kommer att mörkas, men du blir inte rädd, det borde vara så. När du tvätta håret, skumma som vanligt, skölj noga och håll håret i 3-5 minuter så att mamman kan påverka hårets rötter. Om du inte tvättar håret med vanligt schampo (utan att lägga till mumiyo) kan ditt hår vara lite styvt.

Efter en månad av ansökan började mitt hår se bättre ut! De blev tjocka, friska, glänsande! Jag gillade verkligen den här metoden för håråterställning, försök, kanske du kommer att tycka om det))) Det här verktyget läker verkligen huden, naturlig, väldigt användbar! Förresten, det här verktyget är bra för håravfall!

Evalar Golden Mumiyo - recension

Men om du lägger till det i schampon eller hårmask. mmmmm (+ bilder)

Sammansättningen av Mumiye innehåller mer än 30 mikro- och makroelement, näringsämnen,
inklusive: fosfor, nickel, kalium, molybden, magnesium, bor, kisel, silver, aluminium, krom, natrium, selen, järn, volfram, barium, kobolt, zink, zirkonium, svavel, vismut, koppar, berylliumaminosyror, organiska syra.

Du kommer inte hitta en så rik komposition i någon schampo eller hårmask. Men inget hindrar oss från att berika färdiga schampon. För att göra detta, lösa upp 10 tabletter av mamma i ett schampo eller en hårmask.
Piller behöver bara sätta i schampo och skaka. Efter ett tag kommer de att lösa upp. Sjampoet kommer dock att bli en grimbrun färg och kommer att förvärva Mumiyo, som inte är ganska trevlig.
MEN, tillsammans med lukten, kommer ditt hårtvätt att berika med ett antal ytterligare fördelaktiga egenskaper.
Namnlösa: Stärka håret, minska håravfall och påskynda hårväxten.
Klar berikad schampo behöver tvätta håret som vanligt, håll det bara på håret i 1-2 minuter, så att mamman har tid att agera.

För att förbättra effekten kan Mumie spädas ut i vatten och appliceras på hårrötterna. Lämna över natten.

Bara 1-2 tabletter mamma är användbar för att lägga till en hemgjord hårmask. Vi håller masken på håret längre än schampon, och effekten av mummyexponering blir mer uttalad och snabbare.

Tabletter kan lösas i förvaringsmasker, och du kan självtillverkade. Du kan tillägga det till burdockolja för hår, till exempel.

Redan efter 1-2 månader med att applicera Mumiyo på detta sätt kommer du att känna en märkbar förbättring av hårets tillstånd.

Ett detaljerat recept på hår med mumie finns här.

Mamma för hår i schampo, eller styrkan av "bergharts"

Våra förfäder vände sig till läkarna om hjälp, var tvungna att ta sina rekommendationer om tro. Medicinsk vetenskap (som sådan) fanns inte ännu, och grunden för speciell kunskap var observation och den århundraden gamla erfarenheten av helande. Överraskande, även idag är experter inte alltid redo att svara varför det här eller det här ämnet ger en fantastisk effekt. Till exempel, lägga mamma till hår i schampo, du kan vara säker på resultatet, men för att förklara detta mirakel är mycket svårare.

Vad är en mamma?

Även på en så enkel fråga har läkare inget exakt svar. Det är inte en slump att i många delar av världen används många populära namn för underbara medel: någonstans kallas det "bergets blod", på andra ställen kallas det "sten tårar" eller "stenbalsam". Ett ämne som liknar ett härdat harts i utseende och konsistens finns vid utgrävningar av gamla grottor, men naturen av dess utseende förstås inte helt av forskare.

Folkläkare använder naturmamma: "hartset" löses i vatten, så det är lätt att lägga till det i drycken, som används som yttre medel (masker eller kompresser). Den farmakologiska industrin förnekar inte heller detta läkemedel: mammapiller kan köpas på apoteket, och även om de säljs som kosttillskott rekommenderar många läkare drogen till patienterna.

Man tror att "blodet i bergen" förbättrar immuniteten, hanterar inflammatoriska processer och allergier, rensar blodet, läker sår, främjar återställandet av bindväv, accelererar benfusion. Detta ämne kan ordineras som ett tillägg i sjukdomar i reproduktionssystemet, det används för ödem. Kosmetologer rekommenderar "stenbalsam" för behandling av post-akne och ärr (efter kirurgi, brännskador) och mummiesjampo är mycket fördelaktigt för hårbotten och hårsäckarna.

Huvudhemligheten hos mumman i en unik kombination av mineraler och organiskt material, som inte kan upprepas i ett vetenskapligt laboratorium. Denna mystiska "cocktail" berikas med alla möjliga användbara mikroorganismer, aminosyror, kolhydrater, det "kokades" i tusentals år under påverkan av geologiska processer, i ett speciellt mikroklimat av underjordiska grottor. Detta hjälper inte att förstå sin fantastiska effektivitet, men det gör att du känner respekt för modernitetens uppfinningsrikedom.

Vad är användningen av mamma för hår?

Vilka hårproblem möter vi oftare - och vad orsakar dessa problem?

 • Åldrande är en oundviklig och oundviklig process. Under åren förlorar cellerna sin förmåga att producera kollagen, så håret blir skört och tråkigt, faller mer aktivt ut, förlorar sin naturliga pigmentering.
 • Otillräcklig vård, otillräcklig näring och aggressiva yttre faktorer - 90% att skylla på att hårets ändar splittras, strängar förlorar sin tidigare skönhet. Ibland är frisyren i så dåligt skick att en kort hårklippning blir den enda vägen ut.
 • Inflammatoriska sjukdomar i hårbotten, reproduktion av patogena mikroorganismer är en vanlig orsak till seborré och håravfall.
 • Minskning av lokal immunitet, allergisk dermatit orsakad av felaktig användning, aggressiv kemi, olämpliga produkter - en vanlig orsak till klåda, alopeci, gallring.

Mumiye i praktiken kämpar framgångsrikt med alla dessa olyckor! Med regelbunden användning av produkten visar det sig att även sänka den naturliga åldringen. "Tears of the Mountains" rädda håravfall, stärka och uppdatera trötta strängar, så att du kan återfå skönhet utan hjälp av en hårklippning.

Hur använder man mumman, så att resultatet är riktigt nöjd? Ämnet kan tas oralt - i detta fall kommer det att bli en regenerering av alla organ och system (inklusive hår och hårbotten). På grund av de speciella egenskaperna hos "berget" kommer de näringsämnen som erhålls från mat "att gå till sitt avsedda syfte", kommer den "korrekta" mikrofloran gradvis att återhämta sig, och det övergripande motståndet mot virus, skadliga bakterier och yttre negativa faktorer kommer att föröka sig.

Extern applikation (i form av schampo, balm, masker) syftar till att bekämpa specifika problem. Sådana förfaranden är bra för hårväxt, mjäll, stärka hårsäckarna, normalisera talgkörtlarna.

Mamma för hår i schampo: Funktioner av terapeutisk shampooing

Behandlingsprocessen är inte svår. Huvuddelen - faller inte för skurkarna som, under ledning av den eftertraktade "berget", säljer en falsk. Det är lättare att köpa mumie tabletter i ett apotek - detta säkerställer att de nödvändiga aktiva substanserna är till fullo närvarande.

Observera: Mamman är inte utspädd med olika alkoholhaltiga vätskor, så behöver inte vodka-infusioner med den. Det bästa lösningsmedlet för bergharts är vatten.

"Trial" session mumieterapii för hår

På provet kläm en tablett ut ur blåsan, häll den med en sked vatten, vänta några minuter och blanda. Det är inte nödvändigt att förkrossa till pulver ett sätt, om mumman är närvarande - den smälter utan grov mekanisk effekt. Då ska den mottagna delen av medicinen blandas med samma mängd schampo, applicera på hår och tvätta håret och massera hårbotten. Du kan också lämna produkten på håret i 10 minuter. Skölj sedan håret, torka och torka utan en varm hårtork.

Ett sådant förfarande är bra för första gången - för att se om mumman är lämplig för din kropp. När det gäller den önskade effekten kan det märkas först efter flera "sessioner". I avsaknad av obehag är det värt att förbereda läkemedlet för permanent användning.

Lång behandlingstid

Blanda i en liten mängd vatten som ska spädas 10 tabletter av mumie med innehållet i en flaska schampo (300-400 ml), häll tillbaka i flaskan. Och använd - efter behov.

Observera: "bergsklättring" har en mörk färg, så det kommer att fläcka schampot. Detta bör inte skrämas - pigmenteringen av håret när huvudet tvättas ändras inte. Även blondiner.

Kontra

Innan du börjar använda mumien inuti, bör du konsultera en läkare. Vissa sjukdomar i mag-tarmkanalen och hjärt-kärlsystemet kan fungera som kontraindikationer. Det är förbjudet att ta en biologiskt aktiv substans under graviditet och amning. "Tears of the Mountains" är dåligt kombinerade med alkohol, de kommer inte "fungera" om du brukar dricka middag med öl eller ett glas vin.

För lokal användning finns inga kontraindikationer. Naturligtvis, förutom individuell intolerans - ingen är immun från den (även när man använder enkla medel). Efter att du avslutat det första förfarandet "på rättegång", ser du om mumman är lämplig för dig personligen.

Mumiye för hår i schampo - recensioner, recept, tips

För dem som har problem, men ingen tid

Efter graviditeten började mitt hår falla ut - kanske säsongsbetonad avitaminos. Det finns ingen tid för masker och andra långa avgångar. Därför började jag använda ett sådant medel: Jag lägger till mamma i schampon (med 1 tablett per 50 ml). Jag använder det regelbundet, jag skakar flaskan före användning. Efter 3-4 sessioner märkte hon att hennes hår hade blivit tjockare, på något sätt "återupplivat". Falla inte ut, växa mycket snabbare.

Offren för "experimenten" - anteckning

Mitt hår skadades kraftigt av upprepade och tanklösa färgningar. Samtidigt är jag en naturlig blondin. När jag bestämde mig för att återvända till min ursprungliga färg, var jag tvungen att skära trådarna, de var i en hemsk situation. Men även på en kort ruta såg hans hår osunt, föll ut.

På råd av en vän köpte jag Altai "golden mummy" i tabletter (priset på ett förpackning är mindre än hundra rubel). Tillförde 5 tabletter till ett rör av inhemskt schampo ("Ren linje" med nässla). Jag gav några dagar att insistera (jag tror att det inte är nödvändigt, det hände mig bara). Periodisk flaska vänds. Innehållet blev mörkt, men med ytterligare tvättning av huvudet visade sig det att shampooet inte ändrar hårets skugga.

Jag använder det hela tiden: Applicera, gnid in i huden, massage, lämna i några minuter och tvätta av. Håret återtog styrkan nästan omedelbart - och volymen visade sig och silkiness. Nu märker jag att de unga håren växer aktivt, frisyren blir storslagen varje dag.

Den mest effektiva av folkmekanismerna

Jag försökte mycket hemvård mycket, men jag gillade den hemlagade masken med muminen allra flesta. Jag lägger till 10 läkemedelstabletter till shampoo-röret - det är allt! Sedan applicerar jag en del av håret, skumar, fördelar trådarna och väntar fem minuter. Jag tvätta av. Ytterligare verktyg (balsam, balsam) krävs inte, håret blir smidigt, mjukt, håret håller volymen perfekt. Ingen oljig, ingen brinnande hud.

Från bra till bättre

Jag försökte mycket hårprodukter (folk och professionell, allmänt annonserad). Till följd av detta återvände hon alltid till sin älskade - med en mamma. Det verkar för mig att inget bättre har uppfunnits. "Peeped" den här vården från sin moster, som i flera år har vuxit en volymetrisk fläta istället för en kort ruta svaga strängar.

Vad ska man göra Ta schampo och 10 tabletter mumie. Om shampooet är flytande kan tabletterna kastas i det på samma sätt och låt det brygga i flera dagar (väl eller förkrossa till pulver). Med ett tjockt medel är det bättre att göra något annat: Lös upp tabletterna i vatten och lägg sedan dem i flaskan. Och det är det! Inga fler bekymmer. Torka bara håret långsamt så att skum kvarstår på håret och huden i flera minuter.

I 4 månader fick jag en hel hög med smarta krullar, som är lätta att kombinera och ser bra ut istället för att klippa, lösa strängar.

Vi ökar inte, men växer!

Jag brände håret på frisören. Uppbyggnadsexperimenten är inte nöjda. Resultatet är tårar ensamma. Jag var tvungen att skära allt och börja behandlingen. Hon tog schampo utan ytterligare "frills" och 5 tabletter av Altai mamma (tryckt, hälldes i en flaska utan utspädning, fick stå i tre dagar). Pulvret var mörkt, shampoo blev gult, men håret är inte färgat, och du känner inte en stark lukt när du tvättar.

Tvätten är enkel: soaped och väntade några extra minuter. Resultatet är fantastiskt! Nya hår växer där de inte fanns före, frisyren blir frodig och tjock. Generellt är trådarna så vackra att du inte tror på dina ögon. Detta är resultatet i flera månader. Dessutom märkte jag en trevlig "bieffekt": Jag började använda schampo med mamma - små finnar på min rygg passerade.

Är offer som är nödvändiga för skönhet?

Jag läste i instruktionerna till mumien att den innehåller upp till fem dussintals olika unika ämnen som är användbara för kroppen. Nu tar jag naturligt schampo (utan "kalla" tillsatser). På en flaska (400 ml) sätter jag 10 tabletter, tidigare utspädda med vatten. Jag blandar, jag ger en dag att insistera. Tvätta sedan mitt hår, skumma verktyget flera gånger. Lämna i slutet av schampongen i ungefär fem minuter, som en mask. Jag använder inte ytterligare balsam.

Jag applicerar schampo med mamma varje dag och jag kan säga: efter en vecka förbättras hårets tillstånd så mycket att du inte känner igen dem! Spridna ändar försvann, strängar lyser mer än efter silikonmask. Och håret växer mycket mer aktivt. Och detta utan onödiga kostnader och långa förfaranden.

Saga och verklighet

Jag hade stora problem med mitt hår. Började applicera mumien. Dessutom såg inuti (enligt anteckningar) och tillsattes till schampon (för 200 ml tog 4 tabletter). Jag märkte att schampon var bättre att skumma, att lukta bra. Magic.

Men att dricka en mamma är obehaglig. Men resultatet var värt ansträngningen: strängarnas totala längd ökade med 2 cm på en månad, unga hår uppträdde, akne på huden och till och med sömn förbättrades!

Mumiyo - för fettigt hår!

Mitt hår är torrt, jag tänkte inte på det när jag läste reklammumi. Jag beredde omedelbart en flaska schampo (10 tabletter per 400 ml), började tvätta mitt hår, i slutet fick jag en riktig tvättduk i stället för de lovade vackra låsningarna. Jag insåg att det här verktyget inte är för mig. Jag tror att det passar bara ägare av fet hår.

Engagerade i håråterställning efter graviditet. Jag bestämde mig för att prova ett hemligt vapen - en mamma. Jag tog en halv flaska schampo. Shampoo var flytande, så hon kastade 5 tabletter in i det och chattade för att lösa upp sig. Det händer snabbt, men du kan lämna det ett tag för att få det.

Jag tvättar huvudet bara en gång i veckan, men i två steg: Först applicerar jag schampo med mamma, churn och tvättar och lämnar det en gång till (som en mask) i några minuter. Håret blir mjukt, glänsande, luktar gott. Det verkar som om de släpper ut mycket mindre. I allmänhet får mumman från mig "fem stjärnor"!

Hur använder man mamma med hårschampo?

En av de mest fantastiska ämnena av naturligt ursprung, som framgångsrikt används för medicinska och kosmetiska ändamål, är mamma. Från de äldsta tiderna behandlades de med olika sjukdomar och med hjälp av skötselens skönhet och ungdom upprätthölls medeltida kvinnors hår fascinerande kraft.

Vad är en mamma och vad är dess användning?

Processen för bildning av denna organiska mineralprodukt är fortfarande okänd. Det sker med deltagande av mark, växter, mikroorganismer, stenar och djur. Det är en solid bit av olika former, mestadels mörka nyanser med en specifik lukt och texturen liknar hartset. Oftast hittas i livsmiljöer av fladdermus.

Fördelarna med denna mineralhalt substans ligger i dess sammansättning, som är rik på proteiner, aminosyror, kolhydrater och kolväten. Mumiye löses upp i vätskan, vilket ledde till att det användes i terapeutiska och kosmetiska ändamål. Den renade versionen av produkten är nu tillgänglig i tabletter, pulver och lösningar.

Används för behandling av hår och hud på grund av dess antiinflammatoriska, toniska och restaurerande egenskaper. Syror som sminkar försiktigt ut huden från smutsiga döda hudceller, förbättrar immunförsvaret. Mumiye närmar sig rötterna, tack vare mineralkomponenter, och mättar epidermis med alla nödvändiga vitaminer och spårämnen. Det kan accelerera återhämtningsprocesserna i kroppen och påverka cellregenerering.

När ska kontraindikationer användas?

Trichologists rekommenderar i sådana fall:

 • livlösa, sköra och splittrade ändar;
 • i närvaro av klåda, mindre sår, inflammationer;
 • mjäll eller svår seborré
 • krullar måste alltför ofta tvätta sig. De är feta, blir snabbt smutsiga och förlorar sin form;
 • Det finns en genetisk predisposition mot alopeci (fullständig eller partiell alopeci) eller några nära släktingar har denna sjukdom;
 • bERIBERI;
 • började falla ut ständigt vid tvättning eller kamning.

När hårmamman appliceras är näring och berikad från insidan, återställs dess struktur. Penetrerar in i epidermis, aktiverar den "sovande" glödlamporna, vilket leder till att deras förlust upphör.

Nackdelarna är att det kan vara beroendeframkallande. Använd endast den enligt rekommenderad dos. Du kan inte godtyckligt öka eller förlänga kursen. En individuell allergisk reaktion på tabletter är också möjlig. Innan du använder recept måste du först diskutera det med trichologen.

Hur använder man mamma med schampo?

Att vara en naturlig stimulator för hårtillväxt rekommenderas mineralbergharts som en ytterligare terapeutisk effekt att tillsättas till tvättmedel. Detta är den mest enkla och tidskrävande metoden. Svaret på hur mycket mamma läggs till i schampon för hår beror på volymen på flaskan. Du kan göra en mer koncentrerad komposition för ett snabbt resultat eller vid behandling av den aktiva alopeci-fasen.

Först bör du köpa en produkt i något apotek. Bland de ryska drogerna anses Altai-mineralen vara den mest effektiva och miljövänliga. Mammad tillsätts till schamponet, du behöver inte göra någonting med det i förväg, det kommer att lösas upp i ett flytande medium. Enligt recensioner blir färgen på diskmedelet något mörkare, och det blom- och fruktiga aromen kommer att förvärva en uttalad hartsaktig lukt.

Så hur många tabletter ska läggas till 250 ml schampo (medelvolym)? Många recept rekommenderar minst 5-10 stycken. Det bör noteras att tiden måste gå före sin fullständiga upplösning. För att påskynda processen måste mumman krossas. Tvätta håret som vanligt. Det enda rådet skulle vara att klara av schampo i minst 5 minuter. Du bör inte överdriva det, eftersom långvarig skada orsakas av närvaron av starka aktiva substanser.

Om du vill göra en komposition för en enda användning och i en starkare koncentration kan du ta 2-3 tabletter per 50 ml schampo, men vanligtvis är det tillräckligt. Effekten bör förväntas endast efter regelbunden användning av berikad schampo. En bonus kommer att vara att sådan tvätt gör att du kan rengöra håret hårdare från olika stylingprodukter, damm och smuts. Som ett resultat blir de rena, fluffiga och lydiga längre.

Masker och sköljningar som extravård

Det finns olika recept för masker. De mest effektiva är de som är lagade på egen hand och inte köpt i butiker.

1. Med splittrade ändar är följande komposition ett utmärkt alternativ: Lös 50 gummi mumie i vatten, häll den resulterande vätskan i 200 g av din favorit shampoo och tillsätt 20 ml honung för mat. Skaka injektionsflaskan så att alla komponenter blandas. Applicera sedan blandningen i håret och låt det stå i 3-4 minuter, skölj sedan noggrant. Använd inte mer än 1 gång om 7 dagar.

2. En bra mask som syftar till att öka tillväxten: Lös upp 3 "bergskott" tabletter helt i vatten vid rumstemperatur (100 g) och applicera genom att gnugga in i huden vid rötterna. Sätt på toppen av duschappen. Exponeringstiden är 5-10 minuter. Efter sköljning med vatten, använd din vanliga balsam.

3. Med denna receptmask med mamma kommer håret att få styrka och densitet. Du behöver varm mjölk, där du måste sätta 2 tabletter. Häll i 1 tesked olivolja efter upplösning. Blanda och försiktigt applicera i full längd. För bastunens effekt, använd en handduk. Förvara inte i mer än 50-60 minuter, skölj med schampo. Du kan utvärdera resultatet om du tar ett foto före och efter hemmet.

4. Recept hår maskerar med en försvagad struktur. I 0,5 kopp kefir tillsätt 15-20 droppar burdockolja och berika blandningen med 2 tabletter bergsmummi. Sprid jämnt och var särskilt uppmärksam på rötterna. Den vanliga kursen - 2 gånger i veckan.

5. Ett utmärkt alternativ att bli av med konstant kli och seborré kommer att vara följande komposition. Vi köper burdock örter i apoteket. Blanda i lika delar med mamma och späd med vatten för att få en krämig massa. Vi gnuggar bara i hud och rötter, det är inte nödvändigt att applicera i längd, vi tvättar efter massage.

Ett sätt att driva ditt hår sprutar dem med en speciellt beredd lösning med tranbär. Bären lämnas i kokande vatten 100 g i 4 timmar, varefter 4 stycken mummy i tabletter sättes till infusionen. Den resulterande lösningen hälls i en sprayflaska och sprayas över hela längden, det är inte nödvändigt att skölja. En sådan återställande effekt kommer att fortsätta under lång tid tills kompositionen absorberas fullständigt. Du kan använda den efter att du har shampooat ditt hår, eller innan (ca 1 timme).

Ett utmärkt alternativ skulle vara att använda mamma för tillväxt som sköljning. Eventuellt växtbaserade avkok används som bas, proportionerna är enligt följande: 0,5 g av ett tonmineral är tillräckligt för 0,5 l.

"Jag jobbar som frisör och nästan alla mina klienter som har problem med hår, jag rekommenderar starkt att berika mumschampo och balm. Det här är inte svårt, det är ganska budget, och krullarna växer snabbt, som hoppar och gränser. "

Alla, Nizhny Novgorod.

"Jag har lagt 10 tabletter av renad mamma till en vanlig flaska schampo. Håret ser hälsosamt ut, men det viktigaste är att de slutade falla ut. De som inte har några speciella problem kan användas för att förhindra och upprätthålla en hälsosam glans. "

"Det verkar för mig att det i tabletter inte är en mycket högkvalitativ produkt och naturlig. Men om du köper en riktig mamma i flytande form kommer det fortfarande att bli ett resultat. Jag såg en gång på platsen, men tills jag är ivrig efter att försöka blir det dyrt. "

"Jag hade alltid sparsamt hår. Nu ett fantastiskt hårhår, och allt för att jag har tvättat huvudet med mamma i flera år. Det viktigaste är att inte ta professionella verktyg, reaktionen kan vara oförutsägbar. Bättre vad som är enklare, till exempel, ren linje. De är mer naturliga i komposition. "

"Jag försökte en gång tvätta mitt hår med detta schampo. Efter en lång tid kunde jag inte rengöra krullarnas krullar, de blev mycket svåra. Kanske är mumman inte helt upplöst? Jag tror att jag på något sätt definitivt försöker igen. "

"Så snart jag inte experimenterade med mitt hår: en perm, en tvätt, en färgbutik, var deras tillstånd hemskt. Och efter födseln föll ut med fruktansvärd kraft. Jag läste recensioner om receptet för att lägga till mamma till vanligt schampo. Med tiden blev krullarna tjockare och mer magnifika, mjäll försvann. Detta recept räddade mig från skallighet. "Nästa Artikel
Vi gör hårbalsam hemma