Toning hår shampoo


Frekvent färgning gör att hårstrukturen försämras. Toningmedel är ett alternativ till skadlig färgning. Geler, skum, balsam gör att du kan ge ett nytt utseende. Toning shampoo för melirovannyh och blont hår har blivit särskilt populärt bland kvinnor. Syftet med att använda en kosmetisk produkt är att uppdatera färgen, gör håret glans, ljusstyrka, djup.

Toning hår shampoo: fördelarna och skadorna av ansökan

Flickor är glada att välja färgningsverktyg. Denna typ av färgning är lämplig för frekvent användning. Shampoo med effekten av toning har utan tvekan fördelar:

 • kompositionen är ofarlig
 • lämplig för ägare av känslig, torr hårbotten;
 • används för att anpassa färgen efter misslyckad färgning
 • lämplig för färgning av hår efter en perm;
 • Produkten får användas under graviditet och amning.

Principen om inflytande består i att omsluta varje hår med ett skal med näringsämnen. Shampoo innehåller vitaminer som hjälper till att fukt och mjuka hår, aktivera metaboliska processer och återställa struktur. De får elasticitet och glans på grund av penetrering av provitamin B5 i vågorna. Kosmetisk produkt innehåller inte oxidationsmedel och ammoniak, så att de kan användas oftare utan rädsla för hårskador.

Nackdelarna med tinting kosmetisk produkt är som följer:

 • schampo kan inte användas för att lätta hårt skadat, torrt hår;
 • Det är önskvärt att måla dem inte mer än två gånger i veckan.
 • skuggan bleknar snabbt och tvättas av.

Dam som föredrar färgmedel bör noggrant läsa instruktionerna före användning. Exponering för kemiska reagens kan leda till allergier, vilket resulterar i följande symtom:

 • utslag, klåda, irritation i benen och hårbotten;
 • temperaturökning.

Enligt recensioner har tonerhårschampon en "torkning" -effekt. För att återställa jämnhet och glans, bör du använda balm. Spara färgen under en längre period tillåter specialanpassade verktyg.

Toning hår shampoo: typer och egenskaper av ansökan

Rättvisa sexintressen: Är det möjligt på kort tid att bli av med den resulterande nyansen? Utländska tillverkare indikerar på förpackningen att pigmentet kan tränga djupt in i vågorna och effekten av färgning kommer att vara lång.

Det finns 2 grupper av toningsschampo:

 • Medel som neutraliserar färg. De är lämpliga för bekämpning av gul pigment bildat genom missfärgning, belysning, ljussättning med tillsats av högprocent oxidant.
 • Kosmetika, vilket ger djup och volym av den befintliga färgen. Grundläggande skuggbyten kan inte uppnås med hjälp av verktygen i denna grupp. Syftet med färgning - vilket ger hår mättade nyanser.

Damer har möjlighet att köpa toning shampoo av någon nyans: svart, lila, brun, beige, mocka. Det finns schampo koppar, röd, blå, lila blommor. Rödhåriga unga damer kan använda ett schampo för att ge håret en ljusare nyans.

Att måla över grått hår tinting schampo svårt. Risken för damer ger resultat i form av dåligt färgat hår med en smutsig nyans. Experter anser: att förvärva tinting schampo för grå hår Det är inte meningsfullt om deras antal överstiger 30%.

Brunetter bör vara uppmärksamma på paletten av röda, kastanj, chokladtoner. Toning shampoo för mörkt hår lämplig för ägare av rättvis hud, blå, grå ögon. Varm palett passar bruna ögon unga damer med mörk hud.

Tjejer som föredrar djärvhet, extravagans i bilden, kan måla enskilda strängar i ljusa färger. En sådan ung dam kommer inte att gå obemärkt. Gråt hår är speciellt välmålat. De kan skuggas på templen och längs pannan.

För blondiner har ett speciellt schampo innehållande lila pigment utvecklats. Det dödar gult snabbt och effektivt. Det är viktigt att följa instruktionerna, annars kan håret bli grått. Shampoo-tillverkare från Frankrike och Tyskland tog hand om skönhetshåriga skönheter. Sammansättningen av deras kosmetika är cornflower extrakt.

Den brunhårda rekommenderas att stanna inom sin färg, eller välja en palett av röda, rödaktiga, guldfärgade nyanser. Karamellfärg kommer att ge bilden lekfullhet och charm.

Toning shampoo för rött hår ger en kryddig ljus skugga. Om den röda färgen förvärvades som en följd av hennafärgning, är det inte möjligt att ytterligare skugga det med schampon. Röda och röda nyanser är lämpliga för damer med ljus eller oliv hud.

Brunhåriga tjejer bör välja schampon som en del av deras färgpalett. Med hjälp av ett tintingschampo för ljusbrunt hår kan du få en nyans som är trendig den här säsongen - en kall blond. Det bör komma ihåg att kalla nyanser ger bilden svårighetsgrad, ansiktet ser äldre ut.

Toning gör att du kan återuppliva hårfärgen, ge den volymen, betona individualitet. Huvudprincipen i valet av färgton betyder att färgen ska bli naturlig. Det är lämpligt att välja en nyans nära naturen. Det bör komma ihåg, färgen av mörkt hår i ljusa färger kommer inte att ge effekt. Blondiner bör undvika mörka toner, eftersom resultatet kan vara oväntat.

Vad är det bästa tintschampo?

Färgschampo anses vara ett extremt populärt verktyg för många tjejer. Med det kan du ge krullarna en vacker färg och inte skada dem. Moderna kompositioner är perfekta brunetter och blondiner. Den största fördelen med verktyget är att det inte bryter mot hårets struktur, eftersom det täcker ytan med en tunn film. Dessutom finns det i produktens sammansättning inga ammoniak och skadliga ämnen, vilket också anses vara en viktig fördel.

Vad är skuggning av hårschampo?

Sådana schampon är uppfunna för att göra den naturliga nyansen av hår mer fräsch och vacker. När du väljer denna komposition, bör du inte förvänta dig att det kommer att kunna radikalt ändra skuggan av krullarna.

Sådan kosmetika har en regenererande effekt, ger strängarna en strålande glans och ger dem enorm styrka. Effektiviteten av detta verktyg är associerat med närvaron av vitaminer, spårämnen och proteiner.

Om du är i tvivel när du väljer tonens ton är det bättre att för-måla endast baksidan av huvudet. När håret är torrt kan du jämföra det slutliga resultatet och välja lämplig nyans.

Hur man väljer färg av schampo med en nyans effekt

För att skapa en komplett och harmonisk bild måste du välja rätt färg på produkten. Detta måste ske med hänsyn till den grundläggande hårfärgen.

För mörkt hår

För att uppnå glans bör brunetter välja tonade schampon avsedda för mörkt hår. Om du vill få röda sedlar ska du använda koppar eller titian. För en ljusare och djupare ingefärston rekommenderas det att applicera kompositionen under en längre tid.

De flesta tillverkare erbjuder kompositioner endast för brunetter. För att välja det bästa måste du experimentera. För att göra detta, använd helt enkelt produkten till flera strängar och bestämma om det passar dig. I alla fall kan du få stor omsorg och en ny nyans. Dessa schampon är bra för att markera och ge strängarna en bra nyans. Balsam kan också måla över höjdpunkten själv.

Om du ska göra ditt hår svart måste du tänka noggrant. Denna nyans passar inte alla. Dessutom tvättar svarta schampon knappt av håret. Därför är det ganska svårt att återgå till den vanliga nyansen.

För ljus

Blonde shampoo är perfekt för rättvisa skönheter. På grund av detta kommer krullarna att få en vacker solskugga. Om du vill fokusera på dina curls naturliga glans, bör du välja ett schampo av gyllene toner. Procedurens varaktighet är bara några minuter - det rekommenderas inte kategoriskt att överexponera kompositionen.

För att få en ren ton på ljuskronor måste du använda en lila färg. Han kommer att tillåta att kompensera yellowness. Det är emellertid omöjligt att hålla det på strängarna för länge - håret kan bli asfalt.

Professionella rekommenderar blondiner att välja schampo, som inkluderar majsflöde extrakt. Till sist får du en fantastisk skugga.

För att måla grått hår

Att ha grå hår betyder inte att hjälpa till mycket - skuggan blir mer uttalad. I allmänhet kan ett sådant verktyg måla över högst 30% av de grå trådarna. Mörkhåriga skönheter med gråa krullar kommer emellertid att kunna få de ursprungliga röda krönen.

Hur man använder och applicerar toningmedel

Tint shampoos är inte för svåra att använda. Sålunda är det nödvändigt att observera sekvensen i deras tillämpning. Noggrannheten för det önskade resultatet beror på exakt utförande av instruktionen.

Först måste du hålla hudens känslighet mot schamponets komponenter. För att göra detta måste en liten mängd pengar appliceras på palmens hud och tvättas bort efter en kvart i timmen. Om rodnad inte uppträder betyder det att botemedlet är lämpligt.

Innan du börjar använda shampooet måste du använda skyddshandskar. Med hjälp av sax rekommenderas att klippa av höljet på påsen och sätt in innehållet i behållaren för färgning. Krullarna ska vara lite våta och torka med en handduk. Som ett resultat bör de förbli lite våta.

Applicera skuggning på strängarna och lämna en viss tid. För att uppnå en ljus ton blir det tillräckligt 5-15 minuter. Om du vill få en ljusare och mer mättad ton bör du vänta 30-40 minuter. För att uppskatta den önskade tiden måste du först göra ett test genom att färga en sträng.

Efter krullningens utgång måste sköljas väl med varmt vatten. Det är mycket viktigt att komma ihåg försiktighetsåtgärderna:

 1. Verktyget ska inte komma in i ögonen eller slemhinnorna.
 2. Färgschampo ska inte användas för färgning av ögonfransar eller ögonbryn.
 3. Handskar bör bäras för att skydda händerna.

Vilket tonat schampo är bättre att välja: en granskning av märken

Det finns många effektiva produkter som gör att du kan göra din naturliga färg mer levande och rik.

Irida-M Classic (Irida)

Detta är mycket populärt bland de tjejer som föredrar att utföra säkra experiment med sina egna krullar. Dessutom är det inte för dyrt. Shampoo är inte ammoniak eller väteperoxid, och därför är det helt ofarligt för hår.

Färgen erhållen efter färgning kommer att stå emot 15 tvättprocedurer. Shampoo täcker helt håret, hjälper till att ta bort yellowness eller släta ut resultaten av misslyckad färgning.

Den obestridliga fördelen med detta verktyg är det faktum att det tvättas av gradvis, utan att bilda vassa övergångar. Sammansättningen smälter inte heller och ser bra ut även efter en lång tid.

Rokolor "Färgstrålning" med effekt av laminering

Detta är en stark nog schampo för dem som vill radikalt ändra hårfärgen. Blondiner rekommenderas inte att lämna produkten på krullarna längre än 2-3 minuter. Men kosmetika tvättas helt enkelt, så även det olyckliga resultatet kommer inte att kunna förstöra ditt humör.

Mörkhårt skönhetsverktyg hjälper till att bli av med den rödaktiga nyansen. Det är mycket viktigt att strikt följa instruktionerna för att undvika obehagliga överraskningar.

Estel Solo Ton (Estelle)

Detta verktyg tar bort yellowness perfekt och är perfekt för brunetter. Genom användning av detta schampo kommer att kunna uppnå en jämnare nyans av hår, ge dem ett mer hälsosamt och attraktivt utseende. Kompositionen är perfekt för permanent användning. Det är särskilt användbart att komplettera det med en balsam för färgade trådar.

Problem kan bara uppstå om flickan inte följer instruktionerna och håller shampooet på strängarna för länge.

Hair Tonic

Detta är ett ganska starkt verktyg som präglas av ett acceptabelt pris. Det låter dig radikalt ändra hårets nyans. Dessutom är detta schampo perfekt för icke-triviala experiment, eftersom det snabbt tvättas bort.

Det är mycket viktigt att noggrant förbereda sig för användningen av detta verktyg, eftersom det kan färga inte bara hår, men också händer, hud, föremål. Man bör komma ihåg att det är omöjligt att ständigt tillämpa denna komposition, eftersom den torkar håret starkt.

Kapous Professional Life Color (Kapus)

Detta är ett utmärkt val för alla ägare av tunt och torrt hår.

Detta märke erbjuder 6 vackra nyanser, för varje flicka kommer att kunna välja det bästa alternativet.

Detta schampo uppdaterar perfekt tonen i färgat hår och gör den naturliga färgen mer levande. På grund av den systematiska användningen är det möjligt att låsa en djupare nyans.

L'OREAL Gloss Color (L'Oreal)

Detta schampo klarar av yellowness, ger håret en hälsosam glans och gör den mer attraktiv. Den kan användas som en tonad schampo för skadade och försvagade lockar. Det är också bra för att måla grå hår.

Hur man tvättar en nyans från håret

För att göra tonen mer omärkbar, räcker det att tvätta huvudet 3-6 gånger - det exakta beloppet beror på den valda tonen och egenskaperna hos färgning. Om den valda nyansen inte passade dig, måste du använda schampon avsedda för djuprengöring. Också utmärkt emulsion för att avlägsna färg med trådar.

Video om tonade schampon för blondiner från yellowness

Efter färgning av krullarna i en ljus ton kan de bli lite gulaktiga. För att neutralisera yellowness kan du använda shampoo och hårbalsam Estelle, som har en rik lila färg. Men det borde komma ihåg att dessa verktyg är mycket torra hår och ger inte alltid den önskade effekten. Mer detaljerad information presenteras i videon:

recensioner

Karina: Jag gillar att använda schampon under varumärket Loreal. Av natur är jag en brunett. Genom att använda dessa verktyg lyckas jag göra mitt hårs naturfärg mer levande och vacker.

Marina: Jag gillar Shampoo Rocolor "Shining Color". Den har en fantastisk lamineringseffekt som gör krullarna mjukare och skinnigare. Jag rekommenderar det här verktyget till alla.

Valeria: Jag gillar att tona mitt hår med Tonik varumärket. Det bidrar till att väsentligt förändra strängarnas nyanser och är billigt. Det viktigaste är att inte använda detta schampo för ofta, annars kan du torka ut dina lockar.

Top 5 Professional Hair Shampoos

Kriterier för urval av högkvalitets toning hår shampoo

Toning shampoo är ett verktyg som används för att ändra hårfärg utan att förstöra det, vilket händer när man använder ammoniakfärger. Många kvinnor som vill ändra sin bild står inför frågan om hur man väljer en bra produkt som inte skadar håret.

När du väljer ett tinting hår shampoo, var noga med att vara uppmärksam på dess sammansättning:

 • Som en del av hårtonen bör det varken vara väteperoxid eller alkohol eller stora mängder ammoniak (det bryter hårstrukturen, vilket leder till att de blir sköra och faller ut).
 • Shampoo måste innehålla växtbaserade extrakt. Detta kommer bara att förbättra hårets tillstånd.
 • Det är lämpligt att välja produkter som innehåller effekten av biolaminering.

Även när du väljer en nyans av toning hår shampoo, bör du överväga din ursprungliga hårfärg. Till exempel kommer brunetter inte att lätta tonik, eftersom effekten av användningen av medel inte kommer att. Du bör alltid titta på färgdiagrammet på förpackningen.

Hur man väljer rätt nyans för blondiner och brunetter

En viktig faktor vid valet av nyans av shampoo är färgtypen av utseende.

Perfekt kalla nyanser blond, ljusbrun (speciellt ask ljusbrun). Flickor av den här färgtypen är ofta bleka, med svarta, gråa, blåa, blåa ögon. Huvudregeln är att inte ge håret varma, gyllene nyanser.

höst

Ljusa, varma, rika färger. Färgschemat kan börja från en gyllenblond och sluta starkt röd. Flickor av denna färgtyp, ofta med gröna eller bruna ögon, har en varm hudton och fräknar.

Mestadels coola nyanser. Perfekt mörkt hårfärger. Flickor av denna färgtyp har ofta vit hud och mörkbruna, bruna, gråa ögon. Experter rekommenderar att man undviker ljusa hårfärger och väljer kastanj eller askfärger.

vår

Tinting shampoo med nyanser av gyllene eller rödaktiga (karamell, koppar, valnöt) är perfekt för tjejer med en delikat vårfärgstyp.

"Vår" tjejer kommer att möta varma mjuka nyanser. Frisörer rekommenderas att undvika aska och gråtoner, för på grund av dem blir ansiktsegenskaper mörkare.

När du väljer en nyans bör du ta hänsyn till den naturliga hårfärgen, eftersom rekommendationerna för blondiner och brunetter kommer att vara olika.

Regler toning för rättvisa tjejer

Blondiner bör komma ihåg att på deras blonda hår kommer toningskampans skugga att vara mättad och kommer att vara längre. Om du får ett oförutsägbart resultat måste du köpa ett specialverktyg för att eliminera skuggningen av toning shampoo.

Mässhåriga skönheter står ofta inför ett sådant problem som gult hår. För att eliminera det kan du köpa en speciell yellowness-neutralisator, eller använda en toning-shampoo.

Perfekt eliminerar yellowness av tonic "Rocolor". Den har en cool lila färg som neutraliserar yellowness. Huvudregeln för blondiner får inte överdrivas så att håret inte blir grått.

Var uppmärksam! För stark skugga av tinting hårschampo kanske inte helt tvättas med blont hår.

Mörkhåriga tjejer

Brunetter i detta fall var mindre lyckliga, eftersom tonik inte kommer att bidra till att uppnå dramatiska förändringar och lätta håret, men kommer att kunna lägga en nästan omärkbar nyans i håret.

Det rekommenderas att välja shampoo karamell eller rödaktig nyans. De kommer att kunna betona den naturliga hårfärgen och göra skuggan djupare.

Hur man använder en nyans (skuggning) hårschampo

Tinting shampoo kräver strikt överensstämmelse med alla regler så att resultatet inte gör ont, och behöver inte omhänta håret igen.

Innan du utför proceduren ska du se till att du har alla nödvändiga verktyg: en liten behållare, handskar, en speciell pensel för målning, en kam med små tänder.

Färgprocessen består av följande steg:

 • Först måste du tvätta håret med schampo och balsam. Detta är nödvändigt för enhetlig applikation, eftersom vattnet inte tillåter att det snabbt absorberas av toningmedlet, så skuggan på håret kommer att vara likformig.
Många tinting schampon för hår kan appliceras på torrt och vått hår. Men i det andra fallet kommer verktyget att appliceras jämnare och sprida mindre.
 • Därefter bör du torka håret utan hårtork och applicera produkten med en pensel.
 • Vänta så länge som angivet på förpackningen, eftersom varje dubbingsschampo fungerar annorlunda.
 • Tvätta av med varmt vatten.

Om resultatet var misslyckat finns det några tips som hjälper dig att bli av med pigmentet snabbare:

 • Tvätta håret med schampo flera gånger med hjälp av balsam.
 • Applicera kefir på hår och vänta 2 timmar. På grund av den sura miljön tvättas effekten av toningskampan snabbt.
 • I butikerna finns det en hel del produkter avsedda att ta bort nyans från håret.

Topp 5 bästa professionella hårschampon

Titel: "Tonic"

Funktionerna för användningen av tonic skiljer sig från alla andra färgtoner i ett stort antal nyanser.

Efter att du använt det här verktyget kan du få blått eller rosa hår, så du måste vara försiktig när du applicerar på håret och var noga med att använda handskar för färgning. Det bör också komma ihåg att när det gäller akryl eller emaljerad yta, lämnar verktyget fläckar.

Vid färgning med tonic rekommenderas att förhindra färgning av andra hudområden genom att smörja dem med speciell olja eller grädde.

De flesta recensionerna indikerar en långsiktig effekt av läkemedlet: Om vanliga tonar shampoos tvättas bort efter 1-2 veckor, kan toniken behålla färgen i upp till 4 veckor. En annan fördel är närvaron av en särskild tvätt tonic som heter "Rekolor".

Måste komma ihåg! Om du överdriver nyansblomman blå eller lila kan du få grå eller blåaktig hår.

Pris: 80-100 rubel. Tillverkare: ROCOLOR.

Namn: L'oreal professionel

Funktioner: detta tintingschampo är det bästa bland alla andra märken. L'oreal professionell tar bort hårets hårdhet efter färgning och har en separat rad tonade balm för färgning av mörkt hår.

Den enda nackdelen är produktens höga pris, liksom den här produkten är svår att hitta i butikerna. Fördelarna med denna tonic, enligt recensioner på nätverket, är ett bra resultat och hårvård. Nackdelen är priset.

Pris: från 400 rubel. Tillverkare: L'oreal Paris.

Tint shampoo "Irida"

Bland funktionerna framgår att verktyget helt neutraliserar den röda och gula nyansen.

Den stora fördelen är priset, vilket är mycket mindre än ovanstående balm, även om kvaliteten på den här produkten inte är sämre än dyra tintingschampon - 60-80 rubel.

Återkopplingen på denna nyans balm är positiv. Irida har ett lågt pris, det finns 3 påsar i lådan, som är tillräckligt även för långt hår, faller färgen jämnt.

Effekten kan inte bara glädja sig, för efter bara en ansökan är resultatet klart synligt.

Var försiktig! Sammansättningen av detta verktyg är alkohol och ammoniak, vilket kan leda till sprött hår och splittrade ändar.

BONACUR FÄRG SPARA SILVER-tintschampo från SCHWARZKOPF PROFESSIONAL

Funktioner: designad för grå hår eller hårfärg blond. Det har förmågan att neutralisera yellowness. Ligger jämnt på håret, utan fläckar.

Nackdelen med detta verktyg är torrt hår efter appliceringen, så du borde använda en balsam. Det finns både positiva och negativa recensioner om verktyget.

Fördelarna med produkten är likformig färg och varaktighet för färgning (professionella dubbar shampoo tenderar att bevara färg och förhindra att hårets naturliga färg blir matt) och nackdelen är torrhet och kostnad för produkten.

Pris: 400-450 rubel.

Tint shampoo Strålning av färg från Rocolor

Funktioner: Tränger inte in i hårets struktur och skapar en lamineringsfilm. Skinnande färg förstör inte håret, och förbättrar även deras tillstånd.

Detta betyder 2in1: laminat och lägger till sken, som en mask; färgar håret. Bland fördelarna med recensionerna anges kostnaden för pengar och en sparsam effekt på håret.

Granskning av de bästa shading hårschamponerna

Tint hår shampoos är ett populärt och absolut säkert alternativ till persistenta ammoniakfärger. De tillåter dig att snabbt ändra det vanliga utseendet, inte skada strängarnas hälsa, men används enkelt och kräver ingen yrkeskunskap. Vi ger en detaljerad genomgång av de mest populära varumärkena.

Fördelar och nackdelar

Liksom alla andra kosmetika har toning shampoo positiva och negativa sidor. Tänk på alla nyanser.

 • Innehåller inte ammoniak och andra skadliga ämnen.
 • Absolut säker - skadar inte strängarnas struktur, även med regelbunden användning.
 • Lämplig för hår av vilken typ och färg som helst;
 • Gör det möjligt att experimentera med olika nyanser;
 • Så enkelt att använda som vanligt schampo;
 • Bra toner grått hår;
 • Avviker överkomligt pris och ett brett utbud av märken;
 • Om så önskas kan skuggan snabbt förändras;
 • Sammansättningen av vissa produkter innefattar vitaminer, växtekstrakter, mineraler och andra användbara komponenter som är avsedda att näring, stärka och stimulera hårväxt.
 • Kan orsaka allergier. För att undvika det, gör ett preliminärt allergitest som orsakar en liten mängd av produkten på insidan av armbågen eller handleden.
 • Verktyget ska appliceras 1-2 gånger i veckan;
 • Komponenterna i schampon tränger inte djupt in i håret, men täcker bara dem med en film. Det är av den anledningen att du kan ändra nyans med högst 3 toner.

Granskning av de bästa varumärkena

Tint shampoos är närvarande i linje med de mest populära varumärkena. Se listan över de bästa alternativen.

Professionell toning shampoo för lätt och grått hår, som framgångsrikt kombinerar hög kvalitet och rimligt pris. Verktyget uppdaterar färg, fuktar och närmar sig, ger lockar smidig, silkeslen, ljus glans (speciellt om den används på naturligt hår). Dessutom underlättar det dagliga styling och gör håret kompatibelt och lydigt. Men den största fördelen är lätt och bekväm användning. Två minuter är tillräckliga för att få önskad effekt, därefter kan shampoo tvättas av med rent vatten.

Denna lila shampoo är det bästa sättet att bekämpa oönskade gulningar, färgning av gråstänger och neutralisering av koppar nyanser. Perfekt för klarat och melirovannoy hår. Den appliceras i 15 minuter, även om tiden kan variera beroende på vilket resultat du vill få.

Det är viktigt! "Matrix" kan leda till utveckling av allergier, så innan du använder detta verktyg måste du göra ett test för personlig tolerans. Färgproceduren i sig måste utföras med gummihandskar, som ingår.

Professionellt schampo, presenterat i 17 olika nyanser. Den har en lätt textur, på grund av att den jämnt fläckar strängarna längs hela längden. Effektivt bekämpar oönskad yellowness, skyddar hår från utbrändhet och de negativa effekterna av ultravioletta strålar, ger en vacker glans. Preparatet innefattar näringsämnen, konditioneringskomponenter och ett komplex av keratiner. Levereras med en balsam med ett användbart mango-extrakt. Estel är det optimala valet för ljusa och mörka strängar. Slutligen tvättas av efter 6-7 tvätt.

Tips! Shampoo kan appliceras nästan kontinuerligt, det viktigaste är att strikt följa instruktionerna och inte överdriva det på håret. Annars kan du möta extremt obehagliga konsekvenser.

Ett utmärkt aska shampoo som är i stor efterfrågan på grund av dess effektivitet och överkomligt pris. Det innehåller inte skadliga ämnen (ammoniak, väteperoxid, etc.), tar bort yellowness, uttonar tonen efter misslyckad färgning, gör håret mjukare och mer lättsamt. "Irida" tvättas av 10-12 gånger, utan att lämna bakom skarpa övergångar. Kan användas för att behandla grått hår.

Känt färgschampo för blekt eller mycket blekt hår. Sammansättningen av detta verktyg innehåller silver, blått och lila pigment, vilket gör att du kan eliminera den gula färgen och ge hårets huvud en vacker kall färg. Tack vare den speciella skyddsformeln skadar Schwarzkopf inte strukturen, det rengör håret från olika orenheter och garanterar hållbarheten hos en viss skugga.

Färgen shampoos "L'oreal" skiljer sig med en otrolig variation, men koppar, röda, gyllene, körsbär och choklad nyanser är i största efterfrågan. Spenderar håret sådant verktyg? Oroa dig inte! Shampoo är utvecklad enligt en speciell formel som innehåller fördelaktiga vitaminer, vegetabiliska extrakt och andra ämnen. De tränger djupt in i håret och ger dem fullt skydd, näring och hydratisering. Även verktygen i detta märke förhindrar snabb färgning av färg och ger håret den mest levande tonen.

Tips! För att förbättra hårväxten och uppdatera strukturen, använd detta schampo komplett med balsam.

På grund av det stora utbudet av nyanser och låg kostnad slog nyansverktygen av det här varumärket alla rekord av popularitet. Sammansättningen av dessa schampon presenterar keratin, vilket gör att du kan återställa hårets struktur och ge det en klar glans. "Tonic" har ett högt motstånd, vilket gör det möjligt för dig att drastiskt förändra strängarnas nyans. Men för den här anledningen är det svårt att härleda spår på händer, hud och omgivande föremål efter appliceringen. Du måste bli av med dem direkt - ju längre de stannar på ytan, desto svårare blir det att tvätta dem. Med paletten av färger finns i den här artikeln.

Det är viktigt! "Tonic" rekommenderas inte för regelbunden färgning av torrt hår.

Skuggans "Wella" -schampo gör det lätt att måla övervuxna rötter, ge skugga och rik nyans till håret. Hår efter applicering kommer att vara silkeslen, felfri och mycket mjuk. Verktyget presenteras i röda, bruna, ljusbruna färger. Det finns alternativ för grått hår eller starkt blekt. Andra fördelar inkluderar också en ganska tät konsistens, som ger ekonomisk användning och sköljning utan plötsliga och märkbara droppar.

Färgschampo "Kapous Professional Life Color" innehåller extrakt och speciella UV-filter som skyddar färgen från att brinna ut. Helhetsegenskaper för detta verktyg kompletteras med 6 spektakulära nyanser (mörk aubergine, koppar, brun, sand, lila och röd). Detta är det bästa alternativet för torra och tunna trådar.

Tips! För att uppnå en bestående effekt är det värt att använda schampo kontinuerligt!

Ett populärt toningsschampo som kombinerar ett överkomligt pris och en ganska hög kvalitet. Dess främsta särdrag är närvaron av ljusa färgpigment. Det är just på grund av den här funktionen att det inte kan hållas i håret för länge. Paletten "Rocolor" har 10 vackra nyanser. Tre av dem är designade för brunetter, tre - för blondiner, fyra - för rött. Shampoo av det här varumärket målar inte bara håret utan också ta hand om det. Med hjälp kan du enkelt bli av med den obehagliga gula tonen. Det är sant, med grått hår, de klarar sig, tyvärr kan det inte.

Professionell shampoo violett färg, vilket ger en silverfärgad nyans till håret. Utmärkt rensar strängar av olika föroreningar, ger dem en naturlig glans, eliminerar yellowness.

Det är viktigt! Verktyget har en mycket obehaglig lukt. Det bör också noteras att i händelse av kränkningar av instruktionerna kan håret få en lila grå nyans.

Hur man använder Clairol shampoo? Det måste starkt skumas och hållas i 2 minuter, men inte mer. Gör det med handskar - det blir enklare att tvätta händerna.

Tips som hjälper dig att välja den bästa tennbalsammen:

Universellt och multifunktionellt schampo med en ljus och mättad ton. Det ger hår mjukhet, volym, glans och elasticitet. Innehåller inte ammoniak, tränger igenom strängarna och mättar dem med färg. Klarar perfekt med färg av ett grått hår. Den har en bred, varierad palett som gör att du kan välja önskad nyans.

Tips! För att minska färgens ljusstyrka, blanda «Concept» med något kosmetiskt schampo.

Ganska välkänt verktyg som har en positiv effekt inte bara på hårfärg utan också på deras struktur. Shampoo "Faberlik" målar upp till 15% grå hår och är perfekt för mörkt hår.

Bonjour är en av de senaste kosmetiska innovationerna, skapade för säker användning av de yngsta fashionistas. Linjen i dessa befästade schampon representeras av 7 moderna nyanser - rosa marshmallow, körsbär i choklad, choklad med karamell, krämbeige, honung solig, mogen björnbär och chokladtryffel.

Färg baserad på naturliga ingredienser, vilket ger känslig och försiktig vård inte bara för hår utan också för hårbotten. De viktigaste aktiva ingredienserna i schampo är:

 • linfrö extrakt - mättar håret med ett antal vitaminer;
 • enbär extrakt - normaliserar vattenbalans
 • tång extrakt - fungerar som en antioxidant.

Det är viktigt! "Selective" är en miljövänlig produkt, så den kan användas även för gravida kvinnor.

Lila schampo avsedd för toning av grå eller ljussträngar. Innehåller silkeproteiner, cornflower extrakt, allantoin, vitamin B5 och UV-filter. Rengör försiktigt stoft av damm och smuts, ger delikat vård och ger hårets huvud en snygg och vacker färg. Perfekt för att ta bort gula nyanser. För att erhålla den önskade effekten behöver shampooen appliceras i endast 5 minuter. Färgområdet innehåller 5 toner.

Professionellt rengörings- och konditioneringstonchampo, vilket är lämpligt för framhävning och för full färgning i ljus, choklad, ljusbrun eller rödaktig nyans.

Tint shampoos för "Kloran" hår varumärke innehåller kamille extrakt, så de kan användas säkert för behandling av ljus eller blont hår. Effekten kan erhållas 5-10 minuter efter att huvudet har tvättats. För att förbättra resultatet, använd läkemedlet löpande.

Utan ammoniakfärgschampo, som rengör delikat strängarna och färgar dem i en viss färg. Innehåller kockolja, liksom mango, kamille, aloe vera, lavendel och kastanjekstrakter. Tonen tvättas av efter ca 6 tvättar.

Avser antalet gel kosmetika för vård av hår, gör att du kan ändra bilden på bara 10 minuter. Preparatet innehåller konditioneringsingredienser och naturlig betain. De återfuktar strängerna, mätta dem med användbara ämnen och skydda dem från att torka ut. Verktyget kan användas för brunetter och blondiner.

Professionell linje, representerad av 4 nyanser:

 • Svart malva eller svart mallow;
 • Blå malva eller Blue Mallow;
 • Madderrot eller madderrot;
 • Kotlett - Kotlett.

Var och en av dessa serier är avsedda att toning svart, rött, guld, kastanj, ljus och grått hår.

Är en sådan schampo skadlig? Tillverkaren hävdar att det bara innehåller naturliga ingredienser, och själva verktyget rengör strängarna mycket smidigt och smidigt från förorening och ger dem en rik färg. Dessutom behandlar läkemedlet hårbotten och döljer grått hår. Det viktigaste är att använda "Aveda" korrekt och inte att glömma balsam eller balsam.

Reflektion Färgvård

En vanlig nyans som är baserad på norra hallonvax är en speciell komponent som förhindrar utlakning eller blekning av färg. Detta schampo används både för självfärgning och i intervallen mellan salongförfaranden.

Det är viktigt! Tyvärr är inte de dyraste föreningarna utan aggressiva ämnen - de så kallade ytaktiva ämnena.

De är av tre typer:

 • ammoniumlauret eller laurylsulfat är det mest aggressiva, starkaste cancerframkallande
 • natriumlaurylsulfat - fungerar mer försiktigt men kan torka starkt;
 • TEM eller magnesiumlaurylsulfat - löses i vatten, ger den mest försiktiga reaktionen, ingår i de dyra och högkvalitativa produkterna.

Om toning shampoo skummar för mycket betyder det att den innehåller det farligaste surfaktanten. Långtidsanvändning av ett sådant verktyg leder till försvagning, tömning och förlust av strängar. Se också till att det inte finns några formaldehyder i din smink. De är dåliga för ögonen och luftvägarna.

recensioner

Om tintingverktyg går mycket positiv feedback. Låt oss lära känna några av dem.

Angelina, 36 år gammal:

"I min ungdom var jag förtjust i hårda färger, så snart började mitt hår att likna en utbränd tvättduk. Jag återställde dem i flera år, med bara sparsamma medel för målning. Målade i ashy blond. Mest av allt tyckte jag om Londa. Verktyget fungerar skarpt, skadar inte hårstrukturen och fläckar inte kläder och sängkläder. "

"Jag gillar inte ammoniakfärger, så när det första grå håret uppträdde, måste de hitta ett säkrare alternativ. Hon stannade vid schampot "Matrix". Jag gillade färgen och hur försiktigt det verkar på håret. Det var också intressant hur ofta du kan använda verktyget. Min mästare försäkrade mig om att produkterna i detta märke är helt säkra och lämpliga för regelbunden användning. "

Katarina, 27 år gammal:

"Jag har alltid varit blond, så yellowness var fortfarande det största problemet. Men med introduktionen av sexig hår toning på marknaden, lärde jag mig hantera det enkelt. Nu är det det bästa schamponet, som jag med glädje använder mig och rådgör med vänner. Tack vare denna neutraliserare har min blond blivit ren, kall, strängar vackert lysande. Det viktigaste är att välja en nyans med en lila underton. "

Lyudmila, 32 år:

"Efter en misslyckad färgning med ammoniakfärg återställde jag brännhåret i många år och bestämde mig sedan om att byta till säkrare medel. En vän rådde bra toning shampoo - Capus. Jag tyckte om det också - det innehåller inte ammoniak, det verkar försiktigt på trådarna, de har en ganska stor palett. Det passar mig perfekt, det är bättre än han! ".

Svetlana, 24 år gammal:

"När det blev intressant för mig - hur länge färgskampan håller, så bestämde jag mig för ett annat frisörsexperiment. Och då blev jag så borttagen att i mer än 2 år jag bara målar strängar med den. Jag använde olika märken, men mest av allt tyckte jag om Vella - jag försökte mörkbrun. Det appliceras enkelt, flaskan är tillräckligt flera gånger, färgen är vacker, ljus, resistent ".

Se också: Hur man tintar håret med en tintsalm (video)

TOP-15 tinting schampon för hårfärg, välj det bästa

Att byta hårfärg är inte nödvändigt för att ta motståndskraftig färg eller sparsamma färgtoner, balm. Experimentering med bilden hjälper till att toning shampoo. De utför flera funktioner samtidigt. Många tjejer är glada att använda sådana kosmetika, för det kan vara enklare - att tona krullning medan du tvätter huvudet!

Vad är tinting schampo

Vacker glans, ny skugga, näring och rensande hår - toning (tint) schampo klarar av flera uppgifter samtidigt. De innehåller inte bara tvättmedel, men också kemiska komponenter som ändrar hårets färg.

Men räkna inte med en kardinaländring av bilden. Brunetten blir inte en bländande blondin, eftersom färgkompositionerna inte innehåller ammoniak och peroxid, vilket är nödvändiga för aggressiv förtydligande.

Men de kommer att ta hand om restaureringen, förstärkning av strängarna, och den befintliga färgen kommer att göra den mer mättad, lysande eller ge den en ny ljus nyans. Det är därför som det finns separata förberedelser för ljusa, mörka gråstrålar.

Förresten. Tvättmedel är flytande och torra.

Fördelar och nackdelar

De viktigaste fördelarna med färgprodukter:

 • Rengör noggrant håret och ge dem användbara substanser: vitaminer, proteiner.
 • Ge noggrann färgning. Pigmenten förblir på krullytans yta och tränger inte in i håraxlarna, vilket är fallet med permanenta färgämnen.
 • Kan användas oftare än andra sparsamma toningmedel (balms, tonics) - 1-2 gånger i veckan.
 • Har en kumulativ effekt. Kohler blir ljusare med regelbunden användning av produkten.
 • Öppna möjligheter till experiment. För att ta bort den nya nyansen är det tillräckligt att byta ut det tonade schamponet med den vanliga, och försök sedan produkten med en annan färg.
 • Lämplig för alla typer av hår och färgscheman, såväl som grått hår.
 • Säker under graviditeten, amning.
 • Lätt att använda.
 • I ett brett sortiment säljs i många butiker och stormarknader, inklusive online.

Nackdelar med toningpreparationer:

 • Ge korta resultat.
 • Spolas snabbt ut.
 • De kan bara skugga hår högst 3 toner, men inte färga dem i en annan färg och ännu mer lättare.
 • Ibland orsakar en allergisk reaktion.
 • Vissa fonder tvättas ojämnt av strängarna och ger dem flera nyanser samtidigt. Det ser inte väldigt snygg ut.
 • Substandard droger nyanser inte bara lockar, men också huden.
 • De måste vara försiktiga när det regnar eller besöker poolen: färgade droppar förstör kläderna och ditt humör.

Varning! Du kan inte ringa shampoo tonade schampo helt säkert. Ofta består de av sulfater, vilka ofta används i konventionella medel för att tvätta huvudet. De kan överdriva krullningar, provocera deras bräcklighet och förlust.

Vem passar den här färgen?

Den viktigaste kontraindikationen för användningen - idiosyncrasi eller allergier mot några komponenter. I andra fall kommer läkemedlet att göra bra service:

 • kommer att ge en djupare, mer mättad naturlig färg till naturliga strängar. För att göra detta, välj tonen som matchar färgen med ditt hår;
 • Rätta färgen som härrör från färgning med resistenta kemikalier.
 • gör krullarna blanka, snyggade;
 • Rengör gultet med ljust hår. Sådana produkter innehåller som regel ett särskilt lila pigment;
 • "Ennoble" grått hår. Men kom ihåg: i fall av misslyckad urval av produkten blir "silver" i håret ännu mer märkbart, och det kommer inte att vara möjligt att helt maskera de vita bitarna. Maximal - 30%.
 • vackert skuggade lockar och ändra din bild. Rödbrun palett pågår för brunthåriga tjejer, ashy, gyllene och ljushåriga blondiner.

Om du nyligen har gjort en perm eller blekning, såväl som målade med henna eller basma, vänta några veckor med färgämnen. Annars riskerar du att få trådar av grön eller brun nyans som en följd av en oförutsägbar kemisk reaktion.

Bläddra bland populära märken

Ansvarigt sätt att välja en toningprodukt är hälften av framgången i målningen. För detta är det användbart att bekanta dig med ett rikt utbud av lämpliga kosmetika. Förutom priset eller varumärket, styrs också av recensioner av riktiga konsumenter. Din uppmärksamhet - det populära varumärket, ordnat i alfabetisk ordning.

ROKOLOR

Under varumärket Tonika producerar tillverkaren inte bara välkända tintsalmer med samma namn, utan även schampon. Det finns 10 av dem i företagets sortiment. En av dem är en gulningsneutraliserare, som också har en biolamineringseffekt. Lämplig för ljus och grå trådar. En flaska på 150 milliliter kostar ca 160 rubel.

De återstående 9 fonderna är uppsättningar med 3 dospåsar om 25 milliliter vardera. Paletten varierar från tre typer av blond (arktisk, pärla och platina) till charmig choklad och passionerad mocka. Priset på en uppsättning är upp till 100 rubel.

Bonjour

Tonprodukter från detta varumärke är avsedda för barn och innehåller vitaminer. Och deras namn är mycket aptitretande: Rosa marshmallow, Cherry Chocolate, Ripe Blackberry, Choklad med karamell och andra. Totalt i en palett med 7 ljusa färgscheman.

Varning! Köp nu Bonjour toning verktyg är ganska svårt.

Concept

Företaget kan inte skryta med ett rikt sortiment av nyanser, men det producerar silverschampo separat för män och kvinnor. Den manliga versionen är konstruerad för lätt toning av grått hår och innehåller silversalt, vitaminer, pepparolja, extrakt av korngrödor. Kostnaden för en 300 ml flaska är ca 200 rubel. På flaskan finns ett märke MEN.

Produkten från Anti-gul-effektserien är avsedd för tjejer med blekt, ljuskänt hår. Han tar bort yellowness och bryr sig om krillens hälsa. Finns i två volymer: 0,3 liter och 1 liter. Den första kostar ca 220 rubel, den andra är dubbelt så dyr.

Cutrin

Tillverkare av professionell kosmetika från Finland erbjuder 2 tonade schampo för grå, blekt och blont hår:

 • Pearly glans;
 • Silver frost.

Båda neutralisera det gula pigmentet, ge glansglans, skölj försiktigt håret från förorening. Kostnaden för en 0,3 liters flaska är ca 800 rubel.

Cutrin producerar även toning masker i 9 nyanser, från Delicate Rose till Black Coffee.

Estel

Ägare av lätta trådar med kalla toner kan få ett silverskuggningsverktyg Estel Prima Blonde med panthenol och keratin. Det återställer inte bara hårstrukturen utan eliminerar också krullarna från yellowness. Kostnaden för 250 milliliter - från 300 rubel. Det finns mer rymliga behållare, 1 liter vardera.

Har en liknande effekt och CUREX Color Intense från Estelle med lila pigment och provitamin B5. Det stärker hårets axlar, men rekommenderas endast för kalla ljusfärger. En flaska av 0,25 liter kostar från 250 rubel.

För varje toning läkemedel för att tvätta huvudet, kan du dessutom köpa lämplig balsam. Dessutom erbjuder företaget speciellt glansschampo separat för kalla och varma blonda nyanser. Pris - från 400 rubel (0,25 liter).

Varning! Utbudet av Estelle-tintingschampo är liten, men varumärket är väldigt populärt tack vare den breda paletten av tintbalsam som produceras i flera linjer samtidigt.

Faberlic

Ett välkänt kosmetiskt märke har släppt en mini-line av KRASA toning shampoo-conditioners i 4 nyanser:

 • Rosa pärla;
 • Mogna körsbär;
 • Guldkoppar;
 • Hasselnöt.

Färgen kommer i 6-8 shampooing-förfaranden. På den officiella ryska webbplatsen Faberlik är dessa fonder inte längre där, men du kan fortfarande hitta dem till salu till ett pris av cirka 50 rubel per förpackning.

Produkterna från denna tillverkare - en av de mest budget. Det är sant att det inte finns några tintshampor i linjen, bara balsams. Ditt val - 10 färger, från pärla och choklad till granat och svart. Tvättade för 6-8 procedurer. Kostnaden för en flaska är ca 60 rubel.

Irida

Den ryska fabriken producerar budget kosmetika för att tona hår. I sin uppställning finns cirka tre dussin tonade schampon av Irida M-serien, som förutom färgning är ansvariga för restaurering av lockar.

Paletten presenteras i en mängd olika toner, där det finns rosa pärla, granat, kastanje, konjak, flamma, brond, pärla och andra. Förpackning kostar 50-70 rubel och består av tre påsar färgämne. Samtidigt påpekar vissa konsumenter att det är ganska svårt att köpa produkter från Irida-Neva-bolaget. Inte allt säljs via Internet, men det finns ofta i små kosmetiska avdelningar.

Förresten. Det finns också tintsalvor Irida Ton, den ungefärliga kostnaden är 40-50 rubel per förpackning (50 ml).

Kapous

Det italienska varumärket Capus erbjuder flera alternativ för tonningshampoo:

 • Life Color-serien är 5 nyanser som tvättas bort från håret i 4-8 gånger. Palett: sand, koppar, brun, granatäpple röd, lila. En flaska 200 milliliter kostar ca 350 rubel.
 • Produkten med gula effekt från Blond Bar-serien. Eliminerar gul-orange nyanser, ger hår en naturlig beige eller silver ton. Passar ljus, blekt, grått och randigt. Innehåller keratin och panthenol. Kostnaden för en 0,5 liter flaska är ca 500 rubel.

Londa

Företaget producerar Color Revive Silver Shampoo för rättvisa tjejer som vill betona skönhetens blonda skönhet. Produkten innehåller lila pigment och lavendel extrakt. Kostnaden för en 250 ml flaska är 350-500 rubel.

L'Oréal

Mer nyligen erbjöd tillverkaren en serie glansfärg - 6-färgsberedningar för toning. Paletten är beige-guld-brun-röd. Men köp nu produkten är problematisk, eftersom den inte finns i lager i många butiker. Och på företagets hemsida finns det inte mer information om utgåvan av denna serie.

Matrix

Det producerar 2 schampon för att neutralisera oönskade nyanser:

 1. Färg Obsessed Så Silver - Passar till ägare av ljus och blekt, melirovannyh och grått hår. Eliminerar det gula pigmentet och värmer den varma koppartonen. En flaska 300 milliliter värda ca 700 rubel. En stor flaska (1 liter) kostar nästan dubbelt så mycket.
 2. Mässing Off - gör en cool blond ren och strålande. Lämplig för tjejer vars hår har en ljus nyans av 5-8 nivåer. Formen av utsläpp och kostnad liknar det tidigare verktyget.

Rådet. För sken av blont hår producerar Matrix Hello Blondie-schampo, berikad med kamillextrakt.

Schwarzkopf

För att avlägsna den gula och fula rödaktiga nyansen med blont hår, erbjuder företaget Bonacure Color Freeze Silver Shading Silver. Vissa ägare av mörkblonda krullar hävdar att verktyget på sina hår ger effekten av en vacker kylvatten. Kostnaden för produkten är från 450 till 2000 rubel (för 0,25 liter respektive 1 liter).

Företaget Schwarzkopf ett stort urval av andra tonfonder: mousser, sprayer och färgämnen av direktåtgärd (tillfällig).

Silver silke

Denna produkt är utformad uteslutande för blondiner, liksom kvinnor med grått hår. Färgområde:

 • silver;
 • silverviolett;
 • silverfärgad rosa;
 • platina;
 • blått silver (endast för grått hår).

Sammansättningen av tennberedningar innefattar silkeproteiner, panthenol, allantoin, majsflödextrakt. Det är tack vare den sista komponenten att det gula pigmentet elimineras. Om du lyckas hitta försäljningen av silkesilke, gör dig redo att lägga ut minst 200 rubel per flaska.

Wella

Color Recharge Hair Shampoo uppdaterar färgen på ljuskrullar, förbättrar ljusets ljusstyrka, gör det inte gult. Det kostar cirka 900 rubel för 250 milliliter. Wella producerar också en serie balsam (5 typer) för att behålla och uppdatera olika färger: kallt / varmt brunt, rött, kallt / varmt ljus. Deras kostnader överstiger 1000 rubel per flaska.

Regler och funktioner, Application Tips

Ansökningsplatser:

 1. Innan du målar ditt hår, se till att du inte är allergisk mot drogen. Det kan uppstå med klåda, rodnad, utslag på den plats där några droppar sjampo har fallit. De mjuka hudområdena är vanligtvis valda för testning: handleden, armbågens inre vik och platsen bakom örat.
 2. Kolla in hur den nya färgen kommer att falla på ditt hår: färga en tunn strand på baksidan av ditt huvud.
 3. Använd handskar när toning.
 4. Gnugga inte i hårbotten. Distribuera endast lås.
 5. Applicera mer schampo mot rötterna än hela hårlängden.
 6. För enkelhets skyld kan du använda en kam med täta tänder.
 7. Vissa nyansprodukter används på torrt hår, andra - på våt. Det beror på tillverkarens rekommendationer. Men huvudet måste vara rent ändå.
 8. Observera: På de fuktiga strängarna är pigmentet mer uttalat.
 9. Om shampooet är för tunt, lägg till lite balsam för håret (något som står till hands).
 10. I ett förfarande, applicera produkten i två doser för att uppnå ett optimalt resultat.
 11. Håll det på ditt huvud precis som rekommenderat av tillverkaren.
 12. Tvätta av skuggningspreparatet tills vattnet är klart.
 13. Applicera en fuktgivande mask / balsam till de färgade lockarna för att förhindra torrt hår.
 14. För att behålla nyans, repetera toning varje 7-14 dagar.

Varning! Innan du använder shampoo läser du noga igenom instruktionerna. Tillverkare kan ge olika rekommendationer för användningen av specifika produkter.

Toning shampoo för hårfärgning hör inte till kategorin resistenta produkter, men de har många andra fördelar. De är lämpliga för tjejer som älskar att experimentera med hår och samtidigt vill inte förstöra låsen med frekvent användning av permanenta formuleringar.

Rimligt val av färger, korrekt applicering av läkemedlet och vidare omsorg av strängarna kommer att ge ett effektivt resultat och nöjet att ändra bilden.

Ett värdigt alternativ till schampon:Nästa Artikel
Färgande ombre: Välj din stil (100 bilder)