Naturligt schampo i en grön flaska


Hårfärg # CP1 Jag älskar länge och försiktigt för försöksserien, och nu har en naturlig schampo i en grön flaska lagts till i favoritlistan - Daglig fuktschampo

Varför är han så bra?

I kompositionen av 97% av naturliga komponenter, utan sulfater, silikoner och andra aggressiva tensider.

Volymen på 500 ml är tillräckligt länge, flödet är ekonomiskt. Flaskan är utrustad med en bekväm dispenser, för medelstort hår, tre klick är tillräckligt.

Konsistens. konstigt, låt oss säga det. Shampoo är väldigt flytande och nästan inte skum (vilket är typiskt för sulfatfria schampon, men fortfarande ovanligt). I tvättprocessen är det inte klart huruvida det stannar alls eller inte, men efter sköljning börjar håret knäcka och det blir klart - rensar och väl. Efter torkning blir det äntligen uppenbart.

Z upp. Ganska karakteristisk, tvål-ört, uttalad, med hint av mynta, men efter tvättning håret luktar nästan inte (förutom lite friskhet) - det här är ett plus.

Friskhet. På mitt hår, benäget för fett, varar upp till tre dagar. På tredje dagen är huvudet redan "ledsen", men du kan fortfarande gå.

Bottenvolym - bara overkligt! Och fortsätter tills länge. Och ingenting tar det - ingen hatt, inget regn, ingen övning.

Glans. För experimentets ändamål använde jag inte några balm eller masker, men shampooen gör håret skiner, det blir silkeslett, mycket mjukt, "levande", jag vill röra dem hela tiden!

Du kan ofta höra att du måste vänja sig på sulfatfria schampon i huvudet, att de inte tvättar väl, att du går som om du har ett smutsigt huvud. Jag märkte inte denna effekt, även om jag väntade med ånger. Shampoo skummar hårt - ja, men det rensar väldigt bra. Den enda varningen är att jag tvätta huvudet två gånger, jag tycker att det här är mer effektivt.

I allmänhet rekommenderar jag att du försöker, kallt schampo. Och som alltid kommer alla som har läst det att få 15% rabatt på FRAU-promo-koden.

Estel CUREX Classic shampoo för alla hårtyper - granskning

Budgetschampo för dem som behöver skonsam rengöring, och för dem som gillar att tvätta håret varje dag;)

Nyligen blev jag intresserad av Estel-produkter. När min nästa schampo började sluta bestämde jag mig för att prova något nytt.

Välj shampoo Estel CUREX Classic.

Köpplats - ShopHair webbutik

pris - 530 rubel

Design, lukt, textur

Shampoo är i en ljusgrön plastflaska. Trots att flaskan är ganska tung, är det ganska bekvämt att använda den på grund av förminskningen i mitten.

Shampoo har ett flipskydd som stänger tätt och öppnar lätt.

Under locket är en liten "tipp", som ger den önskade summan av medel.

Konsistens shampoo medium tjocklek, genomskinlig, ljus pärlskugga.

Lukten av schampo är trevlig, sötnosig.

Effekt och visningar

För en början, om mitt hår: blekt, som ett resultat, torr och skadad, utsatt för utseendet av splittrade ändar. Hårbotten känslig, benägen för mjäll.

Shampoo rengör mycket noga hårbotten av föroreningar, d.v.s. INTE att pipa. Mjölk orsakade mig inte ett bestämt plus.

När det gäller näring och hydrering kan jag inte säga något här, för att jag inte använde det solo, men jag använde det tillsammans med denna mask och den här också från Estelle. Även om du har hår i gott skick kan du prova utan balm / masker.

Jag gillar också särskilt att använda denna schampo efter att ha shampooing Estels shampoo med djuprengöring: i det här fallet mjukar håret perfekt och de vänder inte till halm.

Tillverkaren lovar att shampoo är lämplig för daglig tvätt av hår av alla slag. I grund och botten håller jag med honom. Vanligtvis med daglig shampooing med andra schampon kände jag att mitt hår tycktes vara tömmat och försvagat. i fallet med Estel CUREX finns det ingen sådan känsla.

I allmänhet tvättar jag mitt huvud varannan dag, och när jag använde denna schamp blev inte mitt huvud snabbare

När det gäller flöde betyder att jag inte kommer att säga att schamponet är super ekonomiskt, förbrukar, ganska, medium. Men för priset kan du förlåta honom

I allmänhet rekommenderar jag Estel CUREX Classic shampoo för dem som vill ha skonsam rengöring och älskare tvätta håret varje dag.

GRÖN PHARMA Pharma Quillaja schampo för mjukt hår för daglig användning för fet hårbotten - granskning

GREEN PHARMA Pharma Quillaja Shampoo. Var försiktig med hår, gör det rent, mjukt, smidigt, smuligt.

 • Tillhandahålls för fri testning

Hej kära läsare!

Shampoo är det viktigaste sättet att ta hand om håret, och valet påverkar hårets skönhet och hälsa. Jag har en blandad hårstyp: spetsarna är torra, rötterna är vanliga. Mitt hår är ommålat, tunn, medellängd. Nyligen bestämde jag mig för att prova Pharma Quillaja Shampoo för mjukt hår för daglig användning för oljig hårbotten av märket GREEN PHARMA.

Shampooet finns i en plast genomskinlig flaska grön färg. Volym: 500 ml.

På flaskans baksida hittar du all nödvändig information om effekten av denna produkt, komposition, hållbarhet, lagringsförhållanden, användningsmetod samt tillverkaren.

Pharma Quilley Shampoo reglerar sebumsekretion utan att orsaka respons på hyperseborea på grund av innehållet i quillaiaxtraktet (tvålträ). Quillaia är ett av de sällsynta naturliga rengöringsmedel på grund av det stora antalet saponiner som finns i det, som har absorberande egenskaper. Pharma Quilley Shampoo rekommenderas speciellt för frekvent tvätt av hår, vilket återgår till lätthet och mjukhet.

Omslaget är gyllene i färg. Fungerar på principen om att klicka. Verktyget ger rätt mängd.

Om nödvändigt kan locket skruvas loss.

Jag gillar den här förpackningen. Lackdispensern låter dig använda produkten ekonomiskt, genom de genomskinliga väggarna på flaskan kan du se hur mycket pengar som finns kvar.

Pharma Quillaja-schampo produceras i Ryssland (Moskva-regionen). På djur som inte testats.

Förfallodatum:

Efter att ha öppnat flaskan kan schampon användas i 6 månader. Detta framgår av ett speciellt märke på flaskan med schampo.

Sammansättningen av denna schampo är speciellt utvald för fet hårbotten. Den innehåller olika växtekstrakter, oljor.

De viktigaste vegetabiliska ingredienserna:

Quillaja Saponaria Bark Extract (extraktion av Bois de Panama) *, Kalium Undecylenoyl Hydrolyzed Soy Protein (Dérivés D'Huile de Ricin) *, Cocamidopropyl Betaine Zanthoxylum Alatum Fruit Extract *, Juniperus Juice Fruktolja (Baies de Genièvre),
* Ingredienser av organiskt ursprung
95% av ingredienserna av naturligt ursprung
5% av ingredienserna odlade på en ekologisk gård

Shampoo transparent. Konsistensen av gel, ganska tjock. Arom är vegetabiliskt, med citrusnoter, färskt.

Shampoo, som det borde vara, lägger jag på vått hår, lämnar i ett par minuter och tvättar sedan. Skummet är ganska rikligt.

För att rensa mitt hår är en skum tillräcklig. Shampoo tvättas lätt med vatten. Det rengör helt håret från olika typer av smuts. Enligt dess egenskaper är shampoo mjuk och behandlar håret med försiktighet.

Efter att ha tvättat håret med detta schampo är deras renhet tillräckligt för mig för en dag. Jag har redan blivit van vid att tvätta mitt hår varje dag, jag vill alltid se mitt hår friskt. Efter applicering av schampo är håret rent, mycket mjukt, slät, inte tjockt. Shampoo torkar inte längden. Håret ser ljust och smuligt ut. Shampoo är perfekt för daglig användning. Efter schampo använder jag alltid balsam eller mask av samma tillverkare.

Konsumeras schampo ekonomiskt, en månad för 2 flaskor precis nog.

Jag gillade verkligen Pharma Quillaja schampo. Allergiska reaktioner och annat obehag orsakade inte. Jag hittade inga nackdelar.

Jag rekommenderar!

Hoppas min recension var till hjälp för dig!

Shampoo i en grön flaska

Firande schampo med risproteiner. Orange kanel Ref. 645

Mjukt men effektivt rengöringsschampo för svagt och tunt hår. Det närmar och förstärker hårrötterna, ger håret en silkeslen glans, densitet och elasticitet. Väger inte ner håret.

Förpackning: 1000 ml flaska.

Reparera schampo med kitosan Ref. 650

Designad för skört, tråkigt och livlöst hår, utsatt för aggressiva effekter: färgning, insolation etc. Det skapar ett skyddande membran på hårytan, förhindrar deras bräcklighet, och håller också hårfärgen ljus under lång tid. Chitosan är ett naturligt byggmaterial för full och djup hårbyte, erhållen från mollusks skal.

Förpackning: 1000 ml flaska

Nourishing shampoo för hår utsatt för förlust. Vanilj Kanel Ref. 655

Mjukt, skonsamt rengörande schampo för svagt hår. Intensivt närmar hårbotten och stärker hårrötterna. Det ger volymen till och med till mycket tunt hår. Innehåller Hairactive - ett patenterat protein-vitaminkomplex som ger näring till hårsäckar och accelererar tillväxten av friskt hår. Normaliserar blodflödet, stärker håret och stimulerar tillväxten.

Förpackning: 1000 ml flaska.

Rengöring mjällschampo. Ginger Elderberry Ref. 660

Rengör försiktigt och förhindrar mjäll från återkommande. Det har antibakteriell verkan, lindrar irritation och klåda. Det ger hår glans, volym och märkbar silkiness. Innehåller octopirox, ett effektivt tonikomplex med en uttalad cytostatisk effekt. Minskar bildningsgraden av alla typer av mjäll.

Förpackning: 1000 ml flaska.

Revitaliserande schampo för färgat hår Ref. 670

Åtgärd: Stärker och återställer fiberstrukturen, återställer vitalitet och styrka till mycket skadat hår. Det innehåller komponenter som förhindrar uttorkning av färgen av färgat hår, förhindrar utseendet av splittrade ändar. Innehåller UF-filter. Silkeproteiner - skydda håret mot fuktförlust, öka elasticiteten, förhindra splittrade ändar och ge en lyxig glöd. Panthenol (provitamin B5) - fuktar och återställer hårstrukturen. Lämplig för frekvent användning.

Aktiva ingredienser: silkeproteiner, fruktsyror, panthenol.

Förpackning: flaska 980 ml

Resultatet: friskt, starkt och vackert hår. Bevarande av färg ljusstyrka.

Applicering: Applicera en liten mängd schampo på håret med lätta massagebehandlingar, skum, skölj sedan med vatten. För professionell användning.

Omstrukturering och fuktgivande schampo för alla typer av hår Ref. 675

Åtgärd: Perfekt för alla hårtyper. Tar ut hår med energi, ger dem glans. Guargummi har en kraftfull effekt av hårrekonstruktion, bildar ett skyddsmembran, har fuktgivande egenskaper, gör håret silkeslen och volymen, innehåller UF-filter. Lämplig för frekvent användning.

Aktiva ingredienser: Guargummi, fruktsyror.

Förpackning: 980 ml flaska.

Resultat: Välskött, strålande hälshår.

Applicering: Applicera en liten mängd schampo i håret med lätta massagebehandlingar, skum, skölj sedan med vatten. För professionell användning.

Kationisk schampo (alkalisk) Ref. 705

Stabiliserande schampo, med positivt laddade partiklar, rensar försiktigt håret och hårbotten. Den är avsedd att tvätta håret direkt efter färgning, eftersom det stoppar trög oxidation efter alla typer av kemisk behandling av hår. Ta bort mineraler och salter utan att tvätta bort färgen på färgat hår. I salongen kan arbetet helt ersätta det vanliga schampot. I hemvård rekommenderas som ett botemedel mot tunna, spröda och barnhår.

Förpackning: 500 ml flaska.

Silverreflex, yellownessschampo Ref. 710

Violett schampo, korrigera oönskade gula och gröna pigment på grått, ljust och blekt hår. OBS: Produkten har en toning effekt. Provitamin B5 reglerar fuktbalansen och skyddar håret från aggressiva miljöfaktorer. Veteproteiner skyddar hårstrukturen, vilket ger silke, volym och glans.

Förpackning: 500 ml flaska.

Shampoo för mjuk avlägsnande av oönskade nyanser Ref. 715

Speciell teknisk, plockningshampo, vilket minskar oönskade färgintensiteter. Kan rekommenderas för hemmabruk för att förbättra resultatet. Används för att minska färgämnets ljusstyrka, särskilt färgämnen. Resultatet: En minskning av färgen på färgat hår, accelerationen av processen att tvätta ut det gamla pigmentet utan att skada håret.

Förpackning: 250 ml flaska.

Universal shampoo Ref. 750

Ett starkt koncentrerat universellt schampo som är speciellt utformat för skönhetssalonger. Passar alla hårtyper. Det har en liten omsorgseffekt. Innehåller linfrö och örtsyra.

Silikonfritt schampo för att ge volymen Reveur RichRepair hår

Förpackning: dispenser 500 ml.

Base shampoo line Reveur, skapad för att lösa problemen med ägarna av svaga, utan hårvolym.
Liksom alla schampon i denna serie innehåller Reveur i en grön flaska 17 växtextrakt. Basen består av 3 extrakt baserat på kunskap om thalassoterapi: detta är ett extrakt av bruna alger, röda alger och seagrass, vilket ger hårets elasticitet och elasticitet, vilket gör dem skrymmande. 14 extra extrakt, inklusive hallon, kiwi, aloe och jämn kaffe och gurka - näring och fuktar håret, vilket ger dem ett hälsosamt och vackert utseende.
Shampoo är transparent, det skummar väl, det har en påtaglig orientalisk blommiga doft, men kabeln går inte utanför badrummet (o -_- o)
Om vanliga silikonskampor är bra i sig, rekommenderar vi att du använder silikonfria schampon i ett par med balsam, du ser själv - effekten blir mycket bättre.

Tillverkare: Japan Gateway

Vatten, olefin (C14-C16) sulfonsyra Na, sulfosuccinat Laureth 2Na kokamid metyl-MEA, kokamidopropylbetain, lauryl hydroxi sultain, miristamidopropil betain, doft, stearamidoetildieton succinoyl hydrolyserad ärtprotein, kelp extrakt, Zostera extrakt, rödalger, te bladextraktet, elliptisk hallon extrakt, Angelica extrakt, hypericum extrakt, luffa extrakt, basil perilla extrakt, rooibos extrakt, kaffe extrakt, gurka extrakt, mamma och styvmorsextrakt, hibiskus extrakt ätbara o-kiwi-extrakt, aloextrakt, japansk medlar-extrakt, polyquaternium-10, polyquaternium-48, kvater-33, citronsyra, glycerin, BG, cyklohexan-1,4-dikarboxylsyra-bisetoxidiglykol, sackaridisomerat, natriumklorid, etanol, EDTA -2Na, Na-bensoesyra, fenoxietanol, metylparaben.

Reveur i franska - drömmare. Faktum är att när badrummet är fyllt med komplexa och mycket "läckra" dofter av schampo från denna linje, vill jag stänga mina ögon och njuta av (* *)...: *
Shampoo Reveur i en grön flaska sedan 2011 har vunnit priser i olika betyg av japanska kosmetiska publikationer.

Hårschampo i en flaska, 30 ml.

Skick: Ny produkt

5000 produkter produkter

Varning: begränsad mängd varor i lager!

Det kommer att finnas tillgängligt: ​​2016-05-25

Tweet Dela Google+ Pinterest

Skicka till en vän

Hårschampo i en flaska, 30 ml.

Din väns namn är *:

Din väns e-postadress *:

beskrivning

Hårschampo med grönt tearom i en flaska, 30 ml.

Skyddsfärg: mörkgrön, ogenomskinlig

Förpackningskvantitet: 300 enheter

Grossist från ett lager i St Petersburg. Produkten är certifierad. Vi arbetar över hela Ryssland och OSS-länderna.

Kontrollera priserna hos våra chefer.

INSPIRED BY NATURE är en mycket elegant och elegant kosmetisk linje. Miljövänligt och friskt, det är skapat av naturliga ingredienser. Shampoo och hårbalsam, såväl som badgel och kroppsrämkrem, förpackas i miniatyr 30 ml. flaskor, vilket är mycket praktiskt att använda och ekonomiskt för dig. INSPIRED BY NATURE är produkter för både små hotell och stora hotell på 4 och 3-stjärniga nivåer.


Plaza Market-företaget erbjuder dig utmärkt kvalitet till ett mycket överkomligt pris.

Concept Green Line schampo för hår och känslig hårbotten

Och jag fortsätter att berätta om Concept varumärkesverktyg. Och idag talar vi om schampo för hår och känslig hårbotten i Concept Green-linjen.

Fondlinjen presenteras i en ljusgrön färg, så du kan enkelt hitta den på hyllan i affären.

Åtgärderna i det innovativa professionella programmet är baserade på en mekanism som bidrar till aktivering av hårväxt, uppnå nödvändig näring samt väcka de sovande hårsäckarna.

Som aktiva komponenter i det berörda programmet:

 • Äpplextrakt. Det är en rik källa till fruktsyror, liksom ett komplex av vitaminer och mikroelement. Tack vare honom aktiverar processen med celltillväxt.
 • Japansk safir extrakt. Detta ämne ger näring till hårsäckarna och ger dem vitalitet.
 • Extrem druva. Ämnet är en källa till polyfenoler, spårämnen och ett antal essentiella aminosyror. Hjälper till att påskynda hårväxten och är involverad i att stärka hårsäckarna.
 • D-pantenol. Det är nödvändigt att skydda håret mot negativa yttre påverkan, smälter perfekt och fuktar håret.

Effekten av alla medel som ingår i programmet för att eliminera mjäll, syftar inte bara till att förhindra dess yttre manifestationer, men också för att eliminera själva orsaken till mjäll. Tack vare komplexet av aktiva komponenter är det möjligt att uppnå normal funktion av talgkörtlarna, för att eliminera överdriven bildning av talg och keratinerade skalor på huvudets hudyta.

Som aktiva komponenter i det berörda programmet:

 • Piroktonolamin. Detta ämne hämmar spridningen av bakterier och svamp på huvudets hudyta. Tack vare honom är peeling reducerad. Det gör det möjligt att lindra klåda och irritation på huden, stöder normal hälsosam utsöndring av talgkörtlarna, och förhindrar också att mjäll förekommer. Det har en långvarig effekt.
 • Vitamin PP, D-panthenol, grönt te och hallon extrakt, tea tree olja ger effektiv hårvård, gör dem silke och glänsande.
 • Extrakt av moss och celandine har en ganska stark antibakteriell effekt.
 • Vattenkors och agrimony har en reglerande effekt som normaliserar sebaceous körtlar.
 • Bisabolol har en lugnande effekt på huvudets hudyta.

Känslig hårbotten kräver användning av specialverktyg och komponenter i sin komposition för att uppnå den förväntade effekten som ett resultat av användningen och för att undvika onödiga problem. För att tillgodose behoven hos personer med känslig hårbotten eller allergi har specialverktyg utvecklats, vars formuleringar bygger på införandet av säkra naturliga ingredienser. Alla dessa komponenter har genomgått strikt kvalitetskontroll.

Dessa medel kan effektivt användas för vård av sådant hår, vilket ofta utsätts för de negativa effekterna av den yttre miljön.

Som aktiva komponenter i det berörda programmet:

 • Vetextrakt. Gör det möjligt för dig att förbättra tillståndet för skadat hår avsevärt.
 • Linxtrakt Ämne som ger en bra lugnande effekt.
 • Silkextrakt Detta ämne hjälper till att behålla fukt och återställer hårstrukturen.
 • D-pantenol. Nödvändigt att skydda håret från att torka ut, smälter perfekt och fuktar håret.

Den gröna linjen har många olika intressanta produkter, och några av dem har bra recensioner på vår sida!

Så, låt oss gå till stolpen i posten.

Varför valde jag honom, även om jag inte ansåg min hud känslig? Faktum är att plötsligt (det verkar, efter en misslyckad testad spray) uppträdde peeling och klåda i hårbotten. Det var inte mjäll, så jag bestämde mig för att inte dra drastiska åtgärder, men begränsade mig bara med schampo för känslig hud (och konstigt nog, hår).

Volym - 300 ml
Tillverkare - Ryssland, koncept,
Pris - 190-300 rubel.

Shampoo finns i en plastflaska med ljusgrön färg. Jag skulle inte ha tänkt, men stämningen ökar! Plast är ganska tätt, eftersom det används, det deformeras inte. En liten nyans - botten av flaskan kan glida. När jag tvättar mitt hår sätter jag vanligtvis flaskan på badkaret. Denna puzatik försökte nu och då fly från mig. Flaskan har en vit keps. Här vill jag stanna lite mer. Inte så länge sedan (bokstavligen i november samma år) Jag hade en Concept-care-shampoo för långt hår.

Han hade en identisk bekväm flaska, och samma keps genom vilken schampongen strömmade strömmande. Med den nya instansen, samma sak, tyvärr, efter dosering av schampot kan en mycket liten mängd läcka ut från under locket på flaskan.

Resten av öppningsmekanismen fungerar ordentligt.

Konsistensen av gelschampo, densiteten är normal, färgen är transparent.

Doften är blommig, lite kemisk men inte påträngande och längtar inte på håret.

Skumning är bra, men från första gången skummer inte schamponet såväl som från andra.

Shampoo tvättar håret är inte att pipa, men de kan tyckas lite hårda. Tvättade ur håret väl, inte längden förkrossas inte. Men fortfarande efter det (liksom efter någon annan schampo!) Jag tillämpar följande vård.

Producentlofter:

 • Linsextrakt har en lugnande effekt.
 • Vetextrakt förbättrar tillståndet av skadat hår.
 • D-panthenol skyddar håret från att torka ut, har en fuktgivande och utjämnande effekt.
Betydar noga, men rensar försiktigt håret. Bidrar till restaurering av strukturen, närmar och fuktar håret. Lämplig för frekvent användning.
ingredienser:

Aqua - vatten;
Natrium Laureth-5-karboxylat - mildt ytaktivt medel;
Natrium Lauretsulfat - anjoniskt ytaktivt medel;
Natriumkokoamphoacetat - mildt ytaktivt ytaktivt medel;
Kokamidopropylbetain - mild amfotert ytaktivt medel;
Natriumkloridstrukturerare (förtjockningsmedel);
Dinatrium Laureth sulfosuccinat - bärnstenssyrasalt, ytaktivt medel;
Inulin - är ett växtbaserat hårbalsam baserat på polysackarider. Inulin mjukar och fuktar, används oftast i hårprodukter som konditioneringsadditiv, kuver varje hår med ett osynligt skydd som förhindrar skador, mjukar tvättmedel, smälter håret "kropp" och gör dem glänsande. En annan fördel med inulin är att det är en märklig fixer av aromer i media.
Alpha-Glucan Oligosackarid - Nya komponenter; Skin-Conditioning Agent - Diverse;
Panthenol - vitaminer i grupp B - ett derivat av pantotensyra; återställer hår och djup näring
PEG-7 glycerylkokoat-emulgeringsmedel, ytaktivt ämne. Säkerhetsanmälan: syntetisk polymer baserad på PEG (polyetylenglykol) och fettsyror härrörande från kokosnötolja. På grund av närvaron av PEG kan denna komponent innehålla potentiellt toxiska föroreningar, såsom 1,4-dioxan. Mjukt, nonjoniskt ytaktivt medel. Har den utmärkta tvättförmågan. Minskar signifikant den irriterande effekten av anjoniska ytaktiva ämnen, inklusive natriumlaurylsulfoetoxilat. Det har skumkontrollegenskaper. Säkert för miljön. Det är ett alternativ till feta etoxylerade alkoholer;
PEG-200 Hydrogenerad Glyceryl Palmat-Emulgeringsmedel, tensid, lösningsmedel;
Polyquaternium-10 - filmbildande medel, hårfixare, hårbalsam; förbättrar kamningen av vått och torrt hår, vilket ger dem sken och pumpar, samtidigt som krullarna hålls och underlättar styling;
Triticum Vulgare Vete Germ Extract - torrt extrakt av vete sprouts - ger hår glans och silkiness,
Linum Usitatissimum Seed Extract - linfrö extrakt - består av linolensyra, linolsyra, oleinsyra, palmitinsyra, stearinsyra, samt vitaminerna A, E, F, enzymer. Fröxtrakt lindrar irritation, lugnar och fuktar huden, har en helande och antiinflammatorisk effekt.
Bombyx Silke Extract - en ny komponent; Skin-Conditioning Agent - Diverse;
Citronsyra - Citronsyra, konserveringsmedel, surhetsstabilisatorer (PH);
Dinatrium EDTA-kelat;
parfum;
Metylklorisotiazolinon - ett konserveringsmedel;
Metylisotiazolinon är ett konserveringsmedel. Säkerhets kommentar: Använd inte kontinuerligt produkter som innehåller denna komponent. Det finns bevis på läkemedlets neurotoxiska effekt på däggdjurshjärnan.


Så, som jag sa, hade jag några problem med hårbotten och jag behövde en "lugnande" schampo. Först jämförde jag Concept Shampoos känslor med de efter Hair Vital shampoo (som är för förstärkning och tillväxt), förutom att den andra sköljde håret till en squeak. Konceptet kan förlänga hårets fräschhet vid rötterna och inte torrlängden. Han kunde klara av sjukdomen i ett par användningar, vilket jag verkligen var glad över! Jag började använda det regelbundet och kunde nästan bli kär i det, men efter flera veckors användning började min hårbotten torka ut och avspela igen. Utan en skugga av tvivel bestämde jag mig för att det bara var schampo, för andra lösningar som applicerades på mina dum litet huvud, har testats många gånger.

Ett tag sätter jag bort schampot. Jag tror att han definitivt inte för frekvent användning. Vissa komponenter i kompositionen framkallar troligen torr hårbotten och i allmänhet förstår jag inte varför det finns så många ytaktiva ämnen i kompositionen. Efter ett tag försökte jag igen att tvätta mitt hår med Concept shampoo. Efter ett par tvätttider Det hände inte något hemskt i hårbotten, tvärtom såg det mig att håret verkade ha bleknat efter användningen. Blivit smuligt, små hår är inte utslagna av den totala massan (jag handlar nu om min virvelvind).

Ett litet foto av håret efter schampo. Förresten fungerar mina andra vårdprodukter bra med honom.

Det var naturligtvis något konstigt bekant med schampo för känslig hårbotten. Jag trodde inte att han skulle kunna provocera, eftersom jag bytte ut detsamma. Återigen, när mitt problem var löst, trodde jag troligen att jag slutade använda shampoo så att den inte gav motsatt effekt. Så jag har bara ett klagomål till honom, men i allmänhet gillade jag honom i princip, en av de positiva faktorerna är förlängningen av hårbotten färskhet, för det är under den varma sommarsäsongen viktigt!

Concept shampoo Jag satte "4-", trots allt, nåde han inte det perfekta schampot.

Och liten koryavenko video. Jag försökte visa hårspånen i rotzonen. På längden av den vanliga dagliga vården utan specialeffekter - balsam Kapous "Studio" "Melon och banan", spray Estel Curex Solros och Lanza serum.

Shampoo Special på örter för hår av vilken typ som helst i en 400 ml flaska

 • Varumärkesfrihet
 • Artikel 1087556
 • EAC-certifikat
 • Tillverkningsland Ryssland
 • Sammansättning Se på förpackningen
 • 12 stycken i lådan
 • Förpackning på 1 stycke
 • Individuell förpackning utpackad
 • Förpackningsstorlek 4 cm × 21,5 cm × 8 cm
 • Bruttovikt 457 g
 • Särskilda funktioner
 • Volym 400 ml
 • Professionell nr

Designad för att ta hand om vilken typ av hår som helst.

Innehåller ett komplex av extrakt av medicinalväxter: persilja, hagtorn, violett, malurt och cydonia, utvalt enligt traditionella medicinrecept och ett komplex av vitaminer A, D och E.

Shampoo har en förstärkande och toning effekt på hårrötterna, har antiinflammatorisk och antiseptisk effekt, normaliserar metaboliska processer hos hårbotten.

Ekonomiskt att använda.

Designad för att ta hand om vilken typ av hår som helst.

Innehåller ett komplex av extrakt av medicinalväxter: persilja, hagtorn, violett, malurt och cydonia, utvalt enligt traditionella medicinrecept och ett komplex av vitaminer A, D och E.

Shampoo har en förstärkande och toning effekt på hårrötterna, har antiinflammatorisk och antiseptisk effekt, normaliserar metaboliska processer hos hårbotten.

Ekonomiskt att använda.

Simaland har rätt att självständigt och utan föregående meddelande välja användare att välja recensioner för publicering. Vi lägger inte recensioner som:

 • inte relatera till temat i butiken, shoppa i det;
 • relaterar inte till den faktiska erfarenheten av att använda denna produkt;
 • innehåller inte användbar information för andra användare
 • innehåller profanity, uttalanden offensiv natur;
 • innehåller länkar till andra webbplatser.

Vi publicerar inte samlingar och recensioner av produkter som innehåller:

 • länkar till andra webbplatser i texten i samlingen och granskningen samt referenser till specifika säljare och importörer av varor;
 • uttalanden som diskrediterar tredje parts ära, värdighet och affärsrörelse (inklusive butiker, tillverkare och importörer av varor)
 • material (inklusive text, video, grafiska bilder, kod) som strider mot tredje parts rättigheter, inklusive rättigheter till resultaten av intellektuell aktivitet och sätt att individualisera.

Sima-land förbehåller sig rätten att när som helst avlägsna den publicerade granskningen, urvalet och granskningen av varor samt självständigt bestämma den period under vilken recensionerna anses relevanta och för vilka de publiceras på Sima-Lend-webbplatsen.

Vi åtar oss inte att informera användarna om orsakerna till avslaget på publicering och radering av tidigare publicerade recensioner, betyg, samlingar och recensioner av produkter.

Om användaren svarar på en recension eller fråga till honom, godkänner han att få meddelanden från Sima Land-webbplatsen om nya svar på hans kommentarer.

Simaland har rätt att välja frågor för offentliggörande oberoende och utan att anmäla användare. Vi ställer inte in frågor som:

 • inte relatera till temat i butiken, shoppa i det;
 • innehåller profanity, uttalanden offensiv natur;
 • innehåller länkar till andra webbplatser.

Vi publicerar inte frågor som innehåller:

 • länkar till andra webbplatser, samt referenser till specifika säljare och importörer av varor;
 • uttalanden som diskrediterar tredje parts ära, värdighet och affärsrörelse (inklusive butiker, tillverkare och importörer av varor)
 • material (inklusive text, video, grafiska bilder, kod) som strider mot tredje parts rättigheter, inklusive rättigheter till resultaten av intellektuell aktivitet och sätt att individualisera.

Sima-land förbehåller sig rätten att när som helst ta bort en publicerad fråga, samt självständigt bestämma vilken period som frågor betraktas som relevanta och för vilka de publiceras på Sima-Lend-webbplatsen.

Vi åtar oss inte att informera användarna om orsakerna till att avvisa frågor och radera tidigare publicerade frågor.

Om en användare ställer en fråga, accepterar han att få meddelanden från Simalands webbplats om nya svar på hans frågor.

8 bästa schampon mot håravfall

Håravfall, eller alopeci, är ett vanligt problem som orsakar mycket problem för både kvinnor och män. Brist på vitaminer och mikrodelar, dålig ekologi, stress, hormonella förändringar, olika sjukdomar och felaktig vård - det här är de främsta orsakerna till detta fenomen. Men kan schampo hjälpa till i kampen mot alopeci och vilken schampo mot håravfall är bättre att köpa?

Kriterier för att välja ett bra schampo mot håravfall

Shampoo för att tunna håret bör väljas mycket noggrant:

 • efter hårtyper och hårbotten: för torrt, oljigt eller normalt hår;
 • efter typ av problem. Vetenskap är känd:

1. androgen och fokal alopeci - allvarliga sjukdomar som kräver medicinsk behandling

2. Tillfällig ökad håravfall (efter stress, strikt diet, förlossning, etc.). Terapeutiska schampon hjälper till att sakta ner förlusten och aktivera hårväxten.

3. Krossa håret på rötterna, vilket beror på förstöringen av nagelbandet. Här hjälper en bra närande och fuktgivande vård;

 • genom sammansättning. Närvaron i schampo av proteiner, keratin, biotin, växtekstrakter, mineraler och spårämnen som förstärker hårets nagelband är välkomna. Mycket användbart för gallring hår olja, rik på omättade fettsyror (avokado, jojoba, kardborre, rapsolja, svarta vinbär, gurkört, jättenattljusolja), fruktextrakt av Saw Palmetto och nässlor, biotin, koffein, vitamin B6 och zink. Om håret är skadat, kommer det också att vara användbart silikon och fuktighetsgivare. När det gäller schampon med medicinska komponenter, är de bättre att använda på råd av en läkare.

Det är viktigt! Baldness är ett medicinskt problem. Om schampon, masker och kosttillskott inte hjälper, är det dags att kontakta en tricholog. Den läkaren ska identifiera orsakerna till håravfall och förskriva en omfattande behandling.

De bästa shampoo tillverkarna för håravfall

Alla anti-falloutschampon på marknaden kan delas in i 2 stora grupper:

 • De medel som ger den kosmetiska effekten. Dessa är alla kvalitetsbutiker och salongschampon med en stramande, skyddande och fuktgivande effekt. De kan förhindra sprött hår, skydda dem med silikon, oljor och proteiner och hjälpa till att växa nytt hår. Men på något sätt kan de inte påverka hårfolliklarna.
 • Farmaceutiska schampon. Dessa inkluderar produkter av varumärkena Vichy, Kerastase, Klorane, Fitoval, Alerana, Selentsin, etc. Dessa produkter innehåller terapeutiska komponenter av lokala åtgärder med varierande grad av effektivitet och kräver kurs (ej permanent!) Använd.

Topp shampoo mot håravfall - TOP-8

Price Expert presenterar flera kända och högkvalitativa schampon mot håravfall.

Produktnamn

Beräknad kostnad, gnidning.

Särskilda funktioner

Betyg, på 10-punktsskala

Pharmalife Italy RINFOLTIL Enhanced Koffein Formel

effektivt koffeinhaltigt hårförlustschampo

Vichy Dercos Firming med Aminexcil®

Det mest populära apotekshampo för behandling av alopeci

KRKA Fitoval 200 ml

bra schampo för säsongs- och tillfällig håravfall

Kerastase Specifique Bain Stimuliste GL 250 ml

uppstramande schampo för frekvent hårvård

TWINS Tek Onion 911 150 ml

billigt apotekshampo för skallighet

Alerana för torrt och normalt hår 250 ml

högkvalitativt schampo mot håravfall med nässla och kardborre

SelentsinHairTherapy 200 ml

bra rysk schampo mot håravfall

"First Aid Kit" Agafi Dermatologic 300 ml

billigt profylaktiskt schampo mot håravfall

Låt oss nu prata om funktionerna i vart och ett av de valda produkterna mer detaljerat.

1. Pharmalife Italy RINFOLTIL Enhanced Koffein Formel
effektivt koffeinhaltigt hårförlustschampo

Medelpriset i Ryska federationen för 200 ml: 500 p.

En av de bästa schampon mot håravfall, med aktiva kosmetiska ingredienser. Denna veteproteiner, extrakt av krasse, kinaträd och frukt av dvärgpalm, ett komplex av aminosyror, zink och koffein, vilka är kompletterade med pantenol, kollagen, elastin och glycin. Ett stort plus är att de flesta av de användbara komponenterna finns i första hälften av listan (koffein är på fjärde plats).

fördelar:

 • mjuk tvättbas;
 • utan dofter;
 • effektiv sammansättning;
 • bekämpar androgen alopeci.

nackdelar:

 • flytande, dåligt skummad (men väl tvättad);
 • effekten är långsam (du måste använda minst en månad varje dag);
 • utan ampuller, är effekten inte så uttalad.

Typiska recensioner av schampo Pharmalife Italien RINFOLTIL:

"Under de första två veckorna av användning ökade håravfallet och mycket. Och då slutade det, närmare bestämt återvände det till normalt. Inga fler buntar av lös hår i badrummet och en kam! "

"Det har varit 2 månader sedan starten av användningen av schampo, och jag kan säkert säga: shampoo hjälpte! Håret började växa och faller nu mycket mindre ut. "

2. Vichy Dercos Firming med Aminexcil
Det mest populära apotekshampo för behandling av alopeci

Medelpriset i Ryssland för 200 ml: 680 p.

Basen för denna kända produkt är den terapeutiska komponenten aminexil, härledd från minoxidil. Amineksil är bra eftersom det förlänger hårets "liv" och minskar intensiteten av deras förlust. Dessutom har kompositionen panthenol och vitamin B6, vilket förstärker nagelbandet och arginin, vilket förbättrar mikrocirkulationen i hårbotten. Liksom alla läkemedel krävs utbildning.

fördelar:

 • ekonomisk, väl skum, väl tvättad;
 • slutar håravfall efter 3-4 användningar;
 • synligt förstärker håraxlarna.

nackdelar:

 • högt pris (med ampuller ännu dyrare);
 • gör håret hårdare och torrare.

Typiska Vichy Dercos Firming Recensioner med Aminexcil®:

"Jag använde 1 flaska schampo och håravfall slutade helt. Efter en månads paus bestämde jag mig för att upprepa kursen. Bottom line: Hårväxten har förbättrats avsevärt, en bra "underrock" har dykt upp.

"Det bästa schampoet för håravfall! Hår med användningen av detta schampo faller inte ut. Känner som att de har blivit mer täta, lagt till en liten mängd. "

3. KRKA Fitoval
bra schampo för säsongs- och tillfällig håravfall

Genomsnittligt pris över Ryska federationen: 310 s.

Detta schampo för håravfall kombinerar framgångsrikt ett lågt pris, tillgänglighet (tillgängligt i nästan alla apotek) och ett bra resultat. Kompositionen är baserad på vetepeptider och rosmarin och arnica-extrakt, vilket förbättrar hårets struktur och stimulerar blodcirkulationen. Enligt recensioner, återställer inte håret hår efter stress, sjukdom, förlossning och är särskilt bra för tunna och sköra strängar.

fördelar:

 • slutar snabbt "hårfall";
 • stimulerar ny hårväxt
 • hår väl kammade och skina även utan balsam;

nackdelar:

 • flytande, oekonomisk;
 • torkar håret.

Typiska KRKA Fitoval recensioner:

"Jag använder inte alltid Fitoval, men på våren och hösten tar jag det alltid slut i lager. Håret återvänder snabbt till normalt, inte längre smuler. "

"Det bästa schampot - det minskade verkligen håravfall! Vid tvättning förlorar jag 3-4 bitar! Och efter tvätten är håret mycket glänsande, lätt att kamma och passa bra. "

4.Kerastase Specifique Bain Stimuliste GL
uppstramande schampo för frekvent hårvård

Medelpriset i Ryssland för 250 ml: 1300 p.

Premium shampoo lovar att minska förlusten av strängar, förbättra deras tillväxt, stärka och lysa. Arginin och glukolipider är ansvariga för att uppfylla löften. Shampoo tvättar kvalitativt krullarna och lämnar dem i utmärkt skick - glänsande, lätt och lättsamt. Återkopplingen från kvinnor tyder på att Kerastase-schampon inte bara minskar håravfall bättre än andra produkter, men ger dig också möjlighet att snabbt växa en ny "fluff".

fördelar:

 • omfattande helande effekt på håret och hårbotten;
 • mager konsumtion;
 • oklanderligt utseende av hår.

Minus: högt pris.

Typiska recensioner av Kerastase Specifique Bain Stimuliste GL:

"Ändrar definitivt håret till det bättre, stärker dem och låter nya hår växa snabbare och inte bryta."

"Mycket ekonomiskt, tjockt schampo, hår efter det är rent och glänsande. När det gäller nedfallet, nästan från första tvätten märkte jag att håret i badkaret dräner är mycket mindre än tidigare. "

5. TWINS Tek Onion 911
billigt apotekshampo för skallighet

Genomsnittspriset i Ryssland för 150 ml: 100 p.

Modest apotekshampo lockar god kvalitet och hållbart resultat. Det innehåller inte bara naturlök extrakt (strax efter tvättbasen), men också ett komplex av växtextrakt (björk, nässla, kamomill, kardborre etc.) och ett antal vitaminer som är användbara för hår (biotin, naicin, etc.). Detta är inte en reklamdummy, men en riktig (om än inte direkt) verklig produkt.

fördelar:

 • god rengöring och trevlig arom;
 • effektivitet;
 • du kan använda ständigt;
 • komposition med ett högt innehåll av vegetabiliska komponenter;
 • tätar håret, tillägger glans.

nackdelar:

 • resultatet är inte omedelbart uppenbart;
 • det skumar illa
 • allergiska hudreaktioner uppstår.

Typiska recensioner av TVINS Tek Onion 911 schampo:

"För dina pengar är schampo bara bra. Jag är inte säker på att han på något sätt har bidragit till hårväxten, men hans handling är mjuk och mild, torkar inte, förvirrar inte och hans hår verkar vara tjockare från honom. "

"Med varje ny applikation glädde effekten av 911 mig mer och mer. Håret upphörde nästan inte att falla ut, och nya hår gjorde sig vägen längs deras tillväxt. Och det från schampo för 100 rubel! För sitt pris är detta verkligen det bästa schamponet för håravfall. "

6.Alerana för torrt och normalt hår
högkvalitativt schampo mot håravfall med nässla och kardborre

Medelpriset i Ryssland för 250 ml: 400 p.

Shampoo är bra med en rik lista med växtbaserade ingredienser, som tillsammans hjälper till att hantera problemet med håravfall. Den innehåller nässla och käft extrakt, vallmo och tea tree olja, proteiner, lecitin och panthenol. I samma serie finns ett schampo för fet hår.

fördelar:

 • Effektiv mot håravfall
 • lätt att köpa (säljs i nästan alla apotek);

nackdelar:

 • under de första två veckorna av användning ökar håravfallet;
 • flytande, oekonomisk;
 • torkar håret;
 • förvirrad, ingen balsam för att inte kamma.

Typiska recensioner på Alerana shampoo för torrt och normalt hår:

"För mig var detta schampo en bra medelväg. Det är flytande, kan torka längden och fungerar inte under hårväxt, men det har god kvalitet - det påverkar verkligen håravfall. "

"I kombination med balsam och spray av samma märke fungerar det mycket bra. Om den används separat ändrar den frisyren i en tvättduk. Men med honom slutade håret att gå ifrån huvudet - det är ett faktum! "

5. Selentsin Hair Therapy
bra rysk schampo mot håravfall

Medelpriset i Ryssland för 200 ml: 300 p.

I det inhemska schampot användes anagelin (patenterat vegetabiliskt protein), extrakt av burdock och nässla, koffein och biotin. Det har också silikon som skyddar svagt och sprött hår. Enligt recensioner minskar shampoo antalet förlorade hår, men inte mycket. Men i företaget med en balsam fungerar mask och spray av samma tillverkare bra.

fördelar:

 • kvalitativt tvättas, inte fet och torkar inte;
 • bra komposition (proteiner + kollagen + biotin + koffein + växtekstrakter + silikoner);
 • trevligt kaffe arom.

nackdelar:

 • Effekten av ett schampo är inte tillräckligt uttalat;
 • Det finns inte i alla apotek.

Typiska recensioner av Selentsin HairTherapy shampoo:

"Används 2 månader tills flaskan är över. Hår tvättar, de blev tjockare och tätare, och deras förlust minskade avsevärt. "

"Jag rekommenderar som ett bra schampo, rengör hårbotten och håret, inte viktning och inte oljig, samtidigt som du inte torkar hår. Hårförlusten minskar inte och förstärks inte. "

4. "Första hjälpen kit Agafi" Dermatologisk
billigt profylaktiskt schampo mot håravfall

Medelpriset i Ryssland för 300 ml: 75 p.

Den skumar väl och tvättar håret väl, innehåller rost extrakt, linolja och keratin. Stärkar håret, minskar sårbarheten, orsakar inte hårbotten, men kan inte klara av håravfall. Produkten kan rekommenderas som ett profylaktiskt medel för att behålla hårets skönhet mellan behandlingar. Silikonfritt schampo, så extra omsorg kan krävas.

fördelar:

 • bra stärkande effekt
 • förlänger hårets renhet;
 • lågt pris och hög volym.

nackdelar:

 • svag effekt mot förlust
 • utan balsam hår är mycket förvirrad;
 • mycket obekväma flaska.

Typiska recensioner av schampo "First Aid Kit Agafi" Dermatologic:

"Ett bra billigt schampo vid rosten av calamus. Jag använder den hela tiden, mitt hår med Agafya stannar längre och började skina och flyta. "

"Jag vet inte om han gör något med håravfall, men hans hår har definitivt blivit mindre. Efter en månads användning på kammen är de nästan inte kvar. "

Så vilken typ av schampo mot håravfall att välja?

Så, varken i kosmetiska eller medicinska linjer av schampo, hittade vi inte det perfekta botemedlet för håravfall. Kanske är det inte kvaliteten på dessa produkter, men problemet med förlust av ett schampo fungerar inte ensam: du behöver ett integrerat tillvägagångssätt, och ofta behandling av en läkare. "Price expert" rådgör med en specialist och väljer precis vad ditt hår behöver. Framgångsrikt förvärv och vackert hår!

GRÖN PHARMACY SHAMPOO MOT HÅRSTRÄDNINGSKRÄPP FÖR BIG PROTEIN AV CAVIUM 350 ML

Kortfattat om produkten

Gröna apotekshampo för håravfallsbocka stora proteinvete 350 ml instruktioner för användning

Doseringsform

Genomskinlig gelatinös struktur

struktur

AQUA, Sodium Laureth Sulfate, cocamidopropylbetain kokamid DEA, Glycereth-2 kokoat, PEG-7-glycerylkokoat, Arctium lappa rot extrakt, hydrolyserat veteprotein, polykvaternium-10, natriumklorid, glycerin, CITRONSYRA, PARFUM, bensylalkohol, metylkloroisotiazolinon, METHYLISOTHIAZOLINONE, PHENOXYETHANOL, NATRIUMBENZOATE, POTASSIUM SORBATE.

beskrivning

Rengör effektivt och bryr sig om hår som är benäget för håravfall.

Burdock root extrakt fungerar effektivt på svaga hårrötter, mättar hårsäckarna med väsentliga näringsämnen för att stärka dem.

Veteproteiner ger näring till rötterna och stimulerar hårväxten.

För att uppnå en bättre förstärkningseffekt rekommenderas det att använda schampo i kombination med en balsammaske eller en mask i denna serie som kompletterar vården med infusion eller hårolja.

0% paraben, silikoner, färgämnen

Försäljningsfunktioner

vittnesbörd

För alla hårtyper. Effekter på rötterna, näring och stimulering av hårväxt.

Kontra

Vid kontakt med ögonen, skölj med vatten. Eventuell ökad individuell känslighet för enskilda komponenter.

 • Köp Gröna apotekshampo mot håravfallsbotten Storveteproteiner 350 ml i Moskva kan vara praktiska på ditt apotek, beställer Apteka.RU.
 • Vi har ett lågt pris på Green Pharmacy Shampoo mot håravfallsbock proteinhalt 350 ml i Moskva.

Du kan se närmaste leveranspunkter i Moskva här.Nästa Artikel
Slingor