Shampoo för hårrätning


Ägare av lockigt vackert hår inte i ord vet hur svårt det är att bry sig om lockar, så att de ser vackra och elastiska ut.

Krokigt hår hör till den olydiga hårtyperna, så det är svårt att klara av dem, och om du ofta använder en hårtork och ett strykjärn, kan du snabbt göra dem sköra, torra, förvirrade. Mer sistnämnd har en unik alternativ hårrätningsmetod visats, vilken är tillgänglig för varje kvinna och är lämplig för daglig användning. En underbar mild metod är att använda ett speciellt keratinschampo för hårrätning. Vad ska vara en del av ett sådant tvättmedel?

För att uppnå maximal effekt av schampot bör det inkludera aktiva kemikalier som har förmåga att släta håret. För att uppnå mjukhet och lydnad måste kosmetiska produkter innehålla ricinolja, silikon och det kan dock vara överraskande att det är - panthenol. Dessutom måste sådana naturliga ingredienser som extrakt av olika örter, provitamin B5, proteiner av vete och silke också finnas närvarande. Ingen kemisk komponent kan ge håret noggrann omsorg som substansen skapad av naturen själv. (Se även hemlagade schampo recept från naturliga produkter).

Det är inte bara kemikalier som kan räta på sig, men även naturliga ingredienser som avokadoolja och olivolja bidrar också till detta. Dessa unika i deras kompositionoljor kan smidigt släta varje hår, genomsyras med användbara vitaminer och mineraler.

Förutom de komponenter som redan är listade måste etiketten hos hårglättande schampo innehålla de aminosyror och keratin som är nödvändiga för att skydda håret från de skadliga effekterna av miljön och förlänga effekten av rätningen. Priserna för sådana kosmetika bör inte vara för låga, eftersom deras komponenter är dyra.

Keratinrätning: schampon och andra medel

För professionell och långsiktig utjämning av lockar används ett speciellt keratinschampo för hårrätning, såväl som serum och kräm. Alla de listade kosmetika används i komplexet, vilket gör att du kan få fullt rakt, friskt hår i slutet av proceduren.

Effekten av keratin på håret varar upp till tre månader. Det viktigaste är att ordentligt ta hand om håret, för att inte provocera sin curling. En frisör ska berätta för dig hur du stylar och tvätta håret, han kommer att rekommendera schampo efter keratinrätning.

I början av proceduren är håret djupt rengjort från rester av stylingprodukter och smuts med hjälp av ett speciellt schampo som kan förbereda sig för effekterna av keratin. Sedan sker cirka tre timmar hårrätning och behandling. Efter avslutad hela processen erbjuds kunden att köpa ett icke-sulfat shampoo efter keratinrätning och en mask eller balsam som kan användas efter två dagar, eftersom håret måste skyddas noggrant från någon påverkan under denna tid.

Populära varumärken av schampon för hårrätning

Den bästa effekten av hårrätningsproceduren kan endast erhållas med användning av professionell kosmetika. För närvarande finns ett stort antal tillverkare som erbjuder hårbehandlingskomplex.

De mest kända varumärkena är:

 • Global Keratin Hair Treatment;
 • QOD;
 • Nanokeratin;
 • Kokoskeratin;
 • Copola;
 • Global keratin;
 • Sunliss;
 • och andra.

Det viktigaste att veta vilket schampo efter keratinrätning bäst kombineras med det valda komplexet. Tack vare keratinbehandling tränger små partiklar av keratin in i hårcellerna och berikar dem.

Shampoo för hårrätning hemma

Nästan i någon butik kan du köpa schampo för självrätande hår, men det är viktigt att veta att det här inte är en panacea. Dessa medel kan göra livet enklare för ägare av lockigt hår, men inte rätta dem helt. Shampoo kan göra håret mer hanterbart.

När du använder denna typ av schampo bör du veta att håret inte kan torkas med hårtork efter tvätt. Våt krullar bör sättas i ordning med en kam med sällsynta tänder och låt dem torka naturligt.

Följande är de mest effektiva hårrengöringsschamponerna:

 • Farmativ utjämning;
 • Gliss Kur "Asiatisk jämnhet";
 • Glatt från Zone Concept;
 • Ta Home Smoothing kit av Paul Mitchell;
 • "Perfekt jämnhet" från Kemon;
 • Sexigt hår.

Schampo recensioner

Tack vare keratinrätningen kan jag sova längre och spendera mindre tid framför en spegel.

Svetlana, 28 år gammal

Jag använder ofta olika schampon och det kan jag säkert säga till var sin egen. Försökte mycket, slutade på PaulMitchel.

Jag är trött på att bekämpa mina hemska krullar, jag hoppas att keratinkomplexen hjälper mig.

Till efterrätt, video: Keratin hårrätning hemma

Listan över de bästa schamponerna för rätning av lockigt hår

Curly curls anses vara den mest olydiga och svåra att stilen. För att pacify de olydiga lockarna, använder ägarna av sådant hår dagligen hårtorkar, strykjärn. Men regelbunden användning av sådana anordningar påverkar hälsan hos deras strängar negativt. Och lösa dessa två problem bara schampo för hårrätning. Tack vare det här verktyget kan du släppa lockiga lockar utan att skada dem. Naturligtvis kommer det inte att kunna raka håret helt. Ändå är det önskvärt att veta vad de är och hur de agerar.

Sammansättningen av schampon för hårrätning

Ge bra rätande lockigt hår i schamponet, de aktiva substanserna. Också i deras sammansättning är kemiska föreningar som kan påverka skadade strängar negativt. Men denna åtgärd är helt återbetalad av naturliga ingredienser.

Mycket effektiva schampon innehåller följande ämnen:

De aktiva komponenterna, som tränger in i hårets porer, stärker, ger den vikt. Under sin egen vikt är strängarna inriktade.

Castorolja, panthenol gör håret mer lättsamt. Som extra ingredienser använder tillverkarna silkeproteiner, extrakt av medicinalväxter. Kompositionen kan vara honung, mjölk.

Närvaron av naturliga ingredienser är mycket viktigt eftersom ingen kemikalie kan ge en så mild och effektiv vård. Tack vare dem blir curls lydiga, skaffa glans, silkiness, bli friskare.

Möjligheten att anpassa håret har inte bara kemiska föreningar. Naturliga oljor är inte mindre effektiva: avokado, lotus, lakrits, argan, jojoba. Naturliga ingredienser räta försiktigt krullarna över hela längden, närma dem med användbara ämnen.

Men produkter som innehåller silikon för vård av lockiga trådar rekommenderas inte. Detta ämne väcker vågar på håren, för vilket de är förvirrade, blir mer sårbara mot negativa faktorer.

Hur gör utjämningsschampot

Alla komponenter i nivelleringsschampot tränger snabbt in i folliklarna. Curls märkbart raka, curling blir mindre uttalad, hår curling. Även efter sköljning av medlet förlängs dess verkan på grund av dess aktiva beståndsdelar.

En ansökan är tillräcklig för att märka det första resultatet. Strängar är mindre tryckande vilket gör läggningsprocessen mindre tidskrävande. Dessutom innehåller schampoen värmebeskyttande komponenter som förhindrar hårskador. De blir resistenta mot fukt, frisyren upprätthålls även med hög luftfuktighet.

Granskning av effektiva lockiga hårschampon

Varaktigheten av resultatet av rakt hår beror på sammansättningen och kvaliteten på schampot. Till salu är många olika medel olika i åtgärd. Det är svårt för en person att förstå sådant överflöd.

En bedömning av de bästa lockiga hårvårdsprodukterna hjälper till att välja ett nivelleringsschampo:

 1. Sexigt hår - mildt schampo som förbättrar hårets tillstånd. Det innehåller inte salt, gluten och sulfater. Fluffy strands blir mjukare och mer lydig. Det blir lättare att packa dem och hålla håret med det här verktyget. Effekten uppnås på grund av honung och panthenol. Genomsnittspriset för en volym på 300 ml är 1500 rubel.
 2. Smooth / Concept - detta schampo kan räta ut håret. Innehåller mandel, ris och olivolja, silikon, silkeproteiner. Förbättrar ståndarnas tillstånd, ger dem glans och jämnhet. En flaska på 300 ml kostar cirka 200 rubel.
 3. Gliss Kur - effektivt keratinschampo. Väl rengör håret, lätt att skölja och smälter något hår. Det gör strängarna mer lätta och smidiga för styling. Med regelbunden användning är håret mindre tryck och glans. Innehåller bambuxtrakt, vanilj, aprikosolja, keratin och panthenol. Den genomsnittliga kostnaden per 250 ml är 120 rubel.
 4. Loreal - kända varumärke shampoo, som är mycket populär bland ägare av lockiga högar. Det ger fullständig vård. Naughty curls efter första användningen är helt slät. Förutom kemikalier innehåller produkten naturlig argan och olivolja. De gör håret lydigt, skyddar och närnar det. Mjuk arom kommer tillfredsställa även den mest krävande konsumenten. Genomsnittspriset för ett 1,5 liter shampoo-rör är 1200 rubel.
 5. Ta Home Smoothing kit / Paul Mitchell - utjämnande schampo. Den kan användas varje dag. Det renar rent krullarna, inte överdriver dem. Den innehåller jojobaolja, aloe, kamomill, alger och henna. Efter första användningen blir håret silkeslen, slät och glänsande. Kostnaden för ett schampo på 300 ml - 1000 rubel.
 6. Brelil - komponenterna i produkten omsluter håren, eliminerar fluffigheten, återställer strukturen från insidan. Håret är täckt med en film som skyddar dem mot skador och fuktförlust. 250 ml schampo kostar 750 rubel.
 7. Kemon Silky Feel Shampoo - ger jämnhet och glans till hår. De får ett hälsosamt och välvårdat utseende. Särskilda komponenter i produktens sammansättning skyddar trådarna från negativ effekt av yttre faktorer, förhindrar torkning av spetsarna. Curls är justerade. Kostnaden per flaska 250 ml - 500 rubel.
 8. Syoss "Shine boost" - det här billiga shampooet är utformat för att ta hand om tunt och tråkigt hår. Den innehåller naturliga oljor. Smoothes strängar och ger dem en bländande glans. Priset på 500 ml schampo - 200 rubel.
 9. Farmavita - "Smoothing" - baserad på grönt teextrakt. Produktens huvudkomponent ger krullar med bra rengöring och hälsa. Särskilda filter i sammansättningen av schampon skyddar mot skadliga effekter av UV-strålar. Naughty och tunt hår blir slät och silkeslen.
 10. Londa Professional / Slick Smoothare - ett utjämnande schampo som ger känslig hårvård. Det tränger igenom hårstrukturen, släpper vågorna och närmar sig från insidan. Priset på en 250 ml flaska schampo är 400 rubel.

Detta perech populäraste nivelleringsschampon i olika priskategorier. För dem som är begränsade i fonder är det värt att välja ett budgetalternativ. Dessa inkluderar: Nivea, Sunsilk, Schwarzkopf, Dove. De säljs i varje butik. Deras kostnader varierar från 120 till 250 rubel per flaska. Du borde inte förvänta dig en fantastisk effekt från dem. Men efter att ha använt dem blir det lättare att sätta lockar i en vacker frisyr.

Hemma kan du också använda professionella schampon. De hjälper bättre att anpassa krullarna. Bland dem är populära hudvårdsprodukter: Super mager dagligen / Paul Mitchell, Straight Sexy Hair, Farmavita Smoothing. De används som vanliga schampon, men resultatet är fantastiskt. Ett särdrag hos dessa medel är den kumulativa effekten.

Se även: recension av populära remsorvårdsprodukter (video)

Användningsfrekvensen beror på slutresultatet. För två applikationer kommer strängarna att bli släta, stoppa curling, även i en våt miljö. Kostnad - 1000 rubel och över. Men alla ekonomiska kostnader som uppstår kommer att löna sig med ett fantastiskt resultat.

Hemlagad recept för hårrätning

Stor popularitet vunnit naturligt schampo, kokt med egna händer. Fördelen med sådana medel är att de är helt naturliga och hjälper bättre i kampen mot styggt och fluffigt hår.

Hair straightening shampoo

Rak, smidig, som silke och vackert ljugande hår är en dröm om många representanter för det fina könet. Som regel vill ägare av olydigt och lockigt hår precis detta. Modern kosmetisk teknik och uppfinningar kan nu uppfylla nästan alla önskemål.

Hur kan du göra ditt hår perfekt rakt?

Detta kan göras med hårtork och strykning, men det finns en "men". Bra hår är inte precis tillagt. Särskilt från frekvent användning. Att veta om sådana problem hos ägarna av orubbligt hår har skaparna av kosmetika utvecklat en speciell typ av schampo - för rätning av hår. Den mest skonsamma metoden för att stryka håret använder ett liknande schampo.

På en kort tid har dessa schampon blivit mycket populära, nästan alla kosmetikaföretag som producerar kosmetika för hår ger dem. Sammansättningen av sådana schampon kan vara mycket olika, men det finns vissa komponenter som måste vara närvarande om detta schampo är effektivt.

Vad är dessa komponenter?

Vissa kemikalier vars uppgift är att väga håret, vilket leder dem att räta ut under denna vikt. Till exempel:

 • natriumlauretsulfat
 • pantenol
 • silikon
 • ricinolja

Naturliga ingredienser (brukar skydda hår mot skadliga effekter):

 • keratin
 • vete och silkeproteiner
 • aminosyror
 • provitamin B5
 • växtbaserade extrakt
 • avokadoolja
 • olivolja

Ett bra schampo för hårrätning kan inte vara billigt eftersom komponenterna i sin sammansättning inte är billiga.

Alla schampon kan delas in i två typer: schampon för professionell användning och schampon för användning hemma.
Shampoo för professionell användning används i salonger i kombination med andra hjälpmedel och hårrätningsprocedurer.

Shampoo som används hemma, du kan köpa i vilken butik som helst. Professionell effekt av rätning från dessa schampon bör inte förväntas. Men håret efter att ha använt dem blir mjukare och mer lydigt.

Att följa reglerna för användning av sådana schampon kan uppnå en bra effekt.
Följande regler, efter att ha tvättat håret, kamma dem med en sällsynt kam, ge önskad form och torka utan att använda en hårtork. Det är enkelt.

Så, att veta de grundläggande egenskaperna och den nödvändiga sammansättningen av rätande schampon, hittar du ett verktyg som passar dig.

Hair straightening shampoo: ett fashionabelt trick eller en riktig hjälpen

Naturligt lockiga lås ser romantiskt och väldigt vackert ut. Det är emellertid inte alltid möjligt att skapa den önskade frisyren från ett sådant hårhår, därför gör många tjejer sina strängar raka, med olika metoder. En av dessa - schampo för att räta håret hemma.

Rak hår är väldigt lätt och passar bra.

Vilka medel kommer att lindra från olydiga lockar?

Egenskaper av lockiga huvuden

Krokigt hår ger sina älskarinnor många problem.

Krullarna är som regel olika:

 • olydnad;
 • torr;
 • bräcklighet;
 • överdriven elektrifiering.

Krullar dåligt hållet hår och förvirras ofta, vilket leder till allvarlig skada. Den porösa strukturen hos sådana krullar reagerar omedelbart på den minsta fuktigheten. När du blöter upp vattnet bokstavligen, håren, försiktigt vikta med egna händer, ändrar sig de olika formerna: de vrider sig i olika riktningar och kommer ut ur styling.

Krulligt hår kräver särskild vård

Det är därför som många moderna tjejer väljer speciella tvättmedel med en likriktande effekt.

Vad gör shampoorätning

När du väljer, var uppmärksam på ingredienserna som ingår i schampot: hårrätning, det måste innehålla speciella kemiska element. Naturligtvis har deras inflytande inte alltid en positiv effekt på porösa och försvagade strängar. Men effekterna av kemikalier kompenseras ofta av fördelaktiga naturliga ingredienser.

Som en del av en bra likriktare bör det vara:

 • natriumlaurylsulfat;
 • natriumhydroxid;
 • natriumlauretsulfat.

Dessa komponenter penetrerar genom hårets porösa, rivna mantel och gör den tyngre. Under denna vikt faller strängarna av och upphör att curl starkt. Kompositionen av tvättmedlet kan innefatta alla tre ingredienser, och vilken som helst.

Räkning av hårschampo bör också innehålla ingredienser som har en viktningseffekt på utsidan.

Till exempel kan dessa vara:

Var uppmärksam! Castorolja gör inte bara håret tyngre, utvecklar det, men ger också utmärkt vård.

Av stor betydelse och hjälpkomponenter. De förbättrar inte bara effekten av direkthet utan ger även högkvalitativ hårvård.

Typiskt är dessa ingredienser:

 • aminosyror;
 • växtextrakt
 • B-vitaminer;
 • proteiner av vete, silke;
 • olika oljor.

Närvaron av användbara ytterligare komponenter kommer att förbättra kvaliteten på lockigt hår, göra dem mjukare och mer lätta. Regelbunden användning av högkvalitativa rätschampor ger bra resultat och har en positiv effekt på hårets tillstånd.

Oljor väger håret, räta ut dem

Var uppmärksam! Tuffa, starkt lockiga hårschampon har ingen effekt. Hår med en sådan struktur för rätning behöver mer radikala åtgärder.

Likriktaröversikt

Straightening curls shampoos idag njuter av stor popularitet. De väljs inte bara av tjejer med lockiga strängar utan också av ägare av något lockigt, vågigt och orubbligt hår. Dessa rengöringsmedel förenklar processen för styling med egna händer och hjälper till att pacify håret.

Det finns två kategorier av kosmetika på marknaden idag som erbjuder schampon för rätning:

 • budgetposter
 • professionella linjer.

Budgetalternativ

Populära kosmetiska märken uppmärksammade problemet med lockigt hår. De fortsatte om tjejerna och skapade en speciell linje för att hjälpa till att övervinna styggt hår.

Till exempel har de nödvändiga fonderna:

 • Schwarzkopf (Gliss Kur);
 • Garnier;
 • Sunsilk;
 • duva;
 • Nivea, etc.

Bilder av utjämningslinjen för medel från Schwarzkopf

Dessa märken kan köpas på nästan alla kosmetiska butiker och även i snabbköpet. Priset på medel varierar i intervallet 120-250 rubel per flaska, så de kallas budget.

Du bör inte förvänta dig en fantastisk smidighet från dessa schampon. De kommer helt enkelt att göra lockigt hår mer lättsamt och mjukt, vilket kommer att underlätta den efterföljande stylingen. Lite stärka effekten av ytterligare köpta balsam från samma serie.

Fonder för jämnhet från Nivea har bra recensioner

Professionella verktyg

Medel för att tvätta professionella linjer kommer bättre att klara problemet med lockor. Dramatiskt raka strängar med deras hjälp fungerar inte heller, men det visuella resultatet är mer uttalat än i budgetposter.

Följande droger har fått särskilt positiv feedback:

 • Rak Sexigt Hår;
 • Supermager dagligen (av Paul Mitchell);
 • Farmavita utjämning;
 • "Perfekt jämnhet" (från varumärket Kemon).

Shampoo från varumärket Sexy Hair

Var och en av dessa schampon har sina egna nyanser, unik sammansättning och rekommendationer för användning.

Till exempel är panthenol, honung och mjölk en del av det amerikanska medlet av Sexy Hair. Ingredienser av naturligt ursprung har en positiv effekt på varje hår. De blir lydiga, lätta och lätta att passa.

Bruksanvisning är vanligast:

 1. Fuktar ditt hår väl.
 2. Slå lite shampoo i dina händer och massage tipsen.
 3. Sprid skummet längs längden och håll i 2-3 minuter.
 4. Tvätta av med varmt vatten. Upprepa vid behov.

Sexigt hår har förmågan att ackumulera. Ju oftare du använder det, ju rakare ditt hår blir. Efter den första tiden ser frisyren dock mycket bättre ut och påverkas inte av en fuktig miljö.

Super mager dagligen, utgiven av det kända varumärket Paul Mitchell, kännetecknas av sin skonsamma vård och värme skyddskvalitet. Detta verktyg gör strängarna elastiska, avbryter bunt och fluffiness.

En av fördelarna är en intressant sammansättning:

 • henna;
 • extrakt av romersk kamomill, alger;
 • aloe vera;
 • jojobaolja

Paul Mitchell Straightening Shampoo

Denna produkt är lämplig för tjejer som aktivt söker efter ett speciellt schampo: vilket räter ut håret och skyddar mot överhettning. Efter tvätt kan du utan problem och ytterligare vårdprodukter fixa resultatet med en hårtork eller strykning.

Farmavita Smoothing Shampoo ger jämnhet med glukos, grönt te och glycerin. Dessutom innehåller verktyget UV-filter, vilket gör det oumbärligt under sommarsemestern. Efter användning skiner håret bra, är lydigt och mjukt.

Fotoverktyg för rätning från varumärket Farmavita

En av de viktigaste positiva åtgärderna i produkten Farmavita Smoothing-tjejer anser möjligheten, om den inte är rakad, så "tömma" även det mest lockiga håret. Som ett resultat kan den läggas med en strykningstryck. Resultatet kommer att pågå hela dagen.

"Perfekt jämnhet" från det italienska varumärket Kemon rättfärdigar fullständigt sitt djärva namn. Verktyget förändrar hårets struktur och rätnar det väl.

Shampoo hjälper också till att klara de populära problemen curly curls:

 • styvhet;
 • stark elektrifiering
 • sammanblandning av.

För att förbättra och fixa resultatet hjälper du en speciell gel från samma serie.

Det enda hindret kan vara kostnaden för professionella rakningsschampon. De flesta priser börjar vid ca 700-900 rubel per flaska.

sammanfattning

Inte varje likriktare kommer att göra sitt jobb perfekt. De flesta glättande schampon kommer bara att förenkla stylingen något. Men vissa verktyg kan verkligen förbättra krullarnas kvalitet och ha en inverkan på deras struktur (se även artikeln "Brasiliansk hårrätning - Frälsning för" trötta "lockar).

Mer intressanta nyanser presenteras i videon i den här artikeln.

Kategori: Shampoo

Hair leveling shampoo - en översyn av de bästa varumärkena

Välja schampo för rätning av hår

Den moderna skönhetsindustrin erbjuder ett arsenal av olika hårrätare. Värmebehandling, styler, strykjärn, hårtork och speciell komposition. Men alla är tyvärr skadliga för friska krullar, berövar dem sin naturliga glans och skönhet. Därför har kosmetologer uppfunnit ett verktyg som nivåer håret utan att förstöra deras struktur - det är ett schampo för hårjustering.

Sammansättningen av schampo för rätning av hår inkluderar sådana kemikalier som viktsträngar: natriumlauratsulfat, ricinolja, silikon och panthenol.

Under vikten av alla dessa element räker håret. Men förvänta dig inte att dina strängar efter dessa schampon blir helt raka, de kommer att vara mer fina och inte så lockiga. Efter shampooing av håret med ett schampo kommer en del av silikonet fortfarande att vara kvar på strängarna, tack vare vilket håret kommer att sluta krulla, så att det blir enklare att montera dem i en frisyr. Även om det regnar utanför fönstret behöver du inte oroa dig för din styling.

Förutom de angivna kemiska komponenterna ingår naturliga ingredienser i schampot:

 • protein silke och vete
 • murgrönaxtrakt
 • keratiner

Alla försiktigt bryr sig om hår och skyddar det perfekt mot de negativa effekterna av yttre faktorer.

Användningen av räfflingsschampon skiljer sig inte från vanliga: de appliceras på vått hår, skumas ordentligt, masseras med fingertopparna i 2 minuter och tvättas sedan av med varmt vatten. Om du är ägare till långt hår rekommenderas proceduren att repetera.

Vilken schampo ska du välja?

Hårnivån schampon produceras nu av tusentals tillverkare av olika kosmetika. De säljs i nästan alla avdelningar av hushållskemikalier och kosmetika. Om vi ​​anser de mest populära av dem får vi följande bild:

 • Ta Home Smoothing kit (Paul Mitchell) shampoo - håret efter användning blir flexibelt, hanterbart och få hälsosam glans. På grund av innehållet av extrakt av alger, kamomill, henna och jojoba utförs hårvård med särskild vård. Dessutom är detta schampo lämpligt för alla typer av hår.
 • Glatt från Zone Concept - fuktar håret helt på grund av innehållet i mandel och olivolja och på grund av detta är strängarna rakade. Dessutom finns silkeprotein i schampot, vilket förhindrar elektrifiering av håret.
 • Produkten från den italienska tillverkaren Kemon "Perfect Smoothness" hjälper dig att göra ditt hår smidigt, glänsande och behagligt för beröringen. Detta schampo ger en långvarig effekt av jämnt hår, som är relaterat till strykningseffekten, så om du vill ha raka strängar utan krullar, var god att få Kemon.
 • Shampoo från budgetserien professionell vård - SYOSS Shine Boost har en speciell formel som ger håret jämnhet och glans. Dessutom systerar SYOSS perfekt krullarna, medan det är lätt att skumma och tvätta bort. Silikon i detta schampo är nästan inte märkbart. Den obestridliga plusen av denna nivelleringsschampo är i sin låga kostnad. Cios är värt omkring 160 rubel, och effekten är som efter en dyr schampo.
 • Den välkända hårkosmetik Gliss Cur är också nöjd med en serie schampon för utjämning av lock - "Asiatisk släthet". Som en del av "Gliskur" finns det naturliga ingredienser som gör håret tyngre och på grund av detta räta de ut nästan en dag. Effekten är naturligtvis svår att ringa på lång sikt, men ändå ser håret helt slätt ut, särskilt bland ägarna av icke tjocka strängar.

Och det här är bara en liten lista över de mest effektiva schamponerna med en nivelleringseffekt. I den professionella delen av hårkosmetik kan du hitta mycket mer medel för att räkna ut stygga krullar.

Naturligtvis är det avgörande valet ditt, var inte rädd för experiment, för att du ska kunna välja rätt kosmetika för ditt hår måste du prova en mängd olika schampo och balm. Med andra ord måste du styras av försök och fel i sökandet efter ditt perfekta schampo med en rätteffekt, men tro mig, resultatet kommer gärna överraska dig!

LÄS INTERESSERANDE OCH INFORMATIVE ARTIKLAR SOM VI HAR GJORT FÖR DIG

Vilket schampo för att räta håret är bättre

En mängd olika schampon i moderna kosmetiska butiker trivs med glädje ögat. Nu kan du hitta en lämplig vårdprodukt för alla typer av hår och hår. Det finns till och med sådana sådana, efter appliceringen av vilken ingen ytterligare styling behövs, till exempel en rätningsschampo.

Hur fungerar det

Vi gör en bokning omedelbart att smidiga krullar inte kan släpa några spegelmedel till en spegelglans. Även om du gör salongrätning, kommer effekten inte att hålla länge, och håret blir fortfarande inte helt slät. Och effekten av schampo är mycket svagare än speciella professionella verktyg, och justeringen i detta fall är en fysisk process, inte en kemisk, därför är resultatet kortvarigt.

Forskare har länge funnit att hår som är lockigt från naturen skiljer sig från rakt hår i form av en håraxel. Om håret är slät, har det en perfekt perfekt cylindrisk form och i branta krölar är den nästan platt.

För att räta ut håret är det därför nödvändigt att skapa ett extra skal runt dem. Det ska inte vara för tätt, annars kommer håret att bryta, och det blir omöjligt att göra en normal styling. Men mycket tunn kommer inte att ge önskad effekt och tvättas snabbt.

Därför utvecklar välkända tillverkare av schampon i sina egna laboratorier speciella kompositioner, vilket kan innefatta:

 • Sulfater och laurylsulfater är de som alla förbannar schampo. Men det är de som ger en utmärkt tvätteffekt och hjälper till att lätt öppna keratinvågorna, så att andra användbara komponenter tränger in djupare.
 • Natriumsalter, inklusive havsalt - stärka håraxelns struktur och komprimera den. I måttliga mängder är det också användbart för hårbotten, eftersom det främjar snabb läkning av små sår och mikrosår.
 • Silikoner är artificiella kiselföreningar, mycket plast, välsmälta hår och något förtjockande utan betydande viktning. Behöver utmärkt skyddande egenskaper, men med frekvent användning är skadliga.
 • Naturliga oljor: oliv, burdock, castor, kokosnöt - skapa en elastisk film som omsluter varje hår. Det underlättar kamning och styling, liksom skyddar håret mot miljöens skadliga effekter, inklusive ultraviolett.
 • Vete eller silkeproteiner - kan snabbt återställa strukturen av skadat hår, fyllning av de bildade hålen. Gör håret mer tätt, perfekt slät, ge en vacker glans.
 • Herbal extrakt - deras åtgärd riktas mer till hårbotten, som de närmar och fuktar. Hårsäckarna börjar arbeta mer aktivt och producera friska celler och därigenom konsolidera och förbättra hårets struktur.
 • Multivitaminkomplex (vanligtvis med tonvikt på grupp B) - ger glans och elasticitet, ger enkel kamning och utmärkt fixering under styling. Håll ett gott skick i hårbotten, förhindra mjäll.
 • Flytande keratin är en speciell högteknologisk formel, där det finns syntetiska proteiner som helt och hållet kan återställa hårets övre skyddskikt, komprimera och utjämna det. Det fungerar bara när man använder en hel rad professionella produkter.

De mer användbara komponenterna i verktyget, desto snabbare kommer effekten att visas och varar längre. Följaktligen kan ett bra schampo för hårrätning inte vara billigt i princip.

Hur man väljer

Hårets struktur är väldigt individuell. Och när du väljer rätt schampo måste du också ta hänsyn till hårets nuvarande tillstånd. Därför är det först och främst nödvändigt att fokusera på kompositionen och huvudkomponenterna (de är på första plats i listan).

Glöm inte möjligheten till individuell intolerans av enskilda ingredienser och att professionella högteknologiska verktyg inte är avsedda för daglig användning.

Typer av schampon

Baserat på de aktiva ingredienserna kan alla nivelleringsschampon delas in i tre huvudtyper: naturligt, silikon och keratin. Var och en av dem har sina positiva och negativa sidor.

naturliga

I stora mängder innehåller oljor och växtekstrakter. De innehåller ofta sheasmör, argan, aprikos, persika och jojoba. Av de eteriska oljorna har ylang-ylang, rosmarin, kanel, mentol och mintoljor en utmärkt uppfriskande och utjämnande effekt.

Dessa schampon är ett utmärkt budgetalternativ, vilket ger glans, jämnhet och elasticitet för torrt och skadat hår.

Men för dem som är benägen att tjocka, är de inte lämpliga, eftersom de lämnar en ganska påtaglig pudig film. Från frekvent användning av naturliga schampon förlorar håret sin volym och saltas snabbt.

silikon

De var super populära 15-20 år sedan. Sedan öppnade de olika egenskaperna hos silikon endast, och den var närvarande i nästan alla kosmetiska produkter.

Silikon kan verkligen göra håret helt smidigt efter den första applikationen. Fukten hålls väl under den, men håret kan inte andas normalt eftersom silikon helt blockerar luftens tillträde.

Att komma i hårbotten klumpar det på porerna och kan orsaka seborré och till och med alopeci. Det är därför som experter inte rekommenderar det för permanent användning.

Förresten, i de billigaste schamponerna, är den aktiva ingrediensen bara silikon.

keratin

Denna typ av schampo uppträdde relativt nyligen som en extra hårvårdsprodukt efter ett salongrätningsförfarande. Under det behandlas håret med en speciell förening innehållande flytande keratin, som därefter skrivs in i hårsaxelns struktur under efterföljande värmebehandling.

Användningen av keratinschampo förhindrar snabb uttorkning och effekten av rätningen varar längre. Men om du bara tvättar håret med keratinschampo, kommer det att förbli på hårets yta och det blir inget konkret resultat.

Det finns också kombinerade medel, som inkluderar flera aktiva komponenter samtidigt. Som regel ger de inte en snabb uttalad effekt, men kan användas för regelbunden tvättning av huvudet.

Topprankat

Ibland tar det månader för att hitta det perfekta utjämningsschampot, och några får tur från den första. Därför är det inte värt att allvarligt fokusera på betyg på produkter som publiceras i en tidning eller på Internet.

Enligt experter är de bästa tillverkarna vars produkter verkligen ger snabb utjämning av håret följande:

 1. Gliss Kur "Asiatisk släthet" - ett bra budgetalternativ med fuktgivande och närande ingredienser. Justering upprätthålls till nästa tvätt.
 2. Syoss, Shine Boost - speciellt utformad för att tämja de stygga krullarna. Innehåller reflekterande mikropartiklar som ger extra strålning och naturliga oljor.
 3. Nutrive HS-47 är en utmärkt naturlig lösning baserad på bomullsfröolja, fokuserad på ägare av torrt och kraftigt skadat hår, återställer fasthet och elasticitet och ger näring till hårbotten.
 4. Elseve "Full Recovery" är en billig, men mycket effektiv vårdprodukt som gör ett utmärkt jobb med de splittrade ändarna och ökad brittleness i håret, vilket ger dem jämnhet och elasticitet.
 5. Keratinkomplex Keratin Färgvård är ett utmärkt sulfatfritt schampo som perfekt släpper ut och återställer färgat hår, ger färgfasthet och enkel styling.
 6. Concept Smooth är ett professionellt utjämnande och närande schampo, som innehåller flera naturliga oljor på en gång, användbar för hår som skadas av perm och frekvent färgning av hår.
 7. Sexigt Hair Straight - Effektivt schampo för utjämning av hår med honung, mjölksyra och panthenol, är närvarande i sammansättningen av en hel rad produkter som är utformade för att tämja oroliga krullar.

Listan kan fortsättas - nya kosmetika visas på marknaden varje dag. Och om var och en av dem finns både positiva och negativa recensioner. Priset på professionella schampon är mycket högre, men de ger ett utmärkt resultat efter första användningen.

Att välja keratinschampo är endast för ägare av mycket tunt och kraftigt skadat hår. Tjocka krullar, de kan väga betydligt och göra skört.

Hem rättsmedel

Förbättra effekten av schampo, rak hår, du kan regelbundet använda hemma masker för att släta håret. Det finns många recept, vi presenterar bara några av de enklaste och mest effektiva:

 • Oljeättande: Högkvalitativ naturlig olja (oliv, mandel, kardborre, etc.) skild i hälften med 9% ättika.
 • Äggbrandy: Kycklingblomman, separerad från proteinet, piskas ordentligt med ett bord av falsk honung och 20 gram brandy.
 • Henna med oljor: Henna ångad med varmt vatten (kan färglöst) späds till ett uppslamningstillstånd med druvfröolja med tillsats av 10 droppar orange eller ylang-ylang.
 • Sött te: starka te teblad fylls med en tesked granulatsocker (ger ditt hår en kastanjebrunt färg!).
 • Naturliga oljor med ricinolja: 3 tsk ricinolja sätts till 100 ml naturlig olja uppvärmd på ett vattenbad eller en blandning av dem.
 • Kamille: 100 ml av en stark kamilleavkok blandad med samma mängd kvalitetsbrandy.

Masker appliceras på hårbotten och rötterna och fördelas sedan med en bred kam över hela längden. För att fungera bättre måste du byta håret med cellofan och varma med en handduk. Håll från 15 minuter till 1 timme.

Skölj oljemaskor med varmt vatten med en liten mängd schampo, resten - under en varm ström. För att resultatet ska bli märkbart, ska en mask användas i kurser på minst 10 procedurer 2-3 gånger i veckan och hoppa inte omedelbart från ett medium till ett annat.

Kom ihåg att på färgat hår kommer oljemaskar att bidra till den snabba tvätten av pigmentet. Och på fett kan de prova mjäll och seborré.

Glöm inte rekommendationerna från hårvårdspersonal. Irons och curling ska användas så sällan som möjligt. Detsamma gäller hår hårtorken, speciellt om du har bråttom för att ständigt växla termostaten till maximalt läge. Glänsande och slät hår kan endast ges till att de är friska och välskötta. Annars kan även det bästa schamponet för rätning inte hjälpa dig.

Hair straightening shampoo

Vad är vi kvinnor fortfarande capricious. Om mamma naturen belönade oss med rakt hår, kör vi till frisören och ber om att göra en perm, eller hemma vi håret med curlers. Och om vårt hår är lockigt, är vi återigen missnöjda och försöker hela tiden hitta vägar för att hjälpa till att räta krullarna. Curly hair, mestadels väldigt styggt och tjejerna måste göra en stor insats för att locka vackert flödade och såg levande och glänsande ut. Många går att räta håret i salongen med hjälp av kemisk exponering. Men inte alla är överens om att utsätta håret för kemikalier och strykjärn, många letar efter mer godartade medel. En av dem är en hårrätningsschampo.

Självklart borde du inte ställa höga förväntningar på dessa schampon, men ändå rekommenderar experter krullarna att bara använda sådana medel för att ta hand om lockar.

Kemiska ingredienser som ingår i sådana schampon: natriumhydroxid, natriumlaurylsulfat, natriumlauretsulfat och andra. De är de som hjälper till att göra lockigt hår mindre lockigt och fluffigt och mer lättsamt. Förutom de aktiva kemiska ingredienserna, som förresten, skrämmer många naturliga ingredienser ingår i schampon: vitaminer, silkeproteiner, ört- och växtekstrakter, veteproteiner som ger näring och fuktar hår, och även stärker hårlökar.

Var noga med att inkludera i schampo vegetabiliska oljor (olivolja, avokado, mandel, kokosnöt, jojoba etc.), fördelarna som vi alla vet. Oljor är rika på moisturizers som effektivt släpper håret. Oljor gör håret livligt, glänsande och lydigt.

Det är värt att uppmärksamma schampon som är rika på aminosyror (proteinkälla), vilket är hårets byggmaterial. Aminosyror och keratin under lång tid håller håret lättsamt och elastiskt. Alla komponenter som ingår i schampo för rätning av hår, tränger djupt in i håret och förblir även efter tvätt av schampot. De gör håret tyngre och lätt räta ut det.

Du bör inte förvänta dig mycket från schampon för hårrätning, de kommer inte att göra ditt hår rakt. Med sin hjälp kommer du inte att räta ut dina lockar, schampon och balm för att göra ditt hår mindre fluffig och lockigt, mer elastiskt och lättsamt. Och glöm inte att användningen av schampo i kombination med en balsam, mask och balsam för hårrätning ger mycket bättre resultat.

Utjämning schampo

hur mycket pengar går? Mitt hår upp till präster som 8500 räknas. Håret är inte bortskämt.

Kreativa butiker i Komsomol, i Ekaterininsky, kontor i Tveritin 16. Det var vanligt i Fashion, men det var borta.
kanske på internet där det finns. stavade c: ehko
Plus - de har engångspåsar (som är ganska rymliga för två gånger nog, jag tar dem på affärsresor) kan tas på rättegång. Det finns självklart liter banker salong.

Från budgetsegmentet hade Londa en utmärkt mask. Hon var i en serie för torrt hår. Det kallades regenerering (liten volym, en flaska med en dispenser på 100 eller 150 ml), det klarade sig bra, det var möjligt att använda försäljningen varannan vecka. Efter reformering köpte jag inte den här masken, jag kan inte garantera det. Efter den omformulerade Bonokura, som jag redan har använt i många år, är jag rädd))) Men nu är det hela och syftar till att prova den nya Londa.
John Frieda för jämnhet tyckte inte om det.
Shampoo med en mask (!) För IvRoshe med havre visade sig vara överraskande bra i dess utjämningsegenskaper. Balsammedium, endast om det byts ut med en mask.. Maskerad för varje dag är jag rädd. Vsezh det är tätt. John Frieda var ungefär densamma, medelstora som Roshovsky balsam.
Jag är inte orolig för bezsulfatkami och bezsilikonkam. Tja, allt är väldigt individuellt, du måste fortfarande se vacker ut. och hur snabbt färgen kommer från shampoo och balm. utjämning allt väl tvättat ut ur det porösa håret))). I allmänhet väljer du. Meddelandet ändrades av användaren 08-10-2012 kl 08:48

Hair straightening shampoo

Rådgivning, pliz, schampo / balsam / mask för mycket torrt hår..

Beröm, pliz, ditt schampo / balsam / mask / termiskt skydd för mycket torrt hår. Tjockt hår, inte tunt, jag målar i blont hår, torrt hår / rät på en dag (annars fungerar det inte. Håret självt utan rätning - "varken fisk eller fågel", det vill säga varken rak eller krullad. Med rätning ser du mer välskötta ). Jag skär klippade tips, jag applicerar termiskt skydd före torkning / läggning. Jag skulle vilja ha något för varje dag + lite tung artilleriprodukter (dvs att användas en gång i veckan).

Hårvård: hemlagade masker och 8 tips.

. Använd varmt vatten för att tvätta håret: varmt vatten kan orsaka intensiva talgkörtlar. Vid slutet av hårets ändar är det önskvärt att skölja med kallt vatten. Det hjälper hårvågorna att stänga. Det innebär att håret efter tvätt blir mer glänsande och smidigt. Efter att du har använt schampon, använd lämplig balsam på ditt hår och det blir bättre att kamma det. Glöm inte att använda balsam för rötterna kan leda till snabb förlust av hårvolymen, speciellt om du har tunt hår. Att lägga Den verkliga trenden mot naturlighet föreföll inte av en slump - folk började tänka att naturen redan skapat allt vackert, och man förstod först mycket med sina uppfinningar. Med samma hår.
. Dessa är långa band av mjukt elastiskt material med en tråd inuti. Sådana curlers skadar inte håret, och en annan diameter hjälper till att göra krökans bredd, vad du själv vill ha. För ägare av lockigt hår, som inte tänker på sitt liv utan rätare, kommer värmebeständiga sprutor att vara oumbärliga. Applicera produkten på håret före rätningen, det kommer att rädda dem från effekterna av hög temperatur, samtidigt som de inte blir tyngre. Det är mycket viktigt att välja rätt kam. Metallkammar kan skada hårbotten. Bäst av allt - en naturlig träborste. Det är nödvändigt att börja kamma håret från spetsarna och gradvis nå rötterna. Expert kommentarer lämnades av CLEAR varumärke hår och hårbotten vård expert Andrei Vasilevsky.

Keratinrätning.

Gjort Coco Choco. Det här är en mardröm. I tre dagar, tvätta inte ditt hår och gå med hemskt fast ihop sosulki är bortom gott och ont. Vid slutet av resan tog hon ut järnet ((.) Sedan gjorde hon en caddy. Tvättade omedelbart. Effekten omedelbart. Helt rakt hår. Torka i 3 minuter med huvudet ner med en hårtork Håret returnerar gradvis fluffighet och det är det. Hårkvaliteten är utmärkt. Kanske för utan järn, förstås) och.

SEXx HAIR - salongomsorg för hår. SP: övriga varor

Produkter Sexy Hair Concepts är mycket populär bland Hollywoodstjärnor. Företaget grundades av två-tiden världsmästare i frisör Michael O. Rourke. Framgången med denna produkt beror på att alla medel för sexigt hår: gör inte håret tungt och gör det inte tjockt. Mycket ekonomiskt att använda. Aktivt säljs i 60.000 bästa amerikanska salonger och i 30 länder i världen, inklusive Ryssland! FEEDBACK ---------------------------------------- Jag kompletterar återkopplingsbanken - plötsligt.

Shampoo för frodigt, orubbligt hår - schampon.

Tjejer, berätta vad sparar du? Hår frodigt, styggt, lockigt. Om jag kommer i regnet blir jag en maskros. Skulderlängdshår, scaly bakifrån med en krabba för hår. Kan du berätta något för mig? Används Gliskur för rätning - inte så mycket. Jag försökte inte bli trubbig, mitt hår var smutsigt snabbare. Olydnad kvarstod. Jag använde SanSilk för en kudde - jag kan inte samla dem i tre dagar alls.

Jag har samma hår. Jag har använt Sansilk länge, men inte för volym (varför?), Men för en serie krusigt lockigt hår (gröna flaskor) eller från en ny - för kaskad hårklippning (rosa flaskor). En annan cool sak om dem - outplånlig hårkräm, även från den gröna serien. Applicera på vått hår och torka med hårtork. Det hjälper inget annat. Lätt (väldigt måttligt) väger håret och håller perfekt styling, medan håret kan röras (det vill säga de är levande, inte lackade). Applicera lite, liten konsumtion :)

Jag tyckte också om Elsev-likriktaren, det finns en hel rad schampo + balsam + mask, gula flaskor. Jag tog inte masken, men schampo och balsam gav en utmärkt effekt. Men av någon anledning säljs de på få ställen (eller är de inte för mig?).

Enligt mina observationer är det viktigaste att göra håret inte rakt, men mjukt, lättsamt. Och sedan torka, räta ut det med en hårtork, och på grund av mjukheten ligger de normalt.

Ge glans till ditt hår. Wual's blogg på 7ya.ru

Vi erbjuder dig 13 tips om hur du gör ditt hår glänsande hemma. Djupvård två gånger i veckan Detta kommer framförallt att låta ditt hår ha friska folliklar, eftersom håret inte lyser om de inte är friska. Använd inte för många olika vårdprodukter. Eftersom alla dessa hårprodukter är svåra att tvätta bort, eftersom de noggrant suger håret. De skiner inte, som de är täckta med en film av medel. Försök att använda en mängd olika medel bara.

Användbara tips för hårvård.

Damer, för här förlorar vi inte bara vikt, men bara delar hemligheterna av skönhet och stil, låt mig skicka mer användbara artiklar till dig på detta område :) Inte alla kan ladda ner pressen, va?))) Så: Användbara tips om vård för hår. 1. Före tvättning måste håret kamma försiktigt. 2. Det rekommenderas inte att tvätta håret med för varmt eller för kallt vatten. Den optimala vattentemperaturen är 35-45 C. Ju hårdare ju ju desto kallare vattnet ska vara. 3. Applicera inte schampo på.

Brasilianska hårrätningsproceduren.

BRAZILIAN HAIR RECTIFICATION PROCEDURE: Djup och intensiv rening av hår från överskott av talg, dammpartiklar och smog, stylingprodukter. Denna procedur låter dig förbereda dem för nästa steg, vilket gör håret så permeabelt och mottagligt som möjligt för keratin. Direktvård. Specialisten tillämpar noga keratinkompositionen på håret. Efter det här verktyget tvättas inte av och håret torkas. Räta lockigt hår med speciella strykjärn. Detta är den längsta och.

Hårrätning. Mode och skönhet

En brorson kom och besökte mig. Hon har mycket starkt lockigt hår och deras antal. super. :)) Flickan är 14 år gammal och hittills förstår hon inte alla charm av sådana krullar och försöker sitt bästa att räta ut dem. Jag skulle vilja hjälpa henne i det här. På en gång köpte hon henne en hårtork för rätning, men hon själv kan inte göra det för dem, det är förståeligt. Berätta för mig, kanske finns det några knepiga masker, schampon, sköljningar. Spara! :) och var att köpa den

Jag gör keratin hårrätning.

När rätningen blir blankt och glänsande, håller effekten i sex månader om du tvättar håret med schampo från samma företag. Jag har redan gjort denna procedur tre gånger;

för hår från ört, filunik och så vidare. Skryt.

I allmänhet samlade jag alla mina hårbubblor, just nu skriver jag ut vad varifrån och varifrån. Jag förstår att jag tidigare hade ett dilemma: om du använder en mask när du tvättar, använder du inte en luftkonditionering, och det är alltid mer än ett schampo, och jag måste sluta tillsammans. Ja, jag är paranoid. Jag kan inte kasta bort det, men med ett annat schampo tvättar jag icke-milfo. Jag började tvätta mitt huvud så här: Först sätter jag på en mask (för lite fuktigt hår) och jag går i 15-20 minuter, sedan klättrar jag in i duschen och min schampo + lägenhet. sådan.

Gör mormors skönhetshärligheter hemma?

Våra mödrar och mormödrar känner dussintals hårvårdstips. Här är bara dessa recept förlorar ofta jämfört med moderna vårdprodukter. Låt oss försöka förstå de vanligaste recepten. Öl En gång regisserad av Michael Vinner erkände att han dagligen häller en burk öl på huvudet. De säger att det hjälper hans hår att vara tjockt. Tja, den här metoden är inte så dålig, men efter en stund avdunstar vätskan, och rester av korn och humle - nej. Som ett resultat luktar.

Kommentarer. Korniks blogg på 7ya.ru

Shampoo KeraSys Hair Clinic System "Jag har ganska svagt hår. Mitt huvud varje dag, blir smutsigt snabbt + permanent hållbart och oförstörbart. Jag har provat mycket, från enkel till professionell. Professionella är inte dåliga, men mitt hår används snabbt och igen Jag bestämde mig för att prova KeraSys. Duften är väldigt trevlig och ädla även utan några medvetna dofter. Det mest fantastiska är att håret verkligen ser anständigt fram till sent på kvällen, det finns ingen mjäll och klåda.

lovade: för hår från ört, philyunik och andra. Skryt.

I allmänhet samlade jag alla mina hårbubblor, just nu skriver jag ut vad varifrån och varifrån. Jag förstår att jag tidigare hade ett dilemma: om du använder en mask när du tvättar, använder du inte en luftkonditionering, och det är alltid mer än ett schampo, och jag måste sluta tillsammans. Ja, jag är paranoid. Jag kan inte kasta bort det, men med ett annat schampo tvättar jag icke-milfo. Jag började tvätta mitt huvud så här: Först sätter jag på en mask (för lite fuktigt hår) och jag går i 15-20 minuter, sedan klättrar jag in i duschen och min schampo + lägenhet. sådan.

SEXx HAIR - salongomsorg för hår. SP: övriga varor

Produkter Sexy Hair Concepts är mycket populär bland Hollywoodstjärnor. Företaget grundades av två-tiden världsmästare i frisör Michael O. Rourke. Framgången med denna produkt beror på att alla medel för sexigt hår: gör inte håret tungt och gör det inte tjockt. Mycket ekonomiskt att använda. Aktivt säljs i 60.000 bästa amerikanska salonger och i 30 länder i världen, inklusive Ryssland! FEEDBACK ---------------------------------------- Jag kompletterar återkopplingsbanken - plötsligt.Nästa Artikel
Vilka vitaminer stärker håret, förhindrar torrt och ömtåligt hår?