Hur man väljer och använder shampoo balsam


Shampooing är en nödvändig process för att ta hand om sig själv, och någon har problem med att välja rätt shampoo förr eller senare. För korrekt val av detta tvättmedel är det nödvändigt att ta hänsyn till dess sammansättning, liksom vilken typ av hår som helst.

Vad är det

Långt borta är de dagar då folk tvättade håret med tvål. Nu är det enklare, bekvämare och effektivare att använda schampo. Det tvättar bort smuts och fett mycket bättre. Men även det bästa schamponet kan inte skaffa ordentlig vård. Därför behöver du dessutom använda luftkonditionering förutom det. Efter honom är håret inte förvirrat, lätt att kamma och passar in i håret utan problem. Balsammen kommer att göra dem mjuka, lydiga, kommer att lindra statisk elektricitet.

Det finns ett annat alternativ som heter "2 in 1". Detta schampo och balsam (eller balsam) i en flaska. Tillverkare av sådana kosmetika lovar att huvudet kommer att vara välskötta precis som om de användes separat, kommer håret att torka fortare efter tvätt. Och betyder fortfarande att "2 i 1" är oersättliga på affärsresor och resor.

Särskilda funktioner

En egenskap hos alla konditioneringsschampon är att de passar alla typer av hår. Många företag producerar dem i en speciell serie för män. Babyshampo är också ett universellt botemedel samt en fast (tvålliknande struktur). På grund av närvaron i deras komposition av speciella konditioneringskomponenter blir håret mjukare, mer lydigt och glänsande.

Babyshampo är också ett universellt botemedel samt en fast (tvålliknande struktur). På grund av närvaron i deras komposition av speciella konditioneringskomponenter blir håret mjukare, mer lydigt och glänsande.

struktur

Eftersom alla schampon och konditionering är avsedda för shampooing, måste du noggrant studera dess sammansättning, särskilt ytaktiva ämnen - ytaktiva substanser. De - tvättmedel - är ansvariga för skummet och blir av med smuts. De utgör hälften av det totala antalet komponenter och dessa är mycket aggressiva ämnen. Särskilt skadliga kan orsaka sådana problem som torrhet, klåda, skalning av huvudets epidermis, skört hår, håravfall.

De farligaste ingredienserna är natriumsulfatföreningar (natriumlaurylsulfat, natriumlauretsulfat, ammoniumlaurylsulfat, ammoniumlauretsulfat). Den mest godartade innefattar natriumkocoylisetinat, dinatriumkokoamphodiacetat, natriumkokosulfat, kocamidopropylbetain, decylpolyglukos, kocamidopropylsulfobetain, natriumsulfosuccinat, glyteretkokoat. Parabener, silikon, mineraloljor, ftalater, formaldehyd och så vidare kommer inte att vara fördelaktiga.

Från de användbara komponenterna av 2 i 1 kan man ringa:

 • Panthenol. Skapar ett skyddande skal.
 • Kollagen. Hjälper att behålla fukt, skapar volym.
 • Keratin. Byggmaterial för att återställa skadat hår.
 • Provitamin B5. En fördelaktig effekt på hårbotten, förhindrande av avskalning.
 • Urtextrakt (kamomill, kalendula, nässla) hjälper till att stärka håret, förbättra sitt tillstånd, lägga till sken, förhindra förlust, slåss mjäll och fet hårbotten.
 • Viktiga och kosmetiska oljor. Förutom de helande egenskaperna har de också trevliga dofter. Lägga till oljor (citrus, lavendel, jojoba, ylang-ylang, aprikos, shea, eukalyptus, burdock) hjälper till att hantera olika hår- och hårproblem.
 • Mjölkprotein (protein) är oumbärligt för att förbättra hårets struktur. På grund av det stora antalet användbara ämnen i mjölk och mejeriprodukter blev det möjligt att skapa kefirschampo.

Populära hårbalsam: TOP-10

Förmodligen var varje dam inför den omständigheten att de helt enkelt inte kan lossna efter tvätten av håret. De blir styva, obetydliga och torra. Anledningen till detta är exakt schampon. Även de produkter som inte innehåller laurylsulfat eller är berikade med vitaminer, proteiner och andra näringsämnen, har en ganska hänsynslös effekt på håret, eftersom deras huvudsakliga syfte är exakt rening.

En riktig räddning är hårbalsam. Medan schampon avlägsnar överflödigt fett och andra föroreningar närmer sig håret med näringsämnen, vilket gör dem smidiga, hanterbara och glänsande. Och viktigast av allt - håret efter att ha använt balsammen är otroligt lätt att kamma, curl bra och snabbt passa in i någon frisyr.

Förmodligen märkte många på hyllorna av butiker en sådan produkt som schampo-balsam. Det är naturligtvis väldigt bekvämt när du har begränsad tid eller du kan inte bära många flaskor bakom dig (till exempel på en resa). Men att använda sådana verktyg på ett löpande sätt rekommenderas inte. Faktum är att i detta fall kommer balsammet inte bara att fastna på håret utan också på huden. Detta påtagligt förhöjer föroreningsprocessen och kan också leda till täppning av porerna.

Vad skiljer sig från balsamens balsam?

Många identifierar balsam och balsam, men det finns en signifikant skillnad mellan dessa produkter:

 • balsam är ett medel för att skydda håret, men balsam är också inriktade på deras näring och helande;
 • Balsammet appliceras inte på rötterna för att inte göra frisyren tung, och det är också användbart att gnugga balsam på hårbotten.
 • Balsammen är en utmärkt antistatisk, och balsmen har inte sådana egenskaper;
 • luftkonditioneringsapparater är ganska ofta outplånliga, och bland balsam är sådana produkter ganska sällsynta.

Hur man använder luftkonditionering?

Vid användning av luftkonditioneringsapparaten måste du följa ett antal obligatoriska regler:

 • - Försök att undvika att få produkten i hårbotten, annars kommer håret att bli smutsigt mycket snabbt och förlora volymen;
 • - Se till att produkten passar din hårtyp;
 • - Försök att inte använda schampon som torkar hår och hud, annars kommer inte balsammen att ge rätt resultat.
 • - Det bästa alternativet är att använda en uppsättning verktyg från en tillverkare.

Topp 10

Och nu presenterar vi dig TOP-10 hårbalsam, baserat på recensioner som studerats på Internet.

 • Fuktighetsgivande balsam MATRIX Totalt resultat Fukt

Tillverkaren av detta verktyg hävdar att håret efter att ha använts kommer att vara mättat med fukt, vilket gör dem skina och levande.

Kunderna noterar den otroligt känsliga konsistensen av balsam, vilket ger en bekväm applikation och omslutar håret snabbt. Dessutom ger verktyget håret en trevlig, diskret doft. Strängar efter användning, skina och mycket lätt att kamma. De elektrifierar inte och trycker inte på. Det är viktigt att denna balsam är lika effektiv, oavsett vilken schampo du använder.

Av de negativa aspekterna kan vi notera den höga kostnaden, vilket inte alltid motiveras av resultaten. Så, ägare av hårt och lockigt hår, kommer det här verktyget inte att ge önskad glans, och kamningen kommer att underlättas mycket lite.

 • KeraSys Damage Care Reparation

Denna produkt är avsedd för torrt och sprött hår. Det rekommenderas att regelbundet gälla de damer som ofta torkar huvudet med en hårtork, liksom curl och räta ut trådarna. Det kommer att vara användbart för att ta hand om färgat hår.

Det bör noteras att effekten av denna luftkonditionering är kumulativ. Det innebär att det synliga resultatet kommer att märkas först efter några sessioner. Om du bearbetar ditt hår regelbundet kan du förvänta dig följande resultat:

 • - Silkesmjölk, som inte försvinner efter torkning av håret.
 • - mjukhet och elasticitet
 • - Spetsarnas estetiska utseende (även om de hade allvarliga skador), liksom deras skydd mot sektionen.
 • - lämplig för långt hår, vilket ofta är svårt att riva ut
 • - håret blir glänsande

Vanligtvis tar det 1-2 minuter att klara håret på balsam, men det här verktyget kräver mer exponering och tålamod. Men resultatet kommer att glädja dig.

 • Estel Curex Versus Winter

Utmärkt verktyg från kategorin professionell. Det gör håret mer attraktivt, ger dem tillförlitligt skydd mot skador vid styling med heta metoder. Luftkonditionering förbrukas mycket ekonomiskt. Han gör inte bara håret mer mottagligt att kamma, men också djupt näring det. Särskilt oumbärlig, det kommer att vara under den kalla årstiden, när håret är starkt elektrifierat.

Bland de brister som är värda att notera för tjock konsistens i luftkonditioneringsapparaten. Kunder rekommenderar att du lagrar flaskan upp och ner för att göra det enklare att ta ut produkten från den.

 • Reparation av luftkonditionering Gliss kur TOTAL

Denna balsam är bara en frälsning för torrt hår. Dess konsistens är otroligt lätt, vilket håller volymen av hår. Samtidigt närvarar verktyget håret och mättar dem med alla nödvändiga fördelaktiga ämnen. Efter den första applikationen kommer du att märka en hälsosam glans och elasticitet i håret.

Det är viktigt att denna balsam kan användas inte bara på våt, men också på torrt hår. Samtidigt gör det förfarandet att kamma lätt och roligt. Appliceringsmedel påverkar inte hårets renhet och hårvolymen. Även om tipsen är för torra och bitade, kommer de att se mer attraktiva efter att ha använt luftkonditioneringsapparaten. Detta verktyg är ganska bekväm form av spray. Det är också viktigt att det inte behöver tvättas bort.

Bland de brister som är värda att notera obsessiv lukt som inte äroderar från håret för en hel dag. Om du har långt hår, så är flaskan tillräckligt för dig ett tag.

 • Schwarzkopf Professional BC Bonacure Fiber Force

Höjdpunkten i detta verktyg är att keratin delades in i de minsta partiklarna, som tränger in i hårstrukturen mycket lättare. Som ett resultat blir krullarna starka, glänsande och elastiska, som om de inte utsätts för daglig exponering för skadliga faktorer.

Innan du använder balsam måste du tvätta håret och lätta det med en handduk. Utan att märka det synliga resultatet efter den första applikationen, bör du inte vara upprörd, effekten av detta verktyg är kumulativ. Andra gången kommer resultaten att bli mycket mer uttalade.

En hållbar effekt kan uppnås först efter en månad med kontinuerlig användning av klimatanläggningen. Tålamod kommer att belönas med en hälsosam glans, pomp, ljusvolym, samt märkbar komprimering av hår. Nackdelen är att håret blir smutsigt för snabbt efter appliceringen av verktyget.

 • Conditioner för skadat hår Londa Professional Synlig Reparation

Formeln för detta verktyg har utvecklats speciellt för professionell användning i salonger. Efter att ha applicerats det, kommer även hårdskadad hår helt att omvandlas. Detta verktyg kombinerar egenskaper och balsam och balsam. Det är ganska tjockt vilket ger en ganska ekonomisk konsumtion.

Anvisningarna för användning av klimatanläggningen säger att det inte behöver tvättas, men i det här fallet riskerar du att få smutsigt hår utan volym. Därför är det bättre att skölja dem med vatten. I det här fallet får du en liten kamning, mjukhet, glans och elasticitet. Men det här verktyget har tyvärr inte antistatiska egenskaper.

 • Spray antistatisk Ollin Glass

På vintern blir problemet med stark elektrifiering av hår ett verkligt problem för nästan alla. För många är det enda sättet att samla hår i en bulle (men det hjälper inte alltid). En utmärkt antistatisk spray kan vara en utmärkt lösning på problemet. Han gör håret lydigt och elastiskt, utan att göra det tyngre. Detta gör att du även i den hårda förkylningen kan visa ett elegant hårhår.

Effektens varaktighet beror på hur hårt ditt hår är skadat (på mer friskt hår är resultatet märkbart mycket längre). Dessutom, om luftfuktigheten inomhus är låg, bör du inte heller räkna med en bestående effekt.

 • Lamineringskonditionerare "Guld silke"

Gyllene silkebalsam är den perfekta lösningen för fint hår. Omsluter varje hår, förvandlas verktyget till en osynlig film, som har en estetisk och skyddande effekt. Som ett resultat ser krökarna sig mer friska och glänsande och blir också mindre mottagliga för brittleness och tvärsnitt.

Den obestridliga fördelen med det här verktyget är att den har en imponerande volym, vilket innebär att det tar lång tid. Efter torkning av håret finns ingen klibbighet, och kamming blir otroligt enkelt. Trots effekten av laminering är håret absolut inte viktt ned, men förblir fullt och volumint. Det är också värt att notera dispenserns bekväma form och ett behagligt ljusarom, som emellertid fullständigt avdunstar efter torkning.

Tyvärr var det inte utan brister. Således är effekten av laminering nästan omärkbar, särskilt om håret har allvarliga skador. Och vid oavsiktlig kontakt med rötterna blir håret snabbt oljigt. Även om förpackningen inte spelar en särskild roll, men ändå förstörs dess misslyckade design något av produktens intryck.

 • Shiseido tsubaki

Denna balsam innehåller värdefull Camelliaolja - en unik produkt av sitt slag. Det främjar mild hårvård och deras fulla återhämtning på kort tid. Du bör också vara uppmärksam på närvaron i kompositionen av honungs extrakt som hjälper till att rätta håret och ge det glans.

Effekten behöver inte vänta för länge. Efter den första applikationen noteras en otrolig jämnhet. Dessutom är håret absolut inte tungt. Effekten av lätt repning fortsätter tills nästa tvätt. På grund av detta är håret mindre skadat.

Efter att ha torkat balsam, kommer håret inte att elektrifieras och tryckas. En trevlig hälsosam glans kommer också att glädja dig. Det är värt att notera den otroligt attraktiva doften som håller på håret tills nästa tvätt. Kunderna säger att de ständigt vill röra sina lockar, för de förvärvar otrolig mjukhet och ljushet.

 • Faberlic etnobotanika

Detta är en balsam balsam, vars egenhet är att det smälter som det var när det applicerades på hår. På grund av närvaron i sammansättningen av extrakt av granatäpple och orkidé, liksom arganolja, återställs håret snabbt och mättas med vitaminer.

Håret efter appliceringen av denna balsam behåller den ursprungliga ljusheten. Samtidigt förvärvar de en attraktiv glans, blir slät och elastisk. Liksom andra liknande medel, hjälper den här produkten till att lindra håret. Och på grund av mättnad av krullar med fukt blir de mindre spröda och mer resistenta mot skador.

Nackdelen med det här verktyget kan bara anses att det inte är mycket ekonomiskt tillbringat. För att erhålla den beskrivna effekten är det nödvändigt att applicera balsammedlet med ett tillräckligt tätt skikt.

Valet av balsam är inte mindre viktigt än att välja rätt schampo. Att han är ansvarig för hårets attraktiva utseende. Ett korrekt utvalt läkemedel kan få dina krokar inte bara kosmetiska utan även en helande effekt.

Hårbalsam och shampoo

Hårvårdsprodukter SATINIQUE ™

Filtrera efter

Annan sortering

 • Specialerbjudanden (1)
 • Kvalitet till ett rimligt pris (1)

Varumärket

 • SATINIQUE ™ (16)

SATINIQUE

 • New Line Satinique (7)

Form valideringsfel

SATINIQUE ™ färgat hårbalsam gör håret 89% starkare *, vilket återställs från insidan tack vare sitt patenterade ENERJUVE ™ -komplex. Balsam gör håret lydigt, samtidigt som man bryr sig om splittrade ändar och förhindrar sitt utseende. Färgen försvinner inte och behåller upp till 45 tillämpningar. En stor mängd nyförpackning möjliggör användning av schampo med hela familjen, vilket garanterar lönsamheten för inköpet.

CONDITIONER FLOW **
Upp till 250 applikationer

* Vid komplicerad regelbunden användning av Shampoo och Conditioner för färgat hår, Regenerating Mask och Spray for Hair "Double Protection". Enligt forskning utförd av Amway.
** Enligt forskning utförd av Amway

 • Katalogpris: 1 885,00 RUR

Fel som gjorts när du fyller i formuläret

 • Pris för 1: RUR

SATINIQUE ™ -färgat hårschampo gör håret 89% starkare *, vilket återställs från insidan tack vare det patenterade ENERJUVE ™ -komplexet. Shampoo renar rent, samtidigt som man bryr sig om splittrade ändar och förhindrar sitt utseende. Färgen försvinner inte och behåller upp till 45 tillämpningar *. En stor mängd nyförpackning möjliggör användning av schampo med hela familjen, vilket garanterar lönsamheten för inköpet.

SHAMPOO FLOW **
Upp till 250 applikationer

* Vid komplicerad regelbunden användning av Shampoo och Conditioner för färgat hår, Regenerating Mask och Spray for Hair "Double Protection". Enligt forskning utförd av Amway.
** Enligt forskning utförd av Amway.

 • Katalogpris: 1 885,00 RUR

Fel som gjorts när du fyller i formuläret

 • Pris för 1: RUR

När det används i kombination med schampo, ökar hårbotten upp till 37% *, vilket gör att håret ser tjockt och volumint ut. Balsam för att lägga till ytterligare volym till SATINIQUE ™ hår. Håret får ett strålande utseende, blir lydigt, lätt att kamma. Den innehåller det patenterade ENERJUVE ™ -komplexet, vilket återställer hår från insidan. En stor mängd nya förpackningar gör att du kan använda klimatanläggningen med hela familjen, vilket ger ett lönsamt köp.

CONDITIONER FLOW *
Upp till 250 applikationer

* Enligt forskning utförd av Amway

 • Katalogpris: 1 635,00 RUR

Fel som gjorts när du fyller i formuläret

 • Pris för 1: RUR

SATINIQUE ™ hårschampo ger volymen upp till 37% *, vilket gör håret ser tjockt och volumint ut. Effekten efter att applikationen varar hela dagen, även i förhållanden med hög luftfuktighet **, får håret ett briljant utseende **. Den innehåller det patenterade ENERJUVE ™ -komplexet, vilket återställer hår från insidan.
En stor mängd nyförpackning möjliggör användning av schampo med hela familjen, vilket garanterar lönsamheten för inköpet.

SHAMPOO FLOW *
Upp till 250 applikationer

* Enligt forskning utförd av Amway
** Med komplex regelbunden användning av schampo, balsam för att lägga till extra volym för hår och även mousse för att öka volymen. Enligt forskning utförd av Amway.

Topp 5 bästa schampon och spray för torrt sprött hår

Det är enkelt att känna igen torrt hår: det är tråkigt, livlöst, splittrat vid tipsen. Det är svårare att identifiera orsaken till fenomenet. Beror det på en svag aktivitet hos talgkörtlarna eller var resultatet av en extremt aggressiv effekt på håret? Kanske är detta resultatet av stress-upplevd eller fetma och kolhydrater mat? Så länge du känner igen orsaken, skaffa försiktig omsorg och extra näring.

Hur man väljer schampo

Huvuduppgiften med schampo för tunt och livlöst hår är att skydda håret från att torka ut och förnya hårsäckar. Det är önskvärt att verktyget hade en låg PH-koefficient, från 2,5 till 3,5 enheter.

Även om inte alla tillverkare anger denna egenskap på förpackningen. Därför studera försiktigt etiketten och leta efter kompositionen:

 • den sparsamma tvättbasen. Till exempel baserat på glukosider eller glutamater: Coco Glucoside, Lauril Glucoside, TEA Cocoyl Glutamate.
 • vitamintillskott: aloe vera-extrakt, panthenol, glycerin, sojabönglycin, sheasmör, macadamia, argan eller mandel.
 • stärkande ingredienser: keratin, veteprotein, ris eller silke.

Var försiktig med att hitta silikon i kompositionen. De ger håret sken och lätt kamning. Men om de är en del av schampot, borde du överge användningen av balsam och närande masker.

Luftkonditionering

Sprayer och balsam är äkta livräddare för livlöst hår. Huvuduppgiften med schampo - rengöring, avlägsnande av överskott av fett och damm. Och luftkonditioneringsapparater utför en annan funktion, deras uppgift är att mätta trådarna med näringsämnen och skydda dem från aggressiva miljöpåverkningar (inklusive höga temperaturer).

När det används ordentligt kommer håret att bli glänsande, smidigt och lättsamt tills nästa tvätt. Det är bäst att ha aktiva ingredienser i kompositionen som tränger djupt in i hårstrukturen. Sådana ämnen innefattar silikon, dimetikon, stearylalkohol, panthenol.

Med hjälp av balsam och spray är det nödvändigt att följa ett antal regler.

 • Välj en produkt som passar din hårtyp. Det är önskvärt att alla fonder var från samma serie av samma tillverkare.
 • Balsammet gnidas bara i hår. För hårbotten är dessa verktyg inte lämpliga. Var noga med att vänta 2-3 minuter tills håret är mättat med näringsämnen.
 • Utvärdera effekten av produkten efter proceduren Om ditt hår och huden torkar, då är det inte din balsam. Ändra komplexet.

Shampoo betyg

Att bygga en bedömning av bra schampon för torrt och skadat hår togs hänsyn till ett antal parametrar som förstods för konsumenten.

 • Förekomsten av användbara komponenter som förbättrar hår och hårbotten.
 • Användarvänlighet - Tätt lock, dispenser, optimal densitet.
 • Inga allergiska reaktioner.
 • Delikat tvättbas.
 • Priskategori, tillgänglighet av en serie kompanionsprodukter.

Femte platsen

Ren linje "Förstärkning och näring". Budgetprodukt med en delikat arom av mullbär. Medger väl skum och tvättar hår, lägger skinn och mjukhet i ett hårhår. Lämplig för vågigt och lockigt hår.

I schampokitet väljer du Balsam Rinse "Chamomile plus burdock oil". Produkten är billig, och effekten efter applicering är utmärkt. Balsamens konsistens gör inte håret tyngre, spetsarna sticker inte ut i olika riktningar och är inte förvirrade när de kammar.

Fjärde platsen

Natura siberica "Skydd och näring". Lämplig för daglig användning, torkar inte ut i hårbotten. Som en del av växtbaserade extrakt är närvarande, som inte bara återfuktar krullar, utan också gör dem mjuka och glänsande. Shampoo Natura Siberika har en neutral lukt, du kan erbjuda en man.

Duetten med schampo gör Natura siberica spray balsam en outplånlig vård. Med hjälp av ett sprutverktyg sprutas på håret med små droppar. Efter att ha applicerats är locken lätt att kamma, de kan inte tvättas varje dag, efter två dagar. Kanske är den enda nackdelen en liten volym, 125 ml.

Tredje platsen

Alerana för torrt och normalt hår. Soliditet betyder distributionsmedel: du kan bara köpa på apoteket. Trevlig örtluft. Hår efter att ha tvättat knipa från renlighet.

En annan användbar substans är panthenol. Återställ hårstrukturen, stimulerar processerna med elastin och kollagen syntes. Vete proteiner, lecitin och vallmo olja finns i en liten mängd i schampon.

Tillverkaren föreslår att använda efter tvätt Spray för hårväxt "Aleran". Det förbättrar cellregenerering, ökar blodflödet, därför får glödlamporna mer vitaminer och mikroelement, och det nya starka håret börjar växa.

Andra platsen

L'OREAL Intense Repair. Perfekt för att återställa torra hårändar. Strukturen av professionell schampo Intens Reper inkluderar Kuti Liss-systemet. Kutiklet skyddas mot fuktförlust, hårets struktur stärks, Ph-balansen normaliseras. Kompositionen innehåller frätande ämnen, därför inte lämplig för regelbunden användning.

Companion remedy - L'OREAL Hydra Reparation fuktgivande spray-care. Efter första användningen är håret lätt att kamma, skina, även längs hela längden. Och en liten bonus till alla fördelar: skyddar krullarna under värmehärdning. Efter torkning är hårtorken mjuka och mjuka.

Första platsen - vinnaren av värderingen Estel Aqua Otium

Shampoo tillhör den professionella serien. De används ofta av frisörer och stylister. Fuktgivande formel hjälper till att omedelbart förbättra hårets tillstånd. Dessutom rekommenderar experter detta schampo för ägare av torrt lockigt hår.

Spray balsam Estel OTIUM Aqua

Den perfekta fuktgivande följeslagaren för schampo. Lockar sin färskt söta lukt, tjejer som det! Efter att ha applicerats, håller krullarna sig rena länge, de kan torkas med en hårtork och ett järn, de är jämn och slät. Förutom effekten av fukt har Estelle Otium Aqua spray antistatiska egenskaper. Så, kammar håret väl och samlar inte statiska laddningar.

Behandling av skört hår bör inte bara omfatta användningen av specialverktyg utan även en översyn av kosten och avslaget på dåliga vanor.

Hur återställer man torrt och skadat hår? Läs om det här.

Varför blir hårbotten torr? Ta reda på det genom att läsa vår artikel.

sammanfattning

Är du fortfarande förvirrad och vet inte vilken schampo du ska köpa? Försök skapa ditt eget recept för tvättmedel. Till exempel från de tillgängliga produkterna: rågbröd och ägg. Lägg en bit bröd i en skål, häll varmt vatten på det, vänta tills massan sväller. Rör om och tillsätt 2 tsk kokosnötolja, äggula. Applicera blandningen i ditt hår och täck i en halvtimme med en handduk. Du kan använda verktyget en gång i veckan. Snart kommer du att märka hur trevligt dina lockar ser ut.

Hur man väljer rätt schampo och hårbalsam?

Reklamschampo och balsam av olika märken lovar oss "tjockt och silkesigt hår", som från omslaget av glänsande tidskrifter. Men frestande historier är inte alltid realiserade. Genom vilka kriterier att välja tvättmedel för hår, berättar Passion.ru.

Vad ska vara schampo

Ett bra schampo är utformat för att utföra huvudfunktionen - för att tvätta av smuts och fett från håret, men det här är inte den enda nödvändiga egenskapen.

Även om du, genom försök och fel, äntligen hämtade den ideala "kandidaten" för rollen i ditt drömschampo, kolla in det för hållbarhet. Förutom rening måste det i själva verket utföra ett antal andra funktioner, beroende på de egenskaper som anges på förpackningen.

Till exempel, ge hår glans, gör strängarna silkeslen, elastisk och elastisk, näring hårbotten, fukt och behåll fukt i håraxeln, förhindra att det torkar under dagen.

Olika hårtyper

Tänk på att universella schampon "för alla tillfällen" är ineffektiva. Medel för tvätt av hår bör väljas beroende på typ. Sammantaget skiljer sig kompositionen från schampot för fet hår från komponentmediet som presenteras i organen för normala och torra strängar.

 • Så, om ditt hår vid rötterna snabbt blir oljig, och vid tipsen är torr, behöver du ett speciellt schampo med innehållet i mikrosfärer och mikrosfärer. De första tar bort oljig glans från huvudet, den andra matar torra spetsarna.
 • Om ditt hår är torrt behöver du ett näringsrikt, regenererande schampo med proteiner, kollagen, oljor, växtekstrakter och vitaminer, vilket skulle återställa strukturen på trådarna, göra dem starka, välfuktad hårbotten och håraxeln.
 • Till ägare av normalt hår är det mjuka medlet, inte överbelastat med näringsrika, torkningskomponenter. Det borde vara ett schampo som upprätthåller en normal balans av kroppsfett i hårbotten. I grund och botten innehåller dessa produkter växtbaserade ingredienser och vitaminer.

Men det säkra sättet att förstöra ditt hår är att använda ett schampo som är utformat för en annan typ av hår. Om du till exempel har naturligt grovt, orubbligt hår, så riskerar du att få en maskros hårklippning efter att ha använt ett schampo märkt "Super Volume".

Vi läser kompositionen på paketet

Sammansättningen av något schampo måste innehålla ämnena tvättmedel. De ansvarar för kvaliteten på medel för att tvätta hår, men av naturen är de olika.

Milda tvättmedel, såsom natriumlauretsulfat, TEA-lauretsulfat, TEA-laurylsulfat föredrages för hårbotten och håret. Dessa substanser ger håret rätt skötsel och är som regel en del av dyra professionella schampon.

Och sådana vanliga rengöringsmedel som ammoniumlauretsulfat och ammoniumlaurylsulfat, trots sin goda tvättförmåga, leder ofta till torr hårbotten.

Hur man väljer rätt schampo och hårbalsam?

Tänk också på att några av de mycket reklamerade ämnena i schampot inte är så hjälpsamma. Ett slående exempel är silikon, som trots den synliga utjämningseffekten har en stor nackdel: det bildar en film i hårbotten som hindrar tillförseln av näringsämnen och stör blod och syrecirkulationen. Håret efter ett sådant sätt hänger i slutet av dagen och efter frekvent användning blir skört blir trådarna matta i färg.

Användbara tillägg

Om du har skadat hår, var uppmärksam på förekomsten av användbara tillsatser i schamponet, såsom proteiner, keratin, propylenglykol, lecitin, fruktvax och vitaminer från grupp B, i synnerhet D-pantenol (provitamin B5), liksom olika vegetabiliska oljor, såsom som burdock, jojoba, etc. Alla dessa komponenter förbättrar hårets struktur och återfuktar dem från insidan.

Keratin är särskilt användbart eftersom det är identiskt med naturligt keratin, vilket är en del av hårstrukturen, som är huvudbyggnadsmaterialet för våra strängar. Det hjälper till att återbilda skador i hårets bagage, släpper vågorna.

Shampoo Myter

Det finns en myt att högkvalitativt schampo ska bilda ett rikt skum. Det är faktiskt långt ifrån fallet. Till exempel tenderar många medicinska schampon att skumma dåligt på grund av deras sammansättningsspecifikationer. Men det betyder förstås inte att de är av dålig kvalitet.

I vilken utsträckning ett gott skum utgör ett medel för att tvätta hår beror på mängden i tvättmedelsammansättningen. Enligt GOST bör de vara minst 20%. Men rengöringsmedelens överflöd varierar i sin tur beroende på det schampo som är avsett för en viss typ av hår: till exempel är det färre för torra lås än i schampo för fet hår.

Förresten, om ditt schampo har en "utsökt" frukt arom betyder det inte att det bara innehåller naturliga fruktkonsekvenser. Trevlig fleur är oftast på grund av närvaron av artificiella smaker.

Val av luftkonditionering

Det andra steget i ritualen att tvätta håret - användningen av luftkonditionering. Den mest populära balsamsköljningen, som används varje gång efter att ha tvättat håret med schampo.

Shampoo och balsam: ju mindre desto bättre

Star stylist tips - för friskt hår. Shampooing: hur ofta?

Nyligen pratade vi om hur Hollywood-stylist Robert Vetika arbetar med stylingverktyg när han borstar stjärnor för tidningsdäck och olika ceremonier. Idag - ett ovanligt professionellt utseende på schampon och balsam som används av absolut alla kvinnor.

Jag vet att det här är ren galenskap. Mer vårdprodukter säljs än vi kunde ha försökt i hela vårt liv. På en dag visas något nytt: det är ett medel för hårväxt, det är för deras restaurering, det är för sken, det är för volym. Mer, bättre, friskare, tjockare.

Det skulle ta mig tio år att prova dem alla och ge dig en detaljerad beskrivning av var och en. Och även om jag gjorde det skulle nästa miljonfonder dyka upp, och jag måste börja om igen. Därför kommer jag bara att presentera dig för de grundläggande principerna som hjälper dig att bestämma vad ditt hår behöver och vad som inte gör det.

schampon

Reklamebyråer har spenderat miljarder dollar för att övertyga dig om att du behöver tvätta huvudet varje dag under en livstid. Och om du inte gör det här, är du ett fetidskum som inte har någon framtid. I början av min karriär övertygade jag mina kunder om samma sak.

Så, du tvättade ditt hår varje dag, och nu är ditt hår okontrollerbart, torrt och sprött. Därför måste du köpa en luftkonditionering som gör ett par med ditt schampo eller går in i kompositionen. När allt kommer omkring behöver du återfuktas, fuktas, fuktas. Varför? Eftersom du tvättar håret så ofta att alla naturliga fetter tvättas bort från ditt hår.

Nu är ditt hår precis vad tillverkningsbolagen behöver. Och du gör precis vad de ville: köp mer, mer och mer.

Har du någonsin undrat varför europeiska kvinnor, asiatiska kvinnor eller andra kvinnor utanför USA har så överraskande friskt utseende hår? De tvättar inte, jag upprepar, tvätta inte sina huvuden varje dag. Tvätta aldrig och kommer aldrig att tvätta.

För styrka och glans behöver håret naturliga fetter som hårbotten producerar. Med daglig shampooing tvättar du dem, vilket stör syrabasbasen (pH). All. Håret är förstört.

Men så snart du tvättar håret lite mindre, kommer de gradvis att återgå till det normala. Hur lång tid tar det? Alla olika. Jag skulle säga från två veckor till sex månader.

Det finns några hårtyper och några kvinnor som läser dessa linjer och säger: "Du är galen. Jag går till gymmet, jag tränar, kör, gör yoga, etc. Jag svettar, så jag måste tvätta mitt hår. med stylingprodukter kvar från föregående dag gör mitt hår oljigt. Jag har tunt hår och jag kan bara inte hjälpa men tvätta mitt hår varje dag! "

Lyssna: Bara våt håret, skölj det bra med rent vatten och minska användningen av stylingprodukter. Ge ditt hår en chans, och jag lovar att efter ett tag kommer de att glädja dig.

Shampoo innehåller en kemikalie som något öppnar hårklippet så att schampon kan tvätta smutsen ut ur den. Detta ämne torkar håret - de spricker till och med, så rent. Men det här är inte vad de behöver. Annars skulle du inte ha tagit en flaska med luftkonditionering. Förstår du vad jag menar?

Tänk dig att ditt hår är som ett kaklatak. När hårets tillstånd är optimalt ligger plattan platt. När "kakel" är upphöjd är kutiklet öppet, håret är försvagat. Det är därför skadat hår ser matt ut: det reflekterar inte ljus, det absorberar det. Vi vill att nagelbandet ska stängas, så att "plattan" inte stiger och reflekterar ljuset. Då kommer håret att se blankt och friskt ut.

På etiketten för de flesta schampon angivna typen av hår som de är avsedda för. Att veta hårets konsistens kan du bestämma vad du behöver. Om du har tunt hår, leta efter lämplig etikett på etiketten. Och om du färgade dem, leta efter schampo för tunt färgat hår. Och sedan börja tvätta håret mindre ofta och skölj håret ofta med vatten. All.

Vi pratar om hår som är i ganska gott skick. Men för hår som är hårt skadat av perm eller färgning, behöver du ett botemedel. Om ditt hår är helt bortskämd har du inget annat kvar, men att klippa av det.

Luftkonditioneringsapparater

De flesta moderna schampon är utformade för att hjälpa tillverkningsföretag att sälja dig idén om daglig shampooing. Därför är jag inte övertygad om behovet av daglig användning av balsam, såväl som schampo.

Men som stylist är jag en passionerad supporter av luftkonditioneringsapparater som inte behöver tvättas bort. Jag använder dem som ett verktyg för styling, liksom för fuktgivande hår. Vi behöver en luftkonditionering för att återföra fukt och smörjning till håret, och håret hos de kvinnor jag jobbar med är utsatt för konstant stress.

Därför har outplånliga luftkonditioneringsapparater blivit mina bästa vänner. Och jag råder dig att prova en av dem. Istället för att använda en fuktkräm varje dag, prova en outplånlig balsam.

Om du insisterar på daglig användning av luftkonditionering, var uppmärksam på instruktionerna. Kanske kommer du att använda daglig användning av en outplånlig balsam och noggrann hårvård med en luftkonditionering en gång i veckan.

Stylist tips:

Tvätta huvudet mindre ofta - så att ditt hår bibehåller sin pH-balans bättre.

Läs alltid etiketter. Jag gör det fortfarande!

Kom ihåg hårets konsistens och deras nuvarande tillstånd.

Ju mindre desto bättre. Börja använda färre produkter och försök att berätta för mig om några månader att ditt hårs tillstånd inte har förbättrats.

Jag skulle ha recensioner på sprutkonditioner Capicure. Vem har?

Under den kalla årstiden letar jag alltid efter termiskt skydd för mitt hår, jag försöker ändra den, jag såg Kapiure. Vem har redan försökt? Rådgör du eller inte?

Hårvård Vackert hår - friskt hår

Regler för hårvård för varje dag Försök att inte glömma ditt hår, ta hand om dem varje dag, och i tacksamhet kommer de att vara tjocka, silkeslen, ha en hälsosam glöd. Annars tar det mycket lång tid att återställa och läka dem. En mycket viktig regel för hårvård är att välja rätt typ av schampo för håret. Om du tar det felaktigt upp märker du att håret blir tjockt för snabbt, att de håller sig ihop, eller tvärtom blir alltför tunna och.

postpartum hairfall och kämpa med det

Nu ska jag annonsera mot fiendens läkemedel och kosmetologi. Men vad ska man göra om, efter våra mammas dagar i Ryssland, har inget nytt uppfunnits för att förbättra hårets tillstånd? Och så. Under graviditeten är jag väldigt snällare. Egentligen, för graviditeten, mina hår nästan inte fallit ut, jag klippte inte mitt hår och vid födelsetiden såg mitt hår uppriktigt bra ut som aldrig tidigare. Men nästan strax efter födseln föll håret i handen. Dräneringen i badrummet var ständigt igensatt och vid tiden jag var två månader gammal.

Vi fortsätter att prata om att shoppa med Iherb

(För de som hoppade över är den första delen här [länk-1]) Av någon anledning har vi idag ett urval inköp med blandade visningar. Jag försöker egentligen inte skriva negativa recensioner eftersom jag verkligen tror att varje produkt har sin egen köpare som kommer att älska honom, och om något inte tyckte om eller inte passade mig, betyder det bara att det är något. Det passade inte ME, men för dig kan det vara själva mästaren, utan vilket liv inte är liv: P Tja, i allmänhet, låt oss gå! Care.

Care. fot
7. Ointment Dry Cracked heels from Cococare. [Link-1]
Återställ och återfuktar torr krackad hud på klackarna, 0,5 oz (11 g)

Jag älskar den här. Det luktar mycket trevligt, du kan höra mentol parfym. Behandla väl med fotsalva efter en pedikyr eller använd bara över natten.
Eftersom jag inte har några globala problem med mina klackar, så kan jag inte säga hur det kommer att fungera på sprickad hud, men det klarar av att fuktas på "5"! Du kan också använda som en balsam för att mjukna nagelbandet. I allmänhet rekommenderar jag.

Sminka upp borste
8. Borsta för rouge Real Techniques av Samantha Chapman.
Din Finish / Perfected, Blush Brush

På Internet, i skönhetsbloggar, är denna borste bättre känd som ekorrexen. Detta är den första borsten jag beställde från IHerb. Först var jag lite rädd för hennes "enormhet", men då blev jag snart van vid det och insåg att det var väldigt coolt! Jag är inte en superpro i borstar, men när du använder det som är bekvämt och ser resultatet bokstavligt sett i ansiktet blir allt klart på en gång. Det är lätt att tvätta, torkar snabbt och fördelar kosmetiska produkter på ansiktet. Dessutom, medan jag väntade på andra borstar, försökte jag applicera allt till henne: från tonal till pulver! Och denna djävul klarade med allt))

9. Borsta för pulver Real Techniques av Samantha Chapman, "Grunden till din perfektion". [Link-2]

Denna skönhet är ännu större än den första i storlek. Samma tätt fyllda, mjuka och bekväma att hantera. Jag valde medvetet enskilda borstar, eftersom de har underbara tjocka ben som gör att instrumentet står upprätt. Gör borstar i uppsättningen av en sådan "funktion" inte.

10. En pensel för Tonal Framework Real Techniques av Samantha Chapman, "Grunden till din perfektion". [Link-3]

En rund pensel verkar vara en bebis jämfört med de två första. Mycket mimishnaya, men deras arbete är professionellt gjort. Allt kommer att orsaka och blanda som det ska.
I allmänhet är jag mycket nöjd med den här linjen från Chapman. Övervaka regelbundet - plötsligt var det något annat intressant. Även om jag är den ärlig, tror jag det på de stora borstarna, jag behöver inte mer, - jag är inte så galning som det visade sig;))

Låt mig påminna dig om att en order för Iherb kan göras på egen hand, med bankkort;) Dessutom finns rabatter för nybörjare. Här är koden för denna WRG640
Du kan få 10% rabatt!

Det är allt för idag! All hälsa och skönhet!
Din t

Recenserad av mammas dotter - koreanska kosmetika.

11. EGG PORE BLACKHEAD-OUT OLJE GEL Pore Cleansing Gel (White Egg), Tony Moly Ref. -3 Som Internet lovar är verktyget en magisk. Jag förstår inte hur det fungerar, men renar porerna elegant, huden blir märkbart ljusare, mjukare, mjukare. Svarta prickar tas bort, hudens färg och struktur är inriktad. Ovanligt minimal förbrukning. I sex månader, lite mer än ett halvt ägg. Jag använder 2 gånger i veckan. Definitivt rekommendera. Tog 2 gånger som en gåva. Inget annat botemedel gav en sådan effekt. Och jag.

Recenserad av mammas dotter - koreanska kosmetika.

Allt köp från Kornik i optolover. Omedelbart ber om ursäkt. Skrev mycket.))) Feedback om koreanska kosmetika. Först om dig själv. Axelhår (nu 10-15 cm under axlarna). Håret ganska tjockt, men tunt, slumpmässigt lockigt. Hårtorkat och hårt skadat av sommarstugan. De krävde behandling, växte inte från att bryta sig i ändarna och släppte ut starkt. Huden var en gång oljig, nu blandad, kräver stark fuktighet. Porerna är ganska omfattande, ofta.

Roman Smirnov: "Jag ska lära mig styling på 5 minuter!"

Världsmästaren i frisör visade en mästarklass i frisyrer Roman SMIRNOV, ett av landets mest betalda och eftertraktade stylister och världsmästare i frisör, visade hur någon tjej som är sen till jobbet kan sätta håret på några minuter. Rysslands stjärnor och affärs elites favorit, världs- och ryskmästare i frisör, samt toppstylist Roman Smirnov gav en mästarklass på en av de centrala kanalerna och visade.

Hårvård

Som jag redan har sagt, valde jag själv Drz Kozhevatkins kollagenhårlinje: schampo, balsam, mask och serum. Jag kommer att berätta om varje produkt separat, men för tillfället vill jag berätta för dig hur du använder den här linjen mest korrekt för att uppnå bästa effekten. Shampoo, sedan balsam med varje schampo och en gång i veckan - schampo och hårmask. Masken används alltid i slutet. Hon avslutar ansökan. Som regel, om håret är normalt eller fet, då.

5 hemligheter av hårvård efter en het sommar

Sommar, en sorglös resa, vila med en familj, det varma havet och den ljusa solen, kommer till ett slut. Under denna korta tid försöker vi få maximal känsla och minnen som värmer oss på höstenkvällarna. I strävan efter intryck glömmer vi ofta vårdvården. Men det är just på sommaren att vår kropp och speciellt håret kräver extra uppmärksamhet. Sola, simma i havet och poolen, stadsdamm, luftkonditioneringsapparater torka hårbotten. Värme, havsvatten och.

Bekämpa håravfall: Topp 5 Vårt tips

Vetenskaplig personal vid Vitabiotics forskningscenter svarade på frågan - hur man slutar håravfall? Långtidsstudier och experiment har visat sambandet mellan de möjliga orsakerna och konsekvenserna av håravfall - stress, brist på vitaminer och dålig kost - det här hindrar kvinnor från att hålla håret friskt. Specialister av företaget av tillverkaren av livsmedelstillsatser nr 1 i England delar hemligheterna av vackert hår. Tips 1. Stress för en kvinna - stress för hår. Tal.

Min hylla av produkter för att tvätta hårbotten själv

Så, jag bestämde mig för att dela med dig min åsikt om de olika hårborttagarna. Omedelbart gör jag en reservation om att det här är mina och enda mina åsikter om dessa lösningar, som jag bara upplevde på mitt hår (även om det fortfarande fanns hår från make, son och svärmor). Några ord om henne. Om min personliga hårbotten. Håret upp till axelklingorna, med svåra pansar CHI. Håret är normalt, av medelstorlek (IMHO), typen är något mellan en sydlig och en europeisk hårstyp. För tillfället finns det inte ännu.

FORTSATT
Så, i fortsättningen av ämnet vården av vegetation på huvudet..-)))
Nu ska vi prata om mitt andra favoritmärke CHI.
Detta är också från serien "Känn parabenos, vet sulfathos!" Efter att ha öppnat flaskorna, bör kosmetika användas under en viss tid.
1. Shampoo för volymen av den lila serien.

Bekväm volym, bekväm användning. Trevlig konsistens av karamellfärg med en ljus blommig arom. Väl fördelat genom håret, men utan en rik skumdopp. Väl tvättas bort. Håret är inte förvirrat och kan lätt strömma ner under vattentrycket vid spolning. Och då är de bara underbara glans! I princip kan du använda utan kondeya, men inte på blekt hår.
2. Luftkonditionering för volymen av den lila serien.

Återigen, en mycket bekväm volym, bekväm användning. Lätt lotionliknande konsistens av vit färg med ett ljust och diskreta blommarom igen. Väl fördelat genom håret. Efter tvättning är håret inte mattat, väl kammat.
Efter denna tandem i håret finns det verkligen en känsla av volym - håret är som om det lyftes av luft vid rötterna. De är inte så mjuka, som efter Macadamia, men inte svårt. De är starka, något "fjädrande", formar väl volymen vid läggning. Ska jag köpa denna tandem igen? Yes!
3. Mask för normalt och tunt hår.

Jag förstod inte helt riktigt henne.
IMHO är inte så bekväm att extrudera. Från mitt lilla hål som ett resultat av starkt tryck kommer en tjock krämig massa med en mycket, mycket lätt, behaglig lukt ut ur min makaron. Håll den i 5 minuter. Efter tvättning är håret bara det mjuka. Verkligen gillar silke glida genom fingrarna. Allt är bra, men IMHO-håret är för mjuk efteråt och starkt mottagligt för statisk elektricitet. Gillade inte det. Jag köper inte mer.
4. Regenererande silkeinfusionsolja

Chic betyder !! Mycket ekonomiskt !! Gör håret mjukt, smidigt, lättsamt, men inte oljigt snuddigt. Behöver ansöka över hela längden. Det viktigaste är att inte falla på rötterna. Lätt oljig vätska med doften av mäns toalettvatten. Jag är räddad av denna olja, när det inte finns någon tid efter schampo att använda en lägenhet, och Varka kräver brådskande en mor från badrummet (och min mamma vill trots allt vara vacker, vacker). Håret ser väldigt välplejat ut, ger väl till att lägga på. På spåret. dagen är de inte feta, men de lukar också som en dyr man..-)) Jag kommer att köpa igen och igen!
5. Spray för volym

Mycket användbar sak för bra styling utan att väga lak. Jag har en fullständig känsla av att håret på mitt huvud har blivit större eller det har blivit tjockare..-)) Styling är voluminöst, elastiskt, fjädrande och välformat. Nästan ingen lukt. Och verktyget är mycket ekonomiskt! Han är på min vanliga inköpslista!
6. Termiskt skydd

IMHO är ett oumbärligt verktyg för dem som ständigt använder heta stylingprodukter. Skyddar håret, har egenskapen för enkel fixering. Men det viktigaste är hårets otroliga glans efter styling !! -) Wah! Jag kommer att köpa den igen.
7. Fuktighetsmask med svart kaviar Alterna

Liksom alla kosmetika i detta märke har en mycket stark lukt, även om det skrivs överallt om dess naturliga sammansättning. Det påminde mig om "naturligheten" av Lush kosmetika. Strukturen är krämig, vit. Och med en stark parfym lukt! När du tar den här masken med fingrarna för att sätta på håret, är det en känsla av den finaste sanden som rörs i en kräm. Yttrandet om åtgärden är dubbelt. När jag använde den här masken i mammalsjukhuset med CHI-schampo var mitt hår bara underbart och gudomligt!)) Lätta mjuka krullar, som efter tvätt inte behövdes kamma. Shine! Men redan hemma, efter min nästa tvätt tycktes mitt hår bara snotty tows att det var omöjligt att sätta. Jag kommer inte köpa det längre.
Min herre, som arbetade på denna kosmetika i ungefär sex månader, sa att han också inte förstod hype kring detta märke.
Tja, det verkar vara allt! -))

Gör mormors skönhetshärligheter hemma?

Våra mödrar och mormödrar känner dussintals hårvårdstips. Här är bara dessa recept förlorar ofta jämfört med moderna vårdprodukter. Låt oss försöka förstå de vanligaste recepten. Öl En gång regisserad av Michael Vinner erkände att han dagligen häller en burk öl på huvudet. De säger att det hjälper hans hår att vara tjockt. Tja, den här metoden är inte så dålig, men efter en stund avdunstar vätskan, och rester av korn och humle - nej. Som ett resultat luktar.

Användbara tips för hårvård.

Damer, för här förlorar vi inte bara vikt, men bara delar hemligheterna av skönhet och stil, låt mig skicka mer användbara artiklar till dig på detta område :) Inte alla kan ladda ner pressen, va?))) Så: Användbara tips om vård för hår. 1. Före tvättning måste håret kamma försiktigt. 2. Det rekommenderas inte att tvätta håret med för varmt eller för kallt vatten. Den optimala vattentemperaturen är 35-45 C. Ju hårdare ju ju desto kallare vattnet ska vara. 3. Applicera inte schampo på.

Ayherb för spädbarn och deras mammor :)

Slutligen finns det en tid att dela med dig av alla användbara saker som jag hittade på Eiherb för min dotter (nu är vi 10 månader gamla). Alla foton är klickbara. Den viktigaste MUST-HAVE är favorit för många grapefruktfrö extrakt :) För problem med barnens hud finns det inget bättre sätt! Alla Bepanten, Panthenol och deras ilkstöd! Endast det är nödvändigt att plantera extrakt i olja - 5 droppar på ett bord en sked. Jag använder en blandning av 2x oljor - kakao [link-1] och jojoba [link-2] (den bästa oljan för barnens hud), denna blandning är inte.

Shopping katalog på marknaden

KÖP [länk-1] HUR VÄLJAR [link-1] SKÖNHÄNDSKALENDER (rabatter) [länk-1] Online-butik med beskrivningar och recensioner från Jim [länk-1] TEKNIK OCH SEKVENS AV ASIAN FACE CARE [länk -1]

för hår från ört, filunik och så vidare. Skryt.

I allmänhet samlade jag alla mina hårbubblor, just nu skriver jag ut vad varifrån och varifrån. Jag förstår att jag tidigare hade ett dilemma: om du använder en mask när du tvättar, använder du inte en luftkonditionering, och det är alltid mer än ett schampo, och jag måste sluta tillsammans. Ja, jag är paranoid. Jag kan inte kasta bort det, men med ett annat schampo tvättar jag icke-milfo. Jag började tvätta mitt huvud så här: Först sätter jag på en mask (för lite fuktigt hår) och jag går i 15-20 minuter, sedan klättrar jag in i duschen och min schampo + lägenhet. sådan.

Aminosyror för Inessa

Långt planerat att skriva men det fanns ingen tid, då stämningen. I allmänhet, inte så länge sedan, gick jag in i en annan självkritisk kris om det ämne som jag inte lyckas med Inessa, och bestämde mig för att "mata" henne med kosttillskott, vitaminer, aminosyror etc. Det här syftar inte på att stoppa attacker, och jag har inget sådant hopp. Men jag hoppas på något sätt att lindra hennes tillstånd, att stabilisera, foder hjärnan, påverka tarmarna och pallarna, bekämpa seborré och fet hår. Att göra

Kattmatningspraxis

Vuxna katter Katter äter små och små, så mata dem minst två gånger om dagen. Eftersom överätning hotar dem sällan kan de äta så mycket som de gillar vid varje utfodring. Overeating Katter som är benägna att övervätta bör ges mindre mat. Eliminera alla prickar från bordet eller mellan matningar. Du måste ta reda på om grannarna matar din katt om du har en gata katt. Steriliserade katter är mer lata på grund av vad de ofta får.

3 sekunder att imponera

Det första intrycket kan vända ditt liv, men du har bara 3 sekunder att göra det. För att säkerställa att detta intryck var till din fördel utvecklade headshoulders en rad balsamkonditioner för balsam, som tillsammans med headshoulders schampo framgångsrikt bekämpar mjäll och gör håret verkligen vackert. Utseende är det första som folk märker när de träffas. Och personen har bara 3 sekunder att göra ett bra första intryck: bara 3 sekunder, oavsett om det går.

RECENSIONER

Shampoo KeraSys Hair Clinic System "Jag har ganska svagt hår. Mitt huvud varje dag, blir smutsigt snabbt + permanent hållbart och oförstörbart. Jag har provat mycket, från enkel till professionell. Professionella är inte dåliga, men mitt hår används snabbt och igen Jag bestämde mig för att prova KeraSys. Duften är väldigt trevlig och ädla även utan några medvetna dofter. Det mest fantastiska är att håret verkligen ser anständigt fram till sent på kvällen, det finns ingen mjäll och klåda.Nästa Artikel
Faller håret ut? Hembehandling hjälper till att bli av med problemet under lång tid!