Biowave hår och misstag som jag gjorde.


Idag ska jag prata om vad som händer med håret efter den 7: e bioväven, vilka misstag kunde ha undvikits, med hjälp av mitt exempel kommer jag att visa hur håret ser efter en månad, efter tre månader, efter sex månader och efter ett år.

För några år sedan skrev jag redan en artikel om en biowave för långt hår, där jag svarade på de populäraste frågorna från nätverket. Sedan dess har mitt hår förändrats avsevärt (de har blivit kortare och svagare), och det finns fler frågor från dem som vill göra en biowave. Därför kommer jag att berätta och visa på samma gång.

I min 7: e biowave gjorde jag väldigt "framgångsrikt" och konsekvent ett antal strategiska misstag som kunde ha undvikits med ljudreflektioner. Men det hände inte, så jag kommer att få något att berätta.

Precis som tidigare 6 gånger gjorde jag en Mossa biowave från det italienska varumärket Green Light, från samma mästare, i samma Maramax salong i Odessa.

Jag kom till proceduren med ganska kort (för mig) hår och suddig frisyr. Eftersom jag inte fysiskt kunde titta på mig själv i spegeln valde jag ett välbekant sätt - jag skulle göra en biowave, det skulle vara lättare att växa hår. Så det är verkligen lättare att överleva den slurrade längden och växa lockar under axlarna.

Inom sex månader före resan till 7: e biowave överlevde jag den femte och sjätte. Varför gjorde jag faktiskt 3 biowave i rad på sex månader? Varför, och i mitt sinne? De rätta frågorna är mitt första misstag.

ERROR # 1. Fel val av spolens storlek.

Stora spolar ger stora vackra lockar utan effekten av Negro mamma Choli. Men! På min tjocka, täta och tunga hår håller de inte alls - krullen börjar räta i en månad. Eftersom jag ville få en ljusvåg för mig själv valde jag stora spolar, motiverade mästaren med att jag själv vet allt, en erfaren fighter, allt kommer att bli som det borde. Allt var som det borde. Hela månaden Då var det bara inget sätt. Okej, jag trodde, så enkelt kommer vi inte ge upp - och gjorde en annan biowave. På stora och medelstora spolar. Effekten varade lite längre. Några månader senare såg mitt huvud ut så här:

Man kan göra invändningar (och sådana invändningar har redan låtit i min adress på Internet), de säger, Julia, normalt "levande" -klockande hår, du måste bara lägga dem snyggt och ha lite tålamod. Vad kan jag säga: Jag såg objektivt ut med den här stapeln av helt hår som inte sträckte mig i olika riktningar. 10 år äldre än hans ålder. Och inte så smartare. Och dessutom var huvudvolymen av mitt hår koncentrerat i öronområdet, vilket inte bara såg konstigt, det förvrängde också proportionerna i mitt ansikte.

Om det inte var för det önskade att vara till nytta för någon den här artikeln skulle jag aldrig ha visat dessa bilder. Jag skulle ta bort dem från alla operatörer, byta lösenord och konton i sociala nätverk. Men eftersom jag kallade mig en bloggare...

I allmänhet kom jag till salongen med sådant hår här:

Den här gången valde mästare Natalya och jag små spolar. Jag insåg att under den första månaden skulle jag påminna om en shaggy pudel, men jag planerade inte att gå med mitt hår lös, och i en lätt, slarvig frisyr kan du överleva små krullar. På en månad trodde jag att krullen skulle bli försenad, och jag skulle se i spegeln den välbekanta skönheten. Ha!

Men tillbaka till biowave. Låt mig påminna dig om att proceduren tar ungefär en och en halv timme (det här är en erfaren mästare, för en oerfaren person sträcker den i 4 timmar) och inkluderar: Tvätta huvudet med en "förfyllnings" schampo, twirling håret på spolen, sekventiell applicering av 2 kompositioner till håret med ett intervall av 30-40 minuter tvätt och torkning av hår.

Hur ta hand om håret efter biowave: restaurering och vård

Biowave är ett försiktigt curling för curls. En innovativ komposition som innehåller vitaminer och mineraler, har en minimal negativ effekt på hårbotten, hårsäckarna och själva kärnan. Trots frånvaron av aggressiva komponenter, bör hårvård efter biowave vara mycket försiktig. Detta kommer att bevara strängarnas hälsa och förlänga resultatet av proceduren.

Hårvård efter biovave: de grundläggande reglerna

Med korrekt bioväxling förbättras krullarnas struktur, hårsäckarna blir starkare, naturligt lyser fram. De ser bra ut och passar bra. Oavsett hårets ursprungliga tillstånd, deras typ eller grad av skada. Det viktigaste är mästarens professionalism samt strikt överensstämmelse med alla stadier av förfarandet.

Frisörer har utvecklat en uppsättning regler för att bevara skönheten i krullar under lång tid. Under de första 2 dagarna efter proceduren är det förbjudet:

 1. Tvätta håret
 2. Kamma ditt hår. Du kan försiktigt släta händerna, ge önskad form med fingrarna.
 3. Applicera stylingprodukter.
 4. Använd en torktumlare för torkning.
 5. Att ställa håret med ett strykjärn eller andra apparater utsatta för höga temperaturer.
 6. Tätt strand. Det varnar krullar.

Det är möjligt att färga håret efter biowave, men inte tidigare än en vecka efter proceduren. Färg bör inte innehålla ammoniak eller andra aggressiva ingredienser. Före färgning är det önskvärt att fukta krullarna väl för att undvika att torka håraxlarna.

Hårvård efter biovave kräver också att man följer ett antal enkla regler:

 1. Använd specialiserade schampon för lockiga trådar.
 2. Torka hårtork i sparsamt läge.
 3. Regelbundet utför återupplivande och fuktgivande förfaranden.
 4. Använd en kam med sällsynta tänder.
 5. Behandling med solskyddsmedel i varmt väder.
 6. Tidig skärning av slutna ändar.

Mästare rekommenderar inte att man kamar våta strängar eller går och lägger sig i vått huvud. Efter tvättning, blöt försiktigt krullarna med en handduk. Det är omöjligt att vrida krullarna, eftersom detta kan skada sin form.

Jag växte ryska spytt! Enligt by receptet! +60 cm i 3 månader.

Det är nödvändigt att använda masker, balm, balsam i 10 dagar efter en biowave. Under denna tid blir krullarna äntligen bildade, motståndskraftiga mot yttre påverkan.

Vissa mästare rekommenderar lamination 14 dagar efter proceduren. Det gör det möjligt att fixa resultatet, kommer att få en återställande effekt.

schampo

Ett av de viktigaste förutsättningarna för korrekt hårvård efter biowave är användningen av professionellt schampo. Dess formel innehåller fuktighetsgivare och näringsämnen som strängarna behöver efter proceduren.

Det är tillåtet att använda kosmetiska produkter för lockiga lås. Det bidrar till ökningen av basvolymen, ökar den naturliga utstrålningen och bryr sig om lockningar. Detta låter dig permanent hålla hårets form.

Ta hand om strängar schampon för lös och skadat hår. De består av vitaminer, mineraler, silkeproteiner, extrakt av växter, fuktgivande ingredienser. De belastar inte, försiktigt påverka stångens och skalpets struktur.

Kvalitetsprodukter för hårvård efter biowave är:

 • Herbal Essences "Naughty Curls." Lavendel-extraktet rensar försiktigt hårbotten, lindrar irritation. Det kännetecknas av en kraftfull återfuktande effekt, förhindrar torrhet, skalning, aktiverar processerna för regenerering, tillväxt.
 • Matrix Biolage Smoothproof. Komplexet av naturliga oljor tar hand om strängarna, eliminerar fluffighet, återställer elasticitet. Lämplig för hård tråd;
 • TRESemme Curl Hydration med vitaminer från grupp B. Normaliserar hydrobalansen, mjukar, från insidan påverkar de skadade områdena. Avlägsnar fluffiness, underlättar styling, ger naturlig glans
 • Fryst Limonnik Nanai. Växtbaserade ingredienser tillsammans med vitaminer stärker hårsäckar, återställer skadad struktur och fuktbalans, förhindrar mjäll.
 • Secret Key Black Snail. Slampan av svarta sniglar, som ingår i schampokonditioneringen, minskar förlusten, stärker rötterna, förhindrar utseende av splittrade ändar, behåller intensiv färg. Extrakt av medicinalväxter skyddar mot torkning, återställer skadade områden av staven, näring, underlättar kamning.

När du väljer ett schampo måste du vara uppmärksam på kompositionen. Det ska inte innehålla en stor mängd oljor eller silikon. Dessa substanser viktsträngar, provar rätning av hår.

Torkningsregler

Efter tvätten måste krullarna blötläggas med en handduk och avlägsna överskott av fukt. Vidare är det värt att låta dem torka naturligt.

Om det finns behov av att torka trådarna med en hårtork, bör du följa dessa regler:

 • för att skydda håraxeln för att använda termiskt serum;
 • använd delikat läge. Luftstrålens temperatur får inte överstiga 20 ° C;
 • hårtork måste hållas på ett avstånd av 30 centimeter från huvudet;
 • Torka inte tills det är helt torrt.

Man bör komma ihåg att exponering för höga temperaturer leder till snabba rätningskurvor. Det är säkraste att använda en munstycksdiffusor eller jon hårtork. Det skyddar trådarna från dehydrering, neutraliserar positivt laddade partiklar som ger upphov till överflödighet, bidrar till en snyggare passform av skalorna till stången.

Styling produkter

Hårvård efter biowave är omöjligt utan rätt val av styling kosmetika. Produkterna måste vara speciellt konstruerade för lockiga lås:

 • mousse Moroccanoil Curl Control. Ger stabil fixering, skyddar mot försvagning. Dessutom stärker verktyget, normaliserar fuktbalansen, ger mjukhet, silkiness;
 • mousse JOHN FRIEDA Curl Reviver Styling. Det ger en frisyr en tydligt definierad form, förbättrar glans, innehåller solskyddsmedel;
 • mousse WELLAFLEX. Den skyddar mot de negativa effekterna av ultraviolett strålning, förhindrar utbrändhet, förhindrar att smälta, återställer hydrobalans.
 • Keune Design Curl Cream. Skapar skarpa, elastiska lockar, delar, fixar, väger inte ner. Innehåller termiskskyddande egenskaper, förhindrar uttorkning, näring, underlättar kamning
 • Coil Up Curl Defined Cream Flexibel från Londa Professional. Skyddar mot effekterna av höga temperaturer, har fuktgivande och närande egenskaper.
 • gel Oblepikha Siberica Professional av Natura Siberica. Behållar frisyrens form hela dagen, skyddar mot aggressiva effekter av yttre faktorer, minskar torrhet, brittleness, förlust. Håller fukt inne i stången, behåller flexibilitet och elasticitet. Djupt näring återställer skadade områden;
 • krämgel Paul Mitchell Curls Ultimate Wave. Glattar krullets konsistens, bekämpar oönskade fluffiness, ger elasticitet, liksom skydd mot negativa yttre påverkan.

För styling lämpliga produkter med orden "för vågigt, lockigt hår eller krullningar efter curling."

Kam val

En förutsättning för vården av hårbioväven är det korrekta valet av en kam. Det är värt att neka metallprodukter. Det är bättre att föredra kammusslor med stora, måttligt hårda gummerade tänder. De förhindrar splittrade ändar.

Före kamning måste ändarna behandlas med en tvåfasig spray. Först måste du gå längs spetsarna med en kam och flytta sedan smidigt uppåt till rötterna.

Återställningsverktyg

Biowave påverkar hårstrukturen försiktigt, men för att bibehålla hälsan hos lockar rekommenderar experter en gång i veckan att använda regenererande och fuktgivande kosmetika. Välj en rad professionella kosmetika som hjälper mästaren.

Bland de populära vårdprodukterna finns följande:

 • Conditioner för att återställa Ollin Professional med burk extrakt. Intensivt närmar sig, kämpar med förlust av fukt, soldater i nagelbandet, tätar stången. Returnerar elasticitet, glans, ger extra volym;
 • Intensiv mask för den skadade huvudet Curex Therapy Mask från Estel. Produkten är berikad med jojobaolja, som har närande och fuktgivande egenskaper. Betain, panthenol, vitamin E upprätthåller en optimal fuktnivå, förhindrar utseende av irritationer, återställer elasticitet;
 • Balsam Bonacure Reparation Räddning från Schwarzkopf. Accelererar regenererings- och återvinningsprocesser. Den har en närande mjukgörande effekt, skyddar mot uttorkning, det yttre påverkans aggressiva påverkan.
 • Kerastase Resistance Masque Force Architecte. Cements de skadade områdena hårfibrer, slätar splittrade ändar, återställer, stärker, mjukar. Designad för överdriven sköra, torra strängar;
 • koncentrera Matrix Biolage Keratindose Pro Keratinkoncentrat. Återställ rodens skadade struktur, näring, behåller fukt, eliminerar splittrade ändar. Serum eliminerar ytterligare skador, stoppar förlusten;
 • CHI Argan Oil Plus Moringa Olja. Normaliserar hydrobalansen, närmar, förstärker, återställer elasticitet, elasticitet, silkighet.

Valet av kosmetiska produkter ska överlåtas till en professionell. Det är önskvärt att dess sammansättning listades keratin, vegetabiliska extrakt, oljor. Gynnsam effekt på håraxlar, glödlampor och delade ändar av kardborre, olivolja, kokosnötolja.

Oavsett vilket sätt som väljs, rekommenderas det inte att hålla det längre än den tid som anges i anvisningarna.

Hemlagade recept

Biowave hårvård kan göras med traditionella folk recept. De är inte mindre effektiva än färdiga produkter. Men deras fördelaktiga effekter på lockar kommer att märkas endast vid regelbunden användning. Minst 2 behandlingar ska utföras per vecka:

 • Slå på proteinet, tillsätt 5 ml honungs- och burdockolja, 5 droppar senapsolja. Gnid in i rotområdet, fördela längs längden, det är bra att bearbeta tipsen;
 • kombinera 2 äggulor, 30 ml olja av lin och honung, 15 droppar mint- eller lavendeleter. För att bearbeta lås, för att linda matvaran, för att värma. Efter att du har tagit bort masken, skölj med avkok av nässla;
 • ångkokosolja, fördela över hela längden;
 • Häll torr jäst med varmt vatten. Applicera en tjock våt på strängarna;
 • Blanda i lika stora proportioner oliv, burdock, rosolja, tillsätt 15 ml citronsaft. Gnid in i rotzonen;
 • Applicera hem yoghurt på ditt hår. Efter masken fukta spetsarna med en tvåfasig spray.

Vilken mask som helst hålls kvar i ungefär en timme.

Hårvård efter bioväven tar inte mycket tid, och kräver inte komplexa förfaranden. Det viktigaste är att välja rätt kosmetika och följa alla de beskrivna rekommendationerna.

Hårvård efter biovave - hur man fixar och förlänger resultatet

Modern biowave gör att du kan behålla det perfekta utseendet på håret i vilket som helst väder, när som helst på dagen eller natten. För att resultatet ska kunna bli behagligt överraskande under hela tiden är det nödvändigt att oroa sig för korrekt hårvård efter bioväven. Är det möjligt att förlänga resultatet av biowave helt enkelt genom att följa rekommendationer från en specialist?

Vad är

Biozavivika är en innovativ utveckling av amerikanska proffs som har lyckats skapa ett nytt, högkvalitativt och säkert verktyg för curling curls. Samtidigt är hårets typ, graden av skada och antalet tidigare fläckar absolut inte viktiga.

Den enda begränsningen är oförmågan att applicera bioväve på hår som tidigare var målat med naturliga färgämnen (henna).

Med hänsyn till sammansättningen av bioväven kan vi säkert säga att skada på hårbotten, hårsäckarna och håren själva är minimal, om inte noll. Huvudregeln är att iaktta tidpunkten för fastställandet av fonderna Medan man observerar reglerna för användning av produkten observeras en förbättring av hårstrukturen: vågar som tidigare var torra, fyllda med schampo och dammrester, fylls med protein och aminosyror.

Denna "fyllning" har en positiv effekt på alla hår, påskyndar tillväxt och regenereringsprocesser, stärker hårsäckarna vid roten och eliminerar synliga brister. Externt, krullarna efter biowave ser friska, naturliga ut. Naturlig naturlig glans, som inte är resultatet av försvårande silikon, kommer att glädja och överraska.

Förresten, när det gäller begränsningar av färgning (karakteristiska restriktioner för kemisk vinkling) är de inte. Det är möjligt att färga håret både omedelbart efter curling och på tröskeln till proceduren: färgen påverkar inte bara de aktiva komponenternas påverkan, det försvinner inte ens.

Korrekt vård

Korrekt vård efter biovave - det här är iakttagandet av de vanliga rekommendationer som är viktiga för jämnt, obehandlat hår.

Curling, beroende på mästarens professionalism, kan vara upp till sju månader. För att konsolidera och förlänga resultatet måste du följa de grundläggande reglerna för vård.

När, hur och med vad som ska tvättas

Självklart bör fokus vara på schampo. Det här är exakt verktyget som hjälper till att rensa dina lås av damm, smuts och rester av subkutan fett. Shampooing beror delvis på din hårtyp:

 • torrt, bräckligt av naturen hår behöver ökad fukt utan viktning
 • tjockt och tjockt måste tvättas minst en gång varannan dag
 • kombinerat med torra tips med schampo och extrakt av naturliga oljor och aminosyror.

Vad är skillnaden mellan shampoo för lockigt hår från ett enkelt verktyg? Shampoo för lockigt hår efter biowave mätt håret med fukt, öka volymen på rötterna, öka glans och ge inte "krullarna" tillbaka, varva ner.

Topp 5 populära schampon:

 1. Secret Key Black Snail. Extrakt av hallon, blåbär, peon, oliv och sheasmör, extrakt av kelp hjälper till att mätta krullarna efter curling med livgivande fukt. En mycket effektiv snigel mucin hjälper till att återställa cellregenerering, mättande fukt och förbättra mikrocirkulationen i hårbotten. Ungefärligt pris på 1 000 rubel för 0,25 l.
 2. Fryst Limonnik Nanai. Extrakt från växter av Siberia mätta lås med fukt, bidrar till att förbättra tillväxten. Pris - 400 rubel för 400 ml.
 3. Matrix Biolage. Mint och lätt schampo baserat på extrakt från växter. Pris från 500 rubel.
 4. "Belita-Vitex". Budgetalternativ med extrakt av arnica och flytande silke. Priset är ca 150 rubel för 0,3 liter.
 5. Växtbaserade essenser. Lämplig för olika hårtyper. Baserat på växtextrakt. Pris från 300 rubel.

Hur man torkar

Termisk stress på krullarna efter biovave verkar extremt negativt. Konstant blåstorkning vid höga temperaturer bidrar till överdrivet avdunstning av vatten, vilket resulterar i att håret sönder och förlorar sin färg.

För att undvika de negativa effekterna av temperaturen måste du följa följande rekommendationer:

 • sätt ett hårt tillstånd på hårtorken (kall luft inte mer än 20 grader);
 • håll hårtorken inte närmare än 30 cm;
 • förtorkat hår, förpackade dem i en handduk;
 • tills det är helt torrt, torka inte.

Det är viktigt att komma ihåg om de negativa effekterna av direkt solljus på allt hår, oavsett behandling. Därför är det värt att undvika den långa interaktionen av eftermiddagens sol och den kalla vinden (havet).

Hur man kamar

Kombinera efter biowave skiljer sig väsentligt från att kamma släta lock. Skillnaden är att hålla volymen, men också för att hålla varv. Träkamr ska inte användas, de kommer att bidra till magnetiseringen av håret. Undvik också kontakt med krullar av metallkammar.

rekommendationer:

 • välj kammusslor med breda tänder;
 • att ge företräde åt den gummerade kammen;
 • tänder bör välja mellanhårdhet, utan luftkudde vid basen;
 • börja kamma från hårspetsarna, gradvis närma sig rötterna;
 • Förborsta tipsen innan du kammar med en tvåfasig spray.

När kan jag färga mitt hår

Som tidigare nämnts kan du färga håret både före curlingproceduren och efter det nästa dag. Skada för hår kommer därför inte att fungera.

Särskild uppmärksamhet bör ägnas åt färgämnenas kvalitet. Ammoniakfärg är det bästa alternativet. Det kategoriska förbudet gäller användningen av henna, basma.

Om en betydande ljussättning är planerad (mer än 4 toner), rekommenderar frisörerna experterna att uthärda i 2-3 dagar efter curling. Faktum är att under de första 48 timmarna efter proceduren är resultatet "fixerat". Under denna period är det inte önskvärt att tvätta håret, använd något medel för hår, eftersom verktyget enkelt kan glida av, krullarna kommer att varva ner.

Hur man återställer

90% av de som har genomgått biowaveproceduren noterar förbättringen av hårets utseende i stället för några negativa egenskaper. Det finns emellertid resterande 10%, som på grund av vissa omständigheter kan observera negativa förändringar i hårets struktur.

Sådana processer kan förklaras av hormonella störningar i kroppen (graviditet, amning, hormonbytebehandling eller klimakteriet), stress och individuella egenskaper. Risken för en sådan effekt är extremt låg, men du behöver veta hur man återställer håret efter en bioväve i händelse av en negativ inverkan på hårstrukturen.

Restaurering av hårstrukturen är en lång process som tar mycket tid, ansträngning och tålamod. Huvudkomponenterna är organiska syror, oljor och extrakt från vetex. Skadade lockar ser inte bara tråkiga och dystra ut, men kan inte heller stylas, och tillväxten är omöjlig på grund av den kontinuerliga avbrytningen av torkade ändar.

Populära produkter för vård av skadat hår:

 • Ollin. Återställande balsam på basis av ett protein och ett vitaminkomplex;
 • Schwarzkopf Bonacure Repair Rescue är populär bland frisörer;
 • Mask Care Återställ från Ollin. Kreatin och oljor hjälper till att fylla "fluff" vågorna, förhindrar förvirring och bräcklighet av lockar;
 • Kydra Secret Professionnel spray används som skyddande medel under styling;
 • Estels Therapy - bifasisk lotion för att skydda hår från fuktförlust, exponering för yttre aggressiva faktorer;
 • Hair Company produkter anses vara de bästa. Det höga priset är ganska rimligt, och resultaten kommer att behaga.

Hur återställer man håret efter curling hemma?

När det inte går att köpa dyra medel i butiken kan du använda rekommendationerna för återställande av lockar med hjälp av hushålls improviserade medel:

 1. Mask av ros, olivolja och burdockoljor blandas i lika stora proportioner. Tillsätt 1 msk. en sked citronsaft och gnugga in i hårrötterna två gånger i veckan.
 2. Protein piska tills det är smidigt. Tillsätt 1 tsk. honung och citronsaft, 5 droppar senapsolja och 1 tsk. burdock olja. Gnid in i rötterna och resterna fördelade över hela längden av håret. Var noga med att gnugga in i ändarna av håret.
 3. Kefir mask för förstärkning och hårväxt är den enklaste och mest effektiva. Hemmagjord mjölk för att sura. Sour cream på håret, linda en varm handduk och en hatt, håll i ca 50 minuter (ju längre desto bättre). Skölj flera gånger och skölj med 2-3 gånger med schampo, fukta spetsarna med en tvåfasig spray.

Observera att hemmetoder, trots sin enkelhet, är ganska effektiva och effektiva. Du behöver bara hitta tid att använda dem.

Hur man tar bort biowave

Om det finns behov av att nivåera håret från krämresterna, kan du använda speciella permanenta medel för att räta håret. Verkar drogen på nästan samma sätt som låset för lindning. Den enda skillnaden är att produkten kommer att appliceras på rakt hår, sedan slätas eller strykas.

Permanenta preparat (Silk wave) är det säkraste, och allt som krävs är att följa tillverkarens rekommendationer. Användning av billigare produkter baserad på natriumhydroxid rekommenderas inte. Annars hjälper inga återställningsmaskar att eliminera snäva och spröda krökar.

Korrekt skötsel av ditt hår före, under och efter curling ger det perfekta utseendet för varje hår. Det är bara nödvändigt att hitta tid och önskan att genomföra näringsmässiga och sådana nödvändiga förfaranden för att återställa hårets struktur.

Läs mer om biovävhår tack vare våra artiklar:

Användbara videoklipp

Hur man staplar biowave Medel för lockar.

Hair curling shampoo: dess egenskaper och användarregler

Salongtjänster som syftar till att skapa långvarig perm är i stor efterfrågan bland många kvinnor. Det stabila resultatet efter de utövade manipulationerna gör att du inte bara kan spara tid på din egen vardagliga stil, utan också att se bra ut under alla omständigheter.

Långsiktig styling, skapad i stugan, underlättar väldigt moderna kvinnors liv

Oavsett kompositionen i vilken denna procedur utfördes, bör effekten som uppnås på hårets huvud bibehållas hemma med användning av ett speciellt schampo för permerat hår.

Valet av schampo för att behålla effekten på håret efter salongen perm - en mycket svår uppgift

Vad är skillnaden mellan efter shampoo shampoo och vanliga tvättmedel?

Effekten av speciella produkter för hårvård efter proceduren syftar till att bevara effekten av fasta krullar under en längre tid.

För dessa ändamål innefattar perm per schampo sådana komponenter som:

 • vitamin- och mineralkomplex;
 • matningskomponenter (till exempel silkeproteiner, växtekstrakter);
 • fuktgivande ingredienser (till exempel panthenol).

Vid basen av det omtänksamma rengöringsmedlet måste också vara ett mildt ytaktivt ämne som försiktigt rengör hårbotten. En extra solskyddsmedel skyddar håret mot eventuella skador och bättre bevarar krillens tillstånd efter krullning.

Att behålla skönheten i krullarna efter att ha använt aggressiva kemiska föreningar för att skapa styling möjliggör väl valda vårdprodukter.

I själva verket är det som ett vård för håret efter kemisk exponering något mildt rengöringsmedel som är konstruerat för skadade och / eller färgade lockar, liksom lockigt hår. Du bör dock noggrant studera sin komposition innan du köper.

Det höga innehållet av oljor, silikoner och keratin är oönskade, eftersom Dessa komponenter, tillsammans med restaureringen kommer kondensera lockar, dra och räta därigenom lockar.

Hårschampo efter biovävning måste ha alla samma egenskaper, trots användning av mindre aggressiv komposition under proceduren. Priset på sådana vårdprodukter får bara överstiga de vanliga rengöringsmedlen för hår.

Tips! Efter shampooing med ett speciellt schampo behöver du lätt klättra strängarna med en handduk och smula sedan dem med händerna för att hålla krullarna i form längre.

Korrekt tvättning av huvudet efter kemisk långvarig styling kommer att hålla krullarna längre

Regler för ansökan

Det är nödvändigt att använda schampo för biowave och perm inte tidigare än 2-3 dagar efter proceduren.

Instruktioner för användning av ett sådant omhändertagande tvättmedel, liksom hela processen att tvätta håret, innehåller en ganska enkel algoritm av handlingar:

 1. Det är nödvändigt att kamma ditt huvud väl med en kam med glesa tänder och blöt håret med varmt vatten.

Innan shampooing ska krullarna vara noggrant kammade.

 1. Efter perm-shampoo appliceras endast på rötterna, utan att påverka längden, som effektivt tvättas med flytande skum. Samtidigt torkas de krullar som skadas efter proceduren inte ut. Om så önskas kan detergentet mjukas i dess verkan genom att späda det i ett mätglas med vanligt vatten i proportionerna 1: 1.
 2. Efter shampooing är det absolut nödvändigt att använda fuktgivande och återställa balm eller masker som inte innehåller silikon.
 3. Våta strängar får inte i något fall klämma, vrida eller gnugga handduken, för Detta kan prova att krullarna lindas, samt att de orsakar onödig skada på deras struktur.
 4. Du kan använda hårtorken inte tidigare än 4 dagar efter proceduren och endast vid låg effekt och temperatur. Men det är mer effektivt att förlänga hållbarheten hos långsiktig styling möjliggör naturlig hårtorkning. Det är nödvändigt att torka håret till slutet efter varje tvätt och i något fall bör man gå och lägga sig i ett vått huvud.

Det är möjligt att torka håret med en hårtork endast vid låga temperaturer med obligatorisk användning av termiska skyddsmedel.

Hår shampoo efter en perm kommer att spenderas mycket ekonomiskt, eftersom krullar utsatta för sådan manipulation, mycket längre behåll ett nytt utseende. Men iakttagandet av de enkla regler som beskrivs ovan, kommer i alla fall att tillåta att bevara hårets hälsa och skönhet under lång tid.

Var uppmärksam! Efter proceduren kan handlederna som är krullade i stugan inte skadas med metallhårtillbehör - hårborstar, hårnålar, hårnålar etc. Dessutom kan detta leda till för tidig rätning av lock.

Ett stort antal vårdprodukter för skadade och torra trådar kan vara väl lämpade för deras återhämtning efter salongprocedurer.

Några hårvårdstips efter curling

Som nämnts ovan bör perm och biowave shampoo, liksom alla hårvårdsprodukter, ha beteckningen av deras tillhörande en regenererande eller fuktgivande serie. I professionell kosmetika är det lätt att hitta speciella linjaler utformade för att förlänga långsiktig styling.

Dessutom kan du en gång i veckan ta hand om ditt hår med oljemaskar, gjorda med egna händer hemma. Till exempel med oljor av jojoba, mandel eller kokosnöt. Du kan lämna denna blandning över natten eller minst 2 timmar, och kursen ska vara minst 10 procedurer.

Foto av hår efter salongproceduren för långsiktig curling av lockar

sammanfattning

Långsiktig styling är den verkliga frälsningen av kvinnor i den moderna rytmen i livet, så att du kan spara tid och släppa den för viktigare saker. Lush curls kan förändra utseendet, men det måste komma ihåg att strängar utsatta för aggressiv manipulation kräver mer noggrann och regelbunden vård.

I videon i den här artikeln kan du läsa mer detaljerad information om det beskrivna ämnet och i kommentarerna - lämna frågor och kommentarer som vi definitivt kommer att svara på!

Hårvård efter biowave - ratingfonder 2016

Krympt hår, såväl som lockigt av naturen, kräver specifika produkter. När du väljer, måste du ta hänsyn till specifika egenskaper, eftersom håret efter bioväve tenderar att vara närmare huvudet, så att du behöver produkter som ökar volymen, liksom lockigt lockigt hår tenderar att torka, så hydrering, näring och mättnad är viktig.

Vilka kategorier av produkter bör du uppmärksamma

1. Mousser och geler som behåller lockar måste vara mycket lätta så att de inte sänker vågorna ner med sin vikt.

2. Fuktgivande schampo och balsam med fuktighetsgivande ingredienser, som vitamin E, olivolja och honung, mätta håret med nödvändig fukt.

3. Volumizing shampoo, outplånliga balsam och mousses kommer att behålla volymen som är idealisk för biovävnad. Produkten bör inte väga håret och skada det.

VIKTIGT ATT VET! Parfym för kvinnor med feromoner som driver någon man galen. Läs mer >>>

4. Djup konditionering varannan vecka kommer att återställa hårets naturliga fuktighet och hjälpa till att göra det smidigt och naturligt lockigt.

5. Diffuser och jon hårtork hjälper till att skapa hårets struktur och hårets rörelse. Joniska torktumlare är de bästa anordningarna för lockigt, tunt och vågigt hår, eftersom de inte är lika destruktiva som andra hårtorkar.

6. Blont läppstift för hår gör tunt och vågigt hår starkare.

7. Satin kuddar eller satin sova keps hjälper till att hålla håret ur torkning (bomull tenderar att torka hår, vilket kan skada vågorna).

8. Kamens breda tänder kommer att förhindra splittrade ändar.

De bästa produkterna för vågigt hår efter biowave

1. Shampoo och balsam. Herbal Essences Shampoo är utmärkt för vågigt hår. Det har specifika intervall för olika hårtyper. Om du använder en kombination av schampo och balsam av samma typ kan du uppnå ett bra resultat för friskt hår. Bland de bästa produkterna som är värda att nämna är kylmyntschampot från Matrix Biolage, liksom det överraskande försiktiga TRESemme.

2. En effektförstärkare kommer att ge en vacker konsistens och markera de underbara vågorna. En av de bästa produkterna i denna kategori är Sunsilk, liksom Garnier FRUCTIS SOS-linjen.

3. Curling sera. Det bästa sättet att kompensera för bristen på fukt i ditt hår är att använda en bra balsam. Hårmaskar hjälper också till att klara av torrt hår. Livons intensiva lugnande serum släpper ut orubbliga lock och lugnar håret. Ett bra alternativ är märket Matrix, vars serum är känt som det mest effektiva. En kultfavorit när det gäller produkter för vågigt hår är Kerastase.

VIKTIGT ATT VET! En unik stimulator för ögonfrans tillväxt och förstärkning av glödlamporna själva. Läs mer >>>

4. Marockansk olja betalar tillbaka alla investeringar i sitt köp. Det är känt för hela världen som en underbar olja, lugnande och vitaliserande hår. Dess användning är möjlig både efter tvätt som ett serum och för förtvätt.

5. Styling cream eller gel. De bästa produkterna för styling lockigt, tunt och vågigt hår av alla slag är produkter av märket TRESemme. Använd endast bra stylingprodukter. TRESemme har ett underbart sortiment för detta. Dess salongkvalitet förbättrar hårstrukturen och fyller hårtexturen.

6. Mousse för krökt hår. Introducerad av John Frieda, Wellaflex mousse och Revlon styling gör ditt hår skrymmande och livfullt med livet.

KOM IHÅG!

Allt hår är annorlunda. När du bryr dig om hår efter bioväve, glöm inte att det som passar dig inte alltid som en annan person. Ditt hår är lika individuellt som du. Du kan behöva prova flera olika produkter innan du hittar den rätta.

Hår efter biowave - professionell vård och restaurering. recensioner

Biowave är ett populärt sätt att förvandla raka krullar till en lyxig, vinkande chock av elastiska lockar av olika storlekar. Den kända tekniken kom fram i slutet av 90-talet och idag representeras i alla större skönhetssalonger. Traditionellt har vågens positiva och negativa sidor, som vi kommer att försöka överväga från alla håll. Vad kommer håret att se ut efter biowave? Hur bryr du efter strängarna efter proceduren och är det möjligt att göra det hemma? Låt oss räkna ut det.

Hårbiovave - tillstånd och skötsel efter locket efter proceduren

Prefix "bio"

Det verkar som om det obetydliga prefixet speglar processens hela väsen. "Bio" indikerar naturen i exekveringsmetoden, vilket inte skadar dina lockar. Lyxiga krökningar erhålls genom deltagande av en aminosyra, cystin, genom vilken bindningar bildas mellan krullfibrerna och som är huvudbyggnadsblocket av keratinprotein.

Hair biowave recensioner har extremt positiv dynamik, eftersom förfarandet bidrar till restaurering av strängarna, och förstör inte sin struktur, till skillnad från den kemiska analogen.

Dessutom används elementet "bio" också som en marknadsföringskamp, ​​eftersom alla ord med detta prefix på en undermedveten nivå uppfattas av en person som säker. Detta inspirerar förtroendet bland det rättvisa könet, på grund av vilket förfarandets popularitet växer.

Förfarandet mottog sitt kända namn på grund av en riktigt mild och mild inverkan på strängarna. I 90% av fallen skapar krullen felfria lockiga krullar och hjälper till att återställa håret, men i de återstående 10% av fallen saknas effekt och till och med en negativ effekt av komponenterna. Därför rekommenderas, innan du använder en biovåg, ett test för reaktionen av en sträng på en substans.

Hår efter biowave - tekniskt förfarande:

 • ett speciellt krullningsämne appliceras på strängarna, vars molekyler är nästan identiska med naturlig cystin;
 • Efter det är strängarna lindade på curlers (på grund av vilken du kan välja vilken storlek som helst).
 • Spolade hår är täckta med ett andra lager - ett cystinförtjockningsmedel, efter kompression, verkar substansen på strängarna och ändrar sin form;
 • Det sista steget täcker håret med en avslutningsarmatur.

Fördelar och nackdelar: biowave under mikroskopet

Håret efter biowave kommer inte bara att vara lockigt, elastiskt och glänsande, de förbättrar också deras kvalitetsförhållanden:

 1. Vid skada på hårets proteinkonstruktion fyller ämnet "hålen", återvänder glansen och lyser till styrka. Effekten är emellertid tillfällig, efter sex månader tvättas aminosyran bort;
 2. skydda håret från daglig belastning, förhindra avdunstning av fukt och näringsämnen;
 3. acceleration av hårtillväxt på grund av mottagandet av en ytterligare proteinkälla.

Hair biowave recensioner är fulla av positiva åsikter också eftersom lockiga lås kan lätt rätas med en hårtork och en kam. I det här fallet gör förfarandet strängarna lockigt under en viss tidsperiod, varefter krullarna återigen blir raka och återställer den ursprungliga strukturen. Detta är den största fördelen gentemot den kemiska motsvarigheten, varefter håret bara behöver trimmas när det växer.

Processens huvudsakliga fara är ett element av oförutsägbarhet. Varje kvinna kan reagera på aminosyran på olika sätt, så i skönhetssalonger, innan ett arbete påbörjas, utförs ett test alltid på strängar. Håret efter bioväve kräver också noggrannare vård, om det är frånvarande kan det bli torrt och sprött.

Vid användning av proceduren bör man akta sig för regn och hög luftfuktighet, som verkar på attraktiva krullar på ett destruktivt sätt. Strängar drivs, liknar resultatet av en föråldrad perm.

Varianter av "bio" -teknik:

 • Japanska - den lättaste tekniken, som kännetecknas av hårets ökade fuktighet och en rik komposition som innehåller kollagen. Med det kan strängar bibehålla fukt, vilket hindrar dem från att torka ut och bildandet av bräcklighet. Ytterligare ingredienser för japanska perm är silke och teblad extrakt. Att använda denna typ av utrustning rekommenderas för ägare av långt hår och krullar av medium längd. Styrkan hos krullfixering är genomsnittlig;
 • MOSSA - procedurens andra namn är "italienskt". Curls är täta och elastiska, kännetecknas av stark fixering, är den mest "hållbara". Det rekommenderas att använda italiensk utrustning till ägare av korta krullar;
 • Med silkeproteiner - det mest känsliga förfarandet som bryr sig om håret, bevarar sin struktur utan att skada det. Effekten av dess användning är särskilt märkbar på krullar som var tråkiga och livslösa innan de använde aminosyror. Håret efter bioväven blir mjuk och slät.

Hårbiovave - viktiga frågor och intressanta fakta:

 1. Varaktigheten av resultatet av förfarandet beror på vilken metod som valts. Krockarnas genomsnittliga livslängd är 6 månader. Små krullar kan "hålla ut" i 9-10 månader;
 2. Du kan upprepa proceduren inte tidigare än sex månader. Mästare rekommenderar att vänta tills det "snodda" håret växer tillbaka och slutar curling;
 3. ett ganska säkert förfarande har sina egna försiktighetsåtgärder - gravida kvinnor ska inte använda perm för allergiker. Det är nödvändigt att avstå från proceduren under de kritiska dagarna, eftersom det finns en risk för att inte aminosyrans fullständiga effekt på strängarna;
 4. efter proceduren är det nödvändigt att strikt följa reglerna för hårvård, inte vidhäftning som kommer att leda till hårrätning redan under den första veckan efter proceduren
 5. hår efter biowave skapar en romantisk bild, och tiden för styling reduceras till ett minimum. När du väljer storleken på lockar, överväga ansiktets form. Det ovala ansiktet går bra med stora lockar, runda former kompletteras perfekt av små krullar.
 6. Det rekommenderas att göra proceduren innan färgning av trådarna, eftersom sammansättningen av bioväven kan påverka kulans nyans;
 7. hår efter biozavivki förvärva speciell chic och charm. Det är därför även kändisar utnyttjar tekniken: Shakira, Jessica Parker, Beyonce, Nicole Kidman och andra diva-filmer.

Gyllene vårdregler efter hårbioväve

De första 2 dagarna efter biowave är avgörande. Vid denna tidpunkt är resultatet konsoliderat, den korrekta fixeringen och elasticiteten hos krullarna bildas. Dessutom bidrar korrekt vård till bevarandet av strängernas hälsa, liksom förvärvet av ett attraktivt utseende.

Det första du måste komma ihåg är att sluta tvätta huvudet de första 48 timmarna. Annars kommer du att tvätta bort hållaren, och lyxiga strängar kommer inte att glädja dig mer än en månad. Ej obligatorisk, men mycket effektiv råd är att använda ett lamineringsförfarande. Det kommer att bidra till att ytterligare konsolidera den lockiga effekten, och utseendet på trådarna blir mer kvalitativt och elegant.

För kamning behöver du en speciell kam - med mjuka tänder i medelstorlek. I detta fall kan strängar inte dra hårt, rörelsen ska vara luftig och mjuk. Användningen av en hårtork är inte förbjuden, men dess kombination med att kamma håret kommer att resultera i fullständig och oåterkallelig rätning.

För att tvätta håret på följande dagar måste du använda speciell kosmetika för lockiga trådar. Samtidigt behöver du köpa en hel serie: och schampo, balsam och en mask. Deras användning kommer att bevara en jämn struktur, vilket förhindrar att håret faller i kaotiskt placerade hår.

Om du efter proceduren upptäckt en obehaglig lukt av hår, bör du använda citronsaft för att neutralisera andra luktar i efterföljande schamponering. Obehaglig lukt är en följd av ett hårt arbetande arbete hos en frisör, som hårt tvättade krullarna.

Efter shampooing bör håret fuktas med en handduk, gnugga inte dem försiktigt, eftersom detta kan leda till för tidig rätning. När du torkar krullarna, använd zhamkayuschie-rörelsen, vilket bibehåller lockets elastiska och attraktiva utseende.

Innan kammar krullar, vänta på deras partiella torkning. Våta strängar är speciellt placerade för att räta ut, så de kan förlora sin vågighet.

Hårstyling är nödvändigt med hjälp av speciella stylingprodukter för lockigt hår. Gels och mousses passar bäst. Om du vill ge ditt hår ett naturligt utseende, borde du använda mousses med en minsta fixeringsgräns.

 • hår efter biowave kommer att vara välskötta och flytande, om du regelbundet skär tipsen;
 • flera gånger i veckan, skäm bort dina strängar med högkvalitativa masker och balsam som hjälper till att återställa talgkörtlarna.
 • tillgripa ett speciellt system för hårvård bör vara efter utgången av en tio dagarsperiod efter krökning.

Regenerativ vård

Hair biowave recensioner, även om det har en positiv trend, kan fortfarande skada lockar. Därför rekommenderar vi att du använder ytterligare vårdprodukter som hjälper till att återställa den skadade strukturen och ge håret en hälsosam glans och glans.

Det mest populära sättet att vårda är masker som kvinnor väljer i 78% av fallen. Deras popularitet beror på att de mättar trådarna med vitaminer och fuktar deras struktur samtidigt. Både professionella och hemlagade masker är lämpliga för användning, som bör ha följande element:

 1. extrakt och oljor - bidra till restaurering av oliv, kuller, vallmooljor. Ge hårskinbaggen och nässlextraktet;
 2. äggvita - är en integrerad komponent för skadat hår, vilket fungerar som ett slags plåster. Det fyller "hålen" i strukturen, det kommer att vara särskilt användbart om du färgade strängar eller gjorde höjdpunkter före biowaveen;
 3. Lökmjölk - mättad med en stor mängd näringsämnen och vitaminer som ger näring till hårbotten och hårrötterna. Denna typ av masker kommer att vara särskilt effektiv om du ersätter den med gräddfilm, vilket kommer att berika strängarna med essentiellt protein.
 4. keratin - är den viktigaste delen av alla professionella kosmetika. Det är huvudbyggnaden av hår.

Hemlagade recept

 • Blanda olivolja med äggula, en sked honung och några droppar eterisk olja. Du kan lägga till tea tree extrakt och mynta. Dessa komponenter har en större effekt på lockets utseende. Blandningen måste bearbetas strängar, täcka dem med ett tjockt lager film och lindas i en handduk. Återhämtning sker inom några timmar. Därefter tvättas krullarna med schampo och avkok av nässla;
 • ett effektivt och kostnadseffektivt sätt att återställa hår och påskynda tillväxten är matjäst i torr form. De måste spädas ut i vatten, appliceras på trådarna, täckas med film och lämnas på huvudet i en halvtimme. Detta följs av den traditionella shampooing;
 • Kokosolja är det bästa sättet att återställa strukturen hos lockigt hår. Den har en skyddande och närande effekt. Det måste värmas upp med vattenbad och appliceras sedan på trådarna. Olja är täckt längs hela längden på krullarna. Mask måste appliceras i minst en timme.

Biowave och frisyrer - finns det några begränsningar?

Håret efter biowave är fortfarande mottagligt för styling och kan bli till någon lämplig frisyr. Romantiska lockar kan passa perfekt in i affärsstilens ramar eller bli ett sensuellt komplement till kvällens utseende. Krokigt hår faller lätt i de vanligaste och välbekanta frisyrerna - en svans, till exempel. Den kan vara lång eller kort, läggas på sidan eller nere. För att skapa en traditionell hemstilning användes tuggummi, hårnålar och andra dekorativa element.

Hår efter biowave ser väldigt elegant ut i lös form. Välskötta och täta krokar skapar effekten av en färdig frisyr. Men inte mindre attraktiva, de ser utförs av traditionella frisyrer. Till exempel blir flätan på lockigt hår ett verkligt konstverk. Man får bara visa fantasi.

Biowave hemma - är det värt proceduren i person?

Till skillnad från den kemiska analogen, för att utföra en biowave, krävs i huvudsak en fixeringseffekt som permanent håller det krullade håret i sin ursprungliga form. Därför kan förfarandet vara personligt. Det är dock värt att komma ihåg att bioväven är en långsiktig frisyr och det minsta misstaget kan leda till oestetiska konsekvenser, vilket blir extremt svårt att fixa.

Dessutom kan egenanvändning skada strängarna. Därför är det nödvändigt att strikt följa alla punkter som anges på fixeringsanordningens paket. En professionell frisör kommer att kunna ta hänsyn till hårets specifika egenskaper, hitta den perfekta storleken på locket för ditt ansikte, välj lämplig fixeringstid för krullarnas struktur.

Men om du bestämmer dig för att utföra denna procedur själv, behöver du följande komponenter:

 • silikonfritt schampo;
 • träpinnar;
 • handskar;
 • skål;
 • skum svampar;
 • förkläde;
 • hatt;
 • plastkam.

Först måste du tvätta håret med ett silikonfritt schampo. Torka in trådarna med en handduk och lägg de beredda handskarna på dina händer. Hela längden på krullarna måste appliceras fixeringsmedel, gnugga den med handskruvar. En svamp används för bättre fördelning.

Därefter fördela det förberedda håret på strängarna, som är lindade på träspinnar och fixerade vid rötterna. Du kan uppnå det mest attraktiva resultatet om du börjar vinda håret på baksidan av huvudet och avsluta på sidorna och vid tempelarna.

När alla krullarna är samlade i krullar, blötläggs de med kroppar, medan händerna förblir i handskar. Applicera vätskan tills produkten börjar löpa genom håret. Efter det är håret täckt med en plastlock, tiden för fixering beror på strängarnas storlek, hårets struktur. Därför rekommenderas att du kontaktar proffs när du utför proceduren.

En oerfaren användare bestämmer "beredskapens" beredskap genom försök och fel. Det rekommenderas om 10-15 minuter att snurra en sträng och utvärdera resultatet. Om krullarna inte krullas i snäva krökningar, rekommenderas att vänta ca 5-7 minuter längre.

När hårets diameter kommer att vara identisk med stavarnas diameter måste strängarna tvättas med rikliga mängder vatten utan att krullarna rullas av. Gör detta noggrant, annars kan det finnas en obehaglig lukt som försvinner inte tidigare än 3-5 dagar. Sätt sedan en tredje neutraliserare på "curlers", vänta ytterligare 10 minuter och tvätta igen, men ta bort pinnarna.

Titta på videon: Återställa håret efter kem. curling

Titta på videon: Programmet "Your morning" "Biozavivka"

Biowave hår, recensioner efter biowave

Jag gör permen för tredje gången, resultatet är helt nöjd. Jag gillar effekten av voluminöst hår. För styling med skum eller mousse. Jag ansöker med lätta knäppande rörelser och lyxig frisyr är klar. Resultatet varar ganska länge - 5-6 månader. Men i slutet av "hållbarhet" blir krullarna mer fluffiga och skapar effekten av liten orubblighet.

gjorde proceduren mer av skäl till att läka hår. Med hjälp av en väns exempel såg jag till att perm gör strängarna livliga, glänsande och lydiga. Liksom volymen och bristen på behov av att göra daglig styling.

gjorde förfarandet hemma, är resultatet inte nöjda. Fästningen ägde nästan inte plats. Istället för de utlovade 6 månaderna varade mina krullar en och en halv månad. Det är troligt att detta är mitt misstag och i salongen biowave skulle utföras bättre. Efter proceduren blev håret inte skadat, men hållbarheten lämnar mycket att önska.

Jag har hår på axlarna, jag bestämde mig för skrämmande lockar av liten storlek. Frisyren ser lekfull och original ut, jag ser även yngre ut. Mycket kommande! Jag bär en ny frisyr för den tredje månaden, mitt hår är i perfekt skick, det går inte och faller inte ut.

Jag är frisör, så jag kommer nästan varje dag på denna procedur. Jag jobbar ofta med Moss. Mycket högkvalitativt lås. Jag försökte göra på alla dess nummer. Stark sammansättning - kvalitetsgarantören, det fanns inga överlagringar och jag hoppas att det inte kommer att bli.

gjorde en perm förra sommaren. Jag var nöjd med resultatet från den estetiska sidan, men under en lång tid förblev den akuta lukten av "kemi" på strängarna. Jag tvättade bara mitt hår med schampo från tredje gången. Månaden på den tredje krullen förlorar sin elasticitet, de blir lik håret efter flätor. I allmänhet är förfarandet uppfyllt. Ett bra utbud av bilder.

bra visuell effekt, men för att behålla den erforderliga speciella inställningen och vården. Om du borstar den med en grov borste börjar ditt hår att blekna och falla ut. När du använder en hårtork, krullarna raka även om du inte använder en kam. Därför är det bäst att låta huvudet torka naturligt. För att hålla glansen och silkenheten måste du använda masker. Men de nödvändiga kraven är inte så svåra i jämförelse med behovet av daglig installation.Nästa Artikel
Granska: Rosemary eterisk olja - Jag kommer att berätta om masken för hårväxt med rosmarinolja