Skala huden på panna under pansar


Makeup-basics, valet av kosmetika för rätt smink. Evig ungdomsmorgon, kvälls hudvård. Kosmetiska företag och kosmetika märken. Kvinnlig sexualitet, hur man ordentligt lär dig själv.

Skala huden på panna under pansar

11 maj 2015 17:46

Re: Skala huden på pannan under smällen

13 maj, 2015 02:10

Re: Skala huden på pannan under smällen

14 maj 2015, 08:09

Re: Skal huden på pannan under panna

15 maj 2015, 12:51

Re: Skala huden på pannan under smällen

16 maj 2015, 15:25

Re: Skala huden på pannan under smällen

26 aug 2015 18:18

Jag mötte också problemet med att peeling huden på ansiktet. Men faktum är att jag inte har något slag. Men håret faller ofta på kinderna. Trots att jag inte tror att peeling beror på håret. Jag har det, snarare efter en lång vistelse på stranden och till sjöss. Uppenbarligen påverkas ultravioletta strålar och saltvatten starkt.

Kanske fuktar du inte huden tillräckligt? Personligen, när jag hade smäll, sättade jag inte alltid grädden på pannan så att mitt hår inte skulle bli smutsigt.

I morse bestämde jag mig för att bli av med hudens peeling och göra självmassage i ansiktet med honung. Och vad tycker du? Ingen peeling. Prova det och du kan hjälpa dig. Bara massage inte mer än 10 minuter, skölj sedan honungen noggrant med varmt vatten. Lycka till.

Skal av huden på pannan

Jag började smita i början med en näringsrik grädde hjälpte inte, senare fuktgivande hjälpte inte och huden blev oljig på morgonen. Vad mer att prova?

Olesya Ulyanova Master (1689) 7 år sedan

Den kalla årstiden, vid en tid då det finns minus och vind ute, och hemmauppvärmning, är peeling och torr hud inte ovanligt. Och på grund av vad, speciellt på pannan, kan en huvudbonad göra din hud arg?
Om du inte förknippar med ett tak, är det möjligt att ånga ansiktet (i slutet av badet, dusch) sätta på ett par minuter. scrub / peeling, bättre enzym, eller utan svåraste partiklar eller Hercules-mjölkblandningen, och sedan de mjuka valsarna ner rörelser att rengöra, tvätta, torka tonern och tillämpa närande kräm eller vegetabilisk olja, är det möjligt att lägga till vit E.
Hemma, applicera fuktgivande, på gatan näringsämnen (ansök om 20 minuter före frisättningen).
I salongen är det möjligt att genomgå en lätt kemisk skalning - ta bort keratos (skalor) och föryngra samtidigt.

_ * AnimAn * _ Profi (556) 7 år sedan

Flyta över kokande vatten varje morgon tills hjälp ges)))

Irene Lyubimova Expert (371) 7 år sedan

Det behöver en barns kräm, ingenting hjälpte mig heller. Och sluta vinterperioden skrapa. Fler vitaminer, särskilt E. Lycka till

bär du smällar? Om så är fallet måste du växa

Olga Nikolaevna Boldyzheva Mästare (1443) 7 år sedan

Tvätta inte tvålen. Jag har mycket skalig hud från honom. Kanske är du inte lämplig skum för tvätt, etc. Försök med en annan.

pinguin_kat Sage (19646) 7 år sedan

brist på vitaminer A, B, E, C. Esthe fler grönsaker och frukter (det är möjligt att köpa ett komplex i ett apotek). tvätta med mineralvatten vid rumstemperatur, skölj med kallt vatten i slutet. Kan fortfarande hjälpa till att torka huden med mjölk, honungsmask. Men det är bättre från insidan som inte är lång men effektivare. Om en olägenhet har uppstått relativt nyligen, är det mer sannolikt att fukta med luftens torrhet i rummet (uppvärmning). Dessutom kan det förekomma från en kraftig temperaturfall - när du går utanför, stanna vid ingången. Och, i stort, allt personligt.

Skalning av hårbotten

Mjölk är ett obehagligt symptom som skapar ett estetiskt problem som inte lätt löses. Vita flingor är synliga för det blotta ögat, de är duschade på kläder, vilket orsakar avsky i andra. Det är möjligt att övervinna detta problem, men behandlingen kommer att kräva lite ansträngning och tid. Trots det faktum att på kort tid att bli av med hårbotten är det omöjligt, med omsorg, löses problemet inom 2-3 veckor. För att eliminera mjäll och medföljande klåda är det nödvändigt att använda speciella kosmetiska och farmaceutiska medel.

Skälen till att hårbotten kan flinga

Huvuddödets celldöd är ganska normal. Emellertid är ökad desquamation ett problem som många människor står inför. Mjölk är inte smittsam och orsakar inte en person mycket besvär, men i vissa fall är det följt av svår klåda och rodnad på huvudet. Ofta är desquamation en följd av en svamps manifestation som till en viss tid lever tyst i människokroppen. Detta är inte den enda möjliga orsaken till att hårbotten är repad och fläckig, det kan finnas flera faktorer:

 1. Överdriven torrhet i huden, provocerad av frekvent tvättning av huvudet med användning av medel som har en aggressiv effekt på huden. Ofta påverkas mjäll av människor med torra hudtyper, men det finns undantag. Om skalning av hårbotten orsakas av denna orsak är det möjligt att hantera problemet enkelt genom att använda en speciell fuktkräm eller närande hårmask.
 2. Allergi mot schampo eller hårfixeringsprodukter. Ibland uppstår en allergisk reaktion efter hårfärgning, då det inte bara peeling, men också klåda. Det är värt att prova ett annat schampo och för ett tag överge fixeringsmedel, hårfärgning - kanske kommer problemet att lösas av sig själv.
 3. Mjölk provocerades av svampen. Ofta är denna sjukdom åtföljd av småskaliga utseende, men i vissa fall bildas stora flingor. Svampen är inte sällan orsaken till mjäll, det ligger i varje människors kropp, men det manifesterar sig inte i allt. Svampen kan manifestera sig när immunsystemet är försvagat på grund av kronisk trötthet, på grund av nerver eller ärft.
 4. Peeling av hårbotten förekommer ofta i avitaminos. För att klara problemet är det nödvändigt att kompensera för bristen på vitaminer och mineraler. För att göra detta måste du justera din kost och fylla den med produkter som innehåller alla komponenter som är nödvändiga för människokroppen.
 5. Orsaken till mjäll kan tjäna en sådan kosmetisk procedur för hår, som peeling. För att undvika sådana obehagliga konsekvenser, kontakta salongen, diskutera i förväg med befälhavaren möjligheten att peeling. En erfaren specialist kommer att kunna välja kosmetika och metoder för förfarandet, baserat på en specifik hudtyp. Om du utför proceduren hemma, gör ett preliminärt test för en allergisk reaktion med det valda ämnet.
 6. Nyfödda har ofta en skalning av huvudet. Utseendet på flakvågar beror ofta på vattnet där barnet är badat. Är mer benägna att förekomst av avskalningsområden i närheten av pannan och på baksidan av barnets huvud.

Kraftig skalning efter tvätt

I vissa människor börjar klåda strax efter att ha torkat huvudet. Anledningen till detta är i känslig hud, som reagerar på schampo eller balsam-sköljning. Kosmetika som hårbalsam är inte avsedda för hårbotten, så de kan orsaka klåda. Vid användning av dessa produkter ska håret tvättas mycket noggrant. Om mjäll har provocerat schampo som innehåller laurylsulfat, byt ut det med en produkt som tillverkats på basis av tvålrot.

Peeling med klåda och röda fläckar

Persistent klåda och rodnad i hårbotten indikerar närvaron av seborrheisk dermatit hos människor - en vanlig sjukdom som stimulerar irritation och hudens utseende. Orsaken till seborré är överdriven fettbildning och förändringar i innehållet i sebaceous sekret. Beroende på tillståndet hos en persons hud och funktionen hos hans talgkörtlar kan mjäll vara fet, torr eller en kombination. Ofta provar seborré en stark fläckning av hårbotten och blir kronisk, varefter sjukdomen är svår att övervinna på egen hand.

Med bildandet av flingor

Om skalpen flår av flingor, är det ofta resultatet av aktiveringen av Malassezia-svampen, som kan sova i människokroppen tills något provocerar det. Vissa människor misstas för mjäll genomskinliga flingor som förekommer i hårbotten och börjar självbehandling. Men i fall där orsaken till peeling var en svamp, kan du bara inte bli av med den. Om skalorna börjar visas inte på platser, men på hela ytan av huvudet är det dags att konsultera en hudläkare.

Hur bli av med fläckande hud på huvudet

Behandlingen av huvudet ska förskrivas av en läkare (hudläkare eller trikolog). Men även användningen av terapeutiska droger garanterar inte att problemet kommer att gå iväg. Dessutom hjälper effektiva folkmedicin inte alltid. Behandla avskalningen av huvudets dermis är ett komplex, det enda sättet att snabbt uppnå det förväntade resultatet.

Hälsosam och balanserad kost

Vad ska man göra om hårbotten är fläckig? Det första steget på vägen till återhämtning kommer att vara en balanserad kost. Personer som lider av mjäll bör utesluta från kosten stekt, kryddig, salt, fet mat och ge upp alkoholhaltiga drycker. När man skalar skall huvudet minska mängden enkla kolhydrater som konsumeras i sötsaker och mjölprodukter. Det bör öka konsumtionen av färsk frukt, grönsaker, mejeriprodukter och mejeriprodukter. Dessutom skadar det inte för att dricka ett multivitaminkomplex som innehåller koppar, zink, kalcium, vitaminer A, B, C, E.

Användningen av antimykotiska schampon

Skador på huvudet hos huvudets dermis är ett vanligt fenomen. Skalning bildas ofta under kalla årstider mot bakgrunden av ett undertryckt immunförsvar, när saprofyter (patogena svampar) aktiveras i kroppen. I det inledande skedet är behandlingen begränsad till användningen av antimykotiska schampon som snabbt klarar av peelingmedlet. Särskilda schampon innehåller aktiva ingredienser som hindrar reproduktion av farlig mikroflora, förhindrar håravfall och infektion i de djupare skikten i huden.

Drogbehandling

 • "Soultz". Terapeutiskt medel finns i form av olja, pasta och schampo. Den maximala effekten har en pasta. En två procentig lösning används för medicinska ändamål två gånger i veckan, en procent av pasta används med samma frekvens för profylax. Före användning måste håret tvättas med schampo och gnid sedan en tillräcklig mängd pasta i hårbotten. Efter 10 minuter sköljs produkten med varmt rinnande vatten.
 • "Nizoral", "Sebozol", "Mykozoral" och andra antifungala schampon. Dessa medel kommer att vara effektiva om orsaken till mjäll är huvudsvamp. De kan sakta ner uppdelningen av patogena celler och lindra klåda. Läkare rekommenderar att du använder schampon mot svamp upp till 3 gånger i veckan. Efter att du har använt produkten väntar du i 5 minuter, tvätta sedan håret med varmt vatten. Om en grov lav har bildats på huvudet, ska du använda shampoo varje dag i 5 dagar.
 • Multivitaminkomplex som "Vitrum", "Alfabet" etc. Sådana komplex är effektiva vid behandling av avitaminos och vitaminmikroelement obalanser. Var och en av dem har olika indikationer för användning, som anges i abstrakt.
 • Salicylolja. Verktyget hjälper till med alla hudsjukdomar, inklusive avskalning av huvudets dermis. Olja mjukar vågorna och skorporna som bildas på huvudet, vilket bidrar till att de är lätta att ta bort. Det ska appliceras på huden med lätta gnidningsrörelser och efter 6-8 timmar skölja med schampo. Om inga andra anvisningar har givits av läkaren, behandlas läkemedlet två gånger i veckan.

Folkmekanismer

 • Hemmagjord mask för hårbotten från peeling av olivolja. För att undertrycka klåda, mjukna och ta bort flakande flingor, använd oraffinerad olivolja. Det bör värmas upp i ett vattenbad 5 msk. oljor inte mer än 50 grader. Blanda den med nypressad citronsaft (1 msk), behandla din hårbotten med en varm blandning och låt i 20 minuter. Efter det måste masken tvättas av med ett neutralt schampo. Förfarandet upprepas två gånger i veckan i 2 månader.
 • Recept lökmask från peeling. Denna folkmedicin förhindrar håravfall, stärker och närnar dem. Passera en stor lök genom köttkvarnen, sätt den resulterande vattnet på huvudets rotszon. Låt masken stå i 40 minuter, skölj sedan med vatten med tillsatsen av 2-3 droppar av din favoritolja. Använd detta verktyg en gång i veckan tills symtomen försvinner. Om huden börjar klia under proceduren passar denna behandlingsmetod inte dig.
 • Massera coltsfoot tinctures. Om desquamation åtföljs av bildandet av torra skalor, är det nödvändigt att gnugga på natten över hårbotten avkänning av mor och styvmor. Förbereda infusionen, ta 1 msk. l. örter, fyll det med ett glas kokande vatten och låt det brygga i 1 timme. Förfarandet upprepas dagligen under veckan.

Video: hur man behandlar torrt och fläckigt huvud

Ofta är skelningen av huvudets dermis orsaken till många störningar som har inträffat i människokroppen. Det kan säga att det kan finnas flera orsaker till mjäll, så detta symptom ska behandlas i ett komplex. Läkare-dermatologer rekommenderar att människor står inför ett sådant problem, analyserar i detalj deras livsstil och hitta de faktorer som kan prova bildandet av skalor på huvudet. Efter att ha tittat på videon, kommer du att ta reda på vilka medel som är mest effektiva vid behandling av huvudskalpning.

Orsaker till att peeling huden på huvudet och metoder för behandling

Ett stort estetiskt och dermatologiskt problem upplevs av de personer som har hud på huvudet. En obehaglig bild är ofta en följd av påverkan på huvudets dermis av externa faktorer eller inre misslyckanden i kroppssystemen. Dock är symtomen på att flakas på huvudet ofta orsakade av svampsjukdomar. Vi förstår nedan varför mjäll bildar sig i hårbotten och hur man hanterar det.

Orsaker till hårbotten flakning

Det är värt att veta att det normalt sker skelningen på huvudet på en frisk person hela tiden. Men i en normal kurs märker vi knappast det. Denna process kallas epidermis cellförnyelse. Som ett exempel, barn i det första året av livet, där cellerna i huvudets epidermier är starkt avvisade och nya bildas. Hos vuxna är en sådan förstärkt process att separera gamla celler naturligtvis redan bevis på patologi. Tänk på eventuella svampsjukdomar som kan orsaka skelning av huden på huvudet:

 • Seborrheisk dermatit. I detta fall noteras personen inte enbart ökad avskalning av dermis, utan bildandet av röda, inflammerade fläckar i hårbotten. Fläckarna är kliande och kliande. Proverar ett sådant patologiskt obalanserat arbete i hårbotten i talbotten. I händelse av sådana förändringar uppträder processen för kränkning av fettbildning och kompositionen av sebaceösekretionen ändras radikalt. Mjölk kan vara torr, kombination eller fet, beroende på vilken typ av mänsklig hud.

Viktigt: Om seborisk dermatit inte behandlas, kommer patologer snart att ta stor skala och då ta itu med sjukdomen är inte så lätt.

 • Svamp Malassezia. Med en sådan patologi bildas genomskinliga flingor på ytan av en individs hårbotten. I det här fallet är de inte lokaliserade av öar, men ligger över hela ytan av hårbotten, vilket kan indikera aktiveringen av tillväxten av Malassezia-svampen. Det vill säga, gynnsamma förhållanden skapades för honom.
 • Psoriasis. Dermatologisk hudsjukdom där tillväxten och alltför aktiv förnyelse av epidermala celler accelererar flera gånger och tar 4-5 dagar i stället för 2-3 veckor. Samtidigt är det vid det första skedet av patologin hos patienter med psoriasis att skalning med vit eller stålpunkt noteras. Snart, under sådana foci av inflammation, bildar plack med blödning som daggdroppar.
 • Ringorm. En sjukdom som bärs av djur och små barn som leker med smittade djur. Det är i början av patologin att skaliga lappar lokaliseras på ytan av huvudets epidermier, som därefter bildar tydligt definierade foci. På dessa ställen börjar håret bryta, och en grå patina visas på dem.
 • Eksem. Dermatologiska sjukdomar i hårbotten orsakad av exponering för aggressiva hudmedel. Ofta är dessa komponenter i kosmetika för hår. Processen av patologi börjar med en lätt peeling på huvudet och går sedan in i processen att bilda starkt inflammerade och kliande fläckar. På deras yta kan vara placerade vesiklar (akne) med flytande innehåll.

Det bör förstås att om processen med exfoliering på huvudet utlöstes av en svamp, var de mest gynnsamma faktorerna för detta:

 • Mykos av slät hud i kroppen;
 • Stanna vid ockupation i förhållanden med hög luftfuktighet eller damm;
 • Störning av metaboliska processer;
 • Förekomsten av kroniska eller autoimmuna sjukdomar;
 • Kontakt med infekterade svamppersoner;
 • Använd andras personliga hygienartiklar.

Dessutom bör du inte tappa bort de "icke-svampiga" möjliga orsakerna till patologins utveckling. Så om läsaren inte associerar överdriven skalning med "svamp" orsakar och vill förstå varför huden på huvudet började skrälla, kan orsakerna vara:

 • Allergiska reaktioner på användningen av felaktigt utvalda kosmetika;
 • Hyppig och för flitig användning av värmeanordningar för hår styling (hårtork, strykning, etc.);
 • Svaret på miljöpåverkan under klimatförändringen;
 • Obalanserad näring och brist på vitaminer och mineraler;
 • Hormonal misslyckande;
 • Konstant stress;
 • ärftlighet;
 • Skarp minskning av immunitet.

Det här är intressant: en kosmetik som balsam / hårbalsam är inte avsedd för känslig hårbotten. Många av läsarna vet inte detta och använder verktyget, gnuggar det inte bara i håret utan även i huden. Efter noggrann tvättning av hårbotten irriterar balsamens komponenter starkt den känsliga dermis.

Hårbottenbehandling

Drogbehandling

I det fall när en person inte vet vad man ska göra, om huden på huvudet skäller av, då bör du först och främst gå till en tricholog eller åtminstone en hudläkare. Läkaren kommer att identifiera den sanna orsaken till problemet och föreskriva adekvat behandling. Om problemet orsakas av en svampinfektion, tillämpas denna terapeutiska taktik med användning av terapeutiska läkemedel:

 • Medicinerade schampon. De innehåller antifungala komponenter som saktar tillväxten och reproduktionen av svampen. Dessutom hindrar medicinsk shampoo håravfall och neutraliserar klåda. Du kan använda antifungala schampon inte mer än 3 gånger i veckan. Verktyget appliceras på håret och hårbotten med lätta massagebevegelser och lämnar i 5 minuter. Tvätta sedan av med varmt vatten. Utmärkt droger i kampen mot svampen är Nizoral, Sebozol, Miconazol.

Det är viktigt: om en lav har bildats på huvudet, används svampschampo i en tid av 5 dagar i rad.

 • Klistra in "Sulsen". Det är värt att notera att läkemedlet "Sulsen" finns i form av schampo, olja och pasta. Den mest effektiva är exakt 2% pasta. Det smutsas försiktigt och noggrant i hårbotten 2 gånger i veckan efter att ha tvättat håret och lämnat i 10 minuter. Tvätta sedan huvudet noggrant. Det är värt att veta att 1% Sulsen pasta kan användas som profylaktisk med samma frekvens.
 • Salicylolja. Det här verktyget mjuker mjukarna i hårbotten och tar försiktigt bort dem. Olja gnids i huden 2 gånger i veckan, tvättas av efter 7-8 timmar.
 • Salvor Clotrimazol, Mnnazol, etc. Används i dessa fall om problemet med desquamation orsakas av lava. Behandlingsförloppet är ordinerat av den behandlande läkaren.
 • Vitaminkomplex. För att stärka kroppens försvar rekommenderas det att ta och multivitaminpreparat. Populärt Alfabet, Vitrum, etc.

Tips: Om det är uppenbart att utseende av mjäll provokats av hårvårdsprodukter med laurylsulfat i deras komposition, ska det vanliga schampotet ersättas med en tvålrot i basen eller andra organiska rengöringsmedel.

Folkmekanismer

Dessutom kan du, förutom droger med godkännande av den behandlande läkaren, använda den populära metoden för behandling. Sådana hemmet fungerar bra mot flakning på huvudet:

 • Olivolja. Masker för hårbotten baserade på oljans gynnsamma ämnen mjukar helt och hållet huden, med det resultat att skalorna flakas väl och inte längre visas. Olja bör värmas upp till 40 grader i ett vattenbad. Sedan blandas 5 matskedar oljan med 1 matsked citronsaft och gnidas försiktigt i hårbotten längs hårväxtens tillväxt. Masken lämnas i 20 minuter och tvättas sedan av med avkok av nässla. Behandlingsförloppet 10 maskerar inte mer än 2 gånger i veckan.
 • Mor-och-styvmor. Om det finns tecken på att huden ska flakas på huvudet hos en vuxen med bildandet av torra vågar, kan en avkok av detta väv gnidas in i rotszonen. Förbered ett avkok av 1 kopp vatten och 1 matsked av växten. Gräset hälls väl kokt med vatten och insisterar om en timme. Använd sedan verktyget. Behandlingsförloppet i 7 dagar i rad.
 • Mask av lök hjälper mycket av torrhet och flaking av huden. För beredningen gnids löken på en rivare och gnidas i hårbotten. Masken lämnas i 40 minuter och tvättas sedan av med varmt vatten med eterisk olja tillsatt (2-3 droppar).

Viktigt: Om det under en sådan kosmetisk procedur är brännande och klåda, ska sådan behandling stoppas.

Det bör förstås att de allvarligaste problemen kan ligga bakom den banala avskalningen av huden på huvudet. Varför inte självmedicinera med hjälp av populära recept eller läkemedel. Det skulle vara mer korrekt att söka hjälp av en kompetent specialist så snart som möjligt och att genomgå en fullständig behandlingskurs.

Varför börjar huden på ansiktet att avskalas?

Kvinnor märker ofta att ansiktets hud, huvudet plötsligt blir torrt eller oljigt, och till och med skalar bort. Det finns en hel del faktorer som påverkar ett sådant hudtillstånd. De kräver borttagning, eftersom ju mer problemet med fläckig hårbotten eller ansikte försummas, desto svårare är dess behandling.

Varför förekommer hudflakning?

När huden i ansiktet avskalar, känner vi oss lite täta i huden, ibland faller det upp i bitar, vilket naturligtvis är ganska obehagligt. Skalning observeras oftare på torr hud, men det händer att oljig skalp avskalas. Varför det händer

 • Ärftlighet. Då är huden torr, vanligtvis överallt;
 • Ansiktets hud är torr i typ;
 • Manifestationer av allergier;
 • Förlust av hudfuktighet;
 • Konsekvenserna av en felaktig kosmetikperiod (procedur);
 • Biverkande väderförhållanden för huden - en överdriven solljus, torr luft, stark vind eller frost;
 • Avitaminos är ofta orsaken till desquamation;
 • Oanvända kosmetika för hudtyp (fet hud och grädde för torr eller vice versa);
 • Biverkningar från långvarig användning av något läkemedel;
 • Yttre skador på ansiktets hud - inflammation, mikroskador eller sår.

Oljiga (och torra) skalpflingor av samma skäl, men också på grund av:

 • Oskälig schampo;
 • Missbruk skäller;
 • psoriasis;
 • svamp;
 • Otillräcklig näring;
 • Huvudöverkänslighet i hårbotten;
 • Ofta tar vi fel mjäll för desquamation, även om det i regel blir orsaken till hårbotten i hårbotten.

Hur man behandlar hudskalning i stugan?

Om ansiktshuden skalar, kan salongen erbjuda:

 • fruktsyraskalning (0,5-3 tusen rubel);
 • mesoterapi (1-7 tusen rubel);
 • biorevitalisering (2-12 tusen rubel), etc.

Men för att identifiera den sanna orsaken till scaly hud, bör du fortfarande besöka en specialist som kommer att ordinera rätt behandling och ge dig råd om vad man ska göra med masker, salongprocedurer etc.

Ansiktsskalning kan innehålla:

 1. 0,5% hydrokortison-kräm (kostar 30-100 rubel). De bör hantera platsen, peeling ansikte. Att fortsätta behandlingen inte längre än 14 dagar, eftersom krämen kan orsaka beroende
 2. Bepanten cream (kostar ca 250-600 rubel);
 3. Dexapanthenol-innehållande läkemedel (Panthenol-kräm eller spray - kostar 70-400 rubel);
 4. Behandling av peeling-ansiktsmasker med hydrokortison i kompositionen. Att göra sådana masker ska endast vara för medicinska ändamål.

Det är viktigt! Ansiktsskalning kan inte utföras med alkoholhaltiga medel - de torkar upp ännu mer, vilket resulterar i att torr hud avtar ännu intensivare.

När skalpskalan avspeglas skall hårbottenhalten i hårbotten återställas till normal. Vad ska man göra för detta? Prova shampooing.

Behandling av överdriven torr hud i hårbotten kan ske med Nizoral (400-600 rubel) eller Skin-cap (800-1000 rubel). Detta schampo är önskvärt att köpa på apotek.

Om det inte hjälpte, besök en hudläkare eller en tricholog för att identifiera orsaken till flakande huvud. Dessutom kan du byta shampoo - ibland hjälper det att ta bort huvudets skalning. Annars kommer trichologen att berätta vad du ska göra, välj rätt behandling.

Hemskalning Behandling

Intensiteten av peeling ansikte kan minskas avsevärt om du slutar använda tvål när du tvättar. Vad ska man göra och hur man tvättar? Byt ut tvålen med en fuktgivande mjölk, gel, etc. I extrema fall tvätta ytan på ansiktet med tvål och tillsatser i form av fuktgivande olja eller grädde.

Inget behov efter tvättning för att torka hårbotten (ansiktet) torrt. Torka lätt på det, applicera en kräm (fuktgivande eller för barn) i ansiktet, och en balsam eller kräm för att hydrera (fuktar) hårbotten på hårbotten.

Om skelningen (av huvudet, ansiktet) inte orsakas av någon hudsjukdom, är det ganska lätt att klara av populära recept: gör masker, scrubs eller gommazhi. För detta brukar vanligtvis äggula, honung, olivolja, smör, aprikos eller mandelolja, höstost, senap, mint, kaffe, gurkor, havreflingor, banan etc. användas.

recensioner

Elena K., Saratov:

"Mitt ansikte började avskalas, gnidde fuktkräm, men det hjälpte inte. Jag gick till salongen, där peeling rådde. Jag har gjort 2 förfaranden hittills, men jag är redan nöjd med resultatet. Effektiv behandling. "

"Och jag blev rädd från peeling av bepanten (en sådan kräm - behandlade barnet från utslag, lite kvar). Mindre än en vecka blev mitt ansikte smetat, och allt gick bort. Jag rekommenderar. "

"Mitt huvud flakade fruktansvärt. Raka bitar klättrar huden. Shampoo behandling hjälpte. Hudlock. Nu rekommenderar jag mina flickvänner ibland. "
till menyn ↑

Starkt fläckig hud i ansiktet, vad ska man göra?

Kosmetologer gillar att upprepa om huvudreglerna för hälsosam hud: rengöring, fuktgivande och näring. De är lika nödvändiga av alla hudtyper, men ibland även med god extern vård uppstår problem. På våren konstaterar många kvinnor - både unga tjejer och mogna damer - att huden kan bli täckt med röda fläckar, det torkar och till och med kliar. Även om detta problem, som lösningar, är universellt (för både män och kvinnor) och inte beror mycket på kön.

Vad ska man göra?

Det beror på orsakerna till skalning, eftersom sjukdomen kan vara av kosmetisk natur, liksom ett symptom på allvarliga inre brott.

Det är dock nödvändigt att vidta åtgärder för att eliminera defekten: en liten rodnad blir snabbt till en torkningsplats, som aktivt flingar och växer, eller färgen blir mer intensiv och märkbar.

Från en lätt defekt växer problemet till universella proportioner, förstör stämningen och sänker självkänslan. Och här, utan långvarig behandling och hjälp av specialister, är det nästan omöjligt att klara av.

Varför flår huden på ansiktet av?

Uppdatering av epidermis (det övre lagret av huden) sker regelbundet. Peeling är ett visuellt tecken på att de gamla cellerna av någon anledning inte hade tid att "lämna":

 • antingen nya är snabbt delade,
 • antingen gamla lager skakar långsamt bort.

Regelbundna kosmetiska procedurer (de enklaste skalerna och skonsam rengöring) hjälper till att hantera problemet och underlätta processen för cellbyte. Men på grund av interna felfunktioner kan vårdprocedurerna inte lösa allt.

På våren flagnar ansiktshuden och rodnar av flera anledningar:

 • cellförnyelse börjar ske i en ökad takt;
 • röda och torka fläckar kan vara allergiska;
 • säsongsutslag i vissa hudsjukdomar (dermatit, eksem, psoriasis).

I det första fallet behövs ett komplex av kosmetiska procedurer, i det andra fallet speciella medel som föreskrivs av en läkare (antiallergiska tabletter och lugnande salvor).

Behandlingen av hudsjukdomar kommer att kräva hjälp av en hudläkare för att försiktigt lösa problemet utan att förvärra huden.

Under en årstid reagerar huden dåligt på att:

 • oregelbunden vård;
 • felaktigt utvalda kosmetika;
 • torkning dekorativa kosmetika;
 • plötsliga temperaturförändringar, kall och slingrande;
 • brist på vatten i kroppen;
 • torr luft, överskott direkt solljus;
 • dålig kvalitet eller obalanserad näring
 • brist på vitaminer och spårämnen;
 • försvagning av immunsystemet, nervös spänning och stress.

skäl

Jag ska berätta lite om några av anledningarna till att vi ofta försummar.

Om näring och hälsa

Du kan berätta mycket om dåliga matvanor (läsk, salta och söta snacks, pickles, rökt kött och delikatesser), men de flesta påverkar kroppen på följande sätt:

 • tar bort vätska från celler;
 • skapar en extra belastning på matsmältningskanalen (mag, bukspottkörtel, tarmar);
 • komplicerar arbetet i levern och urinvägarna.

Allt detta leder till att kroppen omfördelar krafter och skickar mindre användbara ämnen till huden.

I vissa sjukdomar kan misslyckandet med att följa en kost av mat prova inte bara utslag, men även andra allvarliga fel i kroppen. För relativt friska människor kan detta vara ett test under stressperioder och med säsongsförsvagning av försvarsmekanismerna.

Rökning, kaffe och alkohol har en liknande effekt. Dehydrering påverkar ofta nybörjare fitnessälskare.

Om vård och väder

Det finns fortfarande människor som föredrar att använda tvål för att tvätta, och för att peeling en blandning av salt och läsk.

 • speciella hypoallergena moisturizers,
 • och i vuxen ålder - hyaluronum i alla former och former, för att göra ansiktet åtminstone lite yngre och rynkor - inte så djupt.

Även fet hud blir torr och skalar bort från en sådan budgetrening, men finnar och greasiness minskar inte. Förgäves torr hud och alkoholhaltiga ämnen.

Solen, luftkonditioneringsapparater, vind och kyla är fiender av en hälsosam epidermis, om det finns för många av dem. Dessa väderfaktorer måste balanseras med skyddsmedel.

Om du ofta flyger flygplan, arbeta på kontoret med torr luft, använd sedan regelbundet fuktighetsgivande och expressverktyg (nu finns det väldigt roliga och bekväma engångsmaskar i ovävad form och uppfriskande spray för huden baserat på termiskt vatten).

I skönhetssalongen

Från problemen med peeling och hjälpa dig professionella. Bland deras rika arsenal finns:

Peelings (ultraljud, hårdvara), baserat på fruktsyror - de tar bort det övre keratinska skiktet i huden, accelererar cellförnyelsen och förbättrar deras näring.

Hyaluronsyra - Denna komponent orsakar inte allergier och återfuktar sig på cellulär nivå och fyller på den naturliga strukturen. Sådana tekniker inkluderar peeling och masker med hyaluronsyra, injektionstekniker (mesoterapi, biorevitalisering), som inte bara återfuktar men också föryngrar.

Effektiviteten av salongvård beror på hur noggrann du ser på dig själv i vardagen, oavsett om det finns tillräckligt med hemmet. Om en kosmetolog är bevisad, då bör du periodiskt vara intresserad av hans åsikt, hur din hud förändras och vilka medel som hjälper till att stödja din ungdom och hälsa. Detta gör att du kan uppdatera sminkväskan i rätt tid och använda riktigt användbara produkter.

Hemma

Användbara lösningar för skalning kan appliceras oberoende som en förebyggande åtgärd eller regelbunden vård. Fukta mjukningen av mejeriprodukter som innehåller honung, gurka eller gurkajuice, ägg (vaktelbur), vegetabilisk olja.

Välj sådana kompositioner, där det inte finns några allergiska komponenter, okända ingredienser förpröva på armbågen.

Exempel på snabba och effektiva masker nedan:

 • Blanda 1 msk. tjock stallost och 1 h. l. honung, tillsätt mjölk till en pasty konsistens, applicera en mask i 15 minuter och skölj sedan försiktigt med varmt vatten.
 • Gör en bananpuré av 1 frukt, blanda 1 msk. vegetabilisk olja (företrädesvis olivolja), bringa till ett homogent tillstånd. Låt på i 15-20 minuter, skölj sedan.
 • Linfrö har goda fuktighets- och rengöringsegenskaper. 1 msk. torra frön måste kokas tills grötens tillstånd, och när det är lite kallt tillsätt 1 msk. jojobaolja Smörj problemområdet, och efter 3-5 minuter avlägsna försiktigt rester.
 • 1 kyckling (eller 2 vaktel) råa ägg skakas och tillsätts havregryn och olivolja (1 msk). Rör omedelbart alla ingredienser, applicera på huden. Tvätta av blandningen efter 15-20 minuter.

Naturliga vegetabiliska oljor (mandel, kakaosmör, macadamia, argan, persika) är också bland de populära skönhetstrenderna. Applicera dem på rengjord hud dagligen (för behandling) och 1-2 gånger i veckan med en tendens till torrhet. Överskott kan blottas med en servett efter en halvtimme.

En ansiktsmassage kommer att vara användbar för att förbättra blodcirkulationen och näring. Helst kan du se ut som speciella sessioner till en skönhetssalong, men hemma kan du göra en ljusmassage i 2-3 minuter, patta, sträcka och smala nypa kinder, panna, haka.

Istället för produktion

Huden är ett ömt och känsligt organ som signalerar för oss om problem. Om du har försummat din hälsa under en längre tid, gör dig redo för en lång "utbetalning" i form av vård och behandling.

Risken för att fläckande hud kan vara många - på grund av predisposition, brist på korrekt vård och rengöring, sjukdom. Men torrhet och flaking är inte en evig diagnos, det är möjligt och nödvändigt att bekämpa dem. Och tro mig, resultatet är värt det!

Skalning av hårbotten - orsakerna, metoder för behandling. Effektivitet och fara för folkmekanismer för fläckande hårbotten

Skalning av hårbotten på grund av den naturliga döden av det övre lagret av huden är ett helt normalt fenomen.

En sådan skalning i hårbotten ger inte anledning till oro i motsats till de patologiska processerna som måste behandlas brådskande.

Hårbottenproblemet är utbrett, enligt forskare, påverkas cirka 57 procent av kvinnor i olika åldrar.

Typiskt kräver orsakerna till skalning inte medicinsk korrigering, men ibland kan hårbotten "berätta" om allvarliga brott i kroppen.

I det överväldigande antalet fall är skalpflingning ett symptom på en svampinfektion.

Låt oss se vad som annars leder till obehagliga symptom.

Skal huden: orsaker

Så snart du märker ett överskott av hudvågor på ditt hår, analysera vilka förändringar som har inträffat nyligen i ditt liv. Byte av schampo, kam, regim och diet - i 90% av fallen räcker det med att rätta till dem och hårbotten skall avbrytas. Men det finns allvarligare problem.

Peeling hud orsak:

Svampsjukdomar som seborré och psoriasis

• Effekter av peeling och överflödig garvning

• felaktig hudvård

• Fel i kroppssystemen.

• frekvent kemisk färgning, vinkning, användning av stylingverktyg och apparater för styling (hårtork, krusningsjärn).

Orsaker till hudflaking med bildandet av flingor, röda fläckar och klåda

Sådana symptom tyder på utvecklingen av seborrheisk dermatit. Detta är ett ganska frekvent fenomen, vilket orsakas av överskott av talg och förändringar i dess sammansättning. Sjukdomens orsaksmedel är en jästliknande svamp Malassezia furfur i form av Pityrosporum ovala. Dessa mikroorganismer använder den feta hemligheten för deras tillväxt och utveckling.

Män lider av seborrheisk dermatit oftare än kvinnor. Det orsakas ofta av hormonella förändringar, stress och störningar i immunsystemet. Ibland uppstår dermatit med en genetisk och yttre utvecklingsfaktor.

Mjölk i detta fall är både torr och oljig, hårbotten är inte bara fläckig, men också ständigt irriterad och kliande. När torr mjäll på hudens yta observeras ackumulering av små (ibland stora) vita vita vågar och klåda.

I svåra fall, med oljig mjäll, förekommer erytematösa fläckar och plack med feta skalor och kamar på den håriga delen av huden.

Varför sköljer hårbotten efter tvätt

Vissa människor upplever intensiv klåda efter att ha tvättat huvudet. Oftast orsakas detta av reaktionen av känslig hud mot kemikalier. I så fall måste du tvätta håret så noggrant som möjligt, eftersom inte alla hårvårdsprodukter har en positiv effekt på hårbotten, till exempel balsam.

Om även efter en noggrann sköljning av de medel som hårbotten inte har upphört att avta, är det bättre att byta shampoo och andra hårvårdsprodukter.

Skalning av hårbotten: Metoder för behandling

Vid behandling av skalp i skalpen kan du först försöka med "lite blod". Först och främst förbättrar näring, justerar regimen, balanserar proteiner i fetter och kolhydrater, vilket minskar mängden socker som konsumeras - detta borde vara början på behandlingen för hårbotten. Eftersom mjäll kan orsaka en professionell serie produkter, är det bättre att byta dem till schampon för daglig användning.

Om tvätten och de ovan angivna åtgärderna inte ledde till resultatet, ska du snarast kontakta din hudläkare eller trikolog.

För behandling av mjäll använder läkare fysioterapeutiska medel, till exempel kryomassage som utförs med flytande kväve. Förfarandet leder till en minskning av blodkärlen, varefter kapillärerna dilaterar och hårsäckens näring förbättras.

Antibakteriell och antiinflammatorisk effekt uppnås också genom exponering för huden genom elektrisk ström (darsonvalisering). Det genomförs före behandling med keratolytiska medel.

Ofta utförs behandling av hårbotten med hjälp av schampon. Dessa kan vara svampschampo och långsammare tillväxt av epidermala celler. Innehållet i det senare av svavel, zink och selen tillåter inte att tilldela dem ofta. Ofta ordinerar läkare ett tjärschampo innehållande tjära och tjära, vilket hjälper till att ta bort överskott av talg.

För behandling av oljig mjäll används behandling av hårbotten med 60% natriumtiosulfat, 2% salicylsalva och sulsenpasta.

När skalbotten skalas, kommer läkaren säkert att rekommendera apotekets multivitaminkomplex. Självmedicinera inte - läkaren vet bättre vilka vitaminer du saknar, och vad som kommer att hjälpa till i ditt fall.

Hur man behandlar skalpning i hårbotten med seborrheisk dermatit

Basen av behandlingen är användningen av ketokonazol (Nizoral) -baserade schampon, degdie, selensulfid (Sulsen) eller zinkpyrition (Friderm zink, Algopix, Skin cap). Ketokonazol visade sig vara mycket effektivt - det används både i det akuta behandlingsstadiet och en gång i månaden för profylax.

Om seborré har gått in i ett svårt stadium, använder läkare kortikosteroider. I synnerhet fluorerade kortikosteroider i form av lotioner eller geler och hydrokortison med klioquinol.

När seborré är mycket viktigt att följa kosten - åtminstone fet, salt och kryddig mat, samt godis. Uteslut allt som ökar talgssekretionen.

Hårbotten behandling för psoriasis

Trots rikligheten av folkrecept för psoriasis ger behandlingen bara effekt med korrekt medicinsk tillvägagångssätt med olika grupper av tekniker.

• Om en sjukdom är allergisk, misstänks antihistaminer: Erius, Suprastin, Telfast, Tavegil och andra. Kestin visade sig bra. De används också för att eliminera klåda.

• När hårbotten är allvarligt påverkad och med en generaliserad form av sjukdomen används kalciumpreparat - glukonat och klorid - för att desensibilisera kroppen. För avgiftning föreskrivs polysorb och aktivt kol.

• I fall av autoimmun form av psoriasis föreskrivs immunosuppressiva medel - azathioprin och cyklosporin.

• Psoriasis, som påverkar vissa delar av kroppen, i synnerhet hårbotten, stoppas framgångsrikt med glukokortikosteroider (Prednisolon) i form av salvor och krämer. De lindrar inflammation och minskar hårbotten.

• Att införa bakteriell infektion mot plackpsoriasis tvingar dig också att förskriva antibiotika.

• Keratolytika och syntetiskt vitamin D - lindra inflammation och påskynda läkning.

Skalning av hårbotten: folkmekanismer

Lättnad i skelett, rodnad och klåda i hårbotten kommer med hjälp av vissa folkmekanismer. Men observera: det faktum att det kom till patienten med seborrheisk dermatit kommer att vara helt värdelös för psoriasis och torr mjäll. Försumma inte vård av en sjukvårdspersonal vid behandlingen.

Så, traditionell medicin hävdar om effektiviteten av följande medel för skalning av hårbotten.

Olive Oil Mask

I 100 gram olivolja (kan blandas i hälften med linfrö) olja häll 1 matsked citronsaft. Smörj hårbotten, täck med en påse och håll i 20 minuter. Observera: det finns mycket syra i kompositionen, så masken kan inte överexponeras. Vid slutet av perioden sköljs med varmt avkok av nässla. Upprepa regelbundet var tredje dag i en månad.

Havremjöl Mask

Två glas spannmål häll en liten mängd avkokning av nässla eller kamille. Gnid massan i mjuka rörelser i de drabbade områdena, täck med cellofan och linda i en handduk. Lämna på ett par timmar, skölj sedan med varmt vatten och schampo.

Äggsalva

Lägg hela (i skalet) rå kycklingägg i ett 200 gram glas, häll eddika överst, täck och lämna i en dag. Därefter skaka skalen noggrant, blanda med äggblandningen och tillsätt 1 matsked fläskfett. Läkare säger att läkemedlet hjälper till med psoriasisplakor, om du håller dem med äggalva i en halvtimme. Efter det att tiden har gått, skölja av och smörj huden med zinksalva.

Lökbaserad mask

Mala den renade löken i en köttkvarn och applicera slammet på det fuktiga huvudet. Wrap i plast och lämna i en halvtimme. Skölj med varmt vatten, torrt hår och efter en dag, tvätta med schampo som vanligt. Om det är en brännande känsla och / eller klåda, sluta omedelbart proceduren och tvätta håret med schampo.

Med regelbunden användning kommer inte bara huden att bli friskare, men håret kommer att få styrka och glans.

Herbal Cleaners

Lång känd effekt av sköljning av hår från mjäll. En av de mest effektiva örtberedningarna är 2 matskedar av kalamrot, nässla och kolsvamp per 1 liter kokande vatten. Stew i 10 minuter i ett vattenbad, täck sedan med tätt material (för att kyla) och lämna i 1 timme. Kan användas för att skölja huvudet efter shampooing, och istället.

En bra effekt ger också ett avkok av kalendula med en liten mängd ättika eller citronsaft.

Om folkrättsmedicinen var värdelös eller leda till en försämring, kontakta omedelbart en läkare!

Peeling Scalp: Förebyggande

Bara några enkla regler kommer att spara från irriterande skalning av hårbotten:

• hålla sig till en balanserad diet med gott om grönsaker, frukter, spannmål, fisk, mejeriprodukter och nötter;

• drick minst 1,5 liter vatten varje dag;

• Använd en träkam för hår med glesa tänder, tvätta det med shampoo varje dag.

• minimera användningen av stylingprodukter;

• Tvätta inte håret med varmt vatten, skölj efter tvätt med avkok av örter;

• torka inte torrt hår;

• följa reglerna för personlig hygien.

Om röda fläckar, klåda eller smärta uppstår, inte självmedicinera!

Skalning av hårbotten

Jag ber om råd. Min främre del av hårbotten skäller av - en liten plats precis från början av hårväxten och lite längre. Bara där och det är inte mjäll! Det finns inget på håret, det handlar om huden. Kan det vara torr hud eller något som dermatit? Det finns ingen särskild kliar, håret är inte torrt, tvättar varje dag / varannan dag. Shampoo verkar vara bra. Har någon stött på detta och vad hjälpte? Tack.

Besvaras: 41

Tack, jag trodde det))

Berätta för mig, kontraindikationer mot sulsen är lokal alopeci indikerad. skrämde mig. Har du inga biverkningar?

I kontraindikationer? Eller i biverkningarna?

Biverkningar:
Vid behandling med sulsenpreparationer uppträder vanligen inte biverkningar.
Eventuellt: Hudirritation, allergiska reaktioner (hudklapp, hudutslag, dermatit, eksem), lokal alopeci, förändring av hårfärg.

Jag missbrukar inte verktyget (jag använder det ungefär en gång i månaden, om det behövs). Biverkningar observeras inte.

Ja, ja, bieffekten var i utseende)), tack.

kanske är det bättre att verka som en hudläkare? om det finns tid.

latskap)), och stör inte för mycket, jag måste säga. så jag vill på egen hand. Faktum är att jag har dermatit, så inget överraskande). Han säger ingenting till mig, tror jag.

Jag har samma skräp uppträdde (hade aldrig någonting sånt.
Jag trodde mjäll, började tvätta med sulsena. lite bättre, men det är fortfarande, det är klart att det här är just därför att hårbotten är torr. även hennes grädtspruta! Jag syndar på vattnet, inget mer. Jag konsumerar vitaminer och fetter.

mest sannolikt är det från blåstork
Jag tror inte att du har sybarra eller något sånt
och eftersom du har en liten eld och bara en
Jag tror att du kan hämta och bättre betyder än sulsena
lite lotion

kanske från hårtorken. Vilken typ av lotion menas, åtminstone ungefär? tack

Diprosalik
och andra gillar honom
det vill säga när det inte rådde mig till apoteket, är en annan billigare men av samma effekt
Belosalik (gullila flaska)
även när håret är våt gäller för eldstaden, lite gnidning och mustasch
han klämmer inte, har ingen lukt)

Jag är inte en läkare.
Men kompositionen av dessa lotioner inspirerar inte förtroendet.
De är definitivt inte lämpliga för "mer mild än sulsena"

ditt företag
Läkaren föreskrev mig precis samma problem som flickan
plus det är mycket bekvämare än att applicera sulsen
(var? bara på det drabbade området?) vänta 20-30 minuter (eller hur mycket?)
Tvätta sedan av.

Sulsen som en balsam / maske applicerad.
Det finns inga svårigheter. Håller några minuter, precis som en balsam.

Från beskrivningen av lotionen:
Betametason - en syntetisk fluorinerad glukokortikoid - har en uttalad antiinflammatorisk, immunosuppressiv och antiproliferativ effekt med en liten mineralokortikoid effekt.

NDA..
så vad så många termer kan läsas på varje sekund drog nu
I allmänhet använder jag år 4 - jag gillar verkligen
det ger mig ingen mer effekt än nödvändigt.
Jag mår bra, inga komplikationer))
Mitt råd är att använda lotion som är allt.

Belosalik lotion ordinerades till min vän när mjäll uppträdde. Doktorsdematologen har skrivit ut, allting har gått i några veckors ansökan. Jag använder mig själv av denna lotion när samma torra områden uppträder. Inga biverkningar. Luktfri, lämnar inget spår - mycket bekvämt. Konsumtionen är minimal.

Tack, hjälper snabbt?

Effekten omedelbart. Det är, det appliceras och det finns ingen peeling, om det efter tvätt / torkning återkommer, appliceras den igen. Även om jag inte förekommer på samma plats under en lång tid. Återfall sker efter schampo ny eller på grund av väderförändringar.

här nu
Exakt!
och effektiv och säker handling
och mycket bekvämt!
Jag har en bubbla spenderad på 3-4 månader

Huvud och Sholders hjälper mig. Jag hade några andra schampo på huvudet i flera månader, då såg jag vad som dyktes upp igen, och huvudet mitt i veckan Head and Sholders, allt passerar. Tyvärr, inte för länge (((Så jag har det på hyllan för ambulansen.

Tack, men jag tror inte att Shapmun kommer att hjälpa här.

Och du försökte inte smörja med olja på något sätt? burdock samma, eller persika - det är bättre sköljt av eller lin - linfrö i allmänhet rekommenderas för torrt hår och hårbotten.

Ja, kortsiktig effekt, plus håret när du tvätter bort oljan kommer ut Nemer.

Jag hade den här vintern, en lokal mjäll. Gick till trikologen, dermatit från torr luft och alltför ofta användning av hårtork utan specialvårdsprodukter.

Jag tog hem en luftfuktare, köpte en fuktgivande schampo och närande balm + lugnande mask, köpte en fuktgivande spray. Efter några veckor gick allting iväg, och sedan dess har det inte stört mig längre. Och utan en fuktgivande spray, nu går jag inte överallt, det tar också bort statisk elektricitet.

allt är så, förutom att mitt hår inte är torrt, och med fuktgivare kommer de att hängas med istappar. men jag ska försöka.

Var läste du att jag har torrt hår? Jag skrev om den torra luften. Hon är i någon Moskva lägenhet med centralvärme.

Fuktgivande är en nödvändig del av vård av normalt hår under vinterförhållanden och ofta torkning med hårtork. Så att håret inte hänger istappar måste du hämta ett normalt verktyg utan silikon.

Vilken fuktgivande linje använder du? Jag har en kollistar fuktgivande bifasisk spray, på kvällen är mitt hår smutsigt.

Jag försökte kollistar, verkligen rörigt. Jag har en Revlon Professional fuktighetsgivande balsam: http://www.ukhairdressers.com/store/det ails.asp? ID = RevEquaveHNConditioner

I Moskva köper jag det i Verbena-butiken i köpcentret Evropeisky.

Detta händer om du torkar håret med varmluft (till exempel stylingbarn med hårtork). Trite brinner hårbotten. Inte exakt det? Och nu läka dig själv :)

ja nej, men från en hårtork och allmän torr kanske, ja.

Philip Kingsley tonic mot klåda och flaking hjälper dig

prova säkert.
som hand tar bort allt. det är från vatten eller från ätstörningar. det finns inte tillräckligt med vitaminer.

Jag tror det från vattnet. även om dermatit inte utesluts. Tack, jag ser redan var du ska beställa. Och du vet ingenting om BioStetic för känslig hårbotten?

Om biostetik hörs, men jag kan inte säga något positivt)

Det är negativa recensioner för det mesta?

Tack, och förutom toniken har Kingsley något som är värt?

schampon är bra, speciellt kroppsbyggnad för volym)
luftkonditioneringsapparater

Sulsen utan råd från en hudläkare ska inte användas, speciellt om du inte har mjäll. Tja, det kan bara vara beriberi eller flakande orsakat av dåligt vatten, mer än så.. och från sulsena kan huvudets hud då bli fet. Försök att använda skarb för hårbotten, bör hjälpa

Relaterade dokument

Torr hårbotten, fet hår

Tjejer, kasta om hand om ovanstående problem. Hårbotten är torr att skaka, med håret blir snabbt smutsigt. Det är önskvärt att inte orimliga priser (2-3 stycken för några maximala medel), för att det plötsligt inte kommer att fungera. Självlagade recept Jag vet att vi behöver exakt shampoo-balm-mask-vad-är-jämn-smurt.

Shampoo för känslig hårbotten

Unga damer, du behöver hjälp av ditt kollektiva sinne igen :) Det är en man med lång, tjock, normal / benägen för torrhet (enligt min mening) och något splittrat hår som bara kan tvätta håret med Head Sholders schampo eftersom

Hårbotten. Råd!

Idag i Rive Gauche på Tverskoy genomförde jf lazartique datoriserad testning av hår och hårbotten. Som det visade sig är mitt hår hela vägen, men - hårbotten är väldigt smutsig (jag såg den på skärmen, verkligen skräck)) och hårrotsarna är mycket tunnare än håret själv (som sagt

Vad ska man välja för känslig hårbotten?

Var snäll, ge råd om schampo, bättre med luftkonditionering. Jag var redan torterad och helt förlorad i valet. Det gavs: ett år efter att jag föddes började mitt hår falla kraftigt ut, och min hårbotten blev mycket känslig. Mitt huvud någonstans på en dag, men omNästa Artikel
Hur man gör schampo och balsam hemma