Hårborste - En överblick över de bästa modellerna med bilder och priser


Skapa en snygg och stilig styling, samtidigt som du torkar håret och ger dem ett välskött utseende, hjälper hårborttagborstar. Denna uppfinning har blivit helt enkelt oumbärlig för miljontals kvinnor runt om i världen! Nu är det mycket lättare att ta hand om ditt hår, och hemma kan du uppnå effekten av salong styling.

Valet av hårtorkar är helt enkelt stort - nästan alla företag har utvecklat sin egen rad speciella munstycken och borstar. Det är ibland svårt att förstå detta sortiment, men vi kommer att försöka skapa en liten översikt över de mest populära produkterna inom området. Så, vad skiljer sig från en bra hårtorkborste, konsumentrecensioner och rekommendationer från tillverkarna själva.

Grundläggande regler för användning av hårtork med munstycke

Det första är att förvärva färdigheten. Många användare klagar på att användningen av en hårtork med en kam ger dem mycket problem, deras hår lyder inte och ständigt trasslas. Den viktiga punkten är processen att skaffa färdigheter att arbeta med en sådan hårtork. När allt kommer omkring kommer även den förstklassiga enheten att fungera och misslyckas om den inte hanteras korrekt. Därför är det nödvändigt att lära sig hur man korrekt använder en hårtork för hår styling med en roterande pensel - för detta finns det ett stort antal artiklar och träningsvideor på Internet!

Hår ärenden. Många konsumenter noterar att dessa enheter är mycket enklare att använda för att utforma kort hår - upp till axlarna. Det är faktiskt mycket lättare att använda en hårtork med en borste på kort hår, men detta utesluter inte möjligheten att använda dem på långt hår. Den enda frågan är att förberedelseprocessen tar lite mer tid.

Användning av stylingprodukter. Denna hårvård kosmetika är speciellt skapad för att underlätta processen med styling. Medel kommer att hjälpa inte bara att snabbt och enkelt skapa ett välskött utseende, men också för att skydda ditt hår från att torka ut, under lång tid för att behålla en lyckad styling i sin ursprungliga form.

De mest populära modellerna av hårtorkar med en pensel

På marknaden finns ett stort antal modeller av apparater för torkning och styling av hår. De är representerade av både kända varumärken och helt impopulära företag. I vår recension valde vi de bästa hårbortborstarna för parametrar som kvalitet, användarvänlighet och pris. Så vilka modeller är mest efterfrågade bland konsumenterna?

BaByliss 2736 E

Hårborste Babyliss 2736 E är väldigt lätt att använda. För en mängd olika hår ingår 4 bifogade bilagor, och naturliga borstar gör håret smidigt och silkeslen. Designers har försökt och skapat en mycket ergonomisk enhet, som också är utrustad med en bekväm kosmetisk väska för lagring och transport. Produkten har en lång livslängd och är utrustad med en garanti.

Samtidigt kan ett antal nackdelar noteras - närvaron av endast 1 rotationshastighet, användningen av tillräckligt med varm luft för läggning, avsaknaden av en lämplig slinga för hängning. Dessutom kommer en sådan enhet inte att vara billig - i området 6000 rubel på internetbutikernas webbplatser.

BaByliss AS120

En annan modell av familjen BaByliss, som också gör ett utmärkt jobb med sina funktioner. 4 praktiska munstycken och en handväska för förvaring ingår i förpackningen. Med denna hårtork kan du göra styling utan att torka håret och ta bort effekten av fluffing.
Några konsumenter har noterat det värdelösa av ett stort antal munstycken, som ofta helt enkelt inte används. Det är också möjligt att framhäva från nackdelarna att den keramiska beläggningen ofta inte tål värme och så småningom börjar spricka. Fläktar av högkvalitativ utrustning måste gaffla lite ut - den här modellen kommer att kosta cirka 5000 rubel.

Scarlett IS-533

Snygg design och en ganska lätt kropp gör denna fläkt till en praktisk sak. Enheten klarar sig bra med sina uppgifter, en borste med grova borststål tål även intensiv användning och tjockt hår. Särskilt attraktiv är priset på produkten - du kan köpa en hårtork borste för endast 1500 rubel.

Till en låg kostnad har hårtorken lämpliga egenskaper - en svag motor klarar inte alltid särskilt tjockt hår, så borsten saktar ner och saktar ner. En annan besvikelse för konsumenterna var bristen på kallluftsläge med penselns rotation, vilket inte tillåter att fixa resultatet av läggandet. Ett ganska snabbt fel är möjligt, så var uppmärksam på tillgången på en garanti. Men för sitt pris hårtork är ganska utmärkt!

Philips HP8664

En sådan hårtork gör det möjligt för dig att snabbt och bekvämt utforma ditt hår, ta bort fjädrande tips, göra håret smidigt och glänsande, lägg till volymen. Satsen innehåller två borstar som roterar i två riktningar. I hårtorkläget tillhandahålls mild styling och jonisering för att skydda ditt hår. Prisköpsproduktens genomsnittliga inköp kostar 4000-4200 rubel, vilket är helt förenligt med den föreslagna kvaliteten.

Bland bristerna kan man identifiera bristles snabbbrott - mjuka hår med tiden och med intensiv användning kan deformeras.

Bosch PHA2662

Hårtorken är bekväm för hemanvändning, men ger dig också möjlighet att skapa en välskötts styling på en lång resa, kompakt och mångsidig. Satsen innehåller tre munstycken och en praktisk väska för bärning. I hårtorkets driftsläge tillhandahålls kallluft, hastighetsförändringar och jonisering.

Den största nackdelen med modellen är stark värme under drift, speciellt munstycksuppvärmningen. Dessutom ger modellen inte ett borttagbart filter vilket komplicerar underhållet. I genomsnitt är modellen på marknaden representerad i prisintervallet från 3 400 till 3 600 rubel.

Bosch PHA5363

Rimligt billigt, och denna attraktiva styler, som gör det möjligt för dig att snabbt lägga i vilket hår som helst. Modellen är utrustad med 2 hastigheter och 3 värmefunktioner. Enheten monteras ganska bra, skiljer sig i låg vikt och ligger bekvämt i handen. Om så önskas kan du hitta på marknaden för 2000-2300 rubel.

Den låga kostnaden skapas också av modellens motsvarande egenskaper - en ganska låg effekt, en viss skillnad mellan beskrivningarna och själva produkten, ett ganska snabbt misslyckande av orsaker som inte överensstämmer med konsumenten.

Braun AS 330

Hårtorken är lämplig för att lägga små lockar, såväl som stora krullar, så att du snabbt kan lägga till volym och snyggt utseende. Modellen har 2 värmemetoder och 2 hastigheter. Satsen innehåller 3 munstycken av olika storlekar.

Modellen ger inte fina små saker - jonisering och kallluft. Med tiden börjar hårdkroppens kropp värma upp betydligt, och vid intensiv drift tål det inte materialet och misslyckar munstycket. Ett sådant köp kostar i genomsnitt 2300-2700 rubel.

Rowenta CF 9320

Traditionell hårtork hårborste med alla nödvändiga funktioner - kall luft, jonisering, rotationsfunktionen för munstycken. Satsen innehåller 2 munstycken med olika diametrar. Utmärkt ergonomi gör det möjligt att bekvämt hålla hårtorken under styling.

En av de största nackdelarna med produkten är dess vikt - för långvarig användning är modellen ganska tung, ibland blir händerna trött. I kallluftläget levereras en varm stråle, och temperaturen på alla driftsätten hos hårtorken är ganska hög, vilket kan skada håret och munstyckena. Kostnaden för enheten är cirka 2500-2700 rubel, vilket är helt i överensstämmelse med den visade kvaliteten.

Panasonic EH-KA81

Ett stort antal munstycken gör att du kan experimentera med sätt att stylera och torka hår. Munstycken är ordentligt fastsatta på höljet och sitter ordentligt på plats. Alla borstar är gjorda av silikon, vilket gör att du kan skydda hårbotten och förlänga deras livslängd avsevärt. Modellen är utrustad med 3 temperaturförhållanden och 3 arbetshastigheter. I detta fall kan allt detta nöje kosta cirka 1 500 rubel.

Konsumenterna pekar på nackdelarna med en obekväm strömbrytare, som ibland provar införandet av ett annat hastighetsläge. De noterar också en stor rubbning med onödiga munstycken, som praktiskt taget inte används, och den tjocka storleken på väskan för lagring.

Valera Turbo Style 1000 Tourmaline (603.01 / B)

Konsumenterna högt berömmer högkvaliteten på denna hårtork, de noterar fullständig överensstämmelse med alla nödvändiga krav. Det gör att du kan skapa snygg styling, anpassa håret, ta bort fluffigheten. Modellen har en snygg design, ljus färg, enkelhet och användarvänlighet. En sådan hårtork kostar i genomsnitt 3000-3300 rubel, beroende på inköpsplatsen.

Det finns praktiskt taget inga uppenbara brister, vilket inte är förvånande, eftersom den här modellen tillverkas med hjälp av schweizisk teknik. Vissa användare noterar endast uppvärmning av munstyckena under lång tid.

Lamark LK-1245

Borsten har en ljus design - ett snyggt handtag ser ljus ut och kommer omedelbart att locka uppmärksamhet. En ganska enkel enhet med en kapacitet på 1000 watt. Gör det möjligt att använda hårtorken i två lägen, torka bekvämt och stylera ditt hår. En sådan modell kostar idag cirka 1 500 rubel, vilket också kommer att glädja konsumenterna.

Vissa konsumenter säger för mycket luftflöde, vilket torkar håret och hårbotten. Också inga speciella komfortborstefogar som är tuffa för mycket känsligt hår. Därför är det viktigt att vara uppmärksam på detta om ditt hår kräver mer noggrann vård.

SUPRA PHS-2040N

Användare noterar hårtorkens goda kraft, närvaron av funktionella bilagor som gör att du kan dra och stila ditt hår. Hårtork kan också användas för regelbunden torkning av hår, utan bilagor. I kallt läge levereras riktigt cool luft. Särskilt nöjd med att produkten är ganska billig - inköpet kostar upp till 1000 rubel.

Nackdelarna med modellen är den låga stabiliteten hos borstarna - med intensiv användning och arbete med höga temperaturer, missar villi snabbt sitt välbekymrade utseende.

Vitek VT-2378

Denna modell präglas av en snygg design, en lyckad kombination av rosa och grå gamma, därför är det främst estetiskt nöje. För hela uppsättningen har ett bekvämt kardborreskydd skapats som gör att du enkelt kan lagra och transportera en hårtork. För att skydda håret och jämnt fördela värmen, ger modellen en keramisk munstycke, liksom luftjonisering. Allt detta kommer att skydda håret under styling.

Bland bristerna i modellen kan identifieras en ganska bräcklig roterande mekanism, som ofta bryts även vid tillfällig användning. Men för sitt värde är hårtork ganska anständigt.

Var man ska köpa en hårborste

Ett stort sortiment av hårvård och styling utrustning erbjuds av många onlinebutiker, AliExpress hemsida och liknande marknadsplatser. I varje stad erbjuder de glittrande fönstren i köpcentrum ett stort utbud av varor. När man köper hårtorkar är det viktigt att inte bara ägna sig åt modellens egenskaper utan också till säljarens tillförlitlighet. För att göra detta, var uppmärksam på följande saker:

 • Förpackningen måste överensstämma med innehållet, vara intakt och utan skada.
 • Varans fullständighet anges i anvisningarna och måste motsvara exakt;
 • Enheten kan kontrolleras direkt på plats i affären eller i närvaro av en kurirleverantör genom att ansluta den till strömförsörjningen.
 • Varje säljare ger garanti för sin produkt - den kan variera beroende på varumärke, men är alltid närvarande. Standard ger minst 1 års garanti användning.

Dessa enkla tips hjälper dig att undvika att arbeta med skrupelfria säljare och direkta bedrägerier som försöker sälja falska eller defekta varor.

Om du behöver en pålitlig hårtork borste, kan konsumentrecensioner hjälpa till att förstå produktens grundläggande egenskaper. Men samtidigt har varje potentiell köpare sina egna önskemål om produktens kvalitet och funktionalitet. Därför finner varje modell av ett stort utbud av hushållsprodukter sin köpare. Efter noggrann marknadsundersökning kan du hitta en hårtork som passar dig, vilket motsvarar dina förväntningar när det gäller pris och kvalitet på jobbet.

video

Titta på videon hur man gör hårkrullar med en pensel

Titta på videon: Rowenta Brush Activ CF9320 Hårtork styling

Kromkrulljärn

Lyxkronor - drömmen om varje tjej. De är i harmoni både med en aftonklänning och med jeans och andra kläder. Håret kommer att betona kvinnlighet och lägga till romantik i bilden.

Comb curling - det mest lämpliga verktyget för att skapa lockar, om du inte har tid att använda curlers. Med det kan du få olika alternativ för styling, och processen med curling tar inte mycket tid.

Särskilda funktioner

Hair curler i form av en kam är väldigt populär och, enligt recensionerna, är kvinnor nöjda med resultatet av dess användning i sin helhet och noterar användarvänligheten.

Comb-curling iron är en cylindrisk kam, vars kärna är arbetsytan. Bäst för korta hårklipp och medellång hår. I bruk är det ganska enkelt.

Det finns dessa typer av arbetsytor:

 • metall;
 • teflon;
 • keramik;
 • turmalin.

Metallversionen kommer att vara den mest traumatiska för hårstrukturen. Fler och fler tjejer vägrar att använda metallployok till förmån för andra arter.

Teflonbeläggning kan skydda trådarna mot överhettning. Efter en tid raderas beläggningen, och det är farligt att använda ett sådant verktyg.

Keramiska ytan anses vara en av de säkraste. De tar hand om håret, överhettar inte dem och lödar vågorna, vilket kommer att ge glans. Välj tallrikar från fast keramik, med att curling iron kommer att hålla längre. En annan fördel är det överkomliga priset. Nackdelen med keramik är att den är ganska ömtålig.

Tourmaline yta anses vara den bästa beläggningen för stylers. Det här materialet gör permen mildare, skyddar mot statiska effekter, mjukar håret och minskar kontakttiden för strängarna med en het yta. Men med alla sina fördelar har turmalinbelagda gardiner ett högt pris.

Comb-Curling Iron är det mest mångsidiga frisörverktyget. Med hjälp kan du samtidigt torka håret, justera och vrida dem. Enligt tjejerna är en sådan styler bekväm eftersom den kombinerar en hårtork och en kam. Till skillnad från andra ploek behövs ingen ytterligare kam. Detta sparar tid vid läggning och rätning.

Hur man använder

Comb curling är mycket lätt att använda. För att skapa en spektakulär frisyr behöver du bara utföra tre steg:

 1. Applicera värmebeskydd mot fuktigt hår och torka dem vid rötterna med en kam.
 2. Håll stylisten längs hela längden, från rot till spets. Så håret blir slät och glänsande.
 3. Vrid strängarna på kammen, och du kommer att få lockar.

Läggande med detta verktyg kommer att se snyggt och naturligt ut, samtidigt som du spenderar ett minimum av arbete och tid.

Vad du bör uppmärksamma när du väljer

Arbetsytans bredd, välj i proportion till hårets längd. Ju kortare klippningen är, desto tunnare krullar.

Var uppmärksam på strömmen. Dess värden kan variera från 20 till 50 watt. Det bör klargöras att en lågkolskammen kommer att värma upp länge före användning, och en mycket kraftfull kommer att bli besvärlig och tung.

Kontrollera temperaturkontrollen. Detta element hjälper till att anpassa verktyget för din specifika hårtyp, vilket skyddar dem från onödig skada.

 • Ledningen ska vara lång, ca 2 m.
 • Handtaget ska vara bekvämt för din hand och inte glida.
 • Om du väljer en modell med flera bilagor, se till att de är lätta att ta bort och installera.

Populära modeller

Dewal stilissimo

Denna styler är ganska enkel, kan vara en bra lösning för hår av medium längd och kort hårklipp. Strängar staplas med varmluft, inte med tång, vilket minskar de skadliga effekterna av hög temperatur. Keramisk beläggning hjälper till att ytterligare skydda krullarna mot överhettning. En ytterligare fördel är den roterande sladden.

Imetec bellissima

Borstarna i denna serie är dessutom utrustade med en joniserare, vilket hjälper till att uppnå jämnhet även med det mest orubbliga håret. Det finns en keramisk och turmalin beläggning, utrustad med en roterande sladd och ögon för att hänga. Nackdelen är låg effekt och frånvaron av ytterligare bilagor.

Remington CI1019

Curler är ett mångsidigt verktyg. Den är utrustad med två munstycken: klassiska tang och en pensel. Detta gör det möjligt att applicera på hårklippningar av vilken längd som helst. Beläggningstopparna och borstarna är gjorda av keramik, vilket gör stilen mer försiktig. Den har ett ergonomiskt handtag och en roterande sladd.

Nackdelen med denna modell är bristen på jonisering.

Rowenta CF 4112

En annan multifunktionsenhet. Det har flera olika munstycken med en keramisk beläggning som gör att du kan utföra många olika styling med olika hårlängder. En av bilagorna är en kam. En gynnsam fördel gentemot andra är dess låga vikt.

Du kan ta reda på hur du använder en sådan kam från följande video.

Betyg hår hårtork borstar 2018

Rent, snyggt och professionellt stylat hår förvandlar vilken kvinna som helst, men dagliga besök på frisören tar mycket tid och ansträngning, och många har inte råd. Att se fantastiska och oemotståndliga, vackra damer hemma utföra en rad förfaranden för vård av hår och hår styling.

Det här är inte en lätt uppgift att ha specialiserade enheter, varav en är en hårtork med hår styling funktion, som framgångsrikt används inte bara av kvinnor, men också av företrädare för den starka hälften av mänskligheten. Mångfalden av dessa enheter är ganska stora, så vi valde de mest populära och framgångsrika modellerna, gör ett betyg av hårtork 2018, de styrkor och svagheter som vi kommer att diskutera i den här artikeln.

Hårtork: funktionalitet och fördelar

Till att börja med, låt oss undersöka vad den här enheten är i sig, hur den ordnas, vilken är den största fördelen och vilka funktioner den utför.

Hårtork - En modern elektrisk apparat som producerar torkning av hår med varm luft och lägger på samtidigt. Denna multifunktionella enhet, bekvämt placerad i ena handen, utför funktionen av flera frisörredskap på en gång: direkt en hårtork för att torka håret, en rund pensel för att kamma och ge volymen, och även krulla tang för långa lockar.

Användningen av denna moderna enhet har ett antal obestridliga fördelar, inklusive:

 • avsevärt minskar tiden för läggningsprocessen vilket otvivelaktigt gör den här enheten oumbärlig i morgonhoppet.
 • främjar snabbtorkning och sätter in en ordentlig sorts lång och tätt hårhår;
 • oumbärlig när man arbetar med lockigt hår
 • enkelt och snabbt bildar voluminösa smällar eller lyxiga krullar;
 • universell i bruk (kan användas av både kvinnlig och manlig del av befolkningen);
 • bekvämt (frigör den andra handen för nödvändiga manipulationer med hår);
 • utför mild styling med en ström av varm luft, i motsats till ploek och multi-styler;
 • perfekt anpassar styggt lockigt hår;
 • lätt att använda och underhålla
 • bekvämt att resa;
 • såld till ett överkomligt pris.

Således stylar ditt hår med en hårtork, du kommer inte längre att möta svårigheterna med detta förfarande och spenderar för mycket tid och ansträngning på den. Även den mest olydiga och svåra att sätta lockigt hår på vanliga sätt kommer att dämpa den här moderna enheten.

I vår artikel kommer den bästa håretorkaren 2018 att beskrivas, vilket tog de bästa platserna i betyget tack vare den framgångsrika funktionaliteten, attraktivt pris, utmärkt kvalitet, hög prestanda och många godkännande av konsumentrecensioner.

Var uppmärksam på detaljerna och gör rätt val.

När du väljer den här specifika enheten, som framgångsrikt kombinerar funktionen av blåstorkning, curling curling, borstning och utjämning, bör du vara uppmärksam på funktionerna i arbete, kraft och utrustning för varje modell.

Mängden munstycken och metod för deras fastsättning. Funktionaliteten hos enheten kan expanderas eller minskas på grund av närvaron eller frånvaron av munstycken. Om du använder en hårtork har du möjlighet att köpa någon form, storlek och diameter behöver du en rund eller platt borste. När du köper en hårtork bör du därför uppmärksamma denna viktiga punkt i förväg och bestämma vilken munstycke som behövs i ditt fall. Ofta används bara ett universellt munstycke med medel diameter, men om du gillar olika, rekommenderar vi att du söker efter enheter med flera typer av munstycken med olika diametrar (från 18 till 50 mm). Deras utbyte bör vara bekvämt och fästa tätt. Dyra kopior är utrustade med roterande munstycken.

Ström. En viktig aspekt i valet är instrumentets effektindikator. Om du är ägare till kort, mjukt, långt och sparsamt hår av "barnslig" typ, bör du vara uppmärksam på låg effektenheter med en effekt från 300 till 400 W. Hög effekt apparater upp till 800 watt rekommenderas för dem som naturligtvis har tjockt och tätt hår. Men i detta fall är det kontraindicerat för att de ska torka vid maximala tillåtna temperaturvärden och luftflödeshastigheter för att undvika skador på håret. Enheter med minimal effekt har ett bekvämt handtag och den mest kompakta av allt.

Värme och lufthastighet. Antalet av dessa parametrar (1-3 / 1-2) och närvaron av funktionen att leverera kall luft ökar effektiviteten, bekvämligheten med torkning och styling, men ökar samtidigt produktens kostnad. Valet är ditt.

Täcker material och råmaterial för borst. Det borde ge fördelarna med turmalin och keramiska beläggningar och borstar att välja i enlighet med behovet av ditt hår.

Ergonomiska funktioner, design och extras. När du väljer en enhet måste du ta hänsyn till form, massa, storlek, handtagets diameter och platsen för de aktiva knapparna för varje modell separat. Färg och designlösning är också viktigt.

Kostnad. Denna parameter beror på den specifika modellen, utrustningen och funktionaliteten hos munstycken, lägen och arbetsförmåga. Varumärket ökar också kostnaden för produkten när den är lika med andra egenskaper.

Topp 5 bästa hårtorkborstar 2018

5: e plats - Hårtork Polaris PHS 0746 Lilac / Metal Silver

Denna 700 W hårtork är utformad för att utföra en samtidig hårtorkning och frisyrprocedur. Enheten är utrustad med två munstycken (styling kam och transformerande borste för att ge volymen). Kontrollen av apparaten genomförs genom att växla mellan de tre värmemodellerna och lufttillförseln.

 • har en liten massa (240 gram);
 • utrustad med ett säkerhetssystem mot eventuell överhettning;
 • tillverkad av miljövänlig och hygienisk plast;
 • utrustad med en speciell slinga för hängande;
 • har hög effekt
 • bekväm ledningslängd (1, 8 meter);
 • Ett års garanti från tillverkaren
 • ett brett spektrum av färger;
 • kompaktitet och lätthet;
 • snygg design.

 • otillräckligt antal munstycken (2);
 • ingen joniseringsfunktion

4: e plats - Hårtork-borste Scarlett SC-HAS73I09

Denna 800-watt-enhet, utrustad med en uppsättning munstycken med 4 enheter för att torka (ett nav), räta ut krökta krökningar, släta krullar och ge maximal volym, har framgångsrikt använts av många tjejer för att skapa de mest snygga frisyrerna. Den användbara joniseringsfunktionen hjälper till att mätta håret med negativa joner och eliminera elektrifiering, vilket leder till att de stärks och upprätthåller ett hälsosamt och välvårdat utseende. Den har två lägen för luftflödesreglering.

 • den är färdig med ett stort antal munstycken;
 • jonisering;
 • utrustad med automatisk avstängningsfunktion vid överhettning;
 • Fästning av en ledning på gångjärnen, förhindrande av rörelse
 • arbetar i kylningsläge
 • har en genomsnittlig vikt (360 gram).

 • ledning av otillräcklig längd (1, 65 meter);
 • två lägen av lufttillförsel.

3: e plats - Hårdborste Braun AS 530 MN Black

"Golden mean" i vårt betyg är med rätta ockuperat av denna kraftiga (1000 W) och pålitliga anordning för styling och torkning av hår, som kan skapa en felfri frisyr på bara fem minuter. En innovativ ångtillförselfunktion hjälper till vid styling av torrt hår och en ström av kall luft kommer att fånga den färdiga bilden. Närvaron av tre munstycken av olika storlek och funktionalitet gör det möjligt att genomföra experiment med stilar och typer av frisyrer, skapa stora eller små krullar eller en otrolig volym. Noggrann vård för håret garanterar tre temperatur- och luftförhållanden, vilket utökar utbudets möjligheter.

 • ett stort antal munstycken av olika funktion och diameter;
 • sil för att förhindra fläck och skada på håret;
 • hög effekt enhet;
 • två års garanti från tillverkaren;
 • slingor för att hänga på handtaget och produktets kropp;
 • lång (2 meter) roterande sladd;
 • liten vikt (250 gram);
 • överhettningsskydd
 • ångfuktningsfunktion;
 • kall luftfunktion.

 • Den är utförd i en färg (svart);
 • stor (ca 30 cm);
 • obekvämt när man slår på "kall luft"
 • utskjutande ångtillförselrör.

2: a plats - Hårtork-borste Philips HP8657 / 00

Denna kraftiga (1000 W) och multifunktionella hårtork borstar föregår vinnaren av vårt betyg på grund av närvaron av keratin-turmalinmunstycken som täcker en noggrann och snabb styling för vilken hårtyper som helst. En mängd munstycken med 5 enheter som ingår i satsen ger dig gott om möjligheter att skapa de mest invecklade bilderna: Rätning av envis och fluffigt hår, skapandet av stora lock och små lockar. Förpackningen innehåller en munstyckskoncentrator för en smal riktningspåverkan på hårområdet och skapar dess individuella nyanser.

 • hög effekt enhet;
 • turmalinbeläggning.
 • ett stort antal munstycken, inklusive en ovalformad massageborste;
 • garantiperiod på 2 år
 • funktionen av jonisering och tillförsel av kallt luftflöde;
 • lång roterande sladd;
 • Förekomsten av ett plastskyddande galler;
 • Funktionen att dra tänder för bekvämt hårborttagning;
 • bekväma gångjärn för hängande;
 • snygg design.

 • stor vikt (750 gram);
 • minimitemperaturförhållanden (2);
 • mono färg (lila);
 • otillräcklig ljudisolering
 • breda partingborstar.

1: a plats - Babyliss BeLiss borstar 2736E hårtork

Bestämning av den bästa hårtorken för torkning och styling av hår, vi kommer att välja denna originella nyhet med maximala effektparametrar på 1000 watt. Fyra olika munstycken av naturligt borst ingår i enhetspaketet. Du kan förtorka håret med en speciell koncentratorfäste. Med hjälp av ergonomiska designmunstycken med innovativa keramiska tänder och ett speciellt hårspänningsstyrsystem kan du snabbt och enkelt rätta håret från rötterna till spetsarna. Twisting hår med en keramisk borste, du är föremål för bildandet, och med funktionen att leverera kallt luftflöde, kan du snabbt slutföra stylingen.

 • olika munstycken;
 • Keramiska beläggningsmunstycken som skyddar mot överhettning;
 • Joniseringsfunktion, ger jämnhet och glans
 • två-vektor munstyckesrotation i automatiskt läge;
 • roterande sladd med optimal längd;
 • utmärkt montering utan luckor och luckor;
 • fall för transport.

 • anständig vikt (430 gram);
 • ganska hög kostnad.

slutsats

Sammanfattningsvis vad som har skrivits kan man säga att alla betraktade elektriska apparater har användbara funktioner (torkning, rätning, krullning och volym) som är anslutna i en enhet. När du väljer önskad modell av en hårtork är det viktigt att överväga dina individuella behov och smaker, samt de nödvändiga egenskaperna och parametrarna för produkten. Välj ett budgetalternativ med ett minimum av möjligheter eller håll dig på en dyr produkt med många funktioner och bilagor - du bestämmer dig!

Vad mer bör uppmärksamma frågan om inte bara skönhet, utan även hårets hälsa? Behöver torka - Välj en bra hårtork, du måste curl - välj rätt elektriska tang. Tja, om du behöver bli av med dem plötsligt på vissa ställen - var uppmärksam på vårt betyg på epilatorer.

12 bästa hårtork - borstar

Egenskaper i rankningen

Vad är en hårtork? Detta är en universell termoanordning för hår av vilken längd som helst, vilket inte bara torkar, men gör ditt hår också bra. Det verkar som om dess möjligheter inte kännetecknar gränser - magnifika lockar, magnifika vågor, lätta krökningar, försiktigt vridna tips, rätade strängar och välskötta knölar. Tack vare kombinationen av en hårtork och en rund borste har styling blivit lättare än att hålla enheten i ena handen och kamma den andra, som vanligt tidigare. För sådana manipuleringar måste du kunna anpassa sig för att förhindra att tangenterna tränger samman. Men användningen av hårtorkskamrör ger inga problem, även bland nybörjare i den här verksamheten.

De mest populära tillverkarna av hårtorkar på hemmamarknaden är:

Vi presenterar dig rankningen av den bästa hårtorken. När du väljer en modell rekommenderar experter att ge företräde åt den hårtork som bäst motsvarar dina krav. Du borde inte betala för mycket för en modell med många munstycken, om du faktiskt bara använder en eller två av dem. Experter uppmärksammar följande aspekter av valet av hårtork:

 1. Roterande borste. Valet av en roterande pensel faller i dem vars hår är tjockt. Att lägga en sådan borste tar inte mycket tid och visar ett spektakulärt resultat.
 2. Munstycksdiffusor. Oumbärlig för att ge volym och pomp till tunt och svagt hår.
 3. Kort och tunn hatt. Designad för kort hår för att curla små trådar.
 4. Jonisering. Fen-combs med jonisering är utformade för att hantera det statiska håret.
 5. Curling tang. Låt dig effektivt krulla strängar av olika längder och diametrar.
 6. Rak borste för rätning. Dragar lockigt och styggt hår är inte sämre än att stryka.
 7. Indragbara kryddnejlika. Förekomsten av denna funktion bidrar till det faktum att långt hår är mindre förvirrad. Dessutom ökar curlinghastigheten krullarna.
 8. Vanliga plasttänder. Denna egenskap indikerar möjligheten att torka med kall och varm luft.
 9. Naturliga borstar. Sådana hårtorkar är mest föredragna för tunt och orubbligt hår.

Vid tilldelning av positioner i toppräkningen beaktades följande:

 • användarrecensioner och expertutlåtanden;
 • antalet munstycken och funktioner;
 • kraftenhet.

Bästa billiga hårstorkborstar

Fen-combs från budgetsegmentet gjordes rättvist i rangordningen. Priset är inte en avgörande kvalitetsindikator. Funktionalitet, antal munstycken, antal hastigheter och temperaturomkoppling - det här är det som bestämmer enhetens kapacitet.

3 Braun AS 530

En mer avancerad version av Braun AS 330 hårtork är Braun AS 530-modellen. Genom att betala lite över 500 rubel. Du får mer avancerad funktionalitet: 3 värmemetoder, 3 lägen för luftflödesintensitet, kall luftmätningsläge (hjälper till att hålla stylingen under lång tid). Braun AS 530 är den enda hårtorken i vår översyn av det bästa som har funktion av ångfuktning. Ånga är känt för att göra styling enklare. Ånga styling bör dock också läras att använda, eftersom höga temperaturen av ånga kan påverka hårets tillstånd negativt.

Enligt användarens återkoppling är de främsta fördelarna med AS 530 lämpliga munstycken, möjligheten att justera temperaturen, ångtillförselfunktionen. Enheten drar perfekt och överdriver inte håret. Detta är en av de bästa modellerna för tjockt hår av medellängd. Rekommenderas!

2 Braun AS 330

Den extremt enkla och bekväma hårtorken kan enkelt tillskrivas Braun AS 330-modellen. Braun har alla de bästa hårborstarna som presenteras i granskningen den svagaste utrustningen och funktionerna. Ingen joniseringsfunktion, ingen oberoende inställning av luftflöde och temperatur. Effekten är bara 400 watt. Munstyckets konstruktion är tillverkad av vanligt plast utan keramik.

För priset - en av de lägsta. Men det här är inte fördelarna med Braun AS 330 hårtork. Nästan alla användare berömmer enheten för sin extremt tillförlitliga drift. 5-10 års intensiv användning av enheten påverkar inte hur mycket resurs- och läggkvaliteten är.

1 Bosch PHA5363

Nästan alla modeller av Boschs hårborstar står ut för sin snygga design, byggkvalitet, bra funktionalitet och överkomliga priser. Ett slående exempel är Bosch-modellen PHA5363. Av de övervägda alternativen är denna hårtork det billigaste - det genomsnittliga priset överstiger inte 2.500 p. (2016). Samtidigt, om man tittar på de tekniska specifikationerna, visar det sig att Bosch PHA5363 överträffar sina dyrare konkurrenter.

Vad som specifikt kan identifieras i denna modell:

 • Oberoende justering av värme och luftflöde är en extremt bekväm funktion som gör det möjligt att bygga optimal temperatur och luftflöde för varje hårtyp. Den här funktionen har inte ens en hårtork från BaByliss, som kostar 2500 rubel. dyrare.
 • Ionisering - mättar håret med negativt laddade partiklar. Gör håret mer lysande, smidigt och lydigt.
 • Kold luftens funktion - kommer att spara stilen under en längre tid.

Den enda nackdelen som fångar ditt öga när man tittar på tekniska specifikationer är torktumlarens kraft. Det är bara 700 watt, medan de flesta konkurrenter har en effekt på 1000 watt. Men du kan inte se mycket av skillnaden, eftersom hårdborstar med låg effekt rekommenderas för kort och inte mycket tjockt hår.

Video recension

Recensioner av hårtorken Bosch PHA5363 är 99% positiva. Användare noterar användarvänligheten av hårtorken (som den ligger i händerna), dess design, närvaron av ett stort antal lägen, rimligt pris och byggkvalitet. De mindre nackdelarna är buller, karakteristiska för de flesta hårtorkar och bristen på ett fall för lagring och transport av enheten.

Den bästa hårtorken med roterande munstycke

Automatiskt roterande munstycke - något som alla fashionistas saknade så mycket. Inte alla mästerliga färdigheter i svängande händer medan du torkar en hårtork. Denna borste underlättar processen med att stylera hår av någon längd - från kort till lång. Och det är av särskilt värde för olydiga och lockiga lockar.

3 Philips HP8664

Sortimentet av hårtorkborstar från Philips-varumärket är kanske den bredaste av alla tillverkare på marknaden. Men bland dem finns det alternativ som står klart ut mot den allmänna bakgrunden. Många bra recensioner finns om Philips HP8664 hårtork. Användare noterar hur maskinen fungerar på ett kvalitets sätt: det drar ut håret, nästan utan att skada dem, det är bekvämt att lägga i händerna. Efter regelbunden användning märker vissa en signifikant förbättring av hårets utseende.

För relativt små pengar får du en 1000-watt hårtork med en keramisk beläggning av munstycken, en joniseringsfunktion, ett naturligt borstmaterial och en automatisk rotationsfunktion för munstycken (inte varje budgetmodell har något). Det enda som saknas är Philips HP8664 - oberoende inställning av värme och luftflöde. Även om det är möjligt, skulle priset på enheten vara helt annorlunda.

2 BaByliss BAB2770E

Den roterande hårtorken från Bebiliss har en speciell kärlek till fashionistas. Nyckeln till hennes framgång - rotation i två riktningar. Modellen blir kär vid första ögonkastet, mer exakt från studien av funktionella - två munstycken (40 och 50 mm), inbyggd joniserare, keramisk beläggning. Två-hastighet och två temperaturlägen, i kombination med en genomsnittlig effekt (800 W) säkerställer bekvämt arbete med hår av vilken längd som helst.

Användare fokuserar på en roterande sladd, som praktiskt taget inte stör processen i läggning. En extra fördel med en hårtork är ett säkert tips. Modellen är utrustad med ett borttagbart filter. Recensionerna utvärderar positivt kapaciteten hos enheten och noterar att stilen är effektiv och långspelad. Långfristig fixering - fördelarna med flödet av kall luft.

1 Rowenta CF 9421

Hårdvaran från Roventa har ett roterande munstycke, vilket är den främsta konkurrensfördelen hos modellen bland analoger. Med hjälp av detta munstycke kommer någon frisyr att se mer volym och stil. Att lägga en kvadrat eller kaskad är inte längre svårt. Den kraftfulla enheten (1 000 W) ger tre möjliga temperaturförhållanden. Två munstycken med diametrar på 30 och 50 mm gör det mer variabelt att titta på frågan om stapling. Kallluftsalternativet ger fixering, och jonisering hjälper till att ta bort överskottsstatistik.

Användarna i recensionerna noterar ett attraktivt resultat och enkel hantering av enheten. Både nybörjaren och den professionella kan använda denna hårtork. För det senare kommer ett plus att vara en hänglås, vilket sparar tid under arbete och lagring.

De bästa hårstorkborstarna

Kategorin hårtork kammer som har curling strykjärn i sin konfiguration är i hög efterfrågan. Diametern hos tången bestämmer tätheten hos krullarna. Beroende på tid och temperatur för exponering kan du göra både mjuka subtila vågor och uttrycksfulla lockar.

3 REDMOND RMS-4301

Redmond varumärket hårtork är en representant för hög effekt apparater (1000 W). Modellen ger en standard borste för torkning av vått hår och deras styling, liksom en curler. Gör graciösa lockar med hjälp som aldrig tidigare. Tack vare joniseringsfunktionen ser håret ut strålande och friskt, det lämnar överflödighet. En kraftfull ström av kall luft hjälper till att fixa den skapade frisyren.

Tre uppvärmningslägen och två hastigheter - vad användarna speciellt gillar. Också i recensionerna nämns en sådan nyans av designen som närvaron av en slinga för att hänga enheten. Utan uppmärksamhet är inte den roterande sladden. I allmänhet anses denna hårtork vara funktionell och bekväm att använda.

2 Scarlett SC-HAS73I09

En av de bästa hårtork kam för curling - Scarlett. Det första som slår till är det demokratiska priset. Trots den låga kostnaden kännetecknas enheten av en rik uppsättning funktioner som inte är karakteristiska för hårtorkar för budgetsegmentet: 3 lägen, förmågan att leverera kallt luftflöde för att fixa stylingen och jonisering för att minska statisk laddning.

Användare noterar att enheten är utrustad med en indikation - en ljussignal om att slå på, liksom en skyddande funktion mot överhettning. Hårtorken stängs av automatiskt så snart den når maximal temperatur, vilket minskar risken för brinnande hår. Roterande sladd underlättar installationen. Recensioner är fulla av entusiastiska åsikter om kvaliteten på permen. Standardborsten beter sig lika bra.

1 Philips HP8668

Ledare för kategorin hårtorkborstar - Philips. Denna modell har införlivat alla de funktioner som modekvinnor är intresserade av. Bland listan över munstycken förtjänar curling tongs särskild uppmärksamhet. Trots den relativt låga effekten hos enheten (800 W) klarar hårbottenborsten kvalitativt uppgiften att skapa vågor och lockar. En särskiljande egenskap är en hållbar keramisk-keratinbeläggning.

Den inbyggda joniseraren spelar bra service, vilket tar bort överskott av statiken från håret, så att de skapade locken ser snävare och snyggare ut än på furrowed. Andra populära alternativ är nav och förmåga att leverera kall luft. Användarna rekommenderar modellen som kompakt och multifunktionell.

Den bästa hårtorken för rätning

Platta munstyckshårborstar avsedda för rätning. Enligt användarna är effekten av sådant hårdragning mycket bättre än efter användning av strykning. Strängar lägger hår till hår, medan de ser mer levande och ljusa ut.

3 Philips HP8657

Modellen från Philips kvalitetshår räter ut med ett plant munstycke. Det här är en förbättrad version av den tidigare Philips HP8664-hårtorken. Dess huvudsakliga skillnad är antalet luftflöde och temperaturlägen. Här är några fler. Även denna modell är att föredra eftersom buntet innehåller två praktiska munstycken: en munstycksdiffusor och ett munstycke-nav. Du kan antingen minska luftflödet till ett visst område i håret, eller omvänt försvinner.

Distinguisher Philips HP8657 och möjligheten att ta bort borsthuvudet genom att trycka på en specialknapp. Detta kommer att vara användbart för komplex styling. Komplett med hårtork hittar du också ett fodral för transport av enheten. HP8664 har ingen sådan "lyx". För alla dessa tillägg måste betala 800 p. mer.

2 Rowenta CF 8361

Hårdvaran från Roventa kombinerar tre enheter samtidigt - det torkar, vikar och lockar. Bland möjligheterna till hår styling är en framträdande plats upptagen av rätningsfunktionen. Strängsträckningen utförs genom ett stort platt munstycke med tänder, toppade med bollar, vilket förhindrar skador på hårbotten och bidrar till en bättre fördelning av hår.

Den kraftfulla modellen (1200 W) med ett nav kännetecknas av två temperatur- och tvåhastighetslägen. Ger kall luft. En stor plus användare anser möjligheten av jonisering, som är utformad för att ytterligare skydda håret, ta bort statisk elektricitet och få dem att lysa. Recensionerna beskriver positivt var och en av de fem munstyckena, som kallar modellen multifunktionell och pålitlig.

1 BaByliss 2736E (2735E)

Den absoluta ledaren bland de bästa hårtorkborstarna i vår recension är BaByliss 2736E från det kända franska varumärket. Den har allt du behöver för bekvämt arbete med hår styling:

 • 2 kombinationer av luftflöde och temperaturlägen
 • Kallluftsläge
 • Ioniseringsfunktion
 • Automatisk borstrotation
 • Borstens beläggning är gjord av keramik.
 • Kammen är gjord av naturliga borstar.

Inkluderat är ett munstycke nav, ett munstycke för hårrätning (järn behövs inte längre). Hårtorken har också en strömindikator, vilket indikerar att enheten är inkopplad (ett slags skydd mot överhettning). Distinguisher BaByliss 2736E och förmågan att ta bort filtret för att rengöra det från damm, hår och andra föroreningar. Konkurrenskraftiga modeller i den här översynen har inte en sådan funktion. Tillverkaren stannar inte och sätter i ett fall med en hårtork för bekväm transport.

Video recension av BaByliss 2736E

Mycket positiv feedback om enheten kan höras från riktiga användare. BaByliss 2736E hårtork berömdes främst för sin rika förpackning och användarvänlighet. Alla gillar en stor roterande borste av naturlig borst, joniseringsfunktion, förmågan att torka med kall luft, förmågan att snabbt byta munstycket under drift. Nästan alla noterar närvaron av en praktisk portfölj där du kan sätta alla munstycken och enheten själv. "Med egna händer med en sådan hårtork kan du göra stylingen i stugan," säger vissa användare.

Men bakom alla charmarna hos enheten ligger den enda stora nackdelen - det höga priset. För funktionalitet och europeisk kvalitet måste betala, inte mindre än 5.000 till 6.000 p. Det här är det högsta priset på hårdvarormodellerna vi överväger.

Styler för curling hår, rätning, automatisk curling, hårtork för volym, borste. Bästa bäst

Processen med att krulla håret kan ta ganska lång tid om du använder en specialiserad enhet för detta. Tidigare hade en sådan anordning ett namn - ployka. Nu har sådana curlers fått namnet på stylisterna. Stylers är utrustade med alla möjliga funktionella möjligheter, skapa en unik perm och noggrant behandla hår.

Vad är en styler, driftsprincipen

Hår styler är ett krusjärn med många funktioner.

Denna apparat gör att du kan skapa en vacker styling, ger kretssymmetri, vågrighet, eller gör krullar med krullar och spenderar minst ansträngning och tid. Denna innovativa utveckling gör att du kan skapa högkvalitativa frisyrer för varje tillfälle, både för vardagen och för firandet.

Hair styler fungerar enligt principen:

 1. Hårjustering.
 2. Curling hår.
 3. Ge basalvolymen.

Styrkor och svagheter

Egenheten och huvudfördelarna är användarvänlighet och minimala färdigheter att arbeta med sådana anordningar, liksom:

 1. Förmåga att utföra proceduren för curling hemma.
 2. Spara tid och pengar på att besöka skönhetssalonger eller frisörsalonger.
 3. Dagligt nytt utseende, unika frisyrer.
 4. Ställ in stylerens temperatur.
 5. Ytterligare utbytbara munstycken
 6. Kompakthet.
 7. Passar alla hårtyper.
 8. Förekomsten av olika driftsätt.

Det finns några nackdelar:

 1. Förmåga att brinna vid felaktig användning.
 2. Oförmågan att reglera temperaturen.
 3. Kostnaden för enheten.

Typer av stylers

Utbudet av stylers är olika, de skiljer sig från varandra i huvudsak i funktionalitet.

Stylers är:

Multifunktionella styler inkluderar en mängd munstycken, vars antal varierar från 2 till 15. På grund av munstyckena är det möjligt att skapa någon styling.

Exempelvis kommer en sådan styler att kunna räta håret med utbytbara munstycken, vilket ger den glans och silkighet, krulhår eller krullkrullar med olika diametrar.

Kärnan i den multifunktionella stylisten är att den består av ett handtag, till grunden av vilka bilagor är fästade. Handtaget är utformat så att det ger värme till munstycket på önskad temperatur.

Smalfunktions stylers är inte utrustade med bred funktionalitet, har cirka två munstycken eller utför endast några funktioner med ett munstycke. De är utformade för att skapa en specifik våg. Ett slående exempel är den automatiska curling, självdragande hårsträngen i cylindern och vridning.

Till smala profil stylers kan tillskrivas (separat):

 • Koniskt krusjärn.
 • Spiralt krusjärn.
 • Curling strykjärn med olika diametrar med och utan clips.
 • Dubbla curling.
 • Triple curling.
 • Automatisk curling.
 • Korrugering.

I princip kan stylers delas in i styler med manuell curling och automatisk curling.

Automatiska stylers

Automatiska hårkrullare har varit på försäljning under en lång tid och mött kvinnornas förväntningar. Denna typ av curling är perfekt för dem som har svårt att klara sig med sitt eget krullande hår, för att använda sådan krökning behöver du bara förbereda en hårsträng av en viss diameter, vanligtvis inte mer än tre centimeter och sätt in svansen i ett speciellt hål.

Och namnet motiverar sig själv. Trots allt, funktionen av automatiska stylers i själv-gripande strängarna, lindar upp det och meddelar om krullens beredskap att extrahera den från krullningen.

Fördelarna med en automatisk styler är:

 1. Säkerhet (fallet täcker helt värmeelementet, så det är omöjligt att bränna dig själv).
 2. Använd hemma.
 3. Minimal hårskada.
 4. Ljudvarningar.
 5. Temperaturreglering.
 6. Ionisering, som perfekt sparar hår från elektrifiering.

Av minuserna - det höga priset.

De mest populära modellerna med automatisk hårkrullning är InStyler Tulip, Babyliss.

Hur skiljer sig stylisten från andra stylingapparater?

Som noterat ovan kombinerar stylaren flera funktioner och kommer att vara ett utmärkt alternativ till ett vanligt krusjärn eller hårnivån.

Stylersna är mycket mer avancerade än de tidigare generationsläggningarna och skiljer sig från dem:

 1. Kapacitet.
 2. Beläggning.
 3. Temperaturjustering.
 4. Dysor för alla slags frisyrer.
 5. Bekväm roterande sladd.
 6. Prisvärd pris.
 7. Kvalitet.
 8. Garantiservice.

Populariteten förvärvas av modellrs utrustad med:

 1. Genom jonisering.
 2. Kallblåst.
 3. Termostat.
 4. Ånggenerator

Urvalskriterier

Hair styler bör köpas på principen om fokus. För dem som gillar att experimentera med frisyrer, är en multifunktionell Sayler lämplig, om det bara är att regelbundet vrida håret eller vice versa, justering, så är en smal funktionell styler tillräcklig.

Så först och främst bör du vara uppmärksam på materialet som täcker munstyckena och deras antal. Från munstyckets material beror på användbar livslängd, graden av skada och torrt hår.

Dessutom är huvudkriteriet temperaturkontroll. I princip har curling irons en temperatur skala från 100 till 280 grader. Därför passar curling strykjärn med en temperaturregulator absolut något hår, både tunt i struktur och tät.

Stånglängd Ägare av långt hår är bättre att plocka upp ett krusjärn med en lång stång. Roterande vid basen av sladden ger användarvänlighet.

Med klämman kommer det att vara bekvämt att klämma spetsen på strängen och vinda den runt kärnan av krulljärnet. På så sätt är möjligheten att bränna händer utesluten.

Styler hair curlers bör köpas i professionella butiker, när du köper din favoritmodell är det bättre att konsultera en specialist.

effekt

Det finns fortfarande en styler hårkrullare med styrd kraft, förutom att vissa professionella dyra modeller. Större delen av strömförbrukningen varierar från 20 till 50 watt. Det här är den mest optimala strömmen för att enkelt spara enheten från överhettning.

Obs! Att köpa ett krusjärn med största kraft är ett stort misstag. Makt spelar ingen roll i drift, bara värmehastigheten beror på den. Om kraften är stor kommer följaktligen att värmas upp snabbare.

täckning

Värmeelement - det första som kräver uppmärksamhet när man köper en styler, oavsett för vilket ändamål den är inköp: för curling eller för att anpassa håret.

Tillverkare försöker ge stilare de mest sköna beläggningarna för att curl curls hända enkelt och snabbt. De kan vara antingen från ett material eller blandat.

De mest populära bland dem är:

 1. Keramik. Den vanligaste beläggningen värmer upp jämnt och når snabbt den önskade temperaturen. Keramik är säkert för hår, torkar inte ut sin struktur. Glidande glider genom håret, gör dem silkeslen. Minus keramisk beläggning i dess bräcklighet. Varje fall eller slag kan lämna chips på den. Även den keramiska beläggningen bör omhändertas och torkas efter varje användning.
 2. Glaskeramik. Denna beläggning glider idealiskt genom håret, ytan på en sådan beläggning är mycket jämn. Förutom keramik är glaskeramiken bräcklig, benägen att skrapa från stötar och faller.
 3. Turmalin - ett naturmaterial, är lika populärt som keramik. Turmalinbeläggning värmer upp snabbt, bryr sig om hår och skiljer sig från keramik med sin långa livslängd. Turmalinbeläggning ger en hälsosam glans till håret.
 4. Titanbeläggningen värmer upp snabbt och jämnt, lämpligt för alla typer av hår. Smoothes hårvågar utan att skada dem. Skillnader från hållbarhet och hållbarhet hos andra beläggningar.
 5. Metal. Tillverkare är mindre benägna att använda metall (aluminium) för pleyek, eftersom den enda fördelen med en sådan beläggning är låg kostnad. På grund av ojämn uppvärmning av metallstången torkas håret, vilket leder till deras bräcklighet och tvärsnitt.

munstycken

En frisyr med ytterligare bilagor skapar en frisyr för varje smak:

 • Plattformad fäste gör att håret smälter, släpper ut alla vågar och gör dem silkeslika och släta.
 • Ett koniskt utbytbart munstycke kommer att göra perfekta S-formade krullar, och ett koniskt munstycke med olika diametrar kommer att göra precis unika lock.
 • Spiralmunstycket kommer att ge en otrolig mängd från vilken krullade krullar kommer att hälla ut.
 • Ett cylindriskt munstycke kommer att skapa en ädel krullning, ge volym. Bra för lockigt hår.
 • Munstycke-hårtork för att förenkla styling och låghår, ge dem ett naturligt och välvårdat utseende.
 • Munstycket med de vågiga värmeelementen kommer att göra ljusvågor på håret.
 • Med hjälp av korrugering kan munstycken tillverkas inte bara den basala volymen utan också små zigzagkrullar längs hela längden.

storlek

Hårstylers dimensioner beror på många faktorer, såsom kraft, stavlängd, typer av munstycken och destination.

För hår som inte är lägre än axelbladet, kommer stylister med smala plattor inte längre än tre centimeter att göra, och för frodigt, tjockt och långt hår är det bättre att välja en styler med breda värmeelement.

management

Förvaltningen är uppdelad i typer:

 • Mekanisk kontroll.
 • Elektronisk kontroll.

Mekanisk styrning skiljer sig från elektronisk styrning med tillförlitlighet, i händelse av en uppdelning är det mycket lättare att reparera mekaniskt styrt krulljärn.

Med den här kontrollen kan du slå på och stänga av stylern med en knapptryckning och justera temperaturen. Denna typ av justering är fortfarande den mest tillförlitliga och vanliga.

Elektronisk kontroll innebär att en pekskärm visas där du kan styra stylern, slå på eller stäng av strömmen, välj önskat vinkelfunktion, justera temperaturen.

Strömtyp

Strömmen är nät eller trådlös. Nästan alla typer av styler drivs från nätverket. Men till exempel tillverkaren Braun har skapat en trådlös styler, drivs av batterier, men det är ganska sällsynt.

Trådlösa hårkrullare är väldigt dyra

Strömförsörjning är endast lämplig hemma eller på plats med ett uttag. En trådlös kraft, även kallad autonom, bekväm att ta på vägen, när man snabbt behöver fixa hår. Trådlösa stylers kräver bra dyra batterier eller laddningsbara batterier.

Ytterligare funktioner

Tillverkare försöker producera nyare och nyare hårkrullare och försöka lägga till ytterligare funktioner i dem, till exempel:

 1. Luftfuktare.
 2. Hårbehandlingsoljor.
 3. Deras mättnad med vitaminer, syre.
 4. Jonisering.
 5. Luftkonditionering (luftflöde för att undvika överhettningssträngar).

Hur använder man en styler?

Hår styler är lätt att använda. För att håret ska se vackert, frodigt, volumint och inte förlora sin form under dagen, bör du förbereda ditt hår:

 • Tvätta dem och torka dem på vanligt sätt.
 • Applicera ett skum, mousse eller spray för att fixa håret;
 • Dessutom bearbetar håret med värmebeskydd;
 • Använd hårnålar för att säkra strängarna och lindra krökning eller rätning.

Slå på curlerens kraft, justera den optimala temperaturen, ta en hårsträng, skruva den på stången eller håll den med tång, håll den under varm exponering i cirka fem sekunder. Upprepa samma steg med resten av håret.

Om du behöver göra små krullar bör du ta ett krusjärn med minsta diameter, medan hårets tjocklek ska tas högst 1 cm i diameter. Skruva den på krökaren och håll den i upp till 5 sekunder. Om du behöver stora lockar, ta ett krulljärn med en större diameter.

Krullarnas elasticitet beror också på temperatureffekten, om krullningen görs vid maximal temperatur, så erhålls krullarna som fjädrar, om de är i små ljusvågor.

Funktioner för användning på olika hårtyper

Välja en styler, bör du överväga vilken typ av hår, längd och deras skick.

Den viktiga punkten är temperatureffekten. Till exempel, om du använder en styler för curling naturligt hår, bör du följa rekommenderad temperatur:Nästa Artikel
Naturlig Yoghurt Hår Mask