Flytande silikon för hår


Nu har de mest radikala hårvårdsprodukterna - vilket ger dem ett hälsosamt utseende - med silikon. Skaffa vanligtvis liknande kompositioner för långvarig vård, för att skydda håret från extern exponering och ge det en hälsosam utseende.

Hårprodukter med silikonskydd täcker strängarna med en tät vattentät film, porositeten hos keratinstängerna minskar, okränkliga lockar slätas och blir lydiga. Fuktförlust uppstår inte, kamning är mycket lättare, efter att måla strukturen faller inte samman. Omedelbart efter proceduren visas en lamineringseffekt - håret glänsar, frisyrens frisättning vid rötterna ökar.

Vad är flytande silikon?

Den vanligaste silikon är cyklometon. Sådana välkända kosmetiska tillverkare, som L'Oreal, Nouvel och Barex, introducerar det i sina vårdprodukter. Med denna typ av silikon, hårsprayer och, mycket mindre ofta, masker görs. Dess egenskaper - effekten av jämnhet och mjukhet skapas, men samtidigt är den lätt att tvätta bort, det långsiktiga resultatet ges inte.

En annan vattenlöslig silikon som inte ackumuleras i hårets struktur och inte skapar viktning är dimetikon-copolyol. Det finns i kompositionen av schampo eller i luftkonditioneringsapparaten.

Amodimetikoner används för att förbättra hårets kvalitet. De är svåra att tvätta bort, ge volymen under en längre tid, bidra till att bevara slätheten av trådarna, har en fixeringseffekt. Silikon av denna typ är en komponent av vaxer, lacker och mousser för styling.

Företag Estelle, Nouvell injicerar Dimethicone i kompositionen av deras kosmetika. Detta verktyg liknar olja i struktur och används för färgat och skadat hår, vilket hjälper till att återställa sin hälsosamma glans och återställer mjukhet och silke. Spray med detta ämne rekommenderas inte att sätta på sällsynta tunna trådar - det väger dem, de blir snabbt feta. Utsikten blir orörlig.

Silikon exponering för hår

Även om silikon ser underbart ut på håret, hjälper det att klara många befintliga problem, men de som använder det bör vara medvetna om dess skadliga effekter på håret:

 • smörjmedelssöndringen störs, den tvättas av från keratinstänger, vilket kan orsaka irritation i hårbotten och mjäll.
 • vid upphörande av användningen av medel för att lämna liknande handlingar börjar strängar splittras;
 • krulelasticitet på grund av förlust av fukt reduceras;
 • ökar risken för allergiska reaktioner.

Efter att silikonhårsmaskorna är lätta att sätta, ser frisyren ut sig felfri. Men med tanke på de skadliga effekterna bör dessa läkemedel inte missbrukas. Professionella kosmetologer rekommenderar att du använder silikon inte mer än 1 gång per vecka.

Du kan inte köpa vårdprodukter med silikon om låsen är missfärgad, tunn och uttorkad.

Silicone Hair Products Review

För hårvård är silikonoljor de mest populära - de gör masker.

 • De ger skydd mot magnetisering - de tillåter inte statisk att ackumuleras, de ger smidighet mot trådarna, de gör håret vackert preparerade, de löser sektionsproblemet;
 • På ytan av locken bildas en film som förhindrar deras deformation, skyddar mot ökad fuktighet och överskott av ultraviolett strålning, bevarar pigmenteringsljusheten efter färgning.
 • Maskan med silikon skyddar också mot värmeexponering - det ger skydd vid användning av ploek, hårtork, strykjärn.

Gnugga inte masken i rotzonen - partiklar av ämnet täppa porer, huden slutar andas, risken för allergiska reaktioner ökar. Detta kan orsaka håravfall. Därför måste masker med skyddande komposition tvättas ordentligt av huden.

De mest populära är följande oljor.

 1. "Kerastase". Komplexet innehåller förutom silikon fyra ytterligare naturliga vegetabiliska oljor, på grund av vilka de skadliga effekterna minimeras. Förpackningskostnaderna om 2000 rubel, hårfettlighet efter applicering observeras inte;
 2. En intressant form i produkterna från det israeliska företaget "Hair Silicone Drops Bio Spa Sea of ​​Spa" - speciella droppar, berikade med havtornsolja, om några minuter kommer att förändra hårets utseende. Krullarna mjukas, de visade ändarna är förseglade, den skyddande åtgärden varar i flera dagar - tills du tvättar huvudet. Förpackningskostnaden är densamma;
 3. På masken med silikonolja "L'Oreal Mythic Oil" är konsumentrecensioner endast positiva. Med regelbunden användning är olydiga strängar snabbt "pacifierade", jämn och lätt att kamma. Priset är lågt - ca 800 rubel per 100 ml;
 4. Revitaliserande olja har "Wella Reflections oil". Detta är ett av de billigaste sätten - 670 rubel per 100 ml. Filmen på håret bildas inte;
 5. Morokanoilolja erbjuds för utjämning och rätning, men det är inte populärt hos konsumenterna. Strukturen är tung, obekväm att applicera - flaska utan dispenser. Och så ser frisyren inte perfekt ut. Inte nöjd med priset på "Moroccanoil" - för 200 ml 1000 rubel.

Typiskt erbjuder tillverkare silikonprodukter för hårvård i komplexet - balsam, schampo och mousse. Shampoos ger ett perfekt utseende för hår, håret torkar snabbare efter dem. Om du inte missbrukar applikationen minimeras skadan från användningen - eventuell överdrivenhet och utseende av sårbarhet -.

Serum - Giovanni Frizz Göm, Anti-Frizz Hair. Ganska bra feedback från konsumenter på Avon Shampoo Advance Techniques - det eliminerar snabbt tvärsnittet av tipsen, gör strängarna mer täta och lydiga.

Högkvalitativa silikonskampor från ett välkänt företag MATRIX. Biverkningar med korrekt användning sker inte.

Beautycosm Sebum Balanse och Periche Kode FREQ tvättmedel är ett populärt schampo för daglig vård. Den första av dem normaliserar sekretionen av talg, bryr sig omsorgsfullt för håret, skapar skydd mot den yttre miljön. Den andra åtgärden är liknande, men den kan användas för vanliga hårtyper - det har ingen torkningseffekt.

Följande företag introducerar flytande silikon i sina produkter:

 • HAIRSHOP - schampo + spray + balsam baserat på dimetikon;
 • Kerastase Masquintense - keratinmousse, rekommenderad för användning efter perm och flera färgämnen;
 • .Paul Mitchell shampoo + skumkomplex, släpper effektivt orörliga krullar och gör att de snabbt kan kamma
 • Kaaral TRIACTION - huvudsaken - rätande locket, mousse komplexa + balsam;
 • L'Oreal Professionnel erbjuder Hydra Repa spray med amodimetikon - den har en stark fixering och är lämplig för dem som inte vill spendera tid efter att ha havsbad eller simma i poolen;
 • Wella har släppt en speciell gel "Lifetex hair ends elixir" - med användningen kan du spara på lamineringsprocessen, effekten är densamma.
 • Produkter från företagets Faberlic PRO-linje finns tillgängliga för budgetkonsumenten. Professionella hygienprodukter och stylingprodukter innehåller dimethikon-copolyol och kan användas för sprött, torrt hår.
 • komplex från företaget Lacme - balsam + schampo + mousse + lack. Det fungerar som en "ambulans" om det är mycket viktigt att visuellt förbättra håret på kort tid. För daglig vård är inte lämplig.

Om du har problem med hår och en tendens till allergiska reaktioner, är det bättre att göra med hemmet och tvätta håret med lätta schampon. Men det finns situationer när det är svårt att göra utan silikonhårbehandling.

I det här fallet måste du välja dina medel, men missbruka dem inte. Om utjämningsämnen används inte mer än en gång i veckan kommer en oönskade bieffekt inte att uppstå.

Skada eller fördelar med silikon i hårprodukter

Användningen av silikon i kosmetologin började inte så länge sedan, bara i 50-talet av förra seklet blev det 14: e elementet i det periodiska bordet oumbärligt i skönhetsindustrin. Före detta har dess fantastiska egenskaper uppskattats inom byggnad, tandvård, industri och medicin.

På grund av molekylernas unika struktur kopplas det lätt till några element, klarar extrema förhållanden, förlorar inte dess egenskaper vid skarpa tillräckligt höga / låga temperaturer och fuktighetsskillnader, har en lång livslängd, är elastisk och säker för miljön.

Användningen av silikon för hår

Eftersom framsteg har blivit mycket och snabbt inbäddade i alla samhällsskikt har hälsan och utseendet på håret påverkats kraftigt. Komplicerad flernivåfärgning, hårklippningar, kemiska, biologiska krullningar, stylister och rätare, användning av hårtorkar, balsamgivare lämnar inget annat val hur man väljer kosmetiska produkter för hår med silikon.

 • Instant effekt av lyxiga lockar.
 • Ansluter porösa och splittande områden, varigenom "liv" för varje enhet förlängs.
 • Håller färg så länge som möjligt efter färgning eller toning.
 • Skyddar mot ultravioletta strålar, temperaturer och extrema fuktighet.
 • Hår efter silikon är lättare att kombinera och stila.
 • Det ger glansig hälsosam glans till lock.
 • Möjligheten att fördröja uppdateringstipsen hos frisören och därigenom uppnå önskad längd.

Silikon skada på hår

Egenskapen för förpackningsfilmen gör faktiskt inte krullarna hälsosamma, men skapar bara en visuell bild.

Vilka skadliga silikoner för hår?

Kortsiktig effekt av ett vackert välplejat hår.

Regelbunden användning gör lockar tråkiga, spröda och stygga.

Otillgänglighet för näringsämnen och vitaminer för att komma in i folliklarna och frisyren, begränsningen för genomförandet av det normala livet.

Huvudskadorna är att de outplånliga silikonerna för håret ackumuleras efter långvarig användning, vilket stör strömmen av syre och näringsämnen till glödlamporna.

Kontraindikationer - mjäll, seborré, förekomst av sår, hudskador.

Var kan man köpa silikonhår?

Omfattande användning stannar ibland, och tillverkare indikerar inte att silikon är närvarande i kosmetika. De flesta av de olika metoderna (70%) av både massmarknadslinjer och lyxprodukter innehåller viss del av detta element.

Priset beror på tillverkaren och andra relaterade komponenter. Italienska, franska, israeliska, spanska, tyska laboratorier erbjuder ett brett utbud av olika serier för att ta hand om och stärka håret. Det exakta förhållandet mellan silikon och naturliga komponenter ger krullarna en extra glans och fungerar som skydd mot mekanisk och kemisk skada. Vätskesilikon för hår är utformad för extra ljusstyrka och färgdjup, vilket eliminerar problemet med att splittra ändarna. Maskerad kompenserar denna komponent för bristen på naturlig keratin och klibbar de skadade segmenten. Beroende på tillverkaren, den teknik som används vid produktutvecklingen kan priset variera från 330 till 3000 p.

Olika oljor, sprayer, schampon kan köpas på professionella kosmetikaffärer, apotek eller i stora stormarknader där det finns både medicinska och specialiserade linjer. Priset på silikon för hår är mycket högre än vanliga kosmetika, men användningen innebär en ganska kort tidsperiod, därför köps en mask av 250 ml för 1000 rubel. kan användas i ett halvår / två år.

Video: Analog av flytande silikon - Hårolja

Applicering av silikon för hår

Förvärv av alla nödvändiga medel för att se kompositionen bör innehållet i denna kemiska förening inte överstiga 50%, det vill säga vara i mitten eller slutet av listan.

Kosmetika innehållande högpolymer silikoner bör användas som en snabb metod för att uppnå snabba resultat. Huvudschampo, balsam och mask kan innehålla endast vattenlösliga silikoner.

Användningen av silikonolja för hår, medel för tipsen bör vara lokal, bruksanvisningar hjälper till att undvika misstag. Att sätta på rötterna framkallar mjäll eller allergisk reaktion.

För att förebygga och djupt rensa hårbotten en gång i veckan är det nödvändigt att använda effektiva medel som innehåller tensider, aktiva komponenter i örter.

Silikonhårolja

Perfekt uppfattas av kroppen, medan det inte orsakar allergier.

Användbara egenskaper hos olja med silikon:

 • Eliminera magnetiseringen av hår och elektrifiering efter att ha tagit bort huvudbonaden.
 • För snabb återhämtning efter sommarsolen, havsvatten, vindgustar, temperaturen sjunker.
 • Innan styling hår i Hollywood krullar eller rätning olja kommer att täcka varje fat med en tunn film och hålla det från att förlora fukt och vitaminer.
 • Efter färgning kommer färgen och den glansiga glansen att bli så ljus som möjligt.
 • Stygga trådar är lätta att kamma, medan hårets struktur är likformig längs hela längden.
 • Silikon för hårförlängningar kommer att förenkla vård och styling, samt återuppliva, ge krullarna ett naturligt utseende.

Att välja en viss olja bör styras av individuella egenskaper. Skadan eller nyttan beror på rätt kosmetika. Sprutarens närvaro fördelar oljan jämnt och undviker rotzonen.

Lätt, silkesigt och lättsinnigt hår kommer att bli efter applicering av produkten i kompositionen, vilken silikon kompletteras med naturliga oljor (burk, oliv, havtorn, jojoba) och keratin.

Video: Är orsaken till oljigt hår silikon?

Silikonfria hårschampon

Hårvård börjar med rengöring. Hårprodukter utan silikon av Eco Cosmetics kännetecknas av en mjuk helande effekt. Lämplig för daglig användning, inte uttömning, men näring av närvaro av naturliga extrakt och oljor.

Det indiska företaget Biofarma har släppt produkten Comex, där alla sulfater och parabener är uteslutna. Tvålbär och bönor aktiverar hårsäckar, accelererar tillväxten och hjälper till att eliminera mjäll. Shampoo är gjord enligt Ayurveda, närvaron av Neem, Tulasi, Henna, Calamus hjälper till att tvätta silikonet från håret som återstår efter applicering av stylingprodukterna.

Silikonhårschampo

Shampoo Elixir Ultime Oleo-Komplex Sublim Rengöringsolja från Kerastase på grund av kompositionen, berikad med silikon och naturliga oljor, förvandlar omedelbart håret och skyddar mot de skadliga effekterna av hetluft och hög temperatur styler. Professionella kosmetika används för att skapa semester styling, frisyrer, efter färgning, lockar för att bevara färg och form.

Silikonfri hårbalm

Den nya produkten från det tyska laboratoriet hjälper till att undvika problem med exponering för ultraviolett och hårt vatten. Eco Cosmetics balm fyller lockar med oljor av olivolja, jojoba, burdock, granatäpplextrakt och vitamin E. Lös problemet med splittrade ändar och förlust bara 10-15 minuter på trådarna och organiska hårprodukter utan silikon.

Hårbalsam med silikon

Brelils bioegenskaper ger näring och skyddar lockar. Efter torkning är håret lätt, felfri, silikoner fungerar som en mycket tunn naturlig beläggning. Denna balsam är lämplig för regelbunden användning, utmärkt skydd vid användning av en hårtork, strykning.

Silikonfritt hårbalsam

Aubrey Organics balsam spray är speciellt utformad för fint hår. Kameliaolja, arabiskt tuggummi och vitamin B5 har antioxidantegenskaper, näring och fuktar strängarna perfekt längs hela längden. Behållar styling, ger extra glans.

Silikonhårskonditionerare

Silikonbalsam hårförlängningar är det enda sättet att skapa styling. L'Oreal Professionnel introducerade den nya Pro Fiber Restore Conditioner-produkten. Den huvudsakliga aktiva komponenten i monosilan är en kiselkiselförening för att binda hårets inre skikt till ett tredimensionellt nätverk. Efter användning blir krullarna mjuka, lätta att kamma och mottagliga för läggning.

Silikonfri hårspray

Indisk linje Chandi rekommenderar Almond och Sandalwood spray för att skydda mot effekterna av hårtorkar, strykjärn och väderproblem. Detta verktyg normaliserar talgkörtlarna, är ett bra antiseptiskt medel.

Spray och hår med silikon

L'Oreal Professionnel Hydra Repa innehåller silikon för hår styling, det tas bort med ett speciellt schampo. Räcker väl ihop tjocka, orubbliga lockar, för tunn blekt användning silikon för hårspetsarna.

Silikonhårsmaskar

Mask med salt och silikon

Vi behöver:

 • 3-3.5 Art. skedar av jodiserat salt;
 • 1 msk. en sked av vetexsolja;
 • 1 tsk mask (Keratin, Cristina, Mon Platin).

Applicera masken på rent, fuktigt hår med massörrörelser och dra några centimeter från rötterna. Sätt på en plastlock och linda huvudet med en handduk. Applicera det kombinerade saltet och oljan i hårbotten efter 8 minuter och skölj noggrant efter 2-3 minuter.

Mask med banan och silikon

Vi behöver:

 • 1 mogen banan;
 • 0,5 tsk vinäger;
 • 1 msk silikonbaserad mask.

Krossa bananmassa med en mask och vinäger. Vid torrt hår fördela jämnt, undvik kontakt med huden. Wrap filmen och håll masken i ungefär en timme, under vilken tid de fördelaktiga egenskaperna är aktiva på håret. Efter tid, tvätta av med schampo utan silikon och parabener (organisk linje). Mask recept kan kombineras beroende på säsongen - på sommaren ersätts bananer med persika eller aprikos massa.

Mask med silikon och henna

Förbered:

 • 2-4 msk. skedar av färglös henna;
 • 2 msk. skedmask med silikon;
 • 3 droppar orange / mandarin eterisk olja;
 • 500-600 ml växtbaserad infusion.

Hemma kan du snabbt lägga till en hälsosam glöd till färgade, utökade lockar. En halvtimme före tvättproceduren appliceras denna mask. Anslut alla komponenter, om konsistensen är för tjock kan du späda den med kolsyra av mineral. Applicera den resulterande massan över hela längden med särskild uppmärksamhet på tipsen. Avslutar sköljinfusionen av nässla och kamille. Denna mask kan användas ganska ofta på grund av kombinationen av silikon med naturliga ingredienser.

Silikonhår: ansökan recensioner

Mitt tjocka, lockiga hår från barndomen medförde mycket svårigheter. Silikonens mask har blivit en upptäckt för mig, och nu kan jag skryta med glänsande, välskötta lockar. Jag lyckades skapa ett professionellt resultat med egna händer.

Jag stöder dagliga styling med strykning. Hårmaskor utan silikon gav inte önskat resultat. Min frisör rådde att använda professionella verktyg. Och efter att ha applicerats på dem, är håret lätt stylat och tipsen ser hälsosamma ut.

Mitt hår efter graviditeten var hemskt och frisören berättade för mig att köpa Nouvelle Drop of Light (Novel) silikonprodukt - det här är hårkosmetik. Efter användning glömde jag om splittrade ändar, och håret gav lite glans.

Efter att ha använt shampoo med silikon blev håret mycket sprött ((

Till efterrätt, video: Min hårvård kosmetika

Regler för vård av hårförlängningar hemma

Många tjejer kan inte odla långt och tjockt hår. I sådana fall kan du lösa problemet genom att öka dem. Men att ta hand om dem har sina egna egenskaper. Låt oss ta reda på hur man bryr sig om förlängningsbehåret korrekt och vad som behöver användas för detta.

Typer av byggnad

 • Tressa på afrokosichke. En tunn afro-flätan flätas runt huvudet, på vilket tressed trådar sys.
 • Italienska (heta, kapselformiga) hårförlängningar. Denna teknik är mycket vanlig. Capsulära fästningar placeras på kort avstånd från rötterna från inbyggt hår - ca 1-2 cm. Vid uppvärmning börjar temperaturen på keratin i kapslarna stiga, varigenom strängen är fastsatt.
 • Engelska limmetod. Lite som den italienska versionen, men istället för keratinlimpistol används.
 • Tape metod. Strängar fasta med en speciell tejp.

Vilket hår används för förlängning

Det finns 4 typer hår:

Slaviska. Recognized som det bästa i kvalitet hår och den dyraste. De är silkeslen, mjuka, ser extremt naturliga ut. Eftersom de praktiskt taget inte utsätts för silikonbehandling under tillverkningen är det lättast att ta hand om dem.

Syd ryska Skillnad från slavisk tjocklek och styvhet. Om du korrekt väljer de nödvändiga vårdprodukterna och följer reglerna för tvättning och torkning, kan korrigering av förlängningshåret i den sydtyska typen utföras två gånger.

Europeiska. Kvaliteten på europeiska hårförlängningar anses vara acceptabel: de brukar genomgå en enda korrigering, så deras användning kan inte kallas långvarig.

Asiatiska. Håret är starkt förvirrat på grund av det faktum att de läggs i en sträng med en jack (riktningen på toppen och botten observeras inte). Vid produktion behandlas de vanligtvis med en silikonförening, som snabbt tvättas bort. På grund av detta bör urvalet av produkter för asiatiska hårförlängningar vara det mest grundliga.

Behovet av korrigering

Att växa upp, ditt hår smälter något och det blir svårare att klara av förlängningarnas vikt. Detta kan leda till förtrollning och bildandet av mattor. Vid korrigering avlägsnas givarkretsen och ökas sedan igen.

Vanligtvis utförs korrigeringen en gång i 1-6 månader beroende på hårtyperna och metoden för förlängning:

 • När kapseltypskorrigeringen utförs var 2-3 månader.
 • Med tejp - var 1-2 månad.
 • Med mikrokapsel - var 3-6 månader.

Regler för vård av hårförlängningar

Donorsträngar berövas foderet från lökarna, så du måste ge dem extern mat. Detta kommer att hjälpa vårdprodukter.

 • Det rekommenderas att applicera schampon för fettigt hår. Medel för torrt hår innehåller fettinnehållande ingredienser som kan göra håret glatt - som ett resultat av att fästet kan avvika. Sulfatfria och alkoholfria neutrala pH-schampon är väl lämpade - till exempel Natura Siberica-serien.
 • Var särskilt uppmärksam på valet av masker: Hårvård utan dem är helt enkelt otänkbart. Välj en mask för intensiv näring och hydrering och applicera den efter varje tvätt i 5-10 minuter, undviker zonen av rötter och kapslar. Från professionella produkter kan du använda masker från serien "För utdragbart hår" på basis av keratin - till exempel Estel Keratin eller Hair Extension Revitalize Cream-Mask.
 • Det rekommenderas att i din arsenal inkludera en revitaliserande antistatisk spray och olja med silikon: dessa produkter är nödvändiga för ett hälsosamt utseende av förlängt hår. Se till att fettkomponenterna inte kommer i kontakt med kapslarna när de appliceras för att undvika avlägsnande.
 • Väl lämpad för vård av hårmjölksprotein. Det påverkar inte kapslarna, men det matar håret väl. Till exempel, använd en mjölkbaserad Proteina-mjölkbaserad mask, Lactimilk spray, Kallos Cosmetics Hair Mask Milk Protein mask.

Naturliga medel kan göra masker med gelatin eller oljor. Extra Virgin Olive Oil kan appliceras, undviker kapselområdet. Du kan också göra en blandning av nio delar av havtornsolja och en del olivolja och applicera den på de utökade trådarna.

Det är förbjudet att inkludera alkohol, kanel, citrusjuice i sammansättningen av hemlagade hårmaskor, eftersom dessa produkter kan påverka deras tillstånd negativt. Använd inte surt vatten för sköljning, eftersom syra kan skada strängarna.

Tvätta hår

För en starkare fixering av det utdragbara håret, bör den första tvättningen av huvudet ske endast 2 dagar efter proceduren.

Tvätta bör göras vertikalt. Du kan inte luta sig framåt eller kasta huvudet starkt, eftersom strängar kan vara mycket förvirrade. Det är bättre att inte tvätta håret varje dag - det kan leda till snabb slitage på kapslarna och banden.

I vilken ordning tvättar du ditt hår:

 • Kamma håret noggrant.
 • Liberellt suga dem med varmt (inte varmt!) Vatten.
 • Krama en liten mängd schampo på din handflata och tillsätt lite vatten. Med din andra hand, vispa försiktigt shampoo och vatten till skumning.
 • Vid massering applicera den resulterande skumblandningen i hårbotten. Gnid produkten med försiktiga glidrörelser längs strängarnas längd. Kom ihåg att hårförlängningar måste tvättas enligt hårväxt och inte gnugga dem.
 • Tvätta av schamponet. Skölj håret noggrant, eftersom resterna av medel kan leda till att huvudet börjar klia.
 • Om du har tvättat håret efter en luftkonditionering, en balsam eller en mask på dem, lägg dem inte på kapslarna. För att göra detta, samla håret med handen i svansen och applicera produkten på den.
 • Ta bort de tvättade trådarna med en torr handduk, men gnid inte dem och gör inte en "turban".

Kom ihåg att du måste tvätta håret mycket noggrant. Rynka inte dem, vrid inte eller pressa dem. Shampoo ska appliceras med en mjuk sträckning, sträcker den längs hårets längd.

Hur torkar håret

Gå inte till sängs utan att torka huvudet, eftersom detta leder till hårflöde. Tillåt användning av en hårtork, men det är förbjudet att torka håret med mycket hetluft: luftstrålen ska vara lite varm eller kall. Du kan också torka huvudet på ett naturligt sätt - men kom ihåg att det kan ta längre tid på grund av den extra volymen.

Hur man kamma hår

Det är förbjudet att kombinera våta strängar: det här leder till att man rör sig. Vänta tills håret torkar och börja försiktigt kamma håret från spets till rot. I detta fall håller du kammen och de andra strängarna i rotzonen med ena handen.

För att undvika fläck av hår, rekommenderas att kamma dem 3-4 gånger om dagen.

Välja en hårborste för daglig vård av hårförlängningar, det är bättre att överge plast- och metallkammar med tänder, med bollar i ändarna. Föredra kam med naturlig tupplur.

Hår styling

Du kan använda järn- och curlingjärnet vid en temperatur av 200-230 grader. Arbetsytan ska inte komma i kontakt med donorsträngarnas fästpunkter. Om du använder termiskt skydd under installationen, försök att inte applicera den på kapslarna.

Det är oönskade att göra en mycket hård frisyr, eftersom överdriven spänning kan påverka krockens fästpunkter.

Hur sova efter byggnad

Vid sänggåendet rekommenderas att fläta håret i flätat eller att göra en bulle. Detta kommer att hindra henne från att röra sig. Du kan också bära ett speciellt nät.

Hårfärg

Korrekt vald färg kan inte skada hårförlängningarna.

 • Välj ammoniakfria färgämnen med låg andel oxidanter och färga dem inte ofta - detta kan orsaka torrhet. Det är bäst att måla i stugan, eftersom det är svårt att göra det själv utan erfarenhet.
 • Asiatiska strängar måste kasseras från nyans och toning: hår kan bli hård och ojämnt färgad.
 • Kom ihåg att du måste ändra färgen drastiskt före förlängningsförfarandet, och inte efter det, eftersom färgen faller på givarsträngar annorlunda än på naturliga. Samtidigt, efter förlängningen, är det förbjudet att tända håret även vid en ton.
 • Tänk på att färgen kan visa sig vara oväntad vid färgning av givarsträngar. Vanligtvis uppstår färgning en ton mörkare än planerat.

Vad rekommenderas inte att göra

För att bära förlängt hår så länge som möjligt måste du införa flera restriktioner i vardagen:

 • Bär en hatt vid simning i poolen. Detta kommer att rädda håret från blekmedel och torkning.
 • Det är bättre att vägra att besöka solarium eller bad, eftersom höga temperaturer kan skada vidhäftningsplatsen. Om du dock inte kan vägra värmeprocedurer, lägg sedan ett lock på dem eller fläta trådarna i en fläta.
 • Gå inte barfet i direkt solljus, eftersom överhettning orsakar skador på kapslarna.

Myten att för hårvård efter byggnaden behöver du spendera mycket tid, ansträngning och pengar, är ogrundad. Naturligtvis har några av funktionerna vård för givarhår fortfarande, men alla kan klara av det.

Silikon för Golden Hair förlängning hår

Silikonhår. Köp silikon för hår. Om du vill köpa silikon + för hårförlängningar kan du köpa i vår webbutik eller order.

Ta en flaska silikon. Häll i en kopp med 1 liter varmt vatten 1/3 av en flaska (3 ml).

Sätt håret + för att bygga och håll i 1 minuters omrörning så att håret är väl mättat med lösningen.

Varningsvatten är varmt. Om du har känslig hud, ta det bättre så att du inte bränner dina händer.

Hår + för förlängningar och då måste du torka en hårtork och ett bra strykjärn för hår.

Efter det blir håret glänsande och välkamrat, inte förvirrat.

För alla frågor vänligen kontakta vårt företag på telefon +7 (863) 229-26-33

Vi svarar gärna alla dina frågor.

Hur man bryr sig om hårförlängningar

Långt, tjockt och vackert hår - huvudinredningen av tjejer. Men inte alla representanter för den fria könskaraktären ger sådant hår - vissa damer lyckas inte släppa långa lockar. Nuförtiden hjälper hårförlängningsförfarandet till att korrigera denna situation. Artificiellt förstorade strängar ser inte annorlunda ut från de riktiga, men de kräver särskild vård, vilka egenskaper jag kommer att berätta för dig i nästa artikel.

Hårförlängningsmetoder

Innan du pratar direkt om de grundläggande reglerna för vård för förlängningshår, låt mig påminna dig om de existerande metoderna för förlängning. De mest populära är:

 • Den engelska tekniken för hårförlängningar eller "hett uppbyggnad" - en limpistol, ett organiskt harts och en kapsel med en riskorn används i processen. Livslängden hos sådant hår är strikt individuellt.
 • Italiensk förlängningsteknik - keratinkapslar och elektriska apparater används i processen. Livslängden för sådana strängar är 3-6 månader.
 • Spansk teknik eller "kall uppbyggnad" - lim, fixer och mycket små kapslar används i processen. Att bära sådana strängar kan vara från 2 till 6 månader.
 • Tape förlängning - utförs ganska snabbt (inom en timme), medan håret samlas på speciellt silikonband och fästs på ditt hår. Termen "strumpor" av sådana strängar är bara två månader.
 • Att bygga på metallringar är den mest acceptabla metoden när det gäller låg sjuklighet för hår. Du kan bära sådant hår i högst en månad, men du kan ta bort det själv utan hjälp av specialister.

Håret kan ökas med hjälp av konstgjorda eller naturliga strängar, varvid den senare värderas dyrare.

Allmänna rekommendationer för vård av hårförlängningar

Vid första anblicken kan man få intrycket av att sådant hår begränsar en persons förmåga och till och med vården själv. Men det här är långt ifrån fallet! Snarare är det användbara varningar som hjälper till att förlänga sina strumpor och inte förstöra utseendet.

Följande rekommendationer är avsedda att bidra till att bevara sin skönhet och attraktionskraft:

Om du vill förbättra ditt hårs tillstånd, bör du särskilt sköta skampon som du använder. En skrämmande figur - i 97% av schampon av kända varumärken är ämnen som förgiftar kroppen. Huvudkomponenterna, på grund av vilka alla problem, på etiketterna är betecknade som natriumlaurylsulfat, natriumlauretsulfat, kokosulfat. Dessa kemikalier förstör krullarnas struktur, håret blir skört, förlorar sin elasticitet och styrka, färgen bleknar. Men det värsta är att denna smuts kommer in i levern, hjärtat, lungorna, ackumuleras i organen och kan orsaka cancer. Vi rekommenderar att du använder de medel som dessa ämnen ligger i. Nyligen utförde experter från vår redaktionsteam en analys av sulfatfria schampon, där första plats togs av medel från företaget Mulsan Cosmetic. Den enda tillverkaren av naturliga kosmetika. Alla produkter tillverkas under strikta kvalitetsstyrnings- och certifieringssystem. Vi rekommenderar att du besöker den officiella webbutiken mulsan.ru. Om du tvivlar på din kosmetiks naturlighet, kontrollera utgångsdatumet, det ska inte överstiga ett års lagringsutrymme.

 • När du besöker poolen, bastun eller badar i havet måste du använda en speciell hatt.
 • Under installationen är det nödvändigt att undvika fästpunkter, och det är bättre att genomföra denna procedur alls i stugan.
 • Det är möjligt att färga överliggande strängar, men detta bör göras med hänsyn till det faktum att deras struktur skiljer sig från strukturen hos inbyggt hår. Därför är detta förfarande också bättre att överlåta en professionell.
 • När ditt eget hår växer är det nödvändigt att korrigera icke-inhemska.

Det är också nödvändigt att komma ihåg att även om uppbyggnaden gör håret vackert, är det nödvändigt att vila av det med jämna mellanrum. Eftersom den konstanta vikten av främmande strängar försämras familjenas struktur väsentligt. Principen bör fungera - skyllas i 3-4 månader, och sedan 1 månadspaus. Och nästa gång i allmänhet är det önskvärt att använda en annan teknik för att bygga upp, eftersom det inte finns någon brist på dem.

Så här tvättar du hårförlängningar

Tvättning är den viktigaste och samtidigt besvärliga uppgiften i vården av förlängningshår, för att du måste försöka undvika fläckar av strängarna, vilket är ganska problematiskt att göra. Men om du följer några regler kan du uppnå önskat resultat.

Den första tvättningen av strängarna bör utföras två dagar efter proceduren så att fästena inte flyger av. Hår bör kammas för att förhindra att fläckar. Denna process bör också utföras enligt de regler som kommer att beskrivas nedan.

Att tvätta håret "i bassängen" eller i badrummet, vippar ner, nu är det omöjligt att det kommer att leda till fläckning av lockar. I det här fallet är den perfekta duschen.

För tvätt bör du välja ett speciellt schampo och balsam med en fuktgivande effekt. De kan köpas på salongen (det finns vanligtvis en hel rad hårvårdsprodukter), där uppbyggnaden hölls, eller i en vanlig kosmetisk butik märkt "pH-nivå-neutral". Inga fuktgivande balm, geler och andra medel för ytterligare vård, som inte är avsedda för sådant hår, kan inte användas, såvida de inte är produkter från linjen, speciellt utformade för förlängningshår. Förresten bör konsistensen hos sådana produkter inte vara för tjock, annars måste du späda det med varmt vatten (en liten mängd).

Applicera schampo bör vara mycket noggrant, försiktigt, utan att använda smörjförflyttningar, gnugga, gnugga osv. Det bör tvättas av bokstavligen omedelbart. Använd sedan en balsam, spridning längs hårlinjen, med undantag av områden där hårfästet är fast och skölj noga. Skölj håret måste vara rent filtrerat och viktigast varmt vatten. Lägg inte ättika eller citronsaft i sköljvattnet, syra kommer att skada kapslarna.

Torka rent hår ska vara så försiktigt och noggrant som tvätt. Ingen gnugga, vrida, "push-ups", jerking, etc. Det är nödvändigt att försiktigt och försiktigt driva en handduk längs raka strängar från topp till botten. Den kvalitativa terryhandduken absorberar idealiskt fukt utan att skada de ökade låsningarna.

Du kan inte ens kamma ditt våta hår, även din, och speciellt din. Det är viktigt att torka trådarna på ett naturligt sätt, utan att tillgripa en hårtork och andra värmeanordningar. Bara sedan fortsätt att kamma.

I närvaro av utsträckta strängar är det omöjligt att ligga ner för att falla ner med ett vått huvud, annars på morgonen kommer du inte att kunna kamma dem utan att skada kapseln.

Bad, bastu och solarium och andra liknande platser bör uteslutas från ditt liv under den tid då du bär förlängningsbehåringen, vilket kommer att säkerställa deras attraktivitet under hela användningsperioden. Förbudet beror på att höga temperaturer och klorerat vatten skadar fästkapslar. Om frestelsen tog över dig och du fortfarande bestämde dig för att gå på de "förbjudna" procedurerna, använd alltid ett gummi- eller plastlock för att skydda trådarna (åtminstone så). Efter vattenförfaranden i badet eller bastun kan du inte kamma håret, förlängningarna börjar bryta ut ur fästen.

Efter att ha simat i poolen (öppen damm), tvätta strängarna noggrant med varmt vatten under en schampongdusch och applicera en outplånlig skyddande balm (om det här är rakt hår, då bara i ändarna, om vågigt - 2/3 av längden).

Kombinera hårförlängningar

Processen att kamma hårförlängningar bör göras med hjälp av specialverktyg. Kammen ska ha mjuka, breda tänder utan bollar på spetsarna, de kan skada eller bryta lederna av naturliga strängar med konstgjorda krullar. I specialiserade avdelningar kan du köpa en kam med sällsynta tänder, speciellt konstruerade för detta ändamål.

Det är nödvändigt att kamma bara extremt torrt hår. Combing bör börja med tipsen, för vilka att samla håret i svansen. Krama sedan håret under näsan och kamma genom mitten. Det sista steget - kammade rötterna, vilket måste göras med stor omsorg.

Kom ihåg att det uppdaterade håret måste kamma tre gånger om dagen. Om du gillar bouffant och snygga frisyrer, måste du avstå från dem när du har förlängningar.

Färger utsträckta strängar

Naturligtvis är det möjligt att färga den förnyade chocken på håret. Men! Färgen ska inte tränga in i platsen för fastsättning av konstgjorda trådar till naturligt. Det är omöjligt att färga ditt hår hemma, så om du vill kan en mästare (professionell som gjorde förlängningen) gärna ge en sådan tjänst. Kom ihåg att täta färgningar gör de utökade strängarna styva och stygga. Medel för färgning är det viktigt att välja utan ammoniak eller med dess lägsta innehåll i kompositionen.

Hårförlängningar

Du kan göra styling av de ökade lockarna, samtidigt som du försöker att inte skada fästområdena på trådarna. Styling produkter att välja med ett neutralt pH. Det är lämpligt att samråda med mästaren om detta. Komplexa frisyrer är också värda att överlämna till mästaren.

Masker för hårförlängningar

Ytterligare hårvård är nödvändig, men endast för dig själv, därför bör masker för närande hår appliceras uteslutande på rötterna och undviker fasthållningspunkterna i strängarna så att organiska syror och andra aggressiva komponenter i maskerna inte förstör kapslarna och därigenom minskar deras livslängd. Dessutom bör sammansättningen av masker för vård inte omfatta tinkturer på alkohol, senap, kanel och andra kryddor, citrusfrukter. Speciella masker för hårförlängningar gör det lättare för dig.

Under strumporna på de utsträckta strängarna krävs korrigering. Detta beror på återväxten av sitt eget hår. Därför flyttas kapslarna till hårrötterna i enlighet med deras tillväxt. Om kapselteknik användes under förlängningen, bör korrigeringen utföras fyra månader efter proceduren, och om tejpteknologi, då två månader senare.

För att ge ditt eget hår lite vila var tredje månad rekommenderas att ta bort tilläggen. Proceduren utförs i salongen av en mästare med en speciell lösning.

Inte alla hårförlängningar kräver noggrann vård. Här är det nödvändigt att överväga den teknik som används. Tidskrävande vård är typisk för den engelska byggnadstekniken (tvätt uteslutande med utspädd shampoo, masker och balm är förbjuden). Med spansk teknik behöver du bara ta hand om kapslarna. Men den mest opretentiösa italienska byggtekniken.

Under alla omständigheter, innan du bygger upp och efter det, rådfråga en specialist i detalj om särdragen att ta hand om strängarna.

Att ta hand om hårförlängningar är inte en lätt sak, men resultatet överträffar alla till och med djärva förväntningar!

Hårförlängningar

Det huvudsakliga utbudet av kosmetika för vård av förlängningshår ska innehålla:

 1. specialdesignade schampon som försiktigt tar bort orenheter
 2. balms och sköljningar för att återställa och stärka hårstrukturen
 3. silikon ger elasticitet och ljushet
 4. kammare
 5. fuktgivande oljor
 6. sera för att förhindra splittrade ändar

Vilka verktyg kommer att vara det bästa alternativet

Tvätt hår med regelbundna schampon är tillåten. Det är bara nödvändigt att inte misstas med valet av hårtyperna. Det är inte tillåtet att använda produkter för torrt hår. Krullar som redan inte får fett från rötterna kan försämras. Ett lämpligt alternativ - detta schampo för oljigt eller normalt hår, och oavsett vad du tidigare använde. Applicera schampo ordentligt - över hela hårets längd och skölj noggrant, så att du inte klibbar.

Hur man väljer rätt schampo

Denna till synes enkla sak beror på många faktorer:

 • Price. Medel avsedda för förlängningar, som är närvarande i produktsortimentet av både ryska och utländska företag, är mycket dyra, och inte alla har råd med dem. Men inte alltid kvalitet och pris är inbördes. Ofta köper du ett dyrt rör kan du köra in i en falsk. Billig fuktgivande schampo kan passa dig mycket mer.
 • Det material som håret är gjord av. Spikade strängar kan vara naturliga och artificiella. Det är klart att det är lättare för naturvård, passa alla schampon på naturliga baser. Växtbaserade ingredienser har en positiv effekt på håret. Med konstgjorda hår är det svårare.

Det är bättre att shoppa på apotek eller professionella butiker för frisörer. Det första varumärket av naturliga hårvårdsprodukter är Yves Rocher - ekologiska produkter gjorda av naturliga baser. Extrakt av lime, hagtorn, nässla, calendula fungerar felfritt. Shampoos från Yves Rocher förstärker inte bara näring utan ger också en regenererande effekt. Med ett stort urval kan du själv välja vad som passar dig.

Om du letar efter professionell vård är det värt att notera hår kosmetika DE LUXE. När du använder Constant Delight kommer det inte att försämras det förlängda hårets tillstånd på grund av det faktum att det inte finns någon olja alls. Du kan köpa ett sådant verktyg i en specialaffär till ett attraktivt pris. Det är värt att notera att det har de mest positiva recensionerna. En annan tillverkare av fytoterapeutiska schampon kan kallas Pure Line. Kvaliteten är sämre än Yves Rocher, men priset är mycket lägre. Andra tillverkare kan också hitta schampon som är lämpliga för hårförlängningar.

 • Nexxt Hairself, Moskva, Dimitrovskoe shosse, 177-300 rubel;
 • Revlonissimo Color Care Profbutiimarket St. Petersburg, ul. Uppror 10; - 400 rubel;
 • Keune Design Care Hårförlängningar Shampoo Make up Kiev, st. Arkitekt Gorodetsky, 11B - 160 hryvnian.

Övriga regler för vård av hårförlängningar

 1. Det är möjligt att måla de ökade trådarna, men det är nödvändigt att undvika att färgningen tränger in i hårfästpunkterna och välj ett färgämne som inte innehåller ammoniak och andra aggressiva ämnen. Därför är det bättre att överlåta hårförlängningens färg till en professionell mästare.
 2. Vid applicering av hemlagade hårmaskor borde du också undvika att få blandningar på fästpunkterna, särskilt om de innehåller alkohol, kryddor, syror, senap och citrusfrukter.
 3. Efter en varm uppbyggnad borde du undvika att besöka bastur, bad och solarium, för att på grund av höga temperaturer kan skador på kapslarna vara möjliga.

Silikonhår: balsamer, schampon, sprayer, masker, krämer, serum

Många försöker undvika schampon och andra medel att ta hand om strängarna, som innehåller ett stort antal kemikalier. Vi föreslår att överväga huruvida flytande silikon är skadlig för håret, där det kan köpas och vilka typer det har.

Hur gör silikon

Trots det faktum att hårprodukter med silikon något vägt hår är de marknadsledande inom behandlingen av trådar och förbättrar deras utseende. Silikoner täcker håret med en tunn hydrofob (vattentät) beläggning. Däckförmåner:

 • Minskar kretsens porositet, vilket gör det mindre absorberbart och hjälper till att underlätta rätningsförfarandet (det är därför det är bra att utjämna orörliga och lockiga strängar).
 • Minskar förlusten av fukt från krullarna, vilket gör det bra för konditionering;
 • Smörjer ytan av långt hår, så de är mycket enklare att kamma, de är mindre förvirrade. Men det finns också en minus, det är svårare att knyta dem i en fläta eller att vrida dem på curlers;
 • Bidrar till restaureringen av orderstrukturen efter färgning;
 • Används för att lägga glans från rot till spets. Efter användning visar den korta effekten av laminering låsningen blir tjockare, blir jämnare, jämnare.

Video: Den hårda sanningen om silikon

Effekten av silikon på krullarna

Vilka skadliga silikoner för hår? Det finns olika typer av remedier, vissa av dem ackumuleras i en sträng, och det kan helt enkelt inte fungera normalt, alopeci kan börja, bräcklighet och torrhet av krullar, ökad prolaps, splittrade ändar etc. uppträder. I det här fallet kommer inte ens vitaminer, som ofta ingår i separata produkter, att hjälpa till. Låt oss ta en närmare titt på typerna av silikon:

 1. Cyclomethicone är en av de vanligaste silikonen i hårvård, den används av välkända företag som Nouvel, Loreal, Barex. Det är en flyktig silikonvätska, den avdunstar någon gång efter appliceringen, ger silkeslätt, slät, lydigt hår, tvättas av omedelbart när vatten kommer in, det används i luftkonditioneringsapparater, oftare i masker eller stylingprodukter.
 2. Dimethicon copolyol är en vattenlöslig lättviktig silikon som ger mycket lite sediment. Det används ofta i balsam shampoo.
 3. Amodimetikoner (har "AMO", "amin" eller "amino") är vanligtvis använda silikoner i kosmetika, vilka är kemiskt modifierade för att förbättra tillståndet hos huden och håret. De är svåra att tvätta, men de håller sin form bättre. De används i lacker, mousser, vaxer, pulver för krullar.
 4. Dimetikon är en silikonolja, som ofta används för förlängt, skadat, färgat hår (Nouvelle spray, PERICH serum, silke för skadade Estelle curls). Dimetikon ger vacker glans och konditionering. Men det löser sig inte i vatten, så det är svårt att tvätta bort det. Dessutom kommer den här tunga beläggningen, i förhållanden i en storstad, damm, krullar, mycket snabbt att bli smutsig, om håret har en liten volym eller det är sällsynt, blir de mycket tunga på grund av detta betyder att de kommer att se osjobbiga ut.

Förlängda trådar och silikon

Varje professionell schampo kommer att tvätta bort silikon, kan därför säkert använda medel som innehåller det. Men om du utnyttjar tunga partiklar (i synnerhet dimetikon), kan du behöva tvätta huvudet flera gånger i rad. För split och hårförlängningar är silikon det bästa sättet att skapa en frisyr, det hjälper till att lägga strängar i de mest otänkbara formerna, skyddar mot de skadliga effekterna av UV-strålar.

Silikonskada

Transparenta preparat som innehåller silikon är inte lämpliga för användning på sällsynta trådar, eftersom gör dem tyngre och skapar effekten av smutsigt hår. Det är inte tillrådligt att använda det för daglig installation, eftersom För att helt tvätta produkten hemma fungerar den första tiden inte, och med tiden kan krullar förändra strukturen på grund av konstant förorening.

 1. Ämnet torkar håret starkt, tillåter inte att de andas normalt;
 2. Det används ofta för att återställa färgade krullar, men endast om låsningarna är tjocka, och det gäller inte blekning.
 3. Silikonbalkningsmedel ska inte användas efter tvätt för krullar som saknar volym;
 4. Silikonprodukter kan vara farliga om du är överkänslig, allergisk, känslig för hårbotten.
Foto - Kontraindikationer silikonhår

Silicone Hair Products Review

Det är mest lämpligt att använda silikon om det ingår i specialprodukter. Vi erbjuder en översyn av professionella produkter som innehåller denna komponent. Betygsättningen skapades med hjälp av recensioner från kvinnors forum.

Silikonhårbeläggning

För närvarande släpper de hårfärger som innehåller silikon. Efter färgning kommer håret, förutom den nya nyansen, att få en hälsosam look och vacker glans, bli elastisk och välskötta.

Många kvinnor, som har kommit över en silikonbeläggning för första gången, vill veta om denna procedur kommer att skada håret. Vissa människor tror att håret under silikonbeläggningen slutar få vitaminer och nödvändiga näringsämnen vilket leder till en stark försämring av deras tillstånd. För att återställa hårets naturliga skönhet tar det minst två månader. Men oftast kan det här problemet uppstå på grund av det faktum att när håret är täckt med silikon ser de sig friska och vackra, så ägaren av sådant hår anser inte att det är nödvändigt att ägna mycket tid att ta hand om dem.

faktiskt silikonbeläggning orsakar inte allvarliga hårskador även tvärtom anses den vara väldigt användbar. Tack vare silikonet skapas ett skyddande skikt runt varje hår som klistrar de splittrade ändarna och släpper upp de upplysta hårskalorna. Under detta skyddande skikt i skadat hår finns det möjlighet att återhämta sig. Dessutom tvättas vanligtvis silikon av håret när du tvättar håret först.

Mycket beror på vilken silikonprodukt du använder. Om du använder hårsprayer och hårmaskor som inte innehåller mer än femtio procent silikon, kommer ditt hår inte att uppleva de biverkningar som är förknippade med silikonbeläggning.

Produkter som innehåller stora mängder silikon (omkring nittio procent) rekommenderas inte för frekvent användning. Med hjälp av sådana verktyg kan du ibland göra ditt hår för en semester eller en fest, men du borde inte använda dem varje dag.

Silikonbeläggning rekommenderas speciellt för användning när du ska vila. På det här sättet kommer ditt hår att vara väl skyddat från solen, och därför behöver du inte bära en hatt hela tiden. Efter vila behåller håret sin ursprungliga skönhet, ser inte ut som svag och livlös.

Glöm inte i något fall att håret nödvändigtvis kräver terapeutiska förfaranden. Det är tillrådligt att du köper ett speciellt schampo, på vilket silikonet är helt tvättat av håret och hårbotten.Nästa Artikel
Användningen av masker med Dimeksidom för att stärka håret