Henna naturblå indigo (INDIGO BLUE HENNA), 100 g


INDIGO BLUE NATURAL
All-naturlig hårfärg Blue Indigo.

Om produkten: all naturlig hönanfärg odlad på en indisk plantage i
Rajasthan. Verktyget används för att färga hår och återställa dem. Detta är den mest populära naturliga hårfärgen, likadan med henna. Detta är en miljövänlig produkt av hög kvalitet, ger en rik och rik färg och ger hårets hälsa. Produkten innehåller naturlig vegetabilisk färg, som innehåller naturliga vitaminer och aktiva ingredienser.

Anläggningen har i sin sammansättning tanniner, de har på hårbotten närande effekter, tar bort mjäll, hjälp aktivera hårväxt tillbaka håret vitalitet och stärka dem och ge glans.

En naturlig lösning för att ge mörka toner till hår, allt från svart till lätt kastanj. Verktyget rekommenderas för användning med henna, speciellt om du har grått hår. För att variera färgområdet kan du dessutom lägga till naturlig henna, du kan också tillgodose instruktionerna i rutan. För att klara håret och fördjupa färgen kan du applicera henna efter färgning och däremellan.

Det är värt att uppmärksamma det faktum att detta är en naturlig produkt, så det är svårt att förutse vilken färg du får efter färgning. Det beror främst på vad som är hårets naturliga färg.

Den önskade mängden indigo pulver: För kort hår - 100 gram, håret till kragen - 200 gram, håret till axlarna - 300 gram, hår till midjan - 500 gram.

Användningsmetod: Den önskade mängden pulver måste blandas med varmt vatten tills en krämig massa bildas. Därefter är det nödvändigt att rörligt försiktigt så att inga klumpar fanns. Sedan svalna lite och applicera på håret jämnt, särskilt noggrant måste du behandla appliceringen av hårrötter. Sätt en polyetenlock på huvudet och linda en handduk runt huvudet. Lämna pastan på håret i två till fyra timmar. Efter att färgningstiden har gått, skölj håret noggrant med rinnande vatten tills vattnet som strömmar från håret är helt rent. Inom tre dagar därefter kommer färgen att mörkas och sättas in.

I det fallet, om du bara lägger henna på blont hår, får du en kopparfärg.

Om du bara tillämpar indigo får du en blå färg.

I så fall, om du blandar indigo och henna, får du nyanser av mörk färg.

Om du lägger till mer henna blir nyanser brunfärgade.

Om du lägger till mer indigo kommer håret att bli en mörkbrun färg.

Efter indigo hårfärgning, rekommenderas att göra en fyrtio minuters mask av cassia obovaty, henna färglös för att konditionera håret.

Efter att ha använt indigo, och efter att ha använt indigo med henna, är det inte nödvändigt att färga håret med kemiska färgämnen, det är inte nödvändigt att exponera håret för kemiska förfaranden. Inget behov av att färga håret med ett indigoverktyg, för att du kan få hår med en grön nyans.

Det är absolut nödvändigt att använda en hatt och handskar som är inneslutna i en låda, eftersom huden från henna och indigo kan skaffa nyans och inte tvättas av under mycket lång tid.

Färger samtidigt indigo och henna. Det här alternativet är det snabbaste för hårfärgning, om du inte har tillräckligt med tid att färga håret separat på två sätt. Kombinationen av basma och henna gör att du kan uppnå olika nyanser. I det fallet, om du håller färgning av grå med basma och henna, kommer håret att smyga bättre och jämnare. Samtidigt förvärvar de nyanser från svart till ljusblondin.

1) Det är nödvändigt att lösa Henna med kokande vatten, medan du måste ständigt röra för att få ett sätt att konsekventa gruel utan klumpar. Låt den resulterande massan infusera i ca 10 minuter på ångbadet. Sedan tillsätt varmt vatten till indigo och blanda för att bilda en tunn puré. Blanda indigo pasta med henna pasta.
Applicera indigo där. Vänta inte tills det ger färg. Rör indigopastaen precis innan du använder blandningen. Inget behov av att lägga citron till indigo. Du kan få nyanser av mörk färg genom att blanda henna och indigo i olika mängder. Ju mer indigo du lägger till desto mörkare blir hårfärgen.

Använda en blandning av indigo och henna: innan du applicerar blandningen måste du tvätta håret och torka dem. Därefter måste du kamma håret så att du kan lugnt dela dem i sektioner. Då måste du separera håret och applicera ett tjockt lager på det till hårets rötter. Blandningen bör gnidas in i hårrötterna med hjälp av massageförflyttningar. Det är lämpligt att applicera inte för att spara blandningen och använda så mycket som möjligt.

När det ögonblick när håret är helt i blandningen måste du bära en plastlock och rengöra öronen och hårlinjen från blandningen. Därefter måste du hålla blandningen på håret i 2 till 4 timmar, för att det ska ge hårfärgen.

Därefter sköljer du blandningen. Färg kommer att etableras inom tre dagar. Om du först har en grön nyans, behöver du inte oroa dig, efter tre dagar när indigo oxideras kommer den att passera.

Efter applicering av detta färgämne applicera en pasta Cassia pulver för att rengöra håret. Det kommer att göra håret mjukare och göra den resulterande färgen djupare.

Nyanser som erhålls från indigo och henna

Blandningen, i varierande proportioner för att erhålla olika färgnyanser, tillämpa samma, med den skillnaden bara i det faktum att för att få en rödbrun färg, behöver du en av de två delarna indigo och henna, men för att få röd- brunt, tvärtom.

För att färgen ska vara mycket mörk behöver du en del av henna och fyra delar indigo och för en koppar nyans, vice versa. I det fallet, om du har blont hår, och du applicerar bara henna på dem, kommer de att bli en kopparfärg. Och om du bara applicerar indigo till blont hår, så blir färgen blå. För att få en mörk ton måste du applicera indigo och henna på blont hår. För att få svart färg måste du först applicera henna på håret och hålla i en timme. Och tvätta sedan och torka håret. Då måste du applicera Basma och hålla i en halvtimme för ljusbrunt hår, 1, 5 timmar för kastanj och tre timmar för att få svart hår.

För att få svalare nyanser används en blandning av henna, amla och indigo i olika förhållanden.

För att göra detta, samma process som med indigo och henna och blanda en del amly och tre delar henna och sedan blanda dem med vatten till en pasta, efter 10 minuter måste du lägga till indigo. Och sedan börja färgning. Efter hårfärgning med basma är det inte nödvändigt att tvätta dem i tre dagar. Om du vill göra hårdare efter färgning med basma, måste du tvätta den med vatten med citronsaft och ättika.

Färga med henna och indigo separat:

1) Huvudet måste tvättas och torkas. Därefter måste du noga kamma håret. Därefter bör du bära handskar och utspädd henna med varmt vatten till konsistensen av en inte så tjock pasta. Täck håret med henna, inte spara det i hårbotten. Henna bör appliceras tills pastan appliceras på allt hår.
2) Efter det måste du rengöra öronen och hårlinjen från pastan och ha på sig en plastlock. Från ovan måste du sätta på huvudet med en handduk. Klistra in i håret i två timmar.
3) Efter det att tiden har gått ut, tvätta hennaen med rinnande vatten utan att använda schampo och torka håret.
4) Sedan måste du blanda indigo pulver och varmt vatten tills en krämig massa bildas. Börja processen med att applicera pastaen ska vara omedelbart utan att vänta på val av färg.
5) Håret ska delas upp i sektioner och applicera indigo blandning i hårbotten. Indigo pasta har en granulär struktur och är svår att applicera på hår. Därför kan du helt enkelt ta en handfull pasta och gnugga den i ditt hår.
6) När pastan appliceras i ett rikligt lager måste du bära en plastlock. Torka klistret av huden och linda huvudet i en handduk. Indigo bör lämnas på håret i en timme.
7) Då måste du tvätta bort indigo med rinnande vatten. Om ditt hår har fått en grön nyans, bör du inte oroa dig. Färgen kommer att försvinna efter tre dagar, för under denna tid kommer indigo att oxidera. Dessutom kommer ditt hår att få den sista färgen inom tre dagar. I vissa fall har grå hår motståndskraft mot färgning, då måste du upprepa denna procedur igen eller lämna basma och henna på huvudet under en längre tid.

När du har färgat, rekommenderas att mjukna håret och fördjupa sin färg, applicera en halv timme pasta av färglös henna.

Vissa människor möter det faktum att deras hår blir rödaktigt, på grund av att indigo kan förlora färg. Faktum är att indigo färgämnesmolekyler inte är desamma som Henna-molekyler är förknippade med hår. Retur hår svart färg, du kan helt enkelt göra en blandning av 90% indigo och 10% henna.

Dessutom kan de första tiderna du bara måla rötterna, och sedan kan du måla hela huvudet.
Det rekommenderas inte att applicera vid måla endast indigo sammansättning. I århundraden har det visat sig att de ser vackrare ut i kombination med henna.

Om du använder naturliga hårfärger som producerats av vårt företag, så kommer ditt hår snart att ge dig nöje och förvåna dem runt dig med sin ljusa glans och hälsa.

Ingredienser: Indigofer Tinktorium (INDIGOFERA TINCTORIA).
Vikt: 2 påsar på 50 gram.

Henna naturblå indigo

Henna naturblå indigo (INDIGO BLUE HENNA)

NATURLIG INDIGO BLÅ
100% Henna naturlig indigoblue (Basma)
För hårfärgning

Beskrivning: Henna naturlig blå indigo - 100% naturligt färgämne från indigoblad från plantager av Rajasthan Indien. Henna naturlig blå indigo används för att färga och återställa hår. Det är det mest populära naturliga hårfärgen tillsammans med henna. Henna Natural Indigo Blue är en högkvalitativ miljövänlig produkt som ger en rik och rik färg och hårhårdhet. Det är en naturlig vegetabilisk färg som innehåller biologiskt aktiva substanser och vitaminer.

Henna är en naturlig indigoblå och innehåller tanniner i kompositionen, det närmar sig hårbotten, eliminerar mjäll, främjar hårväxten, stärker den och ger vitalitet och glans.
Naturlig indigo är en naturlig lösning för färgning av hår i mörka färger (från lätt kastanj till chenoy. Det rekommenderas (speciellt om det är grått) att användas i kombination med henna. För att ändra färgområde kan du dessutom använda naturlig Henna) och en bok på platsen amritamed.ru. Efter fördjupning och mellan färgning, bör färglös henna (Cassia obobata) användas för att fördjupa färgen och konditionera håret.
Observera att det här är en helt naturlig produkt, så den resulterande färgen på ditt hår kan inte bestämmas exakt, som vid användning av kemiska färgämnen. Det beror på hårets ursprungliga färg.

Indigo pulver konsumtion: 100 gram om kort hår.
200 gram om upp till kragen.
300 gram om håret är rakt på axlarna.
500 gram om till bältet.

Hur man använder: Bland den önskade mängden indigo pulver med varmt vatten till ett krämigt tillstånd. Rör noga så att inga klumpar kvarstår. Kyl lite och applicera jämnt på rent, torrt hår och särskilt noggrant på hårrötterna. Sätt på en plastlock och linda huvudet med en handduk. Lämna pastan på håret i 2 timmar (upp till 4 timmar). Efter det att målningstiden har gått, skölj noggrant med rinnande vatten tills vattnet från dem är helt rent. Under de närmaste 3 dagarna kommer hårfärgen att mörkas.
* Om du bara sätter henna på blont hår, blir färgen koppar.
* Om du bara ansöker indigo, blir färgen blå.
* Om du blandar henna och indigo får du nyanser av mörka färger.
* Om du lägger till mer henna, kommer nyanserna att vara rödbruna.
* Om du lägger till mer indigo kommer färgen att vara mörkbrun.

Efter indigo färgning rekommenderas att göra en mask av Cassia obovaty (färglös henna) för konditionering av håret i 40 minuter.
Efter indigo, liksom efter indigo med henna, bör du inte färga håret med kemiska färgämnen och utsätta dem för kemiska förfaranden (krullning eller rätning). Det är oönskade att färga hårindigo, så att du kan få håret av en grön nyans.
Var noga med att använda kapslade handskar och en keps, eftersom huden från indigo och henna fläckar och inte tvättas länge!

Produktdetaljer:
Samtidig färgning (blandning) med Henna och Indigo:
Detta är en snabbare färgmetod, om du inte har tillräckligt med tid för separat hårfärgning. Kombinationen av henna med basma ger dig möjlighet att uppnå olika nyanser. Om du färgar ditt hårgrå hår med henna och basma, så kommer ditt hår att krypa bättre och jämnt. Blandning av henna med basma i olika proportioner erhålls nyanser från ljusbrun till svart.
1. Lös upp henna med kokande vatten (90 grader) och omrör hela tiden blandningen till en tjock uppslamning utan klumpar. Låt det stå i 10-15 minuter på ångbadet. Tillsätt varmt vatten till indigo och blanda till en tunn mash. Tillsätt indigopastaen till henna koppen.
Indigo ska användas omedelbart. Vänta inte tills det ger färg. Rör indigopastaen strax före appliceringen av blandningen. Lägg inte citron till indigo. Du kan göra olika nyanser av mörk färg genom att blanda indigo och henna i olika proportioner (1/1, 1/3, 2/3). Ju mer indigo, desto mörkare hårfärgen.

Ritningsmix av Henna och Indigo:
Tvätta håret och torka det. Kamma håret så att du sedan enkelt delar upp det i sektioner. Separera håret och applicera blandningen mycket tjockt mot hårbotten.
Massage i håret till rötterna. Det är lämpligt att applicera mer blandning.
När ditt hår är helt blandat, sätt på en plastlock, rengör hårlinjen och öronen från blandningen. Sedan måste du lämna blandningen på håret i 2-4 timmar, så att hon började ge färg till håret.
Skölj sedan blandningen från håret. Färg kommer att ställas in för 3 dagar. Om du ser en grön nyans först, var inte orolig. Den kommer att passera inom 3 dagar när indigo oxideras.
Efter färgning indigo på rent hår applicera en pasta Cassia pulver. Det kommer att mjukna håret efter färgning och fördjupa den resulterande hårfärgen.

De resulterande nyanser av henna och indigo:
Blandningar i alla proportioner (för olika nyanser av färg) används på samma sätt, med skillnaden att för rödbrun färg behöver du 2 delar av henna och en del indigo, för mörkbrun en del av henna och två delar indigo. För en mycket mörk färg behövs en del av Henna och 4 delar indigo, för kopparfärg finns 4 delar Henna och en del indigo.
Om bara henna appliceras på blont hår, det visar sig vara kopparfärg
Om du bara applicerar indigo till blont hår blir du blå
Om du applicerar henna med indigo på blont hår får du mörka toner
För att få svart färg, applicera först henna på håret och håll i en timme. Tvätta sedan och torka håret. När du har lagt på basma och lämnar i 30 minuter för ljusbrunt hår; 1,5 timmar för brunt hår; 3 timmar för svart hår.
För mer "coola" nyanser av färg med en blandning av amla, henna och indigo i olika proportioner.
Gör samma process som med henna och indigo, blanda en del amla och tre delar av henna, blanda dem sedan i pasta med vatten, tillsätt indigo efter 10 minuter. Fortsätt sedan till färgning.
Efter att du har färgat ditt hår med Basma ska du inte tvätta dem i tre dagar. Om du vill göra håret lättare efter färgning med henna och basma, tvätta det med vatten och ättika eller citronsaft.

Separat färgning med henna och indigo:

1. Tvätta håret och torka. Kamma håret ordentligt. Sätt på handskar och späd henna med varmt vatten till en tunn pasta. Täck henna tätt hela håret i hårbotten. Applicera henna tills allt hår är täckt med pasta.
2. Rengör hårlinjen och öronen från den fasta pastan. Sätt på en plastlock och linda en handduk över toppen. Lämna pastan på håret i 2 timmar.
3. Efter 2 timmar, tvätta noggrant henna med rinnande vatten utan schampo och torka håret.
4. Bland indigo pulver med varmt vatten till konsistensen av gräddfil och börja omedelbart processen med att applicera indigo pasta (vänta inte på att ge färg).
5. Dela håret i sektioner och applicera indigo i hårbotten. Indigo pasta har en granulär struktur och är tyngre applicerad på hår än henna. Du kan helt enkelt ta en handfull pasta och gnugga den i ditt hår.
När pastan appliceras rikligt, sätt på en plastlock, torka av indigohuden och linda huvudet med en handduk. Lämna indigo på håret i 1 timme.
6. Skölj sedan indigo från håret med rinnande vatten. Om du ser en grön nyans - oroa dig inte. Den kommer att försvinna om 2-3 dagar när indigo oxiderar. Ditt hår behöver två eller tre för att få den slutliga färgen. Ibland är grå hår resistent mot färgning, då måste du upprepa proceduren igen eller lämna henna och basma på huvudet under en längre tid.
7. Efter indigofärgning rekommenderas att mjukna håret, förklara det och fördjupa färgen och applicera 30-minuters hennapasta till håret i 30 minuter.
Vissa människor står inför det faktum att deras hår blir rödaktiga - det beror på att indigo förlorar sin färg. Bara indigo molekyler binder inte till hår som henna. Du kan returnera svart färg till håret helt enkelt genom att göra en blandning av 10% henna och 90% indigo.
Om du vill kan du måla de första tiderna bara rötterna och först måla sedan hela huvudet.
Det rekommenderas inte att använda endast en indigo vid färgning av hår. Det verifieras av århundraden att det ser mycket vackert ut tillsammans med henna.

Använd naturliga hårfärger från vårt företag och snart kommer ditt hår att ge dig riktigt nöje och överraska alla med sin hälsa och glans!

Ingredienser: INDIGOFERA TINCTORIA (indigofertinktur).

Vikt: 2 påsar av 50 gram vardera

Henna naturblå indigo (INDIGO BLUE HENNA)

Henna för hår och funktioner i sin ansökan

Henna för hår används länge i olika länder av kvinnor i alla åldrar. Alla är väl medvetna om hur positivt det påverkar hårets tillstånd och dessutom kan de färgas. Henna för hår har många fördelar jämfört med vanliga färger, vilket väsentligt vinner när du behöver välja det mest ofarliga sättet.

Henna för hår

Till att börja med, förstås, bör du förstå hur Henna generellt görs och var den såg ut. Detta färgämne ser ut som ett enkelt pulver och får det från Lawsonias torkade löv. Denna buske växer i länder med tropiskt klimat, det finns faktiskt många så många växter där, därför användes henna ursprungligen i tropiska länder. Förutom henna erhålls också eteriska oljor, ett industriellt färgämne, från Lawsonia.

De mest intensiva färgämnena betraktas som blad av denna växt. Unga människor går till produktionen av färg som används i tillfällig tatuering, för färgning av tyger. Av resten produceras ett medel avsedd för själva håret.

Egenskapen hos detta naturliga pulver är att med varje dess tillämpning blir effekten alltmer intensiv.

Fördelarna och skadorna på henna för hår

Naturligtvis ger henna mycket hår, men det finns också några negativa sidor på den här åtgärden. Fördelarna och nackdelarna med detta färgämne bör övervägas mer detaljerat.

De uppenbara fördelarna är produktens naturlighet, som inte innehåller några kemiska beståndsdelar, från vilka henna för hår anses vara helt säkert. Förutom det faktum att det ger håret en otroligt vacker färg, kan Henna närma dem, i motsats till den vanliga färgen för alla, som ofta torkar håret till en sådan stat att det är nödvändigt att aktivt återställa det efter en lång tid.

Henna har en positiv effekt inte bara på krullarna utan också på hårbotten själv. Särskilda garvningsmedel som ingår i det, kan reglera aktiviteten hos talgkörtlarna. Därför rekommenderas att använda ett sådant verktyg för flickor som lider av det faktum att deras hår snabbt blir fet.

På grund av sin säkerhet är henna lämplig även för gravida kvinnor, som vanligtvis är rädda för färgning med vanlig ammoniakfärg.

Henna för hår är idealiskt för kvinnor i alla åldrar, och detta är redan ett uppenbart stort plus. På grund av det faktum att håret blir mer glänsande och smidigt när det färgas av hårvågor slätas.

Nackdelarna med detta verktyg kan inte heller ignoreras. Först och främst var försiktig så måste du vara flickorna vars hår redan har färgats, eftersom ingen exakt förutspår kompositionens exakta färg och beteende när Henna används efter naturliga kemiska färger.
Tyvärr kan den här naturliga kompositionen inte måla över grå hår, vilket inte kommer att passa kvinnor i åldern.

Det händer ofta att tjejerna som använde henna, den vanliga ammoniakhårfärgen, så enkelt, som de säger, inte tas och ibland ger en grön nyans.

Henna hjälper räta krullar, så att det inte rekommenderas för dem som har perm.

Typer av henna för hår

Henna är helt annorlunda, och varje art har sina egna egenskaper. Innan du väljer en eller annan art, bör du noggrant bekanta dig med dessa funktioner.

Färglös henna

Den här hennaen för hår, som namnet antyder, har ingen nyans, det vill säga det kommer inte att fungera för att färga håret, men att använda det för deras behandling och förbättring är bara vägen. Förutom de fördelaktiga effekterna på krullarna kan en sådan naturlig komposition användas i kosmetologi, till exempel för tatueringar.

För att få henna utan färg används torkade stammar av Lawsonia. Kunniga människor påpekar att färglös henna kan hjälpa till att lösa nästan alla hårrelaterade problem, så i huset kommer det definitivt inte vara överflödigt. Och det kommer vara absolut nödvändigt för kvinnor, vars hår har förlorat sin glans, vacker färg, hälsosam utseende i allmänhet. Det här verktyget hjälper till att snabbt ta dem i ordning.

Det är också värt att notera att färglös henna kan aktivera hårsäckens tillväxt, återställa krullarna efter olika kemiska skador.

Alla vet att lamineringsförfarandet är väldigt populärt nu, men det är inte billigt alls. Men användningen av färglös henna för hår kan framgångsrikt ersätta denna procedur, medan det kostar mycket billigare, även mycket mer användbart.

Dess näringsämnen kan tränga sig djupt in i varje hårs struktur och tyngre det, det vill säga att de hjälper till att göra håret längre och de flesta kvinnor drömmer om det.

Färglös henna läggs ofta till olika fabriksgjorda hårvårdsprodukter, vilket än en gång bekräftar att det är extremt användbart. Visst, sådan henna ska inte användas för ofta, för två gånger i veckan blir det tillräckligt för att bli bra, annars kan håret torka mycket ut.

Färgad henna

Denna typ av henna passar också nästan alla hår, vilket är extremt bekvämt, men i motsats till den tidigare kan färgad henna få en vacker färg. Den är idealisk för ägare av mörkt hår. Tack vare det här verktyget kommer ditt hår att få en vacker kastanjetyp och glans. Men på ljuskrullarna finns sannolikheten för en orange nyans, som knappast någon vill få.

Färgad henna faller på olika hår på olika sätt, det kan endast förutses med testmetoden. Du måste vara redo för någonting, med tanke på att om flickvänens hår efter att ha applicerats betong henna blev vacker eldrött, betyder det inte att håret kommer att ge ett liknande resultat till en något annorlunda nyans.

Iranska henna

Egenheten hos den här typen av henna är att du kan experimentera med det mycket på jakt efter en lämplig färg. I det befintliga pulveret rekommenderas att lägga till en mängd tillsatser som kan uppnå den färg som är att föredra i ett visst fall. Således uppnås den mörkaste färgen genom att tillsätta naturligt kaffe. Ljusröd nyans erhålls i kombination med ingefära.

Mörk färg kan uppnås genom att lägga till kefir, och för att bli röd behöver du vin.

Det här håret är gjort i Iran. Många unga damer anser att det är den bästa möjliga typen av henna, vilket ger håret en naturlig färg som gör det möjligt att experimentera med nyanser.

Indiska henna

Växter odlas för denna typ av henna i Indien. Med det kan du också experimentera, du behöver bara veta vad som ska blandas med det tillgängliga pulveret för att få en viss färg. Verkligt färgschema, som kan erhållas med indiska henna, är mycket mindre än det som erhållits från iranska.

Gurkmeja hjälper till att ge ditt hår en guldglans, och betsjuice kommer att göra ditt hår färgen på mogen körsbär.

Svart henna

Denna färgkomposition hjälper till att uppnå färgen på mörk choklad, det kommer att bli mättad, lysande. Hemligheten ligger i det faktum att pulverets sammansättning är indigo.

Med hjälp av en sådan henna färgar de håret på mörk choklad, det kommer att visa sig mycket rikt och vackert, och det hela är att indigo är i sammansättningen av detta pulver.

Flytande Henna

Flytande henna för hår är väldigt lik konsistens mot grädde, det vill säga det finns ingen anledning att späda den som ett pulver, så det verkar mer bekvämt för många. Men majoriteten av kvinnorna, som försökt använda sådan henna, svor aldrig att använda den igen. Faktum är att dess sammansättning inte är lika naturlig som produktens sammansättning i pulverform, och färgen faller ofta på krullarna ojämnt, ibland är det inte det som behövs.

Henna nyanser för hår

Som noterat ovan är det möjligt att erhålla en mängd olika nyanser genom att använda färgämnen henna. För varje nyans måste du blanda hönanpulver med olika tillsatser. Det bör ytterligare klargöras med vilka tillsatser för vilken färg som behövs. Bästa start med iranska henna. Kastanjröd skugga kommer att dyka upp när du använder gurkmeja, och blondiner är bättre att tillsätta kanel till deras komposition.

För att säkerställa att håret blev svart måste du blanda pulvret med kefir eller starkt svart te. Basma och kaffe är också bra. En populär och önskvärd chokladskugga erhålls genom att lägga till matklyftor eller kakao. Brewed karkade tillåter att få en röd nyans, för detta ändamål kan du fortfarande använda rött vin.

Koppar nyanser kommer att vara mycket vacker om du lägger gurkmeja, lökskal eller kamomill till pulveret. Och för en gyllene nyans blir saffran eller citronsaft en idealisk tillsats.

För indiska henna-tillskott kommer det naturligtvis att finnas andra. De borde inte vara förvirrade. Mahaon får en vacker nyans genom att lägga till rödbeta juice till pulveret. Det är sant om du överdriver det med denna ingrediens, du får en annan, men också en vacker färg burgund.

Hur använder man henna?

Självklart, även om du använder harmlös henna för hår, bör du följa vissa regler för att få ett bra resultat.
Mängden henna som används vid färgning kan variera med hårets längd. Mestadels går från två till fem säckar med pulver. Förutom pulvret behöver du: en skål, en handduk som inte skulle vara en skam att förstöra längre, en pensel att måla över strängarna, skyddshandskar, en ganska fet grädde, bomullspuddar, en cellofanlock.

Henna, som du vet, bryggs först, medan det finns två huvudsakliga sätt att göra detta. Först kan du använda hett, men under inga omständigheter kokar vatten, och för det andra en viss sur vätska, såsom citronsaft.

För mycket kort hår är 50 gram pulver tillräckligt, för medelstort hår, 100 gram, axellängdshår, 150 gram och 250 gram i bälte, men naturligtvis kan dessa värden variera beroende på hårets densitet.

Efter att ha bestämt mängden henna kan du brygga det i en specialrätt. Färgläggning ska göras med en platt borste, det här är det bekvämaste sättet. Innan du börjar proceduren är det bättre att smita huden på håret med en fet kräm så att den inte fläckar i processen, sedan är det problematiskt att torka bort det från huden.

Vattentemperaturen för beredning av färg bör vara ca 80 grader. När det gäller dess kvantitet behövs så mycket vatten för att sluta med en slam som liknar gräddfil i konsistens, det är ganska tjock. Mushen ska kylas till ca 40 grader och proceduren kan startas. Det är viktigt att applicera lösningen på håret jämnt och försök att inte hoppa över några områden, så det är lämpligt att använda hjälp av en vän eller annan nära person, eftersom från sidan kan du alltid se bättre färgade och omaintade områden. Du borde lägga en gammal handduk på axlarna, det gör det möjligt att inte få smutsiga kläder.

Henna appliceras på håret så snabbt som möjligt tills det är helt kylt, annars kan resultatet inte vara tillräckligt mättat och den kalla blandningen är svårare att applicera.

Det är nödvändigt att göra en avskiljning från vilken gruel och lås som redan har färgats med ett tunt skikt kommer att separeras. Således måste du hantera hela huvudet.

Den tid under vilken du behöver behålla henna beror direkt på hur mycket du vill uppnå en rik nyans. Följaktligen är det längre möjligt att hålla den resulterande våldet på håret, det naturligt rikare och ljusare färgen blir. Även den ursprungliga skuggan av hår är viktigt. Exempelvis behöver rättvisa damer bara tio minuter för att göra håret rött, men brunetter måste vänta upp till fyrtio minuter, etc.

Experter rekommenderar initialt att använda henna för hår endast på en sträng för att tydligt förstå hur mycket det behöver hållas för att erhålla önskad färg.

Det är nödvändigt att tvätta Henna med varmt vatten och göra det mycket noga, så att rester av färgämnet inte förblir på håret, och därefter kan du applicera balsam på håret för att göra det mjukare och trevligare att ta på.

I princip behövs ingen särskild vård för hårfärgade på detta sätt, du kan använda de vanliga vårdprodukterna, men här bör färgning med vanlig färg undvikas.

I videon nedan kommer du att se tydliga exempel på nyanser som kan erhållas med henna och olika tillsatser.

Blå henna för hår

Naturlig indisk henna för färgning av hår från Herbul är finmalet lövverk av en Lawsonia inermisväxt som växer på det heta Rajasthan. Traditionellt är Henna i Indien och Mellanöstern vana vid färgning av ull, päls, hår och hud. Ritualmålning med henna på kroppen kallad mehendi (tillfällig tatuering) är också vanligt där.

Vid färgning av hår med henna tränger det inte in i hårstrukturen, inramar det, det klibbar hårkutiklet. Därför blir håret smidigt och smidigt, skaffa naturlig glans och naturlig volym.

För att ge olika nyanser i henna lägg till färgkomponenter. Till exempel erhålls en kastanjfärg om basma läggs till henna. Färgen på Burgund, om de lägger till sockerbetor. Den gyllene färgen erhålls när gurkmeja läggs till henna.

Henna för hår ger ett gott skydd mot håret mot solljus och exponering för havsvatten.

Henna för hårkvaliteten målar grå hår, eliminerar hårbrott, förbättrar strukturen. Färgning med henna, förutom vacker färg, ger hårvolymen, elasticiteten, elasticiteten och silkenheten. Användningen av henna stannar och förhindrar håravfall, håret blir tjockare, mjukare och mer felfri.

Till skillnad från kemiska färgämnen innehåller Henna inte ammoniak, så håret i färgprocessen torkar inte ut och irriterar inte hårbotten, vilket kan orsaka klåda, skalning och rodnad.

Hur man använder hennafärg för hårfärg.
Innan du börjar färgning måste du tvätta och torka håret.
Rätt mängd Henna späds ut med varmt vatten (

90 ° C) och blandas tills en krämig pasta bildas. Efter denna blandning låt den brygga i 10 minuter. Använd en spatel eller en borste för att applicera henna längs hela längden av håret, då måste du bära en plastlock och linda huvudet i en varm handduk. Håll färgen på håret behöver 40-60 minuter. Ju längre du håller färgen, ju mer intensiv är den resulterande färgen. Men håll inte färgen på håret i mer än 60 minuter!
Efter färgning tvätta noggrant henna från håret med varmt rinnande vatten utan schampo.

Ungefärlig mängd av henna som behövs för en hårfärgning:
- för kort hår behöver 20-40 gram hennapulver;
- för hår med medellängd 40-60 gram hennapulver;
- 60-80 gram hennapulver kommer att krävas för färgning av långt hår.

Färgande ögonbryn och ögonfransar med henna.
För att färga Henna ögonfransar och ögonbryn måste du ta 1/2 tsk hennapulver och blanda det med varmt vatten (

90c) tills en krämig konsistens bildas. Blandningen ska inte spridas, annars kommer det inte att vara en tydlig gräns. Smörj huden runt området som ska målas för att förhindra att det fläckar.
Om du vill ändra formen på ögonbrynen genom att tona huden, använd en speciell olja för detta. Torka bort det hudområde som du vill måla och sätt i en flytande blandning av henna.
Applicera med en spatel på pannan ett tjockt lager av Henna-blandning och låt det stå i 15-20 minuter, skölj sedan det ordentligt med rinnande vatten.
Att applicera henna på ögonfransarna kan du använda en mascaraborste. För att förhindra färgning av ögonlockens hud, sprida dem med olja eller använd bomullspuddar, placera dem under ögonfransarna. Efter 10-20 minuter tvätta noga henna från ögonfransarna.

När du färgar hår med henna måste du följa ett antal regler:
- Under färgen av grått hår, efter den första applikationen, kan du få en eldig röd nyans. En mörkare nyans på grått hår kommer att komma efter några fläckar.
- Hennafärgat hår är nästan omöjligt att måla om med kemisk färg.
- Användningen av henna i kombination med kemiska färgämnen kan leda till oväntade resultat, håret kanske inte får den nyans som du förväntat dig. Därför, före färgning av hår, kontrollera hennafärgen på en krull.
- En allergisk reaktion på henna är möjlig, så före färgning rekommenderas att man applicerar en liten mängd Henna på armbågens insida, om rodnad och klåda inte observerades under dagen, då kan man använda färg.
- Slutresultatet av färgning beror direkt på hårets naturliga färg, mängden grått hår, hårets struktur, tiden för färgning och temperaturen där hönan på håret hålls. Det är bäst att välja färgen på färgen så nära som möjligt till hårets naturliga färg.
- Efter färgning av håret med hennabaserade färgämnen rekommenderas det inte att färga håret med kemisk färg eller att applicera kemisk perm eller hårrätning.
- Den slutliga färgen efter hennafärgning är inställd på den tredje eller fjärde dagen.

Tillverkare: Herbul, Indien
Mått: 140x100x40 mm
Brutto: 130 gr

Hur man får olika nyanser med henna

Sidinnehåll:

Många har sagt om hårfärgning med henna. Men jag skulle vilja notera en sak: det är väldigt svårt att få den önskade nyansen med henna, eftersom färgen inte bara beror på färgens proportioner och recept, utan också på kvaliteten på ditt hår, på sin typ, struktur, på din naturliga färg.

Den önskade nyansen kommer med Henna-färgningserfarenhet när du förstår hur ditt hår reagerar på vissa komponenter. Därför kan dessa recept anses vara villkorliga, och du kan ändra proportionerna själv. Läs mer: Blond nyanser: hur man väljer en blond.

Viktigt: Hennafärgen kommer att hålla tillräckligt länge och det är mycket svårt att tvätta det ur håret. Efter henna rekommenderas det inte att färga håret med kemiska färgämnen, göra kemisk perm eller långsiktig styling. Efter henna kan kemikaliefärg helt enkelt inte färga håret eller färga det i en oväntad ton.

Olika nyanser med henna

 1. För att få den lila tonen (bordeaux) henna utspädd i sockerbetor, carcade tea eller elderberry.
 2. För att göra detta, värm betorjuice till ca 60 grader, rör sedan in en påse av Henna.
 3. För att förbättra den röda nyansen i färgen kan du också lägga till 2 liter. madder rot.
 4. För skuggan "mahogny" henna måste hällas med heta cahors. Samma nyans att visa sig när man lägger tranbärsjuice.
 5. För choklad och kastanj lägger vi till naturligt svart kaffe till henna (1 matsked per 25 gram hennapulver). Att färga hår med henna med kaffe behöver du 4 msk. naturligt kaffe häll ett glas vatten och koka i 5 minuter. När kaffet har svalnat något, lägg till en påse av henna och rör om tills den är jämn.
 6. För körsbärstoner - värm upp eventuellt rött vin till 75 grader, tillsätt henna och äggula.
 7. För en ljusgyllen färg, tillsätt kamille teinfusion till henna (1 msk kamomillblommor på ett halvt glas vatten)
 8. Gyllene honungsfärg kan erhållas med rabarber, saffran, kamille, gurkmeja. Saffron på knivens spets läggs till en liten mängd vatten och kokas i två minuter. Lägg sedan till henna. Rabarber krossas, fylls med vatten och koka på låg värme i 20 minuter. Töj sedan och lägg till Henna.

Vad är henna

 • Färglös henna. I förpackningen med färglös henna hittar du ett grönt pulver som liknar vanligt henna, men i själva verket är det tillverkat av italiensk cassia. Denna växt och lawsonium tillhör olika släktingar och ur biologisk synvinkel är inte nära släktingar. Kanske började den första förvirringen i namnen på grund av att det latinska namnet på italienska kassan - Sennaitalica - är förenat med namnet henna-henna. Dessutom används både vanliga och färglösa henna på nästan samma sätt, men med olika mål. Färglös henna gör håret glans, förbättrar texturen av skadat hår, närmar sig hårbotten.
 • Svart henna. Under detta namn kan man sälja två olika färgämnen. Den första är den vanliga hennaen till vilken parafenylendiamin tillsätts. Erhållet på detta sätt används verktyget för att skapa svarta tatueringar och hårfärgning i rika mörka toner. Parafenylendiamin kan dock orsaka allvarliga allergiska reaktioner och leda till allvarliga skador på hud och hår, så nu är det i många länder förbjudet att använda det.
 • Ibland kallas svart henna också basma. Hon, som färglös henna, är inte relaterad till lawsonia. Basma är ett pulver av indigo färgämne, som är hem för Indien. Denna färg är säker och blandar den med henna, du kan få olika nyanser av auburn och kastanj. Till det redan kan svart henna måla över grå hår och skydda hår mot exponering för ultraviolett.
 • Röd henna - det här är den riktiga hennaen, pulvret från Lawsons löv är non-sticks, innehållande röd-orange färgämne. Henna ger hårvolymen, gör den silkeslen och mjuk, stimulerar tillväxten, förbättrar blodcirkulationen i hårbotten och eliminerar även mjäll.

Hur man får olika nyanser med henna

För att färga håret i en jordgubbarblond, förbereda en blandning av färglös henna och röd henna i ett förhållande mellan fyra och en, blanda med vatten och låt stå i tolv timmar. Applicera därefter den jämnaste pastaen på håret och tvätta det efter tre timmar. Tänk på att en riktig jordgubbarblond som använder detta färgämne bara kommer att fungera på blont hår.

För att färga blont eller rött kopparfärg av blont hår på samma sätt, använd färglös och röd henna i förhållandet mellan ett och ett.

För att använda henna för att färga hår i mörk koppar eller kastanjfärg finns det flera sätt. Om du har mörkt blont eller mörkt brunt hår nära svart, försök att hålla henna på ditt hår istället för de vanliga en och en halv timmarna i tre eller fyra timmar. Ofta kan den önskade färgen endast erhållas efter det andra eller tredje färgämnet, så var patienten. Du kan också blanda röda henna med basma, få ljusare och mörkare nyanser - beroende på mängden basma i blandningen och den ursprungliga hårfärgen. Om du till exempel torkar mörkt brunt hår med en blandning av henna och basma i förhållandet mellan en till en och håll färgen på håret i två eller två och en halv timme, får du en kastanjfärg med en rik rödaktig tinge. Om du använder en blandning av henna och basma på samma hår i ett förhållande på ett till två blir håret mörkt brunt.

En rik chokladfärg med en svag rödaktig nyans kan erhållas genom att blanda Henna inte med vatten, men med starkt svart te (två matskedar teblad för tre hundra milliliter vatten). Mörkröd och till och med burgund kan uppnås genom att blanda hönan med sockerbetor. Beroende på hur rik du behöver färgen, använd bara rödbeta juice eller juice blandad med vatten för att göra färg.

Om du vill färga ditt hår en mörk kastanjfärg, kan du också blanda henna med malet kaffe. Förhållandet mellan henna och kaffe beror på den ursprungliga hårfärgen, men i regel är en eller två matskedar tillräckligt för 100 gram henna.

Men den mest populära komponenten i en blandning med henna är Basma. Med hjälp av olika proportioner av henna och basma kan du också få ett brett utbud av nyanser.

 • Om du lägger till 1 del av basma (2: 1) till 2 delar av henna, får du en trevlig bronsfärg
 • en blandning av lika stor mängd henna och basma (1: 1) ger håret en mörkbrun färg
 • När man blandar 1 del av henna och 2 delar basma (1: 2) kan håret färgas svart
 • För att få en rikare svart färg, bör henna och basma tas i ett 1: 3-förhållande. Ju mer basty läggs till kompositionen desto mörkare blir håret.

Vilken färg ger Henna

Henna är en naturlig växtfärg erhållen från löv från Lawsonia Enermis buske. Henna innehåller 2 färgämnen - gulrött lavson och grön klorofyll. Dessa komponenter ger håret en viss nyans, det kan skilja sig beroende på den ursprungliga tonen i håret.

Rent hennapulver färgar håret i orange-röda, röda röda, röda bruna nyanser, sådana toner orsakas av de viktigaste hennafärgen - lavson. Idag, men med hennafärgning, uppnås en stor variation av färger. För detta ändamål tillsätts andra färgkomponenter till hennapulver vid utspädning av färgämnet.

Men kom ihåg att vegetabiliska färgämnen är dåligt kombinerade med kemiska färger. En mängd olika färger kan uppnås genom att blanda henna med naturliga tillsatser och örter. Därför är det oönskat att använda syntetiska färgämnen tills hennafärgat hår har fullvuxet och vice versa. Samspelet mellan kemiska ämnen och lawsonia kan ge ett helt oförutsägbart resultat, upp till radikalt grön, orange eller blå nyanser. Dessutom kan den kemiska färgen ligga ojämnt och skuggan blir ojämn.

2 typer av henna är till salu:

Med hjälp av någon av dem kan du uppnå olika nyanser. Utan tillsättning av ytterligare färgämnen på håret av asfär eller ljusbrun nyans kommer henna lämna en solig solsken. Men de naturligt mörka krullarna kommer att vara koppargyllda eller rödaktiga. Kopparskärmen är fast lökdekok, som läggs direkt till färgen eller används som en balsam.

För att få en glans på håret, en ädel och mjuk nyans, rekommenderar proffsutspädare Henna med en sur vätska: En svag lösning av ättika utspädd med citronsaft, torrt vin, kefir. För att undvika överdrivning av trådar är det lämpligt att endast använda syrliga medel för fet hår.

Olika färger vid färgning med henna

 1. För att ge håret av alla slags nyanser med färgen med henna för håret, lägg till en mängd olika naturliga ingredienser, och till och med deras kombinationer.
 2. Tjock honunggul färg är idealisk för rättvisa tjejer. För att få det, gör ett avkok av kamille, brygga 2 msk. l. i 200 ml kokande vatten. Lägg avkokningen till färgen och applicera enligt anvisningarna. På samma sätt använd tinkturen av saffran (1 tsk. Örter per 200 ml kokande vatten), gurkmeja eller svagt kaffe. Inte bara en färg, men också en väldigt användbar tillsats, vilket ger denna nyans till krullningar, kommer att bli ett avkok av rabarber. Koka 200 gram torkade Rabarberstänger i 0,75 liter torrt vitt vin tills hälften av vätskan kokar bort, det tar vanligen 30 minuter. Om det inte finns något vin, ta vanligt vatten. I den resulterande buljongen lägg till Henna-förpackningen. Applicera färgen på håret och håll i 30 minuter.
 3. Färgen på gammalt guld kommer att lägga till en saffran shag. Ta 2 gram saffran och koka i 5 minuter i vatten för att späda färgen. Efter kokning lägger du henna till buljongen, sval, du kan måla.
 4. En vacker choklad nyans ger håret införandet av valnötblad i färgen. Koka 1 msk. l. lämnar i vatten till utspädd henna, lägg till 1 påse med pulver.
 5. Ett liknande alternativ - chokladkastanje - kan erhållas genom att använda tillsammans med hennajordklyfta, starkt kaffe, svart te, kakao, buckthorn och basma i stark uppfödning: 1 del basma till 3 delar henna.
 6. Röd eller vinröd ger håret följande komponenter:
 7. För att få röda körsbärsfärgsträngar med en lila nyans, använd samma rödbetorjuice, men det måste värmas till 60 grader, sedan lägger du en påse av henna.
 8. Färgen på mahogny kommer att lägga kakaopulver till krullarna. Anslut henna med 3 msk. skaka kakao och brygga blandningen med varmt vatten. Applicera det resulterande färgen för att rengöra och torka håret.
 9. Att få en ljus röd nyans kommer att hjälpa madderrot. För detta 2 msk. Sked den hackade roten i ett glas vatten, tillsätt hennapulver och använd färg enligt instruktionerna.
 10. Rika kastanjfärg med rödaktig nyans ger kaffet kaffe. 4 tsk. Häll ett glas kokande vatten och simma i 5 minuter. Kyl lösningen till en tolererbar temperatur och lägg till en påse av henna.
 11. En mörk kastanj med röd färg erhålls om du lägger till 100-150 gram henna, 2 msk. l. kaffe, matsoni, kakao, olivolja. Ju längre du håller den här färgen på håret, desto rikare är hårets resulterande färg.
 12. En ädel skugga av mörk kanel kan erhållas genom att lägga ett avkok av valnötskal till färgen. För detta 2 msk. l. krossad skal koka i 1 timme.
 13. Krullets blå-svarta nyans ger henna och basma blandad i lika stora mängder. Om du vill maximera effekten, ta 2 delar av basma till 1 del henna.
 14. Bronsskugga av hår kan erhållas med samma Basma. Utan henna, ger Basma håret en grönblå nyans. Därför, för att skapa en brons kasta på locken, ta 1 del av Basma i 2 delar av henna.
 15. Exponeringstiden påverkar också slutresultatet väsentligt. Den maximala effekten av färgen med henna för ljushår kommer att visas på 5-10 minuter. På mörkt hår bör henna hållas i 30-40 minuter och svarta krullar för färgning kräver minst 1,5-2 timmars exponering.

Vilken effekt har Henna på håret

 • Återhämtning efter misslyckad färgning och krökning. Det utförs av en kurs från flera förfaranden, men inte tidigare än i två veckor.
 • Accelererar hårväxten. Masker för hushållsbruk innehåller ofta denna ingrediens; färglös henna används vanligen.
 • Eliminerar mjäll, och på grund av den naturliga kompositionen skadar inte håret.
 • Bidrar till att många hudproblem och även parasiter försvinner.

En sådan mängd effekter som orsakas av biologiskt aktiva substanser i kompositionen. Henna, till skillnad från andra typer av färg, tränger djupt in i hårstrukturen och inramar inte det utanför. Den här egenskapen är inte alltid positiv eftersom användningen av henna också ger motsatt effekt: att ta bort färgen från håret blir ganska problematisk.

Hur man förbereder färg för färgning?

För att släppa den aktiva substansen i det rödgula färgämnet måste du blanda pulvret med en måttligt sur vätska. Detta gör färgen mer mättad och hållbar. Till exempel kan du blanda henna eller en blandning av henna och basma med citron- eller apelsinjuice, vin eller vinäger, subacid örtte.

Det rekommenderas inte att blanda naturliga färgämnen med yoghurt och andra mejeriprodukter, eftersom proteinerna som utgör dem absorberar färg och förhindrar frisättning av färgämnet från pulvret. Det är också värt att ha det när du lägger till kaffe blir färgen mörkare, men håret luktar dåligt, vilket kan orsaka en obehaglig huvudvärk. Pulver av narnation stärker även färg, men orsakar ofta irritation.

Om du inte gillar lukten av henna eller basma, kan du lägga till en sked torr kardemumma eller ingefära till blandningen, så att håret utsöndrar en utsökt doft. Om håret är skadat eller torrt kan du lägga till 2 msk. olivolja. Om du vill få en eldig orange färg, lösa upp henna med kokande vatten.

Hur färgar hår med henna hemma?

Innan du börjar färgning med naturliga färgämnen, för att ta reda på vilken färg det kommer att sluta med, måste du göra ett test. För att göra detta måste du ta en liten hårsträng nära nackområdet, applicera lite färg, linda krullen med film och lämna i 2-3 timmar. Då bör strängen tvättas, torkas, vänta några dagar för att färgen ska lösa och utvärdera resultatet. Om han inte passade dig, experimenterar du med proportioner och tillsatser.

Om testresultatet är helt tillfredsställande kan du börja färglägga ditt hår hemma:

 1. Täck krageområdet med en plast eller onödig handduk, använd handskar.
 2. Håret behöver förtvättas. Läs mer: Recept naturliga hårfärger.
 3. Vid hårväxten på pannan, nacken, bakom öronen och öronen ska de själva täckas med någon kräm för att skydda huden från pigmentering.
 4. Håret ska delas i små strängar på 2-3 cm.
 5. Blandningen appliceras på rent, torrt eller vått hår, men färgen absorberas bättre i våta lås.
 6. Använd kompositionen från rot till spets av varje krull med hjälp av en pensel. Om efter applicering av färg på alla trådar förblir blandningen och fördelar den över hela längden.
 7. Lägg en film eller en plasthatt på huvudet och varma med en handduk ovanpå. Vid måla endast Basma är inte nödvändigt att täckas.
 8. Då behöver du vänta lite tid. För ljus nyanser måste du vänta 30-40 minuter i värme eller 50-60 minuter vid rumstemperatur. Mörkare nyanser tar 45 till 80 minuter. Om håret är långt, då - 120 minuter. Om bara basma användes, måste du lagra med servetter, när basmen flyter.
 9. Efter den inställda tiden måste du tvätta varje sträng med mycket vatten och sedan all håret med användning av schampo och hårbalsam.
 10. Sedan torkas håret, kammas och placeras i håret.
 11. Frisyren får en välkänd struktur och stabil färg efter den tredje shampooingen.


Nästa Artikel
Vad ska man göra om håret är starkt splittrat längs hela längden? Sätt att återställa splittrade ändar och förebyggande regler