Tjärschampo - 5 bästa tjära shampoo


Tjärschampo är ett välkänt medel för att behandla många sjukdomar i hårbotten och håret. Dess popularitet beror på dess effektivitet, prisvärdhet och användarvänlighet. Idag kan du hitta schampon från olika tillverkare, men vilka är de bästa?

Tjärschampo - vad är funktionen?

Tjära - Shampoos huvudsakliga aktiva komponent. Innehar en bakteriedödande, antiinflammatorisk och antimikrobiell effekt klarar han många hud- och hårsjukdomar.

Action tjärschampo:

 1. Eliminerar mjäll.
 2. Avlastar klåda, irritation i hårbotten.
 3. Normaliserar talgkörtlarna.
 4. Torkar utslaget på huvudet av olika ursprung.
 5. Stärker hårrötterna och kämpar med håravfall.
 6. Eliminerar löss.

Vi rekommenderar också att du läser en artikel om tjärsåp för hår.

5 bästa tjära shampoos

Sammansättningen och priset på tjärschampo beror på tillverkaren. Dessutom har inte alla medel bara positiva konsumentbetyg. Här är en översikt över de bästa produkterna med recensioner och ungefärlig kostnad.

Tjärschampo 911

Tjärschampo 911 klarar effektivt seborré, psoriasis, skalning och klåda i hårbotten. Undertrycker effekten av svampar som framkallar mjäll och försiktigt exfolierar dermis dödlager. Normaliserar talgkörtlarna. Den kan användas ensam eller i komplex terapi.

ingredienser:

 • Tjära björk
 • glycerol
 • Cato
 • Kokosolja
 • parfymer

Shampoo verkar mycket försiktigt, torkar inte huden och bevarar hårets yttre mantel. Klåda passerar efter första användning, mjäll blir mycket mindre efter 2-3 schampon. Medelpriset på en produkt är från 90 rubler till 150 ml.

Läs mer om Tar Tar 911 schampo i artikeln: Tar Tar 911 schampo som ett botemedel mot mjäll. Recensioner.

Tar Tar Shampoo Recensioner

Shampoo 911 med tjära - min kärlek! Mer än ett år kunde hon inte klara av mjäll, spenderade mycket tid och pengar, och medicinen var mycket nära - i ett apotek nära huset. Nu vet jag vad jag ska göra om problemet dyker upp igen.

Stora mjällschampo! Jag är glad! Någon tycker att lukten av tjära är otäck, men jag, tvärtom, gillar det. När du tvätter håret luktar det lite rökt, och sedan en lätt träaktig doft på håret. Lukten av naturen! Jag kan inte andas!

Shampoo 911 räddade min son! På 15 år började han hemska problem med hans hår. De blev mycket feta. Försökte en massa schampon, men situationen har inte förändrats. Huvudet verkar smutsas med svamp och inom några timmar efter tvätt. Sonen tvättade håret med schampo med tjära 911 och hela dagen var de i gott skick. Han använde schampo 1 gång om dagen och gradvis försvann problemet med hårfettighet.

Finskt tjärschampo

Finskt tjärschampo skiljer sig åt eftersom det inte innehåller tallbjörk, men talltjära. Även närvarande är bioaktiva kosttillskott, naturliga växtextrakt som stimulerar blodcirkulationen i hårbotten. Förutom att eliminera problem gör det håret rent, smuligt och silkeslen. Kan användas för daglig användning.

Finsk schampoåtgärd:

 1. Eliminerar mjäll.
 2. Har en antimikrobiell effekt.
 3. Fuktar och stärker håret.
 4. Normaliserar talgkörtlarna.
 5. Det gör kamningen enklare och stör inte håret.

Eftersom schampot inte innehåller dofter luktar det som tjära. Men efter att ha torkat håret, försvinner lukten. Den genomsnittliga kostnaden för finskt schampo från 300 rubel för 300 ml.

Recensioner Finska tjärschampo

En fantastisk lösning för mjäll. Jag använde den på min väns råd och det tog mig två veckor att glömma vilken snö som finns i mitt hår. Super! Super! Super! Jag rekommenderar!

Skal jag, tack gud, var inte och nej. Jag använder finskt schampo för att hålla rent hår längre. Jag blir snabbt fett och på jobbet måste jag gå på affärsresor i ett par dagar och jag har inte alltid möjlighet att tvätta mitt hår fullt och stila det. Med detta schampo räcker det med att jag tvättar mitt hår varje 3-4 dagar. Jag applicerar olja på spetsarna för att inte överdriva.

Shampoo, kanske inte dåligt, men efter att ha applicerat det kan jag inte göra något med hår. Tvål redan 2 gånger verkar det, och mjäll har blivit mindre. Men håret kamar inte, lägg inte. Redan används med min balsam, fortfarande inget bra. Håret blir envis, torr, bristande tips. Han passar mig definitivt inte, jag ska leta efter ett annat verktyg eller ett annat märkes shampoo.

Tjärschampo från mormor Agafi

Dermatologiska schampo från mormor Agafi är utformad för att bekämpa seborré. Trots det faktum att tvålroten är indikerad som en bas skummar skampan mycket bra, tvättar håret och rensar hårbotten perfekt. Detta förbättrar blodtillförseln till vävnaderna, normaliserar talgkörtlarna, hämmar tillväxten och reproduktionen av svampar som bildar mjäll. Tjära luktar inte, har en liten växtbaserad arom.

ingredienser:

 • Björk tjära
 • Climbazol 1%
 • Vitamin PP
 • Tvålrot

Shampoo kan användas för behandling av seborré, och dess förebyggande. Väl avlägsnar greasiness när oljig hårstyp. Kostnaden för tjärschampo från farmor Agafi från 70 rubel till 300 ml.

Recensioner Grandma Agafya tjärschampo

Catherine (Katrina), 41 år gammal

Shampoo bra, hjälper till med mjäll. Men jag tror inte att för ett sådant pris kan du köpa en produkt utan SLS. Organiska schampon på mylnyanki kan inte skumma så mycket! Tja, okej, det viktigaste som hjälper.

Alice (Alisa1212), 38 år gammal

Som en del av den angivna tjäran förväntade jag mig en specifik lukt, men inte mottagen. Doften är väldigt trevlig, ljus. Shampoo passar perfekt med mjäll, lägg en solid 5.

Larisa (Loka Kass), 25 år gammal

Torterad, jag plågade mina krullar, jagade med olika mjällmedel och ingenting hjälpte verkligen. Hon bestämde sig för tjärsåpe, gick för att köpa den och oavsiktligt snubblat på ett schampo med tjära från Agafya. Han klarade sig bra med problemet, han tvättar sitt hår bra, är generellt glad och nu beslutade tillverkaren att titta på den. Jag trodde inte att sådan kvalitet är möjlig för detta pris.

Tjärschampo Tana

Tjärschampo Tan som förklaras av tillverkaren som ett komplext homøopatiskt läkemedel, som har svampdödande effekter och lindrar inflammation från hårbotten. Verktyget är godkänt av hudläkare och rekommenderas aktivt av dem för behandling av mjäll och psoriasis. Shampoos textur är tjock, lukten av tjära. Skum väl, eftersom det innehåller sulfater.

ingredienser:

 • Björk tjära
 • Tetranil
 • Kokosolja
 • Citronsyra
 • glycerol

Action shampoo Tana:

 • Eliminerar mjäll och klåda
 • Hjälper till att hantera psoriasis
 • Förhindrar håravfall
 • Normaliserar vatten-saltbalans
 • Gör håret glänsande och starkt

Köp tjärschampo Tana kan vara från 160 rubel för 300 ml.

Tjärschampo Tana recensioner

Yana (Vredina), 39 år gammal

Tana tjära - underbar schampo! Han klarade sig bra med psoriasis, för hans något 200 rubel. Jag är mycket nöjd med resultatet!

Fantastisk kvalitet till en överkomlig kostnad, jag skulle till och med säga budgetpriset. Innan det tog hon dyra mjällskampor, hjälpte de, men efter en stund kom hon tillbaka igen. Efter applicering av solbränna shampoo med tjära har mer än sex månader gått, och mjäll har ännu inte dykt upp.

Utmärkt schampo, snabbt klara av mjäll. Används 2 gånger i veckan. Efter tvättning sprutade vått hår ut toalettvatten och lukten av tjära var borta.

Tanas shampoo hjälpte mig inte att klara av mjäll. Hon var så inspirerad av positiva recensioner, kunde inte hitta den till försäljning och beställde den via Internet. Inte uppfyllda förväntningarna.

Tjärschampo Neva kosmetika

Tjärschampo från Neva-kosmetika har antiinflammatorisk och antipruritisk verkan. Avlägsnar effektivt mjäll och överskott av talg. Var försiktig med att använda på torrt och skadat hår, eftersom du kan förvärra situationen. Brunnskum, har en lätt naturlig arom, vilket effektivt lindrar hårbotten. Recensioner av tjärschampo från Neva kosmetika är mest positiva, även om kompositionen inte är väldigt naturlig.

ingredienser:

 • Tjära björk
 • Ammoniumlaurylsulfat
 • Natriumlaurylsulfat
 • Kokosemulsifierare
 • salt
 • Cocamidopropylbetain

Du kan köpa tjärschampo från Neva kosmetika från 70 rubel för 250 ml.

Tar shampoo Neva kosmetika recensioner

Varenka, 24 år gammal

Shampoo från Neva kosmetik klass! Effektiv, billig och stor hjälp! Jag rekommenderar!

Angelina, 36 år gammal

Aldrig i mitt liv kommer jag att köpa terschampo från Neva kosmetika längre. Mitt hår föll ut och det var en hemsk kli. Jag förväntade mig inte ens något sådant, efter att ha läst positiva recensioner bestämde jag mig för att köpa det, eftersom det var en liten mjäll. Kanske någon är han lämplig, men inte för mig.

Neva Cosmetics Shampoo är ett alternativ till tjärsåp. Varken mer eller mindre. Håret är lika hårt, inte mycket väl tvättat och lukten är lämplig. Men mjäll försvinner mycket snabbt, men för detta kan du lida lite obehag! Jag är för +++

Huvudkomponenten i tjärschampo är tjära. Och han har förmåga att torka hud och hår. Därför bör ägare av skadat och torrt hår definitivt använda en fuktgivande balm eller mask. Och sedan är det vackert, friskt och starkt hår.

HEALER SHAMPOO DIGGER 250ML

Kortfattat om produkten

Healer shampoo tar 250 ml instruktioner för användning

Doseringsform

struktur

Renat vatten, natriumlauretsulfat, natrium kokoamfomonoatsetat, natrium laureth sulfosuccinat, glycerol, natriumklorid, björk tjära, kardborre rot extrakt (kardborre), D-pantenol, allantoin, polikvartenium-7, citronsyra, metylisotiazolinon, metylkloroisotiazolinon, Parfym

beskrivning

Tjärschampo rengör perfekt håret och hårbotten, förhindrar bildandet av mjäll, lugnar inflammation och klåda och orsakar inte allergiska reaktioner.

"Cocktail" av bioaktiva tillsatser och björktjära stimulerar blodcirkulationen och förnyelsen av hudceller, och har också antimikrobiella, desinficerande och anti-mjällverk. Kockrotkstrakt extraherar funktionen hos talgkörtlarna, panthenol och allantoin återfuktar håret, förbättrar strukturen och styrkan, ger håret pomp och lyser, gör kamning och styling enklare.

Försäljningsfunktioner

vittnesbörd

för hår av vilken hårtyp som helst

 • Köp Healer shampoo tjära 250 ml i Nikolaevka kan vara bekvämt för dig apotek, beställer Apteka.RU.
 • Pris för Healer shampoo tjära 250ml i Nikolaevka - 104.60 rubel.

De närmaste leveranspunkterna till Nikolaevka kan du se här.

Tjärschampo

Förfallodatum:

förpackning:

plastflaska 150 ml

Beskrivning:

Shampoo Tar från mjäll.

Genom användning av en biologiskt aktiv komponent - björktjära, som har antimikrobiella och desinfektionsegenskaper, förbättrar schampot huden, förhindrar mjäll, lugnar inflammation och klåda och orsakar inte allergiska reaktioner. Tar mjällschampo mjukar och tar bort döda hudceller och mjällfläckar, återställer hårets styrka och elasticitet, ger dem en naturlig glans.
Tack vare den unika franska formeln har shampoo en trevlig chokladlukt.
Eliminerar mjäll och tecken på seborrheisk dermatit.
Hjälper till att eliminera obehaglig klåda.
Normaliserar mikrofloran och eliminerar hårbotten.
Stärker och återställer hår.

ingredienser:

Aqua, Natrium Lauretsulfat, Dinatrium Laurylsulfosuccinat, Cocamidopropyl Betain, Coco Glukosid, Glyceryloleat, Kokamid MEA, Polyquaternium-7, Lauret-3, Glukosyl Ceramid, Tar, PEG-7, Metylisotiazolinon, parfym, naturlig matfärg E150d (sulfitammoniumkaramell).

Indikationer för användning:

Eliminerar mjäll och tecken på seborrheisk dermatit.
Hjälper till att eliminera obehaglig klåda.
Normaliserar mikrofloran och eliminerar hårbotten.
Stärker och återställer hår.

Kontraindikationer:

Individuell intolerans mot komponenterna.

Biverkningar:

Metod för beredning eller användning:

Applicera en liten mängd schampo på vått hår, slå skummet och lämna i 1-2 minuter, skölj med vatten. Upprepa vid behov. Lämplig för frekvent användning.

Förvaringsförhållanden:

Förvara på en torr, mörk plats vid en temperatur av 5 till 25 C.

Vem tar leveransen?

Leverans utförs av Service order.

Hur länge lagras ordern?

Du kan hämta din beställning inom 5 dagar efter det att den har monterats.

Tjärschampo, 250 ml 5,00 11

Tjärschampo med en rik arom av björktjära är utformad för oljigt och normalt hår. Björk tjära är en främst rysk produkt, utomlands kallades den också "rysk olja". Den första omnämnandet av tjära dateras tillbaka till 15-talet, men uppenbarligen användes det i Ryssland och tidigare för medicinska och hushållsändamål. Tjära - en kraftfull antiseptisk, dessutom reglerar den talgkörtlarna, förbättrar hårets tillstånd. Traditionellt används den i skumdräkt. Innehåller hydrolyserad veteprotein och d-panthenol, som har en konditioneringseffekt, närnar och förstärker hår.

Hur man använder: Applicera den nödvändiga mängden schampo i vått hår, massera hårbotten i cirkelrörelse och fördela shampoo över hela hårlängden. Tvätta skummet ordentligt med rikliga mängder kallt vatten.

Undvik ögonkontakt! Använd inte detta schampo, om du inte tolererar lukt av tjära, kvarstår svagt doft av tjära på håret ett tag.

Tjärschampo


För att stärka håret, regenerera epidermis, eliminera mjäll och klåda. Det används aktivt för att påskynda blodcirkulationen och blodtillförseln till hud och hårsäckar. Innehåller ingredienser av naturligt ursprung.

Vilken effekt har användningen av tjärschampo

 1. Hårets struktur förbättras.
 2. Klåda och fling elimineras.
 3. Rötter stärktes.
 4. Stimulerad tillväxt.
 5. Blodförsörjningen förbättras.
 6. Stimulerad regenerering av epidermis.

I vilka fall används schampo tjära

 1. Mjäll.
 2. Klåda och peeling på hårbotten.
 3. Håravfall
 4. Problem hud under håret.

Kontra
Allergi mot komponenter.

Instruktioner för användning


Fuktar håret och applicerar lite schampo Tar. Intensivt skum och vänta 2-3 minuter. Spola på vanligt sätt. Med en svag effekt kan schampon appliceras 1 gånger.

Varning! Tjärschampo har en märklig lukt. Men det försvinner efter hårets fulla torkning.

Släpp formulär
250 ml flaska.

lagring
Från 5 ° till 25 ° С.

Hållbarhet
24 månader.

Leveransvillkor

alternativ 1: Pickup i Moskva

2 minuter från Kurskaya tunnelbanestation
Str. Earthen Shaft 24/32, (Entré från gården). Schema: måndag-fre: 09: 00-21: 00, lör-sön: 10: 00-18: 00

Fraktkostnad: 0 P

alternativ 2: Ryska posten
Fraktkostnaden beror på orderens storlek.

För order mindre än 5000 P

alternativ 3: Kurir: Moskva (till Moskvas ringväg)
Fraktkostnaden beror på orderens storlek.

För order mindre än 2 000 Р

alternativ 4: Moskva (för Moskvas ringväg och Moskva-regionen)
Fraktkostnaden beror på orderens storlek.

För order mindre än 5000 P

alternativ 5: Över Ryssland med bud till "Dörrar"
Fraktkostnaden beror på orderens storlek.

För order mindre än 5000 P

alternativ 6: Över Ryssland med bud till "Lager"
Fraktkostnaden beror på orderens storlek.

För order mindre än 2 000 Р

alternativ 7: Leverans med SPB kurir till "Dörr"
Fraktkostnaden beror på orderens storlek.

För order mindre än 5000 P

alternativ 8: Courier St. Petersburg till "Warehouse" Grastin
Fraktkostnaden beror på orderens storlek.

För order mindre än 2 000 Р

Recensioner av tjärschampo

Det belopp som ska betalas består av kostnaden för varorna och leveransen, som avtalas före avsändningen och efter kundens bekräftelse av beställningen.

1. Kontantbetalning
• Kontanter vid leverans - Betalning vid mottagandet av varan i "Ryska Posten".
• Betalning till kuriren till hands vid leverans till ditt hem.

2. Kontantlösa betalningar
Ordern skickas efter att medlen har krediterats Argo Group-bolagets bankkonto.

3. Online betalning
För att betala för varorna kan du använda ett bankkort, elektroniska pengar eller webbbank.

Tjärschampo Björk tjära

Information

Vid kundens vägran av varorna av personliga skäl vid mottagandet av den från kuriren är kunden skyldig att betala fraktkostnaden.
Vid partiell vägran från kunden av varorna av personliga skäl vid mottagandet av den från kuriren är kunden skyldig att betala fraktkostnaden om kostnaden för resterande varor är mindre än det fastställda beloppet för fri leverans. Om värdet av de återstående varorna är större än det angivna beloppet är leverans gratis.

Enligt butikshandlingarna skickas vissa professionella varumärken med smal efterfrågan på helt eller delvis förskottsbasis. Dessa produkter inkluderar färgämnen Lakme, Indola, Dikson och så vidare.

Observera att utseendet på produkten som presenteras i professionell förpackning kan skilja sig från bilden på produktkortet.

Observera att under transport av varor kan i sällsynta fall följande inträffa:

 • Pappersförpackning kan vara skadad;
 • Försegling på produkten kan vara skadad.

Vi gör allt som är möjligt så att ordern når dig utan att kompromissa med förpackningens integritet.
Produkter från Gigi, Holy Land och Medical Collagene 3D varumärken är särskilt sårbara.

Från varje betald order till ditt personliga bonuskonto returnerar 1% av inköpsbeloppet.

För varje recension som godkänts av moderatorn kommer 15 rubel krediteras till ditt bonuskonto.

Du kan betala bonuspoäng vid efterföljande köp. Status för bonuskontot kan ses i ditt konto.

När det totala värdet av order når mer än 10 000 rubel - en kumulativ rabatt på alla efterföljande inköp på 5%

När du köper totalt 25 000 rubel får du 7% rabatt.

Med ackumuleringen av mängden 50 000 rubel - 10% rabatt

Med ackumuleringen av mängden 100 000 rubel - 12% rabatt

Med ackumuleringen av mängden 150 000 rubel och över - en rabatt på 15%

Varning! Systemet tar endast hänsyn till inköp av registrerade användare. Om du gör en beställning via telefon och utan registrering, kommer det inte att beaktas i systemet med kumulativa rabatter.

Registrering sker automatiskt om du gör varan genom vår webbutik.

Vitateca shampoo tjära från mjäll och hård hår 200ml

Tillverkare: Crafts Ltd.

1 bonus för 25 rubel

Kort beskrivning

Tjärschampo "VITATEKA" rensar effektivt hårbotten, lindrar irritation, bryr sig om hår. Med regelbunden användning normaliserar det arbetet med talgkörtlar. Håret blir mjukt och glänsande.

Farmakologisk aktivitet

Björktjära i schampo används traditionellt som ett profylaktiskt medel för alla former av seborré på grund av en uttalad antiseptisk, antiparasitisk och antimikrobiell verkan. Det lindrar klåda, normaliserar talgkörtlarna och hjälper till att återställa den naturliga mikrofloran i hårbotten.

Hopkäglar hjälper till att eliminera mjäll och förhindra håravfall. Havrextrakt återställer pH-balans i hårbotten, gör den smidig och frisk, stärker håret. Panthenol fuktar och lugnar hårbotten, förhindrar mjäll, återställer skadat hår och splittrade ändar.

Effektiviteten av tjärschampot "VITATEKA" på grund av det noggrant utvecklade receptet, vilket gör att komponenterna kan förbättra effekten av varandra. Högteknologisk mjuk extraktion av växtkomponenter sparar välgörande aktiva substanser så mycket som möjligt.

Alla VITATEK-produkter tillverkas med hjälp av medicinska växter som växer i Rysslands unika ekosystem från Kamchatka till bergskedjorna i norra Kaukasus. Örter, skördas för hand i naturliga livsmiljöer, genomgick en flerstegs kvalitetskontroll.

vittnesbörd

VITATEKA Tjärschampo för mjäll och oljigt hår
Kategori: Parfarmakemedel
Grupp: Hår och hårbotten vård för mjäll och fet hår
Tillverkaren: Open Company "Nationella hantverk"
Märke: VITATEKA

Dosering och administrering

Applicera en liten mängd schampo till fuktigt hår, massage i 1-2 minuter, skölj noggrant. Upprepa vid behov. Undvik ögonkontakt.

Kontra

individuell intolerans mot komponenterna.

Särskilda instruktioner

ingredienser:
Vatten, Lauret Sodium, Kokomidopropylbetain, Coco Havrextrakt, Hypericum Extract, Citronsyra, Metylisotiazolinon, Metylklorisotiazolinon, Karamell.

Shampoo "Tar", 250 ml

• Tror inte på vad som är skrivet. Efter att ha applicerat shampooet luktade huvudet ännu mer. och håret efter honom är som ett halm

• Och vi kom fram med schampo, vi använder, hårbotten har upphört att vara repad, mjäll är inte. Sannerligen lukten av tjär-fu.

Jag har letat efter länge) Mannen älskar det här schampot mycket, men det är inte överallt (((Utmärkt! Det hjälper från mjäll).

• Shampoo är underbart men tydligen en amatör. Han räddade mig från klåda (och små mjäll), eftersom förra året kunde jag inte plocka upp ett schampo från genomsnittspriset klass - på alla klåda efter 3-4 använder. Lukten är inte så skarp som tjärsåp, men det gör det. Vår hela familj använder tjär kosmetika, även barn. Ingen har några problem.

• Shampoo är bra, det är underbart att skumma, det luktar, som det borde vara tjära.

Tjärschampo

5 i lager

Närmaste avsändningsdatum är 11/29/2018.
Läs mer om pris och leveransvillkor här.

8 800 333 68 16
Operatörerna av online-butiksprocessen beställer från 9:00 till 17:00 på vardagar.

Du tvivlar? Kolla med dina vänner:

Tjärschampo

Björk tjära är en mörk oljig vätska med en karakteristisk, oförglömlig lukt. Tjära kommer från björk, som i sig är ett helt apotek i traditionell medicin.

Björktjära medicinska egenskaper, som bevisas med tiden, används både i folk och i officiell medicin, såväl inom industrin som veterinärmedicinen.

Björk tjära används för att behandla olika hudsjukdomar - skabb, eksem, seborré, psoriasis, lichen, och allergisk hudutslag, pyoderma, diates, etc. tillhör björk tjära till olika medel mot hudsjukdomar samt i tjäran tvål.

Inte undra på björk tjära anses vara den bästa naturliga antiseptiska: det påskyndar läkning av sår, brännskador, inte låta dem gro, botemedel kokar och variga, hud svamp. Tar hjälper epidermis uppdateras regenerera, läka sår, tjära ökar blodcirkulationen i vävnaderna i huden och vitaliserar det.

Björk tjära kompositionen innefattar mer än 10 tusentals olika substanser, och är rik på fenol, dihydroxi-bensen, guajakol, toluen, xylen, organiska syror, flyktiga, tjärartade substanser. Dessa substanser ger antiseptiska och insekticida egenskaper till tjära.

Varför är tjärschampo användbart?

Hårbotten Behandlingen inkluderar behandling av hudstörningar, såsom seborré, mjäll, klåda, olika typer av alopeci, och är mycket viktigt ur estetisk synpunkt, eftersom eventuella brott är särskilt märkbar.

Komplicerat att lösa detta problem kommer att hjälpa den terapeutiska allergivänliga "Tar schampo", vars formel är berikad med naturliga extrakt av björk tjära.

Detta schampo utvecklades vid Naturvetenskapliga och Forskningsinstitutet tillsammans med skönhetslaboratoriet Serge Arsua.

åtgärd:

 • antiinflammatorisk effekt
 • förbättrad blodtillförsel till hårsäckarna;
 • förebyggande av desquamation och stimulering av epidermal celldelning.

resultat:

 • minskar klåda och brinnande
 • stimulerar hårväxten, ökar deras densitet
 • förhindrar förekomst och utveckling av patologiska hudförändringar;
 • behåller en lång känsla av komfort.

Naturlig sammansättning

Laureth natrium cocamidopropylbetain, dietanolamin kokosnötoljefettsyra, natriumklorid, d-pantenol, polykvaternium-7, polykvaternium-87, PG-extrakt: violett, lind, åkerfräken, rosmarin, kardborre, tjära Berestovoy, eteriska oljor melissa, Euxyl vatten.

Rekommendationer för användning

Applicera en liten mängd schampo på vått hår och massera försiktigt i minst 2-3 minuter. Tvätta av med varmt vatten. Maximal effektivitet uppnås med daglig användning.

Ej giftig, säker i kontakt med slemhinnan.

Shampoo "Tar"

Pris: 360.00 s.

Förbättrar blodtillförseln till hårbotten och hårsäckarna. Det rekommenderas för problem, benäget för klåda och mjäll i hårbotten. Stärkar håret, stimulerar epidermiernas återfödning.

Produktbeskrivning

Förbättrar blodtillförseln till hårbotten och hårsäckarna. Det rekommenderas för problem, benäget för klåda och mjäll i hårbotten. Stärkar håret, stimulerar epidermiernas återfödning.

Applicering: Applicera en liten mängd schampo på vått hår, skum, låt i 2-3 minuter. Tvätta av med varmt vatten. Om nödvändigt, använd schampo igen. Lukten försvinner efter att ha torkat håret!

INNEHÅLL

tjära; extrakt av örtmarken, gräsuppdrag; vatten, teksapon, dehiton, lamesoft, natriumklorid, oramiks, komperlan, metylparaben, propylparaben, lecitin, citronsyra, parfym "björk" Cato.Nästa Artikel
Lightening mörkt hår: de viktigaste folk och kosmetika