Hur mycket kostar burka till hår


Kockolja är en av de mest kända och effektiva folkmedicin som används för att ta hand om hår och ögonfransar. Under lång tid används det för att stärka svagt och sprött hår, eliminera torr hårbotten. Preparatet innehåller vitamin A (retinol), C (askorbinsyra), E (tokoferol), P (rutin) och B-vitaminer. Samtidigt är kostnaden för burdockolja inte hög och tillgänglig för alla kategorier av befolkningen.

innehåll:

Burkhårolja

Fördelen med verktyget är också enkel och enkel att använda. För att mätta håret med näringsämnen måste du applicera en liten mängd olja på fingertopparna och massera den i hårbotten med massagerörelser. 20 minuter efter applicering kan du tvätta håret med schampo.

Hur mycket kostar burdockolja för hår beroende på tillverkare, förpackning, förpackning och handelstillägg som används på apoteket. Också på priset kan påverka tillsatserna som införs i sammansättningen av drogen: nässla, peppar, sträng och andra.

En annan nyans som påverkar kostnaden är tekniken för tillverkningsverktyg. Faktum är att vid framställning av använt extrakt av burdockolja, beredd på basis av olivolja, petroleumgel, ricinus och mandeloljor. Den mest populära och billiga är ett verktyg som tillverkats på basis av vaselin. Till exempel varierar priset på burdockolja i en flaska 100 mg från 33 till 78 rubel. beroende på tillverkaren. Den optimala kombinationen av kvalitet och pris erbjuder sina kunder företaget "Evalar" och LLC "Mirra".

Den dyraste är mandelburk extrakt. Dess kostnad kan nå 400 rubel. och över för 100 mg.

Kockolja för ögonbryn och ögonfransar

Kockolja anses vara en effektiv behandling för ögonfransar och ögonbryn på grund av det höga innehållet av inulin, varningseffekten av toxiner och radionuklider på huden. Det förbättrar huden immunitet i detta område, lindrar klåda och inflammation, rensar huden och tar bort döda partiklar.

Hur mycket kostar burdockolja för ögonfransar på förpackningen och tillverkaren. Det är möjligt att ta hand om ögonfransar med hjälp av den vanliga förpackningen packad i en enkel flaska, med hjälp av bekvämlighet en borste från mascara. Ett speciellt verktyg för ögonbryn och ögonfransar baserad på burkbocken VIVIENNE SABO kostar ca 190 rubel. för 6 ml.

Enligt hur mycket kostnaden för olja kostar ett apotek kan man bedöma kvaliteten på sina komponenter. Om verktyget inte är dyrt kan vi säkert säga att det är tillverkat på basis av petroleumjelly. Om dess värde överstiger genomsnittet för Ryssland är det här ett högkvalitativt verktyg baserat på mandel.

Burdock hårpris apotek

Vackert utseende - är resultatet av noggrant och hårt arbete på dig själv. Varje flicka drömmar om långt, glänsande välskötta hår. Ofta kan ett stort urval dyra kosmetika för hårvård inte uppfylla kraven hos tjejer. Oftare blir skönheter till farmors hemgjorda recept av olika masker och avkroppar för hår. Ett av dessa hemmet är en burdockolja för hår, priset på ett apotek är relativt lågt, och effekten är helt enkelt utmärkt.

Kockolja extraheras kallpressad från burdock sheets. Den burdock som är rik på vitaminer och mineraler har positiva effekter på hårbotten, hårväxten och deras hälsosamma utseende. Analoger av burdockolja för hår - kokosnöt och argan, deras kostnad är mycket högre, och de fördelaktiga egenskaperna hos burdock är inte sämre. Priset på burdockolja för hår i apotek varierar från 70 rubel.

Hur går det med olja på hårväxt?

 • Acceleration av huvudvärkets ämnesomsättning.
 • Förstärkning av hårsäckarna, vilket minskar håravfallet.
 • Förbättring av blodflödet i hårbotten, på grund av vilket löken "vaknar". och håret börjar växa och frisyren blir tjockare.
 • Ge en hälsosam glans till håret på grund av åtgärden på dem från insidan.

Köp burdockolja för hår är möjligt inte bara i ett apotek, men också i kosmetiska butiker. Kockolja hjälper till att bli av med sådana problem som:

 • Hårdnande klåda i hårbotten, seborrhea;
 • Hyppig tvättning av huvudet på grund av fet hårbotten och hår;
 • Hår matthet;
 • Långsam eller frånvarande hårväxt, utseendet på små skalliga fläckar;
 • Katastrofalt håravfall, vilket kan ses på kammen;
 • Skört hår och splittrade ändar tyder på att håret snabbt behöver hjälp.

Trichologists hävdar att burdockolja är en stor hjälpare i kampen mot håravfall. För behandling av hår kan du använda masker hemma. För att se resultatet är det nödvändigt att genomgå en kurs av masker eller oljelåda i två månader. Efter 2 månader kommer hårets utseende märkbart att förbättras, de blir elastiska, starkare, sken kommer att dyka upp och rotfluffen från väckta hårsäckar, kommer mjäll helt att försvinna.

Användningen av burdockolja för hår

Applicera burdockolja för hårväxt på olika sätt. Tänk på den vanligaste metoden att använda hemlagad hårförpackning med burdockolja:

 1. Tvätta hårt håret med ditt vanliga schampo i varmt vatten. Varmt vatten kan inte användas - det förstör hårets struktur.
 2. Kockolja uppvärmd i ett vattenbad till en temperatur som "förvarar" huden.
 3. Gnid olja i våta lockar med massageåtgärder för en kvart i timmen.
 4. Om håret är långt och gnugga i oljan är svårt, kan du hjälpa dig med en kam, dela håret i strängar och sprida det med olja separat.
 5. Vid slutet av proceduren, smörj försiktigt hårets ändar.
 6. Därefter sätta på en tätt special hatt och på toppen gör en turban från en handduk.
 7. Tvätta av på en timme. Ibland tvättas inte oljan för första gången, så håret kan tvättas två gånger.

Recept maskerar med burdock olja

Hemmagjorda hårmaskar inkluderar klyftolja och tillval basolja. Som basolja kan du välja rätt typ av hårborttagning. Vissa tjejer som bara använder burkolja för att ge näring och glans av tråkigt hår, göra masker med kladd och vanlig oljebaserad solrosolja.

Recept maskerar med burdockolja för intensiv hårväxt, vilket är lätt att förbereda hemma:

 • Kockolja i mängden två matskedar värms i ett vattenbad till ca 40 grader. Sedan blandas med brandy i mängden en matsked och rå äggula.
 • Uppvärmd burdockolja blandas med två matskedar röd paprika tinktur. Rödpeppar kommer att värma hårbotten, och oljan kommer att göra glödlamporna "arbete".
 • Istället för peppar kan du ta senapspulver i mängden två matskedar. Senapspulveret har samma effekt som den röda pepparpappersbladen.

För alla masker är den totala tiden för åtgärden högst 45 minuter, eftersom ingredienserna i masken kan brinna hårbotten.

Av samma anledning är huvudet inte täckt med något annat, antingen med en hatt eller en handduk-turban. Efter applicering av maxi, är det nödvändigt att tvätta det, håret tvättas ibland 3-4 gånger, eftersom oljan är mycket svår att tvätta ut. Några klagar på att det är helt enkelt omöjligt att kamma håret efter oljepackning med hjälp av klyftaolja. Därför, efter tvättning av håret måste du applicera en balsam, och sedan sköljer vinäger eller citronhår.

Var kan man köpa reyuu hårolja?

På internet, många recensioner av tjejer som redan har använt bördolja för tillväxt och hårbehandling. Men att köpa det är inte värt det överallt. Till exempel innehåller raffinerad burkolja, som säljs i kosmetiska butiker, olika orenheter, smaker och dofter som förhindrar att minerals och vitamins grundläggande sammansättning snabbt tränger in i hårbotten.

På apoteket kan oraffinerad burdockolja köpas i sin rena form. Vissa tror att burdock masker är slöseri med tid, eftersom efter 4-5 förfaranden såg flickorna inte den förväntade effekten. Men de som har genomgått hårbehandling i två månader, märker förbättring av hårets tillstånd, krullarna blir elastiska och glänsande, den accelererade hårväxten är ca 4 cm per månad.
Tjejerna, som vet hur mycket bördolja kostar för hår, säger att mirakelhärdningen klarar av alla problem med frisyren mycket bättre än de dyrare motsvarigheterna.

Kontra

Kontraindikationer för användning av burdockolja:

 • Blondor, som använde oraffinerad burdockolja, noterar partiell grönning av lockor.
 • Vissa klagar på svårigheten att läcka olja från hårbotten.
 • Individuella intoleransprodukter från burdock, vilket är extremt sällsynt.

För att ta reda på om det finns problem med användningen av burdockolja, handlar de enligt ett enkelt schema - värma oljan i ett vattenbad, blanda det med basoljan och applicera lite på hårbotten på hårlinjen i 15 minuter. Om det inte finns några allergiska reaktioner, klåda eller rodnad kan du på ett säkert sätt börja använda burkolja för att behandla hår.

Apotek där du kan köpa Burdock olja, jämföra priser och boka

Thistle Oil

apotek

beskrivning

EGENSKAPER AV BALTOLJE

Sammansättningen av burdock olja

Den viktigaste fördelen med burkolja ligger i produktens kemiska sammansättning, vilket berikas med olika naturliga föreningar som anses vara oumbärliga för människokroppen. Men även en snabb blick på den kemiska sammansättningen av burdock olja är tillräckligt för att inse de enorma fördelar som produkten ger till människokroppen. Kockolja berikas till exempel med vitaminer i grupperna A, C, E, P och även B.

Dessutom innehåller klyddolja en stor mängd protein, fleromättade fettsyra aminosyror, liksom tanniner och andra fördelaktiga föreningar. Fördelarna med burdockolja gäller hela hela kroppen som helhet. Av denna anledning finns det två typer av produkt - ätbar och ej ätbar burdockolja. Den första typen av vegetabilisk olja som erhålls från rhizom av burdock kan ätas som ett livsmedelstärkt tillskott. Kockolja används bäst som salladsdressing, eftersom värmebehandling förlorar de flesta av de särpräglade egenskaperna hos produkten.

Fördelarna med burdockolja

För medicinska ändamål tas burdockolja dagligen och i doser som föreskrivs av läkare. Experter säger att regelbunden konsumtion av burdockolja kan hjälpa till vid behandling av vissa allvarliga sjukdomar i mag-tarmkanalen. För kosmetiska ändamål används icke-livsmedelskockolja, som endast är lämplig för extern användning. Kosmetisk burdockolja hjälper till med skallighet, håravfall, seborré och andra sjukdomar.

Kasta oljeskada

Men förutom påtagliga fördelar kan skador från burdockolja också uppstå. I rättvisa är det särskilt värt att betona att skadan av burdock-olja uppenbaras endast vid okontrollerad ätning av produkten. Därför bör du, före profylaktisk eller terapeutisk användning av burdockolja för mat, samråda med din läkare, som kan ordinera doseringen och det korrekta sättet att använda denna helande naturmedicin.

Kockolja

Sortera efter:
 • Artikel: 44278
 • Tillverkare: Aspera Ltd., Moscow
 • Kockolja som lätt tvättas för att ta hand om vilken typ av hår som helst, närmar och förstärker håret, förhindrar håravfall, stimulerar tillväxt. Återställer strukturen av skadat hår efter kemisk färgning och krökning. Ger håret en lätt citrus doft.
 • Artikel: 43813
 • Tillverkare: RINO BIO LLC, Moskva
 • Kockolja Pellesana med nässla stärker och närmar hårsäckarna, bekämpar håravfall, accelererar tillväxten. Det förbättrar metabolismen och kapillär blodcirkulation i hårbotten, lugnar hårbotten, lindrar irritation och klåda, normaliserar lipidbalansen i huden. Återställ hårstrukturen, håret blir elastiskt och glänsande. Nässla, som är en del av, stärker hårrötterna, förhindrar håravfall, ökar deras tillväxt, normaliserar vatten-fettbalansen i huden, gör håret fluffigt, silkeslatt och lättsamt.
 • Artikel: 38509
 • Tillverkare: Altai bukett

Multi-komponentolja för ögonfransar och ögonbrynskocka, restaurering, förstärkning, näring, tillväxt. Det absorberas väl och orsakar inte allergier.

 • Artikel: 38508
 • Tillverkare: Altai bukett

Multi-komponentolja för ögonfransar och ögonbrynskocka, restaurering, förstärkning, näring, tillväxt. Det absorberas väl och orsakar inte allergier.

 • Artikel: 38507
 • Tillverkare: Altai bukett

Multi-komponentolja för ögonfransar och ögonbrynskocka, restaurering, förstärkning, näring, tillväxt. Det absorberas väl och orsakar inte allergier.

 • Artikel: 38506
 • Tillverkare: Altai bukett

Multi-komponentolja för ögonfransar och ögonbrynbördan Aktivator för tillväxt, restaurering, förstärkning, näring, tillväxt. Det absorberas väl och orsakar inte allergier.

 • Artikel: 37168
 • Tillverkare: Mirrolla Ltd., St Petersburg
 • Kockolja innehåller naturligt inulin, ett rikt vitaminkomplex, protein, fettsyror, tanniner och mineralsalter. Peppar värmer huden från insidan, ökar blodflödet till hårrötterna. Innehåller eteriska oljor av tea tree, linden, jojoba, laurel, vilket förbättrar effekten av burdock olja. Hjälper till att eliminera klåda och skalning av huden, irriterar hårsäckar, förhindrar håravfall, stärker håret, ger dem glans och ljusstyrka.
 • Artikel: 37167
 • Tillverkare: Mirrolla Ltd., St Petersburg
 • Olja eliminerar inflammation i hårbotten, skyddar och förnyar håret, ger det glans och styrka, förhindrar håravfall, närmar hårbotten och lindrar klåda. Kockolja innehåller naturligt inulin, ett rikt vitaminkomplex, protein, fettsyror, tanniner och mineralsalter. Jojobaolja är ett vitaminkomplex, mineraler, aminosyror som återställer och närnar hår. Vetexsolja innehåller beta-glukan, vilket stimulerar metaboliska processer och hårväxt.
 • Artikel: 37166
 • Tillverkare: Mirrolla Ltd., St Petersburg
 • Kockolja med tea tree extrakt rensar hårsäckar, reducerar fet hår, eliminerar klåda och flaking, stärker rötterna, har en uttalad anti-seborisk effekt, stimulerar processen för regenerering och läkning av huden.
 • Artikel: 36575
 • Tillverkare: RINO BIO LLC, Moskva
 • Kosmetisk vård för problematiskt hår. Fuktar, närmar hårbotten och håret, förbättrar hårstrukturen, stimulerar tillväxten.
 • Artikel: 35550
 • Tillverkare: Altai bukett

Kosmetika för hårvård. Stärker blodcirkulationen, aktiverar hårväxt och förhindrar håravfall, stärker hårsäckar.

 • Artikel: 33145
 • Tillverkare: Mirrolla Ltd., St Petersburg
 • Pepparröd (brinnande) förbättrar blodmikrocirkulationen, vilket bidrar till snabb leverans av användbara komponenter av burdock direkt till hårsäckarna. Ökar blodcirkulationen runt hårsäckarna; stärker hårrötterna stimulerar hårväxten, mättar hårrötter med vitaminer; slutar håravfall.
 • Artikel: 26784
 • Tillverkare: Mirrolla Ltd., St Petersburg
 • Oljeblocket ozoniserad, att ta hand om problemhår, stärker hårrötterna, närmar sig hårrötterna med vitaminer, lindrar klåda, lugnar hårbotten.
 • Artikel: 25548
 • Tillverkare: BIOLITE

Extraktiva ämnen av kullarrot stimulerar de metaboliska processerna i hårlökarna, förhindrar deras förlust. flyktig gran essentiell olja förbättrar kapillär blodflöde till hårbotten, vilket leder till ökad hår näring och förbättring av deras tillväxt, Hoppkottar och granolja eteriska oljor har antiinflammatoriska och actoricidala effekter, samt reglerar utsöndringen av talgkörtlar.

burdock olja med extrakt av hummer och granolja har en lugnande och sömnförbättrande effekt.

 • Artikel: 25547
 • Tillverkare: BIOLITE

Stimulerar de metaboliska processerna i hårsäckarna, förhindrar deras förlust.
Främja förbättrad hårväxt, tack vare de aktiva ämnena i torv extrakt.
Det har antiinflammatoriska och antiallergiska effekter.

 • Artikel: 25546
 • Tillverkare: BIOLITE

Stimulerar de metaboliska processerna i hårsäckarna, förhindrar deras förlust. Förbättrar tillväxten och kvaliteten på håret. Inblandar bildandet av mjäll. Stimulerar läkning av sår, sprickor, repor, förbättrar hudens tillstånd.
Det har en antiinflammatorisk effekt på hårbotten, närmar och förbättrar hudcellens funktion. Det ger glans och mjukhet, fluffighet mot hår, eliminerar fraglighet.

 • Artikel: 23290
 • Tillverkare: Altai bukett

Kockrot aktiverar hårväxt och förhindrar håravfall, stärker hårsäckar. Nettle ökar blodcirkulationen, reglerar talgkörtlarna, ger mjukhet och hälsosam glans till håret.

 • Artikel: 23286
 • Tillverkare: Altai bukett

Kockrot aktiverar tillväxt och förhindrar håravfall, stärker hårsäckar. Vitaminer A och E eliminerar problemet med skört, tråkigt och torrt hår, ger mjukhet och elasticitet, skyddar håret från de gamla effekterna av ultraviolett strålning.

 • Artikel: 23285
 • Tillverkare: Altai bukett

Minskar irritation, klåda och torr hårbotten, återställer skadad hårstruktur, ökar tillväxten och förhindrar håravfall.

 • Artikel: 17213
 • Tillverkare: AVEO

Kosmetisk för tillväxt och förstärkning av torrt och skadat hår.

 • Artikel: 16926
 • Tillverkare: BIOLITE

Att stärka och växa hår.

Sortera efter:

Om fördelarna med burdock olja

Tidigare gjordes klyfjolja hemma, med användning av kullarstammar som råmaterial, som grundligt krossades, och sedan användes användbara ämnen från dem. Nu finns det ingen anledning att behärska grunderna i denna färdighet, för i AltaiMags webbutik kan du enkelt skaffa både rena, utan tillsatser, burdockolja, dessutom från olika tillverkare och en produkt som innehåller flera andra väldigt användbara komponenter som har annorlunda syfte.

Vad orsakade de fördelaktiga egenskaperna hos burdockolja?

Naturligtvis är dess sammansättning, som inte bara innehåller vitaminer från nästan alla grupper, makro- och mikroelement, flavonoider, antioxidanter och fettsyror men också en speciell substans - inulin, som kan bibehålla hårsäcken i arbetsförhållanden "samt att påskynda metabolismen. Därför är kardolja inte förgäves del av många kosmetika, men det har den största effekten, om den används i sin rena form och håret är inte det enda räckhållet för denna produkt, även om det är dominerande.

Används i kosmetologi

 1. För ögonbryn och ögonfransar. Självklart kan du köpa bördolja för hårväxt på huvudet, men glöm inte den andra, "väldigt önskvärt vegetation" på ansiktet, för utan ögonfransar blir kvinnor liknade Gioconda och utan ögonbryn - och inte alls liv, när de utför många olika funktioner, eftersom förändring av sin form kan påverka utseendet. För att garantera användarvänligheten av denna produkt, är det nödvändigt att skölja den gamla mascaraförpackningen noggrant och häll upp burkolja in i den, som ska appliceras varje natt på ögonfransarna med en pensel. Resultatet kan märkas efter 10 dagar, vilket framgår av feedback från kvinnor som har tillgripit denna metod för att återställa ögonfransar. Förresten, mycket sällsynta ögonbryn under påverkan av denna produkt inte bara förvärva en fantastisk tjocklek, men också mörkare.
 2. För naglar. Om naglarna är mycket svaga, måste de gnugga bördolja tre gånger om dagen. Detta kommer att bidra till deras förstärkning och eliminera överdriven fragilitet. När nagelplattan inte orsakar mycket problem betyder det inte att de inte bör vara uppmärksamma. Som en förebyggande åtgärd rekommenderas denna produkt att appliceras en gång i veckan, och det är också tillåtet att använda det för att mjukna näsan.
 3. För hår. Detta är huvudsyftet med burdockolja, vars pris är mycket blygsamt. Denna produkt bekämpar fullständigt mjäll, har en positiv effekt på hårfollikeln och stimulerar hårväxten, vilket förhindrar håravfall. Och om håret är skadat, för torrt eller sprött, och deras ändar delas, kommer de biologiskt aktiva komponenterna i burkolja att hjälpa till att eliminera dessa och andra problem, eftersom hårets tillstånd beror på hårbotten.

Vad kommer regelbunden användning av burdockolja för hår?

 1. Varje person har en verklig chans att skjuta upp full skallighet med 20 år. Därför måste männen också uppmärksamma denna unika produkt om de vill ha håret på huvudet under en mycket längre period än vad som tillåts för det.
 2. Behandling av mjäll och seborré med hjälp av klyftaolja är möjlig, men du bör bara ta hand om sin regelbundna användning.
 3. Damer som missbrukar hårfärger och olika kosmetiska produkter för att bibehålla volymen och "lång livslängd" av hår, liksom de som regelbundet gör perms, markerar och exponerar håret för andra förfaranden, bör också träna sig själva för att använda denna produkt. Dessutom är det inte nödvändigt att göra masker, för att säkerställa en korrekt skyddsnivå är det tillräckligt att applicera endast några droppar olja på håret.

Hur man gör en läkningsmask?

För medicinska ändamål appliceras burdockolja på lite fuktigt hår, uppdelat i strängar, vilka var och en är föremål för noggrann bearbetning. Och du måste börja med rotzonen. Oljan gnids i hårbotten med lätta massagerande rörelser. När hela huvudet behandlas på detta sätt är det nödvändigt att ta en plastkamma, fukta den med olja och kam. Under processen med sådana manipuleringar är produkten ganska jämnt fördelad i hela hårbotten.

Därefter måste du göra ett uppvärmningslock, för vilket du bara behöver sätta på en plastpåse av lämplig storlek eller täcka huvudet med cellofan och linda det med en handduk. Denna isolering aktiverar komponenterna i produkten, som helt enkelt tvättas av efter en timme eller kvar över natten om håret är mycket torrt. Under tvättprocessen måste schampot appliceras minst två gånger.

Burdock hair oil: ansökan, recensioner av människor

innehåll:

Tillbaka från konstgjord skönhet till naturliga början. Gone hårsträngar, syntetiska ögonfransar i dockanliknande stil, pumpade läppar botox. Moderna kvinnor försöker betona sin naturliga skönhet och använda beprövade naturprodukter och traditionella recept.

I kampen för naturlig skönhet går in i burdockolja för hår. I många år är det fortfarande en favorit bland de billigaste och säkraste kosmetiska produkterna av naturligt ursprung. Inga medel är mer effektiva för de tjejer som drömmer om lyxiga hårsträngar av oerhört lång längd, eller för dem som inte vill spendera mycket betydande belopp på salongprocedurer för restaurering och behandling av hår.

Kockolja för hårväxt - ett säkert och överkomligt medel för skönhet.

Kockolja kan och bör även användas om du har följande problem:

 • Hårrötterna är svaga, håret faller ut ofta och i stora mängder.
 • Hårstrukturen är skadad och behöver repareras.
 • Hårets tips är mycket torra och splittrade
 • Utseendet lämnar mycket att önska. Dullness och nästan artificiellt utseende är deras karakteristiska egenskaper.
 • Huvudets mikroflora är nedsatt. Det känns torrt och kliande
 • Det finns mjäll
 • Hårt och livlöst

Använd ofta burdockolja för hårväxt.

Sammansättningen av burdock olja

De viktigaste magiska kosmetiska och medicinska egenskaperna hos burdockolja kan förklaras av dess unika kemiska sammansättning. Alla slags naturliga föreningar, som är så viktiga för hela människokroppen, är i den. Kockolja för hårväxt, tillsammans med en stor mängd protein, tanniner, fettpalmitinsyra och stearinsyror i kompositionen, har den innehållet i olika vitaminer, mineralsalter, eteriska oljor och proteiner.

Förekomsten av inulin, en naturlig polysackarid, som en del av kosmetisk olja, spelar en viktig roll. Det främjar absorptionen av skadliga ämnen och renar därför huden. Tack vare honom absorberas alla användbara mineraler och vitaminer mycket bättre.

Eteriska oljor och tanniner fungerar som antiinflammatoriska och antifungala komponenter. Fettsyror återställer hårklippets struktur och har en positiv effekt på hårbotten och dess mikroflora.

Mineralsalter i form av järn, kobolt, kalium, fosfor, mangan, zink, kalcium, kisel, natrium, selen, svavel, koppar, läker inte bara, utan skyddar även hår från skadliga yttre faktorer. Produkter baserade på burdockolja är indelade i två typer - för oral administrering och för användning i hemmet kosmetologi.

Burdock Hair Oil: Användbara egenskaper

En otvivelaktig fördel är dess förmåga att stimulera hårväxt och aktivera "vilande" huvudlökar. Med rättvis och regelbunden användning av denna produkt märker du betydande förändringar. Håret växer snabbare, ser mer tjockt och glänsande. Det ökar synligt håret. Med sin applikation kan du helt bli av med problem med splittrade ändar.

Hårbotten mikroflora normaliserar, mjäll och klåda.

Fördelarna med burdockolja

De positiva effekterna av användningen kan listas under lång tid. Självklart kommer håret att vara mjukt, behagligt att röra, de kommer att bryta mindre. De kan dock helt botas först efter 2 månaders regelbundna masker med användning.

Men minus kan vara alltför fet oljigt hår. Även om det används korrekt, kan det här problemet inte hända. I händelse av förekomst är det värt att vägra ytterligare kosmetiska procedurer med burdockolja i minst 2 månader.

Hur man gör burdockolja hemma

Att köpa burdockolja på apotek eller göra det själv är en enskild sak. Mycket ofta, negativa recensioner om denna produkt flash på Internet. Det är värt att notera att man köper bollolja för hår i ett apotek eller i någon annan butik, det finns risk för att det blir en falsk. Den motsatta effekten kan orsaka oljematchning, inte av hårtyp. Moderna tillverkare erbjuder köpare ett val av burdockolja med nässla, calendula, propolis, jojobaolja, ricinolja, plantain och många andra tillsatser. Var och en av dem syftar till att lösa vissa problem.

Vid beredningen av hemmet kommer burkhår att ta mycket tid. Naturligtvis verkar dess motparter överkomliga, och produktsortimentet består av alla slags kosmetika med vitamin- och örttillskott. Men enligt den rådande meningen är allt som är förberedt med egna händer och hemma mer naturligt och effektivt.

Innan vi börjar beredningen kommer vi att se över listan över nödvändiga produkter:

 • burdock rötter (i någon form, torkad eller fräsch)
 • någon kosmetisk olja att välja mellan (persika, kokosnöt, mandel, jojobaolja)
 • ogenomskinlig behållare
 1. För dem som har anmärkningsvärt tålamod och överflöd av tid, rekommenderar vi följande recept på burdockolja för hår.

Vi kommer att behöva 20 g kullrot, torr och krossad, eller 40 g färskt. Tillsätt 100 gram olja. Om du inte har ovanstående oljor till hands kan du använda olivolja. Blanda blandningen noggrant. Kapaciteten är täckt med en tjock trasa och insisterar på en mörk plats i 3 veckor. Processen att dekantera den färdiga produkten kommer att bidra till att bli av med gräs. Mer homogen massa är lätt att använda. Hållbarhet hem burdock olja - 2 månader. Den förvaras i kylskåpet.

 1. Det finns ett annat snabbare recept.

Vi använder samma ingredienser.

I 30 g färsk burk, krossad i förväg, tillsätt olja i mängden 100 g. Vid användning av torr burdock, minska delen med 10 g. För en sådan blandning är exponeringen 24 timmar tillräcklig. Efter denna tid koka blandningen i ett vattenbad i 15 minuter. Det är också möjligt att på förhand spänna den erhållna oljan. Det är allt. Produkten är redo att äta.

 1. För torrt hår kan du använda följande recept. Oljan är inte särskilt fet, men påverkar inte kvaliteten och effektiviteten.

Förberedelsen tar 30 g färsk eller 15 g torr burdock. Sätt det hackade gräset i en djup skål och häll kokande vatten. Insistera 3-4 timmar. Vi kombinerar den kylda vätskan med samma olja. Lägg till den i en mängd som motsvarar mängden infusion av burdock. I 20 dagar ska blandningen stå på ett torrt och kallt ställe.

Kockbaserade recept

De mest populära recepten för hår baserat på denna olja är:

 • Kockolja i ren form, utan tillsats av vitaminer och örter. Det räcker att värma upp det och applicera på hår.
 • Ganska effektivt är receptet med tillsats av ricinolja. De blandas i följande proportioner: hushålls- eller apotekskockolja i en mängd av 25 ml och ricinolja - 50 ml.
 • Berika och så rika med alla typer av vitaminerna burkmask, du kan lägga till vitaminer i ampuller. Vitaminer i grupp B, C-vitamin, A och PP har en positiv effekt på håret. Endast vitamin A säljs i kapselform. Den har en oljig konsistens. I burdockolja för hår kan du säkert lägga till 10 kapslar. Olja måste pressas ut.

Dessa vitaminer läggs till koppen med olja inte tidigare än 10-15 minuter före appliceringen.

 • Kockolja för hårväxt innefattar tinktur av nässla, rödpeppar.
 • För samma ändamål lämplig brandy. Dock bör man komma ihåg att det ger håret en kastanj eller en rödaktig nyans. Det är därför bättre för blondiner att ersätta denna ingrediens med äggula.

Betraktas som mycket effektiv burdockolja för hårväxt med senap. En sådan mask kräver stor uthållighet och uthållighet. Bränning måste uthärda minst 40 minuter, men effekten kan beundras efter 2 veckors användning.

Den är beredd enligt följande:

2 msk. sked olja blandad med samma mängd senapspulver. Allt detta blandas med äggula och en eller två teskedar socker. För att göra konsistensen tunnare lägg till 2 msk. skedar av varmt vatten. Applicera blandningen i håret. Det viktigaste är att inte överdriva det med socker, annars kommer brännningen att vara outhärdlig.

Metoder för applicering av burdockolja

Den önskade effekten kan uppnås endast strikt följa alla regler för beredning och applicering av burdockolja för hår. Första, före varje användning måste det värmas upp i ett vattenbad. Håret ska vara lite fuktigt. Så de absorberar maximalt användbara ämnen.

Standardproceduren för alla hushållsmaskar är huvudvärme. Väskan kan gå med en speciell keps eller plastpåse, och naturligtvis en handduk.

Ju längre masken påverkar håret och rötterna desto bättre blir resultatet. Det rekommenderas att inte minska exponeringstiden i 30 minuter. Minst 45 behövs. Det är ännu bättre att sitta med den magiska blandningen på huvudet i 2 timmar.

Som en extra källa till uppvärmning kan du använda en hårtork.

Om håret inte är benäget för alltför mycket fett kan du säkert lämna masken på håret hela natten.

Hur man applicerar burdock på hår

I praktiken är det verifierat att applicera olja för hela längden av håret passar inte alla. Huruvida det beror på hårtypen eller graden av känslighet för kosmetiska masker är inte känd. Dock har burdockolja för hårrecensioner både positivt och negativt.

Därför skulle det bästa alternativet applicera en mask på hårrötterna och på spetsarna. Det är också mycket viktigt att inte överdriva den med mängden olja. Oavsett hur många masker du lägger på ditt hår, kommer effekten att vara densamma (den viktiga tekniken för att förbereda oljan spelar en viktig roll här). Hårets struktur, eller snarare dess toppskikt, utmärks av god absorption. Vissa tjejer tränar på att applicera olja med en enkel bomullsplatta, och applicerar därigenom endast den mängd som krävs.

Hur man tvätta av burdock olja

Kockolja tvättas ganska hård, sämre än ricinolja. Det är bäst att göra detta i 2 tillvägagångssätt, eller till och med i 3. För att förbättra effekten kan du använda avkok av olika örter istället för vatten.

Om fettinnehållet fortfarande är kvar kan du försöka skölja håret i en svag ättiklösning. Tja, i ett mycket extremt fall kan du prova diskmedel. Även om denna metod kommer extremt sällsynt. Ägare av mycket oljigt hår står inför ett sådant problem.

Hur mycket kostar burkhårolja?

Förresten, kostnaden för ett sådant folkmirakelmedel i ett apotek överstiger inte 100 rubel. För läxor kommer också att behöva spendera pengar, men beloppet blir inte mycket mer.

Recensioner av människor om bördolja

Det är säkert att säga att antalet positiva recensioner väsentligt råder över antalet negativa. Ofta kan negativa recensioner höras från personer vars hår har blivit bortskämd genom många färgning, rätning, strykning och blåstorkning. Strukturen hos sådant hår är nästan inte behandlingsbart med oljor. Running fall kan bara fixa salong förfaranden. Ta därför hand om ditt hårs hälsa och glöm inte att ta hand om dem regelbundet.

Granska Marina Bulgakova, 26 år gammal:

Jag upplevde detta mirakelbota på mig själv, efter bara 5 procedurer växer mitt hår med flera centimeter.

Recension, Ekaterina Semenova, 34 år gammal:

"sovande" eller "döda" glödlampor aktiveras och mitt hår har blivit mycket tjockare än hår.

Recension Tatiana Goncharova, 20 år gammal:

Slött hår blir glänsande, mjukare.

Recension Svetlana Marinina, 40 år gammal:

olja botar perfekt splittrade ändar.

Recension, Kotelnikova Angelica, 38 år:

Jag försökte många produkter, burdockolja passade mig bättre än ricinolja.

De som använde kockolja för hårväxt, helt nöjda med resultatet. I genomsnitt växer ett månadshår med 2 cm beroende på regelbunden applicering av olja och väl valda tillsatser.Nästa Artikel
Citronsaft för hår