Granskning av de bästa sätten för hårets ändar


Många tjejer känner förhand om sköra och splittrade ändar i strängar. Och de flesta av dem är desperat ute efter sätt att hantera detta problem. Så ofta blir verktyget för hårets ändar deras första hjälp.

Men en del av det fina könet föredrar hemlagade produkter, eftersom de anses vara ofarliga. De mest effektiva av dessa inkluderar följande medel för delade ändar:

 1. Olivolja. Dess egenskaper inkluderar näring och hydratisering av lock samt deras mättnad med användbara ämnen.
 2. Kokosolja. Det skapar en osynlig film på ytan av varje stav, vilket förhindrar förlust av fukt från insidan. Denna produkt kan köpas på något apotek, det är billigt och anses därför vara en av de mest prisvärda.
 3. Flytande honung Om det inte är så kan du smälta sugared. Den är rik på näringsämnen som inte bara svaga strängar behöver, men också friska. Honung kan också utöva en fuktgivande effekt på stavens skörhet, vilket gör dem smidiga och glänsande.
 4. Ättika. Många tror att det kan skada strängarna. Men det är det inte. Våra farmödrar visste också att det gör håret silkeslen. Därför åtgärda ett sådant folk som ättika - en oumbärlig och billig assistent till unga damer som har problem i form av spröda och brutna ändar.
 5. Buljong, bryggd från kamille på receptet: Häll kokande vatten (160 ml) av 15 g ört och insistera. Det påverkar försiktigt krullarna och stärker dem.

Granskning av de bästa sätten för hårets ändar

Hyllor kosmetiska butiker, apotek och stormarknader idag är fyllda med produkter som hjälper till att hålla håret i perfekt form. Men inte många av dem är verkligen effektiva.

Orsaker till tippsektioner

Ett sådant problem som svaga och splittrade ändar är bekant för många. Det finns ett hårförhållande i hårets huvud av olika skäl. Den allra första och mest uppkomna är den alltför stora påverkan på chocken vid höga temperaturer (varmluftsdroger, styler eller solens strålar).

Menyn spelar som regel en mycket viktig roll, inte bara i inre organ och system, utan även i utseende av hud och naglar. Därför är det nödvändigt att mata kroppen med vitaminer och mikroelement, som normalt stöder hela organismens tillstånd. Efter en tid kommer krökorna att upphöra att splittras, och krafterna och energin kommer att vara konstant närvarande.

Många kosmetologer rekommenderar att bli av med sårbarheten i stavskomplexet terapi: näring, medicinska och restaurerande masker.

Hur man bevarar skönhet och hälsa hos hårtips

För att alltid njuta av håret med en vacker utsikt, och stavarna inte delas, behöver du regelbundet besöka salongen och skära dem. Okej, men det här är verkligen en nödvändig procedur, om tillståndet i den gamla blir mycket att önska.

Samtidigt måste du noggrant ta hand om dina lockor, använda lämpliga hem- eller kosmetiska produkter. I slutet, efter sex månader, kommer håret vara helt slät och silkesleget. När allt kommer omkring, delas stavarna ständigt ut, och korrekt omhändertagande av torra spetsar hindrar utseendet på nya.

Kosmetiska produkter

Listan över det mest effektiva och effektiva sättet att ta hand om split ends:

 1. Flytande kristaller "Brelil Bio Traitement". Dessa professionella produkter från den italienska tillverkaren bokstavligen före våra ögon gör håret smidigt och silkeslen. Priset på en flaska på 60 ml är 500-600 rubel.
 2. Split-ändtätningsserum. Ett bra alternativ som ett hjälpmedel för att dela färgade stavar, eftersom de är mest benägna att detta problem. Priset på serum är 1500 rubel. för 50 ml.
 3. Oplastlig grädmask "Extreme Length Sealer". Det förbättrar inte bara hårets övergripande tillstånd utan stimulerar också tillväxten av stavar. Priset är 1600-1700 rubel för 50 ml.
 4. Serum från Garnier. Det är ett billigt men effektivt botemedel som appliceras på våta strängar. Det luktar gott och klarar sig bra med uppgiften. Priset på serum - 300 rubel. för 30 ml.
 5. Spray från varumärket Pantene. Denna produkt tar bort överskott av fluffiness och ger krullar av jämnhet och elasticitet. Priset varierar från 200 till 250 rubel. för 100 ml.
 6. Professionellt serum från Estel "Otium Miracle Revive". Det räcker att värma upp det i palmerna och fördela jämnt längs strängarna från mitten till spetsarna. Kostnaden är 600-800 rubel. per flaska av 60 ml.
 7. Serum från Loreal "Full Recovery". På grund av den väl valda kompositionen omsluter den varje stav och matar den både inuti och utanför. Håret efter första användningen blir silkeslen. Pris - 250-300 rubel för 50 ml.
 8. Creamserum från Dove. Detta läkemedel fuktar och närmar sig strängarna. De luktar bra. Pris - 200 rubel. för 50 ml.
 9. AVON "Advance Techniques" kristaller. Verktyget har den önskade effekten när du använder schampo av samma rad. Tillsammans ger de krullarnas elasticitet, och spetsarna blir mer lätta och smidiga. Priset på kristaller - 200-300 rubel. för 30 ml.
 10. En mask för att återställa matt och sprött Kallos hår med banansmak. Det återställer snabbt och effektivt strukturen hos skadade stavar. Det kostar mellan 400 och 500 rubel. för 500 ml.

Hemlagade masker

Som hemmedicin för strängar benägna att skära, kan du använda följande:

 1. Blanda 10 ml olivolja och flytande honung och värm det i ett vattenbad. Applicera på håret, håll i 30 minuter. Skölj och torka med kall luft.
 2. Rör 50 ml kefir med en äggula, tillsätt 2-3 droppar kokosnötolja och sprid över hela högen i ett jämnt lager. Vik en handduk. Skölj med varmt vatten efter 40-50 minuter.
 3. Blanda yoghurt (3 msk.) Med flytande honung, tillsätt havremjöl. Applicera på håret i 20 minuter.

Salonprocedurer

Idag, många skönheter och skynda till salongerna för att få sitt hår i rätt form. Bland de förfaranden som erbjuds kvinnor är en av de första platserna håråterställning och eliminering av splittrade ändar. De mest populära är:

 1. Keratinrätning. Denna innovation blåste upp skönhetsvärlden, eftersom alla bara vill ha en jämn, slät och silkeslen chock. Förfarandet är dyrt, men resultatet efter det sparas från en till två månader.
 2. Hot sax. Denna tjänst används av många. Stylister hävdar att denna procedur hjälper till att på ett tillförlitligt sätt försegla de positiva ämnena i varje stav, vilket bidrar till att behålla hårets skönhet under lång tid.
 3. Avskärmning. Detta är nästan detsamma som laminering (beläggning med ett speciellt skyddsskikt). Screeningen består emellertid av flera steg: nivellering och återhämtning. Under det sista steget av proceduren fuktar frisören håret med vitaminer och aminosyror. Därefter blir chocken frisk.

Oljebruk

Behandling av hår med oljor ökar popularitet. Sådana verktyg behöver dock inte bara välja noggrant, men också att studera alla sina fördelar och nackdelar.

Men det finns en lista över produkter från denna serie, som anses klassiker, och kommer alltid att vara efterfrågade i vården av hårbotten och håret. Erfaren kosmetologer rekommenderar dessa oljor:

 1. Olive.
 2. Coconut.
 3. Almond.
 4. Från druvfrö.
 5. Jojoba.

Första hjälpen för snyggt hår

Första hjälpen kräver strängar som är i ett beklagligt tillstånd. Frisörer rekommenderar först att bli av med de splittrade ändarna genom att klippa dem. Men det betyder inte att du behöver göra en full frisyr. Det är nödvändigt att skära bara delat hår. Också efter ett sådant förfarande rekommenderas att göra omslag med någon olja som är fuktgivande och mättad med användbara ämnen.

recensioner

Yana, 29 år: "Efter graviditet och förlossning kunde jag länge inte ta mitt hår i ett normalt tillstånd. Sedan bestämde hon sig för att köpa flytande vätskor från Breil på råd av sin syster. Produkten luktar bra, doseras enkelt och klistrar helt de splittrade ändarna. Och chocken av hela längden blir mer lydig. "

Tatiana, 23 år: "Mitt hår på genetisk nivå är svag, tunn och spröd. Jag har inte möjlighet att prova professionella produkter, så jag använder kokosolja. Jag har packat i 3 månader. Mina krullar verkade komma till liv, de blev mer elastiska och släta, de upphörde att dela och bryta. Nu är det inte synd att lösa dem. "

Larisa, 47 år: "Även korthåriga tips kan vara i dåligt skick - jag kontrollerade det själv. I barbershopen rådde jag om ett serum från Garnier. Jag är väldigt glad att jag köpte den och började använda den. Min mopp är nu frisk. "

Julia, 34 år: "Men dyrt, men värt det! Min bekantskap med professionell kosmetika för krullar började med ett serum från Estelle. Hon jobbar bara underverk. Hon tvättade håret, satte det på våta strängar och torkade det. Sedan lägger hon en ny droppe på torr och voila, håret är helt enkelt elegant och glittrande och spetsarna är släta och jämnt. "

Natalya, 32 år gammal: "Efter upprepad färgning började min dimma vara önskvärd. Jag kunde inte passera förbi i butiksgrädsserum från Dove. 2 månader efter att ha använts, blev mitt hår mjukare, mer lättsamt och jämnt. "

8 bästa spray för att kamma hår

För ägare av långt, tunt, poröst, färgat eller hårt hår är kamning en lång och tråkig ritual. Om håret är mycket förvirrat och deras dagliga kamning har blivit ett stort problem, kommer speciella hårsprayer att vara en bekväm och ekonomisk lösning.

De bästa spraytillverkarna för enkel kamning

Konungarna av affärshyllor är de mångfärgade sprayerna av Gliss Kur från Schwarzkopf. De är relativt billiga, och en omfattande linje gör att du kan välja det lämpligaste sättet. Även bra sprayer från massmarknaden erbjuder märken Elseve och Fructis. Fans av professionell vård väljer överkomliga salonglinjer Loreal Professonel, Kapous, Estel, Ollin, "Elf" och bland lyxprodukterna Kerastase, Barex, Lebel, Rene Furfeter har fått mest godkännande av sprayer.

Många kvinnor har också uppskattat barnens kamborst för kamning från Johnson Johnson och den nationella oro Kalina, som gör ett utmärkt jobb med flickans och deras mammas fläckiga hår. Men man kan hitta sådana motsägelsefulla recensioner om samma märken av spray som det bara finns en väg ut: att köpa och prova!

Toppspray för enkel kamning: TOP-8

Expert Price gjorde en bedömning av 8 mest önskvärda, bästa och högkvalitativa hårsprayer:

namn

Ungefärligt pris, gnidning.

Särskilda funktioner

Betyg, på 10-punktsskala

Schwarzkopf Gliss Kur Express Conditioner Liquid Silk

det mest populära enkla combing sprayet

Loreal Professionel oljeljus "Mytisk olja"

bästa spray för skinnfärgat hår

Det fuktgivande Dual Renascence 2-fas KAPOUS serumet

billig professionell vård

Kerastase Macadamia Healing Oil Treatment hårsprayolja 125 ml -

den bästa "lyx" sprayen för enkel kamning

5. Spray för hår Johnson's Baby "Easy combing" 200 ml

Den bästa barnens spray för att kamma "vuxent" hår

Estel Curex Therapy Intensive Recovery Bifasic Spray Lotion

bra billig salong spray

7. Belita-Vitex Spray-Shine "ShineNutrition" 75 ml

högkvalitativ budgetspray från den vitryska tillverkaren

8. Spray Ultra Hair System

den mest tvetydiga hårsprayen

Och nu ska vi titta närmare på egenskaperna hos varje favorit.

1. Schwarzkopf Gliss Kur Express Conditioner Liquid Silk
det mest populära enkla combing sprayet

Genomsnittspriset i Ryska federationen: 290 s.

Spray för hår Gliss Kur - en av marknadsledarna. Lätt, lätt kamning, glans - det här är det som tillverkaren lovar och utför ärligt. Förutom silikoner innehåller Gliss Kur Express Conditioner aprikosolja, hydrolyserad silke, keratin och panthenol, vilket även hårstrukturen ger elasticitet. Enligt recensioner är sprayen bäst lämpad för torr och "uttömd" med tång och hårfärgning, ger dem en levande glans och lydnad.

fördelar:

 • slät kamning;
 • ger hår glans och elasticitet;
 • rimligt värde för pengarna.

Minus: Det är lätt att "skriva om" hår, inte rekommenderat för fet hår.

Typiska recensioner av Schwarzkopf Gliss Kur "Liquid Silk" Express Conditioner:

"Att spraya flytande silke, och gradvis övergav masken, oljan och resten av deras knepiga hårvård. Håret är slätt, levande och välskött, även en frisör märkte detta! "

"Den bästa hårsprayen, en värdig ersättning för balsam, när det inte finns någon tid att ta hand om håret. Avlägsnar omedelbart fluffighet och utskjutande tips. "

2.Learal Professional Mythic Oil 125 ml
bästa spray för skinnfärgat hår

Medelpriset i Ryska federationen: 900 s.

Varför i vårt betyg: lätt kamning + bländande glans.

"Mitik Oil" är en högkvalitativ blandning av silikon och naturliga oljor, som liknar den legendariska Kerastase Macadamia oljesprayen, men det är mycket billigare. Det märks att det är mycket lättare Macadamia - därför är det idealiskt inte bara för färgat hår, men också för naturligt.

fördelar:

 • kvalitativ sammansättning baserad på avokado och druvfröoljor;
 • ger en stark glans;
 • sparar hårvolymen;
 • mycket lätt vattnig konsistens.

Minus: alla samma "biter" pris.

Typiska recensioner av Mythic Oil oil shine:

"Den här hårsprayen är bäst, varje själs respekterande tjej borde ha det! Den lättaste konsistensen, otrolig hårglans och delikat arom. Inte oljig - efter att applikationen inte behöver tvätta händerna. "

"Oljan är vacker, mer anständig, jag har inte träffat. Jag blev hälsosamt långt hår med det utan brittleness och split ends. "

3. Fuktgivande serum Dual Renascence 2-fas KAPOUS
billig professionell vård

Genomsnittspriset i Ryska federationen: 380 s. (per 200 ml)

Denna hårspray har utmärkt valuta för pengarna. Kapus erbjuder prisvärd och mycket högkvalitativ salongvård. Blå bifasisk spray är lämplig för alla typer av hår, fuktar håret, men håller det rent och friskt. Den bästa hårsprayen med frekvent användning av strykjärn och hårtork och för resor till havet.

fördelar:

 • hydrolyserat keratin i kompositionen (behåller fuktbrunn);
 • termiskt skydd
 • fenomenalt lätt att kamma.

nackdelar:

 • lindrar inte statisk elektricitet på håret;
 • Det säljs bara i avdelningarna för kosmetika och salonger.

Typiska recensioner av serum Kapous:

"Ingen spray innan KAPOUS arbetade på mitt hår så vackert. Nu verkar det som att allt som var före honom inte fungerade. Efter att ha applicerat detta serum vill jag alltid röra på mitt hår, så mjuka och mjuka som de är. "

"Det räcker för mig att ha en Kapus zilch så att hans hår är unraveled! Plötsligt ".

4. Kerastase Macadamia Healing Oil Treatment Hårsprayolja
den bästa "lyx" sprayen för enkel kamning

Genomsnittspriset i Ryska federationen: 1800 s. (per 125 ml)

Varför i vår ranking: en rik omfattande vård.

Universal olja för näring, glitter och lätt kamning med mineraler och värdefulla macadamia och arganoljor. Skillar den minsta, viktfria sprutan. Förbättrar glans, inte bara unravels håret och underlättar kamning, men tillåter inte heller att de blir trassliga igen. Du kan lägga till andra behandlingar och hårfärg för bättre penetration av näringsämnen. Den har en märklig söt arom, resistent mot hår.

fördelar:

 • synlig effekt, särskilt på poröst, torrt och blekt hår;
 • ekonomisk konsumtion
 • justerar hårstrukturen tack vare argan och macadamia oljor.

nackdelar:

 • högt pris och liten volym;
 • tung konsistens är inte för alla.

Typiska recensioner av Kerastase Macadamia Healing Oil Treatment Sprayolja:

"Bättre hårolja! Håret blir tungt (på ett bra sätt), men inte slät, men silkeslen och smula. Blondiner med erfarenhet - den här sprayen är för dig! ".

"Jag behöver inte längre järnet - samma effekt kan uppnås med hjälp av två eller tre" puffar "av Macadamia olja! Men för friskt hår kan denna spray vara tung. "

5. Spraya håret Johnson's Baby "Easy combing"
Den bästa barnens spray för att kamma "vuxent" hår

Genomsnittspriset i Ryska federationen: 150 s. (per 200 ml)

Denna spray för att kamma barnens krullar har länge antagits av sina mammor. Modest "silikonisty" en del förmodligen inte kommer att glädja fans av alla naturliga, men det betyder att han gör särskilt efektivnost untangling hår, de inte riktigt fet och inte tynga. En viktig detalj - spray på torrt hår fungerar såväl som på våt.

fördelar:

 • demokratiskt pris med stor volym;
 • beprövad kvalitet
 • utmärkt disentangling av långt hår, inklusive torrt;
 • "Overdoing" är nästan omöjligt.

Nackdelar: innehåller inte ytterligare näringsmässiga och fuktgivande ingredienser.

Typiska recensioner av Johnson's Baby "Easy combing"

"Huvudfunktionen att underlätta kamning är att de fem med +, men gör inget annat. Jag tycker att den är lämplig för barn, intakt, oskadat, mjukt hår. "

"Det här är den bästa hårspray jag någonsin har försökt! Jag har lockigt långt, styggt hår. Och med denna spray, kammar lätt, blir lydig, lättare att göra hår. "

6. Två-fas Estel Curex Therapy Intensive Recovery Lotion Spray
bra billig salong spray

Genomsnittspriset i Ryska federationen: 280 s. (per 200 ml)

Verktyget är placerat som en professionell, men vi sätter det kanske i mitten mellan affärs- och salongärkena, både i pris och i praktiken. När sprayen appliceras, stänger Estelle hårkutiklet och jämna ut dess yta vilket gör det lättare att kamma. Den innehåller oljor som kan mata tappat hår, men det är osannolikt att denna åtgärd inte kommer att klara av uppgiften att intensiv restaurera (som anges på etiketten).

fördelar:

 • unravels hår väl;
 • bestående av avokadoolja och keratin;
 • rimligt pris.

nackdelar:

 • inte alla gillar en stark söt lukt;
 • Effekten är otillräcklig för professionell kosmetika.

Typisk Estel Curex Therapy Intensive Recovery Lotion Spray Recensioner:

"Den bästa kammen för att kamma för lite pengar! Mycket försiktigt sprayar, släpper håret, gör dem lydiga och blir inte feta samtidigt. "

"Med Estelle Kureks har kammen ditt hår blivit lättare, men för mitt hårda blekt hår är det helt klart inte tillräckligt."

7. Belita-Vitex spray-shine Nutrition "75 ml
högkvalitativ budgetspray från den vitryska tillverkaren

Genomsnittspriset i Ryska federationen: 130 s. (för 75 ml)

Hårspray från den vitryska oro Belita-Vitex innehåller samma oljor och silikoner, men mycket billigare! Verktyget blev överraskad av den utmärkta kompositionen med tvättbara silikoner och arganolja, presenterbart utseende och många positiva recensioner. Spray är utformad för enkel kammning av lockar efter tvätt och för applicering på torrt hår för näring. Perfekt för användning innan du stylar en hårtork, men i andra fall kan det vara tungt.

fördelar:

 • demokratiskt pris
 • arganolja i kompositionen;
 • glansigt glans hår.

nackdelar:

 • relativt tung;
 • svag fuktgivande effekt.

Typiska recensioner av spray-shine "Shine Näring "Belita-Vitex:

"Den bästa hårsprayen, även om det kostar mer, skulle jag fortfarande köpa den. Ger utmärkt glans, håret blir mjukt och aromen är helt enkelt magisk. "

"Jag jämförde den vitryska sprayen med en dyr professionell och kände inte skillnaden. Hår som silke, spetsarna är mjuka, lätta att stapla med hårtork. Mycket högkvalitativ vård till ett billigt pris. "

8. Spray Ultra Hair System
den mest tvetydiga hårsprayen

Genomsnittspriset i Ryska federationen: 1000 p.

Varför i vår ranking: en hårspray som har gjort mycket buller.

Internet innovation har genererat en hel del rykten, av vilka några är "expertpriser" tas för att skingra. Ultra Hair System - vårdande sprut baserad på kardborre och arganolja och vitaminerna A och E som är bra för håret, förbättra kamning och minska sprödhet. Som en del av den prickiga kanelolja, har en värmande effekt på hårbotten, söta extrakt, som har anti-svamp effekt, och lugnar huden daisy huvudet. Det här är allt. Naturligtvis kan dessa typer av produkter inte stoppa håravfall eller hjälpa till att växa nytt hår.

fördelar:

 • högkvalitativ (men inte revolutionerande) komposition baserad på burdockolja och växtekstrakter;
 • positiv effekt på hela längden av håret och hårbotten;
 • väldigt lätt att kamma.

nackdelar:

 • försäljning endast via Internet, hype, många förfalskningar.
 • tydligt dyr.

Typiska Ultra Hair System spray recensioner:

"Jag använder den bara en vecka, medan jag gillar det, kan mitt hår lätt kamma, eftersom släpet inte ser ut, det lever. Konsistensen är lätt, icke fet, fläckar inte håret. "

"Synligt näring hår, har en kumulativ effekt. Från tid till annan blir håret mer smidigt, det trycker inte på, det bryter mindre. Men efter en månad med användning av den angivna hårväxten observeras inte. "

Vilken typ av spray för att kamma hår väljer?

Så vi fick reda på att professionella sprayer i allmänhet visar sig bättre än butiksprayer, men priset är inte det viktigaste kriteriet för att välja denna produkt. Slutresultatet beror på kvaliteten på silikonerna och oljorna i sprayen och på hårets initiala tillstånd. Gör ett val och - ett framgångsrikt förvärv!

Hårspray

Hårtips är den mest sårbara delen av dina strängar, vilket kräver särskild vård. I det här fallet kommer det inte att vara tillräckligt med tvätt på håret, då måste du fokusera på ansträngningar om snabb näring och hydratisering. Du kan välja den metod som är lämplig för dig, men först och främst, ta hand om vårdprodukterna för den här delen av håret.

I dag finns det ett stort antal olika produkter: medicinska schampon, regenererande masker, fuktgivande balm etc. Låt oss prata mer om sprayen för hårets ändar och hur man använder dem. Hittills finns det flera typer av dem, och vilken du vill välja är ditt företag. Det viktigaste är regelbundet bruk och absolut överensstämmelse med din hårtyp.

Självklart borde vi inte glömma att alla har olika problem, därför måste sprayen väljas utifrån detta. Sprayer är praktiska eftersom det är mycket enkelt och bekvämt att applicera dem, och flaskens speciella komposition ger dig möjlighet att lösa ett befintligt problem på kort tid. Så erbjuds din beskrivning av de mest grundläggande typerna av sprayer och hur man använder dem.

1. Spray med termiskt skydd. Kvinnor spolar hela tiden håret genom att göra olika styling och använda hårtork och strykjärn. Detta leder till skador på strängarnas struktur, och sedan torrhet, brittleness eller till och med förlust. Det är bäst att överge den dagliga torkningen och utjämningen av håret, liksom att ge den en viss form med hjälp av skum och lacker, men om det inte finns någon sådan möjlighet, använd en termisk spray.

Det omsluter dina tips, vilket gör dem resistenta mot destruktiva faktorer. Du kan välja en spray för varje dag och för speciella tillfällen. Om du räknar, vindar eller torkar håret utan att använda en spray, kommer dina tips snabbt att förlora sin naturliga fuktighet och bli tunn och svag. Ofta innehåller sådana sprayer glycerin, och i sin tur omsluter håren och skapar en skyddande film. Spraya värmesprayen omedelbart före installationen.

2. Spray med fuktgivande effekt. Denna kosmetiska produkt är lämplig för absolut alla tjejer och kvinnor, oavsett deras ålder och hårtyp. Fuktgivande spray kan appliceras både för terapeutiska och profylaktiska ändamål. Spraya det omedelbart efter att ha tvättat håret över hela längden av håret och dra tillbaka från rötterna av centimeter med 10. Så du ger strängarna full fuktighet och glömmer vad som är torrt och oförskämt utseende.

Du kan applicera sprayen, så snart som i slutet, och längs hela längden, beror det helt och hållet uteslutande på det tillstånd där dina strängar. Denna spray ger hårglans, välplejat utseende och jämnhet, och med regelbunden användning har en terapeutisk effekt. Efter några veckor kommer du att märka hur håret har blivit mjukare, mer elastiskt och vackrare.

3. Spray för hårvolymen. En annan populär kosmetisk produkt på marknaden idag. Många stylister använder den för att skapa vackra frisyrer, som är baserade på volym. Om du har torra, tunna ändar, innan du skapar en frisyr, applicera en spray på dem och kamma ordentligt en kam av naturligt trä.

Du kommer att märka hur dina tips blir tyngre, skrymmande och starka. Men den frekventa användningen av hårspray kan ha en negativ effekt på ditt hårs hälsa och skönhet. Detta verktyg är bra för en tid eller två, men ständigt använder det är skadligt. Spraymängden ska sprutas på hårets ändar eller över hela längden före uttorkning eller med ett plant järn.

4. Spraya hår som är förvirrad. Ofta står kvinnor inför problemet med fläckigt hår. Detta beror på felaktig vård och användning av olika stylingprodukter. En sådan spray hjälper dig att göra ditt hår perfekt slät och glänsande. Med regelbunden användning kommer kamming av strängarna att bli mycket enklare och bekvämare. Var noga med att besöka kosmetikaffären och välj en sådan produkt om du har torrt hår, färgat eller långt. Så du minskar den mekaniska effekten, du kommer snabbt att bli av med knutarna.

Oftast i sprayer för lätt kamning av hår appliceras silkextrakt, för vilket håret blir elastiskt, slätt och glänsande. Du kan njuta av vackert hår som är lätt att kamma och mottagligt för olika stilar. För ändarna av ett sådant verktyg är speciellt nödvändigt, eftersom håret oftast är förvirrat här.

5. Spray antistatisk. Vid kallt väder är en sådan produkt speciellt nödvändig, eftersom på grund av luftens torrhet, strängarnas konstanta kontakt med syntetiska kläder elektrifieras och blir svaga. Spray med antistatisk effekt löser perfekt detta problem, och hårets ändar kommer inte längre att gå och förstöra ditt utseende. Spraya varje dag på rent rent hår i små kvantiteter för att bli av med detta problem. Spray neutraliserar perfekt statisk stress, och gör även strängarna välskötta och mjuka.

- Gå tillbaka till innehållsförteckningen i avsnittet "Dermatologi".

Fuktgivande spray för torrt hår - den bästa butiken och folkmekanismer

Briljanta, tjocka lockar, förtrollande glans - en ouppnåelig dröm för många. Frekvent färgning, användning av pleyok, strykjärn, övertryck förstör stamstrukturen. Håret förlorar gradvis sin livgivande fukt, blir matt, porös. För att återställa hydrobalansen, skydd mot negativa faktorer, mekaniska effekter, bör du vara uppmärksam på fuktgivande sprayer för hår. Dessa mångsidiga verktyg kan förhindra sammanfogning, tvärsnitt, återuppliva strängar.

Har torrt hår

Det är lätt att bestämma tillståndet av utseende - försummade, utskjutande ledningar, som enkelt sammandras i knölarna. Spetsdelen kräver regelbunden korrigering från frisören, det är svårt att odla önskad längd. Men en hårklippning löser inte huvuduppgifterna - komplex vård krävs.

Torra hårproblem:

 • brittleness, tvärsnitt längs hela längden;
 • tråkig färg, brist på glans;
 • elektrifiering;
 • svårt att kamma, rör dig inte
 • förlust, förstörelse av strumpor.

Ofta åtföljd av ökad känslighet i hårbotten, bildandet av mjäll. Bristen på fukt, mineraler, vitaminer saktar också hårväxten. Uppgiften med en bra fuktgivande spray är inte bara att ge en yttre glans, men också för att återställa spröda strumpor, fyllning av den porösa strukturen.

Kosmetiska egenskaper:

 • hydratisering, näring över hela längden;
 • ger jämnhet, glans
 • lättare kammar;
 • skydd mot negativa faktorer - ultraviolett strålning, torr luft, låga temperaturer, exponering för hårtork, strykning, aggressiva kemiska element.

Skötselprodukter rekommenderas för användning med alla typer av hår. Ofta blir fettet vid rötterna på strängen längs hela längden torr efter färgning, blekning, kemiska perms, förlängningar.

Varning! Fuktgivande spray bör inte störa syreandningen, vilket ger en tät beläggning.

Mangel på volym, oljig glans betyder övervägande av silikoner. En kvalitetsprodukt reanimates successivt strängarna längs hela längden, krullarna ser tjocka ut och spetsarna är välskötta, som efter ett besök på stylisten.

Beroende på destinationen kan du välja flera verktyg för att lösa grundläggande estetiska problem.

Spraytyper:

 • För att återställa delade ändar. Den har en tung struktur, innehåller oljor, vitaminer och silikon. Verktyget hjälper till att lödda skalorna och varna tvärsnittet. Används exklusivt på skivor.
 • Firande och återupplivande. Innehåller växtextrakt, vitaminer, hjälper till att hålla fuktnivåer, samtidigt som du behåller en naturlig, strålande look.
 • Med antistatisk effekt. Neutraliserar elektrifiering, rekommenderas för användning under vintermånaderna, samt vid uppehåll i torra rum. Gör krullarna smidiga, lydiga.
 • Thermofilter. Den appliceras när du använder hårtork, stryker. Täcker varje fat med en skyddande film som bevarar integriteten hos keratinstrukturen.
 • Moisturizing. Används när som helst på året för torra, skadade trådar. Luftfuktaren bör inte innehålla tungoljor, alkohol, silikon, ger mjukhet, silkighet längs hela längden.
 • Näringsrik. Kompositionen är berikad med ett komplex av vitaminer, mineraler, organiska syror. Används för djup restaurering av stamstrukturen.

Beroende på applikationens egenskaper isoleras produkterna för daglig vård och snabb åtgärd - för fuktning 2-3 gånger i veckan.

butik

 • Regenerator för torrt och tunt hår "Bovete och hallon" Green Mama - en riktig lösning för skadade trådar. En naturlig botemedel ger dig en hälsosam glans som gör att du kan glömma uttorkning, brittleness. Kompositionen berikas med extrakt av bovete, hallon, tåg, mynta, ett komplex av vitaminer, mikroelement. Alo och glycerin skyddar stamstrukturen från exponering för höga temperaturer. Efter styling kommer ditt hår glädja med glans och silke. Du kan köpa en flaska Green Mom 250 ml för 214 rubel.
 • Tvåfas fuktighetsgivande spray för alla typer av hår Estel Professional kommer snabbt att återuppliva torrt hår. Verktyget är konstruerat för regelbunden användning för gradvis restaurering av strängarnas naturliga skönhet. Komplexet av vitaminer tillsammans med siloxaner ger låsens elasticitet, fasthet, lödningsstratifierade ställen. De aktiva ingredienserna i formeln gör inte strängarna tunga, ökar glansen och eliminerar brittleness. Köp spray (200 ml) för 320 rubel.
 • Odelbar spruta för att stärka skört och svagt hår L'Oreal ger professionell vård hemma. Lätt konsistens betyder kuvert i varje bagage, vilket ger mjukhet, elasticitet. Formeln är berikad med vitamin B6 och biotin, vilket ger enastående strålning. Spray underlättar kamning, hjälper till att ta hand om tunna trådar efter färgning. Det har antistatisk effekt, det rekommenderas för vård av krullar som är benägna att förtrollas. Priset på 60 ml - 1185 rubel.
 • Hårspray "Levande vitaminer energi och hårglans" Natura Siberica - ett sätt att återfuka torra, skadade lockar. Formeln innehåller vitaminer och aminosyror, extrakt av medicinska växter av Siberia. Extrakt av citrongräs, kalendula, kola, rosa radiomolce, damastrosa bryr sig inte bara för lockar utan också för hårbotten. Raspberry och havtornsfröolja skyddar strukturen från effekterna av aggressiva miljöfaktorer. Arganolja ger lödning av exfolierade tips. Köp 125 ml av medel kan vara för 596 rubel.
 • Odelbar fuktgivande spray Wella Professionals - ger fuktmättnad, bibehåller balans hela dagen. Medel i organiska serier släpper upp splittrade ändar, ger enkel kamning. Sulfatfri formel gör inte krullarna tyngre, fyller strängarna med livlig glans. Som ett resultat av applicering kan håret lätt kammas, sprayen uppdaterar hårbotten och håret till mycket tips. Kostnaden för en kosmetisk produkt (150 ml) 870 rubel.

hushåll

Om så önskas kan du laga effektiva fuktgivande sprayer hemma.

Med antistatisk effekt

Perfekt näring, fuktar över hela längden, gör lockar mjuka, silkeslen. Rekommenderad spray för färgat, poröst hår, hjälper till att återställa strukturen, en hälsosam glöd.

komponenter:

 • 20 g linfrön;
 • 10 g kamille;
 • 2 droppar patchoulieter;
 • 3 droppar rosmarinester.

Lin och kamille häll ett glas vatten, koka i 10 minuter, ta bort från värme, insistera i ytterligare en timme. Torka sedan genom cheesecloth och tillsätt etrar. För att bearbeta rena våta strängar över hela längden, upprepa vårdproceduren 2 gånger i veckan.

För glans

Gör lockar lydiga, stärker, närmar sig vitaminer, mineraler. Återställer balansen av fukt, förhindrar utseende av sårbarhet, delar av strumpor.

komponenter:

 • 100 ml icke-karboniserad Borjomi;
 • 10 ml apelsinjuice;
 • 5 ml vetegroddolja;
 • 3-5 droppar bergamot eterisk olja.

Tillsätt fruktjuice, veteolja och bergamotester till mineralvattnet. Häll i en burk med sprutmunstycke. Spruta på våt eller torr lås på all längd.

För tips

Hemhjälpmedel hjälper till att skydda håret från exponering för höga temperaturer, kommer att säkerställa restaurering av strumporna. Som ett resultat blir krullarna mjuka, lydiga, lätta att kamma.

komponenter:

 • 30 ml vassla;
 • 20 ml aloejuice;
 • 10 ml mandelolja;
 • 6-7 droppar sandelträeter.

Kryp aloe juice med en press, kombinera med vassle, mandel och aromoljor. Före användning skaka grundligt, applicera på torra eller våta tips 15 minuter före läggning.

Varning! För att återställa nedskärningarna räcker det med att utföra proceduren varannan dag i en månad.

öl

Lindrar irritation och känslighet i hårbotten, stimulerar tillväxten av starka, friska krullningar. Mättat med B-vitaminer, mjuknar, gör strängar silkeaktig. Det rekommenderas att applicera på torrt, sprött hår, benäget för förlust.

komponenter:

 • 150 ml levande öl;
 • 5 ml tokoferol;
 • 1 g askorbinsyra;
 • 15 droppar orange eterisk olja.

I den berusande drycken tillsätt vitamin E (tokoferol), askorbinsyrapulver, eterisk olja. Häll i en färdig flaska, använd efter tvättning av hår. Med generöst bearbetade lockar med kosmetisk lösning är det enkelt att massera hårbotten och trådarna längs hela längden. Då kan du börja lägga. Förvara på en sval plats, undvik direkt solljus.

Vitaminic

Ger lätt kamning av tunna porösa trådar, ger mjukhet, elasticitet. Hemvård kommer att ge ett hälsosamt utseende, kommer att återvända till håret.

komponenter:

 • 10 g kamille;
 • 10 g nässla;
 • 10 g plantain;
 • Ampull av vitamin B5;
 • Ampull av vitamin b 12.

Torra örter häll ett glas varmt vatten, insistera på en timme. Stam, tillsätt flytande vitaminer till lösningen, blanda väl. Du kan bearbeta trådarna efter tvätt eller användning under dagen.

Hur man väljer

Bland det stora utbudet är det viktigt att välja en kosmetisk produkt av hög kvalitet. Fuktgivande sprayer hjälper till att snabbt återställa glans, underlätta läggningsprocessen, skydda mot aggressiva faktorer.

Vid val av en produkt bör följande faktorer beaktas:

 • Helst bör basen vara från destillerat vatten och extrakt av medicinalväxter - kamille, nässla, hallon, rosmarin, kardborre, björk.
 • Närvaron av vitaminerna A, E, B ger jämnhet och glans.
 • Keratin och silkeproteiner återställer strukturen.
 • Linjer av professionella verktyg konstruerade för sällsynt bruk.

Var uppmärksam! Naturlig och organisk kosmetika har en kumulativ effekt, som gradvis återställer locken.

Instruktioner för användning

För att uppnå önskad effekt måste du korrekt applicera en kosmetisk produkt.

Ansökningsförfarande:

 1. Tvätta håret, torka med en handduk.
 2. Om sprayen är bifasisk, skaka kraftigt före användning.
 3. Spraya hela längden, kam.
 4. Kan appliceras direkt på kammen, då näringsämnena tränger in i hårbotten.
 5. Börja lägga strängar.
 6. Under dagen för att bibehålla fuktnivån rekommenderas att du upprepar proceduren 2-3 gånger.

Alternativa medel

Lotioner och krämer kan också användas för att ta hand om torra strängar. De innehåller en högre koncentration av aktiva ämnen, berikade med oljor, ceramider, vegetabiliska proteiner. Används för maximalt skydd när du lägger med strykjärn och styler, återställ livslösa krökningar efter curling, färgning. Kosmetika hjälper till att uppnå önskad jämnhet, glansig glans.

 • Brelil fuktgivande hårkrem rekommenderas för tunna, trollfria strängar. Han fuktar omedelbart krullarna, på grund av innehållet av chitosan och vegetabiliska oljor, skyddar strukturen från skador.
 • Estels intensiva återvinning tvåfas lotion spray innehåller keratin, har en kondition och antistatisk effekt.
 • Schwarzkopf CC Hair Cream ger maximalt skydd mot negativa miljöfaktorer. Den lätta konsistensen limar inte strängarna, och panthenol och organiska oljor gör krullarna mjuka och lätta.

Fördelar och nackdelar

Fuktgivande sprayer ger dig möjlighet att uppnå perfekt utstrålning och silkighet.

fördelar:

 • Multifunktionella produkter hjälper till att klara av fukt, näring, strukturåterställning och skydd mot exponering för höga temperaturer.
 • innehåller extrakt av växter, oljor, vitaminer, aminosyror;
 • lönsamhet, användarvänlighet - du kan spraya på torra eller våta krullar;
 • lämplig för hårvård av olika längder;
 • oersättlig med frekvent färgning, curling, användning av stylingprodukter.

nackdelar:

 • kan inte klara av problem med mjäll, förlust, utplåning av färg;
 • ge en korttidseffekt till nästa tvätt;
 • det krävs regelbundet byte av sprayen, annars kan habitueringseffekten uppstå

Hårda, tråkiga lockar behöver extravård. Ger mättnad med fukt, vitaminer och mineraler, fuktgivande spray. Naturliga extrakt ger jämnhet, silkighet, underlättar läggningsprocessen. Lydigt, välskött hår glädjer med styrka och utstrålning.

Användbara videoklipp

Gör dig själv en fuktgivande spray för hår.

Receptet på en tvåfasig hårspray. Fuktar, återställer, skyddar, ger sken.

Spray för hår L'Oreal Elseve mot bräcklighet - granskning

Min oumbärliga spray för hårtips! (Foto)

En av mina två assistenter! (Spray Clean Line)

I vinter är jag ingenstans utan dem.

Ursprungligen köptes denna spray i stället för kondensorn, vid rättegång. Jag tyckte det väldigt mycket, självklart läker han inte de skurna ändarna, men då blev de mindre.

Denna spray gav det gröna ljuset till växande hår, så att säga.

1) Väsentligt plus för mig - håret är mindre elektrifierat, även om det är praktiskt taget inte elektrifierat.

2) En praktisk burk - du kan bära från plats till plats.

3) Fin spray, som inte slår i en ström.

4) Sprayen är vit och förpackningen är gul, en liten illusion. Lukten är lätt, kemisk, försvinner snabbt.

5) Håret blev jämnare (jag sätter på lite fuktigt hår efter tvätt en gång om dagen och en gång om dagen på torr)

6) Med denna användning av en burk var 200 ml tillräckligt för 2,5 månader. (hår strax under axlarna)

7) Huden förorenar inte alls. Mitt huvud en dag senare under en längre tid påverkar inte.

Pris - varierar från 105 till 140 rubel, beroende på vilken butik.

Under inga omständigheter får man få lov att komma på golvet, annars kommer det att finnas en skridskobana och du måste tvätta golvet minst två gånger.

Men om det används på rätt ställe (i samma badrum), så är det inget problem.

Till slut, spray chic! Ta inte av en enda punkt.

KOSMOPOLIT

Hur man växer hår: 10 bästa produkter mot split ends

Split ends är ett problem som varje långhårig tjej står inför. Endast du har vuxit ditt hår till önskad längd, eftersom det är dags att skära av dessa torra och splittrade ändar - och ibland måste du ta bort ännu mer känslor än du kunde släppa på sex månader. Hur hanterar du split ends? Vi vet!

Split Ends Remedies

Frekvent tvätt, torkning och otillräcklig fuktighet gör att ditt "sjöjungfrun" -hår är helt oslagbart i ändarna. Om de delar sig, titta torr och säkras, så är det dags att få ett botemedel mot splittrade ändar som löser detta problem. Vi har samlat topp 10!

Serum Sérum Thérapiste från Kérastase

Detta bifasiska serum återfuktar och återställer mycket torra ändar, även om det verkar som om det är omöjligt att rädda dem. Produkten är universell - du kan applicera den både på vått hår före styling (då kommer det att ha ett termiskt skyddseffekt) och på torrt hår under dagen för att få det att lysa.

Express balsam Olja näringsämnen från Gliss Kur

Om ditt hår är så trassigt att det är omöjligt att kamma det utan att skada, använd en snabb balsam som appliceras på torrt hår. Det släpper omedelbart, gör spetsarna fuktiga och elastiska, så att du enkelt kan kamma. Vanligtvis är det de splittrade ändarna som är mest förvirrade, så verktyget löser det mest obehagliga problemet.

Cream complex CHI Deep Brilliance SILKERATIN 17 från CHI

Detta komplex för split ends med keratinhalt är perfekt för dem som inte kan växa hår på grund av deras torrhet. Handlingsprincipen liknar näringsmasken. Men i motsats till en mask gör det inte håret tyngre, det räcker att applicera på håret i några minuter och tvätta det av.

Delade slutar kvar på grädde från CocoChoco

Brilliant sak - du ansöker efter tvättning i stället för hårbalsam och glömma torra ändar. Krämen kompenserar för bristen på näringsämnen och vitaminer i hårets delade ändar, komprimerar hårstrukturen och förhindrar ytterligare sektion. Förresten innehåller detta verktyg inte sulfater, artificiella dofter och parabener.

Londa Synlig reparation Balm

Denna mandel- och proteinoljebalm är formulerad för torrt och poröst hår. Handlingsprincipen är sådan att ju starkare dina ändar är uttömda, desto mer näringsämnen kommer håret att "äta", så att även det torra håret kan återställas med hjälp av en balm.

Serum "Instant Recovery" från Pantene

Odelbart serum är lämpligt för dem som vill ha hår i ordning - här och nu. Det kan appliceras på vått, det är möjligt på torrt hår, det viktigaste är att göra det regelbundet, och snart kommer du märka att splittringshår verkligen har blivit friskare.

Paul Mitchell Super stark flytande behandlingsspray

Denna regenererande spray innehåller extrakt av alger och vegetabiliska proteiner, närmar sig håret med väsentliga näringsämnen, bidrar till utvecklingen av egna proteiner. Du kan kombinera sprayen med någon styling, spruta den på tipsen under dagen eller använda den som termiskt skydd. Kortfattat är verktyget väldigt användbart och helt universellt - en utmärkt lösning på problemet, hur du blir av med slutna ändar!

Omsorg Perfekt slutar från System Professional

Denna behandling är speciellt utformad för splittrade ändar och hår som är trött på färgning och styling. Verktyget är mycket ekonomiskt - endast 3-4 droppar räcker för att snabbt återställa tipsen, och om du använder vården dagligen, kommer eventuellt behov av att skära av det splittrade håret snart att försvinna.

Var försiktig med split ends Extreme Length från Redken

Ett annat outplånligt verktyg som kommer att rädda dig från en hänsynslös frisör, skär alltid fem centimeter istället för en! Undvikande av Redken bör appliceras omedelbart efter tvätt av håret, och för bättre effekt kan proceduren upprepas en gång till - så snart du har torkat. Formelmedel förstärker proteinbindningar i hårets struktur - det vill säga verkar från insidan.

Nourishing Elixir för hårtips från Wella Professionals

Elixir från Wella innehåller flera näringsämnen som behövs för att återställa håret. Dessa är panthenol (normaliserar hårfolliklarna, ökar hårstrukturens densitet), vitamin E (antioxidant, minimerar de skadliga effekterna av miljön på håret) och sheasmör. Om du vill att ändarna ska mätta och fuktas, använd elixiren på vått hår efter varje shampooing. Och snart kan du glömma split ends!

Min väg till det perfekta outplånliga håret. Topp 15 fonder. Det bästa och värsta av alla testverktyg.

God dagskönhet, idag vill jag dela med dig en åsikt om 15 outplånliga medel i formatet: olja, kräm, vätska och flytande kristaller.
Varför behöver vi outplånliga hårprodukter?
För att skydda håret från de negativa effekterna av miljön, från avdunstning av fukt från hårets insida, så att håret skyddas mot brötslighet och torrhet. Också outplånliga medel gör håret mjukt, glatt och glänsande. För mig, outplånliga kläder för håret. Jag försummar dem aldrig i min omsorg, varför jag har så långt och friskt hår.
För övrigt förlänger outplånliga medel livslängden för spetsarna och skjuter upp dagen för nästa hårklipp.

Jag försökte alla dessa produkter under åren av växande hår, ett par av dem skickades till mig av tjejerna för att testa "i gjutning".
Alla produkter har silikonbildande komponenter, som enligt min mening är de mest effektiva inom hårvård. Jag säger det här eftersom jag satt på organik i ungefär ett år och använt outplånliga medel i form av 100% oljor och vax baserade på dem. Ja, mitt hår såg svalt ut, men tvärsnittet och sårbarheten var alltid med mig och det här med en längd på mindre än 60 cm. Nu har jag en längd på nästan 80 cm och mitt hår har slutat bryta och splittra, förtjänsten är min fullständiga vård, som inkluderar outplånlig vård för hår.
Så låt oss börja, trots allt har jag samlat mycket pengar.
Jag tror att jag kommer att beskriva allt mer kortfattat, men samtidigt är allting i fallet.
Jag ska skriva som verktygstest.
__________________________________________________________________________________________________
1. Vätskekristaller för hår Constant Delight Cristalli Liquidi

Mina användningsintryck:
Kristallerna har en mycket cool helium-oljig konsistens, på grund av vilken håret omsluter och blir mycket slät och silkeslen.
Användte dem när hon började växa hår. De klarade sig bra för att skydda håret från att bryta av, och vid den tiden hade jag tunt hår, som en fiskelinje och revs och avbrutits från någon beröring. Doften av produkten är ganska trevlig, som med alla produkter av detta märke. Håret torkar inte med långvarig användning. Till alla dem som är begränsade i budgeten råder jag dig att titta på dem, den coola tingen enligt min åsikt.
stark> Beskrivning från tillverkaren:
Specialprodukt för hår med delade ändar. Skyddar och vitaliserar lös och lockigt hår. Ger intensivvård, påverkar hårets struktur, stänger vågorna och förhindrar ytterligare destruktion av håret. Konstant Delight flytande kristaller rekommenderas för sprött, svagt, skadat, färgat hår. Volym: 80 ml
Pris: 500 rubel
Betyg: 5
Använd tid: 2 år
Kommer jag att köpa igen: ja, när pengarna blir täta, tar jag dem säkert.
_________________________________________________________________________________________________

2.Name: Concept Green Line mousserande kristaller

Mina användningsintryck: Dessa flytande kristaller liknar konstant diallin, men jag tyckte fortfarande om det lite mindre. Lukten var väldigt trevlig. Deras konsistens är samma oljig-silikon, mycket halt, håret är anmärkningsvärt omsluterat. Håret torkas inte. Det är inte dåligt, jag kan också ge råd om du inte hittar den första.

Beskrivning från tillverkaren:
Återställ split ends. Linfröolja är idealisk för att bry sig om splittrade ändar. Tack vare den speciella formeln "PURE DIAMONDS" penetrerar oljan djupt in i hårstrukturen, limar delade ändar, fyller håret med vitalitet och naturlig glans. Pris: 400
Betyg: 5
Använd tid: 1 år
Ska jag köpa igen: troligtvis inte.
_________________________________________________________________________________________________
3.Namn: Avon Serum för torra hårändar

Mina användningsintryck:
Inte dåligt, men det lukter starkt av alkohol, så att man med långvarig användning börjar torka håret. Jag skulle inte rekommendera det till dig.

Beskrivning från tillverkaren:
Lätt serum släpper håret, återställer splittrade ändar. Omedelbart närmar sig, ger silkeslen och blank glans. Håret blir starkt, friskt och starkt. Pris: cirka 200 rubel
Betyg: 3-
Använd tid: ett halvt år
Ska jag köpa igen: nej nej, och igen nej.
_________________________________________________________________________________________________
4.Name: L`Oreal Elseve Extraordinär olja för alla hårtyper
Mina användningsintryck:

Oljan har en tjock, tjock konsistens.

Hans arom är orientalisk med blommiga anteckningar, det verkade mig tungt. Hår kuvert väl, med rätt användning inte tjock. Håret är mycket mjukt och smidigt efter användning. De första två veckorna jag squealed med glädje, men då blev mitt hår hårt, som en tråd, och mitt hår började torka. Jag skulle inte rekommendera det till dig, eftersom det finns ett liknande verktyg från samma priskategori, kommer jag att skriva om det nedan.

Beskrivning från tillverkaren:
L'Oreal Paris laboratorier använde alkemi av 6 oljor av sällsynta färger för att skapa extraordinär Elseve Oil - deras bästa innovativa behandling som gör håret till perfekt materia och skyddar dem mot den yttre miljöens aggressiva påverkan. Dess rika, oljiga formel med 6 oljor (Lotus, Tiareblomma, Rose, Nivyanik, Kamille, Linfrön) anpassar sig till varje typ av hår, djupt närande, vilket ger dem livgivande kraft och bländande glans utan viktning. En lätt orientalisk doft med träiga och exotiska anteckningar förvandlar användningen av Extraordinär Olja Elsev till ett oförglömligt sensuellt nöje som omsluter ditt hår med en utsökt, berusande doft.
Den magiska konsistensen och alkemi av 6 oljor av sällsynta blommor omvandlar hårfibern till flytande materia:
• Lotusolja närmar sig fibern och skyddar håret från de yttre miljöernas aggressiva effekter.
• Kamilleolja återvänder skina till dim hår, mjukgör hårfibrerna;
• Tiareblommolja skyddar håret från torrhet;
• Nivyanik Flower Oil ger hår vitalitet;
• Rose Oil ger hår med väsentliga näringsämnen;
• Linfröolja ger näring till hårfibrer.
Som ett resultat blev den extraordinära oljan Elsev skapad - den bästa innovativa vården för hår, vilket gör något hår till perfekt materia och skyddar den från den yttre miljöens aggressiva påverkan. Pris: 350 rubel
Betyg: 4-
Använd tid: 2 månader
Ska jag köpa igen: nej.
__________________________________________________________________________________________________
5.Name: Oil-Elixir Transfiguration Garnier Fructis Triple Recovery
Mina användningsintryck:

Jag skulle kalla den här oljan en av mina favoriter i min prisklass upp till 400 rubel. Oljan är mycket trevlig konsistensmediumvätska, i sig själv transparent.

Aromen har ett blommigt sött med hints av frukt. Med långvarig användning torkar håret inte. Det smälter perfekt håret, gör dem mjuka och silkeaktiga. Nu använder min mamma denna olja, hennes hår är också glad över honom, och hennes hår är tunt. Därför kan jag säga att oljan är universell och passar både ägare av tunt och tätt poröst hår. Men oljan ger effekten av naturligt hår, blir inte fet och gör inte håret tyngre, mitt porösa hår räcker inte, så jag gick vidare på jakt efter mitt ideal.

Beskrivning från tillverkaren:
Drömmer du om juveler för ditt hår?
Garnier Fructis skapar 1e Olje-Elixir Transformation för alla hårtyper med dyrbar Arganolja
Den genomskinliga, viktfria texturen av oljan absorberas omedelbart, väger inte ner och lämnar inte en känsla av fettinnehåll.
Triple action:
1. Djup näring
2. Enkel styling och hårskydd
3. Precious shine
Briljant och mjukt för beröring, ditt hår förvandlas till tipsen. Utsökt orientalisk doft ger ett gott nöje och är fortfarande ett ljust slö på håret. Pris: 350 rubel
Betyg: 5
Använd tid: 1 år med mellanrum
Ska jag köpa den igen: mer sannolikt ja än inte.
_______________________________________________________________________________________________
6. Namn: Kapous Professional Crystal Shine - Vätska för splittrade ändar av hår Capus

Mina användningsintryck: mitt porösa hår var inte sjukt av det här medlet av mjukhet och viktning. Vätska är mycket väl lämpad för att skydda tunt hår från tvärsnittet. Inte fet och inte tung. Aromen är trevlig, lätt och diskret. Med långvarig användning torkar håret inte.

Beskrivning från tillverkaren:
Vätska för splittrade ändar av håret "Crystal shine" Kapous släpper och tätar de splittrade ändarna, fuktgivande övertorkat hår, vilket ger dem elasticitet, fasthet och glans. Skyddar håret från de negativa effekterna av miljön och UV-strålarna. Förhindrar bildandet av splittrade ändar.
Silikon- och linolja, som innehåller omega-3 fleromättade fettsyror, som förbättrar hårets tillstånd, försiktigt omsluter de skadade områdena, skyddar dem och bevarar den naturliga fuktnivån är en av komponenterna i vätskan. Pris: 400 rubel
Betyg: 5
Använd tid: 2 månader
Ska jag köpa igen: nej.
________________________________________________________________________________________________
7. Namn: Ollin Care Restore Serum Med Linfrö - Restorativ Serum Med Olin Linfrö Utdrag

Mina användningsintryck:
Mycket tjock konsistens av flytande kristaller, hårkuverten är kallt, vilket gör dem mjuka och släta.

Verktyget ger en kosmetisk effekt, så med långvarig användning kan det börja torka. Lukten av honom är väldigt cool, vattenmelongummi, som om från barndomen.

Beskrivning från tillverkaren:
Passar alla hårtyper. Glattar ytan, utjämnar det kutikulära skiktet och förhindrar hårets ändar från tvärsnitt. Konditionering av kemiskt behandlat hår, vilket underlättar kamning. Håret ökar vitaliteten och intensiv hälsosam glans. Pris: 300-400 rubel
Betyg: 5
Användningstid: 9 månader
Ska jag köpa den igen: Om det någonsin slutar, tar jag det för lukten och den snygga kosmetiska effekten.
________________________________________________________________________________________________
8. Namn: Egyptisk Hibiscus Matrix Olja undrar Hårfärg

Mina användningsintryck:
Strukturen är trevlig, fet, ljus.

Oljan har en behaglig doft, för mig luktar den med noter av malurt, men ganska snyggt ekar noterna av jasmin. Mycket trevlig arom som följer dig länge. Olja gav en vacker glans till håret, vilket gör håret mjukt och smidigt. Men oljan blev inte min favorit, och jag bestämde mig igen för att leta efter.


Beskrivning från tillverkaren:
Upptäck oljan av egyptisk hibiskus.
Hibiscus är en ätlig egyptisk växt för alla plågor.
I de gamla arabiska medicinska texterna kallas hans avkok som ett botemedel mot alla sjukdomar.
Enligt encyklopedisk data hör hibiskus till familjen malvaceae och finns i tropiska regioner i Asien och Afrika.
Produktegenskaper:
Trevlig doftande arom.
Hjälper till att stärka och återställa elasticitet i strukturen av färgat hår, vilket ger dem mjukhet och glans.
Passar alla hårtyper.
Återställer mättad glans av färgat hår upp till 75%.
Rekommenderas inte riklig applikation på grund av möjligheten att bilda hög fetthalt.
Produkten absorberas lätt och syns inte på håret.
Använd Matrixolja undrar egyptisk hibiskusolja efter färgningsproceduren för att återställa glittrande glans till hårfärgad färg i vilken färg som helst. Pris: cirka 800-900 rubel
Betyg: 4
Användningstid: 3 månader
Ska jag köpa igen: nej.
________________________________________________________________________________________________
9. Namn: Kerastase Elixir Ultime Mångsidig Skönhet Olja - Multifunktionell Olja för alla hårtyper
Mina användningsintryck:
Oljan har den coolaste och rikaste smaken, jag skulle kalla den parfymerad, för mig personligen liknar dess doft parfyldolken. Oljan är tjock, mycket trevlig.

Du kan gå för långt med honom även på mitt porösa hår. Men om det tillämpas i måttlighet, kommer det inte att släta punkterna. Men hans hår är mycket smidigt och mjukt. Håret torkar inte med långvarig användning.

Beskrivning från tillverkaren:
Multifunktionell vård för alla typer av hår. Skydd mot tömning, intensiv näring och perfekt glans.
fördelar:
Alchemy av de fyra mest värdefulla oljorna för ditt hårs skönhet. Hemligheten med bedårande hår avslöjas.
Bara några droppar Elixir Ultime olja - och ditt hår blir silkeslen och otroligt lätt.
Vid applicering före styling blir håret smidigt och skyddat.
Applicera som en slutlig styling gest fyller håret med strålning.
Detta verktyg kommer att bli en integrerad del av den dagliga hårvårdritualen.
teknik:
OLEO-COMPLEXE-tekniken är alkemi av fyra mest värdefulla oljor: arganolja, kameliaolja, majsolja och pracaxiolja.
Denna kraftfulla kombination av aktiva ingredienser gör håret vackert, glänsande, mjukt, skyddat, fullt av glans och ljus.
Näringsrikt och starkt hår är skyddat mot aggressiva yttre påverkan.
1 / majskärnolja:
Denna komponent spelar rollen som en rik källa till näringsämnen.
2 / Arganolja:
skyddar håret och gör det smidigt och lätt.
3 / Pracaxi-olja:
stärker håret och gör det mer tätt och skyddat.
4 / Camellia olja:
ger ditt hår en otrolig glans. Pris: 2000 rubel
Betyg: 5
Använd tid: 9 månader.
Ska jag köpa det igen: Om det finns extra pengar, köper jag det.
_________________________________________________________________________________________________
10. Namn: Cocochoco Intensive Moisturizing Cream

Mina användningsintryck:
Det är en mycket tjock grädde, du måste hitta ett gemensamt språk med det, eftersom det kan tungt håret genom att göra dem istappar.

Jag lägger bokstavligen en droppe på den och gnuggar den mellan mina palmer och försöker att applicera den bara på tipsen. Doften av produkten är väldigt trevlig, parfymerad, jag lugnar personligen gurka och äppelns färskhet.
Det mjukar mycket coolt hår, gör hårda tips mjuka och levande.

Beskrivning från tillverkaren:
Cocochoco Intensive Cream - för omedelbar mättnad av fukt mycket torr, skadad, poröst hår. Underlättar kamning, ger jämnhet, glans, avlägsnar fluffighet. Tätar hår, betonar lockar, underlättar styling av någon komplexitet. På mycket skadat hår efter blekning och tvätt kan användas som outplånligt medel. Pris: cirka 1000 rubel
Betyg: 5
Användningstid: 6 månader
Ska jag köpa den igen: mer sannolikt ja än inte.
_________________________________________________________________________________________________
11. Namn: Joico K-PAK Split End Splitter Balsam

Mina användningsintryck:
Den krämiga heliumkonsistensen, dess arom är trevlig, salong.

Dyra och mest hemska medel. Torkar håret från den första applikationen. Hår som om det är täckt med en film och börjar kvävas. Vill du veta vad torrhet är? Köp denna vätska.

Beskrivning från tillverkaren:
Utmärkt viktlös balsam för omsorg för delade ändar, vilket ger kvalitetsvård för färgat, lockigt, långt hår av alla slag. Tätar hårets spetsar och skyddar spetsarna från ytterligare termisk, kemisk, mekanisk eller miljöskada. Det har en rekonstruktiv effekt på cortex och cuticle. Utmärkt närmar och fuktar, tar bort fluffighet och polerar hår.
Som ett resultat av att använda K-PAK Split End Mender-balsam blir hårändarna blankt och hälsosamma igen. Håret förnyas och hanteras mer. Pris: cirka 2500 rubel
Betyg: 1
Använd tid: 1 månad
Kommer jag att köpa igen: aldrig botten!
_________________________________________________________________________________________________
12. Namn: Ollin Megapolis - Night Hair Cream Baserat på Ollin Black Rice

Mina användningsintryck:
Jag försökte denna grädde i gjutgods, och jag var lycklig så att testa den. Läget är uppriktigt sagt...
Det luktar ammoniak med hints av katturin, fruktansvärt uppriktigt. Lukten är bara så avslöjad på håret. På den första dagen blir håret tätt och väldigt mjukt, men på andra dagen, hej, torra slutar.

Den krämiga konsistensen är inte fet. Håret blir matt efter det, utan glans. Med grädde är det möjligt att överdriva det.
Beskrivning från tillverkaren:
Cream är ett konditioneringsmedel.
Underlättar styling, skyddar mot uppvärmning med hårtork och tang.
Förhindrar hårflätning.
• Skydd mot negativa miljöeffekter.
• Antioxidantegenskaper.
Aktiva ingredienser:
svart risextrakt, veteproteiner, hydrolyserat keratin, mikroemulsionssilikon. Pris: 400 rubel
Betyg: 2+
Använd tid: 1 månad
Ska jag köpa det igen: nej, det skulle ha varit en annan lukt, kanske det skulle ha gett honom en ny chans, men här är det definitivt inte!
________________________________________________________________________________________________
13. Namn: L'Oreal Professionnel Mytisk Olja - Frätande olja för alla typer av hår L'oreal Profesional

Mina användningsintryck:
Oljan är lätt, har en trevlig arom, håret väger inte ner.

Gör dem smidiga och flytande. Perfekt för tunt hår. Med lång användning, torkar det inte håret, förrän det var nyligen ansett som ett ideal, men då insåg jag att det finns ett botemedel som vann mig för första gången.

Beskrivning från tillverkaren:
Mytisk oljebeständig olja, baserad på avokado och druvolja, har en mjuk konsistens och omsorgsegenskaper, och har också flera funktioner att applicera. Pris: 1000 rubel
Betyg: 5
Användningstid: 5 månader
Ska jag köpa den igen: nej, för att jag hittade produkten bättre än den här.
_________________________________________________________________________________________________
14. Namn: Constant Delight 12 i 1 Elixir for Hair

Mina användningsintryck:
Mycket lätt kräm för hår, har en fin salongdoft. Lätt kräm, det är svårt att överdriva det.

Håret efter det är smidigt och mjukt. Håret gör inte tyngre, så det kommer perfekt att framhäva strukturen hos poröst eller lockigt hår. Håret är elastiskt till mycket tips, fuktgivande känns verkligen. Hår efter det är lätt att kamma och efter mindre förvirrad. Stor kräm för dina pengar, förutom det är mycket ekonomiskt.

Beskrivning från tillverkaren:
Intensiv spraymask. Kräver inte sköljning. Utvecklat på grundval av naturliga ingredienser påverkar verktyget aktivt problemområden.
Elixiren för håret "12 i 1" har samtidigt 12 positiva effekter:
- återställer håret längs hela sin längd
- skyddar håret mot värmeffekter
- ger näring och hydratisering av svagt hår
- underlättar kamning
- innehåller UV-filter
- skyddar mot negativa miljöfaktorer
- underlättar styling av orubbligt hår (lätt fixering styling)
- mättar hårstrukturen med keratin
- ger håret en strålande glans - gör håret mindre fluffigt
- hjälper till att förlänga färgintensiteten hos färgat hår
- förhindrar utseendet av splittrade ändar Pris: 400 rubel
Betyg: 5+
Användningstid: 7 månader
Ska jag köpa igen: ja.
_________________________________________________________________________________________________
15. Namn: Arganolja för hår med guldpartiklar Tahe Keratin Gold
Mina användningsintryck:

Precis som i en av mina inlägg jämförde jag denna olja med kerastaz och jag kan säga att den överträffade även sin handling. Det är perfekt. Hår rätnar, som om det gick genom järnet, håret gör det väldigt smidigt. Alla sporerna på längden jämnades, som om du har en silkduk av hår. Olja har en trevlig arom av ananas.

Tjock, gulaktig i färg. Jag vet inte ens vad jag ska säga om honom, förutom det är perfekt för mitt porösa hår.


Beskrivning från tillverkaren:
Arganolja med keratin, aktiva stamceller och guldmikropartiklar. Kämpar mot åldrandet, stärker hårets inre struktur, återställer sin ton, energi, densitet, ljusstyrka och mjukhet.
Det gör håret mjukt och glänsande, toner och närar det från insidan. Pris: beroende på inköpsort och volym, men denna olja är i samma priskategori med kerastas.
Betyg: 5 ++
Använd tid: 4 månader
Ska jag köpa den igen: ja, och ja igen!
_______________________________________________________________________________________________


Jag har förresten provat den rosa essensen av moltobeene, lukten av hennes trevliga äpple. Hon kan gå för långt.
Jag kan inte visa förpackningsbilderna, men konsistens, tack.

Konsistensen av detta är mer som silikonolja.
Jag skickade det till provet vid gjutning.
Vad kan jag säga, effekten är först wow, jag vill köpa sin fulla version, och efter 2 veckor, var... Jag vill inte köpa den, eftersom håret började torka.
______________________________________________________________________________________________
Jag uppfyllde mitt uppdrag och bara från 15 försök lyckades jag hitta mitt ideal för hår. ärligt och det är ingen önskan att prova något nytt, men som mitt inre hår maniam ständigt längtar efter en ny.
Därför har jag fortfarande ett par topp tre verktyg som jag skulle älska att testa.
Skriv, har du hittat ditt ideal, eller söker du fortfarande?
Jag kommer att vara glad för dina kommentarer, tack alla för din uppmärksamhet, vi ses snart!Nästa Artikel
Hur stärker man håret för att inte falla ut?