Bifasisk hårspray


Vackert välparad hår - drömmen om varje tjej! För att uppnå denna effekt måste du lägga stor ansträngning. Detta gäller särskilt för tråkiga, färgade krullar, berövade vitalitet. Efter att ha undersökt alla alternativ för tvåfasstyper av olika typer av hårsprayer kan du välja den som låter dina hår skina i solen igen.

Odelbar hårbalsam

Effekten och sammansättningen av produkten beror på hårtypen, graden av skada. Till exempel, för folliklar som saknar glans och fukt, är en tvåfas hårspray, bestående av silikoner, polyquaternium, idealisk. De omsluter varje hår, håller strukturen. Kationiska polymera komponenter verkar på principen om antistatisk. Dessutom, efter applicering av balsam, håret är bättre kammat och skyddat från UV-strålar. Förutom de listade fördelarna finns det flera:

 • verktyget ger termiskt skydd vid användning av elektriska apparater, kan användas för styling frisyrer;
 • lätt sprutbalsam för hår kan appliceras på rötter, utan salthud;
 • jämnbalansen i tvåfasvätska gör strängarna ljusa och luftiga.

Termisk hårspray

Verktygets huvuduppgift är att intensivt skydda hår från plötsliga temperaturförändringar, som är fylld av brittleness, tarnishing, loss. Speciellt behövs en tvåfasig spray vid användning av strykjärn, varmvalsar, hårtork. Den består av vitaminer, proteiner, silikon och andra reducerande ämnen. Denna struktur underlättar skötseln av krullar och fördelar oljesprutor för hår med ett antal funktioner:

 • en film bildas på stavens yta, skyddar skalorna från stickning och proteinförlust;
 • bifasisk lotion mättar strängar med fukt, vilket ger dem sken och hälsosamt utseende;
 • Utöver det termiska skyddet, fungerar sprayen som grund för att fixa frisyrer.

Bifasisk fuktgivande spray

Verktyget, som intensivt bryr sig om håret, ger mjuk kamning och fixering för olika frisyrer i huvudet. På grund av dess sammansättning kommer hydratisering att börja från rötterna och sluta i tips. Torra, oskärliga hår på kort tid kommer att gå igenom alla faser av återhämtning, vilket gör dem mjuka, glänsande, starka. Fuktgivande hårspray kommer också att

 • ta hand om den basala basen, mätta lökarna med ett vitaminkomplex
 • skydda ditt huvud mot saltning
 • göra håret underdanigt
 • Ge hår extra ljusvolym;
 • göra strängar av luft.

De bästa hårprodukterna från välrenommerade tillverkare

Produkter för vård av krullningar visade sig nyligen på marknaden för kosmetologi, men lyckades redan ha förtroende för många tjejer. Hittills finns det flera ledare som lyser med sina unika egenskaper. Varje bifasisk hårspray har en speciell formel som tillverkarna håller sig hemliga. Efter att ha granskat varje verktyg kan du välja den som svarar på alla dina önskemål.

Bifasisk hårspray

Tvåfasspray på marknaden för kosmetiska produkter föreföll relativt nyligen, men även i denna korta tid lyckades de vinna kundernas hjärtan på grund av deras obestridliga egenskaper.

Egenskapen hos dessa lotioner är specificiteten av formeln och användarvänligheten. Balsam i denna kategori är "mitten" mellan hårvårdoljor och sprayer, som är baserade på vatten. Tack vare denna formel, när den används, orsakar inte två faser hårförlust, förhindrar utseendet på en oljig film och har en positiv effekt på både utseende och hårets tillstånd.

egenskaper

Huvudegenskaperna hos ett tvåfas luftkonditionering är skydd, kraft, toning och återvinning. Den obestridliga fördelen med verktyget är möjligheten att behålla färg under lång tid efter färgning. Som ett resultat av ansökan är frisyren uppdaterad, håret blir silkeslött, mjukt och glänsande.

Dessutom är en tvåfasig spray ett effektivt verktyg som fungerar som en verklig värmebeständig "rustning" när du torkar med hårtork, lägger och curlerar med krulljärn, rätar med ett strykjärn.

Innehåller silikonbeläggningarna i klimatanläggningen strukturen, vilket ger osårbarhet mot negativa yttre faktorer. Till skillnad från schampon, balsam och masker är dvuhfazka ett outplånligt skyddsmedel och innehåller aktiva ingredienser. Nästan alla sprays i denna grupp består av vitaminkomplex och örttextrakt.

Att passa

Spray är den perfekta lösningen för de kvinnor som inte har tillräckligt med tid för noggrann hårvård och styling. Det är lätt att använda. Det räcker att "plop" efter att ha skakat innehållet i flaskan, och ett moln av sprutad balsam kommer att avgöra jämnt på håret, det är inte nödvändigt att applicera på varje sträng separat. Du kan ansöka när som helst på dygnet. Linjerna utvecklade för kvinnor är avsedda för alla typer av hår, inklusive skadade.

Dessa lotioner rekommenderas till ägare av både tunt, sprött hår och strumpor av stygga krullar. Efter applicering blir håret lydigt, lätt att kamma och modell. Innehållet är en lätt substans och har en trevlig lukt. Luftkonditioneringsapparater tillverkas i små volymer i lätta att bära flaskor i en handväska. För dem som går på vägen kommer denna balsam att bli en oumbärlig assistent, eftersom det skyddar hår från yttre faktorer av negativa egenskaper, inklusive väder.

Kundrecensioner är fyllda med sådana epiteter som "wonder product", "stunning", "magic". Dessa uppskattningar gäller de mest populära tvåfassprayerna från ledande tillverkare av kosmetiska produkter.

Salon Care "värdefulla oljor" av Faberlic

En av de mest köpta tvåfasiga luftkonditioneringsapparaterna. Som tillverkaren lovar, inramar silikon i sammansättningen av denna produkt håret med en "viktlös slöja", tack vare oljor, argan och avokado krullar fylls med styrka och glans. Hårets yta är jämn, effekten av elektrifiering elimineras. Spray kan användas dagligen. En signifikant fördel är en lämplig spray, väl avgivande vätska med rätt doser. Luftkonditionering ekonomiskt, det varar i en månad. Minus - ett relativt högt pris.

Lyxreparation Estel Coutur

Den balanserade formeln av denna balsam representeras av silkeproteiner, keratin, arganolja och hallonvinäger. Den unika kompositionen ger den bästa färgretentionen. Användningen av spray, förutom den visuella effekten, ger ett helande resultat. De naturliga ingredienserna i sprayen skyddar mot termiska effekter och ultraviolett strålning. Tillverkaren lovar att formeln ger ett strålande resultat som kommer att vara så länge som möjligt. I Estel-linjen presenteras tvåfassprayer separat för ljus, färgat hår och för att återställa strukturen hos varje hår.

Kapous Professional

Lotioner av det ryska varumärket skiljer sig positivt från ett stort innehåll av naturliga ingredienser, innovativa utvecklingar och professionell kvalitet. Fuktgivande serum innehåller veteproteiner, vilket gör sprayen till ett mycket effektivt näringsämne när det är skadat. Lotionen har en hög skyddande egenskap, de mjölksyra aminosyrorna i kompositionen startar regenereringsprocessen, reducerar fria radikaler. Den legendariska blåen Kapous Dual Renascence fortsätter att vara försäljningsledare i Ryssland i flera år.

Av de nya produkterna kan identifieras Kleral System Orchid Oil, som har höga mjukgörande egenskaper. En annan balsam - Echosline Seliar Bi-Phase Conditioner - har ett så bestämt plus som universalitet, det passar alla typer av hår. Erayba Nutriactive N18 är hypoallergen och innehåller extremt säkra ingredienser.

Hur man väljer och var man ska köpa

Välja en tvåfaskonditioneringsapparat, du bör fokusera på din hårtyp och graden av skada. Var uppmärksam på sprayerna som innehåller silikon, om du vill tona och fuktar håret. Med hjälp av katjoniska och polymerkomponenter i lotionen kommer du att rädda håret från utseendet av effekten av elektrifiering och underlätta kamning. Termoskyddande lotioner bör väljas för temperaturskillnader och frekvent användning av elektriska apparater för modellerande frisyrer.

Regelbunden användning ger dig försäkran om att du ger professionell vård till ditt hår. Det är inte nödvändigt nu att skynda sig till frisören för att återställa färg och returstyrka och glans. Det är nog att välja ett luftkonditioneringsapparat som inte är tvättat av, lätt att använda, men samtidigt ger det ett bländande resultat som ger dig rätten att förklara sig som en tjej, preparerad från naglar till hårändar.

Bifasiska hårsprayer - Frälsning för upptagna kvinnor

En tvåfasig hårspray är en kompromiss mellan hårolja och en vattenbaserad spray. Dvukhfazka inte vikt hår, skapar inte effekten av en oljefilm, har en påtaglig inverkan på utseendet och tillståndet hos håret. Sådana verktyg är idealiska för kvinnor som vill bryr sig om håret utan mycket besvär.

Tvåfasiga hårsprayer är lätta att applicera. Skaka flaskan tillräckligt för att blanda de två innehållsskikten. Därefter sprutas sprayen på håret längs hela längden. Dessa sprayer är utformade för att skydda, fuktar, näring och återställer hår, och är också avsedda att bibehålla färg. Håret blir mjukt, silkeslen och hälsosam, lätt att kamma och lämplig för styling.

Översikt av bifasiska hårsprayer

När du väljer en hårvårdsprodukt bör du fokusera mer på behoven hos ditt eget hår, snarare än på användaråterkoppling på Internet. Det bör förstås att ett misslyckat valt medel kommer att orsaka ett negativt intryck, men det betyder inte. Att botemedlet är allmänt dåligt.

Den andra viktiga faktorn i urvalet är priset. Ofta är det dyrt på grund av varumärkets popularitet, reklam, dyr förpackning. Tillverkare älskar också att använda den artificiellt dyra flytten för att locka en viss publik av köpare. Trots allt styrs många av ett högt pris, som ett tecken på god kvalitet. Men du kan ofta hitta en billigare motsvarighet i kosmetikens budgetpost.

Termisk spruta

Under termisk styling med hårtork, styler eller strykjärn är håret utsatt för extrem värme. Detta påverkar deras tillstånd negativt. De förlorar fukt, blir styva och spröda, med tiden försvinner den friska glansen, håret ser tråkigt och livlöst ut.

Daglig "varm styling" kräver ytterligare skydd för håret för att bibehålla sin hälsa. Tvåfas termoskyddande sprayer gör ett utmärkt jobb. Förutom de skyddande egenskaperna hos någon tvåfas har en ganska hög grad av fixering och kan användas som ett medel för läggning.

Bielita Vitex: Hårvårdstjänst 250 ml, från 235 rubel.

Tvåfas glans-termisk spray är konstruerad för torrt, skadat och tråkigt hår. Skyddar dem från de skadliga effekterna av höga temperaturer utan att väga ner. Återställer hälsosam glans till hår, utjämnar ytan.

Innehåller: silkeproteiner, D-panthenol.

G oldwell Stylesign Curl Twist Runt 150 ml, från 970 rubel.

Spray är konstruerad för att skapa spektakulära lockar. Ger pålitlig termisk skydd och genomsnittlig fixering under läggning.

Innehåller: bambu extrakt.

Paul Mitchell ULTIMAT FÄRG 150 ml, från 3,114 rubel.

Spray för termolag ger ett tillförlitligt skydd. Ditt hår kommer att lysa, mjukhet och elasticitet. Den har antistatisk effekt. Håller ljus hårfärg upp till 9 veckor. Minskar håravfall på grund av bräcklighet.

Innehåller: reflekterande partiklar, ultravioletta filter.

Fuktgivande, näring och återhämtning

Hälsosamt och vackert hår kräver ett integrerat tillvägagångssätt. En av de viktiga stadierna av vård är näring och återhämtning. Det finns många faktorer som leder till hårskador:

 • brist på vitaminer och spårämnen;
 • påkänning;
 • negativ miljöpåverkan
 • termisk stapling
 • frekvent färgning.

Som ett resultat av negativa faktorer förlorar håret sin naturliga glans och volym, blir tråkig och berövad av livet. Särskilt tydligt sett på blekt hår.

Tvåfassprayer underlättar daglig vård för skadat hår. Varje dag återvänder de till alla tecken på friskt hår: glans, volym, jämnhet och elasticitet.

Schwarzkopf Gliss Kur "Extreme Recovery" 100 ml, från 350 rubel.

Den unika tekniken med flytande keratiner gör att du kan återställa även den allvarligaste skadorna. Regelbunden användning kommer att återställa hårelasticitet och hälsosam glans. Hårfraghet reduceras till 95%.

Innehåller: flytande keratiner.

Brelil Bio Traitement Skönhet Easy Shine Liquid Crystal 125 ml, från 950 rubel.

Tvåfasskyddsbehandlare för glans och återvinning gör det möjligt att återställa hårets struktur utan att väga och bilda en oljefilm. Håret är mättat med vitaminer och näringsämnen.

Innehåller: linfrösextrakt, ceramid A2.

Nirvel Longevity Conditioner 250 ml, från 1.790 rubel.

Det har en kraftfull anti-aging effekt på håret. Innehåller alla nödvändiga komponenter för daglig vård av långt hår. Det bidrar till att bevara ungdom och hälsa hos håret. Det återvänder glans till hår, förhindrar håravfall och aktiverar tillväxten. Mättar håret med fukt. Antioxidanter neutraliserar de skadliga effekterna av miljön.

Färgskydd för färgat hår

Färgat hår kräver särskild vård. Spara färgen länge med hjälp av speciell vård. Alla produkter för färgat hår ger också hydratisering, näring och håråterställning.

Cutrin colorism silkesmjölkspruta 200 ml, från 660 rubel.

Ger dig maximal motståndskraft mot hårfärg. Det ger färg en tredimensionell strålning. Skyddar hår från negativa yttre påverkan, har en föryngrande effekt. Underlättar kamning och styling av hår.

Innehåller: nordligt hallonvax, proteiner, antioxidanter, ultraviolettfilter.

Redken Color EXTEND RADIANT-10 170 ml, från 4100 rubel.

Kombinationen av tre unika teknologier i ett verktyg gör att du kan uppnå ett fantastiskt resultat. De aktiva ingredienserna skyddar mot färgutlakning, mjuknar och närnar håret och ger håret en lysande glans.

Innehåller: Tranbärolja, ceramider.

Tillverkningsland: USA.

Schwarzkopf Professional BC Color Freeze Spray-Conditioner 200 ml, från 790 rubel.

Spray för aktiv färgfixering kräver ingen sköljning. Med regelbunden användning är hårstrukturen helt återställd. Färgen ser ljus ut och mättad, håller så länge som möjligt.

Innehåller: veteprotein, panthenol

Fördelar och nackdelar med tvåfassprayer

Som med alla kosmetiska produkter har tvåfasiga hårsprayer båda fördelarna. Så och nackdelar.

 • användarvänlighet;
 • synlig effekt efter första användning: håret kan lätt kammas, styling underlättas, synlig glans framträder;
 • en mängd olika produkter kan tillgodose behoven hos något hår;
 • Medel har alla fördelar med oljor, men har en lätt textur.
 • medel med hög alkoholhalt kan torka håret;
 • vissa sprayar orsakar ojämn sprutning;
 • Produkten får lämna märken på termovägningsverktygets yta.
 • Vissa lösningar har också en obsessiv lukt.

Bifasiska hårsprayer

BAREX

Rekommenderas för färgad hårvård. Spraykonditioneringen av omedelbar verkan innehåller 2 faser - vatten och olja. Enoteraoljan går in i oljefasen i sprayen, vilket ger hårets elasticitet och hälsosam glans. I sprayens vattenfas ingår peptider M4 som mjuknar håret och underlättar dem.

ESTEL PROFESSIONAL

Tvåfasskonditioneringsspray fuktar håret intensivt, bryr sig försiktigt och underlättar kamning. Bidrar till restaureringen av hårstrukturen. Innehåller provitamin B5 och siloxaner, vilket ger håret en strålande glans. Aktiva ingredienser: provitamin B5, siloxaner. Method.

WELLA

Fikseringsgrad - 2. Skydda håret under varm styling med hjälp av Wella EIMI Thermal Image Thermoprotective tvåfaset hårspray. Fas 1 - närmar sig håret och skyddar det från exponering för höga temperaturer upp till 200 ° C Fas 2 - ger håret en spegelliknande jämnhet och glans. Method.

ESTEL PROFESSIONAL

Återställer pH-nivån, stramar och mjukar hårstrukturen, stänger nagelbandet, ställer håret på sig. Kompositionen innehåller keratin och avokadoolja, vilket gör håret glänsande, smidigt och även passivt. Aktiva ingredienser: Keratin, avokadoolja. Method.

ESTEL PROFESSIONAL

"Kamma, om jag kommer ikapp." Känner du till den här situationen? LITTLE ME spray, designad speciellt för barns hår, låter dig hantera det. Lydiga och lysande lockar kommer inte längre vara rädda för kam! Tvåfasspray med användbara aktiva ingredienser underlättar kamning, vilket gör håret glänsande.

ESTEL PROFESSIONAL

Tvåfasig sprutvård för hår Blont komfort från OTIUM Pearl - ger den nödvändiga näring och hydratisering för att torka, tunnat hår. Sprayets sammansättning innefattar veteproteiner, vilka bidrar till återställandet av hydrobalans och mättar håret med de nödvändiga mikroelementen för återvinning.

ESTEL PROFESSIONAL

Revitalisering, antistatisk, mjukhet. 2-fasspray. Skyddar håret från värme under styling. Underlättar kammar, släpper, lägger till och tar bort statisk. Aktiva ingredienser: Red algaxtrakt.

REVLON Professional

Tvåfaskonditioneringsapparaten för barn Equave AD är konstruerad för att återställa skadat, torrt och livlöst hår. Sol, vind, sand, klor, saltvatten kan skada håret, så de behöver ett tillförlitligt skydd. Tvåfaskonditionerare bekämpar friradikalskador på hårstruktur.

FARMAVITA

Tvåfasskyddsanordningen Hd 2 Phase Leave - Incjnditioner är en emulsion för försiktig håråterställning och rätning. Intensivt återfuktar strukturen och gör vågigt hår mer lättsamt och välskött. Balsammet underlättar kamningen och lämnar håret jämnt.

KAARAL

Den perfekta produkten för hår, utan effekten av greasiness och viktning skyddar mot UV-strålar genom att kombinera bambu extrakt och solskyddsmedel eteriska oljor. Förstärker glanshår. Aktiva ingredienser: Bambuxtrakt, Essentiella oljor. Induktion: Applicera en liten mängd på fuktigt hår. När.

OLLIN PROFESSIONAL

Tvåfas Spray-Conditioner Ollin Professionell Spray Conditioner Power och Shine Spray-Conditioner - En utmärkt vård för färgat, skadat perm och dagligt styling hår. Håret blir starkt och vackert, fyllt med vital energi.

WELLA SP

Den tvåfasiga hårsprayen System Professional MEN Invisible Control är ett nytt generations stylingverktyg. Spray innehåller vitaminer, mineraler, spårämnen, aktivt transportsystem. Användbara komponenter i sprayen tränger igenom hårkonstruktionen och fixeringskomponenterna jämnt.

LA BIOSTHETIQUE

Protein spray för att förbättra hårstrukturen. Håret förstärkts märkbart, får hälsosam glans och elasticitet. Efter applicering av Essence de Proteine ​​kan även vått hår kammas enkelt utan rädsla för att skada det. Återställer omedelbart skadat hår. Förhindrar brott.

GRÖN LJUS

Tvåfasmineralintegratorn ger oöverträffade resultat som tidigare endast kan uppnås med hjälp av krämer och masker med en tät struktur. Formeln, som innehåller värdefulla vitaminer, kisel, magnesium, zink, järn, kolhydrater och eteriska oljor tränger djupt in i hårstrukturen.

HAIR COMPANY

Spray är ett multifunktionellt verktyg för att näring och restaurera hår. Tack vare det italienska lakritsxtraktet har det en mjukgörande och antiinflammatorisk effekt. Perfekt för att ta hand om skadat hår. Aktiva ingredienser: Italienskt lakritsxtrakt..

Artikel: 256265 / LB12529 RUS

CONSTANT DELIGHT

Tvåfasig hårspray med pärlextrakt Super Pearl har en konditionerings- och regenereringseffekt. Sprayets sammansättning innehåller ett unikt pärl-extrakt, vilket ger håret en utmärkt glans, vilket gör dem silkesleka, elastiska och mjuka. Väger inte ner! Förhindrar.

Joico

Sprayskydd och strålning med LUSTER LOCK MULTI-PERFECTOR DAILY SHINEPROTECT SPRAY-färg kombinerar fördelarna med fuktgivande och mjukgörande exotiska oljor och den unika JOICO-formeln för att kontrollera skador efter färgning, skydda mot fuktförlust, blekning och blekning.

företaget
hjälpa
produkter
Sociala nätverk:
Prenumerera på nyhetsbrev:

nyheter, erbjudanden, specialerbjudanden

"Cosmetics Gallery" © nätverk av skönhetssalonger och professionella kosmetikaffärer, som arbetar sedan 2007

Moskva, m. Kinas stad, Lubyansky passage, hus 25

Tvåfaskonditioneringsspruta Fuktgivande för alla typer av hår Estel curex classic 200 ml

Tvåfaskonditionerande hårspray Fuktighetsgivande Estel curex classic är en universell komplex produkt som är speciellt utformad för intensiv fuktighet av torrt och sprött hår. Spray är mycket ekonomiskt och lätt att applicera. Ger konstant mild vård. Hanterar effektivt problemet med torrt hår och splittrade ändar livlösa.

När verktyget används, uppnås processen med regenerering av strukturen så snabbt som möjligt, lipidbalansen i håret och hårbotten återställs. Lätt kamning, fyllning med en intensiv livlig glans. Den har maximal konditioneringseffekt. Väger inte ner håret.

Det stora utbudet av siloxaner, vitaminer, inklusive vitamin B5, och många aktiva substanser som utgör produkten, ser dagligen ut håret, gör dem friska och vackra. Balsamsprayen återupplivar snabbt hårbanans skadade struktur, mättar dem med en blank glans. Håret blir elastiskt och elastiskt, bekvämt vid läggning.

Applicering: Spray appliceras både på vått och torrt hår i små mängder, inte tvättas bort. Före användning ska flaskan med agenten skakas kraftigt.

Produktion: Ryssland.

Märke: Estel Professional Officiell Webbplats

Vad är hårbalsam för? Ett användbart verktyg eller slöseri med pengar.

Idag är du en söt lockig, och imorgon är en strikt dam med raka lockor. Konstant styling, torkning, tvättning av hår skadar dem allvarligt.

Därför är det nödvändigt att använda ett verktyg som skyddar krullarna från de negativa effekterna av styling, sol, vind och alkalier i sammansättningen av schampon. Det är luftkonditionering.

Fuktgivande och omtänksamma ingredienser i dess komposition förbättrar endast den positiva effekten på håret. Huvudtyperna av luftkonditioneringsapparater och rekommendationer för att välja de bästa sätten kommer att presenteras i artikeln.

En annan flaska på hyllan i badrummet: behöver han

När du planerar finansiella utgifter på kosmetika är det värt att bestämma: det mest nödvändiga och utan vilket du kan göra.

Om du tvätta huvudet med äggula och inte torka håret, behöver du inte luftkonditionering. I alla andra fall rekommenderas att använda den.

Medlen har en varierande effekt på lockar:

 • Neutralisera effekterna av alkalier som utgör shampoo. De påverkar hårets sura miljö negativt.
 • Fyll håraxeln med mjukgörande komponenter, se till att vågorna följs. Som ett resultat skiner håren och passar lätt.
 • Gör det lätt att kamma.
 • Vårdande ingredienser närmar, fuktar, ökar densiteten och hållfastheten i håret.
 • Skydda mot höga temperaturer.

De flesta balsam har en sur miljö på grund av införlivandet i deras sammansättning av organiska syror, till exempel citronsyra. Det bidrar till att öka styrkan hos vätebindningar i keratinkalor av hår.

Gör en vacker manikyr och spara lacken tillåter Golden Rose.

arter

Kosmetologer rekommenderar att du köper balsam av samma märke som schampo. I kombination har dessa produkter större påverkan. Användningen av olika märken är dock också tillåten, och balsammen väljs utifrån hårtypen eller den föredragna effekten.

Om du tvättar håret applicerar du en näringsmask, sedan efter torkning är det tillräckligt att applicera en spray för enkel kamning. När man använder en mer näringsrik balsam blir strängare tyngre, blir de snabbt feta.

Det finns följande typer av hårbalsam:

 • Fuktgivande - appliceras efter schampo, tvättas av med vatten i 2-3 minuter efter applicering. Det ger skinsglans, fuktar skadade hår.
 • Ej outplånligt restaurerande - applicerat efter rengöring, men inte tvättat av. Den helande regenererande effekten varar länge. Rekommenderas för färgat, torrt, sprött hår.
 • Tvåfasiga medel innehåller i sin sammansättning oljiga komponenter som ger näring och återställning av hårets struktur och ämnen som ger sken och elasticitet till strängarna. Se det outplånliga, innan flaskan ska skakas innan flaskan appliceras.
 • Rengöringsmedel är ett alternativ till schampo. Det är ett verktyg utan tvål extrakt, som appliceras på strängarna. Det rensar dem samtidigt, har en fuktgivande, närande effekt.
 • Terapeutisk produkt avsedd att lösa ett specifikt problem, till exempel splittrade ändar, brittleness.
 • Express spray. De kännetecknas av användarvänlighet, sprutas på torkade lockar. De har en fuktgivande effekt, skyddar mot ultraviolett strålning, varm luft, eliminerar statisk elektricitet. Sprayer är tillåtna för daglig användning.
 • Volymökande medel förstärker tunna, glesa hår. Öka tätheten av lockar, som ett resultat håret ser voluminöst ut.

Till en separat kategori ingår balsam för färgat hår. Förutom de komponenter som säkerställer bevarandet av krullarnas färg, innehåller de ljusreflekterande partiklar, pigmenterade molekyler som uppdaterar färgen på de färgade trådarna.

Ta reda på de bästa recepten för senapsmasker här. En snabb återställningskurver hjälper senapolja till hår.

Vad är skillnaden mellan balm och balsam

Trots närvaron av samma fuktighetsgivande och näringsrika egenskaper har balm och balsam fortfarande skillnader. Balsam skyddar hår från skadliga effekter.

Conditioner till skillnad från balm är en stark antistatisk, det eliminerar helt elektrifieringen av håret. Men planerar en frisyr med en stapel, dess användning bör överges. Utan lätt elektrifiering kommer kammen inte att fungera.

Innehåller en tjock substans, det täcker håret med en tunn film som skyddar mot förlust av fukt och näringsämnen. Dess komponenter har en limningseffekt på keratin vågar, vilket avslöjas under tvättning. Som ett resultat ser krullarna bra ut, glansar.

Balsam bryr sig om hår, närmar dem. Genom de öppna vågorna till kärnan tränger man igenom mineraler, oljor, proteiner, återställer hårets naturliga struktur. På grund av detta ser strängarna skina, elastiska, men balsammen skyddar inte mot de negativa miljöeffekterna. Dess konsistens är mindre tjock än luftkonditioneringen.

Balsamens huvuduppgift är att förhindra att håret smälter, medan balsamern närmar och skyddar locken.

Hur man förbereder och applicerar heta hårmaskor, läs artikeln.

Individuell inställning till urvalet

Den bästa kombinationen av rengöring och vårdande produkter av samma märke. Men om en rad inte kan erbjuda ett komplett sortiment, välj sedan ett balsam från en annan tillverkare, baserat på hårets typ och tillstånd.

Även det bästa kosmetiska behovet måste bytas var 3-4 månader för att undvika att bli van vid, få motsatt effekt.

Vi presenterar de viktigaste rekommendationerna för val av medel:

 • För försvagade, tråkiga, livlösa strängar lämplig fuktighetsgivande balsam. Det kommer också att hjälpa till att räkna ut stygga krullar.
 • Ett sätt att öka krockvolymen, lämpligt tunt, svagt hår.
 • Balsam för färgat hår hjälper till att hålla en intensiv nyans av färgade lockar. Produkter med färgade pigment kommer att uppdatera färgen och ge maximal glans.
 • Ägare av fettigt hår kan använda fuktgivare eller expressmedel, men de behöver bara appliceras på spetsens spetsar, använd en liten mängd av produkten.
 • I närvaro av ett specifikt problem med bräcklighet, väljer tvärsnitt, slöhet, medicinska balsam.

Produkten, som kommer att innehålla fler komponenter av naturligt ursprung och mindre dofter, konserveringsmedel, kommer att ha en delikat, mild effekt på håret. De passar damer med känslig hårbotten.

Varför behöver vi en primer för gel polish? Ta reda på genom att klicka på länken.

Vill bli av med mjäll med ett naturligt botemedel - Läs om fördelarna och skadorna av tjärschampo.

Mest populära verktyg

Vi ger en lista över de mest populära luftkonditioneringsapparaterna:

 1. Gliss Kur "Extreme Oil Elixir" av Schwarzkоf Henkel konstruerad för skadade lockar. Innehåller ett komplex av flytande keratiner, vegetabiliska oljor, guldmolekyler. Det är ett outplånligt sätt, gör trådarna lydiga, smidiga, ger enkel kamning.
 2. Cursex Сlassic "Moisturizing" från Estel har en aktiv fuktgivande effekt, vilket inte ger gravålens krullar, fett. Det är ett tvåfas outplånligt medel med panthenol, provitamin B5, siloxaner. Gör lockar elastiska, släta, starka.
 3. Magisk keratin från Kapous med flytande keratin innehåller inte dofter, det rekommenderas för att återställa strukturen av kraftigt skadade, överdriven krus. Ger maximalt skydd för frekventa torktumlare, termiska förpackningar. Återställer håret efter perm, gör det starkt, hälsosamt, glänsande.
 4. Angel Professional är en professionell produkt som innehåller naturliga oljor, algenextrakt, kollagen, fruktsyror. Minskar brummhet och tvärsnitt av ändarna av strängarna, har en djup regenererande effekt på håret. Det ger volym, glans, mjukhet.
 5. BC Bonus Moisture KiSk från Schwarzkóf Professional innehåller silikon, panthenol och mjölksyra. Den har en speciell aminteknik för cellåtervinning och strängförstärkning. Passar hårt, lockigt hår. I linjen finns också en luftkonditionering och värmesäkerhetsspray för hår under torkning och styling, skyddar mot sol och vind. Håret blir skrymmande, silkeslen, glänsande.

Ett lämpligt verktyg finns inom budgetproducenter och i dyra professionella serier. Samtidigt har professionella verktyg en mer märkbar effekt, men det är inte rekommenderat att använda dem dagligen.

Fashion makeup är lätt att skapa med lyxkosmetik av Jordani Gold Oriflame.

Hur Deo Control Foot Cream hjälper till att bekämpa svettning och obehaglig fotlukt här.

Hur man gör det själv

Den naturliga efterkolvaren kan tillverkas oberoende. För att göra detta, ta ½ kopp aloe juice, ¼ kopp citronsaft, några droppar din favorit eterisk olja. Blandningen blandas, appliceras på trådarna, hårbotten, i åldrar 5-10 minuter. Då måste håret sköljas med vatten.

Ett annat effektivt recept: 2 msk. l. honung, 1 msk. l. kefir, 1 msk. l. olivolja. Blandningen blandas grundligt, upphettas i ett vattenbad. Sedan introduceras det i 1 msk. l. havregryn och sätta på lockar. Underhåll 10-15 minuter, tvätta av med vatten.

Användbar video med processen att laga luftkonditionering

Säker vård från de första dagarna av livet - de bästa barnens kosmetika för nyfödda. Och hur man väljer barnschampon utan sulfater och parabener beskrivs här.

video

Användbar video i förklaringar från proffs, hur man tvätta håret ordentligt och hur hårmaskan skiljer sig från balsam och balsam

För att skydda håret mot negativa faktorer används hårbalsam. Innehåller fuktighetsgivande, omsorgsfullt egenskaper, det ger näring krullarna, vilket gör dem mjuka, lätta, fjädrande. Frisyren håller volymen hela dagen.

10 bästa spray för att kamma hår

Långt hår för en tjej eller en tjej är vacker. Och också mycket tröttsam. Särskilt på morgonen, när strängade strängar måste kammade. Detta kan göras utan "stridsförluster" ofta med en speciell spray för kamning. Det är bara allas hår är annorlunda, så att välja en bra detangler är inte lätt.

Vilket företag kammar hårspray

På jakt efter en detangler (strängspridare) vänder kvinnor först till sin favoritlinje av hårvårdsprodukter. Men inte alla populära tillverkare av schampo och balsam, verkar dessa produkter vara lika effektiva.

Det finns dock flera bekanta namn i rankningen av de bästa spraymärkena för enkel kamning:

1. L'Oreal (Matrix varumärke)

3. Le Petit Olive

5. Elf Laboratory (varumärke Dr Sante)

6. Mades Cosmetics

Även kamma håret faktiskt klarat sig sprayer nätverksjättar: Avon och Faberlic - i sina kataloger detanglery hittat det bästa för barnen.

De bästa enfassprayerna för att kamma hår

Det här är den mest omfattande familjen hårspärrande produkter. De bästa av dem kan till och med skryta av ytterligare egenskaper av fuktgivande och närande strängar.

Reparation Expert Detangler Spray Root Awakening av Mades Cosmetics

Spray komplexa åtgärder gör inte bara håret lättare, vilket underlättar kamningen. Det ger näring och stärker deras struktur, minskar risken för skador i ändarna och förhindrar håravfall. Den innehåller många bra efter komponenter: pantenol, vitamin E, keratin komplexa, fuktgivande jojobaolja och Camelina olja, vilket är precis ansvarig för lätt kamning. Det koffein ökar hår "livstid" och extrakt av rött te, skydda dem från yttre faktorer. Bubblans volym är 200 ml.

fördelar:

 • Mycket rik och för det mesta naturlig komposition;
 • Smoothes split ends;
 • Förenklar styling;
 • Nästan omedelbar omsorgseffekt
 • Innehåller antistatisk
 • Efter sprayen ser håret rent ut och "lever".

nackdelar:

 • Opak can - inte se hur mycket pengar som finns kvar;
 • "Professional" atomizer, vilket är obekvämt att använda på egen hand.

Kvinnor rekommenderas att applicera denna spray på håret från det maximala avståndet - utsträckt arm. Och för att inte göra krullarna tunga och ge dem optimal skötsel, är det bättre att använda detangleren oftare, men gradvis.

Mane'N Tail Detangler combing lätt

Denna spray är föga kända brett utbud av långhåriga skönheter, men han var förvånansvärt effektiv. För sakens skull är värt att gräva på de virtuella hyllorna i nätbutiker - bara inte avskräckas av foton från hästarna. American Detangler innehåller silikon, till "patch" ytan av håret, liksom massor av nyttig växtextrakt: åkerfräken, mor och styvmor, klöver, älgört, hästkastanj och chaparali.

fördelar:

 • Finner inte och limar inte strängarna, även med överdriven applikation;
 • Glattar håret perfekt och gör dem lydiga;
 • God omsorg för torra och splittrade ändar;
 • Ger en märkbar förstärkningseffekt, ger en hälsosam glans.
 • Uppfriskar hår, så att du kan skjuta upp håret för en dag;
 • Diskreta blommiga dofter;
 • Stor volym av flaskan (355 ml);
 • Dispensern ger ett mycket fint moln av spray.

nackdelar:

 • På grund av den stora vikten är det inte särskilt bekvämt att använda sprayen först;
 • Inte en glamorös förpackningsdesign;
 • Dåligt klara av torrt hår.

Kunder noterar också att användningen av Mane'N Tail ökar effekten av användningen av närande och fuktgivande balm.

Spray för torrt hår Matrix Hydrasource Biolage

Ett annat omfattande verktyg som underlättar kamning av torkade trådar och ger dem rätt skötsel. Tillverkaren lovar att sprayen kommer att återställa dem, näring och fuktar. Spray är gjord på basis av oljor utan silikon och innehåller aloextrakt som stimulerar hårväxten.

fördelar:

 • Promised easy combing;
 • Mycket trevlig lukt;
 • Håret är inte fet, även om sprayens struktur är fet.
 • Curls snabbt få en hälsosam utseende;
 • Det tar bort statisk brunn
 • Ekonomiskt spenderad.

nackdelar:

 • Liten volym - endast 125 ml;
 • Fuktgivande är inte särskilt effektiv när den appliceras på torrt hår;
 • Dispensern ger för mycket moln och oljan kommer på väggarna.

Till skillnad från de flesta liknande produkter, bör detta spray-slöja endast appliceras på fuktigt hår för att behålla maximalt vatten i dem. Annars, med undantag för lätt kamning, kommer du inte att uppnå något av det.

Dr. Sante Argan Hair "Easy combing"

På grund av dess keratinhalt har denna spray en bra förstärkningseffekt, vilket ger återställande skadat och mycket torrt hår som behöver noggrann vård. Ytterligare skydd, näring och hydrering ger "flytande guld" - arganolja. En flaska volym är 150 ml.

fördelar:

 • Ingen limningseffekt eller hårdhet på håret;
 • Mjuka strängar och gör dem silkeslösa, ger en vacker glans.
 • Antistatisk effekt, särskilt märkbar på vintern;
 • En trevlig, men hård lukt;
 • Sensibiliserar fuktigt torkade tips;
 • Tillräckligt pris och tillgänglighet.

nackdelar:

 • Ej lämplig för fettigt hår;
 • Huvudet blir smutsigt snabbare;
 • Den lovade effekten av förstärkning är endast synlig vid tipsen.

Till håret är inte så fet, rekommenderar kunderna att inte applicera sprayen på rötterna. Annars är det en väldigt bra mjukgöring, som inte tillåter hår att förföras till nästa shampooing.

De bästa bifasiska sprayerna för att kamma hår

Dessa är något mer komplexa formuleringar - i huvudsak två produkter i en flaska. De har en komplex handling, så de skiljer sig lite från bra enfasfångare - förutom att deras effektivitet är högre. Här separeras den lätta oljebasen från resten av vätskan, och flaskan ska skakas noggrant före användning så att ingredienserna i den blandas.

Equave Sun Protection Detangling Conditioner av Revlon Professional

Fastän denna spray-conditioner är placerad som solskyddsmedel, kommer detangling Postcript inte att låta dem vars olydiga strängar blir trasslade ständigt passera den genom. Dessutom innehåller kompositionen ett stort antal UV-filter och är berikat med keratin, vilket stärker håret. Sold i 200 ml flaskor.

fördelar:

 • Vacker parfymkomposition sammansatt;
 • Håret håller sin form väl;
 • Överbelastar inte och limar inte lockar;
 • Fuktar mycket bra;
 • Mjuka strängar och förenklar styling;
 • Även om du överdriver det med ansökan, kommer det inte att ge effekten av smutsigt hår.

nackdelar:

 • I kompositionen finns praktiskt taget inga naturliga ingredienser.

Solskydd är idealiskt för sommarskydd av torrt hår. Men förutom honom i Revlon-serien finns det flera fler avstängare med olika effekter: grön för volym, matning blå och violett spray - speciellt för blond.

Estel Booster "Easy combing hair"

Produkten från den nya Beauty Hair Lab-serien är berikad med keratin och kollagen, vilket återställer elasticitet i håret och håller det fuktigt. Dessutom ingår silkeproteiner, som i teorin bör mata löken. Men för att de ska kunna agera bör booster appliceras på rötterna, och detta är ett direkt sätt att hyppigare torka huvudet. En flaska volym är 100 ml.

fördelar:

 • Smoothes hårvågor, gör dem smidiga;
 • Trevlig lukt - det känns naturligt;
 • Curls tryck inte och vackert skina;
 • Ingen klibbighet
 • Ta bort statisk elektricitet;
 • Hjälper med håravfall.

nackdelar:

 • Mycket liten flaska;
 • Priset är för högt.

Denna spray är bra att använda i kombination med närande kosmetika för hår. Silkeproteiner som ingår i det är inte värdefulla i sig, men det är bättre att inte hitta användbara ämnen som "bärare" av näringsämnen till de nedre skikten av huden.

Le Petit Olive Karite Argan Demelant Soins

Denna bifasning ger en närande effekt, så det rekommenderas att ta hand om skört och livlöst hår. Innehåller olivolja, som skyddar dem mot yttre påverkan, arganolja och sheasmör (fuktar och återställer strukturen). Sprayen tränger djupt in i håret, och eftersom det inte är nödvändigt att tvätta det, fortsätter det att fungera hela dagen, näring krullarna och håller vattenpartiklarna i dem. En flaska volym är 150 ml.

fördelar:

 • Naturliga oljor - en av de första i listan över komponenter;
 • Lätt konsistens väger inte strängar;
 • Mjuka mjukar håret;
 • Det finns ingen känsla av fett eller oljefilm;
 • Håret trycker inte och passar väl;
 • Sprutaren ger ett moln med mycket fin spray;
 • Lyxig doft;
 • Ekonomisk konsumtion.

nackdelar:

 • Lägger inte till extra glans
 • Vissa komponenter kan orsaka allergisk reaktion.

Kvinnor rekommenderas att applicera denna spray på torkat hår - så effekten av dess påverkan blir mer märkbar. Det viktigaste är att spruta den bort från strängarna och inte överdriva den med mängden så att inte fastna ihop "istappar".

Det bästa barnets hår sprutar

Barnens Estel Professional spray "Easy combing"

Den söta flaskan från "vackraste" serien har en ljus design som ditt barn kommer att älska. Vissa mödrar kände till detta verktyg som heter Estel my Angel, men det togs tillbaka från försäljning - nu har det återkommit i en uppdaterad form. Glättande spray med silikon gör tunt hår mer hanterbart och ger en vacker glans. Designad för barn från 3 år. Volymen på en flaska är 200 ml.

fördelar:

 • Copes även med mycket lockigt hår;
 • Skapar inte känslan av ett smutsigt huvud;
 • Belastar inte krullarna;
 • Hjälper att fläta snygga pigtails utan överflödighet;
 • Håret är inte förvirrat i flera dagar;
 • Ekonomiskt spenderad.

nackdelar:

 • Inte alla mammor gillar lukten, men det försvinner snabbt.
 • Pot-bellied-flaskan faller obehagligt i handen.

Avon Kids "tillgiven vård"

Ett mycket populärt botemedel för nätverksjätten finns i olika utföranden, men kompositionen och åtgärden förblir desamma. Nu säljs sprayen i en ljus orangefärgad flaska och är nöjd med lukten av vattenmelon och kiwi. Standardvolym - 200 ml.

fördelar:

 • Copes med tangles på långt hår;
 • Väl delar upp tjocka bönkrullar;
 • Trevlig lukt som mödrar och barn;
 • Det är en liten fuktighetsgivande effekt;
 • Relativt låg kostnad.

nackdelar:

 • Den innehåller silikon - det är bättre att använda det mindre ofta;
 • Sprayer ger för tätt moln.

I allmänhet kallar mammor Avon spray en av de mest effektiva bland barnens nätverksprodukter. Och även de syntetiska komponenterna skrämmer inte dem - det viktigaste är att deras döttrar inte sobar när de kammade.

Faberlic "Cat Malina"

Ett effektivt tvåfasmedel för att smidigt kombinera barnhår från BB-tjejen har en ganska lakonisk komposition, även om det finns få naturliga komponenter. Sprayet passade emellertid alla nödvändiga test och visade sig vara säker.

fördelar:

 • Ingen fet känsla
 • Även överdrivna krullar kamma väl;
 • Långt hår förblir smidigt;
 • Lukten är "smaklig" och inte chymotisk;
 • Ta bort statisk stress.

nackdelar:

 • Liten volym av flaskan (100 ml);
 • Dispenser tugovat;
 • Lukt från hår försvinner snabbt.

Vilket hår borstspray för att köpa

1. För utmattad hår styling och salong förfaranden som behöver skydd och näring, kommer en "häst" spray Mane'N Tail göra.

2. För att underlätta repor av alltför torra trådar hjälper verktyget från den fuktgivande serien Matrix Biolage eller mer tillgänglig Dr. Sante Argan Hår med keratin.

3. De som letar efter den mest naturliga kompositionen för kamning kommer att tycka om den stramande detanglaren från Mades Cosmetics.

4. Extra näring till försvagat hår kommer att ge ett tvåfasigt verktyg Le Petit Olive.

5. På sommaren är det bättre att använda Spray-conditioner med UV-filter.

6. Estel Booster med antistatisk är perfekt för vinter och höst.

7. Avon Caress Care spray hjälper din lilla tjej med långt och starkt lockigt hår att kamma utan tårar.

8. Om ett barn har för våldsamma krökningar, kommer sammansättningen av Faberlic "Cat Malina" att klara dem.

9. Lilla prinsessor från 3 år och äldre kommer att tycka om tvåfasprodukten från Estel-serien The Most Beautiful.

Vad är en tvåfas hårspray och vad är det för?

Perfekt för ägare av tunt och mattat hår, eftersom läkemedlet gör hårkrullarna lätt och lätt kammade. Det är också en oumbärlig assistent vid alla väderförhållanden och en försvarare från de negativa effekterna av miljön. Användning av dem är enkelt: Sprutets namn talar för sig själv, klicka bara på det, och själva vätskan sprutas jämnt på varje hår och skyddar det på ett tillförlitligt sätt. Och även i varmt väder, är ett par pshikor tillräckligt för att uppdatera ditt hår.

Fler ögon sprids på antalet befintliga märken som erbjuder att köpa en fuktgivande spray för hår med antistatisk. Vi bestämde oss för att förenkla uppgiften och överväga de mest populära och populära tvåfassprayerna.

Tvåfaskonditionerare. Tvåfaskonditioneringsspray med orkidéolja. Denna produkt är en försäljningslag och vinner medveten mer och mer hjärtan. Sprayen verkar på håret, både ute och inne: djupt närmar och fuktar. Om du har utsatt strängarna för kemiska behandlingar, så hjälper den här produkten perfekt till att hantera problemet med kamning och färgskydd samt att avlägsna elektrifierade lockar.

Echosline Seliar Bi-Phase Conditioner tvåfaskonditionerare. Detta är en nyhetsprodukt, men inte sämre än kvalitet på annat sätt. Dess stora fördel är att denna produkt är lämplig för vilken typ av hår som helst. Efter honom kommer det att vara ett nöje att göra hår: snyggt, lättsamt och mjukt lock. En hälsosam naturlig styrka till ditt hår kommer att garanteras med denna balsam.

Tvåfas sprutkonditioneringsmedel Erayba Nutriactive N18. Ett sådant verktyg närmar dina strängar med nödvändiga komponenter för återhämtning och kommer inte att orsaka allergier (såvida inte en enskild intolerans mot ingrediensen). Strängarna blir mjuka, glänsande och levande.

Biphasic Lotion Spray Intensive Recovery Estel Curex Therapy. Kompositionen har utvecklat en speciell formel som garanterar att håret återställer pH-balans, stärker och tätar hårstrukturen. Håret kommer att vara voluminöst, tjockt och lättsamt.

Tvåfasspray för hår Erayba N18 2-fas. Min spanska assistent i den svåra kampen för hårets skönhet.

Välkommen!

Jag stöder flash mob på kostach!

I daglig vård kan jag inte göra utan en tvåfasig spray. En av de ofta använda sprayerna jag använder är Golubenky-tvåfas Kapus, men jag vill alltid prova något nytt.
Jag litade på det spanska varumärket Erayba för andra gången, den första produkten var för mig en sulfatfri keratinschampo, som förresten var mycket lämplig för mitt hår.

Tvåfas spraykonditioner Erayba Nutriactive N18 2 Phase

 • Volym: 200 ml (och även det finns versioner 500 och 300 ml)
 • Kostnad: ca 250 rubel
 • Tillverkare: Erayba (Spanien)

registrering

Plaströr med dispenser-spray. Eribs serien varierar i design. I det här fallet, Nutriactive-serien i vita och orange toner.
Produkterna varierar också i antal. Bifasisk spray kommer vid nummer 18.

Dispenser-sprutan fungerar ordentligt, men det sprider sig inte på ett slöja (molnigt) men i en liten riktad ström. Jag tycker inte riktigt om det, jag tänker på att byta spruta med en volymetrisk.
Vid en inbyggd spruta förbrukas verktyget snabbt, och följande mönster erhålls: vissa strängar är våta (inte våta, men våta) och en del av håret påverkas inte ens av sprayen. För dispensern drar jag tillbaka poängen.

Lukten är trevlig, diskret, lite kvar på håret i en halvtimme eller en timme.

Färgen är transparent och grumlig.

Awesome verktyg för att ta hand om alla typer av skadat hår - "Tvåfasig spray-conditioner" från det spanska kosmetikföretaget Erayba. Denna produkt är utformad för att återställa, närma och tonhår. Den universella tvåfasiga Erayba N18 2-fasen är baserad på vegetabiliska proteiner. Efter den första applikationen återställer det genast skört hår, skyddar det från aggressiva miljöpåverkan, ger sken och fantastisk silkiness.

Mitt hår

Tunn, målade (tonad), rak och lång. Tjock (i en volym av 12 cm), benägen för förtrollning.

Först av allt från sprayen väntar jag på fuktighet, lättnad i kamning och extra hårglans.

Kompositionen av sprayen innefattar söt mandelmjölk, avokado-extrakt, hydrolyserat sojaprotein. Dessa komponenter förstärker hårsäckar, levererar hårfibrer med vitaminer, mineraler och aminosyror, och upprätthåller en optimal nivå av fuktgivande hår. Spraybonusen är att den avlägsnar statisk, underlättar kamning av håret och innehåller ett solskyddsmedel. Tvåfasskyddsbehandlare kräver inte sköljning med en population.

spray på vått hår och kam. Spola inte. Dosering enligt hårets tjocklek och porositet

Jag sätter på vått rent handdukstorkat hår. Spridda på hela längden, exklusive rötterna. Jag ger håret att torka naturligt, eller torka hårtorken efter ca 5-10 minuter.

söt mandelmjölk, avokado extrakt, hydrolyserat sojaprotein, keratin, vitaminer, mineraler, aminosyror.

ingredienser:

Aqua (Vatten), Cyklometanon, Cyklopentasiloxan, Propylenglykol, Fenyltrimetikon, Amodimetikon, Vattenhaltigt Kollagen, Vattenhaltigt Elastin, Polyakronteau 225, Dimetikon, Dimetikon, Cetrimoniumklorid Ltd., CI 16255, Parfum (Fragrance).

Som ett resultat spraya och fuktar håret håret, vilket gör det mer glänsande och smidigt. För beröring är håret efter sprayen mjukare, lättare att kamma och mindre trasslig.
Hårmedel gör inte tyngre och inte smutsiga. Även om du överdriver det mycket (som jag en gång gjorde med Kapus), kan håret bli hårdare (före första tvätten). Tja, det borde vara för mycket pengar att hälla.
Spray från Eriba (Jag hoppas att du inte har något emot att jag ibland översätter namn på varumärken?) Passar perfekt till min omfattande vård, bestående av olika medel, valda av försök och fel.

Håret i fotot torkas naturligt. Från nezmyvashki spruta bara och lite olja på spetsarna.

Spraya i omfattande vård. Hår efter botox (dag). Fortfarande länge (nu längden som i bilden ovan).

Jag sammanfattar

 • Relief in combing. Hår är mindre förvirrad under dagen.
 • Näring, hydratisering. Längden torkar inte.
 • Håret glansar smidigt.
 • Jag gillar inte sprutan, jag älskar den volymetriska finsprayen, jag kommer att byta dispensern själv. Ändå påverkar denna detalj inte kvaliteten på resultatet, och resultatet är utmärkt.

Inte sämre än blå från Kapus, och det finns ingen påtaglig prisskillnad, så jag råder dig att köpa!Nästa Artikel
Användning och applicering av vassle för hår