Gel för leder "Hästkrafter": granskning, effektivitet, recensioner


Författaren till artikeln: Nivelichuk Taras, chef för avdelningen för anestesiologi och intensivvård, arbetslivserfarenhet på 8 år. Högre utbildning inom specialitet "Medicin".

Internet är fylligt med åsikter och feedback om användningen av verktyg för leder som heter "Hästkrafter". Och många har länge blivit intrasslade, och "hästkraften" kallas inte bara produkterna för detta märke, men alla andra på förpackningen som avbildas en häst. Så, på den officiella hemsidan http://horseforce.ru presenterades endast balsamgel. Men vissa människor letar efter hästkraftsalvan, vilket betyder ett helt annat sätt (av en annan tillverkare).

Balsam-gel "Hästkrafter"

Bedömning av recensionerna på olika forum och bedömning av produktens sammansättning minskar smärtan i lederna, men det har ingen "helande" enastående effekter. Personligen var jag - författaren till artikeln - inte kunna uppleva effekten av hästens mirakelläkemedel, men många av mina vänner talar väldigt bra om honom.

Hur kom läkemedlet för hästar till apoteket, vad är så speciellt för dem? Och varför precis "häst", och inte, säg "hund" eller "elefant" makt?

Denna artikel är en liten reflektionsstudie. Jag säger genast att jag inte hade något annat pappersmedium än ett häfte från förpackningen av balsam Horsepower. Jag använde informationskällor på Internet och jag vill dela med dig av intressant information som jag hittade om denna produkt och studerade.

Om du väljer att köpa "Hästkrafter" -verktyg, kontakta din läkare: artroslog, reumatolog eller ortopedist.

Vidare i artikeln: varför "hästkrafts" gemensamma verktyg kallas "hästkrafter", och hur kom läkemedlet för djur in i apotek (eller vice versa)? Vi kommer också att titta närmare på horsepower balsam-gelens sammansättning (producerad av Horse Force-företaget), och jag kommer också att berätta för dig hur man skiljer det här varumärket från andra liknande produkter.

Det ser ut som gelén "hästkrafter"

"Hästkrafter": för människor eller för hästar?

Hästar är levande och sjuka; och deras leder är en svag punkt. De behandlas med samma droger som människor: De ges injektioner med NSAID och kortikosteroider, de gör kompressor och leranvändningar. Därför ser jag inte något fel med att använda "djur" läkemedel för att behandla människor. Här uppstår frågan: "Varför?". Har vi slut på mediciner?

Ljuset blev kasta av Timur Shakaya, grundaren av varumärket Horse Power. I videoklippet ger han en intervju där han talar om introduktionen av produkten på den ryska marknaden. Även om det var ett schampo, men medlet för lederna hör till samma företag - Häststyrka.

Särskilt intressant är det ögonblick där Timur talar om främjandet av varumärket: "I början lade vi några av produkterna i husdjursaffärer och skickade människor där. Och sedan överförde vi dem till apotek och sa att nu är produkterna certifierade för människor. Och folk gick till apoteket. Vi har skapat brist på produkt... "

Således var "Horse Power" speciellt placerad i husdjursaffärer för att skapa intriger. Om vi ​​dessutom tar hänsyn till reklam, som hävdar att endast naturliga ingredienser används för djur, har jag intrycket av att dessa medel aldrig har varit och inte är förberedelser för djur. Dessa marknadsför bara "hästdrag", som Shakai uttryckte det.

Varför är "kraft" - "häst"?

I 20-talet bodde Dr. Ferschter i Tyskland, som ägnade hela sitt liv åt studier av örter. Under många år hade han letat efter ett unikt botemedel mot sjukdomar i muskuloskeletala systemet, blandar örter och oljor.

Som ett resultat, uppnådde Walter Fershter i 1927 sitt mål och skrev ett recept på en balsam för gnidningsfogar. Eftersom hästkastan var en av huvudkomponenterna, kallades den resulterande produkten "Horse Balsam".

Företaget, som han öppnade, fortsätter sin utveckling till denna dag och är uppkallad efter honom: Dr. Forster.

Företagslogotyp Dr. Forster

Företaget som äger varumärket "Hästkrafter" heter Horse Force. Det finns emellertid ingen information på den officiella webbplatsen, inte bara om varumärkets ursprung utan även den detaljerade sammansättningen av fonderna.

Vad ingår i "Hästkrafter" gemensamt verktyg?

På hästkrafts hemsida finns två metoder för behandling av leder: Tigrovka balsam och Horse Horse balsam-gel. I den här artikeln analyserar vi det andra verktyget.

I reklamboken, som ligger inuti förpackningen, står det att balsamgel är en brådskande hjälp för smärtor i muskler, ledband och leder. Följande är en lista över effekter:

 • har en analgetisk effekt,
 • mjukar huden
 • lindrar muskelspänning.

Kolla nu på kompositionen.

De aktiva ingredienserna beskrivs ganska tydligt: ​​pepparmint och lavendeloljor och vitamin E.

Mer detaljerad komposition: Vatten, Glycin Soja (Sojabönolja), Glycerin, Mentol, Tokoferylacetat, Lavandula Angustifolia (Lavendel) Olja, Menta piperitaolja, Fenoxietanol, Etylhexylglycerin, Karbomer, Trietanolamin.

Effekten av huvudingredienserna i gelén

Dekodningskomposition och verkan av varje komponent presenteras i tabellen:

(om bordet inte är fullt synligt - rulla det till höger)

Glycine Soja (Sojabönolja)

Fuktar, återställer skyddshämman på huden, har en helande effekt

Desinficerar, dödar bakterier, lugnar och lindrar irritation, toner, antiinflammatorisk effekt

Syntetisk analog av vitamin E

Nourishing, moisturizing, antioxidant och healing effekt

Lavandula Angustifolia (Lavendel) Olja

Antiseptisk, har en lugnande effekt.

Menta piperitaolja

Pepparmintolja

Antiseptisk, har antibakteriell verkan, eliminerar irritation

Emulgator, reglerar verktygets viskositet

Rengör och fuktar, löser upp lipidskiktet på hudytan

Att döma av kompositionen hjälper det här verktyget verkligen med mindre skador eller muskelspänningar. På grund av vasodilaterande effekt och ökad metabolism vid användningsplatsen kan det ha en bedövningsmedel. Hästkraftsbalsmgelen är emellertid osannolikt att hjälpa till vid brott i ledband eller axelskapulär periarthritis. Att tillfälligt lindra smärta är en sak, och behandling av en sjukdom är helt annat en sak.

Jag skulle också vilja uppmärksamma inskriptionen på förpackningen: "kosmetisk hudvård". I avsnittet om farmakologiska läkemedel hittar du det inte, eftersom det finns "hygien och kosmetika". Kanske finns det något att tänka på.

Recensioner av läkare och patienter

De flesta läkare är överens om att denna gemensamma balsamgel kan ha de angivna effekterna. Men nästan allt står emot dess okontrollerade användning, och ännu mer utan preliminära diagnostiska och laboratorieundersökningar.

Enligt recensioner av de personer som använde (eller använder) hästkraftsbalsamgelen, eliminerar den perfekt smärta och styvhet i lederna och ger en känsla av ljushet. Få notera att botemedlet inte hjälpte. Ofta skriver de att de bara använder det nu.

Jag träffade en negativ recension bara en gång (även om det måste finnas mer). En gammal kvinna bestämde sig för att använda "Horse Power" när hennes knä värkade. Två dagar senare var knäets "behandling" inte synlig på grund av svår ödem. Kanske var det individuellt intolerans mot komponenterna.

I allmänhet, alltid "test" en balsam, gel eller salva (speciellt om det finns eteriska oljor i kompositionen): det vill säga börja inte applicera det omedelbart intensivt.

Vad kan förväxlas med "original hästkraft"?

På förpackningen av veterinärmedicin "Zoo VIP" och "Alezan" finns också en bild av en häst (med eller utan ryttare). Därför, om du inte läser namnet, är dessa medel lätt att ta för "Horse Power".

Det bör noteras att sammansättningen av medel för djur av dessa märken är mer varierande. De innehåller mer eteriska oljor, biprodukter, kondroprotektorer och andra komponenter. Också dessa läkemedel presenteras inte bara i form av en balsam, men också en gel, salva och kräm.

Enligt recensioner på forumet hjälper dessa verktyg också människor väl. Men hur säkra är de? Kan de lita på om ingen forskning har gjorts i denna fråga?

Förvirring orsakas av ett stort sortiment av medel för hästarnas leder och utseendet på "Horse" -rubriken i veterinärbutiker. Ofta markerad med "NEW!" (Ny). Vanligtvis hanterade avsnitt: katter, hundar, fåglar, gnagare och fisk. Kanske är det här också en annan "riddares rörelse"?

Använd en balsam för lederna "Hästkrafter" eller inte - det här är ditt personliga val. Bedöma svårighetsgraden av sjukdomen, konsultera din läkare, göra kontrolldiagnostiska test.

Var uppmärksam på dig själv och var frisk!

Författaren till artikeln: Nivelichuk Taras, chef för avdelningen för anestesiologi och intensivvård, arbetslivserfarenhet på 8 år. Högre utbildning inom specialitet "Medicin".

Granskning av medel Hästkrafter för hårväxt

En serie kosmetika Hästkrafter (hästkrafter) för hårväxt är idealisk för svag, utsatt för håravfall och splittrade ändar. Den systematiska användningen av schampo, balsam, mask och andra kosmetika som ingår i Horse Force-serien ger dig möjlighet att uppnå fantastiska resultat. Curls kommer att få ett briljant och hälsosamt utseende, bli stark och sluta falla ut. Tillverkaren betonar att dessa är professionella hårprodukter som hör till kategorin medicinsk kosmetika. Strängar kommer inte bara att förvärva extern skönhet, utan också bli friskare. Du kommer att glömma split ends för alltid.

Princip för verksamheten

Orsaken till den mirakulösa effekten av Horse Force-kosmetika är läkemedlets multikomponentiska natur. Basen för dessa professionella verktyg är ett unikt extrakt av havre, som är rik på vitaminer från grupp B. Dessa vitaminer är nödvändiga för normal hårväxt.

Med brist på vitaminer i grupp B blir krullarna torra och tråkiga, spetsarna börjar exfoliera. Dessutom innefattar kompositionen av kosmetika lanolin, kollagen, liksom fettsyror. Det är dessa ämnen som skyddar vackra och friska lockar.

De ansvarar för att bibehålla normal vätskefaktor i hårbotten. Den innehåller glycerylstearat, vilket hjälper till att accelerera tillväxten av strängar. En kokoslukosid mjukar perfekt hårbotten.

I vilka fall används

Att tänka på möjligheten att köpa kosmetika-serien Hästkraften är i följande fall:

 • långsam tillväxt;
 • håret började falla kraftigt ut;
 • tips är stratifierade och svaga;
 • krullar saknar hälsosam glans;
 • shag för fet.

Varning! När du köper kosmetika från hästkraftsserien, kom ihåg att maximal effekt endast kan uppnås med ett integrerat tillvägagångssätt. Med andra ord ska schampo användas med luftkonditionering eller balsam. Tillsammans hjälper dessa verktyg till att uppnå ett fantastiskt resultat.

Regelbunden användning av denna kosmetika kommer att återställa hårets hälsa, ge dem ytterligare volym och vitalitet.

Kontra

Följande nyanser kan särskiljas:

 1. Du bör inte använda hästkrafts kosmetika med idiosyncrasionskomponenter som ingår i dess komposition.
 2. Plocka upp produkter beroende på din hårtyp. Annars kan du få en oönskade effekt.

Sammansättning och tillämpningsregler

Den huvudsakliga uppgiften med kosmetika Hästkraft - fuktgivande hår och hårbotten, stärka spröda och torra strängar. I detta avseende innefattar kompositionen av schampo, mask och balsam lanolin och silikon. Lanolin är en komponent som är nödvändig för tillförlitligt skydd av krullar från att torka ut med frekvent tvättning av huvudet.

Genom dess egenskaper är det en fet ingrediens som liknar sebum på distans. Under tvätten absorberas lanolin i hårbotten och bildar på sin yta en naturlig film som bibehåller fukt. När det gäller silikon skyddar den också håret från att torka ut.

Dessa schampon är idealiska för personer som har torra och spröda strängar. Men ägare av fett eller kombinerade krullar bör avstå från att köpa sådana kosmetika. I det här fallet kommer ett utmärkt alternativ att vara medel från Vichy Dercos eller farmor Agafya för hårväxt.

Men tillverkare av kosmetika för hår Hästkrafter som försöker tillgodose alla sina kunders intressen och behov. Därför har de släppt kosmetika med tjär extrakt. Denna smink är idealisk för personer med djärva eller kombinerade krullar. Men ägare av torra lockar bättre att avstå från att köpa sådana schampon och masker.

schampo

Hästkraftsschampot innehåller: magnesiumlaurylsulfat, lanolin, keratinhydrolysat, dietanolamid-syror av kokosnöt, silikon. Detta är grunden för schampon. Beroende på deras syfte kan schampon innehålla ytterligare tillsatser. Till exempel tjära, svavel, glycerin, zinksalter, fruktsyror.

Sättet att applicera hästkraftsschampot är ganska enkelt. Enligt experter ska denna schampo spädas med vatten i ett förhållande 1: 1 före användning. Därefter bör det utspädda schamponet slås in i ett tjockt skum. Och först efter denna komposition appliceras på håret med massörrörelser.

Griper en flaska schampo under lång tid. Här beror allt på tvättens frekvens, hårets längd och densitet.

För priset på hästkraftsschampo är tillgänglig för alla. En flaska med en kapacitet på 1000 ml kan köpas på en specialaffär eller apotek till ett pris på 700 till 800 rubel.

Tillverkaren erbjuder potentiella köpare följande typer av schampon:

 • schampo-balsam;
 • allergivänliga för barn
 • regenererande;
 • mot mjäll.

Dessutom har vi förberett dig det bästa schamponet för hårväxt med en detaljerad beskrivning av kompositionen, användningsreglerna och den ungefärliga kostnaden för Ryssland.

Varning! Varje köpare kommer att kunna välja det alternativ som passar honom.

Oljan

En blandning av tio bästa oljor som skapats för att återställa färgade, delade, skadade och benägna att torka hår. Den innehåller USM, svart kummin, bayolja, argan, avokado, druvfröolja, amla, jojoba, ylang-ylang, leadsey-cubeb.

Perfekt för kvinnor och flickor över fjorton år gammal. Återställer strukturen av trådarna efter färgning, perm och frekvent termisk styling.

Metoden för applicering av oljan beror på de mål som ska uppnås.

 • För behandling av hår kan olja användas som en mask. För att göra detta bör oljestoppens 10 oljformel uppvärmas något i ett vattenbad och fördelas jämnt över hela längden på håret. En plastlock ska läggas på huvudet och en huvudhandduk viks runt huvudet. Masken varar i en halvtimme, och tvättas sedan noga med vatten.
 • Du kan använda toppoljaformolja före styling för att skina och skydda håret. I detta fall appliceras en liten mängd spray (några kranar) på handflatan. Vidare fördelas oljan jämnt över hela längden. Särskild uppmärksamhet bör ägnas åt tipsen. Skölj inte efter applicering.

Olja topp 10 oljor formel till salu i en flaska på 100 ml och kostar ca 220 rubel.

Om du inte kan köpa toppoljaformeln, använd naturliga oljor: kardborre, oliv, castor eller kamfer. Detaljer om deras användning, läs vår hemsida.

mask

Återställ hårets tjocklek, återställ dem till silkiness, glans och en hälsosam glans hjälper till att maskera. Detta är en certifierad produkt, som består av växtextrakt och naturliga bioaktiva ämnen.

Den består av följande komponenter:

 • hyaluronsyra;
 • extrakt av peppar;
 • skyddande vitaminkomplex
 • jojobaolja;
 • mandelolja;
 • citronsyra;
 • mjölksyra.

Applicering: För att använda masken ska den fördelas jämnt över hela längden av shampooat hår och lämna i fem minuter. Skölj sedan noggrant med vatten.

Mask till salu i apotek och affärer. Du kan köpa den för 590 rubel.

Mer om masker för förstärkning och tillväxt av hår, TOP-5 bästa masker av kända märken läs på vår hemsida.

kapslar

Designad för personer som lider av håravfall. Innehåller ett balanserat komplex av mineraler och vitaminer.

Kapslarnas sammansättning innefattar vitaminer av grupp B, folsyra, kollagen, mineraler.

Ta en kapsel oralt i en månad. Det kostar ca 600 rubel.

Shampoo balsam för män

Shampoo conditioner utformad speciellt för regelbunden vård av herrhår. Sandigvedens uppfriskande och toniska doft fyller representanterna för den starka hälften av mänskligheten med glädje för hela dagen. Shampoo innehåller sandelträkstrakt, som anses vara ett kraftfullt bakteriedödande, antiseptiskt och antiinflammatoriskt medel.

Applicering: En liten mängd schampo bör appliceras på håret, skum och skölj med rinnande vatten. Vid behov kan denna procedur upprepas flera gånger. Shampoo renar rent och bidrar till normalisering av metaboliska processer i hårbotten.

Det är schampo-conditioner 450 rubel.

kam

En unik kam Hästkraft + Valet av stjärnor gör att du kan försiktigt och utan starka ansträngningar för att unravel det mest komplexa håret. Experter rekommenderar att du använder det för svagt och sprött hår.

Vi rekommenderar att du läser vad som är kamma för hår, principen om deras handling.

Observera att kammen också är lämplig för tjejer som har förlängda strängar.

Det finns en kam 550 rubel.

Effekt av användning

 1. Håret blir hälsosamt, starkt, silkeslen och felfri.
 2. På grund av närvaron av vitaminer och mineraler kommer hårbotten att bli friskare, vilket säkert kommer att påverka hårets tillstånd.

Trots att hästkrafter är en serie professionella kosmetika, kan alla medel användas oberoende hemma. Detta underlättas av det överkomliga priset på kosmetika. Hästkrafter är idealiska för dem som bryr sig om sin hälsa och föredrar att använda endast högkvalitativa kosmetika.

Öka längden på locken hjälper tillväxtaktivatorer:

Hur man använder läkemedlet Hästkrafter för lederna?

När man ser hästen avbildad på medicinerna, tror de mest automatiskt att de är avsedda för djur. Ursprungligen var detta fallet, grundaren av det tyska företaget Horse Force, som producerar en rad produkter under hästkrafts varumärket, sa detta i en intervju. Men senare justerades läkemedlets sammansättning, och nu har hästpengar blivit lämpliga för människor.

Vad förklarar läkemedlets namn, och varför hästkraften är, och inte tiger eller annan? Man tror att hästar är mycket känsliga för kemikalier. Så vid tillverkning av läkemedel används endast naturliga incidenter. En annan version av ursprunget till namnet - under det senaste århundradet skapade Dr. Fershter ett unikt botemedel mot smärta i lederna, vars huvudsakliga ingrediens var hästkastanj, för vilken balsam och fick namnet - hästkrafter. Företag grundat av en läkare - Dr. Forster, som är överens med hästkraften.

Förutom den allmänt kända "Hästkraften" är förberedelserna för hästar och andra företag populära, men genom tröghet kallar alla människor med bilden av detta djur på samma sätt, speciellt är de ofta ombedda att sälja dem hästkräm, som i princip inte existerar, och därför förvirring och förvirring. I den här artikeln kommer vi att försöka lista ut vilka verktyg som finns på marknaden och huruvida det är säkert att använda dem.

Avslappnande Balsam Gel

Tidigare producerade företaget 2 separata produkter, både i form av en balsamgel, "Hästkraft för lederna" och "Hästkrafter för kroppen". Följaktligen påverkades den första brusk och benvävnad, den andra - musklerna och ligamenten. Men i den uppdaterade serien bestämde de sig för att kombinera dem och släppte en avslappnande balmgel för lederna och kroppen.

Kostnaden för en 500 ml flaska sträcker sig från 410 till 630 rubel. Enligt dess konsistens ser det ut som en kräm av vit färg med en uttalad mentol lukt.

struktur

Huvudsakliga aktiva ingredienser:

 • Mint essentiell olja.
 • Lavendel extrakt.
 • Vitamin E.

Dessutom innehåller verktyget hjälpämnen som ger snabb absorption av läkemedlet.

Påverkan på kroppen

Baserat på verkan av naturliga substanser har läkemedlet en fördelaktig effekt på hela det muskuloskeletala systemet. När man använder den observeras följande effekter:

 • Graden av rörlighet i ryggraden och lederna ökar, deras funktioner återställs.
 • Blodcirkulationen normaliseras, kärlets ton ökar.
 • Smärta är lättad.
 • Inflammation minskar.
 • Svullnad sker.
 • Stimulerad regenerering.
 • Muskler och ligament kopplar av och en spasma avlägsnas.

Därför rekommenderas verktyget att använda i följande sjukdomar:

ansökan

 1. Rengör den plats där du kommer att applicera drogen från förorening. Perfekt att göra detta under en varm dusch med tvål, men om du inte kan, torka av huden med en fuktig trasa.
 2. Kram ut en liten gel från burken.
 3. Applicera den på sårpunkten och låt den torka helt. För att påskynda absorptionen av näringsämnen rekommenderas att massage.
 4. Tvätta händerna noggrant med tvål och vatten efter användning.

Förfarandet utförs vid behov, som regel 2 gånger om dagen.

Efter applicering sker muskelavslappning, huden blir mjuk och flätig utan en limfilm.

För att förbättra effekten av att utföra wraps:

 1. Avslappnande balsamgel för att applicera på sårpunkten med ett tjockt lager.
 2. Skaka klämfilm.
 3. Att värma
 4. Lämna dressingen i 8-12 timmar.

Det är bekvämt att göra proceduren på kvällen.

Tonic gel

Läkemedlet är grönt i flaskor med en 500 ml dispenser. Dess kostnad är 438-640 rubel. Det produceras endast i form av en gel, även om många kallar det hästkraftsbalsam, tydligen på grund av den flytande formeln. Även hästkraftsalva är inte tillgänglig.

ingredienser

Droghästkraften har en övervägande naturlig sammansättning och innehåller sådana aktiva ingredienser:

 • Kastanj.
 • Mentol.
 • Extrahera från läkemedelsleken.
 • Eucalyptus.
 • Kamfer.
 • Lavendel.
 • Carnation.
 • Extrakt av björkblad.
 • Propolis.
 • Vallört.
 • Extrahera från vild rosmarin.

Som hjälpkomponenter innehåller:

 • Demineraliserat vatten.
 • Glycerin.
 • Sojabönolja.
 • Trietanolamin.
 • Klorofyll.
 • Karbopol.

Påverkan på kroppen

Som ett resultat av påverkan av naturliga ämnen har läkemedlet följande effekt:

 • Ökar elasticiteten i kärlväggarna.
 • Ökar tonen i venerna och stärker dem.
 • Förhindrar blodstasis.
 • Minskar manifestationen av åderbråck.
 • Stramar huden.
 • Avlastar spänning och trötthet i benen.
 • Tar bort kapillärnätet.
 • Smärtstillande.
 • Förhindrar tromboflebit.
 • Det har en antiseptisk effekt.

Gel rekommenderas att gälla vid:

 • Varicer.
 • Svullnad i benen.
 • Rosacea.
 • För resorption av blåmärken.
 • Cellulit.
 • Vid smärta i lederna.

instruktion

 1. Läkemedlet appliceras med ett tunt skikt på de drabbade eller värre områdena av benen, som tidigare rengjorts av kontaminering med en svamp och tvål eller våtservetter.
 2. Massage görs. Rörelseriktningen från fingrarna till låret.

Gelén absorberas snabbt, så efter 10-15 minuter kan du lägga på eller gå till sängs utan rädsla för utseendet av gröna fläckar på tyget.

Alezan produkter

Producerad av det inhemska företaget AVZ (Agrovetzashchita), specialiserat på förberedelser för vård av hushålls- och lantbruksdjur. Varorna säljs genom zoologiska avdelningar och veterinärkliniker. Men människor använder i allt högre grad dessa läkemedel för att behandla mänskliga sjukdomar.

Frigör formulär och pris

 • Uppvärmd hästgel för 500 ml flaskpris 813-855 rubel.
 • Gel, kylning och uppvärmning 2 i 1:
  • rör 100 ml 217-269 rubel. I husdjursbutiken hittar du 256-320 rubel.
  • 250 ml rör, kan köpas för 384-452 rubel.
  • 500 ml flaska, priset varierar från 719 till 947 rubel.
 • En kylning, anti-traumatisk gel 500 ml kostar cirka 745-894 rubel.
 • Gemensam grädde finns i form av:
  • tuba 100 ml, i Moskva kan köpas för 208-235 rubel.
  • 250 ml rör, kostnaden varierar från 465-590 rubel.
  • för en flaska på 500 ml måste betala från 750 till 973 rubel.

struktur

För tillverkning av läkemedel använde tillverkaren sådana naturliga ämnen:

 • Vatten med silverjoner.
 • Utdrag av eukalyptus och rosmarin.
 • Lavendelolja.
 • Hästkastanj.
 • Chitosan.
 • Glycerin.
 • Dimetylsulfoxid.

För uppvärmningseffekten tillsattes följande till gelén:

 • Cedar extrakt
 • Essentiell olja av kryddnejlika.
 • Hood gran.
 • Potent.
 • Juniper.
 • Ivan te
 • Nard.
 • Myrtle.
 • Tumörgummi.
 • Extrahera bitter peppar.
 • Hjälpämnen.

Gel, kylning och uppvärmning 2 i 1 har en liknande komposition, men för att säkerställa den uppfriskande effekt de använde:

Förutom ovanstående kylkomponenter innefattar den anti-traumatiska gelén:

Cream för leder har en helt annan sammansättning (med undantag av renat silvervatten) från andra Alezan-preparat. Den innehåller följande komponenter:

 • Glukosamin.
 • Tallknoppar.
 • Martini är doftande.
 • Fänkål.
 • Malört.
 • Mint.
 • Lakrits.
 • Timjan.
 • Yarrow.
 • Calendula.
 • Kummin.
 • Kamomill.
 • Nypon.
 • Svalört.

effekt

Geler har en liknande effekt. De absorberas snabbt i huden. Deras användning ger nästan omedelbara resultat:

 • Minskar smärta.
 • Normaliserar blodcirkulationen.
 • Den har antiinflammatorisk effekt.
 • Stimulerar ämnesomsättningen.
 • Tar bort svullnad.
 • Lättnar ut trötthet.
 • Värmer eller kyler (beror på vilken typ av läkemedel som används).

Dessutom stimulerar den gemensamma grädden:

 • Restaurering av broskvävnad.
 • Synovial vätskeproduktion.

Som ett resultat av effekten rekommenderas dessa preparat för kropp och leder för användning vid sådana sjukdomar:

Dessutom rekommenderas en kylgel för åderbråck.

Hur man använder

 1. Tvätta och blötlägga det område där smärtan är koncentrerad.
 2. Svamp, använd en liten mängd.
 3. Massage in för att gnugga medicinen.
 4. Ligga ner i 15-30 minuter.
 5. För att förbättra resultatet kan du lägga på ett lufttät bandage.

Förfarandet utförs 2-3 gånger om dagen i 4 veckor. Sedan en paus i 14 dagar.

ZOOVIP produkter

Dessa är veterinärmedicin som tillverkas av Veda LLC i Ryssland. Grunderna för deras åtgärder är växtens helande egenskaper. Utvecklade droger uteslutande för djur. De kan köpas fritt hos husdjursaffärer.

Frigör formulär och pris

 • Gel med dubbelverkan (kylning och uppvärmning):
  • Ett rör på 100 ml kostar 98-156 rubel.
  • 250 ml flaska kan köpas för 203-275 rubel.
  • en flaska med 500 ml prisintervall från 328-412 rubel.
  • 1000 ml flaska, hittar du i avdelningen för zoologiska varor för 563 rubel.
 • Avslappnande gel:
  • rör 100 ml, kan köpas vid 102 rubel.
  • en flaska på 500 ml, kostar från 394 till 356 rubel.
  • 1000 ml flaska i husdjursbutiker sker nästan aldrig. Men vissa säljare kan komma överens om att få det under beställningen.
 • Kylgel:
  • Kostnaden för en flaska är 500 ml 309-361 gnidning.
  • 1000 ml flaska - pris från 426 till 485 rubel.
 • Uppvärmningsgel:
  • 250 ml flaska kan köpas för 196-245 rubel.
  • en flaska på 500 ml, priset är 294-389 rubel.
  • 1000 ml flaska för 435 rubel.
 • Cream meles tuba 150 ml kan hittas vid 156 rubel.
 • Api-PRO gelkrämrör 150 ml 156 gnid.
 • Cream-balsam för leder:
  • rör 100 ml - 124-167 rubel.
  • 250 ml flaska till ett pris av 230 rubel.
  • 500 ml flaska, i genomsnitt är kostnaden 371 rubel.
  • 1000 ml flaska du kan köpa för 533-614 rubel.

Sammansättning och effekter

Kylnings- och uppvärmningsgel:

 • Eucalyptus extrakt - tar bort puffiness.
 • Menthol - lindrar stress och lugnar.
 • Hot pepper - stimulerar blodcirkulationen.
 • Kamfer - normaliserar lymfans rörelse.
 • Särskilt valda fytokomplex - tar bort smärta, aktiverar metaboliska processer.

Avslappnande fotgel:

 • Hästkastanje - stärker väggarna i kapillärerna, ökar deras elasticitet.
 • Clover - eliminerar puffiness.
 • Kylning av fytokomplex - har anti-ödem, antiinflammatorisk effekt.
 • Arnica - förbättrar vävnadsnäring.
 • Lavendel - slappnar av, lindrar känslomässig stress.

Kylgel:

 • Menthol kyler ner, utövar en toning effekt på kärlen, ökar sin ton.
 • Revitaliserande fytokomplex - stimulerar ämnesomsättningen, accelererar läkning av mikrotraumas.

Uppvärmningsgel:

 • Rödpeppar (capsicum) - förbättrar blodcirkulationen.
 • Propolis - har en bedövningseffekt, främjar snabb rehabilitering efter skador.
 • Zhivichny terpentin - ökar elasticiteten hos muskler och ligament, förhindrar skador.
 • Vanillinderivat - lindra trötthet.
 • Kotlett - stimulerar näring i vävnaderna, minskar smärta.

Cream Meles:

 • Badgerfett är ett kraftfullt reduktionsmedel, dessutom minskar missbruk av NSAID-droger.
 • Amarantholja - hjälper till att mätta vävnader med syre, ökar immuniteten.
 • L-karnitin - ökar uthållighet, stimulerar regenerering och tillväxt av muskler.
 • Glukosamin - återställer brosk, bidrar till utvecklingen av synovialvätska.
 • Chaga är en adaptogen, har antiinflammatorisk, antibakteriell effekt.
 • Levzeya - en naturlig steroid, minskar smärta, normaliserar intercellulär metabolism, fyller med nya krafter.

Gel-grädde api-PRO:

 • Analog av glukosamin-kondroitin - hjälper till att återställa lederna, kännetecknas av fullständig smältbarhet när den används externt.
 • Perga - normaliserar ämnesomsättningen, förbättrar näring av muskelvävnad.
 • Phytocomplex av 16 medicinska växter - en fördelaktig effekt på lederna, musklerna och huden.
 • Antioxidantkomplex - tar bort toxiner och sönderdelningsprodukter.

Cream-balsam för leder:

 • Donnik - lindrar smärta.
 • Arnica - normaliserar välbefinnande.
 • Larkspur - hjälper till att återställa och stärka ben- och muskelvävnad.
 • Malurt - lindrar smärta, stannar kramper.
 • Tallknoppar är ett kraftfullt antiinflammatoriskt medel.
 • Hop - lugnar, har en förstärkande effekt.
 • Hästkastning - tar bort svullnad, ökar rörligheten i lederna.
 • Glukosamin - skyddar brosk från destruktion.
 • Uppvärmning av fytokomplex - förhindrar blodstasis.
 • Kondroitin - stimulerar syntesen av bindväv.
 • Scarlet - ökar effekten av andra komponenter.

Förberedelserna är gjorda av högkvalitativa råvaror, så deras användning har ett snabbt och hållbart resultat.

Krämer har en högre koncentration av näringsämnen än geler. Därför är deras användning mer effektiv. Men den terapeutiska effekten av kondroprotektorer framträder senare.

När ska man använda

ZOOVIP-produkter rekommenderas för användning vid sådana sjukdomar:

Instruktioner för användning

 1. Applicera produkten för att rengöra, torr hud.
 2. Att gnugga i massrörelserna.
 3. Om verktyget har en uppvärmnings effekt kan du applicera ett varmt bandage.
 4. 20-30 minuter för att stanna i vila.

Proceduren utförs 2-3 gånger om dagen, efter behov. Kursen varar ca 3-6 veckor.

Hästbalsam

Producerad av det tyska företaget "Dr. Förster ». Läkemedlet är certifierat för människor. Det fick sitt namn från huvudkomponenten - hästkastanj. Du kan köpa produkten i ett apotek eller på en officiell hemsida för en försäljningsrepresentant i Ryssland.

Bank av balsam 250 ml kan köpas inom intervallet 641-933 rubel.

struktur

Denna beredning innehåller följande grundämnen:

 • Horse chestnut - har smärtstillande, anti-edematous effekt, stärker blodkärlen.
 • Firnålar extrakt minskar inflammation.
 • Field mint - slappnar av musklerna.
 • Arnica Mountain - lindrar obehag.
 • Medicinsk rosmarin - minskar inflammation.
 • Kamfer - stimulerar blodflödet.
 • Menthol - tar bort svullnad.

Genom att applicera balsam, eller hur ofta det kallas hästgel, får du följande effekt:

 • Passa smärta.
 • Bruskvävnad återställs.
 • Kalciummetabolism normaliserar.
 • Rörligheten i lederna ökar.
 • Stimulerad muskelfiber reparation.
 • Trötthet passerar.

Balm rekommenderas för sjukdomar

 • Ischias.
 • Artrit.
 • Osteochondrosis.
 • Artros.
 • Gikt.
 • Sträckning.
 • Skador efter överdriven motion.

Balsam appliceras flera gånger om dagen, efter behov, på det drabbade området och gnids tills det absorberas. Anmälningskurs upp till 3 veckor.

Kontraindikationer och biverkningar

Läkemedel tolereras i de flesta fall väl av människor. Men när du använder varor ska ZOOVIP eller Alazan vara försiktig. När allt kommer omkring är dosen av läkemedel avsedda för djur mycket större än en person, och de innehåller en ökad koncentration av aktiva substanser. Därför måste du, när du börjar använda droger, noggrant övervaka hur kroppen reagerar.

Möjliga konsekvenser:

Situationer när du använder droger är kontraindicerade:

 • Sår.
 • Neoplasmer.
 • Erysipelatous sjukdom.
 • Infektionssjukdomar i huden.
 • Inflammatoriska processer.
 • Graviditet och amningstid (ZOOVIP, Alezan).
 • Ålder upp till 12 år (Alezan), upp till 18 år (ZOOVIP).

Alla ovanstående medel kan inte appliceras på slemhinnorna.

Förvaringsförhållanden

Förvaras vid temperatur + 5 + 25 C.

recensioner

Människor är försiktiga när de erbjuds att prova sällskapsdjur. Men efter att ha använt ZOOVIP, Alezan eller "Horse Force", förändras deras åsikter vanligtvis bra eller till och med entusiastiska. Drogen har snabbt en terapeutisk effekt och är mycket mer tillgängliga än mänskliga analoger. De vanligaste klagomålen är en skarp lukt, jämförbar med balmen "Star" och olägenhetens olägenhet. I sällsynta fall finns det svar på oanvändbarhet av medel till kroppen, utseendet av allergier efter applicering. Men detta kan hänföras till kroppens individuella reaktion.

Recensioner av "Horse balsam" är också positiva, men deras antal på Internet är mycket mindre än för andra märken. Kanske beror det på den låga popularitet och högre pris för en relativt liten volym. Eller med det faktum att läkemedlet inte finns i alla apotek.

slutsats

Läkare är skeptiska till användning av hästmedicinering. Även om naturliga ämnen används för tillverkning, är kvalitetskontrollen av dessa läkemedel mycket lägre. Och på apotek finns det droger som inte är sämre än dem, med en balanserad komposition för en person. Samtidigt är många människor mer lämpade för djur I vilket fall som helst bestämmer alla för sig själv hur och hur man behandlar honom och mäter risken för de troliga konsekvenserna med de möjliga fördelarna.

Hur man applicerar en blandning av oljor för tillväxt och djup håråterställning "Hästkrafter", liksom andra sätt på linjen

Linjehästkraft för hårväxt - starkt annonserat varumärke av kosmetiska produkter för hårvård.

Men hur populär produkten är, är verkligen tillförlitlig och kan hjälpa till att försvaga håret, du kan lära av följande information.

Linjen betyder "Hästkrafter" och dess egenskaper

schampo

I sortimentet finns det schampon inte bara för hårväxt, men också för att eliminera torrhet och mjäll. Den naturliga sammansättningen garanterar framgången med användningen av kosmetika. En stor mängd vitaminer och fördelaktiga spårämnen under den första veckan gör håret mer levande och glänsande.

Oljan

Blandning av oljor för tillväxt och djup håråterställning Hästkrafter TOP 10 OILS FORMULA tjänade de mest smickrande kundrecensionerna och visade verkligen sin effektivitet efter första användningen.

kapslar

De är ett vitaminkomplex som är utformat för att bibehålla friskt hår, naglar och hela kroppen. Den innehåller kalcium, kalium, magnesium, vitaminer i grupperna A, B och D.

Det räcker att gå igenom en behandlingskurs för att känna förbättringen.

mask

Masken med keratin och elastin släpper ut trådarna och gör dem mer lätta. Det är nog att använda verktyget en gång i veckan för att förbättra effekterna av schampo och kapslar.

Efter den första applikationen är locken täckta med en tunn film som hindrar dem från att kollapsa och utsättas för ultraviolett strålning.

På vår webbplats hittar du ett stort antal hem masker recept för hårväxt: med nikotinsyra, från kaffesump, med vodka eller konjak, med senap och honung, aloe, gelatin, ingefära, henna, bröd, med kefir, med kanel, ägg och lök.

Kompositionen och huvudkomponenterna i operationsmärket

Om du tror på tillverkaren innehåller det endast naturliga ingredienser. Bland de viktigaste aktiva ingredienserna är:

 • kollagen och lanolin, vilket framkallar hårväxten, deras förstärkning och ger en betydande mängd tunna och försvagade hår;
 • B-vitaminer som ger den nödvändiga näring och hydratisering av håret;
 • elastin och tiazolin, så att du kan rensa håret av matthet och brittleness;
 • lin-extrakt, djupmättnad med användbara mikroelement
 • avokadoolja för djup näring av hårbotten;
 • keratin, som skyddar håret från splittrade ändar, ultraviolett strålning och återställer krullarnas struktur.

En sådan komposition garanterar framgången med användningen av produktlinjen och låter dig också glömma eventuella problem med hårbotten och låsningarna under lång tid.

Användarvillkor och resultat

Tillverkaren rekommenderar att du använder en kosmetiklinje enligt följande algoritm.

Om det finns allvarliga problem

Använd shampoo varje dag, gnugga det försiktigt med massagerörelser. Tvätta av produkten är varmt vatten, för att inte skada krullarna. Var noga med att göra en mask tre gånger i veckan och använd olja.

Kapslar bör ta en kurs, varefter en paus krävs. Använd denna behandling tills håret är i gott skick.

För förebyggande åtgärder

Det är tillräckligt att använda schampo två eller tre gånger i veckan.

Masker och olja ska användas en gång.

Vitaminer tas vid viljan. Den profylaktiska behandlingsförloppet varar ungefär sex månader.

Om du tror på tillverkarens löften, ska håret bli bättre under den första veckan av att använda produkterna, och längden på trådarna kan öka med 1,5 cm per månad.

Men i själva verket är resultaten av att använda hästkrafterna mycket mindre: ökningen är i genomsnitt 0,5 cm och tillväxten minskar efter några månaders användning.

Användbara material

Läs våra andra artiklar om hårväxt:

 • Tips om hur man växer lockar efter en kvadrat eller annan kort hårklippning, återställ den naturliga färgen efter färgning, påskynda tillväxten efter kemoterapi.
 • Lunar kalender hårklippningar och hur ofta behöver du klippa håret när du växer?
 • De främsta orsakerna till att strängar växer dåligt, vilka hormoner är ansvariga för deras tillväxt och vilka livsmedel påverkar god tillväxt?
 • Hur man snabbt växer hår på ett år eller till och med en månad?
 • Medel som kan hjälpa dig att växa: Effektiva serum för hårväxt, särskilt varumärket Andrea; Estel och Alerana produkter; cemerica vatten och olika lotioner; liksom andra tillväxtschampon, i synnerhet Golden Silk Activator Shampoo.
 • För motståndare traditionella medier kan erbjuda människorna: mamma, olika örter, tips om användning av äppelcidervinäger och senap, samt recept för hur man gör hemlagad schampo.
 • Vitaminer är mycket viktiga för hårets hälsa: Läs översynen av de bästa apotekskomplexen, särskilt drogerna Aevit och Pentovit. Lär dig om funktionerna i användningen av vitaminer i grupp B, särskilt B6 och B12.
 • Lär dig om de olika förberedelserna för att öka tillväxten i ampuller och tabletter.
 • Visste du att medel i form av spray har en positiv effekt på krämens tillväxt? Vi erbjuder dig en översyn av effektiva sprayer samt instruktioner för matlagning hemma.

Användbar video

Resultatet av att använda hästkraftslinjen:

För att sammanfatta

Baserat på återkoppling från konsumenterna hjälpte inte alla hästkrafter till att uppnå de önskade resultaten. En del av dem som använde schampo och andra produkter noterade en märkbar förbättring av hårets tillstånd under de första sex månaderna av användningen och efterföljande försämring under samma period.

Vissa kunder har också positivt svarat på alla verktyg från linjen och rekommenderat dem för användning.

Det bör förstås att alla produkter inte kan vara idealiska för varje typ av hår, så med oväntade resultat bör du alltid leta efter en mer lämplig hårvårdsprodukt.

Populära serier av hårvårdsprodukter "Hästkrafter"

Välskötta hästar kan vara avundade - de är så frodiga, silke och glänsande. Den här flödande prakten uppnås genom speciella kompositioner som kallas "Hästkrafter".

Hästmanens charm

Sammansättningen av schampon för hästar innehåller nästan samma ingredienser som finns i tvättmedel för människor. Därför migrerades förberedelserna av denna serie på ett eller annat sätt mig från husdjursaffärer och veterinärkliniker till disken i ett vanligt apotek. Anvisningarna på förpackningen ger redan rekommendationer om hur man applicerar produkten på människohår.

Om serien "Hästkrafter"

Ett schampo kallat "Hästkrafter" och relaterade hårvårdsprodukter tillverkas i Ryssland. Ursprungligen skapades formeln för att ta hand om hästarna, vilket framgår av namnet.

Men efter att ha märkt intresset hos det kvinnliga könet i detta tvättmedel, omvandlade tillverkarna en form och började producera en ny linje - speciellt för människor. Förutom schampo kan du köpa en balsam och balsam och hårspray.

"Hästkrafter" - exklusivt vuxna produkter. För barn utvecklades ytterligare en schampo - "Pony", som har en mjukare komposition.

Använd läkemedlet med försiktighet, eftersom Allergiska reaktioner som hudrödhet, klåda och även utslag kan förekomma på dess komponenter.

När du köper drogen ska Horse Power vara försiktig och köpa inte verktyget i ett litet vanligt apotek. Eftersom flaskorna inte har särskilt skydd, kan du stöta på en falsk som har ett lägre, frestande pris.

Shampoo Hästkrafter för skadat hår

Detta hårschampo "Hästkrafter" kostar cirka 500-550 rubel. för en halv liter i apoteket och minst 450 rubel. när du köper via webbplatsen. Om vi ​​tar hänsyn till hur mycket en liter flaska kostar (och det här är cirka 700-900 rubel), är det billigare att ta i bulk.

Men är det värt att omedelbart hota stora volymer utan att först prova drogen på ditt hår, för Feedback på denna produkt är mycket tvetydig. Utan att försöka på egen hand blir det svårt att dra slutsatsen. Och om produkterna inte passar, är det synd att spendera pengar.

Shampoo egenskaper

Shampoo "Hästkrafter" avser serien "unisex", dvs. Lämplig för båda könen för att förbättra hårets struktur. Läkemedlet har ett neutralt pH, och kompositionen innehåller inte silikoner och parabener, vilket gör det möjligt för medlet att varsamt verka på strängarna.

Shampoo "Hästkrafter" passar både kvinnor och män

"Hästkrafter" rekommenderas för tunt och sprött hår. Efter långvarig användning kommer vård av strängarna att ge en sådan effekt som att stärka hårsäckarna och återställa krullarnas struktur.

Men det finns en liten nyans. Trots att shampoohandboken rekommenderar en förberedelse för torrt hår, är det bättre att använda det på oljiga trådar för de som har ökat talgkörtlar. När det används på torra lockar rekommenderas detta schampo utan balsamsköljning.

Tillverkare rekommenderar särskilt att använda sina produkter på hår som har blivit blekta och färgade, laminerade och keratinrätta. Men det är individuellt: någon kan gå, någon gör det inte.

Sammansättningen av schampon

Mjukvård och håråterställning "Hästkraft" ger tack till dess beståndsdelar. De viktigaste är:

 • Kollagen har en positiv effekt på hårstrukturen, fuktar dem, skapar en skyddande mantel på håraxeln;
 • keratin förbättrar strängar, ökar deras tillväxt, förhindrar överdriven förlust;
 • Lanolin, som är en del, upprätthåller även hydrobalans, skyddar hårbotten från att torka ut;
 • D-Panthenol är ett bra skydd mot huden, har antiinflammatoriska egenskaper;
 • provitamin B5 skapar en speciell film på håret som skyddar trådarna från att torka ut (speciellt vid användning av hårtork och ostmassa);
 • Avokado och ricinoljor behöver inte rekommendationer - de är oumbärliga för hårvård.

Sammansättningen av schampo "Hästkrafter" inkluderar avokadoolja, fördelaktig effekt på skadat hår

 • Shampoo innehåller en blandning av olika extrakt av sådana växter som burdock, hästkastanj, lin, marsh calamus, sträng, chili peppar, ingefära. Var och en av dem har individuellt egenskaperna för att stärka strängarna. Tillsammans ger de en verklig tillväxtkraft.

Sammansättningen av schampot "Hästkrafter" innehåller hjälpkomponenter som förbättrar effekten av ovanstående element. Därför, om du använder läkemedlet korrekt, kommer det verkligen att ge en bra effekt.

Metod för användning

Att använda detta tvättmedel bör vara rätt sätt. Annars kan shampooet enkelt göra en besvikelse trots sin kvalitativa sammansättning:

 • Det är inte önskvärt att applicera rent schampo på håret - det är rekommenderat att späda det med vatten i förväg: 10 ml tvättmedel ska tas för 100 ml vätska. Lösningen piskas in i skummet, vilket appliceras på trådarna.

Shampoo före applicering på håret rekommenderas att spädas med vatten

 • Efter massering av hårbotten väl i 1 min, tvättas shampoo av håret. Vid behov kan du upprepa proceduren igen.
 • Då rekommenderas att man applicerar en balsam på trådarna och efter 5 minuter tvättar den av.
 • Dessutom kan du skölja krullarna med ett avkok av nässla, kardborre, sträng, kamille, etc.

Du ska inte använda detta schampo för daglig tvättning av huvudet, annars kommer mjäll fram mycket snabbt. Experter rekommenderar alternerande hästmedel med schampo som är utformad uteslutande för människor. Så det kommer inte att bli van vid strängarna till komponenterna i "Hästkraften". Ja, och en glut kan ytterligare orsaka allergier och hudproblem.

Eftersom schampon är utspädd med vatten, det varar länge. Du bör inte sträva efter att snabbt använda det förvärvade verktyget, hoppas på omedelbara resultat.

Det är möjligt från tid till annan att ta en paus för en och en halv till två månader, sedan flera veckor igen för att använda hästkraften och återigen att ta en paus.

Styrkor och svagheter

"Hästkrafter" - ett medel för långvarig exponering, så vänta inte på resultaten efter 2-3 procedurer för att tvätta huvudet. Denna faktor kan hänföras till bristerna i tvättmedlet.

Bland de negativa faktana finns också en stark täthet i huden på huvudet, en känsla av liten klåda efter att ha använts. Men du kan stänga dina ögon för dessa nackdelar, för "Balansen" med positiva indikatorer överväger:

 • håret blir smidigt och förvärvar sitt naturliga utseende
 • Strängarna ser tjockare ut och håret är mer voluminöst;
 • hårväxt accelererar signifikant, och klämmorna i ändarna och bräckligheten hos strängarna går till "nej";
 • håret stannar länge och skiner väl;
 • med korrekt användning av läkemedlet kan bli av med mjäll.

Om det inte finns kontraindikationer för de komponenter som ingår i kompositionen kan man uppleva den verkliga styrkan av denna lösning.

Felaktig diet och ett antal sjukdomar kommer att försvaga hårets styrka. Därför bör vården av dem fungera i ett komplex för att få ett riktigt vackert hår.

Lyx och styrka av välskötta hår

Kroppsvård. video

Om funktionerna för korrekt vård av ansikte, kropp och hår med hjälp av specialverktyg som beskrivs i den här videon.

Detta läkemedel är inte lämpligt för dem som vill ha allt nu. För att få ett bra resultat av användningen av "Hästkraft" måste du vara tålmodig och följ instruktionerna.

Men oavsett hur länge du använder schampo, kan det inte vara effektivt om du glömmer bort de faktorer som förhindrar normal hårväxt. Förutom tvättmedel, nödvändiga näringsmässiga masker strängar och vitamin komplex i hela kroppen.Nästa Artikel
Kommer Andrea att växa hår?